Mindenki láttad rajtad, hogy mennyire nem élvezed, hogy a tranyó ott van.
Szóval hiába is hazudsz.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nincs két 10 órás szenny között erre ideje a munkanélkülinek, tegnap is csak hámozott. :)
Egyre többet felejt a piának köszönhetően, mert arra se emlékezett hogy letibizte a szerelmét, vagy hogy az anyját lekurvázta.
Alakul ez. :)
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Az más!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Utólag nagyon próbál ferdíteni, csak épp azt felejti el, hogy rajta kívül mindenki figyel. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Soha többé?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Csakis te tehetsz erről az egészről, anyádnak semmi köze hozzá. Te kergetted magad ebbe az állapotba az alkohol és drog segítségével. Már teljesen elvesztetted a realitást.
Anyám jól szétbombázott mindent ezzel a rendőrök kidobatással. Simán lenne már új remote melóm, amit Pestről tudok végezni a Merci mellől, ha nem csinálja meg ezt a faszságot.
Te fogyatekos szornyeteg, te miattad kapta el anyad a kertben. Tudjuk, hogy az allomason bujkaltal amig anyad kidobta helyetted a tibit.
Ahoz nem volt merszed, hogy te kuld el a gecibe!
Ebben eddig lehetett eljutni.
egyik nap magyarázta, hogy
"majd elintézem mint apámat"
Mert ez így van.
Az utolsó másfél héten kicsit feszült volt, de ez elmúlt volna, és közben én meg kiegyensúlyozottan tudtam volna magam összerakni.
Másfél évig harcolok, hogy velem legyen a Merci, súlyos lelki és anyagi sebek által, és amikor végre elérem, ő szándékosan szétbassza.
És máig azt gondolja anyám, hogy ezzel segített nekem, nem pedig szétbaszott idegileg annyira, hogy már ne is legyek képes talpra állni.
Ha volt pont, ahol jelen állás szerint szét lett baszva az életem, hát az akkor volt, amikor a Mercit kidobatta innen rendőrökkel.
Kivétel nélkül minden szar abból ered, mert ha itt marad és támogat engem, akkor simán lenne újra melóm már, sőt: jogsim is, mert ha nyugodtság van, és lelki támogatás, akkor minden van.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De akár még Pesten is..
Ez a hülye kidobta az excelt, hogy valami 1.3m-nál tart vagy mennyinél.. még a berlini sétálost is tudta volna rebootolni Pesten, háttérben a Solarysnál kellemetlenkedve.
De hát ebben eddig lehetett eljutni. :DD
mikor támogatott téged a tibi?
Ezt mondja az autipajzs. És most lássuk a valóságot.
1. Alkoholista vagy, aki elüldözte a Tibit.
2. Ha nyugalom lenne, akkor se lenne jogsid, mert balfasz vagy hozzá.
3. Ha nyugalom lenne, akkor se lenne állásod, mert gányoló vagy és balfék.
Ezt hány sör és keserke után ötlötted ki? :DD
ebben egészen biztos vagy? tuti megint a trollok tévednek, hogy autista geci vagy
Döbbenet, mennyire tagadod a valóságot. Tibi egy métely, anyád időnként tényleg segít neked, ez is az volt.
Tibinek meg nem arcocskája van, hanem borostás, markáns képe.
Jól gondolja az öreglány.
Átlagos alienpörkölt élvező
Így viszont csak az járt az eszemben, hogy ha most egy hónapra kiveszek valamit Pestre, akkor vissza kell mondanom az összes vezetési órát, és örökre oda az esély, hogy jogosítványt szerezzel.
Soha nem volt eselyed jogositvanyt szerezni. A semmiert dobattad ki anyaddal a szerelmedet.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ezzel amúgy mi a helyzet púpom?
Már nem aktuális, akár az erekciód?
Ne loopold már ezt te szerencsétlen. Eddig se volt nyugodtság körülötted, miről beszélsz? Akárhova mentél, mindenhonnan kibaszattad saját magad.
Tibi nem hozzád ragaszkodik te idióta, hanem a fűtött szobához :D
Bécs is az anyja hibája, nem fityelsz?
Mert szerinted el kell tűrnie egy maga alá szaró és hugyozó drogos és alkoholista büdös hajléktalant?
Nincs egy jó tulajdonsága az uradnak, legfeljebb annyi, hogy megfejt téged, de kibaszott magával, mert nincs látszata a 10milliónak.
Hát cica!
Amíg itt volt, meg lehetett vele beszélni a dolgokat, és vígasztalt. De meg is érdemeltem, mert előtte meg is harcoltam érte, hogy így legyen.
Anyám fel sem fogja, hogy az eltávolításával mennyire baszta szét talán örökre a pszcihémet, és mennyire csökkentette a képességemet arra, hogy talpra álljak.
Azóta szar minden, míg korábban minden jó volt mindig, és minden szarral eredményesen küzdöttem meg, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy ez a taruma, amit a rendőrök aznap este okoztak itt nekem a Merci eltávolításával nyomja el a korábban meglévő képességeimet.
... és megujjazta a seggedet, Endre.
Szóval azt mondod, hogy Tibi vitte a drogot?
. Anyád a hibás mert nem beszélt Gézával, ezért kirúgatott - véletlenülse a Jutka verés miatt
- Anyád a hibás mert nem engedett jogosítványt szerezni, ezért tartasz 1.2M forintnál
- Anyád a hibás mert kidobatta a csövest és azért nincs melód - véletlenül se azért nincs melód mert alkalmatlan vagy és már jobban megnézik kit vesznek fel.
MINDEN A TE HIBÁD! MINDEN!
Azt mondtad: "NEM ÉN vittem drogot" :)
Mi következik ebből? :)
18 éves kora után maga dönt az ember a sorsáról, nem az anyja. Te tehetsz mindenről, recskás, a buta anyád is megmondta.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Anyám fel sem fogja, hogy az eltávolításával mennyire baszta szét talán örökre a pszcihémet, és mennyire csökkentette a képességemet arra, hogy talpra álljak.
.
Pedig csak az ujját hiányoltad a seggedből…
Akkora trauma volt, hogy vígan sörözgettél amíg tibi a padon aludt.
Ha ott és akkor, aznap estétől bevállalok egy pesti albérletet, AirBnB-vel kezdve, most már tényleg csődben lennék.
Ennek a cicaólnak pont a spórolás volt az értelme.
Az a lényeg, hogy anyám katasztrófát csinált.
aztarohadt élet
Látod Sodi, te is így hívod. :) Bubukának budai lakása van, te meg megtűrt vendég vagy a macskaólban.
Ez ilyen egyszerű.
Meg az is, hogy ha nem állsz ki a szerelmed mellett egy macsaólban, hogy állnál ki mellette ha lakásod lenne?
Elárulom sehogy, mint ahogy az osztrákoknál kidobattad rendőrökkel.
Látod? Vagy te hívod Tiborra a rendőröket vagy anyád.
A tízezer eurós kölcsönöket is anyád vette fel? A hitelkártyákat is anyád nullázta le, fogyatékos balfasz?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Mennyit sikerült spórolni? :)
Úgy 2-3 hónapot az összeomlás előtt?
Jövő hónaptól már ténylegesen csőd lesz, és a blaha vár tárt karokkal.
Közben magad is beláttad, hogy a tranyózás egy kurva drága hobbi.
Semmibe nem fizettél bele, a kajáját etted, eltűrte a loopolást és többször mentette meg a lottyadt segged a börtöntől.
Ezért minimum ki kéne nyírni a vénasszonyt, nem?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ott és akkor annyira váratlan volt anyámnak ez a szemét húzása, hogy sem a Merci, sem én nem voltam képes józanul gondolkodni.
Az volt az aljas, hogy Merci hazajött, és 2-3 órával később hívta anyám a rendőröket.
A kettő között meg nyilván megbeszélte telefonon a baránőivel, hogy az lesz a jó lépés, mert megszabadít engem egy tehetről.
Hát, kurvára nem: rakott rám terhet.
Igy is csodben vagy. Egy-ket havi macskaolban maganyos futyizesert dobtad ki a szerelmedet, te onzo geci.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Milyen párkapcsolat ez púpom ahol anyáddal dobatod ki a cejejmed?
És még mindig nem hiszed el hogy magánnyomozóval lett meg a melócsá? :DD nagyon nevetek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor miért nem állsz bosszut ezért anyadon? Ha ez igy van, miert engeded hogy pimaszkodjon veled? Hol az uj SOdi?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Egy anekdota szerint a fiatal Palik karórákat csempészett az F1-közvetítések hőskorában, amikor néha külföldről közvetítettek Dávid Sándorral.
Jöttek hazafelé, a vámos megkérdezte őket, hogy van-e náluk elvámolni való? Erre Dávid Sándor csak annyit mondott, hogy:
- NEKEM nincs...
Ez így van ahogy írod. Neki már csak a hergelés maradt :))
Csak nem hittél magadban de erről is a trólok tehetnek.
Ne hallgass rájuk, irány a pesti albi, elszeded a Sziszát Bubukától, majd lesz állás pasztmek!
Ne spórolj, hanem keress többet! Kezd el végre élni!
Nominálisan, baszdmeg.
De ha nélküle meg szarrá megyek lelkileg, akkor máris olcsó lesz.
Mikor tudtál legutóbb? 0-24-ben be vagy baszva…
Amikor nem, akkor is työrikén kattog az agyad.
Az előbb még azt se tudtad, miről beszélek. :) Mondom, nézd meg a live-ot, de józanul.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tedd ki a mozi jegyet, amit megvettél :)
Ja, hogy csak a vasútállomáson patkánykodtál? :)
Lehet, hogy a radkent tibigéltol voltal olyan boldog
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 24, 2024 10:13:53
x13)
Jó, mindegy.
Hülyék vagytok.
Anyám baszott szét mindent az ide hívott rendőrökkel.
Minden szar és hiba azóta ebből ered.
Hülyék vagytok.
Mindenki láttad rajtad, hogy mennyire nem élvezed, hogy a tranyó ott van.
Szóval hiába is hazudsz.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:15:24
x4)
Majd rájössz kretén. Nézd vissza a 2 nappal ezelőtti 10 órás liveodat de józanul. Bizony abba nem csak azt árultad el hogy Gayza megbaszta Tibit, hanem ezt is.
Nincs két 10 órás szenny között erre ideje a munkanélkülinek, tegnap is csak hámozott. :)
Egyre többet felejt a piának köszönhetően, mert arra se emlékezett hogy letibizte a szerelmét, vagy hogy az anyját lekurvázta.
Alakul ez. :)
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jan 24, 2024 10:15:46
x1)
Ez a bolond tényleg abban van, hogy tibivel annyira kiegyensúlyozott volt a macskaólban, hogy akkor minden rendben lenne ha ottmaradt volna. XDDDD
Endre bazdmeg, ugyanazt a műsort néztuk? Vagy neked az a kiegyensúlyozott munkakörnyezet, hogy hajnalig pörög a lájv, tibi divigéllel keneget meg leborotválja a szemöldököd te meg annyira be vagy baszva, hogy nem is érzékeled? Bár egy ilyen buzinak mint te lehet tényleg ez a tökéletes.
Endre bazdmeg, ugyanazt a műsort néztuk? Vagy neked az a kiegyensúlyozott munkakörnyezet, hogy hajnalig pörög a lájv, tibi divigéllel keneget meg leborotválja a szemöldököd te meg annyira be vagy baszva, hogy nem is érzékeled? Bár egy ilyen buzinak mint te lehet tényleg ez a tökéletes.
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:16:17
x68)
Aki 40 év felett az anyján élősködik, az ne sírjon, hogy egy másik élősködőt már nem viselt el. Konkrétan a kajáját elettétek előle ti férgek.
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jan 24, 2024 10:16:41
Anyád csak perrel tudta volna kidobni tibort. Az, hogy te hagytad kidobatni a rendőrökkel, a te hibád, de erre azt mondtad, hogy a bittner pénz miatt csicskulnod kellett anyádnak.
Tehát te a bittner pénzt választottad a szerelmed helyett.
Tehát te a bittner pénzt választottad a szerelmed helyett.
Jan 24, 2024 10:16:41
Carpenter
(
x2)
Jan 24, 2024 10:16:54
x2)
Aki 40 év felett az anyján élősködik, az ne sírjon, hogy egy másik élősködőt már nem viselt el. Konkrétan a kajáját elettétek előle ti férgek.
Az más!
rezsidémon
(
x8)
Jan 24, 2024 10:17:17
x8)
Másokkal szemben, akik őt folyton önérdek nélkül segítik, én milyen szemét vagyok, hogy többször is szarban és az utcán hagytam.
Hát elmennek ezek ezzel már a picsába.
Ennyi a történet.
Amikor őközte és a pénz között kellett választanod, szó nélkül a pénzt választottad tibor helyett, szóval így jártál, menjél zuhanyozni a szaros kezeddel a macskahugyos zuhanytálcádba :)) Hát elmennek ezek ezzel már a picsába.
Ennyi a történet.
cucksodi
(
x3)
Jan 24, 2024 10:17:24
x3)
Én meg azt hittem eddig, hogy nem vagy ratyi, mert nem dugtad meg. Így kell szembesülnöm vele, hogy nem csak, hogy megdugtad, de nem is tudsz tibor közlegény nélkül létezni? Hát endre ez aztán a fordulat!
puskapoj
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:17:26
x4)
Te dobattad ki mert nem volt kedved elköltözni a macskaólból.Ezt már tisztáztuk.
Utólag nagyon próbál ferdíteni, csak épp azt felejti el, hogy rajta kívül mindenki figyel. :D
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:17:28
x68)
Az elterelés miatt érdekelné a rendőrséget, hogy Endre szerint Kaffka Tibor mindenhová drogot visz?
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:17:34
x3)
Mindegy, nem írok ide.
csá
csá
Soha többé?
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 24, 2024 10:17:39
x2)
Azért jött ide a nővérszálló után Újszászra, mert a BMSZKI összes intézményéből kitiltották. Ha tudtam volna, hogy ettől még van esélye bekerülni a Máltaiakhoz, akkor vele megyek egy hétre. De nem mondta.
Így viszont csak az járt az eszemben, hogy ha most egy hónapra kiveszek valamit Pestre, akkor vissza kell mondanom az összes vezetési órát, és örökre oda az esély, hogy jogosítványt szerezzel.
Anyám jól szétbombázott mindent ezzel a rendőrök kidobatással. Simán lenne már új remote melóm, amit Pestről tudok végezni a Merci mellől, ha nem csinálja meg ezt a faszságot.
Csakis te tehetsz erről az egészről, anyádnak semmi köze hozzá. Te kergetted magad ebbe az állapotba az alkohol és drog segítségével. Már teljesen elvesztetted a realitást.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 24, 2024 10:18:31
x10)
Te fogyatekos szornyeteg, te miattad kapta el anyad a kertben. Tudjuk, hogy az allomason bujkaltal amig anyad kidobta helyetted a tibit.
Ahoz nem volt merszed, hogy te kuld el a gecibe!
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:18:49
x68)
Így sincs semmi esélyed a jogosítványra, szóval jól döntöttél. Az IGAZ szerelem helyett a bohóckodás a volán mögött.
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Jan 24, 2024 10:19:09
x12)
Jan 24, 2024 10:19:09
Mi a fasz bajod van?
A dílered lemondta a Bécsi találkát? Jan 24, 2024 10:19:09
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:19:44
x68)
Ha nem lennél egy élettelen nyomorék, akkor szereztél volna 2 nap alatt lakást Szolnokon, és most minden rendben lenne.
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:20:04
x3)
Endre, térítsd a lapokat! Mi a terved Goldával? Bebaszod a sarokba a geci kurvát?
gobesug
(
x30)
Jan 24, 2024 10:20:54
x30)
Endre, térítsd a lapokat! Mi a terved Goldával? Bebaszod a sarokba a geci kurvát?
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 24, 2024 10:20:57
x1)
Pálinkás jó reggelt minden fórumlakónak.
Szerda tíz óra, Gyagyás már be van baszva és faszságokat hány ide, rend van látom.
Egyébként parádés hogy már ő maga is macskaólnak hívja a saját lakhelyét. :DD
Szerda tíz óra, Gyagyás már be van baszva és faszságokat hány ide, rend van látom.
Egyébként parádés hogy már ő maga is macskaólnak hívja a saját lakhelyét. :DD
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:21:02
x68)
Havi 1 mijjió fölött kerestél, de anyád kidobta a macskaólból a szerelmedet, ezért nem lehettek együtt :))))))
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Jan 24, 2024 10:21:28
Ez a bolond tényleg abban van, hogy tibivel annyira kiegyensúlyozott volt a macskaólban, hogy akkor minden rendben lenne ha ottmaradt volna. XDDDD
Mert ez így van.
Az utolsó másfél héten kicsit feszült volt, de ez elmúlt volna, és közben én meg kiegyensúlyozottan tudtam volna magam összerakni.
Másfél évig harcolok, hogy velem legyen a Merci, súlyos lelki és anyagi sebek által, és amikor végre elérem, ő szándékosan szétbassza.
És máig azt gondolja anyám, hogy ezzel segített nekem, nem pedig szétbaszott idegileg annyira, hogy már ne is legyek képes talpra állni.
Ha volt pont, ahol jelen állás szerint szét lett baszva az életem, hát az akkor volt, amikor a Mercit kidobatta innen rendőrökkel.
Kivétel nélkül minden szar abból ered, mert ha itt marad és támogat engem, akkor simán lenne újra melóm már, sőt: jogsim is, mert ha nyugodtság van, és lelki támogatás, akkor minden van.
Jan 24, 2024 10:21:28
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:21:36
x4)
Ha nem lennél egy élettelen nyomorék, akkor szereztél volna 2 nap alatt lakást Szolnokon, és most minden rendben lenne.
De akár még Pesten is..
Ez a hülye kidobta az excelt, hogy valami 1.3m-nál tart vagy mennyinél.. még a berlini sétálost is tudta volna rebootolni Pesten, háttérben a Solarysnál kellemetlenkedve.
De hát ebben eddig lehetett eljutni. :DD
sodika
Jan 24, 2024 10:22:05
Mármint anyám az "ő".
Jan 24, 2024 10:22:05
sörtötbontok
(
x8)
Jan 24, 2024 10:22:22
x8)
Endre, ha nagy a stressz, csak fütyizz rá a billentyűzetre.
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:22:53
x3)
Endre, hogy akarod elintezni Goldát? Hányadik helyen van a listán? "majd elintézem mint apámat"
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:23:40
x77)
"Félelmetes", mennyire vakon van megint.
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 24, 2024 10:23:58
x1)
... Kivétel nélkül minden szar abból ered, mert ha itt marad és támogat engem, akkor simán lenne újra melóm már, sőt: jogsim is, mert ha nyugodtság van, és lelki támogatás, akkor minden van.
sodika
Jan 24, 2024 10:24:04
Hihetetlen. Évekig harcolok azért, hogy ragaszkodjon hozzám, és amikor végre elérem, rendőrökkel baszatja ki. Egészen addig a pillanatig biztos hogy nem volt nekem semmiféle mentális problémám, de hogy azóta kifejezetten emiatt lehet, azt már érzem, és kezdem elismerni.
Ennyi.
Anyámnak emiatt a szar húzása miatt nem vagyok képes azóta sem összeszedni magam, és csúszok csak bele az újabb bajokba.
Ennyi.
Anyámnak emiatt a szar húzása miatt nem vagyok képes azóta sem összeszedni magam, és csúszok csak bele az újabb bajokba.
Jan 24, 2024 10:24:04
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:24:07
x68)
Döntöttél:
- Tranyó helyett a bittner pénz
- közöd albérlet helyett soha el nem érhető plasztik
Erre meg anyádat okolod, te féreg? A saját portáján hadd csináljon már azt, amit akar!
Mifaaaaaaaaaaaan
- Tranyó helyett a bittner pénz
- közöd albérlet helyett soha el nem érhető plasztik
Erre meg anyádat okolod, te féreg? A saját portáján hadd csináljon már azt, amit akar!
Norina
(
x2)
x2)
Endre, Linzben nyugodtsag volt Mercivel? Becsben?
Sehol sem.
Mindenhol csak a balhé..
Ti mindketten képtelenek vagytok viselkedni.
Sehol sem.
Mindenhol csak a balhé..
Ti mindketten képtelenek vagytok viselkedni.
-
Jan 24, 2024 10:24:15
Akkor anyád milyen büntetést érdemel az életed szétbaszása miatt?
Jan 24, 2024 10:24:15
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 24, 2024 10:24:28
x2)
Mert ez így van.
Ezt mondja az autipajzs. És most lássuk a valóságot.
1. Alkoholista vagy, aki elüldözte a Tibit.
2. Ha nyugalom lenne, akkor se lenne jogsid, mert balfasz vagy hozzá.
3. Ha nyugalom lenne, akkor se lenne állásod, mert gányoló vagy és balfék.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 24, 2024 10:24:38
x12)
Mármint anyám az "ő".
Amúgy mi a fasz közöd van hozzá a kurva anyád kit és mikor enged a saját házába?Semmi tulajdoni hányadot sincs abban az ingatlanban.A macskákkal vagy egyenlő.Hogy képzeled hogy te majd megszabod mit tehet a tulajdonos.Kommunista nyomorult vagy. Jan 24, 2024 10:24:38
Carpenter
(
x2)
x2)
Hihetetlen. Évekig harcolok azért, hogy ragaszkodjon hozzám, és amikor végre elérem, rendőrökkel baszatja ki. Egészen addig a pillanatig biztos hogy nem volt nekem semmiféle mentális problémám, de hogy azóta kifejezetten emiatt lehet, azt már érzem, és kezdem elismerni.
Ennyi.
Ennyi.
Ezt hány sör és keserke után ötlötted ki? :DD
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:24:45
x68)
Hol voltál, amikor ott voltak a rendőrök? Bujkáltál. Ezt akartad.
Mifaaaaaaaaaaaan
buniBanki
(
x2)
Jan 24, 2024 10:24:52
x2)
Endre, nem örülök, hogy itt vagy és nem a föld alatt, de ha már így alakult, esetleg elmesélnéd nekünk, hogy is volt ez pontosan a református nagypapival, akit a szintén református Horthz István vezette MÁVnál ért diszkrimináció? A homoszexualitásod, alkoholizmusod, vezetésre való képtelenséged nem érdekli a jelenlévőket, arról már eleget tudunk.
Endre egy pedofil!
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:24:56
x77)
Érdekes, a "Szúnyogos" lájvban arról ment a duma, hogy a trollok kiszámolták helyesen, hogy havi 250-300 ezerbe került neked Tibi és ez rengeteg.
Azóta tudtál spórolni legalább:)
Azóta tudtál spórolni legalább:)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2024 10:24:57
x47)
Te életképtelen faszszopó, mit keresel a nyugdíjas anyád nyakán?! Miért nem maradtál Bécsben a férfikurváddal?! Anyád miatt? Lófaszt! Azért mert egy életképtelen alkoholista szar vagy. Ez minden baj forrása. Anyád csak megmentett a hajléktalanságtól, te hálátlan pedofil buzi! Na takarodj innen.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:25:04
x3)
Endre, hogy érzed, Tibi szeret téged?
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 24, 2024 10:25:05
x1)
... Egészen addig a pillanatig biztos hogy nem volt nekem semmiféle mentális problémám, de hogy azóta kifejezetten emiatt lehet, azt már érzem, és kezdem elismerni.
Ennyi.
Ennyi.
ebben egészen biztos vagy? tuti megint a trollok tévednek, hogy autista geci vagy
Értetlen
(
x1)
Jan 24, 2024 10:25:11
x1)
hetyetye
Döbbenet, mennyire tagadod a valóságot. Tibi egy métely, anyád időnként tényleg segít neked, ez is az volt.
Tibinek meg nem arcocskája van, hanem borostás, markáns képe.
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jan 24, 2024 10:25:27
x1)
Mert ez így van.
Jól gondolja az öreglány.
Endre priusza
(
x11)
Jan 24, 2024 10:25:35
x11)
Soha nem volt eselyed jogositvanyt szerezni. A semmiert dobattad ki anyaddal a szerelmedet.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:25:57
x4)
Sikeres forgalmi vizsga előtt nincs videó és live.
Ezt legfogadtam.
Ezt legfogadtam.
Ezzel amúgy mi a helyzet púpom?
Már nem aktuális, akár az erekciód?
Ásó27
(
x68)
Jan 24, 2024 10:26:00
x68)
Most hogy erre rájöttél, mi lesz? Elmondod még hússzor?
Mifaaaaaaaaaaaan
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 24, 2024 10:26:19
x2)
Ennyi.
Ennyi.
Ne loopold már ezt te szerencsétlen. Eddig se volt nyugodtság körülötted, miről beszélsz? Akárhova mentél, mindenhonnan kibaszattad saját magad.
Értetlen
(
x1)
Jan 24, 2024 10:26:35
x1)
Te életképtelen faszszopó, mit keresel a nyugdíjas anyád nyakán?! Miért nem maradtál Bécsben a férfikurváddal?! Anyád miatt? Lófaszt! Azért mert egy életképtelen alkoholista szar vagy. Ez minden baj forrása. Anyád csak megmentett a hajléktalanságtól, te hálátlan pedofil buzi! Na takarodj innen.
Bécs is az anyja hibája, nem fityelsz?
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2024 10:26:38
x23)
Gyagyás, itt az ideje elkezdened neked is olvasni a napi összefoglalókat és hálát adni a Levéltárosnak értük.

Szerinted keressük és vágjuk már ki ezt a részt a videoból? Na kezdj el remegni, te korcs geci.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Szerinted keressük és vágjuk már ki ezt a részt a videoból? Na kezdj el remegni, te korcs geci.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 24, 2024 10:26:42
x13)
Ennyi.
Ennyi.
Mert szerinted el kell tűrnie egy maga alá szaró és hugyozó drogos és alkoholista büdös hajléktalant?
Nincs egy jó tulajdonsága az uradnak, legfeljebb annyi, hogy megfejt téged, de kibaszott magával, mert nincs látszata a 10milliónak.
sörtötbontok
(
x8)
Jan 24, 2024 10:27:06
x8)
Hát cica!
Carpenter
(
x2)
Jan 24, 2024 10:27:37
x2)
Akkor most anyád az új főellenség gyagya? Ki fogod iktatni?
sodika
Jan 24, 2024 10:27:42
Amíg itt volt, meg lehetett vele beszélni a dolgokat, és vígasztalt. De meg is érdemeltem, mert előtte meg is harcoltam érte, hogy így legyen.
Azóta szar minden, míg korábban minden jó volt mindig, és minden szarral eredményesen küzdöttem meg, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy ez a taruma, amit a rendőrök aznap este okoztak itt nekem a Merci eltávolításával nyomja el a korábban meglévő képességeimet.
Jan 24, 2024 10:27:42
max5enutálnak
(
x47)
Jan 24, 2024 10:27:46
x47)
Érdekes, amikor a férfikurvád azzal etet, hogy a te érdekedben hagy egyedül a bajban, mert ezzel neked jobb lesz anyagilag, akkor ő a megmentőd. Ha anyád teljesen jogos közreműködésével történik, akkor minden baj az ő hibája. Skizofrén balfasz vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:27:56
x3)
Endre, Bubuka tetszik neked?
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2024 10:28:13
x30)
Senkit nem érdekel a loop Endre. Mi volt a mai örömhír?Feloldott a tranyó? Xd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:28:15
x77)
Milyen "érdekes", hogy mindenről van lementett emailed, kivéve arról a mozijegyről (mindig elővételben veszed meg, kár hazudni), amikor Tibit deportálták az ólból.
Továbbá, az is nagyon érdekes, hogy akkor került eltávolításra a volt pasid, miután megborotvált és hormonkezelt...
A kicsinyes bosszúd áldozata vagy, ennyike. :)
Kellemes apokalipszist, Endre.
Továbbá, az is nagyon érdekes, hogy akkor került eltávolításra a volt pasid, miután megborotvált és hormonkezelt...
A kicsinyes bosszúd áldozata vagy, ennyike. :)
Kellemes apokalipszist, Endre.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 24, 2024 10:28:33
x12)
Jan 24, 2024 10:28:33
Amíg itt volt, meg lehetett vele beszélni a dolgokat, és vígasztalt.
Ha ennyire érdekelt volna a sorsa akkor te költözöl el a macskaólból és kitagadod magad,Golda pedig örökbe fogadja Tibit mint új fiát. Jan 24, 2024 10:28:33
sodika
Jan 24, 2024 10:28:58
Édes faszom.
Soha nem mondtam, hogy drogterjesztő.
Annyit mondtam, hogy én soha nem vittem sehova drogot.
Ennyi mondtam, és nem többet.
A többi hozzá lett költve.
Jan 24, 2024 10:28:58
Kakaspina
(
x24)
Jan 24, 2024 10:29:18
x24)
15 millióért (and counting) meghallgatást vásároltál Tibortól. Most pedig adod (működő) faszról faszra, benke, bubuka, duffadt és a gayza.
Elképesztő befektetés volt Endi!
Elképesztő befektetés volt Endi!
sörtötbontok
(
x8)
Jan 24, 2024 10:29:37
x8)
... és megujjazta a seggedet, Endre.
szörnyeteg
(
x3)
Jan 24, 2024 10:29:53
x3)
Édes faszom.
Szóval azt mondod, hogy Tibi vitte a drogot?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 24, 2024 10:30:08
x5)
Anyám kurvára nem fogja fel, hogy ezáltal valószínűleg azért vagyok még mindig munkanélküli, mert ő rendőrökkel dobatta ki innen a Mercit.
Szerintem ha ezt nem csinálja meg, simán lenne új remote melóm már.
Szerintem ha ezt nem csinálja meg, simán lenne új remote melóm már.
. Anyád a hibás mert nem beszélt Gézával, ezért kirúgatott - véletlenülse a Jutka verés miatt
- Anyád a hibás mert nem engedett jogosítványt szerezni, ezért tartasz 1.2M forintnál
- Anyád a hibás mert kidobatta a csövest és azért nincs melód - véletlenül se azért nincs melód mert alkalmatlan vagy és már jobban megnézik kit vesznek fel.
MINDEN A TE HIBÁD! MINDEN!
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:30:09
x77)
Édes faszom.
Azt mondtad: "NEM ÉN vittem drogot" :)
Mi következik ebből? :)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 24, 2024 10:30:21
x13)
Felelősséget másra terelő autista alkesz hetyetye
18 éves kora után maga dönt az ember a sorsáról, nem az anyja. Te tehetsz mindenről, recskás, a buta anyád is megmondta.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 24, 2024 10:30:29
x13)
.
Pedig csak az ujját hiányoltad a seggedből…
-
Jan 24, 2024 10:30:37
Jan 24, 2024 10:30:37
sodika
Jan 24, 2024 10:30:41
Ha ennyire érdekelt volna a sorsa akkor te költözöl el a macskaólból és kitagadod magad,Golda pedig örökbe fogadja Tibit mint új fiát.
Ha ott és akkor, aznap estétől bevállalok egy pesti albérletet, AirBnB-vel kezdve, most már tényleg csődben lennék.
Jan 24, 2024 10:30:41
Kakaspina
(
x24)
Jan 24, 2024 10:30:50
x24)
legkomolyabb autipajzs töltések és valóságkreálások.
hajléktalan lettél gyaggyantó. ez a vége.
hajléktalan lettél gyaggyantó. ez a vége.
rezsidémon
(
x8)
Jan 24, 2024 10:30:56
x8)
Most mit panaszkodsz?
Szidod, gúnyolod a térdét, aztán kamubocsánatot kérsz, aztán újra gúnyolod.
És szó nélkül a pénzt választottad tibor helyett.
Ezért nem anyád a hibás hanem minden a te hibád.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Szidod, gúnyolod a térdét, aztán kamubocsánatot kérsz, aztán újra gúnyolod.
És szó nélkül a pénzt választottad tibor helyett.
Ezért nem anyád a hibás hanem minden a te hibád.
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 24, 2024 10:31:08
x1)
aztarohadt élet
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:31:25
x4)
Évekig harcoltál, hogy ragaszkodjon?
Ő a kártyenhez ragaszkodott, és az ólban, fűtőanyagként szolgáló alkoholos italokhoz, amiknek a szponzora Te magad voltál.
Ostoba, dead end szerelmes vagy a tranyóba, és képtelen vagy felfogni, hogy a nemtörődöm anyád, életedben egyszer tényleg megmentett a haláltól.
Ő a kártyenhez ragaszkodott, és az ólban, fűtőanyagként szolgáló alkoholos italokhoz, amiknek a szponzora Te magad voltál.
Ostoba, dead end szerelmes vagy a tranyóba, és képtelen vagy felfogni, hogy a nemtörődöm anyád, életedben egyszer tényleg megmentett a haláltól.
koriander
Jan 24, 2024 10:31:31
amikor anyám rendőröket hívott ide a macskaólba,
Látod Sodi, te is így hívod. :) Bubukának budai lakása van, te meg megtűrt vendég vagy a macskaólban.
Ez ilyen egyszerű.
Meg az is, hogy ha nem állsz ki a szerelmed mellett egy macsaólban, hogy állnál ki mellette ha lakásod lenne?
Elárulom sehogy, mint ahogy az osztrákoknál kidobattad rendőrökkel.
Látod? Vagy te hívod Tiborra a rendőröket vagy anyád.
Jan 24, 2024 10:31:31
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 24, 2024 10:31:33
x13)
A tízezer eurós kölcsönöket is anyád vette fel? A hitelkártyákat is anyád nullázta le, fogyatékos balfasz?
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:31:37
x77)
Mennyit sikerült spórolni? :)
Úgy 2-3 hónapot az összeomlás előtt?
Carpenter
(
x2)
Jan 24, 2024 10:31:51
x2)
Jövő hónaptól már ténylegesen csőd lesz, és a blaha vár tárt karokkal.
Nemvoltdurex
(
x13)
x13)
Kakaspina
(
x24)
Jan 24, 2024 10:31:54
x24)
Semmibe nem fizettél bele, a kajáját etted, eltűrte a loopolást és többször mentette meg a lottyadt segged a börtöntől.
Ezért minimum ki kéne nyírni a vénasszonyt, nem?
Sztrapacska
(
x6)
Jan 24, 2024 10:32:07
x6)
Összegezük Endre: Hiányzik a buzulás.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Jan 24, 2024 10:32:25
x1)
"Szaj minden mióta nincs tibi, tjaumát okoz a hiánya."
Szép is ez az általános iskolás buziszerelem ugye endre?
Szép is ez az általános iskolás buziszerelem ugye endre?
MaxPayne
(
x24)
Jan 24, 2024 10:32:28
x24)
Ez teljesen megbolondult. Ez a valoságtorzitas meg nekem is új. Ez aztan a manias szakasz a papiros elmbetegtöl. Parades.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Holnapi szalagcim
Jan 24, 2024 10:32:29
Megölte az anyját a pupszászi alkoholista trashvideós!!!
Jan 24, 2024 10:32:29
sodika
Jan 24, 2024 10:32:40
Ott és akkor annyira váratlan volt anyámnak ez a szemét húzása, hogy sem a Merci, sem én nem voltam képes józanul gondolkodni.
Az volt az aljas, hogy Merci hazajött, és 2-3 órával később hívta anyám a rendőröket.
A kettő között meg nyilván megbeszélte telefonon a baránőivel, hogy az lesz a jó lépés, mert megszabadít engem egy tehetről.
Jan 24, 2024 10:32:40
kripli figyelő
(
x12)
Jan 24, 2024 10:32:48
x12)
Jan 24, 2024 10:32:48
Eddig azt mantráztad hogyha veled lenne akkor lenne melód és nem lenne anyagi csőd.Tehát belefért volna az albérlet.Te dobattad ki és már megint a hazugságodba keveredsz Jan 24, 2024 10:32:48
szétnyílt fejű unokatesó
Jan 24, 2024 10:32:52
Goldára megoldás -> lakolnia kell, minimum HALÁL HALÁL HALÁL.
Fingasd ki a büdös öregasszonyt!
Fingasd ki a büdös öregasszonyt!
Jan 24, 2024 10:32:52
Endre priusza
(
x11)
Jan 24, 2024 10:33:01
x11)
Igy is csodben vagy. Egy-ket havi macskaolban maganyos futyizesert dobtad ki a szerelmedet, te onzo geci.
Értetlen
(
x1)
Jan 24, 2024 10:33:02
x1)
Én hajlok arra, hogy ez az anyám a hibás loopot ő sem hiszi el, csak hergelni akar.
Lehet, naiv vagyok, alábecsülöm az auti-pajzs működését
trolléga
(
x30)
Jan 24, 2024 10:33:17
x30)
Másokkal szemben, akik őt folyton önérdek nélkül segítik, én milyen szemét vagyok, hogy többször is szarban és az utcán hagytam.
Ennyi a történet.
Ennyi a történet.
Milyen párkapcsolat ez púpom ahol anyáddal dobatod ki a cejejmed?
És még mindig nem hiszed el hogy magánnyomozóval lett meg a melócsá? :DD nagyon nevetek!
MaxPayne
(
x24)
Jan 24, 2024 10:33:26
x24)
Akkor miért nem állsz bosszut ezért anyadon? Ha ez igy van, miert engeded hogy pimaszkodjon veled? Hol az uj SOdi?
sörtötbontok
(
x8)
Jan 24, 2024 10:33:36
x8)
Azt mondtad: "NEM ÉN vittem drogot" :) Mi következik ebből? :)
Egy anekdota szerint a fiatal Palik karórákat csempészett az F1-közvetítések hőskorában, amikor néha külföldről közvetítettek Dávid Sándorral.
Jöttek hazafelé, a vámos megkérdezte őket, hogy van-e náluk elvámolni való? Erre Dávid Sándor csak annyit mondott, hogy:
- NEKEM nincs...
Carpenter
(
x2)
Jan 24, 2024 10:33:37
x2)
Én hajlok arra, hogy ez az anyám a hibás loopot ő sem hiszi el, csak hergelni akar.
Ez így van ahogy írod. Neki már csak a hergelés maradt :))
Sztrapacska
(
x6)
Jan 24, 2024 10:33:38
x6)
Pontosítok: A szállás fizetés nélküli buzulás.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
:|
Jan 24, 2024 10:33:45
A faszt! Mindent jól csináltál volna.Ennek a cicaólnak pont a spórolás volt az értelme.
Csak nem hittél magadban de erről is a trólok tehetnek.
Ne hallgass rájuk, irány a pesti albi, elszeded a Sziszát Bubukától, majd lesz állás pasztmek!
Ne spórolj, hanem keress többet! Kezd el végre élni!
Jan 24, 2024 10:33:45
sodika
Jan 24, 2024 10:33:48
Nominálisan, baszdmeg.
Jan 24, 2024 10:33:48
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 24, 2024 10:33:51
x13)
Mikor tudtál legutóbb? 0-24-ben be vagy baszva…
Amikor nem, akkor is työrikén kattog az agyad.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2024 10:33:58
x23)
Édes faszom.
Az előbb még azt se tudtad, miről beszélek. :) Mondom, nézd meg a live-ot, de józanul.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2024 10:34:10
x77)
Tedd ki a mozi jegyet, amit megvettél :)
Ja, hogy csak a vasútállomáson patkánykodtál? :)
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 24, 2024 10:34:16
x4)
Reménytelen vagy a kurva anyádat, ott fogsz buzulás mentesen megrohadni a fáskamrába, faszpina nélkül.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 24, 2024 10:34:17
x10)
Lehet, hogy a radkent tibigéltol voltal olyan boldog
sodika
Jan 24, 2024 10:34:21
Ez a lényeg, de nem magyarázom tovább, mert ennél jobban nem tudom kifejezni magam.
Csá.
Ez a lényeg, de nem magyarázom tovább, mert ennél jobban nem tudom kifejezni magam.
Csá.
Jan 24, 2024 10:34:21
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hülyék vagytok.