Nem érek rá,napi gézát nézek.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Kabátban írsz a gép előtt?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
MIT MIÉRT TE FASSZOPÓ?
Macska vagyok, ments ki innen!
Nem kapsz infó az ütemezésről.
10 óra van még a vizsga előtt.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ki se józanodsz addigra :D Nagyon nevetek!
Jó, de hányszor 10 óra?
Előttem van, ahogy ez a takonycsomó megjelenik annál a Bubuka szintű alkoholista retardártnál, amelyiknek van gusztusa a gennyedző nyílt sebet tömködni, és elkezdi sejpegni, hogy ő "fájfi és peszéjjük mekk". :D
Úgy meg fogsz bukni, mint annak a rendje xDD
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Nekem nincs soha okom senkit semmiért bosszút állni.
Mindent túlreagálok
Ha kvázi derül égből villámcsapásként élőben basszák a szerelmem, azt is.
Igazad van.
Csak ugye arra, hogy te pedofil vagy, bizonyítékok vannak. Lásd szócikk.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Google maps piros nyilazgatással besegítsen a tanszék, vagy boldogulsz egyedül?
Endre, Endre. Itt nagy beégés lesz. De most komolyan. Ha esetleg elképzelésed ellenére nem jön össze a sikeres vizsga akkor mennyi plusz órát veszel még? Vagy feladod?
Heki a traki
Széles mosoly, szemkontaktus, és illedelmes magázás.
Ne aggódj, tudok én olyan is lenni.
élőben basszák a szerelmem
Miközben kakáltál.
Nem vagyok az.
De az összes köcsög, aki nevét vállalva annak nevez, az.
A következő pillanatban meg úgy szájon basznak az okoskodásodért, hogy a szemüveged darabjait ordítva próbálod kikanalazni a villamos sínek közül mielőtt megjön a következő idefosott jármű
De mit akarsz megbeszélni egy olyan emberrel, akit szintén kirakott a hímkurvád? Azt, hogy mindketten szerelmesek voltatok egy férfiba? Nembuzi sodi asodi még mindig?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
HAZUG PEDOFIL VAGY!
Cigánytelepen is megmutattad az idomár énedet régen. "Viszonyt játásja újaim!"
Egy rossz akciófilm főellensége vagy, azaz:
Mindenkivel gonosz, bántja a gyengébbeket, meg mindenféle módon megalázza meg bemocsolja a másikat, de amikor legyőzik meg lebukik a hazugságaival akkor meg kegyelemért könyög.
Ez vagy te.
Ne is reagálj rá, úgyis csak hazudnál.
Illedelmes magázás.:)
-S tisztelt Bubuka, akkor mondja el őszintén nemesek a szándékai a kisasszonnyal? Tudja Ő tisztességes család leánya.
-Mija fasz van???? Mit beszélsz te?
Bumm egy pofon.
Heki a traki
+ dadogás :-)
De az vagy!
Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat.
Plusz pampogó picsaszáj 😂😂
"Kedves Bubuka, maga, ö-ö-ö ön dugja Tibit? Egyezzünk meg, páros napokon maga (ön), páratlanokon én. A "csajnak" nincs beleszólása."
Amikor még mentem volna, még az volt mondva nekem, hogy ment volna, de nem engedi be. Az, hogy már mehetne, de 12 órás műszak után józanul nem akar MINDEN NAP alkoholista mellé érkezni, már újabb, későbbi infó.
dr. fórizs "faszos" eszter is megengedte, mégsem adtad neki vissza egyszer sem.

becsicskultál. saját szabályrendszered szerint is megaláztak. :))
vérdíj target nr. 1
Ez igy igaz Gézám!
Es mi is a konklúzio itt? Mr egyetem azt nem tanitották ha mondasz valamit akkor legyen ertelme is?
Mondok egy hasonló mondatot a logika alapján. Azt mondták csunya vagyok ezert visszamondtam hogy csúnya.
Attól meg csunya maradsz Endi jelen esetnem pedofil aki kiskapuk moge bujkál mert akkora szarrágo. Lehet a fejedben nem vagy az de egy kibaszott pedofil vagy meg mindig. Mit is ertel el azzal hogy gezág lepedofiloztad? Ja semmit, attól még pedofil vagy. Amikor majd megdoglesz es evek után az emberek eszébe jutsz nem azt mondják hogy emlékeztek a nagy 2006 kronikasra hanem hogy arra a zaklato pedofilra?
Ennyit érsz lófasz vagy. Teszed magad felalá hogy te mekkora ember vagy de egy bokrot nem tudsz levágni, jogsi meg sose lesz mert életkeptelen vagy rá, semmit nem fogsz elérni akarmennyi hitelt ontesz bele. Az emberek kiismertek, a munkaerő piac atnez rajtad. Akarhogy szépíted ez a vég Endrus. Es te barom mar egy misit beleöltél a jogsiba ahelyett hogy konzerveket vettel volna hogy kihuzd még fél évig:DDD.
Mina faszomat gondoltál ember? Egy csőd vagy egy rakat szar, semmit nem ertel el eddig. Dolgoztál nemetben? Huhhaaaa nalunk itt a fórumon egy keddnek hivják ezt. Mi a fasz ember teljesen kiégetted az agyam. Tenyleg nincs meg egy ilyen hulye mint te. Nem adok egy évet se es vege mindennek, itt mar blaha se lesz csak szimplán meghalsz a macskaólban. Mondhatid hogy nem de mind tudjuk hog, ez lesz:D
Ahh ember te tenyleg egy szar vagy dolgozd fel:D
Hetyetye ne ezt ne.
Endre szerinted Tranyó tényleg csak úgy eldobna magától valakit akivel már (HAHÓ!) Linz óta tartja a kapcsolatot?????
youtu.be/P-EIoOFoMhg?t=4
Te magad mondtad, hogy azon a napon kúrtak miután te nyelves csókkal távoztál tőle. Teljesen logikusan hintáztat Tranyó, mert érdekes módon csak azután "szakított" Bubukával, hogy te felkerested a lakcímet és megkergetted a tranyót Óbudán. Érdekes módon Bubukával lazán tudott työrikézni is az ágyban míg veled nem is akart. Mondta a lájvban, hogy látta a söröket a hátizsákodban de mellette csak energiaitalt ittál, mert csicska vagy.
Teljesen más dolog, hogy neked úgy van külön "teljes értékű" házad, hogy anyád ott lakik a másik szobában vagy, hogy Bubukának úgy van budai polgári lakása, hogy az anyja nem lakik ott.
Agresszív porszem, mit tárgyaljon veled bármilyen kan? Még csak nem is te basztad utoljára a nyílt sebet :D
Ugye tudod, hogy a pedofil elmebeteg most megszámolta, hányszor pedofiloztad le és a kényszerbetegsége miatt hangosan direkt eggyel többször mondta el, hogy TE FATYA PETOFIL és közben becsukta a szemét, hogy védelmezze a törékeny kis buzit legbelül? Nagyon nevetek :D
De piszony pedofil vagy, minden le van írva a szócikkben. Meztelen gyerekekre verted a faszod.
Ááá, felesleges neked észérveket felhozni, megint sakál részeg vagy. Az autilogika megint befigyel a krónikus alkoholizmussal társítva. Szép egy veréb vagy, gyagyás bohóc! :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
+ még Tibi is elmondta mit művelt buzi fürcsibe.
Egyrészt nem történt meg, másrészt pont azért maradt Bubukával, mert neki feláll. :D
A balek.
Ember gaz vagy nagyon. Ovisok nem toljak ezt mint te. Fejezd már be.
Egyszerűsítek hogy atlasd direkt nagy betűkkel.
TRANYOTIBI ELHAGYOTT, VEGZETT VELED INKÁBB MASSAL KUR MOSTANTOL. NEM FOG VISSZAMENNI AKAR VAN JOGSI AKAR NINCS. LESZAR TÉGED.
ezek után Endi jo lenne ha nem okádnál ide egy plussz oldalt. Kullogj el azt kuss. Ne is gyere vissza. Loopolod itt a faszságod. Elbasztál mindent és ennyi. Az életed is elbasztad. Jó lenne eltünnöd és még pár hónapig radar alatt macskaszart szedni.
Hetyetye ne ezt ne.
Amit most ideokádtál az illik egy útszéli, fizetős aktusra, de nem párkapcsolatra. Ha egyáltalán igaz.
Pfujj!!
Ne hazudj Endre, dehogy basztatok ti 13.-án.
Másrészt aki kétpofára nyeli merőkanállal a gecit, az nem a bubuka, hanem te gyagya. Álomvilág és téveszmék között hintapolitikázol, azt gondolod, hogy egy plasztik majd visszanöveszti a gerincedet meg a két golyódat te balfasz. Ha lenne egy minimális férfiasság benned, akkor odaállnál a tükör elé és beismernéd, hogy ezt elbasztad, nem pedig a joisten faszára is rátolnád a felelősséget.
Nem felháborodtunk, te funkcionális analfabéta, hanem kiröhögtünk, mert megint faszerdőbe navigáltad magad vele.
Milyen büszke az óvodás "aki mondja másra" csúfolódására.
Bevallom, néha bennem is felmerül, hogy fogyatékos vagy, trotttel.
Endre az megvan, hogy hivatalos orvosi viziten (2023.09.01.) Tranyó már a városmajori címet adta meg ??? Bubuka már nagyon régóta képben van a budai kecóval. Le vagy maradva tettyó.
Dehát csúnya szavakat leírni annyira menő!! A 10 évesek között nagyon menő gyerek a sodi, már paszott is, és sörtöt is iszk.
Mondjuk jogsija ugyanúgy nincs, mint a többi 10 évesnek, de majd nemsokára... Jövőre!
Endre! Te, mint tapasztalt leszart róka, melyik ízlett jobban?
Az arab pizzás geci, vagy a görög gyrosos gecije?
Kinyalogattad az ínyéről a darabkákat?
Jó volt te buzeráns fasz?
vagy esetleg a pesti csoves ciganyoke(csoki,dariusz),akik a tibi elmondasa szerint egymas faszat is szopjak:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
A kurva anyád, itt tisztességes magyar állampolgárok vannak jelen vacsoraidőben.
Az egész hetyetyéből annyi igaz, hogy egy mániákus elmebeteg vagy.
1. Ha Vera mama nem hal meg és Rocskaiék nem közlik veled, hogy el kell takarodnod az irodából, soha nem mész ki Németországba, a mai napig ott döglenél az íróasztal alatt és Veja mama szalonnás krumpliját zabálnád.
2. Ha nem basznak ki az első melóhelyedről Hamburgban, a mai napig ott tujáskodnál, de ha mondjuk Düsseldorfban sikerül először bepaliznod egy gányoldát akkor odamentél volna.
3. Elmagyaráztuk már sokszor, hogy az egész Mazdás story egy lehúzás volt amit Géza és a tranyó tervelt ki. Csak aztán útközben a tranyó is át lett baszva. Ezt, úgy beállítani, hogy te neked ez az eredményed elég nevetséges. Simán megint átvertek mert egy buta balek vagy.
4. Bécsbe se mentél volna, ha nem basznak ki az összes melóhelyről Linzben. Próbálkoztál te még Wels-be is melót találni meg Linzben. Ez is csak a szerencsén múlt, hogy Bécsben találtál először melót a több 100 kilküldött cv után.
5. Cicának magyar? Tehát ez egy eredmény, hogy teljesen lecsórósodtál és 41 évesen eladósodva hazakullogtál anyád macskahugyos sufnyijába? Ez volt a nagy eredményed? :)
+1. Ha lesz is jogsi soha nem fogod használni, mert rettegsz a vezetéstől, ráadásul full alkesz vagy 0 akaraterővel. De legalább megint elbasztál 1 milliót valami faszságra.
Ja és még annyi ... anno írtam, hogy meg lesz még a 100 óra is, és kurvára igazam lett. Szerintem rekordot döntöttél fogyatékos, 3-szor annyi órát vettél mint ami egy átlagos képességű embernek kell. Ez azt jelenti, hogy te kb. 33%-ban vagy épp ember :)
Tudom, hogy milyen olyankor, mert láttalak. Kívülről. Autiköd nélkül.
Úgy festesz, mint egy takonyban úszó óriáscsiga, ami értelmetlenül nyekeg, próbálja tartani a nyegle, csont nélküli testét és az embernek viszket tőle a tenyere.
Kívülről egy jelentéktelen, magát összehányó elmebeteg vagy, ez az igazság. Egyszer eltörik a porcokat a hátadban, amiket a gerincednek hazudsz, mert olyanhoz mész oda, aki nem tudja kontrollálni magát.
A lényeg ez.
Hetyetye
A lenyeg ez: hideg es magany van a macskaolban, ezert jossz loopolni a trolljaidnak vasarnap este.
Ja, es pedofil vagy!
Utána basztunk még 13-i virradó éjjel is, majd Bubuka konkrétan az én gecimet nyalogatta ki a szájából, mert meló után tuti nem volt ideje fogat mosni sem.
Persze Endre. Ahogy Aaron Cute-ot is mekkpaszthad.
Ez azt jelenti, hogy te kb. 33%-ban vagy épp ember :)
Hahó 90%-os Sodi asodi
Hetyetye ne ezt ne.
Úgy állítod ezt, mintha egyébként valami rosszfiús macsós kisugárzásod lenne.
Amikor a keletiben kaptál egyet a nózidra, olyan voltál, mint amikor a kutyának vernek újsággal az orrára. Füled farkad behúztad és csak nyekegtél 6000Hz-en, hoty de eszt most mijért?
hány fokot mutat most a hőmérő a szaros, hugyos macskaólban? didereg a lelkecske?
vérdíj target nr. 1
Teged is leszar minden es mindenki
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A Tibor szája nem volt átműtve, tehát te belelógattad a fütyidet egy férfiszájba.
Csőmeleg homokos sodi a buzi sodi asodi.
Szmajlizol, tehat hazudsz.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
De irsz ide pedofil!
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:00:16
x12)
Eddig mindenkit, aki arcát és nevét vállava pedofilozott engem, rögtön visszapedofiloztam. :)))))
Nem tűnt még fel?
Nem Nem tűnt még fel?
hegesztőnő
(
x3)
Nov 26, 2023 19:00:17
x3)
ki a fasz fogalmaz úgy 40x évesen hogy "szerelmes vagyok belé" te gyerek szinten ragadtál
Sztrapacska
(
x6)
Nov 26, 2023 19:00:20
x6)
Ha megvan a jogsi, jön videó a "pedofilozó pedofilokról" címmel xD
Nem érek rá,napi gézát nézek.
rezsidémon
(
x8)
Nov 26, 2023 19:00:28
x8)
Miért is van miért?
Nagyon jól tudod hogy miről szól a komment ;)Kabátban írsz a gép előtt?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:00:31
x8)
Endre! S most mi van a média karrierrel? S a BBC normák? Figyelj most kellene valami autós dolgot csinálni mert a Top Gear-nek annyi. Itt még kinéz egy komoly nemzetközi dolog is. Mondjuk a világ leghosszabb ideje alatt jogsit szerző junior pjogjamozója vagy ilyesmi. Gondolkodj rajta.
Heki a traki
Madzsga
Nov 26, 2023 19:00:52
Miért is van miért?
MIT MIÉRT TE FASSZOPÓ?
Nov 26, 2023 19:00:52
sodika
Nov 26, 2023 19:00:59
Ma is sokat haladtál a jogsival korcs. :D
Ennyi.
Nov 26, 2023 19:00:59
Endi Vajna
(
x11)
Nov 26, 2023 19:02:08
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Ki se józanodsz addigra :D Nagyon nevetek!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 19:02:18
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Jó, de hányszor 10 óra?
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 19:02:42
x57)
Ha lesz új bizonytalan lovag, azzal is meg fogom próbálni letárgyalni ugyanezt. Ez a világ legtermészetesebb dolog.
Mert mindkettőnknek van pöcse, azért.
Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk az egyenes beszédre.
A pöcs ezzel a képességgel ruházza fel az embert.
Mert mindkettőnknek van pöcse, azért.
Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk az egyenes beszédre.
A pöcs ezzel a képességgel ruházza fel az embert.
Előttem van, ahogy ez a takonycsomó megjelenik annál a Bubuka szintű alkoholista retardártnál, amelyiknek van gusztusa a gennyedző nyílt sebet tömködni, és elkezdi sejpegni, hogy ő "fájfi és peszéjjük mekk". :D
Soderák
(
x1)
Nov 26, 2023 19:02:44
x1)
Ennyi.
Ennyi.
Úgy meg fogsz bukni, mint annak a rendje xDD
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:02:48
x12)
Ennyi.
Senki nem is kért infót erről.Csak megállapítást nyert hogy a jogsi az első és ma is natyon sokat haladtál vele amíg itt törölgetted a könnyeid amiért elhagyott az exbuzi szejejmed. 10 óra van még a vizsga előtt.
Ennyi.
sodika
Nov 26, 2023 19:02:50
MIT MIÉRT TE FASSZOPÓ?
Mindent túlreagálok
Igazad van.
Nov 26, 2023 19:02:50
Hahó
(
x136)
Nov 26, 2023 19:02:57
x136)
Eddig mindenkit, aki arcát és nevét vállava pedofilozott engem, rögtön visszapedofiloztam. :)))))
Nem tűnt még fel?
Nem tűnt még fel?
Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 26, 2023 19:03:12
x1)
Sodi, ha beírom a neved a gugliba ezt adja ki, és csak párat görgettem le, még nem is írtam hozzá, hogy "sodi pedofil"... akkor kb turbó módra kapcsol a kereső, és dobálja fel a szennyes dolgaidat magyarul, és angolul is XDD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 19:03:37
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Google maps piros nyilazgatással besegítsen a tanszék, vagy boldogulsz egyedül?
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:03:47
x8)
Ennyi.
Ennyi.
Endre, Endre. Itt nagy beégés lesz. De most komolyan. Ha esetleg elképzelésed ellenére nem jön össze a sikeres vizsga akkor mennyi plusz órát veszel még? Vagy feladod?
sodika
Nov 26, 2023 19:04:07
Nov 26, 2023 19:04:07
Hahó
(
x136)
Nov 26, 2023 19:04:14
x136)
élőben basszák a szerelmem
Miközben kakáltál.
sodika
Nov 26, 2023 19:04:50
Nem vagyok az.
Nov 26, 2023 19:04:50
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:05:05
x12)
És ennek mi hasznát veszed amikor magányosan kabátban ülsz a macskaólban.Karácsonykor is. Ne aggódj, tudok én olyan is lenni.
Bubuka
(
x13)
Nov 26, 2023 19:05:19
x13)
A következő pillanatban meg úgy szájon basznak az okoskodásodért, hogy a szemüveged darabjait ordítva próbálod kikanalazni a villamos sínek közül mielőtt megjön a következő idefosott jármű
SnecológusHallgató
(
x4)
x4)
De mit akarsz megbeszélni egy olyan emberrel, akit szintén kirakott a hímkurvád? Azt, hogy mindketten szerelmesek voltatok egy férfiba? Nembuzi sodi asodi még mindig?
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 26, 2023 19:05:29
x21)
Nem vagyok az.
HAZUG PEDOFIL VAGY!
Endi Vajna
(
x11)
Nov 26, 2023 19:05:30
x11)
Cigánytelepen is megmutattad az idomár énedet régen. "Viszonyt játásja újaim!"
rezsidémon
(
x8)
Nov 26, 2023 19:05:48
x8)
Mindent túlreagálok
Igazad van.
Nem, te nem túlreagálsz, neked ez az alapvetésed.Mindent túlreagálok
Igazad van.
Egy rossz akciófilm főellensége vagy, azaz:
Mindenkivel gonosz, bántja a gyengébbeket, meg mindenféle módon megalázza meg bemocsolja a másikat, de amikor legyőzik meg lebukik a hazugságaival akkor meg kegyelemért könyög.
Ez vagy te.
rezsidémon
(
x8)
Nov 26, 2023 19:07:27
x8)
Nem vagyok az.
Te magad mondtad hogy fogtad a faszodat a kezedben miközben kisgyerekes fotókat néztél + gyerekeket videózál meg cicának hívtad őket.De az összes köcsög, aki nevét vállalva annak nevez, az.
Ne is reagálj rá, úgyis csak hazudnál.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:08:00
x8)
Illedelmes magázás.:)
-S tisztelt Bubuka, akkor mondja el őszintén nemesek a szándékai a kisasszonnyal? Tudja Ő tisztességes család leánya.
-Mija fasz van???? Mit beszélsz te?
Bumm egy pofon.
fassssssssszom
Nov 26, 2023 19:08:23
TE PEDOFIL SZAR, jössz ütni face to face, fel mersz állni?
Nov 26, 2023 19:08:23
50 ezres
Nov 26, 2023 19:08:39
Nov 26, 2023 19:08:39
Huszár Géza Krisztián
Nov 26, 2023 19:09:11
Nem vagyok az.
De az vagy!
Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat. Kiss Endre Farkas (SoDI) egy mocskos, aberrált, PEDOFIL, állat.
Nov 26, 2023 19:09:11
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 26, 2023 19:09:12
x21)
Plusz pampogó picsaszáj 😂😂
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:09:15
x12)
Nov 26, 2023 19:09:15
Nagyra nyitott szemek mert úgy kevésbé autista. Nov 26, 2023 19:09:15
rezsidémon
(
x8)
Nov 26, 2023 19:09:31
x8)
Nem vagyok az.
jaj hagyjuk már, te már több trollt akinek nem tudod a valós nevét, azokat is pedofiloztad vagy élőben, vagy posztokban :))) De az összes köcsög, aki nevét vállalva annak nevez, az.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:10:15
x12)
Lőj már fel egy képet púp.Kabátban a faptop előtt a düledező macskaólban.Irigykedni akarunk.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 19:10:16
x11)
"Kedves Bubuka, maga, ö-ö-ö ön dugja Tibit? Egyezzünk meg, páros napokon maga (ön), páratlanokon én. A "csajnak" nincs beleszólása."
sodika
Nov 26, 2023 19:10:30
De mit akarsz megbeszélni egy olyan emberrel, akit szintén kirakott a hímkurvád?
Amikor még mentem volna, még az volt mondva nekem, hogy ment volna, de nem engedi be. Az, hogy már mehetne, de 12 órás műszak után józanul nem akar MINDEN NAP alkoholista mellé érkezni, már újabb, későbbi infó.
Nov 26, 2023 19:10:30
sörtötbontok
(
x8)
Nov 26, 2023 19:10:34
x8)
Endrének nagyon bejött ez a buziszerelem dolog.
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:10:47
x12)
De.
Gondolkodás nélkül megtesztek mindent mindenkivel, amit az illető megtett egyszer velem, mert ezzel MEGENGEDTE.
Gondolkodás nélkül megtesztek mindent mindenkivel, amit az illető megtett egyszer velem, mert ezzel MEGENGEDTE.
dr. fórizs "faszos" eszter is megengedte, mégsem adtad neki vissza egyszer sem.

becsicskultál. saját szabályrendszered szerint is megaláztak. :))
Kozma Csabi
Nov 26, 2023 19:11:09
De az vagy!
Ez igy igaz Gézám!
Nov 26, 2023 19:11:09
Tibi_méhe
Nov 26, 2023 19:11:11
Gyagyás!
Jäger fűt téged rendesen? Többen kérdezik.
Fosh Tartay
Jäger fűt téged rendesen? Többen kérdezik.
Nov 26, 2023 19:11:11
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 26, 2023 19:11:17
x6)
Nem tűnt még fel?
Nem tűnt még fel?
Es mi is a konklúzio itt? Mr egyetem azt nem tanitották ha mondasz valamit akkor legyen ertelme is?
Mondok egy hasonló mondatot a logika alapján. Azt mondták csunya vagyok ezert visszamondtam hogy csúnya.
Attól meg csunya maradsz Endi jelen esetnem pedofil aki kiskapuk moge bujkál mert akkora szarrágo. Lehet a fejedben nem vagy az de egy kibaszott pedofil vagy meg mindig. Mit is ertel el azzal hogy gezág lepedofiloztad? Ja semmit, attól még pedofil vagy. Amikor majd megdoglesz es evek után az emberek eszébe jutsz nem azt mondják hogy emlékeztek a nagy 2006 kronikasra hanem hogy arra a zaklato pedofilra?
Ennyit érsz lófasz vagy. Teszed magad felalá hogy te mekkora ember vagy de egy bokrot nem tudsz levágni, jogsi meg sose lesz mert életkeptelen vagy rá, semmit nem fogsz elérni akarmennyi hitelt ontesz bele. Az emberek kiismertek, a munkaerő piac atnez rajtad. Akarhogy szépíted ez a vég Endrus. Es te barom mar egy misit beleöltél a jogsiba ahelyett hogy konzerveket vettel volna hogy kihuzd még fél évig:DDD.
Mina faszomat gondoltál ember? Egy csőd vagy egy rakat szar, semmit nem ertel el eddig. Dolgoztál nemetben? Huhhaaaa nalunk itt a fórumon egy keddnek hivják ezt. Mi a fasz ember teljesen kiégetted az agyam. Tenyleg nincs meg egy ilyen hulye mint te. Nem adok egy évet se es vege mindennek, itt mar blaha se lesz csak szimplán meghalsz a macskaólban. Mondhatid hogy nem de mind tudjuk hog, ez lesz:D
Ahh ember te tenyleg egy szar vagy dolgozd fel:D
-
Nov 26, 2023 19:11:49
Ehhez képest nyomott pár magányos live-ot egyedül.
Endre szerinted Tranyó tényleg csak úgy eldobna magától valakit akivel már (HAHÓ!) Linz óta tartja a kapcsolatot?????
youtu.be/P-EIoOFoMhg?t=4
Te magad mondtad, hogy azon a napon kúrtak miután te nyelves csókkal távoztál tőle. Teljesen logikusan hintáztat Tranyó, mert érdekes módon csak azután "szakított" Bubukával, hogy te felkerested a lakcímet és megkergetted a tranyót Óbudán. Érdekes módon Bubukával lazán tudott työrikézni is az ágyban míg veled nem is akart. Mondta a lájvban, hogy látta a söröket a hátizsákodban de mellette csak energiaitalt ittál, mert csicska vagy.
Teljesen más dolog, hogy neked úgy van külön "teljes értékű" házad, hogy anyád ott lakik a másik szobában vagy, hogy Bubukának úgy van budai polgári lakása, hogy az anyja nem lakik ott.
Nov 26, 2023 19:11:49
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 19:11:53
x57)
Mert igaz.
Kell a csaj? Vigyed. De tedd boldoggá helyettem.
Nem kell? Akkor meg hagyd békén.
Ez tiszta. Így tiszta.
Kell a csaj? Vigyed. De tedd boldoggá helyettem.
Nem kell? Akkor meg hagyd békén.
Ez tiszta. Így tiszta.
Agresszív porszem, mit tárgyaljon veled bármilyen kan? Még csak nem is te basztad utoljára a nyílt sebet :D
Bubuka
(
x13)
Nov 26, 2023 19:12:21
x13)
De az vagy!
Ugye tudod, hogy a pedofil elmebeteg most megszámolta, hányszor pedofiloztad le és a kényszerbetegsége miatt hangosan direkt eggyel többször mondta el, hogy TE FATYA PETOFIL és közben becsukta a szemét, hogy védelmezze a törékeny kis buzit legbelül? Nagyon nevetek :D
thatsapup
Nov 26, 2023 19:12:36
Soha nem fogok gondolkodni, mi helyes, erkölcsös.
Ha valaki EGYSZER valamit megtett velem, ugyanaz fordítva EGYSZER rendben van.
Kedves Endre, ha ezért az egy kijelentésedért valaki leken neked egy kiadós sajtos tejfölöst, akkor a cérna karjaiddal, hogyan szeretnéd ezt az állítást továbbra is igazzá tenni?
Pont.
Ha valaki EGYSZER valamit megtett velem, ugyanaz fordítva EGYSZER rendben van.
Kedves Endre, ha ezért az egy kijelentésedért valaki leken neked egy kiadós sajtos tejfölöst, akkor a cérna karjaiddal, hogyan szeretnéd ezt az állítást továbbra is igazzá tenni?
Pont.
Nov 26, 2023 19:12:36
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:12:37
x12)
Nov 26, 2023 19:12:37
Neked semmi közöd hozzá,különösen úgy hogy te sem engeded be. Nov 26, 2023 19:12:37
Hahó
(
x136)
Nov 26, 2023 19:13:04
x136)
Nem vagyok az.
De piszony pedofil vagy, minden le van írva a szócikkben. Meztelen gyerekekre verted a faszod.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 26, 2023 19:13:20
x4)
Ááá, felesleges neked észérveket felhozni, megint sakál részeg vagy. Az autilogika megint befigyel a krónikus alkoholizmussal társítva. Szép egy veréb vagy, gyagyás bohóc! :)
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:13:32
x12)
Pedofil a sodika.Bizony.
linziasztal01
(
x77)
Nov 26, 2023 19:14:22
x77)
"Basszák a szerelmed"?
Te nem tudod vagy mi faan?
Te nem tudod vagy mi faan?
Endi Vajna
(
x11)
Nov 26, 2023 19:14:24
x11)
+ még Tibi is elmondta mit művelt buzi fürcsibe.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:14:26
x8)
Endre! Tudod mi a gond? Te olyan kemény lázadónak hiszed magad. De elárulok valamit benned keménység az nincs, s lázadás meg méginkább nulla. Te csak szeretnél az osztály keménygyereke lenni. De nincs hozzá se erőd se tehetséged.
Heki a traki
sodika
Nov 26, 2023 19:14:39
A lényeg ez.
Nekem a 11-12-i hétvégén még az lett mondva, jó lenne a pesti lakás, de nem mehet oda.
Utána basztunk még 13-i virradó éjjel is, majd Bubuka konkrétan az én gecimet nyalogatta ki a szájából, mert meló után tuti nem volt ideje fogat mosni sem.
Ezután nekem azt írja, bocs, de lakok inkább a Bubukánál.
Ezek után az új infó, hogy nem akar egy részeg emberhez hazamenni.
Nekem a 11-12-i hétvégén még az lett mondva, jó lenne a pesti lakás, de nem mehet oda.
Nov 26, 2023 19:14:39
linziasztal01
(
x77)
Nov 26, 2023 19:15:19
x77)
A lényeg az, hogy Tibi neked egy alibi volt csak a buzifürcsiben.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 26, 2023 19:15:50
x21)
Tibor is megmondta, hogy pedofil vagy! Szeretnéd hallani?
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:16:12
x12)
Nov 26, 2023 19:16:12
A lényeg ez.
Egyedül leszel karácsony estéjén. Nov 26, 2023 19:16:12
rezsidémon
(
x8)
Nov 26, 2023 19:16:13
x8)
Meséld csak be magadnak a hazugságaidat, attól még egy luxusólban fogsz megrohadni és tibor szabályos gyűlöl téged ;)
linziasztal01
(
x77)
Nov 26, 2023 19:16:29
x77)
Egyrészt nem történt meg, másrészt pont azért maradt Bubukával, mert neki feláll. :D
A balek.
-
Nov 26, 2023 19:17:11
RÁD FOG GYULLADNI A MACSKAÓL A HŐSUGÁRZÓ MIATT, TE MEG JOGSIRÓL ÁLMODOZOL? BÁRMELYIK ÉJJEL BENNÉGHETSZ TE HÜLYE!!!
Nov 26, 2023 19:17:11
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:17:27
x8)
Endre! Holnap felteszik a téli gumikat a kocsira, s lemehetek Púpszászra egy illedelmes magázódásra. Utána elviszlek a kórházba is. Mert egy Úr vagyok.
Heki a traki
kripli figyelő
(
x12)
Nov 26, 2023 19:18:06
x12)
Azt se tudja hova-kihez ment még a ex buzija azon a hétvégén :)
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 26, 2023 19:18:11
x6)
A lényeg ez.
Ember gaz vagy nagyon. Ovisok nem toljak ezt mint te. Fejezd már be.
Egyszerűsítek hogy atlasd direkt nagy betűkkel.
TRANYOTIBI ELHAGYOTT, VEGZETT VELED INKÁBB MASSAL KUR MOSTANTOL. NEM FOG VISSZAMENNI AKAR VAN JOGSI AKAR NINCS. LESZAR TÉGED.
ezek után Endi jo lenne ha nem okádnál ide egy plussz oldalt. Kullogj el azt kuss. Ne is gyere vissza. Loopolod itt a faszságod. Elbasztál mindent és ennyi. Az életed is elbasztad. Jó lenne eltünnöd és még pár hónapig radar alatt macskaszart szedni.
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:18:14
x12)
vezeklő öregember, faszos fórizs kétszer engedte meg, hogy visszaadd, mégsem tetted meg.

megalázott, vizeletbe nyomott orrú pincsikutya a sodi, még a saját autikeretrendszere szerint is.
vérdíj target nr. 1

megalázott, vizeletbe nyomott orrú pincsikutya a sodi, még a saját autikeretrendszere szerint is.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 26, 2023 19:19:45
x11)
A lényeg ez.
Amit most ideokádtál az illik egy útszéli, fizetős aktusra, de nem párkapcsolatra. Ha egyáltalán igaz.
Pfujj!!
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 26, 2023 19:20:07
x21)
thatsapup
Nov 26, 2023 19:20:25
A lényeg ez.
Ne hazudj Endre, dehogy basztatok ti 13.-án.
Másrészt aki kétpofára nyeli merőkanállal a gecit, az nem a bubuka, hanem te gyagya. Álomvilág és téveszmék között hintapolitikázol, azt gondolod, hogy egy plasztik majd visszanöveszti a gerincedet meg a két golyódat te balfasz. Ha lenne egy minimális férfiasság benned, akkor odaállnál a tükör elé és beismernéd, hogy ezt elbasztad, nem pedig a joisten faszára is rátolnád a felelősséget.
Nov 26, 2023 19:20:25
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:20:26
x8)
Te Endre!!! Te kint bécsben elvetted a Tibort? Vagy csak élettársi papírt csináltatok? Mert ha elváltok akkor kérhetnél asszonytartást. :)
Heki a traki
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 19:20:43
x57)
Pont ma háborodtatok fel azon, hogy az egyik autósiskolára a pokol haragját zúdítottam xD
Nem felháborodtunk, te funkcionális analfabéta, hanem kiröhögtünk, mert megint faszerdőbe navigáltad magad vele.
Vasaltheréspatkány
Nov 26, 2023 19:21:01
Gyagya TE IMPOTENS VAGY! Az, hogy a Tibihez dörgölöd a lankadt pitonszt az nem baszás. I M P O T E N S!
Nov 26, 2023 19:21:01
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:22:28
x12)
undorító egyébként, ahogy a hapsikurváról beszélsz.
"basztam", "basztunk", "fogat mosni se volt ideje, a gecit csókolták ki a szájából".
egy igazi, tartással rendelkező nő, ha a barátja / férje azt taglalná nyilvánosan, hogyan élvezte tele a száját, úgy kibaszná a közléskényszeres férget, mint a macskát szarni.
bizonygasd csak nyugodtan, hogy semmit sem tudsz az emberi kapcsolatokról. a sodi. a buzi. mindegy.
vérdíj target nr. 1
"basztam", "basztunk", "fogat mosni se volt ideje, a gecit csókolták ki a szájából".
egy igazi, tartással rendelkező nő, ha a barátja / férje azt taglalná nyilvánosan, hogyan élvezte tele a száját, úgy kibaszná a közléskényszeres férget, mint a macskát szarni.
bizonygasd csak nyugodtan, hogy semmit sem tudsz az emberi kapcsolatokról. a sodi. a buzi. mindegy.
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 19:23:32
x57)
Aki saját nevét és arcát lepedofilozott, azokat rögtön vissza-pedofiloztam, nem tűnt fel? :DDDDD
Milyen büszke az óvodás "aki mondja másra" csúfolódására.
Bevallom, néha bennem is felmerül, hogy fogyatékos vagy, trotttel.
-
Nov 26, 2023 19:23:35
A lényeg ez.
Endre az megvan, hogy hivatalos orvosi viziten (2023.09.01.) Tranyó már a városmajori címet adta meg ??? Bubuka már nagyon régóta képben van a budai kecóval. Le vagy maradva tettyó.
Nov 26, 2023 19:23:35
Soderák
(
x1)
Nov 26, 2023 19:23:44
x1)
Sodi, egyböl korlátlan motoros jogsit kellett volna tenned, ott is maradsz ha balesetezel xD
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Endi Vajna
(
x11)
Nov 26, 2023 19:24:11
x11)
Endre ugye azt átérzed, hogy egy férfi miatt hisztizel itt kommenthaveroknak?
nemet mondtak
(
x4)
Nov 26, 2023 19:25:39
x4)
undorító egyébként, ahogy a hapsikurváról beszélsz.
Dehát csúnya szavakat leírni annyira menő!! A 10 évesek között nagyon menő gyerek a sodi, már paszott is, és sörtöt is iszk.
Mondjuk jogsija ugyanúgy nincs, mint a többi 10 évesnek, de majd nemsokára... Jövőre!
Bubuka
(
x13)
Nov 26, 2023 19:26:06
x13)
Bubuka konkrétan az én gecimet nyalogatta ki a szájából, mert meló után tuti nem volt ideje fogat mosni sem.
koszos
(
x11)
Nov 26, 2023 19:27:25
x11)
vagy esetleg a pesti csoves ciganyoke(csoki,dariusz),akik a tibi elmondasa szerint egymas faszat is szopjak:D
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:27:50
x8)
Apropó! Mi van a piával? Hány napja nem iszól.:)
Heki a traki
sörtötbontok
(
x8)
Nov 26, 2023 19:27:58
x8)
Amajd Bubuka konkrétan az én gecimet nyalogatta ki a szájából
A kurva anyád, itt tisztességes magyar állampolgárok vannak jelen vacsoraidőben.
D_Dezső
(
x29)
Nov 26, 2023 19:28:43
x29)
Ha valamit a fejembe veszek, azt azért végsőkig nyúzom. :)
Németország? Lett Németország.
Berlin? Lett Berlin.
Cuca kocsival? Lett cica kocsival.
Cicának Bécs. Lett cicának Bécs.
Cicának magyar? Lett cicának magyar.
Most jogsi? Lesz jogsi.
Utána?
Utána cicával kétkeresős felállás valahogyan.
Eddig is összehoztam mindent, ezt is összehozom.
Ha valami a fejemben van, azt mániákusan nyomom.
Ez az egy, a kitartás hatalmas erényem.
Németország? Lett Németország.
Berlin? Lett Berlin.
Cuca kocsival? Lett cica kocsival.
Cicának Bécs. Lett cicának Bécs.
Cicának magyar? Lett cicának magyar.
Most jogsi? Lesz jogsi.
Utána?
Utána cicával kétkeresős felállás valahogyan.
Eddig is összehoztam mindent, ezt is összehozom.
Ha valami a fejemben van, azt mániákusan nyomom.
Ez az egy, a kitartás hatalmas erényem.
Az egész hetyetyéből annyi igaz, hogy egy mániákus elmebeteg vagy.
1. Ha Vera mama nem hal meg és Rocskaiék nem közlik veled, hogy el kell takarodnod az irodából, soha nem mész ki Németországba, a mai napig ott döglenél az íróasztal alatt és Veja mama szalonnás krumpliját zabálnád.
2. Ha nem basznak ki az első melóhelyedről Hamburgban, a mai napig ott tujáskodnál, de ha mondjuk Düsseldorfban sikerül először bepaliznod egy gányoldát akkor odamentél volna.
3. Elmagyaráztuk már sokszor, hogy az egész Mazdás story egy lehúzás volt amit Géza és a tranyó tervelt ki. Csak aztán útközben a tranyó is át lett baszva. Ezt, úgy beállítani, hogy te neked ez az eredményed elég nevetséges. Simán megint átvertek mert egy buta balek vagy.
4. Bécsbe se mentél volna, ha nem basznak ki az összes melóhelyről Linzben. Próbálkoztál te még Wels-be is melót találni meg Linzben. Ez is csak a szerencsén múlt, hogy Bécsben találtál először melót a több 100 kilküldött cv után.
5. Cicának magyar? Tehát ez egy eredmény, hogy teljesen lecsórósodtál és 41 évesen eladósodva hazakullogtál anyád macskahugyos sufnyijába? Ez volt a nagy eredményed? :)
+1. Ha lesz is jogsi soha nem fogod használni, mert rettegsz a vezetéstől, ráadásul full alkesz vagy 0 akaraterővel. De legalább megint elbasztál 1 milliót valami faszságra.
Ja és még annyi ... anno írtam, hogy meg lesz még a 100 óra is, és kurvára igazam lett. Szerintem rekordot döntöttél fogyatékos, 3-szor annyi órát vettél mint ami egy átlagos képességű embernek kell. Ez azt jelenti, hogy te kb. 33%-ban vagy épp ember :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 26, 2023 19:28:55
x8)
Baszod Endre az LMBTQ törveny szerint fóliázd le magad.
Heki a traki
Norina
(
x2)
Nov 26, 2023 19:29:27
x2)
Tibinek mehet az info hogy ismét ot pocskondiazza a pedofil.
ascites
(
x57)
Nov 26, 2023 19:30:02
x57)
Tudom, hogy milyen olyankor, mert láttalak. Kívülről. Autiköd nélkül.
Úgy festesz, mint egy takonyban úszó óriáscsiga, ami értelmetlenül nyekeg, próbálja tartani a nyegle, csont nélküli testét és az embernek viszket tőle a tenyere.
Kívülről egy jelentéktelen, magát összehányó elmebeteg vagy, ez az igazság. Egyszer eltörik a porcokat a hátadban, amiket a gerincednek hazudsz, mert olyanhoz mész oda, aki nem tudja kontrollálni magát.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 26, 2023 19:32:58
x2)
A lényeg ez.
Hetyetye
A lenyeg ez: hideg es magany van a macskaolban, ezert jossz loopolni a trolljaidnak vasarnap este.
Ja, es pedofil vagy!
linziasztal01
(
x77)
Nov 26, 2023 19:33:03
x77)
Ma már hánytál a piától?
Tudod, mint mikor bevallottad Gézának, amikor sósavban akartad feloldani, mert nem fizet és miattad még anyád kapuját is lehugyozta.
Tudod, mint mikor bevallottad Gézának, amikor sósavban akartad feloldani, mert nem fizet és miattad még anyád kapuját is lehugyozta.
Nov 26, 2023 19:34:10
Nov 26, 2023 19:34:10
banshee
(
x24)
Nov 26, 2023 19:35:02
x24)
A lényeg ez.
Persze Endre. Ahogy Aaron Cute-ot is mekkpaszthad.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Nov 26, 2023 19:35:03
x6)
Ez azt jelenti, hogy te kb. 33%-ban vagy épp ember :)
Hahó 90%-os Sodi asodi
thatsapup
Nov 26, 2023 19:35:29
Úgy állítod ezt, mintha egyébként valami rosszfiús macsós kisugárzásod lenne.
Amikor a keletiben kaptál egyet a nózidra, olyan voltál, mint amikor a kutyának vernek újsággal az orrára. Füled farkad behúztad és csak nyekegtél 6000Hz-en, hoty de eszt most mijért?
Nov 26, 2023 19:35:29
Hekkretard
Nov 26, 2023 19:37:21
Megvagy hahóbérenc tanszéki levéltáros! Titokban kamerát telepítettünk a lakásodba és elkaptuk a pillanatot, amint pár perccel ezelőtt hazaérsz a családi programodról!
Íme!
Íme!
Nov 26, 2023 19:37:21
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:39:09
x12)
a sodi, ha nekik lehet, neked is:
andi felhatalmazott, hogy 3 nyelvű lejárató weboldalt és youtube videósorozatot készíts róla. hol a lejáratás, lesz lejáratás?
fórizs eszter felhatalmazott (kétszer is), hogy felpofozd, agresszív porszem. mikor pofozod fel?
tibor felhatalmazott, hogy eltörd az orrát, hisz KÉTSZER MONDTA, BÁZDMEG, MIT KERESEL ITT?! - én nem láttam a videón az orrtörést, lehet véletlenül átpörgettem? www.bitchute.com/video/635hunmazsCR/
a sodi.
vérdíj target nr. 1
andi felhatalmazott, hogy 3 nyelvű lejárató weboldalt és youtube videósorozatot készíts róla. hol a lejáratás, lesz lejáratás?
fórizs eszter felhatalmazott (kétszer is), hogy felpofozd, agresszív porszem. mikor pofozod fel?
tibor felhatalmazott, hogy eltörd az orrát, hisz KÉTSZER MONDTA, BÁZDMEG, MIT KERESEL ITT?! - én nem láttam a videón az orrtörést, lehet véletlenül átpörgettem? www.bitchute.com/video/635hunmazsCR/
a sodi.
sodika
Nov 26, 2023 19:41:12
leszarok mindent, csá
sikeres jogsiig nem írok ide
Nov 26, 2023 19:41:12
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:41:39
x12)
leszarok mindent, csá
hány fokot mutat most a hőmérő a szaros, hugyos macskaólban? didereg a lelkecske?
MaxPayne
(
x24)
Nov 26, 2023 19:42:06
x24)
leszarok mindent, csá
Teged is leszar minden es mindenki
Kötőjel
(
x12)
Nov 26, 2023 19:42:59
x12)
örömmel tölt el, hogy most már nem írod oda, hogy na meló. maradt a csá, mert felmondtak a sodinak a kredenc lelkecske a sodinak. :))
vérdíj target nr. 1
sörtötbontok
(
x8)
Nov 26, 2023 19:43:11
x8)
az én gecimet nyalogatta ki a szájából
A Tibor szája nem volt átműtve, tehát te belelógattad a fütyidet egy férfiszájba.
Csőmeleg homokos sodi a buzi sodi asodi.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 26, 2023 19:43:26
x7)
Egyiket se pereltem be :)
Szmajlizol, tehat hazudsz.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 26, 2023 19:43:31
x2)
leszarok mindent, csá
De irsz ide pedofil!
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezt kérdezed bal kanyarnál is?
Miért is van miért ez itt, hogy itt faan???