Pedig annyira nem, igazából ezt 5-6 nap alatt lelehetne zavarni, csak ugye a hivatal és bíróság leterheltsége és a bürokrácia az ami képes elnyújtani ezt. :)
Az igazi szopás inkább az lenne ha leszászalékoltatni akarná, az tényleg nehéz lehetne.De nem a gondnokság alá helyezés. Nem vagyok benne biztos, hogy Golda vajon nem e ezt a kettőt keveri igazából. Az is lehet ha Golda után a korcsot meghalgatják akkor már ott lezárulna a történet. Ja és ha jól tudom nem kell leszázalékoltnak lennie ahhoz, hogy valaki gondokság alá kerülhesen.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ezert kerdem, biztos akad itt tucatnyi irgalmas szamaritanus, aki segitene egy alkoholizmusba sullyedt jobb sorsra erdemes fiatalemberen. Az mar igazan nem az o hibajuk, hogy az elmeorvosi kezeles soran beborul a kartyenvar.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Ez egy barátságos, elfogadó környezet.
Nyilatkozz meg bátran.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ebben az a poén, hogy nem feltétlenül kell, hogy ő legyen a gondnok, mert a gyámhivatal kirendelhet egyet. Jó, annyiban gáz a goldának ez, hogy ő nem rendelkezhet gyagyás pénze felett, hanem benyög egy összeget pl. lakhatásra és ételre. De pl. az ebédet már a gondok fizetné ki gyagya pénzéből.
[email protected]?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
[email protected]
Na tejhabosítás, csá.
Mindig szórakoztató amikor a magadfajta ostoba ember azt hiszi más is olyan hülye mint te :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem e-mailezik.
A sötét parkolóban találkozik a rajongóival. A hátulról megközelítést szereti.
Na ez jó kérdés viszont. Megkérdezhetem majd a rokont, mert náluk is úgy volt, hogy a nagynéném (apám húga akiröl szó van) férje meghalt, majd a férj testvére indította el a gondnokság alá kerülést. Ö vállalta el a gondoki feladatokat is. Ráadásul ott még volt 2 kiskorú gyerek is akkor, akik igy ahhoz kerültek gyámság alá aki a gondnok lett. Azóta most már az egyik gyerek a gondnok. Szóval igazából nem családon belül, de még tágabb rokonságon belül lett ott is elindítva.
Ne pazarold az energiádat, a válasz, hogy nem. Családtag, hivatal, bíróság. :)
ha kiskorú van, az megint más. de pl. egy alkeszt, vagy falubolondját nagyon nehéz gondnokság alá venni.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
*Hmmmm sziszapuki, illatos*
*Nagyon szépen köszönöm szépen arózsát tulipánt*
De azért gondolom számodra is szórakoztató volt amit késön kaptatok meg tőlem,valaki által.Ugyanis nem tudtam,hova küldjem,hogy confirmáljam azt amire egész nap vártatok.Igen ostoba vagyok :)Maradok Tisztelettel /az öregasszony és onokája :)
.
Mindnekinek a snecologiai munkája elismerést kap.
Semmit nem kell küldeni senkinek, ez nem egy szekta, bárkinek van bármilye kiposzolthatja ide, nem kell ehhez bevonni semmit és senkit.
Ha pedig koveted az elmúlt hetekben a fórumot akkor tudod miért reagál mindenki így ha haho után kérdez bárki random
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha szandika vagy akkor hívogassad szorgalmasan goldát és aztán rakd be ide a felvételt. Nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ha te vagy az álszandi, fogadd nőpajtási kendőemelésem, remek volt!! :)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha hivatal is elindíthatja, akkor vajon nem elég a hivatal figyelmét felhívni rá, egy szépen megirt levéllel? Például arról, hogy milyen eljárások vannak vele szembe, vagy menyire nem tud a pénzel bánni, ami miatt már Goldán kell élősködnie?
Max nevetni fognak a goldán, hogy ilyen helyzetbe került.
Itthon nem is működik a valódi jelzőrendszer, nem is tesznek semmit, pl. ha egy gyereken állandóak a kékfoltok félrenéznek. Ha a kórház vagy a háziorvos jelzi is a gyámügynek, a legritkább esetben indul el a folyamat.
Szerinted pont a gyagya miatt fognak felkelni a kényelmes irodai székből? Kizárom, de megpróbálhatod. Hajrá! :)
Végre egy értelmes hang! A gyám zsebpénzt adna fifinek, goldának némi rezsire, a többit pedig betörlesztené és kifizetné gyagya adósságát, mert kötelessége a fifi által felhalmozott kötelezettségeket teljesítenie. :)
Amúgy jó lenne, csak a valóság :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A Recskas kartyenvarat csak az tartja fenn, hogy folyamatosan utaztatja a penzt a szamlak kozott. Mivel a gondnok ezt nyilvan nem fogja megtenni, azonnal borul az egesz.
A Hitelboy havi 1000+ eurot fizet csak kamatokra. Ezt eddig ugy teremtette elo, hogy pjogjamozokent dolgozott. Na, az IMEI -ben semmilyen bevetele sem lesz majd, a kamatokat sem fogja tudni fizetni. Marpedig, ha egyszer orvosok kezere adjak, onnan bizony legalabb fel evig nem szabadul.
Odabent bizony alkoholhoz sem jut, egy ilyen idult alkesznek az elvono is maga a pokol, gyogyszeres segitseggel is.
Szoval, ha gyamsag ala vennek, kivonnak a forgalombol fel evre, egy evre, ez alatt beallna az anyagi csod. Mire kikerul, varnak a lezart kartyenek meg Behajto Brumi.
Egy csomoan keresnek nagyon jol, akik nem tudnak programozni. Vegyeszek, mernokok, jogaszok...
Aki már volt kénytelen együtt élni gondnokolt vagy gyámolt emberrel, az tudja, hogy csak ezután indul meg a pokoljárás, mert onnantól kezdve minden, ami a gondnokolttal/gyámolttal történik, extrém körülményessé válik és mindenbe beleliheg a hivatal a gondnokon/gyámon keresztül, akinek mindenre engedélyt kell kérnie, akár rokon, akár nem.
Először is, tisztázni kell az illető lakókörülményeit, lakcímét. Nyilatkoztatni fogják Goldát, hogy ott lakik-e a korcs, vagyis nincs több szívességi lakáshasználat, ergo nem lehet azonnal kibaszni a favelláról, Golda konkrétan nem fogja tudni eladni a haciendát a lüke fia feje fölül, ha az már a halálba szekálja, mert az állam érdeke az, hogy ne szakadjon rájuk a nyomi. Ha a púp bármit költ a macskaólra, abba beleszólása lesz az állambácsinak, aki csigalassan fog reagálni. Összegondnokoltozni magad valakivel egy közös telken maga a pokol.
De amúgy továbbra is kötve hiszem, hogy megállna a korcs ellen egy ilyen eljárás, ez már megint a jogilag inkompetens Golda vágyálma. A szakértő megállapítaná, hogy fifikének többféle személyiségzavara van, de ez nem ok arra, hogy gondnokság alá helyezzék. A fikás képes belátni a gazdasági döntései következményeit, bármilyen teszten ez jönne ki. Ennyi erővel az összes szerencsejátékfüggőt le kellene gyámoltatni. És az összes alkoholistát. Vagy az összes hitelcsalót. Ez nem így működik.
Úgy volna jó, hogy mondjuk télen odafagyna a járdára, mi meg ezt végignéznénk a meleg, fűtött autónkban ülve, nagyokat nevetve.
Szerinted ha kiengedik ugy, hogy megszunt a fizikai fuggosege, mit csinal majd legeslegeloszor? Ciccent egy sort, meg a korhaz bufejeben.
Mibol? Nem lesz nala penz.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A multkor derult ki, hogy a Blahan ketezer a seggbekuki tarifaja, abbol negy sort is tud venni hirtelen. Es addigra mar a terapianak hala, a buzidemon is felszabadul vegre.
Majd megoldja valahogy a kis pedofil. Ádám mobilnak/Bartosnak/Trutymónak is mindig volt valahogy innike. Természetesen még csak véletlen sem akarom őket a gyagyással egy lapon emlegetni, de a lényeg szerintem érthető.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Konnyen lehet, hogy csalodni fogsz. Itt mar teljesen valoszinu vegkifejlet, hogy egy reggel nem ebred fol es Golda csak napok mulva veszi eszre, hogy vege, amikor mar buzlik.
Fából vaskarika
HA troll lennék, nem rajongó, akkor vennék neki egy heinekent :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
De a tibit nem kell kirúgatni, egyrészt had dolgozzon hiszen ezért basztattuk másrészt a sodi sem kell neki ha van keresete..majd kirúgják magától.
Csodálatos az emberi test (na jó, a púp rajta nem annyira), hosszú évtizedekig képes szeszkazánként működni.
Endrében még simán benne van 20, de inkább 30 év.
Berlin óta nem kap rendesen levegőt, hahó!
Az emlitett stream megtalalhato meg valahol?
Nagyon csodalkoznek, ha meg ot evet elne. Erre az egyetlen mod, ha tenyleg elfogy a hitelkeret es nem telik majd piara.
Azért a magyar társadalomról se higgyük már el, hogy annyira összetartó, hogy egy ilyen Sneci-félét simán kivet magából. Még ha tudják is róla, hogy kicsoda, akkor sem szólnának hozzá soha. Falu-falu, de az inkább abban nyilvánul meg, hogy nem történik semmi, nem pedig abban, hogy valami szóbeszéd alapján vasvillákkal és fáklyákkal kergetik ki Snecit a "közösségből".
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ez már megvolt 1 hónapja :)

Nagzobbat kell most már mondanod, ha triggerelni akarod a pedofilt
A jelenlegi jövedelméhez bármilyen pozitív egész szán elegendő :)
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Felesleges beleállni ebbe. Legalább tíz ember leírta már neki, hogy sneci egy tranyóbaszó elvtelen szélsőlibsi, amit a tettei bizonyítanak, de sittessanyi egyszerűen nem hajlandó elengedni ezt a szélsőjobboldali dolgot.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Bárcsak tényleg eltakarodna a netről ez a magamutogató torzszülött, de félek nem lesz ekkora szerencsénk.
Amint elhagyja megint az országot, azonnal felbátorodik.
Bécsben is az első pillanatban kezdte, hogy lehet jönni ütni.
Én biztos vagyok benn hogy annak a livenak semmi köze nem volt a melócsá megtalálásához
Sajnos nekem nincs, pedig remek volt. Folyamatosan a saját kapujára támadott az idióta balfasz.
azért Endrét triggerelni csak szabad a saját fórumán.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Kirúgták?
Sajnos nem. Boldog, hogy ma is elvégezte a melót.
Ezt a kettőt javítanám, Endim ezt vedd pro tippnek! Azért gyűlölik mert nincs pénz a kártyenen, amint lesz pénzed Endi imádni fognak!!!
Ezért gyerünk hitelt felvenni!!! Eddig is mindig bejött.
De kar! Azt nagyon megneztem volna.
Madárijesztő, ijesztő.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 14:01:07
x23)
Ez amit ilyen hosszan írsz le, nekem ez is irtózatos szopásnak tűnik :D
Pedig annyira nem, igazából ezt 5-6 nap alatt lelehetne zavarni, csak ugye a hivatal és bíróság leterheltsége és a bürokrácia az ami képes elnyújtani ezt. :)
Az igazi szopás inkább az lenne ha leszászalékoltatni akarná, az tényleg nehéz lehetne.De nem a gondnokság alá helyezés. Nem vagyok benne biztos, hogy Golda vajon nem e ezt a kettőt keveri igazából. Az is lehet ha Golda után a korcsot meghalgatják akkor már ott lezárulna a történet. Ja és ha jól tudom nem kell leszázalékoltnak lennie ahhoz, hogy valaki gondokság alá kerülhesen.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 14:01:17
x1)
Ha csak ennyin múlik szerintem itt a többség álló fasszal állna rendelkezésre a "segítségért":)
Ezert kerdem, biztos akad itt tucatnyi irgalmas szamaritanus, aki segitene egy alkoholizmusba sullyedt jobb sorsra erdemes fiatalemberen. Az mar igazan nem az o hibajuk, hogy az elmeorvosi kezeles soran beborul a kartyenvar.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 29, 2023 14:03:51
x10)
Endre, mehet a tiktokon az NPC live!
Kaland!
Álmodjatok Rémeket!
Kaland!
deborah
Sep 29, 2023 14:08:19
Szeretnék irni,konfirmálni valamit.. "Haho"-nak, megkaphatnám a proton elérhetöségét?Elöre is köszi :)
.
Sep 29, 2023 14:08:19
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 29, 2023 14:11:19
x39)
Szeretnék irni,konfirmálni valamit.. "Haho"-nak, megkaphatnám a proton elérhetöségét?Elöre is köszi :)
Ez egy barátságos, elfogadó környezet.
Nyilatkozz meg bátran.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 14:12:47
x10)
Azért az valahol őskemény, hogy Golda már úgy beszél a gondnokság alá vételről, mint ami egy eldöntött tény, mert bármelyik bíró bármikor aláírná. Tehát pontosan tudja, hogy Endre tényleg szellemi fogyatékos, de hagyja, hogy ennek ellenére tönkretegye a saját életét.
Endre, milyen érzés, hogy már a saját anyád is konkrétan fogyinak tart? Te kripli buzi.
Endre, milyen érzés, hogy már a saját anyád is konkrétan fogyinak tart? Te kripli buzi.
Ebben az a poén, hogy nem feltétlenül kell, hogy ő legyen a gondnok, mert a gyámhivatal kirendelhet egyet. Jó, annyiban gáz a goldának ez, hogy ő nem rendelkezhet gyagyás pénze felett, hanem benyög egy összeget pl. lakhatásra és ételre. De pl. az ebédet már a gondok fizetné ki gyagya pénzéből.
keserke
(
x4)
Sep 29, 2023 14:13:18
x4)
[email protected]?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 29, 2023 14:13:29
x5)
[email protected]
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 14:19:07
x45)
Mindig szórakoztató amikor a magadfajta ostoba ember azt hiszi más is olyan hülye mint te :)
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 14:19:15
x8)
Nem e-mailezik.
A sötét parkolóban találkozik a rajongóival. A hátulról megközelítést szereti.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 14:20:55
x23)
Ezt a folyamatot barki elindithatja? Mert ha mondjuk egy bizonyos troll, aki pont jogasz vegzettsegu es hajlando kicsit dolgozni is, hogy kibasszon Endrevel, de nem csaladtag, beadja a papirokat, akkor is eljarnak az ugyben?
Na ez jó kérdés viszont. Megkérdezhetem majd a rokont, mert náluk is úgy volt, hogy a nagynéném (apám húga akiröl szó van) férje meghalt, majd a férj testvére indította el a gondnokság alá kerülést. Ö vállalta el a gondoki feladatokat is. Ráadásul ott még volt 2 kiskorú gyerek is akkor, akik igy ahhoz kerültek gyámság alá aki a gondnok lett. Azóta most már az egyik gyerek a gondnok. Szóval igazából nem családon belül, de még tágabb rokonságon belül lett ott is elindítva.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 14:21:08
x24)
sajna gondnokoltatás nehéz ügy (nekem is van tapasztalatom): a gyagyának is együtt kell működni valamilyen szinten; de nem fog, nincs olyan állapotban még.
max. ha nem menne el a tárgyalásokra; de oda még simán elmegy és kihetyetyézi, hogy nem alkesz és hogy ő normális...
(off: mc pityukát is elküldték igazságügyi elmeszakértőhöz a viselkedése miatt, és a pszichomókus normálisnak titulálta...)
a gondnokságnak is vannak fokozatai és valóban nem szerencsés, ha rokon a gondnok.
max. ha nem menne el a tárgyalásokra; de oda még simán elmegy és kihetyetyézi, hogy nem alkesz és hogy ő normális...
(off: mc pityukát is elküldték igazságügyi elmeszakértőhöz a viselkedése miatt, és a pszichomókus normálisnak titulálta...)
a gondnokságnak is vannak fokozatai és valóban nem szerencsés, ha rokon a gondnok.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 14:22:13
x10)
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 14:22:34
x24)
Ráadásul ott még volt 2 kiskorú gyerek is akkor, akik igy ahhoz kerültek gyámság alá aki a gondnok lett. Azóta most már az egyik gyerek a gondnok. Szóval igazából nem családon belül, de még tágabb rokonságon belül lett ott is elindítva.
ha kiskorú van, az megint más. de pl. egy alkeszt, vagy falubolondját nagyon nehéz gondnokság alá venni.
tyodi NPC
Sep 29, 2023 14:22:51
Endre, mehet a tiktokon az NPC live!
Kaland!
Kaland!
*Nagyon szépen köszönöm szépen a
Sep 29, 2023 14:22:51
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 14:26:04
x45)
Endre, azonnal foglald le anyád telefonját mint a troll hivásban érintett bizonyítékot, majd csinálj vele egy képet a faszodról és állítsd be hatterkepnek.
deborah
Sep 29, 2023 14:26:29
De azért gondolom számodra is szórakoztató volt amit késön kaptatok meg tőlem,valaki által.Ugyanis nem tudtam,hova küldjem,hogy confirmáljam azt amire egész nap vártatok.Igen ostoba vagyok :)Maradok Tisztelettel /az öregasszony és onokája :)
Sep 29, 2023 14:26:29
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 14:28:36
x45)
Mindnekinek a snecologiai munkája elismerést kap.
Semmit nem kell küldeni senkinek, ez nem egy szekta, bárkinek van bármilye kiposzolthatja ide, nem kell ehhez bevonni semmit és senkit.
Ha pedig koveted az elmúlt hetekben a fórumot akkor tudod miért reagál mindenki így ha haho után kérdez bárki random
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 14:29:11
x136)
Ha szandika vagy akkor hívogassad szorgalmasan goldát és aztán rakd be ide a felvételt. Nszksz.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 14:32:34
x24)
ha te vagy az álszandi, fogadd nőpajtási kendőemelésem, remek volt!! :)))
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 14:38:29
x23)
Ha hivatal is elindíthatja, akkor vajon nem elég a hivatal figyelmét felhívni rá, egy szépen megirt levéllel? Például arról, hogy milyen eljárások vannak vele szembe, vagy menyire nem tud a pénzel bánni, ami miatt már Goldán kell élősködnie?
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 14:46:59
x24)
Lehet ostoba kerdes, de ha gondnoksagba kerulne, azzal nem segitenenk ot?
Marmint ezzel is ugyanugy a Blahara kerulne?
Ez a cel, nem?
En nagyon nem szeretnem, hogy barmilyen modon is talpra allna, ertem ezalatt azt is, ha csoron, de fedel alatt elne meg az oregkort.
Dogoljon csak meg az utcan.
Ez a cel, nem?
En nagyon nem szeretnem, hogy barmilyen modon is talpra allna, ertem ezalatt azt is, ha csoron, de fedel alatt elne meg az oregkort.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 14:47:41
x10)
Max nevetni fognak a goldán, hogy ilyen helyzetbe került.
Itthon nem is működik a valódi jelzőrendszer, nem is tesznek semmit, pl. ha egy gyereken állandóak a kékfoltok félrenéznek. Ha a kórház vagy a háziorvos jelzi is a gyámügynek, a legritkább esetben indul el a folyamat.
Szerinted pont a gyagya miatt fognak felkelni a kényelmes irodai székből? Kizárom, de megpróbálhatod. Hajrá! :)
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 14:49:39
x10)
Ez a cel, nem?
Ez a cel, nem?
Végre egy értelmes hang! A gyám zsebpénzt adna fifinek, goldának némi rezsire, a többit pedig betörlesztené és kifizetné gyagya adósságát, mert kötelessége a fifi által felhalmozott kötelezettségeket teljesítenie. :)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 14:50:39
x30)
Amúgy jó lenne, csak a valóság :D
KicsiNéző
(
x13)
Sep 29, 2023 15:03:01
x13)
Egyébként tényleg müködik a vonzás törvénye Endi, bevonzottad, hogy a púpszászi kocsmában fogsz arról magyarázni, hogy régen németben programoztál.
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 29, 2023 15:03:47
x1)
Azért az agyam meg áll ettől a liberális nyugati tébolydától! Hogy adhatnak megint egy rakás pénzt valaki kezébe aki nem is tud programozni? Normálisak ezek?
Boldog Vekni
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 15:04:41
x68)
Legalább most SEM szakmai okok miatt basztak ki!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 15:05:01
x1)
Ez a cel, nem?
Ez a cel, nem?
A Recskas kartyenvarat csak az tartja fenn, hogy folyamatosan utaztatja a penzt a szamlak kozott. Mivel a gondnok ezt nyilvan nem fogja megtenni, azonnal borul az egesz.
A Hitelboy havi 1000+ eurot fizet csak kamatokra. Ezt eddig ugy teremtette elo, hogy pjogjamozokent dolgozott. Na, az IMEI -ben semmilyen bevetele sem lesz majd, a kamatokat sem fogja tudni fizetni. Marpedig, ha egyszer orvosok kezere adjak, onnan bizony legalabb fel evig nem szabadul.
Odabent bizony alkoholhoz sem jut, egy ilyen idult alkesznek az elvono is maga a pokol, gyogyszeres segitseggel is.
Szoval, ha gyamsag ala vennek, kivonnak a forgalombol fel evre, egy evre, ez alatt beallna az anyagi csod. Mire kikerul, varnak a lezart kartyenek meg Behajto Brumi.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 15:06:13
x1)
Azért az agyam meg áll ettől a liberális nyugati tébolydától! Hogy adhatnak megint egy rakás pénzt valaki kezébe aki nem is tud programozni? Normálisak ezek?
Egy csomoan keresnek nagyon jol, akik nem tudnak programozni. Vegyeszek, mernokok, jogaszok...
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 29, 2023 15:06:40
x1)
Tessék pedofil itt van 10000 euro végkielégítés konkrétan egy garast nem kerestél a cégnek.
Boldog Vekni
ascites
(
x57)
Sep 29, 2023 15:07:08
x57)
Goldának nem feltétlenül kell szopnia ha sikerül is gondnokság alá vetetni, mert simán vissza is utasíthatja a gondnok szerepét, akár csak a korára hivatkozva is.
Aki már volt kénytelen együtt élni gondnokolt vagy gyámolt emberrel, az tudja, hogy csak ezután indul meg a pokoljárás, mert onnantól kezdve minden, ami a gondnokolttal/gyámolttal történik, extrém körülményessé válik és mindenbe beleliheg a hivatal a gondnokon/gyámon keresztül, akinek mindenre engedélyt kell kérnie, akár rokon, akár nem.
Először is, tisztázni kell az illető lakókörülményeit, lakcímét. Nyilatkoztatni fogják Goldát, hogy ott lakik-e a korcs, vagyis nincs több szívességi lakáshasználat, ergo nem lehet azonnal kibaszni a favelláról, Golda konkrétan nem fogja tudni eladni a haciendát a lüke fia feje fölül, ha az már a halálba szekálja, mert az állam érdeke az, hogy ne szakadjon rájuk a nyomi. Ha a púp bármit költ a macskaólra, abba beleszólása lesz az állambácsinak, aki csigalassan fog reagálni. Összegondnokoltozni magad valakivel egy közös telken maga a pokol.
De amúgy továbbra is kötve hiszem, hogy megállna a korcs ellen egy ilyen eljárás, ez már megint a jogilag inkompetens Golda vágyálma. A szakértő megállapítaná, hogy fifikének többféle személyiségzavara van, de ez nem ok arra, hogy gondnokság alá helyezzék. A fikás képes belátni a gazdasági döntései következményeit, bármilyen teszten ez jönne ki. Ennyi erővel az összes szerencsejátékfüggőt le kellene gyámoltatni. És az összes alkoholistát. Vagy az összes hitelcsalót. Ez nem így működik.
Csöveskényi István
Sep 29, 2023 15:07:30
eselytelen, hogy gondnoksag ala helyezzek, csak szolok, masrol kellene abrandozni
Sep 29, 2023 15:07:30
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Sep 29, 2023 15:09:13
x1)
...
Úgy volna jó, hogy mondjuk télen odafagyna a járdára, mi meg ezt végignéznénk a meleg, fűtött autónkban ülve, nagyokat nevetve.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 15:12:15
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 15:15:14
x68)
1 év és irány Portugália juhú!
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 29, 2023 15:16:19
x48)
Összegezzük a dolgokat:
Laumó gyűlöl téged, mert halálosan megfenyegetted, folyamatosan leakeli a telefonbeszélgetéseket
Tranyó gyűlöl téged, mert visszaküldted a hajléktalanellátó rendszerbe, dolgoznia is kell, nem tudtad szexuálisan és anyagilag se kielégíteni, többször megvert és megveretett téged a Gayzával
Gayza gyűlöl téged, mert egy alattomos hazug kis buzi vagy aki folyamatosan fenyegeti a családját, többször meg is vert
Vahúr gyűlöl téged, mert annyira felidegesítetted, hogy földhöz baszta a telefonját mérgében, többször megvert
Benke kobold gyűlől téged, mert csúnyán bánsz a buzikurvával.
Gammer cigány gyűlől téged, mert megfenyegetted, hogy elveszed tőle a kis Cshengét.
Lyucifer gyűlöl téged, mert megverted, megpróbáltad halálra itatni és belógattad a szőrös punciját az élőbe.
Márkcica gyűlöl téged mert folyamatosan basztatod, többször rájött, hogy egy köcsög pedofil vagy
Anyád gyűlöl téged, mert tönkretetted a nyugdíjas életét Púpszászon, mindenfajta züllött csöveseket bújtatsz a házában, az egész város úgy tekint rá mint egy darab szarra.
Szandika gyűlöl téged, mert a buzikurvát választottad helyett. Gyereket akart tőled, de te még ezt is megtagadtad tőle.
RGL gyűlöl téged, mert egy hitetlen buzi alkoholista lettél
A youtube felszopók gyűlölnek, mert egy valag tagdíjat kifizettek a semmiért és már csatornád sincs.
A szolnoki autósoktatók gyűlölnek, mert rontod a hírnevüket és feljelentő paparazzi trollokat küldesz a nyakukra.
A sodifórum alapból gyűlöl téged.
kissendrevagyok
Laumó gyűlöl téged, mert halálosan megfenyegetted, folyamatosan leakeli a telefonbeszélgetéseket
Tranyó gyűlöl téged, mert visszaküldted a hajléktalanellátó rendszerbe, dolgoznia is kell, nem tudtad szexuálisan és anyagilag se kielégíteni, többször megvert és megveretett téged a Gayzával
Gayza gyűlöl téged, mert egy alattomos hazug kis buzi vagy aki folyamatosan fenyegeti a családját, többször meg is vert
Vahúr gyűlöl téged, mert annyira felidegesítetted, hogy földhöz baszta a telefonját mérgében, többször megvert
Benke kobold gyűlől téged, mert csúnyán bánsz a buzikurvával.
Gammer cigány gyűlől téged, mert megfenyegetted, hogy elveszed tőle a kis Cshengét.
Lyucifer gyűlöl téged, mert megverted, megpróbáltad halálra itatni és belógattad a szőrös punciját az élőbe.
Márkcica gyűlöl téged mert folyamatosan basztatod, többször rájött, hogy egy köcsög pedofil vagy
Anyád gyűlöl téged, mert tönkretetted a nyugdíjas életét Púpszászon, mindenfajta züllött csöveseket bújtatsz a házában, az egész város úgy tekint rá mint egy darab szarra.
Szandika gyűlöl téged, mert a buzikurvát választottad helyett. Gyereket akart tőled, de te még ezt is megtagadtad tőle.
RGL gyűlöl téged, mert egy hitetlen buzi alkoholista lettél
A youtube felszopók gyűlölnek, mert egy valag tagdíjat kifizettek a semmiért és már csatornád sincs.
A szolnoki autósoktatók gyűlölnek, mert rontod a hírnevüket és feljelentő paparazzi trollokat küldesz a nyakukra.
A sodifórum alapból gyűlöl téged.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 29, 2023 15:19:27
x13)
Endre, nézd csak, mutatom: a jelened, a múltad és a jövőd:

Hát, ebben most a kivételt erősítő szabály szerint tényleg eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg

Hát, ebben most a kivételt erősítő szabály szerint tényleg eddig lehetett eljutni.
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 15:20:28
x24)
Azt hiszem ertem mar a gondolatot.
Abbol indulunk ki, hogy akarhanyszor is rugatjuk ki, mindig lesz annyi penze, hogy elkerulje a kartyenvar osszeomlasat a szamlak kozotti utaztatasokkal. Igy ezt akar addig ki tudja tolni, amig a maja el nem viszi.
A gondnoksaggal osszeomlik ugyan a kartyenvar, az orszagot nem tudja tobbet elhagyni, de fedel alatt marad es velhetoen az alkoholrol is leszoktatjak.
Tovabbra is azt tunik nekem megoldasnak, ha vegleg le tudjuk valasztani Goldarol. Akkor nincs veszfedel, nincs bittner penz es az alkoholizmusa miatt igy is osszeomlik a kartyenvar, igaz ez tovabb tarthat.
Abbol indulunk ki, hogy akarhanyszor is rugatjuk ki, mindig lesz annyi penze, hogy elkerulje a kartyenvar osszeomlasat a szamlak kozotti utaztatasokkal. Igy ezt akar addig ki tudja tolni, amig a maja el nem viszi.
A gondnoksaggal osszeomlik ugyan a kartyenvar, az orszagot nem tudja tobbet elhagyni, de fedel alatt marad es velhetoen az alkoholrol is leszoktatjak.
Tovabbra is azt tunik nekem megoldasnak, ha vegleg le tudjuk valasztani Goldarol. Akkor nincs veszfedel, nincs bittner penz es az alkoholizmusa miatt igy is osszeomlik a kartyenvar, igaz ez tovabb tarthat.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 15:24:47
x1)
Azt hiszem ertem mar a gondolatot.
Szerinted ha kiengedik ugy, hogy megszunt a fizikai fuggosege, mit csinal majd legeslegeloszor? Ciccent egy sort, meg a korhaz bufejeben.
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 15:28:07
x24)
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 15:30:20
x1)
A multkor derult ki, hogy a Blahan ketezer a seggbekuki tarifaja, abbol negy sort is tud venni hirtelen. Es addigra mar a terapianak hala, a buzidemon is felszabadul vegre.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 29, 2023 15:35:13
x13)
Majd megoldja valahogy a kis pedofil. Ádám mobilnak/Bartosnak/Trutymónak is mindig volt valahogy innike. Természetesen még csak véletlen sem akarom őket a gyagyással egy lapon emlegetni, de a lényeg szerintem érthető.
nabejj
(
x3)
Sep 29, 2023 15:37:50
x3)
Nem szoktatják ezt le sehogy sem, mert az első nap belehalna.
Délig nem ivott az akaratgyenge szhar aztán már elcsuklott a hangja:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
Délig nem ivott az akaratgyenge szhar aztán már elcsuklott a hangja:))
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 15:40:33
x8)
Endre, mikorra vágod meg a jövőtervezős flokkot, hogyan készüljünk? Szigorúan 10 perc 1 másodperc legyen és a premier után indulhat a betelefonálós élő live.
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 15:41:12
x24)
Elfogadom, ezt a regebbi profok jobban tudjak.
A lenyeg, hogy minel hamarabb lathassam a pedofilt, amint a Blahan kereget egy sorre.
A lenyeg, hogy minel hamarabb lathassam a pedofilt, amint a Blahan kereget egy sorre.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 15:41:45
x68)
Ne légy szomorú pedofil, a pohár/doboz alján ott lapul a REMÉNY!
Mifaaaaaaaaaaaan
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 15:44:38
x1)
Elfogadom, ezt a regebbi profok jobban tudjak.
Konnyen lehet, hogy csalodni fogsz. Itt mar teljesen valoszinu vegkifejlet, hogy egy reggel nem ebred fol es Golda csak napok mulva veszi eszre, hogy vege, amikor mar buzlik.
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 15:44:58
x136)
Fikás azt azért mondtad anyádnak, nem pécéztünk ki egy áldozatot a trollkodásra, hanem elkezdtél pimaszkodni, aztán meg lettél büntetve ezért?
Mondtad neki a halálos fenyegetéseket?
Mondtad neki, hogy torokelvágással fenyegetőzöl a fórumon?
Vagy ez kimaradt a panaszkodásnál?
tyodika
Sep 29, 2023 15:46:32
Fikás azt azért mondtad anyádnak, nem pécéztünk ki egy áldozatot a trollkodásra, hanem elkezdtél pimaszkodni, aztán meg lettél büntetve ezért?
Fából vaskarika
Sep 29, 2023 15:46:32
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 29, 2023 15:47:22
x2)
Endre ma jött ki a FIFA24! Legutóbb mikor focis játékkal játszottal , parádés stream kerekedett belőle! Na gyerünk kicsi zsidó, lődd fel a twichet!
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 29, 2023 15:47:45
x1)
Az a baj vagy nem baj hogy egyszerűen az it szektor a jövő olyan ütemben fejlődik hogy nincs elég szakember betölteni az állásokat, így mindig befognak jutni a kóklerek.
Boldog Vekni
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 15:52:13
x30)
HA troll lennék, nem rajongó, akkor vennék neki egy heinekent :D
-
Sep 29, 2023 15:53:55
Endre már bőszen intézi Tibi kirúgását.
De a tibit nem kell kirúgatni, egyrészt had dolgozzon hiszen ezért basztattuk másrészt a sodi sem kell neki ha van keresete..majd kirúgják magától.
Sep 29, 2023 15:53:55
Mercis Hambi
(
x3)
Sep 29, 2023 15:54:02
x3)
Az se semmi,hogy Golda áldozatnak állítja be Snecit{trollok áldozata} közben ő utálja legjobban és már szabadulna tőle! Abban még reménykedik a vénasszony ,hogy Endre elhúz végre Németországba! Ne reménykedj Golda mama ,ettől nem fogsz olyan könnyen megszabadulni mint az uradtól !
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 15:56:19
x8)
Itt mar teljesen valoszinu vegkifejlet, hogy egy reggel nem ebred fol
Csodálatos az emberi test (na jó, a púp rajta nem annyira), hosszú évtizedekig képes szeszkazánként működni.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 15:58:21
x30)
Berlin óta nem kap rendesen levegőt, hahó!
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 15:59:53
x24)
Endre ma jött ki a FIFA24! Legutóbb mikor focis játékkal játszottal , parádés stream kerekedett belőle! Na gyerünk kicsi zsidó, lődd fel a twichet!
hejneken
(
x3)
Sep 29, 2023 16:23:52
x3)
Endre amikor elmész az újszászi iskola előtt tényleg utánad kiabálnak, hogy ott megy a pedofil bácsi??
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 29, 2023 16:28:56
x48)
Endre amúgy miért vagy még mindig ladal alatt ?
Bizonyíthatóan úgy is ki tudnak baszatni a munkahelyedről, hogy nem flokkolsz, nincs fiókod, nincs fórumozás, nincs tranyó. Elég logikusan következik belőle, hogy teljesen fölöslegesen csinálod az inkognítót. Sőt! Pont saját magadat szopatod vele, mert az egyetlen biztos bevételi forrástól és a legkedvesebb szórakozásodtól fosztod meg magadat.
kissendrevagyok
Bizonyíthatóan úgy is ki tudnak baszatni a munkahelyedről, hogy nem flokkolsz, nincs fiókod, nincs fórumozás, nincs tranyó. Elég logikusan következik belőle, hogy teljesen fölöslegesen csinálod az inkognítót. Sőt! Pont saját magadat szopatod vele, mert az egyetlen biztos bevételi forrástól és a legkedvesebb szórakozásodtól fosztod meg magadat.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 16:31:27
x1)
Nagyon csodalkoznek, ha meg ot evet elne. Erre az egyetlen mod, ha tenyleg elfogy a hitelkeret es nem telik majd piara.
Sztrapacska
(
x6)
Sep 29, 2023 16:33:15
x6)
Csak hogy mekkora rakás szar kereset (volt) az 1,165m
ezt csak úgy itthagyom neked Endi. Szerintem induljatok meg, Berci bácsi tud ajanlólevelet adni Tibinek, Géza pedig biztosan tud hamis papírokat szerezni az első fizetés fejében.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
ezt csak úgy itthagyom neked Endi. Szerintem induljatok meg, Berci bácsi tud ajanlólevelet adni Tibinek, Géza pedig biztosan tud hamis papírokat szerezni az első fizetés fejében.
keserke
(
x4)
Sep 29, 2023 16:35:23
x4)
Endre amikor elmész az újszászi iskola előtt tényleg utánad kiabálnak, hogy ott megy a pedofil bácsi??
Azért a magyar társadalomról se higgyük már el, hogy annyira összetartó, hogy egy ilyen Sneci-félét simán kivet magából. Még ha tudják is róla, hogy kicsoda, akkor sem szólnának hozzá soha. Falu-falu, de az inkább abban nyilvánul meg, hogy nem történik semmi, nem pedig abban, hogy valami szóbeszéd alapján vasvillákkal és fáklyákkal kergetik ki Snecit a "közösségből".
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 16:37:57
x30)
Csak hogy mekkora rakás szar kereset (volt) az 1,165m

A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 16:39:06
x45)
A jelenleg aktuális művelet egyébként is *14/12/5.99 , te balek
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 16:41:06
x68)
Azért a három-négy ebédet ne mondd le.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sztrapacska
(
x6)
Sep 29, 2023 16:43:09
x6)
A jelenlegi jövedelméhez bármilyen pozitív egész szán elegendő :)
Karib
(
x10)
Sep 29, 2023 16:48:54
x10)
a szelsojobbosok neveben is kikerem magamnak, hogy ez a retek az lenne
mindig elit klubot keresett, mert egy maganyos patkany.
most mi vagyunk a klubja. a legnagyobb ellensegeinek is elarul mindent, csak magánymarci addig se nyaldossa a szaros likát
mindig elit klubot keresett, mert egy maganyos patkany.
most mi vagyunk a klubja. a legnagyobb ellensegeinek is elarul mindent, csak magánymarci addig se nyaldossa a szaros likát
Felesleges beleállni ebbe. Legalább tíz ember leírta már neki, hogy sneci egy tranyóbaszó elvtelen szélsőlibsi, amit a tettei bizonyítanak, de sittessanyi egyszerűen nem hajlandó elengedni ezt a szélsőjobboldali dolgot.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 29, 2023 16:49:47
x48)
Endre Berlinbe vagy már ? Akkor anyád szerint be kell jelentkezned, hogy Münchenbe vagy.
kissendrevagyok
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 29, 2023 16:51:07
x11)
Üdvözlök mindenkit, én még csak most tudom hallgatni Goldát, úgyhogy előre elnézést kérek, ha sok leszek.
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 16:52:28
x136)
Fikás olyan kár, hogy nem jössz most ide a fizetéseddel és a melócsával arcoskodni. Kicsit hiányzik.
nemet mondtak
(
x4)
Sep 29, 2023 16:53:06
x4)
Endre amúgy miért vagy még mindig ladal alatt ?
Bárcsak tényleg eltakarodna a netről ez a magamutogató torzszülött, de félek nem lesz ekkora szerencsénk.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 16:55:41
x45)
Amint elhagyja megint az országot, azonnal felbátorodik.
Bécsben is az első pillanatban kezdte, hogy lehet jönni ütni.
Én biztos vagyok benn hogy annak a livenak semmi köze nem volt a melócsá megtalálásához
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 29, 2023 16:55:54
x11)
"Az a csoda, ha valahol megmarad."
Itt most kuncogok Endi, anyád mondta. :)
Itt most kuncogok Endi, anyád mondta. :)
Csöveskényi István
Sep 29, 2023 16:56:36
ma van melocsa?
Sep 29, 2023 16:56:36
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 29, 2023 17:00:16
x13)
Endre, ebből most melyik áll rendelkezésre?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
-
Sep 29, 2023 17:00:20
Ha nem lennél ennyire önző gyagyás, akkor legalább anyádat megkímélhetnéd de te nem és nem és nem.
Sep 29, 2023 17:00:20
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Sep 29, 2023 17:02:36
x2)
Sajnos nekem nincs, pedig remek volt. Folyamatosan a saját kapujára támadott az idióta balfasz.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 29, 2023 17:04:26
x21)
Tibor live TikTokon.
hejneken
(
x3)
Sep 29, 2023 17:04:35
x3)
azért Endrét triggerelni csak szabad a saját fórumán.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 29, 2023 17:05:41
x39)
Tibor live TikTokon.
Kirúgták?
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 29, 2023 17:06:12
x21)
Azt írják, hogy Tibor hullaházban dolgozik.
banshee
(
x24)
Sep 29, 2023 17:06:35
x24)
Mossa őket?
mondomkusskuss
(
x21)
x21)
Kirúgták?
Sajnos nem. Boldog, hogy ma is elvégezte a melót.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 29, 2023 17:06:52
x21)
Oktogonon van.
Endi Vajna
(
x11)
Sep 29, 2023 17:06:54
x11)
Összegezzük a dolgokat:
Ezt a kettőt javítanám, Endim ezt vedd pro tippnek! Azért gyűlölik mert nincs pénz a kártyenen, amint lesz pénzed Endi imádni fognak!!!
Ezért gyerünk hitelt felvenni!!! Eddig is mindig bejött.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 29, 2023 17:07:18
x11)
"Ilyenkor be tud jönni panaszkodni, máskor napokig nem látom. (sóhajtozás). XD
"Minek teszi közzé? Ezek most diadalmámorban ünnepelnek, hogy végre sikerült!" XD
Befogom, csendben hallgatom tovább, de valaki tegyen be egy zsidótáncot, NSZKSZ. :)
"Minek teszi közzé? Ezek most diadalmámorban ünnepelnek, hogy végre sikerült!" XD
Befogom, csendben hallgatom tovább, de valaki tegyen be egy zsidótáncot, NSZKSZ. :)
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 29, 2023 17:08:37
x21)
Tibor továbbra is az albérleten gondolkozik a Fikással.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 17:09:03
x68)
Loca Pantera NPC live: 1600 néző
A Trash "királynője" live: 240 néző
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mifaaaaaaaaaaaan
A Trash "királynője" live: 240 néző
Ebben eddig lehetett eljutni.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 17:09:38
x45)
Tranyo lokacio
Jókai tér 6.
Jókai tér 6.
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 17:13:35
x24)
De kar! Azt nagyon megneztem volna.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 29, 2023 17:15:55
x11)
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 17:16:42
x24)
tibor csak gyorsan menni a rossz térgye kalácsával
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 29, 2023 17:17:00
x11)
Hajat nem mosott, az tény.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 29, 2023 17:17:01
x39)
A tegnapi után szerintem nincs szükség tranyó lekövetésére.
Kedvem sincs, de ugye az élet nem habostorta.
Vélemény ?
Kedvem sincs, de ugye az élet nem habostorta.
Vélemény ?
Napi 3 sör
(
x1)
Sep 29, 2023 17:17:28
x1)
Még sosem volt bejelentett munkahelye a tranyónak?
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 29, 2023 17:19:04
x48)
esz ety nő
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 29, 2023 17:19:27
x45)
Kaffka Tibor: voltam baka
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 29, 2023 17:19:40
x39)
esz ety nő
Madárijesztő, ijesztő.
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez talán az egészben az egyik legszebb, még annak idején hogy mondta heherészve hogy ettől tart a legjobban és konkrétan ez is fog bekövetkezni előbb utóbb!
Sodredamus?!