Az egyik alapszabály ugye az, hogy a korcs mindig hazudik. Félreértés ne essen, nem okoskodni akarok, de akkor ha a pedofil akár azt magyarázza, hogy "nyem mondom meg hol a 3. alpérlet", akár azt hogy milyen állásinterjú hogy (nem) sikerült, hazudozhat ez a tetű akármit, és hazudik is.
Ezért a tuti az, ha kifürkészed a veknire kiülő nem szándékos jeleket. Mindig hazudik. És a snecológia egyik legnehezebb tantárgya, hogy tudjad, mikor miben. Én legalábbis így gondolom. A legbiztosabb a hírháttérhatalmi egységeink információja.
Igyunk egy sörtöt, he
Működött ez valaha is? Valahogy ezt is úgy képzelem el, mint a muzulmánoknál a radikalizáció-mentesítő programokat, hogy elmondják nekik, hogy ez csúnya dolog, aztán minden megy tovább ahogy eddig.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Vótmá róla szó. Persze hogy egy vicc az egész.
forum.sodika.org/?pageNo=12958#comment-1311235
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az ajtót a rendőrök megpróbálták benyomni, de a férfi egészen addig ellentartott, amíg édesanyja nem mondta neki, hogy most már elég legyen. A férfi ekkor elengedte az ajtót, és új taktikát vetett be:
hirtelen a konyhában lévő hűtőgéphez futott, amelyből kivett egy dobozos sört, hogy azt megigya.
ezen hangosan felröhögtem, ahogy elképzeltem, hogy golda rikácsolva lebassza a sodit, hogy engedje be a rendőröket. :D
erre ő: na erre bontok egy sörtöt.
vérdíj target nr. 1
Nyelftanilag nem, mert nem feltétlenün nem állítja emberek egy kicsi, bár kibaszottul népes csoportja obejektív jogalapi meghatározhatósággal azt, hogy egy hazátlan patkány vagyok.
De nem jöhettem, mert ott vagyok Phécspen.
Csak azért volt ekkora pofája a trollal, mert hulla részeg volt, de főként mert az emberek között tudta hogy senki nem meri bántani.
Amennyiben ez valami kietlen terepen történik, össze is szarta volna magát.
KURVArangy
A másik meg fel sem mérte a testi adottságokat egy esetleges verekedés esetén. A srác olyat lebaszott volna, hogy a Vekni azon nyomban leszállna arról az ocsmány, torz testéről!
most nézem a tranyedli leszedte a videóit tiktokkon. ez békülést jelent?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A hulla részegbe nem lennék biztos. Pillanatok alatt képes volt hangnemet váltani, már az eset elött is a paneloknál. De mikor leöntötték ott is kb 1 - 2 percig kussba volt és gondolkodni próbált, majd utána bátorodott fel. Gondolom az volt a terv hogy kiprovokáljon egy ütést és utána mehessen feljelentést tenni. De ez se jött össze neki.
Tudod mikor volt hullarészeg? Mikor a Bécsi állomást hányta össze és kikísérték. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Így igaz!!
Messziről nagy a pofa, még testközelből zsugorodik a phicsaszáj.
Mintha nem is olyan régen, lett volna egy ilyen történés az agyhelyrázkódást elszenvedő exférjnél. :)
Ezekre az akciókra nem tud rákészülni a fogyatékos pedofil, és látszik, hogy ez végtelenül kikészíti.
Bizony jó irány!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tegnap elmondta lájvban, hogy törölt mindent mindenhonnan, és visszavonul.
Szóval majd 3 nap múlva jön fenyegetőzni.
Biztos a NATO tanacsolta neki, hogy a trollok elleni feljelentes miatt szedje le.
Ebben eddig lehetett eljutni.
NSZKSZ, má nem bírom nézni!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Csak a szokásos havi visszavonulása.* ásít *
KURVArangy
Hülye faty, bivalybasznádra mentünk le ety rajongójához, ingyen volt csak napi kétszer kell vele fajtalankodni a mejszinek, de megengedték hogy nézzem és szembe van a kocsma is.
Na aberráltkodás csá.
Zsidó vagyok.
Megint ez történt:
Huszár Géza Krisztián zsaroló csaló szenny, elkezdett fenyegetőzni, bánot kérni amiért kiderült hogy 2 különböző okból is egy nyomorult buzi. Erre Kiss Endre Farkas balek és Kaffka Tibor férfi az alapból is fennálló színjáték mellet elmondta a híres:
“Najo akkor mindneki leszed mindent és normális életet élünk”
A kurva anyatok szennyes proletárok, egyrészt a mi bohócaink vagytok, nekünk ugráltok ahogy mi akarjuk. Másrészt soha nem lesz normális életetek, mert azt a szennyes nyomorult életet ami nektek van és amivel a közterületeket és az internetet mérgezitek, addig fogjuk megtorolni amíg éltek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nyilván való. Semmi egyéb bevétele sincs. Csak az ajándékok a tiktiken. A yt mediabirodalom már nem nagyon termel szerintem.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Bizony, csak abból meg a gyagyásból van bevétele. Tibi bejelenti a eltünést aztán 3 nap mulva már megint megy a live. Ez azért is vicces mert a többi trash (Gammer,Vahur,Gayza...) nem igen jelent be eltünést és mégis van hogy hónapokig semmi hír nincs róluk. Hogy mért van ez? Mert azoknak van másból is bevételük, ellentétbe a munkaundoros herélt köcsöggel.
A pedofil még nála is nagyobb balfasz. Hány milliót elbaszott a setupra és mennyi bevételt tud elkönyvelni?
A tiktik mennyi bevételt hozott neki eddig? Pedig szerinte, ha egy Vadász Gyula megél belöle, akkor az neki is simán menni fog :D
A pedofil csak a lakcimcsalásokból, ezáltal a segélycsalásokból tesz szert bevételre, illetve ha pár hónapig el tud angolnázni egy cégnél.
- Istenkáromló szhar asodi
- jövő héten. Rá is kerestem miket hoz erre a keresőszóra:
Olyan okos felhőének megoldásokat szállított asodi hogy szeptemberben meeting közben baszták ki. Nagyon nevetek!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Lényegében az egész tüntetés ellene szerveződik, úgyhogy legkésőbb pénteken ki fog derülni, hogy tényleg maximum öten utálják-e.
Ettől függetlenül persze megjelenhetne. Mint a nemzeth krónikása, ráadásul YouTuber, és a téma avatott szakértője, abszolút ott lenne a helye.
De természetesen inkább csatornapatkánykodni és hergelni fog a Sodi.
Ilyen Sodi a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
unatkozik? kötve hiszem. a legkomolyabb politikai loopokat nyomják egymásnak. főleg tranyó, vekni meg ábrándozva nézi a malac szemeivel meg a rángatózó szemöldökével.
Nem üt be a kínai fiakra.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mindig jo, ha ismert szakemberek is jelen vannak, marpedig keves ismertebb pedofil szaladgal meg szabadlabon.
Gyuluskat is hozd magaddal, Endre!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
pitonszmirror megőrzi 3 napig, ha jól emlékszem.
Pár oldallal korábba volt linkelve.
Nem tudom benne vagyunk e még.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
dlive.tv/pitonszmirror
A replay-ek között nézd, ott van e amit keresel
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
De rákészül.. például elhatározza hogy megkérdezi mennyi az idő! Na meg a taktikai lámpa és toll is!
Itt is lehet kutakodni, live után automatikusan megy fel ebbe a mappába minden ami korcs live.
gofile.io/d/EgBnM6
youtu.be/0v1oRrleZec?t=119
le vagy tiltva, kurva anyád
Simon Géza Krisztián pedig 4000 euróért simán leszervezett volna pár transzfób támadást Tibi ellen, de aztán vidáman fajtalankodott vele és még a szállását is kifizette.
Elmondhatatlanul undorító ez az egész színtér, lángszóróval kellene elpusztítani az összeset. Valaha azt hittük, hogy a zsebes Balog Béla a legalja, de egy erkölcsi lángoszlop volt ezekhez képest.
Nekem az volt a kedvencem ahogy Oszi becsicskította. Kérsz egy sört ? :)
KURVArangy
javítsatok ki, ha tévedek, de ez csak azért nem történt meg, mert a korcs nem akart ennyit fizetni érte — vagy valami ilyesmi. de kisebb összegért benne lett volna, hogy Gayza valamit intézzen, hogy visszakergesse a tranyót hozzá.
bennem már régóta érik a gondolat, hogy fikásnak valamilyen nagyon kezeletlen borderline-ja van, és ezért is viselkedik gusztustalanul. vagy csak simán benne testesül meg minden, ami gusztustalan az emberiségben.
Először azt mondta a gyagyás, hogy a 4000 sok, de adna 600 a sunkának a tranyó zaklatásért.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez a fideó remek arra hogy kivágjátok a tényfeltáráshoz azokat a vallomásokat hogy alkoholista például.
A fikás igent mondott a felajánlásra, de aztán kicsit később kifarolt belőle, ez utóbbi üzenete fenn is van a fórumon.
Most persze azt mondja, hogy nem köttetett meg az üzlet, mert neki nem ért meg ennyit (csak 6-800 eurót), valójában viszont minden pénzt megért volna neki, a kérdés csak az, hogy mennyit tudott volna kifizetni, illetve hogy Tibi attitűdje éppen megfordult-e a tervezett beavatkozás előtt.

Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Itt van a tancolos video
youtu.be/VfCYZ3pks48?si=DA6wjozJ0iMy_Glq
Ez a Laura Hughes engem is abuzálhatna :)
youtu.be/VfCYZ3pks48?t=134
Fifi! Te nem!
Neki lehet, neked nem!
Úgy nem találni egy buzit, hogy köztük van az tényleg egy teljesítmény
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Pedig megnézték egymás ánuszában is még a polóbótban!
pitonsz
Pedig dedikált gombok is vannak rájuk... Na ez a trú elsodikázás, amikor erre is lusta vagy!
pitonsz
Jutka levadászta őket.
általában a legnagyobb szájú homofóbok, buzigyógyítok azok, akik valójában melegek. lásd: aSoDI.
Porks is csak addig dugta az Athinát, amíg a Sunkára hasonlított.
az lenne a logikus lépés, de azt meg nem tenné meg. azért sem, mert 1) logikus lenne, 2) nem tudna hergelni vele. előbb nézem ki belőle, hogy a blahán szaladgál egy ballonkabátban és mutogatja a döglött pitonszt olyankonak, akiket ezzel traumatizálhat, mintsem pénzt húzzon le olyanoktól, akik fizetnének ezért a freak-showért.
Ki tudja, lehet hogy a fasza után az internetkapcsolatát is levágta...
Most már magányos és PUHA farkas lett
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
szerintem csak annyi, hogy így könnyebb a trollokra fogni, ha kibasszák / fel sem veszik. mintha azokat a kompromitáló anyagokat nem ő gyártotta volna, saját magától, kérés nélkül. így el tudja angolnázni, hogy csak a szakmai tudás teljes hiánya miatt is kivágnák bárhonnan, nagyon rövid időn belül.
endréröl lenne valami releváns?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
"Atom részeg vagyok az ólban, help."
"Szeretnék Zolibával fütyizni."
Ott van endre is a képen a távolban.
Tehát a tranyó ismét pedofilt simogat.
Mehet a faszerdő a csövesnek is.
Tényleg az a profilkép is még mindig, biztos avantgárd... Vagy csak szánalmas hergelési kíséret. *pr*
Idióta! Bemásoltam a ChatGPT-be, miért ne menne? Na työrike, csá!
IGEN XD
Kiss Farkas Farkas
Negermann
Feb 15, 2024 09:33:29
Akkor az igazi a leépülés mikor már az autikörmondatokra sincs energia. Hamarosan jön a dünnyögés-motyogás lépcsőfok.
Feb 15, 2024 09:33:29
Ténfép
(
x5)
Feb 15, 2024 10:01:04
x5)
Dehát már a munkaszerződés részleteit beszélték meg, nem?
Fikás mesélj a szerződésedről!
Hol a szerződés? Lesz szerződés, balfasz?
Fikás mesélj a szerződésedről!
Hol a szerződés? Lesz szerződés, balfasz?
Az egyik alapszabály ugye az, hogy a korcs mindig hazudik. Félreértés ne essen, nem okoskodni akarok, de akkor ha a pedofil akár azt magyarázza, hogy "nyem mondom meg hol a 3. alpérlet", akár azt hogy milyen állásinterjú hogy (nem) sikerült, hazudozhat ez a tetű akármit, és hazudik is.
Ezért a tuti az, ha kifürkészed a veknire kiülő nem szándékos jeleket. Mindig hazudik. És a snecológia egyik legnehezebb tantárgya, hogy tudjad, mikor miben. Én legalábbis így gondolom. A legbiztosabb a hírháttérhatalmi egységeink információja.
Ábel bábel
Feb 15, 2024 10:09:03
Hé gyagya! Már lopjuk az autókat?
telex.hu/belfold/2024/02/15/reszeg-sofor-menekules-megharapta-a-rendort-sort-bontott
telex.hu/belfold/2024/02/15/reszeg-sofor-menekules-megharapta-a-rendort-sort-bontott
Feb 15, 2024 10:09:03
keserke
(
x4)
Feb 15, 2024 10:09:37
x4)
Ebből a 18 órás elterelésből sem lett semmi ahogy látom.
Működött ez valaha is? Valahogy ezt is úgy képzelem el, mint a muzulmánoknál a radikalizáció-mentesítő programokat, hogy elmondják nekik, hogy ez csúnya dolog, aztán minden megy tovább ahogy eddig.
trolléga
(
x30)
Feb 15, 2024 10:28:31
x30)
Vótmá róla szó. Persze hogy egy vicc az egész.
forum.sodika.org/?pageNo=12958#comment-1311235
Kötőjel
(
x12)
Feb 15, 2024 11:01:32
x12)
Hé gyagya! Már lopjuk az autókat?
Az ajtót a rendőrök megpróbálták benyomni, de a férfi egészen addig ellentartott, amíg édesanyja nem mondta neki, hogy most már elég legyen. A férfi ekkor elengedte az ajtót, és új taktikát vetett be:
hirtelen a konyhában lévő hűtőgéphez futott, amelyből kivett egy dobozos sört, hogy azt megigya.
ezen hangosan felröhögtem, ahogy elképzeltem, hogy golda rikácsolva lebassza a sodit, hogy engedje be a rendőröket. :D
erre ő: na erre bontok egy sörtöt.
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 15, 2024 11:13:58
x21)
Eközben Tibor újraközölt egy Fikásról szóló videót 😂

trolléga
(
x30)
Feb 15, 2024 11:14:35
x30)
Mi ez a csatornapatkánykodás? Jössz haza vezetgetni fikusz?
a sodi
Feb 15, 2024 11:22:51
Mi ez a csatornapatkánykodás? Jössz haza vezetgetni fikusz?
Nyelftanilag nem, mert nem feltétlenün nem állítja emberek egy kicsi, bár kibaszottul népes csoportja obejektív jogalapi meghatározhatósággal azt, hogy egy hazátlan patkány vagyok.
De nem jöhettem, mert ott vagyok Phécspen.
Feb 15, 2024 11:22:51
MaxPayne
(
x24)
Feb 15, 2024 11:31:57
x24)
Látom Endre még mindig nem vetted le keresztényként az Isten szót a a tiktik profilnevedröl.
Ha meg ezzel kapcsolatban felkérdeznek, hogy keresztény hivöként hogy csinálhatsz ilyet, mindig jön, hogy jó majd.. majd átirom. Majd, majd, majd...
Tudod mit? Amikor majd a Blahán koldulsz, hogy legalább egy alsópolcos sörre fussa, majd én is azt fogom neked mondani, hogy jó, majd adok neked pénzt. Aztán másnap megint ezt fogom mondani. Mindig majd kapni fogsz egy kis aprót, te féreg.
Ha meg ezzel kapcsolatban felkérdeznek, hogy keresztény hivöként hogy csinálhatsz ilyet, mindig jön, hogy jó majd.. majd átirom. Majd, majd, majd...
Tudod mit? Amikor majd a Blahán koldulsz, hogy legalább egy alsópolcos sörre fussa, majd én is azt fogom neked mondani, hogy jó, majd adok neked pénzt. Aztán másnap megint ezt fogom mondani. Mindig majd kapni fogsz egy kis aprót, te féreg.
-
Feb 15, 2024 11:32:24
"nem visel jól semmilyen személyes trollkodást"
Ez látszott a keddi lájvban is, ha megközelítette egy troll, meg volt ijedve. Tehát ez a jó irány. Lökdösni, ütni, rúgni, csípni, leönteni, ki mit vállal.
Gyere csak Pestre fikás, nagy a trollsűrűség, jutni fog neked bőven a fincsi akciókból.
Ez látszott a keddi lájvban is, ha megközelítette egy troll, meg volt ijedve. Tehát ez a jó irány. Lökdösni, ütni, rúgni, csípni, leönteni, ki mit vállal.
Gyere csak Pestre fikás, nagy a trollsűrűség, jutni fog neked bőven a fincsi akciókból.
Feb 15, 2024 11:32:24
mikedp
(
x9)
Feb 15, 2024 11:35:46
x9)
Csak azért volt ekkora pofája a trollal, mert hulla részeg volt, de főként mert az emberek között tudta hogy senki nem meri bántani.
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 15, 2024 11:45:46
x21)
A másik meg fel sem mérte a testi adottságokat egy esetleges verekedés esetén. A srác olyat lebaszott volna, hogy a Vekni azon nyomban leszállna arról az ocsmány, torz testéről!
halászlé
(
x24)
Feb 15, 2024 11:55:12
x24)
Eközben Tibor újraközölt egy Fikásról szóló videót 😂
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 15, 2024 11:59:26
x23)
A hulla részegbe nem lennék biztos. Pillanatok alatt képes volt hangnemet váltani, már az eset elött is a paneloknál. De mikor leöntötték ott is kb 1 - 2 percig kussba volt és gondolkodni próbált, majd utána bátorodott fel. Gondolom az volt a terv hogy kiprovokáljon egy ütést és utána mehessen feljelentést tenni. De ez se jött össze neki.
Tudod mikor volt hullarészeg? Mikor a Bécsi állomást hányta össze és kikísérték. xD
Eazy
(
x11)
Feb 15, 2024 12:04:04
x11)
Így igaz!!
Mintha nem is olyan régen, lett volna egy ilyen történés az agyhelyrázkódást elszenvedő exférjnél. :)
Ezekre az akciókra nem tud rákészülni a fogyatékos pedofil, és látszik, hogy ez végtelenül kikészíti.
Bizony jó irány!
KicsiNéző
(
x13)
Feb 15, 2024 12:16:50
x13)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 15, 2024 12:20:37
x10)
Biztos a NATO tanacsolta neki, hogy a trollok elleni feljelentes miatt szedje le.
halászlé
(
x24)
Feb 15, 2024 12:20:46
x24)
mikedp
(
x9)
Feb 15, 2024 12:36:27
x9)
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 15, 2024 12:50:30
x23)
Gyagyás, hány napra vettél ki szobát, vagy hány nap után unja meg tibi a loopot? Csak azért hogy nagyjából tudjuk mikor tér vissza megint.
Mikor a Westendbe mentek tömni a majmot, vagy csak sörért, akkor nagyon figyeljetek.
Mikor a Westendbe mentek tömni a majmot, vagy csak sörért, akkor nagyon figyeljetek.
Tyodi
Feb 15, 2024 12:55:27
Gyagyás, hány napra vettél ki szobát, vagy hány nap után unja meg tibi a loopot? Csak azért hogy nagyjából tudjuk mikor tér vissza megint.
Hülye faty, bivalybasznádra mentünk le ety rajongójához, ingyen volt csak napi kétszer kell vele fajtalankodni a mejszinek, de megengedték hogy nézzem és szembe van a kocsma is.
Na aberráltkodás csá.
Zsidó vagyok.
Feb 15, 2024 12:55:27
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 15, 2024 13:02:04
x45)
Megint ez történt:
Huszár Géza Krisztián zsaroló csaló szenny, elkezdett fenyegetőzni, bánot kérni amiért kiderült hogy 2 különböző okból is egy nyomorult buzi. Erre Kiss Endre Farkas balek és Kaffka Tibor férfi az alapból is fennálló színjáték mellet elmondta a híres:
“Najo akkor mindneki leszed mindent és normális életet élünk”
A kurva anyatok szennyes proletárok, egyrészt a mi bohócaink vagytok, nekünk ugráltok ahogy mi akarjuk. Másrészt soha nem lesz normális életetek, mert azt a szennyes nyomorult életet ami nektek van és amivel a közterületeket és az internetet mérgezitek, addig fogjuk megtorolni amíg éltek
MaxPayne
(
x24)
Feb 15, 2024 13:09:16
x24)
Nyilván való. Semmi egyéb bevétele sincs. Csak az ajándékok a tiktiken. A yt mediabirodalom már nem nagyon termel szerintem.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 15, 2024 13:19:01
x23)
Bizony, csak abból meg a gyagyásból van bevétele. Tibi bejelenti a eltünést aztán 3 nap mulva már megint megy a live. Ez azért is vicces mert a többi trash (Gammer,Vahur,Gayza...) nem igen jelent be eltünést és mégis van hogy hónapokig semmi hír nincs róluk. Hogy mért van ez? Mert azoknak van másból is bevételük, ellentétbe a munkaundoros herélt köcsöggel.
MaxPayne
(
x24)
Feb 15, 2024 14:12:54
x24)
A pedofil még nála is nagyobb balfasz. Hány milliót elbaszott a setupra és mennyi bevételt tud elkönyvelni?
A tiktik mennyi bevételt hozott neki eddig? Pedig szerinte, ha egy Vadász Gyula megél belöle, akkor az neki is simán menni fog :D
A pedofil csak a lakcimcsalásokból, ezáltal a segélycsalásokból tesz szert bevételre, illetve ha pár hónapig el tud angolnázni egy cégnél.
trolléga
(
x30)
Feb 15, 2024 14:19:33
x30)
Látom Endre még mindig nem vetted le keresztényként az Isten szót a a tiktik profilnevedröl.
- Istenkáromló szhar asodi
- jövő héten. Rá is kerestem miket hoz erre a keresőszóra:
Okos SoDI a SoDI.
Szállítja a mérnöki magyarázatokat hétről hétre.
A SoDI.
Jövő héten
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szállítja a mérnöki magyarázatokat hétről hétre.
A SoDI.
Jövő héten
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Olyan okos felhőének megoldásokat szállított asodi hogy szeptemberben meeting közben baszták ki. Nagyon nevetek!
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Feb 15, 2024 14:41:24
x2)
Hé, gyagyás. Nem akarsz kijönni a Pénteki tüntetésre? Rengeteg barátságos ember lesz kint, szívesen fogadnának a köreikbe egy vigyorgó elmebeteget, aki pedofil is.
Puncicája van a cicának.
SyntaxError
(
x24)
Feb 15, 2024 14:48:02
x24)
Hé, gyagyás. Nem akarsz kijönni a Pénteki tüntetésre? Rengeteg barátságos ember lesz kint, szívesen fogadnának a köreikbe egy vigyorgó elmebeteget, aki pedofil is.
Lényegében az egész tüntetés ellene szerveződik, úgyhogy legkésőbb pénteken ki fog derülni, hogy tényleg maximum öten utálják-e.
Ettől függetlenül persze megjelenhetne. Mint a nemzeth krónikása, ráadásul YouTuber, és a téma avatott szakértője, abszolút ott lenne a helye.
De természetesen inkább csatornapatkánykodni és hergelni fog a Sodi.
Ilyen Sodi a Sodi.
ascites
(
x57)
Feb 15, 2024 15:03:09
x57)
Negyed 3 körül megpördült a púpfal.
Vagy unatkozik a faszpinás mellett a fikás vagy az előző pedofilozós cunami során kaphatott egy pár napos tiltást.
Vagy unatkozik a faszpinás mellett a fikás vagy az előző pedofilozós cunami során kaphatott egy pár napos tiltást.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 15:08:18
x3)
unatkozik? kötve hiszem. a legkomolyabb politikai loopokat nyomják egymásnak. főleg tranyó, vekni meg ábrándozva nézi a malac szemeivel meg a rángatózó szemöldökével.
Kakaspina
(
x24)
Feb 15, 2024 15:10:54
x24)
Nem üt be a kínai fiakra.
Endre priusza
(
x11)
Feb 15, 2024 15:19:43
x11)
Mindig jo, ha ismert szakemberek is jelen vannak, marpedig keves ismertebb pedofil szaladgal meg szabadlabon.
Gyuluskat is hozd magaddal, Endre!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 15, 2024 15:22:53
x21)
Valahová fel lett töltve a keddi live? Vagy a látványosabb részek?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 15, 2024 15:25:37
x39)
pitonszmirror megőrzi 3 napig, ha jól emlékszem.
Pár oldallal korábba volt linkelve.
Nem tudom benne vagyunk e még.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 15, 2024 15:27:24
x39)
dlive.tv/pitonszmirror
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 15, 2024 15:27:58
x21)
Köszi, megvan.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 15, 2024 15:28:45
x5)
Így igaz!!
Bizony jó irány!
Bizony jó irány!
De rákészül.. például elhatározza hogy megkérdezi mennyi az idő! Na meg a taktikai lámpa és toll is!
40_éves_junior
(
x6)
Feb 15, 2024 16:00:10
x6)
dlive.tv/pitonszmirror
Itt is lehet kutakodni, live után automatikusan megy fel ebbe a mappába minden ami korcs live.
gofile.io/d/EgBnM6
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 16:00:52
x3)
abban a lájvban látszott, mikor megjelent az egyik troll (még mikor a nyár utcán vergődött), rögtön húzta össze magát, és még a troll mondta, hogy “nyugi, nem bántalak.” fikásnak is csak a szája nagy — ahogy előttem is írták, a burger kingnél is csak azért volt nagy a szája, mert nyilvános helyen volt, ahol biztonságban érezte magát. annyit ér, mint a szaros mindenkit is agyon verő csövese.
arról nem is beszélve, hogy az neki tök rendben van, hogy egy olyan ember varrta le a kurváját, aki tartozik is neki xddd hát nem tudom, mennyire érdekérvényesítő, geciagresszív porszem az ilyen.
fun fact, hogy tranyó is meddig fenyegette halálosan shunkát, de egyből magára engedte, most meg ő a legjobb ember a földön.
arról nem is beszélve, hogy az neki tök rendben van, hogy egy olyan ember varrta le a kurváját, aki tartozik is neki xddd hát nem tudom, mennyire érdekérvényesítő, geciagresszív porszem az ilyen.
fun fact, hogy tranyó is meddig fenyegette halálosan shunkát, de egyből magára engedte, most meg ő a legjobb ember a földön.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 15, 2024 16:07:43
x7)
abban a lájvban látszott, mikor megjelent az egyik troll (még mikor a nyár utcán vergődött), rögtön húzta össze magát, és még a troll mondta, hogy “nyugi, nem bántalak.”
ascites
(
x57)
Feb 15, 2024 16:09:13
x57)
Simon Géza Krisztián pedig 4000 euróért simán leszervezett volna pár transzfób támadást Tibi ellen, de aztán vidáman fajtalankodott vele és még a szállását is kifizette.
Elmondhatatlanul undorító ez az egész színtér, lángszóróval kellene elpusztítani az összeset. Valaha azt hittük, hogy a zsebes Balog Béla a legalja, de egy erkölcsi lángoszlop volt ezekhez képest.
mikedp
(
x9)
Feb 15, 2024 16:16:36
x9)
abban a lájvban látszott, mikor megjelent az egyik troll (még mikor a nyár utcán vergődött), rögtön húzta össze magát, és még a troll mondta, hogy “nyugi, nem bántalak.” fikásnak is csak a szája nagy — ahogy előttem is írták, a burger kingnél is csak azért volt nagy a szája, mert nyilvános helyen volt, ahol biztonságban érezte magát. annyit ér, mint a szaros mindenkit is agyon verő csövese.
Nekem az volt a kedvencem ahogy Oszi becsicskította. Kérsz egy sört ? :)
Ásó27
(
x68)
Feb 15, 2024 16:16:51
x68)
Ha jól értem, akkor K. Endre azért fizetett Simon Huszár Géza Krisztiánnak, hogy fajtalankodjon Kaffka Tiborral?
Mifaaaaaaaaaaaan
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 16:19:07
x3)
Simon Géza Krisztián pedig 4000 euróért simán leszervezett volna pár transzfób támadást Tibi ellen, (…)
javítsatok ki, ha tévedek, de ez csak azért nem történt meg, mert a korcs nem akart ennyit fizetni érte — vagy valami ilyesmi. de kisebb összegért benne lett volna, hogy Gayza valamit intézzen, hogy visszakergesse a tranyót hozzá.
bennem már régóta érik a gondolat, hogy fikásnak valamilyen nagyon kezeletlen borderline-ja van, és ezért is viselkedik gusztustalanul. vagy csak simán benne testesül meg minden, ami gusztustalan az emberiségben.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 15, 2024 16:23:58
x8)
Először azt mondta a gyagyás, hogy a 4000 sok, de adna 600 a sunkának a tranyó zaklatásért.
Sztrapacska
(
x6)
Feb 15, 2024 16:26:41
x6)
Endre,a dolgok mostani állása szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történt volna,ha összejön a legendás történelmi párbeszéd és anyád beszélt volna Gézával.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 15, 2024 16:27:59
x5)
Ez a fideó remek arra hogy kivágjátok a tényfeltáráshoz azokat a vallomásokat hogy alkoholista például.
ascites
(
x57)
Feb 15, 2024 16:29:37
x57)
A fikás igent mondott a felajánlásra, de aztán kicsit később kifarolt belőle, ez utóbbi üzenete fenn is van a fórumon.
Most persze azt mondja, hogy nem köttetett meg az üzlet, mert neki nem ért meg ennyit (csak 6-800 eurót), valójában viszont minden pénzt megért volna neki, a kérdés csak az, hogy mennyit tudott volna kifizetni, illetve hogy Tibi attitűdje éppen megfordult-e a tervezett beavatkozás előtt.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 15, 2024 17:02:08
x10)
Nagyon rendes figurak a lakotarsaid, gyagyas. Nagy kar, hogy te egy kocsog vagy.
Meseld el a komment haveroknak, Hogy mi a buko a kecoval.
Jovo honapot ha nem fizeted idoben akkor mi lesz? Mar meg van irva a kijelento elore.
Meseld el a komment haveroknak, Hogy mi a buko a kecoval.
Jovo honapot ha nem fizeted idoben akkor mi lesz? Mar meg van irva a kijelento elore.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 15, 2024 17:07:04
x21)

Ténfép
(
x5)
Feb 15, 2024 17:07:47
x5)
Zsodi: "Mejszi nézd, itt hagyott valaki egy fél tányér rizsikét!"
Tranyó:
Igyunk egy sörtöt, he
Tranyó:
Gátá
Feb 15, 2024 17:12:18
Pedofil indulót küldeném Kaleta Gábornak és K. Endrének azaz SoDinak!
www.youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
Ezt ne ezt ne ezt ne jóból mondom ezt ne!
www.youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
Feb 15, 2024 17:12:18
noikabatgomb
(
x10)
Feb 15, 2024 17:15:25
x10)
Pedofil indulót küldeném Kaleta Gábornak és K. Endrének azaz SoDinak!
youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
Itt van a tancolos video
SyntaxError
(
x24)
Feb 15, 2024 17:36:45
x24)
Endre! A holnapi tűntetés kapcsán várják jobboldali flokkerek csatlakozását is a rendezvényhez, hahó!
Nem csatornapatkánykodni kell ilyenkor, hanem beleállni!
Nem csatornapatkánykodni kell ilyenkor, hanem beleállni!
MaxPayne
(
x24)
Feb 15, 2024 17:38:59
x24)
Nyilvan nem azt fogja csinalni, ami logikus lenne es kiallna a pedofilok ellen tuntetni, neeem.
Inkabb rettegve elbujik valahova es fehernegyzetekre fog futyizni, ezzel is bizonyitva, hogy egy eltaposni valo pedofil.
Inkabb rettegve elbujik valahova es fehernegyzetekre fog futyizni, ezzel is bizonyitva, hogy egy eltaposni valo pedofil.
SyntaxError
(
x24)
Feb 15, 2024 17:40:18
x24)
Itt van a tancolos video
Ez a Laura Hughes engem is abuzálhatna :)
youtu.be/VfCYZ3pks48?t=134
Fifi! Te nem!
Neki lehet, neked nem!
Gátá
Feb 15, 2024 17:43:12
Gondolom új fórumtagok és gólya tanszéki hallgatók nem látták azt a videót amikor a Sodi asszem Sherlock Porkstel meg pár hasonló hungaristával buzikat mentek el verni, de egyet sem találtak sőt őket igazoltatták a rendőrök végül. Hejj de rég volt tán igaz se, de mégis igaz! Azért nem ártana elővenni. Régen feltöltöttem Trasvodra sok mára már elfeledett videójával.
Ezt ne ezt ne ezt ne jóból mondom ezt ne!
Feb 15, 2024 17:43:12
Zsibuci
(
x5)
Feb 15, 2024 17:46:54
x5)
Gondolom új fórumtagok és gólya tanszéki hallgatók nem látták azt a videót amikor a Sodi asszem Sherlock Porkstel meg pár hasonló hungaristával buzikat mentek el verni, de egyet sem találtak sőt őket igazoltatták a rendőrök végül. Hejj de rég volt tán igaz se, de mégis igaz! Azért nem ártana elővenni. Régen feltöltöttem Trasvodra sok mára már elfeledett videójával.
zsidovagyokdetenyleg
Feb 15, 2024 17:48:49
Pedig megnézték egymás ánuszában is még a polóbótban!
Feb 15, 2024 17:48:49
zsidovagyokdetenyleg
Feb 15, 2024 17:49:35
Észrevettem egy apróságot. Eltűntek a korcs posztjaiból a
"Soha többet nem írok ide" és a többi ilyen szóismétlő loopok jó ideje. Ezt csak akkor csinálja amikor munkája van?
"Soha többet nem írok ide" és a többi ilyen szóismétlő loopok jó ideje. Ezt csak akkor csinálja amikor munkája van?
Pedig dedikált gombok is vannak rájuk... Na ez a trú elsodikázás, amikor erre is lusta vagy!
Feb 15, 2024 17:49:35
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 15, 2024 17:55:45
x21)
Tranyó, tudjuk hogy Te is itt szoktál lurkolni:
Hova lett a Zserbóca, Katalinca és LencsiLencsi?
:)
linziasztal01
(
x78)
Feb 15, 2024 18:00:53
x78)
Jutka levadászta őket.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 18:10:57
x3)
általában a legnagyobb szájú homofóbok, buzigyógyítok azok, akik valójában melegek. lásd: aSoDI.
sörtötbontok
(
x8)
Feb 15, 2024 18:13:01
x8)
Porks is csak addig dugta az Athinát, amíg a Sunkára hasonlított.
zsidovagyokdetenyleg
Feb 15, 2024 18:17:04
Ha már Porks, mindig nagy derűvel tekintek vissza arra az időszakra, amikor megszűnt a bajtársiasság a gyagyás és tomket között... Öröm látni, hogy a gyagás azóta sem lett okosabb.
Sherlock Porkseladta.blogspot.com/2009/07/zsodi-racsodalkozik.html
pitonsz
Sherlock Porkseladta.blogspot.com/2009/07/zsodi-racsodalkozik.html
Feb 15, 2024 18:17:04
SyntaxError
(
x24)
Feb 15, 2024 18:23:04
x24)
Fifi, tökéletes időzítés most elkezdeni a Chaturbate karriert.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 18:27:44
x3)
Fifi, tökéletes időzítés most elkezdeni a Chaturbate karriert.
az lenne a logikus lépés, de azt meg nem tenné meg. azért sem, mert 1) logikus lenne, 2) nem tudna hergelni vele. előbb nézem ki belőle, hogy a blahán szaladgál egy ballonkabátban és mutogatja a döglött pitonszt olyankonak, akiket ezzel traumatizálhat, mintsem pénzt húzzon le olyanoktól, akik fizetnének ezért a freak-showért.
-
Feb 15, 2024 18:33:50
Ki tudja, lehet hogy a fasza után az internetkapcsolatát is levágta...
Feb 15, 2024 18:33:50
linziasztal01
(
x78)
Feb 15, 2024 18:55:08
x78)
"Tisztában vagyok vele, hogy egy profi cég HR-esei (human resources, humán erőforrás, én inkább "személyzetisnek" szoktam mondani őket) rögtön beírják a jelentkezők adatait a Google-ba, hátha meg lehet tudni róluk valamit. Ez egyben azt jelenti, hogy a blog miatt valóban szűkre szabottak a lehetőségeim arra, hogy egy multi berkein belül felívelő karrierpályát fussak be. Milyen szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen terveim, hiszen magányos farkas vagyok!"
2007. április 4.
Milyen jól öregedett ez is. Azóta mi változott, Endre?
2007. április 4.
Zsibuci
(
x5)
Feb 15, 2024 18:56:26
x5)
... Milyen szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen terveim, hiszen magányos farkas vagyok!"
2007. április 4.
2007. április 4.
Most már magányos és PUHA farkas lett
.
Feb 15, 2024 19:02:08
Tranyo !Tegnap vitt valamit Avatar az elterelès elött?Tudod oda ahol összeszedett.
Màr nem haragszol Fikàsra amièrt Avatart /Zolit/ is kiadta?
Valamint azt is,hogy Avatar vitte a drogot a Fügèbe is neked,majd kidobtad /mert szar/
Tudom,hogy itt olvasgatsz :)
Vigyàzzz !!!
Valamint azt is,hogy Avatar vitte a drogot a Fügèbe is neked,majd kidobtad /mert szar/
Vigyàzzz !!!
Feb 15, 2024 19:02:08
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 15, 2024 19:09:01
x3)
"Tisztában vagyok vele, hogy egy profi cég HR-esei (human resources, humán erőforrás, én inkább "személyzetisnek" szoktam mondani őket) rögtön beírják a jelentkezők adatait a Google-ba, hátha meg lehet tudni róluk valamit. Ez egyben azt jelenti, hogy a blog miatt valóban szűkre szabottak a lehetőségeim arra, hogy egy multi berkein belül felívelő karrierpályát fussak be. Milyen szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen terveim, hiszen magányos farkas vagyok!"
2007. április 4.
2007. április 4.
szerintem csak annyi, hogy így könnyebb a trollokra fogni, ha kibasszák / fel sem veszik. mintha azokat a kompromitáló anyagokat nem ő gyártotta volna, saját magától, kérés nélkül. így el tudja angolnázni, hogy csak a szakmai tudás teljes hiánya miatt is kivágnák bárhonnan, nagyon rövid időn belül.
Klohek
(
x12)
Feb 15, 2024 19:16:35
x12)
Tranyo !Tegnap vitt valamit Avatar az elterelès elött?Tudod oda ahol összeszedett.
Vigyàzzz !!!
Vigyàzzz !!!
endréröl lenne valami releváns?
Sodronyka
(
x4)
Feb 15, 2024 19:34:50
x4)
Mit akar mondani a költő??

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

linziasztal01
(
x78)
Feb 15, 2024 19:36:05
x78)
"Atom részeg vagyok az ólban, help."
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 15, 2024 19:37:15
x5)
Ha nem leszel kint a holnapi tüntikézésen, végleg elkönyvelünk egy pedofil buzinak!
Kiss Farkas Farkas
Mitvisz
(
x1)
Feb 15, 2024 19:41:44
x1)
Endre bazdmeg a csávód szaga pillanatok alatt megtölt egy 200négyzetméteres üzletet. Mèg ilyen kibírhatatlan bepàllott szar meg húgy szagot soha nem éreztem. Éljen az ifjú pár!

Ma 18:20 Rákóczi út.

sörtötbontok
(
x8)
Feb 15, 2024 19:44:11
x8)
"Szeretnék Zolibával fütyizni."
linziasztal01
(
x78)
Feb 15, 2024 19:44:50
x78)
Kapcsold le a villanyt az ólban, Endre, nehogy befotózzanak az AMS-nek.
Faszerdő Kapitány
Feb 15, 2024 19:50:40
Ott van endre is a képen a távolban.
Tehát a tranyó ismét pedofilt simogat.
Mehet a faszerdő a csövesnek is.
Feb 15, 2024 19:50:40
Johann Hölzel
(
x1)
Feb 15, 2024 19:50:56
x1)
Tényleg az a profilkép is még mindig, biztos avantgárd... Vagy csak szánalmas hergelési kíséret. *pr*
noikabatgomb
(
x10)
Feb 15, 2024 19:52:58
x10)
Probafeladat megy?
Tyodika
Feb 15, 2024 19:54:10
Probafeladat megy?
Idióta! Bemásoltam a ChatGPT-be, miért ne menne? Na työrike, csá!
Feb 15, 2024 19:54:10
Darth Tibor
(
x8)
Feb 15, 2024 19:59:58
x8)
Ez a gyagyás lenne Tibi mögött?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 15, 2024 20:03:50
x5)
Ez a gyagyás lenne Tibi mögött?
IGEN XD
linziasztal01
(
x78)
Feb 15, 2024 20:08:38
x78)
Jól eltűntetek, a kurva anyátokat!
Megint a luxus okozza a veszted, Endre!
Tudod, ahol a folyosón van a közös wc...
Megint a luxus okozza a veszted, Endre!
Tudod, ahol a folyosón van a közös wc...
Érdeklődő
(
x6)
Feb 15, 2024 20:08:51
x6)
Mentek a cigányok lopni a bótba, vagy mit csinál ez a két nyomorult?
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 15, 2024 20:09:50
x45)
Hát endre, ezt és az elmúlt idők színjátékát, természetesen akkor pimaszkodásnak vesszük
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Feb 15, 2024 20:09:58
Úgy látom, Tibi már dögcédulával a lábán mászkál, biztos ami ziher alapon.
Feb 15, 2024 20:09:58
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 15, 2024 20:10:14
x5)
Hogy telebaszta a tranyó a kosarat:D Hisz úgyis fifi kutya fizet.
Kiss Farkas Farkas
Carpenter
(
x2)
Feb 15, 2024 20:10:29
x2)
Hol készült a fotó? Ez valami 100 ftos bolt?
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 15, 2024 20:10:33
x45)
Van valami hotel a Rákóczi úton ahova mindig mennek, aki tudja melyik jöhet az info info
Carpenter
(
x2)
Feb 15, 2024 20:11:06
x2)
Hupsz már látom. Rákoczi ut
-
Feb 15, 2024 20:11:39
4db Borsodi a kosárban. Micsoda meglepetés.
Feb 15, 2024 20:11:39
keserke
(
x4)
Feb 15, 2024 20:12:37
x4)
Az elválaszthatatlan szerelmes, akarom mondani házaspár....Szegény Golda meg őrülhet megfele, mert egyrészt elég csalfa lány ez a Tibi meg ráadásul nem is zsidó....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Gunnar
(
x2)
Feb 15, 2024 20:12:57
x2)
Endi, mivel a sunnyogás ellenére várhatóan ismét meglesztek baszva, szerintem tépd ki a kandúrszisza kőmíves mancsából az ájfont, taposd össze és basszad bele valamelyik csatornalefolyóba, hogy ne tudjanak a trollszok tovább követni titeket.
blabla
.
Feb 15, 2024 20:13:05
Làtod Tibor Tranyo,
Senkit sem tudsz megvezetni :-)
Jó lesz ez igy, Endikèd összeàllitott egy jókora bizonyitèk csomagot ellened ès jóbaràtod Avatar Zolcsi ellen is.
Ugye tudod,hogy mindenhez idö kell?
Paranoia az mehet Tibortranyo- mert làtótèrbe kerültèl igy is ugy is.
Idö idö idö
Na jo Sodikàzàst neked :-)
Senkit sem tudsz megvezetni :-)
Jó lesz ez igy, Endikèd összeàllitott egy jókora bizonyitèk csomagot ellened ès jóbaràtod Avatar Zolcsi ellen is.
Ugye tudod,hogy mindenhez idö kell?
Paranoia az mehet Tibortranyo- mert làtótèrbe kerültèl igy is ugy is.
Idö idö idö
Na jo Sodikàzàst neked :-)
Feb 15, 2024 20:13:05
Fullkamu
(
x2)
Feb 15, 2024 20:13:25
x2)
AMS tudja hogy a ferjeddel vagy pesten, endre?
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

kibaszott Cukkerberg.
viszont 3 napja továbbra sincs új poszt, ezek valamit nagyon ügyeznek a háttérben. én már csak egy kávét kérek.