Anyukámtól villát kaptam karácsonyra. Tiltalak a gecibe!
A mosonmagyaróvári "rutin" pálya jóval közelebb van a vasútállomáshoz és értelem szerűen Bécshez is. Érdemes lenne ezt is észben tartani. Bár egy ilyen átjelentkezés, útvonalmagolás angyalszárny az alkoholista lecsúszott elmebetegnek.
Fuu geci 🤦🏻♂️
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Csak nem egy vén, hódfejű zsidó kurvát?
remek újságot, papíripari mellékterméket.
Endre egy pedofil!
Fixen 18 év alatti, ki van takarva a feje!
Kiss Farkas Farkas
A boka miatt fix, hogy nem golda. :-)
Ott rohadjon el ! Remelem jovo héten utcán lesz a -8 fokos éjszakákon.
KURVArangy
Ogre bácsi jól kipattintotta magát mióta megszabadult a gyagyástól.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
A megadott dátumokat hozzáadtam a videó címéhez.
Köszönet a helyreigazításért!
A pedofília nem csak a testiségről szól, a vonzódás lehet a gyermeki viselkedéshez is. A pedo nem csak testileg vonzódhat, ha ezt gondoljuk, akkor nem hiszünk az olyasmiben sem, mint mondjuk egy szapioszexuális, aki az intellektusra gerjed. A szexualitás egy jóval összetettebb dolog ennél, és nem csak a 2 éves meg a bögyös 14 van, hanem közte rengeteg árnyalat, és van sok olyan is, hogy már menstruál évek óta meg cicis, de agyban 8 éves.
A pedofilok pedig épp ezt használják ki, sokan rafkósak annyira, hogy kivárják a legális kort, de olyat választanak, aki testileg és/vagy lelkileg abszolút gyerek. Jogilag ez nem pedofília, valóban nem, hiszen kivárta a 14-et, de egyébként az, mert arra gerjed, hogy gyerek, és azzal ügyeskedik, aztán nagy pofával kiáll, hogy őt senki ne merje lepedofilozni, hiszen kivárta, így meg már csak kiskorúakhoz vonzódónak számít, ami nem bűn, sőt.
Ha valaki arról szeretne beszélgetni, hogy ki mit gondol arról, hogy mennyi legyen a beleegyezési korhatár, már ennyiből tudni, mit akar. Emiatt pedig azt is jól tudom, hogy aki így gondolkodik, akinek ez jár a fejében, annak mindegy, hogy 5 vagy 14. Mi hisszük, hogy van különbség, és csak az alapján ítélhetünk, amit ténylegesen meg is tesz és bizonyítható, de ez egy mentalitás. Akit az vonz Japánba, hogy ott 13 évest is dughat, az nagy valószínűséggel ezzel a mentalitással bír, és ha azt mondanák neki, hogy 2 évest is, az pontosan ugyanazt váltaná ki belőle. Ezeknél valójában nincs alsó korhatár. A választásból pedig nem tudod, hogy ki az "igazi" pedofil, te csak feltételezheted, hogy azért 14 évest dugott meg, mert ő az "érett, felnőtt" idomokra bukik. Bár persze még akkor is jogos a kérdés, hogy akkor miért nem egy 24 évest dug meg, ha valóban a nőiség tetszik neki, miért az épp legálist.
Na végre! Azt hittem könnyebb lesz.

Az ogrénak egyébként vicces megosztásai vannak. Ez például nyelvtanilag igaz is. Az ogre nem ütött meg nőt, hanem egy szubmisszív, pedofil, homokos véglényt csapkodott meg nyitott tenyérrel, meg verte a hűtőbe a fejét. Így hát az ogre valódi férfi, a pedofil korcs pedig egy pedofil korcs.
off off off off mc pistáról is folyik a vita, hogy pedo-e vagy nem. rendszeresen azzal fenyegetőzik, hogy hogy zaklatna kiskorú gyerekeket. ezt ő azzal magyarázza, hogy ha ideállapotba kerül, akkor nem tudja, hogy mit beszél - szerintem csak provokál, pont, mint a púpos.
viszont van egy fixa ideája, hogy neki nem kell olyan nő, aki már volt férfival - ez viszont jellemzően a tini, vagy még fiatalabb korosztály.
ez pedoság? köszi a választ
off off off off vége
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az is egy elmebeteg mint a recskás. Az se volt még nővel szerintem. Ha megkapná Kaffka közlegényt egy éjszakára az is örök szerelembe esne. Ilyenek ezek a retardáltak.
Heki a traki
viszont van egy fixa ideája, hogy neki nem kell olyan nő, aki már volt férfival - ez viszont jellemzően a tini, vagy még fiatalabb korosztály.
off off off off vége
Amennyiben megfelel neki a szűz, de fél szemére vak, fél lábára sánta 60 éves zsuzsika. Akkor nem pedo :D
KURVArangy
tegnap már írták mergának, h párbajozzon vele XXDD sztem endre féltékeny lenne, nem kicsit XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Bízzunk benne! Tibor már mondta tegnap, hogy kb maradt neki 270k forintja és az jó kitart 2 hétig :-)
Adja Jahve!
Reméljük, hogy igazad lesz. Ugyanis azt látni kell, hogy a korcs, ha úgy van igenis megtudja állni, hogy ladal alatt patkánykodjon, főleg ha van kinek loopolnia. Lásd tavaly is miután kidobatta Goldával tibit, néhány kivételtől eltekintve mikor ide írogatott kusba volt. Ugyanakor Tibire ez nem annyira igaz. Lásd mikor 2022 Júliusába összeköltöztek a Thaliába és tibi kb 2 hét után elkezdet először csak fehér fal elől lájvozni azt hazudva hogy talán Grazba van. A Gyagyás az elsö 3-4 alkalommal még ott is bujkált, csak aztán ugye a hangok elárulták és ezután vállalta fel, hogy ö is ott van. Ugyanakkor arra is emlékezünk, hogy míg a tibi csak a fehér fal elöl lájvolt addig nagyon hasznos infok nem jöttek a lájvokból a háromszögeléshez. Mikor a gyagyás felválalta magát, akkor ment ki a konyhába és ezután a legnagyobb segítséget pont a gyagyás adta mikor már ö is szerepelt és elkezdte a telefonokat forgatni live-ba. Ö mutatta meg totálba a szembe lévő házat is utoljára, de előtte is volt tőle egy hasznos leak, amikel főleg könnyű volt már beháromszögelni a Thaliát. Szóval Tibi lájvjai voltak amikből az infók jöttek, de az infókat a balfasz intézte.
És ha tibi kimegy most is, akkor is jó eséllyel ez a folyamat játszódhat majd le, kis ideig kuss, majd jönnek a liveok és idővel a korcs elárulja majd magát, hogy merre vannak. Szóval gyagyás választhatsz a magány vagy a lebukás rövid időn belül, ha megy a tibi.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
És ha tibi kimegy most is, akkor is jó eséllyel ez a folyamat játszódhat majd le, kis ideig kuss, majd jönnek a liveok és idővel a korcs elárulja majd magát, hogy merre vannak. Szóval gyagyás választhatsz a magány vagy a lebukás rövid időn belül, ha megy a tibi.
Tiborban egy "szerethető" dolog van , hogy csak ártani tud a púpnak. Milliószor buktatta be, húzta le a pénzzel, majd mikor égett a talaj a lába alatt (korcs dolgozni küldte volna), lelépet pestre mert ügyeket kellett intéznie. Aztán pár nap után a fifi könyörögte vissza bécsbe ,és már szó sem volt munkáról.
KURVArangy
Engedjétek el ezeket hatalmas trash komtent vágyakat gyagyással kapcsolatban.Már ki lett próbálva és a korcs teljesen alkalmatlan.
Ez a retard örökmozgó, más néven perpetum mobile.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Engem már csak az érdekelne, hogy Endre mit vett az anyjának. Azt állította, hogy valami “apróságot”.
Szerintem meg Endre semmit nem vettél anyádnak. Ha vettél volna bármit akkor elmondod nem hetyetyézel, hogy “tyak ety kis apjóságot”.
Szartál te bele, hol érdekelt téged, hogy anyádnak vegyél bármit Karácsony előtt amikor a beteg agyad már csak a buziskodáson pörgött, hogy Tibivel fajtalankodj a “luxus lakásban”.
Ilyenkor tényleg egy kicsit sem szégyenled magad te alja senkiházi?
1 évig piócáskodtál anyád nyakán, fizette a rezsit, megzabáltad előle az ebédjét, lejárattad a falubeliek előtt, és egy kurva karácsonyi ajándékot sajnálsz/beleszarsz venni neki.
Vagy nem volt pénzed már? Elvitte a 2 napos fajtalankodás Tibóval? Érzed azért az aránytévesztést fogyatékos?! Tibor aki kirúgatott, milliószor átbaszott, meglopott, megvert, na ő rá kibaszol 2 nap alatt 100k-t, anyádnak meg aki egy évig életben tartott nem vettél semmit.
Remélem soha a kurva életbe nem mehetsz vissza a macskaólba.
Azért mert beleírod a kommentbe, hogy Endre, még nem lesz ontopic.
Mindezt plasztik nélkül.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Pontosan, lófasz volt itt nem ajándékozás. Valószínűleg még Golda se vett neki pippere cuccokat, csak ugye ezt kínos lett volna bevallani. Főleg úgy nem volt ajándék, hogy már 24-én nappal a Westendbe voltak. Nem kizárt hogy már 23-án, Péntek este magára hagyta Goldát, hogy majd csak a ünnep után patkánykodjon haza. Akkor meg mikor ajándékozták volna meg egymást?
Arra lennék kíváncsi ha a Szilveszter is bevolt tibivel tervezve, amit aztán tibi lemondod (utcán egyedül táncolás), hogy vajon fent volt e Szilveszterkor magányosan, majd elsején este voltak egyűt, vagy tibi időbe lemondta és emiatt Púpszászon maradt és milyen volt igy a Szilveszter Goldával.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mert te aztán kurvára vagy, kötőjellel. Fosol a minusztól a sodifórumon? Ez ám az egzisztenciális krízis.
hoty... hotyhotyhoty...
Nagyon egyetértek.
Két elmebeteg nem jó párosítás, mindkettő csak fújja a saját tévképzeteit. Amikor a Gyagyás meg a tranyó ketten tolták Bécsben akkor is csak loopolták a saját faszságukat egymás mellett.
Mc elmebeteg csak azért működik most mert ott van mellette Ali aki egy Géza szerű trash. Nem egy géniusz de azt gyorsan levette, hogy ha elviseli meg röhögcsél a z elmebeteg hisztijein akkor leesik neki napi 40-50k és nem kell elmenni melózni.
Csodálkozom, hogy Géza nem kapott kedvet még, hogy maga mellé vegye hű fogyatékos "barátját" és elkezdjenek tiktok párpajozni.
Mondjuk, ahogy Gézát ismerem felvetődött már benne a gondolat, de az, hogy nem valósult meg csak annyit jelenthet, hogy offline húzogatja le a púpost a papamacis jótanácsaival.
Szerintem Golda tuti volt valahol. Vagy a horgásszal, vagy a helyi nyuggerbanyákkal volt valahol. Kizártnak tartom, hogy otthon maradt volna az elmebeteg fattyával, szilveszter este.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Golda rafkós, biztos vett magának valamit a Bittner-pénzböl. Eleve az ö pénze, hisz a pedofil lemondott róla az anyja javára, plusz ez a legkevesebb azokután, hogy a korcs baszik akár egy fillérrel is beszállni a költségekbe.
Az, hogy nem vett az anyjának semmit, nyilváb senkit sem lep meg. Se anyák napjára, se nönapra (persze a herélt buzinak igen), se a születésnapjára nem vesz semmit.
Hogy ezt azért teszi e, mert szivböl utálja az anyját, vagy mert teljesen diszfunkcionális, azt nem tudom.
Ha a zsidó kurvának van egy csepp túlélési ösztöne, többet nem engedi oda a fikást. Legjobb lenne, ha kérne egy távolságtartásit, plusz kitagadná. Esetleg még rátolna egy öregségi tartásdijat. Nem tudom, hogy igy hivják-e hivatalosan, de mintha lenne valami ilyesmi Magyarországon.
Ezt nem értem.
Bizony, ugyanolyan undorító, mint asodi.
Minden O és K
A Sodi mégis elvágta a torkát a parkolóban.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A pedofilnak most nagyobb gondjai vannak. Pl kezelni a tranyo livejait, hisztizni a csetfalon, mint egy hisztis picsa, stb...
Milyen lerántás? Részegen beposztolta ide a kártyáit, onnantól a felelősség csak az övé.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Nem feltétlenül. Ha a szüzekre gerjed, egy apácát is megkörnyékezhet.
De MC Ananász se sok pinát láthatott 3D-ben.
Tavaly egy kibaszott gányolda mégis fél évig megtűrte. EGGGÉSZEN HIHHHHETETLEN!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezt én sem értem.
Az is rejtely, hogy ez a felkegyelmu, nemet nyelven, hogyan kepes a szemelyes elbeszelgetesen tuljutni, de hogy aztan hogyan kepes tesztfeladatokat megoldani, mikozben ott van vele legalabb ket programozo a cegtol, azt elkepzelni sem tudom.
Nekem az elso feladatom papiron ment, ott ultek velem szemben.
Aztan gep elott, net hasznalata nelkul alapfeladatok.
Majd egy elökeszitett kis projekt javitasa, bovitese, itt mar lehetett netet hasznalni. De vegig ott voltak velem es beszeltek hozzam, illetve elvartak, hogy reagaljak.
Engem sem gyözött meg ,söt!
.
Arra lennék kíváncsi ha a Szilveszter is bevolt tibivel tervezve, amit aztán tibi lemondod (utcán egyedül táncolás), hogy vajon fent volt e Szilveszterkor magányosan, majd elsején este voltak egyűt, vagy tibi időbe lemondta és emiatt Púpszászon maradt és milyen volt igy a Szilveszter Goldával.
Magányosan várta tibit a szálláson, így telt a pedofil szilvesztere. Jól kezdődött az év, most már Bécsben van magányosan.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Engem tye, sőt! Nincs nyojmájis fürcsi.
Fizess be kondi bérletre gyagya aztán lesz buzigőz. Legalább megint nem tudnád majd lemondani hónapokig. Te sok diplomás felhőének, a kurva anyád az!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mifaaaaaaaaaaaan
Ne feledjünk pár momentumot. Például amikor Addabboy belemászott a streamjébe és megkérdezte lesz-e olyan táncolós live amikor ő női ruhába lesz? A púpos felderült hogy az jó ötlet. Aztán ugye volt amikor SMINKELT a liveok előtt. Az hogy Tibi rendszeresen megkúrta az már ismert.
Crossdresser buzi ez a buzi
Hát azért hetyetye, egy év élősködés után eltakarodik a viskóból, mi ez, ha nem ajándék?
Endre egy pedofil!
És tényleg, megvolt az egy év "spórolás", gyerünk endi csapd ki a a kártyen excelt, lássuk anyád gazdasági tűzoltása mennyit segített a tartozásaidon.
Teljesen jogosak a kérdések egyébként. Hetekig mentek itt a nagy faszpina fenyegetések, de amint valaki rákérdezne az infókra megy a hetyetye és az Endre szintű ignorálások. Veszélyeztet valami deborah, hogy nem lököd ki a fikással való privát üzeneteidet, vagy mi az oka?
Perpetum sodile
A lesüllyedés örök körforgása
Még mindig nincs olyan undorító, mint ahogyan Tranyó tud enni, de nagyon közel van hozzá. Mondjuk, szerintem Vekni egy ideje már nem eszik, csak iszik DE NEM AZÉRT, MERT ALKOHOLISTA! Csak ilyen úrifiú diéták ezek.
Miértkell pöcöktetni? Írd le amit tudsz azt had nevessünk :D
Kiss Farkas Farkas
Merre látták őt Szolnokon?
Ismerös azt írta, hogy a Baross utcán a vasútállomás felé.
Este valakinek púpszász fele kellene elnéznie.
Hétvégére hazajött volna vizsgázni vagy vezetni?
800 forintos olajszűrő
Jan 05, 2024 01:15:51
Púpos geci ez vagy te www.youtube.com/watch?v=FzMZg-FPRK0 Sose lesz jogsid te nyomoronc :'''D
púpgeci
Jan 05, 2024 01:15:51
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 05, 2024 01:33:01
x7)
Benke: Anyukádtól mit kaptál karácsonyra?
Sodi: Ilyen pipere cuccokat.
Golda legnagyobb troll. Jelzi, hogy büdös buzi.
|__o__|
kripli figyelő
(
x12)
Jan 05, 2024 01:37:19
x12)
Jan 05, 2024 01:37:19
Annyit elárulhatok, hogy az idén még este nem gyulladt fény a macskaólban.
Akkor még egy helyet kizárhatunk ahol nincs a korcs.De az is fix hogy sok hónap csatornapatkánykodás után hirtelen kényszert érez és a soha nem hazudó infózsák lájvjában üzenjen a trolloknak,hogy segélycsalás ténye nem áll fenn,ez felettébb gyanús. Jan 05, 2024 01:37:19
Autipajzs
Jan 05, 2024 03:03:47
Anyukámtól villát kaptam karácsonyra. Tiltalak a gecibe!
Jan 05, 2024 03:03:47
800 forintos olajszűrő
Jan 05, 2024 03:13:37
Mi lesz a terv a jogsival gyagya? Még mindíg nem fogod fel hogy neked nem lehet jogsid??? Nemsokára mehetsz páv 4 re ott úgyis megbuksz púpos nyomi.... Eddig 1 millió forintot dobtál ki a szemétbe, ha nem többet.... Mi a terv Gyagyás??? :'D ]
púpgeci
Jan 05, 2024 03:13:37
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 04:44:17
x24)
Olvasom a pedian:
“Gyagyás is kereket oldott, de nem volt képes sokáig elviselni a magányát, így még kétszer is visszatért a retardkonferenciára, ahol előbb a pedofíliája, később pedig a szakmai imposztorkodása miatt teremtették le olyan vehemensen, hogy menekülésre kényszerült”
Ez a harmadik felbukkanasa, amikor a szakmai impotenciaja miatt is leoltottak, ez megvan valakinek?
“Gyagyás is kereket oldott, de nem volt képes sokáig elviselni a magányát, így még kétszer is visszatért a retardkonferenciára, ahol előbb a pedofíliája, később pedig a szakmai imposztorkodása miatt teremtették le olyan vehemensen, hogy menekülésre kényszerült”
Ez a harmadik felbukkanasa, amikor a szakmai impotenciaja miatt is leoltottak, ez megvan valakinek?
Klohek
(
x12)
Jan 05, 2024 07:08:21
x12)
endre, a Bécsi kopogó szellemek németül beszélnek hozzád, vagy magyarul mint a újjszásziak?
Darth Tibor
(
x8)
Jan 05, 2024 07:35:42
x8)
Endre!
Ha Tibor elárulta, hogy Bécsben vagy, akkor bizony bosszút kell állnod!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ha Tibor elárulta, hogy Bécsben vagy, akkor bizony bosszút kell állnod!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 05, 2024 07:43:55
x3)
Andi, találtam neked egy hasznos útmutatót, bár te már több pontnál elvéreztél.
Minden O és K
sodifingszagúhálózsákja
Jan 05, 2024 07:52:51
Ha esetleg tényleg az a terve, hogy Győrbe jár vezetgetni, és tényleg visszaküldik a rutin pályára... itt nincs olyan hogy megy érte a tanár a megbeszélt helyre és kiviszi a határba hogy ott helyet cseréljenek majd leparkoljon az út közepén.
Hogy megmaradjon az utókornak és az esetlegrs későbbi lekövéteseknek:
Hogy megmaradjon az utókornak és az esetlegrs későbbi lekövéteseknek:
A mosonmagyaróvári "rutin" pálya jóval közelebb van a vasútállomáshoz és értelem szerűen Bécshez is. Érdemes lenne ezt is észben tartani. Bár egy ilyen átjelentkezés, útvonalmagolás angyalszárny az alkoholista lecsúszott elmebetegnek.
Jan 05, 2024 07:52:51
AnBaRa
Jan 05, 2024 07:56:03
A lányom most kezd vezetni Győrben.Ha esetleg Sodi felbukkan és a lányom felismeri mindenképp jelzem!!Amúgy a legtöbb autósiskola oktatója a Baross híd lábánál/vasútállomásnál/veszik fel a tanulókat.
Jan 05, 2024 07:56:03
fedélzetiBalta
Jan 05, 2024 07:57:48
A kurva anyád, te púpos, vizfejű szörnyeteg!
A többieknek szép-jóreggelt kívánok!
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
A többieknek szép-jóreggelt kívánok!
Jan 05, 2024 07:57:48
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 08:00:11
x24)
Fuu geci 🤦🏻♂️
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 05, 2024 08:12:14
x16)
Találós kérdés: Kit ábrázol ez a fotó?
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 08:32:19
x24)
Csak nem egy vén, hódfejű zsidó kurvát?
buniBanki
(
x2)
Jan 05, 2024 08:32:22
x2)
Jan 05, 2024 08:32:22
a móricka magazin egy publikált rajzolója nyilván követi még ma is azt a Jan 05, 2024 08:32:22
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 05, 2024 08:36:08
x5)
Fixen 18 év alatti, ki van takarva a feje!
kripli figyelő
(
x12)
Jan 05, 2024 08:39:41
x12)
Jan 05, 2024 08:39:41
Tajgit és sittes sanyit Jan 05, 2024 08:39:41
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 05, 2024 08:49:07
x5)
Gyagyás tódi,Tibor tiszta ideg..
Jozsii Busák
50 ezres
Jan 05, 2024 08:59:20
A boka miatt fix, hogy nem golda. :-)
Jan 05, 2024 08:59:20
mikedp
(
x9)
Jan 05, 2024 09:03:26
x9)
Gyagyás tódi,Tibor tiszta ideg..
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 05, 2024 09:12:03
x3)
Dr Tájfel
Jan 05, 2024 09:14:50
1. 2022 október 08
2. 2022 október 11
Ezek a publikálási dátumok kronológia alapján
2. 2022 október 11
Ezek a publikálási dátumok kronológia alapján
A megadott dátumokat hozzáadtam a videó címéhez.
Köszönet a helyreigazításért!
Jan 05, 2024 09:14:50
banshee
(
x24)
Jan 05, 2024 09:24:37
x24)
"Egy 14 évest megbaszni, az normális"
Mondta Endre.
Mondta Endre.
A pedofília nem csak a testiségről szól, a vonzódás lehet a gyermeki viselkedéshez is. A pedo nem csak testileg vonzódhat, ha ezt gondoljuk, akkor nem hiszünk az olyasmiben sem, mint mondjuk egy szapioszexuális, aki az intellektusra gerjed. A szexualitás egy jóval összetettebb dolog ennél, és nem csak a 2 éves meg a bögyös 14 van, hanem közte rengeteg árnyalat, és van sok olyan is, hogy már menstruál évek óta meg cicis, de agyban 8 éves.
A pedofilok pedig épp ezt használják ki, sokan rafkósak annyira, hogy kivárják a legális kort, de olyat választanak, aki testileg és/vagy lelkileg abszolút gyerek. Jogilag ez nem pedofília, valóban nem, hiszen kivárta a 14-et, de egyébként az, mert arra gerjed, hogy gyerek, és azzal ügyeskedik, aztán nagy pofával kiáll, hogy őt senki ne merje lepedofilozni, hiszen kivárta, így meg már csak kiskorúakhoz vonzódónak számít, ami nem bűn, sőt.
Ha valaki arról szeretne beszélgetni, hogy ki mit gondol arról, hogy mennyi legyen a beleegyezési korhatár, már ennyiből tudni, mit akar. Emiatt pedig azt is jól tudom, hogy aki így gondolkodik, akinek ez jár a fejében, annak mindegy, hogy 5 vagy 14. Mi hisszük, hogy van különbség, és csak az alapján ítélhetünk, amit ténylegesen meg is tesz és bizonyítható, de ez egy mentalitás. Akit az vonz Japánba, hogy ott 13 évest is dughat, az nagy valószínűséggel ezzel a mentalitással bír, és ha azt mondanák neki, hogy 2 évest is, az pontosan ugyanazt váltaná ki belőle. Ezeknél valójában nincs alsó korhatár. A választásból pedig nem tudod, hogy ki az "igazi" pedofil, te csak feltételezheted, hogy azért 14 évest dugott meg, mert ő az "érett, felnőtt" idomokra bukik. Bár persze még akkor is jogos a kérdés, hogy akkor miért nem egy 24 évest dug meg, ha valóban a nőiség tetszik neki, miért az épp legálist.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 05, 2024 09:30:57
x16)
Na végre! Azt hittem könnyebb lesz.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 05, 2024 09:31:23
x8)
Van egy olyan érzésem, hogy amint elfogy a Zsebköcsög pénze, indul ki Bécsbe. Csábítja a 36 szálas Winston és a fűtött recskabunker. Egy-két nap aztán visszatér habzó szájjal, s egy-két szatyor szajréval. S ez fog ismétlődni, amig le nem szívja a humán atm-et©️. Nem lesz itt stressz mentes nyugi.:) S amint látjuk a Tranyó csak ideig óráig tud ladal alatt lenni. Mellesleg Endrének szerintem azért van tiltva a fidejózás, mert a Transformers félti a nézőszámát. Mert a figyelemkurvulás a lételeme. Okos ez a Zsebköcsög mert tudja, hogy Endre a zsebében van, mert sehol máshol nem kap faszpinát. Ezért kussol a recskás.
Heki a traki
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 05, 2024 09:34:43
x16)

Az ogrénak egyébként vicces megosztásai vannak. Ez például nyelvtanilag igaz is. Az ogre nem ütött meg nőt, hanem egy szubmisszív, pedofil, homokos véglényt csapkodott meg nyitott tenyérrel, meg verte a hűtőbe a fejét. Így hát az ogre valódi férfi, a pedofil korcs pedig egy pedofil korcs.
halászlé
(
x24)
Jan 05, 2024 09:36:44
x24)
pedofil kérdés
off off off off mc pistáról is folyik a vita, hogy pedo-e vagy nem. rendszeresen azzal fenyegetőzik, hogy hogy zaklatna kiskorú gyerekeket. ezt ő azzal magyarázza, hogy ha ideállapotba kerül, akkor nem tudja, hogy mit beszél - szerintem csak provokál, pont, mint a púpos.
off off off off vége
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 05, 2024 09:38:01
x16)
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 05, 2024 09:45:31
x8)
off off off off vége
off off off off vége
Az is egy elmebeteg mint a recskás. Az se volt még nővel szerintem. Ha megkapná Kaffka közlegényt egy éjszakára az is örök szerelembe esne. Ilyenek ezek a retardáltak.
mikedp
(
x9)
Jan 05, 2024 09:46:01
x9)
off off off off vége
Amennyiben megfelel neki a szűz, de fél szemére vak, fél lábára sánta 60 éves zsuzsika. Akkor nem pedo :D
Álbroni
Jan 05, 2024 09:47:22
88 látogató, lendítés!
Jan 05, 2024 09:47:22
Sztrapacska
(
x6)
Jan 05, 2024 09:49:57
x6)
Akkor összegezzük:
Miután nem tudta tovább finanszírozni a kinti életvitelét és Tibort, Endre hazaköltözött az anyja fáskamrájába, hogy összekapja magát anyagilag. Ezek után egy év alatt minden eddiginél mélyebbre süllyedt anyagilag, így visszaköltözött Bécsbe, ahol most nagyon várja, hogy Tibi is csatlakozzon hozzá.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Miután nem tudta tovább finanszírozni a kinti életvitelét és Tibort, Endre hazaköltözött az anyja fáskamrájába, hogy összekapja magát anyagilag. Ezek után egy év alatt minden eddiginél mélyebbre süllyedt anyagilag, így visszaköltözött Bécsbe, ahol most nagyon várja, hogy Tibi is csatlakozzon hozzá.
halászlé
(
x24)
Jan 05, 2024 09:50:48
x24)
tegnap már írták mergának, h párbajozzon vele XXDD sztem endre féltékeny lenne, nem kicsit XXDD
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 05, 2024 09:58:03
x13)
Milyen vicces meglepetéseid lesznek, fikás?
Májcirrózis?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Májcirrózis?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 05, 2024 09:58:57
x21)
Bízzunk benne! Tibor már mondta tegnap, hogy kb maradt neki 270k forintja és az jó kitart 2 hétig :-)
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 05, 2024 09:59:22
x21)
Milyen vicces meglepetéseid lesznek, fikás?
Májcirrózis?
Májcirrózis?
Adja Jahve!
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 05, 2024 10:01:22
x23)
Van egy olyan érzésem, hogy amint elfogy a Zsebköcsög pénze, indul ki Bécsbe. Csábítja a 36 szálas Winston és a fűtött recskabunker....
Reméljük, hogy igazad lesz. Ugyanis azt látni kell, hogy a korcs, ha úgy van igenis megtudja állni, hogy ladal alatt patkánykodjon, főleg ha van kinek loopolnia. Lásd tavaly is miután kidobatta Goldával tibit, néhány kivételtől eltekintve mikor ide írogatott kusba volt. Ugyanakor Tibire ez nem annyira igaz. Lásd mikor 2022 Júliusába összeköltöztek a Thaliába és tibi kb 2 hét után elkezdet először csak fehér fal elől lájvozni azt hazudva hogy talán Grazba van. A Gyagyás az elsö 3-4 alkalommal még ott is bujkált, csak aztán ugye a hangok elárulták és ezután vállalta fel, hogy ö is ott van. Ugyanakkor arra is emlékezünk, hogy míg a tibi csak a fehér fal elöl lájvolt addig nagyon hasznos infok nem jöttek a lájvokból a háromszögeléshez. Mikor a gyagyás felválalta magát, akkor ment ki a konyhába és ezután a legnagyobb segítséget pont a gyagyás adta mikor már ö is szerepelt és elkezdte a telefonokat forgatni live-ba. Ö mutatta meg totálba a szembe lévő házat is utoljára, de előtte is volt tőle egy hasznos leak, amikel főleg könnyű volt már beháromszögelni a Thaliát. Szóval Tibi lájvjai voltak amikből az infók jöttek, de az infókat a balfasz intézte.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 05, 2024 10:05:07
x21)
Emlékszem mekkorát hazudott akkor is a Tranyo, hogy egy "rajongónál" van. Végülis igaza volt, mert a pedofil a legnagyobb rajongója! Ugye Fikás?
mikedp
(
x9)
Jan 05, 2024 10:06:45
x9)
Tiborban egy "szerethető" dolog van , hogy csak ártani tud a púpnak. Milliószor buktatta be, húzta le a pénzzel, majd mikor égett a talaj a lába alatt (korcs dolgozni küldte volna), lelépet pestre mert ügyeket kellett intéznie. Aztán pár nap után a fifi könyörögte vissza bécsbe ,és már szó sem volt munkáról.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 05, 2024 10:10:37
x12)
Nem értem a trashfogyasztók miért próbálják lefutni ugyanazokat a halott köröket gyagyással.A korcs trash szempontból is értékelhetetlen tartalmat gyárt.Amelyik trashbe a korcs belenyúl azt elbassza és lerántja a saját értékelhetetlen szintjére.Amikor egy geciunalmas loopolós élősködő trasht összeraksz egy loopolós geciunalmas élősködő trashel az nem = izgalmas,humoros és megbotránkoztató tartalommal.Az egyik trashnek mindig tökösnek kell lennie hogy kialakuljon a stan és pan szórakoztató effektus.Engedjétek el ezeket hatalmas trash komtent vágyakat gyagyással kapcsolatban.Már ki lett próbálva és a korcs teljesen alkalmatlan.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 05, 2024 10:13:50
x7)
Akkor összegezzük:
D_Dezső
(
x29)
Jan 05, 2024 10:15:00
x29)
Engem már csak az érdekelne, hogy Endre mit vett az anyjának. Azt állította, hogy valami “apróságot”.
Szerintem meg Endre semmit nem vettél anyádnak. Ha vettél volna bármit akkor elmondod nem hetyetyézel, hogy “tyak ety kis apjóságot”.
Szartál te bele, hol érdekelt téged, hogy anyádnak vegyél bármit Karácsony előtt amikor a beteg agyad már csak a buziskodáson pörgött, hogy Tibivel fajtalankodj a “luxus lakásban”.
Ilyenkor tényleg egy kicsit sem szégyenled magad te alja senkiházi?
1 évig piócáskodtál anyád nyakán, fizette a rezsit, megzabáltad előle az ebédjét, lejárattad a falubeliek előtt, és egy kurva karácsonyi ajándékot sajnálsz/beleszarsz venni neki.
Vagy nem volt pénzed már? Elvitte a 2 napos fajtalankodás Tibóval? Érzed azért az aránytévesztést fogyatékos?! Tibor aki kirúgatott, milliószor átbaszott, meglopott, megvert, na ő rá kibaszol 2 nap alatt 100k-t, anyádnak meg aki egy évig életben tartott nem vettél semmit.
Zegernye
(
x2)
Jan 05, 2024 10:17:26
x2)
www.nyugat.hu/cikk/317984_halalos_vonatgazolas_szombathely_hataraban
Endre, ezért kár volt ennyit utaznod.
hoty... hotyhotyhoty...
-
Jan 05, 2024 10:22:04
www.nyugat.hu/cikk/317984_halalos_vonatgazolas_szombathely_hataraban
Jan 05, 2024 10:22:04
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 05, 2024 10:22:19
x13)
Akkor összegezzük:
Mindezt plasztik nélkül.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 05, 2024 10:28:11
x23)
Pontosan, lófasz volt itt nem ajándékozás. Valószínűleg még Golda se vett neki pippere cuccokat, csak ugye ezt kínos lett volna bevallani. Főleg úgy nem volt ajándék, hogy már 24-én nappal a Westendbe voltak. Nem kizárt hogy már 23-án, Péntek este magára hagyta Goldát, hogy majd csak a ünnep után patkánykodjon haza. Akkor meg mikor ajándékozták volna meg egymást?
Zegernye
(
x2)
Jan 05, 2024 10:30:02
x2)
Mert te aztán kurvára vagy, kötőjellel. Fosol a minusztól a sodifórumon? Ez ám az egzisztenciális krízis.
D_Dezső
(
x29)
Jan 05, 2024 10:33:19
x29)
Amikor egy geciunalmas loopolós élősködő trasht összeraksz egy loopolós geciunalmas élősködő trashel az nem = izgalmas,humoros
Nagyon egyetértek.
Két elmebeteg nem jó párosítás, mindkettő csak fújja a saját tévképzeteit. Amikor a Gyagyás meg a tranyó ketten tolták Bécsben akkor is csak loopolták a saját faszságukat egymás mellett.
Mc elmebeteg csak azért működik most mert ott van mellette Ali aki egy Géza szerű trash. Nem egy géniusz de azt gyorsan levette, hogy ha elviseli meg röhögcsél a z elmebeteg hisztijein akkor leesik neki napi 40-50k és nem kell elmenni melózni.
Csodálkozom, hogy Géza nem kapott kedvet még, hogy maga mellé vegye hű fogyatékos "barátját" és elkezdjenek tiktok párpajozni.
Mondjuk, ahogy Gézát ismerem felvetődött már benne a gondolat, de az, hogy nem valósult meg csak annyit jelenthet, hogy offline húzogatja le a púpost a papamacis jótanácsaival.
fedélzetiBalta
Jan 05, 2024 10:36:26
és emiatt Púpszászon maradt és milyen volt igy a Szilveszter Goldával.
Szerintem Golda tuti volt valahol. Vagy a horgásszal, vagy a helyi nyuggerbanyákkal volt valahol. Kizártnak tartom, hogy otthon maradt volna az elmebeteg fattyával, szilveszter este.
Jan 05, 2024 10:36:26
kripli figyelő
(
x12)
Jan 05, 2024 10:39:12
x12)
Egy-két hétvégi találka van még a tibi történetszálban és ennyi.A korcs egyszerűen nem tudja finanszírozni a csövestartást.Amit nyújtani tud a korcs azt csöves szállással és tarhálással is meglehet keresni Pesten.És még a társaságát sem kell elviselni.Ebben eddig lehetett eljutni és a liveok alatti fontoskodó őrjöngésre.Utaljatok neki donétet csövestartásra ha ennyire fantasztikusnak találtátok a kettővel ezelőtti évadot.
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 10:42:49
x24)
Golda rafkós, biztos vett magának valamit a Bittner-pénzböl. Eleve az ö pénze, hisz a pedofil lemondott róla az anyja javára, plusz ez a legkevesebb azokután, hogy a korcs baszik akár egy fillérrel is beszállni a költségekbe.
Az, hogy nem vett az anyjának semmit, nyilváb senkit sem lep meg. Se anyák napjára, se nönapra (persze a herélt buzinak igen), se a születésnapjára nem vesz semmit.
Hogy ezt azért teszi e, mert szivböl utálja az anyját, vagy mert teljesen diszfunkcionális, azt nem tudom.
Ha a zsidó kurvának van egy csepp túlélési ösztöne, többet nem engedi oda a fikást. Legjobb lenne, ha kérne egy távolságtartásit, plusz kitagadná. Esetleg még rátolna egy öregségi tartásdijat. Nem tudom, hogy igy hivják-e hivatalosan, de mintha lenne valami ilyesmi Magyarországon.
Penzmento
(
x6)
Jan 05, 2024 10:43:03
x6)
Nagy angler az öreg Gucci
🕎Endigame🕎
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2024 10:45:42
x68)
Akkor így közel egy év alatt mennyit spóroltál púpszászon, Endre???
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x78)
Jan 05, 2024 10:47:22
x78)
Remegve várja, hogy Tibi lájvozzon...
Tegnap mennyire zaklattad?
Tegnap mennyire zaklattad?
kripli figyelő
(
x12)
Jan 05, 2024 10:49:02
x12)
Jan 05, 2024 10:49:02
Gayza csak osztott szorzott.Van osztrák melója és köztörvényes kis üzletei.Amennyi apró befolyt volna a rendszeres kollabból és amennyit veszíthetett volna nem volt egyensúlyban.Mellesleg a harmadik főszabály szerint a korcs lerántotta volna az egészet a saját szintjére.Néha azért lehajol az apróért de szerintem ő is jól látja hogy az apró is fogyóban van a kártyenekröl. Jan 05, 2024 10:49:02
Kérdés
Jan 05, 2024 10:50:50
Hahó merre jár? Jól megérdemelt pihenését tölti a maldiv szigeteken?
Jan 05, 2024 10:50:50
Fullkamu
(
x2)
Jan 05, 2024 10:50:57
x2)
a karacsonyi ajandek egy doboz sor meg egy mozijegy volt, csak sajnos golda nem orult neki, igy szegeny endrenek kellett oket felhasznalnia. ez sem az o hibaja volt termeszetesen.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 05, 2024 10:51:15
x3)
a móricka magazin egy publikált rajzolója nyilván követi még ma is azt a remek újságot, papíripari mellékterméket.
. Ezt nem értem.
Fuu geci 🤦🏻♂️
Bizony, ugyanolyan undorító, mint asodi.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 05, 2024 10:53:42
x7)
Hahó merre jár? Jól megérdemelt pihenését tölti a maldiv szigeteken?
A Sodi mégis elvágta a torkát a parkolóban.
Fullkamu
(
x2)
Jan 05, 2024 10:54:17
x2)
amugy a hitelkartya lerantasrol nagyon kussolsz endre, mar arra sincs energiad hogy nem letezo perekkel fenyegetozz?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 05, 2024 11:04:27
x21)
amugy a hitelkartya lerantasrol nagyon kussolsz endre, mar arra sincs energiad hogy nem letezo perekkel fenyegetozz?
A pedofilnak most nagyobb gondjai vannak. Pl kezelni a tranyo livejait, hisztizni a csetfalon, mint egy hisztis picsa, stb...
Trollok harca
(
x5)
Jan 05, 2024 11:05:22
x5)
lezárul egy Berlin?
Miskolci alvósejt
Zsibuci
(
x5)
Jan 05, 2024 11:05:29
x5)
Milyen lerántás? Részegen beposztolta ide a kártyáit, onnantól a felelősség csak az övé.
banshee
(
x24)
Jan 05, 2024 11:06:54
x24)
off off off off vége
off off off off vége
Nem feltétlenül. Ha a szüzekre gerjed, egy apácát is megkörnyékezhet.
De MC Ananász se sok pinát láthatott 3D-ben.
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 11:18:13
x24)
Amugy a segelycsalas mellett probalkozhat a fikas programozoi allast keresni, vagy ezt mar teljesen elengedte?
Egy rendes, többkörös interjun meg ket eve is elhasalt volna, most meg honapok ota nem iratott kodot a chatgpt-vel, illetve a massziv alkoholizmus sem javitott az alapbol gyenge agyi teljesitmenyen.
Egy rendes, többkörös interjun meg ket eve is elhasalt volna, most meg honapok ota nem iratott kodot a chatgpt-vel, illetve a massziv alkoholizmus sem javitott az alapbol gyenge agyi teljesitmenyen.
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2024 11:21:57
x30)
Amugy a segelycsalas mellett probalkozhat a fikas programozoi allast keresni, vagy ezt mar teljesen elengedte?
Golda csiklója
(
x8)
Jan 05, 2024 11:28:56
x8)
Engem valahogy nem győzütt meg Bécs. Sőt!
O és K együtt OK és minden OK!!
deborah
Jan 05, 2024 11:30:24
Véleményem a tegnapi Tranyó-Pedo megnyilvánulásokról az, hogy igencsak megjátszott volt.Endre eddig is minden kiderült mint ahogy ezután is.Te a szarban csúszól csak még nem tudod,vagy a kényszerképzetek hajtanak.
Itt valami kèszül vagy màr folyamatban van.
.
Itt valami kèszül vagy màr folyamatban van.
Jan 05, 2024 11:30:24
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 11:31:21
x24)
Ezt én sem értem.
Az is rejtely, hogy ez a felkegyelmu, nemet nyelven, hogyan kepes a szemelyes elbeszelgetesen tuljutni, de hogy aztan hogyan kepes tesztfeladatokat megoldani, mikozben ott van vele legalabb ket programozo a cegtol, azt elkepzelni sem tudom.
Nekem az elso feladatom papiron ment, ott ultek velem szemben.
Aztan gep elott, net hasznalata nelkul alapfeladatok.
Majd egy elökeszitett kis projekt javitasa, bovitese, itt mar lehetett netet hasznalni. De vegig ott voltak velem es beszeltek hozzam, illetve elvartak, hogy reagaljak.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 05, 2024 11:35:32
x8)
Remélem Haho azért hallgat mert egy megaton atombombát élesít.:)
Heki a traki
mikedp
(
x9)
Jan 05, 2024 11:37:15
x9)
Ja szerintem is az van , hogy az ólban lapít a féreg, közben szerzett az arabtól alibi címet kint, és várja a segélyt.
Mivel asszisztál benne a herélt, vannak közös tervek.
KURVArangy
Mivel asszisztál benne a herélt, vannak közös tervek.
deborah
Jan 05, 2024 11:37:17
Engem valahogy nem győzütt meg Bécs. Sőt!
Jan 05, 2024 11:37:17
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 05, 2024 11:43:44
x5)
Még fizeti a netflixet.
Kiss Farkas Farkas
Klohek
(
x12)
Jan 05, 2024 11:45:53
x12)
Magányosan várta tibit a szálláson, így telt a pedofil szilvesztere. Jól kezdődött az év, most már Bécsben van magányosan.
Tyodó
Jan 05, 2024 11:47:25
Jan 05, 2024 11:47:25
trolléga
(
x30)
Jan 05, 2024 12:08:50
x30)
Fizess be kondi bérletre gyagya aztán lesz buzigőz. Legalább megint nem tudnád majd lemondani hónapokig. Te sok diplomás felhőének, a kurva anyád az!
Kérdések
Jan 05, 2024 12:11:26
1.) Busák miért nem mentél petárdázni vagy ablakot törni ahogy ígérted?
2.) deborah te mindenről tudtál eddig, kirúgatod majd a tranyót is, most már hirtelen csak tapogatózol? nyem éjtyem.
Lehet nem egyetérteni, de a legalja loopoló habitrollok vagytok, kibaszott trash rajongók akik összefossák a fórumot a semmivel.
Veletek is csak többen vagyunk.
2.) deborah te mindenről tudtál eddig, kirúgatod majd a tranyót is, most már hirtelen csak tapogatózol? nyem éjtyem.
Lehet nem egyetérteni, de a legalja loopoló habitrollok vagytok, kibaszott trash rajongók akik összefossák a fórumot a semmivel.
Jan 05, 2024 12:11:26
deborah
Jan 05, 2024 12:14:23
[quote=Kérdések]1.) Busák miért nem mentél petárdázni vagy ablakot törni ahogy ígérted?
Veletek is csak többen vagyunk.[/quote
Legyèl te is "Szandika" ...
na puszi puszi
.
Veletek is csak többen vagyunk.[/quote
Legyèl te is "Szandika" ...
na puszi puszi
Jan 05, 2024 12:14:23
Ásó27
(
x68)
Jan 05, 2024 12:33:18
x68)
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 12:35:15
x24)
Erre reagálj már púp!
Hogy tudod megugrani a személyes próbafeladatokat úgy, hogy közben legalább egy ember folyamatosan figyeli, hogy mit csinálsz?
Erre emlékszel még Endre?
2. Ahogy fentebb említettem, egy átlagos jelölt 4-6 feladvánnyal boldogul, esetünkben 2 izzadós, küzdelmes feladványig jutottunk. A feladványokat nehézségi sorrendben szoktuk adni...
A második feladvány ennél egy fokkal nehezebb, ezt már nem írnám be, de maradjunk annyiban hogy a naív megoldást egy jóllakott óvodás is képes kitalálni. Próbálkoztunk segíteni neki, vagy rávenni hogy mondja ki hangosan mi az amit gondol, de endre jó 15 percre csendbe burkolózott.
Majd egyszercsak elkezdett egy olyan algoritmust felvázolni ami a problémának az egyik legteljesebb és legoptimálisabb megoldása. Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Ezek után elköszöntünk, és szerencsére soha többé nem kellett egy percig sem foglalkoznom ezzel a szellemi titokzoknival.
Hogy tudod megugrani a személyes próbafeladatokat úgy, hogy közben legalább egy ember folyamatosan figyeli, hogy mit csinálsz?
Erre emlékszel még Endre?
2. Ahogy fentebb említettem, egy átlagos jelölt 4-6 feladvánnyal boldogul, esetünkben 2 izzadós, küzdelmes feladványig jutottunk. A feladványokat nehézségi sorrendben szoktuk adni...
A második feladvány ennél egy fokkal nehezebb, ezt már nem írnám be, de maradjunk annyiban hogy a naív megoldást egy jóllakott óvodás is képes kitalálni. Próbálkoztunk segíteni neki, vagy rávenni hogy mondja ki hangosan mi az amit gondol, de endre jó 15 percre csendbe burkolózott.
Majd egyszercsak elkezdett egy olyan algoritmust felvázolni ami a problémának az egyik legteljesebb és legoptimálisabb megoldása. Az interjú után kiváncsiságból beírtam a google-be a probléma nevét(ami szerepelt a feladatleírásban is), endre a második találatot másolta le nekünk.
Ezek után elköszöntünk, és szerencsére soha többé nem kellett egy percig sem foglalkoznom ezzel a szellemi titokzoknival.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 05, 2024 12:44:26
x5)
Ne feledjünk pár momentumot. Például amikor Addabboy belemászott a streamjébe és megkérdezte lesz-e olyan táncolós live amikor ő női ruhába lesz? A púpos felderült hogy az jó ötlet. Aztán ugye volt amikor SMINKELT a liveok előtt. Az hogy Tibi rendszeresen megkúrta az már ismert.
Crossdresser buzi ez a buzi
buniBanki
(
x2)
Jan 05, 2024 12:56:08
x2)
... Főleg úgy nem volt ajándék, hogy már 24-én nappal a Westendbe ...
Hát azért hetyetye, egy év élősködés után eltakarodik a viskóból, mi ez, ha nem ajándék?
40_éves_junior
(
x6)
Jan 05, 2024 12:57:39
x6)
És tényleg, megvolt az egy év "spórolás", gyerünk endi csapd ki a a kártyen excelt, lássuk anyád gazdasági tűzoltása mennyit segített a tartozásaidon.
Bubuka
(
x13)
Jan 05, 2024 13:03:38
x13)
Teljesen jogosak a kérdések egyébként. Hetekig mentek itt a nagy faszpina fenyegetések, de amint valaki rákérdezne az infókra megy a hetyetye és az Endre szintű ignorálások. Veszélyeztet valami deborah, hogy nem lököd ki a fikással való privát üzeneteidet, vagy mi az oka?
Klohek
(
x12)
Jan 05, 2024 13:11:15
x12)
endre, a John Harris után, inditasz egy Mario 3D-t?
Mennyi a parkolás Bécsben egy órára?
Mennyi a parkolás Bécsben egy órára?
Javítva
Jan 05, 2024 13:21:27
Perpetum sodile
A lesüllyedés örök körforgása
Jan 05, 2024 13:21:27
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 05, 2024 13:24:10
x8)
Endre! Most mehetnek a lehet jönni ütni liveok. Messze vannak a trollok. Ilyenkor vagy bátor.
Heki a traki
Sztrapacska
(
x6)
Jan 05, 2024 13:26:20
x6)
De jöhet egy-két német nyelvi csemege is:
-Hogy kéri a kolbászt?
-Igen.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
-Hogy kéri a kolbászt?
-Igen.
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 13:27:12
x24)
Endre, endre...
Egy ismerösöm most irt rám, hogy a nyakát rá merné tenni arra, hogy téged látott Szolnokon csámpázni. Fotót nem tudott löni, mert épp vezetett és úgy szúrt ki.
Azt tudod ugye, ha ez megerösitést nyer és kiderül, hogy a tranyó összejátszik veled a tanszék megtévesztésében, azt komoly pimaszkodásnak fogjuk tekinteni és leverjük a hapsikurvádon!
Tibike! Tudom, hogy te is állandóan itt lógsz. Nagyon megütöd a "fájó" térdedet, ha ez igazolást nyer.
Egy ismerösöm most irt rám, hogy a nyakát rá merné tenni arra, hogy téged látott Szolnokon csámpázni. Fotót nem tudott löni, mert épp vezetett és úgy szúrt ki.
Azt tudod ugye, ha ez megerösitést nyer és kiderül, hogy a tranyó összejátszik veled a tanszék megtévesztésében, azt komoly pimaszkodásnak fogjuk tekinteni és leverjük a hapsikurvádon!
Tibike! Tudom, hogy te is állandóan itt lógsz. Nagyon megütöd a "fájó" térdedet, ha ez igazolást nyer.
Javítva
Jan 05, 2024 13:28:08
De jöhet egy-két német nyelvi csemege is:
-Melyik (fajta) kolbászt kéri?
-Igen.
-Melyik (fajta) kolbászt kéri?
-Igen.
Jan 05, 2024 13:28:08
öklendező szerelő
(
x4)
Jan 05, 2024 13:31:04
x4)
Azok a döneres undorító zabálások se voltak semmik. Mindenfélé köszönés nélkül EIN DÖNER BITTE, aztán tátott szájjal evés és liveozás.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 05, 2024 13:34:51
x3)
Azok a döneres undorító zabálások se voltak semmik. Mindenfélé köszönés nélkül EIN DÖNER BITTE, aztán tátott szájjal evés és liveozás.
Még mindig nincs olyan undorító, mint ahogyan Tranyó tud enni, de nagyon közel van hozzá. Mondjuk, szerintem Vekni egy ideje már nem eszik, csak iszik DE NEM AZÉRT, MERT ALKOHOLISTA! Csak ilyen úrifiú diéták ezek.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 05, 2024 13:34:58
x5)
Miértkell pöcöktetni? Írd le amit tudsz azt had nevessünk :D
Biztatási kár
(
x10)
Jan 05, 2024 13:35:51
x10)
Endre, endre...
Bubuka
(
x13)
Jan 05, 2024 13:42:44
x13)
Endi, ez most olyan bujkálás mint nyár elején, mikor anyádnak meg kellett mondanod, hogy tagadjon le mindenkinek hogy ott rettegsz a macskaólban?
Tudod, mikor az adóhatóság elől bujkáltál aktívan és összebeszéltetek anyáddal, hogy most jobb meghúzni magatokat?
Gondolod, hogy a NAV-nak nincsenek eszközei arra, hogy behatároljon hol is vagy valójában? :)
Tudod, mikor az adóhatóság elől bujkáltál aktívan és összebeszéltetek anyáddal, hogy most jobb meghúzni magatokat?
Gondolod, hogy a NAV-nak nincsenek eszközei arra, hogy behatároljon hol is vagy valójában? :)
MaxPayne
(
x24)
Jan 05, 2024 13:55:20
x24)
Biztatási kár
(
x10)
Jan 05, 2024 13:56:10
x10)
Este valakinek púpszász fele kellene elnéznie.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 05, 2024 13:56:55
x10)
Hétvégére hazajött volna vizsgázni vagy vezetni?
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mondjuk így megnézve a képet fosná egy olyan live sorozat hogy hogy tanul meg ilyennel közlekedni: