-Parancsoljál velem Endre bátyám!
De ne itt a pitvarban társalogjunk, tisztelj meg azzal hogy Mercédesz távollétében szülőanyám hajlékában diskurálunk tovább.
A teringettét,kedves Bubu, hiszen ebben a butykosban jófajta pityóka van! Nem vetem meg magam sem az árpalevet, fertályóra alatt fogyasztok el egy egy csuporral.
Ha beiratkozik már rendelem is az új Maybachet
Így van. Jól látod.
Az oktatók úgy állnak hozzá, ha pl: gyuszkóval megcsinálta, akkor velem is simán meg fogja lépni.
Ezt sodrák Szolnokon tuti cseszheti.
Hamis adatszolgáltatás, okirathamisítás már csak hab lenne a tortán
Szerinted a NAV-nak mennyire lesz konnyu elmagyarazni, hogy o osztrak illetosegu hajlektalan ha kiderul, hogy hetente X alkalommal vezetni jart szolnokra?
Ebben eddig lehetett eljutni.
És olyanról, akit a 24. óráján engedtek ki a városba?
2023.09.24 Hetedik (dupla) vezetési óra Sebestyán Gyula oktatóval (23-24 óra, vele 14), elsőként a városban
szerencsére van egy rakat tanú: rögtön a 17 éves gyerekek, akik vele ültak az autóban XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
23 óra a telepen. Bazdmeg ilyen a mesében sincs :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Baszdmeg :DDD MEGHALOK
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-Én is a szülőanyámmal élek kedves Bandi.
-Ci ci ci ci!!!
-Mit Cicceg Endre bátyám?
-Azt hitten Önnek is vannak cicái. Az Anyukák szeretik a cicákat. Nekünk van 4. Fifi, fufu, csucsu, és a Villám. Az utóbbit egy kedves osztrák magyar fiatalemberről neveztem el. Ő vele is rokon vagy Andrásk. Mind nagyon szeretjük a Mercédeszt.
Heki a traki
Még nem biztos, lehet kell +10 óra.
Lehet, hogy volt ilyen, 1901-ben, az első gépkocsiknál, de nem gondolnám, sőt! Nem néztem utána, de valószínűleg ott kenték-vágták az új technológiát. :)
Sajnos Púpnak azóta sincs ideje ilyeneknek utánanézni, hogy gépjármű, elveszi az idejét az ügyek intézése, minden nap egy.
Szerinted a beperelt autosiskola szarozni fog tanukkal? Kibaszak a pontos datumokat, hogy mikor volt vezetni.
És akkor kérlek engedd meg,hogy rá is térjek jövedelem tárgyává, miszerint a porta kulcsát Mercédesz megkapja e tőletek. Úgy illendő, ha rögvest válaszolsz erre a kérdésre és nem bolondítod őt tovább, hiszen nehéz tevékenysége aggastyánok ápolásához szólítja, mely után szükséges megpihennie.
Mocskos trollok! Pfejj! XXDD
A magasröptű diskurzus azonban nem folytatódhatott, mert egy öblös férfihang töltötte ki a lakás légterét:
Mi a faszt keresel itt, te búzacsíra?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
-Kedves Endre bátyám. Ott azért még nem tartunk. Először a pincébe szállásolnám el. Hiszen vad ez a Cica. Meg kell zabolázni.
-Helyes András, helyes.
-Esetleg valami ötlet bátyám? Kend oly tapasztalt a nézéséből ítélve.
-Hát Bandi. Ha nem megy kedves szóval, akkor mézet kell használni, s azzal kell magadhoz édesgetni. Tudod melyik cica a jó cica Bandi???
-Nem én? De igyon még bátyám, alig fogyott 8 doboz söre. Leugrok a közértbe hozok még.
-Hagyd fijam itt a túlélő hátizsákom abrakkal.
-Na szóval a legjobb cica a guruló cica. Motoros járgány kell a Mercédesz alá. Had robogjon szabadon. Majd bemutatlak Géza bátyánknak. Ő egy nagyon bölcs ember. Neki vannak erre megoldásai. S becsületes üzletember. Menni fog ez Bandi fiam, menni fog ez.
Heki a traki
De tényleg valami van! :D
Ilyenkor mindig eltűnik, mondjuk józanodni is kell valamikor a reggeli vezetés előtt.
Anyámék is imádták az ilyen csicskítást, pizsama rajtam van, tusoltam, fülem-fogam is megmostam rendesen? XD
11 éves voltam.
Bízom benne, hogy Endre bátyám ajánlása a tapasztalt és megbízható Géza bátyám jármű kalmárként nem fog cserbenhagyni. Úgy vélem ő sokszor megállta már a helyét üzleteiben, és remélem, hogy a járművével kapcsolatban is segítségemre lesz. A bizalom fontos ebben az üzletben, és reménykedem, hogy ez az ajánlás megfelelő megoldást kínál majd számomra.
Elore fog menekulni! Ki kell novekedni, endi! Ki kell novekedni az elmaradast Amit gorgetsz magad elott!
Hallod buzi faty?
Ennyi pénzből legalább egy hónapig eltarthattad volna a faszpiás csövest! Erre te meg oktatóra költöd, holott te mindenkinél mindent jobbal tudsz? Mi FaaaaN?
- Úszókám, megy már rutinból a váltás?
- Az oktató váltás?
|__o__|
Elnézést, bocsánat!
Még mindig ez jár a fejemben, Merci (Tibi) kb. ezt a szintet hozza, és ezzel büszkélkedik a pedofil. XD
Fasszoom!
www.youtube.com/watch?v=rp0o2SNGX10
szófal nyelftanilag a tibor a csúcs...és a tik-tok agyhalott népe nyelvtanilag helyes kifejezésre és beszédhiba mentes előadásra vágyik....aha, értem. pontosabban, meg fan értve, ahogy a nyelftanilag helyenül affektáló endre írná és értené.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endre egy bécsi illetőségű nemzetközi hajléktalan.
Hát miben vezesse, font sterlingben?
Így fontosabbnak érzi magát.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ez a nyári vonatos flokk amin majdnem beokádott, majd 5 perccel később törölte is?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ezek a jószágok egyébként annyira felülmúlják hangutánzásban az ilyen random csöveseket, hogy hihetetlen. Nyilván, amit belinkeltem is tud szépen, jól magyarul, ez a véglet volt, ilyen Kaffka Tibi szint. :))
Igen, valamikor ekkoriban, a berlini bulizásokkal debütált ez a zaklató szatírbácsi outfit is.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Az öreg Kiss, a csöves haverjaival együtt zaklatta, Kiss Endre Farkast, gyakran tartottak homoszexuális hajléktalan orgiákat is.
Eközben Kissné Bata Gyöngyi elkezdte felélni az ingatlanvagyonokat, és rocskaiékkal együtt sikkasztani a pénzmentőn keresztül.
Akkoriban már Gyöngyi és a rocskai szeretők voltak, ezért is utalta gyöngyit Veranéni mindig
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
na csá
Az elemi fogyatékosság 10 faktoriálisa.
HAZUDSZ! Soha nem tunsz el, csak ha vegre felkotod magad.
Kár volt ezért anyádnak visszakapcsolnia a netet.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom.
Sziasztok.
Ha annyi penzem lenne, ahanyszor ezt idefostad, megvennem egesz pupszaszt es orokre kitiltanalak onnan. Ven csacsi macskas pedofil oszfasz
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mi tetszik ennyire tiboron, azon kívül, hogy férfi, ami miatt ennyi mindent bevállalsz?
puskapoj
tehat reggel 6kor az utolso sor utan nincs tobbet forum :D persze persze :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom.
Szóval ma telefogod fosni a fórumot mert már hajnalban mániás szakaszban vagy.
Egyszerű lélek vagy te ... * ásít *
Figyelj már Endre!
Mit szólsz ehhez, hogy a cica már Szeptember 9.-én Bubuka címét adta meg tartózkodási címnek?
Pedig akkor még javában a macskaólban laktatok. Szóval Bubuka már akkor kúrogatta a "szerelmed" amíg te fizetted a napi ketyerűt.
Látod te nyomorult hülye, megint téged szopatott be egy "egyszerű lélek" :)
inkább arról beszélj, hogy mennyit kívánsz még a szent jogosítványra költeni? mit gondolsz, rámegy a kilépőpénzed? én már biztos nem hagynám annyiban...:)))
De most már tényleg Soha Többet Nem Írsz Ide?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ami Angyinál is: a fákk the szisztem mentalitás. Ügyes szisza a szisza, öregemberek leápolásával napi 300.000 eurót keres, natyón felnézek rá. Figyelek és tanulok. Na csővezés, csá!
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom..Erre az esély
annyi minthogyha a sikeres forgalmi vizsga után megnyernéd a Forma 1-et.
Hányszor láttuk már ezt tőled. Elárulom, hogy nem így fog történni. Egy akaratgyenge, retardált szardarab vagy és nem fogod kibírni a kommenthaverok nélkül. Biztos, hogy írsz te még ide. :)
Na tejhabosítás, csá.
Nah Fifi, úgyse bírod ki. A trolljaidon kívül nincs senkid és figyelemkurvulásban szenvedsz, nem bírod ki, hogy ne írj a fórumra :D. Illetve ez nem fogja visszahozni Tibit, tegyél le róla, már mással van.
Be is hugyozik.
még az a szerencse, hogy a Judka verésből semmi baj nem lett
18 másodperc.
Ennyi ideig tart egy bontatlan sort elokotorni es kinyitni, majd belekortyolni?
Ilyen könnyen nem szabadulsz pedofil!
O és K együtt OK és minden OK!!
Jó-jó értelek, értelmiségi tranyó kell asodi mellé. Szerinted egy ilyen szóba állna velem? Na Bubuka zaklatás, csá!
Te Endre, eszedbe jutott mar, hogy szondat most is vehetnel? Ahhoz nem kell jogositvany, de meg kocsi sem. Aztan fujogathatnad reggeltol estig, hogy ne igyal! Olcsobb lenne, mint a jogsi es azonnal elkezdhetned a leszokast.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szia.
AutiAdsense
Nov 26, 2023 21:01:22
Endre, ezutan a loop utan a tanszeki leveltarost is meghivhatnad egy kavera.
Elore sajnalom ot :D
Elore sajnalom ot :D
Nov 26, 2023 21:01:22
Folytatás
Nov 26, 2023 21:01:58
Udvarias magázás
-Aztán a hozományról is beszélnünk kellene kedves András. Vagy szólíthatom Bubukának?
-Mert tudja a Mercédesz hozzászokott egy színvonalhoz, s ha ezt nem tudja biztosítani kedves András, vagy hát Bandi, mert hát én vagyok az idősebb.
-Szóval hát minimum napi 8 tyoproni, meg 3 keserke ami alap. Tudja ezt biztosítani Bandi???
-Jaj hát de neveletlen vagyok, szólits csak Endre bátyának. Hiszen már félig meddig rokonok lennénk.
-Aztán a hozományról is beszélnünk kellene kedves András. Vagy szólíthatom Bubukának?
-Mert tudja a Mercédesz hozzászokott egy színvonalhoz, s ha ezt nem tudja biztosítani kedves András, vagy hát Bandi, mert hát én vagyok az idősebb.
-Szóval hát minimum napi 8 tyoproni, meg 3 keserke ami alap. Tudja ezt biztosítani Bandi???
-Jaj hát de neveletlen vagyok, szólits csak Endre bátyának. Hiszen már félig meddig rokonok lennénk.
De ne itt a pitvarban társalogjunk, tisztelj meg azzal hogy Mercédesz távollétében szülőanyám hajlékában diskurálunk tovább.
A teringettét,kedves Bubu, hiszen ebben a butykosban jófajta pityóka van! Nem vetem meg magam sem az árpalevet, fertályóra alatt fogyasztok el egy egy csuporral.
Nov 26, 2023 21:01:58
max5enutálnak
(
x47)
Nov 26, 2023 21:01:59
x47)
Ti hallottatok már olyan képességek nélküli nyomorékról, aki 100 óra “vezetés” után ment vizsgázni? Még viccben sem.
Troll Pilóta
Nov 26, 2023 21:02:45
hat mondjuk egy repulovel ki tudnad kerulni a trollokat fikas :DDD laza 29 millabol sztm osszejonne neked
Ha beiratkozik már rendelem is az új Maybachet
Nov 26, 2023 21:02:45
Balázs Padre
(
x13)
Nov 26, 2023 21:02:52
x13)
Ezt mondtam már mikor kezdte a jogsit is. Most vagy AMS nem jár, ami bizonyitható az AMS felé a jogsival (mivel az csak akkor jár ha kint élsz, különben MO-n kéne igényelni) vagy jogsit nem tehet, amit pedig AMS segélykével lehet bizonyitani, hogy jogszerütlenül jutott hozzá. :)
Így van. Jól látod.
Az oktatók úgy állnak hozzá, ha pl: gyuszkóval megcsinálta, akkor velem is simán meg fogja lépni.
Ezt sodrák Szolnokon tuti cseszheti.
Hamis adatszolgáltatás, okirathamisítás már csak hab lenne a tortán
noikabatgomb
(
x10)
Nov 26, 2023 21:06:31
x10)
Akkor ha megvan a jogsi és megigényli az osztrák segélyt, mehet is az Ams-nek. :-)
Szerinted a NAV-nak mennyire lesz konnyu elmagyarazni, hogy o osztrak illetosegu hajlektalan ha kiderul, hogy hetente X alkalommal vezetni jart szolnokra?
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 21:07:10
x57)
Ti hallottatok már olyan képességek nélküli nyomorékról, aki 100 óra “vezetés” után ment vizsgázni? Még viccben sem.
És olyanról, akit a 24. óráján engedtek ki a városba?
2023.09.24 Hetedik (dupla) vezetési óra Sebestyán Gyula oktatóval (23-24 óra, vele 14), elsőként a városban
halászlé
(
x24)
Nov 26, 2023 21:07:52
x24)
szerencsére van egy rakat tanú: rögtön a 17 éves gyerekek, akik vele ültak az autóban XD
Golda csiklója
(
x8)
Nov 26, 2023 21:08:36
x8)
Rekord beírás lesz ma a fórumon?
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 26, 2023 21:08:47
x13)
23 óra a telepen. Bazdmeg ilyen a mesében sincs :D
max5enutálnak
(
x47)
Nov 26, 2023 21:10:13
x47)
Baszdmeg :DDD MEGHALOK
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 21:10:38
x8)
-Ci ci ci ci!!!
-Azt hitten Önnek is vannak cicái. Az Anyukák szeretik a cicákat. Nekünk van 4. Fifi, fufu, csucsu, és a Villám. Az utóbbit egy kedves osztrák magyar fiatalemberről neveztem el. Ő vele is rokon vagy Andrásk. Mind nagyon szeretjük a Mercédeszt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 21:13:36
x11)
Még nem biztos, lehet kell +10 óra.
Lehet, hogy volt ilyen, 1901-ben, az első gépkocsiknál, de nem gondolnám, sőt! Nem néztem utána, de valószínűleg ott kenték-vágták az új technológiát. :)
Sajnos Púpnak azóta sincs ideje ilyeneknek utánanézni, hogy gépjármű, elveszi az idejét az ügyek intézése, minden nap egy.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 26, 2023 21:13:50
x10)
Szerinted a beperelt autosiskola szarozni fog tanukkal? Kibaszak a pontos datumokat, hogy mikor volt vezetni.
Sörike
(
x3)
Nov 26, 2023 21:15:49
x3)
Fikás interjúkat is háttérbe szorítottad mint tibit?
Gecis hányós lavór
koszos
(
x11)
Nov 26, 2023 21:18:00
x11)
nezem ezt a sztarboxot... hat lehet osszehozni egy trashboxot :D istenem :DDDD magam elott latom ahogy a fikas kapalozik a ringben,menekul a gazya elol,az meg szivrohamot kap kozben :D
aztan egy kaffka kozma osszecsapas :DD benke vs gammer,mindkettot a mento vinne el :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
aztan egy kaffka kozma osszecsapas :DD benke vs gammer,mindkettot a mento vinne el :D
Folytatás
Nov 26, 2023 21:18:44
-Ci ci ci ci!!!
-Ci ci ci ci!!!
És akkor kérlek engedd meg,hogy rá is térjek jövedelem tárgyává, miszerint a porta kulcsát Mercédesz megkapja e tőletek. Úgy illendő, ha rögvest válaszolsz erre a kérdésre és nem bolondítod őt tovább, hiszen nehéz tevékenysége aggastyánok ápolásához szólítja, mely után szükséges megpihennie.
Nov 26, 2023 21:18:44
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 21:22:16
x11)
Mert telebeszéltétel anyám fejét, hogy a Merci csak árt nekem.
Mocskos trollok! Pfejj! XXDD
-
Nov 26, 2023 21:22:40
Endre bazd Fannikáról írnak már a euronewson is és bekerült a nemzetközi híradóba is. Ideje lecserélned a tranyót egy híresebbre.
hu.euronews.com/2023/11/26/verzio-filmfesztival-telt-hazzal-mutattak-be-a-fanni-kertjet
hu.euronews.com/2023/11/26/verzio-filmfesztival-telt-hazzal-mutattak-be-a-fanni-kertjet
Nov 26, 2023 21:22:40
Sztrapacska
(
x6)
Nov 26, 2023 21:24:11
x6)
A magasröptű diskurzus azonban nem folytatódhatott, mert egy öblös férfihang töltötte ki a lakás légterét:
Mi a faszt keresel itt, te búzacsíra?
nemet mondtak
(
x4)
Nov 26, 2023 21:25:42
x4)
Endre, mostanra már te is rájöttél, hogy tekinthetjük súlyos hibának a korábbi autósiskolád ellen tett bejelentéseknek.
De tudod mit? Fond fissza őket a picsába!! Mondd azt, hogy csak első harag volt, és különben is, részeg voltál.
Szívesen.
De tudod mit? Fond fissza őket a picsába!! Mondd azt, hogy csak első harag volt, és különben is, részeg voltál.
Szívesen.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 26, 2023 21:25:46
x4)
Anyád elbitorolt ételeiről, és a Gayzáról is van bánóexcel kivonat Endre?
Villázásokat is dokumentálod, hátha egyszer még jól jön, ha anyádat is ki kéne semmizni?
Olajradiátor hogy nyekereg?
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Villázásokat is dokumentálod, hátha egyszer még jól jön, ha anyádat is ki kéne semmizni?
Olajradiátor hogy nyekereg?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 21:28:34
x11)
Eső = Bubuka
Hó és jég = Havas John
Kösd fel a gatyád Endi, itt vér fog folyni, nem elég a pöcsöd...
Hó és jég = Havas John
Kösd fel a gatyád Endi, itt vér fog folyni, nem elég a pöcsöd...
max5enutálnak
(
x47)
Nov 26, 2023 21:31:43
x47)
Pedofil! Mennyi volt az összes adósságod 2021. október elsején?
Mennyi volt 2023. február elsején?
Ha megvan ez a két szám, a nagyobból vond ki a kisebbet chatgpt segítségével és megtudod, hogy mennyire volt káros az életedre a csöves tranyó. Balfasz.
Mennyi volt 2023. február elsején?
Ha megvan ez a két szám, a nagyobból vond ki a kisebbet chatgpt segítségével és megtudod, hogy mennyire volt káros az életedre a csöves tranyó. Balfasz.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 21:32:32
x8)
-Kedves Endre bátyám. Ott azért még nem tartunk. Először a pincébe szállásolnám el. Hiszen vad ez a Cica. Meg kell zabolázni.
-Helyes András, helyes.
-Hát Bandi. Ha nem megy kedves szóval, akkor mézet kell használni, s azzal kell magadhoz édesgetni. Tudod melyik cica a jó cica Bandi???
-Nem én? De igyon még bátyám, alig fogyott 8 doboz söre. Leugrok a közértbe hozok még.
-Na szóval a legjobb cica a guruló cica. Motoros járgány kell a Mercédesz alá. Had robogjon szabadon. Majd bemutatlak Géza bátyánknak. Ő egy nagyon bölcs ember. Neki vannak erre megoldásai. S becsületes üzletember. Menni fog ez Bandi fiam, menni fog ez.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 21:39:50
x12)
Nov 26, 2023 21:39:50
Rekord beírás lesz ma a fórumon?
Dehogy is.Ez egy teljesen átlagos autifront. Nov 26, 2023 21:39:50
nabejj
(
x3)
Nov 26, 2023 21:42:21
x3)
8 órakor elveszik a telefonját a fatászpikának:))
Tajgi legalább ugrik
irodalmi szófordulatokkal beszél
Tajgi legalább ugrik
gyagyás irigye2
(
x3)
Nov 26, 2023 21:43:13
x3)
Endi!
Anutád elvert, megvillázott, telefonod elverte.
Kivel kell beszélni, hogy hagyjon békén, vagy adjon kulcsot a házhoz?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Anutád elvert, megvillázott, telefonod elverte.
Kivel kell beszélni, hogy hagyjon békén, vagy adjon kulcsot a házhoz?
Irigyellek!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 21:47:29
x11)
8 órakor elveszik a telefonját a fatászpikának:))
De tényleg valami van! :D
Ilyenkor mindig eltűnik, mondjuk józanodni is kell valamikor a reggeli vezetés előtt.
Anyámék is imádták az ilyen csicskítást, pizsama rajtam van, tusoltam, fülem-fogam is megmostam rendesen? XD
11 éves voltam.
Folytatás
Nov 26, 2023 21:51:04
-Helyes András, helyes.
-Helyes András, helyes.
Bízom benne, hogy Endre bátyám ajánlása a tapasztalt és megbízható Géza bátyám jármű kalmárként nem fog cserbenhagyni. Úgy vélem ő sokszor megállta már a helyét üzleteiben, és remélem, hogy a járművével kapcsolatban is segítségemre lesz. A bizalom fontos ebben az üzletben, és reménykedem, hogy ez az ajánlás megfelelő megoldást kínál majd számomra.
Nov 26, 2023 21:51:04
Balázs Padre
(
x13)
Nov 26, 2023 21:58:03
x13)
Sodrák.
November 13-án azt mondtad, hogy lesz egy személyes állásinterjúd pár nap múlva.
Karácsonyt követő kiköltözésről ,meg egy 250000 és egy 500000
forintos autó vásárlásáról is makogtál itt.
Mi lett ezekkel a hatalmas vízióiddal, megalomán terveiddel?
Miért nem ezekről loopolsz órákon át?
November 13-án azt mondtad, hogy lesz egy személyes állásinterjúd pár nap múlva.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 26, 2023 22:00:47
x10)
Sodrák.
Elore fog menekulni! Ki kell novekedni, endi! Ki kell novekedni az elmaradast Amit gorgetsz magad elott!
-
Nov 26, 2023 22:02:23
Hallod buzi faty?
Ennyi pénzből legalább egy hónapig eltarthattad volna a faszpiás csövest! Erre te meg oktatóra költöd, holott te mindenkinél mindent jobbal tudsz? Mi FaaaaN?
Nov 26, 2023 22:02:23
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 26, 2023 22:18:54
x7)
- Úszókám, megy már rutinból a váltás?
- Az oktató váltás?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 22:31:27
x11)
Nézz meg 5-10 random TikTok live-ot. A legtöbb barom nyelvtanilag helytelenül fejezi ki magét, és beszédhibákkal terhelt. Mercire ezek közül egyik sem jellemző.
Mit sütsz, kis szűcs?
Répa, retek, mogyoró.
10-ből 6 TikTok-os ezt, bakker nem ugorja meg.
És a maradék 60%-a értelmes mondatokat nem rak össze, helyes egyeztetésekkel.
A Merci ezt hozza.
Mit sütsz, kis szűcs?
Répa, retek, mogyoró.
10-ből 6 TikTok-os ezt, bakker nem ugorja meg.
És a maradék 60%-a értelmes mondatokat nem rak össze, helyes egyeztetésekkel.
A Merci ezt hozza.
Elnézést, bocsánat!
Még mindig ez jár a fejemben, Merci (Tibi) kb. ezt a szintet hozza, és ezzel büszkélkedik a pedofil. XD
Fasszoom!
www.youtube.com/watch?v=rp0o2SNGX10
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 26, 2023 22:34:37
x2)
Érted, ő odamegy random Bubukához, hogy akkor megbeszélje vele, hogy mi legyen, feltételekkel.
Elmebeteg.....
Elmebeteg.....
tik
Nov 26, 2023 22:37:53
tibi már stevemester-nel pasizik tiktokszon
ennyi volt a nagyszerelem sodi?
ennyi volt a nagyszerelem sodi?
Nov 26, 2023 22:37:53
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 26, 2023 22:42:40
x45)
Endre, a YouTube karrierednél, neked többet ért az, hogy egy linzi tóparton belóbáld a hallott szamárfaszt.
Mindent beáldoztál már az életedben a nudizásért.
Mindent beáldoztál már az életedben a nudizásért.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 26, 2023 22:45:40
x7)
Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy miért vezeted euroban is a jogosítvány költségeit? Nem berlinben vagy a buziparadicsomban.
Te buzi
le vagy tiltva, kurva anyád
Te buzi
halászlé
(
x24)
Nov 26, 2023 22:52:53
x24)
Elnézést, bocsánat!
Fasszoom!
youtube.com/watch?v=rp0o2SNGX10
Fasszoom!
youtube.com/watch?v=rp0o2SNGX10
szófal nyelftanilag a tibor a csúcs...és a tik-tok agyhalott népe nyelvtanilag helyes kifejezésre és beszédhiba mentes előadásra vágyik....aha, értem. pontosabban, meg fan értve, ahogy a nyelftanilag helyenül affektáló endre írná és értené.
-
Nov 26, 2023 22:53:40
Elterelheted a figyelmet a jogsiról ha elmondod mi az a keménypornó amire a szamárfaszt rángatod.
Nov 26, 2023 22:53:40
sörtötbontok
(
x8)
Nov 26, 2023 22:53:44
x8)
miért vezeted euroban is a jogosítvány költségeit?
Endre egy bécsi illetőségű nemzetközi hajléktalan.
Hát miben vezesse, font sterlingben?
sodileak
(
x1)
Nov 26, 2023 22:58:05
x1)
sodileak
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 26, 2023 22:58:16
x13)
Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy miért vezeted euroban is a jogosítvány költségeit? Nem berlinben vagy a buziparadicsomban.
Te buzi
Te buzi
Így fontosabbnak érzi magát.
sodileak
(
x1)
Nov 26, 2023 22:59:01
x1)
sodileak
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 26, 2023 23:03:43
x45)
Kis emlékeztető:
Ez ír ide, sárga nicken, egy ólból, retkes macskahugy-macskaszar környezetből:

Jozsii Busák
(
x5)
Nov 26, 2023 23:04:33
x5)
Gyagyás tódi lesz mit vissza olvasni amikor anyád vissza adja a telefont..
Jozsii Busák
Kakaspina
(
x24)
Nov 26, 2023 23:05:40
x24)
Kis emlékeztető:
Ez a nyári vonatos flokk amin majdnem beokádott, majd 5 perccel később törölte is?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 23:08:41
x11)
Ezek a jószágok egyébként annyira felülmúlják hangutánzásban az ilyen random csöveseket, hogy hihetetlen. Nyilván, amit belinkeltem is tud szépen, jól magyarul, ez a véglet volt, ilyen Kaffka Tibi szint. :))
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 26, 2023 23:15:18
x45)
Igen, valamikor ekkoriban, a berlini bulizásokkal debütált ez a zaklató szatírbácsi outfit is.
Klohek
(
x12)
Nov 26, 2023 23:16:37
x12)
endre, ezt a diszkrét magázódást mégis kitől másolod?! Apád is diszkrét magázódásba kezdett a Rocskaival, meg Kaufmannval, miután rányitott Goldára a párt üdülőben?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
-
Nov 26, 2023 23:16:41
Itt vagy? Megint eletted anyád kajáját?
Nov 26, 2023 23:16:41
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 26, 2023 23:24:52
x45)
endre, ezt a diszkrét magázódást mégis kitől másolod?! Apád is diszkrét magázódásba kezdett a Rocskaival, meg Kaufmannval, miután rányitott Goldára a párt üdülőben?
Az öreg Kiss, a csöves haverjaival együtt zaklatta, Kiss Endre Farkast, gyakran tartottak homoszexuális hajléktalan orgiákat is.
Eközben Kissné Bata Gyöngyi elkezdte felélni az ingatlanvagyonokat, és rocskaiékkal együtt sikkasztani a pénzmentőn keresztül.
Akkoriban már Gyöngyi és a rocskai szeretők voltak, ezért is utalta gyöngyit Veranéni mindig
Édekes tények a világból
Nov 26, 2023 23:25:20
Gammer képes lenne az abszinenciára, igaz nagyon nehezen. Ezzel szemben sneci nem lenne képes ugyanerre.
Nov 26, 2023 23:25:20
-
Nov 26, 2023 23:25:26
Elterelheted a figyelmet a jogsiról ha elmondod mi az a keménypornó amire a szamárfaszt rángatod.
Szerintem ne akard tudni... Azt hallottam, hogy nők is vannak benne. Nov 26, 2023 23:25:26
Tyodika
Nov 26, 2023 23:29:18
Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy miért vezeted euroban is a jogosítvány költségeit?
Euróban sokkal kevesebbna csá
Nov 26, 2023 23:29:18
Rutin Buktatómanó
Nov 26, 2023 23:32:05
Hamarosan találkozunk Kiss.
Nov 26, 2023 23:32:05
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 26, 2023 23:40:19
x17)
Pénteken vizsgázik szerintem a buzeráns...Utolsó lehetősége kb..Utána plusz 10 óra plusz 1,1.5 hét..Jön a karácsony szílvesztee aztán ahogy az osztrák mondja 2023 schon vorbei..
Punszisza a lekjopp!
sodileak
(
x1)
Nov 27, 2023 00:43:25
x1)
jól értem ez a szerencsétlen 100 óra után megy először vizsgázni, amikor csak 30 kötelező óra van?
3x több órával lesz meg az első bukása
sodileak
3x több órával lesz meg az első bukása
max5enutálnak
(
x47)
Nov 27, 2023 00:44:35
x47)
Kis emlékeztető:
Az elemi fogyatékosság 10 faktoriálisa.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 27, 2023 02:51:40
x12)
Kicsit megkésve de elkezdődött az idei karácsonyi felpörgés.
Mindenki készítse be a pattogatott kukoricát,kávét,xanaxot mert idén is vonyítós,sikamlós,nyalós,röhögéstől hangos év vége elé nézünk.A trollok már csomagolják szépen az ajándék faszerdőket és kaján mosollyal az arcukon türelemtelenül várják hogy a kis koboldunk mohón egyesével kicsomagolja jól kiérdemelt ajándékait.
Ilyenkor mindig hangos retard sivalkodás tölti be a fórumot és belengi a karácsonyi hangulat a legsötétebb trollszíveket is.
De ne feledkezzünk meg az ünnepek veszélyeiről sem.
Gyakran a monitor bánja amikor az ünnepi forralt bor spriccelve landol rajta egy-egy váratlan komment hangos röhögésre sarkallásától.
Előfordulhat hogy a ritkán látott családtagjaink furán néznek ránk amikor apró mosoly ül ki az arcunkon amikor megsimogatjuk a macskát,ránézünk a villanyórára vagy tanulóvezetőt látunk.
Idén előreláthatólag a bukás szaga és a csöves fasz utáni évődés próbál majd karácsonyi grinch-ként belopózni a fórum ünnepi hangulatába.Ilyenkor talán még gyagyásnak is jut egy nap amikor teljesülhet a vágya,és lehet egy lopott jó napja a két ünnep között,amikor az ex buzijával lehet,mert a jószívű trollok az ünnep szellemétől átitatva csak legyintenek.Kivéve ha vannak itt zsidó trollok,akiket kevésbé jár át ez az ünnepi szellem,és úgy döntenek nem jár egy jó nap sem a pedofilnak.
Mindenki készítse be a pattogatott kukoricát,kávét,xanaxot mert idén is vonyítós,sikamlós,nyalós,röhögéstől hangos év vége elé nézünk.A trollok már csomagolják szépen az ajándék faszerdőket és kaján mosollyal az arcukon türelemtelenül várják hogy a kis koboldunk mohón egyesével kicsomagolja jól kiérdemelt ajándékait.
Ilyenkor mindig hangos retard sivalkodás tölti be a fórumot és belengi a karácsonyi hangulat a legsötétebb trollszíveket is.
De ne feledkezzünk meg az ünnepek veszélyeiről sem.
Gyakran a monitor bánja amikor az ünnepi forralt bor spriccelve landol rajta egy-egy váratlan komment hangos röhögésre sarkallásától.
Előfordulhat hogy a ritkán látott családtagjaink furán néznek ránk amikor apró mosoly ül ki az arcunkon amikor megsimogatjuk a macskát,ránézünk a villanyórára vagy tanulóvezetőt látunk.
Idén előreláthatólag a bukás szaga és a csöves fasz utáni évődés próbál majd karácsonyi grinch-ként belopózni a fórum ünnepi hangulatába.Ilyenkor talán még gyagyásnak is jut egy nap amikor teljesülhet a vágya,és lehet egy lopott jó napja a két ünnep között,amikor az ex buzijával lehet,mert a jószívű trollok az ünnep szellemétől átitatva csak legyintenek.Kivéve ha vannak itt zsidó trollok,akiket kevésbé jár át ez az ünnepi szellem,és úgy döntenek nem jár egy jó nap sem a pedofilnak.
sodika
Nov 27, 2023 05:58:49
Nem, átgondoltam az éjjel.
Ha Merci még személyesen nektek is panaszkodik arról, hogy nem kell neki olyasvalaki, aki folyton ide írogat az ellenségeinek, akkor örökre eltünök innen, nem csak a sikeres jogsiig.
Abban bizony igaza van, hogy a legtöbb baj ebből a nyomorult fórumból lett, ezért az alkohollal párhuzamosan ezt is le kell rakni.
Sziasztok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ha Merci még személyesen nektek is panaszkodik arról, hogy nem kell neki olyasvalaki, aki folyton ide írogat az ellenségeinek, akkor örökre eltünök innen, nem csak a sikeres jogsiig.
Abban bizony igaza van, hogy a legtöbb baj ebből a nyomorult fórumból lett, ezért az alkohollal párhuzamosan ezt is le kell rakni.
Sziasztok.
Nov 27, 2023 05:58:49
fassssssssszom
Nov 27, 2023 06:03:21
Sziasztok.
Sziasztok.
HAZUDSZ! Soha nem tunsz el, csak ha vegre felkotod magad.
Nov 27, 2023 06:03:21
fassssssssszom
Nov 27, 2023 06:05:39
Dögölj meg te szar alkoholista, pedofil féreg!
Nov 27, 2023 06:05:39
trolléga
(
x30)
Nov 27, 2023 06:08:38
x30)
Na mi van korcs, felébresztett az alkoholmegvonás? Engem meg a fehérnégyzetem. Nem vagyunk egyformák, na!
Tehát ha jól értem csakis a herélt csöves faszi kedvéért - aki 10 millió fütyi után is ignorál - hagyod itt a fórumot *pr*, magadról erre nem került volna sor? Te tényleg kibaszott kretén vagy!
Szolnoki trollok készenlétbe! 8-tól megint vezetgetni megy ez a szutyok.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Tehát ha jól értem csakis a herélt csöves faszi kedvéért - aki 10 millió fütyi után is ignorál - hagyod itt a fórumot *pr*, magadról erre nem került volna sor? Te tényleg kibaszott kretén vagy!
Szolnoki trollok készenlétbe! 8-tól megint vezetgetni megy ez a szutyok.
Részletre vett szalvéta
Nov 27, 2023 06:11:01
Kár volt ezért anyádnak visszakapcsolnia a netet.
Nov 27, 2023 06:11:01
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 06:21:36
x24)
Sziasztok.
Ha annyi penzem lenne, ahanyszor ezt idefostad, megvennem egesz pupszaszt es orokre kitiltanalak onnan. Ven csacsi macskas pedofil oszfasz
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 06:22:49
x24)
Ahogy nem lesz kinek loopolni, mert meg a hod zsido kurva anyja is letiltja, mar szaladni is fog ide a kommenthaverokhoz.
cucksodi
(
x3)
Nov 27, 2023 06:24:25
x3)
Sziasztok.
Sziasztok.
Mi tetszik ennyire tiboron, azon kívül, hogy férfi, ami miatt ennyi mindent bevállalsz?
koszos
(
x11)
Nov 27, 2023 06:27:29
x11)
Sziasztok.
Sziasztok.
tehat reggel 6kor az utolso sor utan nincs tobbet forum :D persze persze :D
D_Dezső
(
x29)
Nov 27, 2023 06:29:22
x29)
Szóval ma telefogod fosni a fórumot mert már hajnalban mániás szakaszban vagy.
Egyszerű lélek vagy te ... * ásít *
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 06:33:05
x24)
A sodipedia tegnapi tartalmabol:
“ Erre azért érezte felhatalmazva magát, mivel meggyőződése szerint a nőknek nincs közük ahhoz, hogy az őket tulajdonló férfi (vagyis az, aki párkapcsolatban van velük) milyen rájuk vonatkozó döntéseket hoz [4][5][6], és így ő, mint Tibi (volt) párja, joggal tarthatja kimondva [7] is tulajdonának a hímnőt. Kilátásba helyezte, hogy ha Tibinek valaha is új hódolója akadna, vele is megpróbálja majd „letárgyalni” a jószága dolgát. ”
Es csodalkozol, hogy minden nő utal, mint a szart?
Vagyis csodalkozol, hogy mindenki utal, mint a szart?
Elmebeteg pedofil fasz.
“ Erre azért érezte felhatalmazva magát, mivel meggyőződése szerint a nőknek nincs közük ahhoz, hogy az őket tulajdonló férfi (vagyis az, aki párkapcsolatban van velük) milyen rájuk vonatkozó döntéseket hoz [4][5][6], és így ő, mint Tibi (volt) párja, joggal tarthatja kimondva [7] is tulajdonának a hímnőt. Kilátásba helyezte, hogy ha Tibinek valaha is új hódolója akadna, vele is megpróbálja majd „letárgyalni” a jószága dolgát. ”
Es csodalkozol, hogy minden nő utal, mint a szart?
Vagyis csodalkozol, hogy mindenki utal, mint a szart?
Elmebeteg pedofil fasz.
D_Dezső
(
x29)
Nov 27, 2023 06:37:32
x29)
Endre az megvan, hogy hivatalos orvosi viziten (2023.09.01.) Tranyó már a városmajori címet adta meg ??? Bubuka már nagyon régóta képben van a budai kecóval. Le vagy maradva tettyó.
Figyelj már Endre!
Mit szólsz ehhez, hogy a cica már Szeptember 9.-én Bubuka címét adta meg tartózkodási címnek?
Pedig akkor még javában a macskaólban laktatok. Szóval Bubuka már akkor kúrogatta a "szerelmed" amíg te fizetted a napi ketyerűt.
Látod te nyomorult hülye, megint téged szopatott be egy "egyszerű lélek" :)
halászlé
(
x24)
Nov 27, 2023 06:45:19
x24)
i.
Sziasztok.
Sziasztok.
inkább arról beszélj, hogy mennyit kívánsz még a szent jogosítványra költeni? mit gondolsz, rámegy a kilépőpénzed? én már biztos nem hagynám annyiban...:)))
Darth Tibor
(
x8)
Nov 27, 2023 06:46:15
x8)
Sziasztok.
Sziasztok.
De most már tényleg Soha Többet Nem Írsz Ide?
Tyodika
Nov 27, 2023 06:47:17
Ami Angyinál is: a fákk the szisztem mentalitás. Ügyes szisza a szisza, öregemberek leápolásával napi 300.000 eurót keres, natyón felnézek rá. Figyelek és tanulok. Na csővezés, csá!
Nov 27, 2023 06:47:17
trolléga
(
x30)
Nov 27, 2023 06:50:25
x30)
Én ezt nem értem amúgy Endii, hát arról volt szó a 8 órás szürkeegérkedés az halál, te is amiatt kerültél a csőd szélére, az idős autó az halál, a pesti albérlet megoldhatatlan, a szisza meg egy nagyon ügyes jutyuber, mi a fasznak 12 órázik mikor 300 ezres bevétele volt a Googletól? Nyeméjtyem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ChatGPT
Nov 27, 2023 06:52:16
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom..
annyi minthogyha a sikeres forgalmi vizsga után megnyernéd a Forma 1-et.
Nov 27, 2023 06:52:16
trolléga
(
x30)
Nov 27, 2023 06:57:57
x30)
Nagyon nevetek hogy még mindig kapálózol és ebben a 2 keresős családmodellben faty. Miből veszed hogy melletted is dolgozni fog a szisza? Amit Bubukának lehet azt neked NEM! Ha összejön a millió fütyis melócsá neked ő miért menne öregek seggét pucolni? Még rgy normális kapcsolatban is konfliktus forrás lenne ekkora bevétel különbség, nem hogy nálatok!
Kakaspina
(
x24)
Nov 27, 2023 07:00:21
x24)
hetyetye
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom. Nagyjából délig.
Sziasztok.
Úgyhogy ma reggel 6 órától kezdve nem fogtok itt olvasni tőlem soha semmit, és a fórum történelmében ez volt a legutolsó hozzászólásom. Nagyjából délig.
Sziasztok.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 27, 2023 07:09:10
x4)
Bazdmeg Endre, ha ide írsz, ha nem, véged van.
Le se szarja a komlói rém a fórumot, csak élni akarja az életét, NÉLKÜLED!
Dezső az előbb fogalmazta meg azt, amit rajtad kívül mindenki lát, vagyis hogy kaffka torz véglény, már régesrég más faszát szopja, s mindezt egy olyan helyzetben, ahol a döglött faszod már nem kapott szerepet.
Neked legfeljebb a hangok maradtak a fejedben, vagyis a Fórum.
Kajak olyan vagy, mint egy hisztis picsa, aki képtelen elfogadni, hogy valamit nem irányíthat.
Legalább mielőtt mártírhalált halsz, azért told fel az exceleket, és amikkel még a Tanszéknek tartozol.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Le se szarja a komlói rém a fórumot, csak élni akarja az életét, NÉLKÜLED!
Dezső az előbb fogalmazta meg azt, amit rajtad kívül mindenki lát, vagyis hogy kaffka torz véglény, már régesrég más faszát szopja, s mindezt egy olyan helyzetben, ahol a döglött faszod már nem kapott szerepet.
Neked legfeljebb a hangok maradtak a fejedben, vagyis a Fórum.
Kajak olyan vagy, mint egy hisztis picsa, aki képtelen elfogadni, hogy valamit nem irányíthat.
Legalább mielőtt mártírhalált halsz, azért told fel az exceleket, és amikkel még a Tanszéknek tartozol.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 27, 2023 07:09:28
x5)
Hányszor láttuk már ezt tőled. Elárulom, hogy nem így fog történni. Egy akaratgyenge, retardált szardarab vagy és nem fogod kibírni a kommenthaverok nélkül. Biztos, hogy írsz te még ide. :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 27, 2023 07:09:49
x8)
Endre! Ez nem hozza vissza a faszpinást.:) Arról már lecsúsztál. Ahogy az alkoholról meg soha nem fogsz leszokni. Nem jönnek össze a dolgok mi Púpos. Se meló, se szisza, se jogsi. Game Over.
Ezt mondjuk neked már évek óta, hogy ez lesz a vég.:) Te pjogjamozók gxöngye.
Mellesleg azért nem akarsz ide írni, mert tudod, hogy nem lesz jogsi s nem tudsz mit kihetyetyézni hogy miért nem sikerült.
Heki a traki
Ezt mondjuk neked már évek óta, hogy ez lesz a vég.:) Te pjogjamozók gxöngye.
Mellesleg azért nem akarsz ide írni, mert tudod, hogy nem lesz jogsi s nem tudsz mit kihetyetyézni hogy miért nem sikerült.
Streamer Koldus
(
x2)
Nov 27, 2023 07:14:26
x2)
Sziasztok.
Sziasztok.
Nah Fifi, úgyse bírod ki. A trolljaidon kívül nincs senkid és figyelemkurvulásban szenvedsz, nem bírod ki, hogy ne írj a fórumra :D. Illetve ez nem fogja visszahozni Tibit, tegyél le róla, már mással van.
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 27, 2023 07:14:27
x4)
Ráadásul ember.. rájött hogyha bármilyen formában köze van hozzád, az ő élete is rommá van keserítve, szóval ha bármilyen formában téged simogat, akkor belőle is sodi lesz, vagyis ugyanazt kapja amit te.
Ha annyira szerelmes vagy, ahogy állítod, akkor ne legyél önző szar, és már csak azért is szállj le róla, mert ez az egyetlen opció hogy meg tudd őt védeni.
Így még az autipajzs algoritmus is megértette?
Ha annyira szerelmes vagy, ahogy állítod, akkor ne legyél önző szar, és már csak azért is szállj le róla, mert ez az egyetlen opció hogy meg tudd őt védeni.
Így még az autipajzs algoritmus is megértette?
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 07:16:18
x24)
Miert ignoraltad azt a kerdest Endre, hogy miert kellett a tranyoval a faszodat a sajat seggedbe dugatni?
Trollok harca
(
x5)
Nov 27, 2023 07:17:46
x5)
a fórum mellőzése is remegéssel jár vajon?
Miskolci alvósejt
Kakaspina
(
x24)
Nov 27, 2023 07:18:52
x24)
a fórum mellőzése is remegéssel jár vajon?
Be is hugyozik.
-
Nov 27, 2023 07:22:36
Sziasztok.
Sziasztok.
még az a szerencse, hogy a Judka verésből semmi baj nem lett
Nov 27, 2023 07:22:36
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 07:23:48
x24)
Az meg egy dolog, hogy x ideig nem ir ide, de azt meddig birna, hogy nem is olvashatja a forumot?
Kakaspina
(
x24)
Nov 27, 2023 07:25:39
x24)
Az meg egy dolog, hogy x ideig nem ir ide, de azt meddig birna, hogy nem is olvashatja a forumot?
18 másodperc.
Sörike
(
x3)
Nov 27, 2023 07:25:57
x3)
Depi Dezső, Magány Marci elkezdi a púpost piszkálni, bebaszik és jön loopolni
Gecis hányós lavór
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2023 07:28:12
x24)
18 másodperc.
Ennyi ideig tart egy bontatlan sort elokotorni es kinyitni, majd belekortyolni?
Cibbon Lali
Nov 27, 2023 07:31:49
Hanyszor szazezerszer kell meg elmondani te ocska pedofil, hogy hajnali sorszisszenteskor,es szanalmas reggeli ebredeskor neked mar nagyon regota nem futyul a rigo!!!!!
Nov 27, 2023 07:31:49
Golda csiklója
(
x8)
Nov 27, 2023 07:34:22
x8)
Sziasztok.
Sziasztok.
Ilyen könnyen nem szabadulsz pedofil!
Tyodika
Nov 27, 2023 07:38:08
Nagyon nevetek hogy még mindig kapálózol és ebben a 2 keresős családmodellben faty. Miből veszed hogy melletted is dolgozni fog a szisza? Amit Bubukának lehet azt neked NEM! Ha összejön a millió fütyis melócsá neked ő miért menne öregek seggét pucolni? Még rgy normális kapcsolatban is konfliktus forrás lenne ekkora bevétel különbség, nem hogy nálatok!
Jó-jó értelek, értelmiségi tranyó kell asodi mellé. Szerinted egy ilyen szóba állna velem? Na Bubuka zaklatás, csá!
Nov 27, 2023 07:38:08
Mitokondrium
(
x7)
Nov 27, 2023 07:39:29
x7)
Ha megvan a jogsi, aznap szerzek be egy digitális szondát.
Te Endre, eszedbe jutott mar, hogy szondat most is vehetnel? Ahhoz nem kell jogositvany, de meg kocsi sem. Aztan fujogathatnad reggeltol estig, hogy ne igyal! Olcsobb lenne, mint a jogsi es azonnal elkezdhetned a leszokast.
nemet mondtak
(
x4)
Nov 27, 2023 07:49:45
x4)
Sziasztok.
Sziasztok.
Szia.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 27, 2023 07:50:19
x8)
Zulu most mi lesz?
Megyünk a gyertyalángra?
Megyünk a gyertyalángra?
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez csak a szokásos univerzum-autilogika. Azt hiszi, ha mindent egy faszságtól tesz függővé, akkor majd az teljesül/sikerül/"bevonzza".
Sajnos azonban, amikor nem, akkor elsodikázza, letagadja, trollokra fogja a kudarcot, eljátssza a szokásos "az más" "nem uty éjtettem, hetyetetye" játékot.