Én maradok a realitások talaján, hátha sikerül bevonzani: kapjon egy jó kis agyvérzést a macskaólban (az igazából mindegy, hogy a priccsen vagy a sámlin pitonállítgatás közben, mert a megaláztatás neki semmit nem jelent), bénuljon le, de legyen magánál, amíg több napon keresztül agonizál. Akkor lenne ideje átgondolni a tetteit. Maradjon egyedül a démonokkal, amik elől az alkoholba és az autiködbe menekült. Az, ha Aranka belerág a veknibe, plusz pont.
Én bármivel kiegyezek, ha lájvban történik. Agyonbassza az áram, bennég a macskaólban, szívrohamot kap, vagy karambolozik ahogy a kocsiját hozza haza Berlinből, mindegy, csak lássuk és halljuk az utolsó másodperceit, hogy évek múlva is osztogathassuk az abból készült gifet a különböző poszt-snecológiai csatornákon.
Az agyvérzéshez kellene várnyomás is, amire a göthös szíve nem képes. Inkább egy jó kis infarktus van kilátásban, vagy egy gyomorvérzés a szesz miatt.
Nyilvános akasztás
Putyputyputy HALLO
Vicces színű emberek agyonverik liveban. Ez duplán jó lenne.
Az utolsó vérképe az volt, amikor Tibor lájvban pofánbaszta és vérző fejjel agonizált.
Galla Miklós mód off.
pitonsz
Nem mi valasztjuk neki, o maga dolgozik rajta. Az alkeszek pedig eleg valtozatos modokon szoktak kinyulni.
Elverzes. A veralvadashoz szukseges feherjeket a maj termeli, ha elkezd leallni, a veralvadas is megnyulik. Ha jol berugnak, elpattan egy visszeruk, almukban elvereznek siman.
Majzsugor. Szepen, csendben leall a maj. Termeszetesen viszik kezelesekre, kap majvedo gyogyszert, ami semmit sem segit. Ilyenkor korhazba kerul, mivel pokoli fajdalmak gyotrik, kap morfiumot es hetek alatt szep csendben atlebeg a tulvilagra.
Kihules. Viccelodunk a macskaollal, de Endrenek a tel tulelese sem biztos. Amikor jol berugnak az igazi alkeszek, sokszor meleguk lesz, kinyitjak az ablakot, akar telen is. A macskaol ebbol a szempontbol veszelyes, eleve szarul szigetelt, ablaka sincs, a villanyradiatoros futes tartja csak lakhato homersekleten. Ha egy este kicsit tobb ketyeru csuszik le, a radiator meg pont leveri a biztositekot, siman kihulhet almaban, anelkul, hogy eszrevenne. De itt mar olyan is elofordulhat, hogy elfogy a pia, elindul bevasarolni, a boltban rogton gurit egy ketyerut, aztan leul egy padra, mire barki eszreveszi, mar belepte a ho.
Hasnyalmirigy-gyulladas. Az ilyen mertektelen ivok betegsege. Elkezd fajni a hasa, egyre erosebben, elobb-utobb beviszik a korhazba, ott mar csak annyit mondanak, hogy begyulladt az egesz. Egy pillanat alatt vegzetesse valhat, a sulyos hasnyalmirigy-gyulladasok negyede eletveszelyesse valik.
Endre szivet mar tuti tonkretette a pia, a napi tiz liter sorike pumpalasa is kikesziti. Teljesen valoszinu forgatokonyv, hogy egyszeruen leall a ketyego es kesz.
Elvonas. Itt arra is szamitani lehet, hogy amikor bedol a hitelpiramis, egyik naprol a masikra pia nelkul marad. Golda biztos nem vesz neki a nyugdijabol napi husz tyopronit, a nelkul meg ugy megcsapja az alkohol hianya, hogy a folfon fog vonaglani nyuszitve. Ebbe nehezebb belehalni, mert nyilvan Golda mentot hiv.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Kihules. Viccelodunk a macskaollal, de Endrenek a tel tulelese sem biztos. Amikor jol berugnak az igazi alkeszek, sokszor meleguk lesz, kinyitjak az ablakot, akar telen is. A macskaol ebbol a szempontbol veszelyes, eleve szarul szigetelt, ablaka sincs, a villanyradiatoros futes tartja csak lakhato homersekleten. Ha egy este kicsit tobb ketyeru csuszik le, a radiator meg pont leveri a biztositekot, siman kihulhet almaban, anelkul, hogy eszrevenne. De itt mar olyan is elofordulhat, hogy elfogy a pia, elindul bevasarolni, a boltban rogton gurit egy ketyerut, aztan leul egy padra, mire barki eszreveszi, mar belepte a ho.
Ez adná, akkor lenne is rögtön sodiszobor az első olvadásig. Lehetne koszorúzni meg körbepisálni.
pitonsz
Hasnyalmirigy-gyulladas. Az ilyen mertektelen ivok betegsege. Elkezd fajni a hasa, egyre erosebben, elobb-utobb beviszik a korhazba, ott mar csak annyit mondanak, hogy begyulladt az egesz. Egy pillanat alatt vegzetesse valhat, a sulyos hasnyalmirigy-gyulladasok negyede eletveszelyesse valik.
láttam már embert elsorvadni hasnyálmirigy-gyulladásban. kegyetlenül fájdalmas kínhalál, nézni is borzasztó.
fogalma sincs a retardált faszverőnek, hogy mivel játszik.
vérdíj target nr. 1
Nem hát. "Önvédelemből" nem törődik az egészségével, mert a vonzás törvényének hála attól fosik, hogy ha fontolóra veszi a problémákat, bevonzza őket.
Csak egy réteg kellett. Föld.
Elvonas. Itt arra is szamitani lehet, hogy amikor bedol a hitelpiramis, egyik naprol a masikra pia nelkul marad. Golda biztos nem vesz neki a nyugdijabol napi husz tyopronit, a nelkul meg ugy megcsapja az alkohol hianya, hogy a folfon fog vonaglani nyuszitve. Ebbe nehezebb belehalni, mert nyilvan Golda mentot hiv.
Ha nem is halna bele, egy nyüszítős delirium tremens lájfszot megnéznék. Abból szép gif-ek születnének, ahogy szenved az alkoholista korcs.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Én régóta mondom, hogy az az egy biztos, hogy nevetséges lesz a halála, olyasmi, amibe a felnőtt, középosztálybeli fehér férfiak nem szoktak belehalni. De mivel Endrére egyik jelző sem igaz, neki meszeltek. Én is csak abban bízom, hogy lesz ideje a szenvedés közben átgondolni, hogy csakis magának köszönhette. Mások sokkal kevesebb lehetőségből sokkal többet kihoztak, Endre pedig mindig mástól várta a megváltást. Hát, beszopta. Igazából olyan szinten túl van mindenen, hogy már halott, csak túl hülye ahhoz, hogy êszrevegye.
hoty... hotyhotyhoty...
Pocsánat de ne 1000 év legyen az hanem 1002 ... Csak hogy kínozzuk az OCD-jét is azzal hogy nem kerek szám.
De veled beszél, nem? :)
levizsgázott vagy nem?
Ahogy a sittes mondaná:
Engem meg leszopott Scarlett Johansson!!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
* ásít *
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mennyit adott neked hogy ide írj és hazudj?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Indítsd a lájvot dagadek
Kiss Farkas Farkas
Laumó effektus: Arra mondjuk, amikor a retard a saját gondolatait, információt, híreit saját magára E/3-ban hivatkozva, "állítólag" felvezetéssel osztja meg a fórumon.
Ha viszont tényleg így van, akkor fusson ki merre lát!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Leakeld ki akkor az üzit
Kiss Farkas Farkas
sodika.gay itt lehet képet beszúrni.
Várjuk vagy kussolj és zabáld a chipset
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
azt írta, hogy "szia géjza, állítólag átmentem a vizsgán"????
Mifaaaaaaaaaaaan
Annyira hihető, mint amennyire feljelentetted a fikást.
kissendrevagyok
Ahhoz kérek pár tutitippet a hétre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Már rég itt tombolna a nyomorék bohóc.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez az időjárás, ami ma volt, az még egy rutinos vezetőnek sem leányálom, nem hogy gyagya átmenjen a vizsgán. :O
sodika.gay te sunkafej
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
4mp...legközelebb majd erre is jobban figyelek.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Az se gyanús hogy Géza akinek állandóan 4+ auto van a nevén, meg állandóan autókat hoz be azt írja hogy “corsa vagy mi” amikor pontosan ismeri az autómárkákat és típusokat.
Okmányirodás trollok: mennyi idő után fog látszódni a rendszerben? Ma le akartam kérdezni gyagyást, de valakinek dolgoznia is kellett. *ásít*
Van nyoma valahol annak, hogy merre mentek és mennyit vezetett? Mert hallottam már olyan sztoriról, hogy pár tízezer forintért egy 20 perces körút után megkapta valaki a jogsit, az viszont kizárt, hogy sodika akár csak közepesen szarul képes volt végigvezetni az egyik útvonalat, akárhogy betanulta.
Nálunk a motoros oktatónak volt fedélzeti kamera a kocsiban. Most nem tudom ez csak magának vagy kötelező-e.
Endrének ha valóban történt sikeres forgalmi vizsga akkor az csakis kenőpézzel sikerülhetett.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az is lehet, hogy épp most halt meg, de holnapra jobban lesz..
sicc!
Szerintem abban kivételesen igazat mondott a korcs hogy a fiókban fog porosodni a plasztikkártya.
Egyrészt alkoholista, egy igazoltatás aztán repülne a nehezen megszerzett kártya.
Másrészt kocsonya, remegne egy, a betanulttól picit is eltérő útvonalon.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Na mivan zsírdisznó bűnöző, unatkozol? Remélem Gyagyásfasz haverodat feljelentetted, ahogy ígérted, meg ugye Zahorán Csaba is meg lett ütölve, tudod!
Vagy inkább 200 ercsiért megint megszopkodtad a löttyedt faszát? Gyagyás is anno jól mekpaszta Laumót mi, te igazmondó hegesztőmérnök?
Nyugodtan takarodhatsz a kurva anyádba Mejszike (igen, a hapsikurva akire rámozdultál) befordított faszát nyalogatni, bűnöző csaló rohadék patkány.
Igyunk egy sörtöt, he
Ő Csehszlovákián keresztül hozza haza a Berlinben megvásárolt autót.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nagy kár lenne, ha vele együtt véletlenül te is kibannolódnál.
Kemény vagy csoki.
Csak azt mondtam, hogy lehet, hogy fontos infókat csepegtet. Ha már veszi a fáradtságot, hogy felemelje a hájas seggét és beírjon a fórumra, akkor azt valszeg okkal teszi.
Gecinyalo Endre
200 euro WUn, semmi más okból nem ír ide ez a szenny
nincs az a korrupt vizsgabiztos aki egy ilyen balfaszt átenged, aki megijed egy szembejövő autótól, vagy nem ismeri fel a jobbkezeseket.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Már rég elöntötte volna a fórumot a fölényeskedő auti-cunami. Lófasz volt itt ma kérem, nem sikeres vizsga.
Endre szerint ez Gayza fóruma nem?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
inkább ugorjál már Tajgival együtt, zsírdisznó.
Ez visszafele sült el, jó pihenést! Majd legközelebb erre is figyelsz!
Ha a púp tényleg levizsgázott *pr* akkor ennek nem nagy hírértéke van. A gyagyás órákon belül ünnepelne, ha nem a fórumon, akkor a tiktiken.
Viszont ha nem volt plasztikkártyaszerzés, akkor ez vagy egy összehangolt támadás, hogy védjék a púpos valódi vizsgaidőpontját, vagy a gyagyás vizsgáztatja a mentorát.
igen, egyértelmű terelés.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
ascites
(
x57)
Dec 01, 2023 14:45:45
x57)
Ha választhatnátok halálnemet a gyagyásnak mit választanátok? Én a háromnapos sünszarás utáni nyelőcső-visszér repedéssel kiegyeznék.
Én maradok a realitások talaján, hátha sikerül bevonzani: kapjon egy jó kis agyvérzést a macskaólban (az igazából mindegy, hogy a priccsen vagy a sámlin pitonállítgatás közben, mert a megaláztatás neki semmit nem jelent), bénuljon le, de legyen magánál, amíg több napon keresztül agonizál. Akkor lenne ideje átgondolni a tetteit. Maradjon egyedül a démonokkal, amik elől az alkoholba és az autiködbe menekült. Az, ha Aranka belerág a veknibe, plusz pont.
-
Dec 01, 2023 14:47:49
Ha választhatnátok halálnemet a gyagyásnak mit választanátok? Én a háromnapos sünszarás utáni nyelőcső-visszér repedéssel kiegyeznék.
Én bármivel kiegyezek, ha lájvban történik. Agyonbassza az áram, bennég a macskaólban, szívrohamot kap, vagy karambolozik ahogy a kocsiját hozza haza Berlinből, mindegy, csak lássuk és halljuk az utolsó másodperceit, hogy évek múlva is osztogathassuk az abból készült gifet a különböző poszt-snecológiai csatornákon.
Dec 01, 2023 14:47:49
-
Dec 01, 2023 14:48:32
Az agyvérzéshez kellene várnyomás is, amire a göthös szíve nem képes. Inkább egy jó kis infarktus van kilátásban, vagy egy gyomorvérzés a szesz miatt.
Dec 01, 2023 14:48:32
Kötőjel
(
x12)
Dec 01, 2023 14:51:11
x12)
nekem mindegy hogy, csak dögöljön meg, mielőtt egy ártatlan kisgyerek lelkét tönkreteszi.
vérdíj target nr. 1
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Dec 01, 2023 14:56:59
x2)
Nyilvános akasztás
-
Dec 01, 2023 14:58:04
Nyilvános akasztás
Vicces színű emberek agyonverik liveban. Ez duplán jó lenne.
Dec 01, 2023 14:58:04
Poop in the loop
(
x2)
Dec 01, 2023 15:02:24
x2)
Az adventi időszak kezdetére tekintettel...
-
Dec 01, 2023 15:03:37
Gyagyás, mikor voltál utoljára laborban? Mikori az utolsó vérképed? Többen kérdezik!
Dec 01, 2023 15:03:37
zsidovagyokdetenyleg
Dec 01, 2023 15:31:23
Gyagyás, mikor voltál utoljára laborban? Mikori az utolsó vérképed? Többen kérdezik!
Az utolsó vérképe az volt, amikor Tibor lájvban pofánbaszta és vérző fejjel agonizált.
Galla Miklós mód off.
Dec 01, 2023 15:31:23
Mitokondrium
(
x7)
Dec 01, 2023 15:34:04
x7)
Nem mi valasztjuk neki, o maga dolgozik rajta. Az alkeszek pedig eleg valtozatos modokon szoktak kinyulni.
Elverzes. A veralvadashoz szukseges feherjeket a maj termeli, ha elkezd leallni, a veralvadas is megnyulik. Ha jol berugnak, elpattan egy visszeruk, almukban elvereznek siman.
Majzsugor. Szepen, csendben leall a maj. Termeszetesen viszik kezelesekre, kap majvedo gyogyszert, ami semmit sem segit. Ilyenkor korhazba kerul, mivel pokoli fajdalmak gyotrik, kap morfiumot es hetek alatt szep csendben atlebeg a tulvilagra.
Endre szivet mar tuti tonkretette a pia, a napi tiz liter sorike pumpalasa is kikesziti. Teljesen valoszinu forgatokonyv, hogy egyszeruen leall a ketyego es kesz.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 01, 2023 15:35:22
x39)
4 hét alatt jogsi.... majdnem. 4 hónap alatt probléma a sávváltással, és a váltással és a követési távolsággal :DDD
Demens, vén, alkoholista pedofil...
Megint beégtél.
A karma szerintem bevonzza a macskaól leégését ezzel...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Demens, vén, alkoholista pedofil...
Megint beégtél.
A karma szerintem bevonzza a macskaól leégését ezzel...
zsidovagyokdetenyleg
Dec 01, 2023 15:37:04
Ez adná, akkor lenne is rögtön sodiszobor az első olvadásig. Lehetne koszorúzni meg körbepisálni.
Dec 01, 2023 15:37:04
Kötőjel
(
x12)
Dec 01, 2023 15:50:06
x12)
láttam már embert elsorvadni hasnyálmirigy-gyulladásban. kegyetlenül fájdalmas kínhalál, nézni is borzasztó.
ascites
(
x57)
Dec 01, 2023 16:05:47
x57)
Nem hát. "Önvédelemből" nem törődik az egészségével, mert a vonzás törvényének hála attól fosik, hogy ha fontolóra veszi a problémákat, bevonzza őket.
nabejj
(
x3)
Dec 01, 2023 16:08:20
x3)
Hány takaró kellett az éjjel fikás?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Sírásó
Dec 01, 2023 16:45:00
Hány takaró kellett az éjjel fikás?
Csak egy réteg kellett. Föld.
Dec 01, 2023 16:45:00
Éjféli ebéd
Dec 01, 2023 16:49:40
Ha nem is halna bele, egy nyüszítős delirium tremens lájfszot megnéznék. Abból szép gif-ek születnének, ahogy szenved az alkoholista korcs.
Dec 01, 2023 16:49:40
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 01, 2023 16:58:01
x8)
Én nem kívánok neki halálnemet. Legyen meglepetés. Az biztos, hogy nem lesz neki kellemes halála. Ha a pia viszi el az is fájni fog, ha valaki agyonveri az is. Az biztos neki nincs talpra állási lehetősége. Mert képtelen a változásra. Nem gondoltam, hogy ilyet mondok, de nagyobb az akaraterő a Tranyóban. Nála inkább hizsem, hogy sikerül változnia.
Heki a traki
Zegernye
(
x2)
Dec 01, 2023 17:13:15
x2)
Én nem kívánok neki halálnemet. Legyen meglepetés. Az biztos, hogy nem lesz neki kellemes halála. Ha a pia viszi el az is fájni fog, ha valaki agyonveri az is. Az biztos neki nincs talpra állási lehetősége. Mert képtelen a változásra. Nem gondoltam, hogy ilyet mondok, de nagyobb az akaraterő a Tranyóban. Nála inkább hizsem, hogy sikerül változnia.
Én régóta mondom, hogy az az egy biztos, hogy nevetséges lesz a halála, olyasmi, amibe a felnőtt, középosztálybeli fehér férfiak nem szoktak belehalni. De mivel Endrére egyik jelző sem igaz, neki meszeltek. Én is csak abban bízom, hogy lesz ideje a szenvedés közben átgondolni, hogy csakis magának köszönhette. Mások sokkal kevesebb lehetőségből sokkal többet kihoztak, Endre pedig mindig mástól várta a megváltást. Hát, beszopta. Igazából olyan szinten túl van mindenen, hogy már halott, csak túl hülye ahhoz, hogy êszrevegye.
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 17:29:23
x4)
Gyagya, emlékszel hol voltál egy éve? Fűtött bécsi albérlet, kettesben a sziszával, romantikus fajtalankodások minden éjszaka....Kicsit megváltozott a helyzet, nem? Na mindegy, majd Jövő héten jogsi után megint jó lesz minden!
Fullfear az eredeti
Dec 01, 2023 17:30:43
Állítólag a Gyagyas levizsgazott. Arra vár hogy kinek a nevén lesz a corsa vagy mi és indul a stream
12345678
Dec 01, 2023 17:30:43
Dögkút visszhang
Dec 01, 2023 17:31:42
Asodi soha nyem veszíty!! Kezejem!!
Dec 01, 2023 17:31:42
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 01, 2023 17:32:15
x5)
Egy korallzatony tetejen haljon ehen, tamadjon ugyanott fel, majd ujra haljon ehen.
Ezt 1000 evig igy ismetelve.
Aztan mehet a pokolba.
Aztan mehet a pokolba.
Pocsánat de ne 1000 év legyen az hanem 1002 ... Csak hogy kínozzuk az OCD-jét is azzal hogy nem kerek szám.
linziasztal01
(
x77)
Dec 01, 2023 17:32:29
x77)
Állítólag a Gyagyas levizsgazott. Arra vár hogy kinek a nevén lesz a corsa vagy mi és indul a stream
levizsgázott vagy nem?
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 01, 2023 17:33:22
x4)
Ahogy a sittes mondaná:
Engem meg leszopott Scarlett Johansson!!
Klohek
(
x12)
Dec 01, 2023 17:33:40
x12)
* ásít *
rezsidémon
(
x8)
Dec 01, 2023 17:33:59
x8)
Még jó, hogy notórius hazudozó vagy, ugyanúgy mint a elmebeteg alkoholista.
Mennyit adott neked hogy ide írj és hazudj?
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 01, 2023 17:34:11
x5)
Indítsd a lájvot dagadek
-
Dec 01, 2023 17:34:17
levizsgázott vagy nem?
levizsgázott vagy nem?
Laumó effektus: Arra mondjuk, amikor a retard a saját gondolatait, információt, híreit saját magára E/3-ban hivatkozva, "állítólag" felvezetéssel osztja meg a fórumon.
Dec 01, 2023 17:34:17
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 17:34:29
x4)
Ha viszont tényleg így van, akkor fusson ki merre lát!
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 01, 2023 17:35:02
x5)
A fórum néven a kocsi.
Kiss Farkas Farkas
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:35:14
x45)
Pont így néz ki aki sikeres forgalmi vizsgát tesz szakadó esőben:

Te AliExpresses make a wish kid

Te AliExpresses make a wish kid
Jutka műbarack
(
x5)
x5)
Nevén
Kiss Farkas Farkas
Fullfear az eredeti
Dec 01, 2023 17:36:10
Srácok azt írtam amit irt
12345678
Dec 01, 2023 17:36:10
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 01, 2023 17:36:34
x5)
Leakeld ki akkor az üzit
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2023 17:37:17
x30)
23 hónap villamosszék
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:37:30
x45)
sodika.gay itt lehet képet beszúrni.
Várjuk vagy kussolj és zabáld a chipset
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2023 17:38:09
x68)
azt írta, hogy "szia géjza, állítólag átmentem a vizsgán"????
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 17:39:27
x4)
Geyza is kaphatna olyan mínusz-tűrő jogokat mint Gyagya, mert így ki fog bannolódni. Egyébként záros határidőn belül úgy is megtudjuk, hogy mi a helyzet.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 01, 2023 17:41:10
x48)
Annyira hihető, mint amennyire feljelentetted a fikást.
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2023 17:42:15
x68)
Geyza is kaphatna olyan mínusz-tűrő jogokat mint Gyagya, mert így ki fog bannolódni. Egyébként záros határidőn belül úgy is megtudjuk, hogy mi a helyzet.
Ahhoz kérek pár tutitippet a hétre!
ascites
(
x57)
Dec 01, 2023 17:42:21
x57)
Fikás, arra voltál kíváncsi a mentorod dezinfózásával, hogy 1. szivárogtat-e vagy hogy 2. mit fognak tenni a trollok, ha kiderül, hogy megkented a vizsgabiztost?
Fullfear az eredeti
Dec 01, 2023 17:42:35
Dobjon valaki mail címet atdobom a képernyő kepet
12345678
Dec 01, 2023 17:42:35
kripli figyelő
(
x12)
Dec 01, 2023 17:42:40
x12)
Dec 01, 2023 17:42:40
Geyza is kaphatna olyan mínusz-tűrő jogokat mint Gyagya, mert így ki fog bannolódni.
Nagyon hiányozni fog... Dec 01, 2023 17:42:40
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 17:42:51
x13)
Már rég itt tombolna a nyomorék bohóc.
Biztatási kár
(
x10)
Dec 01, 2023 17:42:57
x10)
Ez az időjárás, ami ma volt, az még egy rutinos vezetőnek sem leányálom, nem hogy gyagya átmenjen a vizsgán. :O
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:43:04
x45)
sodika.gay te sunkafej
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2023 17:43:50
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 17:43:54
x13)
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:44:19
x45)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 17:44:41
x13)
4mp...legközelebb majd erre is jobban figyelek.
linziasztal01
(
x77)
Dec 01, 2023 17:44:43
x77)
sodika.gay - re feltöltöd és bemásolod ide a linket, a többi megoldjuk.
:)))) nem lesz sok dolgunk vele, igaz? :D
:)))) nem lesz sok dolgunk vele, igaz? :D
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 01, 2023 17:45:11
x48)
Gayza szerinted nem gyanús nekünk, hogy a nagy feljelentésed óta, amikor közösen privátoltátok a youtube fiókjaitokat a fikással most hirtelen a vizsganaphoz közel megjelensz és elkezdesz hazudozni ? 🤣
kissendrevagyok
Ásó27
(
x68)
Dec 01, 2023 17:45:26
x68)
Mennyit fizetett Endre ezért? Holnap megy vizsgázni?
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Dec 01, 2023 17:46:12
x12)
Dec 01, 2023 17:46:12
De nem érted,mekpaszta a jogsit. Dec 01, 2023 17:46:12
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:47:17
x45)
Az se gyanús hogy Géza akinek állandóan 4+ auto van a nevén, meg állandóan autókat hoz be azt írja hogy “corsa vagy mi” amikor pontosan ismeri az autómárkákat és típusokat.
ORFK-s troll
Dec 01, 2023 17:47:19
Okmányirodás trollok: mennyi idő után fog látszódni a rendszerben? Ma le akartam kérdezni gyagyást, de valakinek dolgoznia is kellett. *ásít*
Dec 01, 2023 17:47:19
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Dec 01, 2023 17:47:35
x2)
Levizsgázott, a nőket szereti te pedig abbahagytad a mixet igaz sunka? Aztán felebredtel te chipszabalo utolsó dagadt geci
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 17:48:23
x13)
Endre, miért leakelsz olyannak, aki kettéhugyozta anyád kerítését? Többen kérdezik.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 01, 2023 17:50:31
x12)
Egyébként simán behazudja a korcs hogy megvan a jogsi.Csak vehessen valami szart a csöves nevére.Utána meg kurva mindegy van e jogsija vagy nincs.
Klohek
(
x12)
Dec 01, 2023 17:50:51
x12)
Jól be lehettek baszva, mindketten..
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 01, 2023 17:51:56
x48)
Gayza ne felejtsd el feltölteni a fikásra terhelő pendrive adatok is amivel 2 éve hitegetsz minket.
gofile.io
kissendrevagyok
gofile.io
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 17:52:07
x4)
Najóvan Gyagya, úgy is itt vagy, mondjad az igazat, ne a Sunkától kelljen megtudni mindent. Ez itt a te fórumod!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 17:52:28
x13)
Múlt héten még a stoptáblánál elfelejt visszaváltani a nyomorék, ma meg sikeres forgalmi vizsgát tesz. Na takarodj innen, dagadt. Kép az üzenetről?
-
Dec 01, 2023 17:54:09
Van nyoma valahol annak, hogy merre mentek és mennyit vezetett? Mert hallottam már olyan sztoriról, hogy pár tízezer forintért egy 20 perces körút után megkapta valaki a jogsit, az viszont kizárt, hogy sodika akár csak közepesen szarul képes volt végigvezetni az egyik útvonalat, akárhogy betanulta.
Dec 01, 2023 17:54:09
Biztatási kár
(
x10)
Dec 01, 2023 17:54:53
x10)
Ha fizetett, akkor a legkönnyebb begyakorolt útvonalon tehette le a vizsgát.
Én nem parázok, egy másik kocsival elindulni sem fog tudni. :)
Én nem parázok, egy másik kocsival elindulni sem fog tudni. :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 01, 2023 17:54:59
x5)
Endi nehogy így járj este! Tibinek is elvitte a cica a pöcsét!
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2023 17:55:52
x30)
Nálunk a motoros oktatónak volt fedélzeti kamera a kocsiban. Most nem tudom ez csak magának vagy kötelező-e.
Endrének ha valóban történt sikeres forgalmi vizsga akkor az csakis kenőpézzel sikerülhetett.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 01, 2023 17:57:13
x12)
Szerintem most a dagadt igazat mond.A sodi hazudik amikor megírta neki hogy jogsi van.Pofátlanul behazudja a korcs mert a jelenlegi célja a csöves láncolás és egy autó ami nem a saját nevén van.És jogsi nélkül nem érdemli meg mint tudjuk.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 01, 2023 17:57:22
x48)
Gayzát megállította a piros lámpa a kép feltöltése előtt.. Ebben eddig lehetett eljutni 🚦
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 17:58:02
x45)
Géza elküldte a képet, csak véletlenül az előlapi kamerával fotózta a beszélgetést, és ez jött át:

Klohek
(
x12)
Dec 01, 2023 17:58:44
x12)
Gayzát megállította a piros lámpa a kép feltöltése előtt.. Ebben eddig lehetett eljutni 🚦
Az is lehet, hogy épp most halt meg, de holnapra jobban lesz..
Kakaspina
(
x24)
Dec 01, 2023 18:00:02
x24)
Géza, te gusztustalan aljas, sittes, dagadt cigány.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 18:00:20
x45)
Egyébként Endre nagyon helyes hogy már bérkommenteket veszel a fórumra.
40_éves_junior
(
x6)
Dec 01, 2023 18:00:34
x6)
röff
sicc!
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 18:00:52
x4)
Mondjuk ha megvan a jogsi az valamennyire jó is, mert akkor Sodi várható élettartama JELENTŐSEN lecsökkent, csak nehogy mást is magával rántson a túlvilágra.
linziasztal01
(
x77)
Dec 01, 2023 18:01:16
x77)
Ezzel a kommenttel lefaragott a felesége törlesztőjéből, hahó!
Okos sodi, asodi.
Okos sodi, asodi.
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2023 18:03:21
x30)
Mondjuk ha megvan a jogsi az valamennyire jó is, mert akkor Sodi várható élettartama JELENTŐSEN lecsökkent, csak nehogy mást is magával rántson a túlvilágra.
Szerintem abban kivételesen igazat mondott a korcs hogy a fiókban fog porosodni a plasztikkártya.
Egyrészt alkoholista, egy igazoltatás aztán repülne a nehezen megszerzett kártya.
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2023 18:03:59
x5)
Na mivan zsírdisznó bűnöző, unatkozol? Remélem Gyagyásfasz haverodat feljelentetted, ahogy ígérted, meg ugye Zahorán Csaba is meg lett ütölve, tudod!
Vagy inkább 200 ercsiért megint megszopkodtad a löttyedt faszát? Gyagyás is anno jól mekpaszta Laumót mi, te igazmondó hegesztőmérnök?
Nyugodtan takarodhatsz a kurva anyádba Mejszike (igen, a hapsikurva akire rámozdultál) befordított faszát nyalogatni, bűnöző csaló rohadék patkány.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 18:04:10
x45)
Ő Csehszlovákián keresztül hozza haza a Berlinben megvásárolt autót.
Kakaspina
(
x24)
Dec 01, 2023 18:05:30
x24)

A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 18:06:04
x45)
Lehet hogy Endre éppen Kántort (rip) veszi elő a romok alól, hogy egyszerre legyen a képben ő és az autója
trolléga
(
x30)
Dec 01, 2023 18:09:26
x30)
Pedig a jelek alapján egyértelmű volt: tegnapelőtt beirta tranyó tiktik kommentbe hogy sikeres jogsiig semmiről semmit nem kommentál, tegnap pedig már tranyó lájfszban hetyetyézett. Lebuktatta magát asodi hogy tegnap sikeresen levizsgázott. *pr*
-
Dec 01, 2023 18:10:35
Dec 01, 2023 18:10:35
Kakaspina
(
x24)
Dec 01, 2023 18:13:00
x24)
Kemény vagy csoki.
keserke
(
x4)
Dec 01, 2023 18:15:57
x4)
Csak azt mondtam, hogy lehet, hogy fontos infókat csepegtet. Ha már veszi a fáradtságot, hogy felemelje a hájas seggét és beírjon a fórumra, akkor azt valszeg okkal teszi.
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2023 18:16:07
x30)
Gecinyalo Endre
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 01, 2023 18:17:12
x23)
Mi a snecológia első tétele? A Sodi mindig hazudik! Szóval amig nincs valamilyen bizonyíték nemcsak a sikeres vizsgáról, hanem csak magáról a vizsgáról, addig kezeljük igy ezt. Például simán lehet hogy azért hazudja ezt mert fosik hogy tudjuk mikor lesz a vizsga és készülünk valamivel és ezért akarja elaltatni az éberségünket.
Amúgy pár hónapja kelet új személyit kérnem mert az előző lejárt. 1 hét volt mire megérkezett az új. Tehát esélyes hogy azzal akar majd védekezni hogy 1 hét múlva majd megmutatja a plasztikot, hogy addig is azt higgyük, hogy tényleg sikerült neki.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amúgy pár hónapja kelet új személyit kérnem mert az előző lejárt. 1 hét volt mire megérkezett az új. Tehát esélyes hogy azzal akar majd védekezni hogy 1 hét múlva majd megmutatja a plasztikot, hogy addig is azt higgyük, hogy tényleg sikerült neki.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 18:18:50
x45)
200 euro WUn, semmi más okból nem ír ide ez a szenny
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 01, 2023 18:19:02
x6)
nincs az a korrupt vizsgabiztos aki egy ilyen balfaszt átenged, aki megijed egy szembejövő autótól, vagy nem ismeri fel a jobbkezeseket.
gobesug
(
x30)
Dec 01, 2023 18:19:13
x30)
Endre, otodiken delutan 3kor jon a GTA VI trailer.
Ideje készíteni a stúdiót
Ideje készíteni a stúdiót
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 01, 2023 18:19:16
x13)
Mi a snecológia első tétele? A Sodi mindig hazudik! Szóval amig nincs valamilyen bizonyíték nemcsak a sikeres vizsgáról, hanem csak magáról a vizsgáról, addig kezeljük igy ezt.
Már rég elöntötte volna a fórumot a fölényeskedő auti-cunami. Lófasz volt itt ma kérem, nem sikeres vizsga.
dilomalo
(
x1)
Dec 01, 2023 18:19:25
x1)
Najóvan Gyagya, úgy is itt vagy, mondjad az igazat, ne a Sunkától kelljen megtudni mindent. Ez itt a te fórumod!
Endre szerint ez Gayza fóruma nem?
DonDraper
Dec 01, 2023 18:20:06
inkább ugorjál már Tajgival együtt, zsírdisznó.
Dec 01, 2023 18:20:06
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 01, 2023 18:20:19
x45)
Géza, belefulladtál a chipsbe? Hahó?
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 01, 2023 18:20:23
x4)
Ilyen pénzek a busáknak, olyan pénzek a jabbának, az olajradiátor meg mindjárt lebassza az áramot a putriban..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
-
Dec 01, 2023 18:22:05
Ez visszafele sült el, jó pihenést! Majd legközelebb erre is figyelsz!
Dec 01, 2023 18:22:05
ascites
(
x57)
Dec 01, 2023 18:23:45
x57)
Ha a púp tényleg levizsgázott *pr* akkor ennek nem nagy hírértéke van. A gyagyás órákon belül ünnepelne, ha nem a fórumon, akkor a tiktiken.
Viszont ha nem volt plasztikkártyaszerzés, akkor ez vagy egy összehangolt támadás, hogy védjék a púpos valódi vizsgaidőpontját, vagy a gyagyás vizsgáztatja a mentorát.
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 01, 2023 18:25:09
x6)
igen, egyértelmű terelés.
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy korallzatony tetejen haljon ehen, tamadjon ugyanott fel, majd ujra haljon ehen.
Aztan mehet a pokolba.