Ezért nem engedi el a jogsit, hogy a lusta askeházi még oda is autóval tudjon menni...
Még ha el is jutna a buzigőzig kocsival *pr, visszafelé sírva hívná atanárnőt tibit, hogy jöjjön érte, mert olyan sakálrészeg, hogy nem találja a kuplungot.
🕎Endigame🕎
az persze meg sem fordul a fejében , hogy a buzigőzt is csak bebaszva élvezi, szóval visszafelé nincs autó.
KURVArangy
30 percenként 10-2
Az autópályától endrén kívül jobban csak a sündisznó fél. Van is rá mindkettőnek oka.
KURVArangy
Ezek szerint alázatosnak kell lenned velünk szemben, hiszen folyamatosan tanítunk téged. Móresre.
Nem birom nezni azt a pokujjas, debil 11-1 oras kormanyfogast. Ezt a balfaszt. Nincs meg egy ilyen torzszulott. Amivel nem is lenne baj, ha nem lenne ekkora arca a semmire.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kurva jó lett
együtt hallgatjuk tibivel és nácibandival
#50euro + kamatok
TŰZ TŰZ TŰZ!
Nem lehet, az anyja nemsokára elveszi a telefonját.
Putyputyputy HALLO
Höhöhö, majd tyak este. Addig jön egy auticunami. Hülye tjojok.
Ogre nem lehet, mert most tényleg nyelftanilag nem értette legalább a felét a lebaszásnak.
A DILF oktató pácsi valszeg megint nem, mert sok-sok loop árán, de nagy pénzeket remél még a köcsög balektól.
Igyunk egy sörtöt, he
Ráadásul a Forza Horizon olyan nullinger vezetési fizikával rendelkezik, hogy klaviatúrával és egérrel is tökéletesen játszható, nem hogy kormánnyal. Speciálisan kell ahhoz testi és szellemi fogyatékosnak lenni, hogy a sivatag közepén, nyíl egyenes úton összetörd a kocsit.
Na itt mit kérdezhetett a lamantinoktól ami előtt fogadkozott hogy ő hetero?
Talán "van itt a városban olyan fürdő ahova csak meztelen férfiak járnak?"
Vagy azt, hogy felhúzhatom a kotont Gayzára, vagy a nagyfaszú barátodra, mielőtt megbasz téged előttem?
Gyagyás te hazug buzi, hol a videó ahogy baszod?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
ez tényleg kiváló flokk téma lehetne. a gaygyás bebizonyíthatná az irigy trolloknak, hogy igazilatin zsidó volán pörgető mester sodi a sodi.
a sodi, ezért megérné elővenni a setupcsát. ha nem így teszel, akkor confirmed lesz az adat, miszerint a setupból nem maradt semmi.
vérdíj target nr. 1
Nagyon kemény a gyagyás, mert ő tényleg úgy össze tudja törni az autót, és olyan helyzetbenekben, ahogy másnak ez a képzeletében se tud megszületni. :Dd
Csak felgöngyölítjük a púpos skilljeit, mert szerintem soha senkinek nem mondtak még olyat, hogy mondjuk megbukott Forzából, de neki még ez is sikerült!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
az kerítésnek fogsz neki menni nem a vizsgának.
akkor pénteken COD stream?
#50euro + kamatok
Lesz ma Márió 3D?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Takarodj már vissza a kurva anyádba, kezdek félni hogy már nincs faszpina, így csak a trolloknak tudod mondani a szettet, ennek mi kurvára örülünk...
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Egy falnak is nekimehetsz, ugyanannyi eredménnyel lesz belőle jogsi.

Ho-ho-hó!
Te fiacskám, decemberben egy teleszart kéményt kapsz, nem pedig jogosítványt!!!!
Hadd lapátolja anyád vasvillával a matériát
Jozsii Busák
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Már le se vagy mínuszolva te csicska, annyira le se szarnak.
Az egyetlen aminek nekimész az a macskaól ajtaja részegen te gané
Endre! Azért nem árt a gyakorlás. Ha szeretnéd akkor gyakorolhatsz a gyerek elektromos Ford Rangerén. Távirányítós 3 sebesség fokozat kb 5 km/h val tud menni. Tehàt biztonságosan átgondolhatod a szituációkat. Van csomagtartója is tehát 3-4 doboz sör is belefér a rázós szituációkra. Illetve egy kérdés 2023 decembere előtt mész neki a vizsgának, vagy 2032 decembere???
Heki a traki
Már csak az évet kéne meghatározni! 2030?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Bécshez mért leépülését tekintve meg se éli:DDD
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nincs az a kesztyű, ami rámegy a pók ujjaira xd
Úgy ahogy Oktober 23-ra megszerezted a jogosítványt?
TudoD ki az aki egyre jobb? A Tibi. Nappal dolgozik, este meg baszatja magát Náci Bandival. Ezért nincsenek hétköznap szpotok plázákból róla, meg TikTok live-ok se tőle.
Nekimész és lepattansz, mert egy balek szar vagy. Ennyike. :)
Na bumm.
SOHA NEM LESZ JOGOSÍTVÁNYOD! SOHA!
Nem tud, az oktató közbe lép elötte, ahogy tegnap gázpedállal is tette. Azzal mondjuk meg is pecsételi a vizsgát neki.
Ma 10 km/h-val mentél 50 helyett? :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."

Angolnázó köcsög, a labancokkal ellentétben itt nem mindenki fogja benyalni egyből a fogyatékos autidumádat.
Igyunk egy sörtöt, he
Eleve, miből lett erre hirtelen egy milkája?
Kapott 3 havi pénzt, a melócsától..
3 hónapra kap pénzt, dolgozni pedig nem kell
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Hogy birja ki délutánig, hogy ne baszon be? Pia nélkül talán a délelőttöt se bírná átaludni.
7-töl 10-ig talán kibírja, de délutánig hogy? 7-kor felkell, esetleg ledönt 1 vagy 2 alkoholmentest,láttuk korában hogy probálkozott vele. Ezután 8-ra megy vezetni 10-ig, de mint tegnap is láttuk 10-kor már nyitja az alkoholos sört akkor.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
nálam senki sem loopol jobban
Szerintem ezt nem kéne lepontozni, nagyon vicces lesz még pár hónap múlva.
hang vagy beírni a vizsgaidőpontodat
sztd van neki ?:D
majd 2 ev mulva talan :D
Jó, ANNYIRA még nem vagyok jó, hogy kérjünk.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Persze így 60 x óra után semmiképp Endre
Hova siessünk, foatalok vagyunk ugye?
Hogy lesz gyagyás, megpróbálod kisírni a vizsgabiztosnál, hogy elméletben vezesd le az útvonalat?
El fog jutni a vizsgára, de totál le fog blokkolni élesben. :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
ezt az oktatód mondta így?
Nem, azt mondta, ma mintha két szintet ugrottam volna.
Jót tesz, ha este ellamentálok az előző napi hibákon.
Igen.
XDDDDD el tudom kepzelni mi jarhatott a fejeben az oktatonak amikor ezt a mondatot a rothado pofadba vagta :DDD BALEK vagy :D
Ne csüggedj, 80 óra vezetés után SENKI nem ANNYIRA jó, hogy vizsgára engedjék!
Veled minden rendben van, te mindent jól csinálsz! Buksisimi... Veja néni védő szelleme kísérjen utadon!
azért mert kettesben ugy ugrált az autó, mintha 5 ben akarnál elindulni :D
És ha nem sikerül a vizsga?
Ha ma két szintet ugrottál, akkor a 76-80 óra után hányas szinttel mehetsz vizsgázni?
Legyen kerek szám, mondjuk 100.
Nem beszélgetünk!
1. Mégis hogy javít a produkciódon, ha megállapítod, hogy a szűk agyaddal képtelen vagy átfogni a valóságot?
2. Majd megírjuk az új oktatónak, hogy ma lehet, hogy kicsit magasabb volt a véralkoholszinted és ezért voltál kockázatvállalóbb.
3. Gyuszi miért rúgott ki?
Penzmento
(
x6)
Nov 07, 2023 13:20:23
x6)
Ezért nem engedi el a jogsit, hogy a lusta askeházi még oda is autóval tudjon menni...
Még ha el is jutna a buzigőzig kocsival *pr, visszafelé sírva hívná a
mikedp
(
x9)
Nov 07, 2023 13:21:08
x9)
Szeret a pedofil faszok közelében lenni, a buzigőz számára még az origamifasznál is mámorítóbb
Még szerencse hogy mindez csak a hülye fejében létezik:ddd
az persze meg sem fordul a fejében , hogy a buzigőzt is csak bebaszva élvezi, szóval visszafelé nincs autó.
koszos
(
x11)
Nov 07, 2023 13:21:58
x11)
FIkas!
igy kora delutan fel kettokor mennyi hanguzenet ment ki es mennyi sor csusszant le a mai nap ?
csak ket szamot!
igy kora delutan fel kettokor mennyi hanguzenet ment ki es mennyi sor csusszant le a mai nap ?
csak ket szamot!
Endre
Nov 07, 2023 13:47:42
FIkas!
csak ket szamot!
csak ket szamot!
30 percenként 10-2
Nov 07, 2023 13:47:42
kérdések
Nov 07, 2023 13:48:29
sodi, autópályán mennyivel tervezel majd menni?
70?
Szerinted ha 20 km/h mellett nem erzel eleg idot a vezetesi dontesek meghozatalara, 130-nal menni fog?
gyors reakciokepes a sodi?
erdekes kerdesek ezek
70?
Szerinted ha 20 km/h mellett nem erzel eleg idot a vezetesi dontesek meghozatalara, 130-nal menni fog?
gyors reakciokepes a sodi?
erdekes kerdesek ezek
Nov 07, 2023 13:48:29
Kérdés
Nov 07, 2023 13:49:51
Ha előre 20 km/h a tempó, tolatva mennyi? Mérhető tartományon belül van még?
Nov 07, 2023 13:49:51
mikedp
(
x9)
Nov 07, 2023 13:53:02
x9)
sodi, autópályán mennyivel tervezel majd menni?
70?
erdekes kerdesek ezek
70?
erdekes kerdesek ezek
Az autópályától endrén kívül jobban csak a sündisznó fél. Van is rá mindkettőnek oka.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 07, 2023 13:58:05
x47)
Újabb nap jogosítvány nélkül.
Sikertelenség rendelkezésre áll.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sikertelenség rendelkezésre áll.
ChatGPT
Nov 07, 2023 14:12:20
Én mindig alázatos vagyok, ha valaki tanít nekem valamit.
Az úgy van jól, és én vagyok a béna.
Ezt tudom.
Az úgy van jól, és én vagyok a béna.
Ezt tudom.
Ezek szerint alázatosnak kell lenned velünk szemben, hiszen folyamatosan tanítunk téged. Móresre.
Nov 07, 2023 14:12:20
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 14:21:58
x12)
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2023 14:27:40
x24)
Nem birom nezni azt a pokujjas, debil 11-1 oras kormanyfogast. Ezt a balfaszt. Nincs meg egy ilyen torzszulott. Amivel nem is lenne baj, ha nem lenne ekkora arca a semmire.
linziasztal01
(
x77)
Nov 07, 2023 14:30:31
x77)
Ma biztos azért cseszte le az oktató, mert nem tudta megkülönböztetni ki pakol és ki vezet.
mikedp
(
x9)
Nov 07, 2023 14:35:23
x9)
KURVArangy
Tyodika
Nov 07, 2023 14:35:58
Na jó, napi leak: hárman érkeztünk egy egyenrangú útkereszteződésbe, megálltam, majd mire mindenki elhagyta a kereszteződést fél órára rá én is továbbmentem. Múltkor ez 1 óra volt. Az oktató szerint fejlődök.
Nov 07, 2023 14:35:58
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 07, 2023 14:47:11
x5)
kurva jó lett
együtt hallgatjuk tibivel és nácibandival
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 07, 2023 15:00:31
x3)
Sodi, ezt az iszonyat mennyiségű jogsi-pénzt a szetápodra is költhetted volna, annak is több értelme lett volna.
Csapjál ki inkább egy betelefonálós lájvszot.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2023 15:06:52
x37)
El-elfog a röhögés, ha arra gondolok, hogy Endre 50-es utcában 30-35 körül szédeleg a felezőn, egyesben, tiltáson forgatva a motort miközben az oktató artikulálatlan hangon vonyít, hogy VÁLTSÁL MÁR FEL! Mindent eláraszt a félig kinyomott kuplung égett szaga, mire Sneci az ernyedt polipcsápjával végül nagy nehezen darálva betúrja kettesbe a váltót. Az oktatóról dől az izzadság, nehezen szedi a levegőt, közben Sneci kedélyesen magyarázza, hogy na, csak sikerült, megy ez.
Oktató Oszkár
Nov 07, 2023 15:08:55
El-elfog a röhögés, ha arra gondolok, hogy Endre 50-es utcában 30-35 körül szédeleg a felezőn, egyesben, tiltáson forgatva a motort miközben az oktató artikulálatlan hangon vonyít, hogy VÁLTSÁL MÁR FEL! Mindent eláraszt a félig kinyomott kuplung égett szaga, mire Sneci az ernyedt polipcsápjával végül nagy nehezen darálva betúrja kettesbe a váltót. Az oktatóról dől az izzadság, nehezen szedi a levegőt, közben Sneci kedélyesen magyarázza, hogy na, csak sikerült, megy ez.
TŰZ TŰZ TŰZ!
Nov 07, 2023 15:08:55
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Nov 07, 2023 15:19:37
x2)
Sodi, ezt az iszonyat mennyiségű jogsi-pénzt a szetápodra is költhetted volna, annak is több értelme lett volna.
Fikás
Nov 07, 2023 15:23:54
Höhöhö, majd tyak este. Addig jön egy auticunami. Hülye tjojok.
Nov 07, 2023 15:23:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2023 15:30:15
x38)
Sneci, ki beszélt veled a legcsúnyábban, az oktató bácsi, anyád, vagy az ogre? Lehajtod a fejed, felveszed a szánalmas szar pozitúrát és selypegsz valamit a picsaszáddal, ami "Botyánat"-tal kezdődik. Te utolsó, genetikailag alattvaló szar. Ráadásul még fizetsz is érte. Ilyet kitalálni sem lehet! XDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 07, 2023 15:31:15
x4)
Engem az érdekelne gyagyás, hogy a tyúkszaros életed történései alatt, te kaptál valaha pozitív visszajelzést bármiről is, hogy jól csinálod?
Nézem a tematikus videóját, és borzasztó látvány, hogy egy 12 éveseknek készült autós játékban is képes vagy egy egyenes útról full okvetlenül letérni.. :D
Esküszöm ha nem ismernélek, azt hinném hogy direkt csinálod, de te gyárilag vagy ilyen gecire fogyatékos.
Ezért sem értem miért nem liveozol, mert anélkül is nevetség tárgya vagy, akkor már nem mindegy?
Nézem a tematikus videóját, és borzasztó látvány, hogy egy 12 éveseknek készült autós játékban is képes vagy egy egyenes útról full okvetlenül letérni.. :D
Esküszöm ha nem ismernélek, azt hinném hogy direkt csinálod, de te gyárilag vagy ilyen gecire fogyatékos.
Ezért sem értem miért nem liveozol, mert anélkül is nevetség tárgya vagy, akkor már nem mindegy?
Ténfép
(
x5)
Nov 07, 2023 15:59:36
x5)
Sneci, ki beszélt veled a legcsúnyábban, az oktató bácsi, anyád, vagy az ogre?
Ogre nem lehet, mert most tényleg nyelftanilag nem értette legalább a felét a lebaszásnak.
A DILF oktató pácsi valszeg megint nem, mert sok-sok loop árán, de nagy pénzeket remél még a köcsög balektól.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 16:03:50
x23)
Abba gondoljatok bele, hogy ugyan készült 2 vezetős videó is a gyagyásról, de azokból csak az egyikből derült ki hogy menyire debil a vezetéshez (Zsoltis integető videó). Mert a másikba nem ö vezetett hanem csak be ült a hátsó ülésre.
Ezek után idejön és elméséli, hogy azzal basztatja az oktató 60 óra után is, hogy nem tud egyenletesen, tempósan vezetni. Hogy mért ezt mesélte most el? Valószínűleg azért mert ö is tudja, hogy ez menyire viccesnek hat és hogy talán még ezzel tűnik a legkevésbé inkompetensnek. Ezért írta (hazudta?) be azt is ez mellet hogy de a tolatás viszont már jól megy szerinte, tehát a tolatással akarta tompitani, hogy ö mekkora balfasz is. Ezek után viszont abba kell belegondolni, hogyha ez a legkisebb baj nála, akkor mik lehetnek a súlyosabb bajok, amiket biztos nem mer elmondani.
Éppen ezért ez a hsz nagyon jó, mert megmutatja hogy a korcs 2 hónap és több mint 50 óra alatt semmit, de tényleg semmit nem fejlődött.
forum.sodika.org/?pageNo=13295&highlight=1344933#comment-1344933
De azért ö most már 12 levezett óra múlva, biztos elmegy vizsgázni. Reméljük a legjobbakat és hogy az oktatónak ehhez lesz azért még néhány szava, és nem akarja lejáratni magát a vizsgáztató elött egy olyan debillel, aki még 70 levezetett óra után is ennyire balfasz.
Ezek után idejön és elméséli, hogy azzal basztatja az oktató 60 óra után is, hogy nem tud egyenletesen, tempósan vezetni. Hogy mért ezt mesélte most el? Valószínűleg azért mert ö is tudja, hogy ez menyire viccesnek hat és hogy talán még ezzel tűnik a legkevésbé inkompetensnek. Ezért írta (hazudta?) be azt is ez mellet hogy de a tolatás viszont már jól megy szerinte, tehát a tolatással akarta tompitani, hogy ö mekkora balfasz is. Ezek után viszont abba kell belegondolni, hogyha ez a legkisebb baj nála, akkor mik lehetnek a súlyosabb bajok, amiket biztos nem mer elmondani.
Éppen ezért ez a hsz nagyon jó, mert megmutatja hogy a korcs 2 hónap és több mint 50 óra alatt semmit, de tényleg semmit nem fejlődött.
forum.sodika.org/?pageNo=13295&highlight=1344933#comment-1344933
De azért ö most már 12 levezett óra múlva, biztos elmegy vizsgázni. Reméljük a legjobbakat és hogy az oktatónak ehhez lesz azért még néhány szava, és nem akarja lejáratni magát a vizsgáztató elött egy olyan debillel, aki még 70 levezetett óra után is ennyire balfasz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2023 16:13:46
x37)
Engem az érdekelne gyagyás, hogy a tyúkszaros életed történései alatt, te kaptál valaha pozitív visszajelzést bármiről is, hogy jól csinálod?
Ráadásul a Forza Horizon olyan nullinger vezetési fizikával rendelkezik, hogy klaviatúrával és egérrel is tökéletesen játszható, nem hogy kormánnyal. Speciálisan kell ahhoz testi és szellemi fogyatékosnak lenni, hogy a sivatag közepén, nyíl egyenes úton összetörd a kocsit.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 07, 2023 16:16:59
x5)
trashcity.net/video/4045/sodi-ez-most-buzisan-fog-hangzani-de-heter%C3%B3-vagyok-d
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 07, 2023 16:19:39
x8)
Gyagyásbuzi,egy eléd kiugró öz,szarvas,vaddisznó esetén mi a vész forgatókönyved?
Gondolom elöször ólbe veszed,majd kielemzed a helyzetet.
Retard:-D
Gondolom elöször ólbe veszed,majd kielemzed a helyzetet.
Retard:-D
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 16:27:31
x23)
Vagy azt, hogy felhúzhatom a kotont Gayzára, vagy a nagyfaszú barátodra, mielőtt megbasz téged előttem?
Gyagyás te hazug buzi, hol a videó ahogy baszod?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2023 16:28:39
x38)
Vedd elő a szetápot, alkoholista korcs! Mutasd meg, hogy 70 óra után mennyivel vezeted jobban a játékautót? Ha balfasz leszel (márpedig az leszel XDD), majd ráfoghatod, hogy nem igazi autó, és zsidók vagyunk. De legyen már vezetős lájv, arra jönne a donét, ás megpuhíthatnád a könyörkaján tengődő kurva anyád szívét is! Talán esténként a TV-maci után még egy extra fél órát engedni fog számítózni! Pro tip: mossál fogat előtte, és akkor nem fog kiabálni!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kötőjel
(
x12)
Nov 07, 2023 16:39:58
x12)
Vedd elő a szetápot, alkoholista korcs! Mutasd meg, hogy 70 óra után mennyivel vezeted jobban a játékautót? Ha balfasz leszel (márpedig az leszel XDD), majd ráfoghatod, hogy nem igazi autó, és zsidók vagyunk. De legyen már vezetős lájv, arra jönne a donét, ás megpuhíthatnád a könyörkaján tengődő kurva anyád szívét is! Talán esténként a TV-maci után még egy extra fél órát engedni fog számítózni! Pro tip: mossál fogat előtte, és akkor nem fog kiabálni!
ez tényleg kiváló flokk téma lehetne. a gaygyás bebizonyíthatná az irigy trolloknak, hogy igazi
a sodi, ezért megérné elővenni a setupcsát. ha nem így teszel, akkor confirmed lesz az adat, miszerint a setupból nem maradt semmi.
hegesztőnő
(
x3)
Nov 07, 2023 16:48:41
x3)
azt gondolom hogy idegbeteg az oktatód endre.felbaszod agyilag a szerencsétlenkedéseddel. mivel meleg vagy ezért buisan is vezetsz. le fog adni ő is. nem lesz vizsga. elúszik a lóvé, a cica már mással kavar, marad a keserű magány Goldával, és a sörike a macska ólban... és megint minden troll jobban tudja nálad hogy mi fog történni veled.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 17:04:54
x23)
Gyagyás milyen hetyetyét vágsz le mikor egy új iskolánál, oktatónál jelentkezel és vajon ők mit gondolhatnak mikkor meglátják, hogy már hány oktatót elfogyasztottál? Vajon mennek az olyan hívások, hogy szia gyuszikám, itt van nálunk egy bizonyos Kiss Endre aki kettővel ezelőtt nálad tanult. Mesélnél róla, hogy mit kell róla tudnunk, mert elsőre elégé szellemi fogyatékos debilnek tűnik, azzal a baszot nagy veknivel a nyakán? Vajon ilyenkor Gyuszbácsi milyen vicces fun factokat mesél rólad?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 07, 2023 17:08:33
x8)
Mi van gyagyás? Kifogyott a tinta az internetedből, hogy ma nem nyomatod a hülyeségeidet? Vagy ma anyád otthon van?
Heki a traki
sodika
Nov 07, 2023 17:13:00
Egyre jobb vagyok.
Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
Nov 07, 2023 17:13:00
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 07, 2023 17:13:19
x4)
Nagyon kemény a gyagyás, mert ő tényleg úgy össze tudja törni az autót, és olyan helyzetbenekben, ahogy másnak ez a képzeletében se tud megszületni. :Dd
Csak felgöngyölítjük a púpos skilljeit, mert szerintem soha senkinek nem mondtak még olyat, hogy mondjuk megbukott Forzából, de neki még ez is sikerült!
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 07, 2023 17:15:01
x5)
Egyre jobb vagyok.
az kerítésnek fogsz neki menni nem a vizsgának.
akkor pénteken COD stream?
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 17:15:37
x12)
Egyre jobb vagyok.
Lesz ma Márió 3D?
MÁVos trolléga
Nov 07, 2023 17:16:06
Egyre jobb vagyok.
Takarodj már vissza a kurva anyádba, kezdek félni hogy már nincs faszpina, így csak a trolloknak tudod mondani a szettet, ennek mi kurvára örülünk...
Nov 07, 2023 17:16:06
ascites
(
x57)
Nov 07, 2023 17:16:37
x57)
Egyre jobb vagyok.
Egy falnak is nekimehetsz, ugyanannyi eredménnyel lesz belőle jogsi.
gobesug
(
x30)
Nov 07, 2023 17:16:55
x30)
Egyre jobb vagyok.

ascites
(
x57)
Nov 07, 2023 17:17:49
x57)
Gyuszi miért dobott ki? Nem bírta idegekkel, ahogy "egyre jobb" lettél, igaz?
Mikulás
Nov 07, 2023 17:17:50
Egyre jobb vagyok.
Ho-ho-hó!
Te fiacskám, decemberben egy teleszart kéményt kapsz, nem pedig jogosítványt!!!!
Hadd lapátolja anyád vasvillával a matériát
Nov 07, 2023 17:17:50
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 17:18:18
x12)
Esik még az eső NáciBandinál?
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 07, 2023 17:18:27
x5)
Egyre jobb vagyok.
Hajrá gyagyás tódi!!! Biztos a kedvenc trolljaid is kèszülnek meglepivel!! Mibaj lehet belőle? Simán megy majd mint az úszás! Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
tibi2435645
(
x2)
Nov 07, 2023 17:20:21
x2)
Egyre jobb vagyok.
2024 december az reális Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
Magányos Sodika
Nov 07, 2023 17:20:44
Egyre jobb vagyok.
Már le se vagy mínuszolva te csicska, annyira le se szarnak.
Az egyetlen aminek nekimész az a macskaól ajtaja részegen te gané
Nov 07, 2023 17:20:44
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 07, 2023 17:21:05
x8)
Egyre jobb vagyok.
Endre! Azért nem árt a gyakorlás. Ha szeretnéd akkor gyakorolhatsz a gyerek elektromos Ford Rangerén. Távirányítós 3 sebesség fokozat kb 5 km/h val tud menni. Tehàt biztonságosan átgondolhatod a szituációkat. Van csomagtartója is tehát 3-4 doboz sör is belefér a rázós szituációkra. Illetve egy kérdés 2023 decembere előtt mész neki a vizsgának, vagy 2032 decembere???
max5enutálnak
(
x47)
Nov 07, 2023 17:21:22
x47)
Csak nem? Ma tartósan átlépted a 32 km/h-s sebességet és csak kétszer sikítottál fel, amikor megláttál egy gyalogost a járdán?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 17:22:18
x12)
Egyre jobb vagyok.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 07, 2023 17:22:35
x8)
Endre! Egy menő úri vezetőnek, aki értelmiségi kellene autós kesztyű, autós szemüveg, egy kos autós táska az iratoknak.
Heki a traki
xray
(
x21)
Nov 07, 2023 17:23:15
x21)
Emlékszel erre, Endre?
Több mint 2 hónapos felvétel, ebből is látszik, hogy azóta sem sikerült elérni a bűvös 40km/h-t.
Soha nem lesz jogosítványod.
Ez egy igazi barom xd
Több mint 2 hónapos felvétel, ebből is látszik, hogy azóta sem sikerült elérni a bűvös 40km/h-t.
Soha nem lesz jogosítványod.
Ez egy igazi barom xd
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 07, 2023 17:23:33
x4)
Bécshez mért leépülését tekintve meg se éli:DDD
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 07, 2023 17:23:38
x3)
Endre! Egy menő úri vezetőnek, aki értelmiségi kellene autós kesztyű, autós szemüveg, egy kos autós táska az iratoknak.
Nincs az a kesztyű, ami rámegy a pók ujjaira xd
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 17:24:39
x23)
Egyre jobb vagyok.
Úgy ahogy Oktober 23-ra megszerezted a jogosítványt?
TudoD ki az aki egyre jobb? A Tibi. Nappal dolgozik, este meg baszatja magát Náci Bandival. Ezért nincsenek hétköznap szpotok plázákból róla, meg TikTok live-ok se tőle.
Trollok harca
(
x5)
Nov 07, 2023 17:24:53
x5)
nekimész te sok mindennek a vizsga alatt
Miskolci alvósejt
MegintKezded
(
x6)
Nov 07, 2023 17:27:34
x6)
Egyre jobb vagyok.
Nekimész és lepattansz, mert egy balek szar vagy. Ennyike. :)
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 07, 2023 17:29:37
x21)
Egyre jobb vagyok.
SOHA NEM LESZ JOGOSÍTVÁNYOD! SOHA!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 17:30:01
x23)
nekimész te sok mindennek a vizsga alatt
Nem tud, az oktató közbe lép elötte, ahogy tegnap gázpedállal is tette. Azzal mondjuk meg is pecsételi a vizsgát neki.
AndrewWK
(
x1)
Nov 07, 2023 17:30:31
x1)
Asszony most kezdte a KRESZtanulást, kíváncsi vagyok, kinek lesz hamarább jogsija, neki vagy asodinak.
ascites
(
x57)
Nov 07, 2023 17:31:02
x57)
Nemrég érhetett véget a vezetésórája, idejött elmondani, hogy minden oké, aztán majd ha kialussza a mostanra felépült alkoholos mámorát, akkor úgy este 7 magasságában megint jön majd elemezgetni, hogy mit baszott el és mennyire szorong, hogy novemberben meg fog bukni a vizsgán.
rezsidémon
(
x8)
Nov 07, 2023 17:32:53
x8)
Egyre jobb vagyok.
Azért volt rád pipa az oktató, igaz balek?Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
Ma 10 km/h-val mentél 50 helyett? :D
Ténfép
(
x5)
Nov 07, 2023 17:33:18
x5)

Angolnázó köcsög, a labancokkal ellentétben itt nem mindenki fogja benyalni egyből a fogyatékos autidumádat.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 07, 2023 17:36:20
x8)
Endre? Most akkor a vezetés az első az életedbe. Melocsával mi van? Akkor az már nem lesz? Ezt elengedted? Mostantól Mad Max ként fogod járni a vidéket?
Heki a traki
ascites
(
x57)
Nov 07, 2023 17:36:38
x57)
Amúgy miért olyan fontos, hogy még novemberben meglegyen a jogsi?
A) Szimplán csak türelmetlen, mert majdnem egy millát beleölt már? Ennek ellentmond némileg, hogy májusban még azt magyarázta nagy pofával, hogy nem akarja, hogy túl hamar meglegyen a jogsi, mert akkor megőrülne Gémeskútországban dolog nélkül.
B) Decembertől kezd egy új gányoldában és nem lesz ideje naponta 4-5 órákat ülni a hátsó ülésen?
C) Kezd fogyni a pénz és érzi, hogy ennek a kalandnak is happy end nélkül lesz vége?
A) Szimplán csak türelmetlen, mert majdnem egy millát beleölt már? Ennek ellentmond némileg, hogy májusban még azt magyarázta nagy pofával, hogy nem akarja, hogy túl hamar meglegyen a jogsi, mert akkor megőrülne Gémeskútországban dolog nélkül.
B) Decembertől kezd egy új gányoldában és nem lesz ideje naponta 4-5 órákat ülni a hátsó ülésen?
C) Kezd fogyni a pénz és érzi, hogy ennek a kalandnak is happy end nélkül lesz vége?
AndrewWK
(
x1)
Nov 07, 2023 17:39:55
x1)
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 17:43:14
x12)
Kapott 3 havi pénzt, a melócsától..
Puha Slag
(
x7)
Nov 07, 2023 17:43:28
x7)
3 hónapra kap pénzt, dolgozni pedig nem kell
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2023 17:43:49
x24)
Endre, aki a 8 eveseknek szant lego buszt sem volt kepes kirakni, elmeselte, hogy egyre jobb vezetesbol. Pffff xDDDD
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2023 17:44:57
x23)
Nemrég érhetett véget a vezetésórája, idejött elmondani, hogy minden oké, aztán majd ha kialussza a mostanra felépült alkoholos mámorát, akkor úgy este 7 magasságában megint jön majd elemezgetni, hogy mit baszott el és mennyire szorong, hogy novemberben meg fog bukni a vizsgán.
Hogy birja ki délutánig, hogy ne baszon be? Pia nélkül talán a délelőttöt se bírná átaludni.
7-töl 10-ig talán kibírja, de délutánig hogy? 7-kor felkell, esetleg ledönt 1 vagy 2 alkoholmentest,láttuk korában hogy probálkozott vele. Ezután 8-ra megy vezetni 10-ig, de mint tegnap is láttuk 10-kor már nyitja az alkoholos sört akkor.
koszos
(
x11)
Nov 07, 2023 17:47:28
x11)
Egyre jobb vagyok.
kitartoan probalsz hazudni magadnak Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
xray
(
x21)
Nov 07, 2023 17:51:27
x21)
Egyre jobb vagyok.
te csak falnak fogsz menni, te szerencsétlen! Ennyi. Még december előtt nekimegyek a vizsgának.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 07, 2023 17:52:58
x4)
A Laura leakben a gyagyás, saját állítása szerint decemberig biztosítva van anyagilag, tehát elsőre azt mondanám C, de lehet sikerült fű alatt trükköznie a torzszülöttnek, és már a saját anyjának se mer beszámolni róla, hogy amúgy haszontalankodni fog valamelyik cégnél a jövőben.
Ami nekem fájó, hogy ez a segély sajnos még mindig tart, tehát az összeomlás még nem most várható, de mivel isten egyik legelbaszottabb teremtményéről van szó, így elintézi ő saját magának, karöltve a másokat megszégyenítő gyorsasággal zajló leépülésével.
Több dolog van nyitva, de az megnyugtató, hogy érzi a talaj forróságát a poliplábak alatt, és hogy nem igen lesz jogosítványa.
A fórumnak próbálja kihúzni magát, de átlátunk a púpján.
Ami nekem fájó, hogy ez a segély sajnos még mindig tart, tehát az összeomlás még nem most várható, de mivel isten egyik legelbaszottabb teremtményéről van szó, így elintézi ő saját magának, karöltve a másokat megszégyenítő gyorsasággal zajló leépülésével.
Több dolog van nyitva, de az megnyugtató, hogy érzi a talaj forróságát a poliplábak alatt, és hogy nem igen lesz jogosítványa.
A fórumnak próbálja kihúzni magát, de átlátunk a púpján.
tyodika
Nov 07, 2023 17:53:38
nálam senki sem loopol jobban
Nov 07, 2023 17:53:38
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2023 17:59:10
x24)
Ismeritek azt a viccet, amiben a zsido tulok azt hiszi magarol, hogy kepes B kategorias jogositvanyt szerezni?
-
Nov 07, 2023 18:00:49
Egyre jobb vagyok.
Szerintem ezt nem kéne lepontozni, nagyon vicces lesz még pár hónap múlva.
Nov 07, 2023 18:00:49
xray
(
x21)
Nov 07, 2023 18:03:24
x21)
[quote=MaxPayne]Ismeritek azt a viccet, amiben a zsido tulok azt hiszi magarol, hogy kepes B kategorias jogositvanyt szerezni?[/quotegysgyádtódi jogosítványt elfelejteni !!!
xray
(
x21)
Nov 07, 2023 18:06:02
x21)
Hogy lehet valaki ennyire önkritikátlan ?
xray
(
x21)
Nov 07, 2023 18:11:14
x21)
Nov 07, 2023 18:11:14
Hogy lehet valaki ennyire önkritikátlan ?
ja,elmeneteg. Nov 07, 2023 18:11:14
-
Nov 07, 2023 18:12:00
Egyre jobb vagyok.
Nov 07, 2023 18:12:00
koszos
(
x11)
Nov 07, 2023 18:15:40
x11)
sztd van neki ?:D
majd 2 ev mulva talan :D
sodika
Nov 07, 2023 18:18:40
Nov 07, 2023 18:18:40
sírógörcs
(
x4)
Nov 07, 2023 18:19:12
x4)
Persze így 60 x óra után semmiképp Endre
Hova siessünk, foatalok vagyunk ugye?
thatsapup
Nov 07, 2023 18:20:42
Púpos mazsola vagyok, vezetni nem tudok, de szeretek a forgalmi helyzeten gondolkozni.
Hogy lesz gyagyás, megpróbálod kisírni a vizsgabiztosnál, hogy elméletben vezesd le az útvonalat?
Nov 07, 2023 18:20:42
mikedp
(
x9)
Nov 07, 2023 18:20:50
x9)
Indulj neki szerintem is , ekkora balfaszt még úgysem látott a vizsgabiztos. együtt fog velünk nevetni, te is jössz majd ?
KURVArangy
Biztatási kár
(
x10)
Nov 07, 2023 18:21:05
x10)
El fog jutni a vizsgára, de totál le fog blokkolni élesben. :)
rezsidémon
(
x8)
x8)
SOHA nem leszel olyan jó, soha nem lesz jogsid :) Nov 07, 2023 18:21:05
40_éves_junior
(
x6)
Nov 07, 2023 18:21:43
x6)
sodika
Nov 07, 2023 18:23:15
Nov 07, 2023 18:23:15
Darth Tibor
(
x7)
Nov 07, 2023 18:23:22
x7)
Endre!
Ezek a maiak voltak a 63-64. vezetés óráid?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
sodika
Nov 07, 2023 18:23:47
Endre!
Igen.
Nov 07, 2023 18:23:47
koszos
(
x11)
Nov 07, 2023 18:24:05
x11)
XDDDDD el tudom kepzelni mi jarhatott a fejeben az oktatonak amikor ezt a mondatot a rothado pofadba vagta :DDD BALEK vagy :D
nemet mondtak
(
x4)
Nov 07, 2023 18:24:10
x4)
Ne csüggedj, 80 óra vezetés után SENKI nem ANNYIRA jó, hogy vizsgára engedjék!
Veled minden rendben van, te mindent jól csinálsz! Buksisimi... Veja néni védő szelleme kísérjen utadon!
sírógörcs
(
x4)
Nov 07, 2023 18:24:43
x4)
azért mert kettesben ugy ugrált az autó, mintha 5 ben akarnál elindulni :D
sodika
Nov 07, 2023 18:25:13
Én most kb. 76-80 órában gondolkodom vizsga előtt, de majd meglátjuk.
Nov 07, 2023 18:25:13
sírógörcs
(
x4)
Nov 07, 2023 18:25:47
x4)
És ha nem sikerül a vizsga?
thatsapup
Nov 07, 2023 18:26:19
Ha ma két szintet ugrottál, akkor a 76-80 óra után hányas szinttel mehetsz vizsgázni?
Nov 07, 2023 18:26:19
linziasztal01
(
x77)
Nov 07, 2023 18:26:41
x77)
Legyen kerek szám, mondjuk 100.
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2023 18:26:45
x12)
Nem beszélgetünk!
ascites
(
x57)
Nov 07, 2023 18:26:56
x57)
1. Mégis hogy javít a produkciódon, ha megállapítod, hogy a szűk agyaddal képtelen vagy átfogni a valóságot?
2. Majd megírjuk az új oktatónak, hogy ma lehet, hogy kicsit magasabb volt a véralkoholszinted és ezért voltál kockázatvállalóbb.
3. Gyuszi miért rúgott ki?
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™