Annyiból lenne reális, hogy ott még nincs eladósodva, vehetne fel hitelkéket. :)
van még egy fontos szempont...hogy milyen hagyományai vannak a buzifürdőknek....különben unalamas az egész....:)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A fikás nem ér rá, mert melózik.:))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
[quote=Hahó]A fikás nem ér rá, mert melózik.:))))
Na meló, csá.
Na meló, csá
Soha többet nem irok ide
Ezzel az erovel akar Luxemburg is lehet. Ahol a kártyent ott a parna.
Ebben eddig lehetett eljutni.
POV: semmit nem tudok Svájcról :D
Soha nem kapna ott hitelt, ahhoz kéne minimum egy tartós letelepedési engedély (a határozott idejűvel v pláne ideiglenessel még lakást bérelni sem egyszerű), az 2033 október, ha ma költözik ki :D
Kizárt, hogy valaki belefeccölne annyi energiát a púposba, gondolom nem kell magyaráznom, hogy Európa (és az USA-t leszámítva a világ) legmagasabb IT fizetéseivel őket kevésbé érinti a munkaerő-hiány :) De ha esetleg valami csoda folytán lenne is ilyen balek cég, ott ki kéne húzni 1 évet, mert ha kibasszák másnap csomagolhat haza.
Fun fact: pár éve már interjúzott svájci cégnél állítása szerint a recruiter bájosan kacagott mikor fizetési igénynek 45ezer frankot mondott
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Luxemburg EU-s oda bármikor mehet. Ha van egy aláírt munkaszerződése akkor most felül arailjetre pótlóbuszra, holnapra ott van es közli velük h ő most itt él, akkor azt mondják neki, hogy Wëllkomm Här Kiss és már indulhat is a centi vágása :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
baromi drága, ismim kint van, nem igazán szeretik a remote melót...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ott a legtöbb a fizu is cserébe, mondjuk oda kéne tudni franciául nem ?
kissendrevagyok
Szerintem is az a legszebb. Ráadásul levelezőn inkább 7 v 8 :D
Persze tudjuk sodimatek, ha ő oda be volt iratkozva 5 féléven át, akkor az diplomával egyenértékű. Tulajdonképpen csak adminisztratív formaság a vogonoktól.
En egy szot nem beszelek franciaul es 10 eve eleg jol megvagyok.
Ami a fejreeses az az, hogy itt tenyleg nem turik meg a koklereket. Konkretan azonnal repulsz es annyira kicsi helyz hogy utana tobbet mashova biztos nem vesznek fel.
Igaz, nekem is kamionos ismerősöm mondta + olvastam a neten:)
irodalmi szófordulatokkal beszél
angol elég, de sokan ingáznak a német határról, mert baromi drága akár egy szoba is; na ez az, amit endi nem fog XD
A német is hivatalos nyelv.
Igazából van saját fura kevert nyelvük, leginkább a hollandra hasonlít franciával meg némettel keverve, nagyon vicces, könnyen érthető szerintem ha a háromból bármelyiket beszéled :)
most mit kötekedel? XXDD nem vagy te mc pesta XXDD
Pár napja nem hullamosó volt még?
Bár aztán miután pár napja a gyagyás is Solarysnál dolgozott, ma meg már megint munkanélküli, igy kitudja mi van.
Mondjuk elég gáz lenne ha a tibinek pár nap alatt 2 munkahelyt is sikerült volna behúznia, a feleségének meg csak 1 elveszítenie közbe.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Dolgoztam svájci cégnél, baze, igazi manónyelv, de ha valamelyik "hivatalost" használják is tud izgalmas lenni, a sokadik mondat után jöttem rá például, hogy a kolléga németül próbál beszélni. :D
pitonsz
én azt a verziót adom, h vmi hajléktalanellástásban dolgozik...amit mondott fizu, kb. minimálbér, Pesten gondolnám azért többet lehet keresni
Hát azért hetyetye...

Igazi kamionos mekka amúgy. Ha jól emlékszem ott van pl a világ legforgalmasabb benzinkútja, valami 100 kamiontöltő állással mindkét oldalon mert a nagyherceg azt mondta h mindig mindenhol ugyanannyi (olcsó) az üzemanyag az egész országban. Meg csomó minden egyéb amikkel szeretnek seftelni (alkohol, cigaretta)
A spanyol végül nem valami 8 perc lett összesen az excelben? Megint eszembe jutnak ezek és vissza kell mennem újra végigolvasni amikor csak angolul írt ide napokig :D :D :D
Ott kantonja válogatja (én csak a francia részt ismerem, Vaud & Genf), de igazából ezt Luxemburgra írom, nekem van ott nagyügyfelem.
A banán nem járt az összes fedél nélkülinek, csak a csimpánz pofája miatt jobbnak látta az ételosztó, ha átadja neki a sajátját
Endre egy pedofil!
Amúgy ennél patkányabb és gecibb húzást nem nagyon láttam még.
Az egyetemet már végigtanulni is nehéz, én a 7 féléves képzésem alatt szenvedtem annyit mint az állat, de meglett a mérnöki diploma, és örömmel tettem a polcra, hogy megcsináltam, megvagyok.
Erre Endre a szavak kiforgatásával úgy fogalmazza meg, mintha egyáltalán az államvizsga közelébe került volna, közben mindenki tudja, hogy első féléves tárgyai is voltak a retardáltnak, csak a rokonok fizették a tandíját, ő meg fütyizett a sarokban, mert tanulni képtelen volt.
A felsőfokú képzést végzett emberek nevében még egyszer én is pofán foglak baszni, csak a miheztartás végett
sodipedia.sodika.org/wiki/001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
Grat a diplomádhoz! Tőlem utoljára egy proposalhoz kérték, de aztán kinevették a magyart, hogy ja az nem jó :D
Angilala ?
kissendrevagyok
Van egy kis helyi vállalkozásom 2 alkalmazottal és igen engem kurva felbasz ha 300 forintos terméket is kártyával fizetnek,lehet nektek lofasz az a 3 szazalek ami a terminál dij de engem igenis felkur hogy a milliárdos bankok itt is huzkodjak az embereket...ott szopatja a kormány mindenféle terhekkel a kkv kat ahol csak tudja...amikor csak lehet a kasszába se utjuk be lehet demagóg de az én kurva adómbol ne vegyen lolo 30 milliárdos jachtot...lehet összeesküvés elmeletezni de én Schiferrel és és Szakács arpival érték egyet a készpénzt illetően.. persze nem kell vállalkozni és ellehet takarodni egy aksi gyárba is vagy egy lelketlen multihoz.
Legyen nagyobb vállalkozásod.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ezt teszi a túl sok sodifórum az empátiával :D
A magadfajta vállalkozók a magyar kkv szegénye ezzel a mentalitással, plusz amit írsz is egy hatalmas baromság.
A % tranzakciós díj esetében pont az a jó ha a kis összegeket fizetik kártyával.
300ft tranzakciós díja = 9ft
30000ft tranzakciós díja = 900ft
Tehát pont fordítva van mint amire panaszkodsz, neked nem az a bajod hogy 300 forintot kártyával fizetnek, hanem az hogy amit kártyával fizetnek azt mindenképp be kell ütni.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a1338436
Erről a xingről csak a sodifórumon hallottam, ez a kínai linkedin?
Az előbb írta valaki, hogy ez nem énblog. Leszarom a kisvállalkozó nyűgjét, hogy 9 Ft a földhöz bassza. Akinek ez fáj, ne vállalkozzon, hanem menjen el szürke egérnek a gyárba.
Így van.
Sőt, elmehet programozni Bécsbe, millió fütyiket kereshet havonta.
Nem mondom, hogy kár próbálkozni, de ismerve a magyar egyetemek kisegítö személyzetét, reménytelennek tartom.
Egy csomó kontraszelektált, protekcióval nyomorgó vogon, akik jelenléte önmagába dehonesztáló az egyetem hírnevére nézve. Ök nem fognak tenni semmit, ha egy exhallgató megtévesztöen reklámozza a lassan 20 éves hallgatói jogvoszonyát.
A % tranzakciós díj esetében pont az a jó ha a kis összegeket fizetik kártyával.
Az odáig fasza, hogy százalékos részben ugyanannyit szednek le, de utána a vállalkozónak plusz havidíjat kell fizetnie a tranzakciók számától függően és pl ha sok kicsi vásárló van amin kevesebb haszna van azon nagyobb érvágás a POS díj.
kissendrevagyok
Elfér amikor soha többet nem ír a sodi ide :) De ja, egyrészt úgyis a vevő fizeti ki a végén másrészt pont a százalékosnál olymindegy. A benelux fizetési rendszerben (amit a nagy helyi bankok közös cége működtet) pl fix a díj, így tulajdonképpen érthető, hogy van egy alsó limit. De 1 eurós tételek 3%-án nyígni, hogymondjam :D
12 kártyaterminálom van.
Van már 10+ szolgáltató ahol se havidíj se darabszám alapú díj nincs, csak egy fix %/ tranzakció.
Aki alkalmatlan arra hogy ezt használja, az ne vallakozzon, irany az akkugyár
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Random rákerestem:

20k fizetésből 320 Ft. Ezen megy a sírás.
Az az irány felejtős. De egy profi (!!) tényfeltárás simán mehet a linkedin-nek :)
Jobbulást!
www.youtube.com/watch?v=Yqpu9pWtnl0&ab_channel=ExoticBlackTV
De Endrének nagyobb a fütyije!!
Na de mennyi feliratkozód?!
Én arra gondolok, hogy bebuktak a hitelei, de még nem SCHUFA, mert a kamatokat még egyelőre fizeti. De ha most albérletet kellene fizetnie Berlinben, akkor viszont dől az egész és inkasszózzák, akkor meg az albérletéből fogják kidobni. :)
Valami olyasmi lehet. Én is csak az utóbbi kb 0.5 évbe találkoztam vele, úgy hogy néhány osztrák cég weboldalán ott volt a szociál médiás felületek közt. Volt ahol volt Linkedin meg xing is de legtöbbször csak a kettő közül az egyik volt ott.
Én arra gondolok, hogy bebuktak a hitelei, de még nem SCHUFA, mert a kamatokat még egyelőre fizeti. De ha most albérletet kellene fizetnie Berlinben, akkor viszont dől az egész és inkasszózzák, akkor meg az albérletéből fogják kidobni. :)
+ amit a Trollégák mondanak, h migráncsválság miatt elég telített bejlin, ő meg lehetőleg a közepén akar lakni; de legalábbis a fürcsi mellett...
ludwigsfelde mondjuk pont nem a belvárosban van, meg igazából nem is berlinben
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
nyem ismerem bejlint, phocsánat...akkor nem véletlen álmodik arról, hogy majd a parkolóban csöveznek a lakóautóban XXXDD
Végén írta hogy nem akar akksigyárban robotolni, azért vállalkozik. De amúgy ja, ez annyira kismagyar hogy nem adok blokkot sem. Persze valahol megértem, mert másik oldalról meg csak a szopatással találkozik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
használt citroen ami lesz, érzem!
kissendrevagyok
Aztan kinek a nevere venne?
Amilyen hulye balek, a papir szerinti tulajdonos majd koszoni szepen es lelep a kocsival.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Majd amit Géza pótapukám intéz nekem. De egy 30 éves 100 ezer kilométert futott 150 lóerős BMW-vel is beéri asodi, mert nem nagyravágyó sodi asodi. Piszony.
Golda megmondta, hogy nincs hova tenni a kocsit, tehát semmilyent. Golda még mindig előrelátóbb mint Sneci, és ahogy most a helyzet áll, a jogsi téma megint jegelve lesz pár évig. Sebaj, legalább már a KRESZ megvan.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Haha, ez a minijobos szarság is angyalszárny már neki a brutális hiteltörlesztök miatt.
Tényleg jobban járt volna, ha nem gányol nyugaton.
Az már egy shör.
Ma a HEKK-nek volt időpontja faszultatásra.
Nagyon nevetek, hogy troll megfigyelés alatt van a seggbekúrt:)
Broni és Örebro mellett a harmadik ketrecben zihál és Minda-perek nézésére kényszerítik.
Faszom
Jaj, maraggyámá.
Berlinben sem értettem semmit, meg Bécsbe se, meg Linzbe se. Csak bólogatok, oszt kész.
Jó lesz ez.
megnéztem YT-n pár videót a nyelvjárásról, annyira szép kiejtésű mint a holland...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Endi. Ne. Ok?! Ne. Endi! Fejezd be! Jo?! Ne. Endi.
Miert? Eddig azzal zrikaltuk, hogy egy lusta, munkakerulo, ingyenelo. Na, most dolgozik. Ebben nem kene akadalyozni!
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
főleg mert így Endi le van jobban szarva.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem erted.
A tranyo a legnagyobb sneci penzlehuzo.
Minek elobb vissza kell hozza terelni.
Hahó!
aggodalomra semmi ok...úgyis kirúgatja magát...
főszabáy szerint minden, ami endié, az tiboré is, fordítva ez nem igaz
Nem egy elgurult csavarnak nyavogott vagy fel orat, hogy hatha visszanyavog neki? XD
Jó de általában olyan kontextusban van ilyen jelzőkkel illetve, hogy
Ahogy Endrének, úgy a tranyónak is kijárna egy végleges vízszintes, mert aki élő adásban, rendeltetésszerűen félholtra veri a párját (jelen esetben a Jutka, az utóbbiért meg nem kár) vagy hugyozza, szarja össze magát nyilvános, rendezett helyeken, azt minden jó érzésű polgár egy másik világra kívánja.
Mivel Tibor a komlói erdőkben nőtt fel, így nem él az általad, vagy éppen általam megszokott normával mint minden más, normális ember, és reménytelenül nem is igyekszik változtatni rajta.
Ha a tranyónak anyagi létbiztonsága van, az azért gáz, mert csak távolabb kerül a gyagyástól.
A tanszéken elég megosztó a tranyó relevánciája, de ott van egy találkozási pont a snecológusok között, hogy eszméletlenül mínuszba vágta a recskást.
Miért ne ezt a vonalat tápláljuk?
Mert amíg Tiborsz a kártékony effektet nyílegyenest a gyagyás felé tanúsítja, mondjuk védtelen, adófizető polgárok helyett, addig a tanszék is nyugodt.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
De akkor mi egyebkent miben is vagyunk jobbak a Sodinal? Kihasznalunk embereket, tonkretesszuk az eletuket a sajat szorakoztatasunkra?
Ha Tibcedesz dolgozik, ne mi legyunk, akik keresztbe tesznek neki! Ha meg tud tartani egy becsuletes munkahelyet, hadd csinalja!
Amugy is erre korulbelul nulla eselyt latok, egy heten belul magatol is indul a kovetkezo buzipuccs. Meg csak nem is erunk el vele semmi lenyegest sem. Akkor meg hagyjuk azt a koszlidercet, hatha osszekapja magat!
+ a tranyó legalább nem egy üldözendő pedofil, mint Endi.
Figyelj, nagyon király hogy ilyen empatikus vagy, ezt ne is hagyd el, de ne is efelé a két véglény felé gyakorold.
Az egyik egy megerőszakolt, és megölt nő halálán, és elvetélt kismamák tragédiáján örömködik, még a másik agykárosodást okoz a volt párjának egy laptoptöltővel.
Milyen esélyt érdemelnek ezek szerinted?
Ha létezne közbiztonság, és valós alapú karma, akkor ezek nem hogy munkát nem kapnának, börtönben, vagy koporsóban végezték volna már nagyon rég.
Ezekhez szerintem ne hasonlítsd magunkat..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Majd jövő héten.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Te félreértesz, én nem irányukban gyakorlom, hanem a trollok irányába. Nagyon keskeny ám a határvonal az effajta igazságosztás és a nyers gecizés között. A Sodi például egy meggyilkolt nő halálán örömködött, mert azt remélte, hogy kap érte egy tál borsófőzeléket, mi már azt tervezzük, hogy egy tranyót kirúgatunk a minimálbéres munkájából, csak azért, hogy hátha ráfanyalodik a Sodira. Azért vegyük észre, hogy mindkettő öncélú gecizés, csak az elsőtől a célpontnak semmivel sem lett rosszabb, a másodiktól pedig az utolsó szalmaszálat vesszük el, ami a teljes hajléktalanságtól elválasztja. nagyon nehéz nem észrevenni, hogy ez utóbbi a nagyobb geciség.
És igen, teljesen más dolog tényfeltárni a munkaadóknak, amikor jól tudjuk, hogy a Recskaboy csalással csikar ki bért a munkaadókból, vagy feljelenteni őket az általuk tényleg elkövetett bűncselekményekért. Mert ez ügyben egyszerűen az általuk elkövetett szemétségeket hozzuk az illetékesek tudomására.
Ha pedig elkezdjük magunknak megideologizálgatni, hogy jó, hát mi most szándékosan ártunk a tranyónak, de biztos rászolgált egyéb ügyei miatt, az bizony az a szint, amikor a Sodi röhögcsélt egy meggyilkolt nőn, ő is biztos elrendezte magában azzal, hogy hát amúgyis elkövetett ezt azt ő is, meg ugye végülis az elmebeteg Fórizs is azt mondta róla, hogy ezt meg azt csinált, tulajdonképpen rászolgált. Na, ha a tanszék is el akar indulni ebbe az irányba, az sajnálatos, mert akkor semmivel sem leszünk jobbak, mint a Sodi.

Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2023 15:56:18
x10)
akkor most Svájc lesz a célpont...tuti...
Annyiból lenne reális, hogy ott még nincs eladósodva, vehetne fel hitelkéket. :)
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:01:57
x24)
van még egy fontos szempont...hogy milyen hagyományai vannak a buzifürdőknek....különben unalamas az egész....:)))
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 16:04:23
x48)
Endre miért nem viszed el a sziszát moziba ?
kissendrevagyok
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2023 16:06:40
x136)
Endre miért nem viszed el a sziszát moziba ?
A fikás nem ér rá, mert melózik.:))))
Tyodika
Oct 01, 2023 16:08:39
[quote=Hahó]A fikás nem ér rá, mert melózik.:))))
Na meló, csá.
Na meló, csá
Soha többet nem irok ide
Oct 01, 2023 16:08:39
06 (80) 505-505
Oct 01, 2023 16:14:11
ez endre fóruma, senkinek semmilyen lelki problémája nem való ide... csak a recskásé!
de hát itt télleg mindenki sodi, és nem tudja helyén kezelni, hogy mire való ez a fórum...
ha valaki ezt a fórumot igazi közösségnek tekinti, és úgy érzi, hogy be kell itt számolnia a mental breakdownjáról, meg hogy ő most eltűnik, abbahagyja stb (csicsóvod is integet...) ott komoly problémák vannak (a mental breakdownon kívűl is), az ilyennek egyáltalán nem kellene fórumoznia, ez nem egy léleksimogató hely, sőt...
rengeteget vesztett a tartásából ez a hely az elmúlt években :|
EZ CSAK SODI ÉNBLOGJA aki ezt nem tudja felfogni annak gurulás van fhassszom...
de hát itt télleg mindenki sodi, és nem tudja helyén kezelni, hogy mire való ez a fórum...
ha valaki ezt a fórumot igazi közösségnek tekinti, és úgy érzi, hogy be kell itt számolnia a mental breakdownjáról, meg hogy ő most eltűnik, abbahagyja stb (csicsóvod is integet...) ott komoly problémák vannak (a mental breakdownon kívűl is), az ilyennek egyáltalán nem kellene fórumoznia, ez nem egy léleksimogató hely, sőt...
rengeteget vesztett a tartásából ez a hely az elmúlt években :|
EZ CSAK SODI ÉNBLOGJA aki ezt nem tudja felfogni annak gurulás van fhassszom...
Oct 01, 2023 16:14:11
Pitonverő
(
x2)
Oct 01, 2023 16:30:17
x2)
Rojtos seggű hazudozó buzihuszár, te nem végezted el a 10 és a 6 szemesztert! Külön nevetséges, hogy nem tudod, a BSc diploma 6 (és nem 5) szemeszterből áll! Tanulatlan génkorcs, úgy vagy te pjogjamoszó, ahogy a téged seggbe ujjazó Tibor szakképzett egészségügyi munkatárs.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
noikabatgomb
(
x10)
Oct 01, 2023 16:32:16
x10)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:34:59
x30)
POV: semmit nem tudok Svájcról :D
Soha nem kapna ott hitelt, ahhoz kéne minimum egy tartós letelepedési engedély (a határozott idejűvel v pláne ideiglenessel még lakást bérelni sem egyszerű), az 2033 október, ha ma költözik ki :D
Kizárt, hogy valaki belefeccölne annyi energiát a púposba, gondolom nem kell magyaráznom, hogy Európa (és az USA-t leszámítva a világ) legmagasabb IT fizetéseivel őket kevésbé érinti a munkaerő-hiány :) De ha esetleg valami csoda folytán lenne is ilyen balek cég, ott ki kéne húzni 1 évet, mert ha kibasszák másnap csomagolhat haza.
Fun fact: pár éve már interjúzott svájci cégnél állítása szerint a recruiter bájosan kacagott mikor fizetési igénynek 45ezer frankot mondott
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 01, 2023 16:38:10
x8)
Endre. Svájc nem a te világod. Ott minden nagyon drága. Legalább 1200 egy doboz sör. S ott ha hangoskodsz nem fog sokat vitatkozni veled a szomszéd. Minden férfi aki volt katona otthon tartja a katona felszerelést, hogy bármikor mozgosítható legyen. Ott agyonlőnének az első eset után. Tibinek is kilőnék a szilikon csöcsét. Nem lenn utcán työrikézés
Heki a traki
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:39:27
x30)
Luxemburg EU-s oda bármikor mehet. Ha van egy aláírt munkaszerződése akkor most felül a
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:40:04
x24)
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 16:42:49
x48)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:44:40
x30)
Külön nevetséges, hogy nem tudod, a BSc diploma 6 (és nem 5) szemeszterből áll!
Szerintem is az a legszebb. Ráadásul levelezőn inkább 7 v 8 :D
Persze tudjuk sodimatek, ha ő oda be volt iratkozva 5 féléven át, akkor az diplomával egyenértékű. Tulajdonképpen csak adminisztratív formaság a vogonoktól.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 01, 2023 16:45:33
x10)
En egy szot nem beszelek franciaul es 10 eve eleg jol megvagyok.
Ami a fejreeses az az, hogy itt tenyleg nem turik meg a koklereket. Konkretan azonnal repulsz es annyira kicsi helyz hogy utana tobbet mashova biztos nem vesznek fel.
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 16:45:37
x3)
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:46:12
x24)
angol elég, de sokan ingáznak a német határról, mert baromi drága akár egy szoba is; na ez az, amit endi nem fog XD
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:46:48
x30)
Igazából van saját fura kevert nyelvük, leginkább a hollandra hasonlít franciával meg némettel keverve, nagyon vicces, könnyen érthető szerintem ha a háromból bármelyiket beszéled :)
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:46:49
x24)
most mit kötekedel? XXDD nem vagy te mc pesta XXDD
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 16:47:06
x23)
Tibimo a gozsduba poharszedo!?
(Most mondta lajvba)
(Most mondta lajvba)
Bár aztán miután pár napja a gyagyás is Solarysnál dolgozott, ma meg már megint munkanélküli, igy kitudja mi van.
Mondjuk elég gáz lenne ha a tibinek pár nap alatt 2 munkahelyt is sikerült volna behúznia, a feleségének meg csak 1 elveszítenie közbe.
zsidovagyokdetenyleg
Oct 01, 2023 16:48:10
Dolgoztam svájci cégnél, baze, igazi manónyelv, de ha valamelyik "hivatalost" használják is tud izgalmas lenni, a sokadik mondat után jöttem rá például, hogy a kolléga németül próbál beszélni. :D
Oct 01, 2023 16:48:10
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:48:32
x24)
én azt a verziót adom, h vmi hajléktalanellástásban dolgozik...amit mondott fizu, kb. minimálbér, Pesten gondolnám azért többet lehet keresni
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 01, 2023 16:48:36
x21)
Hát azért hetyetye...

bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:50:40
x30)
Igazi kamionos mekka amúgy. Ha jól emlékszem ott van pl a világ legforgalmasabb benzinkútja, valami 100 kamiontöltő állással mindkét oldalon mert a nagyherceg azt mondta h mindig mindenhol ugyanannyi (olcsó) az üzemanyag az egész országban. Meg csomó minden egyéb amikkel szeretnek seftelni (alkohol, cigaretta)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:51:54
x30)
Hát azért hetyetye...
A spanyol végül nem valami 8 perc lett összesen az excelben? Megint eszembe jutnak ezek és vissza kell mennem újra végigolvasni amikor csak angolul írt ide napokig :D :D :D
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 16:54:09
x30)
Ott kantonja válogatja (én csak a francia részt ismerem, Vaud & Genf), de igazából ezt Luxemburgra írom, nekem van ott nagyügyfelem.
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 16:55:10
x24)
Luxemburg meg Svájc is veszélyes terep...kis országok, tele jó érzésű magyarral..:))
buniBanki
(
x2)
Oct 01, 2023 17:15:17
x2)
Milyen kiadós kaját kapnak a csövik. Tibi mondta, hogy még muffint és banánt is kapott desszertnek.
A banán nem járt az összes fedél nélkülinek, csak a csimpánz pofája miatt jobbnak látta az ételosztó, ha átadja neki a sajátját
Fatászpika
(
x2)
Oct 01, 2023 17:15:22
x2)
Rojtos seggű hazudozó buzihuszár, te nem végezted el a 10 és a 6 szemesztert! Külön nevetséges, hogy nem tudod, a BSc diploma 6 (és nem 5) szemeszterből áll! Tanulatlan génkorcs, úgy vagy te pjogjamoszó, ahogy a téged seggbe ujjazó Tibor szakképzett egészségügyi munkatárs.
Az egyetemet már végigtanulni is nehéz, én a 7 féléves képzésem alatt szenvedtem annyit mint az állat, de meglett a mérnöki diploma, és örömmel tettem a polcra, hogy megcsináltam, megvagyok.
Erre Endre a szavak kiforgatásával úgy fogalmazza meg, mintha egyáltalán az államvizsga közelébe került volna, közben mindenki tudja, hogy első féléves tárgyai is voltak a retardáltnak, csak a rokonok fizették a tandíját, ő meg fütyizett a sarokban, mert tanulni képtelen volt.
A felsőfokú képzést végzett emberek nevében még egyszer én is pofán foglak baszni, csak a miheztartás végett
banshee
(
x24)
Oct 01, 2023 17:21:36
x24)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:22:12
x30)
Grat a diplomádhoz! Tőlem utoljára egy proposalhoz kérték, de aztán kinevették a magyart, hogy ja az nem jó :D
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 17:24:11
x48)
Angilala ?
Fedor007
Oct 01, 2023 17:25:04
Én a péknél a 300 Ft-os kenyeret is kártyával fizetem, a kp teljesen elavult és felesleges fizetési mód.
Van egy kis helyi vállalkozásom 2 alkalmazottal és igen engem kurva felbasz ha 300 forintos terméket is kártyával fizetnek,lehet nektek lofasz az a 3 szazalek ami a terminál dij de engem igenis felkur hogy a milliárdos bankok itt is huzkodjak az embereket...ott szopatja a kormány mindenféle terhekkel a kkv kat ahol csak tudja...amikor csak lehet a kasszába se utjuk be lehet demagóg de az én kurva adómbol ne vegyen lolo 30 milliárdos jachtot...lehet összeesküvés elmeletezni de én Schiferrel és és Szakács arpival érték egyet a készpénzt illetően.. persze nem kell vállalkozni és ellehet takarodni egy aksi gyárba is vagy egy lelketlen multihoz.
Oct 01, 2023 17:25:04
ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 17:25:40
x57)
És az a legdurvább, hogy a Beko feljelentette a korcsot a cv-s kamuzás miatt, de nem jutott bírósági szakaszba, megszüntették a nyomozást.
Persze az is lehet, hogy csak a púp értette így, vagy a Beko visszavonta a feljelentést, de akkor is.
Ausztriában ezt meg lehet úszni, de a fikás menekül a kies Gémeskútországba és a rugalmatlan Tündérmeseországba.
Mindig elfelejti, hogy Berlinben még nem élt ilyen ótvar bünözö életet, kivéve persze a szaunás kamerázásokat. Amikor elkezdett sumákolni a Seggpresztóval és az Ogréval, ki is lett ebrudalva.
Persze az is lehet, hogy csak a púp értette így, vagy a Beko visszavonta a feljelentést, de akkor is.
Ausztriában ezt meg lehet úszni, de a fikás menekül a kies Gémeskútországba és a rugalmatlan Tündérmeseországba.
Mindig elfelejti, hogy Berlinben még nem élt ilyen ótvar bünözö életet, kivéve persze a szaunás kamerázásokat. Amikor elkezdett sumákolni a Seggpresztóval és az Ogréval, ki is lett ebrudalva.
Puha Slag
(
x7)
Oct 01, 2023 17:27:28
x7)
ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 17:32:55
x57)
Jobban belegondolva elég vicces, hogy Márk hatására végigbünözte Ausztriát, aztán Tibitöl is eltanulta a növerést és egy sor pitiánerséget, mint bolti lopás, utcai garázdaság, csövezés.
Aztán hiába ajvékoltak a tettei egy kényelmes állami ellátású sitt után, a végén szimplán csak elnyelte a Németországban ültetett adósságspirál és magában vedelhet a hideg macskaólban.
Aztán hiába ajvékoltak a tettei egy kényelmes állami ellátású sitt után, a végén szimplán csak elnyelte a Németországban ültetett adósságspirál és magában vedelhet a hideg macskaólban.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 17:33:16
x23)
Azt nem lehet valahogy elérni hogy a korcs Linkedin vagy xing profiljánál felsorolt egyetemek fellépjenek az ellen, hogy a korcs felhasználja őket, diplomásnak kiadva magát, azáltal hogy csak az egyetem van ott, viszont se az nincs ott, hogy mettől meddig járt oda és igy az főleg nincs ott, hogy mikor diplomázott le. Tehát ez egy klasszikus átverés, visszaélve az egyetem nevével.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 01, 2023 17:34:41
x10)
Endre. Mit almodik a teknos?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:36:50
x30)
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 01, 2023 17:37:09
x45)
Van egy kis helyi vállalkozásom 2 alkalmazottal és igen engem kurva felbasz ha 300 forintos terméket is kártyával fizetnek,lehet nektek lofasz az a 3 szazalek ami a terminál dij.
A magadfajta vállalkozók a magyar kkv szegénye ezzel a mentalitással, plusz amit írsz is egy hatalmas baromság.
300ft tranzakciós díja = 9ft
30000ft tranzakciós díja = 900ft
Tehát pont fordítva van mint amire panaszkodsz, neked nem az a bajod hogy 300 forintot kártyával fizetnek, hanem az hogy amit kártyával fizetnek azt mindenképp be kell ütni.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:38:41
x30)
Azt nem lehet valahogy elérni hogy a korcs Linkedin vagy xing profiljánál felsorolt egyetemek fellépjenek az ellen, hogy a korcs felhasználja őket, diplomásnak kiadva magát, azáltal hogy csak az egyetem van ott, viszont se az nincs ott, hogy mettől meddig járt oda és igy az főleg nincs ott, hogy mikor diplomázott le. Tehát ez egy klasszikus átverés, visszaélve az egyetem nevével.
www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a1338436
Puha Slag
(
x7)
Oct 01, 2023 17:39:06
x7)
Az előbb írta valaki, hogy ez nem énblog. Leszarom a kisvállalkozó nyűgjét, hogy 9 Ft a földhöz bassza. Akinek ez fáj, ne vállalkozzon, hanem menjen el szürke egérnek a gyárba.
Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2023 17:40:20
x10)
Én nem tartom reálisnak, hogy Svájcba megy, de ha valaki ott is akar oknyomozni, támogatom - mert ez debil, kitudja mi jár a fejében.
Osztrákoknál két bűnüggyel (judkaverés, okirathamisítás), rengeteg szabcsi az utcán piálás, verekedés, hangoskodás, az AMS-sel a rossz viszony miatt már el is bukott, hogy oda visszatérjen.
A Berlint nem értem, hogy mire vár, most minden adott hogy oda visszatérjen. Szerintem golda az ölébe öntené a bittner pénzt, ha hétfőn indulna.
Osztrákoknál két bűnüggyel (judkaverés, okirathamisítás), rengeteg szabcsi az utcán piálás, verekedés, hangoskodás, az AMS-sel a rossz viszony miatt már el is bukott, hogy oda visszatérjen.
A Berlint nem értem, hogy mire vár, most minden adott hogy oda visszatérjen. Szerintem golda az ölébe öntené a bittner pénzt, ha hétfőn indulna.
sörtötbontok
(
x8)
Oct 01, 2023 17:40:32
x8)
9 Ft a földhöz bassza. Akinek ez fáj, ne vállalkozzon, hanem menjen el szürke egérnek a gyárba.
Így van.
Sőt, elmehet programozni Bécsbe, millió fütyiket kereshet havonta.
ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 17:41:02
x57)
Azt nem lehet valahogy elérni hogy a korcs Linkedin vagy xing profiljánál felsorolt egyetemek fellépjenek az ellen, hogy a korcs felhasználja őket, diplomásnak kiadva magát
Nem mondom, hogy kár próbálkozni, de ismerve a magyar egyetemek kisegítö személyzetét, reménytelennek tartom.
Egy csomó kontraszelektált, protekcióval nyomorgó vogon, akik jelenléte önmagába dehonesztáló az egyetem hírnevére nézve. Ök nem fognak tenni semmit, ha egy exhallgató megtévesztöen reklámozza a lassan 20 éves hallgatói jogvoszonyát.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 17:41:30
x48)
Az odáig fasza, hogy százalékos részben ugyanannyit szednek le, de utána a vállalkozónak plusz havidíjat kell fizetnie a tranzakciók számától függően és pl ha sok kicsi vásárló van amin kevesebb haszna van azon nagyobb érvágás a POS díj.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:43:07
x30)
Elfér amikor soha többet nem ír a sodi ide :) De ja, egyrészt úgyis a vevő fizeti ki a végén másrészt pont a százalékosnál olymindegy. A benelux fizetési rendszerben (amit a nagy helyi bankok közös cége működtet) pl fix a díj, így tulajdonképpen érthető, hogy van egy alsó limit. De 1 eurós tételek 3%-án nyígni, hogymondjam :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 01, 2023 17:43:30
x45)
12 kártyaterminálom van.
Van már 10+ szolgáltató ahol se havidíj se darabszám alapú díj nincs, csak egy fix %/ tranzakció.
Puha Slag
(
x7)
Oct 01, 2023 17:43:54
x7)
Random rákerestem:

bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:44:37
x30)
Az az irány felejtős. De egy profi (!!) tényfeltárás simán mehet a linkedin-nek :)
Sheldon
(
x2)
Oct 01, 2023 17:44:43
x2)
Endre és fórumtársak.
Egy rövid önrovat következik.
A tegnap este teljesen kiégtem, pedig még csak a 30at se taposom. Mental breakdown megtörtént.
Sokat fogok most gyógyulni, és magamra koncentrálni. DE meg mindig tudom hogy én ebből ki fogok lábalni nem ugy mint te.
Vigyázzatok magatokra, meg talalkozunk.
Csendes most balra el.
Ui: Endre ne feledd. Csendesen figyellek.
Egy rövid önrovat következik.
A tegnap este teljesen kiégtem, pedig még csak a 30at se taposom. Mental breakdown megtörtént.
Sokat fogok most gyógyulni, és magamra koncentrálni. DE meg mindig tudom hogy én ebből ki fogok lábalni nem ugy mint te.
Vigyázzatok magatokra, meg talalkozunk.
Csendes most balra el.
Jobbulást!
www.youtube.com/watch?v=Yqpu9pWtnl0&ab_channel=ExoticBlackTV
sörtötbontok
(
x8)
Oct 01, 2023 17:44:52
x8)
12 kártyaterminálom van.
De Endrének nagyobb a fütyije!!
tyodika
Oct 01, 2023 17:45:53
12 kártyaterminálom van.
Na de mennyi feliratkozód?!
Oct 01, 2023 17:45:53
bolgár jeti
(
x30)
Oct 01, 2023 17:47:28
x30)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 01, 2023 17:48:42
x23)
Valami olyasmi lehet. Én is csak az utóbbi kb 0.5 évbe találkoztam vele, úgy hogy néhány osztrák cég weboldalán ott volt a szociál médiás felületek közt. Volt ahol volt Linkedin meg xing is de legtöbbször csak a kettő közül az egyik volt ott.
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 17:53:42
x24)
+ amit a Trollégák mondanak, h migráncsválság miatt elég telített bejlin, ő meg lehetőleg a közepén akar lakni; de legalábbis a fürcsi mellett...
vladrl
(
x8)
Oct 01, 2023 17:58:43
x8)
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 18:00:24
x24)
nyem ismerem bejlint, phocsánat...akkor nem véletlen álmodik arról, hogy majd a parkolóban csöveznek a lakóautóban XXXDD
Hahó
(
x136)
Oct 01, 2023 18:02:40
x136)
Fikás milyen autót fogsz venni ha meglesz a jogsi?
Indítsd az autónézegetős lájvot!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
trolléga
(
x30)
Oct 01, 2023 18:07:27
x30)
Végén írta hogy nem akar akksigyárban robotolni, azért vállalkozik. De amúgy ja, ez annyira kismagyar hogy nem adok blokkot sem. Persze valahol megértem, mert másik oldalról meg csak a szopatással találkozik.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 18:10:30
x48)
használt citroen ami lesz, érzem!
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 18:10:44
x24)
Aztan kinek a nevere venne?
Amilyen hulye balek, a papir szerinti tulajdonos majd koszoni szepen es lelep a kocsival.
Tyodika
Oct 01, 2023 18:12:58
Majd amit Géza pótapukám intéz nekem. De egy 30 éves 100 ezer kilométert futott 150 lóerős BMW-vel is beéri asodi, mert nem nagyravágyó sodi asodi. Piszony.
Oct 01, 2023 18:12:58
gobesug
(
x30)
Oct 01, 2023 18:14:02
x30)
svájccal az a helyzet, hogy egy büdös szót nem fog érteni a schwiizerdütsch kiejtés miatt, az egész dialektus egy hüxipüxi müxi, brutál..
keserke
(
x4)
Oct 01, 2023 18:15:48
x4)
Golda megmondta, hogy nincs hova tenni a kocsit, tehát semmilyent. Golda még mindig előrelátóbb mint Sneci, és ahogy most a helyzet áll, a jogsi téma megint jegelve lesz pár évig. Sebaj, legalább már a KRESZ megvan.
ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 18:16:16
x57)
Haha, ez a minijobos szarság is angyalszárny már neki a brutális hiteltörlesztök miatt.
Tényleg jobban járt volna, ha nem gányol nyugaton.
Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2023 18:17:25
x10)
Jaj istenem, hogy a sors mitől óvott meg minket. :)
Már meg is feledkeztem arról, hogy ez a szerencsétlen a Lufthansanal is jelentkezett. Hál istennek 2017-ben még nem volt profi csaló. :)

Már meg is feledkeztem arról, hogy ez a szerencsétlen a Lufthansanal is jelentkezett. Hál istennek 2017-ben még nem volt profi csaló. :)

ascites
(
x57)
Oct 01, 2023 18:18:31
x57)
A Xing Németország legismertebb linkedinszerü social médiája és állásportálja.
Hamburgi székhelyü.
Hamburgi székhelyü.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 18:22:53
x1)
A Recskas mindig hazudik. Ha Berlint es Svajcot emlegeti, akkor csak az biztos, hogy Berlinbe es Svajcba nem palyazik.
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 18:25:35
x3)
Random rákerestem:
Az már egy shör.
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 18:26:59
x24)
Tenyleg Hahó!
Megfaszultatott mar a pedofil?
Vagy meg az agynemutartoban rettegsz?
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 18:33:02
x3)
Tenyleg Hahó!
Ma a HEKK-nek volt időpontja faszultatásra.
Nagyon nevetek, hogy troll megfigyelés alatt van a seggbekúrt:)
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2023 18:33:46
x8)
Tenyleg Hahó!
Broni és Örebro mellett a harmadik ketrecben zihál és Minda-perek nézésére kényszerítik.
Tyodika
Oct 01, 2023 18:39:37
svájccal az a helyzet, hogy egy büdös szót nem fog érteni a schwiizerdütsch kiejtés miatt, az egész dialektus egy hüxipüxi müxi, brutál..
Jaj, maraggyámá.
Berlinben sem értettem semmit, meg Bécsbe se, meg Linzbe se. Csak bólogatok, oszt kész.
Jó lesz ez.
Oct 01, 2023 18:39:37
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 01, 2023 19:01:18
x6)
megnéztem YT-n pár videót a nyelvjárásról, annyira szép kiejtésű mint a holland...
Tranyo killa
Oct 01, 2023 19:02:06
Tranyónak régóta van munkaviszonya. Tenni kéne ez ellen is.
Oct 01, 2023 19:02:06
noikabatgomb
(
x10)
Oct 01, 2023 19:03:05
x10)
Endi. Ne. Ok?! Ne. Endi! Fejezd be! Jo?! Ne. Endi.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 19:07:47
x1)
Miert? Eddig azzal zrikaltuk, hogy egy lusta, munkakerulo, ingyenelo. Na, most dolgozik. Ebben nem kene akadalyozni!
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 01, 2023 19:10:56
x6)
főleg mert így Endi le van jobban szarva.
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 19:11:25
x24)
Nem erted.
felesleges 5-6milliófütyi
Oct 01, 2023 19:12:40
Hahó!
Oct 01, 2023 19:12:40
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 19:13:40
x24)
Nem erted.
aggodalomra semmi ok...úgyis kirúgatja magát...
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 01, 2023 19:16:04
x4)
max a macskákkal fog franciául beszélni
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 19:18:20
x24)
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 19:19:45
x4)
Tényleg gyagya, szövődik már az autiterv a tranyó kiaknázására?
Nehogy már a volt férjednek több pénze legyen..
Ezt nem engedheted!
Emlékezz mennyi reportot nyomtál a púpoddal a sarokban kuporogva a bécsi recskalakban (is).
Erre sem ártana egy mesterterv...
Ezt nem engedheted!
Emlékezz mennyi reportot nyomtál a púpoddal a sarokban kuporogva a bécsi recskalakban (is).
halászlé
(
x24)
Oct 01, 2023 19:24:24
x24)
Tényleg gyagya, szövődik már az autiterv a tranyó kiaknázására?
Ezt nem engedheted!
Ezt nem engedheted!
főszabáy szerint minden, ami endié, az tiboré is, fordítva ez nem igaz
MaxPayne
(
x24)
Oct 01, 2023 19:24:37
x24)
max a macskákkal fog franciául beszélni
Nem egy elgurult csavarnak nyavogott vagy fel orat, hogy hatha visszanyavog neki? XD
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 19:30:22
x48)
Endre kiszámoltad már, hogy a trollok mennyi jutyupénztől fosztottak meg az elmúlt 2 év alatt ? Én körübelül olyan 2-2,5 millióra tippelek.
kissendrevagyok
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 19:35:47
x4)
Jó de általában olyan kontextusban van ilyen jelzőkkel illetve, hogy
Ahogy Endrének, úgy a tranyónak is kijárna egy végleges vízszintes, mert aki élő adásban, rendeltetésszerűen félholtra veri a párját (jelen esetben a Jutka, az utóbbiért meg nem kár) vagy hugyozza, szarja össze magát nyilvános, rendezett helyeken, azt minden jó érzésű polgár egy másik világra kívánja.
Mivel Tibor a komlói erdőkben nőtt fel, így nem él az általad, vagy éppen általam megszokott normával mint minden más, normális ember, és reménytelenül nem is igyekszik változtatni rajta.
Ha a tranyónak anyagi létbiztonsága van, az azért gáz, mert csak távolabb kerül a gyagyástól.
A tanszéken elég megosztó a tranyó relevánciája, de ott van egy találkozási pont a snecológusok között, hogy eszméletlenül mínuszba vágta a recskást.
Miért ne ezt a vonalat tápláljuk?
Mert amíg Tiborsz a kártékony effektet nyílegyenest a gyagyás felé tanúsítja, mondjuk védtelen, adófizető polgárok helyett, addig a tanszék is nyugodt.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 19:39:06
x1)
Nem erted.
De akkor mi egyebkent miben is vagyunk jobbak a Sodinal? Kihasznalunk embereket, tonkretesszuk az eletuket a sajat szorakoztatasunkra?
Ha Tibcedesz dolgozik, ne mi legyunk, akik keresztbe tesznek neki! Ha meg tud tartani egy becsuletes munkahelyet, hadd csinalja!
Amugy is erre korulbelul nulla eselyt latok, egy heten belul magatol is indul a kovetkezo buzipuccs. Meg csak nem is erunk el vele semmi lenyegest sem. Akkor meg hagyjuk azt a koszlidercet, hatha osszekapja magat!
NyúKomer
Oct 01, 2023 19:40:32
+ a tranyó legalább nem egy üldözendő pedofil, mint Endi.
Oct 01, 2023 19:40:32
SyntaxError
(
x24)
Oct 01, 2023 19:42:12
x24)
Fifi, menj ebben a pólóban a legközelebbi melócsá interjúra. Rajta van életed összegzése három sorban.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 01, 2023 19:43:22
x4)
Figyelj, nagyon király hogy ilyen empatikus vagy, ezt ne is hagyd el, de ne is efelé a két véglény felé gyakorold.
Az egyik egy megerőszakolt, és megölt nő halálán, és elvetélt kismamák tragédiáján örömködik, még a másik agykárosodást okoz a volt párjának egy laptoptöltővel.
Ha létezne közbiztonság, és valós alapú karma, akkor ezek nem hogy munkát nem kapnának, börtönben, vagy koporsóban végezték volna már nagyon rég.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 01, 2023 19:44:50
x48)
Endre fél év alatt mennyit sikerült a púpszászi hasziendából spórolni? Nem kell fizetned albérletet, nem kell fizetned a kajáért, nem kell fizetned rezsit se. Mennyit sikerült stabil 3000 eurós melócsával megspórolni ?
kissendrevagyok
Biztatási kár
(
x10)
Oct 01, 2023 19:48:48
x10)
Merga a nővérszállón nappal is ott lehetett, de ahol most van, az "fapados", ahogy ma fogalmazott. Nappal nem lehet ott tartózkodni, csak éjszakára mehet be.
Egyre hűvösebbek lesznek a nappalok, a nappali melegedőket meg merga nem fogja tudni elviselni. Mondjuk ezek az éjszakai fapados helyekre is csak olyanok mennek, akik már minden honnan ki vannak tiltva.
Október második felére eléri, hogy vagy albérlet vagy púpszász.
Egyre hűvösebbek lesznek a nappalok, a nappali melegedőket meg merga nem fogja tudni elviselni. Mondjuk ezek az éjszakai fapados helyekre is csak olyanok mennek, akik már minden honnan ki vannak tiltva.
Október második felére eléri, hogy vagy albérlet vagy púpszász.
linziasztal01
(
x78)
Oct 01, 2023 19:54:20
x78)
Tibi ebédjét lemondtad már?
Miért nem?
Miért nem?
Kakaspina
(
x24)
Oct 01, 2023 19:56:32
x24)
Tibi ebédjét lemondtad már?
Miért nem?
Miért nem?
Majd jövő héten.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Oct 01, 2023 19:57:14
x1)
Te félreértesz, én nem irányukban gyakorlom, hanem a trollok irányába. Nagyon keskeny ám a határvonal az effajta igazságosztás és a nyers gecizés között. A Sodi például egy meggyilkolt nő halálán örömködött, mert azt remélte, hogy kap érte egy tál borsófőzeléket, mi már azt tervezzük, hogy egy tranyót kirúgatunk a minimálbéres munkájából, csak azért, hogy hátha ráfanyalodik a Sodira. Azért vegyük észre, hogy mindkettő öncélú gecizés, csak az elsőtől a célpontnak semmivel sem lett rosszabb, a másodiktól pedig az utolsó szalmaszálat vesszük el, ami a teljes hajléktalanságtól elválasztja. nagyon nehéz nem észrevenni, hogy ez utóbbi a nagyobb geciség.
És igen, teljesen más dolog tényfeltárni a munkaadóknak, amikor jól tudjuk, hogy a Recskaboy csalással csikar ki bért a munkaadókból, vagy feljelenteni őket az általuk tényleg elkövetett bűncselekményekért. Mert ez ügyben egyszerűen az általuk elkövetett szemétségeket hozzuk az illetékesek tudomására.
Ha pedig elkezdjük magunknak megideologizálgatni, hogy jó, hát mi most szándékosan ártunk a tranyónak, de biztos rászolgált egyéb ügyei miatt, az bizony az a szint, amikor a Sodi röhögcsélt egy meggyilkolt nőn, ő is biztos elrendezte magában azzal, hogy hát amúgyis elkövetett ezt azt ő is, meg ugye végülis az elmebeteg Fórizs is azt mondta róla, hogy ezt meg azt csinált, tulajdonképpen rászolgált. Na, ha a tanszék is el akar indulni ebbe az irányba, az sajnálatos, mert akkor semmivel sem leszünk jobbak, mint a Sodi.
nabejj
(
x3)
Oct 01, 2023 19:57:24
x3)

110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mire annyi idős leszel mint én, hetente fogsz kiégni!
Ne feledd hogy mi itt szeretünk, puszi, puszi!