Látod gyagyás, a dörpe már kétszer meghalt tudőrákba, visszatért és még így sem buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
gyanúra adhat okot továbbá, hogy a sodi elmondása szerint nem volt mellbimbója a nőnek.
vérdíj target nr. 1
Orvosi műhiba??
Taktikus szemüvegviselés látható az ősz hajú úrnál 👌🏻
SZVSZ Gyagya életjelei gyengülnek. A macskaólban didereg, talán van melója, talán nincs, lassan már lényegtelen is. Megy a sörikézés meg a keserkézés ezerrel, meg a "jogsira készülés", ami sosem lesz meg. Egyébként meg tél van és csend, hó nincs, halál az majd talán lesz. Az az igazság, hogy Gyagya rohadt mázlisnak mondhatja magát, hogy ezzel az életvitellel idáig kihúzta. Hol van a többi retard? Ők is döglődnek megfele. Ha az ember retardológiát akar tanulmányozni, arra lassan már csak a politika áll rendelkezésre, Gémeskútföldjén legalábbis. Orbán már bezsebelt mindent, a liberális idők, amikor a zsidó ütyfét fiaként lehetett kuncsorogni a magyar államnak már rég elmúltak. A germán államoktól még lehet nyúlni lóvét, csak ugye ahhoz munkaviszony kellene. Hungarisztán egy fekete lyuk, ami elnyel mindent, ami nem kötődik Orbánhoz. Gyagya, kezdjél el teperni, mert a puszta lesz a sírod!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Készül a Gyagyás Karácsony új epizódjára. És a szilveszteri különszám is kemény lesz.
Egy akkora "sztár" mint aSodi, csak erős (újra)kezdéssel térhet vissza a rivaldafénybe.
Egyetlen célja, ahogyan eddigis: irigykedjenek a trollok.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jó, de mire? A többtízezer eurós tartozásra, a nyomorára a macskaólban, az alkoholizmusára, arra, hogy egy retardált senki volt azelőtt is mielőtt azt gondolta volna magáról, hogy valaki? A zsebköcsögére? A szetápra? A jogsicsinálására?
Ezeket egy átlagember és egy átlag troll masszívan kiröhögi, mert _semmiben_ sem ért el _semmilyen_ eredményt.
Ahogy Johnny Teitelbaum mondta: "Beszélek itt anyátokról, akinek egy csőd az élelet ée csak törpék dugják!"
Endre! Minden a Te hibád! MINDEN!
Sodi, te meg dögöljél meg!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Ezt beviszem holnap reggel a telepre a régi srácoknak, kurvajó lesz ezt kivesézni.
Hetyetye ne ezt ne.
Ez a Czetli Balázs valami félcédulás?
Miért olyan fontos kideríteni ezeket az infókat? Szerencsétlen csaj mi rosszat tett? És egyébként is miért baj, ha akármilyen viszonyban van a törpével? Utóbbi sem retardkodik már igazán, sőt mi több, dolgozik (!!!)
Szóval szerintem teljesen fölösleges ezen rugózni.
Kérem ítélje meg a kép alapján

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kérlek, majd tájékoztass minket az eredményről.
Én elképzelni nem tudom, mi lehet ez, de szakembereknek biztos többet mond. :)
Talán az örökmozgóval kombinált örök áramforrás?
Pont ezért lett név cím és telefonszám nélkül posztolva egy amúgy is nyilvános kép.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Gyagyás, megtaláltuk apád eltitkolt gyerekét
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Furcsállom, hogy ahogy Fórizson a flepnis, meg a flódnis, Czetlin nem ragadt rajta még a félcédulás.
Oké, rendben van, nyugtáztuk. De többi nyomozást folytatni ez ügyben szerintem felesleges.
Mekkora plot twist lenne, ha kiderülne hogy ő az
Most mar tenyleg befejezhetned..
Ki a faszt erdekel, hogy a dorpe, vagy az RGL epp kinek nyomja az ívet, vagy eppen hol haldoklik seggfajva?
Itt az emberek a gyagyas kinlodasaert vannak itt, nem pedig ilyen kiafaszt erdekel off szarokert.
Hogy lehet ezzel a gyagyast hergelni??
Ember.. egy atmuttetett fasziert dobog a haldoklo szive.
Szerinted egy macskaolban fetrengo buzeranst hol fogja erdekelni ez a pc-s lany?
Maximum a kiehezett faszokat, akiknek van joguk up-down votet osztani, de ennyi.
Igaza volt a masik szurkenek, egy totalisan szar iranyba viszitek az egesz snecologiat, es olyan szemelyeket vontok bele, akinek mar kurvara semmi szerepe, vagy nem is kene hogy legyen.
Valaminek történnie kellett a szexnagyival is, mert ilyen szövegeket tolt akkor, hogy nem volt optimális a pina dőlésszöge, meg hogy nem Superman. Ezeket nem hiszem, hogy csak úgy kitalálta, mert a dőlésszöges duma annyira beteg, hogy kamuból ilyet nem tud kitalálni senki. Szerintem arról van szó, hogy már akkor is impotens volt, nem tudta felállítani, csak a félkemény szamárfaszt próbálta belegyömöszölni a vén mama lyukába, de ez nem sikerült neki. Ezért nem volt megfelelő a dőlésszög, meg ezért nem volt Superman, mert nem tudott teljesíteni már ekkor sem a korcs, amit már akkor is megosztott közönségével.
Ebben ugyan semmi "ingyen áram" nincs, ott a tápfeszültsége a kapcsolásnak, 14-40V.
Valami induktív főző retard edísönnek néz ki első blikkre, vagy más impulzusvérlésű nagyfrekis valami. Lehetne egy fél "mini teszla tekercs" is, vagy hasonló.
De túl zagyva és összehányt, tele illogikus részekkel, kritikus "aknákkal" (kb mint a gyagya php kódjai), legfeljebb is elméletben, nagy mázlival csinál valamit ez a szar.
Egyébként szvsz a skizó törpecigány, amikor jobb mentális állapotban van éppen, akkor tudja mi ez, miért rajzolta, amikor meg őrjöngésig be van kattanva, akkor meg ingyen áram gép echelonelhárító zavaróadóba integrálva, továbbá beltéri szélerőmű egyben..vagy ilyesmi.
www.youtube.com/watch?v=WBuX38hqcCk
Több mint nyomokban Gyagyást is tartalmaz, több szempontból is...
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
A kurva életbe, lemaradtam. Fenn van valahol?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem nincs, Golyóék kérdezték fel a gyereksimogatás miatt, az meg sipákolt, a szokásos igazából.
Gammer lehet liveol, engem kitiltott.
mikbe vagy te fiú? 50 ezer forint napi átlag XD. Mínuszba esetleg. tiktikezésbol fogsz megélni, mint ahogy a zoomerek szeretnének.
Te a donáth anna reinkarnációja vagy?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nothing to see here, csak a nyolcezredik dadogós kisnyugdíjas
De most akkor a SoDI meghalt?
Minden egy folyamat.
Valahol érdekes belegondolni, hogy már csak az általános egészségi állapota miatt is valószínűleg elég sokan tényleg meg fogjuk érni, hogy egy nap meghal a pedofil. Szerintem még akik egy 20-25 évvel idősebbek nála, azoknak is simán belefér, hogy látják majd a sztori végét.
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
A figyelemhiányos korcs (akit még a szülei is lepattintottak a nagymamához, meg Vera nénihez, tök mindegy, csak ne otthon legyen) igazából már egész kis kora óta semmi másra nem vágyott, csak a loop-pajtásokra. Hogy legyen legalább valaki, aki elviseli a süketelését.
Akkoriban még ezt nem értettük, szexnagyiztunk, meg a korcs érzelmi, szexuális preferenciáit kutattuk.
Mostanra látszik csak, mennyi ideig tévúton jártunk. A gyagyást semmi ilyesmi nem érdekli, nem köti le hosszabb távon.
Minden egyén és közösség (Jobbik, Koppányok, stb) kizárólag arra kellett neki, már fiatalkorától kezdve is, hogy fontoskodhasson.
Szívós ám az emberi szervezet, még ha a Sodi szarból is van akkor is. Jó pár évig el fog még szórakoztatni minket.
Ezt nyjem értyem
nagy kalandokban voltál gyagya
Úgy piszony!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Viszont a forumot és az összes kollegát is gyanúsítja Golyó pedo simogatással. A trashvod story miatt, Gammer után Közödel veszekedett.
Golyó is egy mániákus ideges marhaként viselkedett csak úgy mint Gammer mikor visszakérdezték unokázós csalásról és szegedi drogcsempészetről.
Feláras cikázás, lefulladás, süsüzés a városban.
Szerintem nem lesz most se Gyagyás Karácsony, se Gyagyás Szilveszter.
Már nincs kivel, nincs kinek, nem lájvozik már, nincs ember akivel jól tudná érezni magát.
Kivel bandázzon, Gézával. Idén csak mély depressziós vedelés és magány lesz a macskaól mélyén, a mestergerenda felé tekintgetve.
Ha mondjuk 95 éves lennék és már minden szerettem meghalt, akkor se távoznék el azelőtt, hogy látnám felfordulni a púpot. Valahol már csak ez éltetne, ez vinne előre :) Mondjuk ezt az egy-két évet simán kibírnám. :D
Putyputyputy HALLO
Annyira nyomorog és görcsölve depizik a pedofil, hogy liveot sem mer indítani, a trollok ne tudjanak röhögni a nyomorán.
Még erősebb benne a tagadás, hogy nem győzhetnek a trollok (pedig megint győztek) mint a figyelemkurvulása.
Úgyis jönni fog, addig pedig minden visszavonultan eltöltött nap jusson eszünkbe: nincs semmije, nincs senkije és önti az ablakon ki a pénzt a plasztikra, amit soha nem kaphat meg.
Szerintem minden O és K
Ideig óráig
Már túlteljesítette a dolgot mert a púpos eddig ilyen hosszú időre még nem lépett le.
Arra gondolsz, amikor belájvozott Bubukával?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kurvára de.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Volt már olyan, hogy eltűnt valami 9+ hónapokra.
Nemsokára úgyis itt fog loopolni a kocsonya.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
sodipedia.sodika.org/
Házifeladat, keresd ki mikor volt.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Arról lemaradtam úgy tűnik
legközelebb erre is figyelsz.
vérdíj target nr. 1
Egy fenét, csak lassan már internetre nincs pénze.
Az éves leolvasás vicces lesz.:))
Kíváncsi vagyok Golda mennyire van képben az egész adósság/hitel témában.
Vagy éppen pont a Gyagyás maga. Tudja még mikor, mennyit vett fel honnan, milyen futamidőre, kamatra stb?
Ahogy én látom, ez az apjához (ha valóban az apja) való viszonyának kivetítése.
Az öregasszony egyszerű. A rengeteg rossz tulajdonságát, hibáját, folyamatosan kivetíti másokra.
Golda vélt vagy képzelt sérelmei mellé, mivel a " párja" egy ilyen génhulladékkal ajándékozta meg az öreget ghostolta-/ja.
Valószínű talált helyettes pinát is.
Golda meg nem kellett senkinek a korccsal egy csomagban. (valószínű korcs nélkül sem)
Viszont jól jön neki a korcs, aki védekezésre képtelen és rákényszerül a macskaólra.
Ezt kihasználva Golda drága, minden felhalmozódott sérelmét a gyagyás korcson vezetheti le.
Szerintem ha a pedofilt behelyettesítenénk sok veszekedésben az apjával, ugyanúgy korrekt történtet hallanánk.
Kvázi szüksége van rá, hiába gyűlöli.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Azt a levelet Endre írta csak az anyja nevében nem? Golda szerintem ketté szarja.
Még próbálja menteni ami menthető, reménykedik ő is az újabb - utolsó - bécsi évadban, de azért a 2 utcával lejjebb lévő kastély (elfekvő) száma szerintem már ott van gyorshívón.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerintem Golda csak nagyvonalakban sejtheti, hogy mi van, bár az sem jelentene túl sokat, ha rendesen ismerné a helyzetet. Ő maga is a hitelzsonglőrködésekbe és az ész nélküli költekezésbe bukott bele, elciripelt jó pár ingatlant: az egyik Nándorfejérvár közi lakásban (ott ugye két lakásuk is volt) is lehetett tulajdona, de az apjától örökölt egy Király utcai lakást, volt a Bocskai úton egy saját tulajdonú irodája és a pátyi háza, amiből 2016-ra oda jutott, hogy (a púp Nándorfejérvár úti lakásának árát is felhasználva) rákapcsolták a villanyt és mivel elévült egy 5 milliós nav tartozása, maradt 4 milliója, amiből meg tudta venni a romos púpszászi házat.
Azt gondolhatja, hogy a fikás nincs tisztában a hiteleivel, azért kérhetett tőle kimutatást, mikor a Bittner-pénzen tanakodtak, hogy melyik kártyájára mennyit kell fizetnie.
A korcs viszont tisztában van a dolgaival, holott másnak egy félállás lenne navigálni a feltucat hitelkártya, 3-4 különböző törlesztő, 5 különböző banki rendszer között. Utaztatja a pénzeket, kéri a törlesztőrészetek felfüggesztését stb. Kész csoda, hogy csak idén év elején kúrta el a schufáját. Jellemző, hogy ott egy üresen maradt, ezért elfelejtett számla számlavezetési díja okozta a problémát. Sajnos elképesztően sikeresen navigálja magát ebben a rendszerben. Szerintem még akár meg is élhetne lakáskiadásból, ha a bankoktól kicsalt eurószázezreket ingatlanokba fekteti. De építeni nem képes semmit, csak kicsalni és elszórni.
Én többnyire az azonos narratíva miatt gondoltam, hogy a fikás írta.
De Golda írt emailt is, ha jól emlékszem, amiben hasonló gondolatokat fogalmazott meg. Viszont azt most nem találom. Valaki emlékszik rá?
A felvétel pillanatában sem tudtam. Egyszer felvettem háromezer euró kölcsönt és a trolloknak panaszkodtam, hogy csak kétezret utalt a bank, ők magyarázták el, hogy valójában kétezret vettem fel hitelként, a háromezer az összes törlesztésem.
Egyre több jel mutat arra, hogy nem Golda dirigál a favellán, hanem a korcs (pl. ő vitte be és ő tetette ki a tranyót, nem fizet rezsit stb.),
"Endre,maga egy szornyeteg"
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
egyszer mintha asodi elmondta volna neki, meg ugye miután anyagos beszélt vele, kiment rendet rakni lincbe. utána volt a spórolás és mutogatta endre a sertészsírt a kamerába.
szóval azt biztosan tudja, hogy nagy a gond, de a konkrét számok fonatkoszásában lehet nincs képben. nyilván endre nyomorultságában szerepe van a szülői minták követésének, golda és sodibá is hasonlóan alakította az életét. csövestartás, mások lenézése, pénzügyi tudatosság hiánya stb
A régi Sodi már régen rájött volna, hogy nem ő bukott meg, hanem a KRESZ és az autó volt rossz. Arról nem is beszélve, hogy mind az oktató, mind a vizsgáztató egy kókler volt. Mennyi feliratkozójuk is van? Naugye!
Abból is látszik, hogy Endre leépült szellemileg, hogy már az ilyen alap összefüggéseket sem képes átlátni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
|__o__|
Szerző:
sörtötbontok
(
x8)
Dec 15, 2023 20:37:20
Válasz
(3)
x8)
Dec 15, 2023 20:37:20
Válasz
(3)
Nagy a csönd. Szerintem bepasizott a korcs, csak még nem akarja bemutatni a kommenthaveroknak.
Itt loopolna, hogy a legkomolyabb lefütyiztetésben van része. Dec 15, 2023 20:37:20
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 15, 2023 20:40:24
x8)
Nézzük meg, hogy kik lehetnek a potenciális jelöltek. Kiket ismert Endre mostanában. Kozma Vahur Csaba. Nagyon eltűnt. Nyíltan hangoztatja, hogy mindenkit megbasz és leszopat. Tehát lehet, hogy felvállalják Endrével, hogy egymásba szerettek. Közös kapocs a retaldáltságon kívűl, Kaffka Tibor. Szerintem Kozma szopogatja a döglött pitonszt.
Heki a traki
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 15, 2023 20:41:20
x1)
Gyagyas arra nem gondoltal, hogy a tibit csereld le yabokura? Hat pont a twinkeket szereted!
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2023 21:12:50
x45)
Info info
A dőrpe, vélelmezhetően valamilyen viszonyban áll ezzel a nővel, és mivel a dőrpe rengeteget posztol ilyen “titkos szeretőt keresek” csoportokba, gondolom ennek alapján ilyen jellegű is lehet a történet. A további információk kiderítése folyamatban van.

A dőrpe, vélelmezhetően valamilyen viszonyban áll ezzel a nővel, és mivel a dőrpe rengeteget posztol ilyen “titkos szeretőt keresek” csoportokba, gondolom ennek alapján ilyen jellegű is lehet a történet. A további információk kiderítése folyamatban van.

Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 15, 2023 21:27:46
x13)
Info info
Látod gyagyás, a dörpe már kétszer meghalt tudőrákba, visszatért és még így sem buzi
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2023 21:29:02
x1)
Hozzáadnám a Púp szexualitás témához én is a magam két krajcárját:
Az orosz swinger kurva vlogot ugyan csak a Tematikus videóban láttam, de szerintem ha minimális emberismerete van bárkinek is, eléggé látszik hogy kamu az egész. Főleg a nyomorék röhögcsélés mesélés közben például, tipikusan mikor hazudsz és fejedben tudod hogy kamuzol, így próbálud "nyugtatni" magad úgymond... Van biztos valami magyarázat erre, Ascites kolléga van ebben otthon.
Illetve pont "orosz" kurvák voltak ott, oké hogy Németország, de inkább tűnik még ott is valósabbnak egy román, magyar vagy más balkáni olcsó csaj nem?
Az orosz swinger kurva vlogot ugyan csak a Tematikus videóban láttam, de szerintem ha minimális emberismerete van bárkinek is, eléggé látszik hogy kamu az egész. Főleg a nyomorék röhögcsélés mesélés közben például, tipikusan mikor hazudsz és fejedben tudod hogy kamuzol, így próbálud "nyugtatni" magad úgymond... Van biztos valami magyarázat erre, Ascites kolléga van ebben otthon.
Illetve pont "orosz" kurvák voltak ott, oké hogy Németország, de inkább tűnik még ott is valósabbnak egy román, magyar vagy más balkáni olcsó csaj nem?
Kötőjel
(
x12)
Dec 15, 2023 21:35:42
x12)
Hozzáadnám a Púp szexualitás témához én is a magam két krajcárját:
gyanúra adhat okot továbbá, hogy a sodi elmondása szerint nem volt mellbimbója a nőnek.
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2023 21:36:56
x1)
Orvosi műhiba??
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2023 21:38:23
x45)
A nagy buszbérlet dráma feloldódott, Fórizs Eszter sikeresen odaért a helyszínre, és 3 órája már nyomta is az élőlájvot, tehát továbbra sincs rád szükség mint nemzeti krónikás

Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2023 21:42:31
x1)
A nagy buszbérlet dráma feloldódott, Fórizs Eszter sikeresen odaért a helyszínre, és 3 órája már nyomta is az élőlájvot, tehát továbbra sincs rád szükség mint nemzeti krónikás
Taktikus szemüvegviselés látható az ősz hajú úrnál 👌🏻
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2023 21:48:29
x45)
Illetve még egy off a 24. számú mellékretardról, az anyagfeldolgozás során kiderült hogy RGLnek is van stalkoló, zaklató Facebookja a “Tesla Kutató” illetve sikerült megszerezni a 10 éve készülő ingyen áram tervrajzát, ha van itt valami villanyhoz értő troll, referálhatna mi a szar ez

Ténfép
(
x5)
Dec 15, 2023 21:55:33
x5)
Na jó, mára ennyi, szvsz a snecológia egyik alapkérdése: egy szegény, Zsodi által elnyomott és többszörösen megvert, segítségre szoruló öregasszony tette fel a kérdést az élősködő pedofil patkánynak:
- Miért hazudsz mindig, mindenkinek?
SoDI live 2022-03-12: Másik a kameraállás a harmadik csatornán (SoDI-hoz jöttek a rendőrök megint), 27:45
trashcity.net/video/4801/sodi-live-2022-03-12-m%C3%A1sik-a-kamera%C3%A1ll%C3%A1s-a-harmadik-csatorn%C3%A1n-sodi-hoz-j%C3%B6ttek-a-rend%C5%91r%C3%B6k-megint?t=1665

A képen a kérdés feltevője, valamint a pedofil patkány látható, utóbbi az "éppen most találom ki, hogy mit hazudjak, pisztos hihető és működőképes lesz" ábrázattal, deformált fején.
(A hazudozása természetesen átlátható volt bárki számára, perceken belül bele is bukott.)
Igyunk egy sörtöt, he
- Miért hazudsz mindig, mindenkinek?
SoDI live 2022-03-12: Másik a kameraállás a harmadik csatornán (SoDI-hoz jöttek a rendőrök megint), 27:45
trashcity.net/video/4801/sodi-live-2022-03-12-m%C3%A1sik-a-kamera%C3%A1ll%C3%A1s-a-harmadik-csatorn%C3%A1n-sodi-hoz-j%C3%B6ttek-a-rend%C5%91r%C3%B6k-megint?t=1665

A képen a kérdés feltevője, valamint a pedofil patkány látható, utóbbi az "éppen most találom ki, hogy mit hazudjak, pisztos hihető és működőképes lesz" ábrázattal, deformált fején.
(A hazudozása természetesen átlátható volt bárki számára, perceken belül bele is bukott.)
keserke
(
x4)
Dec 15, 2023 22:20:34
x4)
Nagy a csönd. Szerintem bepasizott a korcs, csak még nem akarja bemutatni a kommenthaveroknak.
SZVSZ Gyagya életjelei gyengülnek. A macskaólban didereg, talán van melója, talán nincs, lassan már lényegtelen is. Megy a sörikézés meg a keserkézés ezerrel, meg a "jogsira készülés", ami sosem lesz meg. Egyébként meg tél van és csend, hó nincs, halál az majd talán lesz. Az az igazság, hogy Gyagya rohadt mázlisnak mondhatja magát, hogy ezzel az életvitellel idáig kihúzta. Hol van a többi retard? Ők is döglődnek megfele. Ha az ember retardológiát akar tanulmányozni, arra lassan már csak a politika áll rendelkezésre, Gémeskútföldjén legalábbis. Orbán már bezsebelt mindent, a liberális idők, amikor a zsidó ütyfét fiaként lehetett kuncsorogni a magyar államnak már rég elmúltak. A germán államoktól még lehet nyúlni lóvét, csak ugye ahhoz munkaviszony kellene. Hungarisztán egy fekete lyuk, ami elnyel mindent, ami nem kötődik Orbánhoz. Gyagya, kezdjél el teperni, mert a puszta lesz a sírod!
SyntaxError
(
x24)
Dec 15, 2023 22:24:29
x24)
Készül a Gyagyás Karácsony új epizódjára. És a szilveszteri különszám is kemény lesz.
Egy akkora "sztár" mint aSodi, csak erős (újra)kezdéssel térhet vissza a rivaldafénybe.
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Dec 15, 2023 22:34:39
x1)
...
Jó, de mire? A többtízezer eurós tartozásra, a nyomorára a macskaólban, az alkoholizmusára, arra, hogy egy retardált senki volt azelőtt is mielőtt azt gondolta volna magáról, hogy valaki? A zsebköcsögére? A szetápra? A jogsicsinálására?
Ezeket egy átlagember és egy átlag troll masszívan kiröhögi, mert _semmiben_ sem ért el _semmilyen_ eredményt.
Ahogy Johnny Teitelbaum mondta: "Beszélek itt anyátokról, akinek egy csőd az élelet ée csak törpék dugják!"
Endre! Minden a Te hibád! MINDEN!
Sodi, te meg dögöljél meg!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Dec 15, 2023 22:34:59
x6)
Illetve még egy off a 24. számú mellékretardról, az anyagfeldolgozás során kiderült hogy RGLnek is van stalkoló, zaklató Facebookja a “Tesla Kutató” illetve sikerült megszerezni a 10 éve készülő ingyen áram tervrajzát, ha van itt valami villanyhoz értő troll, referálhatna mi a szar ez
Ezt beviszem holnap reggel a telepre a régi srácoknak, kurvajó lesz ezt kivesézni.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 15, 2023 22:48:05
x16)
Emlékszel Gyagya, hogy Eszter hányszor vett neked buszjegyet? Még meg is pofozott érte! Most itt a lehetőség a jóvátételre (a pasi Flódnis legújabb szárnysegédje)
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 15, 2023 22:53:12
x16)
Info info
Miért olyan fontos kideríteni ezeket az infókat? Szerencsétlen csaj mi rosszat tett? És egyébként is miért baj, ha akármilyen viszonyban van a törpével? Utóbbi sem retardkodik már igazán, sőt mi több, dolgozik (!!!)
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2023 22:53:18
x45)

Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 15, 2023 22:53:30
x11)
Kérlek, majd tájékoztass minket az eredményről.
Én elképzelni nem tudom, mi lehet ez, de szakembereknek biztos többet mond. :)
Talán az örökmozgóval kombinált örök áramforrás?
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2023 22:54:17
x45)
Pont ezért lett név cím és telefonszám nélkül posztolva egy amúgy is nyilvános kép.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 15, 2023 22:54:26
x13)
Gyagyás, megtaláltuk apád eltitkolt gyerekét
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 15, 2023 22:54:44
x16)
Furcsállom, hogy ahogy Fórizson a flepnis, meg a flódnis, Czetlin nem ragadt rajta még a félcédulás.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 15, 2023 22:55:40
x16)
Oké, rendben van, nyugtáztuk. De többi nyomozást folytatni ez ügyben szerintem felesleges.
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 15, 2023 23:25:53
x5)
fórizs úgy néz ki mint adda :D
Kiss Farkas Farkas
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 15, 2023 23:28:20
x21)
Milyen szép homlok, megnyílt Ferihegy 2.0.?
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
-
Dec 15, 2023 23:31:57
fórizs úgy néz ki mint adda :D
Mekkora plot twist lenne, ha kiderülne hogy ő az
Dec 15, 2023 23:31:57
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 15, 2023 23:33:21
x21)
Fórizsban tuti van egy vonóval, főleg hogy Recskás ráfüggött, aki köztudottan szereti a cigányfas.. akarom mondani, cigányokat.
Ez most komoly?
Dec 15, 2023 23:34:56
Illetve még egy százharmincezred off
Most mar tenyleg befejezhetned..
Ki a faszt erdekel, hogy a dorpe, vagy az RGL epp kinek nyomja az ívet, vagy eppen hol haldoklik seggfajva?
Itt az emberek a gyagyas kinlodasaert vannak itt, nem pedig ilyen kiafaszt erdekel off szarokert.
Hogy lehet ezzel a gyagyast hergelni??
Ember.. egy atmuttetett fasziert dobog a haldoklo szive.
Szerinted egy macskaolban fetrengo buzeranst hol fogja erdekelni ez a pc-s lany?
Maximum a kiehezett faszokat, akiknek van joguk up-down votet osztani, de ennyi.
Igaza volt a masik szurkenek, egy totalisan szar iranyba viszitek az egesz snecologiat, es olyan szemelyeket vontok bele, akinek mar kurvara semmi szerepe, vagy nem is kene hogy legyen.
Dec 15, 2023 23:34:56
linziasztal01
(
x78)
Dec 15, 2023 23:50:40
x78)
Akkor gondolom az sem érdekel téged, hogy Gammer Tiktiken ordítozik golyóéknál:))
:DD
Ceglédi Májkrémipari Zrt
Dec 15, 2023 23:53:42
Kiderült, hogy a fikás nem kúrt, csak a sarokban verte a faszát, miközben szexpapi kúrta szexnagyit.
A fikás tiborral vesztette el a szüzességét.
A fikás tiborral vesztette el a szüzességét.
Valaminek történnie kellett a szexnagyival is, mert ilyen szövegeket tolt akkor, hogy nem volt optimális a pina dőlésszöge, meg hogy nem Superman. Ezeket nem hiszem, hogy csak úgy kitalálta, mert a dőlésszöges duma annyira beteg, hogy kamuból ilyet nem tud kitalálni senki. Szerintem arról van szó, hogy már akkor is impotens volt, nem tudta felállítani, csak a félkemény szamárfaszt próbálta belegyömöszölni a vén mama lyukába, de ez nem sikerült neki. Ezért nem volt megfelelő a dőlésszög, meg ezért nem volt Superman, mert nem tudott teljesíteni már ekkor sem a korcs, amit már akkor is megosztott közönségével.
Dec 15, 2023 23:53:42
C64korszak
(
x2)
Dec 16, 2023 00:53:39
x2)
...sikerült megszerezni a 10 éve készülő ingyen áram tervrajzát..
Ebben ugyan semmi "ingyen áram" nincs, ott a tápfeszültsége a kapcsolásnak, 14-40V.
Valami induktív főző retard edísönnek néz ki első blikkre, vagy más impulzusvérlésű nagyfrekis valami. Lehetne egy fél "mini teszla tekercs" is, vagy hasonló.
De túl zagyva és összehányt, tele illogikus részekkel, kritikus "aknákkal" (kb mint a gyagya php kódjai), legfeljebb is elméletben, nagy mázlival csinál valamit ez a szar.
Egyébként szvsz a skizó törpecigány, amikor jobb mentális állapotban van éppen, akkor tudja mi ez, miért rajzolta, amikor meg őrjöngésig be van kattanva, akkor meg ingyen áram gép echelonelhárító zavaróadóba integrálva, továbbá beltéri szélerőmű egyben..vagy ilyesmi.
Poop in the loop
(
x2)
Dec 16, 2023 01:02:23
x2)
www.youtube.com/watch?v=WBuX38hqcCk
Több mint nyomokban Gyagyást is tartalmaz, több szempontból is...
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Dec 16, 2023 01:12:20
x4)
Dec 16, 2023 01:12:20
Csak szerintem néz ki úgy ez a csávó mint a gyagyás és addabboy szerelemgyereke? :D Dec 16, 2023 01:12:20
Hahó
(
x136)
Dec 16, 2023 01:20:03
x136)
Akkor gondolom az sem érdekel téged, hogy Gammer Tiktiken ordítozik golyóéknál:))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2023 01:20:53
x38)
Szerintem Flódnis valami kísérleti gyógyszerekkel machinál, és az ilyen akromegáliás vagy elefántiázisban szenvedő vekniken kísérletezik. Egy mellékhatás már megvan: elmúlik a potencia. Endre, szerintem ilyenkor perelni kell! Nem volt a bojszólevesben furcsa kapszula?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
linziasztal01
(
x78)
Dec 16, 2023 01:28:59
x78)
Szerintem nincs, Golyóék kérdezték fel a gyereksimogatás miatt, az meg sipákolt, a szokásos igazából.
Második Kisvonat
Dec 16, 2023 02:58:51
Bocsánat, rosszul írtam:
A CÉL 2023-RA A NAPI ÁTLAG 50 EZER FORINT NETTÓ.
A 2021-es átlagom 45 ezer forint volt, ennek a megdöntése a cél 2023-ra.
Ezért lesz szülinapomtól kezdve TikTok-ozás is.
A CÉL 2023-RA A NAPI ÁTLAG 50 EZER FORINT NETTÓ.
A 2021-es átlagom 45 ezer forint volt, ennek a megdöntése a cél 2023-ra.
Ezért lesz szülinapomtól kezdve TikTok-ozás is.
mikbe vagy te fiú? 50 ezer forint napi átlag XD. Mínuszba esetleg. tiktikezésbol fogsz megélni, mint ahogy a zoomerek szeretnének.
Dec 16, 2023 02:58:51
Második Kisvonat
Dec 16, 2023 03:53:49
kakaspina hol van ilyenkor? a patrik es a zsouti lakodalmi afterparty-an razza a segget?
Dec 16, 2023 03:53:49
Dörpepúp
(
x7)
Dec 16, 2023 05:22:06
x7)
kakaspina hol van ilyenkor? a patrik es a zsouti lakodalmi afterparty-an razza a segget?
-
Dec 16, 2023 08:13:21
Nothing to see here, csak a nyolcezredik dadogós kisnyugdíjas
Dec 16, 2023 08:13:21
Sodi-Wan Snecobi
Dec 16, 2023 09:01:50
Visszaolvastam kicsit. Húha, tehát van egy buzi cigány náci, aki még mindig sikeresebb, mint a púpos. Ilyen karaktereket én nem tudnék kitalálni.
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
Dec 16, 2023 09:01:50
Macskaól
Dec 16, 2023 09:03:47
Minden egy folyamat.
Dec 16, 2023 09:03:47
Sodi-Wan Snecobi
Dec 16, 2023 09:21:07
Minden egy folyamat.
Valahol érdekes belegondolni, hogy már csak az általános egészségi állapota miatt is valószínűleg elég sokan tényleg meg fogjuk érni, hogy egy nap meghal a pedofil. Szerintem még akik egy 20-25 évvel idősebbek nála, azoknak is simán belefér, hogy látják majd a sztori végét.
Dec 16, 2023 09:21:07
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 16, 2023 09:31:01
x16)
Jók ezek a régi kommentek.
Visszaolvasva is tiszta orosz szvingeres feelingje van. Kamerázás közben látta, ahogy a szexpapi olajozza, szopatja és tömi a nagyit, és csak a pornókhoz tudta hasonlítani a női orgazmust. Mivel nem úgy történt, ahogy a seggbekukis meleg videókban, meg unalmas is volt, mert a papi nem twink volt, megunta az egészet.
Azon is rinyált, hogy nem lelkizett vele a nyanya és úgy már nem érte meg, ebből egyértelmű, hogy nem a szexért járt oda, hanem a looppajtásért.
Visszaolvasva is tiszta orosz szvingeres feelingje van. Kamerázás közben látta, ahogy a szexpapi olajozza, szopatja és tömi a nagyit, és csak a pornókhoz tudta hasonlítani a női orgazmust. Mivel nem úgy történt, ahogy a seggbekukis meleg videókban, meg unalmas is volt, mert a papi nem twink volt, megunta az egészet.
Azon is rinyált, hogy nem lelkizett vele a nyanya és úgy már nem érte meg, ebből egyértelmű, hogy nem a szexért járt oda, hanem a looppajtásért.
A figyelemhiányos korcs (akit még a szülei is lepattintottak a nagymamához, meg Vera nénihez, tök mindegy, csak ne otthon legyen) igazából már egész kis kora óta semmi másra nem vágyott, csak a loop-pajtásokra. Hogy legyen legalább valaki, aki elviseli a süketelését.
Akkoriban még ezt nem értettük, szexnagyiztunk, meg a korcs érzelmi, szexuális preferenciáit kutattuk.
Mostanra látszik csak, mennyi ideig tévúton jártunk. A gyagyást semmi ilyesmi nem érdekli, nem köti le hosszabb távon.
Minden egyén és közösség (Jobbik, Koppányok, stb) kizárólag arra kellett neki, már fiatalkorától kezdve is, hogy fontoskodhasson.
habos babafos
(
x3)
Dec 16, 2023 09:32:03
x3)
Valahol érdekes belegondolni, hogy már csak az általános egészségi állapota miatt is valószínűleg elég sokan tényleg meg fogjuk érni…
Szívós ám az emberi szervezet, még ha a Sodi szarból is van akkor is. Jó pár évig el fog még szórakoztatni minket.
sírógörcs
(
x4)
Dec 16, 2023 10:06:51
x4)
Ha jól látom ma egy éves ez az ikonikus kép.. Endre azóta mennyit buktál felfelé? :)

sírógörcs
(
x4)
Dec 16, 2023 10:08:16
x4)
Szárazon.
youtu.be/1XHEhn2mG88
40 éves, januárban 41 lesz
Neki soha semmilyen rendőrségi ügye nem folt eddig *pr*
Pedo vádakat is visszadobták azzal hogy faszság
1 év alatt 3 bécsi ügy
Ezek szerint a Lyutka verést érti alatta
Nem is tudja miről van szó
"Fő-fő-főrobbanok"
Közben folyamatosan hívogatják
Minek levelezgetni, mindig asodinak van igaza
Ő a jogi Superman
Erkölcsi mérce magas foka, kikezdhetetlen *pr*
Lehetetlen rajta fogást találni
Azt hazudja nincs munkája, de a januárit már tudja
Addig segélyke
Értetlenkedik mikor felkérdezik, hogy a szisza csak 2 napot dolgozott
Felbaszták ezzel a levéllel az agyát
Ő is a 8.ker rendőrkapitányságra megy
A szisza "elmagyarázta nekik hogy hagyják őt békén" *pr*
Felejtsék el őket, ne is levelezgessenek velük
Höhöhö autista röhögés
Látta a 81-es Terminátort
Vége
youtu.be/1XHEhn2mG88
40 éves, januárban 41 lesz
Neki soha semmilyen rendőrségi ügye nem folt eddig *pr*
Pedo vádakat is visszadobták azzal hogy faszság
1 év alatt 3 bécsi ügy
Ezek szerint a Lyutka verést érti alatta
Nem is tudja miről van szó
"Fő-fő-főrobbanok"
Közben folyamatosan hívogatják
Minek levelezgetni, mindig asodinak van igaza
Ő a jogi Superman
Erkölcsi mérce magas foka, kikezdhetetlen *pr*
Lehetetlen rajta fogást találni
Azt hazudja nincs munkája, de a januárit már tudja
Addig segélyke
Értetlenkedik mikor felkérdezik, hogy a szisza csak 2 napot dolgozott
Felbaszták ezzel a levéllel az agyát
Ő is a 8.ker rendőrkapitányságra megy
A szisza "elmagyarázta nekik hogy hagyják őt békén" *pr*
Felejtsék el őket, ne is levelezgessenek velük
Höhöhö autista röhögés
Látta a 81-es Terminátort
Vége
nagy kalandokban voltál gyagya
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 16, 2023 10:09:26
x4)
Szívós ám az emberi szervezet, még ha a Sodi szarból is van.
Úgy piszony!
elfeldett sörösüveg
Dec 16, 2023 10:15:25
Itt készűl valami.
[img i.ibb.co/y6jmq8D/image.png]
+50 FT
[img i.ibb.co/y6jmq8D/image.png]
Dec 16, 2023 10:15:25
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 16, 2023 10:22:10
x23)
Pont 9 hónapja. Hogy állunk gyagyás?

És azt hiszem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, hogy nagyon szívesen az ötletet, te retardált, papiros elmebeteg!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

És azt hiszem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, hogy nagyon szívesen az ötletet, te retardált, papiros elmebeteg!
Masni CV
Dec 16, 2023 10:27:20
300 óra levezetve, balra kanyarodás és plasztik nem áll rendelkezésre.
Dec 16, 2023 10:27:20
Kakashere
Dec 16, 2023 10:30:45
Viszont a forumot és az összes kollegát is gyanúsítja Golyó pedo simogatással. A trashvod story miatt, Gammer után Közödel veszekedett.
Golyó is egy mániákus ideges marhaként viselkedett csak úgy mint Gammer mikor visszakérdezték unokázós csalásról és szegedi drogcsempészetről.
Dec 16, 2023 10:30:45
Ásó27
(
x68)
Dec 16, 2023 10:31:28
x68)
Endre olyan, mint Zoolander, nem ambiturner, nem tud balra fordulni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 16, 2023 10:33:28
x13)
Endre, ebben az elmúlt 1 hónapban hány hitelintézetet kerestél fel, hogy a továbbiakban is legyen pénz plasztikra?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kötőjel
(
x12)
Dec 16, 2023 10:34:31
x12)
4 autósiskola 4 forgalmi vizsga. jogosítvány nem áll rendelkezésre.
vérdíj target nr. 1
szörnyeteg
(
x3)
Dec 16, 2023 10:38:22
x3)
Endre adj ki egy sajtóközleményt arról, hogy a trollok győztek!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 16, 2023 10:39:35
x4)
mi lesz a hétvégi program, gyogyós? city car driving?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
linziasztal01
(
x78)
Dec 16, 2023 10:40:28
x78)
mi lesz a hétvégi program, gyogyós? city car driving?
Feláras cikázás, lefulladás, süsüzés a városban.
Endi Vajna
(
x11)
Dec 16, 2023 10:40:46
x11)
Endre megint arra kell visszatérjek sehol a plasztik és a német autócsoda is csak egy delíriumos álom a macskaól hugyos ágyában?
Hívj össze egy retard konferenciát Endi értékeld a jelen helyzetet beszéljétek át mire kellett volna jobban odafigyelni és Bubunak mennyire lehet kemény.
Hívj össze egy retard konferenciát Endi értékeld a jelen helyzetet beszéljétek át mire kellett volna jobban odafigyelni és Bubunak mennyire lehet kemény.
balek
(
x10)
Dec 16, 2023 10:52:05
x10)
Én megadnám sodinak a jogsit, elvégre három jobbra kanyarodással kiváltható egy balkanyar, szerintem ez érthető.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 16, 2023 10:56:05
x16)
Szerintem nem lesz most se Gyagyás Karácsony, se Gyagyás Szilveszter.
Már nincs kivel, nincs kinek, nem lájvozik már, nincs ember akivel jól tudná érezni magát.
Kivel bandázzon, Gézával. Idén csak mély depressziós vedelés és magány lesz a macskaól mélyén, a mestergerenda felé tekintgetve.
Ásó27
(
x68)
Dec 16, 2023 11:14:46
x68)
Minden magányos idióta indíthat tiktok liveot magának, csak a pedofil nem. Ő inkább teljesen egyedül vedel.
Mifaaaaaaaaaaaan
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Dec 16, 2023 11:25:39
x2)
Ha mondjuk 95 éves lennék és már minden szerettem meghalt, akkor se távoznék el azelőtt, hogy látnám felfordulni a púpot. Valahol már csak ez éltetne, ez vinne előre :) Mondjuk ezt az egy-két évet simán kibírnám. :D
Proli élet
Dec 16, 2023 11:31:11
Minden magányos idióta indíthat tiktok liveot magának, csak a pedofil nem. Ő inkább teljesen egyedül vedel.
Annyira nyomorog és görcsölve depizik a pedofil, hogy liveot sem mer indítani, a trollok ne tudjanak röhögni a nyomorán.
Még erősebb benne a tagadás, hogy nem győzhetnek a trollok (pedig megint győztek) mint a figyelemkurvulása.
Úgyis jönni fog, addig pedig minden visszavonultan eltöltött nap jusson eszünkbe: nincs semmije, nincs senkije és önti az ablakon ki a pénzt a plasztikra, amit soha nem kaphat meg.
Szerintem minden O és K
Dec 16, 2023 11:31:11
Gerysama
Dec 16, 2023 11:50:14
Bárki bármit mondhat de Sodi életében egyszer tényleg állta a szavát és elvonult a magamutogatásból.
Dec 16, 2023 11:50:14
Na Bumm
Dec 16, 2023 11:53:01
Bárki bármit mondhat de Sodi életében egyszer tényleg állta a szavát és elvonult a magamutogatásból.
Ideig óráig
Dec 16, 2023 11:53:01
-
Dec 16, 2023 11:53:29
Endi
Milyen lesz az uj albi a cicával?
Most gyorsan intézkedsz-intézkedtél?
Huha
a többit nem is irom :)
Hiába nem irsz ide mindent tudunk-sejtünk :)
Te elmebeteg hát nem érted?
Milyen lesz az uj albi a cicával?
Most gyorsan intézkedsz-intézkedtél?
Huha
a többit nem is irom :)
Hiába nem irsz ide mindent tudunk-sejtünk :)
Te elmebeteg hát nem érted?
Dec 16, 2023 11:53:29
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 16, 2023 11:59:01
x23)
Gyagyás, 3 hónap múlva az 1 éves évfordulón ugye lesz beszámoló, hogy hány millió forintnál, hányadik oktatónál, iskolánál na és persze hányadik bukásnál tartasz a jogsi projektbe? Persze 1 hét múlva is meglephetsz minket ezzel karácsonyra.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Gerysama
Dec 16, 2023 12:02:56
Ideig óráig
Már túlteljesítette a dolgot mert a púpos eddig ilyen hosszú időre még nem lépett le.
Dec 16, 2023 12:02:56
max5enutálnak
(
x47)
Dec 16, 2023 12:04:24
x47)
max5enutálnak
(
x47)
Dec 16, 2023 12:04:42
x47)
Kurvára de.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 16, 2023 12:07:47
x13)
Volt már olyan, hogy eltűnt valami 9+ hónapokra.
Nemsokára úgyis itt fog loopolni a kocsonya.
Csicsó_VOD
(
x4)
Dec 16, 2023 12:11:30
x4)
sodipedia.sodika.org/
Házifeladat, keresd ki mikor volt.
Gerysama
Dec 16, 2023 12:11:49
Dec 16, 2023 12:11:49
Kötőjel
(
x12)
Dec 16, 2023 12:56:57
x12)
legközelebb erre is figyelsz.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 16, 2023 13:02:01
x21)
Endi, mennyi lesz a villanyszámla? :-)
keserke
(
x4)
Dec 16, 2023 13:07:47
x4)
Egyébként mi rá az eshetőség, hogy Sodi valaha még életjelet fog magáról adni? Merre mehet még? Ok, kimegy Ausztriába, ott munkanélküliskedik egy sort és utána? Éppen azért jött haza, hogy spóroljon, ami láthatóan natyon jól shikerült. Ha itt nem tudja tartani magát, akkor Labanczföldjén pláne nem fog menni. Akkor megint hazajön, és ennyi volt....És ez még a jobbik forgatókönyv, hogy kijut Ausztriába, a mostani helyzetében a sarki krimóig nem jut el.
keserke
(
x4)
Dec 16, 2023 13:11:12
x4)
Egy fenét, csak lassan már internetre nincs pénze.
linziasztal01
(
x78)
Dec 16, 2023 13:32:47
x78)
Endi, mennyi lesz a villanyszámla? :-)
Az éves leolvasás vicces lesz.:))
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 16, 2023 13:45:15
x45)
Kiss Endre Farkas augusztus óta nem vásárolt bolhairtót a macskáknak.
Ennek viselje majd a következményeit.
Ennek viselje majd a következményeit.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Dec 16, 2023 14:07:49
x2)
Fikás, milyen lesz anyáddal meg a macskákkal a karácsony? Pár éve még pestet jártad a haverjaiddal mert a cicával. Marad a kocsmában búsolás szenteste?
Gyagyás pedofil, a plasztikkártya sem fogja visszahozni a sziszád. Nagy nyüszítés lesz szenteste a macskaólban!
Gyagyás pedofil, a plasztikkártya sem fogja visszahozni a sziszád. Nagy nyüszítés lesz szenteste a macskaólban!
Ásó27
(
x68)
Dec 16, 2023 15:21:31
x68)
Endre, mennyit fizettél a vizsgaidőpontért?
Mifaaaaaaaaaaaan
Fütykösmanó
Dec 16, 2023 15:23:08
Hogy telik az év vége gyagyás? Minden fasza feléd? Képzeld engem idén előléptettek és a hiteleim is visszafizettem. Neked is jól telt az év gyagyás?
Dec 16, 2023 15:23:08
ascites
(
x57)
Dec 16, 2023 15:29:35
x57)
Golda teljesen hibbant, egyszerűen nem fér a fejembe.
Azt értem, hogy a korcs miért nem fizette ki a 100k-t a konvektor javítására, hiszen az az ő pénze, a rezsi meg Goldára tartozik. Az viszont, hogy Golda miért nem vette le a Bittner-pénzből és csináltatta meg, teljes rejtély.
Ha ő nem is, de a nyugdíjas haverjai nagyon jól tudják, hogy ez mennyibe fog kerülni, tuti, hogy mondták neki. Ok, levonja a Bittner-pénzből majd, amikor megjön az elszámoló, de azt is látnia kell, hogy az a zsé kelleni fog neki és a korcsnak, ha bedőlnek a hitelek (=amikor a korcsnak nem lesz semmi bevétele) – ami bármikor bekövetkezhet. Szóval az ő dolga is, ha elfolyik a semmire a Bittner-pénz, mert hamarosan tényleg kelleni fog (pl. jövő ősszel, mikor meg kell csináltatni a konvektort, mert nem lesz ingyenpénz). Ráadásul már a jogsira is meg tudta dézsmálni a fikás.
Az van, amit korábban sejtettem, hogy betörlesztették valamelyik kártyenbe, vagyis a korcs hozzáfér, de Golda már nem, csak a fikás azt hazudja Tibinek (és mindenki másnak), hogy azért „fogadja el” az „anyja kontrollját”, mert az sakkban tartja a Bittner-pénzzel? De így meg nincs garantálva, hogy meglesz bármi a pénzből, mire jön az elszámoló.
Egyre több jel mutat arra, hogy nem Golda dirigál a favellán, hanem a korcs (pl. ő vitte be és ő tetette ki a tranyót, nem fizet rezsit stb.), az öreglány nem képes konzisztensen rákényszeríteni az akaratát a roggyantagyú fiára, csak frusztráltan megvillázza, üvöltözik, lázadozik. Amikor nyáron a púp megvette az ajtót és a sufnikat, tulajdonképpen a Tibivel közös fészkét építette, csak azért költött a hasziendára. Volt olyan, amit Goldának sikerült elérnie, amit a korcs nem akart? Még a macskaólba is azért vonult ki, mert ott fogadhatta a tranyót.
Azt értem, hogy a korcs miért nem fizette ki a 100k-t a konvektor javítására, hiszen az az ő pénze, a rezsi meg Goldára tartozik. Az viszont, hogy Golda miért nem vette le a Bittner-pénzből és csináltatta meg, teljes rejtély.
Ha ő nem is, de a nyugdíjas haverjai nagyon jól tudják, hogy ez mennyibe fog kerülni, tuti, hogy mondták neki. Ok, levonja a Bittner-pénzből majd, amikor megjön az elszámoló, de azt is látnia kell, hogy az a zsé kelleni fog neki és a korcsnak, ha bedőlnek a hitelek (=amikor a korcsnak nem lesz semmi bevétele) – ami bármikor bekövetkezhet. Szóval az ő dolga is, ha elfolyik a semmire a Bittner-pénz, mert hamarosan tényleg kelleni fog (pl. jövő ősszel, mikor meg kell csináltatni a konvektort, mert nem lesz ingyenpénz). Ráadásul már a jogsira is meg tudta dézsmálni a fikás.
Az van, amit korábban sejtettem, hogy betörlesztették valamelyik kártyenbe, vagyis a korcs hozzáfér, de Golda már nem, csak a fikás azt hazudja Tibinek (és mindenki másnak), hogy azért „fogadja el” az „anyja kontrollját”, mert az sakkban tartja a Bittner-pénzzel? De így meg nincs garantálva, hogy meglesz bármi a pénzből, mire jön az elszámoló.
Egyre több jel mutat arra, hogy nem Golda dirigál a favellán, hanem a korcs (pl. ő vitte be és ő tetette ki a tranyót, nem fizet rezsit stb.), az öreglány nem képes konzisztensen rákényszeríteni az akaratát a roggyantagyú fiára, csak frusztráltan megvillázza, üvöltözik, lázadozik. Amikor nyáron a púp megvette az ajtót és a sufnikat, tulajdonképpen a Tibivel közös fészkét építette, csak azért költött a hasziendára. Volt olyan, amit Goldának sikerült elérnie, amit a korcs nem akart? Még a macskaólba is azért vonult ki, mert ott fogadhatta a tranyót.
Démon Démon Démon
Dec 16, 2023 15:51:54
Ez a bukás most nagyon betehetett neki, ha ennyire lapít. Szerintem ez hosszú ideje az első olyan dolog, amiben 100%-osan bízott, hogy sikerülni fog, illetve ez számára egy új helyzet. Melócsát már szerzett milliót, ki is rugták minden esetben, de ez már lepereg róla, majd addig angolnázik, hogy megoldja valahogy. A jogsi viszont nagyon kellett volna neki, hogy bizonyítsa van még némi kompetenciája, illetve saját elmondása szerint is minden retardált meg tudja csinálni. Az, hogy neki mégsem megy nagyon sértheti az egóját, ha így elbujdosik.
Nem ember. Démon!
Dec 16, 2023 15:51:54
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 16, 2023 15:53:38
x1)
Ásó nyugtató idézés
Vagy éppen pont a Gyagyás maga. Tudja még mikor, mennyit vett fel honnan, milyen futamidőre, kamatra stb?
ascites
(
x57)
Dec 16, 2023 16:13:59
x57)
Valami nagyon beteg dinamika van a korcs és az anyja között, amiről nincsenek jó modelljeink. Az öregasszony is használhatja valamire a gyagyást, pl. folyamatosan megalázhatja, szadizhatja.
Egyrészt még a legvédhetetlenebb bűnök alól is felmenti maga (és mások) előtt: a pedofil vádakat pontosan ismeri (hiszen az ő nevében érkezett a bejelentés a rendőrségre), de a trolloknak írt kiáltványában szimplán azzal elintézte, hogy a fikást a nudista (=meztelen gyerekekről készült) képek miatt pedofilnak hazudják és ugyanúgy visszacsúfolta, pedofilozta a trollokat, ahogy a hibbant szokta. Pontosan tudta, hogy a korcs céges titkokat fecsegett ki a Screencoderól, hogy seggrészegen lájvolt a Vital irodából, hogy megverte Jutkát az Ebcont-pulcsiban, hogy seggrészeg volt a solarysos munkaviszony alatt, mégis úgy beszélt a fikásról, mint egy jó magyar munkaerőről, akinek csak a trollok rontják a hitelét. Több ponton is teljesen átveszi a púpos narratíváját (vagy éppen a púpos veszi át az ő narrativáját) a tények ismeretének ellenére is. Ok, tegyük fel, hogy ez csak az anyai szeretet.
De másrészt folyamatosan gyalázza másoknak (Szandinak, az anyagosnak, a trolloknak), vele is rendszeresen üvölt (a lájvokban, hangüzenetek hátterében még nem lehetett hallani a normál hangját), még tettlegességig is eljutva dühöng miatta, de mégsem akarja kirúgni, évek óta (onnantól, mikor a macskaólat felújíttatta) rettegve várta, hogy a fikás odaköltözzön. De mégsem akar kiszabadulni ebből a helyzetből, még azt is elfogadta, hogy Tibi beköltözött, csak akkor lépett, amikor a gyagyás is meg akart szabadulni a csövestől.
És akkor ott van a veranénis epizód. Ha valamennyire hinni lehet a korcsnak, akkor Golda tényleg jól járt azzal, hogy Vera (még ha áron alul is, de) eladatta vele a pátyi házat, amit nem tudott fenntartani, és így tehermentesen új életet kezdhetett Púpszászon. Vagyis ez nem nagyon indokolna akkora lelkiismeret furdalást, hogy aztán még 4 évig magára vegye a hibbant fiát. Sokkal inkább el akarta szedni a korcsot Goldától. Vagy azért, hogy megszakítsa a szadista héjanászt és leszakítsa a pénztemetőt Goldáról, vagy hogy a „barátnőjének” ne maradjon meg az egyetlen játékszere, a püfölhető idióta fiacskája sem.
Tudjuk, hogy a kis púpost engedte lepasszolni az anyósához, és hogy szart rá, nem látogatta a gyereket sem Füzitőn, sem amikor kórházban volt az orrsövényferdüléses műtét után, illetve hogy mikor Franci néni meghalt, a kölök akkor is az apjához került. Az egyetem alatt viszont már pénzelte, és a Bocskai úti megálló után még magához is beengedte, bejelenteni viszont már nem volt hajlandó. Most sem az, ráadásul az össze-vissza döntései alapján nem vehető biztosra, hogy a logika diktálja neki ezt.
Valami nagyon furcsa, nagyon toxikus kapcsolat van köztük, ezért nem tudjuk rendesen kiszámítani, hogy Golda mire hogy fog reagálni.
Egyrészt még a legvédhetetlenebb bűnök alól is felmenti maga (és mások) előtt: a pedofil vádakat pontosan ismeri (hiszen az ő nevében érkezett a bejelentés a rendőrségre), de a trolloknak írt kiáltványában szimplán azzal elintézte, hogy a fikást a nudista (=meztelen gyerekekről készült) képek miatt pedofilnak hazudják és ugyanúgy visszacsúfolta, pedofilozta a trollokat, ahogy a hibbant szokta. Pontosan tudta, hogy a korcs céges titkokat fecsegett ki a Screencoderól, hogy seggrészegen lájvolt a Vital irodából, hogy megverte Jutkát az Ebcont-pulcsiban, hogy seggrészeg volt a solarysos munkaviszony alatt, mégis úgy beszélt a fikásról, mint egy jó magyar munkaerőről, akinek csak a trollok rontják a hitelét. Több ponton is teljesen átveszi a púpos narratíváját (vagy éppen a púpos veszi át az ő narrativáját) a tények ismeretének ellenére is. Ok, tegyük fel, hogy ez csak az anyai szeretet.
De másrészt folyamatosan gyalázza másoknak (Szandinak, az anyagosnak, a trolloknak), vele is rendszeresen üvölt (a lájvokban, hangüzenetek hátterében még nem lehetett hallani a normál hangját), még tettlegességig is eljutva dühöng miatta, de mégsem akarja kirúgni, évek óta (onnantól, mikor a macskaólat felújíttatta) rettegve várta, hogy a fikás odaköltözzön. De mégsem akar kiszabadulni ebből a helyzetből, még azt is elfogadta, hogy Tibi beköltözött, csak akkor lépett, amikor a gyagyás is meg akart szabadulni a csövestől.
És akkor ott van a veranénis epizód. Ha valamennyire hinni lehet a korcsnak, akkor Golda tényleg jól járt azzal, hogy Vera (még ha áron alul is, de) eladatta vele a pátyi házat, amit nem tudott fenntartani, és így tehermentesen új életet kezdhetett Púpszászon. Vagyis ez nem nagyon indokolna akkora lelkiismeret furdalást, hogy aztán még 4 évig magára vegye a hibbant fiát. Sokkal inkább el akarta szedni a korcsot Goldától. Vagy azért, hogy megszakítsa a szadista héjanászt és leszakítsa a pénztemetőt Goldáról, vagy hogy a „barátnőjének” ne maradjon meg az egyetlen játékszere, a püfölhető idióta fiacskája sem.
Tudjuk, hogy a kis púpost engedte lepasszolni az anyósához, és hogy szart rá, nem látogatta a gyereket sem Füzitőn, sem amikor kórházban volt az orrsövényferdüléses műtét után, illetve hogy mikor Franci néni meghalt, a kölök akkor is az apjához került. Az egyetem alatt viszont már pénzelte, és a Bocskai úti megálló után még magához is beengedte, bejelenteni viszont már nem volt hajlandó. Most sem az, ráadásul az össze-vissza döntései alapján nem vehető biztosra, hogy a logika diktálja neki ezt.
Valami nagyon furcsa, nagyon toxikus kapcsolat van köztük, ezért nem tudjuk rendesen kiszámítani, hogy Golda mire hogy fog reagálni.
cucksodi
(
x3)
Dec 16, 2023 16:20:48
x3)
Korcs éa golda között egy ilyen beteg állóháborút tudok elképzelni. Fikàst nem lehet jó irányba terelni, ahhoz túl makacs és hülye, golda se tudja. De közben a púpos sem tud az öregasszony fölé kerekedni, mert annak több esze van, endre pedig képtelen a fizikai eröszakra. Eseti jellegel egy-egy gyözelmet arathat az egyik fél (egy viskó vásárlàs vagy fikás kitolomcolása a macskaólba stb) de nem tudják a háborút megnyerni. Észak és dél kórea példájára elszigetelik magukat a jelenlegi határon és kész. Persze közben felbasszák egymàs agyát néha de nem történik semmi
puskapoj
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 16, 2023 16:27:25
x39)
Valami nagyon beteg dinamika van a korcs és az anyja között, amiről nincsenek jó modelljeink. Az öregasszony is használhatja valamire a gyagyást, pl. folyamatosan megalázhatja, szadizhatja.
hetyetye...
hetyetye...
Ahogy én látom, ez az apjához (ha valóban az apja) való viszonyának kivetítése.
Az öregasszony egyszerű. A rengeteg rossz tulajdonságát, hibáját, folyamatosan kivetíti másokra.
Golda vélt vagy képzelt sérelmei mellé, mivel a " párja" egy ilyen génhulladékkal ajándékozta meg az öreget ghostolta-/ja.
Valószínű talált helyettes pinát is.
Golda meg nem kellett senkinek a korccsal egy csomagban. (valószínű korcs nélkül sem)
Viszont jól jön neki a korcs, aki védekezésre képtelen és rákényszerül a macskaólra.
Ezt kihasználva Golda drága, minden felhalmozódott sérelmét a gyagyás korcson vezetheti le.
Szerintem ha a pedofilt behelyettesítenénk sok veszekedésben az apjával, ugyanúgy korrekt történtet hallanánk.
Kvázi szüksége van rá, hiába gyűlöli.
trolléga
(
x30)
Dec 16, 2023 16:28:04
x30)
de a trolloknak írt kiáltványában szimplán azzal elintézte, hogy a fikást a nudista (=meztelen gyerekekről készült) képek miatt pedofilnak hazudják és ugyanúgy visszacsúfolta, pedofilozta a trollokat, ahogy a hibbant szokta.
Azt a levelet Endre írta csak az anyja nevében nem? Golda szerintem ketté szarja.
Még próbálja menteni ami menthető, reménykedik ő is az újabb - utolsó - bécsi évadban, de azért a 2 utcával lejjebb lévő kastély (elfekvő) száma szerintem már ott van gyorshívón.
ascites
(
x57)
Dec 16, 2023 16:31:14
x57)
Szerintem Golda csak nagyvonalakban sejtheti, hogy mi van, bár az sem jelentene túl sokat, ha rendesen ismerné a helyzetet. Ő maga is a hitelzsonglőrködésekbe és az ész nélküli költekezésbe bukott bele, elciripelt jó pár ingatlant: az egyik Nándorfejérvár közi lakásban (ott ugye két lakásuk is volt) is lehetett tulajdona, de az apjától örökölt egy Király utcai lakást, volt a Bocskai úton egy saját tulajdonú irodája és a pátyi háza, amiből 2016-ra oda jutott, hogy (a púp Nándorfejérvár úti lakásának árát is felhasználva) rákapcsolták a villanyt és mivel elévült egy 5 milliós nav tartozása, maradt 4 milliója, amiből meg tudta venni a romos púpszászi házat.
Azt gondolhatja, hogy a fikás nincs tisztában a hiteleivel, azért kérhetett tőle kimutatást, mikor a Bittner-pénzen tanakodtak, hogy melyik kártyájára mennyit kell fizetnie.
A korcs viszont tisztában van a dolgaival, holott másnak egy félállás lenne navigálni a feltucat hitelkártya, 3-4 különböző törlesztő, 5 különböző banki rendszer között. Utaztatja a pénzeket, kéri a törlesztőrészetek felfüggesztését stb. Kész csoda, hogy csak idén év elején kúrta el a schufáját. Jellemző, hogy ott egy üresen maradt, ezért elfelejtett számla számlavezetési díja okozta a problémát. Sajnos elképesztően sikeresen navigálja magát ebben a rendszerben. Szerintem még akár meg is élhetne lakáskiadásból, ha a bankoktól kicsalt eurószázezreket ingatlanokba fekteti. De építeni nem képes semmit, csak kicsalni és elszórni.
ascites
(
x57)
Dec 16, 2023 16:35:16
x57)
Én többnyire az azonos narratíva miatt gondoltam, hogy a fikás írta.
De Golda írt emailt is, ha jól emlékszem, amiben hasonló gondolatokat fogalmazott meg. Viszont azt most nem találom. Valaki emlékszik rá?
Sodi valósága
Dec 16, 2023 17:04:28
A felvétel pillanatában sem tudtam. Egyszer felvettem háromezer euró kölcsönt és a trolloknak panaszkodtam, hogy csak kétezret utalt a bank, ők magyarázták el, hogy valójában kétezret vettem fel hitelként, a háromezer az összes törlesztésem.
Dec 16, 2023 17:04:28
koszos
(
x11)
Dec 16, 2023 18:13:46
x11)
Egyre több jel mutat arra, hogy nem Golda dirigál a favellán, hanem a korcs (pl. ő vitte be és ő tetette ki a tranyót, nem fizet rezsit stb.),
"Endre,maga egy szornyeteg"
technikai_proba
(
x1)
Dec 16, 2023 18:21:29
x1)
Szerintem Golda csak nagyvonalakban sejtheti, hogy mi van, bár az sem jelentene túl sokat, ha rendesen ismerné a helyzetet.
egyszer mintha asodi elmondta volna neki, meg ugye miután anyagos beszélt vele, kiment rendet rakni lincbe. utána volt a spórolás és mutogatta endre a sertészsírt a kamerába.
szóval azt biztosan tudja, hogy nagy a gond, de a konkrét számok fonatkoszásában lehet nincs képben. nyilván endre nyomorultságában szerepe van a szülői minták követésének, golda és sodibá is hasonlóan alakította az életét. csövestartás, mások lenézése, pénzügyi tudatosság hiánya stb
technikai_proba
(
x1)
Dec 16, 2023 18:22:10
x1)
endre, a métiapirotalommal mi lesz? többen kérdezik
Hektor a Traktor
(
x8)
Dec 16, 2023 18:28:56
x8)
Endre! Bubuka úgy megrakta ezalatt a napok alatt a Zsebköcsögöt, hogy mikor levegőt vesz az orrán olyan hangot ad a segge mint egy lehangolt trombita. Mit szól ehhez Vekni? Jó lesz a karácsony? Boldogság és vidámság a macskaólban? Mi lesz a menü? Sörleves keserűvel? Beteszel magadnak egy 6-os pakk sört a fa alá? Ráírod hogy Tibitől? Tudod, hogy az autipajzs bebootoljon, hogy hidd, hogyvalaki szeret. Mesélj Endre!
Heki a traki
SyntaxError
(
x24)
Dec 16, 2023 18:30:45
x24)
Ez a bukás most nagyon betehetett neki, ha ennyire lapít. Szerintem ez hosszú ideje az első olyan dolog, amiben 100%-osan bízott, hogy sikerülni fog, illetve ez számára egy új helyzet. Melócsát már szerzett milliót, ki is rugták minden esetben, de ez már lepereg róla, majd addig angolnázik, hogy megoldja valahogy. A jogsi viszont nagyon kellett volna neki, hogy bizonyítsa van még némi kompetenciája, illetve saját elmondása szerint is minden retardált meg tudja csinálni. Az, hogy neki mégsem megy nagyon sértheti az egóját, ha így elbujdosik.
A régi Sodi már régen rájött volna, hogy nem ő bukott meg, hanem a KRESZ és az autó volt rossz. Arról nem is beszélve, hogy mind az oktató, mind a vizsgáztató egy kókler volt. Mennyi feliratkozójuk is van? Naugye!
Abból is látszik, hogy Endre leépült szellemileg, hogy már az ilyen alap összefüggéseket sem képes átlátni.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 16, 2023 18:53:08
x7)
...
Nem elég a nyugdíja, olyan 120000 lehet. Vagy lakbért szed, vagy az Ogrétól és Márktól eltanult módszerrel időnként nyomás alá helyezve lehúzogatja amikor be van baszva. Valami nagyon furcsa, nagyon toxikus kapcsolat van köztük, ezért nem tudjuk rendesen kiszámítani, hogy Golda mire hogy fog reagálni.
102 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™