Jozsii Busák
A vizsgabiztos, meg indokoltal, de azért csak úgy, brahiból fog harmadjara is meghuzni. Majd negyedjere. Majd ötödjere.
Az, hogy szamodra mi a tanulsag, azert teljesen irrelevans, mert nem rendekelkezel logikai kepessegekkel, es mert egy gyakorlo elmebeteg vagy, nulla valosagerzekelessel.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jozsii Busák
Engem nem érdekel a "kanyar íve", meg a "kocsi fizikai elhelyezkedése a térben", meg ilyenek. xD
Ez egy használati eszköz, és engem csak az érdekel, hogyan tudom használni.
Ha szabályos manőverrel túl kockázatos, akkor meg kell keresni hozzé a hack-et. A hack meg itt, hogy a vizsgalap szerint még hibapont sem eleve javítással csinálni.
Úgyhogy pont igyekszem soha nem úgy csinálni, ahogyan tanítva lett, mert ha még csak is követelmény, akkor minek? :))
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jozsii Busák
Az utolso negyven eved egy mondatba suritve.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Csacsi endre, mindent elhisz Sodinak..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Azt akarja megmagyarazni maganak, hogy nem az o hibaja a bukas. Ezt az autimagyarazatot sutotte ki, hogy o csinalta jol, de a vizsgabiztos hibazott. Mint ahogy uszni is jobban tudott, mint az uszomester.
Most addig loopolja maganak, amig el nem hiszi. Aztan majd be is jelentkezik vizsgazni, hogy most mar minden fasza, csak a javitas, es o dobben majd meg a legjobban, amikor legkozelebb is percek alatt bukik meg.
Nem azt mondom.
Azt mondom, hogy fogalmam sincs, mert nem értek hozzá, de emiatt egyáltalán nem is érdekel.
Az érdekel, hogyan tudom ezt a jövőben biztosan elkerülni.
És arra az eleve beiktatott javítás a megoldás.
Soha semmit nem eleve úgy, ahogyan tanítva lett.
Ennyi.
te bazdmeg 48 órája ezt az egyet motyogod magadban, demens geci?
mi lesz előbb? páv iv vagy kényszergyógykezelés ?
Ez az ugynevezett vezetes lenyege. Hihetetlen, hogy szaztiz ora utan sem esett meg le. Neked sohasem lesz jogsid, Endre.
Nekem nem.
Ha azt sem tudod, mi a hiba, hogyan kerulod el?
Jozsii Busák
Úgyhogy pont igyekszem soha nem úgy csinálni, ahogyan tanítva lett, mert ha még csak is követelmény, akkor minek? :))
Bal oldalon fogsz vezetni csakazértis?
Hú de geci irritáló vagy ma is te fikás szhar. Takarodj inkább az UFO italdiszkontba.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
rátölt előtte és menni fog az!

Ahogy pénz se. Intéztél már albérletet vagy januárban indul a Blaha évad?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor te sohasem kapsz jogsit, mert ezt a vizsgabiztos donti el, nem te.
Magyarról Endrére: ény eszt nyeméjtyem, ennekh íty shemmi, de shemmi értyelme sintyen...
A Föld meg lapos, ugye, Endre?
Tibor meg nő
Latom tyoproni, ketyerke betoltve mar reggel nyolckor.
Már hazafelé is tuti ezt motyogta.
"szép vagyok, okos vagyok, szotyi fatyok. Én natyon jól vezettem, de de de a kujfa anyahajó. Legközelebb csak azért sem úgy csinálom ahogy Balázska mutatta"
Jozsii Busák
A KRESZ tanfolyam fő célja, hogy alaposan megismertessen a közlekedési szabályokkal, így megalapozva azt a tudást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy értelmezni tudjuk, mi történik az utakon. Ha ezen tudás elsajátítását csak felületesen, puszta magolással végzed, akkor sajnos nem leszel képes hatékonyan és biztonságosan részt venni a forgalomban.
Fontos megjegyezni, hogy ezért soha de soha nem lesz plasztik kártyád, hanem csak egy PÁV vizsgálatos elutasításod.
Tervbe volt, hogy kifutunk elé a bordó ház mögül, de nevetve elvetettük az ötletet, bíztunk endre képességeiben.. De ha valaki meglepné a következőnél, simán kivitelezhető, az idomár tuti belefékez te meg intesz egy laza bocsit, endre meg mehet vissza Y-ba..
Jajjaajj, asodi rájött a nagy titokra, és most elmondja nekünk. Az oktató hülyének nézi, és lehúzza, szabotalja a vizsgáját, hogy télen is legyen bevétel.
Jajj de meglepő asodi. Hát a 74. kifizetett óránál ez nem jutott eszedbe? Te nyámnyila fasz....
ezt az idézetet A3-as plakátra érdemes kitenni oda a mol kútra, hogy lássák a kávézó biztosbácsik
Hiába. Mindenhol IS ott vagyunk.
Lehet, hogy pont én fogom vizsgáztatni.
Jesszus, mi lenne itt ha érdekelne..
Minden O és K
látom, még mindig ragaszkodsz ehhez az óriásteknősös faszsághoz, überkeresztény a sodi. ez azért jó, mert fel sem merül benned, hogy a blahán, egy papírdobozban fagyoskodva Krisztus kegyelmét kérd, megvallva bűneidet, hanem ott is loopolgatni fogsz mindenféle vonzás törvényéről, óriásteknősről, a dolgok történelmi fonatkozásáról, amik megerősítik, hogy te mindent jól csináltál.
vérdíj target nr. 1
Nem vonom kétségbe, csak nem érdekel, hogy így van-e xDD
Szmájlizol, vagyis hazudsz, tehát valójában geci ideges vagy és örjöngsz. Helyes :)
Jozsii Busák
Nem őrjöngők, mert ahhoz véleményemnek kellene lennie, ami nincs. :)
Én a megoldást keresem, és a vizsgalap tartalmazza.
Javítani a semmit is, brahiból.
Ennyi.
Meg én előtte 50 alkalommal. :)
Szabályosan. Ahogyan soha többé xD
tedd már ki ide a vizsgalapot légy szíves, mi tudjuk mit jelent, azt odaadják a vizsga után.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Azt mondom, hogy fogalmam sincs, mert nem értek hozzá, de emiatt egyáltalán nem is érdekel.
Ennyi.Amennyiben célod a sikeres forgalmi vizsga letétele a jövőben, elengedhetetlen, hogy mélyrehatóan megértsd a KRESZ szabályait. Fontos tudni, hogy a KRESZ szabályok elsajátítása nem pusztán a memorizáláson alapul; ennél sokkal inkább szükséges a kognitív gondolkodás és egy érdeklődő, elemző szemléletmód.
Fontos megjegyezni, hogy az előrehaladott alkoholizmusodból fakadó szellemi leépülésed nem teszi más lehetővé a KRESZ sokszor igen bonyolult szabályainak megértését feldolgozását. Ezt az értékes szakvéleményt írásban is megfogod kapni a sikertelen PÁV vizsgád indoklásaként.

Dögölj meg!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Es ez pontosan mit jelent?
Mesz egyenesen, majd brahibol ebbe belejavitasz es elkezdesz szlalomozni, hogy aztan ujra egyenesen menj?
fuck yeah
Esélyes, hogy gyalogost akart gázolni. Legalábbis tegnap valami olyant írt, hogy zebránál volt valami gond.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
BRUTÁLISAT MEGY A PAJZS A BUKÁS ÓTA
De akkor minek vettel ennyi orat? Negyven utan mar mehetsz vizsgazni, vezetni meg ugyis jobban tudsz, mint az oktato es a vizsgabiztos egyuttveve.
Az az első vizsgán volt :DD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Zebrát, vagy jobbkezest túlóvatoskodta. De ez mit jelent a saját autivilágában?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Pedofil vagy fuck yeah!
Miután olyan szitun buktam meg, ami 110 óra alatt sosem volt, én se tudom már. Simán kellett volna 30 után vizsgára menni, oszt szevasz.
Akkor ne itt loopolj nekunk! Fizesd be a kovetkezo vizsgat, aztan menj at rajta, mar megvan hol volt a hiba eddig!
Igy beszel egy celtudatos, kemeny ferfi! Igazad van Sodi, nem tokolni kell itt, hanem levizsgazni, aztan a trollok arcaba tolni a jigsit!
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
A semmit minek gyakorolni?
A világod nem tudtad… Nem azt, hogy mit és hogyan basztál el.
Fatászpika kormányfogás remegéssel
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
ùgy is van! Na tedd ki szepen a vizsgalapot, vagy takarodj a hód kurva anyadba!
Igazad van Endre! Rajottel a trukkre, amit a trollok eddig titkoltak eloled: semmit sem szabad szabalyosan csinalni es akkor atmesz!
Rajtad gyakorolhatna már végre a halál te flepnis!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
xD
Kinek van több feliratkozója? Neked vagy a vizsgabiztosnak?
Óvoda…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
A valós tényeket illetően, tekintve hogy kétszer megbuktál, a videón látszik, hogy teljes önkívületi állapotban vagy a stressztől, az idegrendszered “kilengése” fizikai tüneteket okoz, hogy látod, ez az erőltetett magabiztosság magadnak vagy inkább a fórumnak szól?
2023 van, főorvosokat tartóztatnak le 5 ezer forint hálapénz miatt.
sodika
Dec 22, 2023 07:34:52
Kb. ötven sikeres Y megfordulás után az ötvenegyedik pont vizsgán el kell kúrva? Nyilván. Egyáltalán nem értek hozzá, ezért nincs véleményem se erről, mert mégis mi alapon lenne bármiféle gondolatom is róla? De hogy ez innentől nekem ez az egész lutri, és igyekszem inkább elfelejteni, ahogyan eddig csináltam, az is biztos. :))))
Ha vizsgalap szerint szarrá lehet javítani mindent, akkor szarrá is kell javítani mindent. Akát tökre indokolatlanul is, csak úgy, brahiból, mert miért is ne.
Számomra ez a tanulság. xD
Ha vizsgalap szerint szarrá lehet javítani mindent, akkor szarrá is kell javítani mindent. Akát tökre indokolatlanul is, csak úgy, brahiból, mert miért is ne.
Dec 22, 2023 07:34:52
sodika
Dec 22, 2023 07:35:50
Akár...
Dec 22, 2023 07:35:50
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:38:28
x5)
Dec 22, 2023 07:38:28
Akár...
Azért jó hogy lépten nyomon követve vagy nem? Dec 22, 2023 07:38:28
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 07:38:30
x24)
Kb. ötven sikeres Y megfordulás után az ötvenegyedik pont vizsgán el kell kúrva? Nyilván. Egyáltalán nem értek hozzá, ezért nincs véleményem se erről, mert mégis mi alapon lenne bármiféle gondolatom is róla? De hogy ez innentől nekem ez az egész lutri, és igyekszem inkább elfelejteni, ahogyan eddig csináltam, az is biztos. :))))
A vizsgabiztos, meg indokoltal, de azért csak úgy, brahiból fog harmadjara is meghuzni. Majd negyedjere. Majd ötödjere.
Az, hogy szamodra mi a tanulsag, azert teljesen irrelevans, mert nem rendekelkezel logikai kepessegekkel, es mert egy gyakorlo elmebeteg vagy, nulla valosagerzekelessel.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:39:42
x5)
Dec 22, 2023 07:39:42
Akár...
A következő vizsga is fel lesz véve egy kis bónusz meglepetéssel. Dec 22, 2023 07:39:42
ChatGPT
Dec 22, 2023 07:40:17
Nem érdekel, hogy elbasztam-e. :D
Ennyi óra után pont leszarom.
Tudod. "gyakorolni kell", meg minden... aha xD
Engem csak az érdekel, hogyan tudom elkerülni, hogy még egyszer előforduljon.
És úgy, ha meg sem próbálom úgy csinálni, ahogyan tanítják.
A vizsgalap sem kéri úgy, úgyhogy nem is kell úgy.
Ennyi :D
Mivel nem tudod felmérni egy kanyar ívét - agyi probléma - így soha sem fogod tudni jól megoldani. Manővered életveszélyes volt, ez a művelet nem javítható mert ha nincs ott az oktatód akkor balesetet okozol azonnal. Sajnos ez is alátámasztja, hogy soha nem lesz plasztik kártyád. Ennyi óra után pont leszarom.
Engem csak az érdekel, hogyan tudom elkerülni, hogy még egyszer előforduljon.
És úgy, ha meg sem próbálom úgy csinálni, ahogyan tanítják.
A vizsgalap sem kéri úgy, úgyhogy nem is kell úgy.
Dec 22, 2023 07:40:17
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 07:41:41
x24)
Most Endre akarja meggyözni Sodit, hogy faszaság a 110+ órával a második bukás, vagy Sodi Endrét?
sodika
Dec 22, 2023 07:44:10
Mivel nem tudod felmérni egy kanyar ívét
Engem nem érdekel a "kanyar íve", meg a "kocsi fizikai elhelyezkedése a térben", meg ilyenek. xD
Ha szabályos manőverrel túl kockázatos, akkor meg kell keresni hozzé a hack-et. A hack meg itt, hogy a vizsgalap szerint még hibapont sem eleve javítással csinálni.
Ennyi.
Dec 22, 2023 07:44:10
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:44:30
x5)
Dec 22, 2023 07:44:30
Most Endre akarja meggyözni Sodit, hogy faszaság a 110+ órával a második bukás, vagy Sodi Endrét?
Pontosan,tegnap óta ugyan azt hajtogatja.. A következő bukás lesz q legjobb! Hálisten fel lesz véve.. Dec 22, 2023 07:44:30
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:45:23
x7)
Egyáltalán nem értem, hogy mi történt, ezért nincs róla semmiféle véleményem, de ennyi óra után nem is akarom megérteni már.
Az utolso negyven eved egy mondatba suritve.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:47:25
x5)
Lehet terelni jött és vizsgára utazik, a moszados troll legyen résen mert hatalmas bukta lesz a következő vizsga
Jozsii Busák
Klohek
(
x12)
Dec 22, 2023 07:48:24
x12)
Csacsi endre, mindent elhisz Sodinak..
ChatGPT
Dec 22, 2023 07:48:53
Ennyi.
Pontosan. Ezért nem lesz soha plasztik kártyád. Ez egy használati eszköz, és engem csak az érdekel, hogyan tudom használni.
Ennyi.
Dec 22, 2023 07:48:53
sodika
Dec 22, 2023 07:50:10
Ez a "kocsi elhelyezkedése a térben", meg a "jármű fizikai határai az úton", meg a "kanyar íve", meg a sok hasonló lófasz pont nem érdekelnek.
Ezek elvont fogalmak, érdemi jelentés nélkül.
Engem támpontok érdekelnek.
Manővereknél még odaképzelek egy anyahajót, és (az egyívű megfordulás kivételével) semmit sem fogok úgy csinálni javítás nélkül, ahogy tanítva van, aztán ennyi.
Ennyi
Manővereknél még odaképzelek egy anyahajót, és (az egyívű megfordulás kivételével) semmit sem fogok úgy csinálni javítás nélkül, ahogy tanítva van, aztán ennyi.
Ennyi
Dec 22, 2023 07:50:10
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:50:21
x7)
Azt akarja megmagyarazni maganak, hogy nem az o hibaja a bukas. Ezt az autimagyarazatot sutotte ki, hogy o csinalta jol, de a vizsgabiztos hibazott. Mint ahogy uszni is jobban tudott, mint az uszomester.
Most addig loopolja maganak, amig el nem hiszi. Aztan majd be is jelentkezik vizsgazni, hogy most mar minden fasza, csak a javitas, es o dobben majd meg a legjobban, amikor legkozelebb is percek alatt bukik meg.
sodika
Dec 22, 2023 07:51:56
Azt akarja megmagyarazni maganak, hogy nem az o hibaja a bukas.
Nem azt mondom.
Ennyi.
Dec 22, 2023 07:51:56
gobesug
(
x30)
Dec 22, 2023 07:52:11
x30)
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:52:39
x7)
Ez a "kocsi elhelyezkedése a térben", meg a "jármű fizikai határai az úton", meg a "kanyar íve", meg a sok hasonló lófasz pont nem érdekelnek.
Ez az ugynevezett vezetes lenyege. Hihetetlen, hogy szaztiz ora utan sem esett meg le. Neked sohasem lesz jogsid, Endre.
sodika
Dec 22, 2023 07:53:09
Ez az ugynevezett vezetes lenyege.
Nekem nem.
Dec 22, 2023 07:53:09
Klohek
(
x12)
Dec 22, 2023 07:53:34
x12)
endre, én nagyon preferálnám a saját szabályaidat a közlekedésben, de csak akkor ha rajtad kívül még egy közlekedő van a közeledben, mondjuk egy török kamionos aki 120-nál alszik a dudán!
trolléga
(
x30)
Dec 22, 2023 07:53:36
x30)
Ne loopolj itt már kora reggel te elmebeteg korcs geci! Szmájlizol tehát hazudsz. Dupla annyi kenőpénzt akarsz adni a vizsgabiztosnak azért nem érdekel semmi? Szerinted ezek az üzenetek nem mennek a megfelelő helyekre hogy te szarsz az egészre? 110 óra után kibaszott Schumachernek kéne lenned, nem pedig "egyáltalán nem érteni".
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:53:44
x7)
Nem azt mondom.
sodika
Dec 22, 2023 07:54:26
Milyen fizikai határok?
Minket az óriásteknős álmodik.
Nincs is fizika.
Nincs is fizika.
Dec 22, 2023 07:54:26
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:54:51
x5)
Dec 22, 2023 07:54:51
Nekem nem.
Azért jó hogy már kora reggel körbe van véve a vizsgahelyszin nem? Több kamera állás,profi minőség.. Dec 22, 2023 07:54:51
trolléga
(
x30)
Dec 22, 2023 07:54:58
x30)
Bal oldalon fogsz vezetni csakazértis?
Hú de geci irritáló vagy ma is te fikás szhar. Takarodj inkább az UFO italdiszkontba.
gobesug
(
x30)
Dec 22, 2023 07:55:11
x30)
rátölt előtte és menni fog az!

trolléga
(
x30)
Dec 22, 2023 07:56:23
x30)
Milyen fizikai határok?
Nincs is fizika.
Nincs is fizika.
Ahogy pénz se. Intéztél már albérletet vagy januárban indul a Blaha évad?
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:56:47
x7)
Nekem nem.
banshee
(
x24)
Dec 22, 2023 07:57:13
x24)
Egyáltalán nem értem, hogy mi történt, ezért nincs róla semmiféle véleményem, de ennyi óra után nem is akarom megérteni már. Annyit értettem meg, hogy a tanított módon túlságosan kockázatos végrehajtani, ezért eleve beleiktatott javítás nélkül köszönöm, de soha többé.
Magyarról Endrére: ény eszt nyeméjtyem, ennekh íty shemmi, de shemmi értyelme sintyen...
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:57:34
x7)
Nekem nem.
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 07:57:51
x24)
Milyen fizikai határok?
Nincs is fizika.
Nincs is fizika.
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 07:58:20
x24)
Szerintem már most sakál részeg.
gobesug
(
x30)
Dec 22, 2023 07:58:25
x30)
Tibor meg nő
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 07:58:36
x7)
Milyen fizikai határok?
Nincs is fizika.
Nincs is fizika.
Latom tyoproni, ketyerke betoltve mar reggel nyolckor.
trolléga
(
x30)
Dec 22, 2023 07:59:07
x30)
Már hazafelé is tuti ezt motyogta.
"szép vagyok, okos vagyok, szotyi fatyok. Én natyon jól vezettem, de de de a kujfa anyahajó. Legközelebb csak azért sem úgy csinálom ahogy Balázska mutatta"
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 07:59:26
x5)
Szerintem már most sakál részeg.
Szerintem meg terel és vizsgára tart Dec 22, 2023 07:59:26
ChatGPT
Egyáltalán nem értem, hogy mi történt, ezért nincs róla semmiféle véleményem, de ennyi óra után nem is akarom megérteni már.
Ennyi :)
Ennyi :)
A KRESZ tanfolyam fő célja, hogy alaposan megismertessen a közlekedési szabályokkal, így megalapozva azt a tudást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy értelmezni tudjuk, mi történik az utakon. Ha ezen tudás elsajátítását csak felületesen, puszta magolással végzed, akkor sajnos nem leszel képes hatékonyan és biztonságosan részt venni a forgalomban.
Fontos megjegyezni, hogy ezért soha de soha nem lesz plasztik kártyád, hanem csak egy PÁV vizsgálatos elutasításod.
Moszados Troll
Dec 22, 2023 07:59:28
Azért jó hogy már kora reggel körbe van véve a vizsgahelyszin nem? Több kamera állás,profi minőség..
Tervbe volt, hogy kifutunk elé a bordó ház mögül, de nevetve elvetettük az ötletet, bíztunk endre képességeiben.. De ha valaki meglepné a következőnél, simán kivitelezhető, az idomár tuti belefékez te meg intesz egy laza bocsit, endre meg mehet vissza Y-ba..
Dec 22, 2023 07:59:28
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 07:59:30
x24)
"Ez a "kocsi elhelyezkedése a térben", meg a "jármű fizikai határai az úton", meg a "kanyar íve", meg a sok hasonló lófasz pont nem érdekelnek.
Ezek elvont fogalmak, érdemi jelentés nélkül."
Neked azok, mert ostoba amöba vagy.
Amugy ezek biztos erdekelni fogjak a kovetkezo vizsgabiztos.
Kikmakukk
(
x1)
Dec 22, 2023 07:59:35
x1)
Jajjaajj, asodi rájött a nagy titokra, és most elmondja nekünk. Az oktató hülyének nézi, és lehúzza, szabotalja a vizsgáját, hogy télen is legyen bevétel.
Jajj de meglepő asodi. Hát a 74. kifizetett óránál ez nem jutott eszedbe? Te nyámnyila fasz....
Fullkamu
(
x2)
Dec 22, 2023 08:00:17
x2)
az a baj hogy a jo anyad nem tudott radjavitani mikor kimasztal belole
gobesug
(
x30)
Dec 22, 2023 08:01:03
x30)
"Ez a "kocsi elhelyezkedése a térben", meg a "jármű fizikai határai az úton", meg a "kanyar íve", meg a sok hasonló lófasz pont nem érdekelnek.
ezt az idézetet A3-as plakátra érdemes kitenni oda a mol kútra, hogy lássák a kávézó biztosbácsik
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 08:01:21
x24)
Szerintem meg terel és vizsgára tart
Hiába. Mindenhol IS ott vagyunk.
Lehet, hogy pont én fogom vizsgáztatni.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 22, 2023 08:01:24
x3)
... egyáltalán nem is érdekel. ...
Jesszus, mi lenne itt ha érdekelne..
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:01:58
x47)
Igen, egészen pontosan, az ötvenegyediket elbasztad, mert egy béna fasz vagy és megbuktál. Látod, tudod te mi történt, csak túl ostoba és túl alkoholista vagy, hogy elfogadd, ezért napok óta papagáj módjára ugyanazt loopolod, hátha attól nem kell belátnod, hogy 110 óra után is egy reménytelen, képességek nélküli nyomorék vagy. Pedig az vagy. Ha nem az lennél, lenne jogosítványod. De nincs, tehát az vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Kötőjel
(
x12)
Dec 22, 2023 08:02:35
x12)
Milyen fizikai határok?
Nincs is fizika.
Nincs is fizika.
látom, még mindig ragaszkodsz ehhez az óriásteknősös faszsághoz, überkeresztény a sodi. ez azért jó, mert fel sem merül benned, hogy a blahán, egy papírdobozban fagyoskodva Krisztus kegyelmét kérd, megvallva bűneidet, hanem ott is loopolgatni fogsz mindenféle vonzás törvényéről, óriásteknősről, a dolgok történelmi fonatkozásáról, amik megerősítik, hogy te mindent jól csináltál.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:04:03
x47)
Azért óriási mázlid van, hogy telephelyről indul a vizsga, nem egy erkélyről.
sodika
Dec 22, 2023 08:04:25
Igen, egészen pontosan, az ötvenegyediket elbasztad
Dec 22, 2023 08:04:25
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 08:05:08
x24)
Szmájlizol, vagyis hazudsz, tehát valójában geci ideges vagy és örjöngsz. Helyes :)
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 08:05:29
x5)
Dec 22, 2023 08:05:29
Anyád készül a karácsonyi ablaktörésre?? Dec 22, 2023 08:05:29
Darth Tibor
(
x7)
Dec 22, 2023 08:06:02
x7)
Endre!
Ne pörgesd magad bele újra a tegnapi loopba! Inkább mond meg, hogy miért bujtál meg első alkalommal!
Ne pörgesd magad bele újra a tegnapi loopba! Inkább mond meg, hogy miért bujtál meg első alkalommal!
Kakaspina
(
x24)
Dec 22, 2023 08:06:03
x24)
Legyen már 24-26 fórumzár, mert tényleg csak mi maradtunk neki.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sodika
Dec 22, 2023 08:06:54
Ennyi.
Dec 22, 2023 08:06:54
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 22, 2023 08:07:01
x6)
Én azért továbbra is nagyon nevetek, hogy 110 óra után egy olyan rutinfeladatot képtelen abszolválni amit kb a 2. órán betanul egy értelmes ember.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
sodika
Dec 22, 2023 08:07:56
Én azért továbbra is nagyon nevetek, hogy 110 óra után egy olyan rutinfeladatot képtelen abszolválni amit kb a 2. órán betanul egy értelmes ember.
Meg én előtte 50 alkalommal. :)
Szabályosan. Ahogyan soha többé xD
Dec 22, 2023 08:07:56
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 22, 2023 08:08:30
x6)
Ennyi.
Ennyi.
tedd már ki ide a vizsgalapot légy szíves, mi tudjuk mit jelent, azt odaadják a vizsga után.
ChatGPT
Dec 22, 2023 08:08:35
Ennyi.
Fontos megjegyezni, hogy az előrehaladott alkoholizmusodból fakadó szellemi leépülésed nem teszi más lehetővé a KRESZ sokszor igen bonyolult szabályainak megértését feldolgozását. Ezt az értékes szakvéleményt írásban is megfogod kapni a sikertelen PÁV vizsgád indoklásaként.
Dec 22, 2023 08:08:35
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Dec 22, 2023 08:09:23
x1)
hetyetye

Dögölj meg!
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 08:09:44
x24)
N
Ennyi.
Ennyi.
Es ez pontosan mit jelent?
Mesz egyenesen, majd brahibol ebbe belejavitasz es elkezdesz szlalomozni, hogy aztan ujra egyenesen menj?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2023 08:09:59
x23)
Gyagyás.
Először is : Dögölj meg a loopolásod miatt.
Másodszor. Loopolj csak, hátha Zulu előre hozza a fórum zárat ma estére.
Harmadszor : Igazi papiros elmebeteg vagy, azok után pláne, hogy több mint 110 órát basztál el és több mint 1 millió forintot költöttél egy olyan dologra ami téged nem is érdekel és amihez balfasz vagy.
Először is : Dögölj meg a loopolásod miatt.
Másodszor. Loopolj csak, hátha Zulu előre hozza a fórum zárat ma estére.
Harmadszor : Igazi papiros elmebeteg vagy, azok után pláne, hogy több mint 110 órát basztál el és több mint 1 millió forintot költöttél egy olyan dologra ami téged nem is érdekel és amihez balfasz vagy.
Darth Tibor
(
x7)
Dec 22, 2023 08:10:36
x7)
Endre!
Min buktál meg az első vizsgádon?
Klohek
(
x12)
Dec 22, 2023 08:10:52
x12)
Mai nap három hullámban várható auticunami, épp az elsőt éljük át.. Két alvás lesz beiktatva, a három bebaszás közé, kitartást trollégák..
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 08:12:16
x24)
Endre! Ha következö vizsgádnál úgy köszön majd neked a vizsgabiztos, hogy TAOT!, akkor tudhatod, hogy én vizsgáztatlak. :D
Fullkamu
(
x2)
Dec 22, 2023 08:13:08
x2)
120 kifizetett tanora utan levontad a kovetkeztetest hogy semmit sem ugy kell csinalni ahogy tanitjak. nagy koponya vagy endre!
sodika
Dec 22, 2023 08:14:14
120 kifizetett tanora utan levontad a kovetkeztetest hogy semmit sem ugy kell csinalni ahogy tanitjak. nagy koponya vagy endre!
fuck yeah
Dec 22, 2023 08:14:14
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2023 08:14:38
x23)
Endre!
Esélyes, hogy gyalogost akart gázolni. Legalábbis tegnap valami olyant írt, hogy zebránál volt valami gond.
ChatGPT
Dec 22, 2023 08:15:18
fuck yeah
A sikertelen PÁV elkerülhetetlen.Dec 22, 2023 08:15:18
hegesztőnő
(
x3)
Dec 22, 2023 08:15:33
x3)
Nem azt mondom.
Ennyi.
Ennyi.
BRUTÁLISAT MEGY A PAJZS A BUKÁS ÓTA
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 08:15:43
x7)
fuck yeah
De akkor minek vettel ennyi orat? Negyven utan mar mehetsz vizsgazni, vezetni meg ugyis jobban tudsz, mint az oktato es a vizsgabiztos egyuttveve.
Démon Démon Démon
Dec 22, 2023 08:16:22
Sodi lesz a szaros seggű PÁVián.
Nem ember. Démon!
Dec 22, 2023 08:16:22
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:17:12
x47)
Az az első vizsgán volt :DD
Darth Tibor
(
x7)
Dec 22, 2023 08:17:38
x7)
Zebrát, vagy jobbkezest túlóvatoskodta. De ez mit jelent a saját autivilágában?
max5enutálnak
(
x47)
x47)
Mennyi kenőpénzt fizettél, balfasz?
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 08:17:55
x7)
-Mi a kulonbseg Sodi es Jahve kozt?
-Jahve mindent tud. A Sodi mindent jobban tud.
-Jahve mindent tud. A Sodi mindent jobban tud.
mondomkusskuss
(
x21)
Dec 22, 2023 08:17:59
x21)
fuck yeah
pPedofil vagy fuck yeah!
sodika
Dec 22, 2023 08:18:31
De akkor minek vettel ennyi orat?
Miután olyan szitun buktam meg, ami 110 óra alatt sosem volt, én se tudom már. Simán kellett volna 30 után vizsgára menni, oszt szevasz.
Dec 22, 2023 08:18:31
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 08:19:39
x7)
Akkor ne itt loopolj nekunk! Fizesd be a kovetkezo vizsgat, aztan menj at rajta, mar megvan hol volt a hiba eddig!
sodika
Dec 22, 2023 08:19:53
Mert mindenhol ezt a szart lehetett olvasni, hogy "gyakorolni", meg a faszom. Gyakoroljon a halál, faszság.
Dec 22, 2023 08:19:53
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:20:17
x47)
Szóval túl sok ótát gyakoroltál és ezért nem tudsz levizsgázni? :DDD
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 22, 2023 08:20:52
x23)
Gyagyás, nem az a durva hogy 10 perc alatt megbuktál, na jó az is, hanem az hogy ez idő alatt kb 150-200 métert sikerült csak vezetni. Na most ilyen rövid távon bizony több hibának is lennie kellet, hogy megbukj. Ezért jó, hogy te most belekapaszkodsz csak a Y-ba a többit meg leszarod. Rakd ki a vizsgalapot, hadd lássuk mi volt a gond!
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 08:21:00
x7)
Mert mindenhol ezt a szart lehetett olvasni, hogy "gyakorolni", meg a faszom. Gyakoroljon a halál, faszság.
Igy beszel egy celtudatos, kemeny ferfi! Igazad van Sodi, nem tokolni kell itt, hanem levizsgazni, aztan a trollok arcaba tolni a jigsit!
sodika
Dec 22, 2023 08:21:13
Szóval túl sok ótát gyakoroltál és ezért nem tudsz levizsgázni? :DDD
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
Dec 22, 2023 08:21:13
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:21:38
x47)
Az első vizsgán meg a zöldség ára miatt nem mentél át, ugye? Mennyi kenőpénzt adtál?
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 22, 2023 08:21:57
x13)
Nekem nem.
A világod nem tudtad… Nem azt, hogy mit és hogyan basztál el.
Fatászpika kormányfogás remegéssel
MaxPayne
(
x24)
Dec 22, 2023 08:22:08
x24)
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
Nyomni, oszt ennyi.
ùgy is van! Na tedd ki szepen a vizsgalapot, vagy takarodj a hód kurva anyadba!
Mitokondrium
(
x7)
Dec 22, 2023 08:22:22
x7)
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
Nyomni, oszt ennyi.
Igazad van Endre! Rajottel a trukkre, amit a trollok eddig titkoltak eloled: semmit sem szabad szabalyosan csinalni es akkor atmesz!
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Dec 22, 2023 08:22:33
x1)
Gyakoroljon a halál, faszság.
Rajtad gyakorolhatna már végre a halál te flepnis!
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 22, 2023 08:24:47
x13)
Nem érdekel, hogy elbasztam-e. :D
xD
Kinek van több feliratkozója? Neked vagy a vizsgabiztosnak?
Óvoda…
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:25:16
x47)
Az a vicces az életedben, hogy hiába nyomod az autista valósághajlításod, attól még mindig minden ugyanúgy marad.
Nyomorék vagy, aki 120 óra után sem tud jogsit szerezni. Munkanélküli vagy. Mamahoteles balfasz vagy. Magányos szar vagy, akit mindenki lefosik. Eladósodott, nincstelen csóró vagy. Alkoholista vagy. Impotens vagy.
Ezek a kőkemény tények.
Nyomorék vagy, aki 120 óra után sem tud jogsit szerezni. Munkanélküli vagy. Mamahoteles balfasz vagy. Magányos szar vagy, akit mindenki lefosik. Eladósodott, nincstelen csóró vagy. Alkoholista vagy. Impotens vagy.
Ezek a kőkemény tények.
ChatGPT
Dec 22, 2023 08:25:40
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
Szerintem menj egyből a PÁV-ra! Minek szenvedni ennyit? Nyomni, oszt ennyi.
Dec 22, 2023 08:25:40
egynadrág
(
x2)
Dec 22, 2023 08:26:25
x2)
endre éppen sorban áll sörtért és ketyerűért a kisboltban.
Ilyenkor a vén kurva anyja visszaadja a telefonját és tud egy kicsit fórumozni.
Ma vitte a rollertáskát is mert dupla adagot kell hazacipelnie.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Ilyenkor a vén kurva anyja visszaadja a telefonját és tud egy kicsit fórumozni.
Ma vitte a rollertáskát is mert dupla adagot kell hazacipelnie.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 22, 2023 08:26:48
x47)
Ráadasul kenőpénzzel sem tudsz átmenni :DDD
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 22, 2023 08:27:03
x5)
Nincs mese, meg kell venni a kocsit és az BEVONZZA végre a jogosítványt! Hát nem néztél meg engem eleget???
Gézának van egy kicsit javított eladó csoda audija. A duda tunningolva lett hogy neked könnyebb legyen használni:
Gézának van egy kicsit javított eladó csoda audija. A duda tunningolva lett hogy neked könnyebb legyen használni:
thatsapup
Dec 22, 2023 08:30:08
Jah, nem kell.
Nyomni, oszt ennyi.
Nyomni, oszt ennyi.
A valós tényeket illetően, tekintve hogy kétszer megbuktál, a videón látszik, hogy teljes önkívületi állapotban vagy a stressztől, az idegrendszered “kilengése” fizikai tüneteket okoz, hogy látod, ez az erőltetett magabiztosság magadnak vagy inkább a fórumnak szól?
Dec 22, 2023 08:30:08
fassssssssszom
Dec 22, 2023 08:30:54
Keressél jólfizető àllást gyagyás.
Dec 22, 2023 08:30:54
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 22, 2023 08:32:27
x5)
Szerintem 9re megy vizsgára
Jozsii Busák
sodika
Dec 22, 2023 08:33:19
Ráadasul kenőpénzzel sem tudsz átmenni :DDD
2023 van, főorvosokat tartóztatnak le 5 ezer forint hálapénz miatt.
Dec 22, 2023 08:33:19
sörtötbontok
(
x8)
Dec 22, 2023 08:33:33
x8)
Endre, most az a terv, hogy jövő héten sikerülnie kell a vizsgának, hogy január elsejétől bécsi illetőségű osztrák segélyes hajléktalan lehess?
sodika
Dec 22, 2023 08:34:02
mindegy, ez van
Dec 22, 2023 08:34:02
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

endre, szokták mondani: Aki tudja csinálja, aki nem tudja az tanítja! Neked már annyi tapasztalatod van órákban, hogy szerintem nyiss egy autós iskolát, na az foshná!