"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Csak hogy kötekedjek, nem megy haza mert otthol van. Háttérben a belógó cipő kollekciója többet ér mint a macskaól. Viszont stream után megy, levarrja az asszonyt, megsétáltatja a kutyát majd a saját lakásában lepihen. Mindezt azért mert ő ha már belefektetett a szetápba használja is nem pedig hagyja megrohadni mint asodi. Piszony.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szerintem a gyagya-szetapot őkelme régesrégen széthagyta, otthagyta, elhagyta, széthordták a poloskák, tönkrement, stb.
Egyébként is egy több éves szinvonalú avitos szar lenne a legtöbb eleme, ami gombokat sem érne, még hibátlan, karcmentes állapotban sem.
De anno ezt is megmondták a trollok neki, más egy kis szobában egy telefonnal videózva ér el shikert, és utánna fejleszti fel magát, nem elbasz 10+ milliót lomokra, majd marad ahol addig, egy közutált senki, nulla bevétellel, negatív reklámértékkel.
Akkora összegért, amit a tegnapi rohama közepette is ciki lett volna bevallani.
Biztos valami nászutas lakosztályban kellett volna Tibinek bizonyítania a lojalitását :D
Nagyon irigy vagyok most rad, te macsaolban lako pedo!
Mindenki IS.
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Értelek, és nem álszenteskedni akarok.
A lényeg, hogy jah, a provokatív stílus az, ami luxussá vált :D
Ez pedig őszinte felismerés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Most akkor végleg pont ezt is megtanultad 43 évesen, gyagyás?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Neked minden luxus a macskaólból, ne is erőlködj.
Ja a sodi sosem hazudik, tehát mindig őszinte.
Ez pont az a hely ahol ezt mindenki tudja!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
A te bűneid nincsenek egy szinten Bloginéval, korcs. Neked nincs bocsánat!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nem, hisz jó stílus az.
Olyan témákban, hogy a vanília, vagy a csokis kuglóf jobb-e.
Vagy hogy jó-e Tóth Gabi zenéje.
Viszont vannak kivételek.
Nem bűnök ezek, ilyesmit senki nem is gondol.
Hanem az arányeltolódások provokatív védése a gond.
Védeni lehet, de nem provokatívan.
Senkit nem érdekel a mellébeszélésed. Addig fogunk ütni, amíg el nem takarodsz az internetről.
Fogalmad nincs arról, hogy mi a bűn, vezeklés stb, azok a dolgok, amit a nem elmebetegek értenek. :)
Utana is, haho!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem demagógiát, mert az színészkedés lenne.
Hanem azt, amit őszintén tudok nyújtani.
És azt leírtam, mi. Nézed a Privát Szabit, levágott mell, és azt mondod: húúú, csórikám, geci. És megnézed a következő videóját, ahol mocskol valami Krisztina tranyót, vagy mi a faszomat, és azt mondod, hogy bakker, te állat, levágott mellel ez a legnagyobb gondod, és milyen undi jellem már ez az ember.
És hogy akkor ez az a benyomás, amit el kell kerülni, mert vágom, hogy külső szemlélőként én is lehetek ilyen.
Mikor mész vizsgázni? Úty iszkulok.
Absztrakció, más volt az ókorban, más ma.
Az bűn, ami annak tűnik annak, aki kívülről nézi.
Ennyi.
Nem nézünk ilyen beteg dolgokat, csak téged érdekelnek a tranyók.
szeretlek
Nem, annál a videónál én azt mondtam volna, hogy úgy kell neked te torzszülött lelketlen nyomorék buzi.
Ez igaz rád is.
NINCS KEGYELEM, NINCS BOCSÀNAT. Ennyike Fifikutya. Ül.
Na bumm.
Nem, nagyon nem.
Neked egyszerűbb az ószövetséget "olvasnod", neked ahhoz van közöd máshoz nincs.
Szerintem bűnös vagy!
Kérem a bűnösök megbüntetését!
Faszom, ezért áttételes érintettként érint a téma, hogy kipukkadhat a gumicsöcs xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pénzed lenne rá? Nem.
Tibi veled van? Nem.
Mi közöd ehhez?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Húzz már innen a picsába.
Ondót lefetyelö, prosztatás levágott faszú himnöt baszó sodi a sodi. ennyike.
Na bumm.
Azért örülnél ha privat szabi felnyúlna a seggedbe, nem? Bevallod már végre hogy buzi vagy?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Neked meg a májad !
elvan xD
Bezzeg az én faszszopómat tegnap benthagyta.
Beszédes...
Te pedofil féreg, nem úgy volt, hogy soha többé nem írsz ide? Ha egy ilyen egyszerű dologban is hazudsz, akkor minden másban is hazudhatsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Takarodj már innen és dögölj meg. Semmit nem ér a létezésed. Lepukkant fehércigány kókler szar vagy. Már a proli szintjét sem ütöd meg. *Köp*
Na bumm.
Nekünk van diplománk, munkánk és jogositványunk. Neked nincs. FUnkcioláisan szart sem érö vagy.
Na bumm.
A hülye az aki 100 óra alatt nem jut el forgalmi vizsgáig. Vagy 4 képzésből 1 diplomát sem hozott össze.
tudod mit kúrsz el állandóan, lelkecske?
ezt a kibaszott autista "ha az X képes volt rá, akkor a sodi is" gondolkodásmódot.
nem magyarázom el, miért kreténség ez a gondolatmenet, mert autista sodi a sodi és úgyis ragaszkodsz hozzá. a sodi.
vérdíj target nr. 1
mik ezek az autista tákolmányok? mire gondolt az alkoholista balfasz?
vérdíj target nr. 1
Esetedben az "őszinteség" nehezen értelmezhető fogalom, szemrebbenés nélkül hazudozol, megideologizálva, ez "nyelvtanilag" miért is nem hazugság.
Ha kell, kreálsz egy komplett álvalóságot, amiben semmi nem az, mint ténylegesen, hogy abban a kitalációban a hazugságod megállja a helyét.
Igen, jelenleg gémeskútország teljes politikai közbeszéde 100%, pont így működik, de te csak egy másokat majmoló pontszerű pondró vagy.
Plusz ezek az álvalóságok, amikor mások hazugágot fedeznek, akkor egymással is 100% ellentétesek, a fekete fehér, a fehér fekete, nincsenek tények, csak kitalációk.
Egyik ponton magyaroroszág a világ csodája, a felcsúti vajda fincsi krémje van már itt, és te hatalnmas nemzetmentő jobboldali hazafi vagy.
Másik koordinátarednszerben meg a gémeskutak rohadó földje ez, ami téged meg akart gyilkolni, ahol te sosem fogsz egy fillért sem adózni, stb.
Az is beleillik pont ebbe a sémába ,hogy nem arról beszélsz, milyennek kell lenni, hogyan kell viselkedni, élni, vagy gondolkodni, erkölcsök, tartás, miegyéb. Nem.
Csak benyomásokról, látszatokról, relatívizmusról deriválsz.
Aki egy mocskolódó féreg, azt sosem fogják sem sajnálni, sem támogatni, sem hasonlók, csak visszazúdítani rá, amit érdemel.
Te is ezt kapod, és publikus szabolcs is, aki egyébként egy hozzád hasonló eltorzult testű lelkű szexualitású totális elmebeteg mostanra.
Bohóc, aki kiugrik a porondra és rugdostatja magát, mert már csak ennyi maradt neki, mint szociális interakció.
100 óra vezetés után elérted azt ahol más 15 óra után tart? Ez ám teljesítmény. Parkolással mizu?
Nyilván, mi élünk otthon anyánk fáskamrájában 60 ezer eurós adósággal munka és jogsi nélkül, egyes egyedül full alkeszként.
Ez ugyanaz, mint a "ha neki lehet, nekem is" agymenés, mint ami pl. Viktorsszal kapcsolatban is bekattintotta.
Azt hiszi, hogy ő ér annyit, mint más. Pedig csak egyféleképpen MÁS a sodi. A buzi.
Én segítek neki, bocsánat:
- ha Magyarósi kőgazdag lett az utazós flokkokból, akkor én is - nem sikerült
- ha a VRosok közgazdagok lettek a gameplayből, akkor én is - nem sikerült
- ha a tranyó sikeres lett a megbotránkoztató streamekből, akkor én is - nem sikerült
- ha egy Vadász Gyula meg tud élni a tiktokból, akkor én is - nem sikerült
- ha egy blogin vissza tud jönni a múltjából, akkor én is - ???
Na, be tudod fejezni az utolsót?
Mifaaaaaaaaaaaan
Egymas melle dobal szamara erthetetlen, random szavakat. Debil.
Azt mondta, már tökre odaadná a saját kocsiját is, hogy a mostani tudásommal elvigyem, meg tudja, hogy nem lenne baleset, ha viszem A-ból B-be, és már úgy vezetek, mint az átlag magyar az utakon, de ez még nem vizsgaképes, ott ugyanis magasabb a szint, hogy legyen miből felejteni xD
azt a geci XDDDD
Még 20-30 óra kell. Menj biztosra.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem fogja fel a ven buzerans, de majd rajon.
És arra emlékszel-e buta sodi, amikor azt mondták neked - állítólag - az egyik kibaszásod után, hogy te ety natyon jó pjogjamoszó faty?
Akkor csak bejár oda a falu bolondja. :DDD
Nem beszélgetünk. Kurva anyád.
Muhaha tehát
Ad1, 60 óra után még nem vagy vizsgaképes
Ad2, igaza volt a szürke nickesnek és ez az oktató is lehúz
:DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A húgyszagon nem segít sajnos
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért hugyoztatja le magát a kandúrral. Nincs az a vadászkutya, amelyik a tömény macskahúgyszag alatt megérezné a komlót.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Lefordítom magyarra, jó? "Kicsit biztatnom kell ezt a kretént, mert különben föladja és nem fizet továbbra is a vezetésórákért. "
A valóságban nem adta oda. Mondani meg annyi mindent mondanak pénzért.
Vagy méltó rá.
Ahogy TGM mondaná: ez egy szemlélet, eszme xD
láthatóan nagyon bejött neked ez az eszme. shikert shikkere halmozol.
vérdíj target nr. 1
Szerző:
trashWOODstock varangya
(
x3)
Nov 10, 2023 16:58:24
Válasz
(1)
x3)
Válasz
(1)
Sodi, nyomj egy betelefonálós/tisztázós lájvszot, vagy kussolj.
A cigány kentaur
Nov 10, 2023 17:00:23
10.-e van, TheVR Jani éppen codozik élőben, miközben nézik pár ezren. Ha vége az adásnak beül a Teslájába és hazavezet vele a feleségéhez pihenni. Neked jól telik a napod Endre?
Na csá
Nov 10, 2023 17:00:23
koszos
(
x11)
Nov 10, 2023 17:00:38
x11)
Nov 10, 2023 17:00:38
Buzifényekkel jól nézne ki a macskaól
szal szerinted jol nezne ki ejzska vilagitos festekkel felnyalt felirat a macskaol falan?mondjuk itt egy fedopil bujkal felirattal? Nov 10, 2023 17:00:38
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:00:52
x13)
Gyagyás, magyarázd már meg hogy gondoltad hogy MÁR nem vagy buzi, hála gayzának? Azt mondta ha csukott szemmel veritek ki egymásnak az nem buzulás?
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:02:47
x13)
10.-e van, TheVR Jani éppen codozik élőben, miközben nézik pár ezren. Ha vége az adásnak beül a Teslájába és hazavezet vele a feleségéhez pihenni. Neked jól telik a napod Endre?
Csak hogy kötekedjek, nem megy haza mert otthol van. Háttérben a belógó cipő kollekciója többet ér mint a macskaól. Viszont stream után megy, levarrja az asszonyt, megsétáltatja a kutyát majd a saját lakásában lepihen. Mindezt azért mert ő ha már belefektetett a szetápba használja is nem pedig hagyja megrohadni mint asodi. Piszony.
ascites
(
x57)
Nov 10, 2023 17:06:34
x57)
Végülis az igaz, hogy vannak olyan visszatérő időszakai, amikor pékülni akar, de többnyire a személyes ismerőseitől kér olyankor kegyelmet. Olyan is szokott lenni, hogy hazudozik a korábbi bűneiről, a mostani lehet, hogy csak abban különbözik, hogy olyan tőle szokatlan szavakat használ, mint „bocsánatot kérni”, „vezekelni”, „hibázni”, „önvizsgálatot tartani” + hogy szervezett kampányt tervez erre építeni.
És végülis az is lehet, hogy ez tényleg szimplán Tibinek szól, mert az többek közt úgy vakarta le magáról, hogy azt mondta neki, hogy azért nem akar összeköltözni vele Budapesten, mert fél a trolloktól.
És végülis az is lehet, hogy ez tényleg szimplán Tibinek szól, mert az többek közt úgy vakarta le magáról, hogy azt mondta neki, hogy azért nem akar összeköltözni vele Budapesten, mert fél a trolloktól.
ascites
(
x57)
Nov 10, 2023 17:10:10
x57)
Amúgy hogy kitalálta a féreg.
Tibi lemondta a vasárnapi találkát, mert inkább Náci Bandival enyelgett a tiktiken, a korcs meg írogatta neki, hogy azonnal találkozzanak, még szállást is foglalt – amit Budapesten nem szokott, mert 2 óra alatt hazaér Púpszászra. Vagyis azt akarta kikényszeríteni a tranyótól, hogy aludjanak együtt és a faszpinás csalja meg Náci Bandit, ha már azt állította, hogy nincsenek együtt vagy nem komoly a dolog.
Tibi lemondta a vasárnapi találkát, mert inkább Náci Bandival enyelgett a tiktiken, a korcs meg írogatta neki, hogy azonnal találkozzanak, még szállást is foglalt – amit Budapesten nem szokott, mert 2 óra alatt hazaér Púpszászra. Vagyis azt akarta kikényszeríteni a tranyótól, hogy aludjanak együtt és a faszpinás csalja meg Náci Bandit, ha már azt állította, hogy nincsenek együtt vagy nem komoly a dolog.
C64korszak
(
x2)
Nov 10, 2023 17:11:38
x2)
nem pedig hagyja megrohadni mint asodi. Piszony.
Szerintem a gyagya-szetapot őkelme régesrégen széthagyta, otthagyta, elhagyta, széthordták a poloskák, tönkrement, stb.
Egyébként is egy több éves szinvonalú avitos szar lenne a legtöbb eleme, ami gombokat sem érne, még hibátlan, karcmentes állapotban sem.
De anno ezt is megmondták a trollok neki, más egy kis szobában egy telefonnal videózva ér el shikert, és utánna fejleszti fel magát, nem elbasz 10+ milliót lomokra, majd marad ahol addig, egy közutált senki, nulla bevétellel, negatív reklámértékkel.
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:11:49
x77)
Amúgy hogy kitalálta a féreg.
Tibi lemondta a vasárnapi találkát, mert inkább Náci Bandival enyelgett a tiktiken, a korcs meg írogatta neki, hogy azonnal találkozzanak, még szállást is foglalt – amit Budapesten nem szokott, mert 2 óra alatt hazaér Púpszászra.
Tibi lemondta a vasárnapi találkát, mert inkább Náci Bandival enyelgett a tiktiken, a korcs meg írogatta neki, hogy azonnal találkozzanak, még szállást is foglalt – amit Budapesten nem szokott, mert 2 óra alatt hazaér Púpszászra.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 10, 2023 17:12:05
x5)
A púpos pedofil épp most rakja össze a szetapot a cod streamhez, vagy nem kell sietnem haza melóból?
#50euro + kamatok
ascites
(
x57)
Nov 10, 2023 17:14:09
x57)
Biztos valami nászutas lakosztályban kellett volna Tibinek bizonyítania a lojalitását :D
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 10, 2023 17:23:40
x2)
Mindjárt kibaszom őket.
Elkezdem enni a pörköltet, oszt itt nyávognak, hogy adjak.
Elkezdem enni a pörköltet, oszt itt nyávognak, hogy adjak.
Nagyon irigy vagyok most rad, te macsaolban lako pedo!
sodika
Nov 10, 2023 17:28:23
Ez csak a szokásos ciklus. Csak ehhez még jönni szokott egy péküjjünk ki, és ő nem akar rosszban lenni senkivel, de mindenki csinálja azt amit a fikás akar.
Mindenki IS.
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 10, 2023 17:28:23
Fullkamu
(
x2)
Nov 10, 2023 17:29:59
x2)
csicskulo sodi a sodi
sodika
Nov 10, 2023 17:30:34
Értem én, hogy a módszerváltás nem rendszerváltás, a de a lényeg akkor sem itt van. Hanem azon, hogy ha Blogin képes volt újrapozícionálásra, akkor én valamit ténylegesen elkúrtam, és ezt el kell ismerni.
Nov 10, 2023 17:30:34
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:30:38
x13)
Mindenki IS.
xDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Most akkor végleg pont ezt is megtanultad 43 évesen, gyagyás?
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:30:47
x77)
Mindenki IS.
xDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Neked minden luxus a macskaólból, ne is erőlködj.
egynadrág
(
x2)
Nov 10, 2023 17:30:50
x2)
Mindenki IS.
xDDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja a sodi sosem hazudik, tehát mindig őszinte.
Ez pont az a hely ahol ezt mindenki tudja!
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:31:09
x77)
Megint kezded, Endre?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:31:28
x13)
Értem én, hogy a módszerváltás nem rendszerváltás, a de a lényeg akkor sem itt van. Hanem azon, hogy ha Blogin képes volt újrapozícionálásra, akkor én valamit ténylegesen elkúrtam, és ezt el kell ismerni.
A te bűneid nincsenek egy szinten Bloginéval, korcs. Neked nincs bocsánat!
sodika
Nov 10, 2023 17:32:06
Most akkor végleg pont ezt is megtanultad 43 évesen?
Nem, hisz jó stílus az.
Olyan témákban, hogy a vanília, vagy a csokis kuglóf jobb-e.
Vagy hogy jó-e Tóth Gabi zenéje.
Viszont vannak kivételek.
Nov 10, 2023 17:32:06
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:32:11
x24)
Nem bocsanatot akar. Nincs lelke.
Unatkozik es nincs mas akinek loopolhatna.
Unatkozik es nincs mas akinek loopolhatna.
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:32:51
x77)
Mennyi volt a pesti szállás? :)
Sörike
(
x3)
Nov 10, 2023 17:32:56
x3)
Anyád kizárt téged a macskaólba és nem hajlandó veled beszélni te vén buzi?
Gecis hányós lavór
sodika
Nov 10, 2023 17:33:13
A te bűneid nincsenek egy szinten Bloginéval
Nov 10, 2023 17:33:13
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:33:46
x24)
Miert van macskahugy szagod, Endre?
Miert elsz rosszabbul, mint egy magyar postas?
Miert elsz rosszabbul, mint egy magyar postas?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:33:58
x13)
Senkit nem érdekel a mellébeszélésed. Addig fogunk ütni, amíg el nem takarodsz az internetről.
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:34:01
x77)
Fogalmad nincs arról, hogy mi a bűn, vezeklés stb, azok a dolgok, amit a nem elmebetegek értenek. :)
Sörike
(
x3)
Nov 10, 2023 17:34:34
x3)
Zsery és Oszi tartozásait mikor fizeted ki?
Gecis hányós lavór
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:34:44
x24)
Utana is, haho!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:35:01
x13)
Nem szereti a korcs, ha gyagyásnak hívják, nem idézte be a válaszadáskor :))
Gyagyás.
Gyagyás.
Kakaspina
(
x24)
Nov 10, 2023 17:35:19
x24)
Húgyszagú ételhordós falubolondja.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:35:29
x77)
Provokatívan fogunk megkéseltetni egy hajléktalannal, hahó!
rezsidémon
(
x8)
Nov 10, 2023 17:35:33
x8)
Mikor lesz paradigmaváltás abban a témában te szellem embere, hogy válaszolsz-e a hugyos ruháddal kapcsolatos kérdésekben, illetve tényleg panaszkodott az oktató a pisis ruhádra?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
sodika
Nov 10, 2023 17:36:00
Nem bocsanatot akar. Nincs lelke.
És azt leírtam, mi. Nézed a Privát Szabit, levágott mell, és azt mondod: húúú, csórikám, geci. És megnézed a következő videóját, ahol mocskol valami Krisztina tranyót, vagy mi a faszomat, és azt mondod, hogy bakker, te állat, levágott mellel ez a legnagyobb gondod, és milyen undi jellem már ez az ember.
És hogy akkor ez az a benyomás, amit el kell kerülni, mert vágom, hogy külső szemlélőként én is lehetek ilyen.
Nov 10, 2023 17:36:00
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:36:57
x13)
Hetyetye
Hetyetye
Mikor mész vizsgázni? Úty iszkulok.
sodika
Nov 10, 2023 17:37:20
Fogalmad nincs arról, hogy mi a bűn, vezeklés stb
Ennyi.
Nov 10, 2023 17:37:20
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:37:37
x77)
sodika
Nov 10, 2023 17:37:55
Provokatívan fogunk megkéseltetni egy hajléktalannal, hahó!
szeretlek
Nov 10, 2023 17:37:55
MegintKezded
(
x6)
Nov 10, 2023 17:38:01
x6)
És azt leírtam, mi. Nézed a Privát Szabit, levágott mell, és azt mondod: húúú, csórikám, geci.
És azt leírtam, mi. Nézed a Privát Szabit, levágott mell, és azt mondod: húúú, csórikám, geci.
Nem, annál a videónál én azt mondtam volna, hogy úgy kell neked te torzszülött lelketlen nyomorék buzi.
Ez igaz rád is.
NINCS KEGYELEM, NINCS BOCSÀNAT. Ennyike Fifikutya. Ül.
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:38:41
x77)
Ennyi.
Ennyi.
Nem, nagyon nem.
Neked egyszerűbb az ószövetséget "olvasnod", neked ahhoz van közöd máshoz nincs.
Szerintem bűnös vagy!
Kérem a bűnösök megbüntetését!
sodika
Nov 10, 2023 17:38:46
Faszom, ezért áttételes érintettként érint a téma, hogy kipukkadhat a gumicsöcs xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 10, 2023 17:38:46
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:39:30
x77)
Faszom, ezért áttételes érintettként érint a téma, hogy kipukkadhat a gumicsöcs
Pénzed lenne rá? Nem.
Tibi veled van? Nem.
Mi közöd ehhez?
rezsidémon
(
x8)
x8)
szeretem a buzikat, főleg azokat akik nővé műtik át magukat így mondhatom hogy "nőnemű" a született férfi
így a helyes Nov 10, 2023 17:39:30
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:39:34
x13)
Húzz már innen a picsába.
MegintKezded
(
x6)
Nov 10, 2023 17:39:40
x6)
Ondót lefetyelö, prosztatás levágott faszú himnöt baszó sodi a sodi. ennyike.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:39:57
x13)
Azért örülnél ha privat szabi felnyúlna a seggedbe, nem? Bevallod már végre hogy buzi vagy?
Kakaspina
(
x24)
Nov 10, 2023 17:40:03
x24)
IKSZDÉ. Mint egy 11 éves értelmi fogyatékos.
Megint a késsel játszadozol Fifi, tényleg ennyire nem mersz öngyilkos lenni és addig próbálsz hergelni míg valaki még nem oldja helyetted?
Megint a késsel játszadozol Fifi, tényleg ennyire nem mersz öngyilkos lenni és addig próbálsz hergelni míg valaki még nem oldja helyetted?
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 10, 2023 17:40:26
x3)
kipukkadhat a gumicsöcs xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Neked meg a májad !
sodika
Nov 10, 2023 17:41:09
Neked meg a májad !
elvan xD
Nov 10, 2023 17:41:09
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:41:34
x77)
Mennyi most a dispod?
Szaros 1200 ejró? :)
Szaros 1200 ejró? :)
sodika
Nov 10, 2023 17:41:48
Nem úgy, bocs, hogy bocs.
Hanem ha tényleg volt aki felbaszta az agyát.
Mert lehetett, vágom, és faszom.
Hanem ha tényleg volt aki felbaszta az agyát.
Mert lehetett, vágom, és faszom.
Nov 10, 2023 17:41:48
nemet mondtak
(
x4)
Nov 10, 2023 17:41:52
x4)
Nem szereti a korcs, ha gyagyásnak hívják, nem idézte be a válaszadáskor :))
Gyagyás.
Gyagyás.
Bezzeg az én faszszopómat tegnap benthagyta.
Beszédes...
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:42:08
x68)
elvan xD
Te pedofil féreg, nem úgy volt, hogy soha többé nem írsz ide? Ha egy ilyen egyszerű dologban is hazudsz, akkor minden másban is hazudhatsz.
MegintKezded
(
x6)
Nov 10, 2023 17:42:19
x6)
elvan xD
Takarodj már innen és dögölj meg. Semmit nem ér a létezésed. Lepukkant fehércigány kókler szar vagy. Már a proli szintjét sem ütöd meg. *Köp*
sodika
Nov 10, 2023 17:42:34
Mindegy, hülyék vagytok.
csá
csá
Nov 10, 2023 17:42:34
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:42:49
x68)
Mikor beszéltél utoljára Géjzával?
Mifaaaaaaaaaaaan
MegintKezded
(
x6)
Nov 10, 2023 17:43:18
x6)
Mindegy, hülyék vagytok.
csá
csá
Nekünk van diplománk, munkánk és jogositványunk. Neked nincs. FUnkcioláisan szart sem érö vagy.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:43:34
x68)
Tehát nem bocsánatot kérsz a mocskos féreg tetteidért, hanem azért kérsz bocsánatot, ha valakiket ezek felzaklattak. Hányadék pedofil vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:43:51
x13)
Mindegy, hülyék vagytok.
csá
csá
A hülye az aki 100 óra alatt nem jut el forgalmi vizsgáig. Vagy 4 képzésből 1 diplomát sem hozott össze.
sodika
Nov 10, 2023 17:44:26
Egyébként faszán nyomtam ma. Két óra alatt az oktató egyszer sem nyúlt bele, vagy nyomott pedált. Pedig mentünk össze-vissza, meg csináltunk minden szart.
Azt mondta, már tökre odaadná a saját kocsiját is, hogy a mostani tudásommal elvigyem, meg tudja, hogy nem lenne baleset, ha viszem A-ból B-be, és már úgy vezetek, mint az átlag magyar az utakon, de ez még nem vizsgaképes, ott ugyanis magasabb a szint, hogy legyen miből felejteni xD
Nov 10, 2023 17:44:26
sodika
Nov 10, 2023 17:44:39
Ennyi
na csá
na csá
Nov 10, 2023 17:44:39
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:45:01
x24)
Nem erdekel a pedofil, gyagyas hetyetyed.
Miert van macskahugy szagod es miert elsz rosszabbul, mint egy magyar postas?
Erre valaszolj, kocsog!
Miert van macskahugy szagod es miert elsz rosszabbul, mint egy magyar postas?
Erre valaszolj, kocsog!
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:45:08
x77)
Vegyél még 30 órá akkor, balek fasz.
Kötőjel
(
x12)
Nov 10, 2023 17:45:10
x12)
ezt a kibaszott autista "ha az X képes volt rá, akkor a sodi is" gondolkodásmódot.
nem magyarázom el, miért kreténség ez a gondolatmenet, mert autista sodi a sodi és úgyis ragaszkodsz hozzá. a sodi.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:45:14
x68)
Tehát még kell 20 óra.
Mifaaaaaaaaaaaan
nemet mondtak
(
x4)
Nov 10, 2023 17:45:36
x4)
Soha nem lesz jogsid. Soha.
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:45:45
x77)
Jó ez a mostani idomár, lehúzza rendesen!
MegintKezded
(
x6)
Nov 10, 2023 17:46:16
x6)
Balek demens hajléktalan alkoholista sodinak 100 órából SE lesz meg a jogsi. Nagyon nevetek. XD
Na bumm.
Kötőjel
(
x12)
Nov 10, 2023 17:46:36
x12)
arányeltolódások provokatív védése
C64korszak
(
x2)
Nov 10, 2023 17:46:56
x2)
amit őszintén tudok nyújtani."
"akkor ez az a benyomás, amit el kell kerülni"
"akkor ez az a benyomás, amit el kell kerülni"
Esetedben az "őszinteség" nehezen értelmezhető fogalom, szemrebbenés nélkül hazudozol, megideologizálva, ez "nyelvtanilag" miért is nem hazugság.
Ha kell, kreálsz egy komplett álvalóságot, amiben semmi nem az, mint ténylegesen, hogy abban a kitalációban a hazugságod megállja a helyét.
Igen, jelenleg gémeskútország teljes politikai közbeszéde 100%, pont így működik, de te csak egy másokat majmoló pontszerű pondró vagy.
Plusz ezek az álvalóságok, amikor mások hazugágot fedeznek, akkor egymással is 100% ellentétesek, a fekete fehér, a fehér fekete, nincsenek tények, csak kitalációk.
Egyik ponton magyaroroszág a világ csodája, a felcsúti vajda fincsi krémje van már itt, és te hatalnmas nemzetmentő jobboldali hazafi vagy.
Másik koordinátarednszerben meg a gémeskutak rohadó földje ez, ami téged meg akart gyilkolni, ahol te sosem fogsz egy fillért sem adózni, stb.
Az is beleillik pont ebbe a sémába ,hogy nem arról beszélsz, milyennek kell lenni, hogyan kell viselkedni, élni, vagy gondolkodni, erkölcsök, tartás, miegyéb. Nem.
Csak benyomásokról, látszatokról, relatívizmusról deriválsz.
Aki egy mocskolódó féreg, azt sosem fogják sem sajnálni, sem támogatni, sem hasonlók, csak visszazúdítani rá, amit érdemel.
Te is ezt kapod, és publikus szabolcs is, aki egyébként egy hozzád hasonló eltorzult testű lelkű szexualitású totális elmebeteg mostanra.
Bohóc, aki kiugrik a porondra és rugdostatja magát, mert már csak ennyi maradt neki, mint szociális interakció.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:47:07
x13)
Egyébként faszán nyomtam ma. Két óra alatt az oktató egyszer sem nyúlt bele, vagy nyomott pedált. Pedig mentünk össze-vissza, meg csináltunk minden szart.
100 óra vezetés után elérted azt ahol más 15 óra után tart? Ez ám teljesítmény. Parkolással mizu?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:47:16
x13)
Mindegy, hülyék vagytok.
csá
csá
Nyilván, mi élünk otthon anyánk fáskamrájában 60 ezer eurós adósággal munka és jogsi nélkül, egyes egyedül full alkeszként.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 10, 2023 17:48:38
x4)
Ez ugyanaz, mint a "ha neki lehet, nekem is" agymenés, mint ami pl. Viktorsszal kapcsolatban is bekattintotta.
Azt hiszi, hogy ő ér annyit, mint más. Pedig csak egyféleképpen MÁS a sodi. A buzi.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:48:53
x68)
Én segítek neki, bocsánat:
- ha Magyarósi kőgazdag lett az utazós flokkokból, akkor én is - nem sikerült
- ha a VRosok közgazdagok lettek a gameplayből, akkor én is - nem sikerült
- ha a tranyó sikeres lett a megbotránkoztató streamekből, akkor én is - nem sikerült
- ha egy Vadász Gyula meg tud élni a tiktokból, akkor én is - nem sikerült
- ha egy blogin vissza tud jönni a múltjából, akkor én is - ???
Na, be tudod fejezni az utolsót?
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:49:20
x24)
Egymas melle dobal szamara erthetetlen, random szavakat. Debil.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 10, 2023 17:50:26
x13)
Várjuk a parkolásos matyarázókártyákat recsító
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 10, 2023 17:50:30
x3)
azt a geci XDDDD
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2023 17:50:54
x135)
Még 20-30 óra kell. Menj biztosra.
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 17:51:03
x68)
Ha holnaptól beteg embereket gyógyítanál ezresével kézrátétellel, mi akkor is gyűlöletet éreznénk irántad. Neked nincs bocsánat.
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Nov 10, 2023 17:52:13
x24)
Ha holnaptól beteg embereket gyógyítanál ezresével kézrátétellel, mi akkor is gyűlöletet éreznénk irántad. Neked nincs bocsánat.
Nem fogja fel a ven buzerans, de majd rajon.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 10, 2023 17:52:45
x4)
És arra emlékszel-e buta sodi, amikor azt mondták neked - állítólag - az egyik kibaszásod után, hogy te ety natyon jó pjogjamoszó faty?
.
Nov 10, 2023 17:54:38
A fecske pedofil mentes. Jó sztorik vannak rólad te buzi.
Nov 10, 2023 17:54:38
linziasztal01
(
x77)
Nov 10, 2023 17:55:25
x77)
A fecske pedofil mentes. Jó sztorik vannak rólad te buzi.
Akkor csak bejár oda a falu bolondja. :DDD
Ne feledd
Nov 10, 2023 17:55:35
szeretlek
Nem beszélgetünk. Kurva anyád.
Nov 10, 2023 17:55:35
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 10, 2023 17:57:37
x13)
Már abból is egyértelműen kamu a sztori, hogy nincs olyan oktató, aki olyat mondana, hogy "már tökre odaadná a saját kocsiját is".
Vagy hazudik asodi, vagy pedig annyira be van már baszva, hogy új emlékek generálódnak, mint amikor azzal vádolta a fórumot, hogy a nevében írtak ide. Fajon melyik lehet.
Vagy hazudik asodi, vagy pedig annyira be van már baszva, hogy új emlékek generálódnak, mint amikor azzal vádolta a fórumot, hogy a nevében írtak ide. Fajon melyik lehet.
trolléga
(
x30)
Nov 10, 2023 17:59:43
x30)
Muhaha tehát
Ad1, 60 óra után még nem vagy vizsgaképes
Ad2, igaza volt a szürke nickesnek és ez az oktató is lehúz
:DD
Tibi_méhe
Nov 10, 2023 18:00:13
Mennyi rágót és dezodort használsz el vezetés előtt, hogy az oktató ne érezze a sör szagot reggel 9-kor?
Fosh Tartay
Nov 10, 2023 18:00:13
Ásó27
(
x68)
Nov 10, 2023 18:02:13
x68)
Mennyi rágót és dezodort használsz el vezetés előtt, hogy az oktató ne érezze a sör szagot reggel 9-kor?
A húgyszagon nem segít sajnos
Hahó
(
x135)
Nov 10, 2023 18:03:12
x135)
Betöjt a laptopom.:(((
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mitokondrium
(
x7)
Nov 10, 2023 18:04:40
x7)
Azért hugyoztatja le magát a kandúrral. Nincs az a vadászkutya, amelyik a tömény macskahúgyszag alatt megérezné a komlót.
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 10, 2023 18:07:05
x6)
Ha meglesz a jogsi (*pr) lesznek vezetők flokkok, mint Szalay Istinél?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
C64korszak
(
x2)
Nov 10, 2023 18:08:14
x2)
Vizsgán a berettent mazsolák, minimális forgalmi rutinnal, "jobban vezetnek", mint a napi forgalom átlagos résztvevői.
Aha, ma is tanultunk valamit.
Az oktató vagy sosem mondott ilyet, vagy eteti a recskást, hogy még lehessen pumpolni, és nehogy elmenjen a kedve.
Eleve nem várhatunk tényleges objektív hozáállást valakitől, aki megtűr a saját munkaeszköze vezetőülésében egy penetráns hugyszagú pállot pofájú hadonászó elmebeteg koboldot.
Aha, ma is tanultunk valamit.
Az oktató vagy sosem mondott ilyet, vagy eteti a recskást, hogy még lehessen pumpolni, és nehogy elmenjen a kedve.
Eleve nem várhatunk tényleges objektív hozáállást valakitől, aki megtűr a saját munkaeszköze vezetőülésében egy penetráns hugyszagú pállot pofájú hadonászó elmebeteg koboldot.
Kakaspina
(
x24)
Nov 10, 2023 18:09:28
x24)
Kezdem azt hinni, hogy az a tegnapelőtti info info minden szava igaz volt.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 10, 2023 18:10:30
x7)
Lefordítom magyarra, jó? "Kicsit biztatnom kell ezt a kretént, mert különben föladja és nem fizet továbbra is a vezetésórákért. "
Mitokondrium
(
x7)
Nov 10, 2023 18:11:56
x7)
Már abból is egyértelműen kamu a sztori, hogy nincs olyan oktató, aki olyat mondana, hogy "már tökre odaadná a saját kocsiját is".
A valóságban nem adta oda. Mondani meg annyi mindent mondanak pénzért.
sodika
Nov 10, 2023 18:12:28
Vagy méltó rá.
Nov 10, 2023 18:12:28
trolléga
(
x30)
Nov 10, 2023 18:15:22
x30)
Mire várható a vizsga, korcs? Belehúzol és heti 5 alkalommal tényleg meglépsz egy novemberi időpontot? Hetekre előre be kell ám jelentkezni, hahó! Nem ám megint sumákolsz, korcsgeci!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kötőjel
(
x12)
Nov 10, 2023 18:16:38
x12)
Vagy méltó rá.
láthatóan nagyon bejött neked ez az eszme. shikert shikkere halmozol.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 10, 2023 18:19:52
x21)
Live lesz ma vagy sem, te gyogyós?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.