Viktorsz nagyot gurítana ha csinálna egy karácsonyi interjút a dörpével ahol jól kiröhögik a buzeráns elmebeteget!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Endrenek eleg ezzel fenyegetoznie. Raadasul nemcsak a tibi szopott de a balna a ciganybandi is de meg a geza is itt lett csicskitva.
Ha belegondolsz akkor ez az utolso felulete a gyagyasnak ahol otthon erzi magat.
Megallas nelkul a trollokkal jon mindenkinek. A legjobb pelda az volt amikor utoljara lenyultak a tibi telojat. Azonnal kuldte az uzenetcunamit mindenkinek.
Endre imad hazudozni aztan meg a nemletezo baratjara, a trollra kenni azt amit csinalt. Meg az annya is elhiszi, hogy "majd leszallnak rola, talalnak mast". Sosem volt "mas". A " Troll " egy Tyler Durden.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Egy kurva egyenes mondatot nem tud kiejteni a szajan.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A bálna - ha szopott is - Viktor és a többi kádas jóvoltából, akikkel fizikai kapcsolata volt. Abból nem lett semmi baja, hogy a fikás körbeküldte mindenkinek a korábbi behajtási papírjait, mindenki leszarja a prostit, aki nem adott neki kölcsön.
A sunka hogy is szopott a trollok jóvoltából?
És a dögevő? Akinek amúgy szintén megvoltak a maga trolljai, mielőtt belépett volna a snecológiába.
Csak a korcs hiszi magáról, hogy tudja irányítani a trollokat. Néha, ha megrázza a fórumdobozt, valami hibbant segít neki a kódban vagy elmondja, hogy hol van épp a tranyó, de igazi uszítást nem tud csinálni.
Most Szabó Balázs megtartása mindennél fontosabb. A faszi nem örülhetett neki, hogy betalálták, de a jelek szerint még megkegyelmezett a fikásnak, szóval a púp most különösen nem meri húzogatni a trollégák bajszát.
Nem elég bátor... Endre már írna, de a padlón levő sodi nem engedi..
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
nagyon durván piál a fikás. csütörtökön délelőtt 45 perc alatt 3 sör, most meg már keserkézik is, tele van az asztala ampullákkal.
jól shikerült az absztinencia.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Túl komplex feladat lenne neki a dohányzás.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Tuti, hogy szonda kimutatná vezetéskor. Balázskának bevonnák az oktatói engedélyét is akkor.
kissendrevagyok
Endrét csak egy teknős álmodja, miközben a nyúllal versenyzik...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
ha még a retardált ismerőseim is tudnak ciginzni, akkor én is tudok.
Tuti, hogy vizsgázott.
Ejnye sodi, miért nem meséled el a kommenthaveroknak, hogy miért buktál meg?
Ehh.......
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ha nagyon komolyan piál (eddig sem volt kétségem), hamar vége lesz.
Endre! Mennyit bírsz még enni? Nálam is volt, hogy a szemem még kívánta, összeettem volna bármit, megvettem mindent, de képtelen voltam pár falatnál többet lenyelni.
Igen, még itt vagyok, de tényleg pia nélkül, és még így sem lehet tudni meddig. :)
Igyál bátran, mi baj lehet belőle? :))
Mert a vizsgabiztos is troll volt.
Már csak ő maradt, akiben teljes mértékben megbízhat.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
ne laurázunk mert megjelenik májas NSZKSZ
normálishüje
Marmint varna, ha lenne penze. De ugye csoro Sodi a Sodi.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
vodkáznia kéne de túl csóró hozzá
kissendrevagyok
Hát ez az a fórum Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
zaklatási excelt vezet.
írhatnál dalokat, verseket ide a fórumra ebből az élethelyzetből táplálkozva. padlón vagy, le vagy győzve, és még egy herélt faszinak sem kellesz, az is másik buzit választ helyetted.
engedd szabadjára a benned élő költőt, zeneszerzőt!!!
Tárd ki a szíved és enged be a zenét
Élvezd a színeket, Érezd a lüktetést
És örökké emlékezz erre a napra
Hiszen a titok már benned él.
Mindenről is excelt vezet.
Funfact:minden excelben téves adatok vannak, mert ilyen sodi a sodi
A Kuruc Heti Progresszió rovatában pont jól mutatna :)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kell a folyadék. Hideg van. Remélem lesz hajnali 3-as keserke is. Hallod Gyagya? Engem most már ne felejts ki! Hosszú, hideg éjszakák elé nézünk, kell a társaság, kell valami, ami felmelegít, én mindig itt leszek neked!
Endrét megint nem hívta senki, csak szólok.
Megint csak bepofátlankodott.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Már itt luppol ez az elmebeteg privátban, de hallgatom mert Kevinkének kell az új iPhone suliba. Na hazudozás, csá!
Már ez van. Állandóan azzal henceg, hogy neki nem kell sok kaja. Ahogy láttuk, beéri egy szelet pizzával, egy mekis hamurgerrel és egy kólával/energiaitallal. A múltkor is azon sipogott, hogy a leves a kedvence, de a suliból hozott szutyok levet nem tudja megenni, csak belecsipeget a másodikba. Ami amúgy sem egy nagy adag az ételhordót elnézve.
Nem is csoda, mert 41 kalória van egy deci sörben, ő megiszik naponta 2000 kalóriát, ami kb. az energiaszükséglete, mert nem mozog semmit. Erre jön a ketyerű és az energiaital.
Döglődik már rendesen.
zseniális az utolsó 30 másodperc.
Mivel még ma is vezetni volt és 26-án arról beszélt, hogy Tibor születésnapjáig már a második vizsgáján is túl lesz lehetséges, hogy hétfőn fog pótvizsgázni? Vagy Tibor születésnapjára tervezte, hogy mehessen azonnal lobogtatni neki a papírt, amit minden retardált meg tud szerezni szerinte is?

Természetesen azonnal értesítve lett tranyó, megfelelően dokumentáltan tárva fel endre aljasságát és újabb hazugságát.
Tisztában van vele, hogy ártani akar asodi.
A leszart róka.
nszksz. a jó troll ott segít ahol csak tud.
A buzi náci cigány és buzi náci zsidó harca egy tranyó magyarért, aki cigánynak próbál látszani.
Emlékezzünk vissza, mikor egyszer egy ebéddel egybekötött állásinterjúra ment el, és már akkor is Fikás szerint az volt a baj, hogy “nem evett sokat” meg csak “csipegetett.” Nem tudom ez pontosan Linzben/Bécsben volt, de valahol Linz vége felé szerintem… Egy szó mint száz, már akkor is mélyen volt az alkoholizmus bugyraiban, ha nem bírt enni.
Ez idén január végén volt.
Amit Hahó linkelt bubuka-sneci videó, ott a vergődés elején folyamatosan bélhangokat lehet hallani.
kissendrevagyok
Lyucus vibes intensify. Gyagya vigyázz mert te is egy Mazdában végzed majd egy pesti parkolóban!
Annyira nem az. Alap pszichológiai tézis, legtöbbször azt utáljuk , amit magunkban utàlunk a legjobban.
Pont így van gyagyásnál is. Utálta a zsidókat, buzikat, stb.
JANUÁR VÉGEN?! XDDDD
Akkor csuldigung; az én időérzékem összezavarodott — hát öregszik ez a szar 1 év alatt 10-et, olyan ütemben romlik az állapota.
Érdekes, hogy csak a vezetésben tudja tartani a 10 km/h-s sebességet, az alkoholizmussal meg száguldozik XDDD
Én pedig a belső szerveit szorongatom, nem tudom már merre tud terjeszkedni a mája.
Nem tudom, de remélem nagyon szenved közben és szervezetecske mutatja az elvonási tüneteket.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
A faszim faszijára hitler fel van varrva, én meg mindenhonnan ketté vagyok szarva. Hideg van, fázok is,padlón vagyok bástya, tágra nyílt malacszemem új szerelmem látja. A képlet nagyon egyszerű, mindig legyen keserű. A bútor selejt szocreál,közelről sem antik, akármit is csinálok, sosem lesz itt plasztik.
Alexi Laiho 42 se volt, amikor végül elvitte a pia és nem ritka a példája. Pedig semmit nem csinált, csak kb. 17 éves kora óta néhány kihagyással folyamatosan vedelt.
A korcs pontosan ugyanezt csinálja és most januárban lesz annyi. Lehet nincs már túl sok a snecológiából hátra.
Lebuktál bronislaw 🤣🤣
Igazából innét most nem nagyon lesz új hír amíg nem hagyja el a favellát. 3x megbukik a vizsgákon aztán feladja.
Magában beszélő logó cipofuzős alak megy a boltba keserűért, annyira nyomorult az élete hogy nincs semmi amiről jelentenie kéne.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
cukorbeteg
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ebből már nem lesz bejárós melócsá...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
mert így tetszik neki a legjobban, fiúsan, csont soványra fogyva + ezzel igazolja, hogy akkor bubu is buzi.
ahogy anno andi lökte a mi karjaink közé a sodit, úgy lökte a herélt köcsögöt bubuka nácitetkós karjai közé golda.
ilyenkor bizony perelni kell.
vérdíj target nr. 1
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 17:24:01
x4)
Jó látni Gyagya, hogy engem is fogyasztasz! Váljak egészségedre!
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 17:25:08
x136)
fikás, áruld már el, hogy te miért vagy most padlón és legyőzve?
- a jogsi karnyújtásnyira
- a melócsá karnyújtásnyira
- luxuslakásban laksz
- úszol a pinában
- tele vagy pénzzel
- a jogsi karnyújtásnyira
- a melócsá karnyújtásnyira
- luxuslakásban laksz
- úszol a pinában
- tele vagy pénzzel
egynadrág
(
x2)
Dec 09, 2023 17:25:44
x2)
Endre, az igaz hogy a dőrpe az eheti 5 perces törlesztő videóján, 5 percen keresztül megállás nélkül röhög rajtad?
Viktorsz nagyot gurítana ha csinálna egy karácsonyi interjút a dörpével ahol jól kiröhögik a buzeráns elmebeteget!
noikabatgomb
(
x10)
Dec 09, 2023 17:26:32
x10)
Rosszul tudja.
Igazi faszerdőt a retard cimborái közül csak Tibi kapott, de neki vannak saját jogon is trolljai.
Igazi faszerdőt a retard cimborái közül csak Tibi kapott, de neki vannak saját jogon is trolljai.
Endrenek eleg ezzel fenyegetoznie. Raadasul nemcsak a tibi szopott de a balna a ciganybandi is de meg a geza is itt lett csicskitva.
Ha belegondolsz akkor ez az utolso felulete a gyagyasnak ahol otthon erzi magat.
Megallas nelkul a trollokkal jon mindenkinek. A legjobb pelda az volt amikor utoljara lenyultak a tibi telojat. Azonnal kuldte az uzenetcunamit mindenkinek.
Endre imad hazudozni aztan meg a nemletezo baratjara, a trollra kenni azt amit csinalt. Meg az annya is elhiszi, hogy "majd leszallnak rola, talalnak mast". Sosem volt "mas". A " Troll " egy Tyler Durden.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 09, 2023 17:27:09
x7)
Endre: "Ami pedig azt illeti, amire ők utalgatnak, hogy és őő gondolom a.. esetleg a Merci is említi.. őő... személyesen, hogy nekem nem feltétlenül csak pozitív érzéseim vannak a kialakult helyzettel kapcsolatban. Az nem feltétlenül valótlan, a helyzet viszont az, hogy én most egy olyan élethelyzetemet élem amikor nekem biztosan semmiféle konfliktus nem hiányzik. Úgyhogy az.. abban biztos lehetsz, hogy ez most nem egy olyan életszakaszom amikor bárkivel, akár veled konfliktust terveznék nyitni"
Egy kurva egyenes mondatot nem tud kiejteni a szajan.
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 09, 2023 17:28:18
x4)
Gyagyás már emlegeti bubukának a havas interjút..
Tipikus autireflex.
Tárgyaljátok ki hogy buzik vagytok, ahogy én is kitárgyaltam anno a sziszával, hogy köcsög vagyok. :DDD
- KCF
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Tipikus autireflex.
Tárgyaljátok ki hogy buzik vagytok, ahogy én is kitárgyaltam anno a sziszával, hogy köcsög vagyok. :DDD
- KCF
tyodika
Dec 09, 2023 17:29:18
Jó, be kell vallanom, hogy új szerelmem van. Beleszerettem a kibaszott ketyerűbe.
Dec 09, 2023 17:29:18
Kakaspina
(
x24)
Dec 09, 2023 17:31:20
x24)
Gyagya, tolj már még egy kis Havas Henrik loopot.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 17:33:43
x48)
Endre de amúgy miért nem írsz be a fórumra ? Tranyó megkért, hogy ne fórumozzál cserébe Bubukával rodázik már egy hete. Semmi értelme az elbaszott autilogikádnak. Ha meg is szereznéd a jogosítványt akkor is csak Bubuka alvad gecijét nyalogathatnád ki a hússzelepből. Amivel a legjobban felbaszhatod Tibit pont a fórum. Nehogy már amíg félrekefél a büdös kurvája addig te visszafogd magadat.
kissendrevagyok
ascites
(
x57)
Dec 09, 2023 17:34:02
x57)
A bálna - ha szopott is - Viktor és a többi kádas jóvoltából, akikkel fizikai kapcsolata volt. Abból nem lett semmi baja, hogy a fikás körbeküldte mindenkinek a korábbi behajtási papírjait, mindenki leszarja a prostit, aki nem adott neki kölcsön.
A sunka hogy is szopott a trollok jóvoltából?
És a dögevő? Akinek amúgy szintén megvoltak a maga trolljai, mielőtt belépett volna a snecológiába.
Csak a korcs hiszi magáról, hogy tudja irányítani a trollokat. Néha, ha megrázza a fórumdobozt, valami hibbant segít neki a kódban vagy elmondja, hogy hol van épp a tranyó, de igazi uszítást nem tud csinálni.
ascites
(
x57)
Dec 09, 2023 17:37:38
x57)
Endre de amúgy miért nem írsz be a fórumra ? Tranyó megkért, hogy ne fórumozzál cserébe Bubukával rodázik már egy hete. Semmi értelme az elbaszott autilogikádnak.
Most Szabó Balázs megtartása mindennél fontosabb. A faszi nem örülhetett neki, hogy betalálták, de a jelek szerint még megkegyelmezett a fikásnak, szóval a púp most különösen nem meri húzogatni a trollégák bajszát.
Ilyen nincs
(
x4)
Dec 09, 2023 17:37:59
x4)
Endre de amúgy miért nem írsz be a fórumra ? Tranyó megkért, hogy ne fórumozzál cserébe Bubukával rodázik már egy hete. Semmi értelme az elbaszott autilogikádnak. Ha meg is szereznéd a jogosítványt akkor is csak Bubuka alvad gecijét nyalogathatnád ki a hússzelepből. Amivel a legjobban felbaszhatod Tibit pont a fórum. Nehogy már amíg félrekefél a büdös kurvája addig te visszafogd magadat.
Nem elég bátor... Endre már írna, de a padlón levő sodi nem engedi..
linziasztal01
(
x77)
Dec 09, 2023 17:40:02
x77)
"Le lettem győzve", apád faszát, sosem voltál versenyben, idióta.
Ahhoz kevés vagy.
Ahhoz kevés vagy.
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 17:40:48
x136)
Jó látni Gyagya, hogy engem is fogyasztasz! Váljak egészségedre!
nagyon durván piál a fikás. csütörtökön délelőtt 45 perc alatt 3 sör, most meg már keserkézik is, tele van az asztala ampullákkal.
cigike
Dec 09, 2023 17:41:44
Még én hiányzok!
Dec 09, 2023 17:41:44
gyagyás irigye2
(
x3)
Dec 09, 2023 17:42:27
x3)
Endi!
Még jó, hogy nem veszélyesek a trolljaid, épp csak előre magyarázkodsz miattuk a Bubukának.
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Még jó, hogy nem veszélyesek a trolljaid, épp csak előre magyarázkodsz miattuk a Bubukának.
Irigyellek!
nabejj
(
x3)
Dec 09, 2023 17:42:59
x3)
Még én hiányzok!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 17:44:34
x48)
Tuti, hogy szonda kimutatná vezetéskor. Balázskának bevonnák az oktatói engedélyét is akkor.
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 09, 2023 17:44:49
x39)
"Le lettem győzve", apád faszát, sosem voltál versenyben, idióta.
Ahhoz kevés vagy.
Ahhoz kevés vagy.
Endrét csak egy teknős álmodja, miközben a nyúllal versenyzik...
tyodika
Dec 09, 2023 17:45:50
ha még a retardált ismerőseim is tudnak ciginzni, akkor én is tudok.
Dec 09, 2023 17:45:50
MaxPayne
(
x24)
Dec 09, 2023 17:48:24
x24)
Endre!
Tedd feltekennye a buzi parost!
Baszd meg anyadat!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tedd feltekennye a buzi parost!
Baszd meg anyadat!
-
Dec 09, 2023 17:48:26
Fikás, az hogy volt, hogy a jogsiig téged már ember fia nem lát lájvban? Letetted a dolgot, mert december 2-3. körül megbuktál a vizsgán és tudod, hogy ennek vége, ha nem találsz melót és vissza kell kotródnod Bécsbe segétycsalni
Tuti, hogy vizsgázott.
Dec 09, 2023 17:48:26
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 17:52:41
x4)
Jó, be kell vallanom, hogy új szerelmem van. Beleszerettem a kibaszott ketyerűbe.
Ehh.......
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 17:53:53
x48)
Endre mikor jelentesz csődöt a bankoknál ?
kissendrevagyok
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 09, 2023 17:54:18
x11)
Endre! Mennyit bírsz még enni? Nálam is volt, hogy a szemem még kívánta, összeettem volna bármit, megvettem mindent, de képtelen voltam pár falatnál többet lenyelni.
Igen, még itt vagyok, de tényleg pia nélkül, és még így sem lehet tudni meddig. :)
Sodi valósága
Dec 09, 2023 17:55:29
Tuti, hogy vizsgázott.
Mert a vizsgabiztos is troll volt.
Dec 09, 2023 17:55:29
Jogsicsá
Dec 09, 2023 17:58:24
Szerintem is vizsgázott már, autista módon ragaszkodott a 100 előtti vizsgához és ezen már rég túlvagyunk.
Endre, meséld el a kommenthaveroknak, hogy HÁNYADIK PERCBEN szólított fel a vizsgabiztos, hogy állj meg és add át a kormányt az oktatónak?
Az biztos, hogy megbuktál, de milyen hamar? gyere hazudj valamit te lerázott leszart róka.
Kakálsz miközben a Mercit basszák balek.
Endre, meséld el a kommenthaveroknak, hogy HÁNYADIK PERCBEN szólított fel a vizsgabiztos, hogy állj meg és add át a kormányt az oktatónak?
Az biztos, hogy megbuktál, de milyen hamar? gyere hazudj valamit te lerázott leszart róka.
Kakálsz miközben a Mercit basszák balek.
Dec 09, 2023 17:58:24
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 17:59:18
x136)
fikás, miért nem kezdted el matyarászni bubukának tibor havas interjúját? amit addig legalább 20szer beírtál a csetre, az miért lett hirtelen lényegtelen amikor kamerán keresztül beszéltél bubukával?
eldadoghattad volna azt is.
eldadoghattad volna azt is.
gyagyás irigye2
(
x3)
Dec 09, 2023 17:59:24
x3)
Endi!
Fel a fejjel, a Mayer Laura tárt karokkal vár!
Irigyellek!
Irigyellek!
SyntaxError
(
x24)
Dec 09, 2023 18:08:17
x24)
Endi!
Irigyellek!
Irigyellek!
Már csak ő maradt, akiben teljes mértékben megbízhat.
ügyeleteshüje
Dec 09, 2023 18:09:31
Endi!
Irigyellek!
Irigyellek!
ne laurázunk mert megjelenik májas NSZKSZ
Dec 09, 2023 18:09:31
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 18:09:44
x4)
Gyagya, én most nagyon örülök, hogy belőlem is egyre többet iszol. Remélem segítek felmelegedni a hideg macskaólban. Ráadásul sörike kollégával ellentétben én gyorsan hatok és nem tűnök olyan hidegnek, szóval fogyassz engem bátran, jó lesz ez!
Mitokondrium
(
x7)
Dec 09, 2023 18:09:49
x7)
Endi!
Irigyellek!
Irigyellek!
Marmint varna, ha lenne penze. De ugye csoro Sodi a Sodi.
Kötőjel
(
x12)
Dec 09, 2023 18:10:51
x12)
kurva jó, hogy annyira feszíti az ideg a fórumról letiltott a sodit, hogy már nem elég neki az egész napos sörözés: ketyerkézni kell.
nagyon gyorsan meg fogsz dögleni, a sodi. álló fasszal várja minden troll!!
vérdíj target nr. 1
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 18:12:19
x48)
kurva jó, hogy annyira feszíti az ideg a fórumról letiltott a sodit, hogy már nem elég neki az egész napos sörözés: ketyerkézni kell.
vodkáznia kéne de túl csóró hozzá
--.
Dec 09, 2023 18:13:44
Egészen biztos,hogy Endre létrehozott saját magának de csak saját magának egy fórumot ahol saját magával irogat és vitázik.
Kinézem belöle.
Kinézem belöle.
Dec 09, 2023 18:13:44
Ásó27
(
x68)
Dec 09, 2023 18:14:27
x68)
Egészen biztos,hogy Endre létrehozott saját magának de csak saját magának egy fórumot ahol saját magával irogat és vitázik.
Kinézem belöle.
Kinézem belöle.
Hát ez az a fórum Hahó!
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:15:12
x136)
fikás, részedről várható még beszélgetési szándék bubukával a kialakult helyzettel kapcsolatosan benned lévő nem feltétlenül csak pozitív érzéseid fonatkoszásában?
azért mondom, hogy szándék, mert eléggé megszégyenítően leráztak amikor ezt kezdted el fejtegetni bubukának, tehát nem feltétlenül lesz ebből beszélgetés, inkább vergődésre gondolok a részedről bubuka részéről meg leszarásra.
írhatnál dalokat, verseket ide a fórumra ebből az élethelyzetből táplálkozva. padlón vagy, le vagy győzve, és még egy herélt faszinak sem kellesz, az is másik buzit választ helyetted.
azért mondom, hogy szándék, mert eléggé megszégyenítően leráztak amikor ezt kezdted el fejtegetni bubukának, tehát nem feltétlenül lesz ebből beszélgetés, inkább vergődésre gondolok a részedről bubuka részéről meg leszarásra.
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:17:07
x136)
Kinézem belöle.
Kinézem belöle.
zaklatási excelt vezet.
Csak 1 nap van
Dec 09, 2023 18:18:51
Tárd ki a szíved és enged be a zenét
Élvezd a színeket, Érezd a lüktetést
És örökké emlékezz erre a napra
Hiszen a titok már benned él.
Dec 09, 2023 18:18:51
-
Dec 09, 2023 18:19:15
zaklatási excelt vezet.
Mindenről is excelt vezet.
Funfact:minden excelben téves adatok vannak, mert ilyen sodi a sodi
Dec 09, 2023 18:19:15
egynadrág
(
x2)
Dec 09, 2023 18:21:20
x2)
endre, szerintem te is csináltass egy fasza hitleres tetkót!
A vizsgabiztos is komolyan venne a következő próbálkozásodon ha megmutatnád neki!
A vizsgabiztos is komolyan venne a következő próbálkozásodon ha megmutatnád neki!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 18:25:36
x48)
Endre beküldted már a Telexnek vagy a Kurucnak, hogy egy neonáci ferencvárosi drukker Hitleres tetkóval a karján egy csöves buzikurvával van együtt?
Lehet nagyobbat szólna mint csinibabafanni HBO dokufilmje.
kissendrevagyok
SyntaxError
(
x24)
Dec 09, 2023 18:26:42
x24)
Endre beküldted már a Telexnek vagy a Kurucnak, hogy egy neonáci ferencvárosi drukker Hitleres tetkóval a karján egy csöves buzikurvával van együtt?
Ilyen nincs
(
x4)
Dec 09, 2023 18:32:19
x4)
[quote=engedd szabadjára a benned élő költőt, zeneszerzőt!!![/quote]
És a videóst is!
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
És a videóst is!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 09, 2023 18:32:43
x47)
Az a villanás, amikor egy pillanatra átsuhan a fogyatékos agyadon, hogy képtelen vagy letenni az alkoholt és nemhogy kevesebbet, de többet is iszol, mint a fogadalom előtt, az vicces érzés lehet. Akkor talán egy picit szembesülsz vele, hogy óriási szarban vagy. Persze ez csak másodperc tizedrésze alatt zajlik le, aztán felpörög az autipajzs, hogy megnyugodj és beverj egy prolikeserűt.
De az a villanás, na az a valóság.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
De az a villanás, na az a valóság.
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 18:36:34
x4)
és nemhogy kevesebbet, de többet is iszol, mint a fogadalom előtt,
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:36:36
x136)
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 09, 2023 18:40:55
x39)
Fikás, Bubuka, Tibor - első közös lájv Tiktokon 2023.12.09.
trashcity.net/video/7382
trashcity.net/video/7382
Endrét megint nem hívta senki, csak szólok.
Megint csak bepofátlankodott.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 09, 2023 18:41:45
x23)
Gyagyás ugye tudod hogy mikor Bubuzi kialusza a mai sör és drog adagot, akkor nemhogy arra nem emlékszik majd, hogy mit beszélt veled, hanem arra se, hogy beszélt veled. És akkor indul újra minden. A mai szerepléseddel csak azt érted el, hogy megmutattad, hogy mivel lehet videózásra kényszeríteni téged pillanatnyilag.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:42:55
x136)
fikás, te tényleg megbuktál forgalmi vizsgán?
miért nem dicsekszel ezzel?
Fülzsír a hamis
Dec 09, 2023 18:44:11
Gyagya, tolj már még egy kis Havas Henrik loopot.
Már itt luppol ez az elmebeteg privátban, de hallgatom mert Kevinkének kell az új iPhone suliba. Na hazudozás, csá!
Dec 09, 2023 18:44:11
ascites
(
x57)
Dec 09, 2023 18:45:09
x57)
Már ez van. Állandóan azzal henceg, hogy neki nem kell sok kaja. Ahogy láttuk, beéri egy szelet pizzával, egy mekis hamurgerrel és egy kólával/energiaitallal. A múltkor is azon sipogott, hogy a leves a kedvence, de a suliból hozott szutyok levet nem tudja megenni, csak belecsipeget a másodikba. Ami amúgy sem egy nagy adag az ételhordót elnézve.
Nem is csoda, mert 41 kalória van egy deci sörben, ő megiszik naponta 2000 kalóriát, ami kb. az energiaszükséglete, mert nem mozog semmit. Erre jön a ketyerű és az energiaital.
Döglődik már rendesen.
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:45:12
x136)
Fikás, Bubuka, Tibor - első közös lájv Tiktokon 2023.12.09.
trashcity.net/video/7382
trashcity.net/video/7382
zseniális az utolsó 30 másodperc.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 09, 2023 18:45:33
x3)
Tibire is így nézett amikor először találkoztak
Minden O és K
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:47:56
x136)
"nem üzengetek neked semmit, ezt csak kitalálják" - mondja bubukának, miközben egész este a havas henrik interjúval kapcsolatban üzengetett neki a cseten.
mekkora hazudozás ez, bazmeg! :)))
Bubuka
(
x13)
Dec 09, 2023 18:49:10
x13)
fikás, te tényleg megbuktál forgalmi vizsgán?
Mivel még ma is vezetni volt és 26-án arról beszélt, hogy Tibor születésnapjáig már a második vizsgáján is túl lesz lehetséges, hogy hétfőn fog pótvizsgázni? Vagy Tibor születésnapjára tervezte, hogy mehessen azonnal lobogtatni neki a papírt, amit minden retardált meg tud szerezni szerinte is?

Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Dec 09, 2023 18:49:16
x7)
Amikor próbál flexelni a "szélsőjobbos" múltjával Bubukának az extra cringe bazmeg! Igyad csak a keserkét gyagyás pedofil.
A jó portás csak baszik!
tranyósuttogó
Dec 09, 2023 18:50:26
"nem üzengetek neked semmit, ezt csak kitalálják" - mondja bubukának, miközben egész este a havas henrik interjúval kapcsolatban üzengetett neki a cseten.
Természetesen azonnal értesítve lett tranyó, megfelelően dokumentáltan tárva fel endre aljasságát és újabb hazugságát.
A leszart róka.
Dec 09, 2023 18:50:26
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:51:19
x136)
A leszart róka.
A leszart róka.
nszksz. a jó troll ott segít ahol csak tud.
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 18:53:29
x4)
A buzi náci cigány és buzi náci zsidó harca egy tranyó magyarért, aki cigánynak próbál látszani.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 09, 2023 18:57:34
x3)
Már ez van. Állandóan azzal henceg, hogy neki nem kell sok kaja.
Emlékezzünk vissza, mikor egyszer egy ebéddel egybekötött állásinterjúra ment el, és már akkor is Fikás szerint az volt a baj, hogy “nem evett sokat” meg csak “csipegetett.” Nem tudom ez pontosan Linzben/Bécsben volt, de valahol Linz vége felé szerintem… Egy szó mint száz, már akkor is mélyen volt az alkoholizmus bugyraiban, ha nem bírt enni.
Hahó
(
x136)
Dec 09, 2023 18:58:30
x136)
Darth Tibor
(
x8)
Dec 09, 2023 19:00:34
x8)
Ez teljesen idióta! Bubukának is a 2006-os hős storyt akarta beadni! XXXDDDDD
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 19:00:44
x48)
Amit Hahó linkelt bubuka-sneci videó, ott a vergődés elején folyamatosan bélhangokat lehet hallani.
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 19:01:55
x4)
Már ez van. Állandóan azzal henceg, hogy neki nem kell sok kaja.
Lyucus vibes intensify. Gyagya vigyázz mert te is egy Mazdában végzed majd egy pesti parkolóban!
Remegőszáj
(
x1)
Dec 09, 2023 19:03:48
x1)
Azért érdekes, a nagyon náci fradi ultra Bubuka, egy félcigánnyal buzul.
Nevetséges :DDDDDDDDDDDDDDD
Nevetséges :DDDDDDDDDDDDDDD
Annyira nem az. Alap pszichológiai tézis, legtöbbször azt utáljuk , amit magunkban utàlunk a legjobban.
Pont így van gyagyásnál is. Utálta a zsidókat, buzikat, stb.
ascites
(
x57)
Dec 09, 2023 19:05:19
x57)
Nagyon látványosan jojózik a sodipédiás képeket áttekerve.
Februárban, mikor egyedül volt és nem zabált mellette a tranyó, eléggé lefogyott, aztán Golda egy fél adag kajával felhizlalta nyárra, most meg megint összeaszott.
Csak iszik, és még büszke is rá, hogy kevés kajával működik.
Februárban, mikor egyedül volt és nem zabált mellette a tranyó, eléggé lefogyott, aztán Golda egy fél adag kajával felhizlalta nyárra, most meg megint összeaszott.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 09, 2023 19:05:48
x3)
JANUÁR VÉGEN?! XDDDD
Akkor csuldigung; az én időérzékem összezavarodott — hát öregszik ez a szar 1 év alatt 10-et, olyan ütemben romlik az állapota.
Érdekes, hogy csak a vezetésben tudja tartani a 10 km/h-s sebességet, az alkoholizmussal meg száguldozik XDDD
tyodika
Dec 09, 2023 19:06:24
Egy gondolat bánt engemet,
Ki ujjazza meg a seggemet.
Ki ujjazza meg a seggemet.
Dec 09, 2023 19:06:24
keserke
(
x4)
Dec 09, 2023 19:08:37
x4)
Mindegy, az összkép az, hogy egyedül van a macskaólban és a sörikét fokozatosan kiszorítom én. Végül is logikus, mert a hideg sötét éjszakákat túl kell élni valahogy, illetve itt volt a Mikulás, jön a Karácsony és az új év, meg kell tolni valamivel, ami tompítja a valóságot. Aztán ha mázlink van akkor ez így is marad és hiába múlik el a hideg, én maradok...:DD
ascites
(
x57)
Dec 09, 2023 19:10:21
x57)
Mindegy, az összkép az, hogy egyedül van a macskaólban és a sörikét fokozatosan kiszorítom én.
Én pedig a belső szerveit szorongatom, nem tudom már merre tud terjeszkedni a mája.
gyagyás irigye2
(
x3)
Dec 09, 2023 19:10:38
x3)
Endi!
Magadhoz képest is világbajnok hetyetyét nyomtál a Bubunak arról, hogy mi a viszonyod a cicalopáshoz! Más kérdés, hogy le se szart a drogos náci.
Irigyellek!
Magadhoz képest is világbajnok hetyetyét nyomtál a Bubunak arról, hogy mi a viszonyod a cicalopáshoz! Más kérdés, hogy le se szart a drogos náci.
Irigyellek!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 09, 2023 19:11:39
x23)
A gyagyás oldaláról rögzített videó olyan szempontból is érdekes hogy amig a gyagyás csak egymagába balfaszkodik addig nem iszik. Majd megjelenik Bandi és egyből elkezd tütükézni 2-3 perc alatt le is toll 2 ketyetrüt sörrel kisérve őket. Majd mikor már talán, nyeregbe érzi magát mert Bandi már csak elnézéseket kér, meghunyászkodik akkor visszavesz a piálásából is, ugyan akkor is iszik de már közel se annyit. Tehát mintha akkor inna nagyon mikor nem tudja mi vár rá, mi lesz, úgymond nyomás alatt van. Kérdés, ha ez igy van akkor hogyan tud, pia nélkül akár 2 órát is vezetni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 09, 2023 19:15:25
x6)
Endre a mai lájvban udvariasan magázódva felkérdezte a kulcsot és erőteljesen követelte a Havas interjú megnézését.
De innen inkább úgy tűnt,hogy új szerelme van.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
De innen inkább úgy tűnt,hogy új szerelme van.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 09, 2023 19:17:33
x7)
"...Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a főzést és evést. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az az evés. :D :D
A folyékony kenyérnél viszont nem csak nem kell enni, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT előre meg is van rágva. :D
Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az."
(GRoby-s tananyag: sodipedia.sodika.org/wiki/Meet_SoDI)
|__o__|
A folyékony kenyérnél viszont nem csak nem kell enni, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT előre meg is van rágva. :D
Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az."
(GRoby-s tananyag: sodipedia.sodika.org/wiki/Meet_SoDI)
noikabatgomb
(
x10)
Dec 09, 2023 19:18:53
x10)
Gyagyas. Kuldozgetik a zaklatasod korbe a "kozos ismeroseitek". Had kerdezzem mar meg, hogy miota hivatkoznak a "kozos ismeroseitek" rad ugy mint a KIS PONDRO?
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 09, 2023 19:19:08
x48)
Endre amúgy miért releváns a Havas interjú?
Tranyó most is ugyanígy néz ki.
kissendrevagyok
Éjféli ebéd
Dec 09, 2023 19:19:51
Tehát mintha akkor inna nagyon mikor nem tudja mi vár rá, mi lesz, úgymond nyomás alatt van. Kérdés, ha ez igy van akkor hogyan tud, pia nélkül akár 2 órát is vezetni?
Nem tudom, de remélem nagyon szenved közben és szervezetecske mutatja az elvonási tüneteket.
Dec 09, 2023 19:19:51
tyodika
Dec 09, 2023 19:27:24
fikás, részedről várható még beszélgetési szándék
A faszim faszijára hitler fel van varrva, én meg mindenhonnan ketté vagyok szarva. Hideg van, fázok is,padlón vagyok bástya, tágra nyílt malacszemem új szerelmem látja. A képlet nagyon egyszerű, mindig legyen keserű. A bútor selejt szocreál,közelről sem antik, akármit is csinálok, sosem lesz itt plasztik.
Dec 09, 2023 19:27:24
Rocker Zsolti
Dec 09, 2023 19:28:04
Alexi Laiho 42 se volt, amikor végül elvitte a pia és nem ritka a példája. Pedig semmit nem csinált, csak kb. 17 éves kora óta néhány kihagyással folyamatosan vedelt.
A korcs pontosan ugyanezt csinálja és most januárban lesz annyi. Lehet nincs már túl sok a snecológiából hátra.
Dec 09, 2023 19:28:04
Vezeklés
Dec 09, 2023 19:40:15
Endre,tiszta szívemből gratulálok hogy leraktad az alkoholt, és így bizonyítod az akaraterődet és a szerelmed iránti elkötelezettségedet. Ráadásul, tiszta fejjel új, minden eddiginél jobban fizető munkád is van már és sikeres gépjárművezetői vizsgát tettél.
Hosszú út vezetett idáig, és ha néha voltak is pillanatok, amikor úgy tűnt, hogy nem sikerül, te mindig bebizonyítottad,
hogy egy drogos ciganynál is alavalóbb, hitvány, csóró, igénytelen, teljesen semmitmondó és semmirekellő, a létezése minden mozdulatával jelentéktelen, káros, eltaposni való, féreghez is méltatlan geci vagy.
Hosszú út vezetett idáig, és ha néha voltak is pillanatok, amikor úgy tűnt, hogy nem sikerül, te mindig bebizonyítottad,
hogy egy drogos ciganynál is alavalóbb, hitvány, csóró, igénytelen, teljesen semmitmondó és semmirekellő, a létezése minden mozdulatával jelentéktelen, káros, eltaposni való, féreghez is méltatlan geci vagy.
Dec 09, 2023 19:40:15
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 09, 2023 19:51:30
x45)
Egyébént jó hír hogy már töményet nyomsz, mert ha véletlenül életedben egyszer eljutsz még egy buzigőzbe akkor így betöményezve a rossz tüdőd meg a szivecske percek alatt fog felrobbani a gőzben.
Kiss Endre Farkas: Utolsó stádium az alkoholizmusban
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Markku Uula Aleksi Laiho
Dec 09, 2023 19:51:46
Lebuktál bronislaw 🤣🤣
Dec 09, 2023 19:51:46
kripli figyelő
(
x12)
Dec 09, 2023 19:53:32
x12)
Azt azért meg kell hagyni a liveok még midig geciunalmasak.Ezek már mélyen alámennek a random cigány család óbégatós tik tok minőségnek is.Trash szempontból sincs nagy szórakoztatóértékük.Ez már tényleg csak a felszopóknak készül.Megint három agyvérzéses csimpánz próbált értekezni valamiről miközben meresztik a picsájukat.Megkaptuk gyagyásról a helyzetjelentést és ez elég is lesz karácsonyig.Akkor jöhet egy műsírásos magányos flokk a macskaólból,csak hogy kellemes legyen a trollok ünnepe.Utána már csak szilveszter napján egy magányos kamujókedvű legörbülő picsaszájas flokk és zárhatjuk is az évet.
Szavatartó Endre
Dec 09, 2023 19:55:40
- Megmondtam, hogy nem lájvozok a sikeres jogsiig.
- Megmondtam, hogy nem irkálok, nem zaklatom a tranyómat a sikeres vizsgáig.
- Megmondtam, hogy leszokok a piáról.
Én mindig igazat mondok.
- Megmondtam, hogy nem irkálok, nem zaklatom a tranyómat a sikeres vizsgáig.
- Megmondtam, hogy leszokok a piáról.
Én mindig igazat mondok.
Dec 09, 2023 19:55:40
max5enutálnak
(
x47)
Dec 09, 2023 19:56:24
x47)
Én emlékszem arra, amikor nagypofával mondtad, hogy te töményet soha, mert az a vég. Félig igazad lett.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 09, 2023 19:56:36
x45)
.Megkaptuk gyagyásról a helyzetjelentést és ez elég is lesz karácsonyig..
Igazából innét most nem nagyon lesz új hír amíg nem hagyja el a favellát. 3x megbukik a vizsgákon aztán feladja.
Magában beszélő logó cipofuzős alak megy a boltba keserűért, annyira nyomorult az élete hogy nincs semmi amiről jelentenie kéne.
halászlé
(
x24)
Dec 09, 2023 20:03:49
x24)
Nagyon látványosan jojózik a sodipédiás képeket áttekerve.
cukorbeteg
halászlé
(
x24)
Dec 09, 2023 20:04:19
x24)
Egyébént jó hír hogy már töményet nyomsz, mert ha véletlenül életedben egyszer eljutsz még egy buzigőzbe akkor így betöményezve a rossz tüdőd meg a szivecske percek alatt fog felrobbani a gőzben.
ebből már nem lesz bejárós melócsá...
halászlé
(
x24)
Dec 09, 2023 20:05:01
x24)
Endre amúgy miért releváns a Havas interjú?
mert így tetszik neki a legjobban, fiúsan, csont soványra fogyva + ezzel igazolja, hogy akkor bubu is buzi.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 09, 2023 20:07:04
x45)
Ne lófrálj már részegen az út közepén te kibaszott Jávorszarvas vekni

egynadrág
(
x2)
Dec 09, 2023 20:08:08
x2)
Amíg arra várunk hogy az elmebeteg elpusztuljon nézzük az esti műsort endrével:
www.youtube.com/watch?v=qDvUkzqzghg
www.youtube.com/watch?v=qDvUkzqzghg
Golda bűnei
Dec 09, 2023 20:09:50
Endre, mutattad már a tibi lájvot a vén kurva anyádnak?
Dörgöld az orra alá, hogy mit okozott a párkapcsolatoddal, megölt, kivégzett téged az a kurva!
(Most azt hagyjuk, hogy kurvára nem akartál 100 ropit se kölcsönadni 1 hónapig neki lakhatásra, ez most más!)
Állj bosszút goldán asodi.
Dörgöld az orra alá, hogy mit okozott a párkapcsolatoddal, megölt, kivégzett téged az a kurva!
(Most azt hagyjuk, hogy kurvára nem akartál 100 ropit se kölcsönadni 1 hónapig neki lakhatásra, ez most más!)
Dec 09, 2023 20:09:50
sörtötbontok
(
x8)
Dec 09, 2023 20:16:25
x8)
A karlendítős sodi megpusztul azért, hogy kilefetyelhesse a Hitler-tetkós Bubuka ondóját a faszpinából.
Kötőjel
(
x12)
Dec 09, 2023 20:16:46
x12)
Endre, mutattad már a tibi lájvot a vén kurva anyádnak?
ahogy anno andi lökte a mi karjaink közé a sodit, úgy lökte a herélt köcsögöt bubuka nácitetkós karjai közé golda.
ilyenkor bizony perelni kell.
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 09, 2023 20:18:17
x1)
anno Drezda nem égett ennyire mint a gyagya
koszos
(
x11)
Dec 09, 2023 20:21:03
x11)
erdekes,hogy a piat most nem bogrebol ittad :D
elengedted a tibit vegleg csapo 120 ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
elengedted a tibit vegleg csapo 120 ?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Dec 09, 2023 20:30:58
x3)
endre, kire vagy jobban féltékeny? bubukára, hogy tranyóval van, vagy tranyóra, hogy bubukával cicabújhat?
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"NA! Elköszönök. Csókollak