Szerző:
sodika
Jan 22, 2013 13:38:46
Válasz
(1)
Tehát ha én valaha nagyszabású tiltakozást szerveznék, annak egészen biztosan a hazai logisztikai ipar megbénítása lenne az egyik legfőbb célja. Miután a gazdaság fele a fővárosban és Pest megyében található, vidéki akció felesleges is, elég lenne az erőket ide koncentrálni.
Jan 22, 2013 13:38:46
Zulu
Jan 22, 2013 13:39:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyszerűen arról van szó, hogy valamikor még évekkel ezelőtt láttam a Mokkában (TV2 reggeli műsor), hogy a ballib, filoszemita, a pénzhatalmat szolgáló, magyarellenes műsorvezető feltette a kérdést az egyik aktuális tiltakozás szervezőjének, tisztában van-e azzal, hogy akciójával sok millió forintos kárt okoz.
<b>Nekem nagyon tetszett az illető válasza.</b>
Azt mondta, hogy nagyon is tisztában van vele, és hogy pont ez a lényeg. Elmondta, hogy egyenesen a minél nagyobb gazdasági kár okozása a céljuk - minden törvényes eszközzel. Amíg bizonyos elnyomók nem érzik a saját bőrükön az elégedetlenséget, a tiltakozás semmit nem ér.</div>
Te fogyatékos, az nem zavar, hogy csak több évtized alatt ledolgozható kárt okoztok az országnak? Az nem zavar, hogy minden komoly gazdasági problémát az elit fog utoljára megérezni? Szerinted Simicskának nincsenek Svájcban megtakarításai arra az esetre, ha repülőgépen kell menekülnie az országból?
Azt mondta, hogy nagyon is tisztában van vele, és hogy pont ez a lényeg. Elmondta, hogy egyenesen a minél nagyobb gazdasági kár okozása a céljuk - minden törvényes eszközzel. Amíg bizonyos elnyomók nem érzik a saját bőrükön az elégedetlenséget, a tiltakozás semmit nem ér.</div>
Te fogyatékos, az nem zavar, hogy csak több évtized alatt ledolgozható kárt okoztok az országnak? Az nem zavar, hogy minden komoly gazdasági problémát az elit fog utoljára megérezni? Szerinted Simicskának nincsenek Svájcban megtakarításai arra az esetre, ha repülőgépen kell menekülnie az országból?
Jan 22, 2013 13:39:49
Zulu
Jan 22, 2013 13:40:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát ha én valaha nagyszabású tiltakozást szerveznék, annak egészen biztosan a hazai logisztikai ipar megbénítása lenne az egyik legfőbb célja. Miután a gazdaság fele a fővárosban és Pest megyében található, vidéki akció felesleges is, elég lenne az erőket ide koncentrálni.</div>
Tehát kárt akarsz okozni a hazádnak, tehát hazaáruló vagy. Nincs mit tovább boncolgatni ezen.
Tehát kárt akarsz okozni a hazádnak, tehát hazaáruló vagy. Nincs mit tovább boncolgatni ezen.
Jan 22, 2013 13:40:30
grafikus007
Jan 22, 2013 13:41:11
sodi, ezért szereted a cigányokat? Ők nagyon sok kárt okoznak az országnak. Vagy mi van a szoci tolvajokkal, akik szétlopták az országot, őket is példaképnek tekinted? Hiszen ártottak a rendszernek, pénzt vontak ki belőle, tehát a te erkölcsi mércéd szerint jót cselekedtek.
Jan 22, 2013 13:41:11
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 13:42:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tehát ha én valaha nagyszabású tiltakozást szerveznék, annak egészen biztosan a hazai logisztikai ipar megbénítása lenne az egyik legfőbb célja. Miután a gazdaság fele a fővárosban és Pest megyében található, vidéki akció felesleges is, elég lenne az erőket ide koncentrálni.</div>
És te vallod magad hazafinak te kotorék?
Tudatosan kárt okoznál az amúgy is gyengélkedő hazádnak?
És te vallod magad hazafinak te kotorék?
Tudatosan kárt okoznál az amúgy is gyengélkedő hazádnak?
Jan 22, 2013 13:42:40
sodika
Jan 22, 2013 13:43:09
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Nem azt mondtad, hogy a FIDESZ aránylag jó?</div>
A kisebbik rossz. Elviselhető, és nem a szociféle rémálom, de ettől még hosszabb távon állandósult rendszerként nem elfogadható.
A kisebbik rossz. Elviselhető, és nem a szociféle rémálom, de ettől még hosszabb távon állandósult rendszerként nem elfogadható.
Jan 22, 2013 13:43:09
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 13:43:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyszerűen arról van szó, hogy valamikor még évekkel ezelőtt láttam a Mokkában (TV2 reggeli műsor), hogy a ballib, filoszemita, a pénzhatalmat szolgáló, magyarellenes műsorvezető feltette a kérdést az egyik aktuális tiltakozás szervezőjének, tisztában van-e azzal, hogy akciójával sok millió forintos kárt okoz.
a saját bőrükön hogy éreznék már, ha egy adófizetők által fenntartott intézménynek kárt okoztok? te tényleg ennyire hülye vagy? ettől még minden hivatalnok és politikus megkapja a fizetését, a költségvetési tartalék terhére kifizetik a kárt, és az adófizetőket még jobban megsarcolják. tehát ha valaki érezni fogja a bőrén, az az adófizető.
te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. síkbuta idióta.
a saját bőrükön hogy éreznék már, ha egy adófizetők által fenntartott intézménynek kárt okoztok? te tényleg ennyire hülye vagy? ettől még minden hivatalnok és politikus megkapja a fizetését, a költségvetési tartalék terhére kifizetik a kárt, és az adófizetőket még jobban megsarcolják. tehát ha valaki érezni fogja a bőrén, az az adófizető.
te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. síkbuta idióta.
Jan 22, 2013 13:43:40
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 22, 2013 13:44:39
<div class="quote"><div class="author">Kiss Endre Balfasz</div>A rombolás építés. A háború béke. A szabadság szolgaság. A tudatlanság erény.
Ne kelljen már...</div>
A csokoládé fejadagot meg 30 grammról 20 grammra <i>növelték</i>.
Ne kelljen már...</div>
A csokoládé fejadagot meg 30 grammról 20 grammra <i>növelték</i>.
Jan 22, 2013 13:44:39
Zulu
Jan 22, 2013 13:44:43
Ez a fogyaték azt se fogja fel, hogy pont a legcsóróbb országokban van a legszarabb vezetés, pl. Észak-koreában vagy Zimbabwéban. Azoknak az országoknak gyakorlatilag sanyi, az emberek sorban halnak éhen, Zimbabwében hiperinfláció van, de a rezsim áll. Hogy lehet valaki ennyire hülye?
Jan 22, 2013 13:44:43
sodika
Jan 22, 2013 13:45:10
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>kárt akarsz okozni a hazádnak</div>
Rövidtávú kárt, hosszútávú hasznot.
Rövidtávú kárt, hosszútávú hasznot.
Jan 22, 2013 13:45:10
jiddise máme
Jan 22, 2013 13:45:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Amíg szar rendszer van, a rombolás a haza hosszútávú építése.</div>
Ezért nem lesz kár érted, ha megdöglesz végre. Te nem a rendszert rombolod, hanem más emberek tulajdonát. Egy kártékony. élősködő pondró vagy, aki faszverésen kívül semmit sem tud.
Ezért nem lesz kár érted, ha megdöglesz végre. Te nem a rendszert rombolod, hanem más emberek tulajdonát. Egy kártékony. élősködő pondró vagy, aki faszverésen kívül semmit sem tud.
Jan 22, 2013 13:45:27
Zulu
Jan 22, 2013 13:45:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
A kisebbik rossz. Elviselhető, és nem a szociféle rémálom, de ettől még hosszabb távon állandósult rendszerként nem elfogadható.</div>
Akár azon az áron is, hogy óriási károkat okoztok a SAJÁT HAZÁTOKNAK? A SAJÁT ORSZÁGOTOKNAK?
MILYEN MAGYAR VAGY TE, HAZAÁRULÓ SZAR?!
A kisebbik rossz. Elviselhető, és nem a szociféle rémálom, de ettől még hosszabb távon állandósult rendszerként nem elfogadható.</div>
Akár azon az áron is, hogy óriási károkat okoztok a SAJÁT HAZÁTOKNAK? A SAJÁT ORSZÁGOTOKNAK?
MILYEN MAGYAR VAGY TE, HAZAÁRULÓ SZAR?!
Jan 22, 2013 13:45:42
sodika
Jan 22, 2013 13:45:43
Pontosabban: hosszútávú hasznot némi rövidtávú kár árán.
Jan 22, 2013 13:45:43
snecigeci
Jan 22, 2013 13:46:22
Mi bajod a szocikkal, púp? Hiszen segítettek tönkretenni az országot. Nem ez a te célod is? Idióta vagy?
Jan 22, 2013 13:46:22
Zulu
Jan 22, 2013 13:47:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pontosabban: hosszútávú hasznot némi rövidtávú kár árán.</div>
Némi rövidtávú kár lehetne mondjuk a kormányváltással összefüggő költségek.
Te direkt kárt akarsz okozni az országnak, azt akarod, hogy csődbe menjen. Van fogalmad róla, hogy hány év kiverekedni magunkat egy ilyen helyzetből? Több, mint amit te egyetemen töltöttél, te hazaáruló senkiházi!
Némi rövidtávú kár lehetne mondjuk a kormányváltással összefüggő költségek.
Te direkt kárt akarsz okozni az országnak, azt akarod, hogy csődbe menjen. Van fogalmad róla, hogy hány év kiverekedni magunkat egy ilyen helyzetből? Több, mint amit te egyetemen töltöttél, te hazaáruló senkiházi!
Jan 22, 2013 13:47:05
Simicska Lajos
Jan 22, 2013 13:47:08
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyszerűen arról van szó, hogy valamikor még évekkel ezelőtt láttam a Mokkában (TV2 reggeli műsor), hogy a ballib, filoszemita, a pénzhatalmat szolgáló, magyarellenes műsorvezető feltette a kérdést az egyik aktuális tiltakozás szervezőjének, tisztában van-e azzal, hogy akciójával sok millió forintos kárt okoz.
Te fogyatékos, az nem zavar, hogy csak több évtized alatt ledolgozható kárt okoztok az országnak? Az nem zavar, hogy minden komoly gazdasági problémát az elit fog utoljára megérezni? Szerinted Simicskának nincsenek Svájcban megtakarításai arra az esetre, ha repülőgépen kell menekülnie az országból?</div>
Természetesen nincsenek, hiszen én jó hazafi vagyok. Soha nem hagynám el két hétnél hosszabb időre a hazámat. Ja, és amúgy is már rég egy egykori tanárom nevére írattam az egész vagyonomat...
Te fogyatékos, az nem zavar, hogy csak több évtized alatt ledolgozható kárt okoztok az országnak? Az nem zavar, hogy minden komoly gazdasági problémát az elit fog utoljára megérezni? Szerinted Simicskának nincsenek Svájcban megtakarításai arra az esetre, ha repülőgépen kell menekülnie az országból?</div>
Természetesen nincsenek, hiszen én jó hazafi vagyok. Soha nem hagynám el két hétnél hosszabb időre a hazámat. Ja, és amúgy is már rég egy egykori tanárom nevére írattam az egész vagyonomat...
Jan 22, 2013 13:47:08
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 13:48:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>kárt akarsz okozni a hazádnak</div>
Rövidtávú kárt, hosszútávú hasznot.</div>
az a helyzet, hogy te annyira buta vagy, hogy nem tudsz végig vezetni különböző folyamatokat, nem látsz át összefüggéseket.
az a helyzet, hogy te annyira buta vagy, hogy nem tudsz végig vezetni különböző folyamatokat, nem látsz át összefüggéseket.
Jan 22, 2013 13:48:00
Zulu
Jan 22, 2013 13:48:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pontosabban: hosszútávú hasznot némi rövidtávú kár árán.</div>
Nézd meg görögországot te fasz! Görögországban gazdasági okok miatt sikerült elzavarni a kormányt. Az ország a következő 10 évben csak vegetálni fog, mialatt a világ elhúz mellette, és még csak az akkor kormányzó pártok sem semmisültek meg.
Mekkora kárt akarsz okozni a hazádnak?!
Nézd meg görögországot te fasz! Görögországban gazdasági okok miatt sikerült elzavarni a kormányt. Az ország a következő 10 évben csak vegetálni fog, mialatt a világ elhúz mellette, és még csak az akkor kormányzó pártok sem semmisültek meg.
Mekkora kárt akarsz okozni a hazádnak?!
Jan 22, 2013 13:48:30
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 13:49:04
Sodi, te tettél már valaha a hazádért? Bármi hasznosat? (nem a fütyikamerázás nem hasznos)
-Nem, nem tettél.
És okoztál valami kárt a hazádnak?
-Igen, okoztál és mindennap okozol.
-Nem, nem tettél.
És okoztál valami kárt a hazádnak?
-Igen, okoztál és mindennap okozol.
Jan 22, 2013 13:49:04
sodika
Jan 22, 2013 13:49:07
<b>Egy Simicska abból ért, ha látja, hogy hopp, veszélyben a milliárdos projekt, mert a torlasz miatt nem tudnak a helyszínre érni a kamionok.
Ezen nincs mit magyarázni.</b>
Éppen ezért, amíg valaki ennél kisebb jelentőségű tiltakozást szerver, én azt nehezen tudom komolyan venni.
Éppen ezért, amíg valaki ennél kisebb jelentőségű tiltakozást szerver, én azt nehezen tudom komolyan venni.
Jan 22, 2013 13:49:07
sodika
Jan 22, 2013 13:49:50
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>kamerázás nem hasznos</div>
De igen.
Ennyi.
Na meló, csá.
De igen.
Ennyi.
Na meló, csá.
Jan 22, 2013 13:49:50
jiddise máme
Jan 22, 2013 13:49:59
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Ez a fogyaték azt se fogja fel, hogy pont a legcsóróbb országokban van a legszarabb vezetés, pl. Észak-koreában vagy Zimbabwéban. Azoknak az országoknak gyakorlatilag sanyi, az emberek sorban halnak éhen, Zimbabwében hiperinfláció van, de a rezsim áll. Hogy lehet valaki ennyire hülye?</div>
Ennek a neonyilas korcs köcsögnek kb a faszáig terjed a tudata. Legyen kanapé meg legyen papírzsepi, amibe kiverheti, a többi nem érdekli. Miért is érdekelné, egy fillért nem tett még le az asztalra, másokon élősködik és fog is, amíg meg nem döglik végre.
Ennek a neonyilas korcs köcsögnek kb a faszáig terjed a tudata. Legyen kanapé meg legyen papírzsepi, amibe kiverheti, a többi nem érdekli. Miért is érdekelné, egy fillért nem tett még le az asztalra, másokon élősködik és fog is, amíg meg nem döglik végre.
Jan 22, 2013 13:49:59
sodika
Jan 22, 2013 13:50:09
szevez
Jan 22, 2013 13:50:09
grafikus007
Jan 22, 2013 13:50:20
sodi, mi a bajod a holokauszt kárpótlást kapó zsidókkal? Hiszen ők is pénzt vesznek ki a rendszerből, vagyis ártanak a rendszernek, vagyis a te értelmezésed szerint segítik a magyarságot?
Jan 22, 2013 13:50:20
snecigeci
Jan 22, 2013 13:51:23
Nagyon jó, ahogy osztod az észt púp, hogy így meg úgy kellene irányítani az országot. Közben meg a saját szaros életedet sem tudod kézben tartani. Még ahhoz is hülye vagy, hogy az élelemre valót előteremtsd magadnak.
Jan 22, 2013 13:51:23
Simicska Lajos
Jan 22, 2013 13:51:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egy Simicska abból ért, ha látja, hogy hopp, veszélyben a milliárdos projekt</div>
Szerencsére nincs.
Szerencsére nincs.
Jan 22, 2013 13:51:34
Géntolvaj református
Jan 22, 2013 13:51:55
Sodi, te azért nem fizeted meg a tartozásaidat Marci, Eszter és Pushy irányába, mert azt akarod, hogy mondjanak le?
Jan 22, 2013 13:51:55
szeszesember
Jan 22, 2013 13:52:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>szevez</div>
Endre, hogy tudtál te magyarból leérettségizni?
Endre, hogy tudtál te magyarból leérettségizni?
Jan 22, 2013 13:52:15
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 13:52:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egy Simicska abból ért, ha látja, hogy hopp, veszélyben a milliárdos projekt, mert a torlasz miatt nem tudnak a helyszínre érni a kamionok.
Éppen ezért, amíg valaki ennél kisebb jelentőségű tiltakozást szerver, én azt nehezen tudom komolyan venni.</div>
sneci, láttál te már közbeszerzési eljárás alapján megkötött vállalkozási szerződést? tudod, hogy ott milyen kárfelelősség van különböző esetekre? tudod, hogy ilyen esetekben kinek kell megfizetni a kárt?
mondom: síkbuta idióta vagy. kettőig nem tudsz elszámolni.
Éppen ezért, amíg valaki ennél kisebb jelentőségű tiltakozást szerver, én azt nehezen tudom komolyan venni.</div>
sneci, láttál te már közbeszerzési eljárás alapján megkötött vállalkozási szerződést? tudod, hogy ott milyen kárfelelősség van különböző esetekre? tudod, hogy ilyen esetekben kinek kell megfizetni a kárt?
mondom: síkbuta idióta vagy. kettőig nem tudsz elszámolni.
Jan 22, 2013 13:52:29
grafikus007
Jan 22, 2013 13:53:13
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nagyon jó, ahogy osztod az észt púp, hogy így meg úgy kellene irányítani az országot. Közben meg a saját szaros életedet sem tudod kézben tartani. Még ahhoz is hülye vagy, hogy az élelemre valót előteremtsd magadnak.</div>
na, pont erről van szó. sodi, nemrég idézted Budaházyt, hogy előbb mindenki a saját életében tegyen rendet mielőtt politizálni kezd. Te hogy állsz ezzel a projekttel?
na, pont erről van szó. sodi, nemrég idézted Budaházyt, hogy előbb mindenki a saját életében tegyen rendet mielőtt politizálni kezd. Te hogy állsz ezzel a projekttel?
Jan 22, 2013 13:53:13
szeszesember
Jan 22, 2013 13:53:52
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, mi a bajod a holokauszt kárpótlást kapó zsidókkal? Hiszen ők is pénzt vesznek ki a rendszerből, vagyis ártanak a rendszernek, vagyis a te értelmezésed szerint segítik a magyarságot?</div>
Miattuk jut Snegónak kevesebb <s>varjúpörkölt</s> hollókosztpénz.
Miattuk jut Snegónak kevesebb <s>varjúpörkölt</s> hollókosztpénz.
Jan 22, 2013 13:53:52
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 13:54:38
"veszélyben a milliárdos projekt"
buzi sneci, te kurva nevetséges vagy, de tényleg. fogalmad nincs hogyan működnek a milliárdos projektek.:)))
buzi sneci, te kurva nevetséges vagy, de tényleg. fogalmad nincs hogyan működnek a milliárdos projektek.:)))
Jan 22, 2013 13:54:38
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 13:56:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>"veszélyben a milliárdos projekt"
buzi sneci, te kurva nevetséges vagy, de tényleg. fogalmad nincs hogyan működnek a milliárdos projektek.:)))</div>
Sneci a 15 forintos projekteket ismeri.
buzi sneci, te kurva nevetséges vagy, de tényleg. fogalmad nincs hogyan működnek a milliárdos projektek.:)))</div>
Sneci a 15 forintos projekteket ismeri.
Jan 22, 2013 13:56:55
Szélkakas
Jan 22, 2013 13:59:23
Attól van veszélyben a milliárdos projekt mert bem tud a kamion benni a telephelyére??
Nókomment geci xD te tényleg fogyatékos vagy Endre.
Nókomment geci xD te tényleg fogyatékos vagy Endre.
Jan 22, 2013 13:59:23
sodika
Jan 22, 2013 14:09:35
Ez viszont aranyos. :)
Elküldtem Minda Zolinak is a videót.
Ennyit válaszolt - idézem:
<i>A tempohirek.com-on lévő anyag szerint már nem kormányzó, hanem "vezérlő főfejedelem"</i>
:D
Elküldtem Minda Zolinak is a videót.
Ennyit válaszolt - idézem:
<i>A tempohirek.com-on lévő anyag szerint már nem kormányzó, hanem "vezérlő főfejedelem"</i>
:D
Jan 22, 2013 14:09:35
sodika
Jan 22, 2013 14:11:27
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tudod, hogy ilyen esetekben kinek kell megfizetni a kárt?</div>
Ez attól függ ám, hogy törvényes-e a tiltakozás, ami miatt a kamion nem tud közlekedni. Mert ha törvényes, akkor nincs jogsértés, és hiába van kár, erre jogsértés híján polgári jogi igényt senki nem alapozhat. :)
Na meló, csá.
Ez attól függ ám, hogy törvényes-e a tiltakozás, ami miatt a kamion nem tud közlekedni. Mert ha törvényes, akkor nincs jogsértés, és hiába van kár, erre jogsértés híján polgári jogi igényt senki nem alapozhat. :)
Na meló, csá.
Jan 22, 2013 14:11:27
pilvax coffee shop
Jan 22, 2013 14:11:31
Szerintem SoDI szerint a cigányok a legnagyobb hazafiak az országban.
Jan 22, 2013 14:11:31
pilvax coffee shop
Jan 22, 2013 14:19:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tudod, hogy ilyen esetekben kinek kell megfizetni a kárt?</div>
Na meló, csá.</div>
Kigyógyultál az influenzából?
Na meló, csá.</div>
Kigyógyultál az influenzából?
Jan 22, 2013 14:19:05
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 14:20:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tudod, hogy ilyen esetekben kinek kell megfizetni a kárt?</div>
Na meló, csá.</div>
mifaaan???
te annyira buta vagy, hogy azt sem értetted meg, mire céloztam?
arra, te földbuta idióta, hogy nyilván nem simicska cége fog fizetni, ha érdekkörén kívüli, előre nem látható körülmény miatt nem tud teljesíteni, mivel az neki nem felróható.
arról nem is szólva, hogy a szubalvállalkozó, így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat.
mondom: kettőig nem tudsz számolni, te idióta.
Na meló, csá.</div>
mifaaan???
te annyira buta vagy, hogy azt sem értetted meg, mire céloztam?
arra, te földbuta idióta, hogy nyilván nem simicska cége fog fizetni, ha érdekkörén kívüli, előre nem látható körülmény miatt nem tud teljesíteni, mivel az neki nem felróható.
arról nem is szólva, hogy a szubalvállalkozó, így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat.
mondom: kettőig nem tudsz számolni, te idióta.
Jan 22, 2013 14:20:45
sodika
Jan 22, 2013 14:25:37
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>
Kigyógyultál az influenzából?</div>
Egyrészt vitatom, hogy egy influenza lett volna.
Két napig voltam nagyon szarul, egy napig közepesen, most pedig már csak kicsit. Erről ennyit.
Két napig voltam nagyon szarul, egy napig közepesen, most pedig már csak kicsit. Erről ennyit.
Jan 22, 2013 14:25:37
sodika
Jan 22, 2013 14:27:23
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.
Jan 22, 2013 14:27:23
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 14:28:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>
Két napig voltam nagyon szarul, egy napig közepesen, most pedig már csak kicsit. Erről ennyit.</div>
Mikor mostál fogat utoljára?
Két napig voltam nagyon szarul, egy napig közepesen, most pedig már csak kicsit. Erről ennyit.</div>
Mikor mostál fogat utoljára?
Jan 22, 2013 14:28:36
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 14:29:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja.</div>
Igen?
Igen?
Jan 22, 2013 14:29:12
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 14:29:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.</div>
igen, az állami megrendelőnél, azaz az adófizetőnél. de te túl hülye vagy ahhoz, hogy ezt levezesd.
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.</div>
igen, az állami megrendelőnél, azaz az adófizetőnél. de te túl hülye vagy ahhoz, hogy ezt levezesd.
Jan 22, 2013 14:29:44
szeszesember
Jan 22, 2013 14:29:59
Igen, a legalsóbb szinteken, te fogyatékos.
Igen, a legalsóbb szinteken, te fogyatékos.
Jan 22, 2013 14:29:59
Csendes többség
Jan 22, 2013 14:31:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Egy Simicska abból ért, ha látja, hogy hopp, veszélyben a milliárdos projekt, mert a torlasz miatt nem tudnak a helyszínre érni a kamionok.
Simicska azt látja, hogy külső ok, ill.az államnak felróható ok miatt késik a kamion, amiért még pár milliárdot kiszámlázhat.
Simicska azt látja, hogy külső ok, ill.az államnak felróható ok miatt késik a kamion, amiért még pár milliárdot kiszámlázhat.
Jan 22, 2013 14:31:02
Bartos Cs. István
Jan 22, 2013 14:32:04
* többet ad a szájhigiénére, mint SoDI *
Jan 22, 2013 14:32:04
Hitvány Patkány
Jan 22, 2013 14:32:26
Te tényleg ekkora kibaszott fogyatékos vagy? A kisvállalkozó fog szopni az úttorlasz miatt mert Simicska nem fizeti ki. Te most azt írod hogy helyesled ha egy magyar kisvállalkozó tönkremegy és nyomorog? Látod micsoda rosszindulatú sötét szar vagy?
Te tényleg ekkora kibaszott fogyatékos vagy? A kisvállalkozó fog szopni az úttorlasz miatt mert Simicska nem fizeti ki. Te most azt írod hogy helyesled ha egy magyar kisvállalkozó tönkremegy és nyomorog? Látod micsoda rosszindulatú sötét szar vagy?
Jan 22, 2013 14:32:26
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 14:32:54
<div class="quote"><div class="author">Bartos Cs. István</div>* többet ad a szájhigiénére, mint SoDI *</div>
Az tuti!
Az tuti!
Jan 22, 2013 14:32:54
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 14:33:09
és e az egész onnan indult, hogy buzi sneci hallott valami hozzá hasonló idiótát nyilatkozni a mokkában. inkább a faszodat rángattad volna tévézés helyett, buzikám.
Jan 22, 2013 14:33:09
Zulu
Jan 22, 2013 14:33:31
Tehát Gonda valójában megdícsért, amikor azt mondta, hogy iszonyatos károkat okoztok a nemzetnek, igaz?
Tehát Gonda valójában megdícsért, amikor azt mondta, hogy iszonyatos károkat okoztok a nemzetnek, igaz?
Jan 22, 2013 14:33:31
Gonda László
Jan 22, 2013 14:38:54
* nem érti, mit keresett a Kossuth téri hugyosok közt *
Jan 22, 2013 14:38:54
Pál Márton
Jan 22, 2013 14:41:46
Sodó, hol a kétszázezer? Leszkétszázezer?
Jan 22, 2013 14:41:46
seymour schwartz
Jan 22, 2013 14:43:00
Sneci! Át fognak rajtad hajtani kamionnal!
Jan 22, 2013 14:43:00
Slim Shady
Jan 22, 2013 14:43:02
Na az aztán tényleg gyönyörű lesz ha a bécigány meg sodi féle lumpenek az adófizetők ellen fordulnak...
ti nem nemzeti radikálisok vagytok hanem radikális munkakerülők , remélem legközelebb így emlegetnek majd a tv-ben. Ha kell az egész ország omoljon össze csak dolgozni ne kelljen mi ?
ti nem nemzeti radikálisok vagytok hanem radikális munkakerülők , remélem legközelebb így emlegetnek majd a tv-ben. Ha kell az egész ország omoljon össze csak dolgozni ne kelljen mi ?
Jan 22, 2013 14:43:02
pilvax coffee shop
Jan 22, 2013 14:43:04
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Te tényleg ekkora kibaszott fogyatékos vagy? A kisvállalkozó fog szopni az úttorlasz miatt mert Simicska nem fizeti ki. Te most azt írod hogy helyesled ha egy magyar kisvállalkozó tönkremegy és nyomorog? Látod micsoda rosszindulatú sötét szar vagy?</div>
Honnan a faszból tudná SoDI azt, hogy milyen érzés amikor nem tud a gyerekeinek enni adni?
Akinek a gazdaságról az jut eszébe hogy szét kell verni, és nem az, hogy a gazdaság magyar családok millióinak megélhetési alapja, az az én szememben csak egy magyarellenes szar.
Te tényleg ekkora kibaszott fogyatékos vagy? A kisvállalkozó fog szopni az úttorlasz miatt mert Simicska nem fizeti ki. Te most azt írod hogy helyesled ha egy magyar kisvállalkozó tönkremegy és nyomorog? Látod micsoda rosszindulatú sötét szar vagy?</div>
Honnan a faszból tudná SoDI azt, hogy milyen érzés amikor nem tud a gyerekeinek enni adni?
Akinek a gazdaságról az jut eszébe hogy szét kell verni, és nem az, hogy a gazdaság magyar családok millióinak megélhetési alapja, az az én szememben csak egy magyarellenes szar.
Jan 22, 2013 14:43:04
Kémlégy
Jan 22, 2013 14:43:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>kárt akarsz okozni a hazádnak</div>
Az általad elcsalt adó és TB-járulékok mikor fognak hasznot hajtani az államnak?
Az általad elcsalt adó és TB-járulékok mikor fognak hasznot hajtani az államnak?
Jan 22, 2013 14:43:35
gennyes féregzsidó
Jan 22, 2013 14:43:54
buzi sneci, guglizzál rá, hogy mit jelent a "back to back" szerződés, és hol alkalmazzák.
Jan 22, 2013 14:43:54
Kémlégy
Jan 22, 2013 14:47:19
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. </div>
Néha ki kéne mozdulnod a recskakanapéról, te buta proli.
Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. </div>
Néha ki kéne mozdulnod a recskakanapéról, te buta proli.
Jan 22, 2013 14:47:19
pilvax coffee shop
Jan 22, 2013 14:48:06
Mint a cigányok a Lunik IX-on, szétlopták-szétbaszták a paneltömböt, életveszélyessé vált és le kellett dózerolni, nem baj elmentek sátrazni az erdőbe. A betevő segílyke meglegyen alkoholra, meg lopásból is csurran-cseppen, minden más mellékes.
Jan 22, 2013 14:48:06
Callahan
Jan 22, 2013 14:48:20
Sodi, te autista fasz...
Magyarázd már el, miért hasznosak a videóid a nemzet számára!
Az ún. nemzet nem is nézi! Bazmeg, még jobbos körökben is alig ismer téged valaki, vagy ha mégis, inkább letagad, akkor hogy néznék már a videóidat?
Magyarázd már el, miért hasznosak a videóid a nemzet számára!
Az ún. nemzet nem is nézi! Bazmeg, még jobbos körökben is alig ismer téged valaki, vagy ha mégis, inkább letagad, akkor hogy néznék már a videóidat?
Jan 22, 2013 14:48:20
bivalybasznádi jobbikos
Jan 22, 2013 14:50:45
* gáznak tartja Endrét *
Jan 22, 2013 14:50:45
Callahan
Jan 22, 2013 14:53:58
Jól látszik, hogy Borbélynál ugrott meg kicsit a nézettség, mert róla írt az atlatszo.hu és az Index, de ott van mondjuk Sherlock Porks tárgyalása.
Lassan 2 hete fent van, nézettség: 161
Minda Zoli egyhónapos videója: 81
Minda Zoli egyhónapos videója: 81
Jan 22, 2013 14:53:58
szeszesember
Jan 22, 2013 14:57:51
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Jól látszik, hogy Borbélynál ugrott meg kicsit a nézettség, mert róla írt az atlatszo.hu és az Index, de ott van mondjuk Sherlock Porks tárgyalása.
Minda Zoli egyhónapos videója: 81</div>
Ezek szerint van olyan perverz troll, aki többször is megnézi ezeket.
Minda Zoli egyhónapos videója: 81</div>
Ezek szerint van olyan perverz troll, aki többször is megnézi ezeket.
Jan 22, 2013 14:57:51
Callahan
Jan 22, 2013 14:58:44
Azt meg végképp nem értem, hogy Takács Rószával miért kell interjúkat készíteni. Miért érdeke a nemzetnek, hogy egy elmeháborodott nő sületlenségeit hallgassa?
Vagy vissza akarod hozni a Mónika show-t, Recskás?
Vagy vissza akarod hozni a Mónika show-t, Recskás?
Jan 22, 2013 14:58:44
Árpa Attila
Jan 22, 2013 15:00:39
* már nincs szüksége a lehasznált Maúnikára *
Jan 22, 2013 15:00:39
Simicska Lajos
Jan 22, 2013 15:05:08
* síel *
Jan 22, 2013 15:05:08
Rocskai János
Jan 22, 2013 15:11:46
* rendel egy hugyos pizzát Endinek *
Jan 22, 2013 15:11:46
Csendes többség
Jan 22, 2013 15:12:27
mint a kibaszott nyugat-európai anarchista hülyegyerekek, azt se tudják hogy mi ellen, de lázadnak, csak rombolni és kárt okozni tudnak!
Javasolom Bayernek, hogy a következő békemenet a szélsőbalos romboló sneci ellen szóljon!
Javasolom Bayernek, hogy a következő békemenet a szélsőbalos romboló sneci ellen szóljon!
Jan 22, 2013 15:12:27
Callahan
Jan 22, 2013 15:14:00
Mónika Show
Rózsa (54) Egykori élettársa szexrabszolgának tartotta. Azóta szabad nő lett, ám a baj ezúttal is csőstül jött: az orvosi maffia szándékosan elcsúfította a hasát egy plasztikai műtét során.
Mónika: Szia Rózsa! Beszélnél nekünk a szexuális életedről?
Rózsa: Jaaahhaajj, Maunika, megvert engem az öreg isten. Az a kajsza orrú ügyvéd, hogy ***** meg az isten, megnyomorított engem. Vagy várjál, azok a maffiások voltak, na... Rabszolga voltam, érted ezt, Maunika? Minden éjjel, minden nap megb***** engem az a mocsok ügyvéd.
(Na, kb. ilyen színvonalúak Sneci vonatkozó videói. Ezzel a fertővel próbálja mérgezni a nemzetet.)
Rózsa (54) Egykori élettársa szexrabszolgának tartotta. Azóta szabad nő lett, ám a baj ezúttal is csőstül jött: az orvosi maffia szándékosan elcsúfította a hasát egy plasztikai műtét során.
Mónika: Szia Rózsa! Beszélnél nekünk a szexuális életedről?
Rózsa: Jaaahhaajj, Maunika, megvert engem az öreg isten. Az a kajsza orrú ügyvéd, hogy ***** meg az isten, megnyomorított engem. Vagy várjál, azok a maffiások voltak, na... Rabszolga voltam, érted ezt, Maunika? Minden éjjel, minden nap megb***** engem az a mocsok ügyvéd.
(Na, kb. ilyen színvonalúak Sneci vonatkozó videói. Ezzel a fertővel próbálja mérgezni a nemzetet.)
Jan 22, 2013 15:14:00
Mónika
Jan 22, 2013 15:17:23
De mindjárt érkezik hozzánk Endre, aki már bő 10 éve versenyszerűen maszturbál. Ahogy ő mondaná: ez a hatékony társkeresés legélvezetesebb módja. De vajon milyen társat keres Endre? Vajon beismeri kameráink előtt melegségét?
A reklám után minden kiderül, itt lesz velünk Gyöngyi (58) és Bandi (62) is.
A reklám után minden kiderül, itt lesz velünk Gyöngyi (58) és Bandi (62) is.
Jan 22, 2013 15:17:23
Kémlégy
Jan 22, 2013 15:31:15
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Azt meg végképp nem értem, hogy Takács Rószával miért kell interjúkat készíteni. Miért érdeke a nemzetnek, hogy egy elmeháborodott nő sületlenségeit hallgassa?
Vagy vissza akarod hozni a Mónika show-t, Recskás?</div>
Ez a lecsó ára.
Ez a lecsó ára.
Jan 22, 2013 15:31:15
Zulu
Jan 22, 2013 15:35:18
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Azt meg végképp nem értem, hogy Takács Rószával miért kell interjúkat készíteni. Miért érdeke a nemzetnek, hogy egy elmeháborodott nő sületlenségeit hallgassa?
Ez a lecsó ára.</div>
Naja, az indexen is vannak szponzoralt cikkek, pont a Nemzet Kronikasa dolgoznak ingyen?
Ez a lecsó ára.</div>
Naja, az indexen is vannak szponzoralt cikkek, pont a Nemzet Kronikasa dolgoznak ingyen?
Jan 22, 2013 15:35:18
Kémlégy
Jan 22, 2013 15:40:47
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Azt meg végképp nem értem, hogy Takács Rószával miért kell interjúkat készíteni. Miért érdeke a nemzetnek, hogy egy elmeháborodott nő sületlenségeit hallgassa?
Ez a lecsó ára.</div>
Naja, az indexen is vannak szponzoralt cikkek, pont a Nemzet Kronikasa dolgoznak ingyen?</div>
Igazából minden videója mellé kiralhatna egy (X)-et, elvégre a videó valamelyik szereplője mindig zabáltatja.
Ez a lecsó ára.</div>
Naja, az indexen is vannak szponzoralt cikkek, pont a Nemzet Kronikasa dolgoznak ingyen?</div>
Igazából minden videója mellé kiralhatna egy (X)-et, elvégre a videó valamelyik szereplője mindig zabáltatja.
Jan 22, 2013 15:40:47
jiddise máme
Jan 22, 2013 15:59:29
Mi van Eszter Úrhölggyel?
Kibaszta már ezt a korcs köcsögöt?
Kibaszta már ezt a korcs köcsögöt?
Jan 22, 2013 15:59:29
Kiss Endre Balfasz
Jan 22, 2013 16:06:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.</div>
Hoppá, már a logisztikához is értesz vagy csak kigugliztad?
A gazdasági kár az államnál keletkezik, mert nem folyik be adó. Nem lesz pénz kórházra, iskolára, tömegközlekedésre. Gyerekek, öregek fognak meghalni az ellátatlanság miatt, nem fogják renoválni a templomokat, stb.
Az elit meg mindezt leszarja mert külföldön gyógyíttatja magát, tanítja a gyerekeit és benzinre is lesz pénze az autójába.
<div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>Egyrészt ez kamu, mert egy sofőrnek sincs saját kamionja. Másrészt valahol csak jelentkezik a gazdasági kár, és ez a lényeg.</div>
Hoppá, már a logisztikához is értesz vagy csak kigugliztad?
A gazdasági kár az államnál keletkezik, mert nem folyik be adó. Nem lesz pénz kórházra, iskolára, tömegközlekedésre. Gyerekek, öregek fognak meghalni az ellátatlanság miatt, nem fogják renoválni a templomokat, stb.
Az elit meg mindezt leszarja mert külföldön gyógyíttatja magát, tanítja a gyerekeit és benzinre is lesz pénze az autójába.
Jan 22, 2013 16:06:39
Csendes többség
Jan 22, 2013 16:21:46
valaki elmagyarázná ennek a komcsi snecinek, hogy ha összeomlik a rendszer, akkor a hozzá hasonló naplopók szívják meg legelőször.
Jan 22, 2013 16:21:46
jiddise máme
Jan 22, 2013 16:32:43
<div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>valaki elmagyarázná ennek a komcsi snecinek, hogy ha összeomlik a rendszer, akkor a hozzá hasonló naplopók szívják meg legelőször.</div>
Hiába magyarázod neki, úgyse hiszi el.
Hiába magyarázod neki, úgyse hiszi el.
Jan 22, 2013 16:32:43
Danyiil Romanovics
Jan 22, 2013 16:36:50
<b>RECSKATRON</b>
<i>Magyar sci-fi (2014)</i>
1981
A boldog ifjú pár gyermeket vár. Egy szép nyári estén az egyedül hazafelé sétáló anyuka előtt féreglyuk nyílik meg és egy szörnyű, jávorszarvasfejű rémalak lép ki belőle, aki követeli, vetesse el gyermekét.
Menekülés kezdődik életre-halálra, mely során a nő rájön, hogy a rém valójában időutazó, az ő leendő, elfojtott homoszexualitása miatt öngyilkos hajlamú gyermeke, aki felnőtt valójának felfedésével akarja rábírni őt az abortuszra - ezáltal önmaga megsemmisítésére.
Pusztul a lakosság, szakadnak a fitymafékek, ahogy a rém a Pest megyei falvakon keresztül egy ausztriai abortuszklinika felé tereli édesanyját... Vajon hogy dönt a nő, megvédi gyermekét, vagy a küret révén véget vet a rémálomnak?
<i>Magyar sci-fi (2014)</i>
1981
A boldog ifjú pár gyermeket vár. Egy szép nyári estén az egyedül hazafelé sétáló anyuka előtt féreglyuk nyílik meg és egy szörnyű, jávorszarvasfejű rémalak lép ki belőle, aki követeli, vetesse el gyermekét.
Menekülés kezdődik életre-halálra, mely során a nő rájön, hogy a rém valójában időutazó, az ő leendő, elfojtott homoszexualitása miatt öngyilkos hajlamú gyermeke, aki felnőtt valójának felfedésével akarja rábírni őt az abortuszra - ezáltal önmaga megsemmisítésére.
Pusztul a lakosság, szakadnak a fitymafékek, ahogy a rém a Pest megyei falvakon keresztül egy ausztriai abortuszklinika felé tereli édesanyját... Vajon hogy dönt a nő, megvédi gyermekét, vagy a küret révén véget vet a rémálomnak?
Jan 22, 2013 16:36:50
Géntolvaj református
Jan 22, 2013 16:53:46
Sodi, ha a Jobbik kerülne kormányra, te elkezdenél dolgozni és adót fizetni? Ez egy hazugság. Azért nem fizetsz adót, mert életképtelen vagy. Ez nagyon bánt téged, ezért próbálod megideologizálni a dolgot, és azt hazudod, hogy tudatosan nem adózol, mert ezzel passzív ellenállást fejtesz ki a rendszer ellen.
Jan 22, 2013 16:53:46
Csendes többség
Jan 22, 2013 16:57:19
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, ha a Jobbik kerülne kormányra, te elkezdenél dolgozni és adót fizetni? Ez egy hazugság. Azért nem fizetsz adót, mert életképtelen vagy. Ez nagyon bánt téged, ezért próbálod megideologizálni a dolgot, és azt hazudod, hogy tudatosan nem adózol, mert ezzel passzív ellenállást fejtesz ki a rendszer ellen.</div>
elkezdené fikázni és zsidózni a jobbikot.
csodálatos ahogy a szélsőliberálisból ("én leszek a milliárdos vállalkozó") egy szélsőbalos anarchista hülyegyerek lett, ami ráadásul 31,01 évesen már gáz.
elkezdené fikázni és zsidózni a jobbikot.
csodálatos ahogy a szélsőliberálisból ("én leszek a milliárdos vállalkozó") egy szélsőbalos anarchista hülyegyerek lett, ami ráadásul 31,01 évesen már gáz.
Jan 22, 2013 16:57:19
tigris
Jan 22, 2013 17:02:16
de nem a simicska cégénél jelentkezik e barom, hanem a fuvarozó vállalatnál.
dehát kimondtad a lényeget: legyen kár! nektek ez a fontos, a magyarság, a magyar emberek vagyonának lenullázása. miért teszitek ez? ilyen jól fizetneka tórások?
új hegedűsok, új gerébek!
de nem a simicska cégénél jelentkezik e barom, hanem a fuvarozó vállalatnál.
dehát kimondtad a lényeget: legyen kár! nektek ez a fontos, a magyarság, a magyar emberek vagyonának lenullázása. miért teszitek ez? ilyen jól fizetneka tórások?
új hegedűsok, új gerébek!
Jan 22, 2013 17:02:16
prolesz
Jan 22, 2013 17:27:30
sóder, szerinted, ha összeomlik a gazdaság, jogszolgáltatás, mennyi ember első útja fog hozzád vezetni, hogy meggyilkoljon lassan és fájdalomtelien?
segítek: mától eggyel több.
segítek: mától eggyel több.
Jan 22, 2013 17:27:30
prolesz
Jan 22, 2013 17:28:35
ja, back2back link: <a href="http://zskflnk.uw.hu/nk/Kulkerjog1_6.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://zskflnk.uw.hu/nk/Kulkerjog1_6.pdf</a>
Jan 22, 2013 17:28:35
seymour schwartz
Jan 22, 2013 17:39:02
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>valaki elmagyarázná ennek a komcsi snecinek, hogy ha összeomlik a rendszer, akkor a hozzá hasonló naplopók szívják meg legelőször.</div>
Hiába magyarázod neki, úgyse hiszi el.</div>
Meg egyébként sem fog összeomlani a rendszer. Ok, 2006-ban lehetett azt hinni, hogy történni fog valami, akkor a snecifélék erősnek érezték magukat, azóta pedig lejtmenet van ezerrel és mindegyik gyorsuló pályán közelít az elkerülhetetlen vég felé.
Hiába magyarázod neki, úgyse hiszi el.</div>
Meg egyébként sem fog összeomlani a rendszer. Ok, 2006-ban lehetett azt hinni, hogy történni fog valami, akkor a snecifélék erősnek érezték magukat, azóta pedig lejtmenet van ezerrel és mindegyik gyorsuló pályán közelít az elkerülhetetlen vég felé.
Jan 22, 2013 17:39:02
Fotelrocker_Presszócigány
Jan 22, 2013 17:41:16
Hogy áll a pátyi reszbarlang eladása? Volt már érdeklődő?
Jan 22, 2013 17:41:16
sodika
Jan 22, 2013 18:01:33
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>Hogy áll a pátyi reszbarlang eladása? Volt már érdeklődő?</div>
Majdnem egy éve nincs, és szerintem nem is lesz egyhamar.
Majdnem egy éve nincs, és szerintem nem is lesz egyhamar.
Jan 22, 2013 18:01:33
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 18:03:08
Sneci, mivel magyarázzátok meg az esetleges érdeklődőknek a levakarhatatlan gecifoltokat a szobád parkettáján és falán?
Jan 22, 2013 18:03:08
sodika
Jan 22, 2013 18:03:54
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.
Jan 22, 2013 18:03:54
Géntolvaj református
Jan 22, 2013 18:04:55
Sodi, miért nem vallod be nagy nyilvánosság előtt, hogy életképtelen vagy? Miért hazudod passzív ellenállásnak az életképtelenséget?
Jan 22, 2013 18:04:55
sodika
Jan 22, 2013 18:05:27
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>esetleges érdeklődőknek</div>
Nem lesznek érdeklődők szerintem konkrétan soha a büdös életben. Csak anyám volt annyira felelőtlen, hogy anno milliókat adjon ki azért a helyért.
Nem lesznek érdeklődők szerintem konkrétan soha a büdös életben. Csak anyám volt annyira felelőtlen, hogy anno milliókat adjon ki azért a helyért.
Jan 22, 2013 18:05:27
Zulu
Jan 22, 2013 18:06:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.</div>
Nem hótmindegy? Tisztességes magyar vállalkozókat akarsz tönkretenni, hazaáruló!
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.</div>
Nem hótmindegy? Tisztességes magyar vállalkozókat akarsz tönkretenni, hazaáruló!
Jan 22, 2013 18:06:32
Callahan
Jan 22, 2013 18:07:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Majdnem egy éve nincs, és szerintem nem is lesz egyhamar.</div>
Mindig, mikor valaki kimegy Pátyra megnézni a házat, a kaftánodban ugrálsz ki bokrok mögül?
El tudnám képzelni, hogy játszod az engedetlen kisfiút.
Mindig, mikor valaki kimegy Pátyra megnézni a házat, a kaftánodban ugrálsz ki bokrok mögül?
El tudnám képzelni, hogy játszod az engedetlen kisfiút.
Jan 22, 2013 18:07:12
sodika
Jan 22, 2013 18:07:13
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, miért nem vallod be nagy nyilvánosság előtt, hogy életképtelen vagy?</div>
Mit nevezünk életképtelenségnek? Csak azért kérdezem, mert a tisztességes, és becsületes megélhetést nem nevezhetjük annak, ugyanis Magyarországon valaki vagy nyomorog, vagy tisztességtelenül boldogul.
Mit nevezünk életképtelenségnek? Csak azért kérdezem, mert a tisztességes, és becsületes megélhetést nem nevezhetjük annak, ugyanis Magyarországon valaki vagy nyomorog, vagy tisztességtelenül boldogul.
Jan 22, 2013 18:07:13
Andy Dufresne
Jan 22, 2013 18:07:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>esetleges érdeklődőknek</div>
Nem lesznek érdeklődők szerintem konkrétan soha a büdös életben. Csak anyám volt annyira felelőtlen, hogy anno milliókat adjon ki azért a helyért.</div>
régebben azt mondtad, hogy egészen klassz hely.
Nem lesznek érdeklődők szerintem konkrétan soha a büdös életben. Csak anyám volt annyira felelőtlen, hogy anno milliókat adjon ki azért a helyért.</div>
régebben azt mondtad, hogy egészen klassz hely.
Jan 22, 2013 18:07:50
Szélkakas
Jan 22, 2013 18:07:54
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.[/qu
ote]
Ez pl pont hülyeség mert Gartner Csabi is be szokott ülni az m5 bmw bol egy ket fuvarra. Ismerem szoval, megint faszsagot beszelsz mint mindig. Kibaszott idióta vagy aki egy bicikli belsőben él.
Igen?</div>
Ha valakinek annyi pénze van, hogy tudjon belőle kamiont vásárolni, az nem fog kamiont vezetni.[/qu
ote]
Ez pl pont hülyeség mert Gartner Csabi is be szokott ülni az m5 bmw bol egy ket fuvarra. Ismerem szoval, megint faszsagot beszelsz mint mindig. Kibaszott idióta vagy aki egy bicikli belsőben él.
Jan 22, 2013 18:07:54
sodika
Jan 22, 2013 18:08:37
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Mindig, mikor valaki kimegy Pátyra megnézni a házat, a kaftánodban ugrálsz ki bokrok mögül?</div>
Utoljára nyáron járt a háznál érdeklődő.
Ő sem bizonyult komolynak.
Szóval nem sürget a tatár.
Mindig, mikor valaki kimegy Pátyra megnézni a házat, a kaftánodban ugrálsz ki bokrok mögül?</div>
Utoljára nyáron járt a háznál érdeklődő.
Ő sem bizonyult komolynak.
Szóval nem sürget a tatár.
Jan 22, 2013 18:08:37
Callahan
Jan 22, 2013 18:09:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Magyarországon valaki vagy nyomorog, vagy tisztességtelenül boldogul.</div>
Pár éve, mikor budai lakásod volt, akkor te nyomorogtál vagy tisztességtelenül boldogultál? Netán a szüleidre melyik vonatkozik?
Pár éve, mikor budai lakásod volt, akkor te nyomorogtál vagy tisztességtelenül boldogultál? Netán a szüleidre melyik vonatkozik?
Jan 22, 2013 18:09:14
Kémlégy
Jan 22, 2013 18:09:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>így is piaci ár alatt dolgozó kisember fuvaros fog szopni ha elálljátok az utat</div>
Igen?</div>
Hitelről hallottál már, te autista fasz?
Igen?</div>
Hitelről hallottál már, te autista fasz?
Jan 22, 2013 18:09:30
sodika
Jan 22, 2013 18:09:33
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
régebben azt mondtad, hogy egészen klassz hely.</div>
Szubjektíven igen, de objektíve kevésbé.
régebben azt mondtad, hogy egészen klassz hely.</div>
Szubjektíven igen, de objektíve kevésbé.
Jan 22, 2013 18:09:33
83 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™