Szia Szandika.
"Max öten utálnak." "A trollok ártalmatlanok."
Nem akarlak meggyőzni - hisz mint magam is, mint mindenki Sodi - de fifi is minden nap úgy hajtja álomra a fejét, hogy semmi baj nem történhet.
Oszt mégis...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
60 ezer euró hiteles gyagyás nem megy a melócsá után már sehova drága pharátom, a berlini szaunáról is már csak a pédián keresztül álmodozik
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Szomorú, hogy erre 14 upvote ment.
Aki szerint Szandika ismeri és használja az “epekedni” szót az eddig valami más műsort nézett.
"Jó estét oktató bácsi! Kiss Endre vagyok, de másik telefonról, mert anya elvette az enyémet. Maga szerint ha most megiszom a szokásos hajnali sörömet, akkor vezethetek reggelre?"
Azt a kurva eget.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ahogyan Tibinek van levédett táncmozdulata, úgy a gyagyás is levédethetné ezt a testtartást.
Hátizsákkal púposan görnyén egy darab pókujjal bűvöli a spermával rétegezett telefont
Fórumozol elmebeteg?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Seggfáj
Duplapluszseggfáj
Akkor kávézzunk, puszi-puszi
8 órázó szürkeegér
Brékó-brékó teflontroll, munka van!
Hihetetlen hogy ez a féreg még mindig vezethet.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én ennek a helyedben örülnék. Mázlista ismerőseid vannak. :D
na úgy látszik, gyulabát még nem sikerült eltáronrítani...mennyit perkálsz neki púpom?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
van az az összeg...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Fél hétkor felveszi, 8 kor kirakja... Megvolt a két óra vezetés..xd Jobb hátul motyogott magában, mert más tanuló is volt..
köcönöm, akkor ez is remek befektetés XXXDD
ezek alapján viszont a levezett óraszám és kilométerek is az autimatek alapján számolandók, tehát a aldó hangón a felét a hátsó ülésen töltötte XXDD
Pont ezért hatalmas fasság amit a fikás hisz, hogy már mehetne vizsgára. Kora reggeli, hétvégi vezetés vidéken, biztos hatalmas a forgalom. Tessék pestre jönni, hétköznap délelőtt. Akkor lehet vezetni.
Nagyon nevetek.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Elképzelem, ahogy megjelenik egy cikk:
"Alkalmazkodási zavarral a dugóban" -szakértőnk válaszol.
De amúgy tényleg ez. Én nem nézem ki fikásból hogy egy csúsztatott kuplungos elindulás menne neki.
Jobb egyből tuti besegít neki a vén komcsi Gyula bá. Vizsgán lesz ám faszulás endiii. Forgalom is, pedálkezelés is, ujj-jujj!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jaja, hétköznap délután, mindenki megy haza, besorolasok, stb.
Jó lenne egy titkos felvétel:)
Tuti fog titkos hangfelvételt készíteni a vizsgáról.
Abban van a vezetés utáni emergency shöröcske.
Én is reggel 6-ra jártam vezetni, de csak azért mert még tanultam, és így tudtam beérni az első órára
Ez az egyetlen elfogadható ok, amúgy debilség csak hajnalban 0 forgalomban levezetni az összes órát
Anno amikor 17 évesen tanultam vezetni is komolyan vettek annyira ( de szerintem mindenkit ) hogy ha már kifizettem azt a kurvasok pénzt akkor levezetjük majdnem percre pontosan a kifizetett időt. Azt meg végképp nem merték volna megtenni sehol, hogy nem hogy nem vezetjük le de nem is velem foglalkozik az oktató a saját órámon amit előre kifizettem neki, hanem mint valami kiskutyát, beültetnek hátra ahonnan még az utat sem látni. : D Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy felnőtt férfivel ezt megtenni extra durva alázás. Szóval két dolog történhetett:
- Gyulabá már szondát hord magánál és megfújatja a gnómmal. Ha az kijelzi az alkoholt amit nem is csodálok a fehércigánynál akkor megy szépen hátra és onnan figyelheti a fejtámlák hátulját.
- Vagy a másik, hogy új fejezetbe lépett endre megalázása és átbaszása, és már gyula bá is ott tart, hogy ha egy kicsit több esze lenne, simán tarthatná endrének az órákat online, teamsen keresztül, a fikazabáló azt is fizetné.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ezer okból vezethet valaki reggel 6-kor, ezzel szerintem semmi baj nincs. De hogy 10 óra után még nem tolatott, vagy hogy 30 óra után mennek csak "forgalomba" az a vicces :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
számomra pont ez a hivatalosan diagnosztizált mentális betegsége, az alkalmazkodási zavara jelenti a garanciát arra, hogy képtelen lesz helytállni a forgalomban. (=/= jogsiszerzés)
az, hogy lesz-e jogsija az más, az azon is fog múlni, hogy mennyire korrupt a rendszer és hogy mennyire van jó viszonyban az oktatójával, aki lefizetheti előre a vizsgabiztost. (ezért is kurva jó, hogy folyamatosan új oktatóhoz kell mennie)
pár kevsébé éles trolléga képtelen felfogni a gyagyás működését (pl hogy hogyanan tette le a kreszvizsgát), pedig roppant egyszerű:
a fikás erősen scripted szituációkban tud elfogadhatóan teljesíteni. előre, egymilliószor begyakorolt dolgokat viszonylag magabiztosan tud reprozni. (nálam ez klasszik autisztikus jegy btw)
-- előre begyakorolja az állásinterjúkra a német mondatokat (ezért tudja magát annyi céghez felvetetni valód német és szakmai tudás nélkül)
-- adott technológia pár alapfogását magabiztosan kezeli, mert olyan sokat használta. de képtelen újakat megtanulni vagy az ismertet kreatívan, újszerűen használni (magyarul a gyagyás egy klasszik szalagmunkás csak kódokkal)
-- a játékokban is csak úgy tud előrehaladni, ha előtte már 100x elvérzett és volt ideje begyakorolni a megoldást, tudja h mi vár rá.
-- a kreszvizsga kérdéseit lepörgette több ezerszer, így a vizsgán már nem érte meglepetés (ezt nagyon könnyű volt előre megjósolni)
A forgalmi vizsga kérdése egy kicsit más, mert az kevésbé objektív és nagyban függ h milyen személyekkel kerül interakcióba. Ha sikerül kifognia egy támogató oktatót (aki leszarja milyen állatot szabadít a forgalomba és csak a pénzt szereti) akkor az partner lehet abban, hogy robotikusan betanítsa neki a vizsgaútvonalakat, és kurva sok pénzért lefizesse a vizsgabiztost a legkönnyebb útvonalra. Még így is nagyon kevés esélyt adok annak, hogy legyen jogsija, ismerve a képességeit, de a korrupt rendszerünk miatt nem tenném 0%-ra teljesen.
Az mondjuk 1000% hogy ha valami csoda folytán ő egyedül vezet majd forgalomban, akkor balesetet fog okozni, mert képtelen megoldani számára ismeretlen, új szituációkat.
Éppen ezért az oktatók felé végzett trollkodás most elképesztően fontos, hogy véletlenül se tudjon összejátszani velük.
Lehet hogy ezek az intervenciók valakinek az életét mentik meg.
teljesen jogos meglátás!
de ne feledd hogy ott van a haldokló májacska is ami lassan, de biztosan lezárja a sztorit.
Eleg lenne egyszer meg.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Újabb 8 nap projektmunka
8 általános nem áll rendelkezésre
Ez szerintem nem Endre. Hiszen ő megtanulta hogy mindig körbe kell néznie, mert bárhol lekövethetik a trollszok *pr*
Tehát ha jól értem, korán reggel megveszi a söröket, majd sörökkel teli táskával beül az autó hátsó ülésére "vezetni" harmadikként? Mi a fasz történik itt?
Ha nem írta volna le hogy már megvan a kötelező 29 óra és 580km akkor mondanám, hogy már csak arra gyúrnak a vizsgához, de 32 órával és 648(?) km nem erről lehet szó. Esetleg lehet a debil kifizettet már előre 10 órát és ezért hurcolják még? Tényleg jó lenne tudni, hogy Gyulabá kapot e már tényfeltárást akár sms-be akár telefonhívás útján, e-mail cím nem rémlik hogy lett volna hozzá, mert itt nem volt jelezve hogy igen. És hogy igy tanítja e még mindig vagy csak azért mert mindig nem tud semmit a korcsról.
Na megyek keresek egy online sms küldő oldalt. :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szakadok a röhögéstől pedig csak a valóságot foglaltad össze
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Mert csak 14-et.
Nyelftanilag nem költött rá semennyit a fikás, mert nem kérte a tranyó. *ásít*
Hallod Májsz, menj már el kezelésre. Ez beteges.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Viktor, baszódj meg, senkit sem érdekel, hogy ráfüggtél egy prostira! Menj oda, ajánld fel neki, hogy elveszed feleségül és onnantól gondoskodsz majd róla, úgyis gazdag a családod! Arra biztos hajlik majd! Amúgy leszarjuk.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Takarodj már légyszi. :)
Na tejhabosítás, csá.
kivetel ha az a picsaszajba log :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Régi snecológusoknak remélem nem kell magyarázni, hogy mi történik.
Pontosan ugyanaz, mint ami a paszáskor. A gnóm a homályos sarokban, magányosan kukkolva fütyizik, miközben az XXL-es atlétás pár / Rocskaiék / a swinger klubban a 25 arab a kistérségi Hulk Hogannel, stb. keményen szexel.
Ugyanaz a minta 20 év óta. Most meg beül a hátsó ülésre megfigyelőnek, figyeli mit és hogy csinál a normális tanuló, akit az oktató instruál.
Szia, figyu, ez itt senkit sem érdekel, úgyhogy leszel szíves (akármelyik baromállat is vagy) ezzel a kontenttel eltakarodni a vérbajos narkós kurva anyádba, hogy a rákos faszú kurvaisten basszon lyukat a gyomrodba, te fasz.
NSZKSZ
Faszom
Ez olyan szép volt, hogy azt hittem Kakaspina írta.
Na tejhabosítás, csá.
Így van, a kivétel kivételét elfelejtettem!
Viszont ehhez minek a reggel 6-8 óra közötti tanulóhoz beültetni és mértnem mondjuk a 10-12 óra közötti, igazi forgalomba vezető tanulóhoz ültetik be? Főleg Vasárnap. Vagy 6-8 között megfigyeli a másik tanulót, 8 és 10 között meg megpróbálja alkalmazni a megfigyelteket esetleg? Ez mondjuk bele illene abba az oktatási, tanulási felfogásba, csak rövidtávon, hogy elég megtanulni a vizsga útvonalakat.
Amúgy gyagyás, te debil, ha több mint 30 levezetett órával a hátad mögött még erre van szükséged, akkor ez nem 100 hanem 200 órás oktatás lesz neked.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mutass nekem egy jogszabályt,hogy nem ülhetek az oktató ölében a vizsgán. Ez az én szerencsém, ti pedig ketté vagytok szarva nagyon.
Na jo, de kemenyen all kozben az oktato fasza?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ajjaj Ednre! Egyre szűkebb az a sárga pulóver!
Vagy a májad dagadt meg, vagy mocskos kövér vagy!
Álmodjatok Rémeket!
Mirror?
mert látja, hogy debil és leszedi pénzzel. ez most klasszik lehúzás.
nagyon jól mondod, csak egy gyuszibában is tudatosítani kell...lehet, h el kéne neki mesélni, hogy mi lett a mazda sorsa :)
Na, na, ez azért igazságtalan. Csak az EU-é. Hát azért ott van még Törökország, Oroszország, Belarusz, Bosznia, stb.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Dolgozunk rajta!
Szerző:
Vasaltheréspatkány
Oct 07, 2023 22:40:28
Válasz
(6)
Az osztályharc fokozódik!
Oct 07, 2023 22:40:28
Sheldon
(
x2)
Oct 07, 2023 22:55:09
x2)
Üdv!
Gondolom most is elérhető ez a retkes buzi Messengeren, csak engem korlátozott le. Én is, mint eleinte közületek sokan, szerettem volna segíteni rajta, hónapokon keresztül próbáltam tanácsokat adni neki, de ezeket ő figyelmen kívül hagyta. Hiába lett volna ott neki valaki, aki ingyen meghallgatja a hülyeségeit, ő mégis inkább olyanok után epekedett, akik magasról leszarták. Én levettem a kezem róla, és ezennel beállok közétek!
Gondolom most is elérhető ez a retkes buzi Messengeren, csak engem korlátozott le. Én is, mint eleinte közületek sokan, szerettem volna segíteni rajta, hónapokon keresztül próbáltam tanácsokat adni neki, de ezeket ő figyelmen kívül hagyta. Hiába lett volna ott neki valaki, aki ingyen meghallgatja a hülyeségeit, ő mégis inkább olyanok után epekedett, akik magasról leszarták. Én levettem a kezem róla, és ezennel beállok közétek!
Szia Szandika.
SyntaxError
(
x24)
Oct 07, 2023 23:34:41
x24)
Dehogy lesz úgy vége,mi Kádár népe vagyunk..legyen meg a mindennapi krumpli leves.. Csak is globális események kataklizmak vethetnek véget a rendszernek,mint anno a Szovjetunió felbomlása.. 1 éve bőven nálunk a legmagasabb az infláció ez euban és toronymagasan vezet a fidesz így is :) áll ellenzéknek is ez a legjobb lehet alibi performanszokat tartani a parlamentben havi 2 millióért...
"Max öten utálnak." "A trollok ártalmatlanok."
Nem akarlak meggyőzni - hisz mint magam is, mint mindenki Sodi - de fifi is minden nap úgy hajtja álomra a fejét, hogy semmi baj nem történhet.
Oszt mégis...
ügyeleteshüje
Oct 07, 2023 23:39:00
na SoDI nem mondjam el kétszer vegyed szépen fel a PRESS kevlárt és irány Izrael, nem hiszek a propagandista hír csatornáknak, kell egy hiteles közvetítő
normálishüje
Oct 07, 2023 23:39:00
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 08, 2023 00:20:27
x4)
na SoDI nem mondjam el kétszer vegyed szépen fel a PRESS kevlárt és irány Izrael, nem hiszek a propagandista hír csatornáknak, kell egy hiteles közvetítő
60 ezer euró hiteles gyagyás nem megy a melócsá után már sehova drága pharátom, a berlini szaunáról is már csak a pédián keresztül álmodozik
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 08, 2023 00:54:53
x5)
Endre, RIADÓ. A palesztin cigányok megtámadták izraelt. Takarodj haza megvédeni a fajtádat.
Kiss Farkas Farkas
-
Oct 08, 2023 00:55:25
Remélem az éjjeli ügyelet ma vagy holnap hivogatja éjszaka a fikást és goldát. Ne legyen éjszaka se nyugtuk.
Oct 08, 2023 00:55:25
Golda csiklója
(
x8)
Oct 08, 2023 01:07:36
x8)
6-kor vezetés!!! Vasárnap van.
Szerinted ideges lesz a Gyula, ha elkezdjük most hívogatni?
+36 30/243 62 17
IGEN/NEM ?
O és K együtt OK és minden OK!!
+36 30/243 62 17
IGEN/NEM ?
D_Dezső
(
x29)
Oct 08, 2023 01:54:35
x29)
Üdv!
Szomorú, hogy erre 14 upvote ment.
Aki szerint Szandika ismeri és használja az “epekedni” szót az eddig valami más műsort nézett.
-
Oct 08, 2023 02:39:29
6-kor vezetés!!! Vasárnap van.
+36 30/243 62 17
IGEN/NEM ?
+36 30/243 62 17
IGEN/NEM ?
"Jó estét oktató bácsi! Kiss Endre vagyok, de másik telefonról, mert anya elvette az enyémet. Maga szerint ha most megiszom a szokásos hajnali sörömet, akkor vezethetek reggelre?"
Oct 08, 2023 02:39:29
-
Oct 08, 2023 02:51:07
én legalább kettőről tudok
Oct 08, 2023 02:51:07
RCH-238
Oct 08, 2023 07:26:13
Indulhatunk Endre?!!.. xd. 

Oct 08, 2023 07:26:13
Kakaspina
(
x24)
Oct 08, 2023 07:30:32
x24)
Azt a kurva eget.
Fatászpika
(
x2)
Oct 08, 2023 07:37:49
x2)
Ahogyan Tibinek van levédett táncmozdulata, úgy a gyagyás is levédethetné ezt a testtartást.
Hátizsákkal púposan görnyén egy darab pókujjal bűvöli a spermával rétegezett telefont
-
Oct 08, 2023 07:40:09
Nahát, hol az oroszlán többi része?!!.. Endre, jól tárazz be alkoholból, mert ma pofon is jár mellé, sok bolt nincs tudod! Egységeink hermetikusan zártak ujjszaszon..Puszi puszi

Oct 08, 2023 07:40:09
egynadrág
(
x2)
Oct 08, 2023 07:40:22
x2)
Fórumozol elmebeteg?
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 08, 2023 07:40:50
x8)
Azt el kell ismerni, hogy kitartó srác ez az Endre. Hajnali kelés, s pontosság. Ez azért egy pont a számára. Mondjuk így is minuszban van.
Heki a traki
egynadrág
(
x2)
Oct 08, 2023 07:44:29
x2)
Gyula bácsi milyen boldog lesz mikor úgy kell vezetnie az anyósülésről hogy közben fogadja az aggódó állampolgárok hívásait!
Arról a pár fura autóról nem is beszélve amik folyamatosan lépésben követik munka közben.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Arról a pár fura autóról nem is beszélve amik folyamatosan lépésben követik munka közben.
Klohek
(
x12)
Oct 08, 2023 07:51:34
x12)
Nahát, hol az oroszlán többi része?!!.. Endre, jól tárazz be alkoholból, mert ma pofon is jár mellé, sok bolt nincs tudod! Egységeink hermetikusan zártak ujjszaszon..Puszi puszi

Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 08, 2023 07:58:40
x13)
Soha életemben nem hallottam olyat, hogy valaki reggel 6-ra járt vezetni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
max5enutálnak
(
x47)
Oct 08, 2023 08:02:27
x47)
Ezen a gnóm, torzszülött testalkaton csak javítana, ha teljes sebességgel elbaszna egy nyerges vontató.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Moszad
Oct 08, 2023 08:06:36
Jelentjük, tevékenységünket vissza kell fognunk itt, a honvédelemre kell koncentrálnunk.
A terepi munkavégzést a fórumnak kell végeznie.
Shalom!!!
A terepi munkavégzést a fórumnak kell végeznie.
Shalom!!!
Oct 08, 2023 08:06:36
Telebetyár_Időtelefon
Oct 08, 2023 08:19:00
Seggfáj
Duplapluszseggfáj
Akkor kávézzunk, puszi-puszi
Oct 08, 2023 08:19:00
trolléga
(
x30)
Oct 08, 2023 08:26:01
x30)
Brékó-brékó teflontroll, munka van!
Hihetetlen hogy ez a féreg még mindig vezethet.
-
Oct 08, 2023 08:27:24
gyuszi bácsi örülne ha valaki egy leheletnyi fing sprayvel megkínálná endrét
Oct 08, 2023 08:27:24
Golda csiklója
(
x8)
Oct 08, 2023 08:34:22
x8)
Integettél megint a kommenthaveroknak?
Gyuszibát már a pedofil simogatók közzé soroljuk?
O és K együtt OK és minden OK!!
Gyuszibát már a pedofil simogatók közzé soroljuk?
Optimo Principi
Oct 08, 2023 08:35:25
Én ennek a helyedben örülnék. Mázlista ismerőseid vannak. :D
Oct 08, 2023 08:35:25
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 08:39:04
x24)
na úgy látszik, gyulabát még nem sikerült eltáronrítani...mennyit perkálsz neki púpom?
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 08:39:41
x24)
van az az összeg...
-
Oct 08, 2023 08:45:04
van az az összeg...
Fél hétkor felveszi, 8 kor kirakja... Megvolt a két óra vezetés..xd Jobb hátul motyogott magában, mert más tanuló is volt..
Oct 08, 2023 08:45:04
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 08:46:59
x24)
köcönöm, akkor ez is remek befektetés XXXDD
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:02:40
x77)
Gondolom vezetsz még a vasárnap reggeli csúcsban :D
Ideges vagy, lelkecske? Szerintem várnak rád :)
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 09:05:49
x24)
ezek alapján viszont a levezett óraszám és kilométerek is az autimatek alapján számolandók, tehát a aldó hangón a felét a hátsó ülésen töltötte XXDD
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 08, 2023 09:08:21
x6)
Gondolom vezetsz még a vasárnap reggeli csúcsban :D
Pont ezért hatalmas fasság amit a fikás hisz, hogy már mehetne vizsgára. Kora reggeli, hétvégi vezetés vidéken, biztos hatalmas a forgalom. Tessék pestre jönni, hétköznap délelőtt. Akkor lehet vezetni.
Nagyon nevetek.
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:10:44
x77)
Pont ezért hatalmas fasság amit a fikás hisz, hogy már mehetne vizsgára. Kora reggeli, hétvégi vezetés vidéken, biztos hatalmas a forgalom.
sittessanyi
(
x7)
Oct 08, 2023 09:12:27
x7)
szerintem az az okádék színű sárga pulcsi lassan egy lapon említhető az egynadrággal.
ha jól rémik, már többször is írták a fikásnak, hogy abban a sárga szarban gyerekjáték követni.
ha jól rémik, már többször is írták a fikásnak, hogy abban a sárga szarban gyerekjáték követni.
Démon Démon Démon
Oct 08, 2023 09:13:19
Nem irigylem a másik tanulót, pláne akkor ha még csak most kezd. Képzeljétek el milyen szar lett volna úgy vezetni tanulni, hogy egy gnóm ül a hátsóülésen.
Nem ember. Démon!
Oct 08, 2023 09:13:19
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:16:07
x77)
Ezek a vezetések olyanok lehetnek, mint amikor nagypapa megengedte az unokának, hogy kicsit kormányozhatja a Trabantot/Zsigulit a földúton, de papa kezelei a pedálokat.
Gyula bácsi ölében ülsz, Endre?
ludovika
Oct 08, 2023 09:19:37
Tranyo live / Tik Tok
Oct 08, 2023 09:19:37
trolléga
(
x30)
Oct 08, 2023 09:20:45
x30)
Ezek a vezetések olyanok lehetnek, mint amikor nagypapa megengedte az unokának, hogy kicsit kormányozhatja a Trabantot/Zsigulit a földúton, de papa kezelei a pedálokat.
De amúgy tényleg ez. Én nem nézem ki fikásból hogy egy csúsztatott kuplungos elindulás menne neki.
Jobb egyből tuti besegít neki a vén komcsi Gyula bá. Vizsgán lesz ám faszulás endiii. Forgalom is, pedálkezelés is, ujj-jujj!
Klohek
(
x12)
Oct 08, 2023 09:23:02
x12)
endre, 10 órai misére még odaérsz?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:23:45
x77)
Nagyon fogok nevetni, amikor ilyen 2-3 fele fog vizsgaidőpontot kapni :D
Mert hogy nem 6-kor, az biztos.
Norina
(
x2)
Oct 08, 2023 09:25:14
x2)
Nagyon fogok nevetni, amikor ilyen 2-3 fele fog vizsgaidőpontot kapni :D
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:26:38
x77)
Tuti fog titkos hangfelvételt készíteni a vizsgáról.
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:30:39
x77)
Egyébként, Endre, az a hátizsák mi a fasznak?
Kirándulni mész?
Kirándulni mész?
SporoloProli
(
x3)
Oct 08, 2023 09:35:32
x3)
Egyébként, Endre, az a hátizsák mi a fasznak?
Kirándulni mész?
Kirándulni mész?
Abban van a vezetés utáni emergency shöröcske.
Hahó
(
x136)
Oct 08, 2023 09:37:57
x136)
Fikás első útja a kisboltba vezetett sörért. Ezért van nála hátizsák.
Fosik a trolloktól, bujkált az állomáson.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Fatászpika
(
x2)
Oct 08, 2023 09:38:35
x2)
Én is reggel 6-ra jártam vezetni, de csak azért mert még tanultam, és így tudtam beérni az első órára
Ez az egyetlen elfogadható ok, amúgy debilség csak hajnalban 0 forgalomban levezetni az összes órát
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 08, 2023 09:39:17
x21)
Tibor holnap újra dolgozni fog.
Pietr
(
x2)
Oct 08, 2023 09:47:43
x2)
Anno amikor 17 évesen tanultam vezetni is komolyan vettek annyira ( de szerintem mindenkit ) hogy ha már kifizettem azt a kurvasok pénzt akkor levezetjük majdnem percre pontosan a kifizetett időt. Azt meg végképp nem merték volna megtenni sehol, hogy nem hogy nem vezetjük le de nem is velem foglalkozik az oktató a saját órámon amit előre kifizettem neki, hanem mint valami kiskutyát, beültetnek hátra ahonnan még az utat sem látni. : D Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy felnőtt férfivel ezt megtenni extra durva alázás. Szóval két dolog történhetett:
- Gyulabá már szondát hord magánál és megfújatja a gnómmal. Ha az kijelzi az alkoholt amit nem is csodálok a fehércigánynál akkor megy szépen hátra és onnan figyelheti a fejtámlák hátulját.
- Vagy a másik, hogy új fejezetbe lépett endre megalázása és átbaszása, és már gyula bá is ott tart, hogy ha egy kicsit több esze lenne, simán tarthatná endrének az órákat online, teamsen keresztül, a fikazabáló azt is fizetné.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2023 09:48:24
x30)
Ezer okból vezethet valaki reggel 6-kor, ezzel szerintem semmi baj nincs. De hogy 10 óra után még nem tolatott, vagy hogy 30 óra után mennek csak "forgalomba" az a vicces :D
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:50:05
x77)
Endre, minden yo?
"Kikérted" magad vizsgára?
"Kikérted" magad vizsgára?
Vasaltheréspatkány
Oct 08, 2023 09:50:24
Uram atyám, ez már "Berlin" ostroma? Na látod gyagyás ide vezetett az office home háború. Oct 08, 2023 09:50:24
sittessanyi
(
x7)
Oct 08, 2023 09:53:39
x7)
számomra pont ez a hivatalosan diagnosztizált mentális betegsége, az alkalmazkodási zavara jelenti a garanciát arra, hogy képtelen lesz helytállni a forgalomban. (=/= jogsiszerzés)
az, hogy lesz-e jogsija az más, az azon is fog múlni, hogy mennyire korrupt a rendszer és hogy mennyire van jó viszonyban az oktatójával, aki lefizetheti előre a vizsgabiztost. (ezért is kurva jó, hogy folyamatosan új oktatóhoz kell mennie)
pár kevsébé éles trolléga képtelen felfogni a gyagyás működését (pl hogy hogyanan tette le a kreszvizsgát), pedig roppant egyszerű:
a fikás erősen scripted szituációkban tud elfogadhatóan teljesíteni. előre, egymilliószor begyakorolt dolgokat viszonylag magabiztosan tud reprozni. (nálam ez klasszik autisztikus jegy btw)
-- előre begyakorolja az állásinterjúkra a német mondatokat (ezért tudja magát annyi céghez felvetetni valód német és szakmai tudás nélkül)
-- adott technológia pár alapfogását magabiztosan kezeli, mert olyan sokat használta. de képtelen újakat megtanulni vagy az ismertet kreatívan, újszerűen használni (magyarul a gyagyás egy klasszik szalagmunkás csak kódokkal)
-- a játékokban is csak úgy tud előrehaladni, ha előtte már 100x elvérzett és volt ideje begyakorolni a megoldást, tudja h mi vár rá.
-- a kreszvizsga kérdéseit lepörgette több ezerszer, így a vizsgán már nem érte meglepetés (ezt nagyon könnyű volt előre megjósolni)
A forgalmi vizsga kérdése egy kicsit más, mert az kevésbé objektív és nagyban függ h milyen személyekkel kerül interakcióba. Ha sikerül kifognia egy támogató oktatót (aki leszarja milyen állatot szabadít a forgalomba és csak a pénzt szereti) akkor az partner lehet abban, hogy robotikusan betanítsa neki a vizsgaútvonalakat, és kurva sok pénzért lefizesse a vizsgabiztost a legkönnyebb útvonalra. Még így is nagyon kevés esélyt adok annak, hogy legyen jogsija, ismerve a képességeit, de a korrupt rendszerünk miatt nem tenném 0%-ra teljesen.
Az mondjuk 1000% hogy ha valami csoda folytán ő egyedül vezet majd forgalomban, akkor balesetet fog okozni, mert képtelen megoldani számára ismeretlen, új szituációkat.
Éppen ezért az oktatók felé végzett trollkodás most elképesztően fontos, hogy véletlenül se tudjon összejátszani velük.
balek
(
x10)
Oct 08, 2023 09:54:56
x10)
Nem lehet, hogy ez a debil kikérte már magát vizsgára?
Ha közeli a vizsgaidőpont, akkor az lehet ok arra, hogy jófejségből nem dobja még ki az oktató.
Ha valaki tud vele beszélni, a bizonyítékokkal alátámasztva megirhatná neki, hogy úgy engedje át a pedofilt, hogy a vizsgáról is videófelvétel készül és az engedélyével, börtönnel játszik, ha belemegy a pedofil szürkezónás átsegítésébe.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ha közeli a vizsgaidőpont, akkor az lehet ok arra, hogy jófejségből nem dobja még ki az oktató.
Ha valaki tud vele beszélni, a bizonyítékokkal alátámasztva megirhatná neki, hogy úgy engedje át a pedofilt, hogy a vizsgáról is videófelvétel készül és az engedélyével, börtönnel játszik, ha belemegy a pedofil szürkezónás átsegítésébe.
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 09:57:08
x77)
Ebben az okádék pulcsiban jól elbújtál a trollszok elől, Endre?
Egy gyümölcsös sörike filmecske elfogyott hajnalban, ugye?:))
Egy gyümölcsös sörike filmecske elfogyott hajnalban, ugye?:))
Teknősrajongó
Oct 08, 2023 09:57:59
hetyetye
Reméljük nem a pedofilét! Lehet hogy ezek az intervenciók valakinek az életét mentik meg.
Oct 08, 2023 09:57:59
AutiAdsense
Oct 08, 2023 09:59:05
Ændre, remélem tudod, hogy senki nem veszi be, hogy az oktató akarta 6-kor kezdeni az órákat. Senki nem lenne ilyen debil, rajtad kívül :D
Oct 08, 2023 09:59:05
sittessanyi
(
x7)
Oct 08, 2023 10:01:12
x7)
Reméljük nem a pedofilét!
teljesen jogos meglátás!
de ne feledd hogy ott van a haldokló májacska is ami lassan, de biztosan lezárja a sztorit.
Troll osztag
Oct 08, 2023 10:06:14
teljesen jogos meglátás!
Majd feldobjuk azt is a tetőre. de ne feledd hogy ott van a haldokló májacska is ami lassan, de biztosan lezárja a sztorit.
Oct 08, 2023 10:06:14
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 10:08:42
x77)
Hányszor fulladtál le, Endre?
MaxPayne
(
x24)
Oct 08, 2023 10:13:19
x24)
Hányszor fulladtál le, Endre?
Eleg lenne egyszer meg.
Kaffka Tibi CVje
Oct 08, 2023 10:13:46
Tibor holnap újra dolgozni fog.
Újabb 8 nap projektmunka
8 általános nem áll rendelkezésre
Oct 08, 2023 10:13:46
trolléga
(
x30)
Oct 08, 2023 10:15:28
x30)
i.ibb.co/D5gnqXg/image.jpg
i.ibb.co/D5gnqXg/image.jpg
Ez szerintem nem Endre. Hiszen ő megtanulta hogy mindig körbe kell néznie, mert bárhol lekövethetik a trollszok *pr*
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 08, 2023 10:17:24
x23)
Tehát ha jól értem, korán reggel megveszi a söröket, majd sörökkel teli táskával beül az autó hátsó ülésére "vezetni" harmadikként? Mi a fasz történik itt?
Ha nem írta volna le hogy már megvan a kötelező 29 óra és 580km akkor mondanám, hogy már csak arra gyúrnak a vizsgához, de 32 órával és 648(?) km nem erről lehet szó. Esetleg lehet a debil kifizettet már előre 10 órát és ezért hurcolják még? Tényleg jó lenne tudni, hogy Gyulabá kapot e már tényfeltárást akár sms-be akár telefonhívás útján, e-mail cím nem rémlik hogy lett volna hozzá, mert itt nem volt jelezve hogy igen. És hogy igy tanítja e még mindig vagy csak azért mert mindig nem tud semmit a korcsról.
Na megyek keresek egy online sms küldő oldalt. :D
Pietr
(
x2)
Oct 08, 2023 10:20:29
x2)
Szakadok a röhögéstől pedig csak a valóságot foglaltad össze
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 08, 2023 10:23:52
x21)
Tibor szerint az nem igaz, hogy a Fikás 15 milliót költött rá.
trolléga
(
x30)
Oct 08, 2023 10:24:51
x30)
Tibor szerint az nem igaz, hogy a Fikás 15 milliót költött rá.
Mert csak 14-et.
Nyelftanilag nem költött rá semennyit a fikás, mert nem kérte a tranyó. *ásít*
sittessanyi
(
x7)
Oct 08, 2023 10:36:28
x7)
milyen aranybánya lehetne ha a tanulóvezető társát rá tudnánk venni egy kis információmegosztásra
5letgazda
Oct 08, 2023 10:52:24
Sajnos én helyileg kurva messze vagyok de szerintem az oktatocsá menete az lenne, hogy levideózzuk gyuszibácsit meg ensit “munka” közben.
Ezt továbbítjuk gyuszibának, azzal a levéllel, hogy ugyanilyen kíséretet fognak kapni vizsgán is, szakoktatói kísérettel aki számolja majd a hibapontokat. Ellenőrizve lesz az esetleges kenőpénz és a vizsga egy pontján rencőrt fogunk hívni ittas vezetés miatt is. Majd bármely negativ kimenetel esetén az egèsz kikerül majd a netre.
Mondjuk amilyen szervezett meg fegyelmezett a tanszék, ez nem feltétlen nem így fog lezajlani kedves fikaevő Endre
Ezt továbbítjuk gyuszibának, azzal a levéllel, hogy ugyanilyen kíséretet fognak kapni vizsgán is, szakoktatói kísérettel aki számolja majd a hibapontokat. Ellenőrizve lesz az esetleges kenőpénz és a vizsga egy pontján rencőrt fogunk hívni ittas vezetés miatt is. Majd bármely negativ kimenetel esetén az egèsz kikerül majd a netre.
Mondjuk amilyen szervezett meg fegyelmezett a tanszék, ez nem feltétlen nem így fog lezajlani kedves fikaevő Endre
Oct 08, 2023 10:52:24
Dörpepúp
(
x7)
Oct 08, 2023 10:59:05
x7)
Ha ma sem basz meg engem senki pénzért, megölöm magam :(
Hallod Májsz, menj már el kezelésre. Ez beteges.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 08, 2023 11:14:13
x7)
Viktor, baszódj meg, senkit sem érdekel, hogy ráfüggtél egy prostira! Menj oda, ajánld fel neki, hogy elveszed feleségül és onnantól gondoskodsz majd róla, úgyis gazdag a családod! Arra biztos hajlik majd! Amúgy leszarjuk.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 08, 2023 11:17:55
x5)
irreleváns tartalom
Takarodj már légyszi. :)
sörtötbontok
(
x8)
Oct 08, 2023 11:19:11
x8)
Laurával kapcsolatban két leak releváns:
1. ha Endre picsog neki
2. az Endre-Laura házipornó (ha nem lóg bele a képbe Géza pöcse)
1. ha Endre picsog neki
koszos
(
x11)
Oct 08, 2023 11:23:02
x11)
Laurával kapcsolatban két leak releváns:
1. ha Endre picsog neki
1. ha Endre picsog neki
Johann Hölzel
(
x1)
Oct 08, 2023 11:26:47
x1)
Vasárnap, de nincs kereszt csak máj a fórumon a tető helyett.
Endre, ez is a te hibád!
Endre, ez is a te hibád!
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 08, 2023 11:28:50
x16)
Pontosan ugyanaz, mint ami a paszáskor. A gnóm a homályos sarokban, magányosan kukkolva fütyizik, miközben az XXL-es atlétás pár / Rocskaiék / a swinger klubban a 25 arab a kistérségi Hulk Hogannel, stb. keményen szexel.
Ugyanaz a minta 20 év óta. Most meg beül a hátsó ülésre megfigyelőnek, figyeli mit és hogy csinál a normális tanuló, akit az oktató instruál.
kramalon
(
x8)
Oct 08, 2023 11:30:38
x8)
Szia, figyu, ez itt senkit sem érdekel, úgyhogy leszel szíves (akármelyik baromállat is vagy) ezzel a kontenttel eltakarodni a vérbajos narkós kurva anyádba, hogy a rákos faszú kurvaisten basszon lyukat a gyomrodba, te fasz.
NSZKSZ
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 08, 2023 11:34:22
x5)
NSZKSZ
NSZKSZ
Ez olyan szép volt, hogy azt hittem Kakaspina írta.
Kakaspina
(
x24)
Oct 08, 2023 11:37:54
x24)
Ne feledd duffadt, anyukád nagyon büszkén néz le rád az égből, hogy egy kurvát zaklatsz és egy levágott faszú szarszagú férfit támogatsz.
Ja, hogy nem lát mert el van borulva? Mindegy. Andi.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ja, hogy nem lát mert el van borulva? Mindegy. Andi.
Boltos néni
Oct 08, 2023 11:41:12
- Most miért a kisebbik táskával jött kedves Endre? Ebbe csak 6-8darab sör fér!
- Vezetni megyek
- Vezetni megyek
Oct 08, 2023 11:41:12
sörtötbontok
(
x8)
Oct 08, 2023 11:44:07
x8)
Így van, a kivétel kivételét elfelejtettem!
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 08, 2023 11:44:48
x23)
Viszont ehhez minek a reggel 6-8 óra közötti tanulóhoz beültetni és mértnem mondjuk a 10-12 óra közötti, igazi forgalomba vezető tanulóhoz ültetik be? Főleg Vasárnap. Vagy 6-8 között megfigyeli a másik tanulót, 8 és 10 között meg megpróbálja alkalmazni a megfigyelteket esetleg? Ez mondjuk bele illene abba az oktatási, tanulási felfogásba, csak rövidtávon, hogy elég megtanulni a vizsga útvonalakat.
Amúgy gyagyás, te debil, ha több mint 30 levezetett órával a hátad mögött még erre van szükséged, akkor ez nem 100 hanem 200 órás oktatás lesz neked.
tyodika
Oct 08, 2023 11:49:48
Mutass nekem egy jogszabályt,hogy nem ülhetek az oktató ölében a vizsgán. Ez az én szerencsém, ti pedig ketté vagytok szarva nagyon.
Oct 08, 2023 11:49:48
MaxPayne
(
x24)
Oct 08, 2023 11:50:58
x24)
Na jo, de kemenyen all kozben az oktato fasza?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 08, 2023 11:52:26
x10)
Ajjaj Ednre! Egyre szűkebb az a sárga pulóver!
Vagy a májad dagadt meg, vagy mocskos kövér vagy!
ascites
(
x57)
Oct 08, 2023 11:53:11
x57)
Szóval Gyuszi csak a hátsó ülésen engedte ki a gyagyást a forgalomba, azt is hajnalok hajnalán. Mindent értek.
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2023 11:57:33
x77)
Endre, a vizsgabiztos ül majd hátul nem te, ezt tudtad?
-
Oct 08, 2023 12:01:49
A viccet félretéve,Európa legkorruptabb országában matematikai esélye van átmenni, halalfélelemmel küzdő görcsös mamákat is átengednek ha olyan napjuk van. Akár a fiókba szánja a "plasztikot",akár nem, ugyanolyan jogai lesznek, leszámitva pár irreleváns elsőéves dolgot. Ha Gyula ezt meglépi, az lesz a minimum, hogy a Fábiát már csak a tyúkudvarban használhatja tojónevelőnek azután.
Oct 08, 2023 12:01:49
ascites
(
x57)
Oct 08, 2023 12:03:11
x57)
Púp, fogalmazod már a boldozott feljelentést a járókelö ellen, aki spottolt reggel egy közterületen?
Mennyire vagy ideges, hogy kiderült, hogy azért "szívtuk meg" Gyuszival, mert nem is enged a volán mögé, így nem zavarja az sem, ha bebaszva ülsz be reggel?
Mennyire vagy ideges, hogy kiderült, hogy azért "szívtuk meg" Gyuszival, mert nem is enged a volán mögé, így nem zavarja az sem, ha bebaszva ülsz be reggel?
Galla Miki
Oct 08, 2023 12:06:09
Egy darabig nem írok ide,meg fel kell dolgoznom, hogy nem jutottam tovább a Voiceban.
Egy kérdésem azért van:
-Endre,neked akkor ez a vezetés dolog olyan mint a baszós viccben az ereszen lógó kismacska?
Egy kérdésem azért van:
-Endre,neked akkor ez a vezetés dolog olyan mint a baszós viccben az ereszen lógó kismacska?
Oct 08, 2023 12:06:09
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2023 12:08:26
x48)
Tranyó live
kissendrevagyok
-
Oct 08, 2023 12:09:05
Tranyó live
Mirror?
Oct 08, 2023 12:09:05
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 12:10:41
x24)
Viszont ehhez minek a reggel 6-8 óra közötti tanulóhoz beültetni és mértnem mondjuk a 10-12 óra közötti, igazi forgalomba vezető tanulóhoz ültetik be?
mert látja, hogy debil és leszedi pénzzel. ez most klasszik lehúzás.
halászlé
(
x24)
Oct 08, 2023 12:11:26
x24)
A viccet félretéve,Európa legkorruptabb országában matematikai esélye van átmenni, halalfélelemmel küzdő görcsös mamákat is átengednek ha olyan napjuk van. Akár a fiókba szánja a "plasztikot",akár nem, ugyanolyan jogai lesznek, leszámitva pár irreleváns elsőéves dolgot. Ha Gyula ezt meglépi, az lesz a minimum, hogy a Fábiát már csak a tyúkudvarban használhatja tojónevelőnek azután.
nagyon jól mondod, csak egy gyuszibában is tudatosítani kell...lehet, h el kéne neki mesélni, hogy mi lett a mazda sorsa :)
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 08, 2023 12:12:51
x48)
Tranyó lokáció
Klauzál tér
Gondolom megint 1-kor jön az ebéd
kissendrevagyok
Klauzál tér
Gondolom megint 1-kor jön az ebéd
bolgár jeti
(
x30)
Oct 08, 2023 12:14:39
x30)
A viccet félretéve,Európa legkorruptabb országában
Na, na, ez azért igazságtalan. Csak az EU-é. Hát azért ott van még Törökország, Oroszország, Belarusz, Bosznia, stb.
Orbán Viktor
Oct 08, 2023 12:15:56
Dolgozunk rajta!
Oct 08, 2023 12:15:56
sittessanyi
(
x7)
Oct 08, 2023 12:18:40
x7)
sztem most azért nem reagál a fikás, mert izrael megtámadására nyúzza a döglött pitont.
ez szház szházalék!
ez szház szházalék!
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™