Mert másra nem tudná..se barátai, se családja nincsen.
Az adósságok miatt sem, hiszen bármi a tulajdonába kerülne, arra lecsap a NAV.
Tranyó hajléktalanként sem egy életbiztosítás, bármikor halmozhat fel tartozásokat, és viszik mint a cukrot.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ez is jól öregedett, élt 1 napot :)
Mondjuk az, hogy ez a 10K év végéig húzza csak ki neki, az azért meredek...gondolom legalább a felét elissza.
Jogsi meg csak azért kell neki, hogy megmutathassa hogy képes rá.
Na de...az rosszabb, ha impotensnek gondolnak, mintha bebizonyítod hogy tényleg az vagy...
Gyagyás, neked nincs szerencséd a buzikkal... Hallottam, hogy valaki egy buzigyógyító tüntetést szervezett, nincs kedved meggyógyulni? Akkor olyanokkal lehetnél végre, mint Laura, akik nem szopatnak fossá. Oh wait....
Sajnos az a levél elveszett és senki nem kereste még a fiókomban.
Mikbe faty?
Beállna a lakóautóval a ludwigsfeldei buziszauna parkolójába, HÉV-vel bejárna Bejlinybe és mata részeg lenne mindennap.
De legalább van roller táskája..
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kitömi és kész a párna
Punszisza a lekjopp!
A samsonite táskáról nem is beszélve, amit üzletemberek szoktak használni
Azon a mai napig felnevetek neha, rollertaska, az :D
Hat, be kell vinni egy cegbe! Ugye.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Olyan ot eve egyfolytaban.
Én ilyenkor szoktam inni egy sört.
Nagyon jol neznek ki mostanaban a HDMI kabelek, Endre! Alkalmi vetel lenne ot-tiz kilometernyi.
Ets már melegítve
Punszisza a lekjopp!
nyelftanilag megvan még a meló, ha 3 hónap a felmondási idő XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Taktikai golyóstoll.
Taktikai megfontolás.
Taktikai kirúgás.
Szerintem ez érthető.
Na tejhabosítás, csá.
Szerintem a fikásnak most el kène mennie 3 hónapra thaiföldre. Én csak ezért csináltam az egészet, hogy erre megteremtsen neki a lehetőséget. Egy csodálatos nyaralást intéztem neki.
Ott megtanulhatná a jobbkormányos vezetést is, és beírhatná ezt is a cv-be.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pénteket?
Hát Január 1.-ig felhőtlen ivás, buziskodás, macskaólban henyélés lesz.
Látod te hálátlan zsidó, ilyen a keresztényi szeretet! Megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Te megakartad ölni Hahót ő meg intézett neked cserébe 3 hónap önfeledt pihenést.
Tessék szépen megköszönni, piszony!
Pont ugyanezt írtam.
Hálátlan egy féreg ez az Endre ... egy kurva köszönömöt nem képes azon a picsa száján kiengedni.
Mióta írjuk ezt is, de szerencsére sose fogad meg tanácsot :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mindent IS bevetett valószínű: LMBTQ, tranyó szerelem, trollen, hányattatott sorsú magyar hajléktalan, mobbing + fenyegetőzött (akár az anyjával is, hogy mekkora nagy ügyféd); aztán, ahogy a külhonhan élő Trollégák írták, kint a cégeknek ez az olcsóbb és gyorsabb megoldás, minthogy pereskedni kelljen ezzel a hülyével.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ez IT-ben általános. Azért kapta hogy befogja a száját és elhúzzon a csába. A cégnek aprópénz amúgy is.
Erre -szerintem- egy magyarázat lehet, nevezetesen, hogy a cég egy kibaszott gányolda, akik egy régi fos szoftvert toldoznak-foldoznak lehetőleg fillérekből, és a meglévő állami csecsre bekötött ügyfeleknek nem szeretnék kiteregetni a belső folyamataikat, illetve, hogy mekkora kibaszott nagy gáz van ott.
Emiatt inkább kidobnak egy kis alamizsnát és lépnek tovább.
Németországban meg Ausztriában nem olyan egyszerű kibaszni a munkavállalót. Erős szakszervezet van ami Magyarországon ismeretlen.
Szóval jobban járnak ha adnak 3 hónap junior fizetést a fogykosnak mint, hogy egy munkaügyi szobafestőnek az óránként 200 eurós díját fizessék.
Az a bajom, hogyha még 3 hónapig állományban marad, sajnos meglesz a féléve a hitelhez. A jobbik eset, ha kirúgják azonnali hatállyal - és így kapja meg a pénzt - és így nem lesz meg a hitel.
A pénz miatt nem aggódom, azt hamar elbassza. :)
Ajánlom meghallgatásra a goldás leaket tegnapról.
Ott a vén alkoholista kurva elpanaszolja a troll Szandikának, hogy hitelhez nem lesz meg a 6 hónap.
Ezek alapján örülhetünk.
3 nap endre, ennyi hiányzott.
Felmondási idô alatt nincs hitelke, itthon legalábbis. A munkaviszonyt igazolno kell, a papíron rajtvan hogy ez már csak melócsá.
Ekkora hitelhegyre még rádobni egy keveset...nekünk az is shiker. Kb kizárt, hogy melót találjon újra, és huzamosabb ideig megtartsa azt. Tehát a törlesztőket nem tudja fizetni Ha belerakná a megmaradt Bittner lóvét, akkor is csepp a tengerbe, mert jóval nagyobb az az adósság. Innen nem lehet felállni. Nem hiába titkolja a kurva anyja elől is a számokat.
nem volt meg, mert ő maga foshta ide, hogy német hitelkéhez biztos, ami biztos, kell a 6 hónap és megvárja az októbert.
tehát később kezdett, esetleg volt köztes melócsá; mert ugye mindig több helyre felveteti magát és kezdési időket variálja.
Mert így szó nélkül aláírt mindent elvágva egy későbbi pereskedés esélyét.
10k euró aprópénz ezért abban a szakmában ahol ezer eurós napidíjak vannak. az ügyvédeknek meg inkább 2-3 :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Valaki régebben írta hogy nehezebben vesznek fel osztrákiában alkalmazottnak. A próbaidôt általában fix idejû szerzôdéssel oldják meg mert úgy könnyebb megszabadulni a kóklerektôl. Aztán ha az lejár akkor veszik fel a célszemélyt alkalmazottnak. Fene se érti ezeket a labancokat.
Osztrák melóhellyel igényel német hitelt. Szerintem csak a szerződést fogja bemutatni és a banki kivonatot, ahol látszik az utolsó 3 hónap fizetési utalása.
Fifi az ilyenekhez nem gyagya, már rég kimókolta magában, hogy oldja meg ezeket. Az, hogy golda ezt nem tudja, ezen se lepődnék meg. Alig áll vele szóba a gyagya, ezt bizonyítja az is, hogy még mindig abban van, hogy majd az anyja nevén lesz a roncs.
(Ne írjátok le többet, hogy hallgassam meg "goldát, 3x megvolt, csak én más következtetést vonok le.) :)
felvenni felveszik, hisz látod, mindig talál melót a kamu CV-vel, utána se néznek....és ez már neki 3 hónap fütyizés meg biztonság (ahogyő fogalmaz...)
nekünk szokatlan ez a "munkavállaló simogatás", egyszerűen ennek itt se hagyománya, se kultúrája.
szerintem ebben a helyzetben az is mókás lesz, ha kap hitelt, meg az is, ha nem :o)))
ha pénzhez jut, abban a pillanatban ott terem a szisza, a haverok és indul a költekezés.
Szerintem tegnap este 9 óta már nincs ebben :D
De tényleg pedofil: 1-től 10-es skálan szerinted mennyire volt vicces az a telefonhívás?
huszárúr már gondolatban költi, endre, végkielégítését...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha Március 6 kezdet, ezt is ö mondta el, mikor közeledett az első 3 hónap és ezzel a 3 hónapos "próbaidő" vége akkor Szeptember 6 megvolt a 6 hónap. Illetve mikor 2-3 hete a dispo emelést intézte és a bankkal levelezett az ügybe, ott is állítása szerint azt írta nekik, hogy láthatják ők is, hogy már 6 hónapja ugyanonnan kap fizetést. Ezek alapján talán kizárható, hogy volt köztes meló hely.
Ezt csak mi feltételezzük, hogy több helyre is felveteti magát és variálja a kezdési időket. Ha például igy lenne akkor nem kéne heteket vagy akár 1 hónapot is várnia, hogy kezdhessen egy egy kibaszáscsá után. Lásd például a GVS, január közepén függesztette fel, majd Január végén mondtak fel neki. Ö mégis csak Március 6 kezdet dolgozni a mostani helyén és nem Február 1 vagy Március 1-el. Ezek alapján szerintem annyi van, hogy mint tudjuk több helyre jelentkezik és max akkor sunnyog vissza egy egy céghez, akik korában fel vették volna, mikor már nincs meg az aktuális melócsá és jelzi nekik, hogy na itt vagyok, kellek még? De az, hogy egyszere 2 vagy 3 helyre is fel van véve, miközben a munka kezdéssel variál, szerintem kizárható ezek alapján.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Igen, ez nyilvánvaló, hogy teljesen másképpen látod a dolgokat.
Persze nem baj, néha jól jön a más nézőpont. :)
Maradjunk a valosag talajan! Egy honap alatt megszabaditjak a penzetol a retard haverjai. Endrenek tenyleg penzugyi gondnoksag valo, egyszeruen barmennyit keres, barmennyi penzhez jut, akkor is elszorja esz nelkul.

Azóta már azt is irigyelheted, hogy neki van munkája :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
nem, féreértettél. ő azt csinálja, hogy párhuzamosan felvételizik, de mindenkinek mást mond, hogy mikor tud kezdeni. pl. hónap elseje, közepe stb. aztán, ha valahol állományba kerül, akkor a többit visszamondja.
meg ugye amit írtál, hogy visszatér olyanokhoz, akik fixen felvették volna.
még ne zárjuk ki a közös albit és a nonstop tiktokozást - endrének se lesz lassan más lehetősége...
a tranyó a raktárban alszik
Gecis hányós lavór
Azt kétlem. Be van kamerázva. És emlékezz, erre már rábasztak egyszer, mikor még Jucival futott.
Az sem segített, hogy Jucus odaszart a lépcsőre.
Mifaaaaaaaaaaaan
A tánciról szeretnénk kérni, 720p-s felvételt!
Ha lehet több nézőpontból.
Köszönjük!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mmmm csokibonbonsz
Ja igen az még lehetséges. Én csak azért írtam amit írtam mert ugye azt irtad hogy felveteti magát és ezt ugy értelmeztem, hogy akkor ö felvan véve ami után csúsztatja a kezdési időpontokat. Mondjuk mivel úgyis a cég dönt róla, hogy mikor van rá szüksége, mikortól kell kezdeni, igy nem tudom mi értelme lenne szétosztani az időpontokat ahelyet hogy azt mondaná hogy akár holnap is kezdeni tud. Max akkor lenne értelme hogy mondjuk jobb fizetés miatt munka közbe akar céget váltani, és mondjuk a felmondási idő miatt van erre szükség. Na de ö nem ezt csinálja, hanem megvárja míg kibaszák és akkor kezdi az új melót intézni. Legalábbis az eddigi jelek szerint. :)
rosszul fogalmaztam, pocsánat :) neem, szerintem keres folyamatosan;
ugye sok helyen 1 hónap a próbaidő, akkor minden indok nélkül ki tudják baszni.
ezt az időszak nála a "dokumentum olvasás"; valahogy mindig ki tudja bulizni, hogy ezek után is foglalkoztassák; itt már átlép mondjuk határozott időre, 3 hónapra.
1 hónappal a munkakezdés utána már keres - ugye, akkor vége a dokumentum olvasásnak, kezdi verni a víz, hogy valamit le kéne tenni az asztalra, de nem tud, még chat gpt-vel sem.
na, akkor szórja a CV-ket, és beidőzít pár melócsát a próbaidő végére; aztán ha maradhat visszamondja.
amikor eltűnik, simán el tudom képzelni, hogy munkát keres, mert csak akkor dolgozik a sodi, ha melócsát keres.
Comfirmed.
Bevonzotta a felmondási időt.
asodi
Miért, eddig csinált bármit is? Sörözésen, fórumozáson és loopoláson kívül semmit, ennyi az élete a kis recskásnak, ebben eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Folytatja a vedelést, mint eddig. Semmi se változott..
Jah, de még is. Kirúgták asodit!
Álmodjatok Rémeket!
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 29, 2023 07:49:41
x13)
errol lemaradtam. mi a fasznak akarja az anyja nevere iratni a lakoautot? az adosagai miatt?
Tranyó hajléktalanként sem egy életbiztosítás, bármikor halmozhat fel tartozásokat, és viszik mint a cukrot.
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 29, 2023 07:50:03
x16)
Sajnos csak a Sodipediáról meg a Digest-ről tudom mostanában követni a dolgokat, de a mai nap basszus elmegyek egy zsinagógába és táncra perdülök az összes zsidóval!
A Jóisten áldja meg a nyomozó trolloknak a lába nyomát is, "Szandikát" pedig csókoltatom, ahol csak szeretné! Zseniális munka volt!
A Jóisten áldja meg a nyomozó trolloknak a lába nyomát is, "Szandikát" pedig csókoltatom, ahol csak szeretné! Zseniális munka volt!
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 29, 2023 07:51:33
x16)
még a tagadás fázisban van
banshee
(
x24)
Sep 29, 2023 07:54:14
x24)
A cegek ilyenkor ezt a lelepesi penzt egyfajta biztositaskent fogjak fel. Ha azt mondod valakinek, hogy most azonnal kibaszhatlak egy vas nelkul, de itt van haromhavi fizetes, ha alaairod a kozos megegyezest meg a titoktartasi szerzodest es elhuzol balfeneken, akkor igencsak hajlamos lesz alaairni es eltunni. Ha kibasszak csak ugy, meg eszebe jut munkaugyi birosagra menni, hepciaskodni, meg ki tudja mit csinalni. Ezzel a penzzel tulajdonkeppen a sima kirugast fizetik ki. Senkinek sem hianyzik egy balhe, esetlegesen ujsagcikkekkel, teveriporttal, amik mindenkeppen romboljak a ceg megiteleset.
Amugy ez apropenz.
Amugy ez apropenz.
Mondjuk az, hogy ez a 10K év végéig húzza csak ki neki, az azért meredek...gondolom legalább a felét elissza.
Na de...az rosszabb, ha impotensnek gondolnak, mintha bebizonyítod hogy tényleg az vagy...
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 29, 2023 07:56:32
x16)
ÁLTALÁNOS RIADÓ!
A PM-nek HE/HIM es névmás van a twitter fiókján, és a reddit figuráján szivárványos szívecske van szóval a tranyóbaszó részt felejtsétek el.
reddit.com/user/nhitze/
A PM-nek HE/HIM es névmás van a twitter fiókján, és a reddit figuráján szivárványos szívecske van szóval a tranyóbaszó részt felejtsétek el.
reddit.com/user/nhitze/
Gyagyás, neked nincs szerencséd a buzikkal... Hallottam, hogy valaki egy buzigyógyító tüntetést szervezett, nincs kedved meggyógyulni? Akkor olyanokkal lehetnél végre, mint Laura, akik nem szopatnak fossá. Oh wait....
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 07:57:36
x77)
Aznap amint meg lesz a jogsi (nem lesz, nyugi), irány Bejlin. Vonattal.
Mi a fasznak akkor jogsi? Kb az lesz az első, hogy elkezded majd mondogatni, hogy ott nem is tudnál vezetni, Bejlinben egyébként is inni kell stb.
Mi a fasznak akkor jogsi? Kb az lesz az első, hogy elkezded majd mondogatni, hogy ott nem is tudnál vezetni, Bejlinben egyébként is inni kell stb.
Postástroll
Sep 29, 2023 07:57:52
Valamelyik postai alkalmazott már bőszen használja a Kártyent / Bad Dragon dildot
Sajnos az a levél elveszett és senki nem kereste még a fiókomban.
Sep 29, 2023 07:57:52
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 29, 2023 07:58:45
x17)
Az a baj ha meglesz a jogosítvány az nem baj ha magát öli meg,hanem inkább ha mást..Ez a szomorú
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 29, 2023 07:59:58
x17)
Szerencsére a buzikurvának már ebben az életben nem lesz autója.
Punszisza a lekjopp!
banshee
(
x24)
Sep 29, 2023 08:01:06
x24)
Aznap amint meg lesz a jogsi (nem lesz, nyugi), irány Bejlin. Vonattal.
Mikbe faty?
Beállna a lakóautóval a ludwigsfeldei buziszauna parkolójába, HÉV-vel bejárna Bejlinybe és mata részeg lenne mindennap.
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 29, 2023 08:01:21
x13)
Szerencsére a buzikurvának már ebben az életben nem lesz autója.
banshee
(
x24)
Sep 29, 2023 08:01:54
x24)
Piciklije is van
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 29, 2023 08:04:13
x17)
Kitömi és kész a párna
sírógörcs
(
x4)
Sep 29, 2023 08:09:18
x4)
A samsonite táskáról nem is beszélve, amit üzletemberek szoktak használni
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 29, 2023 08:09:39
x2)
Azon a mai napig felnevetek neha, rollertaska, az :D
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 08:12:57
x77)
Nincs mese, össze kell rakni egy 2-3000 eurós kosarat kütyükből, az megnyugtatna.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 29, 2023 08:15:10
x3)
Endre, részeg vagy már?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Sodi haja
Sep 29, 2023 08:17:22
Endre miért nem jössz beszélgetni a barátaiddal? jobb dolgod amúgy sincs így péntek reggel, ne légy besavanyodva. Anyád már a jelenlétedet is képtelen megtűrni, csak mi maradtunk gyere nevessünk együtt.
mullet king
Sep 29, 2023 08:17:22
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 08:20:12
x8)
Ma lejár a Judgalimó műszakija.
Endre, nagy pénz érkezett a házhoz, nem fizeted ki?
Endre, nagy pénz érkezett a házhoz, nem fizeted ki?
noikabatgomb
(
x10)
Sep 29, 2023 08:20:45
x10)
Hat, be kell vinni egy cegbe! Ugye.
sírógörcs
(
x4)
Sep 29, 2023 08:21:21
x4)
Hánykor kezdődik ma a vizsgaútvonalgyakorlós live?
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 08:22:24
x1)
Endre, részeg vagy már?
Olyan ot eve egyfolytaban.
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 08:24:16
x1)
Nincs mese, össze kell rakni egy 2-3000 eurós kosarat kütyükből, az megnyugtatna.
Nagyon jol neznek ki mostanaban a HDMI kabelek, Endre! Alkalmi vetel lenne ot-tiz kilometernyi.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Sep 29, 2023 08:25:07
x17)
Hánykor kezdődik ma a vizsgaútvonalgyakorlós live?
Ets már melegítve
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 08:31:20
x77)
A lényeg, hogy ártatlan.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 08:35:08
x24)
nyelftanilag megvan még a meló, ha 3 hónap a felmondási idő XD
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 29, 2023 08:38:19
x5)
A lényeg, hogy ártatlan.
Taktikai golyóstoll.
Taktikai megfontolás.
Taktikai kirúgás.
Szerintem ez érthető.
Klohek
(
x12)
Sep 29, 2023 08:44:31
x12)
endre, te hálátlan dög! Megkéne köszönni, hogy ilyen fasza pénteket intéztünk neked még a melóval sem kell foglalkoznod!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
-.-
Sep 29, 2023 08:44:48
Endre mikor akarod megköszönni Hahó-nak, hogy intézett neked egy fasza hosszú hétvégét amikor nem kell a melócsán és a ticketeken aggódnod?
Kvázi bebetonozott a stresszmentes nyugiba.
Olyan hálátlan vagy mostanában, mintha be lennél savanyodva.
Sep 29, 2023 08:44:48
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 08:53:37
x23)
Jajj gyagyás nagyon nevetek ezen a hód kurva anyádos (hova tűnt horgász trolléga?) hangfelvételen. A Retard kurva perelni akar, mert mindenhonnan ki vagy baszatva? Szóval akkor szerinte nem az a baj amit tettél, és amit sehol se fogadnak el, ezért basznak ki mindenhonnan, hanem az a baj, hogy ezt megtudják a munkáltatók. Arról már ne is beszéljünk hogy azért nem akar gondnokság alá helyeztetni, mert az neki lenne nyűg. A Kurva okos jogász aki perelni, akar ezek szerint még azt se tudja, hogy nem kell neki a gondnoki feladatokat elvállalnia, ha gondnokság alá kerülsz. Ebbe az esetbe majd a gyámhivatal jelöl ki hivatásos gondnokot. Neki csak annyi lenne a feladata, hogy besétál a gyámhivatalba és elindítja náluk a gondnokság alá helyezést. Aminek kb 1 év után meg is lenne az eredménye. Aminek a végén mint írtam, nem feltétlenül kell elvállalnia a gondnoki feladatok ellátását. Ez lenne az a nagy nyűg neki?
Mivel este jött ki a hangfelvétel ami reggel vagy délelőtt készült és amibe "Szandika" ígérte Goldának, hogy délután még keresi majd, ezért bízok benne, hogy még ma is kapunk egy 2. részt. :)
Mivel este jött ki a hangfelvétel ami reggel vagy délelőtt készült és amibe "Szandika" ígérte Goldának, hogy délután még keresi majd, ezért bízok benne, hogy még ma is kapunk egy 2. részt. :)
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 08:53:40
x136)
Endre mikor akarod megköszönni Hahó-nak, hogy intézett neked egy fasza hosszú hétvégét amikor nem kell a melócsán és a ticketeken aggódnod?
Szerintem a fikásnak most el kène mennie 3 hónapra thaiföldre. Én csak ezért csináltam az egészet, hogy erre megteremtsen neki a lehetőséget. Egy csodálatos nyaralást intéztem neki.
D_Dezső
(
x29)
Sep 29, 2023 08:55:17
x29)
endre, te hálátlan dög! Megkéne köszönni, hogy ilyen fasza pénteket intéztünk neked még a melóval sem kell foglalkoznod!..
Pénteket?
Hát Január 1.-ig felhőtlen ivás, buziskodás, macskaólban henyélés lesz.
Látod te hálátlan zsidó, ilyen a keresztényi szeretet! Megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Te megakartad ölni Hahót ő meg intézett neked cserébe 3 hónap önfeledt pihenést.
Tessék szépen megköszönni, piszony!
gyagyás irigye2
(
x3)
Sep 29, 2023 08:55:31
x3)
Gyagyás!
Mikor indulsz az oktoberfestre?
Hogy álmodta a teknős, marad neked szabad asztal?
va.media.tumblr.com/tumblr_s1pmcw5paS1w5pr9j.mp4
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Mikor indulsz az oktoberfestre?
Hogy álmodta a teknős, marad neked szabad asztal?
va.media.tumblr.com/tumblr_s1pmcw5paS1w5pr9j.mp4
Irigyellek!
D_Dezső
(
x29)
Sep 29, 2023 08:56:29
x29)
Pont ugyanezt írtam.
Hálátlan egy féreg ez az Endre ... egy kurva köszönömöt nem képes azon a picsa száján kiengedni.
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 08:57:43
x77)
Remélem ez veszett el.
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 08:58:37
x136)
Thaiföldön aztán buzulhatnál kedvedre, csodaszép ladyboy-ok vannak, nem kőműves kinézetű tiborok. Fiakrát minden 7/11-ben árulnak.
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 09:03:18
x3)
Gyagyás balfaszabb vagy mint az apád, ő legalább meg bírta tartani a csöves tibijét, te arra sem vagy képes
Gecis hányós lavór
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 09:04:17
x30)
Thaiföldön aztán buzulhatnál kedvedre, csodaszép ladyboy-ok vannak, nem kőműves kinézetű tiborok. Fiakrát minden 7/11-ben árulnak.
Mióta írjuk ezt is, de szerencsére sose fogad meg tanácsot :)
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 09:18:57
x3)
Endi gyere számolj be a haveroknak mindenről
Gecis hányós lavór
max5enutálnak
(
x47)
Sep 29, 2023 09:19:42
x47)
A hitelkamatocska meg horrorkodik még pár évig, de majd biztos összejön a 6 hónap nemsokára.
De ugye a lelépési pénzt szétosztottad 3 borítékba, nem az lesz, hogy 1,5 hónap alatt eliszod? Az olyan váratlan fordulat lenne, mint Tibi köztéri drogozása, vagy a dagadt kurva árulása!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
De ugye a lelépési pénzt szétosztottad 3 borítékba, nem az lesz, hogy 1,5 hónap alatt eliszod? Az olyan váratlan fordulat lenne, mint Tibi köztéri drogozása, vagy a dagadt kurva árulása!
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 09:23:03
x8)
Ne várjátok ide Endrét.
A tényfeltárásoknak köszönhetően az összes kollégája Google Translate-tel olvassa a fórumot és nagyon nevetnek.
A tényfeltárásoknak köszönhetően az összes kollégája Google Translate-tel olvassa a fórumot és nagyon nevetnek.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 29, 2023 09:25:07
x7)
Azt nem értem, miért kapott lelépési pénzt.
A céges üzleti titkok megosztása a forumon elég lenne egy azonnali felmondáshoz, ami után nem jár segély, mert önhiba.
Talán azzal fenyegette a céget, hogy közzéteszi a forrást a forumon?
|__o__|
A céges üzleti titkok megosztása a forumon elég lenne egy azonnali felmondáshoz, ami után nem jár segély, mert önhiba.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 09:29:33
x24)
mindent IS bevetett valószínű: LMBTQ, tranyó szerelem, trollen, hányattatott sorsú magyar hajléktalan, mobbing + fenyegetőzött (akár az anyjával is, hogy mekkora nagy ügyféd); aztán, ahogy a külhonhan élő Trollégák írták, kint a cégeknek ez az olcsóbb és gyorsabb megoldás, minthogy pereskedni kelljen ezzel a hülyével.
Optimo Principi
Sep 29, 2023 09:30:56
Ez IT-ben általános. Azért kapta hogy befogja a száját és elhúzzon a csába. A cégnek aprópénz amúgy is.
Sep 29, 2023 09:30:56
-.-
Sep 29, 2023 09:31:21
Erre -szerintem- egy magyarázat lehet, nevezetesen, hogy a cég egy kibaszott gányolda, akik egy régi fos szoftvert toldoznak-foldoznak lehetőleg fillérekből, és a meglévő állami csecsre bekötött ügyfeleknek nem szeretnék kiteregetni a belső folyamataikat, illetve, hogy mekkora kibaszott nagy gáz van ott.
Emiatt inkább kidobnak egy kis alamizsnát és lépnek tovább.
Sep 29, 2023 09:31:21
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 09:31:49
x23)
Gyagyás, tudod mértnem lesz elég 3 hónapig a lelépési pénz? Azért mert mikor Júniusba vagy Júliusba is dupla fizetést kaptál, akkor is ugyanolyan csoró maradtál mint az elöte vagy az utána következő hónapokba, mikor csak 1 havi pénzt kaptál.
Hahó prof, az új kapcsolatokat ugye lehet arra is használni, hogy még ha a gyagyás nem is ad arra utaló jelet, hogy dolgozik is, akkor is lelehet havonta kérdezni, hogy vajon fizet e utána valaki járulékokat Ausztriába? Gondolom az már nem kerül olyan sokba mint első alkalommal, mikor megkellett keresnie és bekellett vonni ezeket a kapcsolatokat a játékba.
Hahó prof, az új kapcsolatokat ugye lehet arra is használni, hogy még ha a gyagyás nem is ad arra utaló jelet, hogy dolgozik is, akkor is lelehet havonta kérdezni, hogy vajon fizet e utána valaki járulékokat Ausztriába? Gondolom az már nem kerül olyan sokba mint első alkalommal, mikor megkellett keresnie és bekellett vonni ezeket a kapcsolatokat a játékba.
D_Dezső
(
x29)
Sep 29, 2023 09:34:52
x29)
Németországban meg Ausztriában nem olyan egyszerű kibaszni a munkavállalót. Erős szakszervezet van ami Magyarországon ismeretlen.
Szóval jobban járnak ha adnak 3 hónap junior fizetést a fogykosnak mint, hogy egy munkaügyi szobafestőnek az óránként 200 eurós díját fizessék.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 09:37:11
x10)
3 nap basszátok meg, 3 nap kellett volna a kurva hitelhez és ti előtte kirúgattok.
Az a bajom, hogyha még 3 hónapig állományban marad, sajnos meglesz a féléve a hitelhez. A jobbik eset, ha kirúgják azonnali hatállyal - és így kapja meg a pénzt - és így nem lesz meg a hitel.
-
Sep 29, 2023 09:44:31
Az a bajom, hogyha még 3 hónapig állományban marad, sajnos meglesz a féléve a hitelhez.
Ajánlom meghallgatásra a goldás leaket tegnapról.
Ott a vén alkoholista kurva elpanaszolja a troll Szandikának, hogy hitelhez nem lesz meg a 6 hónap.
Ezek alapján örülhetünk.
3 nap endre, ennyi hiányzott.
Sep 29, 2023 09:44:31
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 09:45:56
x23)
Én amúgy nem értem ezt a 3 nap kellet volna a hitelhez dolgot. A 6 hónapos munkaviszony már Szeptember elején megvolt, mivel Március 6 kezdet gányolni itt. Ezzel egyűt a 6 átutalás ugyanattól a melócsátol szintén megvolt. Vagy azért kell a 3 nap, mert 6 teljes hónapnak kell meglennie ami miatt a Márciusi 3.5 hét kiesik neki?
Optimo Principi
Sep 29, 2023 09:46:01
Felmondási idô alatt nincs hitelke, itthon legalábbis. A munkaviszonyt igazolno kell, a papíron rajtvan hogy ez már csak melócsá.
Sep 29, 2023 09:46:01
Sheldon
(
x2)
Sep 29, 2023 09:48:08
x2)
Ekkora hitelhegyre még rádobni egy keveset...nekünk az is shiker. Kb kizárt, hogy melót találjon újra, és huzamosabb ideig megtartsa azt. Tehát a törlesztőket nem tudja fizetni Ha belerakná a megmaradt Bittner lóvét, akkor is csepp a tengerbe, mert jóval nagyobb az az adósság. Innen nem lehet felállni. Nem hiába titkolja a kurva anyja elől is a számokat.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 09:49:41
x24)
Én amúgy nem értem ezt a 3 nap kellet volna a hitelhez dolgot. A 6 hónapos munkaviszony már Szeptember elején megvolt, mivel Március 6 kezdet gányolni itt. Ezzel egyűt a 6 átutalás ugyanattól a melócsátol szintén megvolt. Vagy azért kell a 3 nap, mert 6 teljes hónapnak kell meglennie ami miatt a Márciusi 3.5 hét kiesik neki?
nem volt meg, mert ő maga foshta ide, hogy német hitelkéhez biztos, ami biztos, kell a 6 hónap és megvárja az októbert.
tehát később kezdett, esetleg volt köztes melócsá; mert ugye mindig több helyre felveteti magát és kezdési időket variálja.
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 09:49:52
x3)
Ha venne fel hitelt akkor cirka 80 ezer eurot kellene visszafizetnie, plusz diákhitel, plusz ams, plusz NAV, szerintem ez shiker
Gecis hányós lavór
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 09:49:57
x77)
Endre, tessék megcsinálni a kimutatást anyukádnak, ráérsz, nem?
Na ugye.
Na ugye.
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 09:51:10
x3)
Gyagyás tedd ki nekünk szépen az exceleket a helyzeteden úgy sem ront tovább viszont a kommenthaverokat lefoglalod pár napra amíg küldözgeted a masni cv-t.
Gecis hányós lavór
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 09:54:17
x30)
Mert így szó nélkül aláírt mindent elvágva egy későbbi pereskedés esélyét.
10k euró aprópénz ezért abban a szakmában ahol ezer eurós napidíjak vannak. az ügyvédeknek meg inkább 2-3 :D
Optimo Principi
Sep 29, 2023 09:54:27
Valaki régebben írta hogy nehezebben vesznek fel osztrákiában alkalmazottnak. A próbaidôt általában fix idejû szerzôdéssel oldják meg mert úgy könnyebb megszabadulni a kóklerektôl. Aztán ha az lejár akkor veszik fel a célszemélyt alkalmazottnak. Fene se érti ezeket a labancokat.
Sep 29, 2023 09:54:27
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 09:58:46
x77)
Most Gézának loopolsz, Endre?
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 10:01:49
x24)
Hogy ment a mai vezetes, kesztyubab?
Megdicsert az oktato? Hanyszor fulladtal le?
Kuplungot mikor csereltet miattad az oktato?
Vizsgaidopont meg van mar?
Anyaddal sikerult rendezni a leak utani stresszt?
Valaszolj, köcsög!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Megdicsert az oktato? Hanyszor fulladtal le?
Kuplungot mikor csereltet miattad az oktato?
Vizsgaidopont meg van mar?
Anyaddal sikerult rendezni a leak utani stresszt?
Valaszolj, köcsög!
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 10:03:02
x1)
Szolni kene Tibcedesznek, hogy a felesege nagyobb osszegu vegkielegitest kapott! Egy heten belul a seggere verne a tizezer euronak.
Biztatási kár
(
x10)
Sep 29, 2023 10:03:16
x10)
Osztrák melóhellyel igényel német hitelt. Szerintem csak a szerződést fogja bemutatni és a banki kivonatot, ahol látszik az utolsó 3 hónap fizetési utalása.
Fifi az ilyenekhez nem gyagya, már rég kimókolta magában, hogy oldja meg ezeket. Az, hogy golda ezt nem tudja, ezen se lepődnék meg. Alig áll vele szóba a gyagya, ezt bizonyítja az is, hogy még mindig abban van, hogy majd az anyja nevén lesz a roncs.
(Ne írjátok le többet, hogy hallgassam meg "goldát, 3x megvolt, csak én más következtetést vonok le.) :)
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 10:04:06
x77)
Ha lenne eszed, ebből a lelépő pénzből vennél autót, ezzel bevonzva a jogsit mellé, plusz motiváló hatása is lenne.
Ennyi eszed nincs, köcsög.
Ennyi eszed nincs, köcsög.
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 10:04:48
x24)
felvenni felveszik, hisz látod, mindig talál melót a kamu CV-vel, utána se néznek....és ez már neki 3 hónap fütyizés meg biztonság (ahogyő fogalmaz...)
nekünk szokatlan ez a "munkavállaló simogatás", egyszerűen ennek itt se hagyománya, se kultúrája.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 10:05:50
x68)
Még szerencse, hogy fél éve spórolsz Púpszászon, úgyhogy már milliókat tettél félre.
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 10:06:11
x24)
szerintem ebben a helyzetben az is mókás lesz, ha kap hitelt, meg az is, ha nem :o)))
ha pénzhez jut, abban a pillanatban ott terem a szisza, a haverok és indul a költekezés.
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 10:06:50
x3)
Endi remélem ma te mész ebédért és nem anutádat zavarod el. Van még húgymeleg sörike a macskaólban?
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 10:06:53
x136)
Fikás így most van időd faszultatni.
Vedd elő a kártyaolvasót, és faszultasd meg gézát!
Vedd elő a kártyaolvasót, és faszultasd meg gézát!
bolgár jeti
(
x30)
Sep 29, 2023 10:07:45
x30)
Alig áll vele szóba a gyagya, ezt bizonyítja az is, hogy még mindig abban van, hogy majd az anyja nevén lesz a roncs.
Szerintem tegnap este 9 óta már nincs ebben :D
De tényleg pedofil: 1-től 10-es skálan szerinted mennyire volt vicces az a telefonhívás?
Klohek
(
x12)
Sep 29, 2023 10:09:11
x12)
Most Gézának loopolsz, Endre?
huszárúr már gondolatban költi, endre, végkielégítését...
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 10:17:16
x23)
Ha Március 6 kezdet, ezt is ö mondta el, mikor közeledett az első 3 hónap és ezzel a 3 hónapos "próbaidő" vége akkor Szeptember 6 megvolt a 6 hónap. Illetve mikor 2-3 hete a dispo emelést intézte és a bankkal levelezett az ügybe, ott is állítása szerint azt írta nekik, hogy láthatják ők is, hogy már 6 hónapja ugyanonnan kap fizetést. Ezek alapján talán kizárható, hogy volt köztes meló hely.
Ezt csak mi feltételezzük, hogy több helyre is felveteti magát és variálja a kezdési időket. Ha például igy lenne akkor nem kéne heteket vagy akár 1 hónapot is várnia, hogy kezdhessen egy egy kibaszáscsá után. Lásd például a GVS, január közepén függesztette fel, majd Január végén mondtak fel neki. Ö mégis csak Március 6 kezdet dolgozni a mostani helyén és nem Február 1 vagy Március 1-el. Ezek alapján szerintem annyi van, hogy mint tudjuk több helyre jelentkezik és max akkor sunnyog vissza egy egy céghez, akik korában fel vették volna, mikor már nincs meg az aktuális melócsá és jelzi nekik, hogy na itt vagyok, kellek még? De az, hogy egyszere 2 vagy 3 helyre is fel van véve, miközben a munka kezdéssel variál, szerintem kizárható ezek alapján.
-
Sep 29, 2023 10:18:23
...csak én más következtetést vonok le.) :)
Igen, ez nyilvánvaló, hogy teljesen másképpen látod a dolgokat.
Persze nem baj, néha jól jön a más nézőpont. :)
Sep 29, 2023 10:18:23
Bécsi hajléktalan
(
x1)
Sep 29, 2023 10:20:53
x1)
Maradjunk a valosag talajan! Egy honap alatt megszabaditjak a penzetol a retard haverjai. Endrenek tenyleg penzugyi gondnoksag valo, egyszeruen barmennyit keres, barmennyi penzhez jut, akkor is elszorja esz nelkul.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 10:26:41
x68)

Azóta már azt is irigyelheted, hogy neki van munkája :)))))
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 10:27:19
x24)
De az, hogy egyszere 2 vagy 3 helyre is fel van véve, miközben a munka kezdéssel variál, szerintem kizárható ezek alapján.
nem, féreértettél. ő azt csinálja, hogy párhuzamosan felvételizik, de mindenkinek mást mond, hogy mikor tud kezdeni. pl. hónap elseje, közepe stb. aztán, ha valahol állományba kerül, akkor a többit visszamondja.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 10:29:06
x68)
Endre! Ki kéne rúgatni ezt a tranyógecit, nem? A kurva anyját!
Mifaaaaaaaaaaaan
mikedp
(
x9)
Sep 29, 2023 10:30:06
x9)
Faszpinás is gondban van , fenyegeti a hideg. Gondolom az volt a mesterterv , hogy kicsit dolgozik , aztán gyagya kiveszi az albit és ezzel be is szünteti a munkát. Valszeg számolt a hitel kiváltó hitellel is , abból egy darabig élősködhetett volna.
Na tibi ezt most beszívtad ,mint alfeled a faszodat.
KURVArangy
LuxTroll
Sep 29, 2023 10:30:56
Hé buzi, Luxemburgban van a Dockler, oda biztos felvennének már csak kabalának is.
*Pr
*Pr
Sep 29, 2023 10:30:56
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 10:31:03
x24)
Faszpinás is gondban van , fenyegeti a hideg. Gondolom az volt a mesterterv , hogy kicsit dolgozik , aztán gyagya kiveszi az albit és ezzel be is szünteti a munkát. Valszeg számolt a hitel kiváltó hitellel is , abból egy darabig élősködhetett volna.
még ne zárjuk ki a közös albit és a nonstop tiktokozást - endrének se lesz lassan más lehetősége...
Sörike
(
x3)
Sep 29, 2023 10:31:47
x3)
Sheldon
(
x2)
Sep 29, 2023 10:33:54
x2)
Azt kétlem. Be van kamerázva. És emlékezz, erre már rábasztak egyszer, mikor még Jucival futott.
Ásó27
(
x68)
Sep 29, 2023 10:36:51
x68)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 29, 2023 10:37:19
x39)
Sajnos csak a Sodipediáról meg a Digest-ről tudom mostanában követni a dolgokat, de a mai nap basszus elmegyek egy zsinagógába és táncra perdülök az összes zsidóval!
A tánciról szeretnénk kérni, 720p-s felvételt!
Ha lehet több nézőpontból.
Köszönjük!
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 10:37:39
x77)
Endre már bőszen intézi Tibi kirúgását.
Kaffka Tibor közlegény
Sep 29, 2023 10:38:21
Mmmm csokibonbonsz
Sep 29, 2023 10:38:21
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 29, 2023 10:42:45
x10)
Endre! Szerintem táraz be, télire egy kis kesernyét! Jól fog jönni a Blahán!
Álmodjatok Rémeket!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 10:44:30
x23)
Ja igen az még lehetséges. Én csak azért írtam amit írtam mert ugye azt irtad hogy felveteti magát és ezt ugy értelmeztem, hogy akkor ö felvan véve ami után csúsztatja a kezdési időpontokat. Mondjuk mivel úgyis a cég dönt róla, hogy mikor van rá szüksége, mikortól kell kezdeni, igy nem tudom mi értelme lenne szétosztani az időpontokat ahelyet hogy azt mondaná hogy akár holnap is kezdeni tud. Max akkor lenne értelme hogy mondjuk jobb fizetés miatt munka közbe akar céget váltani, és mondjuk a felmondási idő miatt van erre szükség. Na de ö nem ezt csinálja, hanem megvárja míg kibaszák és akkor kezdi az új melót intézni. Legalábbis az eddigi jelek szerint. :)
halászlé
(
x24)
Sep 29, 2023 10:53:09
x24)
Ja igen az még lehetséges. Én csak azért írtam amit írtam mert ugye azt irtad hogy felveteti magát és ezt ugy értelmeztem...
rosszul fogalmaztam, pocsánat :) neem, szerintem keres folyamatosan;
ugye sok helyen 1 hónap a próbaidő, akkor minden indok nélkül ki tudják baszni.
ezt az időszak nála a "dokumentum olvasás"; valahogy mindig ki tudja bulizni, hogy ezek után is foglalkoztassák; itt már átlép mondjuk határozott időre, 3 hónapra.
1 hónappal a munkakezdés utána már keres - ugye, akkor vége a dokumentum olvasásnak, kezdi verni a víz, hogy valamit le kéne tenni az asztalra, de nem tud, még chat gpt-vel sem.
na, akkor szórja a CV-ket, és beidőzít pár melócsát a próbaidő végére; aztán ha maradhat visszamondja.
amikor eltűnik, simán el tudom képzelni, hogy munkát keres, mert csak akkor dolgozik a sodi, ha melócsát keres.
sörtötbontok
(
x8)
Sep 29, 2023 10:54:49
x8)
Endre, frissítsd be a LinkedIn profilodat az újabb projektmelócsával!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 29, 2023 10:55:10
x23)
Gyagyás, egyre hidegebbek az éjszakák. Most hogy 3 havi fizetést kapsz meg, lehet hogy egybe, ugye ma már megrendeled, jövő héten meg levideózod a komment haveroknak az új dobkályhát, olajkályhát, olajradiátort vagy a franc tudja mivel akarod átvészelni a telet a macska és tibi hugyos ólba.
Hahó
(
x136)
Sep 29, 2023 11:02:30
x136)
Fikás akkor te most már TÉNYLEG a felmondási idődet töltöd?
Na ez most
Sep 29, 2023 11:04:25
Comfirmed.
Bevonzotta a felmondási időt.
asodi
Sep 29, 2023 11:04:25
MaxPayne
(
x24)
Sep 29, 2023 11:05:48
x24)
Ha a felmondasi idejet tolti, akkor nyilvan lofaszt sem csinal mar, max ezerrel kuldozgeti a masnis cv-ket. Kerdes, hogy az osztrakoknal probalkozik-e meg, vagy mar csak a nemeteknel.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
linziasztal01
(
x77)
Sep 29, 2023 11:06:50
x77)
Péntek van, ideje chillelni, he.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 29, 2023 11:08:19
x13)
Ha a felmondasi idejet tolti, akkor nyilvan lofaszt sem csinal mar
Miért, eddig csinált bármit is? Sörözésen, fórumozáson és loopoláson kívül semmit, ennyi az élete a kis recskásnak, ebben eddig lehetett eljutni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 29, 2023 11:08:20
x10)
Folytatja a vedelést, mint eddig. Semmi se változott..
Jah, de még is. Kirúgták asodit!
-.-
Sep 29, 2023 11:13:30
Endre mesélj hogyan halad a cikázás most, hogy rengeteg szabadidőd lett?
Sep 29, 2023 11:13:30
csicskovics
Sep 29, 2023 11:14:17
Közben McIsti 1000+ nézős live-okat meg collabokat nyom Tiktokon a Tőrőkkel meg Norbert "romungró" Stuval.
Asodinak ez a karrier sem jött be. Asodi Tiborra próbált építeni, de ahogy Judka kikerült a képből, 300 nézőnél ő sem tudott több nézőt produkálni többé. Asodi mindig a lúzerekkel áll le, az ellenségei (Viktor) pedig mindig többre viszik. Lúzer asodi. A kék óceán kiszáradt.
Asodinak ez a karrier sem jött be. Asodi Tiborra próbált építeni, de ahogy Judka kikerült a képből, 300 nézőnél ő sem tudott több nézőt produkálni többé. Asodi mindig a lúzerekkel áll le, az ellenségei (Viktor) pedig mindig többre viszik. Lúzer asodi. A kék óceán kiszáradt.
Sep 29, 2023 11:14:17
egynadrág
(
x2)
Sep 29, 2023 11:14:53
x2)
Most akkor ha jól értem Hahó keresett 10.000 eurót a pedofilnak?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Valamelyik postai alkalmazott már bőszen használja a Kártyent / Bad Dragon dildot