kényszeres; előbb-utóbb lesz közölni valója
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
megmosolyogtató a trashmocsok fogyasztásának ez a szintű megideologizlása ("a snecológia miatt áldozom fel magam" - lol, persze)
aki 0-24-ben rá van függve a tranyóra (ide közvetíti minden lépését) az a sodiverzumba történő belépése előtt is rá volt függve a tranyóra és a kapcsolt csőcselékre és a sodiverzum után is rá lesz függve, ezzel generálva nekik nézettséget és pénzt.
a tanszék ezzel szemben olyan közéleti provokátorok büntetésére jött létre, mint a malacz vagy a gyagyás. a közjó érdekében.
mostanra viszont ilyen jerry springer / balázs show szerű proliszórakoztató platformmá alakult:
hova szarik a tranyó, milyen kövér volt a bálna tiniként, mit pofázik épp a fogyatékos mcisti, mit vergődnek random cigányok onlájn - snecológiailag full irreleváns témák, a szellemi pöcegödör legmélyebb bugyrai. mintha csak a bambagyár kellt volna életre.
a régiek tényleg csak azért járnak vissza, hogy nyomonkövethessék, ahogy hahóék beviszik a végső faszerdőatombombákat a gonosz pedofil szájába, hogy láthassák amint a sors igazságot szolgáltat, az erkölcs győzdelemeskedik. de közben úgy kell utat vágni itt a fórmus szeméthalmok között mintha csak a gyagya szobájában járnánk.
Ami viszont várható volt. Azért azt senki nem gondolta komolyan, hogy Snegó majd full HD-ban fogja nyomatni a vacogós lájfszokat a Blaháról majd élőben köszfetíti ahogy feldobja a talpát. Ahogy fogynak a tartalékok, úgy az információ is egyre kevesebb, és innen-onnan kell előhalászni mindent, ami óhatatlanul is bevonzza, hogy egyes mellékreatardok esetleg több szerephez jutnak.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Küldd el neki, hogy a fórum 11 éve megy és 1.3 millió kommentnél tart.
Esetleg még valamelyik sodipédiás gifgyűjtemény is segíthet nekik megérteni, hogy kiről van szó.
Ezt pl.:https://sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%BAp-piny%C3%A1ta
Csak az a baj, hogy a végén tekerni kell, amire nem fognak rájönni, tehát inkább rakj be belőle egy tucatot.
Azt azért látni kell, hogy sodira nem gyújtották rá a házát és tömegoszlatásra se volt szükség púpszászon a trollok miatt.
Szóval nem ugyanaz a jelenség, de a maga nemében azért elég különleges sodi is.
Endre ,eljön még az idő ,mikor egy ilyen tákolmány is elérhetetlen luxus lesz neked!
a retardáltság után már a zaklatás zsinórmértéke is a sodi.
vérdíj target nr. 1
Minden Tisztelettel , Én , mint újonc a fórumon úgy gondolom, hogy a pontrendszer rendben van, mert ha olvasok egy kommentet, az első dolgom megnézni, hogy ki írja , ha látom, pl hogy egy veterán utal valakire a régi időkből, felmegyek a pédiára , rákeresek és sosem csalódok...
De mint újonc az azért zavar, hogy tényleg rengetegen vagyunk, és aki pl 2 hete összekeverte Endrét a Karigerivel, szürke nickkel szólogat be a régi tagoknak. Itt van pl ez a HEKK-es buziság, lemerem fogadni , hogy emberünk unalmában beleállt hahóba, megunta, azóta nem is volt a fórumon.
Bolgár jeti is el lett űzve... kissendre vagyokra is ez a sors vár úgy érzem. lehet , hogy egy komment épp nem releváns, de ha ezek a régi motorosok el lesznek üldözve innen, majd maradunk itt újak páran, aztán ha éppen lesz valami kontent majd jön 3 komment, hogy " Reggel már iszik xDDD" vagy pár meme , aztán szépen lassan elhal ez az egész.
Nem lesz több Melócsá , nem lesz több szivatás, lekövetés , leak és akkor kimondhatjuk majd, hogy a Gyagyás nyert ... szerintem ezt senki nem akarja
Becsüljük szépen meg a nagyöregeket, ha nincs content és valaki beírja , hogy a tranyóígy vagy úgy ( aki ma már endrét emlegette ) akkor vagy ne reagálj , vagy csak ne kezdj el kommentháborúzni.
Annyi mindent elért már ez a fórum, kár lenne így elhetyetyézni .
Köszönöm ha elolvastátok, további sok sikert a trollkodásban mindenkinek
Haver... Pont most írtad le, hogy miért félrevezető és rossz a pontrendszer. kissendrevagyok nem nagyöreg, kb másfél éves a regje és azért van 30 csillagja, mert ő kommenteli a legtöbbet.
Jetinek meg van egy megosztó stílusa, ami miatt pár éve maga Zulu akarta kibaszni, el is ment egy fél év pihire.
Itt nincsenek szent tehenek. Mindenkit el lehet küldeni a faszba és el is kell, ha megérdemli. Régen ez így is volt, kurvára le volt szarva, hogy ki mennyire nagy öreg. Csak nemrég jött be ez a cukiskodó, buksisimogató, D_Dezső szavával élve, asszonysutyorgós hangulat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Álló fasszal várom okt 23. at
(vajon tudja, hogy gémeskútországban az Pirosbetűs nap és nem fog aznap vizsgázni? )
az miért elűzés ha valaki offol / bicskanyitogató stílusban ír, és a közösség megkéri, hogy hagyja abba? részemről megférnek a pökhendibb trollok is itt, a lényeg, hogy sodinak ártsunk, de azt is megértem, ha valakinek ez ebben a formában sok.
néha mindenki beretardul, én is pontozódtam már ki. ez jelzés, hogy ez a kommentcsá most nem sikerült.
aki emiatt besértődik, és soha többé nem ír ide, így járt.
vérdíj target nr. 1
Tetyaó, szerintem pont leszarja a két említett személy (meg a felnőtt emberek 90%-a), hogy egy online fórumon mínuszt kapott (LOLKECI:)).
Itt az embereket az Endre iránti gyűlölet tartja össze, nem a csillagos plusszozós seggfájás.
A HEKK mögött meg egy cvi/tajgi szintű retard lehetett, aki kapott egy epizódot, aztán egy hét múlva kifeküdt a windows xp előtt habzó szájjal.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Fan pénsz, oldjuk meg!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tökéletes háttérkép nem létez..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Hát ne is!
Ez már van. Saját pénzen meg sosem lett volna neki opció.
Igen, Söröskorsó összegyűjtötte a linkeket (Jahve áldása kísérje!), de még nem volt idő a cserére.
Hamarosan javítjuk, de addig is: forum.sodika.org/?pageNo=12838&highlight=1299189#comment-1299189
Pocsánat Fikás elrontotta a kommentem.
NSZKSZ a gyors reagálást, ma se alszom!:)
NSZKSZ, archiválva!
Akinek még nem esett le (nekem is idő kellett hozzá, nem tagadom):
Ez nem egy baráti társaság, nem gittegylet, nem világmegváltó egyesülés, hanem egy kibaszott anonim trollfórum, ahol jellemzően a gyagyás fasz a fő téma.
Aki ezt nem tudja belátni, az előbb-utóbb koppan. Tessék helyén kezelni ezt a homokozót. Nem kell irreális elvárásokat támasztani, tévképzeteket dédelgetni és minden rendben lesz. Néhányan elkezdték túl komolyan venni azt ami itt zajlik, sokan közülük már nincsenek is velünk.
Ne legyetek hülyék, ami itt zajlik csak egy apró és jelentéktelen szelete az életnek. Röhögni kell az egész baromságon és nem ráfüggni, meg presztizskérdést csinálni belőle.
Jeti miatt meg nem kell aggódni, ez is csak egy hosszabb-rövidebb STNIÍ időszaka lesz. A stílusa olyan amilyen, nem kell komolyan venni és kész. Ilyen nagyon egyszerű ez. :)
Endre, te pedig egy elmebeteg idióta pedofil állat vagy. :D
Na tejhabosítás, csá.
Pocsanat, pillantra elfelejtettem a sok shörtöl, hogy itt mindenki sodi!
senki nem ideologizál meg semmit, engem sem érdekel, hogy hová szarik merga, de két év alatt komoly ütést mért a púposra; nagyban felgyorsította a végjátékot. más irányba vitte a sncológiát, ez van.
lehet itt trashszemetezni, de Hahó is laumótól kapja a leakeket, amin aztán lehet csemegézni.
ha valaki beírja, hogy hol van, mit csinál merga vagy laumó, lépj túl rajta és olvasd el a hogyfoltot.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
én meg szeretném kérvényezni, hogy csak névvel lehessen írni, köcönöm!
Ugyan már, kisebb gondja is nagyobb ennél a púpos torzszülöttnek. Komoly lájfdéndzsörben van a sodi, a csatornapatkányként bújkáló asodi.
piszony, úgyhogy péküjjünk ki! vagy legalábbis hagyjuk a másikat élni..
Szerintem te pontosan tudod, hogy tibi egy marionettbáb a felszopónak titulált trollok kezében.
Vezetve van a keze, az út ki van jelölve akkor is, ha néha a trashrajongók klubja keresztbe tesz ennek.
Az, hogy éppen hol van a faszpinás szerintem irreleváns, ameddig nincs megint együtt a fikással.
Nagyon ritkán fordul elő, hogy ezen beírások alapján bárki megmozdul és tesz valamit.
Akik meg tesznek valamit, azok nem innen tájékozódnak.
A fent leírtak confirmed infóinfók.
Ne legyetek hülyék, ami itt zajlik csak egy apró és jelentéktelen szelete az életnek. Röhögni kell az egész baromságon és nem ráfüggni, meg presztizskérdést csinálni belőle.
Jeti miatt meg nem kell aggódni, ez is csak egy hosszabb-rövidebb STNIÍ időszaka lesz. A stílusa olyan amilyen, nem kell komolyan venni és kész. Ilyen nagyon egyszerű ez. :)
nagyon jól mondod Trolléga! amúgy nem értem az embereket...az életben is úgy működünk, hogy vannak ismerősök itt-ott, az egyik ilyen, a másik amolyan; de nem állunk bele, mert van köztük kőműves, szerelő, orvos, akárki, akire szükségünk lehet. na a fórum is ennek a leképezése kellene, hogy legyen...van jogász troll, programozó troll, navos troll - nem kell senkit bántani, mert amikor szükséges, hiányozni fog a tudása.
Egy anonim fórumon miért annyira fontos, hogy valaki "névvel" kommenteljen?
Hát azért hetyetye. A tranyó egy önjáró agresszív félőrült barom. Azt azért ne meséld már be nekem hogy azért lakott asodival 1 évig Bécsben mert a belső kör megkérte rá *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Semmit nem mesélek, tényközlés volt, amit nem muszáj elhinni, vagy elfogadni, tekintve, hogy nincs hozzá egy kék nick nyolcvan csillaggal.
Lehet úgy alakítani a dolgokat, hogy az érdekek találkozzanak, nem mindenkinek van hozzá képessége, de ettől még ne utasítsuk el.
Van aki ide irkál és van aki nem, de ettől még létezik, akárhogyan tagadjuk.
A hozzászólásom lényege az lett volna, hogy a tranyó életét doksizni felesleges, ha nincs együtt a púpossal, minden más meg már hitvita olyan dolgokról, ami nem itt a fórumon történik, mindenkinek szíve joga azt gondolni amit akar.
De halászlé konkrétan tudja, ha már a belső kört emlegetted...
Felesleges ezen a részén rágódni.
Támogatom az ötletet!
Holnaptól, aki írni szeretne a fórumra, csak személyigazolvány elküldésének fonatkozásában teheti ezt meg.
Jöhetnek a (fityma)csatolmányok a [email protected] -ra
Nanana, nem versz at malacz, azzal hogy szemelyit kersz, mint a bambagyaron!
Kell a troll-excellbe.
Hidd el ezt nagyon kevesen tudják, és annál kevesebben értik... De az eredmények őket igazolják! És hiába vannak tibi felszopónak titulálva, teszik a dolgukat, és rombolják endrét ahogy érik, és még pontokat sem kapnak értük...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
No offense, de bölcs dolog ezt ide kiírni úgy, hogy a retardok is olvassák a fórumot?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Bízzunk abban, hogy szokás szerint teljesen hülyék és még funkcionális análfabékák is.
pitonsz
Épített hozzá gyerekszobát ez a drága jó keresztyén ember! /s
pitonsz
Nincs ebben semmi rossz, noname kevés csillagosok irkálnak hetyetyéket, ami tuti kamu.
A közgondolkodást a bekékülő postok jelentik, azok pedig ott írják, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Én endre helyében is nekik hinnék inkább, hiszen sok csillag azt jelenti mindenről tud és sosem hazudik.
Ugye fikás? :)
OS upgrade ment az alkalmazás alatt.
Elérhető.
nszksz
Nekem működik. Szegény Broni utolsó kommentjere kerestem rá (RIP Vágó István)
sodi kommentkereső él!!
vérdíj target nr. 1
nyilván a soditrollok szofisztikáltabbak. szvsz a melócsás tényfeltárások sokkal ütősebbek holmi gyújtogatásnál és ráadásul morálisan nem kérdőjelezhetőek meg, hiszen egy csalót buktatnak le.
egy szörnyeteg vagy, endre!
Megmondta, hogy csak önmagánál okosabb emberekkel ismerkedik, hogy tanulhasson.
Ebben kivételesen nem hazudott.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az a baj, hogy ez a léc nincs túl magasan... :D
pitonsz
Hacsak Golda le nem tiltott a fórumról, esetleg elvette a tyeknikai eszközeit. Ha pedig melócsá sincs, akkor azokra sincs szüksége.
Az lehetetlen.
Álmodjatok Rémeket!
Jutka 1 év alatt annyit fiatalodott mint amennyit asodi öregedett :DD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Jucusnak több pénze van, van munkája, nincs tartozása, valószínűleg ráadásul még egészségesebb is... miről is beszélünk???
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Azt a raktárat ugye Sodi fizeti? :D
Jutka jól összeszedte magát ,magához képest milyen jól néz ki,elhiszem,hogy dolgozik ! Nem egy rossz csöves benyomását kelti.Endre , Jucika is sokkal magasabb szinten áll !
Eközben a Fikás:

Tibor közlegény csak a katalizátor volt az egyenletben, a gyagya előbb vagy utóbb ugyan úgy végzi, ha a faszpinás soha nem bukkan fel. Sajnos vagy nem sajnos így csak felgyorsította a folyamatot.
Putyputyputy HALLO
Az a durva ebbe a képbe, hogyha középen "elvágjuk" majd igy mutatjuk meg, akkor 100 emberből 99 kitalálja hogy a Tibi van a képen, míg Judkánál ez csak max 1 ember lenne. Gyagyás, te rossz buzi, tényleg jól döntöttél, hogy az igénytelen, proli, szarszagú hússzelepes, faszpinás Tibit és nem a Judkát választottad annak idején.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ki más?
Tibor biztos oda vigyázta meg a Gyagyás PS-ét meg egyéb vagyontárgyait, szóval indokolt, hogy szponzorálja! :D
pitonsz
na, Hanó is tranyzóik; akkor lehet tranyózni XXDD
Ha tényleg ennyi esett le, akkor csalódott vagyok, sokkal értelmesebbnek ismertelek.
Kurva nagy különbség van egy tranyó lájv minden piszlicsáré momentumának 1 percenként dokumentálása és 1 remekül beillesztett szövegkörnyezetében is hergelő, pontosan célzott és betaláló post között.
Nem beszélve az intervencióiról.
Ég és föld, tessék tőle tanulni.
halászlé
(
x24)
Oct 11, 2023 21:06:02
x24)
A buzerans korcs azért nem fog loopolni mert már tényleg lifedanger van.Eddig mindig volt tartalék ezt tudta is.De már semmi.Minden egyes lépéssel csak közelebb a blahához.Ha van egy minimalis esze,kussban marad és eltengődik a zsidó kurva anyjánál.Persze szopatva lesz továbbra is..De akkor ha kussol lassabban jön a végálló..
És hogy lesz e esze kussolni? Hát..Nem hiszem
És hogy lesz e esze kussolni? Hát..Nem hiszem
kényszeres; előbb-utóbb lesz közölni valója
sittessanyi
(
x7)
Oct 11, 2023 21:17:41
x7)
csendes időszakban sztem nem rossz dolog a púphoz közel álló retardok figyelése, nem lehet tudni, h miből lesz a cserebogi...
megmosolyogtató a trashmocsok fogyasztásának ez a szintű megideologizlása ("a snecológia miatt áldozom fel magam" - lol, persze)
aki 0-24-ben rá van függve a tranyóra (ide közvetíti minden lépését) az a sodiverzumba történő belépése előtt is rá volt függve a tranyóra és a kapcsolt csőcselékre és a sodiverzum után is rá lesz függve, ezzel generálva nekik nézettséget és pénzt.
a tanszék ezzel szemben olyan közéleti provokátorok büntetésére jött létre, mint a malacz vagy a gyagyás. a közjó érdekében.
mostanra viszont ilyen jerry springer / balázs show szerű proliszórakoztató platformmá alakult:
hova szarik a tranyó, milyen kövér volt a bálna tiniként, mit pofázik épp a fogyatékos mcisti, mit vergődnek random cigányok onlájn - snecológiailag full irreleváns témák, a szellemi pöcegödör legmélyebb bugyrai. mintha csak a bambagyár kellt volna életre.
a régiek tényleg csak azért járnak vissza, hogy nyomonkövethessék, ahogy hahóék beviszik a végső faszerdőatombombákat a gonosz pedofil szájába, hogy láthassák amint a sors igazságot szolgáltat, az erkölcs győzdelemeskedik. de közben úgy kell utat vágni itt a fórmus szeméthalmok között mintha csak a gyagya szobájában járnánk.
technikai_proba
(
x1)
Oct 11, 2023 21:17:53
x1)
egy fórumon, ahol épp drachenlord a téma, bemutattam endrét magyar drachenlord/chris chan-ként. kicsit kételkednek az itteni trollok kvalitásában, pár jobb videó és tényfeltárás elindíthatná endrét a nemzetközi hírnév felé. mivel a "német 4chan"-ról van szó, ezért van potenciál a dologban (a nemzetközi rész angolul van, nekem kicsit harmatos a nyelvtudásom).
kohlchan.net/int/res/21418861.html
ha van kedvedetek gyerek, sok német és osztrák arc van ott
technikai_proba
(
x1)
Oct 11, 2023 21:18:35
x1)
*gyertek, elírtam sorry
Badoer
(
x1)
Oct 11, 2023 21:19:27
x1)
[quote=halászlé]fórum ügyben annyit tennék hozzá, h telejsen megértem a régi Trollégákat, hogy hiányzik a fórum eszenciája; én csak 2 éve követem endit, de ezen két év alatt is látványos a leépülés...a kezdetekhez képest meg hagyjuk is...
Egyetértek annyival egészítenem ki hogy gyagyás mára elérte azt a szintet ha tehetné se tudna egy 3 4 órás műsort megcsinálni annyira készen van. Volt vita a tranyot hanyagolni kell. Az a gond hogy tranyo már össze tartozik gyagyásal. Köszönheti a linzi bolondokházának mert az az volt. Jutka csak azért eset ki mert teljesen eltűnt felszívódót. Tranyo viszont teljes rá akaszkodott gyagyásra. Emlékszik mindenki mikor részegen lement Újszászra bömbölve jogom van az uramhoz. Nehéz ezt a két lényt külön kezelni
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Egyetértek annyival egészítenem ki hogy gyagyás mára elérte azt a szintet ha tehetné se tudna egy 3 4 órás műsort megcsinálni annyira készen van. Volt vita a tranyot hanyagolni kell. Az a gond hogy tranyo már össze tartozik gyagyásal. Köszönheti a linzi bolondokházának mert az az volt. Jutka csak azért eset ki mert teljesen eltűnt felszívódót. Tranyo viszont teljes rá akaszkodott gyagyásra. Emlékszik mindenki mikor részegen lement Újszászra bömbölve jogom van az uramhoz. Nehéz ezt a két lényt külön kezelni
Ténfép
(
x5)
Oct 11, 2023 21:19:56
x5)
Személyes vélemény, lószar, röviden:
- a kék nick szerintem elengedhetetlen a releváns infokhoz
- a vén kurva a torzszülött vérével megsajnálós, azsodi meg becsicskulós, simán visszagörénykedhetett a "nagyházba", pláne a hideg eljöttével (jajmáá, nyeeee... stb.)
- pityuka meg a többi retard emlegetése (régebben én is többet, próbálom visszafogni magam) elvileg zsodrák triggerelését is szolgálja, nem tudom, hogy ennek milyen a hatásfoka, de azt ugye mindenki tudja, hogy a legalja barmok (pl. mc ananász) ha ilyen célból is, de puszta dicsérgetése, méltatása balszerencsét hoz!
- végül, talán némi jó hír, azsodi romlási fokozatainak megerősítésére: csak én látom úgy, vagy tényleg kibaszottul megritkult az azsodi féle HÖHÖHÖÖÖHÖ autiröhögés? Még a bécsi, herélt félállattal közös lájfokban is volt simán, azóta meg kényszeres vigyor, erőltetett lenéző fogyatékos grimasz, remélem D. Dezső Úr állandóra jelentkezett be endrénél.
Igyunk egy sörtöt, he
- a kék nick szerintem elengedhetetlen a releváns infokhoz
- a vén kurva a torzszülött vérével megsajnálós, azsodi meg becsicskulós, simán visszagörénykedhetett a "nagyházba", pláne a hideg eljöttével (jajmáá, nyeeee... stb.)
- pityuka meg a többi retard emlegetése (régebben én is többet, próbálom visszafogni magam) elvileg zsodrák triggerelését is szolgálja, nem tudom, hogy ennek milyen a hatásfoka, de azt ugye mindenki tudja, hogy a legalja barmok (pl. mc ananász) ha ilyen célból is, de puszta dicsérgetése, méltatása balszerencsét hoz!
- végül, talán némi jó hír, azsodi romlási fokozatainak megerősítésére: csak én látom úgy, vagy tényleg kibaszottul megritkult az azsodi féle HÖHÖHÖÖÖHÖ autiröhögés? Még a bécsi, herélt félállattal közös lájfokban is volt simán, azóta meg kényszeres vigyor, erőltetett lenéző fogyatékos grimasz, remélem D. Dezső Úr állandóra jelentkezett be endrénél.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 11, 2023 21:22:33
x10)
Zulu: ha ez megegyszer elofordul, megbasszom a narkos kurva anyatokat!
Ebben eddig lehetett eljutni.
keserke
(
x4)
Oct 11, 2023 21:22:54
x4)
de közben úgy kell utat vágni itt a fórmus szeméthalmok között mintha csak a gyagya szobájában járnánk.
Ami viszont várható volt. Azért azt senki nem gondolta komolyan, hogy Snegó majd full HD-ban fogja nyomatni a vacogós lájfszokat a Blaháról majd élőben köszfetíti ahogy feldobja a talpát. Ahogy fogynak a tartalékok, úgy az információ is egyre kevesebb, és innen-onnan kell előhalászni mindent, ami óhatatlanul is bevonzza, hogy egyes mellékreatardok esetleg több szerephez jutnak.
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 11, 2023 21:35:00
x45)
A sneocologia egyik csoda járműve, RGL cigány hintója, átalakításon esett át, és jelenleg itt tart:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

-
Oct 11, 2023 21:41:41
egy fórumon, ahol épp drachenlord a téma, bemutattam endrét magyar drachenlord/chris chan-ként. kicsit kételkednek az itteni trollok kvalitásában, pár jobb videó és tényfeltárás elindíthatná endrét a nemzetközi hírnév felé. mivel a "német 4chan"-ról van szó, ezért van potenciál a dologban (a nemzetközi rész angolul van, nekem kicsit harmatos a nyelvtudásom).
Esetleg még valamelyik sodipédiás gifgyűjtemény is segíthet nekik megérteni, hogy kiről van szó.
Oct 11, 2023 21:41:41
-
Oct 11, 2023 21:44:29
Ezt pl.:https://sodipedia.sodika.org/wiki/P%C3%BAp-piny%C3%A1ta
Csak az a baj, hogy a végén tekerni kell, amire nem fognak rájönni, tehát inkább rakj be belőle egy tucatot.
Oct 11, 2023 21:44:29
Drachnlord fan
Oct 11, 2023 21:47:33
Azt azért látni kell, hogy sodira nem gyújtották rá a házát és tömegoszlatásra se volt szükség púpszászon a trollok miatt.
Szóval nem ugyanaz a jelenség, de a maga nemében azért elég különleges sodi is.
Oct 11, 2023 21:47:33
Mercis Hambi
(
x3)
Oct 11, 2023 21:57:33
x3)
A sneocologia egyik csoda járműve, RGL cigány hintója, átalakításon esett át, és jelenleg itt tart:
Endre ,eljön még az idő ,mikor egy ilyen tákolmány is elérhetetlen luxus lesz neked!
Työrike szisszenés
Oct 11, 2023 21:59:13
Hm Endre az álértelmiségi csak egy ál nőt tudott összeszedni életében. Ezt tekinthetjük a legnagyobb sikerének. Hiszen ha egy igazi nőre futotta volna neki az erejéből, s persze nem lenne homokos. Akkor talán a mese is más véget érne.
Oct 11, 2023 21:59:13
Biztatási kár
(
x10)
Oct 11, 2023 22:14:09
x10)
Zulu!
A regisztráció kell a retardok miatt, de a csillagra semmi szükség. A jogosultságok ettől még maradhatnak, pl. 500-ig szívjon az új tag. A bekékülésre is szükség van, de a limitet felvinném 10-re vagy 12-re. Ettől még ha valaki rámegy a névre látja hogy mennyi upvótja volt.
Lehetne Izrael tiszteletére hullócsillag napot tartani, most ott is ez lesz pár tábornok fokozatával. :)
A regisztráció kell a retardok miatt, de a csillagra semmi szükség. A jogosultságok ettől még maradhatnak, pl. 500-ig szívjon az új tag. A bekékülésre is szükség van, de a limitet felvinném 10-re vagy 12-re. Ettől még ha valaki rámegy a névre látja hogy mennyi upvótja volt.
Lehetne Izrael tiszteletére hullócsillag napot tartani, most ott is ez lesz pár tábornok fokozatával. :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 11, 2023 22:16:38
x23)
Mikor kiderül, hogy a 16 éves gyerek nem trollkodik a csajozással, hanem egy igazi zaklató.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kötőjel
(
x12)
Oct 11, 2023 22:18:40
x12)
Mikor kiderül, hogy a 16 éves gyerek nem trollkodik a csajozással, hanem egy igazi zaklató.
a retardáltság után már a zaklatás zsinórmértéke is a sodi.
Ásó ne haragudj
Oct 11, 2023 22:24:23
Előbb fogom kikapcsolni a kéknickezést. Ezt az egész pontozásos rendszert ranggal, profilképpel, kék nickkel a legnagyobb hibának tartom, amit a fórummal kapcsolatban valaha elkövettem.
Minden Tisztelettel , Én , mint újonc a fórumon úgy gondolom, hogy a pontrendszer rendben van, mert ha olvasok egy kommentet, az első dolgom megnézni, hogy ki írja , ha látom, pl hogy egy veterán utal valakire a régi időkből, felmegyek a pédiára , rákeresek és sosem csalódok...
De mint újonc az azért zavar, hogy tényleg rengetegen vagyunk, és aki pl 2 hete összekeverte Endrét a Karigerivel, szürke nickkel szólogat be a régi tagoknak. Itt van pl ez a HEKK-es buziság, lemerem fogadni , hogy emberünk unalmában beleállt hahóba, megunta, azóta nem is volt a fórumon.
Bolgár jeti is el lett űzve... kissendre vagyokra is ez a sors vár úgy érzem. lehet , hogy egy komment épp nem releváns, de ha ezek a régi motorosok el lesznek üldözve innen, majd maradunk itt újak páran, aztán ha éppen lesz valami kontent majd jön 3 komment, hogy " Reggel már iszik xDDD" vagy pár meme , aztán szépen lassan elhal ez az egész.
Nem lesz több Melócsá , nem lesz több szivatás, lekövetés , leak és akkor kimondhatjuk majd, hogy a Gyagyás nyert ... szerintem ezt senki nem akarja
Becsüljük szépen meg a nagyöregeket, ha nincs content és valaki beírja , hogy a tranyóígy vagy úgy ( aki ma már endrét emlegette ) akkor vagy ne reagálj , vagy csak ne kezdj el kommentháborúzni.
Annyi mindent elért már ez a fórum, kár lenne így elhetyetyézni .
Köszönöm ha elolvastátok, további sok sikert a trollkodásban mindenkinek
Oct 11, 2023 22:24:23
max5enutálnak
(
x47)
Oct 11, 2023 22:36:09
x47)
Minden Tisztelettel , Én , mint újonc a fórumon úgy gondolom, hogy a pontrendszer rendben van, mert ha olvasok egy kommentet, az első dolgom megnézni, hogy ki írja...
Haver... Pont most írtad le, hogy miért félrevezető és rossz a pontrendszer. kissendrevagyok nem nagyöreg, kb másfél éves a regje és azért van 30 csillagja, mert ő kommenteli a legtöbbet.
Jetinek meg van egy megosztó stílusa, ami miatt pár éve maga Zulu akarta kibaszni, el is ment egy fél év pihire.
Itt nincsenek szent tehenek. Mindenkit el lehet küldeni a faszba és el is kell, ha megérdemli. Régen ez így is volt, kurvára le volt szarva, hogy ki mennyire nagy öreg. Csak nemrég jött be ez a cukiskodó, buksisimogató, D_Dezső szavával élve, asszonysutyorgós hangulat.
mikedp
(
x9)
Oct 11, 2023 22:38:00
x9)
Kussol a köcsög, nagyon hisz a jogsiban.
Addig meg ne marjuk egymást ! thx
KURVArangy
sírógörcs
(
x4)
Oct 11, 2023 22:38:57
x4)
Kussol a köcsög, nagyon hisz a jogsiban.
Álló fasszal várom okt 23. at
(vajon tudja, hogy gémeskútországban az Pirosbetűs nap és nem fog aznap vizsgázni? )
Kötőjel
(
x12)
Oct 11, 2023 22:42:38
x12)
régimotorosűzés
az miért elűzés ha valaki offol / bicskanyitogató stílusban ír, és a közösség megkéri, hogy hagyja abba? részemről megférnek a pökhendibb trollok is itt, a lényeg, hogy sodinak ártsunk, de azt is megértem, ha valakinek ez ebben a formában sok.
néha mindenki beretardul, én is pontozódtam már ki. ez jelzés, hogy ez a kommentcsá most nem sikerült.
aki emiatt besértődik, és soha többé nem ír ide, így járt.
nabejj
(
x3)
Oct 11, 2023 22:51:06
x3)
Tetyaó, szerintem pont leszarja a két említett személy (meg a felnőtt emberek 90%-a), hogy egy online fórumon mínuszt kapott (LOLKECI:)).
Itt az embereket az Endre iránti gyűlölet tartja össze, nem a csillagos plusszozós seggfájás.
A HEKK mögött meg egy cvi/tajgi szintű retard lehetett, aki kapott egy epizódot, aztán egy hét múlva kifeküdt a windows xp előtt habzó szájjal.
Ásó27
(
x68)
Oct 11, 2023 22:51:30
x68)
Üljünk le, beszéljük meg! Egyébként csak a hosszú beidézéseket nem bírom, a hosszú kommentekkel nincs bajom! Az előbbi esetben viszont kérem az elkövetők megbüntetését!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
Oct 11, 2023 22:53:13
x24)
Üljünk le, beszéljük meg! Egyébként csak a hosszú beidézéseket nem bírom, a hosszú kommentekkel nincs bajom! Az előbbi esetben viszont kérem az elkövetők megbüntetését!
Fan pénsz, oldjuk meg!
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2023 22:56:54
x136)
seggbekúrt, hogy van az, hogy te megjelensz egy random kardiológiai osztályon, és rögtön tudják rólad, hogy egy nőverő, zaklató elmebeteg bűnöző vagy, és pszichiátert hívnak rád, meg begyógyszereznek?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2023 22:59:43
x136)
egyébként rájöttem, hogy miért figyeli a seggbekúrt a saját lépcsőháza bejáratát. kemény graffiti háborút vív a trollokkal, akik szerintem vicces feliratokkal tényfeltárnak (korábban már volt róla kép), és a seggbekúrt ki akarja szúrni, hogy ki az ellenség.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 11, 2023 23:06:20
x12)
Oct 11, 2023 23:06:20
egyébként rájöttem, hogy miért figyeli a seggbekúrt a saját lépcsőháza bejáratát. kemény graffiti háborút vív a trollokkal, akik szerintem vicces feliratokkal tényfeltárnak (korábban már volt róla kép), és a seggbekúrt ki akarja szúrni, hogy ki az ellenség.
Ha tudná hogy a saját anyja szopatja ezzel bosszúból amiért elbassza a nyugodt öregkorát.Nagyon unja már hogy még mindig istápolnia kell az ötven pluszos mamahotellakó seggbekúrt semmirekellő fiacskáját. Oct 11, 2023 23:06:20
.
Oct 11, 2023 23:24:17
Tisztelt Tanszéki levéltáras,
A nagy szemüveg rablásos szócikkben a lájfszokat tartalmazó linkek a Trashvodra irányítanak, amely mint tudjuk megszünt.
Ezeket a videókat el lehet érni máshol? Illetve, ha igen kérnénk a linkek cseréjét ha jut rá idő.
NSZKSZ, köszönjük az áldozatot.
A nagy szemüveg rablásos szócikkben a lájfszokat tartalmazó linkek a Trashvodra irányítanak, amely mint tudjuk megszünt.
Ezeket a videókat el lehet érni máshol? Illetve, ha igen kérnénk a linkek cseréjét ha jut rá idő.
Oct 11, 2023 23:24:17
Felső szomszéd
Oct 11, 2023 23:43:17
Sosem fog elkapni Oct 11, 2023 23:43:17
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 11, 2023 23:53:37
x4)
Tökéletes háttérkép nem létez..
Értetlen
(
x1)
Oct 12, 2023 01:10:41
x1)
Zulu = Sodi. Ne legyél értetlen
Hát ne is!
Értetlen
(
x1)
Oct 12, 2023 01:19:48
x1)
Ez már van. Saját pénzen meg sosem lett volna neki opció.
Tanszéki Levéltáros
Oct 12, 2023 01:22:19
Tisztelt Tanszéki levéltáras,
Igen, Söröskorsó összegyűjtötte a linkeket (Jahve áldása kísérje!), de még nem volt idő a cserére.
Hamarosan javítjuk, de addig is: forum.sodika.org/?pageNo=12838&highlight=1299189#comment-1299189
Oct 12, 2023 01:22:19
.
Oct 12, 2023 01:28:20
Oct 12, 2023 01:28:20
.
Oct 12, 2023 01:29:04
Pocsánat Fikás elrontotta a kommentem.
Oct 12, 2023 01:29:04
Tanszéki Levéltáros
Oct 12, 2023 01:44:56
Merga
NSZKSZ, archiválva!
Oct 12, 2023 01:44:56
Jutka műbarack
(
x5)
Oct 12, 2023 05:02:33
x5)
Ilyenkor hiányzik broni igazán amikor tajgi a téma. :(
Kiss Farkas Farkas
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 12, 2023 06:29:46
x5)
Akinek még nem esett le (nekem is idő kellett hozzá, nem tagadom):
Ez nem egy baráti társaság, nem gittegylet, nem világmegváltó egyesülés, hanem egy kibaszott anonim trollfórum, ahol jellemzően a gyagyás fasz a fő téma.
Aki ezt nem tudja belátni, az előbb-utóbb koppan. Tessék helyén kezelni ezt a homokozót. Nem kell irreális elvárásokat támasztani, tévképzeteket dédelgetni és minden rendben lesz. Néhányan elkezdték túl komolyan venni azt ami itt zajlik, sokan közülük már nincsenek is velünk.
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 12, 2023 07:06:29
x2)
Zulu = Sodi. Ne legyél értetlen
Pocsanat, pillantra elfelejtettem a sok shörtöl, hogy itt mindenki sodi!
halászlé
(
x24)
Oct 12, 2023 07:10:29
x24)
senki nem ideologizál meg semmit, engem sem érdekel, hogy hová szarik merga, de két év alatt komoly ütést mért a púposra; nagyban felgyorsította a végjátékot. más irányba vitte a sncológiát, ez van.
lehet itt trashszemetezni, de Hahó is laumótól kapja a leakeket, amin aztán lehet csemegézni.
ha valaki beírja, hogy hol van, mit csinál merga vagy laumó, lépj túl rajta és olvasd el a hogyfoltot.
-.-
Oct 12, 2023 07:19:04
Legalább annyira károsnak tartom a grupisodó egymás iránt rajongó klikkeket mint azt, aki unszimpátiából osztja a mínuszokat.
A második verzióra, a mínuszolásra láttam már példát, hogy ki lett innen baszva, kérdezném, hogy az eszetlen rajongóseregek mikor lesznek hasonlóképpen szankcionálva?
Bele vannak egyesek szerelmesedve más nickekbe (mert jaaaj mennyit háromszögelt már) és akkor is felszopják, ha éppen faszságot ír, és aki leírja neki néha a valóságot (amire szarik magasról és nyomja tovább a kreténségét), azt betemetik mínuszhegyekbe az asszonysutyorgók.
Szánalmas próbálkozás a tanszék fókuszának megosztására, hogy egy kisebb csoport trashrajongó próbálja szétpontozni egymást, másokat meg le.
A pontrendszert el kell rejteni, a funkció persze maradhat a háttérben, de semmi szükség a csillagokra szerintem, átfordult bálványimádásba és eszetlen farmolásra sarkallja az elfogadás és a shiker iránt vágyakozó trollokat.
Ezt pedig nem innen kell begyűjteni.
A második verzióra, a mínuszolásra láttam már példát, hogy ki lett innen baszva, kérdezném, hogy az eszetlen rajongóseregek mikor lesznek hasonlóképpen szankcionálva?
Bele vannak egyesek szerelmesedve más nickekbe (mert jaaaj mennyit háromszögelt már) és akkor is felszopják, ha éppen faszságot ír, és aki leírja neki néha a valóságot (amire szarik magasról és nyomja tovább a kreténségét), azt betemetik mínuszhegyekbe az asszonysutyorgók.
Szánalmas próbálkozás a tanszék fókuszának megosztására, hogy egy kisebb csoport trashrajongó próbálja szétpontozni egymást, másokat meg le.
A pontrendszert el kell rejteni, a funkció persze maradhat a háttérben, de semmi szükség a csillagokra szerintem, átfordult bálványimádásba és eszetlen farmolásra sarkallja az elfogadás és a shiker iránt vágyakozó trollokat.
Ezt pedig nem innen kell begyűjteni.
Oct 12, 2023 07:19:04
halászlé
(
x24)
Oct 12, 2023 07:32:35
x24)
Legalább annyira károsnak tartom a grupisodó egymás iránt rajongó klikkeket mint azt, aki unszimpátiából osztja a mínuszokat...hetyetye
Patrik
Oct 12, 2023 07:33:09
Nincs Sodika, erre a trollok egymásnak estek. Sodika kedveli ezt.
Oct 12, 2023 07:33:09
nemet mondtak
(
x4)
Oct 12, 2023 07:38:31
x4)
Ugyan már, kisebb gondja is nagyobb ennél a púpos torzszülöttnek. Komoly lájfdéndzsörben van a sodi, a csatornapatkányként bújkáló asodi.
halászlé
(
x24)
Oct 12, 2023 07:38:33
x24)
piszony, úgyhogy péküjjünk ki! vagy legalábbis hagyjuk a másikat élni..
-
Oct 12, 2023 07:39:29
két év alatt komoly ütést mért a púposra; nagyban felgyorsította a végjátékot.
Ha valaki beírja, hogy hol van, mit csinál merga vagy laumó, lépj túl rajta és olvasd el a hogyfoltot.
Ha valaki beírja, hogy hol van, mit csinál merga vagy laumó, lépj túl rajta és olvasd el a hogyfoltot.
Szerintem te pontosan tudod, hogy tibi egy marionettbáb a felszopónak titulált trollok kezében.
Vezetve van a keze, az út ki van jelölve akkor is, ha néha a trashrajongók klubja keresztbe tesz ennek.
Az, hogy éppen hol van a faszpinás szerintem irreleváns, ameddig nincs megint együtt a fikással.
Nagyon ritkán fordul elő, hogy ezen beírások alapján bárki megmozdul és tesz valamit.
Oct 12, 2023 07:39:29
Golda csiklója
(
x8)
Oct 12, 2023 08:06:20
x8)
Ne marjátok egymást kicsi zsidók!
Az meg, hogy valaki itt van már 10 éve kurvára nem privilégium. A legutóbbi vezetést is egy világoskék küldte be...
Biztos más volt a fórum évekkel ezelőtt (régen minden jobb volt pr.) és pár embert zavar, ha tranyú, laumó, stb. a téma, de mégis tőlük jön a legtöbb infó a pedofilról. Trashrajongó volt az ál Golda is. Gondolom az akkor pont nem zavart!?
Respect az ős forumosoknak! Viszont valahogy eddig leginkább a sok csillagos ezeréves tagokról derült ki, hogy majdnem akkora retardok, mint sodi.
Van aki a tranyót közvetíti ide rendszeresen, és van aki a megmondó...rendszeresen.
sodi te meg egy mocskos pedofil buzi vagy a kurva jász zsidó anyádat!
O és K együtt OK és minden OK!!
Az meg, hogy valaki itt van már 10 éve kurvára nem privilégium. A legutóbbi vezetést is egy világoskék küldte be...
Biztos más volt a fórum évekkel ezelőtt (régen minden jobb volt pr.) és pár embert zavar, ha tranyú, laumó, stb. a téma, de mégis tőlük jön a legtöbb infó a pedofilról. Trashrajongó volt az ál Golda is. Gondolom az akkor pont nem zavart!?
Respect az ős forumosoknak! Viszont valahogy eddig leginkább a sok csillagos ezeréves tagokról derült ki, hogy majdnem akkora retardok, mint sodi.
Van aki a tranyót közvetíti ide rendszeresen, és van aki a megmondó...rendszeresen.
sodi te meg egy mocskos pedofil buzi vagy a kurva jász zsidó anyádat!
megoldás
Oct 12, 2023 08:16:07
Endre ezen még nem gondolkodtál el? Nem is olyan sok a törlesztő. Ennyiből mindent rendbe tehetnél!

Oct 12, 2023 08:16:07
megoldás
Oct 12, 2023 08:28:58
Természetesen a legutolsó oszlopra a babaváró hitelre gondoltam. Tibi személyi igazolványában az van hogy nő, semmit nem lehet behajtani tőletek. Ketté dobjátok a pénzt és megint van sörike kánaánra pénz a macskaólban.
Csak ez számít nem? INGYEN kereshetnél 5M forintot a te viszonyítási rendszeredben.
Csak ez számít nem? INGYEN kereshetnél 5M forintot a te viszonyítási rendszeredben.
Oct 12, 2023 08:28:58
halászlé
(
x24)
Oct 12, 2023 09:00:36
x24)
nagyon jól mondod Trolléga! amúgy nem értem az embereket...az életben is úgy működünk, hogy vannak ismerősök itt-ott, az egyik ilyen, a másik amolyan; de nem állunk bele, mert van köztük kőműves, szerelő, orvos, akárki, akire szükségünk lehet. na a fórum is ennek a leképezése kellene, hogy legyen...van jogász troll, programozó troll, navos troll - nem kell senkit bántani, mert amikor szükséges, hiányozni fog a tudása.
Szürke szamárfasz
Oct 12, 2023 09:16:06
De itt mindenki Sodi nyem?
Nyem éjtem. Mindegy. Andi.. fatyis Lauja...
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Nyem éjtem. Mindegy. Andi.. fatyis Lauja...
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Oct 12, 2023 09:16:06
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 12, 2023 09:16:11
x13)
Én ehhez régi troll-új troll csillagosdihoz ma is csak annyit tudok hozzátenni, hogy akármennyire is próbálkozol, soha nem lesz jogsid gyagyás!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
nyeméjtyem
Oct 12, 2023 09:22:16
Oct 12, 2023 09:22:16
trolléga
(
x30)
Oct 12, 2023 09:24:29
x30)
Hát azért hetyetye. A tranyó egy önjáró agresszív félőrült barom. Azt azért ne meséld már be nekem hogy azért lakott asodival 1 évig Bécsben mert a belső kör megkérte rá *ásít*
-
Oct 12, 2023 09:36:43
Semmit nem mesélek, tényközlés volt, amit nem muszáj elhinni, vagy elfogadni, tekintve, hogy nincs hozzá egy kék nick nyolcvan csillaggal.
Lehet úgy alakítani a dolgokat, hogy az érdekek találkozzanak, nem mindenkinek van hozzá képessége, de ettől még ne utasítsuk el.
Van aki ide irkál és van aki nem, de ettől még létezik, akárhogyan tagadjuk.
A hozzászólásom lényege az lett volna, hogy a tranyó életét doksizni felesleges, ha nincs együtt a púpossal, minden más meg már hitvita olyan dolgokról, ami nem itt a fórumon történik, mindenkinek szíve joga azt gondolni amit akar.
De halászlé konkrétan tudja, ha már a belső kört emlegetted...
Felesleges ezen a részén rágódni.
Oct 12, 2023 09:36:43
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 12, 2023 09:40:02
x10)
Nah, hogy fatyunk Endi?
A sörbevitel hány százalékon áll?
Villák száma a hátadba mennyi?
A macskák bolhásak még?
Álmodjatok Rémeket!
A sörbevitel hány százalékon áll?
Villák száma a hátadba mennyi?
A macskák bolhásak még?
Kiss Endre Farkas
Oct 12, 2023 09:47:34
Támogatom az ötletet!
Holnaptól, aki írni szeretne a fórumra, csak személyigazolvány elküldésének fonatkozásában teheti ezt meg.
Oct 12, 2023 09:47:34
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 12, 2023 09:56:13
x2)
Támogatom az ötletet!
Nanana, nem versz at malacz, azzal hogy szemelyit kersz, mint a bambagyaron!
Tiszavasvárii Kémkakasvad
Oct 12, 2023 10:35:36
Kell a troll-excellbe.
Oct 12, 2023 10:35:36
Telebetyár_Időtelefon
Oct 12, 2023 10:36:34
Inkább a neved mező lehetne hosszabb, hogy egy offtopic fejlesztési javaslattal éljek.
8 órázó szürkeegér
Oct 12, 2023 10:36:34
Klohek
(
x12)
Oct 12, 2023 10:55:48
x12)
Hidd el ezt nagyon kevesen tudják, és annál kevesebben értik... De az eredmények őket igazolják! És hiába vannak tibi felszopónak titulálva, teszik a dolgukat, és rombolják endrét ahogy érik, és még pontokat sem kapnak értük...
Dörpepúp
(
x7)
Oct 12, 2023 11:18:03
x7)
No offense, de bölcs dolog ezt ide kiírni úgy, hogy a retardok is olvassák a fórumot?
zsidovagyokdetenyleg
Oct 12, 2023 11:20:55
Bízzunk abban, hogy szokás szerint teljesen hülyék és még funkcionális análfabékák is.
Oct 12, 2023 11:20:55
zsidovagyokdetenyleg
Oct 12, 2023 11:22:21
Épített hozzá gyerekszobát ez a drága jó keresztyén ember! /s
Oct 12, 2023 11:22:21
-
Oct 12, 2023 11:43:52
Nincs ebben semmi rossz, noname kevés csillagosok irkálnak hetyetyéket, ami tuti kamu.
A közgondolkodást a bekékülő postok jelentik, azok pedig ott írják, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Én endre helyében is nekik hinnék inkább, hiszen sok csillag azt jelenti mindenről tud és sosem hazudik.
Ugye fikás? :)
Oct 12, 2023 11:43:52
Pietr
(
x2)
Oct 12, 2023 11:57:15
x2)
Néha így elképzelem, hogy Sodinak van legalább egyetlen értelmes barátja aki nem hajléktalan meg nem elmebeteg 15 éves gyerek szintjén van és így megkérdezi tőle:
- Uram, maga 2 éve még többmilliós elektronikai cuccokkal ült a saját albérletében, tele hitelpénzzel, azt csinált amit akart, oda ment ahova akart most pedig az anyjánál él 41 évesen a fikáját eszi egy macskahuggyal teli nyomorban. MI TÖRTÉNT MAGÁVAL?
- Hát kihívtam magamhoz egy alkoholista, személyiségzavaros, vizelettartási problémákkal küzdő, kifejezetten igénytelen, hajléktalan transznemű férfit , hogy tanítson meg spórolni
- Ó, így már értem.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
- Uram, maga 2 éve még többmilliós elektronikai cuccokkal ült a saját albérletében, tele hitelpénzzel, azt csinált amit akart, oda ment ahova akart most pedig az anyjánál él 41 évesen a fikáját eszi egy macskahuggyal teli nyomorban. MI TÖRTÉNT MAGÁVAL?
- Hát kihívtam magamhoz egy alkoholista, személyiségzavaros, vizelettartási problémákkal küzdő, kifejezetten igénytelen, hajléktalan transznemű férfit , hogy tanítson meg spórolni
- Ó, így már értem.
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 12, 2023 12:04:00
x4)
Szerintem pedig azért feszülnek itt egymásnak az emberek, mert stagnálás van, és a motiváltabbak vagy nem tudnak várni, vagy olyan ütésben hisznek, ami úgysem fog betalálni.
Sodikának jelenleg az 50 nézős púpcsatornája is boksz utcába került, vagyis az a hely, ahol nyilvánosan beszélgetett a démonaival, tehát most az infók forrása megáll a random spottolásnál, vagy valami loop pajtás leaknél.
A Solarys volt az a vékony szalmaszál, ami tartó gerendaként szolgált az öreg krónikásnak abban a káoszban, ami évek óta eszkalálódott körülötte, és ezt a szálat is sikerült kihúzni, majd minden bedőlt a faszba.
Ez a melócsá most tényleg olyan volt a gyagyásnak, mint amikor gyomron lőnek, és egyenes háttal kéne sétálni utána, vagyis az ő hírnevével ez lehetetlenség.
Az egyetlen esélye is csupán spekuláció, mert elfogytak a szövetségesei, és a Géza is megszopatja, ha éppen érdeke megkívánja, márpedig ismerjük, meg fogja.
A vén róka max húzni tudja az őt ötvöző gyászéneket, és annyi maradt neki, hogy az anyja 3/4 kajáját veszi el a fele helyett, de egyszer az utolsó hetyetye is lecuppan, és a küldetés véget ér, amit szintén el kell tudni fogadni.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Sodikának jelenleg az 50 nézős púpcsatornája is boksz utcába került, vagyis az a hely, ahol nyilvánosan beszélgetett a démonaival, tehát most az infók forrása megáll a random spottolásnál, vagy valami loop pajtás leaknél.
A Solarys volt az a vékony szalmaszál, ami tartó gerendaként szolgált az öreg krónikásnak abban a káoszban, ami évek óta eszkalálódott körülötte, és ezt a szálat is sikerült kihúzni, majd minden bedőlt a faszba.
Ez a melócsá most tényleg olyan volt a gyagyásnak, mint amikor gyomron lőnek, és egyenes háttal kéne sétálni utána, vagyis az ő hírnevével ez lehetetlenség.
Az egyetlen esélye is csupán spekuláció, mert elfogytak a szövetségesei, és a Géza is megszopatja, ha éppen érdeke megkívánja, márpedig ismerjük, meg fogja.
A vén róka max húzni tudja az őt ötvöző gyászéneket, és annyi maradt neki, hogy az anyja 3/4 kajáját veszi el a fele helyett, de egyszer az utolsó hetyetye is lecuppan, és a küldetés véget ér, amit szintén el kell tudni fogadni.
Kötőjel
(
x12)
Oct 12, 2023 12:08:17
x12)
sodi kommentkereső meghalt??
van shaját megoldás a trolléga eredeti kommentkeresőjét felélesztve, de eléggé script kiddie szint. ha esetleg soha többé nemírok ide indul újra a komment.sodikereso.info , akkor megosztom, értőbb kezek hátha kicsit elegánsabban működésre tudják bírni.
vérdíj target nr. 1
van shaját megoldás a trolléga eredeti kommentkeresőjét felélesztve, de eléggé script kiddie szint. ha esetleg soha többé nem
BigDataTroll
Oct 12, 2023 12:15:05
van shaját megoldás a trolléga eredeti kommentkeresőjét felélesztve, de eléggé script kiddie szint. ha esetleg soha többé nem írok ide indul újra a komment.sodikereso.info , akkor megosztom, értőbb kezek hátha kicsit elegánsabban működésre tudják bírni.
van shaját megoldás a trolléga eredeti kommentkeresőjét felélesztve, de eléggé script kiddie szint. ha esetleg soha többé nem írok ide indul újra a komment.sodikereso.info , akkor megosztom, értőbb kezek hátha kicsit elegánsabban működésre tudják bírni.
Elérhető.
nszksz
Oct 12, 2023 12:15:05
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Oct 12, 2023 12:16:27
x2)
Nekem működik. Szegény Broni utolsó kommentjere kerestem rá (RIP Vágó István)
Kötőjel
(
x12)
Oct 12, 2023 12:38:16
x12)
Elérhető.
nszksz
Elérhető.
nszksz
sodi kommentkereső él!!
keserke
(
x4)
Oct 12, 2023 13:17:20
x4)
Azt is el kell fogadni, hogy nem lehet retardkodni az idők végezetéig, pláne nem Gémeskútföldjén. Azért ne felejtsük el, hogy ez az egész retardmánia arra ment ki, hogy Orbán vezír visszakerüljön a trónra. A retardok meg nem fogják fel, hogy most már nincs politikai támogatásuk, sőt nagyon keményen büntetik is őket. A mór megtette kötelességét, a mór távozik.
technikai_proba
(
x1)
Oct 12, 2023 13:25:12
x1)
nyilván a soditrollok szofisztikáltabbak. szvsz a melócsás tényfeltárások sokkal ütősebbek holmi gyújtogatásnál és ráadásul morálisan nem kérdőjelezhetőek meg, hiszen egy csalót buktatnak le.
egy szörnyeteg vagy, endre!
SyntaxError
(
x24)
Oct 12, 2023 13:39:23
x24)
Néha így elképzelem, hogy Sodinak van legalább egyetlen értelmes barátja aki nem hajléktalan meg nem elmebeteg 15 éves gyerek szintjén van és így megkérdezi tőle:
- Ó, így már értem.
- Ó, így már értem.
zsidovagyokdetenyleg
Oct 12, 2023 13:42:46
Az a baj, hogy ez a léc nincs túl magasan... :D
Oct 12, 2023 13:42:46
mikedp
(
x9)
Oct 12, 2023 13:43:07
x9)
Micsoda autista bezárkózás lehet most a maga álomvilágába , ahol minden a jogosítvány megszerzéséről szól.
Viszont abban biztos vagyok , hogy egyetlen ember szóba áll vele , mert ha nem mehetne a végeláthatatlan loop, akkor itt baszná a rezet.
Talán a Gayza lesz az ,,,
KURVArangy
Viszont abban biztos vagyok , hogy egyetlen ember szóba áll vele , mert ha nem mehetne a végeláthatatlan loop, akkor itt baszná a rezet.
keserke
(
x4)
Oct 12, 2023 13:45:07
x4)
mert ha nem mehetne a végeláthatatlan loop, akkor itt baszná a rezet.
Hacsak Golda le nem tiltott a fórumról, esetleg elvette a tyeknikai eszközeit. Ha pedig melócsá sincs, akkor azokra sincs szüksége.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 12, 2023 13:47:27
x47)
Vajon a napi sörök számát meg fogják haladni a sikertelen vizsgák?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
nabejj
(
x3)
Oct 12, 2023 13:53:50
x3)
Pedofil, eljutottál már a bűvös 50 órához?
Ilyen szép kerek számnál kérvényezi már asodi a vizsgát?
Az oktató szerint még szó sem lehet róla, mert megijedsz a szembejövő forgalomtól, igaz?:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
Ilyen szép kerek számnál kérvényezi már asodi a vizsgát?
Az oktató szerint még szó sem lehet róla, mert megijedsz a szembejövő forgalomtól, igaz?:))
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 12, 2023 13:57:53
x10)
Vajon a napi sörök számát meg fogják haladni a sikertelen vizsgák?
Az lehetetlen.
Sörike
(
x3)
Oct 12, 2023 14:09:45
x3)
Ha a fikás nem gányol, nem vezet és fiagrája sincs fütyizni? Mi a szart csinál? Indíthatna egy gémpléj lájvot, tuti foschná úgy mint a karakkól
Gecis hányós lavór
Hahó
(
x136)
Oct 12, 2023 14:16:13
x136)
Fikás hogy is mondtad? Judga nem ellenfél? Lolbazmeg tibor minden szabad percét judgával tölti, ha éppen nincs bikája. Ez egy mai kép, a raktárból jöttek éppen.
Téged még judga is legyőzött, fikás.
hejneken
(
x3)
Oct 12, 2023 14:18:24
x3)
Fikás hogy is mondtad? Judga nem ellenfél?
Jutka 1 év alatt annyit fiatalodott mint amennyit asodi öregedett :DD
Ásó27
(
x68)
Oct 12, 2023 14:18:48
x68)
Jucusnak több pénze van, van munkája, nincs tartozása, valószínűleg ráadásul még egészségesebb is... miről is beszélünk???
Kakaspina
(
x24)
Oct 12, 2023 14:19:05
x24)
Fikás hogy is mondtad? Judga nem ellenfél? Lolbazmeg tibor minden szabad percét judgával tölti, ha éppen nincs bikája. Ez egy mai kép, a raktárból jöttek éppen.
keserke
(
x4)
Oct 12, 2023 14:20:27
x4)
Ez egy mai kép, a raktárból jöttek éppen.
hejneken
(
x3)
Oct 12, 2023 14:24:58
x3)
Endre mi a véleményed arról, hogy egy nincstelen alkoholista nőből, mára dolgozó, több mint valószínű ténylegesen absztinens asszony lett? :DD
Eközben belőled millió fütyis, Németországban és Ausztriában kudarcot valló alkoholista felhőénekből, az anyjánál élősködő ebédet felező, vezetni nem tudó kis pedofil bácsi lett? :DDD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Eközben belőled millió fütyis, Németországban és Ausztriában kudarcot valló alkoholista felhőénekből, az anyjánál élősködő ebédet felező, vezetni nem tudó kis pedofil bácsi lett? :DDD
Mercis Hambi
(
x3)
Oct 12, 2023 14:26:04
x3)
Jutka jól összeszedte magát ,magához képest milyen jól néz ki,elhiszem,hogy dolgozik ! Nem egy rossz csöves benyomását kelti.Endre , Jucika is sokkal magasabb szinten áll !
Negermann
Oct 12, 2023 14:27:45
Másik nagy oszlop amit ki lehetne még lőni az az ogre és a német lakcím, méltatlanul alultrollkodott ez a vonal, mivel kb nettó csalást követ el mind a kettő. Nem hiszem ne lehetett volna ezt vagy hivatalos utakon, vagy egy vén német fokozott trollkodásával megszüntetni az utóbbi két év alatt. Ha ogre is kapta volna a pizzákat, hívogatásokat, pillanatragasztót, téglákat, tényfeltárásokat, viszonylag hamar megunta volna a nem várt figyelemt és rájött volna hogy nem jó biznisz havi pár száz eurócskáért bejelenetkezve hagyni a házikoboldját, különösen ha jól emlékszem ki sem adhatta volna az önkormányzati lakását amit maga is bérelt.
Oct 12, 2023 14:27:45
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 12, 2023 14:31:12
x21)
Eközben a Fikás:

Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 12, 2023 14:37:55
x2)
- Ó, így már értem.
- Ó, így már értem.
Tibor közlegény csak a katalizátor volt az egyenletben, a gyagya előbb vagy utóbb ugyan úgy végzi, ha a faszpinás soha nem bukkan fel. Sajnos vagy nem sajnos így csak felgyorsította a folyamatot.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 12, 2023 14:44:40
x23)
Az a durva ebbe a képbe, hogyha középen "elvágjuk" majd igy mutatjuk meg, akkor 100 emberből 99 kitalálja hogy a Tibi van a képen, míg Judkánál ez csak max 1 ember lenne. Gyagyás, te rossz buzi, tényleg jól döntöttél, hogy az igénytelen, proli, szarszagú hússzelepes, faszpinás Tibit és nem a Judkát választottad annak idején.
zsidovagyokdetenyleg
Oct 12, 2023 14:46:56
Ki más?
Tibor biztos oda vigyázta meg a Gyagyás PS-ét meg egyéb vagyontárgyait, szóval indokolt, hogy szponzorálja! :D
Oct 12, 2023 14:46:56
Mitokondrium
(
x7)
Oct 12, 2023 14:49:15
x7)
Endre, baszodj meg, csinalj mar valami musort! Itthon fekszem betegen, raerek egesz nap a faszsagaidat kovetni.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
halászlé
(
x24)
Oct 12, 2023 14:52:36
x24)
-
Oct 12, 2023 14:59:04
Ha tényleg ennyi esett le, akkor csalódott vagyok, sokkal értelmesebbnek ismertelek.
Kurva nagy különbség van egy tranyó lájv minden piszlicsáré momentumának 1 percenként dokumentálása és 1 remekül beillesztett szövegkörnyezetében is hergelő, pontosan célzott és betaláló post között.
Nem beszélve az intervencióiról.
Ég és föld, tessék tőle tanulni.
Oct 12, 2023 14:59:04
sírógörcs
(
x4)
Oct 12, 2023 15:02:55
x4)
Endre nyomj már fel egy " Te maga alá piszkító rohadt tranyógeci megint hajléktalan lettél" bambulós flokkot
mikedp
(
x9)
Oct 12, 2023 15:10:25
x9)
Nem akarom védeni a Lyudgát, mert azért neki is megvoltak a maga dolgai... De! Amennyiben nem keveredik össze a fasztalannal soha a büdös életbe nem kerül ki az utcára ebben biztos vagyok.
Amúgy kimondottan jó volt látni , hogy összekapta magát. Csinos normális ha van rajta, míg a tranyópárdról lassan lerohad a kabát.
KURVArangy
Amúgy kimondottan jó volt látni , hogy összekapta magát. Csinos normális ha van rajta, míg a tranyópárdról lassan lerohad a kabát.
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mondom az elméletem: Mi van, ha az anyja beengedte a nagy házba, de cserébe totális kontrol alá vette? Akár a kártyáit is elvehete és sodi tudhatja, hogy ha meglátja az anyja, hogy fórumozik, vagy videózik, vagy bármi balhé van, akkor nem kap zsebpénzt, vagy megfenyegeti az anyja azzal, hogy este a jéghideg macsakaólban kell aludnia?
én is erre gondolok, h tulképp úgye beszélt az anyjával, a macskaólból nyomhatná a sót; kutyát nem érdekelné. tuti visszasírta magát a "nagyházba", ott meg az anyja dikták...