Nem figyeltél? Elmondta, hogy ha a vezetés és laura között kell választania, akkor a vezetést válasza. Hogy utána letudjon menni a plasztik kártyával a lajura kedveshez! :D
Bazdmeg neked a "szeged", "mayer", "laura" szavakra jön egy push noti? Indulj meg inkább te plasztikkártyával a szegedi kurvához, vagy inkább a faszba
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
jobb esetben van valami chrome extensionje vagy scriptje
rosszabb esetben kibaszott beteg
Úgy látom a legfontosabbat már el is felejtetettétek!
Linzből addigra ki volt jelentve, a bécsi állása már megvolt, és kellett egy bécsi lakcím. Az már csak ha a tortán, hogy ő még trükközött utána a linzi lakcímkártyennel is az AMS-nél.
De, de endre mindig is egy szaros potyautas volt. Endrevel megvaltozott ezeknek a szemeteknek az elete is mert amig normalisan a vadasz gyulat fikazokhoz voltak szoval az endre osszesodikazta oket es az egesz brutalisan megvaltozott. Lett egy kor akik az endrebol kezdtek elni. Endre lassan kezdte felismerni, hogy hol van az ereje. Potyautasbol egy iritalo, gennyedzo sebbe valt. Mostmar keso kezelni. A Vahur lepofozta es elvette tole ami neki jar mert o megertette, hogy mit jelent az, hogy pigs get slaughtered. A tibi anyagilag fuggove valt. A Geza azert beszel vele napi szinten meg azert segit neki mert amig minden nap beszelnek addig a gyagyas csak a szajat jaratja es nem jelenti fel a faszba. A gammer inkabb kiszallt, mert o konkretan tonkrement ebben. Jutka eli az eletet es mostmar vannak fekek akik kepesek levalasztani a tranyorol. Van aki azt mondja neki, hogy ne csinald. Amikor endre ma a Marko gergot szidta latszott az arcan a felismeres, hogy basszameg o ugyan azt csinalja az annyaval es valahol gyuloli magat azert mert olyanna valt mint a marko aki egy kibaszott pszihopata. Rendes helyeken az ilyen embereket valaki egyszeruen agyonlovi. Es valahol a sok karma emlegetes es marko gergozes soran endre ma bevallotta, hogy gyuloli az eletet. Gyuloli azt amit csinal. Meg azt is felismerte, hogy az annyat teszi tonkre. Aztan jott a teknos alom a menekukesrol, a jogsirol meg a lakoautorol. De persze a tranyoval. Because the show must go on. Ez a fereg azt hiszi, hogy letagadhatja a multjat. Mert a blogin is nacult anno! Csak a blogin ezutan nem szervezett bumm fightot az interneten a lakasan, nem szivott kokot kurvak teraszan meg nem semmizett ki egy not a vagyonabol. Endre nagyon lassan tanul de tanul. Kisegitos fiu. De a sok siras es mu hiszti sem fogja megvaltoztatni a tenyt, hogy I nem egy trash videos hanem egy hitvany, kozonseges nimand bunozo akit jelenleg tobb ember gyulol magyarorszagon mint az osszes tobbi szarhazit korulotte.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerintem azt felejtsd el, ott mindenki sumákolt és arra hajtott, hogy minden eljárás megszűnjön. Az hogy, hogy mit pofáztak tiktiken, az más. :)
Bevallom, hogy én sokszor nem szoktam az ilyen hosszú posztokat elolvasni. Ascitesnél is az első és a utolsó mondatot szoktam olvasni, abból döntöm el, hogy átnézem e. Ha tagolnád a posztot, nagyobb esélyt látok arra, hogy beleolvasok. :)
Számomra felfoghatatlan hogy tud valaki úgy írni hogy 3-4 mondatonként nem tagol.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A tarcakat es a kisesszeket az ES-ben jelentetem meg majd a kedveert. Lebuktal Uj Peter. Meg mindig a magyar ertelmezo keziszotaron pihenteted a kezed a big dick energy jeleul, amikor vitatkozol?
Kár pedig bíztam benne, hogy előbb-utóbb az az ügy (ügyek) is beér és fifi rá mögé - de legalább egy jó kis elterelésre - kerül.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Akár több is lehetne, de olvashatóbb lenne a szöveg. A Csendes Donban olvastam utoljára ilyen tagolást. De ott a képleírás több oldalas is lehetett, onnan tudtam, hogy semmilyen cselekmény nincs a szövegben és lapoztam is. :)
A Laus ügy pont az, ha valaki rávallana a másikra már ő is sittre kerülne. Ezt meg senki nem vállalja be.
A legjobb példa erre a fekete tányéron található sütőpor. Mindenki tudja, hogy nem az volt, de a rendőrségen mint sütő ipari alapanyag vicces felhasználása került be a vallomásba. :)
Nevetek, kaptál egy pluszt tőlem. 444 nem hírportál számomra, mert nem ott kezdődik az újságírás. Csak a Szily keveredett rossz közegbe. Ráadásul hormonálisan sem lehet arcszörzetem. :)
Te is Tibigélt hasznalsz?
Ráadásul az olcsóbb fajtát, megtermeli a saját testem. :)
Gondolat meneted sajnos szerintem több sebből vérzik.
Az első és legfontosabb..A korcs sohasem!! Tanul.Nem lassan hanem sohasem! Mindig elköveti ugyanazt amiért szarban van..Nézd át jobban a Pédiát ha nem hiszed.
Gayza nem fél attól hogy feljelentse a korcs mert sohasem fogja.Csak a szája jár.
Jutkára senki nincs hatással,ha úgy alakul újra a buzikurvával egy párt alkotnak mert már egy racionálisan nem gondolkodó alkoholista demens beteg asszony.
Nem a korcs baszta el ezeknek a hulladékoknak az életét,hanem saját maguk,mivel ha nem indultak volna el a lejtőn lefelé alkalom sem lett volna,hogy a korccsal kooperáljanak.
Gammer nem szállt ki ebből,maximum ideig óráig kussol.De egy szégyentelen cigány.Szerinted érdekli,hogy hol tart az élete? Ugyan már..
És végül..A korcs nem szégyelli amit csinál,mivel erkölcse / empátiája nincs.Élvezi amit csinál.Nincs tudata mi a helyes és helytelen közt mert egy alávaló patkány
Punszisza a lekjopp!
Fúúúj, akkor te valami született pinás vagy? Fúúúúúúj.
Ez már csak hab a tortán lenne gyagyának, hogy még egy gyurcsány szál is belép az életébe. :)
Kuldtem nekik elektronikus levelet. Nem azert mert a gyagya ott dolgozik, csak a vicc kedveert.
A rendszertelen vizeles a prosztata problemak miatt megszakitott es rendszertelen alvast okoz. Igaz endre? Papirok ossze vannak keszitve? Gosserke bekeszitve hajnali egyre? Oltony bevasalva log a munkasszallo ajtajan?
Fütyi.
Soha többet nem írok ide
Az a kérdés, hogy vizsgálják-e az AMS segély ügyét, és ha igen, végül mire jutnak vele.
Ha ugyanis elkaszálnák abban is, hogy jogtalanul vette fel a segélyt, akkor azzal indulna az ítélet, hogy fizesse vissza a szeptemberi segélyt. Mivel van egy 1700 euró körüli anyagi kár, amit csak az ítélet miatt fog visszafizetni, gondolom (teljesen laikusként) hogy ilyen esetben már nem játszik az, hogy "ejnye, ebből tanulj" és legalább mégegyszer ennyi, de inkább még több pénzre megvágják büntetésből, plusz bűnügyi költség, ha létezik ez a jogintézmény labanciában.
Annyit akarok kihozni ebből, hogy van némi esély arra, hogy a lakóautó árát nem valami gyanús szolnoki neppernek, hanem az osztrák államnak fogja befizetni.
Szerintem ez igy nem igaz.
Pontosan tudja mi a helyes es mi a helytelen.
Mivel egy aljas, gonosz kis geci, pont azt elvezi, hogyha a szemetkedeseivel provkalhat. Mint mar irtam, nem lett rendesen megnevelve. Nem fel a kovetkezmenyektol. Még nem.
Raadasul, amennyiben a birosag elrendelne, hogy szakember ertekelje ki, aki arra a megallapitasra jutna, hogy nem tudja mi a kulonbsef jo es rossz kozott, meg a vegen kifutna a dolog oda, hogy nem vohanto felelossegre. Igaz, igy valoszinu vigyorgoba kerulne, de en vagy bortonben , vagy a Blahan akarom latni.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Miert, Haho is vadlott?
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nem birja azt kivarni. Ha tenyleg lecsuknak, akkor azonnal megcsapnak az elvonasi tunetek, a bortonkorhazban toltene fel evet kezdetnek.
remélem legalább olyan jól fogja felmondani, mint az iron channel vlogot
ugye a vegán burger nem a kukában landol ma reggel a sörösdobozok mellett?
szerintem tolj egy kis vodkát is
le vagy tiltva, kurva anyád
A tolmács csaladja is ki lesz irtva szerintem ez éjthető🤔
Hetyetye ne ezt ne.
Kb. így: Ich bin eine zurückgebliebene Schwuchtel
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ik bin rátte

Le lesz verve a csicskasodi, piszony!
Trollen trollen!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Persze, legalább nyíltan felvállalhatná, hogy buzi és még élvezné is, ha megrakják a böriben.
Buzi soDI a soDI
Az lehetne a jutifalat egy ilyen cukifiúnak.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Jó élet volt még Bécsben tavaly, igaz? Két 40-es haver srác, egy lilafalú luxus lakásban ...
Elnézve ezt a gifet, ez az ember egy év alatt is látható mértékben leépült.
A legjobb megoldás az lenne, ha lecsuknák az osztrákok, de mire leüli, beérnek a magyar ügyei is, úgyhogy szabadulás helyett csak átadják a magyar hatóságoknak és kezdheti leülni az itteni balhékat.
ha megbüntetik, az anyja előkapja a bittner lóvét
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Túl sok jóindulatot feltételezel Goldáról. A vén kurva annak örülne, ha eltakarítanák onnan a retardált fiát.
egyik trollhívásnál mondta is, hogy kikészíti a fia. azzal próbál védekezni a sodi ellen, hogy nem vesz róla tudomást. a golda. a saját fiáról. a sodiról. bizony!
goldának megváltás lenne egy börtönbüntetés a lelkecskének. sajnos ez ma még valószínűleg nem fog bekövetkezni. de éltet a remény.
vérdíj target nr. 1
Eskü én így ismertem ezt a képet:
Ráadásul a Pesti ingatlan az Erkel utcában van. A felvételek alapján minimum 80 nm. Az alaphangon is 1 millió/nm.
Mondjuk én az öregek helyében basznék egy forintot is hagyni arra a megátalkodott szarházi elmebetegre. Inkább mennének el belőle Floridába egy fullos otthonba.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Technikailag a Sodi már örökölt három pesti ingatlant és fel is élte az árukat az utolsó vasig.
Festett néger az Hamburg
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
plasztikcard
Sep 17, 2023 23:54:49
Nem vetted észre, hogy a Gyagyás teljesen kívülálló volt a bandából?
Megpróbált középpontban lenni, hangosabban beszélt mint a többiek, hogy figyeljenek rá, le se szarták.
De a legfrissebb ilyen, Mayer, Gammer és A Gyagyás hétvégéje, amikor ez a szerencsétlen ott fütyizett a kádban. Előtte meg elvolt a saját kis világában, miközben mindenki más(ketten) jól érezték magukat.
Megpróbált középpontban lenni, hangosabban beszélt mint a többiek, hogy figyeljenek rá, le se szarták.
De a legfrissebb ilyen, Mayer, Gammer és A Gyagyás hétvégéje, amikor ez a szerencsétlen ott fütyizett a kádban. Előtte meg elvolt a saját kis világában, miközben mindenki más(ketten) jól érezték magukat.
Nem figyeltél? Elmondta, hogy ha a vezetés és laura között kell választania, akkor a vezetést válasza. Hogy utána letudjon menni a plasztik kártyával a lajura kedveshez! :D
Sep 17, 2023 23:54:49
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 17, 2023 23:56:42
x13)
Bazdmeg neked a "szeged", "mayer", "laura" szavakra jön egy push noti? Indulj meg inkább te plasztikkártyával a szegedi kurvához, vagy inkább a faszba
gobesug
(
x30)
Sep 17, 2023 23:58:23
x30)
minek ide ilyen kategóriákhoz meg halmazokhoz való ragaszkodás, ha mindegyik egy eltaposni való féreg?
a trash alapvonások pedig ugye a szégyentelenség, önkritika totális hiánya. a többi (alkoholizmus, végtelen butaság, igénytelenség) csak egy rákérhető színes cukor, bár a legtöbb rákérte mindet :D
filozofálgatni meg tök fölösleges eleve ilyen esetben, mikor az ember mindegyik emlegetett lény kapcsán zsigeri szinten érzi az undort és a megvetést.
a trash alapvonások pedig ugye a szégyentelenség, önkritika totális hiánya. a többi (alkoholizmus, végtelen butaság, igénytelenség) csak egy rákérhető színes cukor, bár a legtöbb rákérte mindet :D
filozofálgatni meg tök fölösleges eleve ilyen esetben, mikor az ember mindegyik emlegetett lény kapcsán zsigeri szinten érzi az undort és a megvetést.
gobesug
(
x30)
Sep 17, 2023 23:59:40
x30)
jobb esetben van valami chrome extensionje vagy scriptje
rosszabb esetben kibaszott beteg
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:04:07
x10)
Én sem hiszem, hogy felfüggő/börtön lesz, de történt közvetlen anyagi kár: felvett egy hónapnyi munkanélküli segélyt, ami nem járt volna neki, mivel nem volt bejelentett lakcíme.
Úgy látom a legfontosabbat már el is felejtetettétek!
Linzből addigra ki volt jelentve, a bécsi állása már megvolt, és kellett egy bécsi lakcím. Az már csak ha a tortán, hogy ő még trükközött utána a linzi lakcímkártyennel is az AMS-nél.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:05:53
x10)
Nem volt bejelentett lakcíme a munkavállaláshoz, mert a linzi már megszűnt, a Thalia meg csak félévre akarta őt befogadni lakcím bejelentés nélkül. :)
SyntaxError
(
x24)
Sep 18, 2023 00:10:01
x24)
Engem inkább az érdekel, hogy hogy állnak fifi szegedi swinger-es rendőrségi vagy bírósági ügyei.
Nem feltétlenül nem lenne indokolt az osztrák hatóságokat tájékoztatni arról, hogy a fikás ellen több országban is eljárás folyik.
Átlagos budai, több generációs értelmiségi család...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem feltétlenül nem lenne indokolt az osztrák hatóságokat tájékoztatni arról, hogy a fikás ellen több országban is eljárás folyik.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 00:15:24
x10)
Ne mondd már, hogy az, hogy megjelent Merci, és vele együtt megérkezett Endre életébe Gammer Bandi, Vahur meg Géza az nem egy teljes változás a linzi kütyüs depressziós streamek után?
De, de endre mindig is egy szaros potyautas volt. Endrevel megvaltozott ezeknek a szemeteknek az elete is mert amig normalisan a vadasz gyulat fikazokhoz voltak szoval az endre osszesodikazta oket es az egesz brutalisan megvaltozott. Lett egy kor akik az endrebol kezdtek elni. Endre lassan kezdte felismerni, hogy hol van az ereje. Potyautasbol egy iritalo, gennyedzo sebbe valt. Mostmar keso kezelni. A Vahur lepofozta es elvette tole ami neki jar mert o megertette, hogy mit jelent az, hogy pigs get slaughtered. A tibi anyagilag fuggove valt. A Geza azert beszel vele napi szinten meg azert segit neki mert amig minden nap beszelnek addig a gyagyas csak a szajat jaratja es nem jelenti fel a faszba. A gammer inkabb kiszallt, mert o konkretan tonkrement ebben. Jutka eli az eletet es mostmar vannak fekek akik kepesek levalasztani a tranyorol. Van aki azt mondja neki, hogy ne csinald. Amikor endre ma a Marko gergot szidta latszott az arcan a felismeres, hogy basszameg o ugyan azt csinalja az annyaval es valahol gyuloli magat azert mert olyanna valt mint a marko aki egy kibaszott pszihopata. Rendes helyeken az ilyen embereket valaki egyszeruen agyonlovi. Es valahol a sok karma emlegetes es marko gergozes soran endre ma bevallotta, hogy gyuloli az eletet. Gyuloli azt amit csinal. Meg azt is felismerte, hogy az annyat teszi tonkre. Aztan jott a teknos alom a menekukesrol, a jogsirol meg a lakoautorol. De persze a tranyoval. Because the show must go on. Ez a fereg azt hiszi, hogy letagadhatja a multjat. Mert a blogin is nacult anno! Csak a blogin ezutan nem szervezett bumm fightot az interneten a lakasan, nem szivott kokot kurvak teraszan meg nem semmizett ki egy not a vagyonabol. Endre nagyon lassan tanul de tanul. Kisegitos fiu. De a sok siras es mu hiszti sem fogja megvaltoztatni a tenyt, hogy I nem egy trash videos hanem egy hitvany, kozonseges nimand bunozo akit jelenleg tobb ember gyulol magyarorszagon mint az osszes tobbi szarhazit korulotte.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:16:17
x10)
Engem inkább az érdekel, hogy hogy állnak fifi szegedi swinger-es rendőrségi vagy bírósági ügyei.
Szerintem azt felejtsd el, ott mindenki sumákolt és arra hajtott, hogy minden eljárás megszűnjön. Az hogy, hogy mit pofáztak tiktiken, az más. :)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 00:20:26
x10)
Ja, orvosnal voltal tudotagitoert? Vernyomast mertek? Akarod, hogy legkozelebb merjenek? Szolok nekik szivesen, faszfej.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:21:35
x10)
De, de endre mindig is egy szaros potyautas volt.
Bevallom, hogy én sokszor nem szoktam az ilyen hosszú posztokat elolvasni. Ascitesnél is az első és a utolsó mondatot szoktam olvasni, abból döntöm el, hogy átnézem e. Ha tagolnád a posztot, nagyobb esélyt látok arra, hogy beleolvasok. :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 18, 2023 00:22:49
x45)
Számomra felfoghatatlan hogy tud valaki úgy írni hogy 3-4 mondatonként nem tagol.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 00:24:08
x10)
A tarcakat es a kisesszeket az ES-ben jelentetem meg majd a kedveert. Lebuktal Uj Peter. Meg mindig a magyar ertelmezo keziszotaron pihenteted a kezed a big dick energy jeleul, amikor vitatkozol?
SyntaxError
(
x24)
Sep 18, 2023 00:24:33
x24)
Kár pedig bíztam benne, hogy előbb-utóbb az az ügy (ügyek) is beér és fifi rá mögé - de legalább egy jó kis elterelésre - kerül.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:27:46
x10)
Akár több is lehetne, de olvashatóbb lenne a szöveg. A Csendes Donban olvastam utoljára ilyen tagolást. De ott a képleírás több oldalas is lehetett, onnan tudtam, hogy semmilyen cselekmény nincs a szövegben és lapoztam is. :)
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:31:05
x10)
A Laus ügy pont az, ha valaki rávallana a másikra már ő is sittre kerülne. Ezt meg senki nem vállalja be.
A legjobb példa erre a fekete tányéron található sütőpor. Mindenki tudja, hogy nem az volt, de a rendőrségen mint sütő ipari alapanyag vicces felhasználása került be a vallomásba. :)
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:39:12
x10)
Nevetek, kaptál egy pluszt tőlem. 444 nem hírportál számomra, mert nem ott kezdődik az újságírás. Csak a Szily keveredett rossz közegbe. Ráadásul hormonálisan sem lehet arcszörzetem. :)
Jutka műbarack
(
x5)
Sep 18, 2023 00:45:56
x5)
Már előre álló fasszal várom a holnapi leakeket/eredményt!
Kiss Farkas Farkas
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 00:46:04
x10)
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 00:47:39
x10)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 18, 2023 00:50:43
x17)
De, de endre mindig is ...
Gondolat meneted sajnos szerintem több sebből vérzik.
Az első és legfontosabb..A korcs sohasem!! Tanul.Nem lassan hanem sohasem! Mindig elköveti ugyanazt amiért szarban van..Nézd át jobban a Pédiát ha nem hiszed.
Gayza nem fél attól hogy feljelentse a korcs mert sohasem fogja.Csak a szája jár.
Jutkára senki nincs hatással,ha úgy alakul újra a buzikurvával egy párt alkotnak mert már egy racionálisan nem gondolkodó alkoholista demens beteg asszony.
Nem a korcs baszta el ezeknek a hulladékoknak az életét,hanem saját maguk,mivel ha nem indultak volna el a lejtőn lefelé alkalom sem lett volna,hogy a korccsal kooperáljanak.
Gammer nem szállt ki ebből,maximum ideig óráig kussol.De egy szégyentelen cigány.Szerinted érdekli,hogy hol tart az élete? Ugyan már..
És végül..A korcs nem szégyelli amit csinál,mivel erkölcse / empátiája nincs.Élvezi amit csinál.Nincs tudata mi a helyes és helytelen közt mert egy alávaló patkány
-
Sep 18, 2023 00:51:01
Sep 18, 2023 00:51:01
Tyodika
Sep 18, 2023 00:51:23
Fúúúj, akkor te valami született pinás vagy? Fúúúúúúj.
Sep 18, 2023 00:51:23
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 00:55:08
x10)
Schulmeister Technology - ez a legjobb cegnev amit a melocsa feldobott... few understand this. Ez nem a Gyurcsany volt tanacsadojanak a cege veletlenul?
Biztatási kár
(
x10)
Sep 18, 2023 01:09:08
x10)
Schulmeister Technology - ez a legjobb cegnev amit a melocsa feldobott... few understand this. Ez nem a Gyurcsany volt tanacsadojanak a cege veletlenul?
Ez már csak hab a tortán lenne gyagyának, hogy még egy gyurcsány szál is belép az életébe. :)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 01:13:38
x10)
Kuldtem nekik elektronikus levelet. Nem azert mert a gyagya ott dolgozik, csak a vicc kedveert.
hegesztőnő
(
x3)
Sep 18, 2023 01:15:19
x3)
milyen szintű felfogásod van endre hogy a holnap reggeli 100 százaléknak vehető bírósági faszulás előtti este jókedvűre iszod magad és hulla részegen az utcán tántorogva, üvölözve bokorba húgyozva teszed magad az utcán mindezt közvetítve a rosszakaróid legnagyobb örömére, természetesen egyedül, társak és barátok nélkül. és van kedved vigyorogni. várjuk a 12es bejelentkezést, ha ez elmarad akkor piszony szinte biztosak leszünk hogy börtöntöltelék sodi lett a sodi
gyomorideg
Sep 18, 2023 01:20:40
Forgolódsz életem?
"A gyomorproblémával küzdő ember nem tud megoldást találni a gondjára. Sokszor nem is tudatos arról, mi a problémájának gyökere. Előfordulhat, hogy teljesen magába fojtja az agresszív energiát, de ennek ellenkezője is előfordulhat, az illető agresszív, haragos, kiabálós, dühös."
"A gyomorproblémával küzdő ember nem tud megoldást találni a gondjára. Sokszor nem is tudatos arról, mi a problémájának gyökere. Előfordulhat, hogy teljesen magába fojtja az agresszív energiát, de ennek ellenkezője is előfordulhat, az illető agresszív, haragos, kiabálós, dühös."
Sep 18, 2023 01:20:40
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 01:34:31
x10)
Forgolódsz életem?
A rendszertelen vizeles a prosztata problemak miatt megszakitott es rendszertelen alvast okoz. Igaz endre? Papirok ossze vannak keszitve? Gosserke bekeszitve hajnali egyre? Oltony bevasalva log a munkasszallo ajtajan?
Fullkamu
(
x2)
Sep 18, 2023 02:34:09
x2)
meg egy ora es megy le az arab ejjel-nappalishoz ottakringerert.
tyodika
Sep 18, 2023 02:39:07
Azért nem tagol mert funkcionális analfabéta.Fütyi.
Soha többet nem írok ide
Sep 18, 2023 02:39:07
-
Sep 18, 2023 02:40:49
Én sem hiszem, hogy felfüggő/börtön lesz, de történt közvetlen anyagi kár: felvett egy hónapnyi munkanélküli segélyt, ami nem járt volna neki, mivel nem volt bejelentett lakcíme.
Az a kérdés, hogy vizsgálják-e az AMS segély ügyét, és ha igen, végül mire jutnak vele.
Ha ugyanis elkaszálnák abban is, hogy jogtalanul vette fel a segélyt, akkor azzal indulna az ítélet, hogy fizesse vissza a szeptemberi segélyt. Mivel van egy 1700 euró körüli anyagi kár, amit csak az ítélet miatt fog visszafizetni, gondolom (teljesen laikusként) hogy ilyen esetben már nem játszik az, hogy "ejnye, ebből tanulj" és legalább mégegyszer ennyi, de inkább még több pénzre megvágják büntetésből, plusz bűnügyi költség, ha létezik ez a jogintézmény labanciában.
Annyit akarok kihozni ebből, hogy van némi esély arra, hogy a lakóautó árát nem valami gyanús szolnoki neppernek, hanem az osztrák államnak fogja befizetni.
Sep 18, 2023 02:40:49
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2023 02:50:17
x10)
kisendre / haho - e-mailt nezzetek.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
MaxPayne
(
x24)
Sep 18, 2023 06:00:30
x24)
Nincs tudata mi a helyes és helytelen közt mert egy alávaló patkány
Szerintem ez igy nem igaz.
Pontosan tudja mi a helyes es mi a helytelen.
Mivel egy aljas, gonosz kis geci, pont azt elvezi, hogyha a szemetkedeseivel provkalhat. Mint mar irtam, nem lett rendesen megnevelve. Nem fel a kovetkezmenyektol. Még nem.
Raadasul, amennyiben a birosag elrendelne, hogy szakember ertekelje ki, aki arra a megallapitasra jutna, hogy nem tudja mi a kulonbsef jo es rossz kozott, meg a vegen kifutna a dolog oda, hogy nem vohanto felelossegre. Igaz, igy valoszinu vigyorgoba kerulne, de en vagy bortonben , vagy a Blahan akarom latni.
Trollok harca
(
x5)
Sep 18, 2023 06:35:42
x5)
hát eljött a faszulás napja
Miskolci alvósejt
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 06:42:52
x1)
hát eljött a faszulás napja
Miert, Haho is vadlott?
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 18, 2023 06:45:29
x2)
Trollégák mikor kezdődik a tárgyalás?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 18, 2023 06:47:23
x5)
Jó reggelt mindenkinek, kivéve neked gyagyás fasz!
Odds-os troll, lesz ma örülhettek poszt?! :D
Na tejhabosítás, csá.
Odds-os troll, lesz ma örülhettek poszt?! :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 18, 2023 06:52:32
x13)
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 18, 2023 06:55:12
x4)
endre a börtönben a fikáját fogja megerjeszteni, hogy alkoholhoz jusson
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 18, 2023 06:57:26
x13)
Egy kalappal, gyagyás xd
Jaj, úgy iszkulok.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Jaj, úgy iszkulok.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 06:57:28
x1)
endre a börtönben a fikáját fogja megerjeszteni, hogy alkoholhoz jusson
Nem birja azt kivarni. Ha tenyleg lecsuknak, akkor azonnal megcsapnak az elvonasi tunetek, a bortonkorhazban toltene fel evet kezdetnek.
Totyika
Sep 18, 2023 06:59:18
Kezelem.
Sep 18, 2023 06:59:18
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 18, 2023 07:01:00
x5)
Nagy nap lesz ma gyagyás tódi! Tegnap játszottad a nagyfiút de csak azèrt mert hagyva volt,vègig követve voltál te szerencsètlen hülye! Azt se tudod mi törtènik körülötted te nyomorult. Egyben biztos lehetsz a mai napot nem egyedül csinálod vègig.. A nagy sodi,sodi az isten,jèghideg jogászisten :)))
Jozsii Busák
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 18, 2023 07:01:21
x6)
Joreggelt fórum!
Nagyon várom már a mai itéletet Endre, te is?
Hetyetye ne ezt ne.
Nagyon várom már a mai itéletet Endre, te is?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 18, 2023 07:04:50
x5)
mizu fikás, gyakorlod már a védőbeszéded?
"CSULDIGUNG" :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 18, 2023 07:06:14
x7)
remélem legalább olyan jól fogja felmondani, mint az iron channel vlogot
ugye a vegán burger nem a kukában landol ma reggel a sörösdobozok mellett?
szerintem tolj egy kis vodkát is
nemet mondtak
(
x4)
Sep 18, 2023 07:10:58
x4)
Remélem tolmács lesz a tárgyaláson, mert az láttuk tegnap, hogy egy hot-dog árust is képtelen megérteni a majd' 10 éve német nyelvterületen élő és gányoló sodina.
Az meg szokás szerint le fogja választani a hetyetyét a 2-3 perces körmondatokról, és csak az érdemi részt továbbítja a pulpitus felé, amitől meg kurva ideges lesz a korcs. Bárcsak ott lehetnék. :)
Az meg szokás szerint le fogja választani a hetyetyét a 2-3 perces körmondatokról, és csak az érdemi részt továbbítja a pulpitus felé, amitől meg kurva ideges lesz a korcs. Bárcsak ott lehetnék. :)
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Sep 18, 2023 07:20:51
x6)
Remélem tolmács lesz a tárgyaláson, mert az láttuk tegnap, hogy egy hot-dog árust is képtelen megérteni a majd' 10 éve német nyelvterületen élő és gányoló sodina.
A tolmács csaladja is ki lesz irtva szerintem ez éjthető🤔
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 18, 2023 07:30:23
x21)
Miii, mifan, jójójó de ezt most ne... miért csinálja ezt velem keci píró :Cc
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 18, 2023 07:32:27
x21)
Amúgy ezeket az autifillereket hogyan lehet lefordítani németre?
"hogy úty egyébként én abban voltam.."
"nem feltétlenül nem"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
"nem feltétlenül nem"
Golda csiklója
(
x8)
Sep 18, 2023 07:33:17
x8)
Lesz mirror a tárgyalásról?
O és K együtt OK és minden OK!!
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 18, 2023 07:35:14
x4)
tárgyalás után 5 perccel már az utcán fog üvölteni seggrészegen
trolléga
(
x30)
Sep 18, 2023 07:46:31
x30)
Szép jó reggelt a trollszoknak így a remény hajnalán! :DD Ma lecsukják a korcsot, holnap hazajöhet végre a fehérnégyzetem, én már kortyolgatom a kávémat.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Zsibuci
(
x5)
Sep 18, 2023 07:46:40
x5)
"nem feltétlenül nem"
"nem feltétlenül nem"
Kb. így: Ich bin eine zurückgebliebene Schwuchtel
Fullkamu
(
x2)
Sep 18, 2023 07:47:18
x2)
egy stream a targyalasrol elorehozott karacsonyi ajandek lenne, remelem valaki ossze tudja hozni.
tyodika
Sep 18, 2023 07:47:59
"nem feltétlenül nem"
"nem feltétlenül nem"
Ik bin rátte
Sep 18, 2023 07:47:59
Szögedisanyi
Sep 18, 2023 07:51:14
Sodi, hétfőn véget ér a szemétkedésed? 😂
Sep 18, 2023 07:51:14
Üssünk
Sep 18, 2023 07:53:18
Na te geci, ma lesz ütés! :-))
Sep 18, 2023 07:53:18
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 07:53:24
x1)
Ændi, nem szep dolog, hogy a targyalas elott nem koszonsz el a kommenthaveroktol! Ki tudja, lehet evekig nem forumozhatsz majd!
Zsibuci
(
x5)
Sep 18, 2023 07:54:34
x5)
Tárgyalás előtt egy búcsúflokk?
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 18, 2023 07:55:56
x3)
Hol van a fehér cigányöltönyös Endre, aki büszkén közvetítette a csillámpónis védekezését? Indítsd az élőt gyagyás!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Píjó új
Sep 18, 2023 07:56:50
Na te geci, ma lesz ütés! :-))

Le lesz verve a csicskasodi, piszony!
Sep 18, 2023 07:56:50
Mitvisz
(
x1)
Sep 18, 2023 08:00:17
x1)
Hajnal 3kor elviselhetetlen gyomorideggel, fej és végtagfájdalmakkal felriadt Endi. Satnya teste felemelkedett a kényelmetlen ágyból, miközben a 30kg-os veknit húzta le a gravitáció.
Remegő kezeivel bontotta az első ottakringert. Másik kezével telefonhoz nyúlt. Megnyitotta a messengert, bizony a cica mèg csak válaszra sem méltatta azt a 8db hívást amit ráküldött éjfél előtt. Az agyán átfut , hogy éjfél volt a határideje annak , hogy a tranyó bocsánatot kérjen, de mivel nem tette ennek az ellenkezőjét sem, ezért nyelvtanilag bocsánatot kért. Sóhajtott, majd egy kurva nagyot hörpintett a kringerből. Megnyitotta a fórumot, meglátta a tàrgyalótermi gifeket és elviselhetetlen szorongás lett úrrá rajta, majd kiitta az egész dobozt.
Azóta mennyit ittál Endi?
Remegő kezeivel bontotta az első ottakringert. Másik kezével telefonhoz nyúlt. Megnyitotta a messengert, bizony a cica mèg csak válaszra sem méltatta azt a 8db hívást amit ráküldött éjfél előtt. Az agyán átfut , hogy éjfél volt a határideje annak , hogy a tranyó bocsánatot kérjen, de mivel nem tette ennek az ellenkezőjét sem, ezért nyelvtanilag bocsánatot kért. Sóhajtott, majd egy kurva nagyot hörpintett a kringerből. Megnyitotta a fórumot, meglátta a tàrgyalótermi gifeket és elviselhetetlen szorongás lett úrrá rajta, majd kiitta az egész dobozt.
Azóta mennyit ittál Endi?
Üssünk
Sep 18, 2023 08:11:25
Az mindent elmond rólad te génhibás geci aradék, hogy a primitív agyadban még az is megfordult, hogy kiprovokáld a megverésedet. Az viszont nem ment a bita fejedbe, hogy a trollok, bár ott voltak körülötted, nem vernek meg ekkora közönség elött!
Te jobb sorsra érdemes bünöözö!
Te jobb sorsra érdemes bünöözö!
Sep 18, 2023 08:11:25
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 18, 2023 08:13:04
x6)
Trollen trollen!
Propi
Sep 18, 2023 08:14:19
Fikás, remélem kattan a bilincs, ha nem is hitelt veszel fel a bírság kifizetésére? Mókás lenne...
Most hallgatom vissza a tegnapi lájvodat és megcsapta a fülem, hogy megy a váltás. Csak a 3-ast hagytad ki a felsorolásból, de hát mit számít, elbírja a kuplung nem?
Buzi soDI a soDI
Most hallgatom vissza a tegnapi lájvodat és megcsapta a fülem, hogy megy a váltás. Csak a 3-ast hagytad ki a felsorolásból, de hát mit számít, elbírja a kuplung nem?
Sep 18, 2023 08:14:19
Mitokondrium
(
x7)
Sep 18, 2023 08:14:40
x7)
Sodi, ezt most nem trollként mondom, a tökéletes jószándék vezet.
Neked az életben maradásra egy utolsó utáni esélyed, ha ma letöltendő börtönt kapsz és egy osztrák intézetbe utalnak mondjuk két évre.
Idült alkoholista vagy, hónapokban mérhető az idő a májcsáig, magadtól sohasem teszed le a tütüt. A böriben végre leszoknál a piáról, ha már magadtól nem voltál rá képes.
Végre megnézne egy orvos. Valószínűleg súlyos cukorbeteg vagy, te már egyből inzulinnal kezdenéd, a nélkül nagyon hamar tönkre fogsz menni.
Végre rendberaknák az orbitrágókat. Nem mondom, hogy csadaszép protkót kapnál, de végre kihúznák az odvas fogcsonkokat, eltűnne féltucat gyulladási góc. Enni ugyan nem tudnál a maradék csupasz ínyeddel, de azt így sem szoktál.
Valamilyen rendszeres életre szoktatnának. Röhejes ugyan nézni, ahogy teljesen össze-vissza töltöd a napjaidat, hajnali kettőig lájvolsz, aztán alszol kétszer három órát, sörszünettel megszakítva, de ez teljesen elfogadhatatlan megoldás egy emberi társadalomban. Na, a böriben ötkor ébresztő, nyolckor takarodó, számítógépet, okostelefont meg nem kapsz, hogy nyomogathatnád éjjelente.
Szóval én a helyedben annak szurkolnék, hogy lecsukjanak.
Neked az életben maradásra egy utolsó utáni esélyed, ha ma letöltendő börtönt kapsz és egy osztrák intézetbe utalnak mondjuk két évre.
Idült alkoholista vagy, hónapokban mérhető az idő a májcsáig, magadtól sohasem teszed le a tütüt. A böriben végre leszoknál a piáról, ha már magadtól nem voltál rá képes.
Végre megnézne egy orvos. Valószínűleg súlyos cukorbeteg vagy, te már egyből inzulinnal kezdenéd, a nélkül nagyon hamar tönkre fogsz menni.
Végre rendberaknák az orbitrágókat. Nem mondom, hogy csadaszép protkót kapnál, de végre kihúznák az odvas fogcsonkokat, eltűnne féltucat gyulladási góc. Enni ugyan nem tudnál a maradék csupasz ínyeddel, de azt így sem szoktál.
Valamilyen rendszeres életre szoktatnának. Röhejes ugyan nézni, ahogy teljesen össze-vissza töltöd a napjaidat, hajnali kettőig lájvolsz, aztán alszol kétszer három órát, sörszünettel megszakítva, de ez teljesen elfogadhatatlan megoldás egy emberi társadalomban. Na, a böriben ötkor ébresztő, nyolckor takarodó, számítógépet, okostelefont meg nem kapsz, hogy nyomogathatnád éjjelente.
D_Dezső
(
x29)
Sep 18, 2023 08:16:08
x29)
Endre!
Liftezik már a gyomrocska?
Pedig egy hozzád hasonló mindenkit megpaszó hobbi jogásznak ilyenkor kellene igazán elemében lenni.
Felvetted az ünneplős turis gúnyád amin a legkevesebb zsír folt van, beöntötted a reggeli 3 Ottakringert, elnyammogtad a tegnapról megmaradt mcdonalsos burgert.
Lehet megindulni megphaszni a labanc bíróságot!
Gondolom Tibor is küldött egy támogató üzenetet, ha már miatta kell bíróság elé állnod? Vagy tévedek? :)
Jó élet volt még Bécsben tavaly, igaz? Két 40-es haver srác, egy lilafalú luxus lakásban ...
Pedig egy hozzád hasonló mindenkit megpaszó hobbi jogásznak ilyenkor kellene igazán elemében lenni.
Felvetted az ünneplős turis gúnyád amin a legkevesebb zsír folt van, beöntötted a reggeli 3 Ottakringert, elnyammogtad a tegnapról megmaradt mcdonalsos burgert.
Gondolom Tibor is küldött egy támogató üzenetet, ha már miatta kell bíróság elé állnod? Vagy tévedek? :)
Sodipatkány
(
x1)
Sep 18, 2023 08:17:17
x1)
Ez jó tapasztalat lesz a későbbi berlini ügyvédi karrierhez.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Propi
Sep 18, 2023 08:17:35
Sodi, ezt most nem trollként mondom, a tökéletes jószándék vezet.
Persze, legalább nyíltan felvállalhatná, hogy buzi és még élvezné is, ha megrakják a böriben.
Sep 18, 2023 08:17:35
Mitokondrium
(
x7)
Sep 18, 2023 08:18:37
x7)
Az lehetne a jutifalat egy ilyen cukifiúnak.
Mitokondrium
(
x7)
Sep 18, 2023 08:19:29
x7)
Elnézve ezt a gifet, ez az ember egy év alatt is látható mértékben leépült.
50 ezres
Sep 18, 2023 08:29:26
Szerintem sem csukják le, de mi történik akkor, ha nem fizet? Itthon Baracskai, gondolom kint is hasonló a helyzet. De ha kitilják hol kell leülni az összeget? Itthon?
Sep 18, 2023 08:29:26
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 18, 2023 08:29:41
x21)
Reméled az NDK-s zakót vette fel meg a fekete pedofil napszemüveget. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
buniBanki
(
x2)
Sep 18, 2023 08:30:25
x2)
trashcity.net/video/6049?t=1256
20:45 körül, a korcs magyarázza, hogy nem tudja hol a prater, mikor érnek oda, hangosbemondo néni pedig jelzi, hogy Praterstern
Endre egy pedofil!
20:45 körül, a korcs magyarázza, hogy nem tudja hol a prater, mikor érnek oda, hangosbemondo néni pedig jelzi, hogy Praterstern
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 08:30:33
x1)
Szerintem sem csukják le, de mi történik akkor, ha nem fizet? Itthon Baracskai, gondolom kint is hasonló a helyzet. De ha kitilják hol kell leülni az összeget? Itthon?
A legjobb megoldás az lenne, ha lecsuknák az osztrákok, de mire leüli, beérnek a magyar ügyei is, úgyhogy szabadulás helyett csak átadják a magyar hatóságoknak és kezdheti leülni az itteni balhékat.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 18, 2023 08:31:28
x4)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 08:32:06
x1)
"Én jelen pillanatban erről azt gondolom" Hazudta a pedofil.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 08:32:47
x1)
Túl sok jóindulatot feltételezel Goldáról. A vén kurva annak örülne, ha eltakarítanák onnan a retardált fiát.
Kötőjel
(
x12)
Sep 18, 2023 08:34:18
x12)
egyik trollhívásnál mondta is, hogy kikészíti a fia. azzal próbál védekezni a sodi ellen, hogy nem vesz róla tudomást. a golda. a saját fiáról. a sodiról. bizony!
goldának megváltás lenne egy börtönbüntetés a lelkecskének. sajnos ez ma még valószínűleg nem fog bekövetkezni. de éltet a remény.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 18, 2023 08:34:21
x21)
"Engem pilicsben visznek el paszdmeg"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 18, 2023 08:34:56
x21)
Fikás! Be van már készítve a termoszba a sörikéd? Te szardarab!
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 18, 2023 08:35:42
x5)
Gyagyás tódi ugye nem fogsz mindent Tiborra kenni? Kiderül minden! Ha meg beválalod igazán csinálhatnál egy excelt mekkora károkat okozott Tibort aki a napokban kicsalt hogy gèza elverjen!
Jozsii Busák
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 18, 2023 08:37:19
x21)
Endre!
Eskü én így ismertem ezt a képet:
Sodi haja
Sep 18, 2023 08:38:05
Endre mit mondtál a naty főnöknek hogy miért kell a mai napra szabadnap?
mullet king
Sep 18, 2023 08:38:05
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 18, 2023 08:40:18
x10)
Most nézem a tegnapi flokkot. Mivan Endi, irigykedsz Markó Gergőre? Irigykedsz troll?
Amúgy nekik, 2 ingatlanuk van te balfax, nem csak a pesti! Szval, ha örököl, akkor is gazdagabb lesz mint a csöves, lehugyozott sodi!
Álmodjatok Rémeket!
Amúgy nekik, 2 ingatlanuk van te balfax, nem csak a pesti! Szval, ha örököl, akkor is gazdagabb lesz mint a csöves, lehugyozott sodi!
Norina
(
x2)
Sep 18, 2023 08:49:12
x2)
Endre, amúgy emlékeztetnélek , hogy te a rákos nőkön ercelodtel.
Mielőtt te pálcát tornel bármilyen videós felett, jelen esetben Markó, nézz magadba, te pedofil köcsög.
Mielőtt te pálcát tornel bármilyen videós felett, jelen esetben Markó, nézz magadba, te pedofil köcsög.
Carpenter
(
x2)
Sep 18, 2023 08:49:34
x2)
Kurva nagy seggbebaszás lesz ma endre! Eddig hány doboz sört toltál be a picsaszádba? Az ítélet után azonnal lődd fel a lájvot!
Norina
(
x2)
Sep 18, 2023 08:50:22
x2)
*elcelodtel
linziasztal01
(
x77)
Sep 18, 2023 08:51:24
x77)
"Elítélték a megujjazott digitális nomád bácsit."
D_Dezső
(
x29)
Sep 18, 2023 08:54:12
x29)
Most nézem a tegnapi flokkot. Mivan Endi, irigykedsz Markó Gergőre? Irigykedsz troll?
Ráadásul a Pesti ingatlan az Erkel utcában van. A felvételek alapján minimum 80 nm. Az alaphangon is 1 millió/nm.
Mondjuk én az öregek helyében basznék egy forintot is hagyni arra a megátalkodott szarházi elmebetegre. Inkább mennének el belőle Floridába egy fullos otthonba.
pcdoki
Sep 18, 2023 08:54:27
Te Edina!
Tudtad, hogy a böriben mindig más kesztyűbábja lehetsz?
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Tudtad, hogy a böriben mindig más kesztyűbábja lehetsz?
Sep 18, 2023 08:54:27
-.-
Sep 18, 2023 08:54:52
Jó reggel a tanszéknek, endre, ma a trollok örömtáncra készülnek, a Levéltáros trolléga már készíti a piros színt, ne okozz csalódást, rendesen meg kell ma baszódni hahó!
Aztán gyere haza, várunk, el ne felejtsd bejelenteni 30 perccel előre mikor érkezel fatászpika!
Na szaladok veszek egy pezsgőt és egy taktikai tollat, hátha találkozunk ma.
Aztán gyere haza, várunk, el ne felejtsd bejelenteni 30 perccel előre mikor érkezel fatászpika!
Na szaladok veszek egy pezsgőt és egy taktikai tollat, hátha találkozunk ma.
Sep 18, 2023 08:54:52
Lekövető troll
Sep 18, 2023 08:59:00
Kiss Endre Farkas (te pedofil buzi!)
Szerinted követünk ma téged?
Szerinted követünk ma téged?
Sep 18, 2023 08:59:00
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2023 08:59:45
x30)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 18, 2023 09:00:25
x1)
Technikailag a Sodi már örökölt három pesti ingatlant és fel is élte az árukat az utolsó vasig.
Öcsisajt
Sep 18, 2023 09:02:03
Sodi, miért utálod Ausztriát? Hiszen ott volt neked a legjobb. Fixen egyedül lakhattál egy lakásban, volt melócsá, minden adott volt a stressznélküli nyugihoz. Berlint meg egekig magasztalod, pedig ott szedtél fel igazán traumákat, ahogy Andi megalázott, ahogy Oma, a festett néger meg Herr Schrekk bántak veled, ahogy ki kellett menekíteni onnan... nem, neked Ausztria a rossz, ahol jó dolgod volt, de te önként eljöttél. Most jobb, hogy Golda rikácsol? Hogy ígéreted ellenére nemhogy Gémeskútországba kerültél, hanem faszán az Alföldre egy rohadt unalmas senkiföldjére, ahol egy sufniban fogsz telelni? Fel sem méred, mekkora jó dolgot szarozol le, de persze ez a szerencséd is, különben a fejedet vernéd a falba, hogy elkúrtad, és talán soha nem jutsz már külföldre.
Sep 18, 2023 09:02:03
bolgár jeti
(
x30)
Sep 18, 2023 09:03:25
x30)
Sodi, miért utálod Ausztriát? Hiszen ott volt neked a legjobb. Fixen egyedül lakhattál egy lakásban, volt melócsá, minden adott volt a stressznélküli nyugihoz. Berlint meg egekig magasztalod, pedig ott szedtél fel igazán traumákat, ahogy Andi megalázott, ahogy Oma, a festett néger meg Herr Schrekk bántak veled, ahogy ki kellett menekíteni onnan...
Festett néger az Hamburg
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tulajdonképpen közvetlen anyagi kárt nem nagyon okozott.