Most azt nézem, hogy a Pédián az van, hogy a Fidortól vette fel az egyik hitelt, de ami bizonyítékként be van linkelve, az csak azt mondja, hogy a fidoros számlája nyáron már üres volt. Szóval lehet, hogy a 600 eurós tényleg valami osztrák genya volt, az 1500 eurós pedig az Aux. Utóbbi biztos: forum.sodika.org/?pageNo=12419&highlight=1257256#comment-1257256
Sajnos sokszor megy az örvendezés a fórumon olyanok miatt, aminek semmi valóságalapja, ezért nem jegyeztem meg az arabot. A Pédia nem említi, hogy a púpos azt mondta volna, hogy arabtól kapott zsét, pedig ez tuti benne lenne.
értelmi fogyatékos az endre. kb 8 éve mikor még csak párezer eurós tartozása volt, benyújtott még kérelmet ugyanannyi hitelre, és mikor megkapta, duplakurvás faszveretéssel ünnepelte meg ez a keresztny hazafi. Igen, azt, hogy a bankok rásóztak egy nagy hitelt hatalmas kamatokkal. Úgy viselkedett, mint aki bónuszt vagy jutalmat kap, nem egy kibaszott uzsorahitelt. Tényleg teljesen agyalágyult ostoba balek faszról van szó
Egy maratoni tiborlájvban beszélt az arab lóvéról.
Tibor szokás szerint üvöltött, hogy honnan vesz pénzt.Sodrák nyugtatta, hogy lesz pénz.
Azt csak sneci tudja-vagy már ő sem-, hogy hány helyről vett fel pénzt.
Van púpjában minden jó,
Seggébe nyúlt a tranyó!
Tegyuk hozza, hogy annyiban igaza van, hogy egy nyolc eves hitelnel mar szinte biztos, hogy nem eli meg a futamido veget.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Na és gondolom egy teljes család életével és minden vagyonával egyenértékű vagy, tehát ha eloroznak, azokat a földdel kell egyenlővé tenni, jól tévedek?
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Egyszer pofázta a sodrák,hogy ő 100 évre tervez.
Gondolom Galapagosi Óriásteknősnek hiszi magát, mert akkor még a 220 év is elérhető.
A hitelpiramisbol inkabb az latszik, hogy 2024 -ig sem tervezett.
50 liter tusfürdő a lefolyóba
később viszont már elment a kedve a sodinak!
vérdíj target nr. 1
Milyen nenivel? Te buzi vagy. Neked meg tibire se all fel, mert impotens is vagy, hat mit akarnal te ket notol?
Jaj csacsi oszfasz pedofil…
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nekem volt kedvem, csak a faszomnak nem. Így pontos.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Esetleg kösse fel vele saját magát egyik púpszászi villanykaróra.
Én nem hibáztatom asodit. Még csak most múlt 40 éves, papírforma szerint hitelképes a bankok kockázatelemzői simán úgy érzik, hogy visszajön pár év alatt az a pénz. Ők is azt mondják: jó lesz ez! Mi viszont itt a tanszéken tudjuk ugyebár, mi szokott ez után a mondat után következni...
A kockázatelemzők csak azt nem tudják, hogy egy pénzzsonglőr élősködőről van szó, akinek bármelyik pillanatban szétpukkanhat a mája.
Szóval én megértem asodit, utolsó éveiben seggére ver a millióknak, a zsidóbankok meg hadd szívják a könnyeiket a temetésén.
A tipikusan sodis duplacsavar viszont az, hogy még milliókból se sofőrös Bentley-vel csapatja Szolnok utcáin (jogsi nem áll rendelkezésre ugye), egyszerre két fullos anyósülésdíszt cidáztatva, hanem a 15 fokban vacogva egy macskahúgyos matracon vedel magányosan, és igazából ő se tudná pontosan megmondani, hogy folytak ki milliók a kezéből, amikor világéletében sosem csinált mást, csak nyomorgott.
Pont, hogy a bankok is látják, hogy egy kókler szarkupac aki egy féléves munkaviszont sem képes összehozni, ezért is marad neki csak az uzsora. Még a bankok is jól lehúzzák a piti 1-2 ezer eurós hitelecskékkel.
Na bumm.
A tipikusan sodis duplacsavar viszont az, hogy még milliókból se sofőrös Bentley-vel csapatja Szolnok utcáin (jogsi nem áll rendelkezésre ugye), egyszerre két fullos anyósülésdíszt cidáztatva, hanem a 15 fokban vacogva egy macskahúgyos matracon vedel magányosan, és igazából ő se tudná pontosan megmondani, hogy folytak ki milliók a kezéből, amikor világéletében sosem csinált mást, csak nyomorgott.
Ez az egyik kedvencem, hogy a barom balfasz még elmulatni is képtelen volt a pénzt. Ott volt berlinben ahol pénzen kb minden földi élvezetet meg lehet venni, de kokain és kurvázás helyett is csak az amazon hordta ki a kilóméternyi kábelt meg zöldháttereket egy lyukba ahova csak aludni engedték be.
Elképzelem ahogy az autista ott “höhöhö”-zik a villanyora előtt hogy “deeepörög” majd közli hogy az csak jó ha gyorsan pörög mert minél
tobbet forog az óra annál több hőt ad le maga az óra tehát ez neki jó
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Szerintem abban van, hogy az anyja fizeti az átalányt, aztán éves leolvasásnál majd kezeli. Ha más nem, hitelből.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ott az illegális napelem, lehet azt gondolja a barom hogy az akkor fedezi.
Endre, tessék szépen előremenekülni és 15 millióért akkumulátoros napelem rendszert telepíteni, Géza és Épi-Tech Kozma azonnal segít
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
mutassa meg, hogy hogyan élezi meg rajta a kést
le vagy tiltva, kurva anyád
itt nem is a két nőn van a hangsúly, hanem azon h mit akar tőlük.
egy egészséges heteró férfi két jó nőt felváltva dugna, de a gyagyásnak csak annyi vágya van hogy a faszával játszon valaki. bárki.
nincs szexuális vonzódása a nőkhöz, a női testhez (kerek fenék, cickók stb semmit nem jelent neki) csak a fütyi legyen stimulálva. bármi által. legyen az egy kurva vagy egy kőműves keze. vagy épp utóbbi férfi segge.
Én biztos vagyok benne, hogy átalányt fizetnek.
Éves leolvasás nem tudom mikor lesz náluk, de Golda tuti agyvérzést kap, még akkor is, ha a Púpos esetleg besegít a fizetésben.
Amennyiben átlépik a kedvezményes fogyasztást, a jelenlegi szabályok szerint egy évig emelt sávba esnek.
Ismerve az MVM-et, vagy visszakapják, vagy nem... :)
páty2: *felkészül
vérdíj target nr. 1
A púpos szatírnak fogalma nincs a való életről, csak azt tudja, hogy "jó ez az olajradiátor."
Jó egy kis lyukban, amikor 0-24-ben megy. Ha kikapcsolja, egy ilyen szigetelés nélküli épületben olyan, mintha semmit nem fűtött volna egész nap.
Még Kaffka Tibi is kiröhögte élőlájvban a fogyasztás miatt, de láthatóan nem nagyon foglalkozott vele.
"Majd meglátjuk" mondta a pik data felhőének.
Ha már a hires Welche Wurst lájfsz szóba került:

"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
konteó mód be: vagy a questor pénzekból csöpögtetett neki golda
Ezek a legjobb részek minden évadból, amikor nem foglalkozik a következményekkel. Így süllyedt el a hitelspirálban, ezért kellett púpszászra menekülnie. Azért csinálja ezeket, hogy a trollokat szórakoztassa.
Tavaly golda questor pénzért kaptam rendesen.
Nem azt mondtam,hogy kapott a quaestortól Golda pénzt,hanem azt, hogy valószínűleg kaphatott.
A quaestort körülzsongó ügyvédekből többen bizonyíthatóan elég jól kaszáltak.
Golda kapott pénzt??
Valószínű.
Valóban konteo,mert ezt soha nem fogjuk megtudni.
Az arab pénzról egy alkalommal beszélt, aztán soha többet.
De sodiról beszélünk.Mond ezer dolgot ezer módon.
Sodi kijelentéseire nem lehet alapozni.
És milyen jól szórakozunk. Kétszer volt valami célja is életében:
- először nagy videós akart lenni,
- aztán jogsit szerezni, hogy méltó legyen egy herélt csövesre
Spoiler: egyik sem jött / nem fog össze jönni.
De egyébként tényleg sosem tervez meg kalkulál, hanem “majd lesz valahogy, és jól lesz.” És ez az illúzió tartható is volt, mert amíg kényelmesen hitelbe tudta verni magát addig az autipajzs működött is. Csak a “nem próblémakereső szemlélet” most megbosszulja önmagát. Mert ahogy sokszor Vekni mondta: “mindig úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy a legjobb kimenetel fog megvalósulni, ha meg gond lesz, ráérsz akkor foglalkozni vele.”
Hát most kénytelen lesz, mert a “legjobb kimenetele” is a történetének egy ótvar putri, angolnázás és segélyek. Vagy ingyenkonyha és Blaha.
nem a kvesztor vittte el hanem a kurvák)))))))))))
Hát itt írják!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Linkeled a rosszlányok-os oldalad má?!
Többen kérdezik :D
Elküldtem a snecimano gmailre. Tárgy: nekem is 23 centi!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nagyon jó kép ez is, viszont itt látszódik, hogy valójában milyen hatalmas is a vekni 😂😂

Talán itt lehet a legjobban kivenni az iszonyatos méretű, saját gravitációs mezővel rendelkező vekni, és a gyernőtt ravatal test arányait.
Illetve a kép alkalmas a kezdők számára megérteni miért kapta a “gnóm” becenevet a szatír:

Auris az autisnak? A teknős mindig meg tud lepni még mindig.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Tibcedeszt sem tudta soha atbaszni.
Nem kene a Frontinra vegyespalinkat tolteni!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hahó, két masszázs néniről volt szó, a berlini ratyifővárosban ez nem feltétlenül nem jelenti azt, hogy pöcsöslányokkal akart fasztveretni, ugyanis a kegyelem a pöcshöz jár!
Endre egy pedofil!
Akkor még nem kellett fiakkra a pitonsznak, elég volt 2 hét gecitakarék
A Mi kulás? kérdésre a macskaól számos megoldást kínál...
Endre lesz a samesz, azt gyujtogatja majd Golda :)
KURVArangy
Nem feltétlenül nincs vezetésióra-előfizetése.
mostmár nemcsak az anyját, az autósiskolát, az oktatót, az időjárást, hanem a Mikulást is hibáztatni fogja!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Pont úgy ahogy okt.23-án jogsi és lakóautó, meg ahogy 40 évesen medencés iroda, és a shiker napján repcsi.
ascites
(
x57)
Dec 05, 2023 14:42:59
x57)
Ascites kollegának.
Biztosan igazad van a fidorra emlékszem.
Viszont magyarázott arab hitelról is.Ez is így volt, mert többen is irkáltunk neki, hogy az arabok élve elássák, ha nem fizet.
Lehet, hogy az arab lóvé akkor egy terelés volt soderátortól.
Biztosan igazad van a fidorra emlékszem.
Viszont magyarázott arab hitelról is.Ez is így volt, mert többen is irkáltunk neki, hogy az arabok élve elássák, ha nem fizet.
Lehet, hogy az arab lóvé akkor egy terelés volt soderátortól.
Most azt nézem, hogy a Pédián az van, hogy a Fidortól vette fel az egyik hitelt, de ami bizonyítékként be van linkelve, az csak azt mondja, hogy a fidoros számlája nyáron már üres volt. Szóval lehet, hogy a 600 eurós tényleg valami osztrák genya volt, az 1500 eurós pedig az Aux. Utóbbi biztos: forum.sodika.org/?pageNo=12419&highlight=1257256#comment-1257256
Sajnos sokszor megy az örvendezés a fórumon olyanok miatt, aminek semmi valóságalapja, ezért nem jegyeztem meg az arabot. A Pédia nem említi, hogy a púpos azt mondta volna, hogy arabtól kapott zsét, pedig ez tuti benne lenne.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 14:43:50
x13)
Egyébként most már havonta 1200 eu a törlesztése.
Erre mostanában figyelt fel Hahó kollega.
Egyébként tényleg igazi AUTISTAALKOHOLISTA a sodrák, mert csak a pénzhez való hozzájutás érdekelte.
Az már nem,hogy ezt vissza is kell fizetni.
A kis telhetetlen alkesz közben söröshordóra itta magát.
Egyébként tényleg igazi AUTISTAALKOHOLISTA a sodrák, mert csak a pénzhez való hozzájutás érdekelte.
SporoloProli
(
x3)
Dec 05, 2023 14:50:20
x3)
Bevételt kell növelni. Megmondta Tibornak is. A bevétel növelése mellett fontos gazdasági döntés a hajléktalan konyhára járás is. Mint minden nyugati programozó.
tigris
(
x1)
Dec 05, 2023 14:51:45
x1)
értelmi fogyatékos az endre. kb 8 éve mikor még csak párezer eurós tartozása volt, benyújtott még kérelmet ugyanannyi hitelre, és mikor megkapta, duplakurvás faszveretéssel ünnepelte meg ez a keresztny hazafi. Igen, azt, hogy a bankok rásóztak egy nagy hitelt hatalmas kamatokkal. Úgy viselkedett, mint aki bónuszt vagy jutalmat kap, nem egy kibaszott uzsorahitelt. Tényleg teljesen agyalágyult ostoba balek faszról van szó
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 14:52:45
x13)
Egy maratoni tiborlájvban beszélt az arab lóvéról.
Tibor szokás szerint üvöltött, hogy honnan vesz pénzt.Sodrák nyugtatta, hogy lesz pénz.
Azt csak sneci tudja-vagy már ő sem-, hogy hány helyről vett fel pénzt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 14:53:25
x45)
Endre, tényleg igaz hogy az újszászi Mikulás ünnepélyen te leszel a Télapó szánját húzó rénszarvas? Xd
Ahhoz vettél 100 órát? Te barom a magadfajta Jávorszarvast oda engedik jogsi nélkül is
Ahhoz vettél 100 órát? Te barom a magadfajta Jávorszarvast oda engedik jogsi nélkül is
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 14:58:15
x13)
A lényeg itt a folyamat,amely pedosodrák totális összeomlásához vezetett, púpszászra száműzve púpost.
Ezek után egy új Berlin, vagy Bécs kizárt. Még távmunkában sem.
Ezek után egy új Berlin, vagy Bécs kizárt. Még távmunkában sem.
Titánkeretes szemüveg
Dec 05, 2023 15:06:22
Segítség, nem egy ekkora veknire terveztek
Dec 05, 2023 15:06:22
SporoloProli
(
x3)
Dec 05, 2023 15:07:01
x3)
Endre, tényleg igaz hogy az újszászi Mikulás ünnepélyen te leszel a Télapó szánját húzó rénszarvas? Xd
Van púpjában minden jó,
Seggébe nyúlt a tranyó!
Mitokondrium
(
x7)
Dec 05, 2023 15:10:20
x7)
Tegyuk hozza, hogy annyiban igaza van, hogy egy nyolc eves hitelnel mar szinte biztos, hogy nem eli meg a futamido veget.
Söröskorsó
Dec 05, 2023 15:14:16
Segítség, nem egy ekkora veknire terveztek
Na és gondolom egy teljes család életével és minden vagyonával egyenértékű vagy, tehát ha eloroznak, azokat a földdel kell egyenlővé tenni, jól tévedek?
Dec 05, 2023 15:14:16
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 05, 2023 15:15:26
x48)
Endre azért a szisza még válaszol neked messengeren ?
kissendrevagyok
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 15:16:59
x13)
Gondolom Galapagosi Óriásteknősnek hiszi magát, mert akkor még a 220 év is elérhető.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 05, 2023 15:19:30
x7)
A hitelpiramisbol inkabb az latszik, hogy 2024 -ig sem tervezett.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 15:30:26
x45)
Örök igazság hogy mindig akkor készülnek meg a legnagyobb szopások, amikor a tranyo és a vekni is ilyen kényszeresen radar alatt van.
Vélelmezhető hogy pár napon belül roham lesz, tessék készenlétben állni.
Vélelmezhető hogy pár napon belül roham lesz, tessék készenlétben állni.
Étkezési szokások
Dec 05, 2023 15:31:59
50 tekercs WC papír a szájba.
Dec 05, 2023 15:31:59
Fürdési szokások
Dec 05, 2023 15:35:46
50 tekercs WC papír a szájba.
50 liter tusfürdő a lefolyóba
Dec 05, 2023 15:35:46
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 15:45:54
x13)
Egy phisztos.
Amikor soderátor manipulator felvette a számtalan banktól a lóvét, akkor ő kötelezettséget vállalt ezen pénzhalmok visszafizetésére kamatostul.
Az már nem érdekli a bankokat, meg a törvényt, hogy sodika belátási képessége "meglehetősen szúk" volt ezen időpontban.
Goldamami és soderitto úgy okoskodnak,hogy egy laza kis magáncsőd, oszt ciao ciao bambino.
Ez csalássorozat volt elég rendesen.
Sodrák hitelfelvételei felvetik a rosszhiszemű szerződés, csalás lehetőségét.
Fiktív tartózkodásra vett fel hitelt.
Tudta,hogy többször lehet munkaképtelen a törlesztési idő alatt.
Ha a hitel felvételekor hiányzott a biztos hitelfelvételi szándéka, akkor bizony endre elkövette a hitelcsalást.
A tetejébe teljesen vagyontalan is.
Eleve úgy gondolkodott, zhogy csak a bank veszít.
Ez böri-böri lesz endrello.
Amikor soderátor manipulator felvette a számtalan banktól a lóvét, akkor ő kötelezettséget vállalt ezen pénzhalmok visszafizetésére kamatostul.
Az már nem érdekli a bankokat, meg a törvényt, hogy sodika belátási képessége "meglehetősen szúk" volt ezen időpontban.
Goldamami és soderitto úgy okoskodnak,hogy egy laza kis magáncsőd, oszt ciao ciao bambino.
Ez csalássorozat volt elég rendesen.
Sodrák hitelfelvételei felvetik a rosszhiszemű szerződés, csalás lehetőségét.
Fiktív tartózkodásra vett fel hitelt.
Tudta,hogy többször lehet munkaképtelen a törlesztési idő alatt.
Ha a hitel felvételekor hiányzott a biztos hitelfelvételi szándéka, akkor bizony endre elkövette a hitelcsalást.
A tetejébe teljesen vagyontalan is.
Eleve úgy gondolkodott, zhogy csak a bank veszít.
Ez böri-böri lesz endrello.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 15:48:16
x13)
Bocs !!
Egy kis javítás.
Nem hitelfelvételi, hanem hitelvisszafizetési szándéknak kell meglennie.
Ezt elírtam. Sorry
Egy kis javítás.
Nem hitelfelvételi, hanem hitelvisszafizetési szándéknak kell meglennie.
Ezt elírtam. Sorry
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 15:52:48
x13)
Egyébként endruska, ha már szereted a Bh-kat, akkor buzgó figyelmedbe ajánlom a
1999.104-es,a 2000.6-os, és a 2011.58-as BH-t.
Ezen kis szösszenetek a HITELCSALÓKRÓL-TEHÁT RÓLAD-SZÓLNAK
1999.104-es,a 2000.6-os, és a 2011.58-as BH-t.
Ezen kis szösszenetek a HITELCSALÓKRÓL-TEHÁT RÓLAD-SZÓLNAK
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 05, 2023 16:06:31
x5)
Ebből a "live megölöm a csáládját"-ból mekkora bánó is lett? :DD
Kiss Farkas Farkas
Kötőjel
(
x12)
Dec 05, 2023 16:13:57
x12)
MaxPayne
(
x24)
Dec 05, 2023 16:34:16
x24)
Milyen nenivel? Te buzi vagy. Neked meg tibire se all fel, mert impotens is vagy, hat mit akarnal te ket notol?
Trottel
Dec 05, 2023 16:59:24
Nekem volt kedvem, csak a faszomnak nem. Így pontos.
Dec 05, 2023 16:59:24
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 05, 2023 17:22:55
x1)
Minden mástól eltekintve, szerintem új melocsá már csak angyalszárny lehet max. Pont ugyan azért akar remote munkát/ home office-t is. Mostanra már annyira lerokkant hogy nem lenne képes egy rendes munkahelyen működni mint ember. Otthoni munka ide vagy oda azért ha máskor nem az állásinterjún csak meg kell jelenni személyesen, legalább egy videótelefonos beszélgetés. Hát hogy nézett ki a múltkori lájf konferencián is a többi aljadékkal. Másrészt amennyi német tudás eddig volt a fejében ("Welche Wurst?") már az is rég tovaszállt... Verjem a masnis CV-be. Ki a fasz venné fel, nem felhőének ez hanem egy sima hétköznapi lerobbant, utolsó alkesz. Csak az ól választja el attól hogy hajléktalan legyen...
Klohek
(
x12)
Dec 05, 2023 17:29:25
x12)
Dec 05, 2023 17:29:25
Ebből a "live megölöm a csáládját"-ból mekkora bánó is lett? :DD
. 300.000 Ft majd legközelebb jobban figyel.. Dec 05, 2023 17:29:25
Szögedisanyi
Dec 05, 2023 17:47:16
Javaslat:
Kiss Endre Farkas a hasztalanul a lába között lógó szamárfaszt, hosszában vágja ketté, és használja gatyamadzagnak.
Kiss Endre Farkas a hasztalanul a lába között lógó szamárfaszt, hosszában vágja ketté, és használja gatyamadzagnak.
Esetleg kösse fel vele saját magát egyik púpszászi villanykaróra.
Dec 05, 2023 17:47:16
sörtötbontok
(
x8)
Dec 05, 2023 17:51:29
x8)
Endre, az igaz, hogy Bubuka óta nem szarsz, hanem visszatartod, hogy ne mondhassa senki, hogy "a szerelmedet basszák, miközben kakálsz"?
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 05, 2023 18:38:53
x16)
Én nem hibáztatom asodit. Még csak most múlt 40 éves, papírforma szerint hitelképes a bankok kockázatelemzői simán úgy érzik, hogy visszajön pár év alatt az a pénz. Ők is azt mondják: jó lesz ez! Mi viszont itt a tanszéken tudjuk ugyebár, mi szokott ez után a mondat után következni...
A kockázatelemzők csak azt nem tudják, hogy egy pénzzsonglőr élősködőről van szó, akinek bármelyik pillanatban szétpukkanhat a mája.
Szóval én megértem asodit, utolsó éveiben seggére ver a millióknak, a zsidóbankok meg hadd szívják a könnyeiket a temetésén.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 05, 2023 18:40:46
x38)
Ezt nagyon szépen leírtad, annyi hiányzik csak a végéről, hogy ASODI ezt mind magának köszönheti, ő a hibás, és dögöljön meg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ascites
(
x57)
Dec 05, 2023 18:41:32
x57)
A fikás számára akkor indult el a visszaszámlálás, amikor először belekarmolt az összeharácsolt hitelébe. Addig tudta, hogy a hitelkeret csak biztonságnak van ott, de azután már kápéként kezelte.
Még zsidó bankárost is megpróbált játszani a csöveseivel és lumpnejeivel, de mivel egy excel táblázatot nem tud tisztán tartani, egy sima százalékszámítást sem tud elvégezni, és a logikus gondolkodás amúgy is gondot okoz az avasdiófejének, természetesen csak mélyebbre temette magát vele.
Még zsidó bankárost is megpróbált játszani a csöveseivel és lumpnejeivel, de mivel egy excel táblázatot nem tud tisztán tartani, egy sima százalékszámítást sem tud elvégezni, és a logikus gondolkodás amúgy is gondot okoz az avasdiófejének, természetesen csak mélyebbre temette magát vele.
MegintKezded
(
x6)
Dec 05, 2023 18:41:50
x6)
Pont, hogy a bankok is látják, hogy egy kókler szarkupac aki egy féléves munkaviszont sem képes összehozni, ezért is marad neki csak az uzsora. Még a bankok is jól lehúzzák a piti 1-2 ezer eurós hitelecskékkel.
Negermann
Dec 05, 2023 18:52:26
Ez az egyik kedvencem, hogy a barom balfasz még elmulatni is képtelen volt a pénzt. Ott volt berlinben ahol pénzen kb minden földi élvezetet meg lehet venni, de kokain és kurvázás helyett is csak az amazon hordta ki a kilóméternyi kábelt meg zöldháttereket egy lyukba ahova csak aludni engedték be.
Dec 05, 2023 18:52:26
Hahó
(
x136)
Dec 05, 2023 18:55:47
x136)
Fikás indítsd a villanyórás lájvot, mutasd hogy pörgeti az olajradiátor!
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 19:02:49
x45)
Elképzelem ahogy az autista ott “höhöhö”-zik a villanyora előtt hogy “deeepörög” majd közli hogy az csak jó ha gyorsan pörög mert minél
Hahó
(
x136)
Dec 05, 2023 19:07:37
x136)
Szerintem abban van, hogy az anyja fizeti az átalányt, aztán éves leolvasásnál majd kezeli. Ha más nem, hitelből.:)
Telebetyár_Időtelefon
Dec 05, 2023 19:10:38
Süsü-song
Ó a duplakurvás faszveretés,
Röpködnének a hitelecskék,
Kártyenkamat az égbe hatolna,
Nem lennék ilyen hídangolna.
Ezt a vágyat senki se érti,
Se Andi, se Lau, csak Tibcsi,
Senki, senki itt a világon,
Mi is a pedofil álom, jaaajhh.
8 órázó szürkeegér
Ó a duplakurvás faszveretés,
Röpködnének a hitelecskék,
Kártyenkamat az égbe hatolna,
Nem lennék ilyen hídangolna.
Ezt a vágyat senki se érti,
Se Andi, se Lau, csak Tibcsi,
Senki, senki itt a világon,
Mi is a pedofil álom, jaaajhh.
Dec 05, 2023 19:10:38
linziasztal01
(
x77)
Dec 05, 2023 19:11:33
x77)
Endre, milyen érzés nem kitörni a macskaólból? :)
Kamu osztrák lakcímet intézed, kezeled? :)
Kamu osztrák lakcímet intézed, kezeled? :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 19:12:00
x45)
Ott az illegális napelem, lehet azt gondolja a barom hogy az akkor fedezi.
Endre, tessék szépen előremenekülni és 15 millióért akkumulátoros napelem rendszert telepíteni, Géza és Épi-Tech Kozma azonnal segít
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 05, 2023 19:22:30
x8)
Endre! Akkor most mondhatjuk, hogy a jogsi project 100%, hogy elbukott? Tudomásul vetted, hogy gyalogos sodi asodi.
Heki a traki
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 05, 2023 19:26:00
x7)
mutassa meg, hogy hogyan élezi meg rajta a kést
sittessanyi
(
x7)
Dec 05, 2023 19:26:45
x7)
itt nem is a két nőn van a hangsúly, hanem azon h mit akar tőlük.
egy egészséges heteró férfi két jó nőt felváltva dugna, de a gyagyásnak csak annyi vágya van hogy a faszával játszon valaki. bárki.
nincs szexuális vonzódása a nőkhöz, a női testhez (kerek fenék, cickók stb semmit nem jelent neki) csak a fütyi legyen stimulálva. bármi által. legyen az egy kurva vagy egy kőműves keze. vagy épp utóbbi férfi segge.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 05, 2023 19:26:58
x11)
Éves leolvasás nem tudom mikor lesz náluk, de Golda tuti agyvérzést kap, még akkor is, ha a Púpos esetleg besegít a fizetésben.
Amennyiben átlépik a kedvezményes fogyasztást, a jelenlegi szabályok szerint egy évig emelt sávba esnek.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 05, 2023 19:28:06
x48)
Endre ugye nem a városmajor 27-re mész megint stalkoni a tranyót ?
kissendrevagyok
trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 05, 2023 19:29:51
x3)
hamarosan tranyó szülinap. szerintem vekni most intézi az ajándék kocsit, amivel pestre fog gurulni szíve kőműveséhez ;) minden a terv szerint halad, kezeli.
Kötőjel
(
x12)
Dec 05, 2023 19:30:52
x12)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 05, 2023 19:39:06
x11)
A púpos szatírnak fogalma nincs a való életről, csak azt tudja, hogy "jó ez az olajradiátor."
Jó egy kis lyukban, amikor 0-24-ben megy. Ha kikapcsolja, egy ilyen szigetelés nélküli épületben olyan, mintha semmit nem fűtött volna egész nap.
Még Kaffka Tibi is kiröhögte élőlájvban a fogyasztás miatt, de láthatóan nem nagyon foglalkozott vele.
trolléga
(
x30)
Dec 05, 2023 19:41:02
x30)
Másrészt amennyi német tudás eddig volt a fejében ("Welche Wurst?") már az is rég tovaszállt...
Ha már a hires Welche Wurst lájfsz szóba került:

technikai_proba
(
x1)
Dec 05, 2023 19:54:20
x1)
Tavaly decemberben állítása szerint snecike 1000 euro-t vett fel arab zugbankártól,hogy tudja finanszírozni budai úrifiú életstílusát.
Hahó
(
x136)
Dec 05, 2023 19:56:30
x136)
Ezek a legjobb részek minden évadból, amikor nem foglalkozik a következményekkel. Így süllyedt el a hitelspirálban, ezért kellett púpszászra menekülnie. Azért csinálja ezeket, hogy a trollokat szórakoztassa.
Balázs Padre
(
x13)
Dec 05, 2023 20:18:48
x13)
Tavaly golda questor pénzért kaptam rendesen.
Nem azt mondtam,hogy kapott a quaestortól Golda pénzt,hanem azt, hogy valószínűleg kaphatott.
A quaestort körülzsongó ügyvédekből többen bizonyíthatóan elég jól kaszáltak.
Golda kapott pénzt??
Valószínű.
Valóban konteo,mert ezt soha nem fogjuk megtudni.
Az arab pénzról egy alkalommal beszélt, aztán soha többet.
De sodiról beszélünk.Mond ezer dolgot ezer módon.
Sodi kijelentéseire nem lehet alapozni.
Penzmento
(
x6)
Dec 05, 2023 20:27:56
x6)
Broni ezermilliárdját is ellopták a kesztorosok….
🕎Endigame🕎
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 20:40:47
x45)
Teljesen egyértelmű hogy Kiss Endre Farkas (sörkárosult) a trollok szórakoztatására csinál mindent.
Ki lenne akkora barom, hogy az ismert univerzumok legnagyobb veknijével beálljon fotózkodni egy “a pékmester keze munkája” felirat alá

Ki lenne akkora barom, hogy az ismert univerzumok legnagyobb veknijével beálljon fotózkodni egy “a pékmester keze munkája” felirat alá

trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 05, 2023 20:43:57
x3)
És milyen jól szórakozunk. Kétszer volt valami célja is életében:
- először nagy videós akart lenni,
- aztán jogsit szerezni, hogy méltó legyen egy herélt csövesre
Spoiler: egyik sem jött / nem fog össze jönni.
De egyébként tényleg sosem tervez meg kalkulál, hanem “majd lesz valahogy, és jól lesz.” És ez az illúzió tartható is volt, mert amíg kényelmesen hitelbe tudta verni magát addig az autipajzs működött is. Csak a “nem próblémakereső szemlélet” most megbosszulja önmagát. Mert ahogy sokszor Vekni mondta: “mindig úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy a legjobb kimenetel fog megvalósulni, ha meg gond lesz, ráérsz akkor foglalkozni vele.”
Hát most kénytelen lesz, mert a “legjobb kimenetele” is a történetének egy ótvar putri, angolnázás és segélyek. Vagy ingyenkonyha és Blaha.
bronipótló szolg.
Dec 05, 2023 20:44:18
Broni ezermilliárdját is ellopták a kesztorosok….
nem a kvesztor vittte el hanem a kurvák)))))))))))
Dec 05, 2023 20:44:18
sörtötbontok
(
x8)
Dec 05, 2023 20:49:53
x8)
Endre, hónapok óta nincs csövestartás és mégis ugyanannyi pénzed van nincs, tehát technikailag ingyenes a Tibi.
Te meg hagyod, hogy a Bubuka csapkodja az ondós farkát a férfisegghez, miután kihúzta?
Te meg hagyod, hogy a Bubuka csapkodja az ondós farkát a férfisegghez, miután kihúzta?
linziasztal01
(
x77)
Dec 05, 2023 20:51:13
x77)
Ez egy rossz buzi!
Dörpepúp
(
x7)
Dec 05, 2023 20:52:01
x7)
Ez egy rossz buzi!
Hát itt írják!
linziasztal01
(
x77)
Dec 05, 2023 20:52:55
x77)
Hát itt írják!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 05, 2023 20:53:35
x48)
Már 3. napja nem jelentkezik a szisza Endi, baj van ????
kissendrevagyok
Dörpepúp
(
x7)
Dec 05, 2023 20:55:02
x7)
Elküldtem a snecimano gmailre. Tárgy: nekem is 23 centi!
keserke
(
x4)
Dec 05, 2023 20:56:10
x4)
Mikori ez a kép? Iszonyat ijesztő, de legalább szépen visszaadja a púpos fejszerkezetét: hosszúkás vekni, picsaszáj, Lenin jégtörő áll, zsidó orr, torzonborz haj, igénytelen borosta.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Google Maps
Dec 05, 2023 21:04:33
Endre, a KRESZ tudáshiányát mi nem tudjuk pótolni. Kérjük me menjen végig ugyanazon az útvonalon még 11223x alkalommal.
Dec 05, 2023 21:04:33
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 05, 2023 21:06:20
x21)
Mikori ez a kép? Iszonyat ijesztő, de legalább szépen visszaadja a púpos fejszerkezetét: hosszúkás vekni, picsaszáj, Lenin jégtörő áll, zsidó orr, torzonborz haj, igénytelen borosta.
Nagyon jó kép ez is, viszont itt látszódik, hogy valójában milyen hatalmas is a vekni 😂😂

Jutka műbarack
(
x5)
Dec 05, 2023 21:15:08
x5)
új tematikus
Kiss Farkas Farkas
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 22:20:56
x45)
Nagyon jó kép ez is, viszont itt látszódik, hogy valójában milyen hatalmas is a vekni
Talán itt lehet a legjobban kivenni az iszonyatos méretű, saját gravitációs mezővel rendelkező vekni, és a gyernőtt ravatal test arányait.
Illetve a kép alkalmas a kezdők számára megérteni miért kapta a “gnóm” becenevet a szatír:

A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 05, 2023 22:34:15
x45)
Egyébként azoknak akiknek nincs letöltve a kinai kémprogram (tiktiksz) Kiss Endre Farkasnak vannak brutálisan nézett videói, természetesen trollok által feltöltve.
Ezt a videót, ahol Kiss Endre Farkas homoerotikus módon egy kéz krémet nyom az arcára mintha az geci lenne 1.300.000 néztek meg, 80.000 feletti lájk van rajta.
Endre milyen érzés hogy egy troll a te videódból fizeti a fűtésszámlát miközben te egy bukott macskaólinfluencer vagy?

Ezt a videót, ahol Kiss Endre Farkas homoerotikus módon egy kéz krémet nyom az arcára mintha az geci lenne 1.300.000 néztek meg, 80.000 feletti lájk van rajta.
Endre milyen érzés hogy egy troll a te videódból fizeti a fűtésszámlát miközben te egy bukott macskaólinfluencer vagy?

-
Dec 05, 2023 23:13:06
Endre,jönnék haza Karácsonyra.
Szarsz egy vonatot?
Szarsz egy vonatot?
Dec 05, 2023 23:13:06
Sztrapacska
(
x6)
Dec 05, 2023 23:18:08
x6)
TŰZ TŰZ TŰZ
Auris az autisnak? A teknős mindig meg tud lepni még mindig.
Sályi Sándor pedot oktató
Dec 06, 2023 00:08:30
Endre, holnap ne gyere
Dec 06, 2023 00:08:30
Kakaspina
(
x24)
Dec 06, 2023 01:38:47
x24)
Hugyos.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Golda csiklója
(
x8)
Dec 06, 2023 03:57:57
x8)
Az olvasás is fórumozásnak számít te fikazabáló pedofil szardarab. Minket nem tudsz átbaszni. Nem a 4 osztályos herélt cigány buzi szerelmed vagyunk!!!
O és K együtt OK és minden OK!!
Mitokondrium
(
x7)
Dec 06, 2023 04:32:17
x7)
Az olvasás is fórumozásnak számít te fikazabáló pedofil szardarab. Minket nem tudsz átbaszni. Nem a 4 osztályos herélt cigány buzi szerelmed vagyunk!!!
Tibcedeszt sem tudta soha atbaszni.
Donate Anna
Dec 06, 2023 05:03:42
Csak dadogós kisnyugdíjas miatt regisztráltam megint. De látom hogy már nem ír ide.
Dec 06, 2023 05:03:42
Donate Anna
Dec 06, 2023 05:55:11
azok voltak a régi szép idők - viribűltűnk a skacokkal elég sokat. jókat kekkelgettűnk a sodin. de most már csak a legrosszabbak marattak itt.
Dec 06, 2023 05:55:11
Mitokondrium
(
x7)
Dec 06, 2023 06:45:15
x7)
azok voltak a régi szép idők - viribűltűnk a skacokkal elég sokat. jókat kekkelgettűnk a sodin. de most már csak a legrosszabbak marattak itt.
Nem kene a Frontinra vegyespalinkat tolteni!
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2023 06:48:12
x24)
endi, mikor lesz a vizsga? egész jók a kilátások az elkövetkezendő napokra...
Chatgpt "irodalom"
Dec 06, 2023 06:53:43
Az élet szeszélyes kanyarokban jár, gondolta a hajléktalan, miközben az ólban fűtött olajradiátor mellett kortyolgatta kezében a palackból emelt keserű nedűt. A hideg téli éjszakában a macska sem volt sokkal jobb állapotban, összegömbölyödve próbálta megőrizni testmelegét.
Ahogy a férfi visszagondolt az életére, egy keserű mosoly játszott az arcán. "Mindig minden jól ment," mormogta magában. Aztán eszébe jutott egy félreértett komment, egy maszturbációs partival kapcsolatban. Éveken át hordozta magában ezt a terhet, a reménytelenség érzésével küszködve.
Az alkohol megtette a magáét, és a hajléktalan élete végén egy elhagyatott macskaólban találta magát. Utolsó gondolatai között még a bizarr maszturbációs party is felmerült, ami sosem valósult meg számára. "Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra," sóhajtott fel, miközben a hideg végleg elragadta őt.
Az élet véletlen fordulatain gondolkodva, a hajléktalan fagyott testének utolsó nyomai mellett csak a magány és az elrontott lehetőségek maradtak hátra az ól hideg sötétjében.
Ahogy a férfi visszagondolt az életére, egy keserű mosoly játszott az arcán. "Mindig minden jól ment," mormogta magában. Aztán eszébe jutott egy félreértett komment, egy maszturbációs partival kapcsolatban. Éveken át hordozta magában ezt a terhet, a reménytelenség érzésével küszködve.
Az alkohol megtette a magáét, és a hajléktalan élete végén egy elhagyatott macskaólban találta magát. Utolsó gondolatai között még a bizarr maszturbációs party is felmerült, ami sosem valósult meg számára. "Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra," sóhajtott fel, miközben a hideg végleg elragadta őt.
Az élet véletlen fordulatain gondolkodva, a hajléktalan fagyott testének utolsó nyomai mellett csak a magány és az elrontott lehetőségek maradtak hátra az ól hideg sötétjében.
Dec 06, 2023 06:53:43
banshee
(
x24)
Dec 06, 2023 06:54:34
x24)
Trollz, ki az, aki rajtam kívül még kinézi a fikásból, hogy pont mikura akarja megajándékozni magát egy shikeres vizsgával?
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2023 07:01:41
x24)
Trollz, ki az, aki rajtam kívül még kinézi a fikásból, hogy pont mikura akarja megajándékozni magát egy shikeres vizsgával?
buniBanki
(
x2)
Dec 06, 2023 07:02:58
x2)
itt nem is a két nőn van a hangsúly, hanem ...
Hahó, két masszázs néniről volt szó, a berlini ratyifővárosban ez nem feltétlenül nem jelenti azt, hogy pöcsöslányokkal akart fasztveretni, ugyanis a kegyelem a pöcshöz jár!
Klohek
(
x12)
Dec 06, 2023 07:08:28
x12)
endre, ügye nem mikulás jelmezben fogsz ma stalkerkodni, szatirkodni, a Városmajor utcában, ügye nem..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 06, 2023 07:08:43
x3)
Csak finoman megjegyezném, hogy egy csöves herélt kapoan is milliókba volt neki, úgy, hogy 2-szer meglegyen… 2 masszázs nénibácsira tuti nem futná neki, nincs az a kölcsön!
banshee
(
x24)
Dec 06, 2023 08:03:17
x24)
Csak finoman megjegyezném, hogy egy csöves herélt kapoan is milliókba volt neki, úgy, hogy 2-szer meglegyen… 2 masszázs nénibácsira tuti nem futná neki, nincs az a kölcsön!
Akkor még nem kellett fiakkra a pitonsznak, elég volt 2 hét gecitakarék
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Dec 06, 2023 08:25:02
x2)
Endre mit hozott neked a Mikulás? Meglepett valamivel a párod, Tibor? Vagy édesanyád egy kis aprósággal? Esetleg te készültél nekik valamivel?
Te magányos szardarab, vacogva ülsz télikabátban a macskaólban és még a szél se nyitja rád az ajtót!
Te magányos szardarab, vacogva ülsz télikabátban a macskaólban és még a szél se nyitja rád az ajtót!
Galla Miki
Dec 06, 2023 08:32:22
Endre mit hozott neked a Mikulás? Meglepett valamivel a párod, Tibor? Vagy édesanyád egy kis aprósággal? Esetleg te készültél nekik valamivel?
A Mi kulás? kérdésre a macskaól számos megoldást kínál...
Dec 06, 2023 08:32:22
ORFK-s troll
Dec 06, 2023 08:40:42
Endre miért nincs még mindig a neveden plasztikkártya? Csattogj be papucsban a szolnoki okmányirodába, ha már múlt héten shikeresen vizsgáztál, te féreg!
Dec 06, 2023 08:40:42
Penzmento
(
x6)
Dec 06, 2023 08:44:27
x6)
Holnap kezdődik a Hanukkah, anyád puculja a gyertatartót, Hugyos?
🕎Endigame🕎
mikedp
(
x9)
Dec 06, 2023 08:46:28
x9)
Fikas , ma is vezetsz ? Izgi lesz csúszós úton . Jóból mondom tetyau.
KURVArangy
mikedp
(
x9)
Dec 06, 2023 08:48:01
x9)
Holnap kezdődik a Hanukkah, anyád puculja a gyertatartót, Hugyos?
Endre lesz a samesz, azt gyujtogatja majd Golda :)
kripli figyelő
(
x12)
Dec 06, 2023 08:48:37
x12)
A bukott vizsgákról nincs hatósági nyilvántartás?
nemet mondtak
(
x4)
Dec 06, 2023 08:52:38
x4)
Hé, púpos kobold, ne aprózd már el ezeket a vezetési óra vásárlásokat! Felejtsd el, hogy 10 órákat fizetsz be előre!
Kérj inkább mennyiségi kedvezményt, minimum 20-as, de inkább 50-es csomagot vásárolj! Tuti engednek valamennyit, hiszen te törzsvásárló vagy, és leszel még jó ideig... Neked ez kvázi JÁR!
Kérj inkább mennyiségi kedvezményt, minimum 20-as, de inkább 50-es csomagot vásárolj! Tuti engednek valamennyit, hiszen te törzsvásárló vagy, és leszel még jó ideig... Neked ez kvázi JÁR!
sörtötbontok
(
x8)
Dec 06, 2023 08:54:33
x8)
minimum 20-as, de inkább 50-es csomagot vásárolj!
Nem feltétlenül nincs vezetésióra-előfizetése.
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2023 08:55:10
x136)
Indítsd a forgalmi vizsga kritikákat fikás!
Söröskorsó
Dec 06, 2023 09:06:24
Nézd csak Endre, intéztem neked testhezálló csoki Mikulást!

"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor

Dec 06, 2023 09:06:24
halászlé
(
x24)
Dec 06, 2023 09:15:35
x24)
Indítsd a forgalmi vizsga kritikákat fikás!
mostmár nemcsak az anyját, az autósiskolát, az oktatót, az időjárást, hanem a Mikulást is hibáztatni fogja!
trolléga
(
x30)
Dec 06, 2023 09:26:43
x30)
December 12-én hogy lesz így német rendszámos repülőautó a sziszának, korcsom? Hol a megfelelt jelzéses forgalmi vizsga papírfecni? Na eriggy a kurva anyádba hülyegyerek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hahó
(
x136)
Dec 06, 2023 09:33:41
x136)
December 12-én hogy lesz így német rendszámos repülőautó a sziszának, korcsom? Hol a megfelelt jelzéses forgalmi vizsga papírfecni? Na eriggy a kurva anyádba hülyegyerek!
Pont úgy ahogy okt.23-án jogsi és lakóautó, meg ahogy 40 évesen medencés iroda, és a shiker napján repcsi.
Kötőjel
(
x12)
Dec 06, 2023 09:38:23
x12)
a sodi, most éppen fűtött autóból fogod végignézni tibor fagyhalálát, vagy használt mercit veszel neki?
lődd fel a tisztázós lájvot!!
vérdíj target nr. 1
lődd fel a tisztázós lájvot!!
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™