Igaz igaz.:) Mea culpa. Mea maxima culpa.
Mellesleg igazi gyomrost lehetne endrének bevinni, ha tranyó kapna egy üzenetet, hogy befizettem volna egy heti szállásod, írtam a tik tok live alá, de Endre elnémított és kodobott.:)))
Heki a traki
Inkább a temető felé orientálódjon. Az a kérdés, hogy ki kaparja majd el a Veknit. Szerintem hónapok múlva fogja valaki megtalálni az oszladozó hulláját. Kezében egy tyopronis dobozzal.
Heki a traki
A tegnapi dilemmám ma is érvényes :D
Szóval, mikor jöhet vissza a pedofil? Ma tuti kell valamit intéznie különben nem maradt volna estére.
Tehát ha jól számolom, este 8-10 óra körül patkánykodhat és amilyen kis botor megpróbálja a csövessel kiveretni a puha slagot.
Vélemény?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM

MDI Fireburn
Hallgatom a bábjátékot, remélem maradandó károsodást végzett a drog az agyában.
Ez egy férfi.
Heki a traki
Este szabad vagyok. Beülök én is a pub-ba.
Addig tessék szépen gondolkodni, hogyan lehetne szárazon kibaszni a pedofillal.
Minden ötlet jó ötlet!
Kihívni a rendőröket, hogy a trafó erőszakkal fenyegetőzik, s drog van nála elrejtve. Azok szétkapják a kecót, s mehet a párocska az utcára.
Heki a traki
Bocs, hogy megint bumpolom, de mostanában én se tudom menteni, és több jó dologról lemaradtunk.
Ha esetleg valaki ébren van akkor nem sokból tart benyomni a mentést.
Nem Merci, Tibor!!
Ha minden igaz, a helyszín kialakításának köszönhetően az udvarról lehet bemenni a szobák irányába, szóval azt nem tudja megspórolni a pedofil, ha tibizni akar akkor muszáj a sok ember közé bemennie, elvégre ő fizetett a szobáért.
Pénteken csúcson szokott pörögni a hely!
Kellemes vadászatot!
kerites van?
Igazán kár lenne ha a Fikás ismét beletenyerelne egy kerítésbe...
Utanaszamolva mindennek, lehet, hogy jobban jarnank ha egyszeruen hagynanak a gyagyast kecozni es csak rendelgetnenk neki. Ha megjelenik ma akkor nincs az az isten, hogy a tibi vasarnap lelep viszont a kurasert tuti legombolja a gyagyast meg egy napi szallassal.
A balhenal jobban faj most a pedofilnak ha porog a kartyen.
Jahve akaratabol remelem a depositot is kp-ben adjak vissza neki szoval ott lesz majd 950euroval amit a tibi zsebpenznek fog nezni.
Minden keritesnel jobban fajna neki ha vasarnap reggelre 200 euroval kevesebbel a zsebeben ebredne.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerintem Tranyó már elengedte régen ezt a “rózsákért jópofizom,” dolgot. Majd akkor előveszi, ha megint telefonszámlákat meg raktárat kell fizetnie, de nem lesz miből.
Minden lájvban sajnáltatja magát, hogy nem tud dolgozni a szar térdével (még műsorozott is, hogy mennyire fáj neki), ülőmunkára meg képtelen az ADHDja miatt.
Ez mind Endinek szól, hogy 10-20ezer forcsik legyenek ráköltve, hogy legyen tisztességesen kitartva.
Hát ma reggel már valami olyat is magyarázott, hogy hiányzik neki a macskaól. Pont azért, hogy Endi vegye a lapot, és intézze neki, hogy legyen hol laknia, ne kelljen visszamenni a szállóra.
Ennyi, tesa. Az elozo live-ban is azzal baszogatta, hogy az annya miatt van Minden es csinaljon valamit.
A kis eloskodo nem engedi el amig meg van hus a csonton.
Had peregjen a plasztik.
Pedig hányszor megfogadta már a gyagyás fhasz, hogy ő aztán soha többet nem támogatja anyagiakban tranyónak ezt az életvitelét. :DD Nyelftanilag persze megint nem adott neki pénzt, csak a a szállást fizette.
Goldának azért mehet a videórészlet hogy Szandika helyett megint a faszpinát választotta a böszme fiacskája.
Azért az szép lenne ha az utolsó (első gyagya által fizetett) nap kibaszatná magát Tibi a szállásról :DD Egyébként meg kurva nagy bizalom lehet a két jómadár közt, gyagya hogy győzködte meg mutogatta hogy tényleg lefoglalta a szállást (hibásan vett vonatjegy integet)
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Itt vagyok a Fügénél, sétálok egy órácskát itt, hátha
így, hogy bejelentetted, tuti le fog menni. ja, nem.
Szerintem csak az AMS-hez ment, oda meg minek kínozza magát megvonással, nem tilos bűzlő szájjal odamenni.
Állásinterjút délutánra szervezett volna (pontosabban akkorra szervezte), hogy ne kelljen szállást foglalnia. Az AMS vegzálhatta be péntek délelőttre.
Kerdeses, mennyire volt ez onkentes? Ha egyszer zaklatni kezdett valakit, nem nagyon tud leallni a Sodi. Lehet az osztrak rendorok a lelkere beszeltek, hogy nagy baja lehet belole, ha csak Szandika kozeleben talaljak.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Innentöl tènyleg igaz.Ennek a faszkalapnak mindent lehet.Ezt ma is làthattuk-hallhattuk.
De, a pólójára száradt fikát nassolja hazafelé a vonaton majd.
Na bumm.
π-tonsz
ha nincs kéznél a pulcsi akkor néha egy kis taknyot is
kissendrevagyok
Én azon csodálkozom, hogy még mindig nem Berlint vette célba amikor úgy utálja Ausztriát, mint a szart.
kissendrevagyok
Szerintem a segély köti még oda és hogy Bécsböl könnyebben hazajön vezetni, vizsgázni mint Berlinből. Tényleg annyira rá pörgőt, hogy még ilyenkor se képes elengedni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Most lehetne érvelni, hogy Győrött is tudna forgalmit csinálni, de ugye akkor megint be kéne magolni az összes utcát és vizsgaútvonalat🤣
kissendrevagyok
Golda egy rozzant, alkoholista oregasszony. Barmikor beadhatja a kulcsot, masnap a vegrehajto viszi a hazat, aztan matematikai eselye se lesz barhol lakni.
A Sodinak nem eros oldala a hosszu tavu tervezes. Meg a kozeptavu sem. Igazabol neki egy honap a jovo, annal tovabb nem szamol semmivel sem.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Igen, pont azt figyeltem én is, hogy talán valami nyavaját szépen összeszedett. Mikor még félpucér (?) volt, akkor még egy kis vakarozás is befigyelt nála, sok más mellet, pedig már tisztálkodás után volt, mert utána öltözni kezdet. Kitudja mit és hol szedett össze.
Es ezt hogy kell elkepzelni?
Te alkalmaznal programozonak egy embert, aki fogyatekos, csak azert mert fogyatekos, tudvan hogy sosem fog hasznot termelni a cegnek?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Persze, hogy nem alkalmaznám, csak tudod ezekben a fejlett nyugati országokban van lehetősége perelni pl diszkriminálásért és így meg van kötve a keze a munkáltatónak is.
Képzeld el, hogy elmegy hozzád egy ember állásinterjúra. A beszélgetés alatt kiderül, hogy a versenyző alkalmatlan a munkára, mert olyan,mint a lépcsőház,sötét és korlátolt. Te értelem szerűen megköszönöd neki a részvételt és elküldöd a faszba.
Egy értelmes ember ilyenkor ezt elfogadja és folytatja tovább az állás keresést. Az ilyen sodi félék nem ezt csinálják. Elkezdenek alternatív lehetőséget keresni a munkáltató megszívatására. Pl elindulnak azon a vonalon, hogy őt azért nem alkalmazza a cég, mert egy cigány, vagy mert meleg, egy transzformátor, stb és nem pedig azért,mert sötét,mint a föld.
Ilyenkor ha jogi útra kerül a dolog, könnyen belefuthat abba a cég, hogy kártérítést kell fizetnie a delikvensnek.Ez azért van,mert vannak olyan nyomorult ügyvédek,akik az ilyen "diszkriminált" jóemereket képviselik.Persze ők is tudják,hogy ezek nyomorult véglények és a cégnek van igaza,de mivel vannak ilyen kis jogi kiskapuk,ezeket kihasználják.
Magyarországon is csinálnak hasonlókat. Itthon inkább az pörög, hogy börtöntöltelékek perelik ilyen ügyvédek segítségével a különféle fegyházakat a nem megfelelő körülmények és ellátás miatt.
Ausztriaban minden 25 munkavallalo utan egy fogyatekost is kell alkalmazni a cegeknek.
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://ec.europa.eu/social/BlobServlet%3FdocId%3D26836%26langId%3Den%23:~:text%3DThere%2520is%2520an%2520employment%2520quota,with%2520disabilities%2520per%252025%2520employees.&ved=2ahUKEwjrm7P6j9iDAxUP9wIHHTeqAbYQFnoECA0QBg&usg=AOvVaw3ASDFV2yaDRsJ7BR1jWtdw
Ez nem kivansagmusor, ha nincs meg a fogyi minden huszonot melos utan, extra adot kell fizetni a cegnek. Raadasul adokedvezmenyt kap a ceg a fogyatekos fizetesere.
Vagyis, ha ugy nezed, hogy rank basznak 20k extra adot, ha nincs eleg fogyatekosunk, de itt van ez a futobolond, akit adomentesen, havi negyezerert alkalmazunk, az akkor is jo uzlet a cegnek, ha otthon futyizik egesz nap.
En ezert gondolom, hogy a fogyipapirt meg nem vetette be Endre, mert akkor nem rugnak ki, csak a vilag vegeig home office-ba szamuznek es inkabb kifizetnek az otthon vedeleset, mint hogy kereshessenek masik fogyatekost.
En ezert gondolom, hogy a fogyipapirt meg nem vetette be Endre, mert akkor nem rugnak ki, csak a vilag vegeig home office-ba szamuznek es inkabb kifizetnek az otthon vedeleset, mint hogy kereshessenek masik fogyatekost.
Ne adjunk már ötletet a gyagyásnak mert még képes és tényleg megcsinálja. Ez konkrétan az álom munkakör lenne a számára.
Egyébként pedig attól, hogy valaki fogyatékos még nem biztos, hogy nem tud hasznot termelni a cégnek! (persze a gyagya már elitta az amúgy is kevés agyát)
Ezt nyjem értyem
Nyilvan, a cegnek az a jo, ha csinal is valamit. Az egyik munkahelyen volt a torpe programozo, na o a fonyeremeny, teljes erteku munkatars, megis jar ra a fogyikedvezmeny.
De nyilvan, ha a kvotahoz mar csak egy-ket ember kell, lehet ugy vannak vele, hogy oke, vegyuk fel, aztan hetente egyszer egy meetingen ranez a fonoke, hogy el -e meg?
Geza baratunk Soha nem hagyna ki egyetlen elolajvot sem, hidd el. Ott volt o az isonzonal, doberdonal es akkor is amikor kiderult, hogy a szamarfaszt direkt hozzadorzsoltek.
Dehat mi ez ket jobarat kozott! Ugye Gezam!
Na jó, de a fogyit takarítóként alkalmazzák, nem fejlesztőként évi 65k-ért. Vagy ha mégis, akkor mozgássérültet.
És a korcsnak nincs papírja arról, hogy fogyi, mert nem az. A személyiségzavar nem fogyatékosság és a púpja sem számít annak (ráadásul arról sincs papírja).
Minden körben 80-100 céghez jelentkezik, most a duplájánál járhat. Neki erre se ereje se képessége nincsen. A Bekora volt a legpipább, de ott is csak odáig jutott, hogy magyarul magyarázott ellenük egy lájvban, nekik nem fenyegetőzött és bíróságra sem ment.
szerintem a Fügeudvar felé tart, a makkját dugdosó mókuskájához
Tranyó tuti, hogy ott lesz. Már off-on volt, mikor Fikással beszélt — hisztizett, hogy nem tud helyet foglalni, pedig hogy szereti azt a lyukat, és Gyagyás lojálisan foglalt neki.
De nagy a gyanú, hogy Fikagép ma megy haza, és útba ejti a Fügét (gondolom, úgy van vele: ha má’ kifizettem); plusz, a tegnapi sikertelen vadászat után Transzpárducnak már mindegy, csak csomagoljon valaki belé egy faszt.
Vélhetően nem, de nem szabad lebecsülni az ostobaságát
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szia Jutka! Miért vagy ilyen agresszív?
Szerintem a Kisherceg.
Van benne gyerek, rókázás és egy másik bolygón játszódik.
Mindenkinek amit szeret.
Ejje most kivétejesen vájaszojok. Szólíts a neveden filmet fogjuk megnézni a tyityával! Na twink boyra recskázás csá!
Élősködő rohadék buzi patkányok non plus ultrája, de az a hr-es is egy hozzáértetlen idióta szar, amelyik egyáltalán interjúra méltatja.
Igyunk egy sörtöt, he
Azért írtam délelőtt amit írtam: a vén zsidó kurva anyját kell ütni. Álszandika kérdezze fel szépen hogy miért fogadja még mindig be a púpos? Január 1-gyel takarodó, arról volt szó. Másfél millió fütyi után nincs jogsi, a lelépési pénz maradékából tranyót szállásol, rezsibe meg baszik adni. Hergeljük fel a vén posztkomcsi kurvát!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Pontosan így működik a dolog.
Köszönöm. Magam sem tudtam volna logikusabban leírni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
sárgaborsófőzeléket üresen :D
kissendrevagyok
Nyers csirkehús. Azt szereti a tranyó. Attól kancás lesz.:)
Heki a traki
Remélem Sodi már régen beküldte az esküvői képeit. Nagy kár lenne, ha erről a szép párról nem lenne kiállítva egy-két kép.
Aztán majd Duró Dóra bezáratja az egész kócerájt.
De csak természetesen azután, hogy Endre tájékoztatja Nováknét, hogy milyen fertő van ott púpszászon.
Köszi az ötletet. Egy tesco-s megrendelést (vagy valami hasonlót) le is adok nekik.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Azóta hízott vagy 30 kilót, nincs az már 15 se 🤣
kissendrevagyok
Aztakurva, szakadok 😂😂😂😂
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ezek hogy a gecibe néznek ki.. már megint ??!! XDDD

NSZKSZ!
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Ja, nem túl magas. Jobb esetben max kb 175.
Van erről egy jó kis videó 😂
youtu.be/vkPdwb9zWLQ?si=fTVdw_s8i49o5Xb4
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:30:44
x8)
A trollszok közül senki nem akarja kirúgatni onnan a herélt köcsögöt, az egyetlen, aki sunyi módon ki akarja rúgatni onnan, az Kiss Endre Farkas, nézd csak meg az aláírást!
forum.sodika.org/?pageNo=13582&highlight=1373644#comment-1373644
Igaz igaz.:) Mea culpa. Mea maxima culpa.
Mellesleg igazi gyomrost lehetne endrének bevinni, ha tranyó kapna egy üzenetet, hogy befizettem volna egy heti szállásod, írtam a tik tok live alá, de Endre elnémított és kodobott.:)))
Hafré
(
x9)
Jan 12, 2024 10:36:08
x9)
Te gyagyás! Most nézem ezeket a ravatal flokk képeket, és azt kell mondanom ha munkáltató lennék én azonnal felvennélek. Zombifilmbe statisztának. Üveges tekintet, beesett arc, hullafoltok - sminkelni sem kell. Ahogy ismerlek a dülöngélve totyogás is jól megy. Szerintem ilyen irányba orientálódj, biztos a shiker. Jóbol!
NSZKSZ!
lépek ki mert hülyék vagytok
NSZKSZ!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:43:55
x8)
Te gyagyás! Most nézem ezeket a ravatal flokk képeket, és azt kell mondanom ha munkáltató lennék én azonnal felvennélek. Zombifilmbe statisztának. Üveges tekintet, beesett arc, hullafoltok - sminkelni sem kell. Ahogy ismerlek a dülöngélve totyogás is jól megy. Szerintem ilyen irányba orientálódj, biztos a shiker. Jóbol!
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Inkább a temető felé orientálódjon. Az a kérdés, hogy ki kaparja majd el a Veknit. Szerintem hónapok múlva fogja valaki megtalálni az oszladozó hulláját. Kezében egy tyopronis dobozzal.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 10:46:40
x48)
Fikás elköszönt szerelmétől 10:45-kor
kissendrevagyok
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 10:51:13
x39)
Fikás elköszönt szerelmétől 10:45-kor
A tegnapi dilemmám ma is érvényes :D
Szóval, mikor jöhet vissza a pedofil? Ma tuti kell valamit intéznie különben nem maradt volna estére.
Tehát ha jól számolom, este 8-10 óra körül patkánykodhat és amilyen kis botor megpróbálja a csövessel kiveretni a puha slagot.
Vélemény?
hunty
(
x2)
Jan 12, 2024 10:53:47
x2)

Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 10:54:25
x39)
Hallgatom a bábjátékot, remélem maradandó károsodást végzett a drog az agyában.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 10:54:31
x47)
A Füge tökéletes a pedofilnak, közel a Keleti, addig el tud gyorsan patkánykodni. Ma délután arra járok, teszek pár kört.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:54:38
x8)
Ez egy férfi.
Értetlen
(
x1)
Jan 12, 2024 10:54:58
x1)
Elnézve a tegnapi flokkról berakott képeket, ez a műsor hamarosan lezárul.
Korcs, szerintem minden szeretted és rajongód együtt aggódik érted, mondanám, hogy legalább 1 ember van ebben a halmazban, de valószínűleg Golda is azt várja, hogy legyen már véged.
Korcs, szerintem minden szeretted és rajongód együtt aggódik érted, mondanám, hogy legalább 1 ember van ebben a halmazban, de valószínűleg Golda is azt várja, hogy legyen már véged.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 10:58:12
x39)
A Füge tökéletes a pedofilnak, közel a Keleti, addig el tud gyorsan patkánykodni. Ma délután arra járok, teszek pár kört.
Minden ötlet jó ötlet!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 11:02:09
x8)
Minden ötlet jó ötlet!
Minden ötlet jó ötlet!
Kihívni a rendőröket, hogy a trafó erőszakkal fenyegetőzik, s drog van nála elrejtve. Azok szétkapják a kecót, s mehet a párocska az utcára.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 11:03:39
x8)
Ja és értesíteni természetesen a tulajt, hogy megint mi történt.;)
Heki a traki
KicsiNéző
(
x13)
Jan 12, 2024 11:07:16
x13)
Videó mentés how-to (Windowsra, ha Linuxot használsz akkor megoldod)
1. Csináljatok valahol egy mappát, ahol van elég sok hely (Tiktokon 1 óra az kb 1 giga). Mondjuk D:/yt-dlp
2. Menjetek fel ide: www.gyan.dev/ffmpeg/builds/. Szedjétek le a ffmpeg-git-full.7z-t, csomagoljátok ki. Egy mappa lesz, abba belementek, és a bin mappában lesz 3 fájl. Ezt dobjátok át az előzőleg csinált mappába, nekem D:/yt-dlp. Tehát a D:/yt-dlp tartalma az lesz, hogy ffmpeg.exe, ffplay.exe, ffprobe.exe
3. Innen github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/latest/download/yt-dlp.exe letöltitek a yt-dlpt, és ezt is beteszitek a D:/yt-dlpbe. Így már 4 fájl lesz benne.
4. Most nyittok egy Powershellt (Windows+R és beírjátok, hogy powershell), és átléptek a könyvtárba, cd D:/yt-dlp
5. Kb kész vagytok, szerintem updateljétek a yt-dlpt, mert nekem voltak gondok amíg nem updateltem (azért szakadt meg folyton a felvétel). Ennek az exének úgy tudtok parancsokat kiadni, hogy vagy ezt írjátok be .\yt-dlp.exe vagy csak nyomtok egy y gombot, majd Tab.
Szóval ami kell az updatehez az .\yt-dlp.exe --update-to nightly
6. Ha ez megvan, tényleg kész vagytok. Tud ez mindenhonnan letölteni, nem csak youtuberól.
Youtuberól letöltés: .\yt-dlp.exe youtube.com/watch?v=Ll9YaxcdZG4
Live letöltés: .\yt-dlp.exe --live-from-start youtube.com/watch?v=-KVXXdVbKAk (a live from start miatt az elejétől veszi)
Tiktok: .\yt-dlp.exe tiktok.com/@user2680001939968/live
1. Csináljatok valahol egy mappát, ahol van elég sok hely (Tiktokon 1 óra az kb 1 giga). Mondjuk D:/yt-dlp
2. Menjetek fel ide: www.gyan.dev/ffmpeg/builds/. Szedjétek le a ffmpeg-git-full.7z-t, csomagoljátok ki. Egy mappa lesz, abba belementek, és a bin mappában lesz 3 fájl. Ezt dobjátok át az előzőleg csinált mappába, nekem D:/yt-dlp. Tehát a D:/yt-dlp tartalma az lesz, hogy ffmpeg.exe, ffplay.exe, ffprobe.exe
3. Innen github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/latest/download/yt-dlp.exe letöltitek a yt-dlpt, és ezt is beteszitek a D:/yt-dlpbe. Így már 4 fájl lesz benne.
4. Most nyittok egy Powershellt (Windows+R és beírjátok, hogy powershell), és átléptek a könyvtárba, cd D:/yt-dlp
5. Kb kész vagytok, szerintem updateljétek a yt-dlpt, mert nekem voltak gondok amíg nem updateltem (azért szakadt meg folyton a felvétel). Ennek az exének úgy tudtok parancsokat kiadni, hogy vagy ezt írjátok be .\yt-dlp.exe vagy csak nyomtok egy y gombot, majd Tab.
Szóval ami kell az updatehez az .\yt-dlp.exe --update-to nightly
6. Ha ez megvan, tényleg kész vagytok. Tud ez mindenhonnan letölteni, nem csak youtuberól.
Youtuberól letöltés: .\yt-dlp.exe youtube.com/watch?v=Ll9YaxcdZG4
Live letöltés: .\yt-dlp.exe --live-from-start youtube.com/watch?v=-KVXXdVbKAk (a live from start miatt az elejétől veszi)
Tiktok: .\yt-dlp.exe tiktok.com/@user2680001939968/live
Bocs, hogy megint bumpolom, de mostanában én se tudom menteni, és több jó dologról lemaradtunk.
Ha esetleg valaki ébren van akkor nem sokból tart benyomni a mentést.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 12, 2024 11:07:31
x13)
A reggeli szarom különbül néz ki, mint a törölközőbe tekert, reggel söröző színalkoholista korcs.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 11:23:23
x47)
A falusi proli kurva anyádat te kirohadt pofájú okádék, hogy ruhába fújod a taknyod. Pont olyan gusztustalan vagy, ahogy kinézel.
koriander
Jan 12, 2024 11:23:36
Ez olyan vicces, hogy azt mondja, hogy nem buzi mert nem baszta meg Mercit. Erre megbassza a Mercit de utánna se tartja magát buzinak. Pedig egy igazi buzi kapitány lett a Sodi a saját öndefiníciója szerint.
Jan 12, 2024 11:23:36
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 12, 2024 11:25:47
x21)
Ez olyan vicces, hogy azt mondja, hogy nem buzi mert nem baszta meg Mercit. Erre megbassza a Mercit de utánna se tartja magát buzinak. Pedig egy igazi buzi kapitány lett a Sodi a saját öndefiníciója szerint.
Nem Merci, Tibor!!
koriander
Jan 12, 2024 11:34:47
Szerintem valami nagyon torz lény Tranyó. Persze ember, de leginkább egy szörnyű elrettentő példa egy valódi vakvágány. Borzalmas lehet a bőrében lenni.
Nem Merci, Tibor!!
Jan 12, 2024 11:34:47
SasszemSányi
Jan 12, 2024 11:36:50
Ha minden igaz, a helyszín kialakításának köszönhetően az udvarról lehet bemenni a szobák irányába, szóval azt nem tudja megspórolni a pedofil, ha tibizni akar akkor muszáj a sok ember közé bemennie, elvégre ő fizetett a szobáért.
Kellemes vadászatot!
Jan 12, 2024 11:36:50
-
Jan 12, 2024 11:39:04
Figyeljél már gyagyás geci, ha betolod a zsidó orrodat a pub-ba és ott lesz egy vagy két troll megbaszod őket az önvédelmi tollal vagy arra is várnunk kell mint Hahó jogi megbaszására?
Jan 12, 2024 11:39:04
Fullkamu
(
x2)
Jan 12, 2024 11:39:41
x2)
Kellemes vadászatot!
Kellemes vadászatot!
kerites van?
/
Jan 12, 2024 11:39:52
Figyeljél már gyagyás geci, ha betolod a zsidó orrodat a pub-ba és ott lesz egy vagy két troll megbaszod őket az önvédelmi tollal vagy arra is várnunk kell mint Hahó jogi megbaszására?
Jan 12, 2024 11:39:52
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 11:44:57
x10)
Merrill bacsi foglalasarol csak annyit, hogy en tegnap este olyan 9 korul beszeltem a fuge egyik fonokevel es kozolte velem, hogy mar atkuldtek neki a tibi tiktokjat es bele is nezett de igazabol leszarja, mert fizeto vendeg es a kollegai szerint a szoban kivul nincs baj vele. Ha valami lesz a szobaval akkor azt meg elintezik. A dohanyzasra annyit mondott, hogy ha van video rola akkor kuldjem el de most bemondasra nem fog egy vendeget basztatni es ha ott cigizne allandoan az mar kiderult volna.
Na ennek ellenere a tibinek csak sikerult megforgatnia a gyagyast es egy kis "leszarom akkor ennyi! Vege! " hiszti utan a Merrill bacsi lefoglalta neki a szobat majd a terdet csapkodva oromkodott, hogy "meghackeltuk a rendszert". Ostoba fasz ket hotelt is fizetett es meg orult is neki.
Viszont ekozben a tibi annyira rentabilis a tiktokbunkereben, hogy 7 nap alatt kB 30rugot se volt kepes osszekonyorogni. A gyagyas is kirohogte emiatt de azt nem vette eszre, hogy a szobaval o Lett a tibi legnagyobb adakozoja mert a rozsakat azt mar reg elitta a komuves faszija.
Nagy palimadar vagy te, endi.
Na ennek ellenere a tibinek csak sikerult megforgatnia a gyagyast es egy kis "leszarom akkor ennyi! Vege! " hiszti utan a Merrill bacsi lefoglalta neki a szobat majd a terdet csapkodva oromkodott, hogy "meghackeltuk a rendszert". Ostoba fasz ket hotelt is fizetett es meg orult is neki.
Viszont ekozben a tibi annyira rentabilis a tiktokbunkereben, hogy 7 nap alatt kB 30rugot se volt kepes osszekonyorogni. A gyagyas is kirohogte emiatt de azt nem vette eszre, hogy a szobaval o Lett a tibi legnagyobb adakozoja mert a rozsakat azt mar reg elitta a komuves faszija.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 11:54:43
x10)
Utanaszamolva mindennek, lehet, hogy jobban jarnank ha egyszeruen hagynanak a gyagyast kecozni es csak rendelgetnenk neki. Ha megjelenik ma akkor nincs az az isten, hogy a tibi vasarnap lelep viszont a kurasert tuti legombolja a gyagyast meg egy napi szallassal.
A balhenal jobban faj most a pedofilnak ha porog a kartyen.
Jahve akaratabol remelem a depositot is kp-ben adjak vissza neki szoval ott lesz majd 950euroval amit a tibi zsebpenznek fog nezni.
Minden keritesnel jobban fajna neki ha vasarnap reggelre 200 euroval kevesebbel a zsebeben ebredne.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 11:54:56
x3)
Szerintem Tranyó már elengedte régen ezt a “rózsákért jópofizom,” dolgot. Majd akkor előveszi, ha megint telefonszámlákat meg raktárat kell fizetnie, de nem lesz miből.
Minden lájvban sajnáltatja magát, hogy nem tud dolgozni a szar térdével (még műsorozott is, hogy mennyire fáj neki), ülőmunkára meg képtelen az ADHDja miatt.
Ez mind Endinek szól, hogy 10-20ezer forcsik legyenek ráköltve, hogy legyen tisztességesen kitartva.
Hát ma reggel már valami olyat is magyarázott, hogy hiányzik neki a macskaól. Pont azért, hogy Endi vegye a lapot, és intézze neki, hogy legyen hol laknia, ne kelljen visszamenni a szállóra.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 12:02:44
x10)
Ennyi, tesa. Az elozo live-ban is azzal baszogatta, hogy az annya miatt van Minden es csinaljon valamit.
A kis eloskodo nem engedi el amig meg van hus a csonton.
Had peregjen a plasztik.
SasszemSanyi
Jan 12, 2024 12:02:52
Ha ma találkoznak és Fügézni fog a pedofil, akkor jó eséllyel drog is lesz nála :))
Jan 12, 2024 12:02:52
koriander
Jan 12, 2024 12:09:02
Ahogy elnézem ennek a Sodinak már minden mindegy. Egyszerűen kaszáltak neki.
Régen volt még esze. Ha nem itt volna el, akkor még akár lehetett is volna egy normális élete. De ahogy látod nem a normalitás ami vonzotta, hanem a deviancia és a rosszindulat. Már gyereknek is ilyen volt. Pusztulásra volt ítélve már születésekor. Majd most nemsokára abortálódik így utólag.
Jan 12, 2024 12:09:02
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 12:47:26
x30)
Pedig hányszor megfogadta már a gyagyás fhasz, hogy ő aztán soha többet nem támogatja anyagiakban tranyónak ezt az életvitelét. :DD Nyelftanilag persze megint nem adott neki pénzt, csak a a szállást fizette.
Goldának azért mehet a videórészlet hogy Szandika helyett megint a faszpinát választotta a böszme fiacskája.
Azért az szép lenne ha az utolsó (első gyagya által fizetett) nap kibaszatná magát Tibi a szállásról :DD Egyébként meg kurva nagy bizalom lehet a két jómadár közt, gyagya hogy győzködte meg mutogatta hogy tényleg lefoglalta a szállást (hibásan vett vonatjegy integet)
koriander
Jan 12, 2024 12:53:03
Továbbra is vicces , hogy továbbá se lesz buzi Sodi önmaga szerinte akkor sem ha ma is megdöngeti Tranyót aki a saját bevallása szerint nem nő. 😀
Jan 12, 2024 12:53:03
fassssssssssssszom
Jan 12, 2024 13:07:03
Jan 12, 2024 13:07:03
-
Jan 12, 2024 13:09:41
így, hogy bejelentetted, tuti le fog menni. ja, nem.
Jan 12, 2024 13:09:41
ascites
(
x57)
Jan 12, 2024 13:11:02
x57)
Most vagy én vagyok hülye, vagy nem tudom. De nekem nem lenne pofám odamenni egy állásinterjúra, vagy találkozóra úgy, hogy egy korty alkoholt is ittam volna. Ennyit változott a világ, hogy ma ez a divat? Mert akkor fejlesztenem kell magam.
Szerintem csak az AMS-hez ment, oda meg minek kínozza magát megvonással, nem tilos bűzlő szájjal odamenni.
Állásinterjút délutánra szervezett volna (pontosabban akkorra szervezte), hogy ne kelljen szállást foglalnia. Az AMS vegzálhatta be péntek délelőttre.
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 13:12:46
x11)
Kerdeses, mennyire volt ez onkentes? Ha egyszer zaklatni kezdett valakit, nem nagyon tud leallni a Sodi. Lehet az osztrak rendorok a lelkere beszeltek, hogy nagy baja lehet belole, ha csak Szandika kozeleben talaljak.
Endre
Jan 12, 2024 13:18:12
Ebbol is latszik, hogy a Sodi mindig gyoz, mindig mindenki felett sikert arat!
Na csatornapatkanykodas, csá.
Jan 12, 2024 13:18:12
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 12, 2024 13:34:01
x1)
Most látom,hogy szinte tepertél a tibinek,hogy lefoglalhasd neki a szállást, remélem most már tényleg rájönnek a melócsák,hogy egy kokány semmirekellő szhar vagy. Lassan úgy sem lesz már szükség az ilyen örök juniorokra.
Hihetetlen belegondolni,hogy évek óta abból él,hogy 1-2 hónapra beangolnázik egy munkahelyre majd kibasszák és ez egy végtelen körforgás. A kurva anyádat most már meg annak is aki úgy vesz fel,hogy nem veszi észre,hogy pár éven belül volt vagy 20 munkahelyed.
Hihetetlen belegondolni,hogy évek óta abból él,hogy 1-2 hónapra beangolnázik egy munkahelyre majd kibasszák és ez egy végtelen körforgás. A kurva anyádat most már meg annak is aki úgy vesz fel,hogy nem veszi észre,hogy pár éven belül volt vagy 20 munkahelyed.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 13:38:39
x8)
A Zsebköcsög azért azt jól tudja, hogy Golda mamához nincs visszaút. S azt is tudja, hogy Endre ebből a gödörből már nem mászik ki. Nem véletlen, hogy nem tartott a Veknivel Bécsbe. Annyit még lát a Púposban, hogy egy kis sörikére meg szállásra valót ki tud szedni belőle, de mást már nem. Endre meg akkora madár, hogy a faszpina elvakítja. Csak a prosztataválladékos üreg ami a szeme előtt lebeg. Ő még hisz abban, hogy összeszedi magát, mert az autipajzs még pislákol. S a jogsi is azért kell neki, hogy azt érezze, hogy az univerzum mellette áll. Mert ha jutalmazza, akkor sikerül az élete. Ez a SodiLogika. Ezt már előadta egy-kétszer, pl. befizetem a John Harrist mert akkor ah univerzum tudni fogja, hogy neki előre kell haladnia. Mondjuk ez nem jött be.;)
Viszont azért ha belegondolunk, régebben hamarabb tudott munkát szerezni. Ez most nem akar bejönni.:)
Heki a traki
Viszont azért ha belegondolunk, régebben hamarabb tudott munkát szerezni. Ez most nem akar bejönni.:)
;)
Jan 12, 2024 13:42:37
Innentöl tènyleg igaz.Ennek a faszkalapnak mindent lehet.Ezt ma is làthattuk-hallhattuk.
Jan 12, 2024 13:42:37
Klohek
(
x12)
Jan 12, 2024 13:57:41
x12)
endre, jól hallottam reggel, hogy sörön, és wc papiron kívül mást nem is ettél?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
MegintKezded
(
x6)
Jan 12, 2024 13:58:57
x6)
De, a pólójára száradt fikát nassolja hazafelé a vonaton majd.
BorSodi
Jan 12, 2024 14:28:43
Bárcsak a jogsival is így lenne. Na PÁV csá Na csatornapatkanykodas, csá.
Jan 12, 2024 14:28:43
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 14:34:16
x48)
ha nincs kéznél a pulcsi akkor néha egy kis taknyot is
Nosztalgia délután
Jan 12, 2024 14:39:57
Mikor a fekélyes faszú cigány, aranyerét az épp a faszpina sebét nyalogató gyagyás arcára nyomta és a képet egy prostituált készítette.

Hihetetlen ez a mondat, de mégis minden szava igaz.

Hihetetlen ez a mondat, de mégis minden szava igaz.
Jan 12, 2024 14:39:57
ascites
(
x57)
Jan 12, 2024 14:40:33
x57)
Hogy örülhetnek neki azért is, mert ilyen betegen odamegy fertőzni.
Annyira szarul van, hogy még Tibihez sem pofátlankodott oda, mikor Gémeskútországban időzött, csak döglődött a hideg macskaólban. De az interjúra, AMS-hez stb. simán bemegy szétköpni a nemi erőszak alatt összeszedett nyavalyát.
Annyira szarul van, hogy még Tibihez sem pofátlankodott oda, mikor Gémeskútországban időzött, csak döglődött a hideg macskaólban. De az interjúra, AMS-hez stb. simán bemegy szétköpni a nemi erőszak alatt összeszedett nyavalyát.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 14:43:35
x23)
Azért Golda is hatalmas idióta. Decemberbe kiakadt mikor megtudta menyibe van eddig a jogsi. Majd ezután mikor a korcs hazajön vezetni, mert mintha azt mondta volna hogy Szerdán akart vizsgázni, tehát ez valoszinüleg bevolt tervezve neki, de aztán Balázs mondta neki, hogy 2 vizsga közt jó lenne azért picit gyakorolni (tipikus lehúzás szöveg) ezért a szerdai vizsga elmaradt. De az a lényeg hogy még ilyenek után is képes a macskaólba befogadni a korcsot Golda, még ha csak pár napra is. Bittner pénzt már szépen felélték a korcs állítása szerint (4000 euró maradt) majd ezek után elnézi hogy Bécs és Púpszász közt szaladgáljon a kibaszot jogsi miatt most is. Miközben jó eséllyel 3.5 hónap alatt (szeptember végi felmondás) melót se talált.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 14:46:01
x48)
ittner pénzt már szépen felélték a korcs állítása szerint (4000 euró maradt) majd ezek után elnézi hogy Bécs és Púpszász közt szaladgáljon a kibaszot jogsi miatt most is. Miközben jó eséllyel 3.5 hónap alatt (szeptember végi felmondás) melót se talált.
Én azon csodálkozom, hogy még mindig nem Berlint vette célba amikor úgy utálja Ausztriát, mint a szart.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 12, 2024 14:48:53
x38)
ASODI a Blahát fogja célba venni, mert teljesen lealjasodva rapszodikusan jár interjúkra, amiből nem lesz melócsá, ez már csak alibi az anyjának. ASODI elengedte a dolgot, most már csak a kötelező köröket futja a szállásért cserébe, ahogy a németórákra járt eleinte Vera néni ultimátumos unszolására. Azt viszont nem számolja bele a buta ASODI, hogy a trollok addig fogják törni az anyja orra alá a borsot, amíg az ki nem fogja lakoltatni a macskaházból, és mehet a picsába a púpján pörögni. Akkor majd lesz nagy lájfdéndzsör! Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 14:49:44
x23)
Szerintem a segély köti még oda és hogy Bécsböl könnyebben hazajön vezetni, vizsgázni mint Berlinből. Tényleg annyira rá pörgőt, hogy még ilyenkor se képes elengedni.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 14:53:12
x48)
Most lehetne érvelni, hogy Győrött is tudna forgalmit csinálni, de ugye akkor megint be kéne magolni az összes utcát és vizsgaútvonalat🤣
SyntaxError
(
x24)
Jan 12, 2024 15:00:40
x24)
Ezt látva azt hiszem lassan számolnunk kell azzal (is), hogy fifi ki fogja játszani a fogyi kártyáját is - elvégre papíros elmebetegként, ez nem csak nyelftanilag lenne igaz - és a fogyatékosságára hivatkozással (is) fog további pénzeket kizsarolni a jóravaló nyugati állapolgároktól.
Az már confirmed, hogy az LMBTQHDTV kártyát napi szinten dobja be - ezért is veszik fel a nyugati cégek - úgyhogy innen már nem lesz egy nagy mutatvány, hogy a fogyatékosságát is bevesse, csak 'péküljünk ki és legyen pííííííz....'.
Az már confirmed, hogy az LMBTQHDTV kártyát napi szinten dobja be - ezért is veszik fel a nyugati cégek - úgyhogy innen már nem lesz egy nagy mutatvány, hogy a fogyatékosságát is bevesse, csak 'péküljünk ki és legyen pííííííz....'.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 12, 2024 15:20:29
x7)
ASODI a Blahát fogja célba venni, mert teljesen lealjasodva rapszodikusan jár interjúkra, amiből nem lesz melócsá, ez már csak alibi az anyjának. ASODI elengedte a dolgot, most már csak a kötelező köröket futja a szállásért cserébe, ahogy a németórákra járt eleinte Vera néni ultimátumos unszolására. Azt viszont nem számolja bele a buta ASODI, hogy a trollok addig fogják törni az anyja orra alá a borsot, amíg az ki nem fogja lakoltatni a macskaházból, és mehet a picsába a púpján pörögni. Akkor majd lesz nagy lájfdéndzsör! Bizony!
Golda egy rozzant, alkoholista oregasszony. Barmikor beadhatja a kulcsot, masnap a vegrehajto viszi a hazat, aztan matematikai eselye se lesz barhol lakni.
A Sodinak nem eros oldala a hosszu tavu tervezes. Meg a kozeptavu sem. Igazabol neki egy honap a jovo, annal tovabb nem szamol semmivel sem.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 15:20:38
x23)
Hogy örülhetnek neki azért is, mert ilyen betegen odamegy fertőzni.
Igen, pont azt figyeltem én is, hogy talán valami nyavaját szépen összeszedett. Mikor még félpucér (?) volt, akkor még egy kis vakarozás is befigyelt nála, sok más mellet, pedig már tisztálkodás után volt, mert utána öltözni kezdet. Kitudja mit és hol szedett össze.
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2024 15:29:40
x24)
Ezt látva azt hiszem lassan számolnunk kell azzal (is), hogy fifi ki fogja játszani a fogyi kártyáját is - elvégre papíros elmebetegként, ez nem csak nyelftanilag lenne igaz - és a fogyatékosságára hivatkozással (is) fog további pénzeket kizsarolni a jóravaló nyugati állapolgároktól.
Te alkalmaznal programozonak egy embert, aki fogyatekos, csak azert mert fogyatekos, tudvan hogy sosem fog hasznot termelni a cegnek?
sörtötbontok
(
x8)
Jan 12, 2024 15:35:54
x8)
Sunka tájékoztatásra került azzal kapcsolatban, hogy Endre élő lájfszban közölte, hogy Szegeden összefütyizte a Sunka finom bőrét?
Azért ez elég kellemetlen Sunkára nézve, nem sokan mondhatják el magukról, hogy érintkeztek Endre fütyijével.
Komoly bánó átutalása tűnik szükségesnek, Endre.
Azért ez elég kellemetlen Sunkára nézve, nem sokan mondhatják el magukról, hogy érintkeztek Endre fütyijével.
Százéves Pumukli
Jan 12, 2024 15:51:30
Persze, hogy nem alkalmaznám, csak tudod ezekben a fejlett nyugati országokban van lehetősége perelni pl diszkriminálásért és így meg van kötve a keze a munkáltatónak is.
Képzeld el, hogy elmegy hozzád egy ember állásinterjúra. A beszélgetés alatt kiderül, hogy a versenyző alkalmatlan a munkára, mert olyan,mint a lépcsőház,sötét és korlátolt. Te értelem szerűen megköszönöd neki a részvételt és elküldöd a faszba.
Egy értelmes ember ilyenkor ezt elfogadja és folytatja tovább az állás keresést. Az ilyen sodi félék nem ezt csinálják. Elkezdenek alternatív lehetőséget keresni a munkáltató megszívatására. Pl elindulnak azon a vonalon, hogy őt azért nem alkalmazza a cég, mert egy cigány, vagy mert meleg, egy transzformátor, stb és nem pedig azért,mert sötét,mint a föld.
Ilyenkor ha jogi útra kerül a dolog, könnyen belefuthat abba a cég, hogy kártérítést kell fizetnie a delikvensnek.Ez azért van,mert vannak olyan nyomorult ügyvédek,akik az ilyen "diszkriminált" jóemereket képviselik.Persze ők is tudják,hogy ezek nyomorult véglények és a cégnek van igaza,de mivel vannak ilyen kis jogi kiskapuk,ezeket kihasználják.
Magyarországon is csinálnak hasonlókat. Itthon inkább az pörög, hogy börtöntöltelékek perelik ilyen ügyvédek segítségével a különféle fegyházakat a nem megfelelő körülmények és ellátás miatt.
Jan 12, 2024 15:51:30
habos babafos
(
x3)
Jan 12, 2024 16:10:02
x3)
Nem szeretnék annak a szerencsétlen baleknak a helyében lenni akit tegnap a tranyó be akart hálózni. (Ezért nem élek tudatmódosító szerekkel.)
Ezt nyjem értyem
Mitokondrium
(
x7)
Jan 12, 2024 16:12:09
x7)
Ausztriaban minden 25 munkavallalo utan egy fogyatekost is kell alkalmazni a cegeknek.
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://ec.europa.eu/social/BlobServlet%3FdocId%3D26836%26langId%3Den%23:~:text%3DThere%2520is%2520an%2520employment%2520quota,with%2520disabilities%2520per%252025%2520employees.&ved=2ahUKEwjrm7P6j9iDAxUP9wIHHTeqAbYQFnoECA0QBg&usg=AOvVaw3ASDFV2yaDRsJ7BR1jWtdw
Ez nem kivansagmusor, ha nincs meg a fogyi minden huszonot melos utan, extra adot kell fizetni a cegnek. Raadasul adokedvezmenyt kap a ceg a fogyatekos fizetesere.
Vagyis, ha ugy nezed, hogy rank basznak 20k extra adot, ha nincs eleg fogyatekosunk, de itt van ez a futobolond, akit adomentesen, havi negyezerert alkalmazunk, az akkor is jo uzlet a cegnek, ha otthon futyizik egesz nap.
habos babafos
(
x3)
Jan 12, 2024 16:16:06
x3)
Ne adjunk már ötletet a gyagyásnak mert még képes és tényleg megcsinálja. Ez konkrétan az álom munkakör lenne a számára.
Egyébként pedig attól, hogy valaki fogyatékos még nem biztos, hogy nem tud hasznot termelni a cégnek! (persze a gyagya már elitta az amúgy is kevés agyát)
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 12, 2024 16:16:53
x6)
Gémeskútországban is így van, fogyi utàn adókedvezmény, ha nincs akkor fizetnek. De gondolom nincs pontos munkakörre leírva, meg egy roki tud jó ITs lenni, ilyen Gyagya féle kevésbé
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mitokondrium
(
x7)
Jan 12, 2024 16:19:12
x7)
Nyilvan, a cegnek az a jo, ha csinal is valamit. Az egyik munkahelyen volt a torpe programozo, na o a fonyeremeny, teljes erteku munkatars, megis jar ra a fogyikedvezmeny.
De nyilvan, ha a kvotahoz mar csak egy-ket ember kell, lehet ugy vannak vele, hogy oke, vegyuk fel, aztan hetente egyszer egy meetingen ranez a fonoke, hogy el -e meg?
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 16:27:44
x10)
Sunka tájékoztatásra került azzal kapcsolatban, hogy Endre élő lájfszban közölte, hogy Szegeden összefütyizte a Sunka finom bőrét?
Geza baratunk Soha nem hagyna ki egyetlen elolajvot sem, hidd el. Ott volt o az isonzonal, doberdonal es akkor is amikor kiderult, hogy a szamarfaszt direkt hozzadorzsoltek.
Dehat mi ez ket jobarat kozott! Ugye Gezam!
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 16:36:01
x48)
Endre legalább a kurva nintendot vagy PS5-öt hozd el a bécsi raktárból.
kissendrevagyok
ascites
(
x57)
Jan 12, 2024 16:38:29
x57)
[...]
[...]
Na jó, de a fogyit takarítóként alkalmazzák, nem fejlesztőként évi 65k-ért. Vagy ha mégis, akkor mozgássérültet.
És a korcsnak nincs papírja arról, hogy fogyi, mert nem az. A személyiségzavar nem fogyatékosság és a púpja sem számít annak (ráadásul arról sincs papírja).
ascites
(
x57)
Jan 12, 2024 16:42:41
x57)
Minden körben 80-100 céghez jelentkezik, most a duplájánál járhat. Neki erre se ereje se képessége nincsen. A Bekora volt a legpipább, de ott is csak odáig jutott, hogy magyarul magyarázott ellenük egy lájvban, nekik nem fenyegetőzött és bíróságra sem ment.
Tibi_méhe
Jan 12, 2024 16:47:41
Ez a Tibi live alatti moderálástól tökre olyan érzésem van mintha egy discord moderátor lenne a fikás. Degenerált, pedofil, nem hetero és ez az élete.
Fosh Tartay
Jan 12, 2024 16:47:41
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 16:49:12
x47)
Hol bujkálsz buzi patkány?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 17:10:53
x3)
Hol bujkálsz buzi patkány?
szerintem a Fügeudvar felé tart, a makkját dugdosó mókuskájához
Tyrion
Jan 12, 2024 17:12:09
Miért lájvban foglalt (elvileg) szállást a tranyónak?
Biztos, hogy ott lesznek?
Csak kérdezem.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Csak kérdezem.
Jan 12, 2024 17:12:09
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 12, 2024 17:15:27
x1)
Büdös köcsög felveteti magát egy munkahelyre aláija a szerződést majd 1 hónapnyi fizetés és végkielágités után távozik..fhúú a kurva anyját.. Ez mekkora élősködés na ez nagyon felbasz és direkt erre játszik a kurva anyját
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 17:16:18
x3)
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Tranyó tuti, hogy ott lesz. Már off-on volt, mikor Fikással beszélt — hisztizett, hogy nem tud helyet foglalni, pedig hogy szereti azt a lyukat, és Gyagyás lojálisan foglalt neki.
De nagy a gyanú, hogy Fikagép ma megy haza, és útba ejti a Fügét (gondolom, úgy van vele: ha má’ kifizettem); plusz, a tegnapi sikertelen vadászat után Transzpárducnak már mindegy, csak csomagoljon valaki belé egy faszt.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 12, 2024 17:16:53
x47)
Csak kérdezem.
Csak kérdezem.
Vélhetően nem, de nem szabad lebecsülni az ostobaságát
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 12, 2024 17:17:08
x1)
Az osztrák adófizetők pénze tibigélre sörikére meg arra megy el,hogy a poshadt gombás trippeles faszpinának szállódai szobákat fizetsz
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 17:20:23
x23)
Gyagyás, azon mosolygok egész nap hogy azt állítod tegnap óta hogy milyen jót tettünk veled hogy ellintézték az albérletcsát a trollok, mert úgyse tetszett a hely neked.
Te barom, odamentél Január másodikán. Mikor látták rajtad a lakótársaid, hogy egy antiszociállis barom vagy, akkor beküldtek az üres szobádba, hogy ne zavard őket. Mikor te ezt láttad és rájöttél, hogy a hirdetésbe nem erről volt szó, akkor nem ám hogy hátat fordítottál volna nekik, hanem kértél magadnak egy matracot és eltöltöttél igy 5 napot ott. Szerinted menyire kell ehhez debilnek lenned?
Te barom, odamentél Január másodikán. Mikor látták rajtad a lakótársaid, hogy egy antiszociállis barom vagy, akkor beküldtek az üres szobádba, hogy ne zavard őket. Mikor te ezt láttad és rájöttél, hogy a hirdetésbe nem erről volt szó, akkor nem ám hogy hátat fordítottál volna nekik, hanem kértél magadnak egy matracot és eltöltöttél igy 5 napot ott. Szerinted menyire kell ehhez debilnek lenned?
Kakaspina
(
x24)
Jan 12, 2024 17:25:31
x24)
két rossz buzi
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jan 12, 2024 17:28:40
két rossz buzi
Szia Jutka! Miért vagy ilyen agresszív?
Jan 12, 2024 17:28:40
-
Jan 12, 2024 18:16:29
A tranyónak már be kellett volna jelentkeznie.
Patkánykodások vannak.
Patkánykodások vannak.
Jan 12, 2024 18:16:29
sörtötbontok
(
x8)
Jan 12, 2024 18:18:17
x8)
Endre, melyik buzifilm lesz az előjáték?
-
Jan 12, 2024 18:21:00
Szerintem a Kisherceg.
Van benne gyerek, rókázás és egy másik bolygón játszódik.
Mindenkinek amit szeret.
Jan 12, 2024 18:21:00
Fikás
Jan 12, 2024 18:25:59
Ejje most kivétejesen vájaszojok. Szólíts a neveden filmet fogjuk megnézni a tyityával! Na twink boyra recskázás csá!
Jan 12, 2024 18:25:59
Ténfép
(
x5)
Jan 12, 2024 18:26:17
x5)
Büdös köcsög felveteti magát egy munkahelyre aláija a szerződést majd 1 hónapnyi fizetés és végkielágités után távozik..
Élősködő rohadék buzi patkányok non plus ultrája, de az a hr-es is egy hozzáértetlen idióta szar, amelyik egyáltalán interjúra méltatja.
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 18:34:07
x30)
Azt viszont nem számolja bele a buta ASODI, hogy a trollok addig fogják törni az anyja orra alá a borsot, amíg az ki nem fogja lakoltatni a macskaházból, és mehet a picsába a púpján pörögni. Akkor majd lesz nagy lájfdéndzsör! Bizony!
Azért írtam délelőtt amit írtam: a vén zsidó kurva anyját kell ütni. Álszandika kérdezze fel szépen hogy miért fogadja még mindig be a púpos? Január 1-gyel takarodó, arról volt szó. Másfél millió fütyi után nincs jogsi, a lelépési pénz maradékából tranyót szállásol, rezsibe meg baszik adni. Hergeljük fel a vén posztkomcsi kurvát!
SyntaxError
(
x24)
Jan 12, 2024 18:36:51
x24)
google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://ec.europa.eu/social/BlobServlet%3FdocId%3D26836%26langId%3Den%23:~:text%3DThere%2520is%2520an%2520employment%2520quota,with%2520disabilities%2520per%252025%2520employees.&ved=2ahUKEwjrm7P6j9iDAxUP9wIHHTeqAbYQFnoECA0QBg&usg=AOvVaw3ASDFV2yaDRsJ7BR1jWtdw
google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://ec.europa.eu/social/BlobServlet%3FdocId%3D26836%26langId%3Den%23:~:text%3DThere%2520is%2520an%2520employment%2520quota,with%2520disabilities%2520per%252025%2520employees.&ved=2ahUKEwjrm7P6j9iDAxUP9wIHHTeqAbYQFnoECA0QBg&usg=AOvVaw3ASDFV2yaDRsJ7BR1jWtdw
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Pontosan így működik a dolog.
Köszönöm. Magam sem tudtam volna logikusabban leírni.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 19:03:20
x45)
Riadó Felhívás!
Ujszaszon keresik az összes esküvővel kapcsolatos képet, és mivel tavaly júliusban volt egy Kaffka Tibor és Kiss Endre Farkas esküvő ujszaszon, itt az alkalom

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ujszaszon keresik az összes esküvővel kapcsolatos képet, és mivel tavaly júliusban volt egy Kaffka Tibor és Kiss Endre Farkas esküvő ujszaszon, itt az alkalom

CafkaMarci
(
x6)
Jan 12, 2024 19:04:24
x6)
Ha a tranyó ma este nem lájvol be, akkor ezek ketten biztos, hogy a fügében fertelmeskednek. Valami kaját rendelek nekik, nehogy megéhezzenek.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 19:05:38
x48)
Ha a tranyó ma este nem lájvol be, akkor ezek ketten biztos, hogy a fügében fertelmeskednek. Valami kaját rendelek nekik, nehogy megéhezzenek.
sárgaborsófőzeléket üresen :D
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 19:05:58
x23)
Na a tegnapi 444-es Grand Theft Viktor VI trailer után még egy, ha nem baj.
www.youtube.com/watch?v=ZtxDdgNkVV8
Gyagyás, ide se fértetek be a férjeddel. Pedig aztán ez tele van trashekkel pl MC Pista, Vadász Gyula, Busák...
Na majd talán Tematikus Endre intéz neked is hasonlót, ha már trashnek is egy nagy 0 vagy!
www.youtube.com/watch?v=ZtxDdgNkVV8
Gyagyás, ide se fértetek be a férjeddel. Pedig aztán ez tele van trashekkel pl MC Pista, Vadász Gyula, Busák...
Na majd talán Tematikus Endre intéz neked is hasonlót, ha már trashnek is egy nagy 0 vagy!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 19:06:27
x8)
SyntaxError
(
x24)
Jan 12, 2024 19:14:53
x24)
Riadó Felhívás!
Remélem Sodi már régen beküldte az esküvői képeit. Nagy kár lenne, ha erről a szép párról nem lenne kiállítva egy-két kép.
Aztán majd Duró Dóra bezáratja az egész kócerájt.
De csak természetesen azután, hogy Endre tájékoztatja Nováknét, hogy milyen fertő van ott púpszászon.
CafkaMarci
(
x6)
Jan 12, 2024 19:16:13
x6)
Köszi az ötletet. Egy tesco-s megrendelést (vagy valami hasonlót) le is adok nekik.
SyntaxError
(
x24)
Jan 12, 2024 19:16:24
x24)
Ez egy annyira "régi" klasszikus, hogy fifi adóssága azóta csak tovább nőtt :D
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 12, 2024 19:17:40
x48)
Azóta hízott vagy 30 kilót, nincs az már 15 se 🤣
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 12, 2024 19:18:31
x21)
Aztakurva, szakadok 😂😂😂😂
tyodika
Jan 12, 2024 19:20:13
Azért üldöznek engem, mert szeretem a gyerekeket.
Jan 12, 2024 19:20:13
balek
(
x10)
Jan 12, 2024 19:25:47
x10)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 19:26:27
x3)
Lehet, hogy kicsit OFF topic, de Sodi kajak 170 centi? Én azt hittem van vagy 180-185 ilyen arányokkal… így csak még inkább amorf ez a gnóm.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 12, 2024 19:26:38
x4)
Aki lemaradt volna fikás szerepléséről:
youtu.be/lXgrtER1UdU?si=6I5KpfizOKs4qluS
youtu.be/lXgrtER1UdU?si=6I5KpfizOKs4qluS
Ezek hogy a gecibe néznek ki.. már megint ??!! XDDD

NSZKSZ!
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 12, 2024 19:27:18
x21)
Lehet, hogy kicsit OFF topic, de Sodi kajak 170 centi? Én azt hittem van vagy 180-185 ilyen arányokkal… így csak még inkább amorf ez a gnóm.
Ja, nem túl magas. Jobb esetben max kb 175.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 12, 2024 19:33:31
x21)
Van erről egy jó kis videó 😂
youtu.be/vkPdwb9zWLQ?si=fTVdw_s8i49o5Xb4
168 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A trollszok közül senki nem akarja kirúgatni onnan a herélt köcsögöt, az egyetlen, aki sunyi módon ki akarja rúgatni onnan, az Kiss Endre Farkas, nézd csak meg az aláírást!