és tegyük hozzá, h Pesten!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Laurakedves meg a jó kurva anyád már nem hallgatja meg a loopolásaidat azért jöttél vissza a kommenthaverokhoz?
25 éves korodban fillérekbe került a jogosítvány a mai árakhoz képest. fingod sincs erről, mert szartál a jogosítványra, fontosabb volt retardkodni, elmebetegeket filmezni stb.
de még hazudsz is, mert lett volna rá pénzed. csak nem mobiltelefont meg "friss, finom péksüteményt" kellett volna vásárolni, hanem meghúzni a nadrágszíjat, és belátni, hogy a jogosítványra kurva nagy szüksége van egy felnőtt férfinak. de te nem vagy sem felnőtt, sem férfi. :)
anno is mekkorákat röhögtünk rajtad, meg a kakaóscsiga függőségeden. ki a faszom függ rá a méregdrága büfés szarokra? hát a sodi. a kakaóscsiga függő. bizony!

szórtad a pénzt baromságokra, ami a te hibád, nem anyádé.
vérdíj target nr. 1
heytyetye
a buzigozben a farkakban valo gyonyorkodestol nem volt idod
ossze vissza hazudsz
inkabb arrol regelj,hogy mennyi sort isziol naponta
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Terpeszbe? jobbra huzó jobbkormányos angol béjemvével? :D
Ezt ne ezt ne ezt ne. De utána tényleg vezetett!!
Mifaaaaaaaaaaaan
kinagyítottam: tükörkép
akkor meg parkoló béjemvébe feszítesz terpeszben? :D
Ezért nem lesz jogsid :

Egy kés használat számodra angyalszárny, de kocsit akarsz vezetni…
Ennél a jelentnél nem az a kérdés, hogy hogyan sikerült, hanem hogy nem basztad bele a kezedbe. Normális embernek feltűnt volna, hogy az a kábel csak egy műanyag dróttal van körbetekerve, és elég ha a végét visszafele pödri.
Cipőfűző bekötés szintén angyalszárny.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mert 30 évesen nem akartál rendesen dolgozni, mert féltél a munka során jelentkező stressztől. Ezért inkább a faszodat verted. Mondjuk akkor még megtehetted.
Igen, jártál egyetemre, de azt sem végezted el, mert egy szardarab vagy. Ilyen sodi a sodi.
Alfa ügynöknek milyen kemény Alpha Industries kabátja van, most nézem.
🕎Endigame🕎
1.: egyetem mellet dolgozhattál volna, csak ugye derogált a budai úrfiúnak. Meg is látszik most az életképtelenségedben.
2.: 30 évesen csinálhattál volna más munkát is, de fontosabb volt tüntikre járni és a faszodat verni a kamera előtt Vera néni irodájában. Futárkodás stb szintén derogált volna a budai úrfiúnak. Mások ebből viszont szépen haladtak előre. Na, nem is az anyjuk fáskamrájában várják remegve a halált.
3.: 34 évesen is hazajárogathattál volna megcsinálni. Ismerősök Angliából, Svájcból jöttek haza jogsizni és simán lerakták. Persze ők nem roggyant hikomat retardáltak, mint te, csak normál átlagemberek.
Summa summarum: minden a te hibád, gyagyás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Fikás első napja pilótaként:

Már megint hazudsz te papiros elmebeteg! Már 2019 nyarán tervezted, hogy megszerzed a jogsit. Ja és akkor még nem volt akkora problémád azzal hogy dupla annyi idős voltál mint 17 évesen.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mi az, hogy o tudja, a kreszen mindenki megbukik?
En sem buktam meg, ahogy az ismeroseim sem.
Teljesen elmebeteg.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
mai áron számítva 100 milliós családi vagyont elbaszni és egy sufniban tengődni.
ebben vagy te jó. szar képességekkel a luxuséletet adóssághegyekbe forgatni.
Ősszel volt az, de mindegy. Végig mosolygott a pedofil amit akkor Tibor csinált. Hogy dögölne már meg mindkettő!
25 éves kor óta nem áll rendelkezésre diploma.
30 éves kor óta nem áll rendelkezésre vagyon.
34 éves kor óta nem áll rendelkezésre német nyelvtudás.
41 éves kor után nem fog rendelkezésre állni jogosítvány.
Aufgrund der deutschen Sprachkenntnisse sollte es nach so vielen Jahren im deutschen Sprachgebiet genauso selbstverständlich sein wie der Führerschein.
lol :DDD
látod, sneci! megint bele lett nyomva a kampós orrod a hazugságaidba. bőven lett volna pénzed jogsira (is)
egy két lábon járó kudarc-hazugság-kifogás-generátor vagy
Piszony az. Annak idején mi voltunk kb 15-17 a kresz tanfolyamon. Abból talán 1 max 2 bukott meg az első kresz vizsgán.
De én nem szégyellem és leirom hogy például kresz,elsösegély és a rutin vizsga is (akkor volt még ilyen is külön) elsöre meglett. Viszont a városi vezetés csak második nekifutásra lett meg mégis. Mondjuk én nem is kifogásokat kerestem meg azt a részeget hibáztattam az első bukásért aki az úton tántorgot a zebrán 50 méterre onnan ahova mentünk már vissza, hogy befejezzük a vizsgát és talán emiatt nem álltam meg, hogy nyugodtan levánszorogjon az útról, hanem simán elhajtotam mert még a másik sávba tántorgot és meg ugy mértem fel hogy simán elmehetek elötte, ami igaz is volt de ez miatt azt mondták hogy ezt nem kellet volna, mert akkor sikeres lett volna a vizsga. Majd mikor kérdeztem az oktatomat utána, hogy azzal mi volt a gond, ö mondta el azt, hogy ilyenkor azért kell megállni és várni mert egyrészt ugye a zebrán elsőbbsége van, ezt természetesen tudtam is, másrészt simán megbotolhat az a részeg és az autó elé vágódhat gyorsan és máris megvan a baj. Ezután ismertem el magamnak is, hogy igen hülye voltam és ezt elbasztam most, mert gyorsan végezni akartam és nem figyeltem, gondolkodtam ellégé már azon a ponton. A Korcs viszont erre nem képes és ezért kudarc az egész élete és ezért se lesz neki jogsija soha. Ezek után lehet találgatni hogy a hikomat, papiros elmebeteg hányadikra vizsgázik majd le.
Hazudik a korcs éjjel-nappal.
ez az amikor a szegény medvét elütötte? :'(
...anno is mekkorákat röhögtünk rajtad, meg a kakaóscsiga függőségeden. ki a faszom függ rá a méregdrága büfés szarokra? hát a sodi. a kakaóscsiga függő. bizony!
Azok a kakaóscsigák komoly szolgálatot tettek a tanszéknek! A sok cukros kakaós krém rohasztotta olyan szépen szét a fogsorát.
Az akaratgyengeség mellett csak a figyelemkurvulása a nagyobb. Na meg ugye a lelkecskét is meg kell nyugtatnia hogy ő aztán mindent megtesz a jogsiért. Csak ugye ott vannak a sötét erők, mint a 40 év, Golda, és minden más faszság ami akadályozza a sikeres vizsgában.
KURVArangy
Nem volt. Kellett Glédára.
Én erről beszéltem tetyó!
youtu.be/Z7nC-zJYagg?si=suzTVdkvkruTX2lQ
Idén remélem valami hasonlót tartogat miatyánk ennek a semmirekellőnek is. :)
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
A fogyatékos púpost jól átbaszta a zsidó tanár, nem tudom goldamama hány faszt szopott le, hogy a jelzálogterhet nagy nehezen le tudta venni az ingatlanról, amit a retardált fia intézett:DD
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
a kampós orrával nem nagyon tudott mélytorkozni lánykorában ( a két világháború között ) :)
KURVArangy
Ehhez kapcsolódik az egyik kedvenc retro pedosodi cikkem! Ezt talán még ő is érezte, hogy kurva gáz, ezért nem rakta ki a blogjára.
„nem va-gyok ba-lek”
freeblog.sodika.org/files/html/puszkozat_2009/nem_vagyok_balek.html
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Csak szólok Endre, ez alapkövetelmény a legtöbb értelmiségi munkánál. Az új módszerek, eljárások, szakcikkek folyamatosan jönnek ki, egyikünk sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a negyven évesen meglévő ismereteinél. Ezt mindenki tudja, aki értelmiségi munkát végez, csak a cégeket átverő gánymesterek nem.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ez így nyelvtanilag nem igaz. Sohasem kérdeztem meg anyukámat, hogy odaadhatom -e az örökségemet egy véletlenszerűen kiválasztott csalónak, így nem is tilthatta meg. Vagyis nem jelenthetjük ki, hogy nem engedte.
Elolvastam, köszi. Visítva rázkódtam közben, majd megfulladtam a röhögéstől. Sok ütős fogalmazás van Balek Endre okoskodásában, de az "átmeneti forráshiány" talán a legerősebb mind közül.
Teljesen igazad van Endre, huszonöt éves korodig a tanulásra kellett koncentrálnod, nehogy kibukj az egyetemről és érettségizett proli maradj, így nem tudtál még részmunkaidős állást sem vállalni. Az anyád által folyósított zsebpénzből pedig nem tudtál spórolni, mert drága volt a Groby futár.
Harminc évesen pedig tényleg senki sem tehet róla, hogy nem voltál hajlandó dolgozni menni, inkább egy irodában fütyiztél egész nap.
Harminc fölött pedig teljesen nyilvánvaló, hogy teljesen lehetetlen lett volna hétvégén hazajárni vezetni, nem volt rá időd, annyit programoztál és pénzed sem, mert az éjjelnappaliból vett öteurós sörök mellett már tényleg nem tellett ilyen úri hóbortokra.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nyem bírjha a hátam!
Ja, phocsanat, ez a jelenet nem maradt meg. Viszont 16:20-nál kurva vicces ahogy a tranyó kidől. Remélem idén is ez lesz, csak akkor már ne kelljen fel a zsebköcsög!
Annyit mondogatta a Judga az alkoholtól kidőlt tranyónak, hogy álljon fel, hogy végül nekem felállt
sőt, egyből lehetne az elhunyt/megsérült rokon a valódi hibás.
pech,
Mikbe fagy! A sodi sosem jár ittasan a buzigőzbe, mert nem olyan sodi asodi.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
“… a hurkát izzasztja a nyilvánvalóan hetero szaunában…”
Kedvenc idézetem a haseo videókból.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Most miért minuszoljatok le Janko Jankot?? A buzikurva telefonját láthatólag mai napig élvezi..Hiába könyörgött neki a korcs,hogy adja vissza
Punszisza a lekjopp!
Nem feltétlen tudok veled mindenben egyetérteni. Hány meg hány aberrált, pedofil buzeráns milliárdos van. Fikusz nem feltétlen azért lett csak pl. Diákhitelbűnöző, mert fehér négyzeteken verte a félhalott faszát.
Viszont én azt mondom, olyan szülő vagyok, aki pont az ilyenek miatt nem meri kivinni a gyereket a játszira, és szívem szerint én gondolkodás nélkül pofán rúgnám ezt a gecis faszt. Én nem tudok azon trollszok közé tartozni, akik röhögnek rajta csak és tanulmányozzák. Bocsánat.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Lássuk, lássuk...:)
lel
Family guy vakegér
Szerintem abból a Bittner pénzből nincs már semmi, mert a Laurával is felezni akart októberfesten, és házi moslékért botorkál, ami indokolhatja a zsidó spórolást is a melócsá után, de nem hiszem.
A cod streamből majd több kiderül, hacsak nem alkalmazza a feketeöves hazudozó skillt, és a jogsijához hasonlóan nem lesz belőle semmi.
A Bittner-pénzen Golda kotlik, a korcsnak nincs is szüksége rá most. Kapott 3 havi lelépőpénzt, plusz a 14. havi fizut (ami így együtt több, mint a teljes Bittner-pénz), abból tud vezetni és Gézát tápolni.
Akkor lehet tényleg a tranyóval kellemetlenkednek valahol, mindenesetre gondolom azt sem a mozgó atm fizeti, úgyhogy jó az irány
Ebből az is kiderült, hogy Rudy bizony le alarta húzni a Gyagyást, csak hát a tanárúr beelőzött. Pedig a Tucat nevű internetes játék tarolt volna.
Faszom
Gondoltam, hogy sosem volt egy zseni sodia a sodi, de hogy már 14 éves is egy balek volt... hát most meglepődtem kicsit (nyugi nem nagyon). 😆
Ezt nyjem értyem
Amióta először láttam ezt csudálatos írást idelinkelve, azóta nekem is az egyik, hanem a tényleges kedvencem. Asszem nincs elérése a sodipédián, pedig nagyon tanulságos, legalábbis annak aki tudni akarja, milyen volt az ifjabb Trottel. Van itt autikörmondat, hetyetye ezerrel, tartalmilag pedig a gránit monumentuma annak, hogy a faszfej mennyire képes körbehetyetyézni a valóságot, csakhogy a budai úriköcsög önérzete rendben legyen. Persze ehhez felhasználva és egyszerre erősítve is az autipajzsot.
Amúgy a vezetésképtelen alkesz mondta már, hogy melyik évszázad tizedikén lesz cod stream? Mert ez a nagypofájú kijelentése is elsodikázás szagú, már csak azért is, mert ugye érdemben, jelenleg nincs hova fosni a flokk/lájfszemetét.
Igyunk egy sörtöt, he
Sódi te búzi megin ki ragtad a kép emett!!!! arák rágja mega logó heréid et! Meg montam hóty cómbón ruklak ha ijenvan!!!Szem éjiség jogók isvanak a villág ón!
Aszónal kűgyed a bánó-t tezsvérem mer le mek tesákal új százra aszt fel gyuttal akk!!!
Nincs pénssz!
Most fan, de nincs, na, kurfa anyát, tiltfa faty, keci troll!
Dehát azsodi már megmondta: "nincs pénsz"! És ugye amit igazmondó azsodi egyszer megmond, az úgy van. Meg azt is mondta, hogy azsodi 'kispénzű "ember" '.
De vajon a vén kurva Ghoulda megpendítette-e ezt púpos kölykének? Hogy esetleg, talán, korcs fiam, meglátogathatnád egykori nagy barátnőmet, ha már felkarolt...
Igyunk egy sörtöt, he
Termosztát baszki XD
Mar akkor is okoskodo segghulye fasz volt XDDDD
A Bitter penz, ha meg megvan es nem lett belole torlesztve a kartyen akkor lassan mar nincsen.
Ez a fasz meg a gecibuta annya betette biztos "kamatozni". Mennyit fizet most az otp lakossagi folyoszamlan? Marmint a kartyen kamsthoz viszontitva?
Szoval ha meg van a Bittner penzbol akkor azt technikailag leirhatod vesztesegkent mert kozben a hitelkamat meg az inflacio naponta viszi el az erteket.
Ha arra tartogatja, hogy abbol lesz auto az meg viccesebb. Vesz egy amortizalodo, ertektelen targyat aminek komoly fentartasi koltsegei vannak. Ugy, hogy hozzaadott erteket az auto nem fog termelni mert csak vanity koltes, csak azert Kell, hogy a cica visszajojjon.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ipartelepen egy pofon párbajhelyzet lájv, szerintem fhosná!
Pofonos reflex óra 5 x 10 000
Van pénsz, oldjuk megy, Gyula!
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 11:07:09
Válasz
(26)
x68)
Válasz
(26)
Tranyótibi 6 osztállyal vezet, te 4 "egyetemmel" sem tudsz:
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Nov 01, 2023 11:07:42
x24)
Tranyótibi 6 osztállyal vezet, te 4 "egyetemmel" sem tudsz:
és tegyük hozzá, h Pesten!
loop
Nov 01, 2023 11:08:32
25 évesen egyetemre jártam, nem volt rá pénzem.
30 évesen a Kolosyn még egy doboz kólára sem.
34 éves koromtól meg németül nem akartam nekimenni.
Laurakedves meg a jó kurva anyád már nem hallgatja meg a loopolásaidat azért jöttél vissza a kommenthaverokhoz?
Kötőjel
(
x12)
x12)
25 éves korodban fillérekbe került a jogosítvány a mai árakhoz képest. fingod sincs erről, mert szartál a jogosítványra, fontosabb volt retardkodni, elmebetegeket filmezni stb.
de még hazudsz is, mert lett volna rá pénzed. csak nem mobiltelefont meg "friss, finom péksüteményt" kellett volna vásárolni, hanem meghúzni a nadrágszíjat, és belátni, hogy a jogosítványra kurva nagy szüksége van egy felnőtt férfinak. de te nem vagy sem felnőtt, sem férfi. :)
anno is mekkorákat röhögtünk rajtad, meg a kakaóscsiga függőségeden. ki a faszom függ rá a méregdrága büfés szarokra? hát a sodi. a kakaóscsiga függő. bizony!

koszos
(
x11)
Nov 01, 2023 11:08:36
x11)
heytyetye
a buzigozben a farkakban valo gyonyorkodestol nem volt idod
ossze vissza hazudsz
inkabb arrol regelj,hogy mennyi sort isziol naponta
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 11:08:51
x68)
Cigánymárk a legkomolyabb hitelpénzeden vásárolt kocsikkal repked az utakon. Neki hány etyeteme van?
Mifaaaaaaaaaaaan
BMW
Nov 01, 2023 11:10:33
Cigánymárk a legkomolyabb hitelpénzeden vásárolt kocsikkal repked az utakon. Neki hány etyeteme van?
Nov 01, 2023 11:10:33
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 11:11:17
x68)
Ezt ne ezt ne ezt ne. De utána tényleg vezetett!!
-
Nov 01, 2023 11:11:40
kinagyítottam: tükörkép
akkor meg parkoló béjemvébe feszítesz terpeszben? :D
Nov 01, 2023 11:11:40
Kötőjel
(
x12)
Nov 01, 2023 11:12:40
x12)
a sodi, elmondhatjuk, hogy a édes és friss péksütemény ellenére nem tudtál figyelni a tananyagra? diploma nem áll rendelkezésre.
vérdíj target nr. 1
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 11:17:00
x68)
Neked mikor lesz ilyen képed? Tamásmacska legalább keményen felborult a kocsijával, neked meg még jogosítványod sem lesz soha LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2023 11:19:55
x13)
Ezért nem lesz jogsid :

Egy kés használat számodra angyalszárny, de kocsit akarsz vezetni…
Ennél a jelentnél nem az a kérdés, hogy hogyan sikerült, hanem hogy nem basztad bele a kezedbe. Normális embernek feltűnt volna, hogy az a kábel csak egy műanyag dróttal van körbetekerve, és elég ha a végét visszafele pödri.
Cipőfűző bekötés szintén angyalszárny.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 01, 2023 11:23:18
x45)
Boldog halottak napját, a kedvenc ravatal influenceremnek, Kiss Endre Farkasnak
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
mikedp
(
x9)
Nov 01, 2023 11:24:59
x9)
Endre, Rádió1 Cooky 50+ korában szerzett engedélyt utasszállítóra.
Neked meg egy sima jogsi megugorhatatlan ? Te még a trash faszok között is a legszerencsétlenebb vagy.
KURVArangy
Neked meg egy sima jogsi megugorhatatlan ? Te még a trash faszok között is a legszerencsétlenebb vagy.
banshee
(
x24)
Nov 01, 2023 11:25:14
x24)
Mert 30 évesen nem akartál rendesen dolgozni, mert féltél a munka során jelentkező stressztől. Ezért inkább a faszodat verted. Mondjuk akkor még megtehetted.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 01, 2023 11:30:32
x21)
Igen, jártál egyetemre, de azt sem végezted el, mert egy szardarab vagy. Ilyen sodi a sodi.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 11:30:51
x8)
Endre! Már kora reggel részeg vagy? Ilyen baromságokat kiírni. Mond azt, hogy most meg azért nem sikerűl mert elmegy az időd a munkakereséssel. Ma mit ebédelsz? Nincs ma fél adag kaja a menzán.
Heki a traki
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 11:32:28
x68)
Próbáld meg a helikopterjogsit
Mifaaaaaaaaaaaan
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 11:32:43
x8)
25 évesen 2 diplomám volt. S már dolgoztam.:) S a jogsim is megvolt már 7 éve.
Heki a traki
Penzmento
(
x6)
Nov 01, 2023 11:32:44
x6)
Neked mikor lesz ilyen képed? Tamásmacska legalább keményen felborult a kocsijával, neked meg még jogosítványod sem lesz soha LOL
Alfa ügynöknek milyen kemény Alpha Industries kabátja van, most nézem.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 11:34:50
x8)
Megy a mínusz Endre? Féltékeny vagy? Sebjaj neked ez a vonat elment.
Heki a traki
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 01, 2023 11:35:58
x13)
1.: egyetem mellet dolgozhattál volna, csak ugye derogált a budai úrfiúnak. Meg is látszik most az életképtelenségedben.
2.: 30 évesen csinálhattál volna más munkát is, de fontosabb volt tüntikre járni és a faszodat verni a kamera előtt Vera néni irodájában. Futárkodás stb szintén derogált volna a budai úrfiúnak. Mások ebből viszont szépen haladtak előre. Na, nem is az anyjuk fáskamrájában várják remegve a halált.
3.: 34 évesen is hazajárogathattál volna megcsinálni. Ismerősök Angliából, Svájcból jöttek haza jogsizni és simán lerakták. Persze ők nem roggyant hikomat retardáltak, mint te, csak normál átlagemberek.
Summa summarum: minden a te hibád, gyagyás.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 01, 2023 11:36:15
x21)
Próbáld meg a helikopterjogsit
Fikás első napja pilótaként:

Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 11:37:18
x8)
Endre! Tudod mi lehet a gond a vezetésnél? Ráülsz a lógó heréidre, s elveszi a figyelmedet. Te is kapd ki őket mint állítólag ahogy a Zsebköcsögöd tette.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Nov 01, 2023 11:40:42
x24)
Jol van fogykos fifike, szepen mukodik az autigenerator. Mindig mindenre van kifogasod, igaz?
Es 40 evesen miert nem lesz jogsid?
Mert anyadnal laktal?
50 evesen meg azert nem lesz jogsid, mert a Blahan laksz?
60 evesen meg azert nem lesz, mert nem eled meg azt a kort?
Miert nem tudod beismerni, amit mindenki tud? Nincs meg hozza az agyi kapacitasod. Debil vagy. Mozgaskoordinaciod sincs. Minek szopatod sajat magad? Miert nem tudod beismerni, hogy te ehhez keves vagy es miert nem engeded el?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Es 40 evesen miert nem lesz jogsid?
Mert anyadnal laktal?
50 evesen meg azert nem lesz jogsid, mert a Blahan laksz?
60 evesen meg azert nem lesz, mert nem eled meg azt a kort?
Miert nem tudod beismerni, amit mindenki tud? Nincs meg hozza az agyi kapacitasod. Debil vagy. Mozgaskoordinaciod sincs. Minek szopatod sajat magad? Miert nem tudod beismerni, hogy te ehhez keves vagy es miert nem engeded el?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 01, 2023 11:40:58
x23)
Már megint hazudsz te papiros elmebeteg! Már 2019 nyarán tervezted, hogy megszerzed a jogsit. Ja és akkor még nem volt akkora problémád azzal hogy dupla annyi idős voltál mint 17 évesen.

Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 11:41:14
x4)
A tranyó pár éve karácsonykor szét rugdalta a Judgát a földön liveba, és gondolom akkor is ficánkolt a piton a bécsi recskalakban.
Idén a gyagyás karácsony állhatna abból, hogy mondjuk te vagy szét cipőzve.
Addig se szédítesz mindenkit ilyen jogosítvány féle hülyeségekkel..
MaxPayne
(
x24)
Nov 01, 2023 11:43:11
x24)
Teljesen elmebeteg.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 11:43:44
x8)
Azt a liveot nézném meg mikor a Tranyó összeverte és véresen sétálgatott az utcán meg fetrengett. Ügyeletes kolléga ha meglenne az jó lenne.
Heki a traki
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2023 11:54:05
x7)
Jó képességgel szart elérni szégyen.
Szar képeséggel valamit, az az igazi teljesítmény.
És én ebben vagyok jó.
Szar képeséggel valamit, az az igazi teljesítmény.
És én ebben vagyok jó.
mai áron számítva 100 milliós családi vagyont elbaszni és egy sufniban tengődni.
ebben vagy te jó. szar képességekkel a luxuséletet adóssághegyekbe forgatni.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 01, 2023 11:54:30
x21)
A tranyó pár éve karácsonykor szét rugdalta a Judgát a földön liveba, és gondolom akkor is ficánkolt a piton a bécsi recskalakban.
Ősszel volt az, de mindegy. Végig mosolygott a pedofil amit akkor Tibor csinált. Hogy dögölne már meg mindkettő!
Németből
Nov 01, 2023 11:55:33
25 éves kor óta nem áll rendelkezésre diploma.
30 éves kor óta nem áll rendelkezésre vagyon.
34 éves kor óta nem áll rendelkezésre német nyelvtudás.
41 éves kor után nem fog rendelkezésre állni jogosítvány.
Aufgrund der deutschen Sprachkenntnisse sollte es nach so vielen Jahren im deutschen Sprachgebiet genauso selbstverständlich sein wie der Führerschein.
Nov 01, 2023 11:55:33
Hahó
(
x136)
Nov 01, 2023 12:02:32
x136)
840 ezret kaptál kártérítésként az egyetem után, akkoriban 80-100 ezerbe került a jogosítvány, nem beszélve arról, hogy előtte meg ott volt a diákhitel amit drága kütyükre költöttél, előtte meg ott volt az örökség amit apádtól kaptál ajándékba.
Bőven lett volna lehetőséged megcsinálni korábban a jogsit. Hiába hibáztatod anyádat, hogy ő nem engedte. Azt sem engedte, hogy odaadd a tanár úrnak a 2.5 milliót, mégis megtetted.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bőven lett volna lehetőséged megcsinálni korábban a jogsit. Hiába hibáztatod anyádat, hogy ő nem engedte. Azt sem engedte, hogy odaadd a tanár úrnak a 2.5 milliót, mégis megtetted.
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2023 12:08:06
x7)
840 ezret kaptál kártérítésként az egyetem után, akkoriban 80-100 ezerbe került a jogosítvány, nem beszélve arról, hogy előtte meg ott volt a diákhitel amit drága kütyükre költöttél, előtte meg ott volt az örökség amit apádtól kaptál ajándékba.
lol :DDD
látod, sneci! megint bele lett nyomva a kampós orrod a hazugságaidba. bőven lett volna pénzed jogsira (is)
egy két lábon járó kudarc-hazugság-kifogás-generátor vagy
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 01, 2023 12:13:48
x23)
Teljesen elmebeteg.
Teljesen elmebeteg.
Piszony az. Annak idején mi voltunk kb 15-17 a kresz tanfolyamon. Abból talán 1 max 2 bukott meg az első kresz vizsgán.
De én nem szégyellem és leirom hogy például kresz,elsösegély és a rutin vizsga is (akkor volt még ilyen is külön) elsöre meglett. Viszont a városi vezetés csak második nekifutásra lett meg mégis. Mondjuk én nem is kifogásokat kerestem meg azt a részeget hibáztattam az első bukásért aki az úton tántorgot a zebrán 50 méterre onnan ahova mentünk már vissza, hogy befejezzük a vizsgát és talán emiatt nem álltam meg, hogy nyugodtan levánszorogjon az útról, hanem simán elhajtotam mert még a másik sávba tántorgot és meg ugy mértem fel hogy simán elmehetek elötte, ami igaz is volt de ez miatt azt mondták hogy ezt nem kellet volna, mert akkor sikeres lett volna a vizsga. Majd mikor kérdeztem az oktatomat utána, hogy azzal mi volt a gond, ö mondta el azt, hogy ilyenkor azért kell megállni és várni mert egyrészt ugye a zebrán elsőbbsége van, ezt természetesen tudtam is, másrészt simán megbotolhat az a részeg és az autó elé vágódhat gyorsan és máris megvan a baj. Ezután ismertem el magamnak is, hogy igen hülye voltam és ezt elbasztam most, mert gyorsan végezni akartam és nem figyeltem, gondolkodtam ellégé már azon a ponton. A Korcs viszont erre nem képes és ezért kudarc az egész élete és ezért se lesz neki jogsija soha. Ezek után lehet találgatni hogy a hikomat, papiros elmebeteg hányadikra vizsgázik majd le.
mikedp
(
x9)
Nov 01, 2023 12:19:28
x9)
Unatkozol korcs ? Nem jött össze a buzigőz herefree tibivel ?
KURVArangy
Hahó
(
x136)
Nov 01, 2023 12:20:28
x136)
"30 évesen a Kolosyn még egy doboz kólára sem."
Lolbazmeg akkoriban azt mondogattad nekünk, hogy zsákszámra hordod haza a pénzt, stabilan 6 számjegyű a havi jövedelmed, és korlátlanul skálázható.
Most meg azt állítod, hogy efy doboz kólára sem volt pénzed?
Akkor most melyik a hazugság?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Lolbazmeg akkoriban azt mondogattad nekünk, hogy zsákszámra hordod haza a pénzt, stabilan 6 számjegyű a havi jövedelmed, és korlátlanul skálázható.
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2023 12:32:59
x30)
endii a cod stream miről megy majd? a lamantinnál hagyott ps5-ön, az elvesztett gémerpécén vagy a tranyónál lévő ps4-en? többen kérdezik
továbbá melyik platformon keressük?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
továbbá melyik platformon keressük?
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 01, 2023 12:38:58
x21)
Hazudik a korcs éjjel-nappal.
Remegőszáj
(
x1)
Nov 01, 2023 12:39:29
x1)
Kb 50-60 óra környékén màr fixen jàr, az 500-600 k. Előtte a kresz, elsősegély. Útiköltség. Szóval eddig kb 700-800 ezerbe van a projekt és még csak megfogalmazni se tudnà magának , hogy kb mikor merne vizsgázni.
Nevetek.
Nevetek.
technikai_proba
(
x1)
Nov 01, 2023 12:43:00
x1)
ez az amikor a szegény medvét elütötte? :'(
technikai_proba
(
x1)
Nov 01, 2023 12:44:18
x1)
endre, megint akaratgyenge szar vagy, megszakítottad a stníi-t
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 01, 2023 12:47:59
x5)
...anno is mekkorákat röhögtünk rajtad, meg a kakaóscsiga függőségeden. ki a faszom függ rá a méregdrága büfés szarokra? hát a sodi. a kakaóscsiga függő. bizony!
Azok a kakaóscsigák komoly szolgálatot tettek a tanszéknek! A sok cukros kakaós krém rohasztotta olyan szépen szét a fogsorát.
mikedp
(
x9)
Nov 01, 2023 12:50:53
x9)
endre, megint akaratgyenge szar vagy, megszakítottad a stníi-t
Az akaratgyengeség mellett csak a figyelemkurvulása a nagyobb. Na meg ugye a lelkecskét is meg kell nyugtatnia hogy ő aztán mindent megtesz a jogsiért. Csak ugye ott vannak a sötét erők, mint a 40 év, Golda, és minden más faszság ami akadályozza a sikeres vizsgában.
banshee
(
x24)
Nov 01, 2023 12:54:50
x24)
Nem volt. Kellett Glédára.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 12:58:14
x4)
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 13:01:29
x4)
A fogyatékos púpost jól átbaszta a zsidó tanár, nem tudom goldamama hány faszt szopott le, hogy a jelzálogterhet nagy nehezen le tudta venni az ingatlanról, amit a retardált fia intézett:DD
mikedp
(
x9)
Nov 01, 2023 13:08:22
x9)
a kampós orrával nem nagyon tudott mélytorkozni lánykorában ( a két világháború között ) :)
cucksodi
(
x3)
Nov 01, 2023 13:18:14
x3)
Bárcsak lenne mód arra, hogy az emberek 40 éves kor után is képesek legyenek új skilleket elsajátítani. Ja várjunk, aki nem értelmi fogyatékos alkoholista az képes rá.
puskapoj
Darth Tibor
(
x8)
Nov 01, 2023 13:22:22
x8)
Ehhez kapcsolódik az egyik kedvenc retro pedosodi cikkem! Ezt talán még ő is érezte, hogy kurva gáz, ezért nem rakta ki a blogjára.
„nem va-gyok ba-lek”
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 01, 2023 13:26:17
x8)
Endre, Endre! Mint az Enciclopedya Snecologica-ból tudhatjuk, hogy milyen lehetőségeid voltak a fejlődésre, az anyagi dolgok rendbetételére, az élet normalizálására. S egyikkel sem èltèl. Mert számodra fontosabb volt az uszítás, a pedofília, a faszverés más férfiakkal. Ha nem baszod el a lehetőségeket, s persze nem vagy aberrált, akkor mára egy jó egzisztenciával, biztonságod megbecsült pozicióval lehetnél normális ember. De neked fontosabb volt a buzigyógyitó felvonulás, a politikai események (amiben persze te elvtelen vagy, mert önálló gondolatod nincs), az áldozathibáztatás (ld. pécsi gyilkosság), s persze kisgyerekek képére maszturbálni. A pénzeket elvetni faszságokra. Tudod a pszichológiában van egy tétel. Az ember vagy áldozat, vagy hibás. Te mindig áldozat ként tekintesz és tekintettél magadra. De tudod a helyes folyamat a pszichologiában a kettő állapot közötti egyensúlyban rejlik. Az áldozat nem lép előre, az áldozat mindig másokat hibáztat. Te ilyen vagy. Soha nem tanulsz, soha nem fejlődsz. A diploma is ezért nincs meg neked, mert másokat hibáztatva nem fejezted be az iskolát. S ez lesz a jogosítvánnyal is. Majd megtalàlod azt hogy minek vagy itt az áldozata. Talán a trollok, a forum miatt, a Zsebköcsög miatt mert elhagyott, stb stb. Tudod egy okos ember az első esetből, vagy a második esetből már megitél embereket. De te ezt sem veszed észee. Olyanokkal veszed körbe magadat akik az alja a társadalomnak. Minf erkölcsileg, morálisan, magatartásilag. Ez a shiker igaz Endre???????
Heki a traki
banshee
(
x24)
Nov 01, 2023 13:27:22
x24)
Azért annak a hatvanas éveihez közelendő tanárembernek vele egykorú apósa, azaz min. 25 évvel fiatalabb felesége volt, akit meg tudott baszni kemény fasszal, gondolom fiakkra nélkül.
Endre meg impotens, ugyebár, alig 40 pluszosan...
Endre meg impotens, ugyebár, alig 40 pluszosan...
Mitokondrium
(
x7)
Nov 01, 2023 13:36:43
x7)
Bárcsak lenne mód arra, hogy az emberek 40 éves kor után is képesek legyenek új skilleket elsajátítani. Ja várjunk, aki nem értelmi fogyatékos alkoholista az képes rá.
Csak szólok Endre, ez alapkövetelmény a legtöbb értelmiségi munkánál. Az új módszerek, eljárások, szakcikkek folyamatosan jönnek ki, egyikünk sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a negyven évesen meglévő ismereteinél. Ezt mindenki tudja, aki értelmiségi munkát végez, csak a cégeket átverő gánymesterek nem.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2023 13:37:09
x13)
Gyagyás bazdmeg neked mindened megvolt hogy jól elindulj az életbe. A legátlagosabb proli is egy egész normális életet kitudott volna belőle hozni, egy tudatos és okos emberről ne is beszéljünk. Te meg bazdmeg mit hoztál ki belőle? Végtelen tartozás, alkoholizmus, se jogsi, se diploma. Ott tengődsz anyád macskaóljában és szlopálod a sört. Ha véletlen van valami melócsá akkor pedig remegsz hogy Hahó mikor találja meg. Párkapcsolatod sem volt sosem, csak megbasztál egy kiherélt férfit ipari mennyiségű viagrával :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Sodi valósága
Nov 01, 2023 13:38:48
Ez így nyelvtanilag nem igaz. Sohasem kérdeztem meg anyukámat, hogy odaadhatom -e az örökségemet egy véletlenszerűen kiválasztott csalónak, így nem is tilthatta meg. Vagyis nem jelenthetjük ki, hogy nem engedte.
Nov 01, 2023 13:38:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2023 13:42:21
x38)
A Fordos néni után most a Skodás bácsi lesz az, aki hosszú hónapok és végtelen pénz elrakása után begyakorolja veled a vezetést? Nagy mázlija van, mert egy német szöveget pár hét alatt be lehet magolni, de vezetést tanulni begyakorlós módszerrel akár két évig is eltarthat. A Bittner pénze is kitart addig, Endre? xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tibi_bácsi_feltámadt
Nov 01, 2023 13:43:31
„nem va-gyok ba-lek”
„nem va-gyok ba-lek”
Elolvastam, köszi. Visítva rázkódtam közben, majd megfulladtam a röhögéstől. Sok ütős fogalmazás van Balek Endre okoskodásában, de az "átmeneti forráshiány" talán a legerősebb mind közül.
Nov 01, 2023 13:43:31
Mitokondrium
(
x7)
Nov 01, 2023 13:43:52
x7)
Teljesen igazad van Endre, huszonöt éves korodig a tanulásra kellett koncentrálnod, nehogy kibukj az egyetemről és érettségizett proli maradj, így nem tudtál még részmunkaidős állást sem vállalni. Az anyád által folyósított zsebpénzből pedig nem tudtál spórolni, mert drága volt a Groby futár.
Harminc évesen pedig tényleg senki sem tehet róla, hogy nem voltál hajlandó dolgozni menni, inkább egy irodában fütyiztél egész nap.
Harminc fölött pedig teljesen nyilvánvaló, hogy teljesen lehetetlen lett volna hétvégén hazajárni vezetni, nem volt rá időd, annyit programoztál és pénzed sem, mert az éjjelnappaliból vett öteurós sörök mellett már tényleg nem tellett ilyen úri hóbortokra.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 01, 2023 13:54:09
x6)
Csapassuk Endre
Hetyetye ne ezt ne.
Tyodika
Nov 01, 2023 14:00:19
Csapassuk Endre
Nyem bírjha a hátam!
Nov 01, 2023 14:00:19
Sodronyka
(
x4)
Nov 01, 2023 14:24:51
x4)
Gyagyás, ha depi dezső gyötör, esetleg elvonási tünetek, vagy csak egy kicsit elmenekülnél a világ zajától..... Janko Janko képbe lesz holnap! 😂😂

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

EasybankosPedo
(
x23)
Nov 01, 2023 14:31:15
x23)
Van ráérős Ráckevei vagy Budapesti troll, aki kitudna ide nézni?
www.aqua-land.hu/Vital_kozpont/Programok6/unnepi_szaunaprogramok_1101en.html
11:01-kor irt ide, majd 11:22 volt egy vonat Púpszászról a Keletibe, amivel 14:48 érhet Ráckevére. Lehet a Tibivel is találkozik és egyűt mennek mert mintha említette volna az, hogy a héten találkoznak.
www.aqua-land.hu/Vital_kozpont/Programok6/unnepi_szaunaprogramok_1101en.html
11:01-kor irt ide, majd 11:22 volt egy vonat Púpszászról a Keletibe, amivel 14:48 érhet Ráckevére. Lehet a Tibivel is találkozik és egyűt mennek mert mintha említette volna az, hogy a héten találkoznak.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 01, 2023 14:37:19
x21)
Ja, phocsanat, ez a jelenet nem maradt meg. Viszont 16:20-nál kurva vicces ahogy a tranyó kidől. Remélem idén is ez lesz, csak akkor már ne kelljen fel a zsebköcsög!
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 14:46:17
x4)
Annyit mondogatta a Judga az alkoholtól kidőlt tranyónak, hogy álljon fel, hogy végül nekem felállt
Keine Kleine Tranyó Manó
Nov 01, 2023 14:49:06
Mostantól s0di nevét nullával írom, mert ő maga is egy nagy nulla.
Nov 01, 2023 14:49:06
JohnCramer
(
x1)
Nov 01, 2023 15:29:42
x1)
Így tesz egy átlag Trollsz 11.01-én Fikás.
Én például megboldogult anyósomért gyújtottam gyertyát. Elvittem magammal a nejem unokahúgát és a keresztfiamat.
Ezzel szemben neked se keresztlevél, se jogsi nincs a talonban sem. Mi lesz veled, Flokkerem? Leendő hajléktalan pederaszta
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Én például megboldogult anyósomért gyújtottam gyertyát. Elvittem magammal a nejem unokahúgát és a keresztfiamat.
Ezzel szemben neked se keresztlevél, se jogsi nincs a talonban sem. Mi lesz veled, Flokkerem? Leendő hajléktalan pederaszta
Értetlen
(
x1)
Nov 01, 2023 15:37:26
x1)
Ja, anno 17 éves, fogékony koromban egy családi tragédia miatt érezte úgy anyám, hogy ő nem akar kölyköt temetni, ennek iszom most a levét. Ez van.
sőt, egyből lehetne az elhunyt/megsérült rokon a valódi hibás.
pech,
Kakaspina
(
x24)
Nov 01, 2023 15:38:15
x24)
Gyagya, a mai nap pont tökéletes volna arra, hogy végre eláruld apád sorsát.
Bár titeket ismerve vélhetően egy ponyvás Zuk platóján lett kidobva a teste valamelyik szemétégetőben.
Bár titeket ismerve vélhetően egy ponyvás Zuk platóján lett kidobva a teste valamelyik szemétégetőben.
gyagyás irigye2
(
x3)
Nov 01, 2023 15:39:50
x3)
Endi!
Anyád beszélt már a Gézával?
Szerintem próbáljátok ki, hátha minden rendbe jön utána!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Anyád beszélt már a Gézával?
Szerintem próbáljátok ki, hátha minden rendbe jön utána!
Irigyellek!
mikedp
(
x9)
Nov 01, 2023 15:54:33
x9)
Azért az sokat elárul rólad te fasz , hogy előbb mész részegen az okádék csöveseddel a buzigőzbe, mint Vera néni sírjához.
KURVArangy
Kakaspina
(
x24)
Nov 01, 2023 15:59:23
x24)
Azért az sokat elárul rólad te fasz , hogy előbb mész részegen az okádék csöveseddel a buzigőzbe, mint Vera néni sírjához.

Dörpepúp
(
x7)
Nov 01, 2023 16:13:48
x7)
“… a hurkát izzasztja a nyilvánvalóan hetero szaunában…”
Kedvenc idézetem a haseo videókból.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 01, 2023 16:44:54
x17)
Gyagyás, ha depi dezső gyötör, esetleg elvonási tünetek, vagy csak egy kicsit elmenekülnél a világ zajától..... Janko Janko képbe lesz holnap! 😂😂
Most miért minuszoljatok le Janko Jankot?? A buzikurva telefonját láthatólag mai napig élvezi..Hiába könyörgött neki a korcs,hogy adja vissza
email
Nov 01, 2023 16:46:35
sodi miért küldözgeszt köremaileket?
ideges vagy? megbuktál a forgalmin?
a vonat nem vár?
a vonat nem vár?
Nov 01, 2023 16:46:35
JohnCramer
(
x1)
Nov 01, 2023 16:48:03
x1)
Endre, Endre! Mint az Enciclopedya Snecologica-ból tudhatjuk, hogy milyen lehetőségeid voltak a fejlődésre, az anyagi dolgok rendbetételére, az élet normalizálására. S egyikkel sem èltèl. Mert számodra fontosabb volt az uszítás, a pedofília, a faszverés más férfiakkal. Ha nem baszod el a lehetőségeket, s persze nem vagy aberrált, akkor mára egy jó egzisztenciával, biztonságod megbecsült pozicióval lehetnél normális ember. De neked fontosabb volt a buzigyógyitó felvonulás, a politikai események (amiben persze te elvtelen vagy, mert önálló gondolatod nincs), az áldozathibáztatás (ld. pécsi gyilkosság), s persze kisgyerekek képére maszturbálni. A pénzeket elvetni faszságokra. Tudod a pszichológiában van egy tétel. Az ember vagy áldozat, vagy hibás. Te mindig áldozat ként tekintesz és tekintettél magadra. De tudod a helyes folyamat a pszichologiában a kettő állapot közötti egyensúlyban rejlik. Az áldozat nem lép előre, az áldozat mindig másokat hibáztat. Te ilyen vagy. Soha nem tanulsz, soha nem fejlődsz. A diploma is ezért nincs meg neked, mert másokat hibáztatva nem fejezted be az iskolát. S ez lesz a jogosítvánnyal is. Majd megtalàlod azt hogy minek vagy itt az áldozata. Talán a trollok, a forum miatt, a Zsebköcsög miatt mert elhagyott, stb stb. Tudod egy okos ember az első esetből, vagy a második esetből már megitél embereket. De te ezt sem veszed észee. Olyanokkal veszed körbe magadat akik az alja a társadalomnak. Minf erkölcsileg, morálisan, magatartásilag. Ez a shiker igaz Endre???????
Nem feltétlen tudok veled mindenben egyetérteni. Hány meg hány aberrált, pedofil buzeráns milliárdos van. Fikusz nem feltétlen azért lett csak pl. Diákhitelbűnöző, mert fehér négyzeteken verte a félhalott faszát.
Viszont én azt mondom, olyan szülő vagyok, aki pont az ilyenek miatt nem meri kivinni a gyereket a játszira, és szívem szerint én gondolkodás nélkül pofán rúgnám ezt a gecis faszt. Én nem tudok azon trollszok közé tartozni, akik röhögnek rajta csak és tanulmányozzák. Bocsánat.
linziasztal01
(
x78)
Nov 01, 2023 16:48:34
x78)
a vonat nem vár?
a vonat nem vár?
Lássuk, lássuk...:)
Kakaspina
(
x24)
Nov 01, 2023 16:49:46
x24)
a vonat nem vár?
a vonat nem vár?
lel
Szószátjár Talmudista
Nov 01, 2023 17:22:44
Most, hogy a gyagyás visszatért kicsit nosztalgiáztam. Vajon mi lehet a felsőtest szaunával?
És hogy a gecibe néztél már akkor is ki, te féreg? XD

אלו הם פניה של נקמה יהודית!

Nov 01, 2023 17:22:44
.
Nov 01, 2023 17:30:26
Most, hogy a gyagyás visszatért kicsit nosztalgiáztam. Vajon mi lehet a felsőtest szaunával?
Family guy vakegér
Nov 01, 2023 17:30:26
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 17:31:52
x4)
A Fordos néni után most a Skodás bácsi lesz az, aki hosszú hónapok és végtelen pénz elrakása után begyakorolja veled a vezetést? Nagy mázlija van, mert egy német szöveget pár hét alatt be lehet magolni, de vezetést tanulni begyakorlós módszerrel akár két évig is eltarthat. A Bittner pénze is kitart addig, Endre? xDDDD
Szerintem abból a Bittner pénzből nincs már semmi, mert a Laurával is felezni akart októberfesten, és házi moslékért botorkál, ami indokolhatja a zsidó spórolást is a melócsá után, de nem hiszem.
A cod streamből majd több kiderül, hacsak nem alkalmazza a feketeöves hazudozó skillt, és a jogsijához hasonlóan nem lesz belőle semmi.
ascites
(
x57)
Nov 01, 2023 17:35:12
x57)
A Bittner-pénzen Golda kotlik, a korcsnak nincs is szüksége rá most. Kapott 3 havi lelépőpénzt, plusz a 14. havi fizut (ami így együtt több, mint a teljes Bittner-pénz), abból tud vezetni és Gézát tápolni.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 01, 2023 17:37:20
x4)
Akkor lehet tényleg a tranyóval kellemetlenkednek valahol, mindenesetre gondolom azt sem a mozgó atm fizeti, úgyhogy jó az irány
kramalon
(
x8)
Nov 01, 2023 18:05:31
x8)
„nem va-gyok ba-lek”
„nem va-gyok ba-lek”
Ebből az is kiderült, hogy Rudy bizony le alarta húzni a Gyagyást, csak hát a tanárúr beelőzött. Pedig a Tucat nevű internetes játék tarolt volna.
habos babafos
(
x3)
Nov 01, 2023 18:14:10
x3)
„nem va-gyok ba-lek”
„nem va-gyok ba-lek”
Gondoltam, hogy sosem volt egy zseni sodia a sodi, de hogy már 14 éves is egy balek volt... hát most meglepődtem kicsit (nyugi nem nagyon). 😆
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2023 18:30:26
x68)
ba-lek vagy
Mifaaaaaaaaaaaan
Ténfép
(
x5)
Nov 01, 2023 18:32:53
x5)
„nem va-gyok ba-lek”
„nem va-gyok ba-lek”
Amióta először láttam ezt csudálatos írást idelinkelve, azóta nekem is az egyik, hanem a tényleges kedvencem. Asszem nincs elérése a sodipédián, pedig nagyon tanulságos, legalábbis annak aki tudni akarja, milyen volt az ifjabb Trottel. Van itt autikörmondat, hetyetye ezerrel, tartalmilag pedig a gránit monumentuma annak, hogy a faszfej mennyire képes körbehetyetyézni a valóságot, csakhogy a budai úriköcsög önérzete rendben legyen. Persze ehhez felhasználva és egyszerre erősítve is az autipajzsot.
Amúgy a vezetésképtelen alkesz mondta már, hogy melyik évszázad tizedikén lesz cod stream? Mert ez a nagypofájú kijelentése is elsodikázás szagú, már csak azért is, mert ugye érdemben, jelenleg nincs hova fosni a flokk/lájfszemetét.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 01, 2023 18:49:40
x12)
A bittner pénz amúgy is goldáé.Egy forint sem jár abból recskásnak.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2023 19:03:29
x13)
Vera néni sírját meglátogattad ma gyagyás? Ráértél.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Kovács Márk, CigóCEO
Nov 01, 2023 19:04:38
Sódi te búzi megin ki ragtad a kép emett!!!! arák rágja mega logó heréid et! Meg montam hóty cómbón ruklak ha ijenvan!!!Szem éjiség jogók isvanak a villág ón!
Aszónal kűgyed a bánó-t tezsvérem mer le mek tesákal új százra aszt fel gyuttal akk!!!
Nov 01, 2023 19:04:38
Szotyika
Nov 01, 2023 19:21:16
Nincs pénssz!
Most fan, de nincs, na, kurfa anyát, tiltfa faty, keci troll!
Nov 01, 2023 19:21:16
Ténfép
(
x5)
Nov 01, 2023 19:21:49
x5)
Dehát azsodi már megmondta: "nincs pénsz"! És ugye amit igazmondó azsodi egyszer megmond, az úgy van. Meg azt is mondta, hogy azsodi 'kispénzű "ember" '.
De vajon a vén kurva Ghoulda megpendítette-e ezt púpos kölykének? Hogy esetleg, talán, korcs fiam, meglátogathatnád egykori nagy barátnőmet, ha már felkarolt...
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 01, 2023 19:26:17
x2)
Termosztát baszki XD
Mar akkor is okoskodo segghulye fasz volt XDDDD
noikabatgomb
(
x10)
Nov 01, 2023 19:37:12
x10)
A bittner pénz amúgy is goldáé.Egy forint sem jár abból recskásnak.
A Bitter penz, ha meg megvan es nem lett belole torlesztve a kartyen akkor lassan mar nincsen.
Ez a fasz meg a gecibuta annya betette biztos "kamatozni". Mennyit fizet most az otp lakossagi folyoszamlan? Marmint a kartyen kamsthoz viszontitva?
Szoval ha meg van a Bittner penzbol akkor azt technikailag leirhatod vesztesegkent mert kozben a hitelkamat meg az inflacio naponta viszi el az erteket.
Ha arra tartogatja, hogy abbol lesz auto az meg viccesebb. Vesz egy amortizalodo, ertektelen targyat aminek komoly fentartasi koltsegei vannak. Ugy, hogy hozzaadott erteket az auto nem fog termelni mert csak vanity koltes, csak azert Kell, hogy a cica visszajojjon.
Kóros elmeállapot
Nov 01, 2023 19:41:07
Esz ety nő! Már csak két kérdésem van hozzád cica, szingli vagy-e, és van-e spermád lefagyasztva?
Nov 01, 2023 19:41:07
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2023 19:54:36
x13)
Én már várom az őrjöngést a dupla office levonás miatt, az egyik jelszavát úgysem tudja..
Golda
Nov 01, 2023 20:34:09
Azt a pénzt már eltrollkodta. Nov 01, 2023 20:34:09
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2023 20:42:35
x13)
Endre, szerintem csak bizonyítanod kellene az oktatónak, hogy jók a reflexeid.
Megmutathatnád neki a pofon reflexed, ha nem megy jól, akkor legfeljebb gyakorolhatjátok…
Megmutathatnád neki a pofon reflexed, ha nem megy jól, akkor legfeljebb gyakorolhatjátok…
linziasztal01
(
x78)
Nov 01, 2023 20:43:31
x78)
Endre, szerintem csak bizonyítanod kellene az oktatónak, hogy jók a reflexeid.
Excel
Nov 01, 2023 20:47:28
Nov 01, 2023 20:47:28
linziasztal01
(
x78)
Nov 01, 2023 20:54:06
x78)
Van pénsz, oldjuk megy, Gyula!
159 látogató online.