Őt próbáltam elsőnek, neki sincs publikusan. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hanyagoljuk a reddit, főleg a magyar részét.
NSZKSZ.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Meg kedves kommentekkel megszorni
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha kifingik végre ez a púpos mutáns geci, én javasolni fogom, hogy a tanszék teljes óraszámban a hüllőt vegye célkeresztbe majd.
ezt én is nagyon adnám!
egy gyakorló pedofilt, zaklatót, magát jogtudósnak gondoló, az állam erőforrásait égető tyúkpereskedő elmebeteget kiiktatni az méltó küldetés lenne a tanszéknek a malacz és sneci után.
a lart pour lart tranyó huntinggal szemben ennek végre lenne morális- és sporértéke. plusz nem analfabéta, fogatlan alkeszok tiktok proliskodása lenne a "műsor" hanem ismét lennének nagyerejű nyomozással fenyegetőzések, jogászodások meg üzengetős flokkok
Látod Endre, csak sikerült végre ez is elérni! Szórakoztatod a nagyérdeműt!

Nem értelek. Azért mert nem kedveled a redditet, attól ha gyagyáról van szó, ki lehet ide posztolni.
Én egész jól elszórakoztam a poszton és hajlok arra, hogy snecológusok írtak be a poszt alá. :)
Abból baszás is lehetne, Herbertünk Puppetryvel is kefél. Megadnád Gyagyásnak az örömöt?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mindenképp. ;) Abból baj nem lehet, ha cserélgetik a vérbajt és a kankót egymás között.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Add ki magadból, csak ne itt :)
Tudakozóba beírva Melinda nevét 4db találatot kapsz hozzá. Tippre az első, ami az övé, a többi csak az ő nevén van. Videókról egyébként felesleges őt értesíteni, követik ők is nyilván a csatornát plusz régebben a vén Rambónak megvolt az a jó szokása, hogy minden videójának a linkjét ő maga küldte el az asszonynak és akit még érintett.
Amúgy én mindig is gondolkodtam azon valójában Krokkó nem Endi apja? Sok hasonlóság van köztük mint viselkedés mind testi. Golda nagy kujon lehetett hajadon korában bármit kinézek.
a hüllőverzumban ezzel párhuzamosan a gyerek vele szeretne lenni, bizony! (de sajnos nyomozás indult ellene, mert az apja feljelentette az anyját hamis vád miatt - pedig a pedofil hüllő annyira a gyerek érdekeit nézik, dehát a bíróságok már csak ilyenek)

ez a retardált meg a sodi 100%, hogy rokonok. ugyanazok az autista körmondatok, ugyanaz a retard érvelés.
mehetnek a reportok a videóra, lementettem, töltöm fel tc-re rövidesen.
vérdíj target nr. 1
Bevallom én a papíros elmebeteg haldoklásán röhögni járok ide de ilyen korú lányaim vannak mint akit ez a szarházi pedofil tesz tönkre és most a videóin nagyon felbasztam magam!
Folyamatosan ámulatba ejt a fórum elképesztő hatékonysága és most hogy az impotens pedofil végleg eltakarodott a netről és talán már meg is döglött a macskaszaros putriban, csak reménykedni tudok hogy pár kedves troll kezelésbe veszi alaposan ezt a papucsos Kaufmanndilt!
Elnézést kérek a tanszéktől az énblogért!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember

Endiiipszilonnal izzitsd a púpfalat, menjenek a prolihumor megosztások! Egy ilyen fecni kéne a macskaólra is, nem? De!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ebben az a vicces hogy Endrének még rajongói sincsenek, továbbá a fasza se áll fel hogy ilyet tegyen.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hát szerintem lehetne adni az ívet neki már most mellékesen amíg a gyagyás ladal alatt kúszik

Amúgy 29:41 a videó bélyeg, amelytől érdemes bejelenteni
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nszksz.
itt van linkkel a timestamp, csak kattintani kell és mehet is a társadalmi szemét eltakarítása.
youtu.be/7md6cZ2g1pg?t=1781
vérdíj target nr. 1
Köszönöm, küldtem a reportot a rohadékra!
Igen Endre, miért fordulsz a mentorod ellen? Te is fiam, Brutus?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Itt a válasz:
www.youtube.com/watch?v=_qu3Ou0aOCg
Egyébként meg persze, elő fog bújni a gyagya erre, a vén pedofil meg megérdemli.
Jah, amint érzékeli, hogy nem róla szól a műsor, életjelet fog adni magáról. :)
menj tovább akkor a kissendrevagyok féle Brigi, Edyta, IJU IJU, HALÁL HALÁL trash vonalon
És van a kettes és a hármas csatorna. :)
Nyugi Tajgi, senki nem felejtette el, hogy megkúrtak az IMEI-ben.
Minden O és K
Ez a fórum kurvára nem a vicceskedésről kellene hogy szóljon, arra ott a trashcsoport.
Sodi sem vicces. Egy ingyenélő, aljas, perverz, pedofil, adó és munkahelycsaló. Nem annyira elvadult mint a kedves tanár úr, de azért teper ő is a fullkretén címért rendesen.
Ha tudsz valami újat Endréről, akkor egészen biztosan szívesen beszélgetne róla mindenki.
le vagy tiltva, kurva anyád
Új vagy itt a forumon? Mert ha nem akkor nagyon jól tudod, hogy Krokkónak sokkal több köze van a forumhoz és Endréhez mint Tibinek vagy bármelyik trashlégynek.
Te melyik fórumra jártál eddig? Csak mert ez a nem igazán lehet csinálni semmit dolog azt mutatja hogy nem ide.
Ha gyagya nem lenne trollfelügyelet alatt, már régen kajmán követője és tettestársa lenne.
A nicknélkülieknek: valószínűleg újak vagytok itt, mert 10+ éve hagyománya van a kettes és hármas csatornának. Ráadásul a pedofil tanár még vérdíjat is kitűzött a snecológusokra és beszerzett egy kalitkát is, hátha egy elfogott troll a kínzások hatására csicseregni fog. :)
Van link a vérdíjjas videóhoz? Az nagyon vicces volt!
Kötöjel, broni, és KatizelZwei voltak a föellensegek :)
Én itt meglehetősen új vagyok, erről még nem is hallottam. Engem is érdekelne, előre is NSZKSZ ha valaki be tudja linkelni!
Lehet hogy bronit ő vadászta le ? :(
Maximum beperelte. Meglepődnék ha ez a Kauffman ilyen Broni szintű arcoknak neki merne menni. A feleségét lehet sikerült bezsákolnia, de amúgy csak perelget és kiabál az éterbe mint valami elmebajos agyrokkant (mert valszeg az is). Broni ilyeneket eszik reggelire Gázában...
Höhöhö... ott vannak a gázai piramisok is. Höhöhö
Anglia mellett, mint a kanári szigetek.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nem hiszem. Már volt egy “vége mindennek” poszt. Biztos szomi, lehet már meg is halt.
Bízzunk a legjobbakban! 🥰
Vagy Bécsben forgatja az Aranyélet új részeit az AMS segélyből, a jogsi meg érdeklődés hiányában elmarad. Elvégre csak kicsit több mint egy misi volt, az pedig zsebpénz egy budai értelmiségi felhőéneknek.
Milliókat vitt az UFO-ba, szerinted érdekli a boltot bármilyen múltja van?
Annak a boltnak a bezáratása lenne gargantuai méretű csapás az autipajzsra mert akkor minimum naponta másfél órát úton lenne a Pennybe.
Arra értettem ha segélyt csal , és nem mer kimenni a házból ( fényképes tényfeltárás miatt) akkor honnan kerül be az ólba a pia ?
KURVArangy
Valaki mondta, hogy szívesen utánanézne kicsit a pedó családjának.
Mondjuk az is igaz, hogy sodipapa világ életében jobbos volt és felfuvalkodott, nagyra volt a sváb származásával, szóval az is lehet, hogy valami háborús bűnösre is rá lehetne akadni a Kiss-Geiling vonalon.
Én voltam, már van anyag. Plusz tavasszal van levéltári munkám, max hozzáírom ezt is, és a költségeket majd ráverem a megbízómra. :)))

Sajnos a púpja lemaradt (bocs de nem tudom megcsinálni), de legközelebb erre is figyelek!
Sajnos a púpja lemaradt (bocs de nem tudom megcsinálni), de legközelebb erre is figyelek!
Plusz nincs a pedofilnak ilyen széles háta, hanem valami keskeny beesett valami és természetesen a púp 😂
Sodi német szókincse:
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
mit kártyen bitte
pitonsz
med kort tack.
(Örebro, ne lincselj fel)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Es ist ein witz. Ich have kein bestellt!
*habe
Welche Wurst?
Ponnigy, bar ott mar szolni sem kell, csomo helyen nem fogadnak el KP-t.
Ja.
Jutka. Neki loppolt, hogy "gyere ütölni", "üss meg!".
Amúgy meg a karma csapta pofán.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 02, 2024 21:53:06
x12)
Jan 02, 2024 21:53:06
Próbáltam a lányát megkeresni közösségi médián, de nem találtam semmit. Esetleg el lehetne neki küldeni a videót, hogy az engedélye nélkül rögzített beszélgetéseket Krokkó és azokat kibaszta a netre
Kiskorú,hahó!Az anyját kell értesíteni. Jan 02, 2024 21:53:06
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jan 02, 2024 21:54:15
x1)
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/18wlxfu/comment/kfysui4/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
Nézd Endre rólad beszélnék Redditen egy sümegi koldusról(herby) szóló poszt alatt
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Nézd Endre rólad beszélnék Redditen egy sümegi koldusról(herby) szóló poszt alatt
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 21:55:37
x21)
Kiskorú,hahó!Az anyját kell értesíteni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 22:09:30
x21)
Még esetleg megnézem Donna Czenkit, hátha valami nyugger csoport tagja Facebookon.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
egynadrág
(
x2)
Jan 02, 2024 22:16:45
x2)
Azért ne felejtsék el jelenteni a vén pedofil zaklató videóit a kedves trollok!
Kakaspina
(
x24)
Jan 02, 2024 22:18:45
x24)
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/18wlxfu/comment/kfysui4/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
NSZKSZ.
MaxPayne
(
x24)
Jan 02, 2024 22:20:49
x24)
Azért ne felejtsék el jelenteni a vén pedofil zaklató videóit a kedves trollok!
Meg kedves kommentekkel megszorni
sittessanyi
(
x7)
Jan 02, 2024 22:31:12
x7)
Ha kifingik végre ez a púpos mutáns geci, én javasolni fogom, hogy a tanszék teljes óraszámban a hüllőt vegye célkeresztbe majd.
ezt én is nagyon adnám!
egy gyakorló pedofilt, zaklatót, magát jogtudósnak gondoló, az állam erőforrásait égető tyúkpereskedő elmebeteget kiiktatni az méltó küldetés lenne a tanszéknek a malacz és sneci után.
a lart pour lart tranyó huntinggal szemben ennek végre lenne morális- és sporértéke. plusz nem analfabéta, fogatlan alkeszok tiktok proliskodása lenne a "műsor" hanem ismét lennének nagyerejű nyomozással fenyegetőzések, jogászodások meg üzengetős flokkok
Endi Vajna
(
x11)
Jan 02, 2024 22:38:18
x11)
Látod Endre, csak sikerült végre ez is elérni! Szórakoztatod a nagyérdeműt!

Biztatási kár
(
x10)
Jan 02, 2024 22:41:19
x10)
NSZKSZ.
NSZKSZ.
Nem értelek. Azért mert nem kedveled a redditet, attól ha gyagyáról van szó, ki lehet ide posztolni.
Én egész jól elszórakoztam a poszton és hajlok arra, hogy snecológusok írtak be a poszt alá. :)
CafkaMarci
(
x6)
Jan 02, 2024 23:02:10
x6)
Tisztelt Forgatókönyírók, Rendezők!
Ha van rá kapacitás, érdemes lenne a gyagyásra rászabadítani a sümegi koldust. Korábban az alkesz koldusnak volt már egy gyenge próbálkozása a fogykosnál, de akkor valamiért lepattant róla. A koldusnak annyira nincs lóvéja, hogy egész fűtésszezonban másnál csövezik, hogy otthon ne kelljen fűtenie. Feketeöves élősködő, akivel a közös érdeklődési körük is megvan (alkohol, drogok, youtube, fehérnégyzetek). Egyiknek sincs jogosítványa, nem is lesz. :) Meghitten el tudnának égetni néhány eurócsát szerintem. Alkothatnának akár közösen is.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ha van rá kapacitás, érdemes lenne a gyagyásra rászabadítani a sümegi koldust. Korábban az alkesz koldusnak volt már egy gyenge próbálkozása a fogykosnál, de akkor valamiért lepattant róla. A koldusnak annyira nincs lóvéja, hogy egész fűtésszezonban másnál csövezik, hogy otthon ne kelljen fűtenie. Feketeöves élősködő, akivel a közös érdeklődési körük is megvan (alkohol, drogok, youtube, fehérnégyzetek). Egyiknek sincs jogosítványa, nem is lesz. :) Meghitten el tudnának égetni néhány eurócsát szerintem. Alkothatnának akár közösen is.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 02, 2024 23:03:05
x21)
Tisztelt Forgatókönyírók, Rendezők!
Abból baszás is lehetne, Herbertünk Puppetryvel is kefél. Megadnád Gyagyásnak az örömöt?
CafkaMarci
(
x6)
Jan 02, 2024 23:09:06
x6)
Mindenképp. ;) Abból baj nem lehet, ha cserélgetik a vérbajt és a kankót egymás között.
-
Jan 03, 2024 00:22:26
Hát ez az,snecológusok írták be.Valószínűleg ha ide akarták volna kiírni akkor ide írják.A reddit inkább hasonlít a tik-tok kommentszekciójára.És lássuk be,nem nagy truváj spammelni egy reddit poszt alá,amit eleve ezzel a céllal hoztak létre. Jan 03, 2024 00:22:26
Megdöglesz
Jan 03, 2024 00:23:18
Endre után, krokkó geci!
Jan 03, 2024 00:23:18
linziasztal01
(
x77)
Jan 03, 2024 00:26:42
x77)
Hát ez az,snecológusok írták be.Valószínűleg ha ide akarták volna kiírni akkor ide írják.A reddit inkább hasonlít a tik-tok kommentszekciójára.És lássuk be,nem nagy truváj spammelni egy reddit poszt alá,amit eleve ezzel a céllal hoztak létre.
Add ki magadból, csak ne itt :)
Kiss Kender Farkas
Jan 03, 2024 01:12:19
Tudakozóba beírva Melinda nevét 4db találatot kapsz hozzá. Tippre az első, ami az övé, a többi csak az ő nevén van. Videókról egyébként felesleges őt értesíteni, követik ők is nyilván a csatornát plusz régebben a vén Rambónak megvolt az a jó szokása, hogy minden videójának a linkjét ő maga küldte el az asszonynak és akit még érintett.
Jan 03, 2024 01:12:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 03, 2024 01:37:38
x37)
Azért az nem kicsit kemény, hogy Korokkógeci 2015-ben erőszakoskodott Melcsivel a gyerek szeme láttára. Mármint szexuálisan, ha értitek a célzást.
A gyerek zokogva menekül az apja elől, azt üvölti neki, hogy takarodjon onnét, miközben a metélt hüllő fahangon darálja, hogy de kötelező vele lennie, mert láthatás van. Szándékosan kibaszik a gyerekkel, aki látni sem bírja, csak azért, hogy neki legyen igaza. Pont ugyanolyan pszichopata féreg, mint Endre. 44 követője van a csatornáján, a videóit 100-200 ember nézi meg, de ő csak gyártja, csak gyártja őket sorban, a mama urnájával a háta mögött, az egész kibaszott szürreális.
A gyerek zokogva menekül az apja elől, azt üvölti neki, hogy takarodjon onnét, miközben a metélt hüllő fahangon darálja, hogy de kötelező vele lennie, mert láthatás van. Szándékosan kibaszik a gyerekkel, aki látni sem bírja, csak azért, hogy neki legyen igaza. Pont ugyanolyan pszichopata féreg, mint Endre. 44 követője van a csatornáján, a videóit 100-200 ember nézi meg, de ő csak gyártja, csak gyártja őket sorban, a mama urnájával a háta mögött, az egész kibaszott szürreális.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 03, 2024 03:43:06
x3)
Korokkógeci egy magasan funkcionáló Gyagyás, totál pszichopata, hányadék entitás az is.
Password leak
Jan 03, 2024 08:17:29
Jan 03, 2024 08:17:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 08:22:20
x21)
Kukkolós.. XDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Endi Vajna
(
x11)
Jan 03, 2024 08:54:42
x11)
Azért az nem kicsit kemény, hogy Korokkógeci 2015-ben erőszakoskodott Melcsivel a gyerek szeme láttára. Mármint szexuálisan, ha értitek a célzást.
Amúgy én mindig is gondolkodtam azon valójában Krokkó nem Endi apja? Sok hasonlóság van köztük mint viselkedés mind testi. Golda nagy kujon lehetett hajadon korában bármit kinézek.
MaxPayne
(
x24)
Jan 03, 2024 09:06:56
x24)
Szejjel jelentettem a pedofil hullo videoit es a csatornajat is. Remelem a yt mihamarabb torli onnan ezt a ferget.
Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 09:24:29
x12)
A gyerek zokogva menekül az apja elől, azt üvölti neki, hogy takarodjon onnét, miközben a metélt hüllő fahangon darálja, hogy de kötelező vele lennie, mert láthatás van.
a hüllőverzumban ezzel párhuzamosan a gyerek vele szeretne lenni, bizony! (de sajnos nyomozás indult ellene, mert az apja feljelentette az anyját hamis vád miatt - pedig a pedofil hüllő annyira a gyerek érdekeit nézik, dehát a bíróságok már csak ilyenek)

ez a retardált meg a sodi 100%, hogy rokonok. ugyanazok az autista körmondatok, ugyanaz a retard érvelés.
mehetnek a reportok a videóra, lementettem, töltöm fel tc-re rövidesen.
egynadrág
(
x2)
Jan 03, 2024 09:25:01
x2)
Szejjel jelentettem a pedofil hullo videoit es a csatornajat is. Remelem a yt mihamarabb torli onnan ezt a ferget.
Bevallom én a papíros elmebeteg haldoklásán röhögni járok ide de ilyen korú lányaim vannak mint akit ez a szarházi pedofil tesz tönkre és most a videóin nagyon felbasztam magam!
Folyamatosan ámulatba ejt a fórum elképesztő hatékonysága és most hogy az impotens pedofil végleg eltakarodott a netről és talán már meg is döglött a macskaszaros putriban, csak reménykedni tudok hogy pár kedves troll kezelésbe veszi alaposan ezt a papucsos Kaufmanndilt!
Elnézést kérek a tanszéktől az énblogért!
Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 09:25:06
x12)
na, a hüllő autista ömlengése így olvashatatlan, direct linkként olvasható.
files.catbox.moe/271hcq.png
vérdíj target nr. 1
files.catbox.moe/271hcq.png
trolléga
(
x30)
Jan 03, 2024 09:26:35
x30)

Endiiipszilonnal izzitsd a púpfalat, menjenek a prolihumor megosztások! Egy ilyen fecni kéne a macskaólra is, nem? De!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 03, 2024 09:30:31
x6)
ebben az a vicces hogy Endrének még rajongói sincsenek, továbbá a fasza se áll fel hogy ilyet tegyen.
MaxPayne
(
x24)
Jan 03, 2024 09:33:31
x24)
Endre!
Miert nem koltozol ossze Krokkoval? O lehetne a sajat Roccod! Muhahaha
Miert nem koltozol ossze Krokkoval? O lehetne a sajat Roccod! Muhahaha
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 09:35:21
x5)
Endre után, krokkó geci!
Hát szerintem lehetne adni az ívet neki már most mellékesen amíg a gyagyás ladal alatt kúszik
Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 09:37:21
x12)
shikerül bevonzanunk a metélt hüllőnek egy videó eltávolítást?
próbáljuk meg.
www.youtube.com/watch?v=7md6cZ2g1pg
template reporthoz:
Kaufmanntanarur is stalking his daughter who is repeatedly pleading and screaming for him to stop following her around.
His response is that "we are on custody, I have the right to follow you around".
This is child abuse and should not be allowed on youtube.
Kaufmanntanarur also displays his daughter's full name in the video title.
vérdíj target nr. 1
próbáljuk meg.
www.youtube.com/watch?v=7md6cZ2g1pg
template reporthoz:
Kaufmanntanarur is stalking his daughter who is repeatedly pleading and screaming for him to stop following her around.
His response is that "we are on custody, I have the right to follow you around".
This is child abuse and should not be allowed on youtube.
Kaufmanntanarur also displays his daughter's full name in the video title.
Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 09:38:23
x12)
a sodifilter (kaufmann) által módosított youtube csatornanevet írjátok vissza az eredetire a reporthoz.
vérdíj target nr. 1
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 09:41:55
x21)

Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 09:46:34
x12)
nszksz.
itt van linkkel a timestamp, csak kattintani kell és mehet is a társadalmi szemét eltakarítása.
youtu.be/7md6cZ2g1pg?t=1781
egynadrág
(
x2)
Jan 03, 2024 09:58:12
x2)
shikerül bevonzanunk a metélt hüllőnek egy videó eltávolítást?
próbáljuk meg.
próbáljuk meg.
Köszönöm, küldtem a reportot a rohadékra!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 10:02:17
x5)
Azért tudja csak meg hogy a kedvenc tanítványa VONZOTTA BE neki most ezt a szopatás sorozatot.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 10:03:06
x21)
Nyugodtan lehet küldeni Kalmár nemesis csoportjának is a tényfeltárást:

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 10:03:49
x21)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
egynadrág
(
x2)
Jan 03, 2024 10:17:21
x2)
Egyszer azt hiszem valaki itt linkelte hogy ez a tróger volt valamelyik kertévében is nyilatkozni az egyesület nevében.
Hátha valamelyik szerkesztőt is érdekli hogy mit csinál "civilben"!
Hátha valamelyik szerkesztőt is érdekli hogy mit csinál "civilben"!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 03, 2024 10:27:10
x37)
Szegény gyerek a fél életét bíróságon tölti az apja miatt. Minden szarért pereskedik, a gyereket meg hol alperesként, hol felperesként belerángatja. Az egyik videó másról sem szól, mint arról, hogy a gyerek naplója hogy lett bizonyíték, és hogy emlékszel kislányom, a múltkori tárgyaláson is mi volt.
-
Jan 03, 2024 10:28:07
Muszáj ezt a korokodilos vonalat nyomatni?
Jan 03, 2024 10:28:07
Kakaspina
(
x24)
Jan 03, 2024 10:28:22
x24)
Gyagya, ha már a papíron apád nem él, az igazit szopatjuk.
Ilyen ez. Ezt is elintézted.
Ilyen ez. Ezt is elintézted.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 10:29:42
x21)
Igen Endre, miért fordulsz a mentorod ellen? Te is fiam, Brutus?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 10:29:56
x5)
Itt a válasz:
www.youtube.com/watch?v=_qu3Ou0aOCg
Egyébként meg persze, elő fog bújni a gyagya erre, a vén pedofil meg megérdemli.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 03, 2024 10:31:11
x10)
Itt a válasz:
youtube.com/watch?v=_qu3Ou0aOCg
youtube.com/watch?v=_qu3Ou0aOCg
Jah, amint érzékeli, hogy nem róla szól a műsor, életjelet fog adni magáról. :)
muszáj
Jan 03, 2024 10:31:44
menj tovább akkor a kissendrevagyok féle Brigi, Edyta, IJU IJU, HALÁL HALÁL trash vonalon
Jan 03, 2024 10:31:44
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 10:33:42
x21)
Mondjuk a Patentos vonalat lehet érdemesebb lenne ütni, Spontzot kb. nemesisének nevezete Krokkó több videójában is. :D
Ha tényleg egy férfigyűlölő SJW a nő, akkor biztosan rá fog szállni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha tényleg egy férfigyűlölő SJW a nő, akkor biztosan rá fog szállni.
-
Jan 03, 2024 10:34:27
Ez itt Endre fóruma. Angyi. Mindegy.
Jan 03, 2024 10:34:27
Biztatási kár
(
x10)
Jan 03, 2024 10:35:20
x10)
És van a kettes és a hármas csatorna. :)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 03, 2024 10:41:55
x3)
Nyugi Tajgi, senki nem felejtette el, hogy megkúrtak az IMEI-ben.
-
Jan 03, 2024 10:42:51
Najó, befejezem a seggfájást, de a Kaufmanndil rohadtul nem vicces. Ezt az embert le kellene tartóztatni és a hatóságoknak kellene eljárni nem egy trollfórumnak. Mert amíg Sodi ússza meg a felelősségre vonást, addig kvázi rendben van, mert csak egy kis pöcs aki megérdemli a szívatást. Ez a Kaufmanndil már más kategória, tehát amíg Sneci házához nem megy oda a trollsereg és bassza pofán addig a Kaufmanndil ellen sem igazán lehet csinálni semmit. Pedig SOKKAL többet érdemel.
Jan 03, 2024 10:42:51
-
Jan 03, 2024 10:47:37
Najó, befejezem a seggfájást, de a Kaufmanndil rohadtul nem vicces.
Ez a fórum kurvára nem a vicceskedésről kellene hogy szóljon, arra ott a trashcsoport.
Jan 03, 2024 10:47:37
Optimo Principi
Jan 03, 2024 10:49:53
Najó, befejezem a seggfájást
Sodi sem vicces. Egy ingyenélő, aljas, perverz, pedofil, adó és munkahelycsaló. Nem annyira elvadult mint a kedves tanár úr, de azért teper ő is a fullkretén címért rendesen.
Jan 03, 2024 10:49:53
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 03, 2024 10:51:44
x7)
Ha tudsz valami újat Endréről, akkor egészen biztosan szívesen beszélgetne róla mindenki.
deborah
Jan 03, 2024 10:53:01
snecimanora ment vmi
puszi puszi
.
puszi puszi
Jan 03, 2024 10:53:01
Endi Vajna
(
x11)
Jan 03, 2024 10:54:01
x11)
Új vagy itt a forumon? Mert ha nem akkor nagyon jól tudod, hogy Krokkónak sokkal több köze van a forumhoz és Endréhez mint Tibinek vagy bármelyik trashlégynek.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 10:55:02
x5)
Ez a Kaufmanndil már más kategória, tehát amíg Sneci házához nem megy oda a trollsereg és bassza pofán addig a Kaufmanndil ellen sem igazán lehet csinálni semmit. Pedig SOKKAL többet érdemel.
Te melyik fórumra jártál eddig? Csak mert ez a nem igazán lehet csinálni semmit dolog azt mutatja hogy nem ide.
Kötőjel
(
x12)
Jan 03, 2024 10:56:53
x12)
a metélt hüllő ugyanúgy ontopic, mint a cukorbeteg röfögő félállat.
aki nem kíváncsi a kettes és hármas csatornára, görgessen.
vérdíj target nr. 1
aki nem kíváncsi a kettes és hármas csatornára, görgessen.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 11:12:39
x5)
Látod Endre nem mindenki ilyen gyáva mint te!
ripost.hu/insider/2024/01/ongyilkossag-szilveszter
Ez a fickó is egy retard trash celeb volt, bejelentette hogy vége de ő meg is mert tenni.
Mindenki bátrabb nálad. Mindenki!
Szerettem volna egy olyan hírt olvasni hogy egy férfinak látszó lényt ütött el a vonat Újszászon szilveszter éjjel a szolnoki gyors, de a testet még vizsgálják nem-e valami földönkívüli-ember hibridről van szó mert olyan aránytalan az egész.
ripost.hu/insider/2024/01/ongyilkossag-szilveszter
Ez a fickó is egy retard trash celeb volt, bejelentette hogy vége de ő meg is mert tenni.
Mindenki bátrabb nálad. Mindenki!
Szerettem volna egy olyan hírt olvasni hogy egy férfinak látszó lényt ütött el a vonat Újszászon szilveszter éjjel a szolnoki gyors, de a testet még vizsgálják nem-e valami földönkívüli-ember hibridről van szó mert olyan aránytalan az egész.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 03, 2024 11:12:56
x10)
Ha gyagya nem lenne trollfelügyelet alatt, már régen kajmán követője és tettestársa lenne.
A nicknélkülieknek: valószínűleg újak vagytok itt, mert 10+ éve hagyománya van a kettes és hármas csatornának. Ráadásul a pedofil tanár még vérdíjat is kitűzött a snecológusokra és beszerzett egy kalitkát is, hátha egy elfogott troll a kínzások hatására csicseregni fog. :)
-
Jan 03, 2024 11:14:44
Meg unalmas is a sodi. Jan 03, 2024 11:14:44
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 11:27:13
x5)
Kikmakukk
(
x1)
Jan 03, 2024 11:46:57
x1)
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 03, 2024 12:04:54
x23)
Gyagyás, hogy döntöttél, segély vagy jogsi? Élősködő vagy magad szerint is retardált lettél?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Molnár F. Árpád
Jan 03, 2024 12:06:12
Még sosem találkoztunk, de nem is emlékszünk olyan moslék stílusú és a gyűlölettől a népirtásokért őrjöngő súlyosan szociopata és paranoid, köztörvényes pszichopata tanárral (Kaufmann, aki magát “Kaufmann tanár úr”-nak hívja), mint ami egy másik alkoholista paranoid pszichopatával (Csiza Csaba) versengve a tömeggyilkosságok biztosításáért és folytatólagos elkövetéséért őrjöngte körbe a Földet, tébolyult gyűlöletükben, Csiza Csaba részéről saját magukat feljelentve az összes budapesti rendőrkapitányságtól a vezető médiumokon át, a bírságoktól a titkosszolgálatokig. Csiza végső őrjöngése azzal kezdődött, hogy nem támogattuk a hajléktalanság fenntartását és a fagyhalálokat, továbbá nem tudott kellő utat adni fékevesztett cigánygyűlöletének, mivel ismét nyilvánosan publikáltuk, hogy a tengernyi állami gyilkosság közepette bedobott Szögi-project egyszerű elmetechnológiai eszközök következménye. Kaufmann “tanár úr” pedig azzal rontott be A HÍRHÁTTÉRBE, hogy ő bizony gyűlöli a mocskos zsidókat, és ő bizony minden előzmény nélkül kötekedni és őrjöngeni jött, mint gyerekétől is eltiltott pszichopata bűnöző. A két tébolyodott, érveik között a zsidóság – finoman idézem szavaikat – “metélt farkát” a zsidókkal, mint fajjal szembeni gyűlöletük legfontosabb analógiáját ismételgették.
Jan 03, 2024 12:06:12
Transpotter
Jan 03, 2024 12:10:58
Én itt meglehetősen új vagyok, erről még nem is hallottam. Engem is érdekelne, előre is NSZKSZ ha valaki be tudja linkelni!
Jan 03, 2024 12:10:58
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 12:18:57
x5)
Optimo Principi
Jan 03, 2024 12:24:31
Maximum beperelte. Meglepődnék ha ez a Kauffman ilyen Broni szintű arcoknak neki merne menni. A feleségét lehet sikerült bezsákolnia, de amúgy csak perelget és kiabál az éterbe mint valami elmebajos agyrokkant (mert valszeg az is). Broni ilyeneket eszik reggelire Gázában...
Jan 03, 2024 12:24:31
Szívós kereszteződés
Jan 03, 2024 12:26:59
Endre megvolt már az idei első vezetés?
Jan 03, 2024 12:26:59
totyika
Jan 03, 2024 12:27:28
Jan 03, 2024 12:27:28
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 03, 2024 12:30:02
x13)
Anglia mellett, mint a kanári szigetek.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 03, 2024 12:31:00
x3)
Endre megvolt már az idei első vezetés?
Nem hiszem. Már volt egy “vége mindennek” poszt. Biztos szomi, lehet már meg is halt.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 03, 2024 12:44:29
x21)
Bízzunk a legjobbakban! 🥰
Optimo Principi
Jan 03, 2024 12:44:48
Vagy Bécsben forgatja az Aranyélet új részeit az AMS segélyből, a jogsi meg érdeklődés hiányában elmarad. Elvégre csak kicsit több mint egy misi volt, az pedig zsebpénz egy budai értelmiségi felhőéneknek.
Jan 03, 2024 12:44:48
mikedp
(
x9)
Jan 03, 2024 12:47:14
x9)
Patkánykodás van , a herélt nélkül nem ment vissza Bécsbe.
Osztom a véleményt miszerint a macskaólban bujkál. Már csak az a kérdés : honnan szerez piát ?
KURVArangy
Osztom a véleményt miszerint a macskaólban bujkál. Már csak az a kérdés : honnan szerez piát ?
Kakaspina
(
x24)
Jan 03, 2024 12:51:13
x24)
Patkánykodás van , a herélt nélkül nem ment vissza Bécsbe.
Annak a boltnak a bezáratása lenne gargantuai méretű csapás az autipajzsra mert akkor minimum naponta másfél órát úton lenne a Pennybe.
Poop in the loop
(
x2)
Jan 03, 2024 13:23:50
x2)
Irgumburgum kerékküllő,
Baszódjál meg, szemét hüllő.
Baszódjál meg, szemét hüllő.
ascites
(
x57)
Jan 03, 2024 13:56:48
x57)
Most nézegettem csak jobban Franci néni gyászjelentését és feltűnt, hogy január 25-én temették, vagyis kb. a fikás szülinapján halhatott meg. 
+ Ez alapján nem igaz a hosszú ideig tényként kezelt feltevés, hogy a fikás akkor került az apjához, mikor a nagyanyja kihalt alóla. Sneci 19 volt a mama halálakor és már évek óta Budapesten volt.
Valaki mondta, hogy szívesen utánanézne kicsit a pedó családjának. Szerintem a gyagyásnak kínosabb vonal az anyja prügyi rokonsága (az öreg Bata ugye „református vallása miatt” nem kerülhetett be a MÁV-hoz), Prügy ugyanis egy nagy zsidó Bata dinasztia fészke. Az 1900-as évek elején már voltak kikeresztelkedett családok is, de a többség izraelita volt.
Mondjuk az is igaz, hogy sodipapa világ életében jobbos volt és felfuvalkodott, nagyra volt a sváb származásával, szóval az is lehet, hogy valami háborús bűnösre is rá lehetne akadni a Kiss-Geiling vonalon.

+ Ez alapján nem igaz a hosszú ideig tényként kezelt feltevés, hogy a fikás akkor került az apjához, mikor a nagyanyja kihalt alóla. Sneci 19 volt a mama halálakor és már évek óta Budapesten volt.
Valaki mondta, hogy szívesen utánanézne kicsit a pedó családjának. Szerintem a gyagyásnak kínosabb vonal az anyja prügyi rokonsága (az öreg Bata ugye „református vallása miatt” nem kerülhetett be a MÁV-hoz), Prügy ugyanis egy nagy zsidó Bata dinasztia fészke. Az 1900-as évek elején már voltak kikeresztelkedett családok is, de a többség izraelita volt.
mikedp
(
x9)
Jan 03, 2024 13:57:18
x9)
Arra értettem ha segélyt csal , és nem mer kimenni a házból ( fényképes tényfeltárás miatt) akkor honnan kerül be az ólba a pia ?
Biztatási kár
(
x10)
Jan 03, 2024 14:08:12
x10)
Valaki mondta, hogy szívesen utánanézne kicsit a pedó családjának.
Én voltam, már van anyag. Plusz tavasszal van levéltári munkám, max hozzáírom ezt is, és a költségeket majd ráverem a megbízómra. :)))
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 14:09:12
x5)

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 14:10:05
x5)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 14:10:18
x5)
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 03, 2024 14:14:42
x21)
Plusz nincs a pedofilnak ilyen széles háta, hanem valami keskeny beesett valami és természetesen a púp 😂
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 03, 2024 14:23:02
x5)
Zulu, a fenti postot kétszer küldte el mert szarakodott a netem és rányomtam mégegyszer .. nincs ilyenre valami flood védelem?
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 03, 2024 14:28:40
x4)
Valakinek megvan az, amikor linzben a rendorok kimentek, de annyira nem ment a kommunikacio hogy felhivtak a rendorok egy magyarul beszelo linzi rendort? Es sodi meg bazmegolt a rendornek akinek nagyon nem tetszett.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 14:42:25
x21)
Valakinek megvan az, amikor linzben a rendorok kimentek, de annyira nem ment a kommunikacio hogy felhivtak a rendorok egy magyarul beszelo linzi rendort? Es sodi meg bazmegolt a rendornek akinek nagyon nem tetszett.
Sodi német szókincse:
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
zsidovagyokdetenyleg
Jan 03, 2024 14:43:33
Sodi német szókincse:
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
mit kártyen bitte
Jan 03, 2024 14:43:33
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 14:51:44
x21)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 03, 2024 14:53:30
x21)
mit kártyen bitte
med kort tack.
-
Jan 03, 2024 15:05:19
Sodi német szókincse:
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
Jan 03, 2024 15:05:19
-
Jan 03, 2024 15:06:52
*habe
Jan 03, 2024 15:06:52
gobesug
(
x30)
Jan 03, 2024 15:23:02
x30)
Sodi német szókincse:
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
- Ja / nein
- Csuldigung
- Bitte
- Gar nicht
Welche Wurst?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 03, 2024 15:23:23
x2)
med kort tack.
Ponnigy, bar ott mar szolni sem kell, csomo helyen nem fogadnak el KP-t.
Endre
Jan 03, 2024 15:23:42
Welche Wurst?
Ja.
Jan 03, 2024 15:23:42
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 03, 2024 15:24:27
x8)
Heki a traki
SyntaxError
(
x24)
Jan 03, 2024 15:33:11
x24)
vm.tiktok.com/ZGe2MbXhx/
Itt ki csavarta le a Veknit???
Itt ki csavarta le a Veknit???
Jutka. Neki loppolt, hogy "gyere ütölni", "üss meg!".
Amúgy meg a karma csapta pofán.
SyntaxError
(
x24)
Jan 03, 2024 15:37:56
x24)
Nem csak az év, hanem a létezés utolsó hozzászólása tőlem ez a talált friss dolog.
youtu.be/7md6cZ2g1pg?si=iqjM1q19qxtQLIYJ&t=1359
Kaufmann a lányával beszélget erről a fórumról és rólam.
Na csá.
Valóban örökre.
youtu.be/7md6cZ2g1pg?si=iqjM1q19qxtQLIYJ&t=1359
Kaufmann a lányával beszélget erről a fórumról és rólam.
Na csá.
Valóban örökre.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 03, 2024 16:08:32
x6)
Az egyik kedvenc tematikus endre videóm, és abból is, a kedvenc részlet: youtu.be/HgVZJAOLq3E?si=aHLLhKNmVI2vW_Ap&t=819
Kontextusként annyit hogy ugyanebben a live-ban, pár percel korábban még Fullfingnak mondta hogy cáfolhatná hogy ő egy szerencsejátékfüggő, de a hallgatás beleegyezés.
Kontextusként annyit hogy ugyanebben a live-ban, pár percel korábban még Fullfingnak mondta hogy cáfolhatná hogy ő egy szerencsejátékfüggő, de a hallgatás beleegyezés.
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

youtu.be/NKEGPBWtjVo?si=NJv30YWDefR4odL3
86 ezer megtekintés. Szerintem fele a fórumos gólyáktól van.