hát igen, az alkoholizmus ilyen.
Ja, meg hogy amúgy buzi vagy és sosem voltál született nővel.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!

:-C
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pontosan! A szóhasználatot kell figyelni, mert vannak szavak (a fhaszom, keci, he-n kívül), amit magától nem tud.
"Eltűnök a balfenéken"
Honnan ismerős ez?
ÁlSzandikának mondta az anyja pontosan ezekkel a szavakkal: "tűnjön el a balfenéken".
Annyira egyszerű vagy, korcs.
Tuti, hogy a bittner pénz miatt csicskultál Goldának, mert anélkül március eleje már csőd!
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Valamint soha nem szeretkezett, még a szó is ismeretlen számára, soha nem használja.
Ő "baszik", amit az állatok és az érzelemmentes emberek szoktak.
Meg akik 10mp alatt elmennek, de előadják a haveroknak hogy a kereskedelmi forgalomban kapható legkomolyabb baszások meg ondófröcssenések mentek.
Csak ez az ilyen MC Pisti féle 40 éves elmebetegeknél meg tizenéveseknél divat.
Gyagyás esetén szerintem tudjuk, melyik.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Igénytelen egy féreg ez, pedig a buzikommunás cím, ami a Xandikás feljelentésben van kurva szép környék. Simán laknám. Weitmosergasse 66, igényes, rendezett kis kertváros.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mi volt a baj, lelkecske? Nem volt szarszaga?
Nem volt ferfi. A Sodi csobuzi.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
[off]
Az tisztelet, milyen szakmáért fizetnek 12e Ojrót? Nekem most 5800CHFt adtak csak. Irigyellek Endre!!
Jó, de neked hány felira...
Akurfaanyád, keci troll!
Azt tudom, inkább az autimagyarázatra lettem volna kíváncsi. Ha az igazság érdekelne, azt nem a fikástól kérdezném.
Tisztesseges munkaert. Nem kokany szarakodasert amikor endre azt hazudozza, hogy ert valamihez kozben meg koze nincs hozza.
Nekem is van 7 credit kartyam, masfel millas credittel. Filler tartozas sincs rajtuk mert minden honap vegen 0-van fizetve mind.
Cserebe nem vagyok alkoholista, ostoba balek aki egy csoves tolvajt tart el.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Na jó, de ő odamehet, Endre nem!
Hallottál olyat, hogy: "mit keresel itt? Te mit keresel itt?"
Na ugye.
Meg buzi is, de valamiért ő zaklathatja a sziszát, Endre nem. Rá nem ideges, Endrére meg igen.
Mikor előkerült Májas?
Ajjaj, Endre!
Ezek szerint ő is homeopátiás lett?
Endre, a hülyeséged mint a mellékelt ábra mutatja ragadós
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ez a baszás kifejezés is csak az miatt van mert ilyen proli kis buzi gyerek.
Nekem a baszás szóról valami brutális 1,5 órás kalapálás jut eszembe, nem az, hogy két törpe növésű férfi 66 mp-ig maszatol valami full kussban aztán a liluló fejű félszerzet azt hazudja, hogy elsűlt mert szégyelli, hogy lekonyult a péló.
Ez nem baszás, ez valami nagyon semmi fajtalankodás.
Mindig ez lesz abbol ha endre novel kezd. Katasztrofa. Neki eddig csak egy ferfival volt szexualis elmenye es amikor nohoz kozeledett akkor konkretan vagy a geza utasitasaira volt kepes csak ravenni magat a dologra vagy egy katasztrofa lett belole.
En mar anno szoltam, hogy a geza tartozasat le kell irni.
Itt vannak az erveim
- amikor a geza megjelent lett buziszerelem.
- amikor a buziszerelmet materializalni kellett, akkor lett Mazda
- amikor a gyagyas ossze van omolva, az egyetlen ember a geza.
- amikor feltekenyitenesbol ravetemedett a pinara a geza konkretan megzsarolta a not, hogy engedje magara majd fizikalisan rabirta a kozosulesre (eleteben eloszor, novel) ezzel elveve a gyagyas szuzesseget.
- geza mindig rendelkezesre allt!
- geza mindig is tartozni fog a gyagyasnak, csak azert, hogy tovabbi hasznok keletkezzenek.
Ez a szimbiotikus partneri kapcsolat a homoerotikus chips zabalsra epitve.
Ezert kell elengedni az adossagot a gezanak, elvenni a csenget az apjatol es a kevinkenek vegre odaajandekozni a PS5-ot!
Ugyanerre gondoltam én is pont pár perccel ezelőtt. Gyanús volt tegnap hogy nincs nála sok csomag vagy legalábbis nem látszott.
Tuti itthon van, de gyanús ez a terelés a kommunáról. Én is úgy tippelek csak vezetgetni esetleg a 2. ker kapitányságra jött haza.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezek tényleg havonta tartanak egy ilyet.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A Vahur jobban nez ki mint te, endi! Neki van 27 nezoje.
Nekem meg több fogam.
Úgy nehéz volt a csomagolat látni, hogy nyaktól felfelé vette magát :)
Amúgy lehet, hogy neked van igazad, bár nekem nagyon gyanús ez a sok véletlen, hogy pont akkor kell hét közepén Újszászra menni amikor betalál a trolloodás.
Ebben nem vagyok biztos. Vahur meg tud ragni, igaz egy metszofoga hianyzik. A Sodinak viszont semmilye sem maradt, csak elol hat foga alul, meg hat felul.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Kurva jó, ahogy mondja, hogy nem szokott próbamunkát csinálni és egyetlen helyen, az Ebcont-nál kellett ilyen csinálnia.
Azaz simán, az interjús hetyetye alapján veszik fel ezek a gányoldák.
Példátlan...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Köszönjük szépen, viszlát holnap ilyenkor.
Pont ezekért a kommentekért éri meg néha bemenni 🤣
kissendrevagyok
Ez bazdmeg, erre nincsenek szavak, hogy ezt egy rendőrnek fapofával képes voltál németül elhetyetyézni geci. Egy normális ember pofájáról lesülne a bőr, ha ilyen kéne előadnia. Ez olyan mint a szex nálad = "basztunk".
Te szociopata, érzelmi nyomorék geci.
blabla
amúgy, szvsz ez nem seggfájás volt tőle, bár jutott bele egy kis rinya is de nagyobbrészt valid.
Azért hetyetye!
Tegnap ő győzte meg trollegákat fals infóról, hogy csak fürcsibe mehetett a pedofil nem pedig haza utazik...
Szállás háromszögelésből is 10-ből 9 félre megy és csak folyamat egyértelmű helyeket ír ide hol van Tibor, Endi...
Plusz kezd ismét kibaszott unalmas lenni, hogy 400 oldalból megint 300 más trashek.. minthogy Pedofilt most kellene még megbombázni.
Seggfájhatsz a kék nikkel is tetyó
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Igen, csakis az olyan helyekre veszik fel, ahol a hr akkora retard, mint a ház. Ahol nem guglizzák meg a nevét, nem tünik fel, hogy a legnagyobb szakmai teljesítményeként egy 15 és egy 3 éves melót jelöl meg egy ilyen dinamikusan fejlödö iparágban + bebaszva megy be az interjúra. Ha ez most összejön neki, akkor az annyit jelent, hogy 220 cégböl megtalálta az egyetlen kókányoldát.
Mar az, hogy le lett minuszolva, az a problema.
Hogy ment a probanap, endi? Jo volt?
Én sem örülök a trashnek a fórumon, de ennyit bőven megér kissendrevagyok trolléga jelenléte.
Ha tùl sok, akkor az Alt+F4 billentyűkombináció használatát javaslom.
Sodinak meg a kurva anyját.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
kissendrevagyok
Ha a gyagyas " a jotanacsodra csendben maradok " ot jatszik az kb azt jelenti, hogy "van az a lehetoseg" jellegu ajanlatott kapott. Persze olcson.
Endi. Beharangoztad a 2 rugot, hirtelen mennyi trash lett itt..
Fix, hogy a macskaólban van, nézd meg a lájvot és a flokkot. Megvillan a macskaólas polc, látszanak a falban pihenö szigeteletlen vezetékek és soproni sört vedel.
Goldának nincs szava abban, hogy mit csinál a korcs, de befogadja bármikor. Ö maga javasolgatta a gyagyásnak pár napja, hogy borítsa be a hiteleit és menjen haza, szóval ebböl nem lehet kiindulni.
Ráadásul ha lenne munka, akkor most a fikás nagyon hosszú ideje következetesen és ügyesen hazudna: lájvban beszélte meg a február 5-öt a hr-el, pénteken nagyon készült az eseményre, aztán hétfön is beszélt róla és azóta is minden nap. Máskor 10 percen belül elfelejti, hogy mit hazudott, most meg összeszedetten kamuzna? Dehogy.
Biztos vagyok benne, hogy előre gyártott körmondatokban mondta el a szexmonológját. :)
Tudjuk milyen élményen alapszik, ezt csinálta Tibivel is, most egyszerűen a neveket cserélte ki.
Undorító.
Nem tette föl a levelet most sem.
Részleteket mutogatott.
Jó lenne az egészet látni.
Nekem elég furcsa ez az egész.
Tehát nem példa nélküli a sikeres pár hónapos terelés.Gyagyásnak különben is csak az a lényeg hogy a próbaidő végéig kihúzza.Régebben is dobált fals infókat melóról a próbaidő vége előtt.
A solarys kezdési időpontját sem tudtuk biztosan tavaly februárban.Ment a nyomorlive és trash dömping 0-24 és a Bécsi exodus ahol sokan véget kiáltottak.Szó sem volt melóról pár khonteós trollon kívül akiket elnyomott a trash zaja.Pedig akkor már megvolt a solarys szerződése a korcsnak.Le is tekerte a hangerőt és patkánykodott a macskaólban.Akkor fontosabb volt itt hogyan fajtalankodik a házi csövesével és golda melyik combjára veri,mint a meló amiből fedezi ezt az egészet.Csak a próbaidő letelte után jöttek vissza napi szintű nyomor lájvok.
Lehet hogy én látok rémeket de mintha pontosan ugyanaz történne mint tavaly ilyenkor.
Eljátssza a nyomorék, szociálisan autista figurát(nem nehéz) amiből azt hiszi a főnökúr hogy egy programozózsenibe futott bele akinek az IT az élete és fika junior pénzekkel ki tud majd fizetni egy seniort aki nincs képben. Mindig a kapzsik basznak rá a legjobban, nem a hiszékenyek.
Amikor az ügyész pár hete elindította a nyomozást a szandikás ügyben ,akkor bűncselekmény alapos gyanúja miatt tette.
Ha úgy látta volna, hogy nincs itt semmi látnivaló, akkor visszadobja a feljelentést már a legelején.
Elképzelhető, hogy kényszerítés,vagy személyi szabadság megsértése lesz az új vád.
Ez a nyomorék alig tud németül, még egy Mekiben is csak hetyetézik. Amikor meg angolul beszélnek hozzá, kinyomja az interjút és lefekszik az ágyra vinnyogni.
Azért az legyen meg mindenkinek, hogy a Korcs komoly pénzeket csalt ki cégektől, 4000 bruttó. Mikor kimentek a rendőrők hozzá, akkor is a fizetésével flexelt, hogy megveszi őket kilóra, én itt már zsemlemorzsát csináltam volna a vekniből tonfával. Rendőrségnél nem keres annyit egy ezredes sem sok évtized után sem. Ez nagyon szimpatikus a fegyveres hatóságok számára. Csupán annyiról van szó, hogy ennek az elbaszott bűnöző szenny entitásnak szerencséje volt mindeddig, de leáldozóban van a csillaga, elfogytak az átbasznivaló helyek, a hatóságok meg már ismerik. Lezárult egy Ausztria. Mindenesetre felháboritó, hogy egy ilyen dadogós kistérségi alkoholista annak idején jó állásokat is megkapott, én még WC-t pucolni sem venném fel, mert azt is elcseszi vagy meg sem csinálja. A denevérpinájú Frankenstein mellett lenne a méltó helye az utcán. Mindig bejárnak az első néhány napban dolgozni, a fizetést előre kérik, 3-4 nap után nem veszik fel a telefont sem többet, amint megkapják a fizetést.
Az nem lehet, hogy a feljelentő visszavonta az egészet, a nyomozás pedig ezért zárult le?
Ez jó kérdés.
Magyar büntijognál, ha feljelentést tesz valaki akkor már nem engedik neki az ügy visszavonását, a hamis vád veszélye miatt.
Szandika simán visszavonta volna szerintem,mert valamit emlegetett a sodrák, hogy a feljelentés után is kedélyesen beszélgetett vele szandika.
Legyunk mar kicsit realisak. Vamzer endi megprobalta a ferfiszerelmet feltekennye tenni egy ostoba prostitualtal akit meg onnan ismert, hogy az fel akarta csinaltatni magat vele anno. Meg az annya is ismeri. Fast forward az endre megint bebaszott, elkoltott egy valag penzt a hulye kurvara aki leszivatta eloben azzal, hogy korbemutogatta az uj pecojat majd egy hangos "nezzuk meg a BUKAS cimu filmet" felkialtassal befekudt a gyagyas melle, annak a tudataban, hogy az idiota akkorra mar vagy 200mg sikdenafilt elszopogatott.
Ekkor, a szellemi fogyatekos prostitualt megprobalta a mi eroszaktevonket kielegiteni, akinek nyilvan nem volt semmi affinitasa fele mert neki a lott seb a tibirol kellett.
Mikor a Szandika eszbe kapott, hogy a gyagyas egy buzi, aki nem kepes elvezni csak ostoba mod a tibit emlegetni, elege lett a faszveresbol.
Ugyanez tortent anno a lauranal. A gyagyas csak ult ott, a lottyedt faszat rangatva. A gezanak kellett felpofoznia, hogy hamar beterrorizalta neki a lamntint, akkor probaljon meg nem buzinak lenni. Mire a gyagyas a geza kezet baszta veletlenul mert nem tud baszni sem.
Szoval a Szandika beragott, mert vegtere is o csak egy kurva es ha valami van akkor tessek rendesen csinalni de endre csak hetyetyezni tudott mert nem ferfi es neki a tibi lott seben kivul mas nem jatszik.
Balhe lett de csak pici.
Majd ugye lett a rendorok masnap
Rendorok ugye nem tudtak mit csinalni a helyzettel, mert a Szandika nem hibazratta az endret, mert szanja mint a szart. Nem erti, a buta picsa, hogy endre homokos. De ugye elmondta, hogy mi volt. De masnap rohogve felhivta, hogy hol vannak a kepek. Mar ott latszott, hogy Szandika nem "bipolar" ahogy endre gondolja, hanem egy egyszeru prosti akit nem tudott megbaszni.
Nyilvan nem lett ennek semmi konzekvencija de sikerult miatta endit kibaszatni mindenhonnan. Miert? Mert endi oszinten megprobalta megbaszni az igazi not de nem volt ra kepes. Sosem volt. Endi sosem baszott egyetlen novel sem a lauraig akit a geza teritett le neki. Ezert van a ragaszkodas.
Nem ez a lenyeg. Az a lenyeg, hogy endre megprobalt eroszakosan ravenni egy not arra, hogy az ugye elegitse ki, ahogy a fiu baratja szokta es amikor az nemet mondott akkor endre tovabb eroltette.
Mert endre egy beteg allat, azert.
Ne. Ezt ne. Kerlek. Ezt ne. Jo .fejezd abba. Kerlek.
"A retardáltság zsinórmértéke"
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ha már ott tartunk, ebben én is segítek a Goldának szívesen, belebaszom én is szívesen a rothatófélben lévő recskást egy jelöletlen, meszes tömegsírba. Provokáljon magának a démonokat a túlvilágon.
ő baszik. keményen. — az impotencia ötven árnyalata
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 20:43:48
x48)
Endre mit szólsz Tibi lúpolásáról, hogy neked soha se lesz jogsid ?
kissendrevagyok
Eazy
(
x11)
Feb 07, 2024 20:44:11
x11)
Király az utolsó flokkod Endre, most már 5% volt az infó, és csak 95% a hetyetye!
Fogadjunk hogy nem a tranyósivár szitu miatt vonulsz vissza, hanem mert az áruló kurva anyád megmondta hogyha lájfdéndzsör van, akkor fogd be a pofádat, és takarodjál az internetről.. :Dd
Mibe hogy valami ilyesmi a main.
Úgyhogy fogadj szépen szót anyunak, így 40 felett, a mellékhelyiségből.
Ő pedig rohadjon meg amiért ismét neked adta... :)
Te padlón, púpján vergődő pedofil féreg.
De most komolyan...hogy lehet ilyen hülye az öreglány???
Visszaengedi a kártyenlord koboldot, hogy tovább lopja az áramot.
Olyan számlát nyújtanak be neki, hogyha majd elkezdenek rügyezni a virágok, akkor szedhetsz belőlük neki is egy csokorral, ugyanis a púpszászi temetőbe rakod. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Fogadjunk hogy nem a tranyósivár szitu miatt vonulsz vissza, hanem mert az áruló kurva anyád megmondta hogyha lájfdéndzsör van, akkor fogd be a pofádat, és takarodjál az internetről.. :Dd
Mibe hogy valami ilyesmi a main.
Úgyhogy fogadj szépen szót anyunak, így 40 felett, a mellékhelyiségből.
Ő pedig rohadjon meg amiért ismét neked adta... :)
Te padlón, púpján vergődő pedofil féreg.
De most komolyan...hogy lehet ilyen hülye az öreglány???
Visszaengedi a kártyenlord koboldot, hogy tovább lopja az áramot.
Olyan számlát nyújtanak be neki, hogyha majd elkezdenek rügyezni a virágok, akkor szedhetsz belőlük neki is egy csokorral, ugyanis a púpszászi temetőbe rakod. :D
noikabatgomb
(
x10)
x10)
Endi, ha veletlenul tenyleg megkapnad azt a melot amirol almodozol, akkor pont a harmadat fogod keresni mint en.
Carpenter
(
x2)
Feb 07, 2024 20:44:12
x2)
Pedofil, legalább a macskaólba nem kell szórakozni az üres sörösdobozokkal. Nyugodtan a földre dobálhatod ahogy szoktad.
Géza marka
Feb 07, 2024 20:45:07
Sodika, Vahúrt leráztam, letiltattam veled és mondtam, hogy tűnj el egy időre!
Mit is beszéltünk, mi üti a markom sikeresség esetén??
Mármint €, te kis perverz.
Mit is beszéltünk, mi üti a markom sikeresség esetén??
Mármint €, te kis perverz.
Feb 07, 2024 20:45:07
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 07, 2024 20:45:23
x6)
Ötleteltem a végén, jah, de ez így részletesen el is meséltem a rendőrségen. Melle közé sem akarta, fenekéhez dörzsölve sem, sehogy sem, mert megunta, hogy nem megyek el.
Ennyi.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
Na csá.
Soha többet nem írok ide
hát igen, az alkoholizmus ilyen.
Ja, meg hogy amúgy buzi vagy és sosem voltál született nővel.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 20:45:48
x21)
Sodrák!!!
Nyugtass meg bennünk.
Azért a napközis konyhaleves,meg a lekváros bukta felét megkapod, ugye?
Nyugtass meg bennünk.
Azért a napközis konyhaleves,meg a lekváros bukta felét megkapod, ugye?

:-C
Éjfél
Feb 07, 2024 20:46:19
engem még egy kérdés nem hagy nyugodni. A takony gurmét el fog menni az ügyészségre? vagy ha baj lesz csak annyit fog pofázni hogy "dehát nyekem senki nem írt levelet, akkor honnan kellett volna tyudnom?"
Feb 07, 2024 20:46:19
40_éves_junior
(
x6)
Feb 07, 2024 20:46:20
x6)
gyagyás, az elmúlt hetekben azt hitted újra lakhatsu bécsben, és ezért újfent önfeledten hergeltél magad ellen, remélem beszerezted a paprikasprayt meg a taktikai lófaszt, mert sokkal jobban szeretnénk tőled elszedni mint a sajátunkat összepedofilozni.
ascites
(
x57)
Feb 07, 2024 20:47:00
x57)
Egyébként felfoghatatlan az az önpusztítás, amit ratyító csinál. Minden létező irányból biztosította, hogy hamar megdögöljön.
Például a piton halott, de időnként megmozdul 3-4 viagrára. Először is, a korcs nem ellenőrzött szert zabál rendszeres orvosi felügyelet mellett, hanem az ecseri piacon beszerzett hamisítványt, amitől okádik, másnap szívrohamszerű tünetei vannak, a hatása alatt pedig nem igazán élvezetes számára semmi, mert vöröslik a feje és kellemetlen izgatottságot él át, az első fröccsenésig pedig kifejezetten rossz is. Emellett egy penészlő picsájú csöves hímkurvát tömöget, aki összefekszik minden más csövessel, de soha nem használ gumit.
Az lehet, hogy az Univerzum már a pólusaiból szivárgó piaszagtól is bebaszik és hiába dobálja az isten nyilaival, nem találja el.
Például a piton halott, de időnként megmozdul 3-4 viagrára. Először is, a korcs nem ellenőrzött szert zabál rendszeres orvosi felügyelet mellett, hanem az ecseri piacon beszerzett hamisítványt, amitől okádik, másnap szívrohamszerű tünetei vannak, a hatása alatt pedig nem igazán élvezetes számára semmi, mert vöröslik a feje és kellemetlen izgatottságot él át, az első fröccsenésig pedig kifejezetten rossz is. Emellett egy penészlő picsájú csöves hímkurvát tömöget, aki összefekszik minden más csövessel, de soha nem használ gumit.
Az lehet, hogy az Univerzum már a pólusaiból szivárgó piaszagtól is bebaszik és hiába dobálja az isten nyilaival, nem találja el.
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2024 20:49:10
x77)
Pontosan! A szóhasználatot kell figyelni, mert vannak szavak (a fhaszom, keci, he-n kívül), amit magától nem tud.
"Eltűnök a balfenéken"
Honnan ismerős ez?
ÁlSzandikának mondta az anyja pontosan ezekkel a szavakkal: "tűnjön el a balfenéken".
Annyira egyszerű vagy, korcs.
Tuti, hogy a bittner pénz miatt csicskultál Goldának, mert anélkül március eleje már csőd!
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 07, 2024 20:53:39
x11)
Egyébként felfoghatatlan az az önpusztítás, amit ratyító csinál. Minden létező irányból biztosította, hogy hamar megdögöljön.
Például a piton halott, de időnként megmozdul 3-4 viagrára. Először is, a korcs nem ellenőrzött szert zabál rendszeres orvosi felügyelet mellett, hanem az ecseri piacon beszerzett hamisítványt, amitől okádik, másnap szívrohamszerű tünetei vannak, a hatása alatt pedig nem igazán élvezetes számára semmi
Például a piton halott, de időnként megmozdul 3-4 viagrára. Először is, a korcs nem ellenőrzött szert zabál rendszeres orvosi felügyelet mellett, hanem az ecseri piacon beszerzett hamisítványt, amitől okádik, másnap szívrohamszerű tünetei vannak, a hatása alatt pedig nem igazán élvezetes számára semmi
Valamint soha nem szeretkezett, még a szó is ismeretlen számára, soha nem használja.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 07, 2024 20:54:54
x21)
Meg akik 10mp alatt elmennek, de előadják a haveroknak hogy a kereskedelmi forgalomban kapható legkomolyabb baszások meg ondófröcssenések mentek.
Csak ez az ilyen MC Pisti féle 40 éves elmebetegeknél meg tizenéveseknél divat.
Gyagyás esetén szerintem tudjuk, melyik.
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 07, 2024 20:55:01
x13)
Endre, felvázoltad már azt magadban, hogy mi lesz veled akkor, amikor az utolsó € cent is elfogy és nem tudsz työrikét venni?
Valószínűleg 1-2 alkalommal kisegít valamelyik trash, de aztán ennyi volt és nyertél 1-2napot.
Neked nincs judkád, felszopóid, bubukád, akik azért közben kisegítenének.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Valószínűleg 1-2 alkalommal kisegít valamelyik trash, de aztán ennyi volt és nyertél 1-2napot.
Neked nincs judkád, felszopóid, bubukád, akik azért közben kisegítenének.
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 20:55:20
x30)
Csak annyi különbséget lát az elkényeztetett harmadik generációs értelmiségi budai úrfi, hogy nincs kád, hideg van és lappangania kell, mert a fejét veszi az AMS.
Az ilyen semmiségek, mint szép kilátás, naplemente az ablakból, rendezett kert, nem számítanak neki.
Az ilyen semmiségek, mint szép kilátás, naplemente az ablakból, rendezett kert, nem számítanak neki.
Igénytelen egy féreg ez, pedig a buzikommunás cím, ami a Xandikás feljelentésben van kurva szép környék. Simán laknám. Weitmosergasse 66, igényes, rendezett kis kertváros.
fasiszta cigány
Feb 07, 2024 20:55:22
megunta, hogy nem megyek el
Feb 07, 2024 20:55:22
Endre priusza
(
x11)
Feb 07, 2024 20:56:40
x11)
Levelezgető troll
Feb 07, 2024 20:57:58
Remélem is, hogy most végre elkotródik pár napra. Rengeteg levelet kell még megírni, amire nem volt alkalom, mert elvetta az időt a liveok és videók követése.
Feb 07, 2024 20:57:58
Én_is_sodi_vagyok
Feb 07, 2024 21:00:03
Endi, ha veletlenul tenyleg megkapnad azt a melot amirol almodozol, akkor pont a harmadat fogod keresni mint en.
[off]
Az tisztelet, milyen szakmáért fizetnek 12e Ojrót? Nekem most 5800CHFt adtak csak. Irigyellek Endre!!
Feb 07, 2024 21:00:03
Szotyika
Feb 07, 2024 21:01:41
[off]
Jó, de neked hány felira...
Akurfaanyád, keci troll!
Feb 07, 2024 21:01:41
fasiszta cigány
Feb 07, 2024 21:03:45
Azt tudom, inkább az autimagyarázatra lettem volna kíváncsi. Ha az igazság érdekelne, azt nem a fikástól kérdezném.
Feb 07, 2024 21:03:45
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 21:04:33
x10)
[off]
Tisztesseges munkaert. Nem kokany szarakodasert amikor endre azt hazudozza, hogy ert valamihez kozben meg koze nincs hozza.
Nekem is van 7 credit kartyam, masfel millas credittel. Filler tartozas sincs rajtuk mert minden honap vegen 0-van fizetve mind.
Cserebe nem vagyok alkoholista, ostoba balek aki egy csoves tolvajt tart el.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2024 21:06:44
x68)
Viktorsz ott van a tranyónál, nagyon jó a hangulat!
Mifaaaaaaaaaaaan
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:07:28
x48)
Viktorsznak lehet, neked nem :D
kissendrevagyok
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2024 21:07:40
x77)
Viktorsz ott van a tranyónál, nagyon jó a hangulat!
Na jó, de ő odamehet, Endre nem!
Hallottál olyat, hogy: "mit keresel itt? Te mit keresel itt?"
Na ugye.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 21:08:05
x10)
Off - vision pro teszt mikor lesz endre? Megneznek egy setupot a macskaolban. Anyad nezhetne a friderikuszt meg a joebedhez szol a notat mikozben kapalja a krumplit es orkodik, hogy a tibi nehogy bemasszon a keritesen.
-
Feb 07, 2024 21:08:26
Undorító vagy Duffadt.
Feb 07, 2024 21:08:26
-
Feb 07, 2024 21:09:19
Undorító vagy Duffadt.
Meg buzi is, de valamiért ő zaklathatja a sziszát, Endre nem. Rá nem ideges, Endrére meg igen.
Feb 07, 2024 21:09:19
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 07, 2024 21:11:15
x21)
Vége a Tibor livenak!
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2024 21:13:45
x68)
Állítólag a futárgyerek visszafordult ;)
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2024 21:13:48
x77)
Vége a Tibor livenak!
Mikor előkerült Májas?
Ajjaj, Endre!
Vaják
(
x6)
Feb 07, 2024 21:15:48
x6)
Szexuális erőszaktevő sodi a sodi még úgy is hogy döglött a pitonsz
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:18:47
x48)
erkélykobold lájv
Endre itt a lehetőség, hogy elküld a picsába!
kissendrevagyok
Endre itt a lehetőség, hogy elküld a picsába!
JohnCramer
(
x1)
Feb 07, 2024 21:20:26
x1)
Ezek szerint ő is homeopátiás lett?
Endre, a hülyeséged mint a mellékelt ábra mutatja ragadós
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:21:44
x48)
vahúr is a chaten,Endre végre tolhatnátok közös élőt mint a régi szép időkben
kissendrevagyok
koszos
(
x11)
Feb 07, 2024 21:22:27
x11)
Feb 07, 2024 21:22:27
vahúr is a chaten,Endre végre tolhatnátok közös élőt mint a régi szép időkben
csak 400 eurba kerult legutobb is :D Feb 07, 2024 21:22:27
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:29:11
x48)
Gammer cigány is jelen
kissendrevagyok
SyntaxError
(
x24)
Feb 07, 2024 21:30:23
x24)
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem csak vezetgetni és jogsicsá miatt van púpszászon. Már ha egyáltalán ott van.
Nem hinném, hogy ilyen egyszerűen lezárult volna Bécs.
Abban pedig biztos vagyok, hogy most is napi 2-3 állásinterjúja van mindenféle gányoldákkal, ahol a szintén nem túl éleseszű HR-esek simán beszopják a baromságait.
Úgyhogy résen kell lenni.
Nem hinném, hogy ilyen egyszerűen lezárult volna Bécs.
Abban pedig biztos vagyok, hogy most is napi 2-3 állásinterjúja van mindenféle gányoldákkal, ahol a szintén nem túl éleseszű HR-esek simán beszopják a baromságait.
Úgyhogy résen kell lenni.
D_Dezső
(
x29)
Feb 07, 2024 21:30:30
x29)
Ez a baszás kifejezés is csak az miatt van mert ilyen proli kis buzi gyerek.
Nekem a baszás szóról valami brutális 1,5 órás kalapálás jut eszembe, nem az, hogy két törpe növésű férfi 66 mp-ig maszatol valami full kussban aztán a liluló fejű félszerzet azt hazudja, hogy elsűlt mert szégyelli, hogy lekonyult a péló.
Ez nem baszás, ez valami nagyon semmi fajtalankodás.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 21:31:43
x10)
Szexuális erőszaktevő sodi a sodi még úgy is hogy döglött a pitonsz
Mindig ez lesz abbol ha endre novel kezd. Katasztrofa. Neki eddig csak egy ferfival volt szexualis elmenye es amikor nohoz kozeledett akkor konkretan vagy a geza utasitasaira volt kepes csak ravenni magat a dologra vagy egy katasztrofa lett belole.
En mar anno szoltam, hogy a geza tartozasat le kell irni.
Itt vannak az erveim
- amikor a geza megjelent lett buziszerelem.
- amikor a buziszerelmet materializalni kellett, akkor lett Mazda
- amikor a gyagyas ossze van omolva, az egyetlen ember a geza.
- amikor feltekenyitenesbol ravetemedett a pinara a geza konkretan megzsarolta a not, hogy engedje magara majd fizikalisan rabirta a kozosulesre (eleteben eloszor, novel) ezzel elveve a gyagyas szuzesseget.
- geza mindig rendelkezesre allt!
- geza mindig is tartozni fog a gyagyasnak, csak azert, hogy tovabbi hasznok keletkezzenek.
Ez a szimbiotikus partneri kapcsolat a homoerotikus chips zabalsra epitve.
Ezert kell elengedni az adossagot a gezanak, elvenni a csenget az apjatol es a kevinkenek vegre odaajandekozni a PS5-ot!
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:32:19
x48)
Vahúrnál folytatódik a retardkonferencia:
youtu.be/IyKpDjTWUWk
kissendrevagyok
youtu.be/IyKpDjTWUWk
Rotyika
Feb 07, 2024 21:33:05
Feb 07, 2024 21:33:05
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2024 21:34:17
x30)
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem csak vezetgetni és jogsicsá miatt van púpszászon. Már ha egyáltalán ott van.
Ugyanerre gondoltam én is pont pár perccel ezelőtt. Gyanús volt tegnap hogy nincs nála sok csomag vagy legalábbis nem látszott.
Tuti itthon van, de gyanús ez a terelés a kommunáról. Én is úgy tippelek csak vezetgetni esetleg a 2. ker kapitányságra jött haza.
Kakaspina
(
x24)
Feb 07, 2024 21:34:43
x24)
youtu.be/IyKpDjTWUWk
youtu.be/IyKpDjTWUWk
Ezek tényleg havonta tartanak egy ilyet.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 21:35:54
x10)
youtu.be/IyKpDjTWUWk
youtu.be/IyKpDjTWUWk
Totyika
Feb 07, 2024 21:36:47
Nekem meg több fogam.
Vaják
(
x6)
x6)
Összevágtam a mai liveot, és utánaraktam azt a macskaólas gyászflokkot:
www.bitchute.com/video/gZpaW2BAw8hA/
www.bitchute.com/video/gZpaW2BAw8hA/
D_Dezső
(
x29)
Feb 07, 2024 21:36:53
x29)
Úgy nehéz volt a csomagolat látni, hogy nyaktól felfelé vette magát :)
Amúgy lehet, hogy neked van igazad, bár nekem nagyon gyanús ez a sok véletlen, hogy pont akkor kell hét közepén Újszászra menni amikor betalál a trolloodás.
Endre priusza
(
x11)
Feb 07, 2024 21:43:12
x11)
Nekem meg több fogam.
Ebben nem vagyok biztos. Vahur meg tud ragni, igaz egy metszofoga hianyzik. A Sodinak viszont semmilye sem maradt, csak elol hat foga alul, meg hat felul.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 21:43:36
x48)
a retardkonferencia erkélykoboldnál folyt:
youtu.be/aGHOqc1S_pM
kissendrevagyok
youtu.be/aGHOqc1S_pM
SyntaxError
(
x24)
Feb 07, 2024 21:55:57
x24)
Összevágtam a mai liveot, és utánaraktam azt a macskaólas gyászflokkot:
bitchute.com/video/gZpaW2BAw8hA/
bitchute.com/video/gZpaW2BAw8hA/
Kurva jó, ahogy mondja, hogy nem szokott próbamunkát csinálni és egyetlen helyen, az Ebcont-nál kellett ilyen csinálnia.
Példátlan...
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2024 22:00:14
x12)
Hazudik a melóval kapcsolatban.Ha púpszászon van az fixen azt jelenti már van melója és a folyamatos határidőkkel próbál altatni és angolnázni hátha valahogy kihúzza a próbaidőt tényfeltárások nélkül.Golda is csak akkor engedné vissza ha van már meló és más indoka nem is lenne vissza patkánykodni.
Ha Bécsben van valami lepukkant motelban,ami valószínűbb,az sem kizáró ok a melóra.De akkor valószínűbb hogy félig a bejárós fázisban van még és nincs teljes home office.
Pofátlanul megy a terelés és az angolnázás már hetek óta ahhoz képest régen napokon át remegett a segély miatt ha elhagyta Ausztriát.
A trash dömping helyett hasznosabb lenne ha erre figyelnénk mert megint nyerhet fél-egy évet a korcs amit átangolnázhat.Már párszor elkövettük ezt a hibát és csak legyintettünk,amikor pofátlanul az orrunk előtt melózott a korcs,de fontosabb volt a fekete függöny a melójánál.Tanuljunk belőle ha már állítólag az ország egyik leghatékonyabb troll közössége vagyunk.
Ha Bécsben van valami lepukkant motelban,ami valószínűbb,az sem kizáró ok a melóra.De akkor valószínűbb hogy félig a bejárós fázisban van még és nincs teljes home office.
Pofátlanul megy a terelés és az angolnázás már hetek óta ahhoz képest régen napokon át remegett a segély miatt ha elhagyta Ausztriát.
A trash dömping helyett hasznosabb lenne ha erre figyelnénk mert megint nyerhet fél-egy évet a korcs amit átangolnázhat.Már párszor elkövettük ezt a hibát és csak legyintettünk,amikor pofátlanul az orrunk előtt melózott a korcs,de fontosabb volt a fekete függöny a melójánál.Tanuljunk belőle ha már állítólag az ország egyik leghatékonyabb troll közössége vagyunk.
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 07, 2024 22:04:41
x4)
fúj bakker, az ügyészségnek faszmonológ jellegű dolgokat kellett hallgatniuk :D vajon tolmácson keresztül vagy németül hebegve-habogva mesélte a sztorit?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Eazy
(
x11)
Feb 07, 2024 22:05:00
x11)
Kissendrevagyok bazdmeg most má na.
Az AI még homokórán van amikor Te már ideraksz egy lokációt, és szerintem szemed is van vagy 6-8 ami kurva aktív, és ezt bírom is benned, de durván rádgyógyult a trash, nem gondolod?
Néha nagyon értesz hozzá, hogy kell hirtelen fellépő, erős fájdalmat okozni ezekkel a gondolkodásból felmentett egyénekkel (és ha úgy van akkor sok helyen) drága kisfiam.
Meg se kérdezem, hogy ezeknek együtt megvan-e a 8 általános, mert egy életre leátkoznak. Joggal.
A végvonalas pedofilnak éppen a tranyómentes-loop tragédiáját kell álló fasszal lesni, tudod, ahogyan neki szar.
Mert néha kurva jó, ha végre radar alatt mozog a púpjával, mindenféle autivisszhang nélkül.
Nem maradhatna ez... Hogy is mondjam, ÍGY?
Legalább egy kicsit.
Könyörgöm, ne pótold ezekkel a fogászati remekművekkel, akik még a saját nevüket se tudják leírni, mert kikönnyezek. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az AI még homokórán van amikor Te már ideraksz egy lokációt, és szerintem szemed is van vagy 6-8 ami kurva aktív, és ezt bírom is benned, de durván rádgyógyult a trash, nem gondolod?
Néha nagyon értesz hozzá, hogy kell hirtelen fellépő, erős fájdalmat okozni ezekkel a gondolkodásból felmentett egyénekkel (és ha úgy van akkor sok helyen) drága kisfiam.
Meg se kérdezem, hogy ezeknek együtt megvan-e a 8 általános, mert egy életre leátkoznak. Joggal.
A végvonalas pedofilnak éppen a tranyómentes-loop tragédiáját kell álló fasszal lesni, tudod, ahogyan neki szar.
Mert néha kurva jó, ha végre radar alatt mozog a púpjával, mindenféle autivisszhang nélkül.
Nem maradhatna ez... Hogy is mondjam, ÍGY?
Legalább egy kicsit.
Könyörgöm, ne pótold ezekkel a fogászati remekművekkel, akik még a saját nevüket se tudják leírni, mert kikönnyezek. :D
napi seggfájás
Feb 07, 2024 22:07:03
napi seggfájás
Feb 07, 2024 22:07:03
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 22:07:28
x48)
Meg se kérdezem, hogy ezeknek együtt megvan-e a 8 általános, mert egy életre leátkoznak.
Pont ezekért a kommentekért éri meg néha bemenni 🤣
Gunnar
(
x2)
Feb 07, 2024 22:07:55
x2)
de ez így részletesen el is meséltem a rendőrségen. Melle közé sem akarta, fenekéhez dörzsölve sem, sehogy sem, mert megunta, hogy nem megyek el.
Ez bazdmeg, erre nincsenek szavak, hogy ezt egy rendőrnek fapofával képes voltál németül elhetyetyézni geci. Egy normális ember pofájáról lesülne a bőr, ha ilyen kéne előadnia. Ez olyan mint a szex nálad = "basztunk".
40_éves_junior
(
x6)
Feb 07, 2024 22:08:20
x6)
amúgy, szvsz ez nem seggfájás volt tőle, bár jutott bele egy kis rinya is de nagyobbrészt valid.
-
Feb 07, 2024 22:13:18
Kissendrevagyok felcopás
Azért hetyetye!
Tegnap ő győzte meg trollegákat fals infóról, hogy csak fürcsibe mehetett a pedofil nem pedig haza utazik...
Szállás háromszögelésből is 10-ből 9 félre megy és csak folyamat egyértelmű helyeket ír ide hol van Tibor, Endi...
Plusz kezd ismét kibaszott unalmas lenni, hogy 400 oldalból megint 300 más trashek.. minthogy Pedofilt most kellene még megbombázni.
Feb 07, 2024 22:13:18
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 07, 2024 22:14:34
x13)
Azért hetyetye!
Seggfájhatsz a kék nikkel is tetyó
ascites
(
x57)
Feb 07, 2024 22:17:57
x57)
Példátlan...
Példátlan...
Igen, csakis az olyan helyekre veszik fel, ahol a hr akkora retard, mint a ház. Ahol nem guglizzák meg a nevét, nem tünik fel, hogy a legnagyobb szakmai teljesítményeként egy 15 és egy 3 éves melót jelöl meg egy ilyen dinamikusan fejlödö iparágban + bebaszva megy be az interjúra. Ha ez most összejön neki, akkor az annyit jelent, hogy 220 cégböl megtalálta az egyetlen kókányoldát.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 22:19:33
x10)
Hazudik a melóval kapcsolatban.Ha púpszászon van az fixen azt jelenti már van melója és a folyamatos határidőkkel próbál altatni és angolnázni hátha valahogy kihúzza a próbaidőt tényfeltárások nélkül.Golda is csak akkor engedné vissza ha van már meló és más indoka nem is lenne vissza patkánykodni.
Mar az, hogy le lett minuszolva, az a problema.
Hogy ment a probanap, endi? Jo volt?
Zsibuci
(
x5)
Feb 07, 2024 22:19:58
x5)
trash hetyetye
Én sem örülök a trashnek a fórumon, de ennyit bőven megér kissendrevagyok trolléga jelenléte.
Ha tùl sok, akkor az Alt+F4 billentyűkombináció használatát javaslom.
Sodinak meg a kurva anyját.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 07, 2024 22:20:26
x48)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2024 22:25:35
x10)
vamzer bandi elso szava az volt, hogy segely. Az egyetlen dolog amit ebbol lehet tanlni, hogy a vamzer, a Vahur meg a sonka raizzottak a gyagyas meg a tibi altal felporgetett nezettsegre.
Ha a gyagyas " a jotanacsodra csendben maradok " ot jatszik az kb azt jelenti, hogy "van az a lehetoseg" jellegu ajanlatott kapott. Persze olcson.
Endi. Beharangoztad a 2 rugot, hirtelen mennyi trash lett itt..
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 07, 2024 22:25:41
x4)
"szoftverfejlesztő vagyok, amióta élek" - Endre, két hónapot fizetnek csak azért, hogy ne nyúlj semmihez, mielőtt megszabadulnak tőled. Nem szakember vagy, hanem egy trágyadomb.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
ascites
(
x57)
Feb 07, 2024 22:30:12
x57)
Fix, hogy a macskaólban van, nézd meg a lájvot és a flokkot. Megvillan a macskaólas polc, látszanak a falban pihenö szigeteletlen vezetékek és soproni sört vedel.
Goldának nincs szava abban, hogy mit csinál a korcs, de befogadja bármikor. Ö maga javasolgatta a gyagyásnak pár napja, hogy borítsa be a hiteleit és menjen haza, szóval ebböl nem lehet kiindulni.
Ráadásul ha lenne munka, akkor most a fikás nagyon hosszú ideje következetesen és ügyesen hazudna: lájvban beszélte meg a február 5-öt a hr-el, pénteken nagyon készült az eseményre, aztán hétfön is beszélt róla és azóta is minden nap. Máskor 10 percen belül elfelejti, hogy mit hazudott, most meg összeszedetten kamuzna? Dehogy.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2024 22:30:41
x12)
Feb 07, 2024 22:30:41
Elég sok cégnél a HR maga sem ért a cég valós tevékenységéhez.Nem csak az IT-ben.Eddig is megtalálta az ilyen gányoldákat a korcs csak sok céget kell megfuttatni.Én inkább azon csodálkozom hogy ha egy cégvezető nem szúr ki egy debilt ha ott ül előtte.Elméletileg ennek egy alapszintű létszükségletnek kellene lennie az üzleti életben. Feb 07, 2024 22:30:41
Biztatási kár
(
x10)
Feb 07, 2024 22:40:36
x10)
Biztos vagyok benne, hogy előre gyártott körmondatokban mondta el a szexmonológját. :)
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2024 22:43:07
x77)
Tudjuk milyen élményen alapszik, ezt csinálta Tibivel is, most egyszerűen a neveket cserélte ki.
Undorító.
cucksodi
(
x3)
Feb 07, 2024 22:55:30
x3)
A szandikás ügy lezárása olyan mint a paypalos pénz visszafizetés?
puskapoj
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 22:57:25
x13)
Amikor itt a szandikás levélról beszéltünk sodrák azt kérdezte tőlem, milyen fordító programot használok.
Semmilyet.
Nem használok fordítót, A németet személyes társalgások alkalmával használom, ahol elég hülyén néz ki, ha valaki a fordítócuccot bámulja.
Gondolom te ezt a levelet is fordítóval próbáltad értelmezni.
Amikor te-sodrák-németül nyökögsz, az egy német anyanyelvúnek szinte érthetetlen.
De te mindent fordítóval,meg CHAT GPT-vel akarsz okosba letudni.
Ezért vagy most a macskaólban 60000 euro külföldi meg minimum 5-6 millás magyar diákhitel tartozással.(A pontos számot szerintem még te se tudod)
Semmilyet.
Nem használok fordítót, A németet személyes társalgások alkalmával használom, ahol elég hülyén néz ki, ha valaki a fordítócuccot bámulja.
Gondolom te ezt a levelet is fordítóval próbáltad értelmezni.
Amikor te-sodrák-németül nyökögsz, az egy német anyanyelvúnek szinte érthetetlen.
De te mindent fordítóval,meg CHAT GPT-vel akarsz okosba letudni.
Ezért vagy most a macskaólban 60000 euro külföldi meg minimum 5-6 millás magyar diákhitel tartozással.(A pontos számot szerintem még te se tudod)
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 23:05:47
x13)
A szandikás ügy lezárása olyan mint a paypalos pénz visszafizetés?
Nem tette föl a levelet most sem.
Részleteket mutogatott.
Jó lenne az egészet látni.
Nekem elég furcsa ez az egész.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2024 23:08:48
x12)
Akkor mea culpa megkövetem magam és a tegnapi hazautazást szorgalmazó trolloknak lett igazuk.Én még úgy tudtam van egy jelenése a héten a labanc rendőrségen és ezért biztos voltam benne nem jön vissza csak a hétvégén.Ráadásul ha lenne munka, akkor most a fikás nagyon hosszú ideje következetesen és ügyesen hazudna: lájvban beszélte meg a február 5-öt a hr-el, pénteken nagyon készült az eseményre, aztán hétfön is beszélt róla és azóta is minden nap. Máskor 10 percen belül elfelejti, hogy mit hazudott, most meg összeszedetten kamuzna? Dehogy.
Ilyet már eljátszott a Linzi melójánál és a Bécsinél is.A linzinél három hónap után bukott le a Bécsinél két hónap után baszta el.A Bécsi melónál ráadásul heti szinten lájvolt a csöves és csak a meló tényének kiderülése után kezdtek napi szintű nyomorlájvba.Tehát nem példa nélküli a sikeres pár hónapos terelés.Gyagyásnak különben is csak az a lényeg hogy a próbaidő végéig kihúzza.Régebben is dobált fals infókat melóról a próbaidő vége előtt.
A solarys kezdési időpontját sem tudtuk biztosan tavaly februárban.Ment a nyomorlive és trash dömping 0-24 és a Bécsi exodus ahol sokan véget kiáltottak.Szó sem volt melóról pár khonteós trollon kívül akiket elnyomott a trash zaja.Pedig akkor már megvolt a solarys szerződése a korcsnak.Le is tekerte a hangerőt és patkánykodott a macskaólban.Akkor fontosabb volt itt hogyan fajtalankodik a házi csövesével és golda melyik combjára veri,mint a meló amiből fedezi ezt az egészet.Csak a próbaidő letelte után jöttek vissza napi szintű nyomor lájvok.
Lehet hogy én látok rémeket de mintha pontosan ugyanaz történne mint tavaly ilyenkor.
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 23:28:44
x13)
Olyan történet simán lehet, hogy az ügyész megszünteti a szexuális kényszerítés miatti nyomozást, mert nem látja azt bizonyíthatónak.
DEEE
Mondjuk a sima kényszerítés a felvett vallomások alapján megáll.
Várj még az örömködéssel soderitto.
Lehet,hogy kapsz te még pár levélkét.
DEEE
Negermann
Feb 07, 2024 23:31:38
Elég sok cégnél a HR maga sem ért a cég valós tevékenységéhez.Nem csak az IT-ben.Eddig is megtalálta az ilyen gányoldákat a korcs csak sok céget kell megfuttatni.Én inkább azon csodálkozom hogy ha egy cégvezető nem szúr ki egy debilt ha ott ül előtte.Elméletileg ennek egy alapszintű létszükségletnek kellene lennie az üzleti életben.
Eljátssza a nyomorék, szociálisan autista figurát(nem nehéz) amiből azt hiszi a főnökúr hogy egy programozózsenibe futott bele akinek az IT az élete és fika junior pénzekkel ki tud majd fizetni egy seniort aki nincs képben. Mindig a kapzsik basznak rá a legjobban, nem a hiszékenyek.
Feb 07, 2024 23:31:38
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 07, 2024 23:37:29
x3)
Rábaszol, te Gyagyás. Rábaszol mindenre még utólag, de nagyon, te con artist pszichopata állat. Soha többet nem fogsz átverni, megvezetni már cégeket, hatóságokat. Lődd bele magad valami púpszászi tömegsírba. NSZKSZ!
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2024 23:40:05
x12)
Olyan történet simán lehet, hogy az ügyész megszünteti a szexuális kényszerítés miatti nyomozást, mert nem látja azt bizonyíthatónak.
DEEE
Az a baj hogy a labancoknál ki van adva hogy az ilyen jellegű bűncselekmények statisztikáját mesterségesen lent kell tartani.Ezért gyakran csak családon belüli vitának vagy kultúrák közti súrlódásnak van elkönyvelve papíron és inkább nem indítanak eljárást. DEEE
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 23:46:18
x13)
Az a baj hogy a labancoknál ki van adva hogy az ilyen jellegű bűncselekmények statisztikáját mesterségesen lent kell tartani.Ezért gyakran csak családon belüli vitának vagy kultúrák közti súrlódásnak van elkönyvelve papíron és inkább nem indítanak eljárást.
Amikor az ügyész pár hete elindította a nyomozást a szandikás ügyben ,akkor bűncselekmény alapos gyanúja miatt tette.
Ha úgy látta volna, hogy nincs itt semmi látnivaló, akkor visszadobja a feljelentést már a legelején.
Elképzelhető, hogy kényszerítés,vagy személyi szabadság megsértése lesz az új vád.
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 23:48:10
x13)
DE az még valószínűbb, hogy ezek is voltak az elejétől, de a szexuális kényszerítés most kiesett.
DE ezt sodrák, meg Szandika tudják igazán.
DE ezt sodrák, meg Szandika tudják igazán.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 07, 2024 23:48:32
x3)
Elég sok cégnél a HR maga sem ért a cég valós tevékenységéhez.Nem csak az IT-ben.Eddig is megtalálta az ilyen gányoldákat a korcs csak sok céget kell megfuttatni.Én inkább azon csodálkozom hogy ha egy cégvezető nem szúr ki egy debilt ha ott ül előtte.Elméletileg ennek egy alapszintű létszükségletnek kellene lennie az üzleti életben.
Ez a nyomorék alig tud németül, még egy Mekiben is csak hetyetézik. Amikor meg angolul beszélnek hozzá, kinyomja az interjút és lefekszik az ágyra vinnyogni.
Azért az legyen meg mindenkinek, hogy a Korcs komoly pénzeket csalt ki cégektől, 4000 bruttó. Mikor kimentek a rendőrők hozzá, akkor is a fizetésével flexelt, hogy megveszi őket kilóra, én itt már zsemlemorzsát csináltam volna a vekniből tonfával. Rendőrségnél nem keres annyit egy ezredes sem sok évtized után sem. Ez nagyon szimpatikus a fegyveres hatóságok számára. Csupán annyiról van szó, hogy ennek az elbaszott bűnöző szenny entitásnak szerencséje volt mindeddig, de leáldozóban van a csillaga, elfogytak az átbasznivaló helyek, a hatóságok meg már ismerik. Lezárult egy Ausztria. Mindenesetre felháboritó, hogy egy ilyen dadogós kistérségi alkoholista annak idején jó állásokat is megkapott, én még WC-t pucolni sem venném fel, mert azt is elcseszi vagy meg sem csinálja. A denevérpinájú Frankenstein mellett lenne a méltó helye az utcán. Mindig bejárnak az első néhány napban dolgozni, a fizetést előre kérik, 3-4 nap után nem veszik fel a telefont sem többet, amint megkapják a fizetést.
SyntaxError
(
x24)
Feb 07, 2024 23:50:43
x24)
Az nem lehet, hogy a feljelentő visszavonta az egészet, a nyomozás pedig ezért zárult le?
Balázs Padre
(
x13)
Feb 07, 2024 23:55:05
x13)
Ez jó kérdés.
Magyar büntijognál, ha feljelentést tesz valaki akkor már nem engedik neki az ügy visszavonását, a hamis vád veszélye miatt.
Szandika simán visszavonta volna szerintem,mert valamit emlegetett a sodrák, hogy a feljelentés után is kedélyesen beszélgetett vele szandika.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2024 23:57:10
x12)
Próbát megérne de a lány szabad akaratából ment oda és akkor mehetett el amikor akar.Nem hiszem hogy ezzel bepróbálkozna az ügyészség.Általában nyomozati szakaszban gyorsan kukázzák az ilyen ügyeket a migráns statisztika miatt.Ha az albérlet tulaja vagy kiadója tenne feljelentést akkor már jobban szólna a riasztó és lehetne belőle egy jó kis kárpi.De szerintem ők csak örülnek mert ilyen gyorsan megszabadultak a büdös borztól. Ha úgy látta volna, hogy nincs itt semmi látnivaló, akkor visszadobja a feljelentést már a legelején.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 08, 2024 00:10:18
x10)
Legyunk mar kicsit realisak. Vamzer endi megprobalta a ferfiszerelmet feltekennye tenni egy ostoba prostitualtal akit meg onnan ismert, hogy az fel akarta csinaltatni magat vele anno. Meg az annya is ismeri. Fast forward az endre megint bebaszott, elkoltott egy valag penzt a hulye kurvara aki leszivatta eloben azzal, hogy korbemutogatta az uj pecojat majd egy hangos "nezzuk meg a BUKAS cimu filmet" felkialtassal befekudt a gyagyas melle, annak a tudataban, hogy az idiota akkorra mar vagy 200mg sikdenafilt elszopogatott.
Ekkor, a szellemi fogyatekos prostitualt megprobalta a mi eroszaktevonket kielegiteni, akinek nyilvan nem volt semmi affinitasa fele mert neki a lott seb a tibirol kellett.
Mikor a Szandika eszbe kapott, hogy a gyagyas egy buzi, aki nem kepes elvezni csak ostoba mod a tibit emlegetni, elege lett a faszveresbol.
Ugyanez tortent anno a lauranal. A gyagyas csak ult ott, a lottyedt faszat rangatva. A gezanak kellett felpofoznia, hogy hamar beterrorizalta neki a lamntint, akkor probaljon meg nem buzinak lenni. Mire a gyagyas a geza kezet baszta veletlenul mert nem tud baszni sem.
Szoval a Szandika beragott, mert vegtere is o csak egy kurva es ha valami van akkor tessek rendesen csinalni de endre csak hetyetyezni tudott mert nem ferfi es neki a tibi lott seben kivul mas nem jatszik.
Balhe lett de csak pici.
Majd ugye lett a rendorok masnap
Rendorok ugye nem tudtak mit csinalni a helyzettel, mert a Szandika nem hibazratta az endret, mert szanja mint a szart. Nem erti, a buta picsa, hogy endre homokos. De ugye elmondta, hogy mi volt. De masnap rohogve felhivta, hogy hol vannak a kepek. Mar ott latszott, hogy Szandika nem "bipolar" ahogy endre gondolja, hanem egy egyszeru prosti akit nem tudott megbaszni.
Nyilvan nem lett ennek semmi konzekvencija de sikerult miatta endit kibaszatni mindenhonnan. Miert? Mert endi oszinten megprobalta megbaszni az igazi not de nem volt ra kepes. Sosem volt. Endi sosem baszott egyetlen novel sem a lauraig akit a geza teritett le neki. Ezert van a ragaszkodas.
Nem ez a lenyeg. Az a lenyeg, hogy endre megprobalt eroszakosan ravenni egy not arra, hogy az ugye elegitse ki, ahogy a fiu baratja szokta es amikor az nemet mondott akkor endre tovabb eroltette.
Mert endre egy beteg allat, azert.
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2024 00:26:13
x77)
Endre, mennyire vagy magányos? Gabonatárolóhoz odaférsz?
noikabatgomb
(
x10)
Feb 08, 2024 00:32:37
x10)
Endre, mennyire vagy magányos? Gabonatárolóhoz odaférsz?
Ne. Ezt ne. Kerlek. Ezt ne. Jo .fejezd abba. Kerlek.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 08, 2024 00:33:33
x3)
Gyagyás, azt felfogtad már, hogy soha többé nem térsz vissza Ausztriába? Leírom mégegyszer, hogy a fogyatékos debil vekni félanalfabéta fejeddel is felfogd: SOHA TÖBBÉ NEM TÉRHETSZ VISSZA AUSZTRIÁBA, MEGROHADSZ ANYÁD MACSKAHUGYSZAGÚ PUTRIJÁBAN GÉMESKÚTFÖLDÖN.
És ez így van rendjén. UFO-ban meg a Fecskében nosztalgiázhatsz meg loopolhatsz a falusiaknak, amíg rádunnak és agyonbasznak.
És ez így van rendjén. UFO-ban meg a Fecskében nosztalgiázhatsz meg loopolhatsz a falusiaknak, amíg rádunnak és agyonbasznak.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 08, 2024 00:34:25
x12)
Azért ez is nagyon szép eredmény volt a tanszéktől ha úgy is alakul nincs benne több.Ez a kis ujjgyakorlat megfuttatta a korcsot rendesen.Az albiből való kibaszást csak előbbre hozta pár nappal de rohangálhatott ugrálni a labanc nyomozók előtt.Pattogott mint a ping-pong labda és marta az ideg rendesen.
Ami pedig még fontosabb eredmény talán örökre,de lehet csak kis időre,sikerült leválasztani róla Szandikát.Nem hiszem hogy örökre de talán most már Szandika előtt is világos hogy nem férfi a korcs.Ami remélhetőleg betalált Szandikánál az az hogy nem volt képes egy alap kétperces numerára a gyagyás.Ez Szandika borsóméretű hüllőagyában is beindíthatta a vészcsengőt.Tehát sikerült leválasztani egy értékes Bécsi looppajtást gyagyásról és tovább tolni a magányba.Ami sokkal jobban fáj a korcsnak mint bármilyen rendőrségi hetyetye.
Természetesen a trollok hülyék és a asodi győzött.Minden résztvevőnek kijár az ezüstfokozatú jávorszarvas kitüntetés.
Ami pedig még fontosabb eredmény talán örökre,de lehet csak kis időre,sikerült leválasztani róla Szandikát.Nem hiszem hogy örökre de talán most már Szandika előtt is világos hogy nem férfi a korcs.Ami remélhetőleg betalált Szandikánál az az hogy nem volt képes egy alap kétperces numerára a gyagyás.Ez Szandika borsóméretű hüllőagyában is beindíthatta a vészcsengőt.Tehát sikerült leválasztani egy értékes Bécsi looppajtást gyagyásról és tovább tolni a magányba.Ami sokkal jobban fáj a korcsnak mint bármilyen rendőrségi hetyetye.
Természetesen a trollok hülyék és a asodi győzött.Minden résztvevőnek kijár az ezüstfokozatú jávorszarvas kitüntetés.
démondémon
(
x2)
Feb 08, 2024 00:45:05
x2)
fikás, mások arra kapnak segélyt, hogy nem csinálnak semmit, konkrétan.
erre jössz te, aki még ezt is képtelen vagy abszolválni :D taktikázol, jogászkodsz és a végén mégnagyobb mínuszban leszel, mint a segélyed előtt voltál :D imádom
semmi nem írja le ennél jobban, hogy mennyire barom vagy.
még arra is fogyatékos vagy, h segélyen legyél, amit sokan alapból azért kapnak, mert fogyatékosok. komolyan bazdmeg, mi vagy te?
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
erre jössz te, aki még ezt is képtelen vagy abszolválni :D taktikázol, jogászkodsz és a végén mégnagyobb mínuszban leszel, mint a segélyed előtt voltál :D imádom
még arra is fogyatékos vagy, h segélyen legyél, amit sokan alapból azért kapnak, mert fogyatékosok. komolyan bazdmeg, mi vagy te?
Zsibuci
(
x5)
Feb 08, 2024 00:49:30
x5)
fikás, mások arra kapnak segélyt, hogy nem csinálnak semmit, konkrétan.
"A retardáltság zsinórmértéke"
balek
(
x10)
Feb 08, 2024 00:57:57
x10)
Pár hónap, és Golda átcsönget a 90 éves szomszéd bácsihoz, hogy lenne itt egy dög, amit segíteni kéne elhúzni a dögkútig, mert akkora a bele, hogy egyedül nem bír vele...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 08, 2024 01:03:07
x3)
Pár hónap, és Golda átcsönget a 90 éves szomszéd bácsihoz, hogy lenne itt egy dög, amit segíteni kéne elhúzni a dögkútig, mert akkora a bele, hogy egyedül nem bír vele...
Ha már ott tartunk, ebben én is segítek a Goldának szívesen, belebaszom én is szívesen a rothatófélben lévő recskást egy jelöletlen, meszes tömegsírba. Provokáljon magának a démonokat a túlvilágon.
-
Feb 08, 2024 01:05:19
Új összetevővel bővül a barackos patiszon titkos receptje amivel biztosan megnyeri a következő falunapokat. Feb 08, 2024 01:05:19
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Feb 08, 2024 01:06:41
x3)
Endre, mikor lesz már igazi ravatalflokk? Évtizedek óta előre mondjuk a kilátástalan jövődet, már akkor meg lett írva, mi vár rád, mikor még budai dandy voltál. Lesz idén temetés? Csak mert szerintem ebben a tempóban nem éred meg a következő évadot. Broni prof visszatér leszarni a sírodat.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Feb 08, 2024 01:23:23
x6)
Endi bebaszva is
Egy balfasz Zsidó vagy
Kurva anyád
Hetyetye ne ezt ne.
Egy balfasz Zsidó vagy
Kurva anyád
SyntaxError
(
x24)
Feb 08, 2024 01:26:40
x24)
Feketeöves csalóról van szó, úgyhogy én csak akkor fogom elhinni, hogy bécsi exodus, kártyacsá, jogsicsá, faszpinacsá, AMScsá, melócsá volt, ha megírja az Origo ügyeletes troll a Sodipédián.
Addig pedig amit Fifi loop-ol csak hetyetye.
Addig pedig amit Fifi loop-ol csak hetyetye.
KicsiNéző
(
x13)
Feb 08, 2024 01:30:54
x13)
Ez a "nyem fatyok itt" ez az eddigi kedvenc lebukásom, nincs még egy ilyen hülye a földön :D
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 08, 2024 01:50:08
x3)
ő baszik. keményen. — az impotencia ötven árnyalata
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Most azért, hogy itthon vagyok, úgy könnyebbel levadászlak titeket és ugrálok a fejeteken.
Ennyi.
Na macskaszar evés, csá.