Igaz, a képen Kaufmann látható, amikor még korábban nőként élt, Kalmár Lívia Gyöngyi néven
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Pedig biztos mindenbe is belejavitott, megse segitett. Mi lehetett a baj?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
2030tól állok rendelkezésre!
Na jogsi, csá
Majd álmomban!
Ja az nem lesz.
Még, igazat is mondana...
Lehet hogy magassarkúban volt a Tibi *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Andi egy Gallery Nomad nevű vállalkozáson dolgozott, ami művészeket (és talán) vásárlókat kötött volna össze. Ennek a projektnek volt egy weboldala, amit a korcs gányolt össze egy belső levelezőrendszerrel, amin a hírlevelek mentek ki, de Andi és Chris is ezen keresztül érintkezett - gondolom a Galleryvel kapcsolatos dolgokról. Hogy miért nem valami kész szolgáltatást használtak? Mert retardok.
A fikás ezt azért tudta olvasni, mert ő maga hákolta össze, és így telerakta stalkerfunkcióval: Andi jelszavai mellett az összes leütését és kattintását naplózta. Volt egy alkalom, mikor Andi elírta a jelszavát és hirtelen azt hitte, hogy rosszul emlékszik és mást adott meg, úgyhogy több jelszóval is megpróbált bejutni. Ezeket a jelszavakat a gyagyás mind elmentette és megpróbált velük belépni Andi gmailjébe is, de az nem sikerült, mert Andi ott nem azokat használta, amiket tudtán kívül megadott a korcsnak.
Viszont Andit kizárta 12 órára a gmail a hibás próbálkozáso miatt, a korcs ekkor írta fel magának, hogy "feltörést tagadni" :D
Na latodlatod
Punszisza a lekjopp!
Bezzeg amikor itt elhangzott az a kérdés, hogy mi Andi unokatesójának a neve, akkor még nem esett le a gyagyásnak, hogy baj van. Valamely trollnak sikerült a jelszóemlékeztetőn át bejutni, mert az egyik kérdésre ez volt a nagyon titkos válasz :D
Napokig ment a hiszti, hogy "Adjátok vissza neki"
Faszom
forum.sodika.org/?pageNo=3261#comment-335108
Itt indul a sztori a klasszikus bőrré áztammal.
Faszom
Jó ezt mindenképpen érdemes konzervvérnek átpörgetni, megint könnyezek a nevetéstől. Ez a barom odament, mert "Andi" megonvitálta xDDD
Faszom
Ezen karmok alatt több szar maradhatott gyagya seggéből, mint tibor töppedt kőműves ujjain.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Na már akkor is durván zaklató volt a pedofil
Ezt felírta magának valami autiexcelbe, nehogy elfelejtse letagadni, majd utána bemutatta valami lájvszban, ezzel kvázi beismerve, hogy ő volt?
Fikás, te újra és újra meg tudsz lepni. Legközelebb levegőt venni felejts el légyszíves.

Faszaság van endre? Minden retardált átmegy? :D
Na tejhabosítás, csá.
Saját_adataim.Xls
*integet*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Idióta faty, ratardáltat írtam. Na PÁFF kettő, csá!
Csak a ratardáltak.Endre retardált, így ő nem.
Egy retardált biztos nem. :D
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Egy olyan emberről beszélünk, aki élő adásban villantja meg a jelszavak.txt-t :D Fantasztikus nap volt az is.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Az elmebeteg rendszeresen csinalt hasonlokat. A legtobb aldozatanak csinalt ilyen hasznalhatatlan webes szarokat amikben pl megadott jelszavak voltak igy neki teljes kontrolja volt minden felett.
Ahogy azt a lamantinnal is lattuk, nem bir magaval a zaklato elmebeteg es minden aldozatanak a szemelyes levelezeset megosztja vagy azokat zsarolni probalja vele.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Már teszi, szombaton nagyon fájlalta a fogait. Bízzunk a legjobbakban!
Azt tudom, hogy fogyatékos, inkább azon a részén lepődtem meg a dolognak, hogy annyira hülye, hogy emlékeztetőt kell írni, hogy letagadja, hogy valami illegálisat csinált. Azt gondoltam, ennyi életösztön még a korcsban is van. Legközelebb majd jobban odafigyelek.
Fogóval húzatja ki vagy Endre fizeti.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Endre, 400€-ért tudok egy orvost okosba.
Kényszeres, azért csinálja ezt is. Úgy érzi irányítja az életét, ha leírja ezeket.
Mivel szétszórt és súlyosan figyelemzavaros.
Ennek ellenére rendzseresen lebuktatja magát, mert a világképe torz és képlékeny, ha valamire rápörög, csak arra koncentrál, minden mást ahhoz hajlít, és így kicsúsznak az infók.
Andinéni annyiban speciális eset, hogy a korcs végül meggyűlölte, kifordult a történet, mert a nő "lerugta magáról", és ott is volt gyilkossággal fenyegetőzéstől kezdve minden, merthát a tyodi mást képzelt, mint ami történt, és ez megengedhetetlen, stb,stb.
Akkori rohamaiban osztotta itt meg ezeket.
Még valami "Andika lejárató videók" is készültek, amit kurvára nem nézett meg senki, talán csak pár elszántabb troll elemzés céljából, 3x gyorsításban, de ők is értékelhetetlennek és zavarosnak találták.
Áh...döbbenet, hogy tud ilyen sokáig életben maradni.
Mondjuk elég hosszú volt az út a buzgó, mamahergelő hobbinácitól az lmbtq-hasvízkórig.. és még nincs vége.. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Kár hogy nem lettek archiválva (?) napi Gayza vibeokat érzek
Ne kapacitalt. A MOL tornyot is le kellett zarni mert a tibi odaszart a kilato teraszra.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azért gyagya kurva nagy mázlista ezért is, hogy nem dörrent még be komolyabban egy foga vagy az ínye sem.
Ezek a lejárató akármik a gyagya minda-perek vagy kakásrósza korszakára hasonlít, csak itt ő a "főszereplő" elmebeteg is egyben.
Még felbukkanhat valahol, egyik yt csatornája eltűnéséval lettek elérhetetlenek szerintem.
Értékelhetetlen majdnem összefüggéstelen félhomályos motyogások és általa rögzített korábbi videobeszélgetések elegye, amiket kontextus nélkül szinte meg sem lehet érteni, most konkrétan miről is van szó.
Mert a gyagya ezeket a kaputelefon alatti minsőségű alig érthető skype "bejátszásokat" is agyon vagdosta úgy, hogy az auti agyában az ő "sérelmét" hozzák ki, de kívülállónak ez már így teljesen érdektelen és követhetetlen.
2 orbit van állandóan a szájában, én nem csodálkozom.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Dehogynem, Linzben a covid elején megtörtént ez.
Akkor fájdalomcsillapítóra ivott napokig, itt drukkoltak a trollok, hogy egyszercsak forduljon fel..
Plusz előtte két nappal: A covid kamu, az 5g okozza, nem is létezik, nincs is járvány, kamu halottak, nem is léteznek vírusok(!), szokásos minden alatti fullkretén szarságok mentek.
Fogfájás, --->fogorvos: Hogy képzeli az orvos, hogy az éces(!), halálos beteg covidosakat ugyanabban a székben ellátja, ahova majd ő ül, ez gyilkosság(!), meg akarják ölni a sodit.
Hatalmas műsor volt az is :D
Voltam ott, neki tiszta pénzkidobás lenne, a vén perverz csak egy meztelen kisfiút festett. Sodi stílusa inkább az orosz absztrakt, pl. Malevics fehér négyzete.
Fogakkal kapcsolatban az eddig látottak alapján a Kozmánál a legrosszabb a helyzet. Nála a fogágybetegség vitt mindent. Mondjuk a fogakkal nem érdemes szórakozni, mert nem egy ember halt már meg rossz fogak által kialakult súlyos állapot miatt.
Mondták már neki a trólok, de nem ment el.
forum.sodika.org/?pageNo=13474#comment-1362786
Hol és mikor volt itt szó valódi pedofil oldalról?
Ez nem Berlinben volt még?
Valami többnapos ünnep alatt már annyira szenvedett, a marokszámra szedett fájdalomcsillapítók már nem értek semmit, hogy végül elment az ügyeletre. A nő meg a röntgen után azt mondta neki, hogy 4-5 fogát azonnal ki kell húzni, menthetetlen.
Talán a fájós fogát kihúzta ott helyben, aztán persze nem ment már vissza folytatni a kezelést.
Én sem értem, hogy azóta ez nem jött megint elő.
Mivel kb. alig eszik, ezért jó hogy nem fájdul bele a foga a folyékony kenyérbe.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nosztalgiázok itt az e-mail feltörős thread kapcsán. Endre, ezekből hányat pipál ki a fasztalan csövesed? Azt hogy nem bombázó az tisztasor, a többi érdekelne.
Kábé így volt, de egy kicsit viccesebb.
A gyagyás feljegyezte az utolsó másodpercet is, amit a Gallery Nomadhoz kapcsoló dolgokkal töltött egy autiexcelbe. Ennek úgy 2/3-át a stalkerfunkcióival begyűjtött adatok elemzése (pl. megjegyzések arról, hogy mikor kelt és feküdt Andi, összesen hány másodpercet olvasta a neki küldött boldozott levelet stb.) és a saját zaklató tevékenységének naplója töltötte ki (pontosan mikor, milyen fórumon írt/üzent/hagyott nyomot Andinak stb.). Ebbe írta fel a „feltörést tagadni”-t is.
A „szakítás” után nagyon verte itt a mellét, hogy mennyit dolgozott a piszkos kis fruska Gallery Nomadján és ezt bizonyítandó, kibaszta az említett stalker-naplót. Mikor a trollok felfedezték ezt a részletet, azonnal leszedte a fájlmegosztóról, kicenzúrázta és úgy rakta vissza. Csak screenshootok maradtak és idézetek a fórumon.
Szóval igen, ő maga osztotta meg a fórumon a dokumentumot, amiben ilyenek voltak:

(a legalsó sorban kell kezdeni és úgy olvasni felfelé + a bal első oszlop, hogy mikor kezdte el a „feladatot’, a mellette lévő, hogy mikor fejezte be, amellett pedig hogy nettó mennyi volt a feladattal töltött idő)
Ezzel a doksival akarta meggyőzni a trollokat, hogy szarrá dolgozta magát, miközben olyanokat jegyzett fel, hogy 57 percet gondolkodott, hogy mit mondjon Andinak, mert kizáratta a gmailjéből egy béna feltörési próbálkozással, de végül úgy ítélte meg, hogy nem mond semmit.
Még ha eddig nem is tudott róla, egyszerűen leszarja.
Te is tudod, hogy halva született ötletnek tartja.
Az egyetlen ami mérvadó lehet, hogy a pedofil még azt a pénzt pazarolja, amit az anyja kezel.
Btw: én a fűtés számlára leszek kíváncsi.
Szerintem jót fogunk nevetni. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Nem is, mert Tibó rakétázó
Endre egy pedofil!
Kellett volna egy olyan sor is, hogy "kitoltottembaz excelt" es akkor olyan vegtelen ciklusba kerul, jogy a mai napig azt irogatna.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
21-ben elhúzta a púpját fogdokihoz, az évértékelő flokkban hetyetyézett róla hogy folytatni kéne a megkezdett kezelést, meg egyszer-kétszer felpüffedt pofával jelentkezett. Fogkő leszedés, tömés, ilyesmi tuti befigyelt.
A covidos, foghúzós eset szerintem is Linz előtt volt. Vagy max az évad elején de 21 október előtt, az pisztos.
Kérsz fincsi trollfaszt a szádba fikás geci születésnapod alkalmából? Hiányoznak a linzi idők? Méglótehénszart is kaptál postán. Hálátlan köcsög!
Ez annyira Endres! Uszkos, fekete fogcsonkok sorakoznak a zapfogai helyen, mindegyik csak arra var, mikor fejleszthet egy fasza talyogot. Ugyhogy nyilvanvaloan nem a fogait szedeti rendbe, hanem kutyukre szorja el a penzet, meg Markcicanak kuldozgeti, a fogacskak meg hadd rohadjanak csak tovabb!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
2015 óta nem sok minden változott :)
Ugyanígy. Elitta / -kütyüzte volna.
8 órázó szürkeegér
Istenem, az a vekniszerkezet! XDDD
Marmint, hogy elfogadja e kenopenzt?
Ritkán írok mostanában, de én inkább azt kívánom, hogy dögölj meg még idén, Púprém!
🕎Endigame🕎
Ez egy nagyon nehéz kérdés szerintem. Néha én is ezt kívánom, ugyanakkor nagyon sok mocsokságot csinált már, az eddigi 42 éve alatt. Amik miatt többek közt ez a fórum is működik, utólag is boldog 12 születésnapot ehhez, amik miatt kijár neki még a szenvedés. Az a szenvedés, ami azért már elindult nála, lásd a macskaólba vegetálást. Szóval nagy baj lenne ha ezek után hamar megdöglene.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Neked nem megmondták, ne írj ide? Hányszor kell kipontozni ahhoz, hogy megértsd?
Kibaszott retard.
Amíg nem spamel én leszarom tbh :D Lehet tanult belőle.
Idén vajon mi vár rád Púpszászon? Egy újabb troll kerítés, vagy sikerül leégetned a 6 négyzetméteres putrit?
Fixen tranyózik, bármi csak legalább születésnapján ne maradjon egyedül. Múlt héten is még az utolsó fillérekből is játszotta a Csekonics bárót. Ég a Bittner pénz maradéka is
Az a groteszk, hogy a "rajongói fórumon" többen "kívántunk" neki "boldog" születésnapot mint a való életben.. :DD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Gayza jelképes 500 euróért felköszöntené szerintem.
puskapoj
Mit hazudsz már megint?
A tranyó elsirta, hogy nem tudsz normálisan beforditott faszt nyalni! Mondjuk semmit sem tudsz normálisan csinálni, mert egy hikomat elmebeteg vagy mozgáskoordinációs zavarokkal, buzikat megszégyenitö metakommunikációval.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 16, 2024 17:32:31
x44)
Csuldige bár hasonlít de ez biztos nem az
Igaz, a képen Kaufmann látható, amikor még korábban nőként élt, Kalmár Lívia Gyöngyi néven
Bubuka
(
x13)
Jan 16, 2024 17:55:12
x13)
Gyagyás!
Töröld bele a hányást a pulóveredbe, keresd meg a szemüvegedet amit a macskaólban csapkodva és nyüszítve eldobtál valahova aztán lődd fel a liveot, hogy miért basztak meg ismét a forgalmi vizsgán!
Volt ma vizsga, ugye? :D
Töröld bele a hányást a pulóveredbe, keresd meg a szemüvegedet amit a macskaólban csapkodva és nyüszítve eldobtál valahova aztán lődd fel a liveot, hogy miért basztak meg ismét a forgalmi vizsgán!
MaxPayne
(
x24)
Jan 16, 2024 18:04:28
x24)
Gyagyás!
Pedig biztos mindenbe is belejavitott, megse segitett. Mi lehetett a baj?
-
Jan 16, 2024 18:05:18
Sneci a sárga kotonsapkában olyan magas, mint a férje, mindketten alulról ostromolják a 160-as tartományt.
mifan? tranyó ~165 a gyagyás meg ~175 Jan 16, 2024 18:05:18
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 16, 2024 18:06:32
x5)
Mizu endre, megvan már a plasztik?
Na tejhabosítás, csá.
Jogsi 2030-ra
Jan 16, 2024 18:15:44
Mizu endre, megvan már a plasztik?
Jan 16, 2024 18:15:44
Teknős
Jan 16, 2024 18:17:36
Majd álmomban!
Ja az nem lesz.
Jan 16, 2024 18:17:36
Rumci
(
x2)
Jan 16, 2024 18:24:19
x2)
Endre mit vettél géjza törlesztéséből? Ja várj…
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Fullfing a hamis
Jan 16, 2024 18:35:37
Sodinak megvan a jogosítvány. 1000€-ba került neki. Mármint a nyilatkozatom.
Jan 16, 2024 18:35:37
Optimusz
Jan 16, 2024 18:40:26
Megnézném, ahogy betolja egy ilyen védett intézménybe...
-Ő itt a pájom. Akajom mondani Tibor. Csuldigung. Mejci. Őt használták ki gonosz embejek. Swingerben dugatták meg vicces színüekkel... höhö...
-És Herr Kiss, ön ezt honnan tudja?
-Én vittem oda és ott recskáztam a sarokban. Höhö...
-Ő itt a pájom. Akajom mondani Tibor. Csuldigung. Mejci. Őt használták ki gonosz embejek. Swingerben dugatták meg vicces színüekkel... höhö...
-És Herr Kiss, ön ezt honnan tudja?
-Én vittem oda és ott recskáztam a sarokban. Höhö...
Még, igazat is mondana...
Jan 16, 2024 18:40:26
sörtötbontok
(
x8)
Jan 16, 2024 18:43:03
x8)
Endre!
Írjad be szépen, hogy rendelkezésre áll-e a plasztik!
Az ORFK-s trollt ne terheljük ezzel, vagy a diákokat veri a Karmelitánál vagy a 71 km/h sebességgel száguldozókat trafizza a Váci úton, nem hiányzik neki az Endrézés.
Írjad be szépen, hogy rendelkezésre áll-e a plasztik!
Az ORFK-s trollt ne terheljük ezzel, vagy a diákokat veri a Karmelitánál vagy a 71 km/h sebességgel száguldozókat trafizza a Váci úton, nem hiányzik neki az Endrézés.
trolléga
(
x30)
Jan 16, 2024 18:44:39
x30)
mifan? tranyó ~165 a gyagyás meg ~175
Lehet hogy magassarkúban volt a Tibi *pr*
gobesug
(
x30)
Jan 16, 2024 18:46:26
x30)
Most 3 vagy 4 bukta van?
3 rol tudunk de volt egy dec 30 jan 2 is gyanitom igy mar 4.
Következő után vége Endre.
Mehetsz pszichológiai és motoros képességeidet mutatni, ami instant halál halál halaaal
Mehetsz pszichológiai és motoros képességeidet mutatni, ami instant halál halál halaaal
ascites
(
x57)
Jan 16, 2024 18:52:15
x57)
Én, - mint kései troll -, azt nem értettem, hogy annak idején a Gyagya mi módon tudta lurkolni Andi e-mail címén a leveleket? Tudom, hogy akkoriban valami kulizással megbízta az Andi egy weboldal ügyében, ekkor kaphatott volna hozzáférést hozzá? Vagy feltörte? Mondjuk az utóbbit a Gyagyás attribútumait tekintve nem nézném ki belőle, kivált nem azok után ahogyan a webshop kísérlete járt.
Andi egy Gallery Nomad nevű vállalkozáson dolgozott, ami művészeket (és talán) vásárlókat kötött volna össze. Ennek a projektnek volt egy weboldala, amit a korcs gányolt össze egy belső levelezőrendszerrel, amin a hírlevelek mentek ki, de Andi és Chris is ezen keresztül érintkezett - gondolom a Galleryvel kapcsolatos dolgokról. Hogy miért nem valami kész szolgáltatást használtak? Mert retardok.
A fikás ezt azért tudta olvasni, mert ő maga hákolta össze, és így telerakta stalkerfunkcióval: Andi jelszavai mellett az összes leütését és kattintását naplózta. Volt egy alkalom, mikor Andi elírta a jelszavát és hirtelen azt hitte, hogy rosszul emlékszik és mást adott meg, úgyhogy több jelszóval is megpróbált bejutni. Ezeket a jelszavakat a gyagyás mind elmentette és megpróbált velük belépni Andi gmailjébe is, de az nem sikerült, mert Andi ott nem azokat használta, amiket tudtán kívül megadott a korcsnak.
ascites
(
x57)
Jan 16, 2024 18:53:35
x57)
megpróbált velük belépni Andi gmailjébe is, de az nem sikerült, mert Andi ott nem azokat használta, amiket tudtán kívül megadott a korcsnak.
Viszont Andit kizárta 12 órára a gmail a hibás próbálkozáso miatt, a korcs ekkor írta fel magának, hogy "feltörést tagadni" :D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 16, 2024 19:12:36
x17)
Na latodlatod
max5enutálnak
(
x47)
Jan 16, 2024 19:14:01
x47)
Elképesztő, hogy ez a gnóm milyen egy zaklató elmebeteg.
Na 10 percen belül 50 hívás és pszichiátria, csá!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Na 10 percen belül 50 hívás és pszichiátria, csá!
SyntaxError
(
x24)
Jan 16, 2024 19:19:26
x24)
Endre! Nincs veszve semmi! Megvan a megoldás!
Évekkel ezelőtt mondtad, hogy folyamatosan fogsz kriptóban megtakarítani és eToro-n is befektetni.
Ott a pénz tetyó!
Nem lehetsz ennyire feledékeny, hogy nem emlékszel mennyit tettél félre ezeken a szolgáltatásokon keresztül!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Évekkel ezelőtt mondtad, hogy folyamatosan fogsz kriptóban megtakarítani és eToro-n is befektetni.
Ott a pénz tetyó!
Nem lehetsz ennyire feledékeny, hogy nem emlékszel mennyit tettél félre ezeken a szolgáltatásokon keresztül!
kramalon
(
x8)
Jan 16, 2024 19:26:19
x8)
Bezzeg amikor itt elhangzott az a kérdés, hogy mi Andi unokatesójának a neve, akkor még nem esett le a gyagyásnak, hogy baj van. Valamely trollnak sikerült a jelszóemlékeztetőn át bejutni, mert az egyik kérdésre ez volt a nagyon titkos válasz :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 16, 2024 19:29:31
x38)
Sírós videó integet!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kramalon
(
x8)
Jan 16, 2024 19:29:41
x8)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 16, 2024 19:32:30
x21)
Ki(k) miatt nem lett meg ma a plasztik:
- Balázs,
- Troll Vizsgabiztos,
- Az autó,
- Szeles, fagyos idő,
- Troll kerékpáros/gyalogos/autós aki miatt megbukott,
- Rossz volt az út dőlésszöge,
- Rosszul elhelyezett tábla,
- Sodikafórumos trollok,
- Szandika
- Jovina és az LMBTQ kommuna,
-Én
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Balázs,
- Troll Vizsgabiztos,
- Az autó,
- Szeles, fagyos idő,
- Troll kerékpáros/gyalogos/autós aki miatt megbukott,
- Rossz volt az út dőlésszöge,
- Rosszul elhelyezett tábla,
- Sodikafórumos trollok,
- Szandika
- Jovina és az LMBTQ kommuna,
-
kramalon
(
x8)
Jan 16, 2024 19:34:17
x8)
Jó ezt mindenképpen érdemes konzervvérnek átpörgetni, megint könnyezek a nevetéstől. Ez a barom odament, mert "Andi" megonvitálta xDDD
keserke
(
x4)
Jan 16, 2024 19:39:41
x4)
Gyagya, nem gondolod, hogy így egy éves gémeskútföldi tartózkodás és megannyi shikertelen kísérlet után most már végre fel kellene hagyni azzal, hogy a jogsit kergeted és fontosabb dolgokra kellene koncentrálnod? Hagyd már ezt az egészet a picsába, neked a köfetkeszőket kell tenned:
- szerzel egy új melócsát, ez elméletileg már megvan
- szerzel egy germanisztáni albérletet, ezt is meg tudod csinálni
- továbbra is "pjogjamoszol" úgy ahogy eddig
- újraindítod a fiteós karriered
- magadhoz költözteted Tibit és mehet a show tovább
Ti szépen halálra szerezitek magatokat, mi pedig jókat röhögünk rajtatok. Mindenki boldog. The end.
- szerzel egy új melócsát, ez elméletileg már megvan
- szerzel egy germanisztáni albérletet, ezt is meg tudod csinálni
- továbbra is "pjogjamoszol" úgy ahogy eddig
- újraindítod a fiteós karriered
- magadhoz költözteted Tibit és mehet a show tovább
Ti szépen halálra szerezitek magatokat, mi pedig jókat röhögünk rajtatok. Mindenki boldog. The end.
trolléga
(
x30)
Jan 16, 2024 19:54:51
x30)
Endi csak arra válaszolj mégis azt hogy a faszba gondoltad ha a dízel Toyotának is leégeted a kuplungját, akkor a szakadt Suzukinak vagy Corsának mi lenne a sorsa? Azokat hogy vezetnéd ha sikerülne valami csoda folytán a jogsi? *pr*
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 16, 2024 20:01:57
x48)
Szandika tegnap kirakott egy új videót, lehet segítségre van szüksége ?
youtu.be/V_3hj9W4SkE
kissendrevagyok
youtu.be/V_3hj9W4SkE
Kakaspina
(
x24)
Jan 16, 2024 20:12:21
x24)
Szandika tegnap kirakott egy új videót, lehet segítségre van szüksége ?
youtu.be/V_3hj9W4SkE
youtu.be/V_3hj9W4SkE
Ezen karmok alatt több szar maradhatott gyagya seggéből, mint tibor töppedt kőműves ujjain.
Fatászpika
(
x2)
Jan 16, 2024 20:14:12
x2)
Pont 9, csöngetek a kapucsengőnél, semmi válasz.
Valaki szerencsére pont akkor ment be, utána mentem.
Felmegyek, csöngetek az ajtón, semmi válasz.
Város egy percet, semmi mozgás.
Már épp indulnék haza, amikor ajtót nyit a párja, és szó nélkül, tekintettel közli, hogy hát nem igazán gondolja úgy, hogy nekem be kéne mennem.
Elmondtam neki, hogy a levél miatt jöttem, ő meg rákérdezett az email címre, hogy közölte, hogy azt feltörték.
Idióták.
Valaki szerencsére pont akkor ment be, utána mentem.
Felmegyek, csöngetek az ajtón, semmi válasz.
Város egy percet, semmi mozgás.
Már épp indulnék haza, amikor ajtót nyit a párja, és szó nélkül, tekintettel közli, hogy hát nem igazán gondolja úgy, hogy nekem be kéne mennem.
Elmondtam neki, hogy a levél miatt jöttem, ő meg rákérdezett az email címre, hogy közölte, hogy azt feltörték.
Idióták.
Na már akkor is durván zaklató volt a pedofil
Kötőjel
(
x12)
Jan 16, 2024 20:19:12
x12)
"szó nélkül, tekintettel közli" undorral kevert gyűlölettel nézte chris a sodit.
vérdíj target nr. 1
fasiszta cigány
Jan 16, 2024 20:29:05
Ezt felírta magának valami autiexcelbe, nehogy elfelejtse letagadni, majd utána bemutatta valami lájvszban, ezzel kvázi beismerve, hogy ő volt?
Fikás, te újra és újra meg tudsz lepni. Legközelebb levegőt venni felejts el légyszíves.
Jan 16, 2024 20:29:05
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 16, 2024 20:30:32
x5)
Most 3 vagy 4 bukta van?

trolléga
(
x30)
Jan 16, 2024 20:35:49
x30)
Saját_adataim.Xls
*integet*
Tyodika
Jan 16, 2024 20:37:41
Idióta faty, ratardáltat írtam. Na PÁFF kettő, csá!
Jan 16, 2024 20:37:41
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 16, 2024 20:38:28
x8)
Endre! Azért a Zsebköcsög szépen leamortizálódott mióta veled van. A sok cigánykristály megtette a hatását rendesen. Olyan mint egy 60 éves öregember. Akkor lesz igazán szép ha a fogak is elkezdenek kipotyogni. Gyönyörűek vagytok ti igénytelen retardált faszkalapok.
Heki a traki
-
Jan 16, 2024 20:38:42
Csak a ratardáltak.Endre retardált, így ő nem.
Jan 16, 2024 20:38:42
keserke
(
x4)
Jan 16, 2024 20:40:34
x4)
Egy retardált biztos nem. :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 16, 2024 20:41:13
x13)
Egy olyan emberről beszélünk, aki élő adásban villantja meg a jelszavak.txt-t :D Fantasztikus nap volt az is.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 16, 2024 20:45:49
x10)
Saját_adataim.Xls
*integet*
*integet*
Az elmebeteg rendszeresen csinalt hasonlokat. A legtobb aldozatanak csinalt ilyen hasznalhatatlan webes szarokat amikben pl megadott jelszavak voltak igy neki teljes kontrolja volt minden felett.
Ahogy azt a lamantinnal is lattuk, nem bir magaval a zaklato elmebeteg es minden aldozatanak a szemelyes levelezeset megosztja vagy azokat zsarolni probalja vele.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 16, 2024 20:49:36
x21)
Endre! Azért a Zsebköcsög szépen leamortizálódott mióta veled van. A sok cigánykristály megtette a hatását rendesen. Olyan mint egy 60 éves öregember. Akkor lesz igazán szép ha a fogak is elkezdenek kipotyogni. Gyönyörűek vagytok ti igénytelen retardált faszkalapok.
fasiszta cigány
Jan 16, 2024 21:00:18
Azt tudom, hogy fogyatékos, inkább azon a részén lepődtem meg a dolognak, hogy annyira hülye, hogy emlékeztetőt kell írni, hogy letagadja, hogy valami illegálisat csinált. Azt gondoltam, ennyi életösztön még a korcsban is van. Legközelebb majd jobban odafigyelek.
Jan 16, 2024 21:00:18
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 16, 2024 21:02:34
x13)
Gayza
Jan 16, 2024 21:03:18
Endre, 400€-ért tudok egy orvost okosba.
Jan 16, 2024 21:03:18
C64korszak
(
x2)
Jan 16, 2024 21:14:49
x2)
, inkább azon a részén lepődtem meg a dolognak, hogy annyira hülye, hogy emlékeztetőt kell írni, hogy letagadja, hogy valami illegálisat
Kényszeres, azért csinálja ezt is. Úgy érzi irányítja az életét, ha leírja ezeket.
Mivel szétszórt és súlyosan figyelemzavaros.
Ennek ellenére rendzseresen lebuktatja magát, mert a világképe torz és képlékeny, ha valamire rápörög, csak arra koncentrál, minden mást ahhoz hajlít, és így kicsúsznak az infók.
Andinéni annyiban speciális eset, hogy a korcs végül meggyűlölte, kifordult a történet, mert a nő "lerugta magáról", és ott is volt gyilkossággal fenyegetőzéstől kezdve minden, merthát a tyodi mást képzelt, mint ami történt, és ez megengedhetetlen, stb,stb.
Akkori rohamaiban osztotta itt meg ezeket.
Még valami "Andika lejárató videók" is készültek, amit kurvára nem nézett meg senki, talán csak pár elszántabb troll elemzés céljából, 3x gyorsításban, de ők is értékelhetetlennek és zavarosnak találták.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 16, 2024 21:25:47
x4)
Áh...döbbenet, hogy tud ilyen sokáig életben maradni.
Mondjuk elég hosszú volt az út a buzgó, mamahergelő hobbinácitól az lmbtq-hasvízkórig.. és még nincs vége.. :D
Kakaspina
(
x24)
Jan 16, 2024 21:28:00
x24)
Gyagya, kaptam ma egy új SIM kártyát, biztos ami biztos megírtam anyádnak, hogy a pajtában csinált askenázi genetikai hulladék fia valószínűleg ma ismét megbukott forgalmi vizsgán.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
trolléga
(
x30)
Jan 16, 2024 21:30:00
x30)
Sodipatkány
(
x1)
Jan 16, 2024 21:30:27
x1)
Sodi!
A Szépművészeti Múzeumban a Renoir kiállítás 21-ig tekinthető meg, le ne maradj róla!
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
A Szépművészeti Múzeumban a Renoir kiállítás 21-ig tekinthető meg, le ne maradj róla!
noikabatgomb
(
x10)
Jan 16, 2024 21:33:34
x10)
Sodi!
Ne kapacitalt. A MOL tornyot is le kellett zarni mert a tibi odaszart a kilato teraszra.
keserke
(
x4)
Jan 16, 2024 21:36:24
x4)
Azért gyagya kurva nagy mázlista ezért is, hogy nem dörrent még be komolyabban egy foga vagy az ínye sem.
C64korszak
(
x2)
Jan 16, 2024 21:40:44
x2)
Ezek a lejárató akármik a gyagya minda-perek vagy kakásrósza korszakára hasonlít, csak itt ő a "főszereplő" elmebeteg is egyben.
Még felbukkanhat valahol, egyik yt csatornája eltűnéséval lettek elérhetetlenek szerintem.
Értékelhetetlen majdnem összefüggéstelen félhomályos motyogások és általa rögzített korábbi videobeszélgetések elegye, amiket kontextus nélkül szinte meg sem lehet érteni, most konkrétan miről is van szó.
Mert a gyagya ezeket a kaputelefon alatti minsőségű alig érthető skype "bejátszásokat" is agyon vagdosta úgy, hogy az auti agyában az ő "sérelmét" hozzák ki, de kívülállónak ez már így teljesen érdektelen és követhetetlen.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 16, 2024 21:48:23
x13)
2 orbit van állandóan a szájában, én nem csodálkozom.
C64korszak
(
x2)
Jan 16, 2024 21:49:19
x2)
Akkor fájdalomcsillapítóra ivott napokig, itt drukkoltak a trollok, hogy egyszercsak forduljon fel..
Plusz előtte két nappal: A covid kamu, az 5g okozza, nem is létezik, nincs is járvány, kamu halottak, nem is léteznek vírusok(!), szokásos minden alatti fullkretén szarságok mentek.
Fogfájás, --->fogorvos: Hogy képzeli az orvos, hogy az éces(!), halálos beteg covidosakat ugyanabban a székben ellátja, ahova majd ő ül, ez gyilkosság(!), meg akarják ölni a sodit.
molos troll
(
x2)
Jan 16, 2024 21:51:38
x2)
Sodi!
Voltam ott, neki tiszta pénzkidobás lenne, a vén perverz csak egy meztelen kisfiút festett. Sodi stílusa inkább az orosz absztrakt, pl. Malevics fehér négyzete.
Százéves Pumukli
Jan 16, 2024 22:32:08
Fogakkal kapcsolatban az eddig látottak alapján a Kozmánál a legrosszabb a helyzet. Nála a fogágybetegség vitt mindent. Mondjuk a fogakkal nem érdemes szórakozni, mert nem egy ember halt már meg rossz fogak által kialakult súlyos állapot miatt.
Jan 16, 2024 22:32:08
Pedocilin
Jan 16, 2024 22:43:45
Sodi!
Mondták már neki a trólok, de nem ment el.
forum.sodika.org/?pageNo=13474#comment-1362786
Jan 16, 2024 22:43:45
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 16, 2024 22:48:32
Ez nem Berlinben volt még?
Valami többnapos ünnep alatt már annyira szenvedett, a marokszámra szedett fájdalomcsillapítók már nem értek semmit, hogy végül elment az ügyeletre. A nő meg a röntgen után azt mondta neki, hogy 4-5 fogát azonnal ki kell húzni, menthetetlen.
Talán a fájós fogát kihúzta ott helyben, aztán persze nem ment már vissza folytatni a kezelést.
Jan 16, 2024 22:48:32
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 16, 2024 23:07:35
x21)
Mivel kb. alig eszik, ezért jó hogy nem fájdul bele a foga a folyékony kenyérbe.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 16, 2024 23:30:21
x6)
Nem. De hogy valami hasonló kategória a cél, azt már tudom.
Nem kell bombanő, elég ha vékony, nálam alacsonyabb, okos és kedves.
Na legyen kövér, ne legyen magasabb nálam, ne legyen buta, és ne legyen idegbeteg. Bombázónak nem kell lennie, de hogy okos legyen, az fontos.
Volt dolgom pár buta nővel, és az engem idegesít.
Meg labilis se legyen.
Nem kell bombanő, elég ha vékony, nálam alacsonyabb, okos és kedves.
Na legyen kövér, ne legyen magasabb nálam, ne legyen buta, és ne legyen idegbeteg. Bombázónak nem kell lennie, de hogy okos legyen, az fontos.
Volt dolgom pár buta nővel, és az engem idegesít.
Meg labilis se legyen.
Nosztalgiázok itt az e-mail feltörős thread kapcsán. Endre, ezekből hányat pipál ki a fasztalan csövesed? Azt hogy nem bombázó az tisztasor, a többi érdekelne.
Zsibuci
(
x5)
Jan 17, 2024 00:25:27
x5)
Boldog születésnapot Sodi!
.
Csak vicceltem, a kurva anyádat, remélem az utolsó volt!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
.
Csak vicceltem, a kurva anyádat, remélem az utolsó volt!
tyodika
Jan 17, 2024 00:39:06
Én máj kéjszen ájjok a hatajmas bujira!
Jan 17, 2024 00:39:06
ascites
(
x57)
Jan 17, 2024 01:30:03
x57)
A gyagyás feljegyezte az utolsó másodpercet is, amit a Gallery Nomadhoz kapcsoló dolgokkal töltött egy autiexcelbe. Ennek úgy 2/3-át a stalkerfunkcióival begyűjtött adatok elemzése (pl. megjegyzések arról, hogy mikor kelt és feküdt Andi, összesen hány másodpercet olvasta a neki küldött boldozott levelet stb.) és a saját zaklató tevékenységének naplója töltötte ki (pontosan mikor, milyen fórumon írt/üzent/hagyott nyomot Andinak stb.). Ebbe írta fel a „feltörést tagadni”-t is.
A „szakítás” után nagyon verte itt a mellét, hogy mennyit dolgozott a piszkos kis fruska Gallery Nomadján és ezt bizonyítandó, kibaszta az említett stalker-naplót. Mikor a trollok felfedezték ezt a részletet, azonnal leszedte a fájlmegosztóról, kicenzúrázta és úgy rakta vissza. Csak screenshootok maradtak és idézetek a fórumon.
Szóval igen, ő maga osztotta meg a fórumon a dokumentumot, amiben ilyenek voltak:

(a legalsó sorban kell kezdeni és úgy olvasni felfelé + a bal első oszlop, hogy mikor kezdte el a „feladatot’, a mellette lévő, hogy mikor fejezte be, amellett pedig hogy nettó mennyi volt a feladattal töltött idő)
Ezzel a doksival akarta meggyőzni a trollokat, hogy szarrá dolgozta magát, miközben olyanokat jegyzett fel, hogy 57 percet gondolkodott, hogy mit mondjon Andinak, mert kizáratta a gmailjéből egy béna feltörési próbálkozással, de végül úgy ítélte meg, hogy nem mond semmit.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 17, 2024 01:37:27
x44)
Vidám szülinapos vekni :)

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jan 17, 2024 02:28:32
x7)
Az illető beadhatna egy hasonlót egy "Demoscene Wild kompóra"
Fosná a díjakat.
|__o__|
Fosná a díjakat.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 17, 2024 04:11:45
x4)
Gyagya, kaptam ma egy új SIM kártyát, biztos ami biztos megírtam anyádnak, hogy a pajtában csinált askenázi genetikai hulladék fia valószínűleg ma ismét megbukott forgalmi vizsgán.
Még ha eddig nem is tudott róla, egyszerűen leszarja.
Te is tudod, hogy halva született ötletnek tartja.
Az egyetlen ami mérvadó lehet, hogy a pedofil még azt a pénzt pazarolja, amit az anyja kezel.
Btw: én a fűtés számlára leszek kíváncsi.
Szerintem jót fogunk nevetni. :D
buniBanki
(
x2)
Jan 17, 2024 05:54:36
x2)
... Azt hogy nem bombázó az tisztasor, a többi érdekelne.
Nem is, mert Tibó rakétázó
MaxPayne
(
x24)
Jan 17, 2024 06:04:52
x24)
Akkor egyutt unnepli a ket rossz buzi a feltetelezhetoen bekovetkezett ujabb sikertelen forgalmi vizsgat?
Ma van annak a gyaszos napnak az evforduloja, amikor Golda vilagra fosta ezt a pupos szornyeteget?
Ma van annak a gyaszos napnak az evforduloja, amikor Golda vilagra fosta ezt a pupos szornyeteget?
Endre priusza
(
x11)
Jan 17, 2024 06:17:12
x11)
Kellett volna egy olyan sor is, hogy "kitoltottembaz excelt" es akkor olyan vegtelen ciklusba kerul, jogy a mai napig azt irogatna.
trolléga
(
x30)
Jan 17, 2024 07:41:09
x30)
21-ben elhúzta a púpját fogdokihoz, az évértékelő flokkban hetyetyézett róla hogy folytatni kéne a megkezdett kezelést, meg egyszer-kétszer felpüffedt pofával jelentkezett. Fogkő leszedés, tömés, ilyesmi tuti befigyelt.
A covidos, foghúzós eset szerintem is Linz előtt volt. Vagy max az évad elején de 21 október előtt, az pisztos.
Kérsz fincsi trollfaszt a szádba fikás geci születésnapod alkalmából? Hiányoznak a linzi idők? Még
Endre priusza
(
x11)
Jan 17, 2024 07:48:13
x11)
Ez annyira Endres! Uszkos, fekete fogcsonkok sorakoznak a zapfogai helyen, mindegyik csak arra var, mikor fejleszthet egy fasza talyogot. Ugyhogy nyilvanvaloan nem a fogait szedeti rendbe, hanem kutyukre szorja el a penzet, meg Markcicanak kuldozgeti, a fogacskak meg hadd rohadjanak csak tovabb!
D_Dezső
(
x29)
Jan 17, 2024 08:02:38
x29)
Én ezt az egészet nem értem.
2015 óta nem sok minden változott :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 17, 2024 08:05:39
x8)
Valakinek van kimutatása arról,, hogyha a Vekni nem adott volna kölcsön senkinek, nem fizet bánókat stb akkor hogyan nézne ki az eladósodása????
Heki a traki
Telebetyár_Időtelefon
Jan 17, 2024 08:07:07
Valakinek van kimutatása arról,, hogyha a Vekni nem adott volna kölcsön senkinek, nem fizet bánókat stb akkor hogyan nézne ki az eladósodása????
Ugyanígy. Elitta / -kütyüzte volna.
Jan 17, 2024 08:07:07
sörtötbontok
(
x8)
Jan 17, 2024 08:26:31
x8)
Endre, ugye nem ma vizsgázunk, hogy a születésnap alkalmából valamiféle szánalom ébredjen a vizsgabiztosban és átengedjen?
Ugye?
Ugye?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 17, 2024 08:27:42
x21)
Születésnapi vezetős live?
:DDDDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:DDDDDDD
D_Dezső
(
x29)
Jan 17, 2024 08:27:59
x29)
Csacsi öreg vén buzeráns, remélem azért még megnevetetsz minket pár évig!
Darth Tibor
(
x7)
Jan 17, 2024 08:28:18
x7)
42. Sokáig eláll a szar.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
MaxPayne
(
x24)
Jan 17, 2024 08:28:39
x24)
Istenem, az a vekniszerkezet! XDDD
MaxPayne
(
x24)
Jan 17, 2024 08:29:18
x24)
Endre, ugye nem ma vizsgázunk, hogy a születésnap alkalmából valamiféle szánalom ébredjen a vizsgabiztosban és átengedjen?
Ugye?
Ugye?
Marmint, hogy elfogadja e kenopenzt?
D_Dezső
(
x29)
Jan 17, 2024 08:30:20
x29)
Endrú, a "csajod" felköszöntött már? Vagy ma is sok dolga volt a szarszagúnak?
Azért egy like jelet fog küldeni szerinted?
Puszi puszi
Azért egy like jelet fog küldeni szerinted?
Puszi puszi
trolléga
(
x30)
Jan 17, 2024 08:30:34
x30)
www.tiktok.com/@austriankiwi/video/7324758195493244192
Nálad is így megy az interjúcsá Endi? "Mit karte bitte"
Nálad is így megy az interjúcsá Endi? "Mit karte bitte"
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 17, 2024 08:30:50
x3)
Boldog szülinapot a fórumnak, Zserynek és minden trollnak, aki a napokban ünnepli!
Endre, neked nem!
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Endre, neked nem!
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 17, 2024 08:32:19
x23)
Gyagyás, születésnapod alkalmából, hosszú, szenvedésekkel teli életet kívánok neked!
2 éve ezen a napon Linzbe, magányosan egyedül elaludva, töltötted ezt a napot.
1 éve ezen a napon Bécsbe, kirúgtak (felfüggesztetek) a GVS-nél a troll tényfeltárások után.
Idén vajon mi vár rád Púpszászon? Egy újabb troll kerítés, vagy sikerül leégetned a 6 négyzetméteres putrit?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
2 éve ezen a napon Linzbe, magányosan egyedül elaludva, töltötted ezt a napot.
1 éve ezen a napon Bécsbe, kirúgtak (felfüggesztetek) a GVS-nél a troll tényfeltárások után.
Penzmento
(
x6)
Jan 17, 2024 08:49:38
x6)
Ritkán írok mostanában, de én inkább azt kívánom, hogy dögölj meg még idén, Púprém!
Pedocilin
Jan 17, 2024 08:50:55
Hellod pedofil? Remélem kibaszott szhar és nyomasztó születésnapod lesz a macskaólban miközben anyád lábáról ábrándozol miközben az rikácsolva szúrkálja a zsidó nagy orrodat egy rozsdás villával.
Hol és mikor volt itt szó valódi pedofil oldalról?
Jan 17, 2024 08:50:55
linziasztal01
(
x77)
Jan 17, 2024 09:01:27
x77)
Szülcsinapcsis drogozás várható.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 17, 2024 09:02:25
x23)
Ez egy nagyon nehéz kérdés szerintem. Néha én is ezt kívánom, ugyanakkor nagyon sok mocsokságot csinált már, az eddigi 42 éve alatt. Amik miatt többek közt ez a fórum is működik, utólag is boldog 12 születésnapot ehhez, amik miatt kijár neki még a szenvedés. Az a szenvedés, ami azért már elindult nála, lásd a macskaólba vegetálást. Szóval nagy baj lenne ha ezek után hamar megdöglene.
-
Jan 17, 2024 09:04:35
Hellod pedofil? Remélem kibaszott szhar és nyomasztó születésnapod lesz a macskaólban miközben anyád lábáról ábrándozol miközben az rikácsolva szúrkálja a zsidó nagy orrodat egy rozsdás villával.
Neked nem megmondták, ne írj ide? Hányszor kell kipontozni ahhoz, hogy megértsd?
Kibaszott retard.
Jan 17, 2024 09:04:35
Klohek
(
x12)
Jan 17, 2024 09:20:13
x12)
endre, ki köszöntött ma fel legelőször? UFO diszkontos?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
KicsiNéző
(
x13)
Jan 17, 2024 09:20:32
x13)
Kibaszott retard.
Kibaszott retard.
Amíg nem spamel én leszarom tbh :D Lehet tanult belőle.
trolléga
(
x30)
Jan 17, 2024 09:22:33
x30)
Fixen tranyózik, bármi csak legalább születésnapján ne maradjon egyedül. Múlt héten is még az utolsó fillérekből is játszotta a Csekonics bárót. Ég a Bittner pénz maradéka is
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 17, 2024 09:24:28
x21)
endre, ki köszöntött ma fel legelőször? UFO diszkontos?
Az a groteszk, hogy a "rajongói fórumon" többen "kívántunk" neki "boldog" születésnapot mint a való életben.. :DD
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Jan 17, 2024 09:25:58
x1)
Boldog évfordulót a fórumnak és mindenkinek.
asodinak meg nem, neki inkább az ellenkezőjét.
Hallod, Endre? Dögölj meg!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
asodinak meg nem, neki inkább az ellenkezőjét.
Hallod, Endre? Dögölj meg!
cucksodi
(
x3)
Jan 17, 2024 09:26:09
x3)
Gayza jelképes 500 euróért felköszöntené szerintem.
JohnCramer
(
x1)
Jan 17, 2024 09:30:18
x1)
Fikás,
Fáj még a segged, amikor a fasztalan férjed feltolja neked az öklét? Szeded még a hashajtót, hogy idővel esetleg tudj majd keményet szarni? Ki szokott hétvégénte nálatok a macskaólban takarítani? Te gusztustalan fartútó?
Undorító pedofil
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Fáj még a segged, amikor a fasztalan férjed feltolja neked az öklét? Szeded még a hashajtót, hogy idővel esetleg tudj majd keményet szarni? Ki szokott hétvégénte nálatok a macskaólban takarítani? Te gusztustalan fartútó?
Undorító pedofil
Fikás
Jan 17, 2024 09:32:26
Kötyönyöm tyépen mindeny tjojnak a tyüjetésnapi gjatujciókat!
Addig is na faszpina lefetyelés tyá!
Jan 17, 2024 09:32:26
MaxPayne
(
x24)
Jan 17, 2024 09:34:57
x24)
Kötyönyöm tyépen mindeny tjojnak a tyüjetésnapi gjatujciókat!
Mit hazudsz már megint?
A tranyó elsirta, hogy nem tudsz normálisan beforditott faszt nyalni! Mondjuk semmit sem tudsz normálisan csinálni, mert egy hikomat elmebeteg vagy mozgáskoordinációs zavarokkal, buzikat megszégyenitö metakommunikációval.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 17, 2024 09:39:46
x8)
Endre kábítószerezése a Trafóval kezdődött?
Heki a traki
keserke
(
x4)
Jan 17, 2024 09:47:03
x4)
Holnap lesz 12 éves a Velvet-cikk! Boldog születésnapot annak is!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 17, 2024 09:51:42
x21)
Élő lájv, when?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
97 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kiss Endre Farkas (nemzetközi hacker) megírta a Gmail ügyfélszolgálatának, K.Andrea e-mailjének fonatkoszásápan hogy “again mine the access” és máris kapta a logint.