Olajkályhát mondott biztosan a “maga alá hugyozó szar tranyo” videoban.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Riadó riadó?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem biztos. Ha bármi balesetet okoz, az az oktató felelőssége is (emlékeim szerint). Szerinted melyik oktató lenne hajlandó mindig azzal a tudattal beülni a recskagnómhoz az anyósülésre, hogy egy üres egyirányú utcában is árgus szemekkel kell figyelni, mert belehajt egy járdán közlekedő gyalogosba (vagy a falba)?
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Senki nem fogja kivinni a forgalomba !
Az iparterepen köröznek vele , ketyeg az óra meg vele a pénz is.
KURVArangy
Igen-igen, már emlékszem, ekkor tájt keletkezett a sörös poharas kráter a veknin és a legjobb ravatal flokkok, meg az osztrák John Wick-et is ezután ismerhettük meg.
Micsoda menetelés volt.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jogos, viszont a kuplungot, motort, stb.-t még széjjelbassza a sorozatos lefulladásokkal
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Az oktatót megbasszák, Sodit meg határozatban tiltják el a vezetéstől.
De hát ezért költözött haza, hogy jogsit szerezzen.
Mi lesz így vele?
Sajnos ez ide kevés lesz te idióta. El lesz intézve a szétujjazott valagad, az biztos.
Na tejhabosítás, csá.
Kuss, senki nem kérdezte.
Mjad szépen a szonda megmondja, nem az számít mit érzel.
Pont mindenki leszarja, nyugi.
Ez nem remény kérdése. Évek óta nem voltál 100% -osan józan. Ha nem iszol, remegnek a kezeid, azért nem tudsz vezetni.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Kellene egy új “Visszavonultam” flokk, mert megint nem sikerült betartanod!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Akkor gurulas el a forumrol. Esetleg a forumhaverok szoljanak anyadnak, hogy verjen agyon?
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Melócsá, nem?
Vagy már az sincs?
És a remegést mivel mulasztod el? Energiaital?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mára végzett. Ma már csak annyi van neki, hogy a családjával piheni ki a napot.
Ezt ma már láttuk néhányszor, mégis mindig megjelensz és írsz. Te tényleg ekkora debil vagy? Ez költői kérdés volt, nem kell válaszolni rá.
Na tejhabosítás, csá.
A kurva anyádat hazudsz már.1 órát nem bírsz ki pia nélkül te buzeráns korcs.Itt vallottad be,hogy egy alkoholista hulladék patkány geci vagy mert ügyelned kell arra,hogy józan legyél.
Punszisza a lekjopp!
Ne haragudj trolléga, de csak kérdezem, hogy valóban elküldöd te azokat az sms-eket?
Azért merült ez fel, mert az egyik kommentedben van egy első blikkre láthatóan kamu, valószínűleg poénnak szánt válasz goldától.
Na most ebben a vicceskedésben is ugyan úgy néz ki az üzenetváltás kinézete, mint amiket itt valódiként osztasz meg.
Tényleg ne vedd támadásnak, csak feltűnt ez a dolog, és érdekel.
a posztalkoholos állapotot is kimutatja a szonda, és ezzel még tibor is egyetért.
a reggeli vezetésnél a hajnali 3 órás sörike az előző napi 10-15 sörrel együtt bőven 0,3 ezreléket mutatna ki.
te sosem vagy józan. vagy be vagy baszva, vagy posztalkoholos állapotban vagy.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Na látod, akkor lehet ez itt a baj. Talán ügyelni kellet volna a nem létező egzisztenciádra, a nem létező programozó karrieredre is, és arra, hogy a buzidémont ne egy ilyen elbaszott félszerzetre szabadítsd rá, és akkor talán nem itt tartanál.
Többek között.
biztosan fogsz ide írni. ne hazudozz!
Átküldted már anyádnak a legnagyobb kártya kamatát?
Tenylegesen elmennek az SMS-ek, ami kepet lattal, azt egy masik trollega szerkesztette meg poennak szanva.
Jozsii Busák
Ahogy mondtam endre. Ez ide nagyon kevés lesz.
Na tejhabosítás, csá.
Olajkályhát mondott, de figyelembe véve hogy 6-12 (fürdő) négyzetméterről beszélünk ahol már igy is alig van hely ezért szerintem radiátor lesz. Tippem is lenne, hogy esetleg mibe gondolkodhat(nak), de nem linkelem, hogy ne segítsem. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Púp, nálad maximum olyan van, hogy néhány órája nem ittál. Hogy számolod ki a macsakólban, hogy mennyi a véralkoholszinted? Mennyi időt vársz az utolsó sör után?
Ráadásul az alkohol felhalmozódik a nyáladban és az izzadságmirigyeidben is, szóval még akkor is fújhatsz pozitívot, ha a véredben már nincs semmi.
Sok szerencsét, tudatlan majom.
Szerintem az istenbarma úgy gondolja az autilogika segítségével, hogy ha már nem érzi magát részegnek, akkor ő józan. A valóság ezzel szemben tudjuk, hogy teljesen más.. :)
Na tejhabosítás, csá.
Napi 7-8 doblz sört ( vagy még többet ) iszol. Alkoholista vagy. 1-2 nap kéne mire teljesen kitisztulsz.
Magyarul: NEM . Nem józanul vezetsz. Csak te hiszed. De rábaszol szondával a fekete fogaid közt
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Szaros olajradiator lesz az csak ezek debilek
Szánalom. Ok, tegyük fel, hogy átmész, ami már eleve angyalszárny kategória, mert szétittad már mindened, max az ablakon tudsz csápolni kifele. Utána NAPOKAT kell kibírnod pia nélkül. Eleve olyan állapotba kell kerülnöd, hogy ne legyen kényszered 5 percenként sörikézni úgy, hogy NINCS ott melletted az oktató bácsi, azaz ÖNURALMAT kellene gyakorolnod. Nincs az a Jáhve, Vishnu, Isten, Álláh, hogy te huzamosabb ideig vezetőképes állapotban tudj maradni. És csak azután jön az a rész, hogy ne menj neki a fának, ne csapj el senkit és az a kocsi is legyen műszakilag elfogadható állapotban.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nem tud mást csinálni, ennyi az élete. Ezt még Golda is elmondta a dilidokinak, ami után megkapta a papírt, hogy elmebeteg. :)
Igen. Meg hogy már eltelt 2 óra az utolsó sör után, úgyhogy már nem részeg.
Döbbenetes, hogy egy internetező, 41 éves, világlátott, más országokban is dolgozó ember létére pont annyit tud a világról, mint egy aranyhal, ami ugyanabban az akváriumban élte le az életét.
Nem, nem a vezetési óradíjakra gondolok.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
7-8 doboz? az nem napi, hanem egy délelőtt alatt eszik ennyit. hajnali 3 órás sörike, aztán egy ébredéskor, egy reggelihez, tehát mire elkezd dolgozni, van benne 3. utána fél-háromnegyed óránként megiszik egyet. dél-fél egyig simán benne van 7 sör. utána egy az ebédhez, és utána este 10-ig jön még 10-12. akkor beájul.
Mi itt abban reménykedünk hogy fájdalmas halálod lesz.
Amúgy hazudsz mint mindig.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
tex???????????????????
Morvay autósiskola / Morvay Zoltán-fiatalos, nagyon lelkiismeretes, a feleségével és a gyerekeivel viszi a céget
Kökény autósiskola/ kókler, igazi főnyeremény neki a snegó
Kuszka autósiskola / Kuszka László- vén pedofil az is
Netjogsi autósiskola/ Oldal László- skoda okaktóautó, gyakorolhat a superb-re asodi.
Ezek a legnagyobbak.
Mehet nekik mozgósított teflontroll a tényfeltárás.
Terelés szag van, addig ne vegyük komolyan amíg sötétkék nick meg nem erősíti, esetlegesen screenshottal
Mindig van 1 2 nyomorult aki szereti keverni a szart
Punszisza a lekjopp!
Kivételesen utolsó utáni komment ide?
Gyagyás fhasz! Ha napi 20 doboz työrikét legurítasz akkor szerinted azzal hogy józannak érzed magad ki is megy a 2 hektonyi alkohol? Idióta
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mivan gyagya nem elég már golda félkajája, saját szájba szarásoddal étkezel? Takarodj!
Mirol
Punszisza a lekjopp!
Ez nyelftanilag egy teljes adag kaja. Megeszi, majd néhány óra után megeszi még egyszer
Küldtem egy újat neki!
Hogy is volt az, mikor le kellett parkolnod ballra (?) te meg megálltál a felező vonalnál? Ezek után 2 lehetőség van
1 Be voltál baszva!
2 Debil vagy!
Mert ha sötétkék nick írja be, akkor mi van?
Az csak annyit jelent, hogy régebb óta írja ide a hülyeséget (én már csak tudom) :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Teljesen mindegy, hogy te mire ügyelsz, egyáltalán nincs befolyásod a saját életedre. Majd mi irányítjuk, csak nyugi Fifi.
Egy kurvára próbáltál meg ügyelni, az is megvert és Gayzával kúrt helyetted....
Kb úgy képzelem ezt, mint ebben a videóban
www.youtube.com/watch?v=LAPKsvn7mTg
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jó kis search string ez is :)
Szóval az alábbiakra (ezekre az egyekre) figyelsz saját magad szerint:
Ezt már egyszer elmondtam. Ha már a telefonon is spórolni kellene, azt a pillanatot érezném már tényleg a Dunának menés pillanatának. Erre az egyre nem vagyok hajlandó, miután soha életemben nem szorultam rá.
Erre az egyre figyelek, hogy ne csináljam azt, amitől mindenminek mindig mindenhol agyfasza lesz, hogy elkezd nekem valamit mondani, és nem hallgatom végig, hanem az első 2-3 szó után mennék is tovább, hogy "ááá, ok", akkor minden rendben lesz.
"Magyarul elviselhetetlen vagy és rendetlen." - Igen, erre az egyre nagyon ügyelnem kell, mert hamar agyfaszt vált ki bárkiből. Ez igaz.
Ha valami felé tartani akarsz, akkor járj olyan emberek közé, akik már ott vannak, mert az átlag lassan felhúz. Erre az egyre nagyon ügyelek.
(Az utolsót adom, a trash világ is felfelé húz már...)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Oculus... már mondtuk, de inkább szórja a pénzt, pedig most már spórolhatna egyszer.
Lófaszt vagy te teljesen józan, az agyad másnap is alkoholgőzös állapotban van, nem te cikázol az ipartelepen, hanem az a néhány megmaradt agysejted a hombár koponyádban, a tested meg remeg az alkoholmegvonástól.
Ez a remegés nagyon árulkodó, én akkor remegtem így másnap, amikor mértéktelenül sokat ittam, és még nem volt meg a napi tütü.
Volt olyan korszakom is, amikor mindennap ittam, de volt limit, az is alkoholizmus, de nem járt ilyen szembeszökő tünetekkel.
Úgyhogy ne mesélj, te masszív alkoholista vagy, már évekkel ezelőtt az voltál, csak már titkolni sem tudod.
Flúgos!
Van egy ötletem, ha már úgysem üzemképes a szamárfasz...
Ugyanúgy figyelsz 100%-osan, ahogy az adósaidra is figyelsz, hogy rendben törlesztenek e? Te gyagyás alkoholista.
Mesemondó, hogy is volt amikor mindenki befaszul majd és társai?
Na ennyit ér a te szavad, korcsika
A trollegina/trollega - nota bene teljesen komolyanvehetetlen fekete nick-kel - legalább egyszer már beírta, hogy mennek a kékek és mentek a kékek.
Szerintem ennél több bizonyíték az üzenetek valódiságára nem kellhet.
A trollok ártalmatlanok
Üdvözlendő hír!
szutyok
Udvozlendo hir trollega es maganem normalis elvetemult.
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 20, 2023 18:35:53
x45)
Amennyiben tényleg olajkályha. :)
Én még emlékszem az igazi olajkályhára, van még olyan?
Förtelmes büdös, egyáltalán nem gazdaságos, akkor inkább jancsikályha vagy sparhelt, azon legalább főzni is lehet. :)
Förtelmes büdös, egyáltalán nem gazdaságos, akkor inkább jancsikályha vagy sparhelt, azon legalább főzni is lehet. :)
A nép haragja
Sep 20, 2023 18:36:00
Minden ártatlan lélek nevében akik autóbalesetben haltak meg.
NEM HAGYHATJUK HOGY ENDRE VEZESSEN HISZEN ESÉLYTELEN HOGY A SZERVEZETÉBEN FELSZÍVÓDIK AZ ALKOHOL AMIKOR 1 SÖR LEBOMLÁSI IDEJE EGY EGÉSZSÉGES SZERVEZETNÉL 4 ÓRA
NEM HAGYHATJUK HOGY ENDRE VEZESSEN HISZEN ESÉLYTELEN HOGY A SZERVEZETÉBEN FELSZÍVÓDIK AZ ALKOHOL AMIKOR 1 SÖR LEBOMLÁSI IDEJE EGY EGÉSZSÉGES SZERVEZETNÉL 4 ÓRA
Sep 20, 2023 18:36:00
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 20, 2023 18:36:50
x45)
Minden ártatlan lélek nevében akik autóbalesetben haltak meg.
Riadó riadó?
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 18:37:18
x5)
Az a helyzet hogy amíg veszi szépen az órákat , nem fogják elküldeni. Nekem az a tippem miután lerántották mint a szart, eltanácsolják az egész jogsis agymenéstől.
Nem biztos. Ha bármi balesetet okoz, az az oktató felelőssége is (emlékeim szerint). Szerinted melyik oktató lenne hajlandó mindig azzal a tudattal beülni a recskagnómhoz az anyósülésre, hogy egy üres egyirányú utcában is árgus szemekkel kell figyelni, mert belehajt egy járdán közlekedő gyalogosba (vagy a falba)?
mikedp
(
x9)
Sep 20, 2023 18:40:24
x9)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 20, 2023 18:43:00
x39)
Nem, ez a hajvágós este, amikor Kozma Endi miatt törte szét a telefonját, és megindultak.
Endi meg Tibi pedig a boltba próbált megindulni, csak Tibi "felszaladt egy kicsit" miközben Endre lefeküdt a padra, és jöttek a rendőrök, Merga meg fentről kamerázta röhögve.
Úgynevezett szerelmen alapuló párkapcsolat.
Endi meg Tibi pedig a boltba próbált megindulni, csak Tibi "felszaladt egy kicsit" miközben Endre lefeküdt a padra, és jöttek a rendőrök, Merga meg fentről kamerázta röhögve.
Úgynevezett szerelmen alapuló párkapcsolat.
Igen-igen, már emlékszem, ekkor tájt keletkezett a sörös poharas kráter a veknin és a legjobb ravatal flokkok, meg az osztrák John Wick-et is ezután ismerhettük meg.
Micsoda menetelés volt.
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 18:44:56
x5)
Jogos, viszont a kuplungot, motort, stb.-t még széjjelbassza a sorozatos lefulladásokkal
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2023 18:47:19
x12)
Ha egy tanulóvezetőt közúti ellenőriznek és a tanulóvezető alkoholos befolyásoltság alatt van,akkor az oktatót a tanulóvezetőt vagy mindkettőt megbasszák?
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2023 18:47:24
x68)
A játékokban is eljátszott Endre a tutorial pályákon pár órát, most a valóságban is ezt tolja az ipartelepen. Ez shiker.
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 18:48:26
x77)
Gondolom Golda hibája lesz, a jogsicsá, mert nem engedett be a nagyházba vezetni tanulni.
-
Sep 20, 2023 18:49:18
Ha egy tanulóvezetőt közúti ellenőriznek és a tanulóvezető alkoholos befolyásoltság alatt van,akkor az oktatót a tanulóvezetőt vagy mindkettőt megbasszák?
Sep 20, 2023 18:49:18
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 18:50:57
x77)
De hát ezért költözött haza, hogy jogsit szerezzen.
Mi lesz így vele?
sodika
Sep 20, 2023 18:52:13
A valóság az, hogy erre az egyre kurvára ügyelek, hogy 100%-osan józanul menjek az órákra. Hiába reménykedtek bármi másban. :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 20, 2023 18:52:13
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 20, 2023 18:52:45
x5)
A valóság az, hogy erre az egyre kurvára ügyelek, hogy 100%-osan józanul menjek az órákra. Hiába reménykedtek bármi másban. :)
Sajnos ez ide kevés lesz te idióta. El lesz intézve a szétujjazott valagad, az biztos.
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 18:52:51
x5)
Kuss, senki nem kérdezte.
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 18:52:57
x77)
Mjad szépen a szonda megmondja, nem az számít mit érzel.
Pont mindenki leszarja, nyugi.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 20, 2023 18:53:04
x1)
Ez nem remény kérdése. Évek óta nem voltál 100% -osan józan. Ha nem iszol, remegnek a kezeid, azért nem tudsz vezetni.
Darth Tibor
(
x7)
Sep 20, 2023 18:53:29
x7)
Kellene egy új “Visszavonultam” flokk, mert megint nem sikerült betartanod!
sodika
Sep 20, 2023 18:53:48
na csá
Soha többet nem írok ide
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Soha többet nem írok ide
Sep 20, 2023 18:53:48
miklos_akos
(
x1)
Sep 20, 2023 18:54:53
x1)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Akkor gurulas el a forumrol. Esetleg a forumhaverok szoljanak anyadnak, hogy verjen agyon?
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 18:55:05
x77)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Melócsá, nem?
Vagy már az sincs?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 20, 2023 18:55:45
x13)
És a remegést mivel mulasztod el? Energiaital?
Dörpepúp
(
x7)
Sep 20, 2023 18:55:53
x7)
Sajnos a tanulóautónál az oktató minősül a sofőrnek, hiába a kábítós fifike vezeti.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Darth Tibor
(
x7)
Sep 20, 2023 18:56:20
x7)
Melócsá, nem?
Vagy már az sincs?
Vagy már az sincs?
Mára végzett. Ma már csak annyi van neki, hogy a családjával piheni ki a napot.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 20, 2023 18:56:45
x5)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Ezt ma már láttuk néhányszor, mégis mindig megjelensz és írsz. Te tényleg ekkora debil vagy? Ez költői kérdés volt, nem kell válaszolni rá.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 20, 2023 18:57:09
x17)
A kurva anyádat hazudsz már.1 órát nem bírsz ki pia nélkül te buzeráns korcs.Itt vallottad be,hogy egy alkoholista hulladék patkány geci vagy mert ügyelned kell arra,hogy józan legyél.
Csak kérdés, nem támadás
Sep 20, 2023 18:58:02
Ha esetleg meg talalnal oktatot akkor dobd ide a telefonszamukat es megy az SMS.
Ne haragudj trolléga, de csak kérdezem, hogy valóban elküldöd te azokat az sms-eket?
Azért merült ez fel, mert az egyik kommentedben van egy első blikkre láthatóan kamu, valószínűleg poénnak szánt válasz goldától.
Na most ebben a vicceskedésben is ugyan úgy néz ki az üzenetváltás kinézete, mint amiket itt valódiként osztasz meg.
Sep 20, 2023 18:58:02
Hahó
(
x136)
Sep 20, 2023 18:58:58
x136)
a posztalkoholos állapotot is kimutatja a szonda, és ezzel még tibor is egyetért.
a reggeli vezetésnél a hajnali 3 órás sörike az előző napi 10-15 sörrel együtt bőven 0,3 ezreléket mutatna ki.
te sosem vagy józan. vagy be vagy baszva, vagy posztalkoholos állapotban vagy.
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2023 18:59:40
x68)
Ez egy jó irány, és ezzel még a pedofil is egyetért, azért kommentelt.
Mifaaaaaaaaaaaan
nemet mondtak
(
x4)
Sep 20, 2023 19:00:04
x4)
A valóság az, hogy erre az egyre kurvára ügyelek, hogy 100%-osan józanul menjek az órákra.
Na látod, akkor lehet ez itt a baj. Talán ügyelni kellet volna a nem létező egzisztenciádra, a nem létező programozó karrieredre is, és arra, hogy a buzidémont ne egy ilyen elbaszott félszerzetre szabadítsd rá, és akkor talán nem itt tartanál.
Többek között.
Hahó
(
x136)
Sep 20, 2023 19:00:12
x136)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
biztosan fogsz ide írni. ne hazudozz!
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 20, 2023 19:00:42
x45)
Átküldted már anyádnak a legnagyobb kártya kamatát?
kérdések
Sep 20, 2023 19:01:03
Sodi!
Azt a rendkívül szerény kognitív képességekkel megáldott, félörült gyakorló elmebeteg veknidet!
Engedd már el ezt a jogsi témát.
Még te is beláthatnád, hogy egy hozzád hasonló alkoholistának semmi értelme ilyesminek.
Azt a rendkívül szerény kognitív képességekkel megáldott, félörült gyakorló elmebeteg veknidet!
Engedd már el ezt a jogsi témát.
Még te is beláthatnád, hogy egy hozzád hasonló alkoholistának semmi értelme ilyesminek.
Sep 20, 2023 19:01:03
mozgositott teflontroll
Sep 20, 2023 19:01:14
Tenylegesen elmennek az SMS-ek, ami kepet lattal, azt egy masik trollega szerkesztette meg poennak szanva.
Sep 20, 2023 19:01:14
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 20, 2023 19:01:25
x5)
Sep 20, 2023 19:01:25
Látom ideges vagy találat van!! Lehet vèletlenül józanul mèsz be de az alkoholista homoszexuális nőverő pedofilokat mindenhol gyülölik. Akár hogy probálod titkolni takargatni messziről látszik hogy sunyi homoszexuális patkány vagy! Ne aggódj gyagyás tódi minden oktató tudni fogja ki vagy te valójában csak szedje össze valaki csokorba a skilljeidet! Te sunyi buzi Sep 20, 2023 19:01:25
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 20, 2023 19:02:02
x5)
Ahogy mondtam endre. Ez ide nagyon kevés lesz.
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2023 19:02:11
x68)
1. Cipőfűző bekötése
2. Double jump Doomban
...
2819. Jogosítvány
Mifaaaaaaaaaaaan
2. Double jump Doomban
...
2819. Jogosítvány
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 20, 2023 19:02:20
x23)
Olajkályhát mondott, de figyelembe véve hogy 6-12 (fürdő) négyzetméterről beszélünk ahol már igy is alig van hely ezért szerintem radiátor lesz. Tippem is lenne, hogy esetleg mibe gondolkodhat(nak), de nem linkelem, hogy ne segítsem. :)
ascites
(
x57)
Sep 20, 2023 19:03:23
x57)
Púp, nálad maximum olyan van, hogy néhány órája nem ittál. Hogy számolod ki a macsakólban, hogy mennyi a véralkoholszinted? Mennyi időt vársz az utolsó sör után?
Ráadásul az alkohol felhalmozódik a nyáladban és az izzadságmirigyeidben is, szóval még akkor is fújhatsz pozitívot, ha a véredben már nincs semmi.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 20, 2023 19:04:20
x5)
Szerintem az istenbarma úgy gondolja az autilogika segítségével, hogy ha már nem érzi magát részegnek, akkor ő józan. A valóság ezzel szemben tudjuk, hogy teljesen más.. :)
Pietr
(
x2)
Sep 20, 2023 19:04:25
x2)
Napi 7-8 doblz sört ( vagy még többet ) iszol. Alkoholista vagy. 1-2 nap kéne mire teljesen kitisztulsz.
Magyarul: NEM . Nem józanul vezetsz. Csak te hiszed. De rábaszol szondával a fekete fogaid közt
gobesug
(
x30)
Sep 20, 2023 19:05:26
x30)
Szaros olajradiator lesz az csak ezek debilek
keserke
(
x4)
Sep 20, 2023 19:05:37
x4)
Szánalom. Ok, tegyük fel, hogy átmész, ami már eleve angyalszárny kategória, mert szétittad már mindened, max az ablakon tudsz csápolni kifele. Utána NAPOKAT kell kibírnod pia nélkül. Eleve olyan állapotba kell kerülnöd, hogy ne legyen kényszered 5 percenként sörikézni úgy, hogy NINCS ott melletted az oktató bácsi, azaz ÖNURALMAT kellene gyakorolnod. Nincs az a Jáhve, Vishnu, Isten, Álláh, hogy te huzamosabb ideig vezetőképes állapotban tudj maradni. És csak azután jön az a rész, hogy ne menj neki a fának, ne csapj el senkit és az a kocsi is legyen műszakilag elfogadható állapotban.
Norina
(
x2)
Sep 20, 2023 19:07:05
x2)
Látom jól sikerült a visszavonulás ismét, te pedofil szenny.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 20, 2023 19:07:08
x23)
Nem tud mást csinálni, ennyi az élete. Ezt még Golda is elmondta a dilidokinak, ami után megkapta a papírt, hogy elmebeteg. :)
ascites
(
x57)
Sep 20, 2023 19:07:52
x57)
Igen. Meg hogy már eltelt 2 óra az utolsó sör után, úgyhogy már nem részeg.
Döbbenetes, hogy egy internetező, 41 éves, világlátott, más országokban is dolgozó ember létére pont annyit tud a világról, mint egy aranyhal, ami ugyanabban az akváriumban élte le az életét.
rezsidémon
(
x8)
Sep 20, 2023 19:08:28
x8)
Mennyi kenőpénzt fizettél az oktatóknak hogy nézzék el a remegésedet te balek? :)Nem, nem a vezetési óradíjakra gondolok.
gobesug
(
x30)
Sep 20, 2023 19:09:10
x30)
Betolsz harom redbullt mint amikor irodaba jaras volt, az nem józanodas te agyhalott kocsog
Hahó
(
x136)
Sep 20, 2023 19:09:32
x136)
7-8 doboz? az nem napi, hanem egy délelőtt alatt eszik ennyit. hajnali 3 órás sörike, aztán egy ébredéskor, egy reggelihez, tehát mire elkezd dolgozni, van benne 3. utána fél-háromnegyed óránként megiszik egyet. dél-fél egyig simán benne van 7 sör. utána egy az ebédhez, és utána este 10-ig jön még 10-12. akkor beájul.
egynadrág
(
x2)
Sep 20, 2023 19:09:57
x2)
Mi itt abban reménykedünk hogy fájdalmas halálod lesz.
Amúgy hazudsz mint mindig.
-
Sep 20, 2023 19:09:59
Megjött a válasz:
Az említett férfi nem Autósiskolánk tanulója.
Megkérdezhetem, miből gondolja, hogy nekünk kellett ezt az üzenetet címeznie?
Nem jelent semmit de lehet rossz nyom volt
Sep 20, 2023 19:09:59
gobesug
(
x30)
Sep 20, 2023 19:11:07
x30)
Cegled esetleg?
bronipótló szolg.
Sep 20, 2023 19:12:24
Cegled esetleg?
tex???????????????????
Sep 20, 2023 19:12:24
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 20, 2023 19:15:21
x5)
Endre bazdmeg.. Emlékszel még, amikor részegen nekiestél a kerítésnek ujjszászon, majd utána idehazudtad, hogy nullát fújtál a szondába a rendőröknek? Na erről kérünk valami bizonyítékot, mert fixen kiakadt az a készülék. Végigszlopáltad az egész hazautat, élő adásban néztük végig.
Na ugyanez fog történni, amikor újra elkezdesz majd vezetni. Lefülelnek a trollok, és küldik a zsarukat, te meg fújhatod. Megbasznak téged és az oktatódat is. Nagyon vicces lesz. Csak figyelj, te retardált alkoholista állat.
Na tejhabosítás, csá.
Na ugyanez fog történni, amikor újra elkezdesz majd vezetni. Lefülelnek a trollok, és küldik a zsarukat, te meg fújhatod. Megbasznak téged és az oktatódat is. Nagyon vicces lesz. Csak figyelj, te retardált alkoholista állat.
ceglédi troll
Sep 20, 2023 19:15:35
Cegled esetleg?
Morvay autósiskola / Morvay Zoltán-fiatalos, nagyon lelkiismeretes, a feleségével és a gyerekeivel viszi a céget
Kökény autósiskola/ kókler, igazi főnyeremény neki a snegó
Kuszka autósiskola / Kuszka László- vén pedofil az is
Netjogsi autósiskola/ Oldal László- skoda okaktóautó, gyakorolhat a superb-re asodi.
Ezek a legnagyobbak.
Mehet nekik mozgósított teflontroll a tényfeltárás.
Sep 20, 2023 19:15:35
Pietr
(
x2)
Sep 20, 2023 19:17:38
x2)
Endre ezek szerint akkor vagy “nem ittas” amikor épp nincs a kezedben sör? Addig a 4 óráig amíg éjjel fel nem riadsz álmodból inni?
A büdös kurva anyád. Ezek után nem tudom melyik a rosszabb ha részegen vagy ha vibrátorszerű remegő kézzel vezetsz. Te génselejt szar…
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
A büdös kurva anyád. Ezek után nem tudom melyik a rosszabb ha részegen vagy ha vibrátorszerű remegő kézzel vezetsz. Te génselejt szar…
Gyanakvó hallgató
Sep 20, 2023 19:18:15
Megjött a válasz:
Terelés szag van, addig ne vegyük komolyan amíg sötétkék nick meg nem erősíti, esetlegesen screenshottal
Sep 20, 2023 19:18:15
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 20, 2023 19:25:53
x17)
Mindig van 1 2 nyomorult aki szereti keverni a szart
Darth Tibor
(
x7)
Sep 20, 2023 19:26:09
x7)
Endre!
Ha megint megbetegedik az oktatód, és dob téged, akkor mi lesz? Mész egy másik városba? Már az összes oktató tud rólad, aki Szolnokon dolgozik, hála teflon troll smseinek. Senki nem fog elvállalni!
Ha megint megbetegedik az oktatód, és dob téged, akkor mi lesz? Mész egy másik városba? Már az összes oktató tud rólad, aki Szolnokon dolgozik, hála teflon troll smseinek. Senki nem fog elvállalni!
trolléga
(
x30)
Sep 20, 2023 19:26:35
x30)
Kivételesen utolsó utáni komment ide?
Gyagyás fhasz! Ha napi 20 doboz työrikét legurítasz akkor szerinted azzal hogy józannak érzed magad ki is megy a 2 hektonyi alkohol? Idióta
Hajnali Ugyeletes
Sep 20, 2023 19:27:40
Ha nem rohad le a gépem konvertálás közben, akkor ma este 9-fél10 körül lesz egy 4 szegmenses, majdnem 2 órás trollegina video.
Sep 20, 2023 19:27:40
OmlosHal
(
x1)
Sep 20, 2023 19:28:08
x1)
na csá
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Mivan gyagya nem elég már golda félkajája, saját szájba szarásoddal étkezel? Takarodj!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 20, 2023 19:30:33
x17)
Ha nem rohad le a gépem konvertálás közben, akkor ma este 9-fél10 körül lesz egy 4 szegmenses, majdnem 2 órás trollegina video.
Mirol
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 19:31:52
x5)
Ez nyelftanilag egy teljes adag kaja. Megeszi, majd néhány óra után megeszi még egyszer
-
Sep 20, 2023 19:33:31
Küldtem egy újat neki!
Sep 20, 2023 19:33:31
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 20, 2023 19:33:47
x23)
Hogy is volt az, mikor le kellett parkolnod ballra (?) te meg megálltál a felező vonalnál? Ezek után 2 lehetőség van
1 Be voltál baszva!
2 Debil vagy!
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 20, 2023 19:39:08
x8)
youtube.com/shorts/_WZfvDKQPL0?si=8UKnDsf47esQEi9g
Endre!! Megtaláltam álmaid otthonát. S jogsi se kell. Elég lesz a vonatjegy.
Heki a traki
Endre!! Megtaláltam álmaid otthonát. S jogsi se kell. Elég lesz a vonatjegy.
-
Sep 20, 2023 19:39:17
Külön kell rá figyelnie, nehogy részegen menjen vezetni, de ő nem alkoholista. Sep 20, 2023 19:39:17
bolgár jeti
(
x30)
Sep 20, 2023 19:41:47
x30)
Mert ha sötétkék nick írja be, akkor mi van?
Az csak annyit jelent, hogy régebb óta írja ide a hülyeséget (én már csak tudom) :)
Streamer Koldus
(
x2)
Sep 20, 2023 19:42:32
x2)
Teljesen mindegy, hogy te mire ügyelsz, egyáltalán nincs befolyásod a saját életedre. Majd mi irányítjuk, csak nyugi Fifi.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2023 19:43:22
x12)
Sep 20, 2023 19:43:22
A valóság az, hogy erre az egyre kurvára ügyelek, hogy 100%-osan józanul menjek az órákra.
Most akkor józanul vagy kurvára?És ezt is pontosan úgy csinálod mint a meló csában.Kezdés előtt egy órával már nem iszol. Sep 20, 2023 19:43:22
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 20, 2023 19:48:17
x45)
Kiss Endre Farkas nemierőszak (károsult)
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 19:49:31
x5)
Egy kurvára próbáltál meg ügyelni, az is megvert és Gayzával kúrt helyetted....
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2023 19:50:12
x12)
Sep 20, 2023 19:50:12
Valld be korcs csak azért nyomod itt a jogsi témát mert már te is beláttad hogy nem lesz jogsid és szeretnéd ha a trollok kaszálnák el nem pedig magadtól kellene megbuknod több százezer elégetése után. Sep 20, 2023 19:50:12
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 20, 2023 19:50:15
x8)
Endre veszel egy madzagon húzható kisautót. Azt húzod magad után. Ennél közelebb nem kerülhetsz a vezetéshez. Ha gondolod motorhangokat is adhatsz meg fékcsikorgás hangokat.
Heki a traki
Puha Slag
(
x7)
Sep 20, 2023 19:52:06
x7)
Endre veszel egy madzagon húzható kisautót. Azt húzod magad után. Ennél közelebb nem kerülhetsz a vezetéshez. Ha gondolod motorhangokat is adhatsz meg fékcsikorgás hangokat.
Kb úgy képzelem ezt, mint ebben a videóban
www.youtube.com/watch?v=LAPKsvn7mTg
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2023 20:03:55
x12)
Sep 20, 2023 20:03:55
Kölcsönkérhetné kisruszkitól a piros távirányíthatós kisautót.Azzal gyakorolhatna. Sep 20, 2023 20:03:55
bolgár jeti
(
x30)
Sep 20, 2023 20:12:22
x30)
Jó kis search string ez is :)
Szóval az alábbiakra (ezekre az egyekre) figyelsz saját magad szerint:
Ezt már egyszer elmondtam. Ha már a telefonon is spórolni kellene, azt a pillanatot érezném már tényleg a Dunának menés pillanatának. Erre az egyre nem vagyok hajlandó, miután soha életemben nem szorultam rá.
Erre az egyre figyelek, hogy ne csináljam azt, amitől mindenminek mindig mindenhol agyfasza lesz, hogy elkezd nekem valamit mondani, és nem hallgatom végig, hanem az első 2-3 szó után mennék is tovább, hogy "ááá, ok", akkor minden rendben lesz.
"Magyarul elviselhetetlen vagy és rendetlen." - Igen, erre az egyre nagyon ügyelnem kell, mert hamar agyfaszt vált ki bárkiből. Ez igaz.
Ha valami felé tartani akarsz, akkor járj olyan emberek közé, akik már ott vannak, mert az átlag lassan felhúz. Erre az egyre nagyon ügyelek.
(Az utolsót adom, a trash világ is felfelé húz már...)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 20, 2023 20:14:15
x30)
Kölcsönkérhetné kisruszkitól a piros távirányíthatós kisautót.Azzal gyakorolhatna.
Oculus... már mondtuk, de inkább szórja a pénzt, pedig most már spórolhatna egyszer.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 20, 2023 20:14:36
x11)
Lófaszt vagy te teljesen józan, az agyad másnap is alkoholgőzös állapotban van, nem te cikázol az ipartelepen, hanem az a néhány megmaradt agysejted a hombár koponyádban, a tested meg remeg az alkoholmegvonástól.
Ez a remegés nagyon árulkodó, én akkor remegtem így másnap, amikor mértéktelenül sokat ittam, és még nem volt meg a napi tütü.
Volt olyan korszakom is, amikor mindennap ittam, de volt limit, az is alkoholizmus, de nem járt ilyen szembeszökő tünetekkel.
Úgyhogy ne mesélj, te masszív alkoholista vagy, már évekkel ezelőtt az voltál, csak már titkolni sem tudod.
Flúgos!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 20, 2023 20:25:15
x23)
Gyagyás, vegyél alkohol szondát. Aztán legyenek reggel, délben és este alkohol szonda fújós és elemzős live-ok.
Fosni fogja.
Fosni fogja.
Zsibuci
(
x5)
Sep 20, 2023 20:26:08
x5)
Van egy ötletem, ha már úgysem üzemképes a szamárfasz...
Kovi
(
x2)
Sep 20, 2023 20:37:12
x2)
Ugyanúgy figyelsz 100%-osan, ahogy az adósaidra is figyelsz, hogy rendben törlesztenek e? Te gyagyás alkoholista.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 20, 2023 20:40:28
x30)
Ebbe véletlenül futottam bele, nem is emlékeztem rá.
Lehet csinálok egy napi keresztény sodi rovatot, ha van rá igény
Lehet csinálok egy napi keresztény sodi rovatot, ha van rá igény
DonDraper
Sep 20, 2023 20:41:13
Mesemondó, hogy is volt amikor mindenki befaszul majd és társai?
Na ennyit ér a te szavad, korcsika
Sep 20, 2023 20:41:13
mikedp
(
x9)
Sep 20, 2023 20:44:06
x9)
Tudod Endre egy alkesz azt hiszi magáról, hogy kezeli a dolgokat.
Pl úgy gondolja, a hajnali 3 kor elfogyasztott sörike reggel már nem is érződik, vagy a vodkának nincsen szaga.
Szeretnélek elszomorítani: aki nem iszok az azonnal kiszagolja a másnap este legurított pár üveg sört is.
Aztán a nagy valósághajlítás mellé még valami. A reggeli flokkokban úgy remeg a kezed, hogy simán kivernéd vele a faszod hugyozás közben. Ez csak a külső remegés, gondolom a belsővel nem mondok újdonságot. Izzadás , dekoncentráció, idegesség. Szerinted így lehet vezetni ?
na puszi, puszi
KURVArangy
Pl úgy gondolja, a hajnali 3 kor elfogyasztott sörike reggel már nem is érződik, vagy a vodkának nincsen szaga.
Szeretnélek elszomorítani: aki nem iszok az azonnal kiszagolja a másnap este legurított pár üveg sört is.
Aztán a nagy valósághajlítás mellé még valami. A reggeli flokkokban úgy remeg a kezed, hogy simán kivernéd vele a faszod hugyozás közben. Ez csak a külső remegés, gondolom a belsővel nem mondok újdonságot. Izzadás , dekoncentráció, idegesség. Szerinted így lehet vezetni ?
na puszi, puszi
veszettai
(
x1)
Sep 20, 2023 20:45:52
x1)
Endre melyik lenne magasabb délbe? Az EC számod vagy a szonda értéke?
nem tudom
-.-
Sep 20, 2023 20:46:37
endre, vallj színt, voltál ma M0-n integetni?
index.hu/belfold/2023/09/20/m0-s-autout-kozlekedes-baleset-veszelyeztetes-video-furgon-sofor/
index.hu/belfold/2023/09/20/m0-s-autout-kozlekedes-baleset-veszelyeztetes-video-furgon-sofor/
Sep 20, 2023 20:46:37
Jutka műbarack
(
x5)
Sep 20, 2023 20:47:10
x5)
Jobb sorsa érdemes becsületes bűnöző.
Kiss Farkas Farkas
bolgár jeti
(
x30)
Sep 20, 2023 20:53:45
x30)
A trollegina/trollega - nota bene teljesen komolyanvehetetlen fekete nick-kel - legalább egyszer már beírta, hogy mennek a kékek és mentek a kékek.
Szerintem ennél több bizonyíték az üzenetek valódiságára nem kellhet.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 20, 2023 21:01:54
x23)
Vajon a telep után hol balfaszkodhat a debil a kettesbe váltással? Szerintem biztos behazudta az új oktatónak, hogy a telepre ne menjenek, mert az troll megfigyelés alatt van, és nem akarja hogy a trollok öt is bántsák majd.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 20, 2023 21:15:09
x48)
NA BEJ!
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 20, 2023 21:16:36
x45)
NA BEJ!
A trollok ártalmatlanok
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 21:16:46
x77)
Mondtuk, hogy ted ki az exceleket, Endre, erre ezt kaptad, látod?
Minden a te hibád, sosem hallgatsz a kommenthaverokra, balek.
Minden a te hibád, sosem hallgatsz a kommenthaverokra, balek.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 20, 2023 21:18:45
x10)
Ne. Endi. Ne csinald! Ne csinald, endi!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Okjs Snecologus
(
x1)
Sep 20, 2023 21:23:34
x1)
NA BEJ!
Üdvözlendő hír!
miklos_akos
(
x1)
Sep 20, 2023 21:24:58
x1)
NA BEJ!
Udvozlendo hir trollega es maga
Arthur Dent
(
x1)
Sep 20, 2023 21:25:30
x1)
Hülye.
linziasztal01
(
x77)
Sep 20, 2023 21:25:33
x77)
Teflontroll meg aludni akart ma.
Pfff :DD
Pfff :DD
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amennyiben tényleg olajkályha. :)