Tudunk valamit arról, hogy miért és hogyan jutott ki Angliába? Ugye jelenleg egy forrásunk van, aki nem más, mint Szandika, aki szerint elcsábította egy arab csávó majd kiderült hogy prostit akar csak belőle csinálni.
Nekem van egy megérzésem, hogy tudta Ő azt előre, hogy mit kell neki kint csinálni, csak az osztrákoknak ha beadja ezt a dumát, akkor igényelhet segélyt/tanfolyamot/munkát. A tanfolyamból sem lett semmi, szexmunkásként dolgozik kint, a segélykéből meg Endrének veszi a sörtöt meg RGL-nek a cigányhintós kacatokat.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
RGL-nél volt egy nagyinterjú és mintha az lett volna az indok, hogy ugye itthon gondnokság alá rakták ami elől egészen Angilaláig menekült ahol az utcán lakott és prosti lett végül, majd egy arab ürge befogadta az otthonába, megtanította angolul, próbált belőle tisztességes muzulmán-konzervatív nőt faragni, feleségül vette, szemeteszsákot adott rá.. viszont mivel Szandika egy skizofrén szefós kurva volt nem tudott rendesen viselkedni amit az arab kultúrában veréssel jutalmaznak. Onnan ismét menekülőre fogta és az osztrák LEFÖ-nél kötött ki végül prosti/nők elleni erőszak migránsvízummal.
vlog.sodikereso.info/video/577/sodi%EF%BC%9A-skype-interju-szandikaval-a-muszlim-ferje-altal-elnyomott-londoni-magyar-lannyal-2013--oktober-30--cegycxfzkwjoulwlqgmbw3?channelName=Sodika
kissendrevagyok
Ez szürreális, nszksz
Na jahh, de a postás az kemény meló. Futkorászni le-fel sokszor hidegben, esôben, stb. Nyelvtanársághoz meg kell egy kiállás, fel kell öltözni normálisan, pontosnak lenni, stb. Nem hinnem hogy a napi 6. románt nagyon élvezné, de valszeg jol fizet és egyszerû mint a faék munka. Ha lenne igénye többre akkor nem a csöviszállón lakna és nem a veknire pazarolná az idejét.
De azoknak is igaza van valahol, akik szerint Szandika is megérdemelne egy faszerdőt: hiszen el lett neki is mondva, hogy a legrosszabb útra lép az, aki pedofilt simogat; de ezek után sem hallgat senkire. Fasz tudja, mit lát Sodiban, tuti valamilyen trauma-kötődése van felé (a bántást és kihasználást értelmezi “szeretetként,” szóval olyanokhoz megy akiktől ezt kapja), vagy mit tudom én…
Nézd, Szandika nem beszámítható. Ezért nem érdemel faszerdőt.
KURVArangy
Ez mikor és melyik videó alatt van?
RGL beszámítható? Fórizs beszámítható? Tajgi beszámítható? Kisboros beszámítható?
Endre viszont kiszámítható, mert egy ostoba balek.
Akkor öljön nyugodtan embert, mert nem beszámítható? Járkáljon buzifürcsikbe egy pedofilt támogatva, mert nem beszámítható?
Rakétázzon parlamentet, mert nem beszámítható?
Kiengedték a társadalomba, kezelve van az állapota elvileg, szóval az én szemben beszámítható. Ugyanúgy mászkal az utcán, mint te, a gyereked, vagy én és ugyanolyan szavazati joga van, mint neked és nekem.
Az én szememben beszámítható, úgyhogy jár neki a faszerdő.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Matyarul mehet neki a faszerdő.
Van, csak hát már senkit nem érdekel ez a csacsi vén buzeráns pedofil.
Szerintem csak kitalálták RGL-el abban reménykedve, hogy akkor nem lesz a törpe cigány kiutasítva..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nem áll rendelkezésre
Ezt a gyerek témát szerintem hanyagoljuk.
Férjhez ment vmi pakiarabhoz, aki mindig seggbekúrta. Púpot kérdezte, hogy nem fáj az anál.
Mar elmult neki. Az az igazi kerdes, hogy az RGL laptopja hol van! Ugye.
Ebben eddig lehetett eljutni.
NWO Caritas lefoglalta, mert azon volt az ingyenenergia tervrajza, paintben megrajzolva.
Csatorna linket adnál?
Ez a sztori confirmed vagy egy skizofrén örömlány önsajnáltató meséje?
Valós.
Kimaradt az angliai kaland a történetből, hahó!
Most nyilván önként és dalolva ment vissza kurvának. Szégyen bazdmeg hogy a nyelvoktatás meg a varrónői munka helyett ezt választotta. Mikor a postás is 2-3 ezer eurókat keres nem hiszem el hogy a varrásból nem tartotta volna el magát.
inkább az a szégyen, h az osztrák rendszer még mindig eltartja és fizetni neki az iskolát. minek, ha úgyis kurválkodik? majd fossa ő is nekünk a fonatokat...
amőgy nem is értem, h mit éjtetlenkedek, a nyugati rendszer szefós sodikat is simán felszínen tartja, lassan évtizedek óta....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ez kint történt, és magyarok vitték ki.
Volt szexhirdetése fent a közelmúltban, tegnap linkeltem képet róla.
Bennem is felmerült, lehet csak ruhatáros. :)
És akkor az "arab férj" dolgot mivel magyarázod?
De az nem ő volt szerintem, de tedd már fel mégegyszer.
Aki ilyen helyen qva, az nem csövesszállón lakik, azt még a stricije sem engedi meg neki, mert nem éri meg hogy poloskás legyen.
Hozzá menekült vagy mi, de erről régebben volt szó. Ne engem kérdezz, hanem Xandikát, de a védett tanú és a magyar büntetőper nem azért van, mert egy kedves Angliában élő arabhoz ment feleségül. :)
Okés, csak te tényként közlöd, hogy ez és az történt. Ezek szerint csak Szandika forrásából, aki papíron is kettyós, szóval valószínűleg nem 100% így történt a dolog.
Ne ítélj elsőre, mert nem is biztos hogy qva. Erre utal a csövi szálló is. Amúgy meg ezek a programok nem egy életre szól.
Nem hinném, hogy troll hirdetés lenne, alapból olyan fotó volt fent róla, ami nem volt fent eg, social media oldalán sem, másrészről akkor még egyértelmű volt, hogy a fórum nem fog baszakodni Szandival. Lehet, hogy valaki önjáróként dobott már be neki faszerdőt, de a képre ez sem magyarázat.
és ennyi ésszel mit dolgozhat? Kb annyi az intellektusa mint Szabrikának.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
sztm takarit,avgy valami ilyemsi
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Figyelj, nem foglak meggyőzni és nem is akarlak. :)
Nem Xandika forrás, és ahogy az is, hogy akit KEV feltett Dr. Ingrid sem a gyámja. Egy ilyen programba nem azért került be, mert Angliában kurva volt, mi köze is lenne ehhez az osztrák államnak, hogy mi történik egy másik állampolgárságú nővel egy harmadik országban. Magyar hatósági engedéllyel jutott ki Bécsbe. Jah, és kap egy magyar gyámot is a bírósági ügymenet idejére.
Én egy képet láttam itt fen, de az biztos nem Xandi, csak hasonlít rá. Mindegy, Andi. :)
de már talán tavaly előtt is járt, nem?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Hova?
Én erről beszélek, ez szerintem fixen ő. A linkben szereplő oldalak pedig osztrák szexhirdetős portálok. Azóta már lehet, hogy levette a hirdetéseket, mert egy trollégával tegnap bogarásztuk az oldalt, de nem találtuk a kép. A kép alapján viszont ez maximum 1-2 éves lehet, mert már itt látszódik, hogy kicsit el van hízva az arcára.

iskolába. már tök régóta jár.
Valami képzésre meg nyelvtanfolyamra járt, de tételezzük fel, hogy nem kurvaként dolgozik, hanem egy night clubban pultos: - miért van hajléktalan szállón?
- miért töri még mindig a németet? (nem Gyagyáshoz, hanem RGL-hez képest)
A munka pedig nekem gyanús, az AMS szerintem megpróbálna a képzésének megfelelő melót találni neki elsősorban, főleg ha rajtuk keresztül volt tanfolyamon.
Sőt be is feküdtek a kádjába jó páran. Egy értelmi fogyatékos csajt, aki nem érzékeli a valóságot, azt meg ütni akarják.
Aki ráadásul tuti nem is qurva, mert egy ilyen luxushely nem pont Xandikát fogja foglalkoztatni. :)
A lamantin lékelgetett a gyagyásról jócskán, szóval ő eléggé hasznos mellékszereplő volt. Jó pár retard is belebukott a dologba, ez is hasznos.
Szandika ezzel szemben mit csinál? Simogatja a pedofilt.
Ugye érzed a különbséget?
Pár beszélgetést ki leakelt mert forró volt alatta a talaj azután ugyan úgy ápolgatta a lelkecskét... Sok mindent nem leakelt azért ki...
NA mindegy Andi.
Én azért ellenzem Szandika basztatását aki alapból egy fogyatékos és nem tudja mi a valóság.
Ez nem Szandika. Kivéve ha Sodi Brad Pitt
+ azt azért tegyük hozzá, lamantin nem egyszer megsajnálta a pedofilt és azért társalgott vele. Sőt mikor először volt a szivatás a kikós este után akkor is ott bújtatta a lakásában.
Nem is ingyen leakelt a lamantin, hanem csomagban árulta a régi messenger üzeneteket és hanghívásokat. Mielőtt még egyesek nagyon felszopnák a lamantint az önzetlensége miatt. :)
és véletlen egy meleg zászló van az ablakban.
Buzigurtni után most jön ez, nagyon nevetek :D
A nightclub NEM csak kupleráj lehet, hanem esti szórakozóhely. Én is ismerek ilyet külföldön és ott zenei party-k mennek. Itt kell a konyhára kisegítő mert eladnak kajákat is ha van étterem rész és kell takarító is bőven mert szemetelnek az emberek. Mindkettő meló fajtához teljesen jó Szandika alkata. Valaki nyilván dugja mert mondta hogy jövő héten azért biztos ami biztos csinál terhességi tesztet és gondolom nem a gnóm dugta most meg. ... ugye nem??? UGYE???
Kiváló hely a Fikásnak! Nagyon nevetek 😅
Nem is én quvázom őt, csak itt egy páran a fejükbe vették és egyből boszorkányüldözést rendeztek.
Elnézést, bocsánat de a sarkon különbek állnak.
Ha még RGL-lel tart a kapcsolata, akkor bármi lehetséges. Amúgy meg miért ne lehetne barátja? Annyira meg nem rossz nő, hogy elkerüljék a pasik. :)
Hát azért hetyetyetyte...
Lamantin egy nőisodi.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
igen és ő is buzi! :D
Volt itt már példa, hogy lamantin a jövőből ideküldött női SoDI. 😂
Pár észrevétel a háromszögelőknek:
1. A Pedofil ablaka fa nyílászárós
2. Az ablak 3 részből áll
3. Az önkormányzati lakásoknál gyakori mintázat ( de.wikipedia.org/wiki/Gemeindebau )
4. Az alábbi képen látható, hogy műanyag a nyílászáró, hiszen bukóra van nyitva, tehát nem összekeverendő a régi fával
A koboldfészekben dupla, úgynevezett gerébtokos ablak van, jól írod az nem buktatható. Valószínűleg olyan helyen lapul ahol az egységes utcakép érkében szabályozva van, hogy a régi ablakformát tartani kell modernizálás után is, ezért van hasonló kinézetű 3 részre osztott ablak dönthetőben is.
Az ajtó régebbi, szintén fa.
A padló halszálka parketta.
Ezek általában egyforma lakások, egyforma beltéri ajtókkal, ablakokkal, padlóval.
Az ajtó mellett talán egy termosztát van az egyik képen.
Én "altbau" kulcsszóval keresgélek a könyéken.
Jó hogy szóba jött. Tegnap valaki írta, hogy nem lehet albérlőt befogadni az önkormányzati lakásba. De lehet, max 6 hónapra, de kötelező bejelenteni és szigorú ellenőrzés van. Ezt is vegyük figyelembe, ha önkormányzati akkor féléven belüli a szerződése.
Találtam egy ilyet is:

Itt elvileg dupla ablak van, ha jól látom. Van Billa és tó is a közelben. A kerítés is pont jó a Gyagyás kezének. Illetve a környéken vannak hasonló ablakok.
Smá Jiszróél, Adonáj Elohénu, Adonáj Echád!
Mindenért fizetnek, amit, vagy akit meg lehet baszni. Öreget, fogatlant, gecirondát, sőt még faszost is. Itt az élő példa a szemünk előtt, valaki alsó hangon 15 milliót szórt egy kiherélt csövesre, hogy baszhassa. Naivság lenne azt gondolni, hogy létezik olyan nő, aki ne mehetne el kurvának és valaki ne fizetne érte.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
MOSZAD, MOSZAD, NEMVATYEMBER, TROLL-TROLL-TROLL!
A bejárattól nem messze afgán tinihorda táborozik. Pont olyan balekokra várnak mint a pókhasú páros. :)
Részemről semmi nem változott.
Szívesen értekeznék arról, hogy egy antipszichotikumokkal, altatókkal és mentális retardációval élő embert miért nem helyes ütni (akár kurva, akár nem), de a jelek szerint felesleges.
Inkább másik oldalól közelítem meg a dolgot: mit nyerünk, ha Szandi megszívja?
A gyagyás utálja, már az első este elmondta, hogy megbánta, hogy felvetette a találkozást vele a "környezete" miatt (akiktől egyenesen fél) és amúgy is. Folyamatosan szívta a fogcsonkajait miatta a cigizésért + mert Szandi le is húzta - oké, csak pár itallal, de mit várunk tőle, mikor a korcs nem nyomul rá? Mivel a csaj nem gazdatest, a fikás nem fog könnyeket hullatni, ha bármi baja lesz, csak kárörvenden röhögni fog, mert egy nőnek szar.
Szandi sem profitál a korcs társaságából. Ha valaki szerint mindent megérdemel, az nézze vissza a videókat, kap rendesen a pedofiltól. Azért nem mar vissza a gúnyolódásokra, mert internalizálja a sértéseket és szégyenkezik miattuk. Elzavarni nem fogjátok tudni, mert nem fogja fel a gyagyás és a faszerdő összefüggését. Számára sneci abból az időből származik, amikor a legjobban kínozták és senkivel nem tudott magyarul beszélni, a fikás meg válaszolt néha neki kelletlenül. Trauma átélése során ez sajnos kötődést alakít ki, és ma is annyira magányos, hogy kapaszkodik a magyar szóba.
Ráadásul Szandi mutatta köre a kobold szobáját, az ő társasága sarkallta arra a fikást, hogy lájvoljon, vagyis már most több haszna volt, mint Tibinek szeptember óta.
Ő csak egy báb a gyagyás kezében, hogy Tibi beőrüljön. Mivel a tranyóval és a bálnával ellentétben belőle nem profitál a korcs (max annyiban, hogy a szaros parazitát ismét magára húzza), javasolnám a sok szabadidővel rendelkező trolloknak, hogy gyapálják a hüllőt, ő ténylegesen bántalmaz egy 10-12 éves kislányt évek óta, és amúgy is pedofil.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 07, 2024 11:10:59
x12)
Jan 07, 2024 11:10:59
Na...Szandikával kapcsolatban hogy prostinak kényszerítették, hát azért hetyetye...csomó ilyen kint kurválkodó önként és dalolva megy ki, tudja is hogy mire, és ha bukta van, akkor felteszi ezt az őt kényszerítették lemezt - lásd anno VV Pandora - mert akkor nem kiutasítják, hanem segítséget kap.
Azért ne tegyük fel ugyanarra a lapra a rafkós prostikat és a szellemileg korlátolt nőt akit emberkerekedők keményen kihasználtak. Jan 07, 2024 11:10:59
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 11:12:30
x21)
Szandika kapcsán én is beszoptam a "jobb sorsra érdemes migránsnő" dumát, viszont számtalanszor el lett neki mondva, hogy Endrének miért van "rajongói fóruma" és szerinte még így is teljesen okés egy homofób, nőgyűlölő, echte-pedofil segélycsaló geci mellett lennie.
Hát akkor rád is megy a kartácstűz
Hát akkor rád is megy a kartácstűz
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 11:15:06
x21)
Azért ne tegyük fel ugyanarra a lapra a rafkós prostikat és a szellemileg korlátolt nőt akit emberkerekedők keményen kihasználtak.
Tudunk valamit arról, hogy miért és hogyan jutott ki Angliába? Ugye jelenleg egy forrásunk van, aki nem más, mint Szandika, aki szerint elcsábította egy arab csávó majd kiderült hogy prostit akar csak belőle csinálni.
Nekem van egy megérzésem, hogy tudta Ő azt előre, hogy mit kell neki kint csinálni, csak az osztrákoknak ha beadja ezt a dumát, akkor igényelhet segélyt/tanfolyamot/munkát. A tanfolyamból sem lett semmi, szexmunkásként dolgozik kint, a segélykéből meg Endrének veszi a sörtöt meg RGL-nek a cigányhintós kacatokat.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 11:19:38
x21)
A szkíta-doktornő amúgy itt szokott minden éjszaka (este 10 - hajnali 2) között élőzni, bár ehhez be kell követni a profilját, szóval javalott egy kamu Facebook:
www.facebook.com/eszter.forizs.5
www.facebook.com/eszter.forizs.5
kripli figyelő
(
x12)
Jan 07, 2024 11:23:57
x12)
Jan 07, 2024 11:23:57
Tudunk valamit arról, hogy miért és hogyan
Majd ha valaki akarja biztos kirakja a sztoriját de egyáltalán nem vicces.Én nem rakom ki mert szerintem a csaj szellemileg nem százas és olyan dolgot szerintem nem csinált ami miatt megérdemelné.Nem egy minicigány féle szarláda aki a betegsége ellenére is megérdemli a sorsát. Jan 07, 2024 11:23:57
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 07, 2024 11:25:33
x48)
RGL-nél volt egy nagyinterjú és mintha az lett volna az indok, hogy ugye itthon gondnokság alá rakták ami elől egészen Angilaláig menekült ahol az utcán lakott és prosti lett végül, majd egy arab ürge befogadta az otthonába, megtanította angolul, próbált belőle tisztességes muzulmán-konzervatív nőt faragni, feleségül vette, szemeteszsákot adott rá.. viszont mivel Szandika egy skizofrén szefós kurva volt nem tudott rendesen viselkedni amit az arab kultúrában veréssel jutalmaznak. Onnan ismét menekülőre fogta és az osztrák LEFÖ-nél kötött ki végül prosti/nők elleni erőszak migránsvízummal.
vlog.sodikereso.info/video/577/sodi%EF%BC%9A-skype-interju-szandikaval-a-muszlim-ferje-altal-elnyomott-londoni-magyar-lannyal-2013--oktober-30--cegycxfzkwjoulwlqgmbw3?channelName=Sodika
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 11:31:43
x21)
Ez szürreális, nszksz
Optimo Principi
Jan 07, 2024 11:33:45
Most nyilván önként és dalolva ment vissza kurvának. Szégyen bazdmeg hogy a nyelvoktatás meg a varrónői munka helyett ezt választotta. Mikor a postás is 2-3 ezer eurókat keres nem hiszem el hogy a varrásból nem tartotta volna el magát. Hogy került ki a rendszerből? Tuti RGL, isten embere beszélte rá erre.
Na jahh, de a postás az kemény meló. Futkorászni le-fel sokszor hidegben, esôben, stb. Nyelvtanársághoz meg kell egy kiállás, fel kell öltözni normálisan, pontosnak lenni, stb. Nem hinnem hogy a napi 6. románt nagyon élvezné, de valszeg jol fizet és egyszerû mint a faék munka. Ha lenne igénye többre akkor nem a csöviszállón lakna és nem a veknire pazarolná az idejét.
Jan 07, 2024 11:33:45
Klohek
(
x12)
Jan 07, 2024 11:38:28
x12)
Mindenesetre ma Szandika olyan dologra készül, amire még a csöves tranyó is utólag már nemet mondott.
Konkrétan biodíszletet fog játszani, a farkát morzsolgató endrének, mert egyedül feltűnő az a pedofil állat a gyerekmedencében..
Konkrétan biodíszletet fog játszani, a farkát morzsolgató endrének, mert egyedül feltűnő az a pedofil állat a gyerekmedencében..
Klohek
(
x12)
Jan 07, 2024 11:42:50
x12)
Azt kifelejtettem, hogy tibi a helyszínen el is verte endrét, idegenek szedték le róla..
mikedp
(
x9)
Jan 07, 2024 11:49:53
x9)
Elképesztő hogy képes egy született pinásra akaszkodni, miközben lenézi és utálja.
Púp , nálad okádékabb ember még nem született!
KURVArangy
Púp , nálad okádékabb ember még nem született!
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 07, 2024 11:55:05
x48)
Amúgy Szandika is milyen simán eljutott a paranoiától az exhibicionista önmutogatásig 😂
kissendrevagyok
trolléga
(
x30)
Jan 07, 2024 11:55:22
x30)
Kár hogy nincs már médiamunkás trollsz, egy best of-t igazán össze lehetett volna vágni Endre elmúlt 1 évéből: bécsi döngöltpadlós, bécsi utcán alvás, Oszamánál falba szarás, szegedi kalandok, púpszászi macskaól, 100 óra vezetgetés, majd megint Bécs és igénytelen padlón alvás. Valódi 40-es szenyorének életcélok.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 07, 2024 12:03:15
x3)
Az a baj, hogy ezt a “jobb sorsra érdemes” dumát Sodi óta nehezen veszi be a gyomrom.
Még most is úgy érzem, hogy Szandika tényleg szellemileg sérült, könnyen manipulálható, és nem feltétlenül fogja fel, mi is történik vele pontosan. Vekninek ez meg rohadtul kapóra jön, és a végletekig ki tudja használni — és ez undorító.
De azoknak is igaza van valahol, akik szerint Szandika is megérdemelne egy faszerdőt: hiszen el lett neki is mondva, hogy a legrosszabb útra lép az, aki pedofilt simogat; de ezek után sem hallgat senkire. Fasz tudja, mit lát Sodiban, tuti valamilyen trauma-kötődése van felé (a bántást és kihasználást értelmezi “szeretetként,” szóval olyanokhoz megy akiktől ezt kapja), vagy mit tudom én…
Még most is úgy érzem, hogy Szandika tényleg szellemileg sérült, könnyen manipulálható, és nem feltétlenül fogja fel, mi is történik vele pontosan. Vekninek ez meg rohadtul kapóra jön, és a végletekig ki tudja használni — és ez undorító.
mikedp
(
x9)
Jan 07, 2024 12:06:25
x9)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 12:08:59
x21)
Amúgy Szandika is milyen simán eljutott a paranoiától az exhibicionista önmutogatásig
Ez mikor és melyik videó alatt van?
Kettős mérce
Jan 07, 2024 12:09:13
RGL beszámítható? Fórizs beszámítható? Tajgi beszámítható? Kisboros beszámítható?
Jan 07, 2024 12:09:13
linziasztal01
(
x78)
Jan 07, 2024 12:14:56
x78)
Endre viszont kiszámítható, mert egy ostoba balek.
MaxPayne
(
x24)
Jan 07, 2024 12:15:06
x24)
Szerintem itt az a kerdes, hogy tud e kulonbseget tenni valaki jo es rossz kozott.
Ha tud, de ennek ellenere a pedofillal tart, akkor mindegy hogy felkegyelmu, megerdemli a faszerdot.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha tud, de ennek ellenere a pedofillal tart, akkor mindegy hogy felkegyelmu, megerdemli a faszerdot.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 07, 2024 12:15:13
x6)
Akkor öljön nyugodtan embert, mert nem beszámítható? Járkáljon buzifürcsikbe egy pedofilt támogatva, mert nem beszámítható?
Rakétázzon parlamentet, mert nem beszámítható?
Kiengedték a társadalomba, kezelve van az állapota elvileg, szóval az én szemben beszámítható. Ugyanúgy mászkal az utcán, mint te, a gyereked, vagy én és ugyanolyan szavazati joga van, mint neked és nekem.
Az én szememben beszámítható, úgyhogy jár neki a faszerdő.
-
Jan 07, 2024 12:15:44
Szerintem itt az a kerdes, hogy tud e kulonbseget tenni valaki jo es rossz kozott.
Matyarul mehet neki a faszerdő.
Jan 07, 2024 12:15:44
-
Jan 07, 2024 12:17:46
Kár hogy nincs már médiamunkás trollsz
Van, csak hát már senkit nem érdekel ez a csacsi vén buzeráns pedofil.
Jan 07, 2024 12:17:46
-
Jan 07, 2024 12:20:56
Btw, Szandika gyerekével mi van? Hol van most?
Jan 07, 2024 12:20:56
Klohek
(
x12)
Jan 07, 2024 12:22:13
x12)
Szerintem csak kitalálták RGL-el abban reménykedve, hogy akkor nem lesz a törpe cigány kiutasítva..
linziasztal01
(
x78)
Jan 07, 2024 12:28:07
x78)
Fricizgetsz már, Endre?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 07, 2024 12:30:45
x5)
Nem áll rendelkezésre
-
Jan 07, 2024 12:31:00
Ezt a gyerek témát szerintem hanyagoljuk.
Jan 07, 2024 12:31:00
banshee
(
x24)
Jan 07, 2024 12:39:07
x24)
Férjhez ment vmi pakiarabhoz, aki mindig seggbekúrta. Púpot kérdezte, hogy nem fáj az anál.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 07, 2024 12:40:25
x3)
Már biztos volt, és köztudott, de most nézem vissza a Sodi-TikToksz lájvszot, és ott arról beszél, hogy:
- másodikán ment ki Bécsbe, másodikán reggel még egy Blaha melletti hotelban ébredt, TRANYÓVAL.
- Tranyó 20 percet késett: de nem azért mert messze volt a szállás a munkahelytől, és tranyesz úgy elaludt volna, hanem ő mondta Vekninek “hogy ennyi még belefér, ne sürgesse.”
Mondjuk ez a munkaszeretet kiütközött tegnap is, mikor työrikézés után ment be fél órára a maszek melócsájába. Csak nem akar dolgozni ez a zsíroshajú wishes Mátyás, akárhogy is állítja xD
Abban meg már végképp nem hiszek, hogy ezek ketten nem mutyiznak valamit a háttérben.
- másodikán ment ki Bécsbe, másodikán reggel még egy Blaha melletti hotelban ébredt, TRANYÓVAL.
- Tranyó 20 percet késett: de nem azért mert messze volt a szállás a munkahelytől, és tranyesz úgy elaludt volna, hanem ő mondta Vekninek “hogy ennyi még belefér, ne sürgesse.”
Mondjuk ez a munkaszeretet kiütközött tegnap is, mikor työrikézés után ment be fél órára a maszek melócsájába. Csak nem akar dolgozni ez a zsíroshajú wishes Mátyás, akárhogy is állítja xD
Abban meg már végképp nem hiszek, hogy ezek ketten nem mutyiznak valamit a háttérben.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 07, 2024 12:43:47
x10)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 12:44:25
x21)
NWO Caritas lefoglalta, mert azon volt az ingyenenergia tervrajza, paintben megrajzolva.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 07, 2024 13:00:18
x5)
Amúgy Szandika is milyen simán eljutott a paranoiától az exhibicionista önmutogatásig 😂
Csatorna linket adnál?
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:07:48
x10)
Xandika gyerekkora óta gyámság alatt van és most is van gondoka.
Szerintem csak a programnak van vége, mert ez nem örökké tart.
Azért Xandikát el is rabolták, baltával fenyegették, éheztették. Itthon indult nyomozás és védett tanú lett, és így került be az osztrák segítő programba.
Az hogy ilyen bátran lájvozik, azt jelenti, hogy már a hazai bírósági tárgyalásnak is vége és már nem védett tanú és az emberrabló stricik már börtönben vannak.
Azért Xandikát el is rabolták, baltával fenyegették, éheztették. Itthon indult nyomozás és védett tanú lett, és így került be az osztrák segítő programba.
Az hogy ilyen bátran lájvozik, azt jelenti, hogy már a hazai bírósági tárgyalásnak is vége és már nem védett tanú és az emberrabló stricik már börtönben vannak.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 07, 2024 13:11:19
x6)
Xandika gyerekkora óta gyámság alatt van és most is van gondoka.
-
Jan 07, 2024 13:12:09
A paranoiás lajvozó, aki Endrének ugrik az első szóra. Minden faszerdőt megérdemel.
Jan 07, 2024 13:12:09
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 07, 2024 13:12:56
x10)
RGL mikor költözik a sodirenciára?
Álmodjatok Rémeket!
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:13:22
x10)
Valós.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:14:28
x21)
Valós.
halászlé
(
x24)
Jan 07, 2024 13:15:11
x24)
Most nyilván önként és dalolva ment vissza kurvának. Szégyen bazdmeg hogy a nyelvoktatás meg a varrónői munka helyett ezt választotta. Mikor a postás is 2-3 ezer eurókat keres nem hiszem el hogy a varrásból nem tartotta volna el magát.
inkább az a szégyen, h az osztrák rendszer még mindig eltartja és fizetni neki az iskolát. minek, ha úgyis kurválkodik? majd fossa ő is nekünk a fonatokat...
amőgy nem is értem, h mit éjtetlenkedek, a nyugati rendszer szefós sodikat is simán felszínen tartja, lassan évtizedek óta....
-
Jan 07, 2024 13:16:42
Amúgy honnan veszitek hogy kurválkodik?Púpos mondta?Akkor biztos igaz.
Jan 07, 2024 13:16:42
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 07, 2024 13:17:22
x39)
Imádom hogy a pedofil, egy aids-es buziban találta meg az önképét.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:17:23
x10)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:17:37
x21)
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:17:51
x10)
Bennem is felmerült, lehet csak ruhatáros. :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:18:17
x21)
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:19:04
x10)
De az nem ő volt szerintem, de tedd már fel mégegyszer.
Aki ilyen helyen qva, az nem csövesszállón lakik, azt még a stricije sem engedi meg neki, mert nem éri meg hogy poloskás legyen.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:20:29
x10)
Hozzá menekült vagy mi, de erről régebben volt szó. Ne engem kérdezz, hanem Xandikát, de a védett tanú és a magyar büntetőper nem azért van, mert egy kedves Angliában élő arabhoz ment feleségül. :)
kripli figyelő
(
x12)
Jan 07, 2024 13:21:18
x12)
Jan 07, 2024 13:21:18
Az azért nem jelent sokat.Ezt úgy értem elég sok vasas,meleg,ingyen elvihető szexhirdetés kering itt :D Jan 07, 2024 13:21:18
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:22:06
x21)
Okés, csak te tényként közlöd, hogy ez és az történt. Ezek szerint csak Szandika forrásából, aki papíron is kettyós, szóval valószínűleg nem 100% így történt a dolog.
koszos
(
x11)
Jan 07, 2024 13:22:33
x11)
en nem hsizem,hogy prosti jelenleg... azt mondta a pedofi,hogy "kontaklencse nelkul nem tud dolgozni",nyilvan a szopashoz nem elengedhetetlen kellek,szal sztm nem prosti,legalabb is ebbol az infomorzsabol kiindulva.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:22:52
x10)
Ne ítélj elsőre, mert nem is biztos hogy qva. Erre utal a csövi szálló is. Amúgy meg ezek a programok nem egy életre szól.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:23:55
x21)
Az azért nem jelent sokat.Ezt úgy értem elég sok vasas,meleg,ingyen elvihető szexhirdetés kering itt :D
Nem hinném, hogy troll hirdetés lenne, alapból olyan fotó volt fent róla, ami nem volt fent eg, social media oldalán sem, másrészről akkor még egyértelmű volt, hogy a fórum nem fog baszakodni Szandival. Lehet, hogy valaki önjáróként dobott már be neki faszerdőt, de a képre ez sem magyarázat.
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 07, 2024 13:24:19
x6)
en nem hsizem,hogy prosti jelenleg... azt mondta a pedofi,hogy "kontaklencse nelkul nem tud dolgozni",nyilvan a szopashoz nem elengedhetetlen kellek,szal sztm nem prosti,legalabb is ebbol az infomorzsabol kiindulva.
koszos
(
x11)
Jan 07, 2024 13:25:02
x11)
szandika sajna nem fogja fel,hogy a fikas micsoda egy szornyeteg valojaban,ami a megszomorubb,hogy a fikas ki nem allhatja,idegesiti stb,de kell neki sajnos,hogy tudja a meztelen feher negyzetejket lesni .... ezert meg kulon kapni fogsz alkesz cimboram !
koszos
(
x11)
Jan 07, 2024 13:26:32
x11)
sztm takarit,avgy valami ilyemsi
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:26:45
x10)
Figyelj, nem foglak meggyőzni és nem is akarlak. :)
Nem Xandika forrás, és ahogy az is, hogy akit KEV feltett Dr. Ingrid sem a gyámja. Egy ilyen programba nem azért került be, mert Angliában kurva volt, mi köze is lenne ehhez az osztrák államnak, hogy mi történik egy másik állampolgárságú nővel egy harmadik országban. Magyar hatósági engedéllyel jutott ki Bécsbe. Jah, és kap egy magyar gyámot is a bírósági ügymenet idejére.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:28:01
x10)
Én egy képet láttam itt fen, de az biztos nem Xandi, csak hasonlít rá. Mindegy, Andi. :)
halászlé
(
x24)
Jan 07, 2024 13:28:33
x24)
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:30:47
x10)
Hova?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:30:52
x21)
Én erről beszélek, ez szerintem fixen ő. A linkben szereplő oldalak pedig osztrák szexhirdetős portálok. Azóta már lehet, hogy levette a hirdetéseket, mert egy trollégával tegnap bogarásztuk az oldalt, de nem találtuk a kép. A kép alapján viszont ez maximum 1-2 éves lehet, mert már itt látszódik, hogy kicsit el van hízva az arcára.

halászlé
(
x24)
Jan 07, 2024 13:31:51
x24)
Hova?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:34:22
x21)
Valami képzésre meg nyelvtanfolyamra járt, de tételezzük fel, hogy nem kurvaként dolgozik, hanem egy night clubban pultos: - miért van hajléktalan szállón?
- miért töri még mindig a németet? (nem Gyagyáshoz, hanem RGL-hez képest)
A munka pedig nekem gyanús, az AMS szerintem megpróbálna a képzésének megfelelő melót találni neki elsősorban, főleg ha rajtuk keresztül volt tanfolyamon.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:34:51
x10)
Ha valaki azt hiszi, hogy egy 140 ojrós belépőhelyre (ahol kitudja mennyi a pia) pont a Xandika ezzel az alkattal egy menő qva, hát az nagyon téved! A banyásan összefogott hajjal, meg amilyen ruhában akart bemenni!:))))
Trollok! Csak a tiktiken jobb a felhozatal, akik pont ilyen helyre vágynak. Térjetek már észhez, ki fizetne ezért a nőért ezzel az alakkal több száz eurót. :)
Trollok! Csak a tiktiken jobb a felhozatal, akik pont ilyen helyre vágynak. Térjetek már észhez, ki fizetne ezért a nőért ezzel az alakkal több száz eurót. :)
Endi Vajna
(
x11)
Jan 07, 2024 13:35:22
x11)
Érdekes számomra most sok trollega Szandikára rá akar ugrani mert gyagyával van. Tavaly mikor szegedi lamantin védte meg bújtatta Sodit, csalta magához meg Gézával ott voltak mindig érdekes mód semmi ilyen fellángolás nem volt tapasztalható... Sőt inkább ellenkezője mert sokan inkább védték is a lamantint...
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:37:54
x10)
Érdekes számomra most sok trollega Szandikára rá akar ugrani mert gyagyával van. Tavaly mikor szegedi lamantin védte meg bújtatta Sodit, csalta magához meg Gézával ott voltak mindig érdekes mód semmi ilyen fellángolás nem volt tapasztalható... Sőt inkább ellenkezője mert sokan inkább védték is a lamantint...
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
Sőt be is feküdtek a kádjába jó páran. Egy értelmi fogyatékos csajt, aki nem érzékeli a valóságot, azt meg ütni akarják.
Aki ráadásul tuti nem is qurva, mert egy ilyen luxushely nem pont Xandikát fogja foglalkoztatni. :)
CafkaMarci
(
x6)
Jan 07, 2024 13:40:28
x6)
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
Na mindegy Andi...
* ásít *
Na meló, csá.
A lamantin lékelgetett a gyagyásról jócskán, szóval ő eléggé hasznos mellékszereplő volt. Jó pár retard is belebukott a dologba, ez is hasznos.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 07, 2024 13:40:29
x3)
Én azt mondom, üssünk a Púposon vagy kettőt, és mindenki megnyugszik. Mondjuk én inkább a háromra szavazok, mert annyira összezavarodtam most.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:41:50
x21)
Azért a Lamantin is kapta az ívet rendesen, több oldalról, de azért segített is a Gyagyás ellen. Én annak örülök, hogy konstruktív vita van arról, hogy mi legyen Szandikával, nem pedig szardobálózás. Látod Endre, te erre nem lennék képes, alkatilag. :)
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 07, 2024 13:43:04
x21)
Ez a kép is volt tegnap linkelve, de ez szház szházalék, hogy nem Szandika:

Endi Vajna
(
x11)
Jan 07, 2024 13:43:55
x11)
Pár beszélgetést ki leakelt mert forró volt alatta a talaj azután ugyan úgy ápolgatta a lelkecskét... Sok mindent nem leakelt azért ki...
NA mindegy Andi.
Én azért ellenzem Szandika basztatását aki alapból egy fogyatékos és nem tudja mi a valóság.
-
Jan 07, 2024 13:44:19
Ez a kép is volt tegnap linkelve, de ez szház szházalék, hogy nem Szandika:
Ez nem Szandika. Kivéve ha Sodi Brad Pitt
Jan 07, 2024 13:44:19
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 13:45:22
x21)
Amúgy Szandi, tudjuk hogy Te is olvasod a fórumot, nem akarsz nekünk beszámolót tartani? Amire kíváncsiak lennénk:
- Endre jelenlegi lakhelye,
- Esetleges melóhely
Te is jól járnál, mert békén hagynának a trollok, mi is jól járnánk. Akár fekete nickről is beírhatsz, mint "magánnyomozó".
- Endre jelenlegi lakhelye,
- Esetleges melóhely
Te is jól járnál, mert békén hagynának a trollok, mi is jól járnánk. Akár fekete nickről is beírhatsz, mint "magánnyomozó".
Endi Vajna
(
x11)
Jan 07, 2024 13:46:43
x11)
+ azt azért tegyük hozzá, lamantin nem egyszer megsajnálta a pedofilt és azért társalgott vele. Sőt mikor először volt a szivatás a kikós este után akkor is ott bújtatta a lakásában.
Smá Jiszróél
Jan 07, 2024 13:48:56
Egy ideje követem a fórumot, gondoltam most beszállok a háromszögelésbe. Ahogy az előbbiekben pár trolléga már írta, nagy valószínűséggel Favoriten környékére lehet gyanakodni. Folyamatosan nézegetem a környéket hátha lesz találat.
3. Az önkormányzati lakásoknál gyakori mintázat ( de.wikipedia.org/wiki/Gemeindebau )
4. Az alábbi képen látható, hogy műanyag a nyílászáró, hiszen bukóra van nyitva, tehát nem összekeverendő a régi fával
Jan 07, 2024 13:48:56
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 07, 2024 13:49:02
x3)
Akárhogy is, szerintem Lamantin elnyerte méltó büntetését Kankós Gammerrel, meg az őt folyton stalkoló Májassal… Szóval kár is rá időt meg energiát tovább pazarolni.
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:50:20
x10)
NA mindegy Andi.
NA mindegy Andi.
Nem is ingyen leakelt a lamantin, hanem csomagban árulta a régi messenger üzeneteket és hanghívásokat. Mielőtt még egyesek nagyon felszopnák a lamantint az önzetlensége miatt. :)
Endi Vajna
(
x11)
Jan 07, 2024 13:52:35
x11)
Egy ideje követem a fórumot, gondoltam most beszállok a háromszögelésbe. Ahogy az előbbiekben pár trolléga már írta, nagy valószínűséggel Favoriten környékére lehet gyanakodni. Folyamatosan nézegetem a környéket hátha lesz találat.
Falkó sör
Jan 07, 2024 13:53:12
Egyébként valami nincs rendben a csaj fejében ez egyértelmű. Lehet tényleg bolond. Nem lepődnék meg rajta ha az itteni minuszolgatos balfsz trollok rá ugranának egy nyomorék nőre és agyon szivatnák…
Kaffka Tibor kedvenc söre
Jan 07, 2024 13:53:12
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 07, 2024 13:54:31
x5)
Ha valaki azt hiszi, hogy egy 140 ojrós belépőhelyre (ahol kitudja mennyi a pia) pont a Xandika ezzel az alkattal egy menő qva, hát az nagyon téved! A banyásan összefogott hajjal, meg amilyen ruhában akart bemenni!:))))
A nightclub NEM csak kupleráj lehet, hanem esti szórakozóhely. Én is ismerek ilyet külföldön és ott zenei party-k mennek. Itt kell a konyhára kisegítő mert eladnak kajákat is ha van étterem rész és kell takarító is bőven mert szemetelnek az emberek. Mindkettő meló fajtához teljesen jó Szandika alkata. Valaki nyilván dugja mert mondta hogy jövő héten azért biztos ami biztos csinál terhességi tesztet és gondolom nem a gnóm dugta most meg. ... ugye nem??? UGYE???
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 07, 2024 13:55:44
x21)
Kiváló hely a Fikásnak! Nagyon nevetek 😅
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 13:57:53
x10)
Nem is én quvázom őt, csak itt egy páran a fejükbe vették és egyből boszorkányüldözést rendeztek.
Elnézést, bocsánat de a sarkon különbek állnak.
Ha még RGL-lel tart a kapcsolata, akkor bármi lehetséges. Amúgy meg miért ne lehetne barátja? Annyira meg nem rossz nő, hogy elkerüljék a pasik. :)
Endi Vajna
(
x11)
Jan 07, 2024 13:59:16
x11)
+ még egy utolsó gondolat erre e kettős mérce dologra. Lamantin kedves volt aki Endrének mondta a wise számlát is csak tudjuk jól milyen balfasz volt Endre és nem tudta beállítani...
Lamantin nem csak lelkizgetett lelkecskével, konkrétan segíteni akart neki mindig csak a profi felhőének nem tudta mifan.
Lamantin nem csak lelkizgetett lelkecskével, konkrétan segíteni akart neki mindig csak a profi felhőének nem tudta mifan.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 07, 2024 14:07:54
x39)
+ még egy utolsó gondolat erre e kettős mérce dologra. Lamantin kedves volt aki Endrének mondta a wise számlát is csak tudjuk jól milyen balfasz volt Endre és nem tudta beállítani...
Lamantin egy nőisodi.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 07, 2024 14:08:28
x5)
Lamantin egy nőisodi.
Lamantin egy nőisodi.
igen és ő is buzi! :D
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 07, 2024 14:09:16
x21)
Lamantin egy nőisodi.
Lamantin egy nőisodi.
Volt itt már példa, hogy lamantin a jövőből ideküldött női SoDI. 😂
minuszoló troll
Jan 07, 2024 14:09:47
Egyébként valami nincs rendben a csaj fejében ez egyértelmű. Lehet tényleg bolond. Nem lepődnék meg rajta ha az itteni minuszolgatos balfsz trollok rá ugranának egy nyomorék nőre és agyon szivatnák…
Nem hiszem hogy a mínuszt rakó trollok ugranának rá.Inkább ellenkezőleg.Ez a mentalitás az egymást felpontozó de gondolkodni már képtelen csürhe mentalitású trollokra jellemző. Jan 07, 2024 14:09:47
Smá Jiszróél
Jan 07, 2024 14:10:43
Már reménykedtem benne, hogy a meleg zászló egy jel amit a Teknős adott, viszont van itt egy ilyen is:

A probléma, hogy nincs Billa a közelben, de legalább tó van. Sajnos itt is műanyag az ablak, habár az első emeleten jobbról a második elég kopott.

A probléma, hogy nincs Billa a közelben, de legalább tó van. Sajnos itt is műanyag az ablak, habár az első emeleten jobbról a második elég kopott.
Jan 07, 2024 14:10:43
-
Jan 07, 2024 14:15:42
A koboldfészekben dupla, úgynevezett gerébtokos ablak van, jól írod az nem buktatható. Valószínűleg olyan helyen lapul ahol az egységes utcakép érkében szabályozva van, hogy a régi ablakformát tartani kell modernizálás után is, ezért van hasonló kinézetű 3 részre osztott ablak dönthetőben is.
Ezek általában egyforma lakások, egyforma beltéri ajtókkal, ablakokkal, padlóval.
Jan 07, 2024 14:15:42
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 14:20:50
x10)
Jó hogy szóba jött. Tegnap valaki írta, hogy nem lehet albérlőt befogadni az önkormányzati lakásba. De lehet, max 6 hónapra, de kötelező bejelenteni és szigorú ellenőrzés van. Ezt is vegyük figyelembe, ha önkormányzati akkor féléven belüli a szerződése.
Smá Jiszróél
Jan 07, 2024 14:34:49
Találtam egy ilyet is:

Itt elvileg dupla ablak van, ha jól látom. Van Billa és tó is a közelben. A kerítés is pont jó a Gyagyás kezének. Illetve a környéken vannak hasonló ablakok.
Jan 07, 2024 14:34:49
Biztatási kár
(
x10)
Jan 07, 2024 14:46:45
x10)
A szállón biztos, hogy nem a luxus kéjhely stricijével találkozott gyagya, mert azok általában valami luxi kocsival járnak és menő lakásban laknak.
De kik lehettek ezek, mert ilyen helyen villám féle figurák élnek, akiktől viszont nem fél fifi. El nem tudom képzelni, hogy ezek milyen figurák lehettek. :)
De kik lehettek ezek, mert ilyen helyen villám féle figurák élnek, akiktől viszont nem fél fifi. El nem tudom képzelni, hogy ezek milyen figurák lehettek. :)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2024 15:03:23
x47)
Mindenért fizetnek, amit, vagy akit meg lehet baszni. Öreget, fogatlant, gecirondát, sőt még faszost is. Itt az élő példa a szemünk előtt, valaki alsó hangon 15 milliót szórt egy kiherélt csövesre, hogy baszhassa. Naivság lenne azt gondolni, hogy létezik olyan nő, aki ne mehetne el kurvának és valaki ne fizetne érte.
Bécsi buzigőz les
Jan 07, 2024 15:06:18
Gyagya! Nem szeretnénk, ha egyedül éreznéd magad Bécsben! :)

Jan 07, 2024 15:06:18
max5enutálnak
(
x47)
Jan 07, 2024 15:06:34
x47)
Én amúgy magasról leszarom, hogy Szandika kurva. Millió ilyen van, csinálja, ő dolga. Azt sem tartom nemzethalálnak, hogy az osztrák állam sikertelenül költött rá, hogy ne egy faszszopó-automataként végezze, ennél azért jóval nagyobb tragédiák is léteznek. Alapvetően itt szerintem nem is ezen indult el a Szandika-ellenes hangulat, hanem azon, hogy egy agyatlan pedofilsimogató, ami már megér egy vitát.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 07, 2024 15:11:57
x21)
Bécsi buzigőz les
Jan 07, 2024 15:14:46
A bejárattól nem messze afgán tinihorda táborozik. Pont olyan balekokra várnak mint a pókhasú páros. :)
Jan 07, 2024 15:14:46
Golda csiklója
(
x8)
Jan 07, 2024 15:19:25
x8)
Azért a fogyatékos Szandikának volt annyi esze, hogy a sodinak üzenős youtube videóban a 'Micsoda nő ez a férfi' zenét nyomatta! :D
Majd tibi intézi a sorsát. "Egy, kötőjel három hét és tele lesz.........!" Szandika meg mehet vissza a híd alá RGL-hez száraz zsömlét majszolni.
Véleményem szerint kicsit rájátszik erre a bugyuta szerepre. Ő is kihasználj az osztrák államot. Ki így, ki úgy!?. Emiatt valószinüleg nem sok ember áll vele szóba. Hiszen Ő a bolond magyar. sodi, RGL és most valami idősebb tag, aki elől most elcsábította a púpos, buzi Cassanova.
Két szellemi fogyatékos!
Várjuk meg, hogy mi lesz a mai családos nudi fürdőről Szandi véleménye és azután vitassuk meg a sosát!
O és K együtt OK és minden OK!!
Majd tibi intézi a sorsát. "Egy, kötőjel három hét és tele lesz.........!" Szandika meg mehet vissza a híd alá RGL-hez száraz zsömlét majszolni.
Véleményem szerint kicsit rájátszik erre a bugyuta szerepre. Ő is kihasználj az osztrák államot. Ki így, ki úgy!?. Emiatt valószinüleg nem sok ember áll vele szóba. Hiszen Ő a bolond magyar. sodi, RGL és most valami idősebb tag, aki elől most elcsábította a púpos, buzi Cassanova.
Két szellemi fogyatékos!
Várjuk meg, hogy mi lesz a mai családos nudi fürdőről Szandi véleménye és azután vitassuk meg a sosát!
ascites
(
x57)
Jan 07, 2024 15:20:13
x57)
Eddig nem az volt a konszenzus hogy Szandikát nem bántjuk? Valaki elmagyarázná mi történt? Lemaradtam. :D
Részemről semmi nem változott.
Szívesen értekeznék arról, hogy egy antipszichotikumokkal, altatókkal és mentális retardációval élő embert miért nem helyes ütni (akár kurva, akár nem), de a jelek szerint felesleges.
Inkább másik oldalól közelítem meg a dolgot: mit nyerünk, ha Szandi megszívja?
A gyagyás utálja, már az első este elmondta, hogy megbánta, hogy felvetette a találkozást vele a "környezete" miatt (akiktől egyenesen fél) és amúgy is. Folyamatosan szívta a fogcsonkajait miatta a cigizésért + mert Szandi le is húzta - oké, csak pár itallal, de mit várunk tőle, mikor a korcs nem nyomul rá? Mivel a csaj nem gazdatest, a fikás nem fog könnyeket hullatni, ha bármi baja lesz, csak kárörvenden röhögni fog, mert egy nőnek szar.
Szandi sem profitál a korcs társaságából. Ha valaki szerint mindent megérdemel, az nézze vissza a videókat, kap rendesen a pedofiltól. Azért nem mar vissza a gúnyolódásokra, mert internalizálja a sértéseket és szégyenkezik miattuk. Elzavarni nem fogjátok tudni, mert nem fogja fel a gyagyás és a faszerdő összefüggését. Számára sneci abból az időből származik, amikor a legjobban kínozták és senkivel nem tudott magyarul beszélni, a fikás meg válaszolt néha neki kelletlenül. Trauma átélése során ez sajnos kötődést alakít ki, és ma is annyira magányos, hogy kapaszkodik a magyar szóba.
Ráadásul Szandi mutatta köre a kobold szobáját, az ő társasága sarkallta arra a fikást, hogy lájvoljon, vagyis már most több haszna volt, mint Tibinek szeptember óta.
Ő csak egy báb a gyagyás kezében, hogy Tibi beőrüljön. Mivel a tranyóval és a bálnával ellentétben belőle nem profitál a korcs (max annyiban, hogy a szaros parazitát ismét magára húzza), javasolnám a sok szabadidővel rendelkező trolloknak, hogy gyapálják a hüllőt, ő ténylegesen bántalmaz egy 10-12 éves kislányt évek óta, és amúgy is pedofil.
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ehhez kell neki a pia. Jönnek majd hamarosan az egyéb tudatmódosító szerek is, bár szerintem a zárt osztályon lenne a helye, mielőtt eldurran az agya és kárt tesz valakiben.
Nem hiszem, hogy szerencsés ráinni a skizofréniára kapott gyógyszereire (és ki tudja még, hogy milyen mentális betegségei vannak).