És velem? Az az én pénzem is.
Nekem a becsületemet basztad szét.
Az már csak 2-3x11 ezer forint, mert nem vesz új órákat, csak a vizsgát fizeti ki. De amúgy van vagy 7000-8000 eurója, amit december végén kapott a Solarystól.
Ha az 1800 eurós segélyt kipótolja 3000 euróra havonta a megtakarításából, akkor is elég lehet(ne, ha nem róla lenne szó) 5-6 hónapig. A lumpenek álma, ami most történik vele, csak hát ő annyira retteg egyedül lenni, ráadásul Bécset külön gyűlöli a sok sikertelenség és a kevés buziszauna miatt, hogy neki speciel a legnagyobb pokol is. Valamit valamiért.
A szállás már megvan pár napja, de mióta nincs ott Jutka, nincs értelme zaklatni.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Ez nem egy másik szállás? A jutkásnál emeletes ágy volt és nem galéria, meg a fal is lila volt ha jól emlékszem
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem csak az, de még rendes netje is van, amivel a lakáson kívül is tudd rendesen lájvozni és pénzt keresni. Gyagyás, még ebbe is lenyomot egy csöves tranyó!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ha ennyi lóveja van, plusz segélyke, és már a szolnoki rendőrség is megtalálja, akkor ez a buzi NAV hogy a faszba nem inkasszozta neg a pefofilt?
Nekem úgy rémlik, ez ugyan az, mert akkor is volt vita amikor Tibor ki akart menni cigizni, Jutka egyből elkezdte "hova mész mész le szopni" faszságát.
Egyébként a Szandis vonal kapcsán, ha van esetleg info infod, akkor a tényfeltárós e-mailemre tudsz küldeni anyagot, aztán alkossunk közösen: [email protected]
Tegnap háromszögelte be kissendrevagyok itt. Booking.com-on van fent. Utána ha igaz tibi kicsit ideges is lett. De tényleg hagyni kéne, had szenvedjen Szandival vagy magányosan a korcs. Legjobb lenne ha tibi nem liveozna mert akkor azzal nem tudja lekötni magát a korcs a chaten, mint Csütörtök- Pénteken, csak akkor meg tibi pénzt veszít.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kovács Andrásné lebuktál!
kissendrevagyok
Mert a nemzetközi végrehajtás kicsit bonyolult + meg kell találni a folyamatosan utaztatott pénzét az 5-6 különböző, 3 országban vezetett számláin. A NAV ráadásul egy lusta tetű, ha nem könnyen vegzálható ember ellen kell intézkedni, de ha már a nyomában vannak, csak idő kérdése.
A nagy pénzt ráadásul csak kb. 1 hete kaphatta meg.
Milyen kár lenne egy e-mail, hogy az egyik termelési eszköz egy potenciális HIV fertőzöttel kavar szabadidejében.
A legjobb lenne, ha kéz a kézben szenvednének, együtt, egymást agyon verve, élő lájvban… de tudom, túl sokat kérek.
Egyetértek, Tibi szétverne párszor, lehúzná, aztán jönne vissza Pestre, gyagyás pedig mégjobban szenvedne :D
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azt azért tegyük hozzá, hogyha nincs az anyja szerintem már rég minden pénzt elbaszott volna a tranyóra, vagy még valami kütyühadra
A Bittner pénzt is ahogy tudta visszafogta, illetve a tranyó maradása is csak miatta volt ideiglenes, sokkal hamarabb csődbe ment volna, ha az anyja minimum pszichésen, de többször fizikailag villázva nem fogja vissza
Most megint kint van "egyedül" Bécsben, tényleg olyan mint valami elszabadult 20 éves, aki életében először van szülői felügyelet nélkül.
Megint mennek majd a bútorvásárlások, a kütyüzések, meg a melócsák persze.
Szerintem ez csak egy utolsó utáni vergődés, Endinek nagyjából befellegzett
Pedofil! Kivered rá a döglött pitont?
nem tudom
Szerintem ez az a munka ahol egy idős emberhez megy ki, hogy kell-e neki segítség vagy valami.
Azt mondta, hogy a cigijére valót akarja megkeresni. Szinte biztos, hogy le fog szopni egy csövest egy doboz cigiért.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
vagy ha reggel arra kell fel a nő, hogy a fikás a WC-n ülve hajszárítózva szarik, miközben üvölt a Bayer-show
Amúgy mit érdekli? Állítása szerint egy héttel korábban kirúgták.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ugyanezt a teruletet lottem be hajnalban, de most delutan neztem hogy egeszen a kastanienig ezek a tombok vannak, talan 8 van osszesen a szamozasok alapjan. de tuti hogy itt lesz valamelyikben.
Azt néztem, hogy ez is (Am Wienerberg) meg a korábban saccolt (Jean-Jaurès-Hof) is szociális bérlakások. Kérdés, hogy ilyen helyeken lehet-e csak szobát (wg-zimmer) kivenni.
kissendrevagyok
Ha a microsofthoz vették fel akkor végleg befellegzett ausztriának
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
en arra gondoltam hogy az arabon vagy szandika valami ismerosen keresztul szerezte es nem volt hivatalosan meghirdetve, azert sincs majdnem semmi butorna szobaban. es mivel negy hasonlo tomb van, azt hiszi nehezebb lesz megtalalni, ezert liveozgat olyan batran. tegnap a merulo telefonja tuti kamu volt, siman nem akarta hogy lassuk a pontos utvonalat.
Továbbra is a "recskabarlang" és "recskafészek" szakzsargonokat használják a kutatók, pedig a piton már nem működik.
2024-ben lehetne inkább segglukluk.
|__o__|
És a következő két heted is.
esetleg dudalos trollok a kozelben? este ugyis videozni fog a pupod.
*pupos

Tranyó termése 3 nap alatt.
A saját szavai alapján már lejött a piálásról.
Ügyes szisza a szisza. Asodi is apctinens. Jöhet a két keresős háztartás. Na segélycsalás, csá!
Ha tudni akarod milyen a létezés alja akkor here we go
nem tudom
Absztinens tranyó a tranyó.
Szerintem főszabály szerint csak akkor fog élőzni, ha a tranyó nem áll szóba vele és féltékennyé akarja tenni Szandival. Különben lapítani fog és loopolni Tibinek, ahogy eddig.
Már nem tud „beszélgetős” veknizéseket csinálni, mert szó szerint semmilyen mondanivalója nincs, csak vedel és heherészve keresi, hogy kit hívjon be az élőbe, hogy az csinálja a fesztivált. Korábban voltak a nagymonológok, hogy mit gondol (nem valami magasröptűek, csak pl. hányadán állnak Tibivel, ki volt a hülye a trashcsatákban, hogyan áll bosszút a sunkán stb.), jóval korábban pedig változatos témákat érintett (hogyan hagyta el valamijét, milyen buzigőzt próbált ki, hogyan veszekedett az ogréval, milyen kütyüt fog venni, miért nem ítélhető el valamelyik pedofil videós stb.), de az a sneci már a múlté.
Eddig is egy üres hergelőmasina volt, de mostanra egy az alkohol által teljesen kilúgozott, mumifikálódott molylepke lett belőle.
Amúgy az azért is jó, hogy vége elkezdte internalizálni, hogy alkoholista, mert segíteni nem fog rajta, de elkezdi majd kifogásént használni. Ő sajnos nem bírja ki pia nélkül a munkanapot, mert alkoholista. Ő nem tehet arról, hogy nem tudja kontrollálni magát, hiszen alkoholista. Ő nem tehet róla, hogy nem tud rendet tartani, mert alkoholista. Ő rajta segíteni kell és tilos megkövetelni, hogy ne igyon, mert alkoholista.
engem nagyon meglepett hogy Fatel-al beszélget live-ban. Onnan is látszik hogy neki mindegy csak szóba álljanak vele.
Tibi nem alkoholista. Endre elől próbálja meg elinni a Tyopronikat.
Azt hiszem ez értyhetyő.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Avatár volt 😂😂😂
kissendrevagyok
Én azt hallotam, hogy éppen ő volt a soros Kiss Roland személyi megfigyelésében, amikor váratlanul 20:01-kor a fejére esett egy ugró ember
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyes terminus köztiszteletben álló trollok esetén a "síel". Ha befejezi, majd biztos szól.
A fikás nem keresi az LMBTQ eseményeket, se ott, se Bécsben nem látogatja őket. Neki az tetszik, hogy mindig buli van az utcákon, az emberek sörözgetnek (így ő nem lóg ki) és akkor is ilyenekre csorgathatja a nyálát, ha csak végigsétál a belvároson és különösebben nem keresi:
Jó szórakozást!
Kiss Farkas Farkas
Nyomj be egy tyopronit.
Vagy fütyizz.
DEHISZESZETYNŐ

Még így is vonzóbb lenne, mint ezzel a toronyőr testarányokkal, amelyekkel jelenleg rendelkezik.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Info infó!
Rájöttem mi az összefüggés Hahó eltűnése és Szandika meghízása között!
A megfejtés itt látható: www.youtube.com/watch?v=7G-8kS79gGc
Nézzétek meg, utána tiszta lesz a kép, csak figyelni kell Szandika beszédét liveokban!
Ilyenkor a legjobb gyógymód egy párducnacis hínarhajú szexi döggel bebújni a hostelben a paplan alá. :)
Jobbulást!
Én már Endre következő melócsájára ugornék.Nagypofájú geci,minden faszerdőt megérdemel.
Mondjuk tegnap ota Becsbol lajvol, vagyis kulfoldrol.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Tibi
Jan 06, 2024 15:24:32
Endre,te most tényleg 1800 euróért csinálod ezt a vergődést?
-1000 hitelek
-800 alkohol
Velem mi lesz?
-1000 hitelek
-800 alkohol
Velem mi lesz?
És velem? Az az én pénzem is.
Nekem a becsületemet basztad szét.
Jan 06, 2024 15:24:32
linziasztal01
(
x78)
Jan 06, 2024 15:25:22
x78)
Alig várom az első konfrontációt a női lakótárssal, legendásan tudja kezelni a nőket (is). Akkora csicskítások lesznek, hogy csak na...
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 06, 2024 15:27:15
x45)
Tranyo liveban véletlenül látszott, a pub molinójából ami felett van a szállás egy nagy rész:

Ebből könnyen meg kene legyen, aztán lehet is kibaszatni a tranyot hogy minél gyorsabban menjen a pénz és húzzon Bécsbe műsorozni

Ebből könnyen meg kene legyen, aztán lehet is kibaszatni a tranyot hogy minél gyorsabban menjen a pénz és húzzon Bécsbe műsorozni
ascites
(
x57)
Jan 06, 2024 15:27:56
x57)
Endre,te most tényleg 1800 euróért csinálod ezt a vergődést?
-1000 hitelek
-800 alkohol
Velem mi lesz?
-1000 hitelek
-800 alkohol
Velem mi lesz?
Az már csak 2-3x11 ezer forint, mert nem vesz új órákat, csak a vizsgát fizeti ki. De amúgy van vagy 7000-8000 eurója, amit december végén kapott a Solarystól.
Ha az 1800 eurós segélyt kipótolja 3000 euróra havonta a megtakarításából, akkor is elég lehet(ne, ha nem róla lenne szó) 5-6 hónapig. A lumpenek álma, ami most történik vele, csak hát ő annyira retteg egyedül lenni, ráadásul Bécset külön gyűlöli a sok sikertelenség és a kevés buziszauna miatt, hogy neki speciel a legnagyobb pokol is. Valamit valamiért.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 15:28:46
x21)
Tranyo liveban véletlenül látszott, a pub molinójából ami felett van a szállás egy nagy rész:
A szállás már megvan pár napja, de mióta nincs ott Jutka, nincs értelme zaklatni.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 06, 2024 15:29:48
x45)
Ez nem egy másik szállás? A jutkásnál emeletes ágy volt és nem galéria, meg a fal is lila volt ha jól emlékszem
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 06, 2024 15:30:20
x23)
Nagyon nevetek!
Herélt hajléktalan csöves mostani "bérleménye" a felhőénekéhez képest egy luxusvilla.
Tranyó ágyban alszik, Endre a földön.
Herélt hajléktalan csöves mostani "bérleménye" a felhőénekéhez képest egy luxusvilla.
Tranyó ágyban alszik, Endre a földön.
Nem csak az, de még rendes netje is van, amivel a lakáson kívül is tudd rendesen lájvozni és pénzt keresni. Gyagyás, még ebbe is lenyomot egy csöves tranyó!
-
Jan 06, 2024 15:30:48
Ha ennyi lóveja van, plusz segélyke, és már a szolnoki rendőrség is megtalálja, akkor ez a buzi NAV hogy a faszba nem inkasszozta neg a pefofilt?
Jan 06, 2024 15:30:48
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 15:31:19
x21)
Nekem úgy rémlik, ez ugyan az, mert akkor is volt vita amikor Tibor ki akart menni cigizni, Jutka egyből elkezdte "hova mész mész le szopni" faszságát.
Norina
(
x2)
Jan 06, 2024 15:32:59
x2)
Van valahol mirror?
linziasztal01
(
x78)
Jan 06, 2024 15:33:15
x78)
Tranyó most gőzerővel kereshet új gazdatestet, Endre csak legvégső eset a számára.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 15:33:32
x21)
Egyébként a Szandis vonal kapcsán, ha van esetleg info infod, akkor a tényfeltárós e-mailemre tudsz küldeni anyagot, aztán alkossunk közösen: [email protected]
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 06, 2024 15:35:38
x23)
Tegnap háromszögelte be kissendrevagyok itt. Booking.com-on van fent. Utána ha igaz tibi kicsit ideges is lett. De tényleg hagyni kéne, had szenvedjen Szandival vagy magányosan a korcs. Legjobb lenne ha tibi nem liveozna mert akkor azzal nem tudja lekötni magát a korcs a chaten, mint Csütörtök- Pénteken, csak akkor meg tibi pénzt veszít.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 15:35:43
x48)
Kovács Andrásné lebuktál!
ascites
(
x57)
Jan 06, 2024 15:36:48
x57)
Mert a nemzetközi végrehajtás kicsit bonyolult + meg kell találni a folyamatosan utaztatott pénzét az 5-6 különböző, 3 országban vezetett számláin. A NAV ráadásul egy lusta tetű, ha nem könnyen vegzálható ember ellen kell intézkedni, de ha már a nyomában vannak, csak idő kérdése.
A nagy pénzt ráadásul csak kb. 1 hete kaphatta meg.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 15:42:52
x48)
Amúgy Endre lebuktatta Szandikát, mert azt mondta a Burger Kingben, hogy "eljöttünk Szandika EGYIK melóhelyére".. ergo Szandika sok helyen kurválkodhat
találtam egy clubbot ahol 140€ a belépő
praterdome.at/en/
kissendrevagyok
praterdome.at/en/
veszettai
(
x1)
Jan 06, 2024 15:44:38
x1)
Hihetetlen hogy már megint mehet a live gnóm részéről, mert nem kell tartani a villától és fossa az infókat.
nem tudom
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 15:45:20
x21)
Amúgy Endre lebuktatta Szandikát, mert azt mondta a Burger Kingben, hogy "eljöttünk Szandika EGYIK melóhelyére".. ergo Szandika sok helyen kurválkodhat
praterdome.at/en/
praterdome.at/en/
Milyen kár lenne egy e-mail, hogy az egyik termelési eszköz egy potenciális HIV fertőzöttel kavar szabadidejében.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 06, 2024 15:45:45
x3)
A legjobb lenne, ha kéz a kézben szenvednének, együtt, egymást agyon verve, élő lájvban… de tudom, túl sokat kérek.
Koba
Jan 06, 2024 15:57:44
Egyetértek, Tibi szétverne párszor, lehúzná, aztán jönne vissza Pestre, gyagyás pedig mégjobban szenvedne :D
Jan 06, 2024 15:57:44
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 15:59:14
x21)
Ez tranyo jelenlegi szállása, amit kissendrevagyok háromszögelt be:
www.booking.com/hotel/hu/fuge-rooms.hu.html
www.booking.com/hotel/hu/fuge-rooms.hu.html
balek
(
x10)
Jan 06, 2024 16:05:26
x10)
Vessünk számot endi. Soroljuk fel miért gondolhatja rólad egy normális ember, hogy buzi vagy és mik az érvek amellett, hogy nem vagy az.
Buzinak gondolhatnak mert:
- hetyetye
Érvek, hogy nem vagy meleg:
-……..
Egyszerűen semmit nem tudok írni, ilyen nincs.
Az egyetlen érv, amellett, hogy nem buzi sodi a sodi, az az, hogy 40 évig incel volt, amíg össze nem jött a tranyó palijával. Tibi vette el a szüzességét, addig a falóság fonatkoszásában kvázi nem feltétlenül nem volt buzeráns sodi a sodi. Buzinak gondolhatnak mert:
- hetyetye
Érvek, hogy nem vagy meleg:
-……..
Egyszerűen semmit nem tudok írni, ilyen nincs.
Púpp
(
x1)
Jan 06, 2024 16:16:30
x1)
Annyira fel van püffedve a púpos feje, hogy a szem3t sem bírja kinyitni.
Jó az irány!!
Púpp a púp hátán
Jó az irány!!
Fatászpika
(
x2)
Jan 06, 2024 16:18:21
x2)
Hihetetlen hogy már megint mehet a live gnóm részéről, mert nem kell tartani a villától és fossa az infókat.
Azt azért tegyük hozzá, hogyha nincs az anyja szerintem már rég minden pénzt elbaszott volna a tranyóra, vagy még valami kütyühadra
A Bittner pénzt is ahogy tudta visszafogta, illetve a tranyó maradása is csak miatta volt ideiglenes, sokkal hamarabb csődbe ment volna, ha az anyja minimum pszichésen, de többször fizikailag villázva nem fogja vissza
Most megint kint van "egyedül" Bécsben, tényleg olyan mint valami elszabadult 20 éves, aki életében először van szülői felügyelet nélkül.
Megint mennek majd a bútorvásárlások, a kütyüzések, meg a melócsák persze.
Szerintem ez csak egy utolsó utáni vergődés, Endinek nagyjából befellegzett
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 06, 2024 16:22:12
x5)
Szerintem Szandi max a szobákat/wc-t takarítja és/vagy konyhai kisegítő. Nem hiszem hogy azon kívűl a kategórián kívűl ha valaki glory-hole-ban szop vagy munkásszálláson "dolgozik" ezek mellet a lányok mellet akár úgy is labdába rúghatna hogy ő a "budget" szolgáltatás. Most nem, régen okés volt külsőre hozzá.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 06, 2024 16:27:03
x5)
Azon hogy Endre buzi nem kell csodálkozni.
Itt a szörnyű igazság:

Itt a szörnyű igazság:

mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 16:35:53
x21)
Itt a szörnyű igazság:
Itt a szörnyű igazság:
Pedofil! Kivered rá a döglött pitont?
banshee
(
x24)
Jan 06, 2024 16:43:21
x24)
Endre nem lehet hogy egy popobawa?
A púpjával álcázza a denevérszárnyait.
telex.hu/eszkombajn/2023/07/24/a-szorny-aki-valasztasok-idejen-eroszakolja-meg-zanzibar-lakoit
A púpjával álcázza a denevérszárnyait.
telex.hu/eszkombajn/2023/07/24/a-szorny-aki-valasztasok-idejen-eroszakolja-meg-zanzibar-lakoit
veszettai
(
x1)
Jan 06, 2024 16:44:02
x1)
Itt a szörnyű igazság:
Anyukád Aladdin, megdörzsölted és kívántál hármat te tragikusan homokos csavartgerincű zárt osztályos véglény.
Itt a szörnyű igazság:
Anyukád Aladdin, megdörzsölted és kívántál hármat te tragikusan homokos csavartgerincű zárt osztályos véglény.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 16:44:14
x48)
Nem tudom, hogy volt-e már de ez a háztömb itt végig 3 oszlop 4 rácsos ablakkal van teli az U6-os metróvonalon 2 Billával és közel van infós melócsákhoz (pl. Microsoft)
Gratis, hogy a közelben temető is van amire verheti a nekrofil.
Csuklós buszok is járnak (7A, 15A)
kissendrevagyok
hegesztőnő
(
x3)
Jan 06, 2024 16:48:05
x3)
jól látom hogy Hahó lemaradt a történésekről? vagy bevetésen van inkognítóban?
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 16:58:08
x48)
Tranyó folyamatosan a fikásról lúpol, hogy elfecsegte a melócsáját.
kissendrevagyok
Pitonverő
(
x2)
Jan 06, 2024 17:00:31
x2)
"Nézzük meg a Philadelphiát. Tom Hanks AIDS-es buzit játszik benne, szeretem azt a filmet." (Kiss Endre Farkas, Ratyító)
www.youtube.com/watch?v=937sS7l0ftE
13:30-tól
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
www.youtube.com/watch?v=937sS7l0ftE
13:30-tól
Pitonverő
(
x2)
Jan 06, 2024 17:01:48
x2)
3-szor megnézte az elmúlt hetekben a Philadelphiát, imádja a rossz rhatyeee.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 17:04:08
x21)
Fél órás meló ma Tranyónál
Száki száki 400 forcsi?
Száki száki 400 forcsi?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 17:06:17
x21)
Száki száki 400 forcsi?
Száki száki 400 forcsi?
Szerintem ez az a munka ahol egy idős emberhez megy ki, hogy kell-e neki segítség vagy valami.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 06, 2024 17:06:24
x6)
Száki száki 400 forcsi?
Száki száki 400 forcsi?
Azt mondta, hogy a cigijére valót akarja megkeresni. Szinte biztos, hogy le fog szopni egy csövest egy doboz cigiért.
gyagyás irigye2
(
x3)
Jan 06, 2024 17:10:42
x3)
Gyagyás!
Egy hónapnyit sem adok a bérleményednek, a lakótárs, legyen bármiből is, hamar ki fog baszatni, a közös fürdő használat miatt akár, vagy csak egy sima mezei süsüzésért is.
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Egy hónapnyit sem adok a bérleményednek, a lakótárs, legyen bármiből is, hamar ki fog baszatni, a közös fürdő használat miatt akár, vagy csak egy sima mezei süsüzésért is.
Irigyellek!
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 17:10:44
x48)
Ez az oldal csak osztrák IP-ről vagy ügyfélkapuval működik?
mieterportal.wienerwohnen.at/anmelden
kissendrevagyok
mieterportal.wienerwohnen.at/anmelden
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 17:11:51
x21)
Gyagyás!
Irigyellek!
Irigyellek!
vagy ha reggel arra kell fel a nő, hogy a fikás a WC-n ülve hajszárítózva szarik, miközben üvölt a Bayer-show
Mitokondrium
(
x7)
Jan 06, 2024 17:16:04
x7)
Tranyó folyamatosan a fikásról lúpol, hogy elfecsegte a melócsáját.
Amúgy mit érdekli? Állítása szerint egy héttel korábban kirúgták.
Fullkamu
(
x2)
Jan 06, 2024 17:20:19
x2)
Nem tudom, hogy volt-e már de ez a háztömb itt végig 3 oszlop 4 rácsos ablakkal van teli az U6-os metróvonalon 2 Billával és közel van infós melócsákhoz (pl. Microsoft)
ugyanezt a teruletet lottem be hajnalban, de most delutan neztem hogy egeszen a kastanienig ezek a tombok vannak, talan 8 van osszesen a szamozasok alapjan. de tuti hogy itt lesz valamelyikben.
Fullkamu
(
x2)
Jan 06, 2024 17:24:36
x2)
illetve 4 nagy tomb van ugynaolyan ablakokkal, es midegyiknek a ket oldalan szamozas, 1tol 8ig
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 17:25:36
x48)
Azt néztem, hogy ez is (Am Wienerberg) meg a korábban saccolt (Jean-Jaurès-Hof) is szociális bérlakások. Kérdés, hogy ilyen helyeken lehet-e csak szobát (wg-zimmer) kivenni.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 06, 2024 17:27:16
x13)
Ha a microsofthoz vették fel akkor végleg befellegzett ausztriának
púpostulok
(
x2)
Jan 06, 2024 17:30:25
x2)
Fontos info! Endre nem tud befordított pinát nyalni.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 06, 2024 17:30:27
x6)
"Endi az nem tud nyalni baszd meg" by Kaffka Tibor.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 17:30:33
x48)
Tranyó hőzöng, hogy gyagyás nem tudja rendesen kinyalni a makkját.
kissendrevagyok
Fullkamu
(
x2)
Jan 06, 2024 17:30:50
x2)
en arra gondoltam hogy az arabon vagy szandika valami ismerosen keresztul szerezte es nem volt hivatalosan meghirdetve, azert sincs majdnem semmi butorna szobaban. es mivel negy hasonlo tomb van, azt hiszi nehezebb lesz megtalalni, ezert liveozgat olyan batran. tegnap a merulo telefonja tuti kamu volt, siman nem akarta hogy lassuk a pontos utvonalat.
koszos
(
x11)
Jan 06, 2024 17:31:51
x11)
a tibi syerint is balek vagz,meg tranzofasyt sem tudsy nzalni rendesen te hikomat buyerans
koszos
(
x11)
Jan 06, 2024 17:34:38
x11)
mennyit vergodik,bezzeg arrol nem ebszel,hogy a bubuka pofanverdeste,mert nem birt magaval :D
fikas veled ez pont forditva szokott mukodni :DDD
amikor a tibi nem birt magaval,mindig osszevert teged :D
BALEK
fikas veled ez pont forditva szokott mukodni :DDD
amikor a tibi nem birt magaval,mindig osszevert teged :D
BALEK
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 17:39:20
x48)
Potenciális recskabarlangok:
kissendrevagyok
veszettai
(
x1)
Jan 06, 2024 17:43:04
x1)
Tibi ha olvasod, az elmult ket heted szopasa csak puposnak koszonheto.
nem tudom
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 06, 2024 17:47:14
x7)
Továbbra is a "recskabarlang" és "recskafészek" szakzsargonokat használják a kutatók, pedig a piton már nem működik.
2024-ben lehetne inkább segglukluk.
Narrátor
Jan 06, 2024 17:49:02
Tibi ha olvasod, az elmult ket heted szopasa csak puposnak koszonheto.
És a következő két heted is.
Jan 06, 2024 17:49:02
Fullkamu
(
x2)
Jan 06, 2024 17:52:26
x2)
Potenciális recskabarlangok
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 17:55:13
x21)
Vajon meddig lesz a pedofilnál ez a folytonos élőzés? Mikor fog újból STNII-t elrendelni?
Fullkamu
(
x2)
Jan 06, 2024 17:57:56
x2)
*pupos
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 17:58:02
x21)

Tyodika
Jan 06, 2024 17:59:40
Ügyes szisza a szisza. Asodi is apctinens. Jöhet a két keresős háztartás. Na segélycsalás, csá!
Jan 06, 2024 17:59:40
púpostulok
(
x2)
Jan 06, 2024 18:00:05
x2)
Az ablakok alapján ritka csöves helyen lehet, régi fa ablakok vannak. Végigpörgetve pár utcát, szinte mindenhol műanyag ablakok vannak.
veszettai
(
x1)
Jan 06, 2024 18:03:19
x1)
Ha tudni akarod milyen a létezés alja akkor here we go
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 06, 2024 18:03:38
x39)
Endre!
Szerintem fizess Gayzának, hogy mondja azt, hogy őt jól kinyaltad!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szerintem fizess Gayzának, hogy mondja azt, hogy őt jól kinyaltad!
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 18:05:39
x21)
Absztinens tranyó a tranyó.
ascites
(
x57)
Jan 06, 2024 18:14:29
x57)
Vajon meddig lesz a pedofilnál ez a folytonos élőzés? Mikor fog újból STNII-t elrendelni?
Szerintem főszabály szerint csak akkor fog élőzni, ha a tranyó nem áll szóba vele és féltékennyé akarja tenni Szandival. Különben lapítani fog és loopolni Tibinek, ahogy eddig.
Már nem tud „beszélgetős” veknizéseket csinálni, mert szó szerint semmilyen mondanivalója nincs, csak vedel és heherészve keresi, hogy kit hívjon be az élőbe, hogy az csinálja a fesztivált. Korábban voltak a nagymonológok, hogy mit gondol (nem valami magasröptűek, csak pl. hányadán állnak Tibivel, ki volt a hülye a trashcsatákban, hogyan áll bosszút a sunkán stb.), jóval korábban pedig változatos témákat érintett (hogyan hagyta el valamijét, milyen buzigőzt próbált ki, hogyan veszekedett az ogréval, milyen kütyüt fog venni, miért nem ítélhető el valamelyik pedofil videós stb.), de az a sneci már a múlté.
Eddig is egy üres hergelőmasina volt, de mostanra egy az alkohol által teljesen kilúgozott, mumifikálódott molylepke lett belőle.
Amúgy az azért is jó, hogy vége elkezdte internalizálni, hogy alkoholista, mert segíteni nem fog rajta, de elkezdi majd kifogásént használni. Ő sajnos nem bírja ki pia nélkül a munkanapot, mert alkoholista. Ő nem tehet arról, hogy nem tudja kontrollálni magát, hiszen alkoholista. Ő nem tehet róla, hogy nem tud rendet tartani, mert alkoholista. Ő rajta segíteni kell és tilos megkövetelni, hogy ne igyon, mert alkoholista.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 18:19:54
x48)
A környéken jár az a busz amivel egyből elérhető a buzifürcsi.
Tegnap ugye amikor elindultak Szandikával a melóhelyére akkor egy csuklós buszra ültek fel, és legközelebb a Wien Hauptbahnhof Südbahnhofbrücke hídnál háromszögelték be. Ez az útvonal egybeesne a 7A busszal amivel elmentek egészen a buzifürcsihez (ott láttuk a háttérben a piros apotheka gyógyszertárat) és onnan mentek tovább a hídhoz. (környéken potenciális szandimelócsá?) Késöbb pedig valószínűleg a 6-os villamossal elmentek a Westbahnhofhoz a Burger Kinghez kajálni.

kissendrevagyok
Tegnap ugye amikor elindultak Szandikával a melóhelyére akkor egy csuklós buszra ültek fel, és legközelebb a Wien Hauptbahnhof Südbahnhofbrücke hídnál háromszögelték be. Ez az útvonal egybeesne a 7A busszal amivel elmentek egészen a buzifürcsihez (ott láttuk a háttérben a piros apotheka gyógyszertárat) és onnan mentek tovább a hídhoz. (környéken potenciális szandimelócsá?) Késöbb pedig valószínűleg a 6-os villamossal elmentek a Westbahnhofhoz a Burger Kinghez kajálni.

mondomkusskuss
(
x21)
Jan 06, 2024 18:23:00
x21)
Vége a Tibor livenak. Pár óra múlva állítólag ismét visszatér.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 06, 2024 18:23:55
x5)
Már nem tud „beszélgetős” veknizéseket csinálni, mert szó szerint semmilyen mondanivalója nincs, csak vedel és heherészve keresi, hogy kit hívjon be az élőbe, hogy az csinálja a fesztivált.
engem nagyon meglepett hogy Fatel-al beszélget live-ban. Onnan is látszik hogy neki mindegy csak szóba álljanak vele.
nabejj
(
x3)
Jan 06, 2024 18:26:18
x3)
Még vége sincs a télnek de a vekni 5 évet öregedett ismét.
Remélem ez már tényleg a vég
irodalmi szófordulatokkal beszél
Remélem ez már tényleg a vég
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 06, 2024 18:36:31
x8)
Endre! Remekül festesz. Azért ezalatt a majd egy év alatt amit otthon voltál, a Sziszával és nélküle, szépen sikerült magadat hazavágni. Ami az esetben ha nem ismerkedsz meg a retardált véglénnyel kb 6-7 évbe telt volna. Ez azért shiker. Mellesleg érdekes, hogy a több milliós setup mára leredukálódott egy telefonra. A minőségi kontent meg tik tok livera. Ez is shiker. Ha ezt tudtad volna akkor hitelke se kellett volna annyi.:) Ez a mega shiker.
Heki a traki
ascites
(
x57)
Jan 06, 2024 18:38:01
x57)
Szandival nincs kisegítve, ez is egyértelmű. Annyira jóindulatúan butácska, hogy még a korcs sértései is nyom nélkül beleszívódnak. Például ki ne vágta volna vissza a hikomat koboldnak, hogy kussoljon a plusz 20-30 kiló cipeléséről akkora ascitessel, mint egy közepes akvárium, és a hátfájás megelőzéséről se adjon tanácsokat olyan gyűrött gericcel, mint egy taknyos zsebkendő? De a lelkiszegény csaj csak elismeri, hogy hát tényleg dagi, pedig a korcs így nem tud örömködni a gúnyolódáson. Neki az okoz élvezetet, ha a másik tombol és rá figyel, nem pedig ha magát marcangolja.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 06, 2024 18:38:17
x8)
Hahó hol vagy? A te anyádékat is felhívta a dögevő Bandi, mint Zahorán Csabáét? Na oké csak vicceltem. Remélem egy giga atommal térsz vissza. Nehogy lemaradj az utolsó évadról.
Heki a traki
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 18:39:54
x48)
A híd közelébe van egy bordélyház 🥵
Goldentime Saunaclub (Sex, Nachtclub und Bordell in Wien)
www.goldentime.at/club-wien
kissendrevagyok
Goldentime Saunaclub (Sex, Nachtclub und Bordell in Wien)
www.goldentime.at/club-wien
SyntaxError
(
x24)
Jan 06, 2024 18:44:13
x24)
Azt hiszem ez értyhetyő.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 06, 2024 18:45:22
x48)
Azt hiszem ez értyhetyő.
Azt hiszem ez értyhetyő.
Avatár volt 😂😂😂
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 18:51:04
x21)
Amúgy Gyagyás, neked miért nem élhető Bécs? Őszintén, fogadjunk azért, mert Berlinben több az LMBTQ+ program mint Bécsben.
SyntaxError
(
x24)
Jan 06, 2024 18:51:57
x24)
Endre, a korábbi elvtársaid szerint a legférfiasabb dolog az apaság...
telex.hu/belfold/2024/01/05/apasag-legferfisabb-dolog-plakat-mi-hazank-novak-elod
Akkor ezek szerint nem szuper-straight Sodi aSodi?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
telex.hu/belfold/2024/01/05/apasag-legferfisabb-dolog-plakat-mi-hazank-novak-elod
Akkor ezek szerint nem szuper-straight Sodi aSodi?
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 06, 2024 18:57:38
x5)
Hahó-t elkapta a HEKK :(
Kiss Farkas Farkas
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 06, 2024 18:59:10
x45)
Én azt hallotam, hogy éppen ő volt a soros Kiss Roland személyi megfigyelésében, amikor váratlanul 20:01-kor a fejére esett egy ugró ember
-
Jan 06, 2024 19:04:46
A helyes terminus köztiszteletben álló trollok esetén a "síel". Ha befejezi, majd biztos szól.
Jan 06, 2024 19:04:46
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 19:05:44
x21)
Gyagyást meg remélem az SZVH fogja elkapni, amikor kiderül, hogy nagyban tolja az LMBTQ genderideológiát a kiskorúaknak a TikTik-en, guruló euródollárokért.

ascites
(
x57)
Jan 06, 2024 19:12:07
x57)
Amúgy Gyagyás, neked miért nem élhető Bécs? Őszintén, fogadjunk azért, mert Berlinben több az LMBTQ+ program mint Bécsben.
A fikás nem keresi az LMBTQ eseményeket, se ott, se Bécsben nem látogatja őket. Neki az tetszik, hogy mindig buli van az utcákon, az emberek sörözgetnek (így ő nem lóg ki) és akkor is ilyenekre csorgathatja a nyálát, ha csak végigsétál a belvároson és különösebben nem keresi:
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 06, 2024 19:12:27
x45)
Illetve sikerült megszerezni egy exkluzív képet is, amikor haho éppen egy tárgyalásról jött ki, és a hekk lecsapott

Jutka műbarack
(
x5)
Jan 06, 2024 19:15:11
x5)
Jó szórakozást!
Kakaspina
(
x24)
Jan 06, 2024 19:50:54
x24)
Na. Valaki lájfsz. Beteg vagyok, unatkozok.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sörtötbontok
(
x8)
Jan 06, 2024 19:51:55
x8)
Jobbulást!Nyomj be egy tyopronit.
Vagy fütyizz.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 06, 2024 19:54:41
x45)
Jobbulást!
Nyomj be egy tyopronit.
Vagy fütyizz.
Nyomj be egy tyopronit.
Vagy fütyizz.
DEHISZESZETYNŐ
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 20:02:36
x21)
Nem nő nem nő ez egy troll nem vagy ember.
trolléga
(
x30)
Jan 06, 2024 20:04:22
x30)
Na mifaaaan AEndi? Bécsben is egész nap esik az eső mint itt, 100km-re tőled? Fáznak a zongorista pókujjak azért nincs lájfsz?
Találtál nudi törcsit akarom mondani työrikét vagy felfordult már asodi? Porondra bohóc!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Találtál nudi törcsit akarom mondani työrikét vagy felfordult már asodi? Porondra bohóc!
Gyagya a jövőből
Jan 06, 2024 20:06:45

Jan 06, 2024 20:06:45
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 06, 2024 20:07:35
x21)
Még így is vonzóbb lenne, mint ezzel a toronyőr testarányokkal, amelyekkel jelenleg rendelkezik.
koszos
(
x11)
Jan 06, 2024 20:09:37
x11)
Jan 06, 2024 20:09:37
a palcikakarok a legkomolyabbak :D Jan 06, 2024 20:09:37
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 06, 2024 20:11:20
x8)
Ha összejönne Endre a Szandikával, s kiderülne, hogy mégse csak kövér hanem terhes. S 2 hónapra megszületne a gyerek. Endre vajon hogyan magyaráznà, hogy ez az ő gyereke. A ct kimutatta, hogy szuper fejlett az agya a gyereknek, ezért 2 hónapra született.:)
Heki a traki
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 06, 2024 20:15:41
x5)
Hahó hol vagy? A te anyádékat is felhívta a dögevő Bandi, mint Zahorán Csabáét? Na oké csak vicceltem. Remélem egy giga atommal térsz vissza. Nehogy lemaradj az utolsó évadról.
Info infó!
Rájöttem mi az összefüggés Hahó eltűnése és Szandika meghízása között!
A megfejtés itt látható: www.youtube.com/watch?v=7G-8kS79gGc
Nézzétek meg, utána tiszta lesz a kép, csak figyelni kell Szandika beszédét liveokban!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 06, 2024 20:16:27
x5)
-
Jan 06, 2024 20:19:25
Ilyenkor a legjobb gyógymód egy párducnacis hínarhajú szexi döggel bebújni a hostelben a paplan alá. :)
Jobbulást!
Jan 06, 2024 20:19:25
Türelmetlen
Jan 06, 2024 20:25:32
A türelmetlenek ugorjanak ide a videóban:
youtu.be/7G-8kS79gGc?t=109
youtu.be/7G-8kS79gGc?t=109
Én már Endre következő melócsájára ugornék.Nagypofájú geci,minden faszerdőt megérdemel.
Jan 06, 2024 20:25:32
Fatászpika
(
x2)
Jan 06, 2024 20:39:55
x2)
Gyere Endi lődd fel a Szandika nélküli lájvot, mostmár anyád nem villáz meg érte
Mitokondrium
(
x7)
Jan 06, 2024 20:53:47
x7)
Gyagyást meg remélem az SZVH fogja elkapni, amikor kiderül, hogy nagyban tolja az LMBTQ genderideológiát a kiskorúaknak a TikTik-en, guruló euródollárokért.
Mondjuk tegnap ota Becsbol lajvol, vagyis kulfoldrol.
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

-1000 hitelek
-800 alkohol
Velem mi lesz?