Géza úton van Szolnokra (néhány napja) egyszer csak odaér...
Sokkal rosszabb a helyzet. Ez a barom azt mondta a videoban, hogy Geza visszafizette minden tartozasat. Nem azt, hogy nem tartozik neki. Ez rogton ki is lovi az osszes bizonyitekot, amit esetleg osszegereblyezett. Ja, tisztelt birosag, kertem tole kolcson, de visszaadtam. Itt van rola a felvetel.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Jogos.
Ez is megerositi, hogy tevkepzetei vannak.
Hogy o majd behajtja. Muhahaha. Mivel? A polipcsapjaival hadonaszva susuzik majd Geyzanak? Ha Geyza nem egy csicska lenne, raverne egy embereset es leszakadna a javorszarvas fej a gnom testrol.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ezt te sem gondoltad komolyan....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jó, jó... de emlékezzünk a "nem ásott el senkit" dícséretre... 🙄🙄
#50euro + kamatok
Ha nem volt feljelentés, akkor kevinkét el kell venni gézától.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ahogy nézem jót tett a ráncainak a hormonkezelés.
Feldugja a seggébe és majd nyomkodja, hogy ugráljon.
Álmodjatok Rémeket!
A démon ölelgeti őt.
HALÁL HALÁL HALÁL
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
O és K együtt OK és minden OK!!
Milyen sírkő? Tömegsírba is sajnálnám erre a torz faszra a helyet
Egyébként Endre hat ez az, azonnal hitelre kell venned magadnak egy sírkövet, vagy urna helyet.
Szerinted, ki fog a halalod után egy forintot is költeni rád?
Tessék szépen 30%os kamatra rendelni egy sirkovet
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Szociális temetés keretében a Golda és Tibi (hahaha) által ásott gödörbe fogják bebaszni egy kartondobozban.
pitonsz
És velem mi lesz?
ezektől a tetovált szemöldököktől kifordul a belem 🤣
kissendrevagyok
Nem tranyo, régi puruttyan fent volt, akkor kb 18 évesen. Mondanom sem kell, hogy sokkal jobban nézett ki, a ribanc élet eléggé leszedálta :D
Gondolom a nemet nyelvteruleten vegzett “takaritoi” allasokban szedte fel a nyelvtudast.
SPRITZEN JA?
kissendrevagyok
Illetve Svájcban szedett paprikát meg Hollandiában borsót.
pitonsz
fántásztik centiméter!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
. Még ha asap felírnának neki valamit, az sem ütne be olyan gyorsan, hogy megmenthesse. Egyszerűen nem bírja megcsinálni a dolgait.
Remélem, hogy a melócsával van valami, mert akkor hatalmas zsidótánc jön hamarosan. Munkát találni is brutális lenne depisen, ki kellene várnia, míg beköszön a szokásos mániás szakasz.
Been there done that. Kb hat het volt mire felepult az ssri es a neri plusz cbt terapia.
Hallod fikas?
Ciganykristaly eki meg ki tudja milyen szarok helyett erre kellett volna koltened!
Sütőpor. Már el is kapták aki eladta nekik.
telex.hu/belfold/2023/09/04/kabitoszer-helyett-sutoport-arult-elkaptak
Bojler test és pálcika karok. Sportos, fitt, fiatal.
Rábasztam :(
Nem feltétlenül nem kapott a képzett egészségügyi cicától cock ball torture terápiát a nővé nevelés részeként
Endre egy pedofil!
én ki is nézem a fogyatékosból, hogy attól állt be ennyire
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ezt úgy oldotta meg, hogy flokkolt arról, hogy Lajura nem lehet dogdíler, mert az sütőpor volt, hiszen ő tudja milyen az igazi drog, mert Mejszikével Bécsben használták.
Debil fasz.
Ez milyen jogi tényállás? Csalás? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sutoporral valo visszaelles
Jelentős mennyiségű szódabikarbóna tartalommal.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endrét ha megpusztul, nem lehet hamvasztani, mert a vízfeje elöntené a krematóriumot.
Ha jól emlékszem azt mondta hogy ketamin volt és azért fetrengett utánna. És ha tényleg az volt és felszivattak vele egy nagyobb mennyiséget attól valóban fel lehet borulni.
Így kurvára meg lehet valakit szivatni, ebből látszik hogy a bálna is mennyire kedveli a gyagyást...
Gyagya élete egy folyamatos buzipuccs.
Ezek csak tapogatózó hadműveletek, a buzidémon keresi a védelem leggyengébb pontját ahol át tud törni. Látjuk még Endit a prájdon kamerázni.
Minden O és K
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Talan az lehet az oka, hogy senki masra nem baszott el annyi penzt, mint a tranyora es mai napig o tudja legjobban lefosztani a totyogo ATM-et.
Nekem jó érzés látni, ahogy üti-veri, alázza.
Minden O és K
Rá kell vennünk tibort a következő buzipuccsra. Havi 300 ezer mínusz az excelben. Evidenciákat.
Szerintem ezt az időjárás és az Endre magánya elintézi helyettünk...
Akkor kezd el vigyorogni, mikor arról beszél, hogy a tranyó nem megy hozzá, hanem országturnézik megint. Gondolom azért van nyitva a szekrény ajtaja, hogy nehogy belelógjon a képbe a budiajtóban szobrozó csöves.
Spagetti karú hejcegnő
O és K együtt OK és minden OK!!
Ez mondjuk egyáltalán nem igaz. A tranyó egy vaskos állandó kiadás a korcsnak, de az elmúlt 1,5 év anyagi mélyrepülése a hitelspirálnak köszönhető + annak, hogy állandóan ki volt rúgva és segélyen tengődött. Márk sokkal jobban lehúzta, és a "tranyóra" elvert pénzek zöme is a megszerzésére ment el, pl. Gézának folyt.
A tranyó azért szarabb a korcsnak, mint bármelyik másik potenciális csicska, mert már full kettyós és teljesen antiszociális. Szégyentelenül zavarog Púpszászon, üvölt Goldával, megcsapja a púpost, nem tud uralkodni magán. Megint állandóan ott lesz a rendőrség, fellázadnak a szomszédok az üvöltözés miatt, Goldának pedig nem lesz más választása, mint kidobni a korcsot, akkor pedig mehet a Blahára, mert addigra munkája sem lesz.
A társadalom szempontjából pedig azért jobb, ha ez a két selejt együtt hibrideskedik, mert addig sem mások életét basszák szét.
jobb egyből a rendőröket távoltartás megszegése ügyben
Miskolci alvósejt
ezen a bácsin kurva jót nevettem, amikor felkérdezték a cigányok a zsebköcsögöt keletiben: bácsit újszászon hagytad??
a sodi, lebácsiznak a vicces színűek, ezt annyiban hagyod? csicska sodi a sodi?
vérdíj target nr. 1
Szerencsére a folyton ugyanazokat a köröket futó felhőének pont úgy tudja kezelni a helyzetet, mint mikor loopolta a pszichológia szigorlatát a linzi összeomlás előtt.
szerintem az nem munkanap volt, hanem a próbafeladat, amire ha jól emlékszem az indítástól számítva 2 órája volt és nyilván este 10kor kezdett neki, amikor már kellően lerészegedett
le vagy tiltva, kurva anyád
itt az úrnak legalább egy használható ladája van...púpnak csak egy roncs kockája a telepen...
Az semmi, de mindnek kemény a farka.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ezek voltak azok a live-ok ahol Tibi zavaró háttérzajjá avanzsálódott a saját live-jaiban. Aztán éjszaka meg tolta a maradék 20 nézönek, hogy ö micsoda szórakoztatást tol.
Nyomorult hülye nöimitátor :)
a raktárban fan, vagy elhagyta a vonaton az elgatóval együtt
Jöjjön össze a fotó, aztán sodika.gay/
irodalmi szófordulatokkal beszél
A sodi sose hazudik, csak százévente egyszer vét egy helyesírási hibát.
Aha: ilyenkor kell két sodi-szünetet tartani :D
új sodi meghalt.
vérdíj target nr. 1
Foto, aztan menjen fel imgbb-re / catbox-ra / imgur-re.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Fifikutya sourcera meg varok, max ezt javitgatom, hogy kevesbe legyen szar. :D
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Nincs tranyolive, szoval eselyes, hogy tibinek loopol a macskaolban.
Ha pechje van akkor más ujjazza a Szisza seggét. Olyat te mikor tehettél Gyagya?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ráomlott a birodalma...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Trollok harca
(
x5)
Sep 07, 2023 14:42:12
x5)
cica visszaoson csak anyukaveszély miatt kell a rádiócsend
Miskolci alvósejt
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 07, 2023 14:44:43
x48)
Ilyenkor hol vannak a trashlegyek?
Végre itt az alkalom, hogy hívogathatnák a nyomorékokat az élőjükben.
Vahúr kávézni hívta a buzikurvát ha Budapesten lesz, aztán sehol semmi...
Gayza is nagyon kussol, Gammer cigányt már valszeg elvitte a kankó. Benke kobold meg nem tud elmondani 2 összefüggő mondatot se annyira elitta már az agysejtjeit.
kissendrevagyok
Gayza is nagyon kussol, Gammer cigányt már valszeg elvitte a kankó. Benke kobold meg nem tud elmondani 2 összefüggő mondatot se annyira elitta már az agysejtjeit.
Arthur Dent
(
x1)
Sep 07, 2023 14:47:41
x1)
Ilyenkor hol vannak a trashlegyek?
Géza úton van Szolnokra (néhány napja) egyszer csak odaér...
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 07, 2023 14:48:14
x45)
Endre, amikor már meghaltál, az autipajzs erőtere fennmarad utánad, a sírkövedre is bazdmeg az lesz vésve: “nyelftanilag élek” vagy “kezelem” xdd
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 14:48:32
x24)
Jaj Edina!
Mielott meg visszavonulsz *ásít* dobd mar fel a “Anyukam hanyszor vert meg miota februarban bekoltoztem a macskaolba” excelt!
Tudod, hogy nem szabad unatkozni hagyni a trollokat. Eddig mindig rabasztal erre.
Mielott meg visszavonulsz *ásít* dobd mar fel a “Anyukam hanyszor vert meg miota februarban bekoltoztem a macskaolba” excelt!
Tudod, hogy nem szabad unatkozni hagyni a trollokat. Eddig mindig rabasztal erre.
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 14:50:09
x24)
Es Geyza!
Te miert szartad magad szajba?
Mennyi banoert nem jelentetted fel a pedofilt?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 07, 2023 14:52:17
x1)
A szobeli szerzodessel akar ervelni, illetve gondolom vannak titokban felvett beszelgetesek, csak azt felejti el, hogy
1. papiros elmebeteg tevkepzetekkel
2. video van rola, hogy nem tartozik neki a Geyza
Ha polgari perre vinne az ugyet, vajon kinek ad majd a birosag igazat? Egy alkesz, csoves, felorult pedofilnak? Nem hiszem.
1. papiros elmebeteg tevkepzetekkel
2. video van rola, hogy nem tartozik neki a Geyza
Ha polgari perre vinne az ugyet, vajon kinek ad majd a birosag igazat? Egy alkesz, csoves, felorult pedofilnak? Nem hiszem.
Sokkal rosszabb a helyzet. Ez a barom azt mondta a videoban, hogy Geza visszafizette minden tartozasat. Nem azt, hogy nem tartozik neki. Ez rogton ki is lovi az osszes bizonyitekot, amit esetleg osszegereblyezett. Ja, tisztelt birosag, kertem tole kolcson, de visszaadtam. Itt van rola a felvetel.
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 14:54:51
x24)
Jogos.
Ez is megerositi, hogy tevkepzetei vannak.
Hogy o majd behajtja. Muhahaha. Mivel? A polipcsapjaival hadonaszva susuzik majd Geyzanak? Ha Geyza nem egy csicska lenne, raverne egy embereset es leszakadna a javorszarvas fej a gnom testrol.
ascites
(
x57)
Sep 07, 2023 14:55:55
x57)
Most aztán jól megmutatta Márknak és a Hajdunak, hogy nem szabad elmaradozni a törlesztésekkel, mert akkor 3 alkalommal dicséri majd őket egy videóban, aztán szűkölve bekussol.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 07, 2023 14:59:05
x45)
Endre, a napi Gézával, egyedül a tanszékre mértél csapást, mert ez volt eddig a legalja legszenvedosebb szarod amit végig kellet szenvednünk
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2023 15:02:02
x24)
Most epp milyen hazugsagokkal keres melot Edina?
Miert nem szerzel egy kis albit? Tolhatnatok az onlyfanses hot tubeot a tranyoval, hete!
Meg amibol tenyleg lehetne is valamennyi beveteled, meg ahhoz is balfasz vagy.
Egeszen hihetetlen.
Miert nem szerzel egy kis albit? Tolhatnatok az onlyfanses hot tubeot a tranyoval, hete!
Meg amibol tenyleg lehetne is valamennyi beveteled, meg ahhoz is balfasz vagy.
Egeszen hihetetlen.
ezt te sem gondoltad komolyan....
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 07, 2023 15:02:27
x5)
Most aztán jól megmutatta Márknak és a Hajdunak, hogy nem szabad elmaradozni a törlesztésekkel, mert akkor 3 alkalommal dicséri majd őket egy videóban, aztán szűkölve bekussol.
Jó, jó... de emlékezzünk a "nem ásott el senkit" dícséretre... 🙄🙄
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2023 15:05:55
x136)
Es Geyza!
Ha nem volt feljelentés, akkor kevinkét el kell venni gézától.
verebvagy
Sep 07, 2023 15:14:16
Ezek szerintem le paktáltak megint
Most akartam pótolni a Gézás rendőrségi hetyetyét, de már nincs fent (tegnap még fent volt)
Trashcityn sem találom, ha lett mentve egy linket megköszönnék
Most akartam pótolni a Gézás rendőrségi hetyetyét, de már nincs fent (tegnap még fent volt)
Trashcityn sem találom, ha lett mentve egy linket megköszönnék
Sep 07, 2023 15:14:16
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 15:14:26
x24)
Ennyi az arc, a tobbi vekni.
XDDD
XDDD
linziasztal01
(
x77)
Sep 07, 2023 15:19:13
x77)
Ennyi az arc, a tobbi vekni.
XDDD
XDDD
Ahogy nézem jót tett a ráncainak a hormonkezelés.
linziasztal01
(
x77)
Sep 07, 2023 15:21:58
x77)
Na, Editke kaptál ma választ valami home officeos gányoldától?
Miért nem?
Frissítsd a linkedin-t, te barom.
Miért nem?
Frissítsd a linkedin-t, te barom.
ascites
(
x57)
Sep 07, 2023 15:22:32
x57)
A legjobb, hogy ha még nem is rúgták ki még tegnap, csak figyelmeztették, mert szükség van a munkájára, akkor is vége pár napon belül. A depressziós szakaszból nem tud az egyik pillanatról a másikra kijönni, mivel az fiziológiai elváltozásokkal jár (felborul az agy kémiája) – ezért lehet depis annak ellenére, hogy pszichopata. Márpedig ezen nem segít, ha ott van vagy nincs ott Tibi, nem segít az sem, hogy mennyit iszik. Még ha asap felírnának neki valamit, az sem ütne be olyan gyorsan, hogy megmenthesse. Egyszerűen nem bírja megcsinálni a dolgait.
Remélem, hogy a melócsával van valami, mert akkor hatalmas zsidótánc jön hamarosan. Munkát találni is brutális lenne depisen, ki kellene várnia, míg beköszön a szokásos mániás szakasz.
Klohek
(
x12)
Sep 07, 2023 15:28:50
x12)
endre, éjszaka az ugrálórobotodat ölelgetted, tibi helyett?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 07, 2023 15:30:12
x10)
Feldugja a seggébe és majd nyomkodja, hogy ugráljon.
linziasztal01
(
x77)
Sep 07, 2023 15:30:22
x77)
A démon ölelgeti őt.
Kakaspina
(
x24)
Sep 07, 2023 15:37:21
x24)
A démon ölelgeti őt.
HALÁL HALÁL HALÁL
tyodika
Sep 07, 2023 15:39:25
A démon ölelgeti őt.
Démon? Az egy démon. Démon démon démon. Démon. Démon démon. Démon démon démon. Démon. Démon démon. Démon démon démon. Démon. Démon démon. Lyutka. Démon démon démon. Démon. Démon démon. Sep 07, 2023 15:39:25
Golda csiklója
(
x8)
Sep 07, 2023 15:41:44
x8)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 07, 2023 15:46:58
x39)
Dicsőség a levéltárosnak.
Reméljük most jön néhány lazább nem az őszi felpögés elött!
Jó pihenést krónikás! (nem a gyagyás fhasz, a levéltáros. Aki tényleg végez munkát.)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Reméljük most jön néhány lazább nem az őszi felpögés elött!
Jó pihenést krónikás! (nem a gyagyás fhasz, a levéltáros. Aki tényleg végez munkát.)
Fatászpika
(
x2)
Sep 07, 2023 15:50:55
x2)
Endre, amikor már meghaltál, az autipajzs erőtere fennmarad utánad, a sírkövedre is bazdmeg az lesz vésve: “nyelftanilag élek” vagy “kezelem” xdd
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 07, 2023 15:53:49
x45)
Egyébként Endre hat ez az, azonnal hitelre kell venned magadnak egy sírkövet, vagy urna helyet.
zsidovagyokdetenyleg
Sep 07, 2023 15:57:20
Szociális temetés keretében a Golda és Tibi (hahaha) által ásott gödörbe fogják bebaszni egy kartondobozban.
Sep 07, 2023 15:57:20
Púpszászi dögkút
Sep 07, 2023 15:58:27
És velem mi lesz?
Sep 07, 2023 15:58:27
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2023 16:15:20
x136)
vm.tiktok.com/ZGJnNseCD/
Most lájvozik a domina akiről azt írta vki, hogy tranyó, meg lehet tőle kérdezni!
Most lájvozik a domina akiről azt írta vki, hogy tranyó, meg lehet tőle kérdezni!
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 07, 2023 16:16:34
x4)
endre, a te szuperképességed az, hogy te minden nap másként vagy ronda
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 07, 2023 16:20:55
x48)
vm.tiktok.com/ZGJnNseCD/
ezektől a tetovált szemöldököktől kifordul a belem 🤣
.
Sep 07, 2023 16:23:05
vm.tiktok.com/ZGJnNseCD/
Nem tranyo, régi puruttyan fent volt, akkor kb 18 évesen. Mondanom sem kell, hogy sokkal jobban nézett ki, a ribanc élet eléggé leszedálta :D
Sep 07, 2023 16:23:05
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 16:25:04
x24)
Gondolom a nemet nyelvteruleten vegzett “takaritoi” allasokban szedte fel a nyelvtudast.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 07, 2023 16:27:41
x48)
SPRITZEN JA?
zsidovagyokdetenyleg
Sep 07, 2023 16:28:11
Illetve Svájcban szedett paprikát meg Hollandiában borsót.
Sep 07, 2023 16:28:11
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 07, 2023 16:32:06
x48)
17 évesen már volt a hölgynek jogosítványa...
Endre látod mik vannak ?
kissendrevagyok
Endre látod mik vannak ?
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2023 16:36:46
x24)
SPRITZEN JA?
fántásztik centiméter!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 07, 2023 16:41:55
x48)
kimondta, hogy "sneciket" és kiköptem a kólát XD
Hahó ez is a te hibád! 🤣
kissendrevagyok
Hahó ez is a te hibád! 🤣
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 16:42:16
x24)
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 07, 2023 16:47:51
x2)
. Még ha asap felírnának neki valamit, az sem ütne be olyan gyorsan, hogy megmenthesse. Egyszerűen nem bírja megcsinálni a dolgait.
Been there done that. Kb hat het volt mire felepult az ssri es a neri plusz cbt terapia.
Hallod fikas?
Ciganykristaly eki meg ki tudja milyen szarok helyett erre kellett volna koltened!
hejneken
(
x3)
Sep 07, 2023 16:54:54
x3)
drogos sodi asodi
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2023 16:59:32
x136)
drogos sodi asodi
Kakaspina
(
x24)
Sep 07, 2023 17:00:09
x24)
drogos sodi asodi
Bojler test és pálcika karok. Sportos, fitt, fiatal.
linziasztal01
(
x77)
Sep 07, 2023 17:00:41
x77)
Mellette az ott egy Dogdíler!!
Gammer Csenge
Sep 07, 2023 17:06:18
Mellette az ott egy Dogdíler!!
Rábasztam :(
Sep 07, 2023 17:06:18
buniBanki
(
x2)
Sep 07, 2023 17:15:13
x2)
...plusz cbt terapia.
Hallod fikas?
Hallod fikas?
Nem feltétlenül nem kapott a képzett egészségügyi cicától cock ball torture terápiát a nővé nevelés részeként
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 07, 2023 17:19:24
x4)
linziasztal01
(
x77)
Sep 07, 2023 17:31:53
x77)
Ezt úgy oldotta meg, hogy flokkolt arról, hogy Lajura nem lehet dogdíler, mert az sütőpor volt, hiszen ő tudja milyen az igazi drog, mert Mejszikével Bécsben használták.
Debil fasz.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2023 17:46:33
x30)
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 17:48:01
x24)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2023 17:50:00
x30)
Jelentős mennyiségű szódabikarbóna tartalommal.
banshee
(
x24)
Sep 07, 2023 17:50:32
x24)
Endrét ha megpusztul, nem lehet hamvasztani, mert a vízfeje elöntené a krematóriumot.
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 17:51:25
x24)
Tranyogheci!
Miert nem lovod fel a Tranyo visszavag liveot?
Most lenne neznod! Pupszasz ostroma sokakat erdekel.
Miert nem lovod fel a Tranyo visszavag liveot?
Most lenne neznod! Pupszasz ostroma sokakat erdekel.
Arthur Dent
(
x1)
Sep 07, 2023 17:58:23
x1)
Ha jól emlékszem azt mondta hogy ketamin volt és azért fetrengett utánna. És ha tényleg az volt és felszivattak vele egy nagyobb mennyiséget attól valóban fel lehet borulni.
Így kurvára meg lehet valakit szivatni, ebből látszik hogy a bálna is mennyire kedveli a gyagyást...
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 18:00:37
x24)
Ha sikerulne a tranyot visszacsempeszni a macskaolba, az hanyadik buzipuccs lenne?
4.0 vagy mar 5.0?
4.0 vagy mar 5.0?
Kakaspina
(
x24)
Sep 07, 2023 18:01:18
x24)
Ha sikerulne a tranyot visszacsempeszni a macskaolba, az hanyadik buzipuccs lenne?
4.0 vagy mar 5.0?
4.0 vagy mar 5.0?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 07, 2023 18:13:28
x3)
4.0 vagy mar 5.0?
4.0 vagy mar 5.0?
Ezek csak tapogatózó hadműveletek, a buzidémon keresi a védelem leggyengébb pontját ahol át tud törni. Látjuk még Endit a prájdon kamerázni.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 07, 2023 18:15:09
x5)
Megnéztem a püffedt vekni utolsó videót. Nem kerülheti el a figyelmem hogy nagyon bújkál a végén a vigyorgás a pofáján. Itt inkább olyan dolog lesz hogy valamit készül megugrani ami jó lesz és nem akarja hogy elbassza az elterelt figyelmével.
SyntaxError
(
x24)
Sep 07, 2023 18:17:14
x24)
kripli figyelő
(
x12)
Sep 07, 2023 18:18:31
x12)
Miért vagytok annyira ráfixálva tranyóra?Dögunalmas és teljesen alkalmatlan,még a melót sem dobta ki.A lehetőségek tárháza végtelen.Most például dörpe keres szállást.Pár hétig beköltözhetne a nyomor villába.Aztán jöhet a következő retard ameddig gyagyás vagy golda teljesen ki nem készül.
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 18:19:55
x24)
Miért vagytok annyira ráfixálva tranyóra?Dögunalmas és teljesen alkalmatlan,még a melót sem dobta ki.A lehetőségek tárháza végtelen.Most például dörpe keres szállást.Pár hétig beköltözhetne a nyomor villába.Aztán jöhet a következő retard ameddig gyagyás vagy golda teljesen ki nem készül.
Talan az lehet az oka, hogy senki masra nem baszott el annyi penzt, mint a tranyora es mai napig o tudja legjobban lefosztani a totyogo ATM-et.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 07, 2023 18:20:42
x3)
Nekem jó érzés látni, ahogy üti-veri, alázza.
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2023 18:21:27
x136)
Rá kell vennünk tibort a következő buzipuccsra. Havi 300 ezer mínusz az excelben. Evidenciákat.
Arthur Dent
(
x1)
Sep 07, 2023 18:24:49
x1)
Szerintem ezt az időjárás és az Endre magánya elintézi helyettünk...
ascites
(
x57)
Sep 07, 2023 18:25:14
x57)
Megnéztem a püffedt vekni utolsó videót. Nem kerülheti el a figyelmem hogy nagyon bújkál a végén a vigyorgás a pofáján. Itt inkább olyan dolog lesz hogy valamit készül megugrani ami jó lesz és nem akarja hogy elbassza az elterelt figyelmével.
Akkor kezd el vigyorogni, mikor arról beszél, hogy a tranyó nem megy hozzá, hanem országturnézik megint. Gondolom azért van nyitva a szekrény ajtaja, hogy nehogy belelógjon a képbe a budiajtóban szobrozó csöves.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 07, 2023 18:26:22
x12)
Sep 07, 2023 18:26:22
Még mindig a becsületes miskolciak vezetnek ha mindent összeadunk de tranyó sincs már messze ha a varangyot is beleszámoljuk.De a becsületes vállalkozók másfél év alatt elintézték a dolgot addig tranyónak ez már a harmadik éve.Nem szabad egy megbízhatatlan narkósra tenni az összes faszerdő zsetont.Golda is már hozzászokott. Sep 07, 2023 18:26:22
nabejj
(
x3)
Sep 07, 2023 18:31:10
x3)
Ha bírja tartani a rádiócsendet, akkor visszament a tranyó és neki loopol éjjel-nappal.
Kurva egyszerűek vagytok pedofil.
Kurva egyszerűek vagytok pedofil.
Golda csiklója
(
x8)
Sep 07, 2023 18:33:53
x8)
drogos sodi asodi
Spagetti karú hejcegnő
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 18:36:02
x24)
Ha nem liveozik be a hibrid ejfelig, akkor tuti, hogy macskaolban van.
Ebben az esetben erdemes lesz majd Goldat hideghivni.
ascites
(
x57)
Sep 07, 2023 18:36:40
x57)
Ez mondjuk egyáltalán nem igaz. A tranyó egy vaskos állandó kiadás a korcsnak, de az elmúlt 1,5 év anyagi mélyrepülése a hitelspirálnak köszönhető + annak, hogy állandóan ki volt rúgva és segélyen tengődött. Márk sokkal jobban lehúzta, és a "tranyóra" elvert pénzek zöme is a megszerzésére ment el, pl. Gézának folyt.
A tranyó azért szarabb a korcsnak, mint bármelyik másik potenciális csicska, mert már full kettyós és teljesen antiszociális. Szégyentelenül zavarog Púpszászon, üvölt Goldával, megcsapja a púpost, nem tud uralkodni magán. Megint állandóan ott lesz a rendőrség, fellázadnak a szomszédok az üvöltözés miatt, Goldának pedig nem lesz más választása, mint kidobni a korcsot, akkor pedig mehet a Blahára, mert addigra munkája sem lesz.
A társadalom szempontjából pedig azért jobb, ha ez a két selejt együtt hibrideskedik, mert addig sem mások életét basszák szét.
Trollok harca
(
x5)
Sep 07, 2023 18:38:23
x5)
Ha nem liveozik be a hibrid ejfelig, akkor tuti, hogy macskaolban van.
jobb egyből a rendőröket távoltartás megszegése ügyben
nabejj
(
x3)
Sep 07, 2023 18:40:17
x3)
Tranyó úgysem bírja sokáig lájv nélkül, mert unatkozik egy impotens pedofil unalmas bácsi mellett.
Kötőjel
(
x12)
Sep 07, 2023 18:41:56
x12)
Tranyó úgysem bírja sokáig lájv nélkül, mert unatkozik egy impotens pedofil unalmas bácsi mellett.
ezen a bácsin kurva jót nevettem, amikor felkérdezték a cigányok a zsebköcsögöt keletiben: bácsit újszászon hagytad??
a sodi, lebácsiznak a vicces színűek, ezt annyiban hagyod? csicska sodi a sodi?
ascites
(
x57)
Sep 07, 2023 18:42:29
x57)
Szerencsére a folyton ugyanazokat a köröket futó felhőének pont úgy tudja kezelni a helyzetet, mint mikor loopolta a pszichológia szigorlatát a linzi összeomlás előtt.
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 18:44:59
x24)
Edina!
Te hogy látod?
Kire basztal eddig el többet?
Ki tehet leginkább arról, hogy hitelspiralban vagy?
Persze magadon kívül.
Te hogy látod?
Kire basztal eddig el többet?
Ki tehet leginkább arról, hogy hitelspiralban vagy?
Persze magadon kívül.
hegesztőnő
(
x3)
Sep 07, 2023 18:45:22
x3)
endre! tematikus jóvoltából itt végigkövethettem egy munkanapodat. te jó atyaég. sohasem szabadott volna pjogjamozó pályára lépned. elképesztő ez a műsor.. és a végén még ami működött azt is elbasztad. kibaszott júlia jut eszembe
www.youtube.com/watch?v=fqlepE3qyKM&t=162s
www.youtube.com/watch?v=fqlepE3qyKM&t=162s
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 07, 2023 18:48:44
x7)
endre! tematikus jóvoltából itt végigkövethettem egy munkanapodat.
szerintem az nem munkanap volt, hanem a próbafeladat, amire ha jól emlékszem az indítástól számítva 2 órája volt és nyilván este 10kor kezdett neki, amikor már kellően lerészegedett
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2023 18:51:39
x24)
itt az úrnak legalább egy használható ladája van...púpnak csak egy roncs kockája a telepen...
SyntaxError
(
x24)
Sep 07, 2023 18:56:14
x24)
Az semmi, de mindnek kemény a farka.
xray
(
x21)
Sep 07, 2023 19:05:26
x21)
gyagyás, használj péniszpumpát! xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Értetlen
(
x1)
Sep 07, 2023 19:08:06
x1)
Mintha a Korcsot latnam a Corvin plaza mogott
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
D_Dezső
(
x29)
Sep 07, 2023 19:08:59
x29)
endre! tematikus jóvoltából itt végigkövethettem egy munkanapodat. te jó atyaég. sohasem szabadott volna pjogjamozó pályára lépned. elképesztő ez a műsor.. és a végén még ami működött azt is elbasztad. kibaszott júlia jut eszembe
youtube.com/watch?v=fqlepE3qyKM&t=162s
youtube.com/watch?v=fqlepE3qyKM&t=162s
Ezek voltak azok a live-ok ahol Tibi zavaró háttérzajjá avanzsálódott a saját live-jaiban. Aztán éjszaka meg tolta a maradék 20 nézönek, hogy ö micsoda szórakoztatást tol.
Nyomorult hülye nöimitátor :)
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2023 19:09:07
x24)
gyagyás, használj péniszpumpát! xd
a raktárban fan, vagy elhagyta a vonaton az elgatóval együtt
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 07, 2023 19:09:37
x13)
Endre, hova lett ez a Sodi?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
nabejj
(
x3)
Sep 07, 2023 19:13:19
x3)
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Jöjjön össze a fotó, aztán sodika.gay/
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2023 19:17:36
x30)
A sodi sose hazudik, csak százévente egyszer vét egy helyesírási hibát.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2023 19:18:35
x30)
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Aha: ilyenkor kell két sodi-szünetet tartani :D
Kötőjel
(
x12)
Sep 07, 2023 19:18:50
x12)
új sodi meghalt.
miklos_akos
(
x1)
Sep 07, 2023 19:19:37
x1)
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Foto nem jon ossze
Tudunk errol vmit?
Foto, aztan menjen fel imgbb-re / catbox-ra / imgur-re.
xray
(
x21)
Sep 07, 2023 19:20:40
x21)
Sep 07, 2023 19:20:40
új sodi meghalt.
mielőtt megszületett volna. Sep 07, 2023 19:20:40
miklos_akos
(
x1)
Sep 07, 2023 19:30:46
x1)
Nszksz érte. A fifi kutyás oldallal mi a helyzet?
Fifikutya sourcera meg varok, max ezt javitgatom, hogy kevesbe legyen szar. :D
mikedp
(
x9)
Sep 07, 2023 19:39:33
x9)
Fifi! A vakmeleg részeg csöveseddel , vagy depi Dezsővel ülsz a macskaólban ?
KURVArangy
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2023 19:40:26
x24)
Fifi! A vakmeleg részeg csöveseddel , vagy depi Dezsővel ülsz a macskaólban ?
Nincs tranyolive, szoval eselyes, hogy tibinek loopol a macskaolban.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2023 19:42:36
x30)
444.hu/2023/09/07/a-vezetesoktatoknak-ezentul-mindent-elore-kellene-adminisztralniuk-az-utrol
Pedofil, úgy tűnik eljutott a megfelelő a helyre a híred.
Pedofil, úgy tűnik eljutott a megfelelő a helyre a híred.
sörtötbontok
(
x8)
Sep 07, 2023 19:55:10
x8)
Endre!
Megcsalt a Szisza! Meddig tűröd, hogy nem a te seggedet ujjazza?
keserke
(
x4)
Sep 07, 2023 19:58:40
x4)
Endre!
Ha pechje van akkor más ujjazza a Szisza seggét. Olyat te mikor tehettél Gyagya?
Johann Hölzel
(
x1)
Sep 07, 2023 20:00:00
x1)
Napi este nyolc órás "Tajgi HOPP" > "Napi" Gayza/Hahó
Broni, sokat gondolunk rád!
Broni, sokat gondolunk rád!
Ilyen nincs
(
x4)
Sep 07, 2023 20:02:48
x4)
Ráomlott a birodalma...
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egyszerűen csak véget ért a projekt.
Soha nem mondta, hogy ez nem projektmunka hahó!!
A masnis CV mindent elbír.