Szerintem meg csak a szokásos csajos hiszti. A tiborja nem vele töltötte a szilvesztert, akár ígéretek ellenére sem. Lehet még loopra aktiválható likeokat sem kapott tőle, teljes volt az elkeseredettség.
Aki nem akar soha többet ideírni, az nem jelenti be.
Mivel neki sokat számít a fórum, ezért bejelentette. Talál majd indokot arra, hogy "egyszer majd" - az lehet ma - be fog írni. :)
Tavaly írt utoljára, így könnyen megeshet.
Ennek egy picit ellentmond, hogy a tranyó inkább magányosan az utcán verette mintsem a gyagyás loopjait kelljen hallgatnia egy hostelben.
Minden O és K.
Integet
Valószínüleg a tegnapi nappal adta fel a jogosítványprojectet. Abból következtetek, hogy szorítja a pénz és az idő, most már sürgősen munkába kell állnia, ezért a priolistán visszaszorul a jogsi.
Tudom hogy Endre esetében szégyenről aligha beszélhetünk de akkora bukta volt a tavalyi éve, hogy most lejelezte, hogy kell neki egy kis idő amíg a maga módján "talpra tud állni" és fölényeskedve hergelhet. Ezzel egyúttal azt is jelezte, hogy minden újabb ütés duplán fog neki fájni.
le vagy tiltva, kurva anyád
Igen, az lemaradt.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nem fog kiutazni a segély miatt! Emailban adta be és majd ha időpontot lap, akkor kell mennie Bécsbe. Mivel már volt regisztrálva, nem is biztos, hogy mennie kell januárban.
Semmi extrát, ezért se volt beszámoló róluk. Most nem megy nála a torrent, igy nem tudom megnézni pontosan, de a múltkori Dány lány mellé még 4 másikat töltött le akkor. Az egyik amire biztosan emlékszem nála, az az új Ördögűző.
Jó-jó-jó de az Apáca kettővel mizu? :DDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ezt sem ő töltötte fel, hanem egy SoDI nevű release team.

Április óta nem balek, hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Érdekes módon a kerítés vágott vissza a pedofilnak áprilisban! Nagyon nevetek
Állítólag a fiatalkorúak javítóintézete (amit a Bebukottak bemutat) durvább, mint a felnőtteké, mert ott rengeteg hormontól megbomlott agyú, vad kölyök kínozza egymást, a felnőttek viszont már valamennyire próbálnak lavírozni és nem teremtenek akkora poklot maguk körül.
De a fikás már abba is beleőrülne, ha kimondanák rá, hogy x hónap múlva be kell vonulnia, lehet, hogy meg sem élné a nagy napot.
A fiatalkorúaké durvább, de aki bekerül a felnőttek börtönébe, vagy netán fegyházba, és nincsenek alvilági kapcsolatai, az is nagyjából hasonló fogadtatásban részesül, mint a videóban.
Tajgit is nővé tették !
KURVArangy
Ő az én kurvám.
Volt.

Endiiipszilonnal! Nem elég hogy a kajmán feldobott, ez a Dubajozós kurva azt mondja hogy a vonzás törvénye - amire az egész személyiséged épül - egy faszság. Jöhetne erről egy 5:01es flokk, hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Most valahogy "bevonzottam" az ilyen videókat ma a youtube-on. Itt van egy kis barátságos edzés. Mondjuk baráti kapálózás de jól mutatja milyen a közeg:
www.youtube.com/watch?v=lNJ63qsSchA
A hormonális dologról ilyen ripotokban sokat beszélnek, itt is egy csóka mesél. Endréhez hasonló profi fideós lehetett úgy szétesik az arc kitakarás.
www.youtube.com/watch?v=neFTlV8wrQ0
Mondjuk érdekes lenne látni hogy a magyar és ausztriai sok rendőrségi ügyből miért nem lett még semmi komolyabb.
Mindenesetre szép kilátásai lennének, mert egészen biztos hogy a trollok szólnának a rendőröknek hogy ő a rendőrlistás és amúgy pedofil ami "nem lenne jó" ha kitudódna a böriben :)
Endiiipszilonnal! Nem elég hogy a kajmán feldobott, ez a Dubajozós kurva azt mondja hogy a vonzás törvénye - amire az egész személyiséged épül - egy faszság. Jöhetne erről egy 5:01es flokk, hahó!
Na na ezt ne mert letiltak a gecibe! El akarsz ENGEM üldözni a fórumról!
Meg amúgy is…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Endrének ez a része fájhat, hogy nem csak a szaros 16 éveseknek megy.

Mivel zsidók vagyunk ezért elég komoly kapcsolataink vannak mind fent a mennyországban (*pr*) és természetesen a pokolban is. Elő leszel kerítve!
Te valami alzsido lehetsz, mert a zsidok nem hisznek a pokolban.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Amilyen agyament, és kényszeres, vszeg 23:59:59-kor még úgy értékelte, hogy nem bukott el a jogsiprojekt, mert a vizsgabiztos nem kurvaanyázott, és ezért ő bízott benne, hogy szilveszteri meglepetésként felhívja, hogy Endre, maga mégiscsak képes egy gépjármű biztonságos elvezetésére.
Két másodperc múlva viszont görbült a picsaszáj, és taknyos lett a nózi.
Endre!
Tudod, hogy az idei év szarabb lesz számodra, mint a tavalyi?
Nem tudod, mert sem realitásérzéked, se képzelőerőd, de mi tudjuk.
hoty... hotyhotyhoty...
Az is lehet (bár kétlem), hogy talált melócsát, az is lehet, hogy segélycsalással próbálkozik, és az is lehet, hogy kiszámolta és rájött, hogy nem éri meg új lakást bérelni Bécsben, mert általában 1+ évesek a szerződések, vagyis ha talál munkát és már nem kell neki a pecó, fizetheti még hónapokig. Márpedig 5 hónap munka nélkül csak segéllyel is lenullázza.
Na jó, de egyikről sem írják, hogy fogyatékos, alkoholista, papíros-elmebeteg lett volna...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A linzi recskaólat se kellett fizetnie 5 évig...
Hogy mi?
Még a parkettát is megvette amikor eljött onnnan.
O és K együtt OK és minden OK!!
A károkozás más kérdés, de nem az volt hogy 1.5 év után fel fel tudta mondani komolyabb következmény nélkül?
3 hónapig fizette a linzi pedólukat a bécsi luxuslakás mellett. Pont erről beszélek, nem tud elég rövidtávra bérelni. Ha felveszik valahová, és már nincs szüksége a címre, akkor felmondja a bérleti szerződést, aztán 3 hónapig perkálnia kell Bécsbe és nem tudja belőle fizetni a pesti albérletet, ami kellene a csövestartáshoz.
A kérdés szerintem inkább csak az, hogy mennyire bízik abban, hogy január-februárban talál egy megvezethető gányoldát. Ha eléggé, akkor legalábbis eljátszott a gondolattal, hogy engedje elúszni a segélyt.
Illetve nincs annyi esze, hogy belassa, folyamatosan spottolva lesz, igy hamar belebukik a segelycsalasba. Jo lesz ez.
a Bibliát ismerő keresztények sem, a tüzes pokol pogány eredetű (a skandináv mitológia jeges Hel helyszínét fűtötték fel). a scriptura szerint aki nem üdvözül, az megsemmisül végleg.
vigyáznia kéne tehát a lelkecskének. választott, ám szavakban sem követett vallása szerint a totális megsemmisülés vár rá.
vérdíj target nr. 1
Ezek melyik keresztények?
Minden O és K
A kérdés szerintem inkább csak az, hogy mennyire bízik abban, hogy január-februárban talál egy megvezethető gányoldát. Ha eléggé, akkor legalábbis eljátszott a gondolattal, hogy engedje elúszni a segélyt.
éppen ezen gondolkodtam én is, és maximálisan egyetértek.
a legnagyobb esélye annak van/volt, hogy púpszászról fog segélycsalni, hogy közben nyomhassa a jogsiprojektjét.
viszont ahogy telik az idő és egyre hosszabb a STNIÍ, egyre nagyobb esélyt adok neki hogy talált valami remote gányoldát és így nincs szükség a segílykére, tehát nem kell pénzt kiadn bécsi címre és még a jogsiszerzős autiálmát is kergetheti tovább itthonról.
ne feledjük, miközben a "szeretteit" simán a trollok elé veti, a melócsáját úgy félti tőlünk mint az életét. általában csak amiatt szokott szigorú dancsó-módot nyomni (egy ideig)
Szexualis ismereteket.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
tanár úrként hivatkozik magára, de tudtommal nem derült ki, melyik iskolában tanított (azon kívül, hogy középiskola). az viszont különösen undorító, hogy a néhai felesége is egy "érettségi után visszatért diák". remélhetőleg ez is csak egy hüllőfantázia.
vérdíj target nr. 1
Semmit. Egy kepet mutatott a lanyanak, amit a sodipediarol szerzett.
A Recskaboy mint csodtomeg meretet jelzi, hogy ezt is megosztja a forummal.
Vagyis amit nem oszt meg a forummal, az nincs.
Csak egy képet mutatott, meg annyit mondott, hogy gyagyás ö is állt perbe a Czenkiékkel, és vesztett. Czenki mama diadalt aratott a papiros elmebetegen..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Tele van kiégett/alkoholista/szakbarbár/nárcisztikus barmokkal a pálya.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ennyiert ilyen emberek vallaljak.
Státusztörvény miatt elég lenne egy füles az igazgatónak, 2024. január 1-től az intézményvezető / tanfelügyelő engedély nélkül belenézhet a tanárok számítógépébe, telefonjába, laptopjába.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Arról megfeledkeztem, hogy amikor bevette magát a macskaólba bujdokolni, ki lett vele és a viselt dolgaival plakátolva Újszász. :D
hetyetyetye
Szegény, már megint? Tavaly is egész évben a faszerdőben bolyongott...
Kitartást, úszó, te mindenkinél jobb vagy, kvázi te vagy az Isten, ezt ne feledd, puszi-puszi!
Hát igen :(
Rohadt egy pech.
Dehogy gyáva!
Csupán arról van szó, hogy 2025. augusztus 25-31. közé ígérte a szlovák ütyvéd parkolóházas nyakmetszését és a sodi ezt nem sodikázhatja el, ahogy soha semmit az életében!
A jogsit is tavalyra ígérte legalább 3 időpontra...
De jogosítvány nem áll rendelkezésre.
Csak ha közös masztiparty is van, lehetőleg férfivel..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Azon gondolkodik, hogy ő is átoperáltassa magát, és szeretne többet megtudni a témáról. Szerintem ez érthető!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Van benne valami. A pitonsz úgyis csak útban van már.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nézzük a jó oldalát, az Endrénél egy sosem gyógyuló seb lenne és mivel elég fertőzés esélyes helyen van, így elvinné a fertőzés.
Az egy kompromisszum volt de mégse 5 év. Amúgy ne felejtsük hogy 2024 valószínűleg az elengedés éve lesz.
Szerintem szép sorban elengedi a "terheket" és csak azt tartja meg ami mindenképpen szükséges. Ennyi erővel TÖK MINDEGY mit ír alá, nem fogja betartani mert az adósok beállhatnak a naty sorba a naty ház mellé. Ismerek ilyen embert, 40 milliós tartozásal kezdte, a büntikből 100 körül van most ő meg vidáman dolgozik eladóként valami közértben mert úgy is csak a fizetése felét tudják elvinni.
Szóval amikor ennyire összedől minden mit számít hány évre veszi ki a bécsi lakot? Te írtál a csövesekről, Endre pont ebbe fordul bele szerintem. Az nekem érdekes jelenség viszont hogy Tibi hogy figyel az előfizetésekre meg az ilyesmikre. Esélyesnek tartom hogy van egy jó adag össze harácsolt lóvéja bankszámlán és azt védi hogy ne inkasszálják.
Egy szepszis-live nagyon adná! Küldenék donate-et is!
Kizárt, hogy találna orvost, aki elvállalja. Önmagában az alkoholelvonásba belehalna egy műtét utáni lábadozás során.
Közben a herélt zsebköcsög kommentálta az újévi produkcióját:

-
Jan 01, 2024 15:48:00
buék
Jan 01, 2024 15:48:00
-
Jan 01, 2024 16:00:02
Endre soha többé nem ír ide, tehát új melócsá vagy pesti lakás miatti csatornapatkánykodás várható.
Szerintem.
Szerintem.
Szerintem meg csak a szokásos csajos hiszti. A tiborja nem vele töltötte a szilvesztert, akár ígéretek ellenére sem. Lehet még loopra aktiválható likeokat sem kapott tőle, teljes volt az elkeseredettség.
Jan 01, 2024 16:00:02
Biztatási kár
(
x10)
Jan 01, 2024 16:07:16
x10)
Endre soha többé nem ír ide, tehát új melócsá vagy pesti lakás miatti csatornapatkánykodás várható.
Szerintem.
Szerintem.
Mivel neki sokat számít a fórum, ezért bejelentette. Talál majd indokot arra, hogy "egyszer majd" - az lehet ma - be fog írni. :)
-
Jan 01, 2024 16:16:19
Tavaly írt utoljára, így könnyen megeshet.
Jan 01, 2024 16:16:19
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2024 16:25:11
x21)
Valószínűleg valamelyik lehetséges faszaság után fog ismét beírni:
- Újabb bukott vizsga,
- Kikerül a melóhely és kibasszák (márha dolgozik)
- Golda kibassza
A kileakelődött kártyára sem reagált, csak pár nappal később kezdett el loopolni az "anyahajó-loop" keretében a bukott vizsgáról.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Újabb bukott vizsga,
- Golda kibassza
A kileakelődött kártyára sem reagált, csak pár nappal később kezdett el loopolni az "anyahajó-loop" keretében a bukott vizsgáról.
keserke
(
x4)
Jan 01, 2024 17:05:38
x4)
Tehát a helyzet a következő: Sodi tegnap előkészített mindent a bécsi úthoz, majd poénból beírta, hogy ki fogja nyírni magát. Ezután felszállt az éjféli gyorsra, mostanra egy bécsi luxusszállóban szlopálgatja a sörikéket és mindent előkészített az AMS ügyintézéshez. Közben potenciális meló is van már illetve hosszú távú albérlet kinézve. Ha pedig ezekkel megvan, akkor gyorsan hazalibben, csuklóból megcsinálja jogsit, összeszedi Tibit, aztán a septiben vásárolt lakóautóval már le is léptek az országból. Legközelebb hónapok múlva fogunk hallani róluk amikor egy kötőjeles nick beszúr egy fotót amin az olasz tengerparton sétálgatnak nagy romantikusan, kézenfogva. Ezek után pedig Soha többet nem hallunk róluk.
Maradt a magány
Jan 01, 2024 17:13:29
összeszedi Tibit, aztán a septiben vásárolt lakóautóval már le is léptek az országból...
Ennek egy picit ellentmond, hogy a tranyó inkább magányosan az utcán verette mintsem a gyagyás loopjait kelljen hallgatnia egy hostelben.
Minden O és K.
Jan 01, 2024 17:13:29
RecskaoduPupja
Jan 01, 2024 17:17:54
Nem lenne egyszerűbb munkát keresni mint osztrák segélyt csalni? Nézd meg Sneci, még egy ilyen utolsó hajléktalan tranyó is talált valami munkát....
Jan 01, 2024 17:17:54
Paródia rovat
Jan 01, 2024 17:24:58
Tehát a helyzet a következő: Sodi tegnap előkészített mindent a bécsi úthoz, majd poénból beírta, hogy ki fogja nyírni magát. Ezután felszállt az éjféli gyorsra, mostanra egy bécsi luxusszállóban szlopálgatja a sörikéket és mindent előkészített az AMS ügyintézéshez. Közben potenciális meló is van már illetve hosszú távú albérlet kinézve. Ha pedig ezekkel megvan, akkor gyorsan hazalibben, csuklóból megcsinálja jogsit, összeszedi Tibit, aztán a septiben vásárolt lakóautóval már le is léptek az országból. Legközelebb hónapok múlva fogunk hallani róluk amikor egy kötőjeles nick beszúr egy fotót amin az olasz tengerparton sétálgatnak nagy romantikusan, kézenfogva. Ezek után pedig Soha többet nem hallunk róluk.
Integet
Jan 01, 2024 17:24:58
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 01, 2024 17:32:21
x7)
Valószínűleg valamelyik lehetséges faszaság után fog ismét beírni:
- Újabb bukott vizsga,
- Golda kibassza
- Újabb bukott vizsga,
- Golda kibassza
Valószínüleg a tegnapi nappal adta fel a jogosítványprojectet. Abból következtetek, hogy szorítja a pénz és az idő, most már sürgősen munkába kell állnia, ezért a priolistán visszaszorul a jogsi.
Tudom hogy Endre esetében szégyenről aligha beszélhetünk de akkora bukta volt a tavalyi éve, hogy most lejelezte, hogy kell neki egy kis idő amíg a maga módján "talpra tud állni" és fölényeskedve hergelhet. Ezzel egyúttal azt is jelezte, hogy minden újabb ütés duplán fog neki fájni.
keserke
(
x4)
Jan 01, 2024 17:46:05
x4)
Integet
Igen, az lemaradt.
Ncore Troll
Jan 01, 2024 17:53:49
Szép munka volt Endre, 😉 egy LMBTQ film feltöltésével kezdeni az évet az oldalon. Feltöltve: 2024-01-01 00:00:03
Ja és nem ez volt az év első torrentje az oldalon. 1 másodperccel (ismerős valahonnan ez?) megelőzte, egy Izaura tévés, karácsony témájú film. Mondjuk HD kategóriában ez volt az első.
Ja és nem ez volt az év első torrentje az oldalon. 1 másodperccel (ismerős valahonnan ez?) megelőzte, egy Izaura tévés, karácsony témájú film. Mondjuk HD kategóriában ez volt az első.
Jan 01, 2024 17:53:49
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 01, 2024 18:00:59
x21)
Miket töltött le még a pedofil az utóbbi időben?
Biztatási kár
(
x10)
Jan 01, 2024 18:10:25
x10)
Tehát a helyzet a következő: Sodi tegnap előkészített mindent a bécsi úthoz, majd poénból beírta, hogy ki fogja nyírni magát.
Nem fog kiutazni a segély miatt! Emailban adta be és majd ha időpontot lap, akkor kell mennie Bécsbe. Mivel már volt regisztrálva, nem is biztos, hogy mennie kell januárban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2024 18:10:27
x21)
A film egyébként nálunk (angol szak, queer literature and movie studies) fel volt adva ajánlott filmként, nekem mondjuk tetszett. Gyagyás, mostmár fixre mondhatjuk, hogy érdekel a queer/transszexualitás téma?
Fanni Kertjét láttad már? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Fanni Kertjét láttad már? :D
Ncore Troll
Jan 01, 2024 18:11:48
Semmi extrát, ezért se volt beszámoló róluk. Most nem megy nála a torrent, igy nem tudom megnézni pontosan, de a múltkori Dány lány mellé még 4 másikat töltött le akkor. Az egyik amire biztosan emlékszem nála, az az új Ördögűző.
Jan 01, 2024 18:11:48
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2024 18:12:55
x21)
Jó-jó-jó de az Apáca kettővel mizu? :DDDDD
-
Jan 01, 2024 18:35:20
Ezt sem ő töltötte fel, hanem egy SoDI nevű release team.
Jan 01, 2024 18:35:20
banshee
(
x24)
Jan 01, 2024 18:37:09
x24)
Boldog új évet mindenkinek! Pedofil, tranyó, retardok, nektek nem!
linziasztal01
(
x77)
Jan 01, 2024 18:39:41
x77)
Új sodi lett asodi, az örök balek bohóc?
Érzed a változást, Endre?
MaxPayne
(
x24)
Jan 01, 2024 18:48:40
x24)
Boldog, sikeres, pedofil mentes uj evet kivanok minden tanszeki kolleganak!
Te meg pupos pedofil korcs zsido geci, dogolj meg!
Te meg pupos pedofil korcs zsido geci, dogolj meg!
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2024 18:49:31
x30)
Új sodi lett asodi, az örök balek bohóc?

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 01, 2024 18:51:16
x5)
Endre ha véletlenül 2024-ben betalál a böri valamelyik ügyből kifolyólag, szerinted működni fognak az auti szövegeid ilyen környezetben?
www.youtube.com/watch?v=J33-QP5-Zhg
www.youtube.com/watch?v=J33-QP5-Zhg
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 01, 2024 18:51:33
x21)
Érdekes módon a kerítés vágott vissza a pedofilnak áprilisban! Nagyon nevetek
banshee
(
x24)
Jan 01, 2024 19:43:19
x24)
Vágott egy pinát a tenyerére.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2024 19:49:55
x57)
Endre ha véletlenül 2024-ben betalál a böri valamelyik ügyből kifolyólag, szerinted működni fognak az auti szövegeid ilyen környezetben?
youtube.com/watch?v=J33-QP5-Zhg
youtube.com/watch?v=J33-QP5-Zhg
Állítólag a fiatalkorúak javítóintézete (amit a Bebukottak bemutat) durvább, mint a felnőtteké, mert ott rengeteg hormontól megbomlott agyú, vad kölyök kínozza egymást, a felnőttek viszont már valamennyire próbálnak lavírozni és nem teremtenek akkora poklot maguk körül.
De a fikás már abba is beleőrülne, ha kimondanák rá, hogy x hónap múlva be kell vonulnia, lehet, hogy meg sem élné a nagy napot.
ez ety fosh
Jan 01, 2024 19:59:26
A fiatalkorúaké durvább, de aki bekerül a felnőttek börtönébe, vagy netán fegyházba, és nincsenek alvilági kapcsolatai, az is nagyjából hasonló fogadtatásban részesül, mint a videóban.
Jan 01, 2024 19:59:26
mikedp
(
x9)
Jan 01, 2024 20:27:02
x9)
Tajgit is nővé tették !
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2024 20:27:47
x21)
Sodi örülne is neki, ha fiatal cigány bikák kurvája lenne, vagy Tibor szavaival élve, "zárkamenő". :DD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kaffka Tibor közlegény
Jan 01, 2024 20:32:31
Sodi örülne is neki, ha fiatal cigány bikák kurvája lenne
Ő az én kurvám.
Volt.
Jan 01, 2024 20:32:31
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2024 20:40:51
x30)

Kakaspina
(
x24)
Jan 01, 2024 20:44:58
x24)
Gyagya ha esetleg kinyírtad magad lájfszon kívül, abból gondok lesznek.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 01, 2024 20:51:14
x5)
Most valahogy "bevonzottam" az ilyen videókat ma a youtube-on. Itt van egy kis barátságos edzés. Mondjuk baráti kapálózás de jól mutatja milyen a közeg:
www.youtube.com/watch?v=lNJ63qsSchA
A hormonális dologról ilyen ripotokban sokat beszélnek, itt is egy csóka mesél. Endréhez hasonló profi fideós lehetett úgy szétesik az arc kitakarás.
www.youtube.com/watch?v=neFTlV8wrQ0
Mondjuk érdekes lenne látni hogy a magyar és ausztriai sok rendőrségi ügyből miért nem lett még semmi komolyabb.
Mindenesetre szép kilátásai lennének, mert egészen biztos hogy a trollok szólnának a rendőröknek hogy ő a rendőrlistás és amúgy pedofil ami "nem lenne jó" ha kitudódna a böriben :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 01, 2024 20:52:01
x5)
Na na ezt ne mert letiltak a gecibe! El akarsz ENGEM üldözni a fórumról!
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 01, 2024 20:53:15
x13)
Meg amúgy is…
mikedp
(
x9)
Jan 01, 2024 20:58:43
x9)
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 01, 2024 21:01:39
x13)
rtl.hu/belfold/2024/01/01/kresz-bukas-csucstarto?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld_kresz-bukas-csucstarto

keserke
(
x4)
Jan 01, 2024 21:05:46
x4)
Mivel zsidók vagyunk ezért elég komoly kapcsolataink vannak mind fent a mennyországban (*pr*) és természetesen a pokolban is. Elő leszel kerítve!
Sodronyka
(
x4)
Jan 01, 2024 21:12:20
x4)
Nem úgy volt hogy AMS segélyke miatt megy Bécsbe januárban? Vagy azóta talált melocsát?
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
MaxPayne
(
x24)
Jan 01, 2024 21:24:17
x24)
Zegernye
(
x2)
Jan 01, 2024 21:38:52
x2)
Valószínüleg a tegnapi nappal adta fel a jogosítványprojectet.
Amilyen agyament, és kényszeres, vszeg 23:59:59-kor még úgy értékelte, hogy nem bukott el a jogsiprojekt, mert a vizsgabiztos nem kurvaanyázott, és ezért ő bízott benne, hogy szilveszteri meglepetésként felhívja, hogy Endre, maga mégiscsak képes egy gépjármű biztonságos elvezetésére.
Két másodperc múlva viszont görbült a picsaszáj, és taknyos lett a nózi.
Endre!
Tudod, hogy az idei év szarabb lesz számodra, mint a tavalyi?
Nem tudod, mert sem realitásérzéked, se képzelőerőd, de mi tudjuk.
sörtötbontok
(
x8)
Jan 01, 2024 22:01:26
x8)
Endre, már vágod az első fityeót a "Hajléktalanként Bécsben" YouTube-csatornádra?
KicsiNéző
(
x13)
Jan 01, 2024 22:19:31
x13)
Endre, már tavaly felajánlottam, de akkor még volt egy kis dugi pénzed.
Most, hogy lassan sörikére sincs, ismét csak felajánlom, hogy adok 30 eurót, ha készítesz egy flokot az alábbi témák valamelyikében, és elmeséled, mi történt pontosan:
- Hogyan futottad le a futóversenyt, hogyan csaltál?
- Hogy alakult a kapcsolatod apáddal, miért nem beszélsz vele/érdekel, hogy esetleg már meghalt?
- Mennyit költöttél a miskolci gangre, és mennyit kaptál vissza belőle?
- Mutasd be az aktuális CVt, illetve hogy mire szoktál hivatkozni felvételnél?
Most, hogy lassan sörikére sincs, ismét csak felajánlom, hogy adok 30 eurót, ha készítesz egy flokot az alábbi témák valamelyikében, és elmeséled, mi történt pontosan:
- Hogyan futottad le a futóversenyt, hogyan csaltál?
- Hogy alakult a kapcsolatod apáddal, miért nem beszélsz vele/érdekel, hogy esetleg már meghalt?
- Mennyit költöttél a miskolci gangre, és mennyit kaptál vissza belőle?
- Mutasd be az aktuális CVt, illetve hogy mire szoktál hivatkozni felvételnél?
ascites
(
x57)
Jan 01, 2024 22:36:29
x57)
Nem úgy volt hogy AMS segélyke miatt megy Bécsbe januárban? Vagy azóta talált melocsát?
Az is lehet (bár kétlem), hogy talált melócsát, az is lehet, hogy segélycsalással próbálkozik, és az is lehet, hogy kiszámolta és rájött, hogy nem éri meg új lakást bérelni Bécsben, mert általában 1+ évesek a szerződések, vagyis ha talál munkát és már nem kell neki a pecó, fizetheti még hónapokig. Márpedig 5 hónap munka nélkül csak segéllyel is lenullázza.
SyntaxError
(
x24)
Jan 01, 2024 22:41:43
x24)
Na jó, de egyikről sem írják, hogy fogyatékos, alkoholista, papíros-elmebeteg lett volna...
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2024 22:52:01
x21)
Akin 40 évesen kifogok a kormányos Mario-kart, az mit vár?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Andi
(
x13)
Jan 01, 2024 23:11:58
x13)
Endre, várj még pár napot. A sámlit csak a szülinapodon rúgd ki. Ha már ilyen fos életed volt, legalább a befejezés legyen emlékezetes.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 01, 2024 23:14:08
x5)
Golda csiklója
(
x8)
Jan 01, 2024 23:57:46
x8)
Hogy mi?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 01, 2024 23:59:09
x5)
Hogy mi?
A károkozás más kérdés, de nem az volt hogy 1.5 év után fel fel tudta mondani komolyabb következmény nélkül?
SyntaxError
(
x24)
Jan 02, 2024 00:00:22
x24)
Endre, ha a Guinness rekordra hajtasz, akkor jóból mondom tetyó, hogy a legidősebb férfi, 104 évesen szerzett jogsit....
Az a kor neked angyalszárny kategória, more!
www.guinnessworldrecords.com/world-records/oldest-driver-man
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az a kor neked angyalszárny kategória, more!
www.guinnessworldrecords.com/world-records/oldest-driver-man
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 02, 2024 00:02:29
x9)
Boldog hanukát és új évet a tanszéknek, valamint környezetüknek!
Asodi eltűnésének nagyon egyszerű az autimatyarászata: hosszú évek, évtizedek óta erre készülhetett, csinosítgatta az Excelt a megfelelő elinduláshoz. 2024. január elseje van. Szökőév, év eleje, hó eleje, hétfőre esik - tökéletes dátum a felpörgéshez!
Asodi eltűnésének nagyon egyszerű az autimatyarászata: hosszú évek, évtizedek óta erre készülhetett, csinosítgatta az Excelt a megfelelő elinduláshoz. 2024. január elseje van. Szökőév, év eleje, hó eleje, hétfőre esik - tökéletes dátum a felpörgéshez!
Teknős
Jan 02, 2024 00:28:44
Endre sokat emlegettél, megérkeztem hogy megálmodjam a csodálatos 2024-es évedet. Álmomban valami Blaha nevű helyet emlegettél sokat.
Örülsz?

Örülsz?

Jan 02, 2024 00:28:44
ascites
(
x57)
Jan 02, 2024 02:15:08
x57)
3 hónapig fizette a linzi pedólukat a bécsi luxuslakás mellett. Pont erről beszélek, nem tud elég rövidtávra bérelni. Ha felveszik valahová, és már nincs szüksége a címre, akkor felmondja a bérleti szerződést, aztán 3 hónapig perkálnia kell Bécsbe és nem tudja belőle fizetni a pesti albérletet, ami kellene a csövestartáshoz.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 02, 2024 02:33:41
x12)
Jan 02, 2024 02:33:41
Soha a büdös életbe nem enged el egy cent segélyt sem.Ha nincs gányolda akkor bejátssza a fiktív lakcímet aztán reménykedik hogy lesz meló a következő pár hónapban mielőtt kiderül a csalás.Addig bujkál mint egy csatornapatkány.Másik lehetőség még hogy kivesz egy szobát és közben ugyanúgy púpszászon bujkál.Ha nincs meló csá akkor a szilveszteri buli a segély megigénylése volt a macskaólban.Abban biztosak lehetünk hogy a proli zsidó vére nem engedi a korcsnak hogy bennhagyjon segélyt. Jan 02, 2024 02:33:41
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 06:01:02
x24)
Soha a büdös életbe nem enged el egy cent segélyt sem.Ha nincs gányolda akkor bejátssza a fiktív lakcímet aztán reménykedik hogy lesz meló a következő pár hónapban mielőtt kiderül a csalás.Addig bujkál mint egy csatornapatkány.Másik lehetőség még hogy kivesz egy szobát és közben ugyanúgy púpszászon bujkál.Ha nincs meló csá akkor a szilveszteri buli a segély megigénylése volt a macskaólban.Abban biztosak lehetünk hogy a proli zsidó vére nem engedi a korcsnak hogy bennhagyjon segélyt.
Illetve nincs annyi esze, hogy belassa, folyamatosan spottolva lesz, igy hamar belebukik a segelycsalasba. Jo lesz ez.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 07:25:29
x24)
Plusz, a tanszéki magánnyomozóval a púpján mégis mire számit a korcs? Ha véletlen fel is veszik valahová, hetek kérdése a tényfeltárásig, vagyis a kibaszáscsáig. Ez a solarysos lelepesi penz volt a pedofil korcs utolso komolyabb bevetele.
Te Endre! Miert nem csinalod te is azt mint a skizo MC Hiszti? Ha neki megy a folyamatos TikTok koldulas neked is menni fog, nem? Ha ö vilagot lat belöle, pedig ot is utaljak legalabb 5en, akkor te vilagot lathatsz! Mit idegeskedni itt melocsak, jogsik meg segelyek miatt?! Csak egy hatizsak kell meg a buzigurtni és irany a nyugati digitalis hobo elet!
Ha egy olyan ostoba felkegyelmunek, mint MC Hisztinek ez sikerul, akkor pont neked ne sikerülne?
Te Endre! Miert nem csinalod te is azt mint a skizo MC Hiszti? Ha neki megy a folyamatos TikTok koldulas neked is menni fog, nem? Ha ö vilagot lat belöle, pedig ot is utaljak legalabb 5en, akkor te vilagot lathatsz! Mit idegeskedni itt melocsak, jogsik meg segelyek miatt?! Csak egy hatizsak kell meg a buzigurtni és irany a nyugati digitalis hobo elet!
Ha egy olyan ostoba felkegyelmunek, mint MC Hisztinek ez sikerul, akkor pont neked ne sikerülne?
Kötőjel
(
x12)
Jan 02, 2024 08:13:01
x12)
a Bibliát ismerő keresztények sem, a tüzes pokol pogány eredetű (a skandináv mitológia jeges Hel helyszínét fűtötték fel). a scriptura szerint aki nem üdvözül, az megsemmisül végleg.
vigyáznia kéne tehát a lelkecskének. választott, ám szavakban sem követett vallása szerint a totális megsemmisülés vár rá.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 02, 2024 08:33:23
x3)
Ezek melyik keresztények?
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2024 08:35:34
x7)
éppen ezen gondolkodtam én is, és maximálisan egyetértek.
a legnagyobb esélye annak van/volt, hogy púpszászról fog segélycsalni, hogy közben nyomhassa a jogsiprojektjét.
viszont ahogy telik az idő és egyre hosszabb a STNIÍ, egyre nagyobb esélyt adok neki hogy talált valami remote gányoldát és így nincs szükség a segílykére, tehát nem kell pénzt kiadn bécsi címre és még a jogsiszerzős autiálmát is kergetheti tovább itthonról.
ne feledjük, miközben a "szeretteit" simán a trollok elé veti, a melócsáját úgy félti tőlünk mint az életét. általában csak amiatt szokott szigorú dancsó-módot nyomni (egy ideig)
Kötőjel
(
x12)
Jan 02, 2024 08:45:21
x12)
a sodi, tudjuk, hogy gyáva vagy az öngyilkossághoz. nagyon fájt, hogy letagadott a mentorod, ugye?
a hisztid igazából erről szólt.
vérdíj target nr. 1
a hisztid igazából erről szólt.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 08:50:43
x21)
Krokkó amúgy melyik suliban volt "pedagógus"? :DD El nem tudom képzelni, milyen tárgyat taníthatott.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mitokondrium
(
x7)
Jan 02, 2024 08:51:25
x7)
Krokkó amúgy melyik suliban volt "pedagógus"? :DD El nem tudom képzelni, milyen tárgyat taníthatott.
Szexualis ismereteket.
Kötőjel
(
x12)
Jan 02, 2024 08:53:46
x12)
tanár úrként hivatkozik magára, de tudtommal nem derült ki, melyik iskolában tanított (azon kívül, hogy középiskola). az viszont különösen undorító, hogy a néhai felesége is egy "érettségi után visszatért diák". remélhetőleg ez is csak egy hüllőfantázia.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 08:57:33
x24)
En keptelen vagyok vegig hallgatni azt a masik kotonszokevenyt. Roviden osszefoglalna valaki, hogy mit mondott a Kaufmann a pupos pedofilrol?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 08:58:54
x21)
Mondjuk nálunk is van egy olyan kolléga, aki "kollégiumi nevelőtanár", közben pedig egy full alkoholista szar.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mitokondrium
(
x7)
Jan 02, 2024 09:01:27
x7)
En keptelen vagyok vegig hallgatni azt a masik kotonszokevenyt. Roviden osszefoglalna valaki, hogy mit mondott a Kaufmann a pupos pedofilrol?
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 09:03:33
x24)
Vagyis amit nem oszt meg a forummal, az nincs.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 09:05:16
x21)
Mekkora lenne, ha Krokkó lánya is egy beállna a sodikafórumos trollok közé. :D Micsoda infókat szellőztethetne meg Krokkóról.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Klohek
(
x12)
Jan 02, 2024 09:06:03
x12)
Csak egy képet mutatott, meg annyit mondott, hogy gyagyás ö is állt perbe a Czenkiékkel, és vesztett. Czenki mama diadalt aratott a papiros elmebetegen..
Mitokondrium
(
x7)
Jan 02, 2024 09:06:18
x7)
Ez a volt diakjat vette el, bar undorito, de korantsem peldatlan. A regi iskolamban harom tanar is a volt tanitvanyat vette el. Es amennyire tudni lehet, legalabb ennyi dugott is egy-egy kislanyt. Magyarorszagon be kell latnunk, hogy ha nem fizetunk a tanaroknak, akkor csak olyan valasztja ezt a palyat, akinek a "mellekes" is ertek. Penz nincs, de buntetlenul megdughato tizeneves punci van.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 09:09:49
x21)
Magyarorszagon be kell latnunk, hogy ha nem fizetunk a tanaroknak, akkor csak olyan valasztja ezt a palyat, akinek a "mellekes" is ertek. Penz nincs, de buntetlenul megdughato tizeneves punci van.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 02, 2024 09:14:40
x7)
Ennyiert ilyen emberek vallaljak.
RecskaoduPupja
Jan 02, 2024 09:22:16
Sneci is lehetne a Púpszászi iskolában rendszergazda vagy infó tanár, kíváncsi vagyok mennyi idő múlva basznák ki onnan, vagy a Snecológusok közbenjárása miatt, vagy azért mert kukkolva recskázna a fiú WC-ben.
Jan 02, 2024 09:22:16
linziasztal01
(
x77)
Jan 02, 2024 09:24:13
x77)
2024 a picsaszáj harapás éve lesz, úgy érzem.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 09:28:14
x21)
Sneci is lehetne a Púpszászi iskolában rendszergazda vagy infó tanár, kíváncsi vagyok mennyi idő múlva basznák ki onnan, vagy a Snecológusok közbenjárása miatt, vagy azért mert kukkolva recskázna a fiú WC-ben.
Státusztörvény miatt elég lenne egy füles az igazgatónak, 2024. január 1-től az intézményvezető / tanfelügyelő engedély nélkül belenézhet a tanárok számítógépébe, telefonjába, laptopjába.
RecskaoduPupja
Jan 02, 2024 09:30:15
Arról megfeledkeztem, hogy amikor bevette magát a macskaólba bujdokolni, ki lett vele és a viselt dolgaival plakátolva Újszász. :D
hetyetyetye
Jan 02, 2024 09:30:15
nemet mondtak
(
x4)
Jan 02, 2024 09:49:30
x4)
2024 a picsaszáj harapás éve lesz, úgy érzem.
Kitartást, úszó, te mindenkinél jobb vagy, kvázi te vagy az Isten, ezt ne feledd, puszi-puszi!
linziasztal01
(
x77)
Jan 02, 2024 09:55:49
x77)
Hát igen :(
Rohadt egy pech.
fekélyes faszú cigány
Jan 02, 2024 09:57:41
telex.hu/belfold/2024/01/02/kresz-vizsga-23-bukott-magyar-negativ-rekord
Forgalmi vizsga fonatkozásában él egy potenciális örökös rekordtartó egy bizonyos púpszász nevű településen, akire érdemes lesz odafigyelnie a KAV-nak.
Forgalmi vizsga fonatkozásában él egy potenciális örökös rekordtartó egy bizonyos púpszász nevű településen, akire érdemes lesz odafigyelnie a KAV-nak.
Jan 02, 2024 09:57:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 02, 2024 10:16:33
x37)
Mi a fenének néz Endre transzneműekről szóló filmeket? Tibor ott van neki élőben, ha ott van, más tranyóhoz meg úgysem lesz köze. Nincs még egy olyan igénytelen, mint Tibi. Publikus Szabi se csinálná meg, még pénzért se.
sörtötbontok
(
x8)
Jan 02, 2024 10:18:17
x8)
a sodi, tudjuk, hogy gyáva vagy az öngyilkossághoz.
Dehogy gyáva!
Csupán arról van szó, hogy 2025. augusztus 25-31. közé ígérte a szlovák ütyvéd parkolóházas nyakmetszését és a sodi ezt nem sodikázhatja el, ahogy soha semmit az életében!
Valóság ellenőr
Jan 02, 2024 10:24:57
Dehogy gyáva!
2025. augusztus 25-31. közé ígérte a szlovák ütyvéd parkolóházas nyakmetszését
2025. augusztus 25-31. közé ígérte a szlovák ütyvéd parkolóházas nyakmetszését
A jogsit is tavalyra ígérte legalább 3 időpontra...
De jogosítvány nem áll rendelkezésre.
Jan 02, 2024 10:24:57
keserke
(
x4)
Jan 02, 2024 10:26:34
x4)
Bécsben faty Sodi? Mikor leszel?
Baromarc
(
x1)
Jan 02, 2024 10:35:07
x1)
Recskás itt a kihagyhatatlan lehetőség a pesti recskaodura!
Klohek
(
x12)
Jan 02, 2024 10:43:22
x12)
Recskás itt a kihagyhatatlan lehetőség a pesti recskaodura!
Csak ha közös masztiparty is van, lehetőleg férfivel..
Darth Tibor
(
x7)
Jan 02, 2024 10:44:12
x7)
Mi a fenének néz Endre transzneműekről szóló filmeket? Tibor ott van neki élőben, ha ott van, más tranyóhoz meg úgysem lesz köze. Nincs még egy olyan igénytelen, mint Tibi. Publikus Szabi se csinálná meg, még pénzért se.
Azon gondolkodik, hogy ő is átoperáltassa magát, és szeretne többet megtudni a témáról. Szerintem ez érthető!
Kakaspina
(
x24)
Jan 02, 2024 10:56:49
x24)
Van benne valami. A pitonsz úgyis csak útban van már.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 02, 2024 10:57:01
x13)
Endre, az oktató nem kérdezte, hogy még hány milliót tudnál jogsira áldozni?
Többen kérdezik.
Többen kérdezik.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 02, 2024 11:17:05
x13)
Nézzük a jó oldalát, az Endrénél egy sosem gyógyuló seb lenne és mivel elég fertőzés esélyes helyen van, így elvinné a fertőzés.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 02, 2024 11:17:52
x5)
Az egy kompromisszum volt de mégse 5 év. Amúgy ne felejtsük hogy 2024 valószínűleg az elengedés éve lesz.
Szerintem szép sorban elengedi a "terheket" és csak azt tartja meg ami mindenképpen szükséges. Ennyi erővel TÖK MINDEGY mit ír alá, nem fogja betartani mert az adósok beállhatnak a naty sorba a naty ház mellé. Ismerek ilyen embert, 40 milliós tartozásal kezdte, a büntikből 100 körül van most ő meg vidáman dolgozik eladóként valami közértben mert úgy is csak a fizetése felét tudják elvinni.
Szóval amikor ennyire összedől minden mit számít hány évre veszi ki a bécsi lakot? Te írtál a csövesekről, Endre pont ebbe fordul bele szerintem. Az nekem érdekes jelenség viszont hogy Tibi hogy figyel az előfizetésekre meg az ilyesmikre. Esélyesnek tartom hogy van egy jó adag össze harácsolt lóvéja bankszámlán és azt védi hogy ne inkasszálják.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 02, 2024 11:18:35
x5)
Egy szepszis-live nagyon adná! Küldenék donate-et is!
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 11:36:21
x24)
Van már idöpontod a következö forgalmi buktára, Endre?
Álló fasszal várom a következö autimagyarázatot a bukásra.
Vajon most mi lesz az anyahajó és az y-forduló után?
Álló fasszal várom a következö autimagyarázatot a bukásra.
Vajon most mi lesz az anyahajó és az y-forduló után?
Mitokondrium
(
x7)
Jan 02, 2024 11:42:34
x7)
Kizárt, hogy találna orvost, aki elvállalja. Önmagában az alkoholelvonásba belehalna egy műtét utáni lábadozás során.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 02, 2024 11:46:11
x13)
2024 sem lesz a jogsik éve.
Utólag is BUÉK, kiéve neked, fikás.
Rendkívül erős év elé nézünk snecológiai szempontból (is), tippre idén már elő fog bukkanni egy alkoholizálás miatti testi tünet, ami lesz olyan súlyos, hogy átüti az autipáncélt. Kis cirrózis, esetleg egy hasnyálmirigy gyulladás stb. Mi jól fogunk szórakozni, az a lényeg.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Utólag is BUÉK, kiéve neked, fikás.
Rendkívül erős év elé nézünk snecológiai szempontból (is), tippre idén már elő fog bukkanni egy alkoholizálás miatti testi tünet, ami lesz olyan súlyos, hogy átüti az autipáncélt. Kis cirrózis, esetleg egy hasnyálmirigy gyulladás stb. Mi jól fogunk szórakozni, az a lényeg.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 11:57:58
x24)
Tenyleg Endre!
Miért nem a herelt kocsogoddel szilvesztereztel?
Feltel a beporzastol, tojasolastol, pupon verestol?
Vagy a tranyo nem akarta veled kezdeni az uj evet?
Miért nem a herelt kocsogoddel szilvesztereztel?
Feltel a beporzastol, tojasolastol, pupon verestol?
Vagy a tranyo nem akarta veled kezdeni az uj evet?
Y
Jan 02, 2024 12:08:19
Új év új kanyarok?
Vajon idén sikerülni fog a Y, hogy utánna megpróbáljuk a bal és jobb kanyart is?
Vajon idén sikerülni fog a Y, hogy utánna megpróbáljuk a bal és jobb kanyart is?
Jan 02, 2024 12:08:19
-
Jan 02, 2024 12:42:59
Új év új kanyarok?
Szerintem az idei célkitűzéseknek megfelelne, hogy megtanuljuk melyik a jobb és melyik a bal kezünk. Q4-re találn talán menni fog. A cipőfűző az még nagyon advanced meg a kanyarok. Vajon idén sikerülni fog a Y, hogy utánna megpróbáljuk a bal és jobb kanyart is?
Jan 02, 2024 12:42:59
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 02, 2024 13:13:36
x21)
Kaffka Tibinek jól telt a szilvesztere.
tiktok.com/@nortako/video/7319101837708152097
Közben a herélt zsebköcsög kommentálta az újévi produkcióját:

51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meggyógyult az a térd na. Azért volt ott cucc rendesen az absztinens Tibibe. Hogy van ez Endre? Te is ilyen vidám voltál szilveszterkór?