Mondom én, meghajlott a valóság. Van loop a faszkodására, most nyomja ezerrel.
unalmas sodi a patkány sodi.
KURVArangy
Most dobja a JogositvanyEsDiplomaNotFound kivételt.
Azt nevezed kiskapunak, hogy elsőre direkt elrontod a megfordulást? Jó terv, így már biztosan átmész legközelebb!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nekem meg úgy tűnik, hogy nem nagyon van beleszólásod bármibe is. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
De miért nem csináltad meg biztosan jóra a 30-ik órában?
Hol a vizsgalap ami bizonyítaná, hogy nem az első kifordulásnál basztak meg?
Minket hiába nyugtatgatsz, nekünk mind van jogosítványunk (tehát mi jobban értünk hozzá, mint te), saját autónk és sokkal gazdagabbak vagyunk nálad. Ezt motyogod magad elé is egész nap, amiket ide leírsz?
Ugy nem tudod csinalni, mert egy kepessegek nelkuli, hikomat gnom vagy.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ennyi.

Ennyi.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Endre, én értem, hogy próbálod az autipajzsot felépíteni, de a valóság ez volt tegnap:
vlog.sodikereso.info/video/1402
Írd le: balek voltam, megbuktam, alkalmatlan vagyok gépjárművezetésre.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Írd már le, szerinted hogyan lesz biztos jó?
Kíváncsivá tettél.
Józanul nyomott egy tollbamondást, hogy mit fog ide írni, majd az ős alkesz rendszer mindent felülírt, és bebaszva faszerdőzik a putriból.. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Jól lett tanítva csak te elbasztad. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Mi az a menőver?
Miért nem szerezted meg a 30-ik óra után a jogsit?
Hol van a vizsgalapod, ami bizonyítja hogy nem az első kifordulásnál basztak meg?
Kinek próbálsz itt bizonyítani bármit is? Mindenki leszarja és senkit sem tudsz vele hergelni.
Íme egy dacos kiskölök, az igazi gyernőtt.
Egyszerűen nem fér a csökött agyába, hogy a közlekedési szabályok és gyakoraltok azért vannak, hogy a saját rühes életét és a jövőbeli lekoszlott kocsiját *pr* megvédje.
Hogy ezeket a szabályokat nem azért kell megtanulnia, hogy átmenjen a vizsgán, hanem hogy utána ne a saját kocsiját bassza szét a padkázással és addig ki tudja javítani az éltveszélyt okozó hibáit, begyakorolhassa a biztonságos megközelítéséket, amíg ül mellete valaki, aki megmentheti az életét.
De sokat röhögnénk a PÁV-os pszichológiai tesztjén, ha kirakná :D
Hanem ha eleve közbeiktatok egy esetleg felesleges javítást a picsába.
Illetve erről kérünk egy frissített változatot:
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hát, ha jutott egyáltalán hibapontig és nem azonnal elkaszálták:D
De amúgy a videón azon az 50 méteren is alsó hangon 3-mat tudnék mondani:
- hirtelen fékezés
- későn ismeri fel a forgalmi helyzetet (vagyis hát nem ismeri fel)
- forgalom akadályozása (sebesség)
Lehet nem pont ebben a megfogalmazásban, de ilyesmik vannak, kb 1 éve tettem le én is a jogsit itt Bp-n.
Ráadásul 1-es fokozatnál magasabbra sem sikerült kapcsolni, menjen csak a bika fogyasztás végtelen fordulatszámon.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Több millió ember átment a vizsgán simán, még a retardált haverjaid is. Nyilván a rendszerrel van a gond és nem veled:D ugye úszóbajnok?
puskapoj
És az megvan Endre, hogy jogilag te papíron is elmebeteg vagy? Emlékszel? A kerítések támadása utáni orvosi papírodra?
Heki a traki
Nem értesz a pénzügyekhez, csak egy megélhetési élősködő vagy, ehhez képest mások pénzügyeit szoktad kommentálni, pedig nem értesz a pénzügyekhez :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
magának az autósulinak a váltása is jópár tízezerbe kerül
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
1) csinálni valami nagyjából hasonlót, mint amit tanítottak
2) tök indokolatlanul is javítva, hogy biztos legyen
Kb. ezt csinálom mostantól.
A tegnapi nap volt az utolsó, hogy megpróbáltam egy manővert úgy végrehajtani, ahogyan tanították.
Ha a vizsgalap sem követeli meg, mi a picsának próbálnám?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
rakd már ki ide a vizsgalapjaidat
Gecis hányós lavór
Csináld csak, hibbant, legalább közelebb kerülsz a PÁV-hoz, ahol majd eltiltanak.
Amúgy mikor tervezel újra vizsgázni? A két ünnep között költözöl.
Nem akarsz vonat elé ugorni? :D
LOL:) Csinálni valami hasonlót mint amit tanítottak.:) Megbuktatnak, mert nem azt csináltad amit kell.:) Tudod ha matek dolgozatban elszámoltad magad akkor azért is egyest kaptál. Pedig majdnem azt csináltad amit tanítottak. TE TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYE VAGY??????
Heki a traki
Pontosan ez van :D
Mint egy pelenkás kisgyerek, aki csak azért is megköti magát. Ez Kiss Endre Farkas gyernőtt reakciója a valóságra.
Nem metyek sehová, mert jogilag itt sem vatyok @
Programozni is így programozik :)) Ugyanezzel az eredménnyel. Szerintem ez érthető.
Én úgy éltem meg, hogy de, de ettől még nincs véleményem arról, hogy így volt-e, mert az szubjektív. Objektív meg az, hogy nem próbálkozom mostantól, hanem biztonsági játékot játszok.
Parádésan alakulnak a dolgok kollégák, ez egyre jobb lesz minden bukott vizsgával:D
tedd már ki a vizsgalapokat és akkor látnánk mennyi minden mást is elbasztál
Gecis hányós lavór
Akkor hagyd a picsába! Egyébként is mit akarsz? Hiába szerzed meg a plasztikot, vezetni nem fogsz tudni, kocsira nem lesz pénzed és Merszisza sem fog visszamenni hozzád. Akkor meg mit erőlködsz?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Akkor ez most szabályt erősítő kivételként előnytelen jelként felfogható?
Ezentúl tízzel megy húsz helyett.
Elnézést, bocsánat a teljes idézetért!
Na, ezt kell elküldeni a megfelelő helyre, ilyen szennyedék miatt ne haljanak meg mások.
Rohadnál meg, te púpos gnóm, torz szörnyeteg!
Egyébként megint pimaszkodsz, kevés a vér a pucádban gyáva szar, majd raknak rá körmöt...
Jogsi helyett maradt a PÁV & MÁV
A biztonságos mindenkinek az, hogyha nem ülsz volán mögé. Hidd el. Az a legjobb neked és mindenkinek.
Heki a traki
Azt hittem a 110 óra megvàsárlása volt a biztonsági játék
puskapoj
Az, aki vitatkozik a videókkal és képekkel is alátámasztott beszámolókkal, és még így is eltorzítja a valóságot a saját javára, az menthetetlenül retardált.
Harcolj keresztes vitéz a KAV és a PÁV ellen, mutasd meg a csúnya vizsgabiztosnak, hogy a fejedben létező Y forduló miatt lettél megbuktatva, és fuss neki harmadjára is. Biztos nem buksz meg, hisz azt a tolató autót is tök jól kezelted, nem kellett az oktatónak belesatuznia... Te balek!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Semmihez nem értesz.
Végülis nem ötödik kommentbe mondod el a véleményedet, dehogy
Hiszen nem is számított mit csináltál, mert másodjára buktál meg. :)
Már mondtál véleményt, te hülye!
Egész délután ezt loopolod, te agyament szar!
A szubjektív benyomásom nem a véleményem. Véleményem nincs, mert nem értek hozzá. Személyem élményem, mintha mindent a megtanultak szerint csináltam volna, és innentől nem érdekel a valóság. Az érdekel, hogyan tudom a hasonló helyzeteket elkerülni.
mihez értesz te majom?
buzifürcsiben fütyizéshez
Gecis hányós lavór
Felhagysz ezzel a bohóckodással.
Nekem az a szubjektív benyomásom, hogy nyugodtan eltakarodhatnál innen mára.
Ilyenkor szoktál repülni a kerítéshez, amikor ilyen orbitális nagy a pofád te náci fasz!
Veritas Omnia Vincit
Ez a lényeg, szarjankó!
Ennyi őszinteséget tudtam kiszarni belőled, pedofil
Endre, te még hiszel a plasztikban ?
KURVArangy
Sehogy.A közlekedés állandóan változó helyzetekből áll. Igaz, a legtöbben csak pakolnak, de akkor is értelmezni kell.
Ez hülye, falu bolondja szellemember... :)
Magánnyomozó a már meglévő kontaktjával elég fürge lesz.
Veritas Omnia Vincit
Szerző:
Sörike
(
x3)
Dec 21, 2023 17:54:54
Válasz
(4)
x3)
Válasz
(4)
Endre ne ezen siránkozzál már hanem rakd be a vizsgalapjaidat ide és mutasd meg hány hibapontod volt
Gecis hányós lavór
mikedp
(
x9)
Dec 21, 2023 17:55:14
x9)
Azért keresem a kiskapukat, mert ha most újra odamennék, pontosan ugyanezt tudnám csinálni. Jobbszélen megállsz, balra előre, jobbra háta, balra előre. És nem kívánom a szerencsére bízni, hogy ez legközelebb jó lesz-e így, ahogy elvileg kéne, meg tanítva van, meg lófasz, hanem ehelyett igenis fogom csinálni, ahogyan biztos jó lesz.
Mondom én, meghajlott a valóság. Van loop a faszkodására, most nyomja ezerrel.
unalmas sodi a patkány sodi.
cucksodi
(
x3)
Dec 21, 2023 17:55:48
x3)
Hány sör ment le pedofil?
puskapoj
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 21, 2023 17:55:57
x3)
szerintem sok jogsira elköltött milliótól integer overflow történt az autiködgenerátorban
Most dobja a JogositvanyEsDiplomaNotFound kivételt.
Mitokondrium
(
x7)
Dec 21, 2023 17:56:22
x7)
Azért keresem a kiskapukat, mert ha most újra odamennék, pontosan ugyanezt tudnám csinálni. Jobbszélen megállsz, balra előre, jobbra háta, balra előre. És nem kívánom a szerencsére bízni, hogy ez legközelebb jó lesz-e így, ahogy elvileg kéne, meg tanítva van, meg lófasz, hanem ehelyett igenis fogom csinálni, ahogyan biztos jó lesz.
Azt nevezed kiskapunak, hogy elsőre direkt elrontod a megfordulást? Jó terv, így már biztosan átmész legközelebb!
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 21, 2023 17:56:33
x4)
Nem azt mondom, hogy nem volt szar.
Nekem meg úgy tűnik, hogy nem nagyon van beleszólásod bármibe is. :D
Bubuka
(
x13)
Dec 21, 2023 17:57:07
x13)
buzi pedofil vagyok... hanem ehelyett igenis fogom csinálni, ahogyan biztos jó lesz.
De miért nem csináltad meg biztosan jóra a 30-ik órában?
Hol a vizsgalap ami bizonyítaná, hogy nem az első kifordulásnál basztak meg?
Minket hiába nyugtatgatsz, nekünk mind van jogosítványunk (tehát mi jobban értünk hozzá, mint te), saját autónk és sokkal gazdagabbak vagyunk nálad. Ezt motyogod magad elé is egész nap, amiket ide leírsz?
MaxPayne
(
x24)
Dec 21, 2023 17:57:12
x24)
fasz vagyok, de ehelyett igenis fogom csinálni, ahogyan biztos jó lesz.
Ugy nem tudod csinalni, mert egy kepessegek nelkuli, hikomat gnom vagy.
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 17:57:13
x77)
Nagyon nevetek, most hallgattad vissza a titkos hangfelvételeidet és fejben vezetsz?
Jól van.
Keress egy olyan oktatót, aki szabálytalanul akar megtanítani vezetni.
Bohóc.
Jól van.
Keress egy olyan oktatót, aki szabálytalanul akar megtanítani vezetni.
Bohóc.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 21, 2023 17:57:21
x6)
Érdekes, nem tudnám elmondani fejből ezt az előre hátra faszságot. Egyszerűen csak megfordulok így,ha kell.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 17:57:29
x13)
Ennyi.

Ennyi.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 21, 2023 17:57:30
x47)
Arról pofázzál, hogy mit szoktál magadban motyogni az utcán, te személyiségzavaros elmebeteg! Ez a kazetta ment mar tegnap is?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 21, 2023 17:58:51
x4)
Balra szeded, padkáig.
Utána jobbra hátra, amíg lehet.
Utána balra előre.
Blabla pedofil valóságtorzító hetyetye
Utána balra előre.
Blabla pedofil valóságtorzító hetyetye
Endre, én értem, hogy próbálod az autipajzsot felépíteni, de a valóság ez volt tegnap:
vlog.sodikereso.info/video/1402
Írd le: balek voltam, megbuktam, alkalmatlan vagyok gépjárművezetésre.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 21, 2023 17:58:52
x11)
Írd már le, szerinted hogyan lesz biztos jó?
Kíváncsivá tettél.
keserke
(
x4)
Dec 21, 2023 17:58:56
x4)
Bazmeg gyagya, az a legszarabb, hogy ha valaki a jogsit csinálja, akkor még tízmillió más dolgot is csinál mellette, megy az élete, éli világát. Te pedig lassan egy éve csak ebből állsz és mégsem megy. Nem érzed, hogy talán, esetleg nem ezzel kéne foglalkoznod? Egyébként tegyük fel, hogy átmész, bár nem fogsz. Utána kell rájönnöd, hogy a világ nem csak vizsgaútvonalakból áll. Szóval inkább köszönd meg a vizsgabiztosnak, hogy megvédi az életedet meg a más életét is és keress más elfoglaltságot!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 17:59:57
x12)
Dec 21, 2023 17:59:57
Tehát nem mered feldobni a vizsgalapot mert abból kiderülne nem a nyelvvizsga hiányzott a jogsihoz. Dec 21, 2023 17:59:57
Sztrapacska
(
x6)
Dec 21, 2023 18:00:14
x6)
Endre, Tibinek mit mondtál,amikor 3 ujját felnyomta egyszerre a seggedbe?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Balra szeded, padkáig.
Utána balra előre.
Utána balra előre.
sodika
Dec 21, 2023 18:00:58
Ezt, hogy a menővereknél mi hogyan lett tanítva (mondom: talán az egyívű megfordulás kivételével), kb. a tegnapi nap után igyekszem elfelejteni úgy ahogy van a bús picsába.
Csinálok VALAMI nagyjából hasonlót, ügyelve rá, hogy elférjen még mindenhol egy anyahajó is, és ennyi.
Nem értek hozzá, ezért nincs véleményem arról, hogy mi volt jó, és mi volt rossz. Nem értek hozzá, és nem is érdekel.
Csak az érdekel, hogyan tudom ugyanezt a szituációt elkerülni, és úgy, ha NEM úgy csinálom, ahogy tanítva lett.
Csinálok VALAMI nagyjából hasonlót, ügyelve rá, hogy elférjen még mindenhol egy anyahajó is, és ennyi.
Nem értek hozzá, ezért nincs véleményem arról, hogy mi volt jó, és mi volt rossz. Nem értek hozzá, és nem is érdekel.
Csak az érdekel, hogyan tudom ugyanezt a szituációt elkerülni, és úgy, ha NEM úgy csinálom, ahogy tanítva lett.
Dec 21, 2023 18:00:58
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 21, 2023 18:01:46
x4)
Arról pofázzál, hogy mit szoktál magadban motyogni az utcán, te személyiségzavaros elmebeteg! Ez a kazetta ment mar tegnap is?
Józanul nyomott egy tollbamondást, hogy mit fog ide írni, majd az ős alkesz rendszer mindent felülírt, és bebaszva faszerdőzik a putriból.. :D
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 18:02:02
x12)
Dec 21, 2023 18:02:02
Ennyi.Ezzel nem tudsz versenyezni. Dec 21, 2023 18:02:02
EgyetemistaSrác
(
x1)
Dec 21, 2023 18:02:28
x1)
Ezt, hogy a menővereknél mi hogyan lett tanítva (mondom: talán az egyívű megfordulás kivételével), kb. a tegnapi nap után igyekszem elfelejteni úgy ahogy van a bús picsába.
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:02:39
x77)
Nem érdekli, nem ért hozzá, de jogsit akar.
Teljesen fogyatékos.
Teljesen fogyatékos.
Bubuka
(
x13)
Dec 21, 2023 18:02:55
x13)
Ezt, hogy a menővereknél...
Mi az a menőver?
Miért nem szerezted meg a 30-ik óra után a jogsit?
Hol van a vizsgalapod, ami bizonyítja hogy nem az első kifordulásnál basztak meg?
Kinek próbálsz itt bizonyítani bármit is? Mindenki leszarja és senkit sem tudsz vele hergelni.
ascites
(
x57)
Dec 21, 2023 18:03:04
x57)
Balra szeded, padkáig.
Utána balra előre.
110 óra alatt senki nem mondta, hogy ez így nem jó.
Azt mondom, hogy nem érdekel, hogy szar volt-e.
Hidegen hagy, hogy rossz volt-e.
Úgy biztonságos, ha nem szabályosan csinálom, hanem a büdös nagy semmit is javítom csak úgy.
Ennyit tanultam meg tegnap.
Ennyi.
Utána balra előre.
110 óra alatt senki nem mondta, hogy ez így nem jó.
Azt mondom, hogy nem érdekel, hogy szar volt-e.
Hidegen hagy, hogy rossz volt-e.
Úgy biztonságos, ha nem szabályosan csinálom, hanem a büdös nagy semmit is javítom csak úgy.
Ennyit tanultam meg tegnap.
Ennyi.
Íme egy dacos kiskölök, az igazi gyernőtt.
Egyszerűen nem fér a csökött agyába, hogy a közlekedési szabályok és gyakoraltok azért vannak, hogy a saját rühes életét és a jövőbeli lekoszlott kocsiját *pr* megvédje.
Hogy ezeket a szabályokat nem azért kell megtanulnia, hogy átmenjen a vizsgán, hanem hogy utána ne a saját kocsiját bassza szét a padkázással és addig ki tudja javítani az éltveszélyt okozó hibáit, begyakorolhassa a biztonságos megközelítéséket, amíg ül mellete valaki, aki megmentheti az életét.
De sokat röhögnénk a PÁV-os pszichológiai tesztjén, ha kirakná :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 18:03:15
x13)
Söröskorsó
Dec 21, 2023 18:03:23
Endre ne ezen siránkozzál már hanem rakd be a vizsgalapjaidat ide és mutasd meg hány hibapontod volt
Hát, ha jutott egyáltalán hibapontig és nem azonnal elkaszálták:D
De amúgy a videón azon az 50 méteren is alsó hangon 3-mat tudnék mondani:
- hirtelen fékezés
- későn ismeri fel a forgalmi helyzetet (vagyis hát nem ismeri fel)
- forgalom akadályozása (sebesség)
Lehet nem pont ebben a megfogalmazásban, de ilyesmik vannak, kb 1 éve tettem le én is a jogsit itt Bp-n.
Ráadásul 1-es fokozatnál magasabbra sem sikerült kapcsolni, menjen csak a bika fogyasztás végtelen fordulatszámon.
Dec 21, 2023 18:03:23
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:03:34
x77)
Ezt az "anyahajó" kifejezést Balázs mondta, ugye?
Magadtól az sem tudod, hogy ez létezik :D
Magadtól az sem tudod, hogy ez létezik :D
cucksodi
(
x3)
Dec 21, 2023 18:03:53
x3)
Több millió ember átment a vizsgán simán, még a retardált haverjaid is. Nyilván a rendszerrel van a gond és nem veled:D ugye úszóbajnok?
nemet mondtak
(
x4)
Dec 21, 2023 18:04:25
x4)
Csak egy tipp: gyakoroltad te eleget - ahogy ígérted - a hátranézést az ETS2-ben?
Mert ha nem, lehet hogy csak ez volt a gond.
Mert ha nem, lehet hogy csak ez volt a gond.
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 21, 2023 18:04:26
x8)
:D
Az megvan, hogy JOGILAG én még soha nem vezettem? :)
Az megvan, hogy JOGILAG én még soha nem vezettem? :)
És az megvan Endre, hogy jogilag te papíron is elmebeteg vagy? Emlékszel? A kerítések támadása utáni orvosi papírodra?
rezsidémon
(
x8)
Dec 21, 2023 18:04:57
x8)
Ha nem értesz hozzá, akkor miért akarsz jogosítványt szerezni?Nem értesz a pénzügyekhez, csak egy megélhetési élősködő vagy, ehhez képest mások pénzügyeit szoktad kommentálni, pedig nem értesz a pénzügyekhez :D
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:05:08
x77)
Mondjad a vizsgabiztosnak, hogy személyiségzavaros vagy, így a vizsgák száma feleződik, mert egyszer asodi vizsgázik, egyszer Kiss Endre Farkas.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 21, 2023 18:05:11
x5)
Az ablaktörést tereli a vén homokos,tuti komoly balhé volt belőle. Legalább tudjuk mit kell neki adni Karácsonyra!
Jozsii Busák
max5enutálnak
(
x47)
Dec 21, 2023 18:05:18
x47)
110 óra vezetés és 2 bukás után: jófan, bosszúpól mékjoppan elpaszom!
Csodálatos :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Csodálatos :DDD
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 21, 2023 18:05:37
x1)
magának az autósulinak a váltása is jópár tízezerbe kerül
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 21, 2023 18:05:41
x23)
Gyagyás, tegnap délután és ma délelőtt hány felest és hány sört döntöttél le a picsaszádon, mire ezt a mai autipajzsot felállítottad?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
trolldarázs
Dec 21, 2023 18:05:45
Endre nincs mese, indítani kell az ETS2 streameket!
Dec 21, 2023 18:05:45
sodika
Dec 21, 2023 18:05:53
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
A tegnapi nap volt az utolsó, hogy megpróbáltam egy manővert úgy végrehajtani, ahogyan tanították.
Dec 21, 2023 18:05:53
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:06:33
x77)
Hagyd már abba, te bohóc, megfulladok a nevetéstől.
Bosszúból akarsz még jobban megbukni? :DDDD
Sörike
(
x3)
x3)
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
De már nem is érdekel.
rakd már ki ide a vizsgalapjaidat
Kakaspina
(
x24)
Dec 21, 2023 18:06:59
x24)
Gyagya te terelsz most valamiről.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
ascites
(
x57)
Dec 21, 2023 18:07:04
x57)
Csináld csak, hibbant, legalább közelebb kerülsz a PÁV-hoz, ahol majd eltiltanak.
Amúgy mikor tervezel újra vizsgázni? A két ünnep között költözöl.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 18:07:09
x12)
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
Akkor mi a faszért loopolsz itt rajta.Jogsi nincs.Ennyi.Elbuktál. De már nem is érdekel.
rezsidémon
(
x8)
Dec 21, 2023 18:07:44
x8)
De már nem is érdekel.
Akkor miért csinálod ezt az egész jogosítvány témát, ha semmi sem érdekel és nem törekszel rá hogy legalább minimálisan érdekeljen?Nem akarsz vonat elé ugorni? :D
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 21, 2023 18:08:16
x8)
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
De már nem is érdekel.
LOL:) Csinálni valami hasonlót mint amit tanítottak.:) Megbuktatnak, mert nem azt csináltad amit kell.:) Tudod ha matek dolgozatban elszámoltad magad akkor azért is egyest kaptál. Pedig majdnem azt csináltad amit tanítottak. TE TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYE VAGY??????
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:08:46
x77)
- Endre, így tanítottam? Szerintem nem.
- Nem, de de dee úgy is megbuktam, ahogy tanítottad.
- Takarodj a kocsiból.
- Takarodj a kocsiból.
ascites
(
x57)
Dec 21, 2023 18:09:24
x57)
Pontosan ez van :D
Mint egy pelenkás kisgyerek, aki csak azért is megköti magát. Ez Kiss Endre Farkas gyernőtt reakciója a valóságra.
tyodika
Dec 21, 2023 18:09:47
- Endre, így tanítottam? Szerintem nem.
- Takarodj a kocsiból.
- Takarodj a kocsiból.
Nem metyek sehová, mert jogilag itt sem vatyok @
Dec 21, 2023 18:09:47
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 18:09:58
x13)
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
De már nem is érdekel.
Programozni is így programozik :)) Ugyanezzel az eredménnyel. Szerintem ez érthető.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 21, 2023 18:10:11
x3)
Gyagyás, én biztos vagyok benne, hogy a levéltárosnál már előre be van készítve a Jogosítvány című szócikk a Sodipédiára, csak még megvárja a PÁV-os bukásodat is az élesítéssel.
sodika
Dec 21, 2023 18:10:12
LOL:) Csinálni valami hasonlót mint amit tanítottak.:) Megbuktatnak, mert nem azt csináltad amit kell.:)
Én úgy éltem meg, hogy de, de ettől még nincs véleményem arról, hogy így volt-e, mert az szubjektív. Objektív meg az, hogy nem próbálkozom mostantól, hanem biztonsági játékot játszok.
Dec 21, 2023 18:10:12
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 18:10:16
x12)
Dec 21, 2023 18:10:16
Gyagya te terelsz most valamiről.
Pontosan,de azért bassza a csőrét a tegnapi videó is. Dec 21, 2023 18:10:16
nemet mondtak
(
x4)
Dec 21, 2023 18:10:21
x4)
Most jól kipaszol mindenkivel, ha ezentúl nem azt csinálod a vizsgán, amit tanítottak.
Bár igazából szerintem kurva mindegy... HIV a Sodi, vár a PÁV!
kérdések
Dec 21, 2023 18:10:29
Biztos. Nem értek hozzá.
Parádésan alakulnak a dolgok kollégák, ez egyre jobb lesz minden bukott vizsgával:D
Dec 21, 2023 18:10:29
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 21, 2023 18:10:46
x1)
nem mersz megbukni mégegyszer!
endi brék!
endi brék!
Sörike
(
x3)
Dec 21, 2023 18:10:47
x3)
tedd már ki a vizsgalapokat és akkor látnánk mennyi minden mást is elbasztál
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:10:55
x77)
A következő bukásodnál húzd ki magad a tyúkmelleddel és nézz morcosan Balázsra, hiszen a SprintSuli-módszer miatt buktál meg. :DD
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 21, 2023 18:11:11
x4)
"csinálni valami nagyjából hasonlót, mint amit tanítottak"
Tehát mától ha balra indexelsz, akkor jobbra fogsz kanyarodni az autipajzs algoritmusa szerint?
Tehát mától ha balra indexelsz, akkor jobbra fogsz kanyarodni az autipajzs algoritmusa szerint?
keserke
(
x4)
Dec 21, 2023 18:11:13
x4)
Biztos. Nem értek hozzá.
De már nem is érdekel.
De már nem is érdekel.
Akkor hagyd a picsába! Egyébként is mit akarsz? Hiába szerzed meg a plasztikot, vezetni nem fogsz tudni, kocsira nem lesz pénzed és Merszisza sem fog visszamenni hozzád. Akkor meg mit erőlködsz?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 18:11:24
x13)
Akkor ez most szabályt erősítő kivételként előnytelen jelként felfogható?
Biztonsági játék
Dec 21, 2023 18:11:25
Ezentúl tízzel megy húsz helyett.
Dec 21, 2023 18:11:25
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 21, 2023 18:11:43
x11)
Elnézést, bocsánat a teljes idézetért!
Na, ezt kell elküldeni a megfelelő helyre, ilyen szennyedék miatt ne haljanak meg mások.
Rohadnál meg, te púpos gnóm, torz szörnyeteg!
Egyébként megint pimaszkodsz, kevés a vér a pucádban gyáva szar, majd raknak rá körmöt...
-
Dec 21, 2023 18:11:47
Most jól kipaszol mindenkivel, ha ezentúl nem azt csinálod a vizsgán, amit tanítottak.
Jogsi helyett maradt a PÁV & MÁV
Dec 21, 2023 18:11:47
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 21, 2023 18:11:48
x8)
A biztonságos mindenkinek az, hogyha nem ülsz volán mögé. Hidd el. Az a legjobb neked és mindenkinek.
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:12:15
x77)
Szerintem ez a büntetőfékezés elég vicces volt, lehetne a következőnél is, indokolatlanul kétszer, holott egyszer sem kérték. :DD
cucksodi
(
x3)
Dec 21, 2023 18:12:28
x3)
Azt hittem a 110 óra megvàsárlása volt a biztonsági játék
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:12:50
x77)
Egyébként meg, te bunkó őstulok, legközelebb tessék integetni a stábnak.
Paraszt...
Paraszt...
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 21, 2023 18:13:02
x8)
Endre!! Tényleg az kell, hogy elmenjek és beverjem azt a hülye fejedet, hogy megértsd, hogy bolond vagy az élethez???
Heki a traki
sodika
Dec 21, 2023 18:13:22
Nem fogok véleményt mondani olyasmiről, amihez nem értek. Ehhez én nem értek, és bár a személyes benyomásom az volt, mintha mindent jól csináltam volna, egyszerűen nem érdekel, hogy tényleg így volt-e. Hidegen hagy. Úgy akarom, és úgy is fogom csinálni, hogy ne számítson.
Dec 21, 2023 18:13:22
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 21, 2023 18:13:41
x4)
Az, aki vitatkozik a videókkal és képekkel is alátámasztott beszámolókkal, és még így is eltorzítja a valóságot a saját javára, az menthetetlenül retardált.
Harcolj keresztes vitéz a KAV és a PÁV ellen, mutasd meg a csúnya vizsgabiztosnak, hogy a fejedben létező Y forduló miatt lettél megbuktatva, és fuss neki harmadjára is. Biztos nem buksz meg, hisz azt a tolató autót is tök jól kezelted, nem kellett az oktatónak belesatuznia... Te balek!
-
Dec 21, 2023 18:13:53
Egy gecibuta srác Y megfordulásokat provokál maga ellen.
Dec 21, 2023 18:13:53
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 18:14:01
x13)
Nem fogok véleményt mondani olyasmiről, amihez nem értek.
Semmihez nem értesz.
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 21, 2023 18:14:05
x4)
Nem fogok véleményt mondani olyasmiről, amihez nem értek. Ehhez én nem értek, és bár a személyes benyomásom az volt, mintha mindent jól csináltam volna, egyszerűen nem érdekel, hogy tényleg így volt-e. Hidegen hagy. Úgy akarom, és úgy is fogom csinálni, hogy ne számítson.
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:14:15
x77)
Hiszen nem is számított mit csináltál, mert másodjára buktál meg. :)
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 18:14:38
x12)
Dec 21, 2023 18:14:38
120 óra integet.Befizetted már a következő két kilót?Motyogj magadban miközben rákattintasz az utalás gombra. Dec 21, 2023 18:14:38
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 21, 2023 18:15:09
x11)
Már mondtál véleményt, te hülye!
Egész délután ezt loopolod, te agyament szar!
rezsidémon
(
x8)
Dec 21, 2023 18:15:22
x8)
sodika szerint a biztonsági játék:
sodika
Dec 21, 2023 18:15:31
A szubjektív benyomásom nem a véleményem. Véleményem nincs, mert nem értek hozzá. Személyem élményem, mintha mindent a megtanultak szerint csináltam volna, és innentől nem érdekel a valóság. Az érdekel, hogyan tudom a hasonló helyzeteket elkerülni.
Dec 21, 2023 18:15:31
sodika
Dec 21, 2023 18:15:48
Személyes élményem, na.
Dec 21, 2023 18:15:48
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 21, 2023 18:15:50
x1)
mihez értesz te majom?
Sörike
(
x3)
Dec 21, 2023 18:16:01
x3)
Várjuk a páv vizsgás flokkot!
Gecis hányós lavór
trolldarázs
Dec 21, 2023 18:16:18
annyira értesz a vezetéshez 110 óra után, mint a cipőfűződ bekötéséhez, ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 21, 2023 18:16:18
Sörike
(
x3)
Dec 21, 2023 18:16:20
x3)
mihez értesz te majom?
buzifürcsiben fütyizéshez
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:16:21
x77)
Az érdekel, hogyan tudom a hasonló helyzeteket elkerülni.
Felhagysz ezzel a bohóckodással.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 21, 2023 18:16:29
x13)
Nekem az a szubjektív benyomásom, hogy nyugodtan eltakarodhatnál innen mára.
kripli figyelő
(
x12)
Dec 21, 2023 18:16:38
x12)
Dec 21, 2023 18:16:38
innentől nem érdekel a valóság.
Elutaltad már a következő csomag árát?A valóság csak akkor pihen ha kifizetik. Dec 21, 2023 18:16:38
-
Dec 21, 2023 18:16:53
Neked már ebben az életben nem lesz jogsid.
Dec 21, 2023 18:16:53
Archer Dark
Dec 21, 2023 18:16:57
Személyes élményem, na.
Ilyenkor szoktál repülni a kerítéshez, amikor ilyen orbitális nagy a pofád te náci fasz!
Dec 21, 2023 18:16:57
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 21, 2023 18:17:01
x11)
és innentől nem érdekel a valóság. Az érdekel, hogyan tudom a hasonló helyzeteket elkerülni.
Ez a lényeg, szarjankó!
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:17:15
x77)
Szubjektív benyomás = vélemény, te elmebeteg :DDDD
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 21, 2023 18:17:17
x4)
nem érdekel a valóság
Ennyi őszinteséget tudtam kiszarni belőled, pedofil
mikedp
(
x9)
Dec 21, 2023 18:17:40
x9)
Személyes élményem, na.
Endre, te még hiszel a plasztikban ?
Lifehack
Dec 21, 2023 18:18:23
Az érdekel, hogyan tudom a hasonló helyzeteket elkerülni.
Sehogy.A közlekedés állandóan változó helyzetekből áll. Igaz, a legtöbben csak pakolnak, de akkor is értelmezni kell.
Dec 21, 2023 18:18:23
rezsidémon
(
x8)
Dec 21, 2023 18:18:33
x8)
Dec 21, 2023 18:18:33
Véleményem nincs, mert nem értek hozzá.
Drága videójátékokat vettél, pedig nem értesz hozzá és utálsz játszani. Dec 21, 2023 18:18:33
Bubuka
(
x13)
Dec 21, 2023 18:18:43
x13)
És egyébként úgy őszintén, mi a kurva anyáddal leszel beljebb egy jogsival gyagyás?
A trollok elérték amit akartak, kidobsz ~ 1.5 millió forintot az ablakon, beleverve magad még ennyibe ha veszel végre egy olcsó proli autót (amit már nem mersz megugrani, mert rettegsz ekkora felelősségtől) és eközben sírva röhögünk rajtad.
Semmit nem érsz el ezzel a vergődéssel, a cica sem lesz beljebb, ha van jogsid. Te egy szardarab ember vagy, ha van plasztikod, ha nincsen.
A trollok elérték amit akartak, kidobsz ~ 1.5 millió forintot az ablakon, beleverve magad még ennyibe ha veszel végre egy olcsó proli autót (amit már nem mersz megugrani, mert rettegsz ekkora felelősségtől) és eközben sírva röhögünk rajtad.
Semmit nem érsz el ezzel a vergődéssel, a cica sem lesz beljebb, ha van jogsid. Te egy szardarab ember vagy, ha van plasztikod, ha nincsen.
sodika
Dec 21, 2023 18:21:08
Teljesen mindegy, hogy mi a személyes véleményem, és a szubjektív benyomásom. Az attól még nem lesz a valóság.
Mellesleg a személyes élményem, és szubjektív benyomásom az, hogy 110 óra alatt soha egyetlen oktató sem mondta, hogy gond lenne az Y megfordulásommal, erre a vizsgán bele lett fékezve a végébe.
De ezzel együtt is pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ennek a személyes, szubjektív megélésemnek az égvilágon semmi jelentősége nincs. Semmivel kapcsolatban. Teljesen mellékes. Jelentősége kizárólag annak van, miként tudom a jövőben a hasonló helyzeteket üzembiztosan elkerülni.
És úgy, hogy javítom a semmit is.
Csak úgy, mert miért ne.
Ennyi.
Mellesleg a személyes élményem, és szubjektív benyomásom az, hogy 110 óra alatt soha egyetlen oktató sem mondta, hogy gond lenne az Y megfordulásommal, erre a vizsgán bele lett fékezve a végébe.
De ezzel együtt is pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ennek a személyes, szubjektív megélésemnek az égvilágon semmi jelentősége nincs. Semmivel kapcsolatban. Teljesen mellékes. Jelentősége kizárólag annak van, miként tudom a jövőben a hasonló helyzeteket üzembiztosan elkerülni.
Csak úgy, mert miért ne.
Ennyi.
Dec 21, 2023 18:21:08
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 21, 2023 18:21:18
x11)
Szubjektív benyomás = vélemény, te elmebeteg :DDDD
Ez hülye, falu bolondja szellemember... :)
ascites
(
x57)
Dec 21, 2023 18:21:21
x57)
Fikás, mikor költözöl Bécsbe? Ha nem kotródsz el, tudni fogjuk, hogy sikerült bemákolnod valami gányoldát és megindul a vadászat.
linziasztal01
(
x77)
Dec 21, 2023 18:22:08
x77)
Fikás, mikor költözöl Bécsbe? Ha nem kotródsz el, tudni fogjuk, hogy sikerült bemákolnod valami gányoldát és megindul a vadászat.
Magánnyomozó a már meglévő kontaktjával elég fürge lesz.
Archer Dark
Dec 21, 2023 18:22:26
Teljesen mindegy, hogy mi a személyes véleményem, és a szubjektív benyomásom. Az attól még nem lesz a valóság.
Csak úgy, mert miért ne.
Pokollá lesz az életed, ezt megígérhetem neked!
Ennyi.
Csak úgy, mert miért ne.
Pokollá lesz az életed, ezt megígérhetem neked!
Ennyi.
Dec 21, 2023 18:22:26
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™