Ez úgy szokott menni, hogy az első hónapokban nem csinál semmit betanulás, rendszerrel való ismerkedés címén, majd a kirúgás után szintén hónapokig a totál semmiért kapja a pénzt, mert állományban tartják. Egy valamit el kell ismerni, Endre az élősködés nagymestere.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Tegnap én is gyors rákerestem mobile-n, azt gondoltam hogy Insignia, de évjáratban nem voltam biztos. Valahogy éreztem hogy sunka megint nagyot mondott. :DD A valóság mindig durvább, állítom a nagy üzletembernél a 20.000 euró fele sem igaz. Na most el lehet képzelni annyiért milyen állapotban lévőt kapott. Dízel 130 ezer km-rel :DD na persze
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Elsö hónapban tényleg van aki beveszi, hogy egy állitólag több éves szakmai tapasztalattal rendelkezö seniornak, egy teljes hónap kell erre?
Én már a második héten aktivan kivettem a részem a fejlesztésböl, pedig juniornak vettek fel, aki épp kijött az iskolából.
Ezek tényleg valami elcseszett gányoldák, nem professzionális munkára szakosodott nagycégek.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Egyáltalán milyen előfizetései vannak még ennek a retardáltnak? Az ncore-t még úgy-ahogy megértem, mert a hanyatló nyugaton szigorúbbak a torrentezéssel kapcsolatban, de nekem már a Netflix is érthetetlen. Gépen néz majdnem mindent, arra meg ott az nCore.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Ez is valami autista szerü dolog lehet nála. Amire egyszer elöfizetett, képtelen önszántából lemondani. Gondolj csak a John Harris karkötöre. Párszor eljárt oda szaunázni, de egyszer sem használt egy munkagépet, egy súlyzót, semmit.
Majd a baromja, ahelyett, hogy egyszerüen lemondta volna és kész, inkábbb azért fizetett, hogy pár hónapig ne vonják neki :D
Ott tényleg volt egy szerződés, amiben vállalta, hogy X hónapig fizeti a tagságot, emiatt balhézott vele a tranyó is akkor, hogy minek bent bele ilyenbe.. :D
Ha egy trolléga esetleg linkelné, azt megköszönném.
Köszönöm trolléga, Jahve hálája üldözzön!
Ne, ne, ezt most ne..
Persze hogy beengedi , Golda is csak pofázni tud , meg néha villazni.
KURVArangy
De amugy ep eszu ember mit csinal ilyenkor? Bemegy a konditerembe, elkezd rinyalni mint a furdoskurva, hogy most rugtak ki a munkahelyerol, megsem telik mar John Harrisre, kerem szepen bontsuk fol a szerzodest! Erre 99% esellyel ott helyben el is intezik, a cegnek nem erdeke hogy elegedetlen vasarlok panaszkodjanak ra.
Kicsit benabb ember azonnal lemondja, fizeti hat honapig, a lemondasi ido alatt, aztan jol van.
Na es itt van Endre, aki harom eve fizeti, mert sohasem sikerult ravennie magat, hogy lemondja azt a kurva elofizetest.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ehhh...Azért ezt nem hiszem, hogy úgy működik, hogy minden egyes hivatal egy különálló sodifórum, ahol csak a gyagyás szívatásával foglalkoznak. Voltak munkahelyei, befizettek bizonyos járulékokat, gyagyának jár a segíly. Az nem az AMS pénze, az a cégek pénze. Ezért nem is az AMS dönt róla, hanem a törvény. Azt meg pláne hülyeség szerintem elvárni, hogy majd nagyítóval megvizsgálják a gyagyásodi segílykéjét és mivel szerdán meg csütörtökön nem volt Ausztriában ezért visszakérnek tőle pár tíz eurót....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ha valami "csoda" folytán nem hinnének a becsületes trollszoknak, akár az AMS akár a rendőrség költségvetési csalás miatt nyomozva, tessék csak lekérni a tranzakcióit, készpénz felvételeit.
Biztos tetszeni fog, hogy a büdös kis migri alig hogy megkapta a segélyt, már a púpszászi kisboltban vagy Szolnokon veszi le a pénzt :)
A törvény azt mondja ki, hogy azokra a napokra, amikor nem tartózkodik Ausztriában, nem jár a segély. Ennyi. Ezt köteles lenne személyesen jelenteni, ez is a törvény része. Akkor miröl is beszélünk?
Ha februárban van akár egy olyan nap is, amikor nem Ausztriában tartózkodik, arra a törvénytisztelö trolloknak fel kell hivnia a hivat figyelmét. Ennyi.
Pontosan. Plusz, van online felület is többek között erre a célra, nem kell mindent levélben intézni :)
Ha februárban van akár egy olyan nap is, amikor nem Ausztriában tartózkodik, arra a törvénytisztelö trolloknak fel kell hivnia a hivat figyelmét. Ennyi.
Én csak azt mondom, hogy egy gyagyásodira nem fogják ráállítani a gestapót sajnos akkor sem, ha a trollok felhívják rá a figyelmet....
De ki beszélt erröl?
Jelentjük, megnézik, látják, felkérdezik, nem fizetnek és még büntit is kap(hat).
Én az ezüstre vagyok kíváncsi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerencsére ez nem trollok/gestapo témakör. Nem véletlenül lehet jelenteni az ilyesfajta visszaéléseket. Nem fogják a kivégző osztagot rakuldeni nyilván, de az összeg egy részét így vissza tartanák.
Ez a fikasnak még jobban is fájna mint a kivégzés.
Nem a lottyadt pöcséről van szó, így szűkre vette a mutogatást a rohadék. Próbáltam nézni én is a szöveget, de nem láttam, hogy hol lenne leírva a megszüntetés.
Mindegy, az eddigi jelek arra mutatnak, hogy a faszerdő faszfái szépen kihajtottak, bele a picsaszájba. Szép lenne, ha a következő flokk a macskaólból jönne, a háttérben Ghoulda ordításával.
Igyunk egy sörtöt, he
Az is érdekes, hogy bal felső sarokban nagyjából látszik a pontos idő, ráadásul, hogy wifin van a telefon. :)
Milyen az ól, Endre?
Ez mi volt? Géza is bejelentkezett?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Szerintem elég ha megnézik hogy Jovináéktól mikor jelentkeztették ki és mikor jelentkezet be a galambducba és rákérdeznek, kérik, hogy igazolja valamivel, hogy a 2 időpont közt hol lakott akkor. Lehet erre kéne a AMS figyelmét felhívni. Persze lehet arról is szólni hogy már a kijelentkezés elött napokkal elhagyta Ausztriát vagy, hogy a galambducba való bejelentkezés után is megtette ezt, mikor Berlinbe ment.
Amúgy várható volt, hogy még ha eljárás, akár rendőrségi is megy ellene a segéllyel való trükközés miatt, akkor is megkapja még. Mivel emlékezünk rá, mikor már 2022 vége felé is hadakozot az AMS-el, hogy ö jogosan vette fel korában azt, ami után bíróságra is mentek miatta, akkor is közbe kapta a segélyt. Például 2023 februárjára is megkapta miután megszűnt 2023 Január végén a GVS meló.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jól van már, köcsög troll, 42 évvel elkéstem vele, és? Milyen kellemes este? Milyen kellemes este egy idült alkoholista gyernőttel?
Halvány javaslat Endi anutájának, a fogantatástól számított 2220. hét környékén. Sosem késő.
Igyunk egy sörtöt, he
Elvileg nem, csak azt hitte, ha lamantinosodik, akkor jobban fog tetszeni az Endrének. Nem értette meg, hogy Endre egy pedofil szatir buzeráns.
Ez rendben van, de nem kell minden nap beírni, pláne nem többször. Sneci magát sodorta bele a trash dömpingbe, erről nem az új generációs snecológusok tehetnek.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A kurva isten faszát már, hogy az utóbbi 2 napban ez a harmincadik poszt erről a (másik) pedofilról, akit szintén K. Endrének hívnak.
ÉRTEM A POÉNT, NEM KELL MINDEN EGYES CIKKET BEHOZNI ERRŐL
AMS segélykére értette. Látod hogy nem érdekli, múlt hónapban is mászkált mindenfelé, mégis egész hónapra felvette a segélypénzt. igényli a faszerdőt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Megvan a K. Endrés Pedofil műsor amugy ?
Potya, hát Endre megbeszélte velük, hogy minden O és K ...
És ő ugye sosem hazudik :))))))))))
Azt sem tudja megfogalmazni normálisan.
Szerintem kérj tőle valami direktebb kontaktot, email, vagy valami csevegő alkalmazás, mert így csak időt nyer a korcs. Ha még ott van.
Es tovabbra is ezt a faszsagot loopolja. Endre, a Sziszadat nem erdekelne egy mondat. Egy doboz tyoproniert megbocsajtana neked, akarmit mondasz. A Sziszanak az a baja, hogy leegtel. Ha nincs penz, nincs faszpina.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Mintha azt mondta volna, hogy ÚjTranyó lesz a csatorna neve :D
Endre lehetett az első aki bekövette.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
amugy nekem fel se dobja ez a fosadék platform, asztalirol legalábbis, telóra nem raktam fel ezt a gyászt
MDI Fireburn
A Judka verős videók és gif-ek mindig Jolly Jokerek, de első körben a bejelentésre és annak dátumára kellene rámenni, a többivel pedig lehet borzolni a kedélyeket.
Az AMS csalást kell nyomatni most szerintem. Mikortól volt oda bejelentve, illetve amikor megérkezett és "tette a szépet nekik", mit mondott (magáról, helyzetéről stb)?
Miről?
Sörminátor
Mit? Hogy papíros elmebeteg vagy miről szeretnél igazolást?
Punszisza a lekjopp!
Jesszus hogy szalad a szar térdével.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Indokolt magyarországi tartózkodásról. Tényleg el kellene kaszálni ezt a Balázskát is valahogy.
Nincs olyan hogy indokolt Magyarországi tartózkodás!
Punszisza a lekjopp!
És most hova szalad épp? Nyilván, mint gyakorlott csöves, ügyeket intézni, de pontosabban?
Endre valamelyik flokkban azt állította, hogy sofőrködős munkát talált a Tibi és a beteg térgyével képtelen lesz annyit kuplungolni.
Alighanem sörtöt vásárolt.
Összegezve, amit lehetne nekik írni szerintem:
Kicsit megsimogatni a lelküket, hogy nem csak őket verte át ez a nyomorék, de ez ellen lehet hatékonyan tenni, amennyiben hajlandók egy kicsit együttműködni. Megemlíteni, hogy januárban már volt egy hasonló incidense egy másik szállásadóval, akik szintén kitették a szűrét.
Illetve, ahogy Kakaspina írta: egy kicsit "lazább" és gyakrabban látogatott platformon kezdeményezni beszélgetést és ott jobban tényfeltárni. Mindenképp kellene, hogy mikortól jelentették be, annak a körülményei, miket hazudott nekik Endre, stb.
Mire bemelegszik a víz_olaj már nem lesz a cég alkalmazottja
Punszisza a lekjopp!
Vicces lesz mikor szerinte pl teljesen normális volt 90es táblánál 60-nal menni a Mazdával
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Órabérbe' vagyok tetyó!
A buzikurva nem tud vezetni,illetve a Watchmojonak is koszonhetoen hamar felismerik még tobben..Senki nem alkalmazza szivesen
Punszisza a lekjopp!
Sérvecske integet
Punszisza a lekjopp!
Höhöhö, és vejem mi jesz?
Hát remélem. Bécsi illetőségű hajléktalan, bécsi (ideig-óráig) albérletes lakcímmel, bécsi raktárral, tegye csak le szépen a jogsit Bhécsben.
Igyunk egy sörtöt, he
Lehet, hogy én vagyok kasu, de ilyen kitételt nem találtam, hogy ide jár vezetgetni, pontosabban megbukni.
Ha nem orvosi igazolas akkor wc papirnak tokeletes
Punszisza a lekjopp!
Meg ;Baszd szájba a kurva anyádat
Punszisza a lekjopp!
Ez Endre valódi középsö neve.
Ameddig a kártyen tart
Punszisza a lekjopp!
Tovább, mint Endrének szobája Bécsben. :D
1 nappal?
Punszisza a lekjopp!
keserke
(
x4)
Feb 07, 2024 08:28:11
x4)
Egyébként ezeket az előfizetéseket nem olyan könnyű lemondani, mert ugye a kedves delikvens "aláírt" egy szerződést, amit nem olvasott el, tehát ha még le is mondja, akkor is fonatkoznak rá szabályok amíg az a szerződés le nem jár. Mivel gyagya lassan már olvasni sem tud ezért ezek mind-mind angyalszárny kategóriák.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2024 08:29:18
x68)
Szerintem igyunk egyet, Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 07, 2024 08:33:23
x3)
Most komolyan ennek a semmihez sem értö féregnek, aki gyerekeknek szánt logikai feladatokkal sem boldogul, nem hogy érdemben programozni tudjon, tényleg 4700€ bruttót fizetett egy cég?
Ez úgy szokott menni, hogy az első hónapokban nem csinál semmit betanulás, rendszerrel való ismerkedés címén, majd a kirúgás után szintén hónapokig a totál semmiért kapja a pénzt, mert állományban tartják. Egy valamit el kell ismerni, Endre az élősködés nagymestere.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 08:37:30
x30)
Géza autós videója valahogy napközben elkerülte a figyelmem, de ha még nem volt
Az auto egy 2017-19 opel insignia kombi 1.6cdti 130ekm futással
Az auto biztos nem volt 20k€ mivel a 2020-as model a digit műszer fallal és 60ekm megy annyiba.
A reális ár 12-15k€ között van.
PS: zsenialis vasarlas hiszen az opel dizel motorok mindig jók szoktak lenni, főleg amit ilyen csaló sunkák tartanak karban
Az auto egy 2017-19 opel insignia kombi 1.6cdti 130ekm futással
Az auto biztos nem volt 20k€ mivel a 2020-as model a digit műszer fallal és 60ekm megy annyiba.
A reális ár 12-15k€ között van.
PS: zsenialis vasarlas hiszen az opel dizel motorok mindig jók szoktak lenni, főleg amit ilyen csaló sunkák tartanak karban
Tegnap én is gyors rákerestem mobile-n, azt gondoltam hogy Insignia, de évjáratban nem voltam biztos. Valahogy éreztem hogy sunka megint nagyot mondott. :DD A valóság mindig durvább, állítom a nagy üzletembernél a 20.000 euró fele sem igaz. Na most el lehet képzelni annyiért milyen állapotban lévőt kapott. Dízel 130 ezer km-rel :DD na persze
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 08:38:05
x24)
Elsö hónapban tényleg van aki beveszi, hogy egy állitólag több éves szakmai tapasztalattal rendelkezö seniornak, egy teljes hónap kell erre?
Én már a második héten aktivan kivettem a részem a fejlesztésböl, pedig juniornak vettek fel, aki épp kijött az iskolából.
Ezek tényleg valami elcseszett gányoldák, nem professzionális munkára szakosodott nagycégek.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 08:38:24
x21)
Egyébként ezeket az előfizetéseket nem olyan könnyű lemondani, mert ugye a kedves delikvens "aláírt" egy szerződést, amit nem olvasott el, tehát ha még le is mondja, akkor is fonatkoznak rá szabályok amíg az a szerződés le nem jár. Mivel gyagya lassan már olvasni sem tud ezért ezek mind-mind angyalszárny kategóriák.
Egyáltalán milyen előfizetései vannak még ennek a retardáltnak? Az ncore-t még úgy-ahogy megértem, mert a hanyatló nyugaton szigorúbbak a torrentezéssel kapcsolatban, de nekem már a Netflix is érthetetlen. Gépen néz majdnem mindent, arra meg ott az nCore.
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 08:40:29
x24)
Ez is valami autista szerü dolog lehet nála. Amire egyszer elöfizetett, képtelen önszántából lemondani. Gondolj csak a John Harris karkötöre. Párszor eljárt oda szaunázni, de egyszer sem használt egy munkagépet, egy súlyzót, semmit.
Majd a baromja, ahelyett, hogy egyszerüen lemondta volna és kész, inkábbb azért fizetett, hogy pár hónapig ne vonják neki :D
Igazmondó Juhász
(
x2)
Feb 07, 2024 08:42:06
x2)
Elnézést trollégák hogy tudatlan vagyok, de Gayzának van új tiktokja?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 08:42:25
x21)
Ott tényleg volt egy szerződés, amiben vállalta, hogy X hónapig fizeti a tagságot, emiatt balhézott vele a tranyó is akkor, hogy minek bent bele ilyenbe.. :D
Igazmondó Juhász
(
x2)
Feb 07, 2024 08:43:01
x2)
Elnézést trollégák hogy tudatlan vagyok, de Gayzának van új tiktokja?
Ha egy trolléga esetleg linkelné, azt megköszönném.
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 08:47:47
x78)
Endre, nem akarom megzavarni a kurva anyáddal folytatott diskurzust a Bittner pénz bitorlási jogáról, de nagyon nagy a baj, hahó!
Kaptál most 2000 eurót (jogtalanul), de az is nagyon-nagyon kevés.
2023 áprilisában azt vallotta be, hogy 400 felett(!) vagy a havi kártyen kamat, plusz a 650-es személyi hitel, ehhez jön a mostani raktár ami olyan 200 euró lehet, plusz a szintén bevallott előfizetések, melyek állításod szerint 300 euró körül vannak (mobilszámlával együtt). Tuti nem mondtál le semmit, mert a proli dolog. :)
= 1550 ercsi
Ebben természetesen nincsenek benne az utazások, a berlini kamucím, sör stb és szerintem a púpszászi kaja előfizetést sem mondtad le, de azt hagyjuk is, kell az most neked. Ja, és majd a szép rendőrségi ügyeid miatt is vissza kell utaznod egy párszor :)
Apropó sör, azt tudtad, hogy ezek alapján csak napi kb 5500 forintot költhetsz alkoholra? :)
Ami a moratórium kérdését illeti, azt nagyvonalúan elfelejted, hogy 2022 decemberében a buzikurváddal csak úgy maradtatok a felszínen, hogy uzsorát vettél fel az AuxMoney-tól (1500 euró 8 évre, havi 35 euróért) és kérted a 3 hónapos nagyhitel szüneteltetését. Szerintem áprilisban (2023) kezdted el törleszteni megint.
Szerinted 2024-ben milyen fogadtatásban fog részesülni a moratóriumkérelem? :))
Nem az a kérdés, hogy bele kell-e nyúlnod a Bittner pénzbe, hanem hogy milyen gyorsan égeted el, már ha megkapod anyádtól. :)
Vége a könyvnek, nyomorék.
Így már megértem, hogy görbül a picsaszáj.
cicc-micc-cicc.
Kaptál most 2000 eurót (jogtalanul), de az is nagyon-nagyon kevés.
2023 áprilisában azt vallotta be, hogy 400 felett(!) vagy a havi kártyen kamat, plusz a 650-es személyi hitel, ehhez jön a mostani raktár ami olyan 200 euró lehet, plusz a szintén bevallott előfizetések, melyek állításod szerint 300 euró körül vannak (mobilszámlával együtt). Tuti nem mondtál le semmit, mert a proli dolog. :)
= 1550 ercsi
Ebben természetesen nincsenek benne az utazások, a berlini kamucím, sör stb és szerintem a púpszászi kaja előfizetést sem mondtad le, de azt hagyjuk is, kell az most neked. Ja, és majd a szép rendőrségi ügyeid miatt is vissza kell utaznod egy párszor :)
Apropó sör, azt tudtad, hogy ezek alapján csak napi kb 5500 forintot költhetsz alkoholra? :)
Ami a moratórium kérdését illeti, azt nagyvonalúan elfelejted, hogy 2022 decemberében a buzikurváddal csak úgy maradtatok a felszínen, hogy uzsorát vettél fel az AuxMoney-tól (1500 euró 8 évre, havi 35 euróért) és kérted a 3 hónapos nagyhitel szüneteltetését. Szerintem áprilisban (2023) kezdted el törleszteni megint.
Szerinted 2024-ben milyen fogadtatásban fog részesülni a moratóriumkérelem? :))
Nem az a kérdés, hogy bele kell-e nyúlnod a Bittner pénzbe, hanem hogy milyen gyorsan égeted el, már ha megkapod anyádtól. :)
Vége a könyvnek, nyomorék.
Így már megértem, hogy görbül a picsaszáj.
cicc-micc-cicc.
Bubuka
(
x13)
Feb 07, 2024 08:53:31
x13)
Gyagyás, mennyit hoznak most az E-Toro részvények amiket 3 évvel ezelőtt elkezdtél beforgatni a havi bevételed 10%-val? Gondolom a Dividendek hozzák már a passzív jövedelmet, hogy ne kelljen aggódnod a keserkézés miatt.
-
Feb 07, 2024 08:56:48
Feb 07, 2024 08:56:48
Igazmondó Juhász
(
x2)
Feb 07, 2024 08:57:54
x2)
www.tiktok.com/@beasimon27
Köszönöm trolléga, Jahve hálája üldözzön!
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 09:01:07
x24)
Endre, ha anyád be is enged újra a macskaólba, ugye az világos, hogy rögtön értesitve lesz az AMS, hogy ezekre a napokra véletlen se számoljon fel neked segélykét?
tyodika
Feb 07, 2024 09:03:06
Endre, ha anyád be is enged újra a macskaólba, ugye az világos, hogy rögtön értesitve lesz az AMS, hogy ezekre a napokra véletlen se számoljon fel neked segélykét?
Ne, ne, ezt most ne..
Feb 07, 2024 09:03:06
mikedp
(
x9)
Feb 07, 2024 09:03:35
x9)
Persze hogy beengedi , Golda is csak pofázni tud , meg néha villazni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 09:05:24
x21)
Onnan lehet tudni, hogy mentálisan beszámítható (ezáltal büntethető) aSodi, hogy a nagyobb válsághelyzetekben mindig picsarészegre issza magát és kezdődik az őrület. Természetesen minden egészséges embernek van egy megküzdő mechanizmusa a stresszes szituációkban, ami cáfolja azt az elméletet, hogy Endrének olyan fokú mentális betegsége lenne, ami befolyásolja a jó/rossz dolgok közötti különbségtételt, vagy éppen azt cáfolja, hogy Endre cselekvőképtelen lenne.
Emlékezzünk csak vissza kettő ilyen egybefüggő eseményre, amelyek (milyen véletlen) egybefüggtek egy aktuális lájfdéndzsörrel.
Az első ami nekem hirtelen eszembe jutott, az a 2021.11.13-as COD: Black Ops Cold War stream volt, ahol valami rekord mennyiségű órát (talán 12?) tolt Streamben, sakál részegen ordibálva, sörösdobozokat dobálva, állati módon.

Itt az volt a masszív piálásba való menekülés oka, hogy a trollok tényfeltárást küldtek a korábbi melócsának, emiatt Gyagyást kizökkentették a parazita életmódjából és vészesen kellett neki új melót keresni, a hitelkiváltóhitel meg egyéb nyalánkságok fizetésére.
Ehhez az eseményhez kapcsolódik még szorosan a 2021.11.18-as, tehát 5 nappal későbbi Forza Horizon stream, ahol ismét több órán keresztül, sakál részegen próbálta bizonygatni a TV néző gyelekuxoknak, hogy aSodi rendelkezik finommotorikus képességekkel, fókaüvöltések, ordibálások, idegrohamok, süsüzések, sörösdoboz dobálásokkal együttvéve.

Összeségében véve a stresszes időszakokkor előforduló reakciók (mániákus viselkedés, zaklatás, közléskényszer, masszív piálás) mind-mind arra engednek következtetni bennünket, hogy aSodi mentálisan beszámítható, a kondíciói (alkalmazkodási zavar) nem befolyásolják a döntéshozatali képességét, maximum az alkohol, de a bíróságon nem fogadják el a "tisztelt bíjóság, részeg foltam, pocsánat" féle védekezést.
Emlékezzünk csak vissza kettő ilyen egybefüggő eseményre, amelyek (milyen véletlen) egybefüggtek egy aktuális lájfdéndzsörrel.
Az első ami nekem hirtelen eszembe jutott, az a 2021.11.13-as COD: Black Ops Cold War stream volt, ahol valami rekord mennyiségű órát (talán 12?) tolt Streamben, sakál részegen ordibálva, sörösdobozokat dobálva, állati módon.

Itt az volt a masszív piálásba való menekülés oka, hogy a trollok tényfeltárást küldtek a korábbi melócsának, emiatt Gyagyást kizökkentették a parazita életmódjából és vészesen kellett neki új melót keresni, a hitelkiváltóhitel meg egyéb nyalánkságok fizetésére.
Ehhez az eseményhez kapcsolódik még szorosan a 2021.11.18-as, tehát 5 nappal későbbi Forza Horizon stream, ahol ismét több órán keresztül, sakál részegen próbálta bizonygatni a TV néző gyelekuxoknak, hogy aSodi rendelkezik finommotorikus képességekkel, fókaüvöltések, ordibálások, idegrohamok, süsüzések, sörösdoboz dobálásokkal együttvéve.

Összeségében véve a stresszes időszakokkor előforduló reakciók (mániákus viselkedés, zaklatás, közléskényszer, masszív piálás) mind-mind arra engednek következtetni bennünket, hogy aSodi mentálisan beszámítható, a kondíciói (alkalmazkodási zavar) nem befolyásolják a döntéshozatali képességét, maximum az alkohol, de a bíróságon nem fogadják el a "tisztelt bíjóság, részeg foltam, pocsánat" féle védekezést.
Endre priusza
(
x11)
Feb 07, 2024 09:05:50
x11)
De amugy ep eszu ember mit csinal ilyenkor? Bemegy a konditerembe, elkezd rinyalni mint a furdoskurva, hogy most rugtak ki a munkahelyerol, megsem telik mar John Harrisre, kerem szepen bontsuk fol a szerzodest! Erre 99% esellyel ott helyben el is intezik, a cegnek nem erdeke hogy elegedetlen vasarlok panaszkodjanak ra.
Kicsit benabb ember azonnal lemondja, fizeti hat honapig, a lemondasi ido alatt, aztan jol van.
Na es itt van Endre, aki harom eve fizeti, mert sohasem sikerult ravennie magat, hogy lemondja azt a kurva elofizetest.
keserke
(
x4)
Feb 07, 2024 09:07:25
x4)
Ehhh...Azért ezt nem hiszem, hogy úgy működik, hogy minden egyes hivatal egy különálló sodifórum, ahol csak a gyagyás szívatásával foglalkoznak. Voltak munkahelyei, befizettek bizonyos járulékokat, gyagyának jár a segíly. Az nem az AMS pénze, az a cégek pénze. Ezért nem is az AMS dönt róla, hanem a törvény. Azt meg pláne hülyeség szerintem elvárni, hogy majd nagyítóval megvizsgálják a gyagyásodi segílykéjét és mivel szerdán meg csütörtökön nem volt Ausztriában ezért visszakérnek tőle pár tíz eurót....
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 09:07:27
x78)
Ha valami "csoda" folytán nem hinnének a becsületes trollszoknak, akár az AMS akár a rendőrség költségvetési csalás miatt nyomozva, tessék csak lekérni a tranzakcióit, készpénz felvételeit.
Biztos tetszeni fog, hogy a büdös kis migri alig hogy megkapta a segélyt, már a púpszászi kisboltban vagy Szolnokon veszi le a pénzt :)
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 09:13:16
x24)
A törvény azt mondja ki, hogy azokra a napokra, amikor nem tartózkodik Ausztriában, nem jár a segély. Ennyi. Ezt köteles lenne személyesen jelenteni, ez is a törvény része. Akkor miröl is beszélünk?
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 09:15:01
x78)
Pontosan. Plusz, van online felület is többek között erre a célra, nem kell mindent levélben intézni :)
Carpenter
(
x2)
Feb 07, 2024 09:16:58
x2)
Hajnal 3-as sörike mellé csatlakozott a hajnal 4-es hányáska is?
UFO diszkont
Feb 07, 2024 09:17:00
Visszatért a gnóm ATM.
Feb 07, 2024 09:17:00
keserke
(
x4)
Feb 07, 2024 09:22:05
x4)
Én csak azt mondom, hogy egy gyagyásodira nem fogják ráállítani a gestapót sajnos akkor sem, ha a trollok felhívják rá a figyelmet....
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 09:23:30
x24)
De ki beszélt erröl?
Jelentjük, megnézik, látják, felkérdezik, nem fizetnek és még büntit is kap(hat).
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2024 09:23:33
x68)
Gyagyás, mennyit hoznak most az E-Toro részvények amiket 3 évvel ezelőtt elkezdtél beforgatni a havi bevételed 10%-val? Gondolom a Dividendek hozzák már a passzív jövedelmet, hogy ne kelljen aggódnod a keserkézés miatt.
Én az ezüstre vagyok kíváncsi!
SporoloProli
(
x3)
Feb 07, 2024 09:28:14
x3)
Szerencsére ez nem trollok/gestapo témakör. Nem véletlenül lehet jelenteni az ilyesfajta visszaéléseket. Nem fogják a kivégző osztagot rakuldeni nyilván, de az összeg egy részét így vissza tartanák.
Ez a fikasnak még jobban is fájna mint a kivégzés.
Ténfép
(
x5)
Feb 07, 2024 09:28:24
x5)
Csak en nem latom a megszuntetesrol szolo reszt? Marmint a videoban.
Nem a lottyadt pöcséről van szó, így szűkre vette a mutogatást a rohadék. Próbáltam nézni én is a szöveget, de nem láttam, hogy hol lenne leírva a megszüntetés.
Mindegy, az eddigi jelek arra mutatnak, hogy a faszerdő faszfái szépen kihajtottak, bele a picsaszájba. Szép lenne, ha a következő flokk a macskaólból jönne, a háttérben Ghoulda ordításával.
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 09:29:45
x78)
Az is érdekes, hogy bal felső sarokban nagyjából látszik a pontos idő, ráadásul, hogy wifin van a telefon. :)
Milyen az ól, Endre?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 09:32:05
x21)
Lépjél be a Fideszbe, utolsó mentsvárként.
Győzikének bejött, akkor neked is befog.
Győzikének bejött, akkor neked is befog.
D_Dezső
(
x29)
Feb 07, 2024 09:33:33
x29)
Géza autós videója valahogy napközben elkerülte a figyelmem, de ha még nem volt
Kakaspina
(
x24)
Feb 07, 2024 09:34:40
x24)
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 09:38:23
x30)
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 07, 2024 09:39:43
x23)
Szerintem elég ha megnézik hogy Jovináéktól mikor jelentkeztették ki és mikor jelentkezet be a galambducba és rákérdeznek, kérik, hogy igazolja valamivel, hogy a 2 időpont közt hol lakott akkor. Lehet erre kéne a AMS figyelmét felhívni. Persze lehet arról is szólni hogy már a kijelentkezés elött napokkal elhagyta Ausztriát vagy, hogy a galambducba való bejelentkezés után is megtette ezt, mikor Berlinbe ment.
Amúgy várható volt, hogy még ha eljárás, akár rendőrségi is megy ellene a segéllyel való trükközés miatt, akkor is megkapja még. Mivel emlékezünk rá, mikor már 2022 vége felé is hadakozot az AMS-el, hogy ö jogosan vette fel korában azt, ami után bíróságra is mentek miatta, akkor is közbe kapta a segélyt. Például 2023 februárjára is megkapta miután megszűnt 2023 Január végén a GVS meló.
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 09:43:34
x24)
Albert Einstein: Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.
Szerintem ez is tökéletesen illik a gyagyásra. Semmiböl sem tanulva, újra és újra ugyanazokat csinálja, mindig arra számitva, hogy most majd másként lesz.
Hát nem lesz másként, te elmebeteg pedofil szarrágó!
(Világos, hogy Einstein nem pszichológus volt, hanem elméleti fizikus.)
Szerintem ez is tökéletesen illik a gyagyásra. Semmiböl sem tanulva, újra és újra ugyanazokat csinálja, mindig arra számitva, hogy most majd másként lesz.
Hát nem lesz másként, te elmebeteg pedofil szarrágó!
(Világos, hogy Einstein nem pszichológus volt, hanem elméleti fizikus.)
-
Feb 07, 2024 09:43:43
A videón szereplő paragrafus 218 StGB miért szól az abortuszról?
Feb 07, 2024 09:43:43
Golda mama
Feb 07, 2024 09:48:18
Jól van már, köcsög troll, 42 évvel elkéstem vele, és? Milyen kellemes este? Milyen kellemes este egy idült alkoholista gyernőttel?
Feb 07, 2024 09:48:18
Ténfép
(
x5)
Feb 07, 2024 09:48:52
x5)
Halvány javaslat Endi anutájának, a fogantatástól számított 2220. hét környékén. Sosem késő.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 09:50:05
x21)
"carelessly causes the risk of death or serious damage to health for pregnant women."
Szandika terhes?
Szandika terhes?
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 09:53:19
x24)
"carelessly causes the risk of death or serious damage to health for pregnant women."
Szandika terhes?
Szandika terhes?
Elvileg nem, csak azt hitte, ha lamantinosodik, akkor jobban fog tetszeni az Endrének. Nem értette meg, hogy Endre egy pedofil szatir buzeráns.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 09:56:00
x21)
Sztornó, most látom hogy a Trolléga a NÉMET törvényt vette figyelembe, de gyagyás ellen az OSZTRÁK van érvénybe, az pedig ez:

Szexuális zaklatás.

Szexuális zaklatás.
.
Feb 07, 2024 10:12:32
Fikás, a tegnapi flokkban miért nem említetted meg, hogy nyilatkoztál a 444-nek?
444.hu/2024/02/06/k-endre-a-444-nek-az-ido-es-a-joisten-eldonti-majd-mikor-nyilatkozom?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR3tWKI2B4jfzbW6zMkANRiUOy6-Wy6SgwgzfhltrZ-_CtD7ytYXGYAZX5M
444.hu/2024/02/06/k-endre-a-444-nek-az-ido-es-a-joisten-eldonti-majd-mikor-nyilatkozom?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR3tWKI2B4jfzbW6zMkANRiUOy6-Wy6SgwgzfhltrZ-_CtD7ytYXGYAZX5M
Feb 07, 2024 10:12:32
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 10:20:04
x78)
Endre, ha a TikTik flokkodból indulunk ki, amelyben elismerted, hogy: "jogilag most nem tartózkodhatnék ott (púpszász)", ám ha lefotóznak, felismernek vagy bármi egyéb módon kiderül az baj lenne?:)
Elvégre te mondtad.
Elvégre te mondtad.
Karib
(
x10)
Feb 07, 2024 10:22:51
x10)
Nem mindenki találja szhórakoztatónak a trash dömpinget.Ez van.
Ez rendben van, de nem kell minden nap beírni, pláne nem többször. Sneci magát sodorta bele a trash dömpingbe, erről nem az új generációs snecológusok tehetnek.
KicsiNéző
(
x13)
Feb 07, 2024 10:25:37
x13)
Fikás, a tegnapi flokkban miért nem említetted meg, hogy nyilatkoztál a 444-nek?
A kurva isten faszát már, hogy az utóbbi 2 napban ez a harmincadik poszt erről a (másik) pedofilról, akit szintén K. Endrének hívnak.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 10:27:05
x30)
Endre, ha a TikTik flokkodból indulunk ki, amelyben elismerted, hogy: "jogilag most nem tartózkodhatnék ott (púpszász)", ám ha lefotóznak, felismernek vagy bármi egyéb módon kiderül az baj lenne?:)
Elvégre te mondtad.
Elvégre te mondtad.
AMS segélykére értette. Látod hogy nem érdekli, múlt hónapban is mászkált mindenfelé, mégis egész hónapra felvette a segélypénzt. igényli a faszerdőt.
sírógörcs
(
x4)
Feb 07, 2024 10:38:00
x4)
Megvan a K. Endrés Pedofil műsor amugy ?
Én_is_sodi_vagyok
Feb 07, 2024 10:44:18
Hetyetye

Nem vagyok gépnél, egy hajnali 3-s työrikével meghálálnám ha valaki összeszedné a tényfeltárást el tudjam küldeni. Nyílt a rés a pajzson támadjunk trollégák.

Nem vagyok gépnél, egy hajnali 3-s työrikével meghálálnám ha valaki összeszedné a tényfeltárást el tudjam küldeni. Nyílt a rés a pajzson támadjunk trollégák.
Feb 07, 2024 10:44:18
sírógörcs
(
x4)
Feb 07, 2024 10:45:50
x4)
Hetyetye
Potya, hát Endre megbeszélte velük, hogy minden O és K ...
És ő ugye sosem hazudik :))))))))))
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 07, 2024 11:00:27
x13)
Vajon azért nem jelentkezett még ma a pedofil, mert lázasan pakolgat össze? Megannyi kérdés...
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 07, 2024 11:01:24
x10)
Amúgy msának akard bemagyarázni, hogy a van olyan lakótárs, aki szeretne együtt élni egy alkoholista, fogyatékos, nőverő pedofillal. :D
Álmodjatok Rémeket!
Carpenter
(
x2)
Feb 07, 2024 11:02:02
x2)
Endre, esetleg az összes lakó felsorakozott a szobád előtt és megvárta míg "összepakolsz" majd kikísértek az ajtóig és 8 lakattal bezárták mögötted a kaput?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:08:31
x48)
kb 1 órája adott életjelet
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:09:48
x78)
Azt sem tudja megfogalmazni normálisan.
Kakaspina
(
x24)
Feb 07, 2024 11:15:58
x24)
Hetyetye
Szerintem kérj tőle valami direktebb kontaktot, email, vagy valami csevegő alkalmazás, mert így csak időt nyer a korcs. Ha még ott van.
Endre priusza
(
x11)
Feb 07, 2024 11:16:20
x11)
Es tovabbra is ezt a faszsagot loopolja. Endre, a Sziszadat nem erdekelne egy mondat. Egy doboz tyoproniert megbocsajtana neked, akarmit mondasz. A Sziszanak az a baja, hogy leegtel. Ha nincs penz, nincs faszpina.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:17:00
x48)
tranyó megcsinálta az új tiktok csaitját ahol már ma akar élőzni
1 óra reklám után 13 feliratkozó 🤣 (1000 kéne)
kissendrevagyok
Én_is_sodi_vagyok
Feb 07, 2024 11:17:41
Amit szerintem érdemes lenne tény feltárni:
-JuDka verő videó
- Januári időszak tartózkodási helyei
- Videó a 2000 EUR segély érkezéséről magyar és német felirattal
- Szandikás ügy részletei
Kimaradt valami? Limitált a karakter mennyiség az albis oldal text boxban.
-JuDka verő videó
Feb 07, 2024 11:17:41
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 11:18:28
x24)
Mintha azt mondta volna, hogy ÚjTranyó lesz a csatorna neve :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 07, 2024 11:19:38
x13)
Endre lehetett az első aki bekövette.
hunty
(
x2)
Feb 07, 2024 11:20:14
x2)
amugy nekem fel se dobja ez a fosadék platform, asztalirol legalábbis, telóra nem raktam fel ezt a gyászt
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:21:46
x78)
-JuDka verő videó
-JuDka verő videó
A Judka verős videók és gif-ek mindig Jolly Jokerek, de első körben a bejelentésre és annak dátumára kellene rámenni, a többivel pedig lehet borzolni a kedélyeket.
Az AMS csalást kell nyomatni most szerintem. Mikortól volt oda bejelentve, illetve amikor megérkezett és "tette a szépet nekik", mit mondott (magáról, helyzetéről stb)?
.
Feb 07, 2024 11:21:48
Azt is gondolom,hogy az Autosiskola /Balázs jóvoltából/igazolásokat állit ki a patkánynak.
Feb 07, 2024 11:21:48
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:22:35
x78)
Azt is gondolom,hogy az Autosiskola /Balázs jóvoltából/igazolásokat állit ki a patkánynak.
Miről?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:23:02
x48)
új potenciális zaklató tiktok: @soditermintor
tranyóval már vissza is követték egymást

kissendrevagyok

kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:23:55
x48)
tranyó live
www.tiktok.com/@j.merci6/live
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@j.merci6/live
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 11:24:18
x30)
új potenciális zaklató tiktok: @soditermintor
Sörminátor
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:29:42
x17)
Mit? Hogy papíros elmebeteg vagy miről szeretnél igazolást?
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 07, 2024 11:30:11
x6)
tranyó live
tiktok.com/@j.merci6/live
tiktok.com/@j.merci6/live
Kakaspina
(
x24)
Feb 07, 2024 11:32:03
x24)
Indokolt magyarországi tartózkodásról. Tényleg el kellene kaszálni ezt a Balázskát is valahogy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:32:36
x17)
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 11:32:38
x24)
És most hova szalad épp? Nyilván, mint gyakorlott csöves, ügyeket intézni, de pontosabban?
sörtötbontok
(
x8)
Feb 07, 2024 11:33:37
x8)
Endre valamelyik flokkban azt állította, hogy sofőrködős munkát talált a Tibi és a beteg térgyével képtelen lesz annyit kuplungolni.
sörtötbontok
(
x8)
Feb 07, 2024 11:34:17
x8)
Alighanem sörtöt vásárolt.
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:34:18
x78)
-JuDka verő videó
-JuDka verő videó
Összegezve, amit lehetne nekik írni szerintem:
Kicsit megsimogatni a lelküket, hogy nem csak őket verte át ez a nyomorék, de ez ellen lehet hatékonyan tenni, amennyiben hajlandók egy kicsit együttműködni. Megemlíteni, hogy januárban már volt egy hasonló incidense egy másik szállásadóval, akik szintén kitették a szűrét.
Illetve, ahogy Kakaspina írta: egy kicsit "lazább" és gyakrabban látogatott platformon kezdeményezni beszélgetést és ott jobban tényfeltárni. Mindenképp kellene, hogy mikortól jelentették be, annak a körülményei, miket hazudott nekik Endre, stb.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:34:19
x17)
Mire bemelegszik a víz_olaj már nem lesz a cég alkalmazottja
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 07, 2024 11:35:04
x6)
Vicces lesz mikor szerinte pl teljesen normális volt 90es táblánál 60-nal menni a Mazdával
sörtötbontok
(
x8)
Feb 07, 2024 11:35:52
x8)
Órabérbe' vagyok tetyó!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:36:24
x17)
A buzikurva nem tud vezetni,illetve a Watchmojonak is koszonhetoen hamar felismerik még tobben..Senki nem alkalmazza szivesen
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 07, 2024 11:39:15
x21)
Tibor a faszpinájáról: az enyém jó lett, szeretem és kiszolgál! Külalakra is szép! 🤮🤮
sörtötbontok
(
x8)
Feb 07, 2024 11:39:22
x8)
Tibi azt mondja, hogy elégedett a "puncijával", szerinte "szép lett".
Sunka megerősíthetné az infót.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:39:51
x17)
Tibor a faszpinájáról: az enyém jó lett, szeretem és kiszolgál! Külalakra is szép! 🤮🤮
Sérvecske integet
Fikás
Feb 07, 2024 11:40:08
Tibi azt mondja, hogy elégedett a "puncijával", szerinte "szép lett".
Höhöhö, és vejem mi jesz?
Feb 07, 2024 11:40:08
Ténfép
(
x5)
Feb 07, 2024 11:40:16
x5)
Hát remélem. Bécsi illetőségű hajléktalan, bécsi (ideig-óráig) albérletes lakcímmel, bécsi raktárral, tegye csak le szépen a jogsit Bhécsben.
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:41:17
x78)
Lehet, hogy én vagyok kasu, de ilyen kitételt nem találtam, hogy ide jár vezetgetni, pontosabban megbukni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:47:05
x17)
Ha nem orvosi igazolas akkor wc papirnak tokeletes
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:47:08
x48)
tranyó lokáció:
Menhely alapítvány
Budapest, Kürt u. 4, 1073
kissendrevagyok
Menhely alapítvány
Budapest, Kürt u. 4, 1073
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:47:39
x78)
Endre, Tibi kicsit ideges rád te: "aljas geci szemétláda".
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 11:50:16
x48)
tegnap Tibi még arról prédikált, hogy ő egyáltalán nincs rászorulva az ingyenkajára, mert ő mindig megveszi magának a kis kajáját... 🤣
kissendrevagyok
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 07, 2024 11:50:19
x21)
Vége a Tibor livenak!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:50:48
x17)
Meg ;Baszd szájba a kurva anyádat
MaxPayne
(
x24)
Feb 07, 2024 11:50:50
x24)
Ez Endre valódi középsö neve.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:51:05
x17)
tegnap Tibi még arról prédikált, hogy ő egyáltalán nincs rászorulva az ingyenkajára, mert ő mindig megveszi magának a kis kajáját... 🤣
Ameddig a kártyen tart
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:52:05
x17)
Lehet rakni a tételet hogy a buzikurvának meddig lesz szerződése
Punszisza a lekjopp!
linziasztal01
(
x78)
Feb 07, 2024 11:53:27
x78)
Lehet rakni a tételet hogy a buzikurvának meddig lesz szerződése
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:53:57
x17)
1 nappal?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2024 11:56:02
x17)
Valaki beirta hogy a forumon kovetik valoszinuleg azert nyomta ki a herelt buzikurva
Punszisza a lekjopp!
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

DE hát tudjuk, hogy nem szokásod a logikus gondolkodás, meg amúgy is elmebeteg vagy, el se várjuk tőled.