Pontosan így gondolom én is, hogy Golda ennek ürügyén kibaszta. Ezért voltak kisírva a szemei is a videón, mert könyörgött goldának, hogy engedje be télire a nagy házba, meg hogy így meg úgy meg lehetne-e szerelni valahogy a putrit, stb., de golda hajthatatlan volt.
"Hát egymillió forintot vagy mennyit keresel, és nem tudsz kifizetni egy szolnoki albérletet, hanem az én kertemet kell feldúlnod az üszkös picsával együtt? Ma este elkezdesz albérletet keresni, vagy rendőrrel dobatlak ki a csövesed után!"
Erre én is látok esélyt, de ez nem zárja ki, hogy ettől még ma kiadta az útját a korcsnak.
Ne is mond ... úgy nyammog meg cuppog mint valami 90 éves bácsi/néni.
Ez a retardált még egy sört sem tud meginni férfi módjára, azt is csak belocsolja abba a segglyuk szájába aztán nyeldekel meg száját nyalogatja.
Az másik bíróság (Arbeits- und Sozialgericht) volt nem? Nem tudom miben lenne releváns, de majd a pedofil megmondja. Szerintem biztos kamuzott volna valamit meg megmutatta volna a kitakart 450 eurót ha lenne papírja.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Meg amúgy valszeg Golda is látja, hogy ott lakik mennyi, 5-6 hónapja?
És az adósság nem csökken, sőt - Endre így is eltud baszni egy csomó pénzt, hogy nem kell lakást fizetnie.
Szóval soha nem menne el onnan.
A vegen meg Golda fogja hivni a trollokat, hogy mentsek mar meg ot a debil fiatol. xD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A linzi az szövetségi közigazgatási bíróság volt. (Bundesverwaltungsgericht)
kissendrevagyok
Engem az a rohad mikrofonba nyeldesése akasztott ki Berlinben meg Linzben. Főleg amikor azt a szaros røde fost megvette, közvetlen a gigájától vette. Szerencsére annak a korszaknak vége.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
2x-es tempóval az sem zavaró, hahó!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Annak a rezsijét nem fizette gyagya goldának és nem lett fizetve a magas rezsi. Az egyik ok, amiért elárverezték a pátyi hasziendát. :)
A költözésre már hetek óta célozgat, hogy októbertől elköltözik, szerintem a lakóautót is emiatt akarja. :)
Vagy a herélt köcsögének üzengetett, hogy lesz hely fajtalankodni..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
lezárult egy macskaól
Olyan mint a férje. Undorító.
Minden játszik
biztos munkát ajánlottak neki 🤣
kissendrevagyok
Miért ne létezhetne, pár órája Pesten volt, azóta nem tudjuk.
Mi volt a szatyorban?! Ugye!? Csak nem a szerelmi szerzodes szettepett darabkait vitted haza, hogy celluxal osszeragaszd azt, endi?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerintem nincs szó Bécsről, különben azon hisztériázna, hogy nem tudja befejezni a vezetést.
Arra szavazok, hogy az van, amiről írtak feljebb: Goda kiszámolta, hogy nem tudják kifizetni a fűtést / kiderült, hogy a Nagyház hálózata sem bírja el az olajkályhát.
Ezen felül 99%, hogy Tibi legkésőbb ma bejelentkezett, hogy jönne. Így visszatekintve szinte biztos, hogy a tranyó azért engedte meg magának a púpszászi videózgatást, és azért üvöltözött Goldával, mert a fikás folyamatosan azt loopolta neki, hogy be fog dőlni minden és elhitte.
Tibi úgy gondolta, hogy jobb a korcs pénzén új gazdatestet keresni, mint ott ülni vele, amíg földbe nem áll, és aztán csinálni ugyanezt. Egy sima aljas, számító féreg volt. Sneci tudta is, azért hüppögött, hogy mindenki a bajban hagyja ott.
Esélyes, hogy a telet nem fogja kihúzni a macskaólban, vagyis vagy megint összekényszerül Goldával vagy elmegy.
Szerintem az a kérdés csak, hogy most megpróbálja-e a Nagyházat vagy enged-e a tranyónak és keres Szolnokon valamit.
Ne felejtsük el, hogy Golda nem egyszerűen nem dobta ki a fikást, hanem kizárta a Nagyházból, megszakította vele a napi kapcsolatot (korábban legalább együtt ehettek), és így viselte el a telkén. Nem kizárt, hogy visszafogadja a Nagyházba, de szerintem az csak a végleges anyagi összeomlás után lesz.
Akkor olvass vissza :)
A szankciók működnek!
Javaslom Goldának is, hogy tanulmányozza az EU szankciós politikáját is, és szépen lassan vonja meg a technológiai eszközök haciendába való behozatalát, foglalja le a már meglévő kütyüket, és zárolja a púpos számláit (Bitner pénz).
Csak így fékezhető meg az agresszor, hahó!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megnéztem a helyet, egyik este, egy bezárt étterem, van 2 konnektor a bejárati ajtó két oldalán.
Azért röpköd ott a csöves.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Segítek Goldának majd pár tanáccsal.
Ety nap a hifatalban
Van egy olyan teória is ami szerint anno golda volt az aki közbenjárt veránál hogy lepasszolja a fogyatékos fiát.És lehet most is ez a terve.Ráakarja sózni a fogyatékos negyvenes gyernőttet egy jobb módú nyuggerre.De a vén alkoholista már nem olyan kelendő a nyugdíjasok körében mint egy etyetyemista fadászpika.
Teljesen egyetértek. Hozzátenném, hogy a púpos egyelőre azért gondolkodik szerintem abban, hogy albi vagy lakóautó, mert ha a nagy házba be is engedi a zsidó kurva anyja, akkor tutira az lenne a mondás, hogy azzal a feltétellel, hogy a szisza soha semmilyen körülmények között nem kerülhet képbe többé. És ugye Endi szerelmen alapuló párkapcsolatban van, amit nem lehet csak úgy felrúgni.
Meg ott van az is, hogy ott nem lehet üvölteni és 22 órakor minden este villany leo. :)
Azok 2020-as képek. Szerintem manapság már nem mutatkozna a fogykossal az utcán sem
Kivinni a falunapra a fogyatekos gyereket azert nem feltetlenul egyenlo azzal, hogy orokre elviseli ahogy az a kishazban issza magat halalra.
Ja ebben van logika, hogy a buta tranyó azért kezdett el live-ozgatni meg hepajkodni mert már amúgy is le akart pattanni a süllyedő hajóról.
Bécsben is benézte egyszer az ostoba buzikurvája, hogy azt hitte már a Gyagyás teljesen kimerült anyagilag de az az idióta elmondta, hogy van még valami 5-10k hitele, aztán a buzikurva vissza is ment hozzá.
Kurva Meno lenne egy mvm levelet lebegteto gyagyas ahogy azt uvoltozi, hogy " ártyapka! Áártyapkaaaa! "
Az a nagy darab csaj ő volt?
Soha nem néztem a májas live-okat csak screenshotokaz láttam.
Vagy tekerje magát körbe a HDMI kábelekkel.
Heki a traki
Ezt csak a fogyatékos hiszi, hogy van a tranyónak “vésztartaléka”. Gondolom korábban lehúzta valami nagyobb összeggel aztán beadta neki, hogy megvan a pénz, csak levan kötve a bankszámláján.
Ilyet is csak ez a retardált gyernőtt vesz be.
A mai liveban is mondogatta Tibike a 2 havi pénzt, hogy megvan.
Heki a traki
En olyan szivesen megneznem, hogy meg van a kethavi kakukkcio a Tibinek. :DD
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
A köcsög miatt lett kitiltva a korcs a nagy putriból miután onnan liveoztak.Többek között ezért is baszta ki a korcs pont a hidegek előtt mert így megnyílhat előtte újra a ház.
Azzal nem számolt a korcs hogy golda egyre több időt tölt a horgásznál ezért nem tudja 0-24 idegelni amíg beadja a derekát is kinyílik a ház.
Most csak azért nem biztos magában a korcs mert nem tudja hogy lesz e kulcsa vagy addig kell kint fagyoskodnia amíg golda fel nem bukkan.De goldát ismerve úgyis beadja a derekát,gyagyás pedig beputriskodik.
Jha biztos :)
Azért döglik a Podmaniczky-n a hugyában, mert a pénz megvóna’ csak nincs ideje lakást keresni :) haha
Az is átváltozhatott mint a PS4 meg a monitor. Húggyá és fossá valamelyik közterület járdáján.
Heki a traki
Előbb a munkakeresés, aztán a lakás. A fontossági sorrendre ügyeljünk kollega.
Heki a traki
Micsoda egy alávaló szar élet lehet ez, hogy a saját anyádnak kell pitizned, hogy engedjen be télre a Kádár kockába :)
Az nem az a csaj volt. Két külön csajról beszéltek.
De mindenekelőtt a ketyerű meg a hajléktalan rodázás
Persze, mindjárt azonosítsuk is be a trolleginát itt a fórumon, amit a gyagyás 0-24-ben olvas... Ja inkább ne.
Hát kell az energia basszus. A kocsi se megy benzin nélkűl.
Heki a traki
ok boomer
Az volt. Gondolom jó lehetett hallgatni 0-24 laura így laura úgy :D
Eloszor is - lehet, hogy nincs. Ugye.
A ket autista szar megallas nelkul hazudozik egymasnak.
Masodszor - ugye ez ugy szokott kinezni a tibinel, hogy "az lesz Amit en akarok vagy megyek a jutkahoz"... lehet, hogy ez most nem jott be mert a gyagyas kozolte, hogy hat akkor ok. Aztan ugye a jutka nem jott be, mert arra meg raszoltak, hogy egy fillert se adjon neki.
Ma mar ment megint a "jaj a tergyem... " meg a "macskaolban hideg van ".
Hónapok alatt eljutott a fel-le váltásig, miért kételkedsz benne?!
+1
Az lehet a fejében, hogy nem kellene naponta vonatoznia a gépjárművel való elindulást gyakorolni, ha eleve Szolnokon lakna.
Na ja 600 ft-os Hot Wheels kisautó. Ott tologatja majd a macskaól padlóján. Szimulálja a vizsgaútvonalakat a 4. vizsga előtt. Ez lesz a gyakorló autó.
Heki a traki
Tetyó, bocsáss meg, rég pontoztam, véletlenül minuszt nyomtam
Kinek mit intézett a Goldája.
Új hitelkerettel? Ő csak így tudja elképzelnina tartalékképzést
Kettő napot nem tud tervezni előre az eletében, ez a terv maximum a bittner pénz.
Hetyetye ne ezt ne.
Hát ha Goldának esze van akkor az a Bittner pénz már ment egy kis hosszü hétvégére meg új pecabotra a horgásszal.:)
Heki a traki
Jozsii Busák
Akkor a hajszárító is csak a záróizmokat lazítani?
Arra ott a tibigel.
Jozsii Busák
A családi ész, hát persze hogy boríték a 15%-os vagy mekkora inflációban :D havi 400 eurós hitelkártyakamat mellett :)
de ésszerűtlen lépés, mert úgyis a picsájára vernek, azt mennek vissza a macskaólba.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hacsak! Golda azert egy ven rafkos zsido!
Lehet atadja a bittner penzt, ha a pedofil fia lemond az oroklesrol es vagy olyan papirt ir ala az anyjanak, hogy tobbet nem mehet a kadarkocka 100m kozelebe. Mar amennyiben ilyet jogilag meg lehet csinalni Magyarorszagon.
ebben lehet valami, hogy lemondatja az örökségről...bár hagyjuk azt az örökséget is...összedől..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem lesz semmiféle örökség, Goldának nincs más lehetősége ha öreg lesz mint hogy eladja a kádárkockát egy eltartási szerződésért cserébe, esetleg valami öregek otthonába beugrónak (100k-s nyugdíjjal ez nem túl valószínű)
-
Sep 19, 2023 20:23:04
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Endre egyrészt számol, másrészt előre gondolkozik.
Goldából igen, max ő verheti a fejébe hetek óta, hogy viszlát.
Goldából igen, max ő verheti a fejébe hetek óta, hogy viszlát.
Pontosan így gondolom én is, hogy Golda ennek ürügyén kibaszta. Ezért voltak kisírva a szemei is a videón, mert könyörgött goldának, hogy engedje be télire a nagy házba, meg hogy így meg úgy meg lehetne-e szerelni valahogy a putrit, stb., de golda hajthatatlan volt.
"Hát egymillió forintot vagy mennyit keresel, és nem tudsz kifizetni egy szolnoki albérletet, hanem az én kertemet kell feldúlnod az üszkös picsával együtt? Ma este elkezdesz albérletet keresni, vagy rendőrrel dobatlak ki a csövesed után!"
Sep 19, 2023 20:23:04
-
Sep 19, 2023 20:24:09
Golda egy csicska szardarab és télen beengedi a nagyházba.
Erre én is látok esélyt, de ez nem zárja ki, hogy ettől még ma kiadta az útját a korcsnak.
Sep 19, 2023 20:24:09
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 20:24:12
x29)
Minden korty sörbeszlopálás után ezek a szájmozgások, egyszerűen kibaszott irritáló!
Ez a nyammogás:
Orvosi papíros elmebeteg! És ezt kell néznem évek óta! xd
Ez a nyammogás:
Ne is mond ... úgy nyammog meg cuppog mint valami 90 éves bácsi/néni.
Ez a retardált még egy sört sem tud meginni férfi módjára, azt is csak belocsolja abba a segglyuk szájába aztán nyeldekel meg száját nyalogatja.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 20:25:11
x30)
A múltkor amikor a linzi tárgyaláson volt akkor egyből azt lóbálta meg olvasta. Onnan gondolom, hogy most is kaphatott egy példányt.
Az másik bíróság (Arbeits- und Sozialgericht) volt nem? Nem tudom miben lenne releváns, de majd a pedofil megmondja. Szerintem biztos kamuzott volna valamit meg megmutatta volna a kitakart 450 eurót ha lenne papírja.
KicsiNéző
(
x13)
Sep 19, 2023 20:26:09
x13)
És az adósság nem csökken, sőt - Endre így is eltud baszni egy csomó pénzt, hogy nem kell lakást fizetnie.
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 20:28:02
x29)
Endre!
Hányszor magyarázzuk még el a buta fejednek, hogy az, hogy te "részeg voltál" nem felmentő indok, hanem súlyosbító!
Azt sem értem minek mondod, hogy részeg voltál ... hát mindennap az vagy, hahó!
Egy szar falusi alkesz vagy, nincs ezen mit szépíteni.
Hányszor magyarázzuk még el a buta fejednek, hogy az, hogy te "részeg voltál" nem felmentő indok, hanem súlyosbító!
Azt sem értem minek mondod, hogy részeg voltál ... hát mindennap az vagy, hahó!
Egy szar falusi alkesz vagy, nincs ezen mit szépíteni.
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2023 20:28:13
x24)
A vegen meg Golda fogja hivni a trollokat, hogy mentsek mar meg ot a debil fiatol. xD
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 19, 2023 20:30:32
x48)
A linzi az szövetségi közigazgatási bíróság volt. (Bundesverwaltungsgericht)
Zsibuci
(
x5)
Sep 19, 2023 20:41:10
x5)
Teljes mentális (és dentális) holokauszt
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 19, 2023 20:43:40
x4)
Minden korty sörbeszlopálás után ezek a szájmozgások, egyszerűen kibaszott irritáló!
Ez a nyammogás:
Ez a nyammogás:
Engem az a rohad mikrofonba nyeldesése akasztott ki Berlinben meg Linzben. Főleg amikor azt a szaros røde fost megvette, közvetlen a gigájától vette. Szerencsére annak a korszaknak vége.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 20:47:28
x30)
2x-es tempóval az sem zavaró, hahó!
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 19, 2023 20:50:55
x4)
ja meg ahogy eszik ez a buzeráns faszkalap
tátott szájjal, az egész rohadt falat látszik a szájában, közben hetyetyézik, félig rágja meg, liheg össze-vissza mert csak a száján tud levegőt venni közben
tátott szájjal, az egész rohadt falat látszik a szájában, közben hetyetyézik, félig rágja meg, liheg össze-vissza mert csak a száján tud levegőt venni közben
Biztatási kár
(
x10)
Sep 19, 2023 21:03:20
x10)
Már többször említette hogy a pátyon használt olajkályhával akar fűteni, de hogy annak mi a felvétele az passz
Annak a rezsijét nem fizette gyagya goldának és nem lett fizetve a magas rezsi. Az egyik ok, amiért elárverezték a pátyi hasziendát. :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 19, 2023 21:03:29
x5)
Na ácsi, megnéztem a flokkot és a lényeget nem olvastam itt. KÖLTÖZNIE KELL. Gondolom nem Golda baszta ki, hanem a melóhely adott ultimátumot az irodába bejárásra vagy melócsá
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 19, 2023 21:03:43
x48)
Endre kifizetted már a tolvajtranyó raktárát? Telekom számlával mizu ?
kissendrevagyok
Biztatási kár
(
x10)
Sep 19, 2023 21:05:43
x10)
Na ácsi, megnéztem a flokkot és a lényeget nem olvastam itt. KÖLTÖZNIE KELL. Gondolom nem Golda baszta ki, hanem a melóhely adott ultimátumot az irodába bejárásra vagy melócsá
A költözésre már hetek óta célozgat, hogy októbertől elköltözik, szerintem a lakóautót is emiatt akarja. :)
Klohek
(
x12)
Sep 19, 2023 21:12:07
x12)
Vagy a herélt köcsögének üzengetett, hogy lesz hely fajtalankodni..
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 19, 2023 21:12:17
x5)
Az új kecóba lehetne ilyen a wc:
símanó
(
x3)
Sep 19, 2023 21:15:18
x3)
Na ácsi, megnéztem a flokkot és a lényeget nem olvastam itt. KÖLTÖZNIE KELL.
lezárult egy macskaól
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 21:16:18
x10)
A tranyonak uzenget mert a szisz a mai lajvjaban lesoherkocsogozte a Merrill bacsit.
A tibi hoborgott, hogy a gyagyas "elkopte", hogy van dugipenze. Igazabol sokkal hihetobbnek hangzik, hogy amikor a tibi "ki kell venni egy albit" loopon volt akkor a gyagyas beleallt. Kozolte, hogy fizesse o a kauciot.
Ebbol ket a szemet gecibol meg azt is kinezem, hogy az volt a terv, hogy a jutka maradek penzet akartak elherdalni a terdmutet kolcsegenek hazudva a szerelmi feszek kauciojat.
A gyagyas nem birja ki ha a tibi csunyakat mond rola de ugye konkretan nem valaszolhat mert abbol durci van.
A tibi hoborgott, hogy a gyagyas "elkopte", hogy van dugipenze. Igazabol sokkal hihetobbnek hangzik, hogy amikor a tibi "ki kell venni egy albit" loopon volt akkor a gyagyas beleallt. Kozolte, hogy fizesse o a kauciot.
Ebbol ket a szemet gecibol meg azt is kinezem, hogy az volt a terv, hogy a jutka maradek penzet akartak elherdalni a terdmutet kolcsegenek hazudva a szerelmi feszek kauciojat.
A gyagyas nem birja ki ha a tibi csunyakat mond rola de ugye konkretan nem valaszolhat mert abbol durci van.
Nebats
Sep 19, 2023 21:16:43
ja meg ahogy eszik ez a buzeráns faszkalap
Olyan mint a férje. Undorító.
Sep 19, 2023 21:16:43
Jonciii
(
x8)
Sep 19, 2023 21:22:31
x8)
Az létezhet hogy kilenc körül a Kaffka közlegény a Keletinél üvöltötte hogy hagyjál már a gecibe?
sírógörcs
(
x4)
Sep 19, 2023 21:23:25
x4)
Az létezhet hogy kilenc körül a Kaffka közlegény a Keletinél üvöltötte hogy hagyjál már a gecibe?
Minden játszik
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 19, 2023 21:24:08
x48)
biztos munkát ajánlottak neki 🤣
KicsiNéző
(
x13)
Sep 19, 2023 21:24:20
x13)
Miért ne létezhetne, pár órája Pesten volt, azóta nem tudjuk.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 21:24:37
x10)
Mi volt a szatyorban?! Ugye!? Csak nem a szerelmi szerzodes szettepett darabkait vitted haza, hogy celluxal osszeragaszd azt, endi?
kripli figyelő
(
x12)
Sep 19, 2023 21:25:17
x12)
Nem költözik sehova a pedofil.Csak a vetítés megy a trolloknak és a köcsögének.Könyörög a trolloknak hogy ne intervenciózzanak a dülöngélő putri közelében mert különben is mindjárt költözik.Golda nem bassza ki de minden trollkodás alkalmával újabb szankciós csomagot vezet be.Minek költözne gyakorlatilag ingyen bujkál ott.Még a köcsöge miatt sem bújik elő.Most csak durci mert golda megint szorított egyet fif pórázán.
ascites
(
x57)
Sep 19, 2023 21:30:10
x57)
Szerintem nincs szó Bécsről, különben azon hisztériázna, hogy nem tudja befejezni a vezetést.
Arra szavazok, hogy az van, amiről írtak feljebb: Goda kiszámolta, hogy nem tudják kifizetni a fűtést / kiderült, hogy a Nagyház hálózata sem bírja el az olajkályhát.
Ezen felül 99%, hogy Tibi legkésőbb ma bejelentkezett, hogy jönne. Így visszatekintve szinte biztos, hogy a tranyó azért engedte meg magának a púpszászi videózgatást, és azért üvöltözött Goldával, mert a fikás folyamatosan azt loopolta neki, hogy be fog dőlni minden és elhitte.
Tibi úgy gondolta, hogy jobb a korcs pénzén új gazdatestet keresni, mint ott ülni vele, amíg földbe nem áll, és aztán csinálni ugyanezt. Egy sima aljas, számító féreg volt. Sneci tudta is, azért hüppögött, hogy mindenki a bajban hagyja ott.
ascites
(
x57)
Sep 19, 2023 21:36:53
x57)
Nem költözik sehova a pedofil.Csak a vetítés megy a trolloknak és a köcsögének.Könyörög a trolloknak hogy ne intervenciózzanak a dülöngélő putri közelében mert különben is mindjárt költözik.Golda nem bassza ki de minden trollkodás alkalmával újabb szankciós csomagot vezet be.Minek költözne gyakorlatilag ingyen bujkál ott.Még a köcsöge miatt sem bújik elő.Most csak durci mert golda megint szorított egyet fif pórázán.
Esélyes, hogy a telet nem fogja kihúzni a macskaólban, vagyis vagy megint összekényszerül Goldával vagy elmegy.
Szerintem az a kérdés csak, hogy most megpróbálja-e a Nagyházat vagy enged-e a tranyónak és keres Szolnokon valamit.
Ne felejtsük el, hogy Golda nem egyszerűen nem dobta ki a fikást, hanem kizárta a Nagyházból, megszakította vele a napi kapcsolatot (korábban legalább együtt ehettek), és így viselte el a telkén. Nem kizárt, hogy visszafogadja a Nagyházba, de szerintem az csak a végleges anyagi összeomlás után lesz.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 21:37:24
x10)
Golda valamifele feltetelt tuti a fejehez baszott. Ki van zarva, hogy a ven kurva belemegy abba, hogy a hulye gyereket istapolja a halalaig.
A ven geci mar tudja, hogy idos koraban nem szamithat masra mint arra, hogy a gyagyas elkurja a hazat es a maradek vagyonat. Ki van zarva, hogy Golda hagyna ezt a nyomorult loosert ott budosodni evekig.
Lesz ebbol meg kikoltozos lajv csak nem most.
A ven geci mar tudja, hogy idos koraban nem szamithat masra mint arra, hogy a gyagyas elkurja a hazat es a maradek vagyonat. Ki van zarva, hogy Golda hagyna ezt a nyomorult loosert ott budosodni evekig.
Lesz ebbol meg kikoltozos lajv csak nem most.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 21:37:55
x30)
Na ácsi, megnéztem a flokkot és a lényeget nem olvastam itt.
Akkor olvass vissza :)
SyntaxError
(
x24)
Sep 19, 2023 21:38:36
x24)
A szankciók működnek!
Javaslom Goldának is, hogy tanulmányozza az EU szankciós politikáját is, és szépen lassan vonja meg a technológiai eszközök haciendába való behozatalát, foglalja le a már meglévő kütyüket, és zárolja a púpos számláit (Bitner pénz).
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 19, 2023 21:45:00
x39)
btw Tranyó ugyanott üldögélt ahol a múltkor Viktorsszal talizott: Podmaniczky/Jókai sarka
Megnéztem a helyet, egyik este, egy bezárt étterem, van 2 konnektor a bejárati ajtó két oldalán.
Azért röpköd ott a csöves.
sörtötbontok
(
x8)
Sep 19, 2023 21:45:17
x8)
A mai gyászflokk azzal ér véget, hogy Endre megérkezik látogatóba anyukájához (mert ugye bécsi illetőségű hajléktalan hetyetye), de nem használja a legendás, 1-es számú kulcsot.
Morvai Krisztina
Sep 19, 2023 21:53:36
A szankciók működnek!
Sep 19, 2023 21:53:36
Tyodika
Sep 19, 2023 21:58:33
Ety nap a hifatalban
Sep 19, 2023 21:58:33
kripli figyelő
(
x12)
Sep 19, 2023 21:59:47
x12)
Golda valamifele feltetelt tuti a fejehez baszott. Ki van zarva, hogy a ven kurva belemegy abba, hogy a hulye gyereket istapolja a halalaig.
Golda vígan mászkál falunapokra a pedofil fattyával ingyen pörköltet zabálni.Pontosan úgy működik nála a soha többet nem teheti be a lábát a nagy házba ahogy gyagyás soha többet nem ír ide.Nem esett messze a vekni a fájától.Van egy olyan teória is ami szerint anno golda volt az aki közbenjárt veránál hogy lepasszolja a fogyatékos fiát.És lehet most is ez a terve.Ráakarja sózni a fogyatékos negyvenes gyernőttet egy jobb módú nyuggerre.De a vén alkoholista már nem olyan kelendő a nyugdíjasok körében mint egy etyetyemista fadászpika.
Sheldon
(
x2)
Sep 19, 2023 22:02:15
x2)
Teljesen egyetértek. Hozzátenném, hogy a púpos egyelőre azért gondolkodik szerintem abban, hogy albi vagy lakóautó, mert ha a nagy házba be is engedi a zsidó kurva anyja, akkor tutira az lenne a mondás, hogy azzal a feltétellel, hogy a szisza soha semmilyen körülmények között nem kerülhet képbe többé. És ugye Endi szerelmen alapuló párkapcsolatban van, amit nem lehet csak úgy felrúgni.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 19, 2023 22:04:19
x10)
Meg ott van az is, hogy ott nem lehet üvölteni és 22 órakor minden este villany leo. :)
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:05:10
x29)
Golda vígan mászkál falunapokra a pedofil fattyával ingyen pörköltet zabálni.Pontosan úgy működik nála a …
Azok 2020-as képek. Szerintem manapság már nem mutatkozna a fogykossal az utcán sem
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 19, 2023 22:07:43
x4)
golda az új szexnagyi
Klohek
(
x12)
Sep 19, 2023 22:08:13
x12)
endre, visszakaptad már goldától a telefonjaidat?
Darth Tibor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:09:36
x8)
Én bízok benne, hogy a gyagyás télen összehoz még egy pátyihoz hasonló összeomlást Goldának.
Ha nem engedi be Endrét a Nagy házba, a szigeteletlen macskaól kifűtése sokba lesz, az elavult elektromos hálózat miatt még veszélyes is.
Ha beengedi akkor meg naponta többször fog az agyára menni a gyagyás, de olcsóbb lesz a fűtés.
Nem tudom, hogy van e kályha a házban, ami segítene. Vagy, hogy Golda tud e fát aprítani és begyújtani, mert a hülyegyereke biztos nem. Amennyire tudom a sziciálpolitika cigánysegély fát nem aprítva szállítják és ebben nem fog segíteni a 92 éves szomszéd.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ha nem engedi be Endrét a Nagy házba, a szigeteletlen macskaól kifűtése sokba lesz, az elavult elektromos hálózat miatt még veszélyes is.
Ha beengedi akkor meg naponta többször fog az agyára menni a gyagyás, de olcsóbb lesz a fűtés.
Nem tudom, hogy van e kályha a házban, ami segítene. Vagy, hogy Golda tud e fát aprítani és begyújtani, mert a hülyegyereke biztos nem. Amennyire tudom a sziciálpolitika cigánysegély fát nem aprítva szállítják és ebben nem fog segíteni a 92 éves szomszéd.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 22:10:42
x10)
Golda vígan mászkál falunapokra a pedofil fattyával ingyen pörköltet zabálni.Pontosan úgy működik nála a soha többet nem teheti be a lábát a nagy házba ahogy gyagyás soha többet nem ír ide.Nem esett messze a vekni a fájától.
Van egy olyan teória is ami szerint anno golda volt az aki közbenjárt veránál hogy lepasszolja a fogyatékos fiát.És lehet most is ez a terve.Ráakarja sózni a fogyatékos negyvenes gyernőttet egy jobb módú nyuggerre.De a vén alkoholista már nem olyan kelendő a nyugdíjasok körében mint egy etyetyemista fadászpika.
Kivinni a falunapra a fogyatekos gyereket azert nem feltetlenul egyenlo azzal, hogy orokre elviseli ahogy az a kishazban issza magat halalra.
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:11:12
x29)
Így visszatekintve szinte biztos, hogy a tranyó azért engedte meg magának a púpszászi videózgatást, és azért üvöltözött Goldával, mert a fikás folyamatosan azt loopolta neki, hogy be fog dőlni minden és elhitte.
Ja ebben van logika, hogy a buta tranyó azért kezdett el live-ozgatni meg hepajkodni mert már amúgy is le akart pattanni a süllyedő hajóról.
Bécsben is benézte egyszer az ostoba buzikurvája, hogy azt hitte már a Gyagyás teljesen kimerült anyagilag de az az idióta elmondta, hogy van még valami 5-10k hitele, aztán a buzikurva vissza is ment hozzá.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 22:12:27
x10)
Én bízok benne, hogy a gyagyás télen összehoz még egy pátyihoz hasonló összeomlást Goldának.
Kurva Meno lenne egy mvm levelet lebegteto gyagyas ahogy azt uvoltozi, hogy " ártyapka! Áártyapkaaaa! "
-
Sep 19, 2023 22:12:58
a pszichológus troll hölgy szerepelt utána Májas lájvszokban, gondolom ő volt a “csaja” aztán elüldözte a sok Laurázással. Így már nem jön vissza ide sem.
Sep 19, 2023 22:12:58
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:13:39
x8)
Érdekes azért az is, hogy a Zsebköcsögnek mi a faszból van két havi kaucióra elég pénze? Mert nem hiszem, hogy az egy 3 napos munkaviszonyából.
Heki a traki
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:14:14
x29)
a pszichológus troll hölgy szerepelt utána Májas lájvszokban, gondolom ő volt a “csaja” aztán elüldözte a sok Laurázással. Így már nem jön vissza ide sem.
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 19, 2023 22:14:57
x4)
endre, nincs mese. télen el kell tüzelni a szetápot
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:15:45
x8)
endre, nincs mese. télen el kell tüzelni a szetápot
. Vagy tekerje magát körbe a HDMI kábelekkel.
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:16:07
x29)
Érdekes azért az is, hogy a Zsebköcsögnek mi a faszból van két havi kaucióra elég pénze? Mert nem hiszem, hogy az egy 3 napos munkaviszonyából.
Ezt csak a fogyatékos hiszi, hogy van a tranyónak “vésztartaléka”. Gondolom korábban lehúzta valami nagyobb összeggel aztán beadta neki, hogy megvan a pénz, csak levan kötve a bankszámláján.
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:17:07
x8)
miklos_akos
(
x1)
Sep 19, 2023 22:17:55
x1)
kripli figyelő
(
x12)
Sep 19, 2023 22:18:06
x12)
Golda jól elvan a horgásznál és manapság ő sem mászkál sokat.A köcsög miatt lett kitiltva a korcs a nagy putriból miután onnan liveoztak.Többek között ezért is baszta ki a korcs pont a hidegek előtt mert így megnyílhat előtte újra a ház.
Azzal nem számolt a korcs hogy golda egyre több időt tölt a horgásznál ezért nem tudja 0-24 idegelni amíg beadja a derekát is kinyílik a ház.
Most csak azért nem biztos magában a korcs mert nem tudja hogy lesz e kulcsa vagy addig kell kint fagyoskodnia amíg golda fel nem bukkan.De goldát ismerve úgyis beadja a derekát,gyagyás pedig beputriskodik.
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:18:27
x29)
Azért döglik a Podmaniczky-n a hugyában, mert a pénz megvóna’ csak nincs ideje lakást keresni :) haha
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:19:15
x8)
Az is átváltozhatott mint a PS4 meg a monitor. Húggyá és fossá valamelyik közterület járdáján.
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:20:44
x8)
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:22:05
x29)
Golda jól elvan a horgásznál és manapság ő sem …..
Micsoda egy alávaló szar élet lehet ez, hogy a saját anyádnak kell pitizned, hogy engedjen be télre a Kádár kockába :)
dezinformáció
Sep 19, 2023 22:22:29
Az nem az a csaj volt. Két külön csajról beszéltek.
Sep 19, 2023 22:22:29
D_Dezső
(
x29)
Sep 19, 2023 22:23:58
x29)
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:25:56
x8)
Azért milyen érdekes, hogy Linzbe mindig.csövezni akart a Vekni a Tranyóval. Érezted a jövőt mi púpos geci. Láttad, hogy az utca a véged. Aztán gyakoroltál volna amolyan magyar Bear Grylls módjára. Te szerencsétlen faszkalap.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2023 22:26:32
x24)
Oddsostroll!
Hogy megy most a pedofil jelenlegi STNII-je?
Hogy megy most a pedofil jelenlegi STNII-je?
Mifan?
Sep 19, 2023 22:26:50
Persze, mindjárt azonosítsuk is be a trolleginát itt a fórumon, amit a gyagyás 0-24-ben olvas... Ja inkább ne.
Sep 19, 2023 22:26:50
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:27:19
x8)
Hát kell az energia basszus. A kocsi se megy benzin nélkűl.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 22:29:36
x30)
A kocsi se megy benzin nélkűl.
ok boomer
SyntaxError
(
x24)
Sep 19, 2023 22:31:52
x24)
Fifi! Milyen érzés annyira hülyének lenni, hogy még a Külügyminisztériumba se kellettél?
Pedig Volnernek sincs se diplomája, se nyelvvizsgája, se szakmai tapasztalata, mégis szingapúri gazdasági szakdiplomatát akartak belőle csinálni.
Csak az Orbánnak kellett hűségesküt tennie, és talán lepippantania. Utóbbi neked is menne, tetyó!
Pedig Volnernek sincs se diplomája, se nyelvvizsgája, se szakmai tapasztalata, mégis szingapúri gazdasági szakdiplomatát akartak belőle csinálni.
Csak az Orbánnak kellett hűségesküt tennie, és talán lepippantania. Utóbbi neked is menne, tetyó!
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:33:57
x8)
Azért érdekes lesz itt a téli időszak. Ha a Zsebköcsög visszamászik a macskaólba akkor ott nem csak ujjazni fogja a veknit, hanem vállig benyomja a karjait, hogy meg ne fagyjon. Aztán egyszer csak felveszi magára mint egy overált. Ott fog kucorogni a Vekni púpjában.
Heki a traki
-
Sep 19, 2023 22:35:07
Az volt. Gondolom jó lehetett hallgatni 0-24 laura így laura úgy :D
Sep 19, 2023 22:35:07
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2023 22:35:21
x10)
Eloszor is - lehet, hogy nincs. Ugye.
A ket autista szar megallas nelkul hazudozik egymasnak.
Masodszor - ugye ez ugy szokott kinezni a tibinel, hogy "az lesz Amit en akarok vagy megyek a jutkahoz"... lehet, hogy ez most nem jott be mert a gyagyas kozolte, hogy hat akkor ok. Aztan ugye a jutka nem jott be, mert arra meg raszoltak, hogy egy fillert se adjon neki.
Ma mar ment megint a "jaj a tergyem... " meg a "macskaolban hideg van ".
kripli figyelő
(
x12)
Sep 19, 2023 22:35:48
x12)
Sep 19, 2023 22:35:48
Most tényleg úgy van tartva mint a kivert korcs.Ha a gazdi nincs otthon akkor rohangálhat az udvaron vagy ha esik az eső behúzódhat a macskahúgyos ólba a rongyai közé.Alig várom hogy jöjjön egy hidegfront és nyüszítve kaparja a bejáratot.Ha a teknősnek igaza lesz akkor a korcs behúzódik valamelyik kocsmába és ott klimpírozik majd a faptopján egy kis melegért. Sep 19, 2023 22:35:48
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2023 22:36:30
x24)
endre úgyse bírja ki tiborsz nélkül; jogsi nem mostanában lesz; szal sztem lakásbérlésen töri magát a vekni; sőt, a gyakorlóautó vásárlást sem zárom ki!
Értetlen
(
x1)
Sep 19, 2023 22:37:31
x1)
Van arra számláló, hányszor bukkant fel újra a soha többé nem videózok bejelentés után?
Értetlen
(
x1)
Sep 19, 2023 22:38:20
x1)
endre úgyse bírja ki tiborsz nélkül; jogsi nem mostanában lesz; szal sztem lakásbérlésen töri magát a vekni; sőt, a gyakorlóautó vásárlást sem zárom ki!
Hónapok alatt eljutott a fel-le váltásig, miért kételkedsz benne?!
Klohek
(
x12)
Sep 19, 2023 22:38:22
x12)
+1
SyntaxError
(
x24)
Sep 19, 2023 22:38:55
x24)
Az lehet a fejében, hogy nem kellene naponta vonatoznia a gépjárművel való elindulást gyakorolni, ha eleve Szolnokon lakna.
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:39:10
x8)
Na ja 600 ft-os Hot Wheels kisautó. Ott tologatja majd a macskaól padlóján. Szimulálja a vizsgaútvonalakat a 4. vizsga előtt. Ez lesz a gyakorló autó.
Értetlen
(
x1)
Sep 19, 2023 22:40:46
x1)
Tetyó, bocsáss meg, rég pontoztam, véletlenül minuszt nyomtam
OV
Sep 19, 2023 22:40:47
Kinek mit intézett a Goldája.
Sep 19, 2023 22:40:47
ascites
(
x57)
Sep 19, 2023 22:40:54
x57)
Arra mekkora esélyt látunk, hogy a korcs valamilyen formában előtakarékoskodott az általa várt 6-8 ezer eurós bírságra? Mondjuk kb. 450 eurót?
Értetlen
(
x1)
Sep 19, 2023 22:42:05
x1)
Arra mekkora esélyt látunk, hogy a korcs valamilyen formában előtakarékoskodott az általa várt 6-8 ezer eurós bírságra? Mondjuk kb. 450 eurót?
Új hitelkerettel? Ő csak így tudja elképzelnina tartalékképzést
Csendesmegfigyelő
(
x6)
x6)
Kettő napot nem tud tervezni előre az eletében, ez a terv maximum a bittner pénz.
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:43:41
x8)
Hát ha Goldának esze van akkor az a Bittner pénz már ment egy kis hosszü hétvégére meg új pecabotra a horgásszal.:)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 22:45:15
x30)
Arra mekkora esélyt látunk, hogy a korcs valamilyen formában előtakarékoskodott
Nebats
Sep 19, 2023 22:48:42
Lehetséges hogy nagyon egyszerű a képlet. A Tranyó zsarolja a fikást, hogy " elhagyja" ha nincs minimum egy albérlet. Az is egy igazi patkány! Sanda gyanúm hogy Géjza informátor is. Na nem pénzért mert az a bödön nem ad neki de cserébe nem pofozta le.
De mindez fikció.
De mindez fikció.
Sep 19, 2023 22:48:42
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 19, 2023 22:49:12
x8)
Tényleg Endre, most, hogy itt baszod a rezet Magyarországon, s időd is mint a tenger. A sok nudi strand és Tranyozás között, kiugrottál Vera nénihez a temetőbe?
Heki a traki
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 19, 2023 22:50:18
x5)
Sep 19, 2023 22:50:18
Az új kecóba lehetne ilyen a wc:
Most már tudjuk mire kell neki ennyi wc papír, gyagyás tódi minden nap az ujjazást várta ès ahoz kèszül elő. Gondolom nehezen veszi rá tibort hogy megujjazza ezèrt várta mindig "kèszen" . Mèg 40èvesen is kezdő buzi a beöntèshez így marad a wc papír. Sep 19, 2023 22:50:18
-
Sep 19, 2023 22:53:12
Most már tudjuk mire kell neki ennyi wc papír, gyagyás tódi minden nap az ujjazást várta ès ahoz kèszül elő. Gondolom nehezen veszi rá tibort hogy megujjazza ezèrt várta mindig "kèszen" . Mèg 40èvesen is kezdő buzi a beöntèshez így marad a wc papír.
Sep 19, 2023 22:53:12
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2023 22:53:49
x24)
Arra ott a tibigel.
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 19, 2023 22:57:57
x5)
Sep 19, 2023 22:57:57
A hajszáritóval valamilyen hangot leplezhet vagy időt húzta,lehet már előre megujjazta magát "szex" elött.. Sep 19, 2023 22:57:57
Biztatási kár
(
x10)
Sep 19, 2023 23:00:28
x10)
Tranyo nem akar visszamenni, magyarul nem jött össze a hitelkeret növelés.
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy golda megint borítékolja a pénzt, mint anno a deficás részletfizetését.
Berlini visszaköltözésre, vagy autóra, de biztos vagyok benne, hogy ismét van boríték. :)
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy golda megint borítékolja a pénzt, mint anno a deficás részletfizetését.
Berlini visszaköltözésre, vagy autóra, de biztos vagyok benne, hogy ismét van boríték. :)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 23:09:23
x30)
Tranyo nem akar visszamenni, magyarul nem jött össze a hitelkeret növelés.
A családi ész, hát persze hogy boríték a 15%-os vagy mekkora inflációban :D havi 400 eurós hitelkártyakamat mellett :)
Kikmakukk
(
x1)
Sep 19, 2023 23:11:10
x1)
Szerintem az van, hogy Golda beleegyezett, hogy átadja a Bittner pénzt, ha a gyagyás lelép. A videóban ki nem mondva azt közölte Tibvel:
Van pénz, alkossunk!
Van pénz, alkossunk!
Johann Hölzel
(
x1)
Sep 19, 2023 23:14:18
x1)
Elképzelem ahogy a cég parkolójában álló lakóautóból jár majd be minden nap. xd
Amúgy mi a jó kurva istenért volt fodrásznál el a szerencsétlen, ugyanaz a séró mint Bécs előtt...
Amúgy mi a jó kurva istenért volt fodrásznál el a szerencsétlen, ugyanaz a séró mint Bécs előtt...
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2023 23:14:53
x24)
Szerintem az van, hogy Golda beleegyezett, hogy átadja a Bittner pénzt, ha a gyagyás lelép. A videóban ki nem mondva azt közölte Tibvel:
Van pénz, alkossunk!
Van pénz, alkossunk!
de ésszerűtlen lépés, mert úgyis a picsájára vernek, azt mennek vissza a macskaólba.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 19, 2023 23:22:00
x12)
Sep 19, 2023 23:22:00
Mint odaadni a borítékot gyagyás karácsonyra. Sep 19, 2023 23:22:00
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2023 23:23:31
x24)
Lehet atadja a bittner penzt, ha a pedofil fia lemond az oroklesrol es vagy olyan papirt ir ala az anyjanak, hogy tobbet nem mehet a kadarkocka 100m kozelebe. Mar amennyiben ilyet jogilag meg lehet csinalni Magyarorszagon.
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2023 23:24:41
x24)
ebben lehet valami, hogy lemondatja az örökségről...bár hagyjuk azt az örökséget is...összedől..
bolgár jeti
(
x30)
Sep 19, 2023 23:25:42
x30)
Nem lesz semmiféle örökség, Goldának nincs más lehetősége ha öreg lesz mint hogy eladja a kádárkockát egy eltartási szerződésért cserébe, esetleg valami öregek otthonába beugrónak (100k-s nyugdíjjal ez nem túl valószínű)
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Talán pont ezt magyarázhatta el az anyja a hülye fia számára egy villa segítségével ma délután.
Golda egy csicska szardarab és télen beengedi a nagyházba.