csalt. levágta a kanyart vagy ilyesmi.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
[img src=https://ibb.co/4MS1tr5">
Faszom
Basszameg.
Faszom
Erre hány pontot is kapott? Kávécska volt, de desszert nem jutott, talán 4 pont lehetett.
Faszom
régen 8 pontot adtam az ilyen élősködésre.
ezek még a rocskai fashion előtti idők.
Elképesztő időállóak ezek a megállapítások bármelyik poszt alatt:
"1. Egy utolsó mocskos féreg vagy, egy cigány, akinek a szava nem ér annyit mint az ürülékem."
Faszom
Ja ja, ezért volt Gery prolihergelése a bkvjegy-tömbbel :)
8 órázó szürkeegér
meg.
a fikás egyik levele ballay-kis edének:
Szia.
Bocsánat, csak - mint írtam - pont a levél beérkezésének a napján - és még másnap - voltam elképesztő pánikban, mert a főnököm éppen ki akart rúgni, ezért még leveleket sem olvastam, és így aznapról elsüllyedt.
Általában ilyen nem szokott előfordulni, minden levelet elolvasok.
A konkrét ajánlattal kapcsolatban pedig: nagyon megtisztelő, és valószínűleg valamilyen formában élni is szeretnék vele. Azonban úgy érzem tisztességesnek, ha hitelbe, és ígéretért soha nem fogadok el semmit, még segítséget sem, csak és kizárólag azután, hogy bizonyítottam az elkötelezettségemet. Vagyis akkor, ha már elindultam ténylegesen az új blogommal. Jövő hét után. Február 1-én.
Mint ahogy mindenhol hirdetem, február 1-én indul a JobbStart.hu. Ahhoz, hogy ott színvonalt tudjak előállítani, és vissza tudjak térni, minden segítség jól jön. Ami tényleg nagy segítséget jelentene, ha nem kellene csak a blog miatt az utazási bérletre előteremtenem a pénzt. A BKV bérlet 9800 forint, de most éppen Pátyon lakom (Pest közeli falu), így innen a kiegészítő Volán bérlet további 9400 forint. Összesen tehát havi 20-as a bérlet. Plusz esetenként vonatjegy, ha vidéken van esemény (pl. ha lemegyek Kecskemétre helyszíni riportot készíteni a Molnár F. Árpáddal, vagy Sopronba a Gőbl Gyurival.)
A helyszíni munkához pedig néhány hétre egy kölcsön laptop kellene, amin alapszinten elfut valamilyen videóvágó-program, és vagy van DVI (más neveken: FireWire, IEEE 1394, i.Link) csatlakozója, vagy olyan PCMCIA kártya hozzá, ami ezt tudja (kb. bruttó 20 ezer forint). A saját laptopot heteken belül meg tudom oldani a munkaadómon keresztül (ezért mondom, hogy hangsúlyozottan csak kölcsönbe kellene valami használt, max. egy hónapra, ezért is igyekszem felszámolni a munkaadómnál az átmeneti bizalomdeficitet). Egy 1 Gb RAM, 1 Ghz-es proci már megfelel - ha kompromisszumokkal is - erre a célra.
A jövő héten még az előkészületeket teszem meg, de február elején mindenképp - én kérem szépen - hogy térjünk vissza a témára. :)
Üdv:
SoDI
:D A fél élete erről szól, hogy éppen ki akarják rúgni :D
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Hát ez zseniális ...
Endre bazdmeg neked az egész életed egyátmeneti állandó bizalomdeficit :)
Oh köszi ez kurvajó volt, nem emlékszem már jelszóra régi mailhez ahova kaptam
Pláne amikor Ede kicsit bekeményített és sodi azonnal lement kutyába :)
mint a vicc: (mém - Batman vs Blight alapján)
-mikor is volt ez?
-amikor éppen ki akartak rúgni.
-van fogalmad, mennyire kevéssé szűkíti ez le?!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mekkora balfasz vagy te gyagyás, hogy azt hiszed, hogy a trashribanc pár like miatt újra szóba áll majd veled. Nem like-ok, hanem trash kontektek kellenek a trashribinek.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Phisztosan itt is csipegetett a wishes Adrien Brody.
Ilyen hülyeségekre rákeresve lehet találni dolgokat. Ki vagy miért nevezte el valaki snegót Úszónak?

m.blog.hu/jo/jobbstart/image/zoldsneci1.jpg
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Az apja.
Az apja becézte úszónak, mert a fikás képtelen volt megtanulni úszni, csak lekezelően hajtogatta az oktatónak, hogy tudja hogy hogyan kell, de aztán folyton elmerült. Vagyis már az az öreg Kiss is gúnyolta a gyogyós fiacskáját, ez a kép ennek állít emléket.
Plusz annak, hogy a púpos olyannyira nem tud úszni, hogy mikor vitorlázni ment a szexnagyiékkal, úszómellényben ficánkolt a vízben.
Ezek után akarta beadni a kommenthaveroknak, hogy úszni jár a buzifürdőkbe.
Fasztenger hahó!
nszksz
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Azt lehet tudni, hogy a Fikás miért hagyta el ennyire magát?
Ezt a karaktert kellett nyomnia a storyboard szerint. Keanu Reeves is hol lefogy, hol felszed pár kilót egy-egy szerepért.
Endre is így tesz. Igazi profi átváltozóművész.
Ennek eredményeképp, luxusban élő Sodi volt akkoris a Sodi.
Az egész csak egy show.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
És a másik fele csak azért nem, mert akkor még iskolába járt :D
Ezt a képet Fórizs Eszter készítette, megvan a párja is, amin Endre fotózta forizst.
Tehát ez szinte egy randi volt Endre felfogásában, azért ilyen szép :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Feje csak 6 méretnyit hízott, a csaló, pedofil simogatónak...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Egyébként őszintén nem emlékeztem, hogy az robbantotta ki, hogy Endre úgy viselkedett, ahogy mindig szokott, ha egy cseppet is felül érzi magát.
Ha van egy kis hitel pénze gazdagnak képzeli magát, és játssza a gazdagot.
Ha van egy ember aki segít neki, akkor másoknak már úgy adja elő, hogy ő a nagy manipulátor, aki bármire ráveszi a "csatlósait".
Ha meg alul van, akkor jön a hetyetye meg a magyarázás.
Hagyta el? Sosem volt az önálló életre alkalmas, amíg a "fiatal etyetemista srác" hűtőjét a groby futár pakolta tele, a kommunista zsidóügyvéd kurvaanyja jóvoltából, és bejárónő(!) járt hozzá, a diákhitelt felvette és bécsből(!) hozatott rajta videokártyát(!), addig persze futotta pereket provokálni, kamerázni, retardkodni, meg zsidózni.
Minden olyan időszakban, amikor nem volt valami pesztrája, az anyja, a főbérlője, a vejanyényi, az angyika, stb, akkor összeomlott, leépült, és egy "végső stádiumban" leledző ember képét és viselkedését kezdte mutatni.
Csak idézzük fel a linzi lakás képét, ahova az anyja kétszer is kiment(!) kivakarni a mocskából, miközben covid zárások voltak, tehát sneci egésznap otthon ült a széthajigált letaposott mocsoktenger és reménytelen trágyaól közepén, közben folyamat vedelt.
Semmiféle igénye nincsen sem önmagára, sem a környezetére, ezért sem igaz, hogy pszichopata, szociopata vagy narcisztikus, mert ezek egyike vagy keveréke sem fed le sokféle viselkedést, amit sneci tendenciózusan mutat.
Ha megfigyeljük az egész élete egy mánia-depi oszcilláció, egészen kicsike, pár napos, nagyobb hónapos, és elképesztő több éves(!) epizódokban is.
Mindekinek vannak az életében korszakok, meg egyszer fent-egyszer lent időszakok, ez egyébként kb elkerülhetetlen egy normális életben, de a gyagya azért tart betonbiztosan a trollok által kijelölt végállomás (blaha--dögkút) irányába, mert nála semmiféle tanulság és jellemfejlődés sem születik.
Nála nincsenek alkalmazott és tudott dolgok, csak csupa olyasmi, amire "jó majd figyel", persze nem, sosem figyel semmire, hiszen azt nem látja ami az orra előtt van.
NSZKSZ trolléga, rég nem láttam ezt a képet. :D
De ha már nosztalgia és echelon:
www.youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Most megint ezt fogom dúdolni egész éjszaka.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Többször temettük már, de szívós gennyláda, mindig akasztott vagy valami gazdatestet, melót, újabb hitelt, valahogy kimászott a gödör széléről.
Most, mondjuk már annyira sok szar van a füle mögött, alig maradt esélye ennyi hitellel ellavírozni, mióta itthon van, tehát albérlet költség nincs, az anyján élősködik, azóta is, saját bevallása szerint úgyanúgy "elment" a millió fütyis fizetés. Csontig, nullára. Elfogyott.
Én csak azt sajnálom, azt az üvöltést, dobhártyarepesztő éktelen 150 decibelles rikácsolást nem hallottuk, --és közben endre süsüzését és műsírását--, amit golda nap mint nap rendezhet.
Rengeteg alkalommal nem tudta, megközelítőleg sem ekkora méretű visszavonulásra bírni semmiféle veszély, fenyegetés.
Eljárások, hatóságok, kirúgások, teljes pénztelenség, albérlet kiűzetés, stb.
Biztos, hogy hangos és kihetyetyézhetetlen ultimátumot kapott, befejezi a trollozást és mindent eltüntet, plusz megírja a nevetséges feljelentését, vagy keresztet vethet az anyja pesztrálására, mehet a blahára, ahova akar, pont télire.
Endre! Itt azért voltál ilyen vidám mert teljes adag moslékot kaptál? Hol vannak már azok a régi szép idők? Hol van már az a diadalittas mén aki voltál? Egy lerúgott szaros hajléktalan vagy te rossz ratyeeeeeiiiii!!!
Heki a traki
Echelon...:D
Csodás kiemelés, mert itt próbálta ki magát a pedofil, mint megmentő hős, ami természetesen bukott projektté avanzsálódott, mert tengernyi szokásos auticunami után az Echelon kezdte el őt strikeolni.
Még a hithű Molnár F. Boborján is :)
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
A forradalomhoz váltásruha hihetetlen. Ég és föld a mai autizmushoz képest. Ki gondolta volna hogy ez lesz belőle.
Jó az a rész is, itt még tudott összefüggően beszélni!
Bevallom mostanában ezekbe nézek bele, mert már hányingerem van a gejza-merga nosztalgia videóktól. :)
Érdekes a SoDI olvas videón azt megfigyelni, hogy anno ugyanazt csinálta könyvekkel, mint újabban ps játékokkal, csak ugye a hitelpénzből futotta drágább pazarlásra is.
És mondja a videóban hogy nem tudja mi értelme annak hogy megveszi a ETIKETT könyvet, mert még ő is tudja hogy milyen messze áll tőle
Hát ez kibaszottul jó, azt se tudtam, hogy létezik, de sejthettem volna, az internet archive komoly hely!
És megtaláltam a legelső videot, amit zsodrákkal kapcsolatban láttam:
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Elfoglaltak+mindent+a+zsid%C3%B3k!.mp4
(Azért az továbbra se gyenge, hogy a hungarista, kampós orral zsidózó, politizáló, tüntetéseken legyeskedő kurvaokos budai 'jogász' úrfiból egy köztörvényes rohadt buzeráns alkesz bűnöző lett... Bukjál csak tovább felfelé zsodrák.)
Igyunk egy sörtöt, he

8 órázó szürkeegér
Ezek a videók is bazdmeg milyen minőségűek …
Régebben láttam már de most visszanézve is elszörnyülködöm mennyire egy nyomorék volt ez mindig is.
Összevissza rángatja a kamerát, indokolatlan vágások, ki-be zoomol …
Ettől bármelyik lila öltönyös vállalkozó apuka rutinosabban kezelte 90 években, a Bécsből behozott Panasonic kamerát a gyerek ballagásán mint ez a fogykos.
Lehet régen volt de az én ballagási videóimnak jobb a minősége 2006-ból.
Függetlenül attól, hogy az egésznek semmi értelme, jó 20 évvel ezelőtti munkának nem is annyira rossz. Ma már laikusként rövid utánanézéssel bárki tudna ilyet készíteni, talán a gyagyást leszámítva. Ő ma már ilyet se tudna.
Na csá
És a covidban megdöglött Edelényi Tamás, a székházromboló is ott az első sorban!
Ott kúrták el, hogy csak majdnem.
Én meg közelebb az 50-hez már szintes terepen futok ultratávokat, testsúlyom másfélszeresét kinyomom fekve, kétszeresével guggolok, két és félszeresével felhúzok és simán megy 20 szabályos húzódzkodás.
Igaz, egy év alatt nem iszok meg annyi sörtöt, mint Endre egy hét alatt, valamint nem junkfoodot zabálok, mert tudok főzni.

Endi! Irány a Tevekom! A sziszának remek ajándék lesz kajácsonyra!
Álmodjatok Rémeket!
Golda
O és K együtt OK és minden OK!!
Ha akkor ferinek sikerül akkor már lehagytuk volna a labancokat!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Hát én nem vádoltam zsodit soha azzal, hogy ember volt, pláne hogy normális :) Mindig is egy undorító kis köcsög féreg volt, egy utolsó balfasz, csak a régi fiteoiba még volt hajlandó némi munkát belerakni meg helyekre elmenni, de persze a kamerázás, megvágás, kérdezés, beszéd sose ment neki.
Molnárefék, Titán Jóskáék videoit, ha van hozzá kedvem, nagyon szivesen nézem vagy elhallgatgatom ha közbe van egyéb dolgom, de korcs az akkori autikörmondataival még talán jobban felbasz, mint most az ételhordós falu balfasza makogásával. Nehezen, nehezebben, de rá tudom venni magam, hogy megnézzem ezeket.
De a telefonálását nem bírom hallgatni, ezt a tegnapi Gayza leaket is csak beletekergetve. A mai napig nem tudom agyilag feldolgozni, hogy csak mondja a telefonba a hetyetyét, fogalom nélküli fogyatékos geci, de azért hazudik is, és pofátlanul összehord, értetlenkedik bármit, hogy megússza a dolgot - erre legszívesebben kivágnám a nyelvét, vagy kést a fejébem de szerintem még az is így gondolja akivel telefonál, de ugye nem lehet se így, se úgy sajnos.
Hát szerencsére a tegnapiban nem volt sikere. Mindent bevetett a korcs féreg, angolnázott, hetyetyézett, játszotta a megszeppent hülyekölyköt, sajnálkozott, próbált 'normális' lenni a köcsögje, még a vén kurva is szurkálta, azaz szokása szerint fogyikártyával, csörgőssapkában, lehajolt a latrina aljára, vekniig megfürödve, dagonyázva a szarban, pitizve, heherészve, hogy felvegye a szaros 1 eurocentest - de nem jött össze, ezúttal Gayzát nem hatotta meg.
Igyunk egy sörtöt, he
Tyodikának lesz fűthető garázs a superb-nek! *pr*
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
De van John Harris karkötőd? Na ugye! ..és hány felíratkozód van?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Akkor letett már a medencés Teslaról? :( Komoly ez a válság hogy a keményen dolgozó nyugati felhőénekeket is így érinti.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Itt a bizonyíték, hogy broni = Gyurcsány.
Az öreg román kiabálta mindig, hogy gyuccsuk fel!
🕎Endigame🕎
Mert egy buta pancser felvágós balfasz volt, akinek a segge alá tettek egy digitális kamerát, ami akkor még sokaknak angyalszárny volt abban a korosztályban, de a parasztja nem tudott mit kezdeni vele. Az egyetemi szakesten is ült egyedül és kamerázgatott.
Se tehetsége, se tanulási készsége nem volt soha, ha megnézed 20 év alatt mennyit fejlődött, akkor azt látod, hogy már a vágásokat is elhagyta, egyedül az fps-t sikerült feltornázni 0.5-ről magasabbra.
Faszom
nekem azért tetszik ez a videó, mert itt a sodi is érezte, hogy a fogatlan, kőbányaiban pácolt, szétcigizett "efoglatak míndent a zsidaúk" felkiáltás kínos. nem véletlenül vágta alá a 100% magyart.
mintha tisztában lett volna legbelül, hogy retardkodás ez az egész, amit művel. de a bojsófőzelék, az bojsófőzelék. :)
vérdíj target nr. 1
*integet*
Hogy jajgat a lelkecske :D
A sodi felgyulladra akartam, andi, mindegy.
Ha emőke nem lenne punci, akkor siman leallt volna a malaczcal ütölni.
Az is impontens volt már by default is.
Faszom
Csak a veknihez fél púpszász nem lenne elég
Putyputyputy HALLO
youtu.be/7RaW9AYXuXs?si=50wdQS4FznxcRHQR
A végén van
750 ezerbe került a malacznak ez az ütés.
youtu.be/7RaW9AYXuXs?t=3468
ajtó mondja CISSZ, egyből szelídül a retard. :))
vérdíj target nr. 1
És ebben az volt a poén, hogy a rendőrök a fikás lájvját nézték, és abból tudták, hogy hova kell fújni.
endre ez igaz?
Te már akkor is ennyire hülye voltál? :)
Nyem fejtétjenyüj nyem.
Gondold el, hogy zajlik Eger ostroma, és a fikás lájvozza a törököknek ahogy Dobóék védekeznek.
Szerintem a végén megköszönték volna neki egy girosz tállal.
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 17, 2023 16:20:13
Válasz
(28)
x37)
Válasz
(28)
A snecológia örök rejtélye, hogyan futotta le ez a hikomat mutáns 35 perc alatt a 7 kilométert, utcai cipőben, rákészülés és bemelegítés nélkül.
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2023 16:23:22
x135)
A snecológia örök rejtélye, hogyan futotta le ez a hikomat mutáns 35 perc alatt a 7 kilométert, utcai cipőben, rákészülés és bemelegítés nélkül.
csalt. levágta a kanyart vagy ilyesmi.
kramalon
(
x8)
Oct 17, 2023 16:24:16
x8)
[img src=https://ibb.co/4MS1tr5">
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2023 16:24:19
x44)
Nem láttam a tanszéki kollekcióban, úgyhogy itt egy kép a vekniről egy átkrónikázott nap után:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

kramalon
(
x8)
Oct 17, 2023 16:24:57
x8)
Basszameg.
kramalon
(
x8)
Oct 17, 2023 16:26:28
x8)
Nem láttam a tanszéki kollekcióban, úgyhogy itt egy kép a vekniről egy átkrónikázott nap után:
Erre hány pontot is kapott? Kávécska volt, de desszert nem jutott, talán 4 pont lehetett.
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2023 16:33:21
x135)
a shiker napjára kéne majd valami jó trollkodás:
66masodperc.blogspot.com/2011/11/ardrone-projekt-teljes-siker.html
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2023 16:34:38
x135)
régen 8 pontot adtam az ilyen élősködésre.
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2023 16:38:25
x135)
ezek még a rocskai fashion előtti idők.
kramalon
(
x8)
Oct 17, 2023 16:41:25
x8)
a shiker napjára kéne majd valami jó trollkodás:
Elképesztő időállóak ezek a megállapítások bármelyik poszt alatt:
"1. Egy utolsó mocskos féreg vagy, egy cigány, akinek a szava nem ér annyit mint az ürülékem."
Lángoló Eretnek
Oct 17, 2023 16:42:49
Ha már shiker napja, Ballay-Kiss Edés levelezés megvan még valahol?
Oct 17, 2023 16:42:49
Telebetyár_Időtelefon
Oct 17, 2023 16:44:25
A dőlésszögről pedig még a freeblogon dicsekedett, ahol valóban mammon imádó zsidó szokásnak állította be a szexet, már akkor is akkora orra volt, hogy a fal adta a másikat és gondolom az ősz pinaszőr meg csiklandozta az orrlyukát.
Még az index topicban is dicsekedett, hogy hölgytársaságban van valahol kistarcsa vagy pécel vagy fasz tudja minek a környékén és még (MÉG) a buszjegyét is állja a kedvese.
Még az index topicban is dicsekedett, hogy hölgytársaságban van valahol kistarcsa vagy pécel vagy fasz tudja minek a környékén és még (MÉG) a buszjegyét is állja a kedvese.
Ja ja, ezért volt Gery prolihergelése a bkvjegy-tömbbel :)
Oct 17, 2023 16:44:25
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2023 16:55:34
x135)
Ha már shiker napja, Ballay-Kiss Edés levelezés megvan még valahol?
meg.
a fikás egyik levele ballay-kis edének:
Szia.
Bocsánat, csak - mint írtam - pont a levél beérkezésének a napján - és még másnap - voltam elképesztő pánikban, mert a főnököm éppen ki akart rúgni, ezért még leveleket sem olvastam, és így aznapról elsüllyedt.
Általában ilyen nem szokott előfordulni, minden levelet elolvasok.
A konkrét ajánlattal kapcsolatban pedig: nagyon megtisztelő, és valószínűleg valamilyen formában élni is szeretnék vele. Azonban úgy érzem tisztességesnek, ha hitelbe, és ígéretért soha nem fogadok el semmit, még segítséget sem, csak és kizárólag azután, hogy bizonyítottam az elkötelezettségemet. Vagyis akkor, ha már elindultam ténylegesen az új blogommal. Jövő hét után. Február 1-én.
Mint ahogy mindenhol hirdetem, február 1-én indul a JobbStart.hu. Ahhoz, hogy ott színvonalt tudjak előállítani, és vissza tudjak térni, minden segítség jól jön. Ami tényleg nagy segítséget jelentene, ha nem kellene csak a blog miatt az utazási bérletre előteremtenem a pénzt. A BKV bérlet 9800 forint, de most éppen Pátyon lakom (Pest közeli falu), így innen a kiegészítő Volán bérlet további 9400 forint. Összesen tehát havi 20-as a bérlet. Plusz esetenként vonatjegy, ha vidéken van esemény (pl. ha lemegyek Kecskemétre helyszíni riportot készíteni a Molnár F. Árpáddal, vagy Sopronba a Gőbl Gyurival.)
A helyszíni munkához pedig néhány hétre egy kölcsön laptop kellene, amin alapszinten elfut valamilyen videóvágó-program, és vagy van DVI (más neveken: FireWire, IEEE 1394, i.Link) csatlakozója, vagy olyan PCMCIA kártya hozzá, ami ezt tudja (kb. bruttó 20 ezer forint). A saját laptopot heteken belül meg tudom oldani a munkaadómon keresztül (ezért mondom, hogy hangsúlyozottan csak kölcsönbe kellene valami használt, max. egy hónapra, ezért is igyekszem felszámolni a munkaadómnál az átmeneti bizalomdeficitet). Egy 1 Gb RAM, 1 Ghz-es proci már megfelel - ha kompromisszumokkal is - erre a célra.
A jövő héten még az előkészületeket teszem meg, de február elején mindenképp - én kérem szépen - hogy térjünk vissza a témára. :)
Üdv:
SoDI
Kiadó nick
Oct 17, 2023 16:57:07
Átmeneti bizalomdeficit
Oct 17, 2023 16:57:07
Och-Kom Taot
(
x3)
Oct 17, 2023 17:02:40
x3)
mert a főnököm éppen ki akart rúgni
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 17, 2023 17:04:27
x4)
Nézegettem a régi blogot, és rövidesen több évforduló is lesz.
Mindenesetre félelmetes látni, hogy tíz évvel ezelőtt még kamuszélsőjobbos sodi asodi, és 66másodperces flokkot forgat pl. a Horthy szobor koszorúzását megzavaró "sárga csillagos bolondokról", manapság pedig, amikor halomra lövik egymást a Közel-keleten sűrű kussban van a lefingott macskaólban. Holott régen ezekről kb. egyből figyelemkurvult.
De manapság már a trash, meg a faszpina. Ja, már az sem, csak a fűtetlen macskaól.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mindenesetre félelmetes látni, hogy tíz évvel ezelőtt még kamuszélsőjobbos sodi asodi, és 66másodperces flokkot forgat pl. a Horthy szobor koszorúzását megzavaró "sárga csillagos bolondokról", manapság pedig, amikor halomra lövik egymást a Közel-keleten sűrű kussban van a lefingott macskaólban. Holott régen ezekről kb. egyből figyelemkurvult.
De manapság már a trash, meg a faszpina. Ja, már az sem, csak a fűtetlen macskaól.
D_Dezső
(
x29)
Oct 17, 2023 17:04:30
x29)
Átmeneti bizalomdeficit
Hát ez zseniális ...
Endre bazdmeg neked az egész életed egy
Lángoló Eretnek
Oct 17, 2023 17:06:25
meg.
Oh köszi ez kurvajó volt, nem emlékszem már jelszóra régi mailhez ahova kaptam
Pláne amikor Ede kicsit bekeményített és sodi azonnal lement kutyába :)
Oct 17, 2023 17:06:25
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 17, 2023 17:10:09
x6)
mint a vicc: (mém - Batman vs Blight alapján)
-mikor is volt ez?
-amikor éppen ki akartak rúgni.
-van fogalmad, mennyire kevéssé szűkíti ez le?!
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 17, 2023 17:20:56
x23)
és laurakedves képeit lájkolgatja a tiktokon, mert máshol tiltva van:
Mekkora balfasz vagy te gyagyás, hogy azt hiszed, hogy a trashribanc pár like miatt újra szóba áll majd veled. Nem like-ok, hanem trash kontektek kellenek a trashribinek.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 17, 2023 17:23:58
x13)
Már tuti elhitte negyedjére is Laurakedvesnek, hogy nem ő leakelt, hanem Viktor/Hahó/A Gyíkemberek feltelepítettek valamit a telójára.
Ásó27
(
x68)
Oct 17, 2023 17:32:08
x68)
Milyen érzés a tiktiken lógni egész nap fikás? Látszólag mindenki éli az életét, amíg te a macskaólban nyomorogsz teljesen egyedül.
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 17, 2023 17:33:36
x13)
Szeretném felhívni az ételhordós fasz figyelmét arra, hogy soha nem lesz jogosítványa. Nszksz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 17, 2023 17:57:38
x21)
Phisztosan itt is csipegetett a wishes Adrien Brody.
fütyizel
Oct 17, 2023 18:03:02
JobbStart.hu.
Ilyen hülyeségekre rákeresve lehet találni dolgokat. Ki vagy miért nevezte el valaki snegót Úszónak?

Oct 17, 2023 18:03:02
Tények
Oct 17, 2023 18:03:53
Az apja.
Oct 17, 2023 18:03:53
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2023 18:07:33
x44)
Azonnali sajtóközleményt kell kiadni!
ascites
(
x57)
Oct 17, 2023 18:17:42
x57)
Az apja becézte úszónak, mert a fikás képtelen volt megtanulni úszni, csak lekezelően hajtogatta az oktatónak, hogy tudja hogy hogyan kell, de aztán folyton elmerült. Vagyis már az az öreg Kiss is gúnyolta a gyogyós fiacskáját, ez a kép ennek állít emléket.
Plusz annak, hogy a púpos olyannyira nem tud úszni, hogy mikor vitorlázni ment a szexnagyiékkal, úszómellényben ficánkolt a vízben.
Tények
Oct 17, 2023 18:34:08
Fasztenger hahó!
Oct 17, 2023 18:34:08
linziasztal01
(
x77)
Oct 17, 2023 18:44:07
x77)
Endre, mondtad már anyádnak, hogy ha le akar nyugtatni, akkor ujjazza meg a segged?
tranyókiller
(
x2)
Oct 17, 2023 18:54:26
x2)
Remelem belefer egy kis zenei blokk a sok OFF mellett...
Tudom nagyon beteg, mint a gyagyas...
Endi szolhatott volna a forumhaveroknak hogy zenei karrierbe kezdett.
youtu.be/iuZkFUUW-V4?si=X5PgJvNbRn5RilqJ
Eleinte megirta az idos holgyek cimu szamot...
youtu.be/FtJSxz8JDO0?si=IH0HgJMv1RAQJ7lq
Aztan jott ez...(a szobaban van egy pedofil)
Fikas egyedul van a macskaolban.
"te vagy a pedofil, te voltal vegig a pedofil"
Ajanlom meg a tobbi snecologiailag relevans szamot is, pl. csoves a hutoben, homoszexualis drill, ki az a troll, stb.
(Broni emlekere, varunk vissza)
Achtung!!
Tudom nagyon beteg, mint a gyagyas...
Endi szolhatott volna a forumhaveroknak hogy zenei karrierbe kezdett.
youtu.be/iuZkFUUW-V4?si=X5PgJvNbRn5RilqJ
Eleinte megirta az idos holgyek cimu szamot...
youtu.be/FtJSxz8JDO0?si=IH0HgJMv1RAQJ7lq
Aztan jott ez...(a szobaban van egy pedofil)
Fikas egyedul van a macskaolban.
"te vagy a pedofil, te voltal vegig a pedofil"
Ajanlom meg a tobbi snecologiailag relevans szamot is, pl. csoves a hutoben, homoszexualis drill, ki az a troll, stb.
(Broni emlekere, varunk vissza)
fütyizel
Oct 17, 2023 19:02:20
Az apja.
nszksz
Oct 17, 2023 19:02:20
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 17, 2023 19:02:33
x4)
Kiss Endre Fogyatékos, mindjárt október 23. Megy már a tolatás?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 17, 2023 19:05:11
x21)
Hajnali Ugyeletes
Oct 17, 2023 19:08:58
Géza leakeli a vitalt + kétségbeesett endrével telefonál
youtu.be/YAmxHTRuBho
D_Dezsonek speciálba és mindenkinek aki szereti
youtu.be/YAmxHTRuBho
Oct 17, 2023 19:08:58
SyntaxError
(
x24)
Oct 17, 2023 19:16:51
x24)
Ezt a karaktert kellett nyomnia a storyboard szerint. Keanu Reeves is hol lefogy, hol felszed pár kilót egy-egy szerepért.
Endre is így tesz. Igazi profi átváltozóművész.
Ennek eredményeképp, luxusban élő Sodi volt akkoris a Sodi.
Az egész csak egy show.
fekélyes faszú cigány
Oct 17, 2023 19:18:04
És a másik fele csak azért nem, mert akkor még iskolába járt :D
Oct 17, 2023 19:18:04
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2023 19:22:58
x44)
Ezt a képet Fórizs Eszter készítette, megvan a párja is, amin Endre fotózta forizst.
Tehát ez szinte egy randi volt Endre felfogásában, azért ilyen szép :)
KicsiNéző
(
x13)
Oct 17, 2023 19:27:16
x13)
Nagyon kíváncsi vagyok mi mehet Púpszászon.
A púpos nem tud se Youtubera, se Facebookra loopolni, és még azt is kibírja, hogy ide se írjon.
Két opciót látok:
1. Teljes kétségbeesés, és leszar már mindent, végre beütött Depimanó. Ez jó lenne, de szerintem nem az van.
2. Loopol Gézának, Laurának meg Mercinek (aki épp felveszi), és keresi a melókat Svájcban.
A púpos nem tud se Youtubera, se Facebookra loopolni, és még azt is kibírja, hogy ide se írjon.
Két opciót látok:
1. Teljes kétségbeesés, és leszar már mindent, végre beütött Depimanó. Ez jó lenne, de szerintem nem az van.
2. Loopol Gézának, Laurának meg Mercinek (aki épp felveszi), és keresi a melókat Svájcban.
Klohek
(
x12)
Oct 17, 2023 19:28:25
x12)
youtu.be/YAmxHTRuBho
youtu.be/YAmxHTRuBho
Feje csak 6 méretnyit hízott, a csaló, pedofil simogatónak...
KicsiNéző
(
x13)
Oct 17, 2023 19:30:11
x13)
youtu.be/YAmxHTRuBho
youtu.be/YAmxHTRuBho
Egyébként őszintén nem emlékeztem, hogy az robbantotta ki, hogy Endre úgy viselkedett, ahogy mindig szokott, ha egy cseppet is felül érzi magát.
Ha van egy kis hitel pénze gazdagnak képzeli magát, és játssza a gazdagot.
Ha van egy ember aki segít neki, akkor másoknak már úgy adja elő, hogy ő a nagy manipulátor, aki bármire ráveszi a "csatlósait".
Ha meg alul van, akkor jön a hetyetye meg a magyarázás.
C64korszak
(
x2)
Oct 17, 2023 19:33:53
x2)
Hagyta el? Sosem volt az önálló életre alkalmas, amíg a "fiatal etyetemista srác" hűtőjét a groby futár pakolta tele, a kommunista zsidóügyvéd kurvaanyja jóvoltából, és bejárónő(!) járt hozzá, a diákhitelt felvette és bécsből(!) hozatott rajta videokártyát(!), addig persze futotta pereket provokálni, kamerázni, retardkodni, meg zsidózni.
Minden olyan időszakban, amikor nem volt valami pesztrája, az anyja, a főbérlője, a vejanyényi, az angyika, stb, akkor összeomlott, leépült, és egy "végső stádiumban" leledző ember képét és viselkedését kezdte mutatni.
Csak idézzük fel a linzi lakás képét, ahova az anyja kétszer is kiment(!) kivakarni a mocskából, miközben covid zárások voltak, tehát sneci egésznap otthon ült a széthajigált letaposott mocsoktenger és reménytelen trágyaól közepén, közben folyamat vedelt.
Semmiféle igénye nincsen sem önmagára, sem a környezetére, ezért sem igaz, hogy pszichopata, szociopata vagy narcisztikus, mert ezek egyike vagy keveréke sem fed le sokféle viselkedést, amit sneci tendenciózusan mutat.
Ha megfigyeljük az egész élete egy mánia-depi oszcilláció, egészen kicsike, pár napos, nagyobb hónapos, és elképesztő több éves(!) epizódokban is.
Mindekinek vannak az életében korszakok, meg egyszer fent-egyszer lent időszakok, ez egyébként kb elkerülhetetlen egy normális életben, de a gyagya azért tart betonbiztosan a trollok által kijelölt végállomás (blaha--dögkút) irányába, mert nála semmiféle tanulság és jellemfejlődés sem születik.
Nála nincsenek alkalmazott és tudott dolgok, csak csupa olyasmi, amire "jó majd figyel", persze nem, sosem figyel semmire, hiszen azt nem látja ami az orra előtt van.
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2023 19:34:42
x44)
Egyébként ha már Fórizs idők, sikerült megtalálni az első Echelon liga csoportképet teljes felbontásban. Ajánlom a karakter leírásokat elolvasni:

Endre, téged még ezek az elmebetegek is azonnal elküldtek a faszba, mit jelenthet ez?

Endre, téged még ezek az elmebetegek is azonnal elküldtek a faszba, mit jelenthet ez?
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 17, 2023 19:41:10
x4)
Egyébként ha már Fórizs idők, sikerült megtalálni az első Echelon liga csoportképet teljes felbontásban. Ajánlom a karakter leírásokat elolvasni:
www.youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
Dörpepúp
(
x7)
Oct 17, 2023 19:52:22
x7)
youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
youtube.com/watch?v=MmlPFbpCxc8
Most megint ezt fogom dúdolni egész éjszaka.
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 17, 2023 19:53:38
x21)
Két opciót látok:
2. Loopol Gézának, Laurának meg Tibornak (aki épp felveszi), és keresi a melókat Svájcban.
Két opciót látok:
2. Loopol Gézának, Laurának meg Tibornak (aki épp felveszi), és keresi a melókat Svájcban.
C64korszak
(
x2)
Oct 17, 2023 19:54:09
x2)
A púpos nem tud se Youtubera, se Facebookra loopolni, és még azt is kibírja
A púpos nem tud se Youtubera, se Facebookra loopolni, és még azt is kibírja
Többször temettük már, de szívós gennyláda, mindig akasztott vagy valami gazdatestet, melót, újabb hitelt, valahogy kimászott a gödör széléről.
Most, mondjuk már annyira sok szar van a füle mögött, alig maradt esélye ennyi hitellel ellavírozni, mióta itthon van, tehát albérlet költség nincs, az anyján élősködik, azóta is, saját bevallása szerint úgyanúgy "elment" a millió fütyis fizetés. Csontig, nullára. Elfogyott.
Én csak azt sajnálom, azt az üvöltést, dobhártyarepesztő éktelen 150 decibelles rikácsolást nem hallottuk, --és közben endre süsüzését és műsírását--, amit golda nap mint nap rendezhet.
Rengeteg alkalommal nem tudta, megközelítőleg sem ekkora méretű visszavonulásra bírni semmiféle veszély, fenyegetés.
Eljárások, hatóságok, kirúgások, teljes pénztelenség, albérlet kiűzetés, stb.
Biztos, hogy hangos és kihetyetyézhetetlen ultimátumot kapott, befejezi a trollozást és mindent eltüntet, plusz megírja a nevetséges feljelentését, vagy keresztet vethet az anyja pesztrálására, mehet a blahára, ahova akar, pont télire.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 17, 2023 20:20:19
x8)
Endre! Itt azért voltál ilyen vidám mert teljes adag moslékot kaptál? Hol vannak már azok a régi szép idők? Hol van már az a diadalittas mén aki voltál? Egy lerúgott szaros hajléktalan vagy te rossz ratyeeeeeiiiii!!!
Telebetyár_Időtelefon
Oct 17, 2023 20:26:49
"Világszintűntű"
PÁBLENESZ
Régi szép idők.
8 órázó szürkeegér
PÁBLENESZ
Régi szép idők.
Oct 17, 2023 20:26:49
Csicsó_VOD
(
x4)
Oct 17, 2023 21:19:23
x4)
Echelon...:D
Csodás kiemelés, mert itt próbálta ki magát a pedofil, mint megmentő hős, ami természetesen bukott projektté avanzsálódott, mert tengernyi szokásos auticunami után az Echelon kezdte el őt strikeolni.
Még a hithű Molnár F. Boborján is :)
Biztatási kár
(
x10)
Oct 17, 2023 21:21:34
x10)
Ha már nosztalgia! Gyagya 2000-s évekbeli amalono csatornája. Kincsek vannak rajta. Tökéletes időűző ebben az ínséges időkben, sok troll még csak először fogja látni ezeket az archív felvételeket. :)
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Fegyver+par%C3%B3dia!+-+Saj%C3%A1t+M%C3%9AK+fegyvereim.+-).mp4
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Fegyver+par%C3%B3dia!+-+Saj%C3%A1t+M%C3%9AK+fegyvereim.+-).mp4
.
Oct 17, 2023 21:23:50
Ha már nosztalgia! Gyagya 2000-s évekbeli amalono csatornája. Kincsek vannak rajta. Tökéletes időűző ebben az ínséges időkben, sok troll még csak először fogja látni ezeket az archív felvételeket. :)
A forradalomhoz váltásruha hihetetlen. Ég és föld a mai autizmushoz képest. Ki gondolta volna hogy ez lesz belőle.
Oct 17, 2023 21:23:50
Biztatási kár
(
x10)
Oct 17, 2023 21:30:00
x10)
Jó az a rész is, itt még tudott összefüggően beszélni!
Bevallom mostanában ezekbe nézek bele, mert már hányingerem van a gejza-merga nosztalgia videóktól. :)
Biztatási kár
(
x10)
Oct 17, 2023 21:36:15
x10)
Kajmán és tomicica egy videón. :)
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Sherlock Porks+%C3%A9s+Kaufmann+%C3%81prilisi+boh%C3%B3ckod%C3%A1s.mp4
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Sherlock Porks+%C3%A9s+Kaufmann+%C3%81prilisi+boh%C3%B3ckod%C3%A1s.mp4
Fatászpika
(
x2)
Oct 17, 2023 21:44:33
x2)
Érdekes a SoDI olvas videón azt megfigyelni, hogy anno ugyanazt csinálta könyvekkel, mint újabban ps játékokkal, csak ugye a hitelpénzből futotta drágább pazarlásra is.
És mondja a videóban hogy nem tudja mi értelme annak hogy megveszi a ETIKETT könyvet, mert még ő is tudja hogy milyen messze áll tőle
Alienpörkölt
Oct 17, 2023 21:56:21
Ehhez a remek Echelon beatz borítóhoz még írtunk egy tracklistet is, pár hete meg is találtam, sok 2012-es sodizmus meg poén van benne, pl én a boxeres agymenését már el is felejtettem :
01.Intro (Molnar F. aka ELI and Emma Paradigma speaking)
02.RGL - Murk Dem Nazis[prod by Angela Trianglar]
03.Molnar F. aka ELI - Titanomakhia (Soós Jozsef diss) [prod by Naleksz]
04.SoDI- Pretty Boy Swag (Damn Im Hot) [prod by ELI]
05.RGL-Shut The Fuck UP (Nazi Bitchez) [prod by Naleksz]
06.SoDI Feat. SF aka. PussyCat - Brand New Boxer ( The Trollhunter) [prod by Angela Trianglar]
07.Naleksz - We Are Christians (instrumental) [prod by Naleksz]
08.Molnár F. aka ELI - I.T.A.L.I.A. (Originario Stallone ) [prod by ELI]
09.SoDI Feat. RGL,Naleksz- Eviction Notice [prod by Angela Trianglar]
10.Interlude (TGM speaking)
11.Molnár F. aka ELI Feat.RGL,SoDI- Ne Munkát, Kenyeret! [prod by Domján Tibor]
12.Interlude (TGM speaking)
13.SF aka. PussyCat Feat.SoDI - Me And My Cousin ( Bonnie and Clyde '12) [prod by ELI]
14.Molnár F. aka ELI Feat.Rihanna,Domján Tibor- Whore Of Babylon [mash Up by Naleksz]
15.RGL Feat. Molnár F. aka ELI - H.O.B.O. (Street Life) [prod by Angela Trianglar]
16.Molnár F. aka ELI Feat. Naleksz,Domján Tibor,RGL,SoDI - Us Against The World [prod by Emma Paradigma]
Bonus SoDI- Böllérkés ( TC diss) [prod by SoDI]
Bonus Domján Tibor- Ha tudnátok, mi vár a világra (acapella)
Bonus SoDI- Making Videos 4 U (Dedication To My Ex) [prod by SoDI]
Bonus Molnár F. aka ELI Feat. Naleksz,Domján Tibor- Plane Bombing Niggaz [prod by Naleksz]
Bonus SoDI Feat. Kanye West - College Dropout ( 28 Semesters) [prod by Kanye West]
01.Intro (Molnar F. aka ELI and Emma Paradigma speaking)
02.RGL - Murk Dem Nazis[prod by Angela Trianglar]
03.Molnar F. aka ELI - Titanomakhia (Soós Jozsef diss) [prod by Naleksz]
04.SoDI- Pretty Boy Swag (Damn Im Hot) [prod by ELI]
05.RGL-Shut The Fuck UP (Nazi Bitchez) [prod by Naleksz]
06.SoDI Feat. SF aka. PussyCat - Brand New Boxer ( The Trollhunter) [prod by Angela Trianglar]
07.Naleksz - We Are Christians (instrumental) [prod by Naleksz]
08.Molnár F. aka ELI - I.T.A.L.I.A. (Originario Stallone ) [prod by ELI]
09.SoDI Feat. RGL,Naleksz- Eviction Notice [prod by Angela Trianglar]
10.Interlude (TGM speaking)
11.Molnár F. aka ELI Feat.RGL,SoDI- Ne Munkát, Kenyeret! [prod by Domján Tibor]
12.Interlude (TGM speaking)
13.SF aka. PussyCat Feat.SoDI - Me And My Cousin ( Bonnie and Clyde '12) [prod by ELI]
14.Molnár F. aka ELI Feat.Rihanna,Domján Tibor- Whore Of Babylon [mash Up by Naleksz]
15.RGL Feat. Molnár F. aka ELI - H.O.B.O. (Street Life) [prod by Angela Trianglar]
16.Molnár F. aka ELI Feat. Naleksz,Domján Tibor,RGL,SoDI - Us Against The World [prod by Emma Paradigma]
Bonus SoDI- Böllérkés ( TC diss) [prod by SoDI]
Bonus Domján Tibor- Ha tudnátok, mi vár a világra (acapella)
Bonus SoDI- Making Videos 4 U (Dedication To My Ex) [prod by SoDI]
Bonus Molnár F. aka ELI Feat. Naleksz,Domján Tibor- Plane Bombing Niggaz [prod by Naleksz]
Bonus SoDI Feat. Kanye West - College Dropout ( 28 Semesters) [prod by Kanye West]
Oct 17, 2023 21:56:21
Biztatási kár
(
x10)
Oct 17, 2023 22:18:31
x10)
Sodi ezt a rajzfilmet elsős gimnazistaként készítette. :)
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Am%C5%91ba+-+rajzfilm.mp4
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Am%C5%91ba+-+rajzfilm.mp4
Ténfép
(
x5)
Oct 17, 2023 22:34:18
x5)
Hát ez kibaszottul jó, azt se tudtam, hogy létezik, de sejthettem volna, az internet archive komoly hely!
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Elfoglaltak+mindent+a+zsid%C3%B3k!.mp4
(Azért az továbbra se gyenge, hogy a hungarista, kampós orral zsidózó, politizáló, tüntetéseken legyeskedő kurvaokos budai 'jogász' úrfiból egy köztörvényes rohadt buzeráns alkesz bűnöző lett... Bukjál csak tovább felfelé zsodrák.)
Telebetyár_Időtelefon
Oct 17, 2023 22:45:38

Oct 17, 2023 22:45:38
kripli figyelő
(
x12)
Oct 17, 2023 22:49:01
x12)
Ha már echelon nosztalgia.Akik azt hiszik régen nem kaptunk csöveskontentet és ez a trashel jött be valami újdonságként.Sajnos azt a videót nem találom amiben rácigány sokadszorra eltöreti az orrát a hajléktalanszállón.
www.youtube.com/@TheUltimatumAFSZ/videos
www.youtube.com/@TheUltimatumAFSZ/videos
D_Dezső
(
x29)
Oct 17, 2023 22:59:06
x29)
Régebben láttam már de most visszanézve is elszörnyülködöm mennyire egy nyomorék volt ez mindig is.
Összevissza rángatja a kamerát, indokolatlan vágások, ki-be zoomol …
Ettől bármelyik lila öltönyös vállalkozó apuka rutinosabban kezelte 90 években, a Bécsből behozott Panasonic kamerát a gyerek ballagásán mint ez a fogykos.
Lehet régen volt de az én ballagási videóimnak jobb a minősége 2006-ból.
A cigány kentaur
Oct 17, 2023 23:16:39
Sodi ezt a rajzfilmet elsős gimnazistaként készítette. :)
Függetlenül attól, hogy az egésznek semmi értelme, jó 20 évvel ezelőtti munkának nem is annyira rossz. Ma már laikusként rövid utánanézéssel bárki tudna ilyet készíteni, talán a gyagyást leszámítva. Ő ma már ilyet se tudna.
Oct 17, 2023 23:16:39
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2023 23:45:04
x44)
Endre, ha egyébként gondolkodnál, hogy mi lesz a fórumon miután meghalsz, több éven keresztül posztolt zsidó táncokon kívül, ilyen jó kis retard-echelon-trash nosztalgia kommentek.
Ábel bábel
Oct 18, 2023 00:14:19
Kajmán és tomicica egy videón. :)
És a covidban megdöglött Edelényi Tamás, a székházromboló is ott az első sorban!
Oct 18, 2023 00:14:19
50 ezres
Oct 18, 2023 00:46:07
Gyurcsányék majdnem felgyújtják gyagyát. :-)
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Gyurcs%C3%A1ny+a+t%C5%B1zben+(SoDI+kigyullad).mp4#
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Gyurcs%C3%A1ny+a+t%C5%B1zben+(SoDI+kigyullad).mp4#
Oct 18, 2023 00:46:07
Kakaspina
(
x24)
Oct 18, 2023 00:58:58
x24)
Gyagya, anyád egyedül fog a dögkútba húzni vagy segítséget kér a 96 éves szomszédasszonytól?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
slubev
Oct 18, 2023 03:56:39
Ott kúrták el, hogy csak majdnem.
Oct 18, 2023 03:56:39
banshee
(
x24)
Oct 18, 2023 06:04:54
x24)
Brutális a korcs leépülése. 40+-os társasággal focizom heti 2x2 órát. A legtöbbünk kifulladás nélkül lehozza a 120 percet, egész pályás sprintekkel még az utolsó 5 percben is. Endre meg tüdőembóliát kap 100 méter sétától. Régen is szarból volt (kappányos lépcsőmászós videó integet), de ez a mostani, ez egy teljesen új szint. Meg van reccsenve, de nagyon keményen, és ezt 90%-ban a piának köszönheti.
Én meg közelebb az 50-hez már szintes terepen futok ultratávokat, testsúlyom másfélszeresét kinyomom fekve, kétszeresével guggolok, két és félszeresével felhúzok és simán megy 20 szabályos húzódzkodás.
Igaz, egy év alatt nem iszok meg annyi sörtöt, mint Endre egy hét alatt, valamint nem junkfoodot zabálok, mert tudok főzni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 18, 2023 06:53:11
x10)
Endi! Irány a Tevekom! A sziszának remek ajándék lesz kajácsonyra!
Golda csiklója
(
x8)
Oct 18, 2023 07:08:11
x8)
Amúgy meg melyik öregasszony tud akkora terpeszt nymoni, hogy a buzi veknifeje beférjen a lábai közé?
Golda
egynadrág
(
x2)
Oct 18, 2023 07:14:49
x2)
Ha akkor ferinek sikerül akkor már lehagytuk volna a labancokat!
Darth Tibor
(
x7)
Oct 18, 2023 07:36:09
x7)
Arról van info, hogy a büszke krónikás videói miatt mennyi hazzafhy tüntetőt sikerült beazonosítani, és elítélni? Valamiért arról sosem beszél Endre!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
trolléga
(
x30)
Oct 18, 2023 07:56:21
x30)
Endre reggel kaparhattam a jeget a saját kocsimról, amit aztán vezettem a 14 éve meglevő jogsimmal.
Remélem megfagytál a macskaólban, te szutyok!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2023 08:34:17
x5)
Hát én nem vádoltam zsodit soha azzal, hogy ember volt, pláne hogy normális :) Mindig is egy undorító kis köcsög féreg volt, egy utolsó balfasz, csak a régi fiteoiba még volt hajlandó némi munkát belerakni meg helyekre elmenni, de persze a kamerázás, megvágás, kérdezés, beszéd sose ment neki.
Molnárefék, Titán Jóskáék videoit, ha van hozzá kedvem, nagyon szivesen nézem vagy elhallgatgatom ha közbe van egyéb dolgom, de korcs az akkori autikörmondataival még talán jobban felbasz, mint most az ételhordós falu balfasza makogásával. Nehezen, nehezebben, de rá tudom venni magam, hogy megnézzem ezeket.
De a telefonálását nem bírom hallgatni, ezt a tegnapi Gayza leaket is csak beletekergetve. A mai napig nem tudom agyilag feldolgozni, hogy csak mondja a telefonba a hetyetyét, fogalom nélküli fogyatékos geci, de azért hazudik is, és pofátlanul összehord, értetlenkedik bármit, hogy megússza a dolgot - erre legszívesebben kivágnám a nyelvét, vagy kést a fejébem de szerintem még az is így gondolja akivel telefonál, de ugye nem lehet se így, se úgy sajnos.
Hát szerencsére a tegnapiban nem volt sikere. Mindent bevetett a korcs féreg, angolnázott, hetyetyézett, játszotta a megszeppent hülyekölyköt, sajnálkozott, próbált 'normális' lenni a köcsögje, még a vén kurva is szurkálta, azaz szokása szerint fogyikártyával, csörgőssapkában, lehajolt a latrina aljára, vekniig megfürödve, dagonyázva a szarban, pitizve, heherészve, hogy felvegye a szaros 1 eurocentest - de nem jött össze, ezúttal Gayzát nem hatotta meg.
Dörpepúp
(
x7)
Oct 18, 2023 08:35:38
x7)
Endre reggel kaparhattam a jeget a saját kocsimról, amit aztán vezettem a 14 éve meglevő jogsimmal.
tyodika
Oct 18, 2023 08:57:15
De van John Harris karkötőd? Na ugye! ..és hány felíratkozód van?
Oct 18, 2023 08:57:15
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 18, 2023 08:57:47
x13)
trolléga
(
x30)
Oct 18, 2023 08:59:39
x30)
Akkor letett már a medencés Teslaról? :( Komoly ez a válság hogy a keményen dolgozó nyugati felhőénekeket is így érinti.
Penzmento
(
x6)
Oct 18, 2023 09:21:42
x6)
Itt a bizonyíték, hogy broni = Gyurcsány.
Az öreg román kiabálta mindig, hogy gyuccsuk fel!
mikedp
(
x9)
Oct 18, 2023 09:35:04
x9)
Miért ragadt és égett bele az agyába ez a fideos vagyok marhaság ?
Képtelen vagyok nézni a korai munkát , szakmaiatlan szar az egész.
Mindent felvesz kamerával amit nem kellene, de a lényeget sosem sikerül. Képtelen értelmes módon megvágni egy anyagot, és hibátlan érzékkel takarja le amit felesleges ,még szarabb vágóképekkel.
KURVArangy
Mindent felvesz kamerával amit nem kellene, de a lényeget sosem sikerül. Képtelen értelmes módon megvágni egy anyagot, és hibátlan érzékkel takarja le amit felesleges ,még szarabb vágóképekkel.
kramalon
(
x8)
Oct 18, 2023 09:44:10
x8)
Miért ragadt és égett bele az agyába ez a fideos vagyok marhaság ?
Mert egy buta pancser felvágós balfasz volt, akinek a segge alá tettek egy digitális kamerát, ami akkor még sokaknak angyalszárny volt abban a korosztályban, de a parasztja nem tudott mit kezdeni vele. Az egyetemi szakesten is ült egyedül és kamerázgatott.
Se tehetsége, se tanulási készsége nem volt soha, ha megnézed 20 év alatt mennyit fejlődött, akkor azt látod, hogy már a vágásokat is elhagyta, egyedül az fps-t sikerült feltornázni 0.5-ről magasabbra.
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2023 09:49:36
x12)
nekem azért tetszik ez a videó, mert itt a sodi is érezte, hogy a fogatlan, kőbányaiban pácolt, szétcigizett "efoglatak míndent a zsidaúk" felkiáltás kínos. nem véletlenül vágta alá a 100% magyart.
mintha tisztában lett volna legbelül, hogy retardkodás ez az egész, amit művel. de a bojsófőzelék, az bojsófőzelék. :)
Ajakszinkron
Oct 18, 2023 09:50:40
*integet*
Oct 18, 2023 09:50:40
Penzmento
(
x6)
Oct 18, 2023 10:04:25
x6)
Az örök klasszikus Novák Előd vs. Sherlock Porks
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Felperese+b%C3%A1ntalmazza+a+Jobbik+aleln%C3%B6k%C3%A9t.mp4
🕎Endigame🕎
archive.org/details/amalonocsatornaosszesvideoja/Felperese+b%C3%A1ntalmazza+a+Jobbik+aleln%C3%B6k%C3%A9t.mp4
egynadrág
(
x2)
Oct 18, 2023 10:07:49
x2)
[quote=Penzmento]Az örök klasszikus Novák Előd vs. Sherlock Porks
[/quot
Azért meg lehet nézni hogy Novák sem egy ritka tehetséges ember de valószínűleg nem laposkúszásban közlekedik pesten mint a politikai menekült malacz.
Ja és nője van meg jó fizetése! :)
[/quot
Azért meg lehet nézni hogy Novák sem egy ritka tehetséges ember de valószínűleg nem laposkúszásban közlekedik pesten mint a politikai menekült malacz.
Ja és nője van meg jó fizetése! :)
kramalon
(
x8)
Oct 18, 2023 10:16:25
x8)
Az a videó megvan valakinek amikor erre a jó nemzeti otthonvédő Koppány csoport társaságra ráfújják a könnygázt az elbarikádozott ajtó kulcslyukán keresztül?
Ezek meg kitörik az ablakokat.
Faszom
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 18, 2023 10:24:59
x2)
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 18, 2023 10:25:38
x2)
A sodi felgyulladra akartam, andi, mindegy.
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 18, 2023 10:29:25
x2)
kramalon
(
x8)
Oct 18, 2023 10:31:02
x8)
Az is impontens volt már by default is.
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Oct 18, 2023 10:42:02
x2)
Gyagya, anyád egyedül fog a dögkútba húzni vagy segítséget kér a 96 éves szomszédasszonytól?
Csak a veknihez fél púpszász nem lenne elég
Erkélykobold
Oct 18, 2023 10:53:27
OFF
Meguntam a trash mocskos világát, az erkélyen cigizést, élőlájvozást magamfajta barmokkal. A Vahúrral harcolást, Korcs oltását, Faláb nevelését. Meghaltam, de feltámadtam. Ezentúl csak a költészetnek és a gyümölcsárulásnak fogok élni. Hosszú évek után kiadattam első kisregényem, olvassátok szeretettel.
Meguntam a trash mocskos világát, az erkélyen cigizést, élőlájvozást magamfajta barmokkal. A Vahúrral harcolást, Korcs oltását, Faláb nevelését. Meghaltam, de feltámadtam. Ezentúl csak a költészetnek és a gyümölcsárulásnak fogok élni. Hosszú évek után kiadattam első kisregényem, olvassátok szeretettel.
Oct 18, 2023 10:53:27
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2023 11:03:16
x135)
Az a videó megvan valakinek amikor erre a jó nemzeti otthonvédő Koppány csoport társaságra ráfújják a könnygázt az elbarikádozott ajtó kulcslyukán keresztül?
A végén van
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2023 11:04:01
x135)
750 ezerbe került a malacznak ez az ütés.
Kötőjel
(
x12)
Oct 18, 2023 11:07:35
x12)
A végén van
A végén van
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2023 11:09:56
x135)
És ebben az volt a poén, hogy a rendőrök a fikás lájvját nézték, és abból tudták, hogy hova kell fújni.
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2023 11:11:48
x135)
Utána az egész kappanos retardsereg megkapta a fejenkénti 30 ezres szabálysértési bírságot. Rend van, na.:))
egynadrág
(
x2)
Oct 18, 2023 11:12:12
x2)
endre ez igaz?
tyodika
Oct 18, 2023 11:24:51
endre ez igaz?
Nyem fejtétjenyüj nyem.
Oct 18, 2023 11:24:51
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2023 11:27:49
x135)
endre ez igaz?
Gondold el, hogy zajlik Eger ostroma, és a fikás lájvozza a törököknek ahogy Dobóék védekeznek.
Szerintem a végén megköszönték volna neki egy girosz tállal.
96 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™