Linz is egy jó vicc volt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Bosszút is állt érte: Lekurvázta a kurvát.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azt a Laurát, akit sosem baszott meg?
Akkor meg itthon kellene adózni. Most ördögi körbe került. :-)
akkor van remény, hogy fűtött autóból nézhessük végig a fagyhalálodat még a télen? álló fasszal várja minden troll!!
vérdíj target nr. 1
Tibi szétszopatta hétvégén, ma meg itt tombol, beállva bebaszva..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Egyik se volt, egyik se lesz. Ebben eddig tudott Endruska eljutni! :D * ásít *
Na bumm.
Tibi egyből visszamenne a pénz szagára. Ez annyira alap, hogy még a gyagyás fasz is tudja. A többi észleléséhez viszont még mindig túl retardált.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
akkor csak a szokásos.. tehát indítsam én a márió streamet? XD
#50euro + kamatok
+ szerelmes a herélt köcsögbe = RATYIIII a tyodika
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tajgi is impotens, mégis baszott minden nap a sitten...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Jo mostan igasz at mondót.
Minden kít le ittat asztán mek le szóbja mig al szik! Denekem csak a Zóli monta eszt!!!
mert mosott sittes sannyira. az is munka, mégha csekély értékű is
Most hogy eltakarodott innen ez a buzeráns valaki tartana évismétlő felzárkóztatást? Miért takarodott el Pejlinyből? A szépszemű miskolci cigány mivel csalta Linzbe? Traun hogy jön a képbe? NSZKSZ! Bevallom kimaradt az az évad.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A segge és a szája keményen dolgozott minden este.
néha hamvas bélát is olvasott nekünk, de mindig elpityeregte a végét.
Mivel keserítettük meg most az életedet?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Legalább 5 percig.
Mifaaaaaaaaaaaan
Felállt!! Recska!!
A jó portás csak baszik!
Jujj, ez betalált és nagyon fáj! Megint mit csináltunk?
Ez már a vezeklős sodi?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
50 000€-os hitelt is a trollok vettek fel ugye?
A trollok miatt vágod át a cégeket ugye?
Amit kapsz az szerintem nem öröm, hanem kötelesség.
Nem maset, a tiedet korcs! Mert tobbszorosen raszolgaltal! A virus is hoboroghet az immunrendszer t-sejtjeiert, de ki nem szarja le?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
22-ben hat melócsá? szép év volt! (nagyon nevetek)
Azzal mi van, hogy mások halálán szórakozol?
Mi történt az elmúlt félórában? Csak nem máris kivonult az elmű vagy a gázművek? :)
Semmi. Csak hisztizik a fikás.
Berlinben már nagyon szarul állt, az Ogre gyakorlatilag folyamatosan verte a sarokban szűkölő Fifikutyát.
Ezzel egyidőben szeretett bele Kovács Márk Zoltán (Miskolc, Mező utca 18) cigánybűnözőbe, akit a Twitch-en ismert meg. Márk hitegette, hogy Ausztriában majd együtt fognak lakni, a szerelmes Fifi pedig loholt is, mint egy kiskutya, logó nyelvvel. A cigány (meg a haverja, Becsületes Zoltán e.v.) lehúzta pár millióra, de Endre annyira idegesítő volt, hogy inkább otthagyták a malacperselyt bűzölögni egyedül Traunban, a cigánykaraván pedig visszatért Miskolcra. Előtte még rásózták az ótvaros étkészletüket Herendi áron, meg a mosógépet egy kisebb vagyonért, és Endrének kellett kifizetni a lelakott albijukat is :D
Endre te budhista lettél. Hé baszod. Ezt pólóra kellene nyomtatni. Te tényleg a szellem embere lettél.
Heki a traki
nem vagyok belső körös zsidó, de még én is látom, hogy komoly infókat adtál ki megint, amivel meg fognak szopatni keményen. ismét.
Legyen ez a legnagyobb örömötök az életben, hogy más életét meg tudjátok keseríteni. Ezt kívánom nektek, és ezzel a gondolattal lépek le.
szetey-montázs, buzigyógyító tüntetés, rendőrlistás ügy, bándy katás bírósági beszéd kiszivárogtatása stb-stb.
Működik a vonzás törvénye: ezt a karmát vonzottad be, te büdös féreg =)
mindenki azt kapja, amit érdemel.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Erre emlékszel, te erkölcslovag?
vlog.sodikereso.info/video/1034
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Gyere ütölni! Gyere ha bajod van valami! Ütölni! Gyere!
A legnagyobb örömmel.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Megint kiszöktek mellőle a macskák az ágyból, mert utálják a púpost, egyből 5 fokkal hidegebb lett a paplan alatt.
Milyen szag lehet ott? Már ők is elmenekülnek. :)
már majdnem elsírtam magam , aztán rájöttem hogy rólad van szó te cinikus pusztulatos féreg!
Katáért sokkal többet érdemelnél, de megkapod ne aggódj !
KURVArangy
A macska alapvetően tiszta állat, nem szeret ott aludni ahová szarik, viszont előszerettel szarik oda, ahol eleve szarszag van.
Ez olyan "melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás" kérdés... :)
Csak az egész napodat basztad el a fórumon, jó ez így. Élvezd a sörikét és a trashcityt LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
pfej, ettől mindig köpnöm kell.
elköltött 10 millát játékokra de nem volt pénze egy szál virágra a második anyjának.
csak ezen egy tette alapján besorolható a moralitás legalsó fokára, a pokol legforróbb bugyrába és akkor még nem beszéltünk a többi ezer bűnéről.
elbaszod te magadnak is... nem kellünk mi hozzá.. csak gondolj arra hogy egy sufniban laksz...
#50euro + kamatok
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ha már ezt leírtad akkor elbasztuk. Győztünk!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mi legalább élvezzük :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Mi a faszt kezelsz te szerencsétlen? Iszod a söröket és mélázol az elszalasztott életeden? Kezelem. Baszod Endre még mindig nagy a pofád. Egy kis tiszteletet, hogy ilyen értelmiségi körben lehetsz.
Heki a traki
Bármennyit , hogy lássuk a megérdemelt szenvedésed!
KURVArangy
Szerinted miért pont téged szopatunk? Van valami ötleted? Eszedbe jut akármi amiért potenciálisan (höhö) meggyűlölhet valaki?
Szinte minden nap meg van neked mondva, hogy tűnj el az internetről, de nem hallgatsz rá, hanem a képzelt fölényedből loopolsz mindenkinek, és úgy pimaszkodsz, mintha még mindig az a kinyalt seggű budai úrfiú lennél mint egykor. Úgysem tudod itthagyni a fórumot, mert annak ellenére hogy minden adandó alkalommal hihetetlenül kibaszunk veled, elzavarunk a kurva édes anyádba, és csak egy szerencsés részeg nyelvbotlás reménye miatt állnak veled szóba néhányan, mi ingyen szóbaállunk veled, és meghallgatunk. A te életedben csak a fórumon tudod ezt tapasztalni, és valahol mélyen még neked is szükséged van erre az érzésre, ezért minden egyes pofon után visszatérsz ide, akkor is, ha tudod, hogy meg leszel szopatva. Ezt a függőséget nehezebb lenne leküzdeni, mint az alkoholt, mert neked a bebaszásnál csak a figyelem ér többet.
Rengeteg kibaszást harcoltál ki magadnak az évek során, és önként jössz ide átvenni őket. Te vagy a legeredményesebb trollod.
Tehetnél ellene, de nem teszel, mert mindig egy akaratgyenge szar voltál, vagy, és leszel is.
Minden a te hibád!
Fikás mi történt? Semmit sem értek.
A lelki problémák kezelésében sokat segít a nyugtató hideg sör és az antidepresszáns keserke.
"Az élet olyan mint egy motor. Ha nem megy be kell rúgni."
Mindennek örülünk ami a nyomorodat tükrözi.
A sittes nagyjából leírta a vétkeidet, és gondolj bele neked hányan kívánhatták ezt a hosszú évek alatt. :)
Szórhatsz ezer átkot, de önmagad paródiája vagy és csak kinevet a tanszék.
Minden lehetőséget elserpáztál faszfej, és ahogy te fogalmazol, kis léptekben, de mindent visszakapsz.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Odaért a pizza????
Mifaaaaaaaaaaaan
Snecológia I. főtétel
Nem kezeled, és hagyod, hogy elbasszuk az estéd.
Valaki leakelte, hogy a westendben van.
Hú de kemény. Ez aztán tényleg megkeseríti az életét.
Csak hisztizik az idióta.
Vagy megint lett rendelve egy kurva s ijedtében bebújt az ágyneműtartóba, hogy egy igazi nő áll a kapuba.:)
Heki a traki
Gyagya, nekem, nekünk ez egyfajta szórakozás. Én egy éve vagyok itt write módban, egyetlen percet sem sajnálok az életemből amiatt, hogy a tiéd egy rakás húgyszagú mizerábilis szarrá tettem, tettük.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mi vagyunk több százan, valaki mindig ráér szopatni és a fejedet beleverni a csúnya valóságba. Te meg egyedül vagy és itt baszod az egész napod. Itt egy - egy user egy fél órát, aztán kapod a pofont a kövitöl. Ennyike. Ebben IS jobbak vagyunk. Balek geci :)
Na bumm.
Nehany percet. Kozben dolgoztam, jatszottam a kolkeimmel, megvacsoraztam a felesegemmel, most epp egy sorozatot nezunk kettesben.
Te mit csinaltal ma? Ennel tobb elet fert a napodba?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
el nem tudnád képzelni, mi mindenre van időnk a tönkretételed mellett. ha nem lennél testi-lelki alkoholfüggő, neked is beleférne több program a napodba. így viszont marad a fórumcsá és a sörike.
vérdíj target nr. 1
Csak a szokásos, semmi különlegeset nem nyújtottál, simán volt időm mindenre, a délelőtti agymenésedet kihagytam.
Csak Hotyfoltos trollégát sajnálom, neki nehéz lesz a mai nap is.
linziasztal01
(
x77)
Nov 13, 2023 20:01:43
x77)
Kár volt eljönni az Atos-tól. Minden ott siklott félre.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2023 20:02:51
x13)
Endre, az oktató nem mondta milyen kocsit szeretne venni?
Na, pont annyi órát kell venned, hogy mehess vizsgára bukni.
Na, pont annyi órát kell venned, hogy mehess vizsgára bukni.
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2023 20:03:08
x68)
Linz is egy jó vicc volt.
cucksodi
(
x3)
Nov 13, 2023 20:03:18
x3)
Endre, ha sosem álltál volna neki a jogsinak hazudhattál volna, hogy nem hosszabbítottad meg stb, így viszont megtetted azt, amit egy trollnak sem sikerült volna, bebizonyítottad, hogy, alkalmatlan vagy. Nyilván mindenki tudta itt, de így legalább már bizonyítva is lesz.
Köszi
puskapoj
Köszi
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:04:53
x7)
aki nem értené, hogy a fikás miért teregeti a terveit ide:
azt hiszi magáról hogy jogászisten, aki túljár a labancok és mindenféle hivatalok eszén ilyen simliskedéssel és csalással.
élvezi h csalhat, bűnözhet, a szürke zónában ügyeskedhet, és még jobban élvezi azt h ezzel provokálhat, megbotránkoztathat.
ez a fórum neki kb a nudiszaunák szellemi megfelelője, ahol meglóbálhatja a szamárfaszát (csalásait) és a kajánul élvezheti a reakciókat.
azt hiszi magáról hogy jogászisten, aki túljár a labancok és mindenféle hivatalok eszén ilyen simliskedéssel és csalással.
élvezi h csalhat, bűnözhet, a szürke zónában ügyeskedhet, és még jobban élvezi azt h ezzel provokálhat, megbotránkoztathat.
ez a fórum neki kb a nudiszaunák szellemi megfelelője, ahol meglóbálhatja a szamárfaszát (csalásait) és a kajánul élvezheti a reakciókat.
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2023 20:04:57
x68)
ötlet
Nov 13, 2023 20:06:13
Kéne egy funkció, ami minden nap csak akkor engedné posztolni a fikást, ha aznap feltölt magáról (meló, jogsi, stb.) egy friss leaket.
Ha nincs leak, nincs loop!
Ha nincs leak, nincs loop!
Nov 13, 2023 20:06:13
linziasztal01
(
x77)
Nov 13, 2023 20:07:09
x77)
Azt a Laurát, akit sosem baszott meg?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:07:46
x8)
Ez egy történelmi nap. Mivel Endre saját szavait idézve végre bevallotta, hogy akinek nincs állása és egy másik emberrel van együtt az élősködő. Tehát lőjük fel az égre hatalmas tűzijátékkal. Kafka “Mercédesz” Tibor ÉLŐSKÖDŐ!!!!! Ezt Endre életszemlélete, és gondolata. KAFFKA MERCÉDESZ HERÉLT KÖCSÖG ÉLŐSKÖDŐ. Endre. Vannak mikor helyesen látod a dolgot.
Heki a traki
50 ezres
Nov 13, 2023 20:08:18
Mutasd a szerződést.
Akkor miért akartak becitálni a céghez állandóan? Megint hazudsz, de leszarom. :))
Megy majd nekik is a tényfeltárás.
Olvasták már a fórumot is, tudod, karibuli meg ilyesmi :)
Akkor miért akartak becitálni a céghez állandóan? Megint hazudsz, de leszarom. :))
Megy majd nekik is a tényfeltárás.
Olvasták már a fórumot is, tudod, karibuli meg ilyesmi :)
Akkor meg itthon kellene adózni. Most ördögi körbe került. :-)
Nov 13, 2023 20:08:18
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2023 20:08:47
x12)
Nem, december végéig jó vagyok.
Mér lekérdeztem.
Utána van cidri.
Mér lekérdeztem.
Utána van cidri.
akkor van remény, hogy fűtött autóból nézhessük végig a fagyhalálodat még a télen? álló fasszal várja minden troll!!
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 13, 2023 20:09:24
x5)
mi a rák történt.. meg lett a jogsi?! volt márió stream?!
#50euro + kamatok
MaxPayne
(
x24)
Nov 13, 2023 20:09:41
x24)
En csak azt nem ertem, ha meg is lenne a jogsi, ha talalna is melot es pesti lakast, mibol gondolja, hogy a tranyo visszamenne hozza, es mibol gondolja, hogy a kocsi nem lenne napokon belul felcukrozva, a melocsa lekovetve, a vekni rendszeresen feldagasztva?
cucksodi
(
x3)
Nov 13, 2023 20:10:50
x3)
Jogsi és laura baszás mentes év volt ez a 2023. Ilyet kivánok jövöre is endre!
puskapoj
Klohek
(
x12)
Nov 13, 2023 20:10:58
x12)
Tibi szétszopatta hétvégén, ma meg itt tombol, beállva bebaszva..
MegintKezded
(
x6)
Nov 13, 2023 20:11:09
x6)
Démon Démon Démon
Nov 13, 2023 20:11:54
Csak nem lekéstem az auticunamit?
Sajnos van rá esély, hogy ma sem kérdezhetem meg személyesen SoDItól, hogy Laura pontosan melyik dalt dúdolta elégedetten, amikor a torkába élvezett asodi, ami totál megtörtént, egyáltalán nem csak asodi képzeletének szüleménye, így asodi meg tudja mondani.
Talán Viktorsz tud adni nekem egy slágerlistát, ami tartalmazza az összes dalt, amit Lajmó geciért cserébe dúdol, mint egy élő jukebox.
Nem ember. Démon!
Sajnos van rá esély, hogy ma sem kérdezhetem meg személyesen SoDItól, hogy Laura pontosan melyik dalt dúdolta elégedetten, amikor a torkába élvezett asodi, ami totál megtörtént, egyáltalán nem csak asodi képzeletének szüleménye, így asodi meg tudja mondani.
Talán Viktorsz tud adni nekem egy slágerlistát, ami tartalmazza az összes dalt, amit Lajmó geciért cserébe dúdol, mint egy élő jukebox.
Nov 13, 2023 20:11:54
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:14:02
x8)
Mik is az alapvetések Endre logikájában.
Annak van szava akinek több a feliratkozója.
40 év felett már szinte lehetetlen jogosítványt szerezni.
Aki állás nélkül egy dolgozó emberrel van együtt az élősködő.
Szellem emberének, s harcos porszemnek kell lenni.
Mindenki ott lakik ahova beengedik.
S Szlovákiában Klingonul beszélnek.
Valamint s nem utolsó sorrendben.
Anyagilag pozitív a mérleg, hiszen ha bejönnek a kölcsönök akkor ő nyert.
Nagy tapsot Endrének. Mert ezek a gondolatok egyenértékűek Platon, Szókratész szavaival.
Heki a traki
Annak van szava akinek több a feliratkozója.
40 év felett már szinte lehetetlen jogosítványt szerezni.
Aki állás nélkül egy dolgozó emberrel van együtt az élősködő.
Szellem emberének, s harcos porszemnek kell lenni.
Mindenki ott lakik ahova beengedik.
S Szlovákiában Klingonul beszélnek.
Valamint s nem utolsó sorrendben.
Anyagilag pozitív a mérleg, hiszen ha bejönnek a kölcsönök akkor ő nyert.
Nagy tapsot Endrének. Mert ezek a gondolatok egyenértékűek Platon, Szókratész szavaival.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 13, 2023 20:14:05
x4)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2023 20:14:14
x5)
En csak azt nem ertem, ha meg is lenne a jogsi, ha talalna is melot es pesti lakast, mibol gondolja, hogy a tranyo visszamenne hozza, es mibol gondolja, hogy a kocsi nem lenne napokon belul felcukrozva, a melocsa lekovetve, a vekni rendszeresen feldagasztva?
Tibi egyből visszamenne a pénz szagára. Ez annyira alap, hogy még a gyagyás fasz is tudja. A többi észleléséhez viszont még mindig túl retardált.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 13, 2023 20:15:06
x5)
akkor csak a szokásos.. tehát indítsam én a márió streamet? XD
buniBanki
(
x2)
Nov 13, 2023 20:22:53
x2)
Két óra alatt 450 komment,a nyugi nélküli stressz biztos jele, csak így tovább, pedókorcs!
Endre egy pedofil!
JohnCramer
(
x1)
Nov 13, 2023 20:24:41
x1)
Fikás, kajakra elhiszed magadról, 22 fős Tiktik követő táborod lesz, mint mondjuk egy Hamvai PG-nek? Ugye nem?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2023 20:25:12
x30)
Ez egy történelmi nap. Mivel Endre saját szavait idézve végre bevallotta, hogy akinek nincs állása és egy másik emberrel van együtt az élősködő. Tehát lőjük fel az égre hatalmas tűzijátékkal. Kafka “Mercédesz” Tibor ÉLŐSKÖDŐ!!!!! Ezt Endre életszemlélete, és gondolata. KAFFKA MERCÉDESZ HERÉLT KÖCSÖG ÉLŐSKÖDŐ. Endre. Vannak mikor helyesen látod a dolgot.
+ szerelmes a herélt köcsögbe = RATYIIII a tyodika
technikai_proba
(
x1)
Nov 13, 2023 20:25:35
x1)
endre, hogy van az, hogy 800 ezer fütyiből nyomorogsz? ennyi pénzből egy egész család tud jól élni. mi a telibevert lófaszt csinálsz az életeddel?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:26:12
x8)
Endre! Fellőtték a pizsit? Gyere már szórakoztassad a komment haverokat. Mesélj egy kicsit. Milyen az olajradiátor? Kellemesek az éjszakák? Telik még Heinekenre? Vagy már csak az Aranyfácán sör? Néha még sziszeg a pitonsz? Vagy végleg megdöglött??? Te is összehugyozod már az ágyat? Ahogy az alkoholista Jutka tette. Fogynak a Bittner Bankók? Milyen lesz a karácsony lesz valami drága setup? Fél adag vagy megeszed anyád egész adagját? Perek? Vera néninek vittél virágot halottak napjára? Mesélj. Búgjad ide a fülünkbe.
Heki a traki
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2023 20:26:19
x13)
Igen, de hiába, amíg nem tudom én is összeszedni magam.
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2023 20:28:39
x5)
Valaki számolta az STNÍI-ket?
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:29:34
x7)
amíg a zsidó producereket egy ukrán hasselhoff-rajongó és egy orrhangú marketingszövegíró kényeztette szájjal, belekukkantottam a forgatókönyvbe:
(...) az elmúlt évek sikeres csalássorozatait (CV, lakcím, okirathamisítás) követően a papiros elmebeteg egyre magabiztosabban és nagyobb pofával tárja a mesterterveit a kommenthaverok elé.
(...) a tanszék régi és új motorosai egyre sikeresebben lovagolják meg az auticunamikat, fontos infomárciómorzsákat sajtolva ki a közlénykészeres pedofiltól.
(...) mindeközben a tanszéki szobafestők a háttérben csendesen jegyzetelnek, előkészítve az újabb rosszhangulatú bírósági ugrándozásokat.
(...) az labanc bíró kihirdeti az ítéletet. az ügyész a büntetés súlyosbítása érdekében fellebez.
(...) kaffka tibor felesége váratlan hívást kap egy szegedi STD laborból
(...) az elmúlt évek sikeres csalássorozatait (CV, lakcím, okirathamisítás) követően a papiros elmebeteg egyre magabiztosabban és nagyobb pofával tárja a mesterterveit a kommenthaverok elé.
(...) a tanszék régi és új motorosai egyre sikeresebben lovagolják meg az auticunamikat, fontos infomárciómorzsákat sajtolva ki a közlénykészeres pedofiltól.
(...) mindeközben a tanszéki szobafestők a háttérben csendesen jegyzetelnek, előkészítve az újabb rosszhangulatú bírósági ugrándozásokat.
(...) az labanc bíró kihirdeti az ítéletet. az ügyész a büntetés súlyosbítása érdekében fellebez.
(...) kaffka tibor felesége váratlan hívást kap egy szegedi STD laborból
technikai_proba
(
x1)
Nov 13, 2023 20:29:50
x1)
aki nem dolgozik, nem baszhat, ez az élet törvénye.
ezért tett a jóisten impotensé, fikás
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 13, 2023 20:30:05
x7)
Inna a legnagyobb román! Broni prof, örülnék ha itt lennél, nem a recskás ostoba hagymázait kellene olvasni!! Endre, te pedig egy nincstelen senki vagy, fajtád szégyene!!
A jó portás csak baszik!
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2023 20:30:27
x5)
aki nem dolgozik, nem baszhat, ez az élet törvénye.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:31:13
x8)
Baszod Endre!!!!
Addig húzod ezt a vezetést.;)
Míg az Eu bevezeti a jogosítványokra irányuló módosítást, amit terveznek.
S a végén a frissen megszerzett B kategóriás jogsival csak talicskát tologathatsz börrögve az út mellett sárga láthatósági mellénybe.
Heki a traki
Addig húzod ezt a vezetést.;)
Míg az Eu bevezeti a jogosítványokra irányuló módosítást, amit terveznek.
S a végén a frissen megszerzett B kategóriás jogsival csak talicskát tologathatsz börrögve az út mellett sárga láthatósági mellénybe.
Kovács Márk, CigóCEO
Nov 13, 2023 20:31:20
Fasza. Like-ért faszt is szopok xD
hülye
hülye
Minden kít le ittat asztán mek le szóbja mig al szik! Denekem csak a Zóli monta eszt!!!
Nov 13, 2023 20:31:20
MaxPayne
(
x24)
Nov 13, 2023 20:31:33
x24)
Azon gondolkodtal (*pr*) mar valaha, hogy hogyan lehetne egy XY (ferfi) kromoszomas egyennek XX (no) kromoszomas agya? Erre mit mond az autipajzs, te degeneralt barom? :D
Buuuuuuziiiiiiii
Buuuuuuziiiiiiii
linziasztal01
(
x77)
Nov 13, 2023 20:32:34
x77)
Fűtött kocsiból örömködős tranyóhalál annyira jól sikerült, hogy bevonzott vele egy Bandit budapesti lakással, melót Tibinek és egy jövő heti bukást a vizsgán.
Waó.
Waó.
technikai_proba
(
x1)
Nov 13, 2023 20:32:39
x1)
trolléga
(
x30)
Nov 13, 2023 20:35:22
x30)
Most hogy eltakarodott innen ez a buzeráns valaki tartana évismétlő felzárkóztatást? Miért takarodott el Pejlinyből? A szépszemű miskolci cigány mivel csalta Linzbe? Traun hogy jön a képbe? NSZKSZ! Bevallom kimaradt az az évad.
S. Sándor
Nov 13, 2023 20:35:56
A segge és a szája keményen dolgozott minden este.
Nov 13, 2023 20:35:56
sodika
Nov 13, 2023 20:36:37
Korábban ilyen helyzetben ideszarnék hatszáz szitkot és átkot, de ti annak csak örültek.
Legyen ez a legnagyobb örömötök az életben, hogy más életét meg tudjátok keseríteni.
Ezt kívánom nektek, és ezzel a gondolattal lépek le.
Legyen ez a legnagyobb örömötök az életben, hogy más életét meg tudjátok keseríteni.
Nov 13, 2023 20:36:37
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:37:17
x7)
néha hamvas bélát is olvasott nekünk, de mindig elpityeregte a végét.
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 20:37:41
x136)
Korábban ilyen helyzetben ideszarnék hatszáz szitkot és átkot, de ti annak csak örültek.
Mivel keserítettük meg most az életedet?
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2023 20:38:12
x68)
Legalább 5 percig.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 13, 2023 20:38:14
x7)
Felállt!! Recska!!
cucksodi
(
x3)
Nov 13, 2023 20:38:29
x3)
Isten a pedofilia miatt tette impotensé endrét.
puskapoj
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2023 20:38:32
x11)
Jujj, ez betalált és nagyon fáj! Megint mit csináltunk?
Klohek
(
x12)
Nov 13, 2023 20:38:35
x12)
Ez már a vezeklős sodi?
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 20:39:35
x136)
Meg sem köszönted a felfelé buktatást. Pedig ma van a kedvesség világnapja.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2023 20:39:39
x13)
50 000€-os hitelt is a trollok vettek fel ugye?
A trollok miatt vágod át a cégeket ugye?
Amit kapsz az szerintem nem öröm, hanem kötelesség.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:40:12
x8)
És Endre ráadta a gyújtást a frissen vásárolt 36 éves Polski Fiatra. Jobb kezében konyakos poharat tartva lötyögtette italát. Szájában egy füstölgő szivarral, elindította Kaffka Mercédesz utolsó live-ját, amit elmentett Samsung telefonjára a fagyos tranyó a jó tranyó néven. Érezte, hogy nyert. A plasztik és a polski fűtése melengette szívét. S halkan suttogta halál, halál, halál.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Nov 13, 2023 20:40:18
x24)
Nem maset, a tiedet korcs! Mert tobbszorosen raszolgaltal! A virus is hoboroghet az immunrendszer t-sejtjeiert, de ki nem szarja le?
technikai_proba
(
x1)
Nov 13, 2023 20:40:57
x1)
39 hét, igen.
You
Itt van egy statisztika arról, hogy egyes munkahelyeimen mikor volt az első és az utolsó munkanapom.
Első Utolsó
2016.01.11. 2016.10.31.
2016.11.01. 2017.10.30.
2018.01.02. 2020.07.31.
2020.09.15. 2020.10.14.
2020.12.01. 2021.07.15.
2021.07.19. 2021.12.31.
2022.01.03. 2022.03.21.
2022.06.01. 2022.06.30.
2022.07.18. 2022.07.18.
2022.10.01. 2022.10.18.
2022.11.15. 2022.11.23.
2022.11.29. 2023.01.31.
2023.03.06. 2023.12.31.
Hány hét munkaviszonyom van az elmúlt 10 évben?
ChatGPT
ChatGPT
A megadott dátumok alapján kiszámolhatjuk, hogy mennyi ideig dolgoztál az egyes munkahelyeken, és ezután ezeket az értékeket összeadva megkapjuk a teljes időtartamot.
Egyes munkaviszonyok hossza:
2016.01.11 - 2016.10.31: 42 hét 3 nap
2016.11.01 - 2017.10.30: 52 hét 1 nap
2018.01.02 - 2020.07.31: 130 hét 2 nap
2020.09.15 - 2020.10.14: 4 hét 2 nap
2020.12.01 - 2021.07.15: 32 hét 2 nap
2021.07.19 - 2021.12.31: 24 hét 4 nap
2022.01.03 - 2022.03.21: 11 hét 1 nap
2022.06.01 - 2022.06.30: 4 hét 2 nap
2022.07.18 - 2022.07.18: 0 hét (1 nap)
2022.10.01 - 2022.10.18: 2 hét 4 nap
2022.11.15 - 2022.11.23: 1 hét 2 nap
2022.11.29 - 2023.01.31: 9 hét 1 nap
2023.03.06 - 2023.12.31: 43 hét
A fenti értékeket összeadva:
42 + 52 + 130 + 4 + 32 + 24 + 11 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 43 = 356 hét
Tehát az elmúlt 10 évben összesen 356 hét munkaviszonyod volt.
A 356 a több mint a 312.
You
Itt van egy statisztika arról, hogy egyes munkahelyeimen mikor volt az első és az utolsó munkanapom.
Első Utolsó
2016.01.11. 2016.10.31.
2016.11.01. 2017.10.30.
2018.01.02. 2020.07.31.
2020.09.15. 2020.10.14.
2020.12.01. 2021.07.15.
2021.07.19. 2021.12.31.
2022.01.03. 2022.03.21.
2022.06.01. 2022.06.30.
2022.07.18. 2022.07.18.
2022.10.01. 2022.10.18.
2022.11.15. 2022.11.23.
2022.11.29. 2023.01.31.
2023.03.06. 2023.12.31.
Hány hét munkaviszonyom van az elmúlt 10 évben?
ChatGPT
ChatGPT
A megadott dátumok alapján kiszámolhatjuk, hogy mennyi ideig dolgoztál az egyes munkahelyeken, és ezután ezeket az értékeket összeadva megkapjuk a teljes időtartamot.
Egyes munkaviszonyok hossza:
2016.01.11 - 2016.10.31: 42 hét 3 nap
2016.11.01 - 2017.10.30: 52 hét 1 nap
2018.01.02 - 2020.07.31: 130 hét 2 nap
2020.09.15 - 2020.10.14: 4 hét 2 nap
2020.12.01 - 2021.07.15: 32 hét 2 nap
2021.07.19 - 2021.12.31: 24 hét 4 nap
2022.01.03 - 2022.03.21: 11 hét 1 nap
2022.06.01 - 2022.06.30: 4 hét 2 nap
2022.07.18 - 2022.07.18: 0 hét (1 nap)
2022.10.01 - 2022.10.18: 2 hét 4 nap
2022.11.15 - 2022.11.23: 1 hét 2 nap
2022.11.29 - 2023.01.31: 9 hét 1 nap
2023.03.06 - 2023.12.31: 43 hét
A fenti értékeket összeadva:
42 + 52 + 130 + 4 + 32 + 24 + 11 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 43 = 356 hét
Tehát az elmúlt 10 évben összesen 356 hét munkaviszonyod volt.
A 356 a több mint a 312.
22-ben hat melócsá? szép év volt! (nagyon nevetek)
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 13, 2023 20:41:10
x13)
Azzal mi van, hogy mások halálán szórakozol?
Biztatási kár
(
x10)
Nov 13, 2023 20:41:25
x10)
Mi történt az elmúlt félórában? Csak nem máris kivonult az elmű vagy a gázművek? :)
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 20:42:20
x136)
Semmi. Csak hisztizik a fikás.
Érdeklődő
(
x6)
Nov 13, 2023 20:42:28
x6)
Berlinben már nagyon szarul állt, az Ogre gyakorlatilag folyamatosan verte a sarokban szűkölő Fifikutyát.
Ezzel egyidőben szeretett bele Kovács Márk Zoltán (Miskolc, Mező utca 18) cigánybűnözőbe, akit a Twitch-en ismert meg. Márk hitegette, hogy Ausztriában majd együtt fognak lakni, a szerelmes Fifi pedig loholt is, mint egy kiskutya, logó nyelvvel. A cigány (meg a haverja, Becsületes Zoltán e.v.) lehúzta pár millióra, de Endre annyira idegesítő volt, hogy inkább otthagyták a malacperselyt bűzölögni egyedül Traunban, a cigánykaraván pedig visszatért Miskolcra. Előtte még rásózták az ótvaros étkészletüket Herendi áron, meg a mosógépet egy kisebb vagyonért, és Endrének kellett kifizetni a lelakott albijukat is :D
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:42:32
x8)
Endre te budhista lettél. Hé baszod. Ezt pólóra kellene nyomtatni. Te tényleg a szellem embere lettél.
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:44:03
x7)
nem vagyok belső körös zsidó, de még én is látom, hogy komoly infókat adtál ki megint, amivel meg fognak szopatni keményen. ismét.
Legyen ez a legnagyobb örömötök az életben, hogy más életét meg tudjátok keseríteni. Ezt kívánom nektek, és ezzel a gondolattal lépek le.
szetey-montázs, buzigyógyító tüntetés, rendőrlistás ügy, bándy katás bírósági beszéd kiszivárogtatása stb-stb.
Működik a vonzás törvénye: ezt a karmát vonzottad be, te büdös féreg =)
halászlé
(
x24)
Nov 13, 2023 20:45:03
x24)
mindenki azt kapja, amit érdemel.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 13, 2023 20:45:09
x4)
boxer
Nov 13, 2023 20:45:50
Gyere ütölni! Gyere ha bajod van valami! Ütölni! Gyere!
Nov 13, 2023 20:45:50
Kakaspina
(
x24)
Nov 13, 2023 20:45:58
x24)
A legnagyobb örömmel.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2023 20:46:44
x11)
Megint kiszöktek mellőle a macskák az ágyból, mert utálják a púpost, egyből 5 fokkal hidegebb lett a paplan alatt.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 13, 2023 20:47:41
x13)
Hallod gyagyás, nekem van pár haverom aki felületesen vágja hogy ki vagy te. A hétvégi sörözésen mindig várják hogy a trollok mivel keserítik meg az életed mert idézem "Mi ezt nem bírjuk nézni és követni, de mindig jó hallgatni ahogy szenved" :DD
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Biztatási kár
(
x10)
Nov 13, 2023 20:48:20
x10)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:49:29
x8)
Endre! Én veszek neked egy autót: Ha az első utad előtt elvégzel egy kísérletet. A kipufogóba dugsz egy slagot, azt bevezetet az utastérbe, felhúzod az ablakokat, s elindítod a motort. Mélyeket lélegzel. S mindezt liveban közvetíted a youtubeon.
Heki a traki
mikedp
(
x9)
Nov 13, 2023 20:50:12
x9)
már majdnem elsírtam magam , aztán rájöttem hogy rólad van szó te cinikus pusztulatos féreg!
Katáért sokkal többet érdemelnél, de megkapod ne aggódj !
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2023 20:51:48
x11)
A macska alapvetően tiszta állat, nem szeret ott aludni ahová szarik, viszont előszerettel szarik oda, ahol eleve szarszag van.
Ez olyan "melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás" kérdés... :)
sodika
Nov 13, 2023 20:54:32
Mindegy, kezelem.
Nem hagyom, hogy elbasszátok az estém.
Csá.
Csá.
Nov 13, 2023 20:54:32
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2023 20:54:55
x68)
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
Csak az egész napodat basztad el a fórumon, jó ez így. Élvezd a sörikét és a trashcityt LOL
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:55:40
x7)
pfej, ettől mindig köpnöm kell.
elköltött 10 millát játékokra de nem volt pénze egy szál virágra a második anyjának.
csak ezen egy tette alapján besorolható a moralitás legalsó fokára, a pokol legforróbb bugyrába és akkor még nem beszéltünk a többi ezer bűnéről.
Twiccs Chat
(
x5)
Nov 13, 2023 20:55:55
x5)
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
elbaszod te magadnak is... nem kellünk mi hozzá.. csak gondolj arra hogy egy sufniban laksz...
sodika
Nov 13, 2023 20:56:44
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Nov 13, 2023 20:56:44
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 13, 2023 20:57:37
x13)
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
Ha már ezt leírtad akkor elbasztuk. Győztünk!
Ásó27
(
x68)
x68)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Mi legalább élvezzük :)))
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 20:58:04
x7)
rendszeresen berlinből jött haza pestre mozizni,
és kb minden hétvégén tibor faszpináját kergette a fővárosban
de Vera sírjához sosem ért oda.
és kb minden hétvégén tibor faszpináját kergette a fővárosban
de Vera sírjához sosem ért oda.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 20:58:15
x8)
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
Mi a faszt kezelsz te szerencsétlen? Iszod a söröket és mélázol az elszalasztott életeden? Kezelem. Baszod Endre még mindig nagy a pofád. Egy kis tiszteletet, hogy ilyen értelmiségi körben lehetsz.
mikedp
(
x9)
Nov 13, 2023 20:58:16
x9)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Bármennyit , hogy lássuk a megérdemelt szenvedésed!
Zsibuci
(
x5)
Nov 13, 2023 20:58:21
x5)
Szerinted miért pont téged szopatunk? Van valami ötleted? Eszedbe jut akármi amiért potenciálisan (höhö) meggyűlölhet valaki?
Szinte minden nap meg van neked mondva, hogy tűnj el az internetről, de nem hallgatsz rá, hanem a képzelt fölényedből loopolsz mindenkinek, és úgy pimaszkodsz, mintha még mindig az a kinyalt seggű budai úrfiú lennél mint egykor. Úgysem tudod itthagyni a fórumot, mert annak ellenére hogy minden adandó alkalommal hihetetlenül kibaszunk veled, elzavarunk a kurva édes anyádba, és csak egy szerencsés részeg nyelvbotlás reménye miatt állnak veled szóba néhányan, mi ingyen szóbaállunk veled, és meghallgatunk. A te életedben csak a fórumon tudod ezt tapasztalni, és valahol mélyen még neked is szükséged van erre az érzésre, ezért minden egyes pofon után visszatérsz ide, akkor is, ha tudod, hogy meg leszel szopatva. Ezt a függőséget nehezebb lenne leküzdeni, mint az alkoholt, mert neked a bebaszásnál csak a figyelem ér többet.
Rengeteg kibaszást harcoltál ki magadnak az évek során, és önként jössz ide átvenni őket. Te vagy a legeredményesebb trollod.
Tehetnél ellene, de nem teszel, mert mindig egy akaratgyenge szar voltál, vagy, és leszel is.
Minden a te hibád!
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 20:58:51
x136)
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
ChatGPT
Nov 13, 2023 20:58:53
A lelki problémák kezelésében sokat segít a nyugtató hideg sör és az antidepresszáns keserke.
"Az élet olyan mint egy motor. Ha nem megy be kell rúgni."
Nov 13, 2023 20:58:53
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 13, 2023 20:59:10
x4)
Mindennek örülünk ami a nyomorodat tükrözi.
A sittes nagyjából leírta a vétkeidet, és gondolj bele neked hányan kívánhatták ezt a hosszú évek alatt. :)
Szórhatsz ezer átkot, de önmagad paródiája vagy és csak kinevet a tanszék.
Minden lehetőséget elserpáztál faszfej, és ahogy te fogalmazol, kis léptekben, de mindent visszakapsz.
Ásó27
(
x68)
Nov 13, 2023 20:59:19
x68)
Odaért a pizza????
Tyrion
Nov 13, 2023 20:59:32
Sokan erre hajtanak itt gyagyás.
"Get a life."... elvenni a tiédet.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
"Get a life."... elvenni a tiédet.
Nov 13, 2023 20:59:32
.
Nov 13, 2023 21:00:46
Mindegy, kezelem.
Csá.
Csá.
Snecológia I. főtétel
Nem kezeled, és hagyod, hogy elbasszuk az estéd.
Nov 13, 2023 21:00:46
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 21:01:05
x136)
Odaért a pizza????
Valaki leakelte, hogy a westendben van.
Hú de kemény. Ez aztán tényleg megkeseríti az életét.
Csak hisztizik az idióta.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 21:01:28
x8)
Odaért a pizza????
Vagy megint lett rendelve egy kurva s ijedtében bebújt az ágyneműtartóba, hogy egy igazi nő áll a kapuba.:)
Kakaspina
(
x24)
Nov 13, 2023 21:02:21
x24)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Gyagya, nekem, nekünk ez egyfajta szórakozás. Én egy éve vagyok itt write módban, egyetlen percet sem sajnálok az életemből amiatt, hogy a tiéd egy rakás húgyszagú mizerábilis szarrá tettem, tettük.
MegintKezded
(
x6)
Nov 13, 2023 21:02:27
x6)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Mi vagyunk több százan, valaki mindig ráér szopatni és a fejedet beleverni a csúnya valóságba. Te meg egyedül vagy és itt baszod az egész napod. Itt egy - egy user egy fél órát, aztán kapod a pofont a kövitöl. Ennyike. Ebben IS jobbak vagyunk. Balek geci :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 13, 2023 21:04:13
x8)
S tudod mi a legjobb? A fiam is szórakozik a szarságaidon. Kinevelünk egy új generációt ellened.
Heki a traki
Sörike
(
x3)
Nov 13, 2023 21:05:08
x3)
Fikás nekünk remek életünk van, ólfizető melócsá, sokunknak van párja is nemm a macskahugyos tranyószaros macskaólban szarunkk ide a forumra percenként
Gecis hányós lavór
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 13, 2023 21:08:44
x21)
Van legalább 100 trollod, abból ha 24 órára lebontva egy troll csak napi 1-2 órát tölt el arra, hogy a fórumon baszogassod, akkor hány sörtöt kell még meginnod, hogy kidurranjon a májad, te alkoholista féreg?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mitokondrium
(
x7)
Nov 13, 2023 21:09:14
x7)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Nehany percet. Kozben dolgoztam, jatszottam a kolkeimmel, megvacsoraztam a felesegemmel, most epp egy sorozatot nezunk kettesben.
Te mit csinaltal ma? Ennel tobb elet fert a napodba?
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2023 21:09:27
x12)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
el nem tudnád képzelni, mi mindenre van időnk a tönkretételed mellett. ha nem lennél testi-lelki alkoholfüggő, neked is beleférne több program a napodba. így viszont marad a fórumcsá és a sörike.
sittessanyi
(
x7)
Nov 13, 2023 21:09:56
x7)
gyagyás!
nálam már kb 95%-nál jár a progress bar ami a "békén hagyásod" illeti
Eladósodott, alkesz csöves lettél, akinek csak egy alkesz tranyó jutott az élettől. Coming outoltál, nincsenek barátaid se jövőd, se vagyonod, se hobbid, a médiabirodalmad elvettük. Egészségileg az utolsókat rúgod, mindenki gyépésnek tart, senki nem tisztel, mindenki átbasz.
Ha megoldódik, h soha többé ne tudj ilyen összegeket keresni mint most, hanem újszászon tengődj minimálbéren, akkor részemről rendben vagyunk. Én utadra engedlek.
nálam már kb 95%-nál jár a progress bar ami a "békén hagyásod" illeti
Eladósodott, alkesz csöves lettél, akinek csak egy alkesz tranyó jutott az élettől. Coming outoltál, nincsenek barátaid se jövőd, se vagyonod, se hobbid, a médiabirodalmad elvettük. Egészségileg az utolsókat rúgod, mindenki gyépésnek tart, senki nem tisztel, mindenki átbasz.
Ha megoldódik, h soha többé ne tudj ilyen összegeket keresni mint most, hanem újszászon tengődj minimálbéren, akkor részemről rendben vagyunk. Én utadra engedlek.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 13, 2023 21:10:27
x11)
És ti mennyi időt rám?
Get a life.
Get a life.
Csak a szokásos, semmi különlegeset nem nyújtottál, simán volt időm mindenre, a délelőtti agymenésedet kihagytam.
Csak Hotyfoltos trollégát sajnálom, neki nehéz lesz a mai nap is.
MaxPayne
(
x24)
Nov 13, 2023 21:10:40
x24)
Fikas pedofil!
Ez egy kuldetes es hobby egyben. A te elpusztitasod! Nem sajnalom ra az idot es veled ellentetben en termelekeny munkat vegzek, vannak barataim, es nem egy het mire egy levelet megirok. Neked ez felfoghatatlan, tudom.
Dogolj meg! Ja es tedd ki a VERSICHERUNGSDATENAUSZUG-ot!
Ez egy kuldetes es hobby egyben. A te elpusztitasod! Nem sajnalom ra az idot es veled ellentetben en termelekeny munkat vegzek, vannak barataim, es nem egy het mire egy levelet megirok. Neked ez felfoghatatlan, tudom.
Dogolj meg! Ja es tedd ki a VERSICHERUNGSDATENAUSZUG-ot!
Kötőjel
(
x12)
Nov 13, 2023 21:10:45
x12)
troll menetrend:
20:00 - tajgi ugrik
21:00 - a soditól elveszi a telefont az anyukája
vérdíj target nr. 1
20:00 - tajgi ugrik
21:00 - a soditól elveszi a telefont az anyukája
Hahó
(
x136)
Nov 13, 2023 21:11:04
x136)
Tibor lájv bandical
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Merci sosem lesz már a tiéd, soha többé!
Minden a te hibád, minden!
Irigyellek!