Nana. Ne legyünk ennyire biztosak ebben. Hanyatló nyugaton teljesen más fajsúlyúak a hasonló ügyek. Elég szépen ki tudnak mérni itéleteket hasonló ügyekben.
Bezzeg a tibi volt katona!
Jajj már, maradj már magamat fogom képviselni. Ütyféteket fogyasztok reggelire, hahó! Meg keserkét höhö Höhöhö
De, más. 🏳️🌈
Ezt a régi sodiblogon is mondta, hogy kérték a sorozáson a papírt a hátáról, mondta hogy nincs. Megkérdezték hogy akkor mi alapján kapja meg az E-t.
Endre megmutatta a hátát, egyből megkapta.
Nagyon jó lenne, ha bekaszliznák, de én nem merek ebben reménykedni. Ha lesz törvényszéki elmeorvosi vizsgálat, akkor inkább kinéz neki egy pár hónapos intézeti tartózkodás, ahol lehozzák a piáról és beállítanak neki valami gyógyszert, meg megtanítják csoportterápián kosarat fonni, mintsem hogy konkrétan börtönbe csukják.
Csodalkoznek, ha egy ilyen feregre az osztrak allam milliokat akarna elszorni. A felfuggesztett kitiltassal tokeletes megoldas nekik, aztan ha akarjak, majd gyogyitgassak a magyarok!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Így legyen, de nem tudom mennyire jellemző arrafele, hogy a törvény úgy lebasz a rohadékokra, hogy elvegye a kedvüket vagy el legyenek lehetetlenítve. (Itt sajnos biztosan nem.)
Azért némi reményt ad, hogyha Púp belelendül az autifaszságaiba, hátha sokat ront a helyzetén. Van ott kamusírástól kezdve a jogi dadogáson át a kiabálásig minden, gondolom ezeket kevesen szeretik. Meg azt is remélem, hogy kimondottan kevés türelmük lesz ehhez a baromhoz.
- Endre, mit tud felhozni mentségére?
- Gye gye gye gye a Gyán lányt megnéztük anutámmal, a a a a...
- Semmit? Akkor nyitásnak 2 év letöltendő, csá.
Igyunk egy sörtöt, he
Az kurva vicces volt amikor Kaffkával tolták a Bécsi nyomor live-okat és valaki beírta, hogy "tesiből felmentett".
Erre a Gyagyás elkezdett Kaffkának sziszegni, hogy "eszt csak nyeked mondtam, honnyan tudják?" :)
A kártyenvár akkor is összeomlik.
A régi blogján is írta hogy neki a tesi könnyített volt.
Nem az volt, hogy Kaffka mondta neki és kiakadt rajta, hogy honnan tudja? Elkezdte magyarázni, hogy biztos beszélt egy osztálytársával, máshonnan nem tudhatja :DD
Aztán Tibi meg rávágta, hogy a faszt, rádnézek és látom, hogy fel voltál mentve :DD
Kurva vicces, hogy kívül-belül top nyomorék
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tipikus rendőrtempó, hogy győzködik, hogy ebből nem lesz semmi, mindenre bológatnak, amit mond, közben serényen jegyzetelnek, készítik a hangfelvételt.
Aztán a bíróságon 2 keresztkérdéssel sarokba szorítják, és mehet is a többi bünöző közé a kurva anyjába.
Többek között ezért is mondta Tomket, hogy a Gyagyás a retardáltság zsinórmértéke.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ja de tényleg. Most már beugrott ... így még viccesebb a story :)
Ez is milyen Sodizmus, hogy "könnyített testnevelés" annyival volt könnyített, hogy át sem kellett öltöznie :)
Meggyozte a tesitanart, hogy o tud zsamolyt ugrani. Mint az uszasoktatot.
Ebben eddig lehetett eljutni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Asodi szarból volt mindig is. Nekem is volt gerincproblémám, de én elmentem vele gyógytornászhoz, csináltam a gyakorlatokat, mellette jártam karatézni, évente többször edzőtáborba, és bár hivatalosan könnyített volt a testnevelés, a tesitanár kurvára nem ültetett le, hanem miközben a többiek szekrényt ugrottak, én csináltam a gyűrűgyakorlatokat meg a párhuzamos korlátot meg a hasazást a bordásfalon. 16 évesen olyan kockás volt a hasam, mint a kurva élet, gond nélkül megcsináltam 100 fekvőtámaszt, 100 felülést és 100 guggolást pihenő nélkül, ha az kellett az övvizsgán. Még most is meg tudok csinálni úgy egy pár fekvőtámaszt, hogy valaki ül a hátamon közben, vagy húzódzkodást súlymellényben. Ismétlem, a Sodi egy hikomat szar.
O tovabbra is ugy gondolja, hogy 2006 -ban zsenialis jogaszmunkajaval mentette fol magat. A valosag annyi, hogy az akkori kormany leszolt, hogy engedjek el az osszes hozongot, mert nem akartak, hogy ezek az ugyek a sajtoban tartsak a zavargasokat is.
A Sodi most is ezt akarja eljatszani, de itt senki sem allitja le a birosagot, es azota a szellemi kepessegei is a toredekere csokkentek.
Elég pontos, tipikus képzetlen, munkakerülő, fehér cigány.
- felhalmozott fogyasztási hitelek, hitelkártyák
- AMS csalás
- szobáról-szobára költözés
- egy évben többet van segélyen mint munkában
- több büntetőügy folyik ellene, verekedés, csendháborítás, garázdaság, zsarolás, okirat hamisítás
Ha nem lenne buzi és nem egy férfival élt volna akkor már lenne 2-3 gyereke is a segélyért.
Röff, erőt gyűjtök, röff

Tranyóbaszó géza.
Kiszakadt sérv, összefércelt hasfal és belek, lassan kilyukadó gyomor, a viagrától liluló fejét nézve egy magas vérnyomást is megadok neki.
Kancsal, rövidlátó szemek. Szerintem szaglási sincs, nincs az az Isten, hogy épp szaglással valaki a tranyó mellett legyen huzamosabb ideig.
Izomsorvadás, gyerek szerű testarányok, elferdült orr, ritkás pinaszőr szerű elhanyagolt haj.
Igazából egyszerűbb leírni, hogy mi nem beteg a Gyagyáson.
Annyira tudok röhögni ezeken a felsorolásokon, mert semmi túlzás nincs bennük
Nem tud lógni rajta mert a púpja miatt billeg
Ez egy fotó ajövőből.
"Az első kép a faszpina műtét után."
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
na majd mijd mikor a liberális leszbikommunában lóbálja a faszát...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt azért volt szív fájdalom végigolvasni, mert teljes mértékben így van.
Ilyenkor tudatosul bennem, hogy mennyire utálom őket mint a szart.
Gyagyás, tranyó, Benke meg az összes többi fogatlan, rothadó szájú fasszopó akik folyton megszégyenítik a Magyar nemzetet külföldön.
Hiába mosdatlan, büdös, koszos, integrálatlan szar cigány mindegyik, a mi nyelvünket beszélik, és ez által megbélyegzik a szocializálódott, normális életkörülményeket megteremteni vágyó, külföldi munkavállalókat.
Ezeknek egytől egyig egy sóbányában, vagy egy vastelepen volna a helyük, ahol ha a hínárhajú retek kinyitja a bűzlő pofáját, akkor odamegy a munkát felügyelő egyén, és úgy bordán rúgja a vonagló torz véglényt, hogy egy életre elfelejti a fájós térdét..
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Tartom a 15-öt de én 2-t még ráteszek. Szerintem 17.
Az lenne a topkek, ha a sofőr nem engedte volna fel a csomagot, csak a raktérbe.
Nem is ez a fő kérdés, hanem hogy indulástól számolva hanyadik percben fogja összepisálni magát.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Óránként hármat simán letolhat a mostani állapotában. Lehet, hogy lesz behugyozós live mint annak idején Grazban vagy hol. Gondolom arra számít, hogy útközben úgyis be tud még raktározni így nem kellett annyit cipelni.
Okos Sodi a Sodi.
Annyit nem bít el a púpja.
4-6 szokott lenni a szokásos adag, de az napi többször.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Van büfékocsi.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Az a busz elején vagy hátulján helyezkedik el? :D
Profil Endrének nincs pénze rá.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Ha esze lenne, vitt volna ket uveg ketyerut. Azt elbirja, kitart tiz oran at es nem kell tole otpercenkent hugyoznia. De hat a Sodirol beszelunk ugye.
mindig, mikor felbaszom magam, amikor ledagattozza/tehénkézi/undizza pl. Szandikát, vagy akárki mást, eszembe jut, hogy ennek a lénynek a sorvadozó agyából pattannak ki ezen kritikák.
kész szerencse, hogy szaporodásra képtelen Fikás, mert ezt a genetikai selejtet keresztezni tranyó orángután-bagoly képével meg a hínár hajával…? a Sziklák Szemében bájosabb rémségek voltak, mint amilyenek a Vekni fattyai lennének
Igen, elaprózza. 10 doboz jelenti a nagybevásárlást, de annyit csak otthonra vesz.
Höhö, asodi agya már rég feloldódott az alkoholban, és ki lett hugyozva, szóval mész a pityába hüje tjoll!
Sosem volt még ilyen erős a nicked tetyóu!
Nem jössz velünk örülni Recsi?
Amúgy én úgy emlékszem hogy a rángóarcú először talán Decemberbe hallgatta ki, de ott még nem lett gyanúsított. Az csak a 2. kihallgatás után lett Februárba, mikor közölte vele, hogy ügyészséggel együtt nyomoz utána. Ezután akarta talán a korcs kizáratni öt.
Ebből is látszik hogy ez a mostani ügy menyivel egyszerűbb lesz a hatoságoknak, hogy egyből gyanúsított lett belőle.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Valamit teljesen félreértett. A rendőrök állítólag összekacsintottak vele, de mégis meggyanúsították és azt mondták neki, hogy innentől az ügyész az illetékes. Bár nem ismerem az osztrák rendszert de ebből nekem az jön le, hogy a rendőrség részéről az ügy lezárva, szerintük bűnös és most jön az ügyészség.
A másik, hogy lehet, hogy az egyik, csütörtökön tárgyalt ügy maga a nemi erőszak volt, amit Szandika ellen elkövetett. Azt mondta, hogy abból lehetne baj, ha nem lenne meg neki egy hangfelvétel. A szalutálásban ártatlan, azt már egyszer le is zárták, ahhoz nem kell hangfelvétel. A lyudkaverős videók kapcsán nem tudom miféle hangfelvétel segíthetne neki, de a korábbi nyilatkozatai alapján azoktól sem fél.
Akkor marad kizárásos alapon a nemi erőszak. Biztos van neki egy felvétele, amiben Szandika az erőszakos kérdéseire válaszolva azt mondja neki, hogy "nem történt semmi szombaton" vagy még rosszabb esetben csak azt bizonyítja, hogy Szandika az erőszak után is beszélőviszonyban volt vele. És erre akarja alapozni a védekezését.
Akkor marad kizárásos alapon a nemi erőszak. Biztos van neki egy felvétele, amiben Szandika az erőszakos kérdéseire válaszolva azt mondja neki, hogy "nem történt semmi szombaton" vagy még rosszabb esetben csak azt bizonyítja, hogy Szandika az erőszak után is beszélőviszonyban volt vele. És erre akarja alapozni a védekezését.
de nem úgy szól a fáma, hogy hangfelvétel nem bizonyíték, mert a másik fél nem tudott róla és nem is járult hozzá?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem. Engedély nélkül tilos hangfelvételt rögzíteni, pláne publikálni, de ha mégis megtörténik akkor a bizonyítékként való felhasználását a bíró dönti el azt mérlegelve, hogy mekkora érdeksérelem érné a benyújtó felet, ha ignorálnák a bizonyítékot.
Országonként változik persze, de valami ilyesmi az alapelv németországban és magyarországon is, gondolom ausztria se más.
Tehát ha csak úgy biztos ami biztos alapon bepakolsz egy csomó illegálisan rögzített hangfelvételt előre egy perhez bizonyítva, hogy a szomszéd tudja, de nem érdekli, hogy a macskája a te kertedbe szarik, akkor azt valószínűleg nem veszi figyelembe a bíróság.
Ha viszont te vagy egy gyilkossági ügy gyanúsítottja, és az ügy koronatanújának szavahihetőségét bizonyító felvételt akarsz benyújtani, azt jó eséllyel megengedik, nehogy már személyiségi jogi okok miatt legyél ártatlanul elítélve 25 évre.
A kettő közt meg mérlegelnek a bírók országonként eltérő szabályok alapján.
Nekem rémlik valami olyan, hogy mikor kérdezték tőle Vasárnap a vöröskeresztesek vagy rendörök, mert ment hogy elvigye megint a Szandit, akkor valami olyannal magyarázta, hogy azért van ott, mert a Szandi hívta és erről mutatott nekik képet vagy hangfelvételt. Erre mondta szerinte akkor a rendőr aki ott volt akkor, hogy oké akkor semmi gond, nem lesz itt semmi baj. Szoval esélyes hogy tegnap is a, ö hívott oda, faszságal akart védekezni. Most is ugyanazokat a loopokat tolja, ugyanazt a kőrt futja, mint máskor is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
a kenguruzseb
ott tartja az okmányait
Rossz volt a dőlésszög, hahó!
Nagyon jó döntés volt a részéről, mert így nyert magának egy rabosítást :DDDD
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Mocskosul nevetek!
Mire hivatkozva tagadta meg az öreglány?
Szerző:
Galla Miklós
Jan 26, 2024 12:17:21
Válasz
(17)
Endre rab(bi) lett , értitek, biszexuàlis rab. Hahaha.
Jan 26, 2024 12:17:21
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2024 12:19:48
x37)
Sajnos nem valószínű, hogy letöltendőt fog kapni ez a nyomorult. Szandika megbízhatatlan tanú, egyébként is prostiként dolgozik. Viszont az üdvözlendő hír, hogy az ügyvéd -hacsak nem kirendelt védője lesz- sokba fog kerülni, és az is biztos, hogy valamennyit rá fognak verni, amihez mellékbüntetésnek hozzácsapnak egy országból való kitiltást. Ha bűnösnek találják, akkor ez 100%. Kap 6 hónapot 2 évre felfüggesztve és kitiltják a gecibe.
Nyugati aktivista
Jan 26, 2024 12:21:51
Sajnos nem valószínű, hogy letöltendőt fog kapni ez a nyomorult. Szandika megbízhatatlan tanú, egyébként is prostiként dolgozik. Viszont az üdvözlendő hír, hogy az ügyvéd -hacsak nem kirendelt védője lesz- sokba fog kerülni, és az is biztos, hogy valamennyit rá fognak verni, amihez mellékbüntetésnek hozzácsapnak egy országból való kitiltást. Ha bűnösnek találják, akkor ez 100%. Kap 6 hónapot 2 évre felfüggesztve és kitiltják a gecibe.
Nana. Ne legyünk ennyire biztosak ebben. Hanyatló nyugaton teljesen más fajsúlyúak a hasonló ügyek. Elég szépen ki tudnak mérni itéleteket hasonló ügyekben.
Jan 26, 2024 12:21:51
Tejbegríz gecivel
Jan 26, 2024 12:22:52
púpos: "sorozáson mondtam, h nem tartom magam alkalmasnak a katonai szolgálatra, a hátam miatt" - mindezt merte mondani papírok nélkül, mert ez egy szemrevételezéssel megállapítható dolog
Bezzeg a tibi volt katona!
Jan 26, 2024 12:22:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2024 12:23:30
x37)
A bíró rálát a többi ügyére is, és kirajzolódik előtte egy jellemrazj: kelet-európai bevándorló, aki pár hónapos munkákból és állami segélyből tartja el magát. Folyamatos balhéi vannak: nőverés, hangos balhézás, segélycsalás, közokirat-hamisítás, szexuális kényszerítés. Ne gondoljuk, hogy Endre az első ilyen kaliberű balfasz a praxisában, hiszen a borsodi cigókat rendszeresen baszkodja haza. Pontosan tudni fogja, hogy hova üssön, hogy ne kelljen többet ezzel a féreggel foglalkoznia.
Tyodika
Jan 26, 2024 12:24:54
Jajj már, maradj már magamat fogom képviselni. Ütyféteket fogyasztok reggelire, hahó! Meg keserkét höhö Höhöhö
Jan 26, 2024 12:24:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2024 12:25:37
x37)
Endre, te azt hiszed, hogy te egy különleges hópihe vagy, valójában azonban tökéletesen beleillesz a nyugatra vándorló büdös proli cigányok kategóriájába. Ugyanazokat a kisstílű balhékat csinálod meg, ugyanúgy élősködsz a rendszeren, ugyanúgy viselkedsz, mint ők. Nem vagy más, mint egy lecsúszott fehércigány szar.
trolléga
(
x30)
Jan 26, 2024 12:27:49
x30)
Papíros elmebeteg és nőverő. Zsodikának bizony meszeltek.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
sörtötbontok
(
x8)
Jan 26, 2024 12:30:01
x8)
Nem vagy más, mint egy lecsúszott fehércigány szar.
De, más. 🏳️🌈
banshee
(
x24)
Jan 26, 2024 12:31:20
x24)
púpos: "sorozáson mondtam, h nem tartom magam alkalmasnak a katonai szolgálatra, a hátam miatt" - mindezt merte mondani papírok nélkül, mert ez egy szemrevételezéssel megállapítható dolog
Ezt a régi sodiblogon is mondta, hogy kérték a sorozáson a papírt a hátáról, mondta hogy nincs. Megkérdezték hogy akkor mi alapján kapja meg az E-t.
Endre megmutatta a hátát, egyből megkapta.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2024 12:31:44
x37)
Nagyon jó lenne, ha bekaszliznák, de én nem merek ebben reménykedni. Ha lesz törvényszéki elmeorvosi vizsgálat, akkor inkább kinéz neki egy pár hónapos intézeti tartózkodás, ahol lehozzák a piáról és beállítanak neki valami gyógyszert, meg megtanítják csoportterápián kosarat fonni, mintsem hogy konkrétan börtönbe csukják.
Endre priusza
(
x11)
Jan 26, 2024 12:43:39
x11)
Csodalkoznek, ha egy ilyen feregre az osztrak allam milliokat akarna elszorni. A felfuggesztett kitiltassal tokeletes megoldas nekik, aztan ha akarjak, majd gyogyitgassak a magyarok!
Ténfép
(
x5)
Jan 26, 2024 12:46:08
x5)
A bíró rálát a többi ügyére is, és kirajzolódik előtte egy jellemrazj: kelet-európai bevándorló, aki pár hónapos munkákból és állami segélyből tartja el magát. ....
Így legyen, de nem tudom mennyire jellemző arrafele, hogy a törvény úgy lebasz a rohadékokra, hogy elvegye a kedvüket vagy el legyenek lehetetlenítve. (Itt sajnos biztosan nem.)
Azért némi reményt ad, hogyha Púp belelendül az autifaszságaiba, hátha sokat ront a helyzetén. Van ott kamusírástól kezdve a jogi dadogáson át a kiabálásig minden, gondolom ezeket kevesen szeretik. Meg azt is remélem, hogy kimondottan kevés türelmük lesz ehhez a baromhoz.
- Endre, mit tud felhozni mentségére?
- Gye gye gye gye a Gyán lányt megnéztük anutámmal, a a a a...
- Semmit? Akkor nyitásnak 2 év letöltendő, csá.
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 12:47:13
x29)
Púpos nyomorék, a sorozásra miért nem vitted a kis papírkádat a testnevelő tanártól, hogy egy átlagos, kislányok szóló tesiórára sem vagy alkalmas, nemhogy a honvédelemre?
Az kurva vicces volt amikor Kaffkával tolták a Bécsi nyomor live-okat és valaki beírta, hogy "tesiből felmentett".
Erre a Gyagyás elkezdett Kaffkának sziszegni, hogy "eszt csak nyeked mondtam, honnyan tudják?" :)
live a korcs
Jan 26, 2024 12:52:31
Endre, mikor kell bevonulnod a bécsi értékmegőrzőbe?
Jan 26, 2024 12:52:31
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 12:52:43
x29)
Ehhez is milyen szinten kell retardáltnak lenni, hogy tini korodban megcsavarodik a gerinced és púpos leszel 15 évesen, de minek elmenni orvoshoz?!
Jó van az úgy! Hát púpos a gyerek Istenem ...
Ok. azt még valahol megértem, hogy az öreg Kiss szart bele a púpos gyerekébe 2 konyak között, meg Goldának is jobb dolga volt Rocskai Jani bácsit rodázni.
De bazdmeg Endre, én 12-13 évesen már egyedül jártam SZTK-ba a sportsérüléseimmel, te meg a Quasimodo háttaddal basztál elmenni megnézetni. Hát azóta kvázi rokkant vagy hülye gyerek.
Ekkora idiótát, hogy még 10 év után is képes meglepni.
Jó van az úgy! Hát púpos a gyerek Istenem ...
Ok. azt még valahol megértem, hogy az öreg Kiss szart bele a púpos gyerekébe 2 konyak között, meg Goldának is jobb dolga volt Rocskai Jani bácsit rodázni.
De bazdmeg Endre, én 12-13 évesen már egyedül jártam SZTK-ba a sportsérüléseimmel, te meg a Quasimodo háttaddal basztál elmenni megnézetni. Hát azóta kvázi rokkant vagy hülye gyerek.
Ekkora idiótát, hogy még 10 év után is képes meglepni.
banshee
(
x24)
Jan 26, 2024 12:54:42
x24)
A kártyenvár akkor is összeomlik.
MaxPayne
(
x24)
Jan 26, 2024 12:55:44
x24)
Endre!
Gondolom, feltételezem még fel tudod idézni magadban, hogy mia veszettség. Tudod, veszett róka például.
Azok akik láttak már veszett embert az utolsó napjaikban, óraikban sosem felejtik el.
Rájöttem, hogy én pontosan ezt kivánom neked.
Utasitsanak ki Németországból és Ausztriából is.
Történjen meg a tényleges anyagi összeomlás.
Anyad ne engedjen be többet a macskaólba, se a nagyházba.
A tranyó ténylegesen tiltson le téged minden platformon.
Kerülj a Blahára.
Kapd el a veszettséget.
Három - négy hét múlva pedig dögölj meg szörnyü kinok között.
Eskü úgy ünnepelnék, mint Bruce Willis az Utolsó cserkészben. Táncolnék.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Gondolom, feltételezem még fel tudod idézni magadban, hogy mia veszettség. Tudod, veszett róka például.
Azok akik láttak már veszett embert az utolsó napjaikban, óraikban sosem felejtik el.
Rájöttem, hogy én pontosan ezt kivánom neked.
Utasitsanak ki Németországból és Ausztriából is.
Történjen meg a tényleges anyagi összeomlás.
Anyad ne engedjen be többet a macskaólba, se a nagyházba.
A tranyó ténylegesen tiltson le téged minden platformon.
Kerülj a Blahára.
Kapd el a veszettséget.
Három - négy hét múlva pedig dögölj meg szörnyü kinok között.
Eskü úgy ünnepelnék, mint Bruce Willis az Utolsó cserkészben. Táncolnék.
banshee
(
x24)
Jan 26, 2024 12:55:58
x24)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2024 12:59:26
x47)
Nem az volt, hogy Kaffka mondta neki és kiakadt rajta, hogy honnan tudja? Elkezdte magyarázni, hogy biztos beszélt egy osztálytársával, máshonnan nem tudhatja :DD
Aztán Tibi meg rávágta, hogy a faszt, rádnézek és látom, hogy fel voltál mentve :DD
balek
(
x10)
Jan 26, 2024 13:00:54
x10)
Gyagyás, kavesebb mint 3 hete is azt mondtad, hogy a rendőr szerint ebből nem lesz semmi. Erre tegnap 1.5 óráig hallgattak ki és rabosítottak és még most is azt állítod, hogy a rendörök szerint nem jut el a bíróságig az ügy. Gondoltál már arra, hogy a rendörök hazudnak neked, vagy lehet te hazudozol?
Nem is a gyagyás lenne, ha nem lenne ilyen retardált.Tipikus rendőrtempó, hogy győzködik, hogy ebből nem lesz semmi, mindenre bológatnak, amit mond, közben serényen jegyzetelnek, készítik a hangfelvételt.
Aztán a bíróságon 2 keresztkérdéssel sarokba szorítják, és mehet is a többi bünöző közé a kurva anyjába.
Többek között ezért is mondta Tomket, hogy a Gyagyás a retardáltság zsinórmértéke.
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 13:03:54
x29)
Ja de tényleg. Most már beugrott ... így még viccesebb a story :)
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 13:04:44
x29)
Ez is milyen Sodizmus, hogy "könnyített testnevelés" annyival volt könnyített, hogy át sem kellett öltöznie :)
noikabatgomb
(
x10)
Jan 26, 2024 13:05:40
x10)
Meggyozte a tesitanart, hogy o tud zsamolyt ugrani. Mint az uszasoktatot.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2024 13:06:18
x47)
A jó gének, geci :DD
balek
(
x10)
Jan 26, 2024 13:08:01
x10)
linziasztal01
(
x77)
Jan 26, 2024 13:09:50
x77)
Szólj, ha megvan a kártyen, Géjza kéri a bánót!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2024 13:10:59
x47)
Gerincferdülés, bordapúp, bulldog harapás, kirohadt fogak, impotencia, alkoholizmus, személyiségzavarok, beszédhiba, gennyedző fül/lyukas dobhártya, sérv.
Ezek csak a kőkemény tények a jó génekről.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2024 13:12:03
x37)
Asodi szarból volt mindig is. Nekem is volt gerincproblémám, de én elmentem vele gyógytornászhoz, csináltam a gyakorlatokat, mellette jártam karatézni, évente többször edzőtáborba, és bár hivatalosan könnyített volt a testnevelés, a tesitanár kurvára nem ültetett le, hanem miközben a többiek szekrényt ugrottak, én csináltam a gyűrűgyakorlatokat meg a párhuzamos korlátot meg a hasazást a bordásfalon. 16 évesen olyan kockás volt a hasam, mint a kurva élet, gond nélkül megcsináltam 100 fekvőtámaszt, 100 felülést és 100 guggolást pihenő nélkül, ha az kellett az övvizsgán. Még most is meg tudok csinálni úgy egy pár fekvőtámaszt, hogy valaki ül a hátamon közben, vagy húzódzkodást súlymellényben. Ismétlem, a Sodi egy hikomat szar.
Endre priusza
(
x11)
Jan 26, 2024 13:12:34
x11)
Nem is a gyagyás lenne, ha nem lenne ilyen retardált.
Tipikus rendőrtempó, hogy győzködik, hogy ebből nem lesz semmi, mindenre bológatnak, amit mond, közben serényen jegyzetelnek, készítik a hangfelvételt.
O tovabbra is ugy gondolja, hogy 2006 -ban zsenialis jogaszmunkajaval mentette fol magat. A valosag annyi, hogy az akkori kormany leszolt, hogy engedjek el az osszes hozongot, mert nem akartak, hogy ezek az ugyek a sajtoban tartsak a zavargasokat is.
A Sodi most is ezt akarja eljatszani, de itt senki sem allitja le a birosagot, es azota a szellemi kepessegei is a toredekere csokkentek.
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 13:13:08
x29)
A bíró rálát a többi ügyére is, és kirajzolódik előtte egy jellemrazj: kelet-európai bevándorló ...
- AMS csalás
- több büntetőügy folyik ellene, verekedés, csendháborítás, garázdaság, zsarolás, okirat hamisítás
Ha nem lenne buzi és nem egy férfival élt volna akkor már lenne 2-3 gyereke is a segélyért.
linziasztal01
(
x77)
Jan 26, 2024 13:14:48
x77)
Marokbabaszott Géjza jelentkezhetett már? :D
Gayza az igazi
Jan 26, 2024 13:15:29
Röff, erőt gyűjtök, röff
Jan 26, 2024 13:15:29
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 26, 2024 13:17:30
x21)
A jó gének, geci :DD

-
Jan 26, 2024 13:18:14
Tranyóbaszó géza.
Jan 26, 2024 13:18:14
D_Dezső
(
x29)
Jan 26, 2024 13:18:27
x29)
Gerincferdülés, bordapúp, bulldog harapás, kirohadt fogak, impotencia, alkoholizmus, személyiségzavarok, beszédhiba, gennyedző fül/lyukas dobhártya, sérv.
Kiszakadt sérv, összefércelt hasfal és belek, lassan kilyukadó gyomor, a viagrától liluló fejét nézve egy magas vérnyomást is megadok neki.
Kancsal, rövidlátó szemek. Szerintem szaglási sincs, nincs az az Isten, hogy épp szaglással valaki a tranyó mellett legyen huzamosabb ideig.
Izomsorvadás, gyerek szerű testarányok, elferdült orr, ritkás pinaszőr szerű elhanyagolt haj.
Igazából egyszerűbb leírni, hogy mi nem beteg a Gyagyáson.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2024 13:19:39
x47)
- AMS csalás
- AMS csalás
Annyira tudok röhögni ezeken a felsorolásokon, mert semmi túlzás nincs bennük
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 26, 2024 13:24:17
x5)
KISS, TAKARODJON A BORDÁSFALRA, NE RINYÁLJON!
Nem tud lógni rajta mert a púpja miatt billeg
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 26, 2024 13:29:25
x21)
Lóghatna a fikás már igazán a bitófán...
Kakaspina
(
x24)
Jan 26, 2024 13:29:29
x24)
Ez egy fotó ajövőből.
"Az első kép a faszpina műtét után."
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2024 13:29:43
x24)
na majd mijd mikor a liberális leszbikommunában lóbálja a faszát...
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 13:32:58
x4)
A bíró rálát a többi ügyére is, és kirajzolódik előtte egy jellemrazj: kelet-európai bevándorló, aki pár hónapos munkákból és állami segélyből tartja el magát. Folyamatos balhéi vannak: nőverés, hangos balhézás, segélycsalás, közokirat-hamisítás, szexuális kényszerítés. Ne gondoljuk, hogy Endre az első ilyen kaliberű balfasz a praxisában, hiszen a borsodi cigókat rendszeresen baszkodja haza. Pontosan tudni fogja, hogy hova üssön, hogy ne kelljen többet ezzel a féreggel foglalkoznia.
Ezt azért volt szív fájdalom végigolvasni, mert teljes mértékben így van.
Ilyenkor tudatosul bennem, hogy mennyire utálom őket mint a szart.
Gyagyás, tranyó, Benke meg az összes többi fogatlan, rothadó szájú fasszopó akik folyton megszégyenítik a Magyar nemzetet külföldön.
Hiába mosdatlan, büdös, koszos, integrálatlan szar cigány mindegyik, a mi nyelvünket beszélik, és ez által megbélyegzik a szocializálódott, normális életkörülményeket megteremteni vágyó, külföldi munkavállalókat.
Ezeknek egytől egyig egy sóbányában, vagy egy vastelepen volna a helyük, ahol ha a hínárhajú retek kinyitja a bűzlő pofáját, akkor odamegy a munkát felügyelő egyén, és úgy bordán rúgja a vonagló torz véglényt, hogy egy életre elfelejti a fájós térdét..
Bubuka
(
x13)
Jan 26, 2024 13:38:34
x13)
Összehugyoztad már magad te tetves pedofil? Kibaszottul büdös lehetsz ahogy süsüzöl, nyafogsz és heherészel és a pórusaidból dűl kifele a cefreszag.
Van egy pro tippem. Igyál meg gyorsan egy sörtöt és abba gyömöszöld bele a pitont. Áttöltögeted a dobozokba, mint ahogy a kártyenekkel is trükközöl!
Van egy pro tippem. Igyál meg gyorsan egy sörtöt és abba gyömöszöld bele a pitont. Áttöltögeted a dobozokba, mint ahogy a kártyenekkel is trükközöl!
Totyika
Jan 26, 2024 13:39:07
Előre menekülök és megveszem Ausztriát hitelből.
Ennyi.
Soha többet nem írok ide, csá.
Ennyi.
Soha többet nem írok ide, csá.
Jan 26, 2024 13:39:07
Vaják
(
x6)
Jan 26, 2024 13:39:55
x6)
Mit saccolnak a kedves trollegák, hány sört kellett bepakolni a táskába Endinek a 9 órás útra?
A szerény tippem olyan 15 körül mozgolódik
Carpenter
(
x2)
Jan 26, 2024 13:40:19
x2)
Mit saccolnak a kedves trollegák, hány sört kellett bepakolni a táskába Endinek a 9 órás útra?
Kakaspina
(
x24)
Jan 26, 2024 13:41:13
x24)
Az lenne a topkek, ha a sofőr nem engedte volna fel a csomagot, csak a raktérbe.
Dörpepúp
(
x7)
Jan 26, 2024 13:41:22
x7)
Nem is ez a fő kérdés, hanem hogy indulástól számolva hanyadik percben fogja összepisálni magát.
Bubuka
(
x13)
Jan 26, 2024 13:41:56
x13)
Óránként hármat simán letolhat a mostani állapotában. Lehet, hogy lesz behugyozós live mint annak idején Grazban vagy hol. Gondolom arra számít, hogy útközben úgyis be tud még raktározni így nem kellett annyit cipelni.
Okos Sodi a Sodi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 26, 2024 13:41:59
x39)
linziasztal01
(
x77)
Jan 26, 2024 13:42:03
x77)
Endre, de hát te nem is szeretsz utazni, hahó!
keserke
(
x4)
Jan 26, 2024 13:42:41
x4)
Gondolom arra számít, hogy útközben úgyis be tud még raktározni így nem kellett annyit cipelni.
Van büfékocsi.
linziasztal01
(
x77)
Jan 26, 2024 13:43:36
x77)
Van büfékocsi.
Az a busz elején vagy hátulján helyezkedik el? :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 26, 2024 13:43:55
x13)
Van büfékocsi.
Profil Endrének nincs pénze rá.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 13:44:07
x4)
Hisztizel a szar hátad miatt, de azért elég motiváltan cipeled az ipari mennyiségű sört..
Álszent hazug geci vagy gyagyás
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 26, 2024 13:48:46
x13)
Endre, nézd meg a végső állomást Berlin fele… hátha bevonzod.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
sörtötbontok
(
x8)
Jan 26, 2024 13:53:38
x8)
Endre, ha igénybe kell venned egy kis időre az osztrák bíróság által ajánlott "hostelt", akkor ugye nem vész kárba a 120 levezetett órácskád?
Nagy kár lenne!
Nagy kár lenne!
Endre priusza
(
x11)
Jan 26, 2024 13:55:34
x11)
Hisztizel a szar hátad miatt, de azért elég motiváltan cipeled az ipari mennyiségű sört..
Ha esze lenne, vitt volna ket uveg ketyerut. Azt elbirja, kitart tiz oran at es nem kell tole otpercenkent hugyoznia. De hat a Sodirol beszelunk ugye.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 26, 2024 13:59:12
x10)
Mi lett megbeszelve gyagyas?
Azt igerted a tibinek, hogy lenyugszol, nem kocsogoskodsz, nem pofazol a tibirol, atmesz a vizsgan, osszeszeded magad.
Mi lett belole?
Vamzerkodas, endi. Vamzerkodas lett belole. Meg loopolas. Meg BUKAS. Az lett belole. Es a tibi meg ma is ezt emlegeti
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azt igerted a tibinek, hogy lenyugszol, nem kocsogoskodsz, nem pofazol a tibirol, atmesz a vizsgan, osszeszeded magad.
Mi lett belole?
Vamzerkodas, endi. Vamzerkodas lett belole. Meg loopolas. Meg BUKAS. Az lett belole. Es a tibi meg ma is ezt emlegeti
-
Jan 26, 2024 14:00:07
Én csak azt nem értem, hogy ha az egész ügy faszság, és nem történt semmi büntetendő, akkor miért lettél gyanúsított? Az csak akkor leszel, ha megalapozott a gyanú. Ha nincs alapja a gyanúnak, akkor nem válsz gyanúsítottá. Tehát valaminek lennie kell, ami miatt mégsem faszság az ügy.
Jan 26, 2024 14:00:07
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 26, 2024 14:02:45
x3)
mindig, mikor felbaszom magam, amikor ledagattozza/tehénkézi/undizza pl. Szandikát, vagy akárki mást, eszembe jut, hogy ennek a lénynek a sorvadozó agyából pattannak ki ezen kritikák.
kész szerencse, hogy szaporodásra képtelen Fikás, mert ezt a genetikai selejtet keresztezni tranyó orángután-bagoly képével meg a hínár hajával…? a Sziklák Szemében bájosabb rémségek voltak, mint amilyenek a Vekni fattyai lennének
Bubuka
(
x13)
Jan 26, 2024 14:03:39
x13)
Ezek a kicsinyes bosszúid a tranyó felé mindig rajtad csattannak a végén recskás. Jó látni, hogy minden bejelentkezéseddel alá teszel a szerelmednek, meg magadnak is. Te ostoba nőgyűlölő erőszaktevő NÁCI!

live a korcs
Jan 26, 2024 14:10:49
Inkább teáznod kéne, Endre.
Jan 26, 2024 14:10:49
Endre priusza
(
x11)
Jan 26, 2024 14:15:06
x11)
Azert nevetnek, ha belajvolna valahonnan felutrol, hogy otthagyta a busz, amig ketsegbeesetten probalt sort venni egy megallonal.
-
Jan 26, 2024 14:21:01
Igen, elaprózza. 10 doboz jelenti a nagybevásárlást, de annyit csak otthonra vesz.
Jan 26, 2024 14:21:01
szétnyílt fejű unokatesó
Jan 26, 2024 14:21:45
endre. nem kellene bukósisakban vezetned, hogy ne járj úgy mint én anno? Tudod, az agyam a 120-as skoda váltóbotja és a kézifék között landolt a cigánytelep melletti kanyarban.
Jan 26, 2024 14:21:45
Trottel
Jan 26, 2024 14:24:34
endre. nem kellene bukósisakban vezetned, hogy ne járj úgy mint én anno? Tudod, az agyam a 120-as skoda váltóbotja és a kézifék között landolt a cigánytelep melletti kanyarban.
Höhö, asodi agya már rég feloldódott az alkoholban, és ki lett hugyozva, szóval mész a pityába hüje tjoll!
Jan 26, 2024 14:24:34
Bagolyka
(
x7)
Jan 26, 2024 14:34:03
x7)
Sosem volt még ilyen erős a nicked tetyóu!
Nem jössz velünk örülni Recsi?
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2024 14:46:17
x23)
Én csak azt nem értem, hogy ha az egész ügy faszság, és nem történt semmi büntetendő, akkor miért lettél gyanúsított? Az csak akkor leszel, ha megalapozott a gyanú. Ha nincs alapja a gyanúnak, akkor nem válsz gyanúsítottá. Tehát valaminek lennie kell, ami miatt mégsem faszság az ügy.
Amúgy én úgy emlékszem hogy a rángóarcú először talán Decemberbe hallgatta ki, de ott még nem lett gyanúsított. Az csak a 2. kihallgatás után lett Februárba, mikor közölte vele, hogy ügyészséggel együtt nyomoz utána. Ezután akarta talán a korcs kizáratni öt.
Ebből is látszik hogy ez a mostani ügy menyivel egyszerűbb lesz a hatoságoknak, hogy egyből gyanúsított lett belőle.
ascites
(
x57)
Jan 26, 2024 14:49:08
x57)
Végre egy kis csend, míg a korcs 9 órás rémutazását tölti elvonásföldén.
Az elmúlt napokban tök jól megfigyelhető volt, hogy mennyi munkával és stresszel jár a korcsnak a munkakeresés. Ténylegesen órák mennek el a hirdetések böngészésével, a jelentkezéssel, az interjúk leszervezésével és azzal, hogy egyszerre 20 emberrel próbál kommunikálni. Minden kirúgás után 3-4 hetet ilyen lázas munkával töltött eddig is, ezért mondtuk, hogy csak ilyenkor dolgozik. 218 jelentkezés, aztakurvaélet.
Valahol nem is csoda, hogy ennyire kicsúszik az etanoltól csúszós kezeiből a feladat és nem jelenik meg interjúkon, duplán-triplán jelentkezik cégekhez, össze-vissza beszél és baszik megborotválkozni. Az a döbbenet, hogy eddig nem így történt.
Az elmúlt napokban tök jól megfigyelhető volt, hogy mennyi munkával és stresszel jár a korcsnak a munkakeresés. Ténylegesen órák mennek el a hirdetések böngészésével, a jelentkezéssel, az interjúk leszervezésével és azzal, hogy egyszerre 20 emberrel próbál kommunikálni. Minden kirúgás után 3-4 hetet ilyen lázas munkával töltött eddig is, ezért mondtuk, hogy csak ilyenkor dolgozik. 218 jelentkezés, aztakurvaélet.
Valahol nem is csoda, hogy ennyire kicsúszik az etanoltól csúszós kezeiből a feladat és nem jelenik meg interjúkon, duplán-triplán jelentkezik cégekhez, össze-vissza beszél és baszik megborotválkozni. Az a döbbenet, hogy eddig nem így történt.
-
Jan 26, 2024 14:51:39
Valamit teljesen félreértett. A rendőrök állítólag összekacsintottak vele, de mégis meggyanúsították és azt mondták neki, hogy innentől az ügyész az illetékes. Bár nem ismerem az osztrák rendszert de ebből nekem az jön le, hogy a rendőrség részéről az ügy lezárva, szerintük bűnös és most jön az ügyészség.
A másik, hogy lehet, hogy az egyik, csütörtökön tárgyalt ügy maga a nemi erőszak volt, amit Szandika ellen elkövetett. Azt mondta, hogy abból lehetne baj, ha nem lenne meg neki egy hangfelvétel. A szalutálásban ártatlan, azt már egyszer le is zárták, ahhoz nem kell hangfelvétel. A lyudkaverős videók kapcsán nem tudom miféle hangfelvétel segíthetne neki, de a korábbi nyilatkozatai alapján azoktól sem fél.
Jan 26, 2024 14:51:39
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2024 14:57:40
x24)
de nem úgy szól a fáma, hogy hangfelvétel nem bizonyíték, mert a másik fél nem tudott róla és nem is járult hozzá?
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 26, 2024 15:04:42
x44)
Mindeközben a dőőőrpe szarik mindenre és posztolja a képeket

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

-
Jan 26, 2024 15:06:22
Nem. Engedély nélkül tilos hangfelvételt rögzíteni, pláne publikálni, de ha mégis megtörténik akkor a bizonyítékként való felhasználását a bíró dönti el azt mérlegelve, hogy mekkora érdeksérelem érné a benyújtó felet, ha ignorálnák a bizonyítékot.
Országonként változik persze, de valami ilyesmi az alapelv németországban és magyarországon is, gondolom ausztria se más.
Tehát ha csak úgy biztos ami biztos alapon bepakolsz egy csomó illegálisan rögzített hangfelvételt előre egy perhez bizonyítva, hogy a szomszéd tudja, de nem érdekli, hogy a macskája a te kertedbe szarik, akkor azt valószínűleg nem veszi figyelembe a bíróság.
Ha viszont te vagy egy gyilkossági ügy gyanúsítottja, és az ügy koronatanújának szavahihetőségét bizonyító felvételt akarsz benyújtani, azt jó eséllyel megengedik, nehogy már személyiségi jogi okok miatt legyél ártatlanul elítélve 25 évre.
A kettő közt meg mérlegelnek a bírók országonként eltérő szabályok alapján.
Jan 26, 2024 15:06:22
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2024 15:06:38
x23)
Nekem rémlik valami olyan, hogy mikor kérdezték tőle Vasárnap a vöröskeresztesek vagy rendörök, mert ment hogy elvigye megint a Szandit, akkor valami olyannal magyarázta, hogy azért van ott, mert a Szandi hívta és erről mutatott nekik képet vagy hangfelvételt. Erre mondta szerinte akkor a rendőr aki ott volt akkor, hogy oké akkor semmi gond, nem lesz itt semmi baj. Szoval esélyes hogy tegnap is a, ö hívott oda, faszságal akart védekezni. Most is ugyanazokat a loopokat tolja, ugyanazt a kőrt futja, mint máskor is.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jan 26, 2024 15:14:06
x2)
Endre, mennyivel lennél előbb ha azokat az 50 ajrósokat amit Judgának naponta kiraktál megtartottad volna?
Balek!
Balek!
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 15:20:16
x4)
Indul a pedobuli
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 15:20:46
x4)
Prágába ragadt asodi (tiktik live)
telekomtroll
Jan 26, 2024 15:22:41
egy kurva jó korli-korli csomagot kötöttem üzleti ügyfelemnek és pont megyek szünetre és lám, belájvozott egy undorító pedofil. ennél csodásabb pénteket nem is kaphattam volna! 🥰
Jan 26, 2024 15:22:41
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 26, 2024 15:25:47
x10)
Tyomojú a tyodi! Ki nem szarja le! Hagyd rá a pityogást és ugorj a dunába!
Álmodjatok Rémeket!
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2024 15:26:33
x24)
púpos novemberben akart venni mergának egy második mazdát 450 ftból XXDD
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 26, 2024 15:26:51
x13)
450 ezer forintos kocsi tibinek, sikeres szoftverének... ennyiért max élményvezetést veszünk nem autót :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 26, 2024 15:27:38
x13)
Lágyéksérve is van a genetikai lottó nyertesének
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 26, 2024 15:27:52
x44)
Endre: Azért hagytam abba a szexinagyihoz járni mert kijött a lágyéksérvem xdddddd
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
gobesug
(
x30)
Jan 26, 2024 15:28:05
x30)
Lágyéksérve is van a genetikai lottó nyertesének
a kenguruzseb
ott tartja az okmányait
ascites
(
x57)
Jan 26, 2024 15:28:41
x57)
Most már azért hagyott fel a csodálatos asszonyhoz járással, mert kijött a sérve. Eddig azt mondta, hogy már nem voltak hosszas lelkizések.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 26, 2024 15:29:34
x48)
Tibinek volt több, mint 400 ezer forintja amit kb. 2 hét alatt elvert piára, cigire és füge szállóra. Ha a sziszának annyira kellett volna motor vagy kocsi akkor meg tudta volna venni magának, de nem tette.
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x44)
Jan 26, 2024 15:31:16
x44)
Közben soderáló pókujjak
ascites
(
x57)
Jan 26, 2024 15:32:26
x57)
Felolvasta a Reidstraßét (ahol tegnap leszállt) és úgy tett, mintha azt hinné, hog Berlinben van :D
gobesug
(
x30)
Jan 26, 2024 15:32:45
x30)
már megint ez az "élő lájvban"
- endre a putris kistérségi tiktokos romáknál is lejjebb vagy
- endre a putris kistérségi tiktokos romáknál is lejjebb vagy
símanó
(
x3)
Jan 26, 2024 15:35:57
x3)
Azért hagytam abba a szexinagyihoz járni mert kijött a lágyéksérvem xdddddd
Rossz volt a dőlésszög, hahó!
ascites
(
x57)
Jan 26, 2024 15:36:15
x57)
Azt mondja, hogy nem féltékennyé akarta tenni Tibit, csak megharagudott, mikor a tranyó inkább lájvozott a Fügéből és nem vele lelkizett messengeren és azért vette fel vele a kapcsolatot.
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2024 15:37:02
x24)
pedofilnak tibor bőre és tekintete hiányzik a legjobban XXXDD
ascites
(
x57)
Jan 26, 2024 15:37:11
x57)
Golda nem engedte vissza, pedig tegnap küldözgette neki a képeket, hogy megtudták, hogy merre jár, hol lakik.
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 15:37:31
x4)
Azt mondja, hogy nem féltékennyé akarta tenni Tibit, csak megharagudott, mikor a tranyó inkább lájvozott a Fügéből és nem vele lelkizett messengeren és azért vette fel vele a kapcsolatot.
Nagyon jó döntés volt a részéről, mert így nyert magának egy rabosítást :DDDD
Csicsó_VOD
(
x4)
Jan 26, 2024 15:40:03
x4)
Sodi nagyon jól elszórakoztat mindenkit ezzel a szisza nő, én meg férfi vagyok looppal
linziasztal01
(
x77)
Jan 26, 2024 15:40:06
x77)
Golda nem engedte vissza, pedig tegnap küldözgette neki a képeket, hogy megtudták, hogy merre jár, hol lakik.
Mocskosul nevetek!
Mire hivatkozva tagadta meg az öreglány?
Kakaspina
(
x24)
Jan 26, 2024 15:41:26
x24)
Prágában ragadt valóban?
Twiccs Chat
(