Ószövetségi Düh
Jan 25, 2013 23:12:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
még néhány nyílt levél?</div>
Nem. A nevét már több cikkben nem kívánom leírni.</div>
A pertől vagy a picsástól félsz jobban?
Nem. A nevét már több cikkben nem kívánom leírni.</div>
A pertől vagy a picsástól félsz jobban?
Jan 25, 2013 23:12:18
broni
Jan 25, 2013 23:16:16
<a href="http://youtu.be/d5F7uhCIBco" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/d5F7uhCIBco</a>
basszátok már meg
basszátok már meg
Jan 25, 2013 23:16:16
broni
Jan 25, 2013 23:17:29
mondjuk alvin koncerten én is vótam egyszer , a csaj azért nem rossz
Jan 25, 2013 23:17:29
gennyes féregzsidó
Jan 25, 2013 23:19:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>
Nem. A nevét már több cikkben nem kívánom leírni.
Általánosságban kívánok írni bizonyos jelenségekről.</div>
pusztán arról van szó, hogy ideges lettél, mert fórizs megírta rólad az igazságot. ezért kellenek a közlemények, cikkek, "bizonyos jelenségekről".
Nem. A nevét már több cikkben nem kívánom leírni.
Általánosságban kívánok írni bizonyos jelenségekről.</div>
pusztán arról van szó, hogy ideges lettél, mert fórizs megírta rólad az igazságot. ezért kellenek a közlemények, cikkek, "bizonyos jelenségekről".
Jan 25, 2013 23:19:36
sodika
Jan 25, 2013 23:30:56
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
A pertől vagy a picsástól félsz jobban?</div>
Pertől csak annak van félnivalója, aki hazudik.
Én 100%-ig az igazat írtam.
Én 100%-ig az igazat írtam.
Jan 25, 2013 23:30:56
broni
Jan 25, 2013 23:33:51
már arisztotelész is a pina dőlésszögét számolta, lehet nem ő, hanem másik görög buzi, végül is mindegy...))
Jan 25, 2013 23:33:51
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 25, 2013 23:35:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Én 100%-ig az igazat írtam.</div>
Fórizs írt igazságot. Te angolnáztál.
Fórizs írt igazságot. Te angolnáztál.
Jan 25, 2013 23:35:22
tigris
Jan 25, 2013 23:40:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Fórizs írt igazságot. Te angolnáztál.</div>
fórizs minden szava igaz volt, a faszveregető perverztől kedve , azon át, hogy belenyomta az arcod a gecibe, egészen odáig, hogy egy magamutoogató önimádó szerencsétlen vagy
Fórizs írt igazságot. Te angolnáztál.</div>
fórizs minden szava igaz volt, a faszveregető perverztől kedve , azon át, hogy belenyomta az arcod a gecibe, egészen odáig, hogy egy magamutoogató önimádó szerencsétlen vagy
Jan 25, 2013 23:40:49
Szélkakas
Jan 25, 2013 23:42:44
Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy. Te angolnáztál szokás szerint hetyetye..
Jan 25, 2013 23:42:44
Marty McFly
Jan 26, 2013 00:12:23
Sodi ha most visszajöhetnél velem 1985-ig, mit csinálnál máshogy az életedben?
Jan 26, 2013 00:12:23
Biff Tannen
Jan 26, 2013 00:17:19
<div class="quote"><div class="author">Marty McFly</div>Sodi ha most visszajöhetnél velem 1985-ig, mit csinálnál máshogy az életedben?</div>
Mi van McFly, süket vagy? Nem megmondtam, hogy ne lássalak itt a sodifórumon többet? Talán NYUSZI vagy???
Mi van McFly, süket vagy? Nem megmondtam, hogy ne lássalak itt a sodifórumon többet? Talán NYUSZI vagy???
Jan 26, 2013 00:17:19
tigris
Jan 26, 2013 00:18:52
egyébknét szó se róla, igaza van a púpnak. eléggé egy szar rendszer az, ami megengedi, hogy egy ilyen perverz állat, egy ilyen kukidoki szabadon mászkáljon, sőt, hogy még óriási vagyonnal induljon az életben.
Jan 26, 2013 00:18:52
Jóisten
Jan 26, 2013 00:33:14
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>egyébknét szó se róla, igaza van a púpnak. eléggé egy szar rendszer az, ami megengedi, hogy egy ilyen perverz állat, egy ilyen kukidoki szabadon mászkáljon, sőt, hogy még óriási vagyonnal induljon az életben.</div>
* már korrigálta a tévedését *
* már korrigálta a tévedését *
Jan 26, 2013 00:33:14
sodika
Jan 26, 2013 00:33:44
<div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy.</div>
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.
Jan 26, 2013 00:33:44
tigris
Jan 26, 2013 00:38:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy.</div>
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.</div>
kit érdekel balogh béla? itt rólad van szó. te röhögsz? te bazmeg? te a legkétszínűbb kifordulós, álságos, logikátlan hülyegyerek? hogy van pofád kiröhögni azt az embert, aki etetet itatott?
aki fizette a külföldi nyaralásod?
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.</div>
kit érdekel balogh béla? itt rólad van szó. te röhögsz? te bazmeg? te a legkétszínűbb kifordulós, álságos, logikátlan hülyegyerek? hogy van pofád kiröhögni azt az embert, aki etetet itatott?
aki fizette a külföldi nyaralásod?
Jan 26, 2013 00:38:37
sodika
Jan 26, 2013 00:40:13
Mely alatt természetesen azt értem, hogy amiként Bélát is fel fogják menteni a mozdulata véletlen jellege miatt, ugyanúgy őt is fel fogják menteni más nagyon konkrét okokból.
Azonban amikor ő erőszakosnak és nőverőnek nevezi a Bélát, az pontosan ugyanaz a groteszk kivetítés, mint amikor Molnár F. Árpád hajlamos elfelejteni, hogy akit éppen elmebetegnek nevez, az sokszor ugyanúgy a politikai pszichiátria áldozata, mint ő maga.
A hatalom hazug szándékossággal és valóságnál jóval jelentősebb dolgokkal megrágalmazott áldozatainak össze kéne tartania, nem pedig egymást marniuk.
Fórizs Eszternak is össze kellene fognia a Balogh Bélával, elvégre ugyanabban a cipőben járnak. Ilyenkor a közös cipő okán mutogatni a másikra nem igazán illendő dolog.
Azonban amikor ő erőszakosnak és nőverőnek nevezi a Bélát, az pontosan ugyanaz a groteszk kivetítés, mint amikor Molnár F. Árpád hajlamos elfelejteni, hogy akit éppen elmebetegnek nevez, az sokszor ugyanúgy a politikai pszichiátria áldozata, mint ő maga.
A hatalom hazug szándékossággal és valóságnál jóval jelentősebb dolgokkal megrágalmazott áldozatainak össze kéne tartania, nem pedig egymást marniuk.
Fórizs Eszternak is össze kellene fognia a Balogh Bélával, elvégre ugyanabban a cipőben járnak. Ilyenkor a közös cipő okán mutogatni a másikra nem igazán illendő dolog.
Jan 26, 2013 00:40:13
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 26, 2013 00:40:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy.</div>
Ezzel azt akarod mondani, hogy Fórizs is nyilvánosan verte a faszát?!?
Ezzel azt akarod mondani, hogy Fórizs is nyilvánosan verte a faszát?!?
Jan 26, 2013 00:40:22
broni
Jan 26, 2013 00:40:59
milyen külföldi nyaralás, olaszország ősi magyar főld!!
Jan 26, 2013 00:40:59
sodika
Jan 26, 2013 00:42:00
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
kit érdekel balogh béla?</div>
Az egész abból indult ki, hogy miért nem csúfolom a Balogh Bélát. Nos, azért nem, mert ő ugyanúgy, sőt: a konkrétan felhozott ügyben ugyanazzal a hazug váddal néz szembe a hatalom által, mint az Eszter. Nekik kettejüknek tehát a közös jellegű ügyeik miatt összefogni kellene, nem egymással veszekedni.
Az egész abból indult ki, hogy miért nem csúfolom a Balogh Bélát. Nos, azért nem, mert ő ugyanúgy, sőt: a konkrétan felhozott ügyben ugyanazzal a hazug váddal néz szembe a hatalom által, mint az Eszter. Nekik kettejüknek tehát a közös jellegű ügyeik miatt összefogni kellene, nem egymással veszekedni.
Jan 26, 2013 00:42:00
tigris
Jan 26, 2013 00:42:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mely alatt természetesen azt értem, hogy amiként Bélát is fel fogják menteni a mozdulata véletlen jellege miatt, ugyanúgy őt is fel fogják menteni más nagyon konkrét okokból.
Fórizs Eszternak is össze kellene fognia a Balogh Bélával, elvégre ugyanabban a cipőben járnak. Ilyenkor a közös cipő okán mutogatni a másikra nem igazán illendő dolog.</div>
hogy lehet véletlenül szájbaverni valakit egy söröskorsóval?
ez nagyon érdekesen hangzik.
Fórizs Eszternak is össze kellene fognia a Balogh Bélával, elvégre ugyanabban a cipőben járnak. Ilyenkor a közös cipő okán mutogatni a másikra nem igazán illendő dolog.</div>
hogy lehet véletlenül szájbaverni valakit egy söröskorsóval?
ez nagyon érdekesen hangzik.
Jan 26, 2013 00:42:32
tigris
Jan 26, 2013 00:43:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Az egész abból indult ki, hogy miért nem csúfolom a Balogh Bélát. Nos, azért nem, mert ő ugyanúgy, sőt: a konkrétan felhozott ügyben ugyanazzal a hazug váddal néz szembe a hatalom által, mint az Eszter. Nekik kettejüknek tehát a közös jellegű ügyeik miatt összefogni kellene, nem egymással veszekedni.</div>
"csúfolom" :DDD kurvanagy. hazug a vád, hogy pofánbaszott egy nőt egy söröskirglivel?
Az egész abból indult ki, hogy miért nem csúfolom a Balogh Bélát. Nos, azért nem, mert ő ugyanúgy, sőt: a konkrétan felhozott ügyben ugyanazzal a hazug váddal néz szembe a hatalom által, mint az Eszter. Nekik kettejüknek tehát a közös jellegű ügyeik miatt összefogni kellene, nem egymással veszekedni.</div>
"csúfolom" :DDD kurvanagy. hazug a vád, hogy pofánbaszott egy nőt egy söröskirglivel?
Jan 26, 2013 00:43:27
sodika
Jan 26, 2013 00:43:29
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ezzel azt akarod mondani</div>
Hogy más szemében a szálkát is, igen.
Én éppen ezt a csapdát elkerülendő használok sokszor eufemizmusokat. Úgy biztos, hogy nem érhet a túlzás vádja.
Én éppen ezt a csapdát elkerülendő használok sokszor eufemizmusokat. Úgy biztos, hogy nem érhet a túlzás vádja.
Jan 26, 2013 00:43:29
tigris
Jan 26, 2013 00:44:10
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy.</div>
Ezzel azt akarod mondani, hogy Fórizs is nyilvánosan verte a faszát?!?</div>
ez nekem se világos. vagy ő lenne langyos, és nem te?
Ezzel azt akarod mondani, hogy Fórizs is nyilvánosan verte a faszát?!?</div>
ez nekem se világos. vagy ő lenne langyos, és nem te?
Jan 26, 2013 00:44:10
-
Jan 26, 2013 00:44:24
dafuq did i just read
Jan 26, 2013 00:44:24
székelyek
Jan 26, 2013 00:44:32
Milyen hazug vád? Simán arcon csapott egy nőt egy söröskorsóval te korcs!
Közös jellegű ügyek: a nemzeti ratyikális erőszaktevők tartsanak össze? Lassan nemzeti pedofilhálózatot is gründoltok?
Közös jellegű ügyek: a nemzeti ratyikális erőszaktevők tartsanak össze? Lassan nemzeti pedofilhálózatot is gründoltok?
Jan 26, 2013 00:44:32
tigris
Jan 26, 2013 00:45:08
tudod mi lesz kurvajó sodi. mikor béla haverodat elítélik, plusz le is dózerolják az életveszélyes putriját.
jut eszembe, jól sejtem, hogy a mésztelepre azért kellett elmenni, mert úgy állítottátok be, hogy te vagy fórizs bikája, hogy a novotni féltékenykedjen? ugye így volt?
jut eszembe, jól sejtem, hogy a mésztelepre azért kellett elmenni, mert úgy állítottátok be, hogy te vagy fórizs bikája, hogy a novotni féltékenykedjen? ugye így volt?
Jan 26, 2013 00:45:08
sodika
Jan 26, 2013 00:45:48
hogy lehet véletlenül szájbaverni valakit egy söröskorsóval?</div>
Úgy, hogy le akarta önteni, csak kurva részeg volt, és így sikerült a mozdulat. Tehát volt egy baleset, de szándékosnak nem kell mondani.
Nem véletlen, hogy még az áldozat is visszavonta a szándékosságról szóló közleményét, sőt: a sérüléseiről szóló Facebook-megosztásokat is levetette mindenhonnan. Akit egyértelműen szándékosan támadtak meg, az utána nem visszakozik, elvégre ez áldozat miért is tenné.
Úgy, hogy le akarta önteni, csak kurva részeg volt, és így sikerült a mozdulat. Tehát volt egy baleset, de szándékosnak nem kell mondani.
Nem véletlen, hogy még az áldozat is visszavonta a szándékosságról szóló közleményét, sőt: a sérüléseiről szóló Facebook-megosztásokat is levetette mindenhonnan. Akit egyértelműen szándékosan támadtak meg, az utána nem visszakozik, elvégre ez áldozat miért is tenné.
Jan 26, 2013 00:45:48
székelyek
Jan 26, 2013 00:45:55
Ti lehetnétek az új NBH, a Nemzeti Bűnelkövetők Hálózata.
Jan 26, 2013 00:45:55
tigris
Jan 26, 2013 00:46:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Én éppen ezt a csapdát elkerülendő használok sokszor eufemizmusokat. Úgy biztos, hogy nem érhet a túlzás vádja.</div>
az szálka lenne, hogy a faszverésedet mutogattad fűnek fának? meg hogy szereplési mániás vagy? ez az igazság sodi!
Én éppen ezt a csapdát elkerülendő használok sokszor eufemizmusokat. Úgy biztos, hogy nem érhet a túlzás vádja.</div>
az szálka lenne, hogy a faszverésedet mutogattad fűnek fának? meg hogy szereplési mániás vagy? ez az igazság sodi!
Jan 26, 2013 00:46:10
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 00:46:13
Szía Sódi mít szollsz Fórízs ténnyfeltárró szakkvéleménnyéhezz!
Eszter Fórizs Nem vicces, te nyilvános faszkiverő. Megmondtam, hogy erkölcstelen vagy, nem javultál meg, ez nem címkézés. Neked nincs jogalapod másokat oktatni, mert disznók között érzed jól magadat, és olyan vak vagy, hogy azt sem látod, hogy ólban vagy. De még a bűzt sem érzed. Többszörösen defekt az agyad. És ezt itt most szépen be is bizonyítottad.
Eszter Fórizs Nem vicces, te nyilvános faszkiverő. Megmondtam, hogy erkölcstelen vagy, nem javultál meg, ez nem címkézés. Neked nincs jogalapod másokat oktatni, mert disznók között érzed jól magadat, és olyan vak vagy, hogy azt sem látod, hogy ólban vagy. De még a bűzt sem érzed. Többszörösen defekt az agyad. És ezt itt most szépen be is bizonyítottad.
Jan 26, 2013 00:46:13
tigris
Jan 26, 2013 00:47:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Nem véletlen, hogy még az áldozat is visszavonta a szándékosságról szóló közleményét, sőt: a sérüléseiről szóló Facebook-megosztásokat is levetette mindenhonnan. Akit egyértelműen szándékosan támadtak meg, az utána nem visszakozik, elvégre ez áldozat miért is tenné.</div>
nocsak, béla bebaszva hadonászott egy sörösüveggel egy nő arca előtt? micsoda példakép :DD
te én szoktam inni , de még sose basztam senkit szájba egy söröskorsóval.
mondjuk az i kurvanagy, hogy "le akarta önteni" a talpig úriember béla mi?
Nem véletlen, hogy még az áldozat is visszavonta a szándékosságról szóló közleményét, sőt: a sérüléseiről szóló Facebook-megosztásokat is levetette mindenhonnan. Akit egyértelműen szándékosan támadtak meg, az utána nem visszakozik, elvégre ez áldozat miért is tenné.</div>
nocsak, béla bebaszva hadonászott egy sörösüveggel egy nő arca előtt? micsoda példakép :DD
mondjuk az i kurvanagy, hogy "le akarta önteni" a talpig úriember béla mi?
Jan 26, 2013 00:47:18
sodika
Jan 26, 2013 00:47:23
Béla már elmondta. Úgy gondolta, hogy most jól pofán önti, csak aztán részeg volt, és nagyon szerencsétlenül sikerült a mozdulat. Ennyi.
Jan 26, 2013 00:47:23
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:47:47
nem onnan indult ki. hanem onnan, hogy te nem álltál ki egy barátod mellett bécigánnyal szemben. és mindez azért van, mert nem ismered a barátság szó tartalmát, mivel érzelmi fogyatékos vagy.
neked még soha az életben nem volt baráti kapcsolatod senkivel. 31 éves vagy.
nem onnan indult ki. hanem onnan, hogy te nem álltál ki egy barátod mellett bécigánnyal szemben. és mindez azért van, mert nem ismered a barátság szó tartalmát, mivel érzelmi fogyatékos vagy.
neked még soha az életben nem volt baráti kapcsolatod senkivel. 31 éves vagy.
tigris
tényleg ólszagod van?
Gery Greyhound (Anyád Pin
Jan 26, 2013 00:48:05
<div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Flodnis kerek perec megmondta, hogy egy nyilvános faszverő vagy.</div>
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.[/quot
Hülye vagy Sodi.
Semmi kivetnivaló nem lenne abban, hogy a farkad vered. Minden 14 év feletti hímnemű csinálja (igen, ezek a trollok is, még ha nem is vallják be) mert teljesen természetes dolog. Senki nem törődne vele, ha nem tagadnád ilyen görcsösen a nyilvánvalót.
A "farokverő" kifejezés kb annyira sértő, mint a "levegővevő" :) Ha ágálsz ellene, csak saját magadat nevetteted ki. Ne hazudj Sodi hidd el sokkal egyszerűbb az őszinteség :)
Balogh Bélát pedig bizonyos jelzővel illeti egy olyan büntetőeljárás léte miatt a Varga Kata ügy kapcsán, mely váddal ellene szintúgy folyamatban van egy ügy. Ha Molnár F. Árpádnál kiröhögtem, amikor másokat vádolt azzal, ami saját viselkedésének jellemzője volt, akkor csak abban az esetben maradhatok következetes, ha ebben az esetben is így teszek.[/quot
Hülye vagy Sodi.
Semmi kivetnivaló nem lenne abban, hogy a farkad vered. Minden 14 év feletti hímnemű csinálja (igen, ezek a trollok is, még ha nem is vallják be) mert teljesen természetes dolog. Senki nem törődne vele, ha nem tagadnád ilyen görcsösen a nyilvánvalót.
A "farokverő" kifejezés kb annyira sértő, mint a "levegővevő" :) Ha ágálsz ellene, csak saját magadat nevetteted ki. Ne hazudj Sodi hidd el sokkal egyszerűbb az őszinteség :)
Jan 26, 2013 00:48:05
Gery Greyhound
Jan 26, 2013 00:48:21
Soha többet nem írok ide Hahó!
Jan 26, 2013 00:48:21
sodika
Jan 26, 2013 00:48:34
<div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div>nem javultál meg, ez nem címkézés</div>
Eszter és én más zenés videókat szeretünk.
Hogy ebből miért csinált személyes ügyet, máig nem értem.
Hogy ebből miért csinált személyes ügyet, máig nem értem.
Jan 26, 2013 00:48:34
broni
Jan 26, 2013 00:49:39
Minden 14 év feletti hímnemű csinálja (igen, ezek a trollok is, még ha nem is vallják be) mert teljesen természete
milyen 14??én már 8-9 éveswen vertem, miközben néztem, hogy basznak a kutyák
milyen 14??én már 8-9 éveswen vertem, miközben néztem, hogy basznak a kutyák
Jan 26, 2013 00:49:39
sodika
Jan 26, 2013 00:49:54
mondjuk az i kurvanagy, hogy "le akarta önteni" a talpig úriember béla mi?</div>
Az embereknek másfajta a habitusuk. Van ilyen.
Én se vagyok beöntős típus, más meg ilyen.
Így szép, hogy nincs két ugyanolyan ember.
mondjuk az i kurvanagy, hogy "le akarta önteni" a talpig úriember béla mi?</div>
Így szép, hogy nincs két ugyanolyan ember.
Mem diplómás Tról
Sódí hógy hógy márr a baráttaidd ís uggy véllekednekk rollad ahógy a Trólók! Hógy hógy
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:50:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div>nem javultál meg, ez nem címkézés</div>
Hogy ebből miért csinált személyes ügyet, máig nem értem.</div>
mert a buziságot propagáltad.
mert a buziságot propagáltad.
Jan 26, 2013 00:50:37
székelyek
Jan 26, 2013 00:50:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div>nem javultál meg, ez nem címkézés</div>
Azért csinált ügyet belőle, mert szerinte (jogosan) nem fér bele a keresztényi létbe a zenés aaron cute videók és biszexuális nők nézegetése. * ásít *
Azért csinált ügyet belőle, mert szerinte (jogosan) nem fér bele a keresztényi létbe a zenés aaron cute videók és biszexuális nők nézegetése. * ásít *
Jan 26, 2013 00:50:44
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:51:31
Így szép, hogy nincs két ugyanolyan ember.</div>
nem. inkább az a szép, hogy bécigányt megint elítélik.
Így szép, hogy nincs két ugyanolyan ember.</div>
nem. inkább az a szép, hogy bécigányt megint elítélik.
Jan 26, 2013 00:51:31
székelyek
Jan 26, 2013 00:51:46
Egyébként azért nem érted, mert szociopata és autista vagy.
Egyébként azért nem érted, mert szociopata és autista vagy.
Jan 26, 2013 00:51:46
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:52:16
sneci, te a buzipropaganda áldozatának tartod magad, vagy genetikailag vagy buzi?
Jan 26, 2013 00:52:16
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 00:52:30
Te a mem keresztyénny vídejókatt szeretedd amí aberátt! Bárr a lányókatt ís csakk azér másóltadd be hógy lebleszd az Árón ralyógásód.
Te a mem keresztyénny vídejókatt szeretedd amí aberátt! Bárr a lányókatt ís csakk azér másóltadd be hógy lebleszd az Árón ralyógásód.
Jan 26, 2013 00:52:30
sodika
Jan 26, 2013 00:53:25
Miért álltam volna ki egy nemzeti radikális hazafival szemben? Olyat, hogy valaki álljon ki egy nemzeti radikális hazafival szemben, rendes nemzeti radikális hazafi sosem kérne, mert ez a nemzeti radikalizmus szándékos rombolásának, és az ellenség tudatos erősítésének minősül. <b>Ezért is tartozott a lehető legszélesebb nyilvánosságra az, hogy leírtam: ez a viselkedés mennyire káros, és mennyire elfogadhatatlan.</b>
Nem a saját, személyes érzékenységem miatt, hanem a nemzeti radikalizmus, a magyarság, a haza, a nemzet, az igazság érdekében tartozott ez a nyilvánosságra, az ártó tendenciák legyőzését elősegítendő.
Nem a saját, személyes érzékenységem miatt, hanem a nemzeti radikalizmus, a magyarság, a haza, a nemzet, az igazság érdekében tartozott ez a nyilvánosságra, az ártó tendenciák legyőzését elősegítendő.
Jan 26, 2013 00:53:25
tigris
Jan 26, 2013 00:54:37
eszter azt írta, hogy te homoszexualistást propagáló keresztényellenes videókat osztasz meg. és iigaza volt. ezek szerint itt bevallod, hogy te ezeket szereted.
tudtuk eddig is buzigyerek
eszter azt írta, hogy te homoszexualistást propagáló keresztényellenes videókat osztasz meg. és iigaza volt. ezek szerint itt bevallod, hogy te ezeket szereted.
tudtuk eddig is buzigyerek
Jan 26, 2013 00:54:37
sodika
Jan 26, 2013 00:54:53
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div>biszexuális nők nézegetése</div>
Nem szexfilmről beszélünk, hanem egy olyan zenés videóklipről, amit minden ivarérett férfi szívesen néz, aki nem full búza. :D
Írtam is: az az igazi köpedék, aki álszent.
Én sose voltam álszent.
Nem szexfilmről beszélünk, hanem egy olyan zenés videóklipről, amit minden ivarérett férfi szívesen néz, aki nem full búza. :D
Én sose voltam álszent.
Jan 26, 2013 00:54:53
tigris
Jan 26, 2013 00:55:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Béla már elmondta. Úgy gondolta, hogy most jól pofán önti, csak aztán részeg volt, és nagyon szerencsétlenül sikerült a mozdulat. Ennyi.</div>
kamu. ilyet nem lehet véletlenül csinálni. a részeg béla szájbabaszta a nőt.
kamu. ilyet nem lehet véletlenül csinálni. a részeg béla szájbabaszta a nőt.
Jan 26, 2013 00:55:27
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 00:56:01
Akí a Sódí melet kí ál az győgítti a memzetti radíkalízmúst mert aberáttatt támógatt.
Jan 26, 2013 00:56:01
sodika
Jan 26, 2013 00:56:19
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>homoszexualistást propagáló keresztényellenes videókat</div>
A széplányos videó nem buziságot propagál.
A széplányos videó a szép lányokat propagálja.
A feministákat pedig a hátsó kertben kell elásni, mert azok meg nem széplányok. :D
A feministákat pedig a hátsó kertben kell elásni, mert azok meg nem széplányok. :D
Jan 26, 2013 00:56:19
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:56:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért álltam volna ki egy nemzeti radikális hazafival szemben? Olyat, hogy valaki álljon ki egy nemzeti radikális hazafival szemben, rendes nemzeti radikális hazafi sosem kérne, mert ez a nemzeti radikalizmus szándékos rombolásának, és az ellenség tudatos erősítésének minősül. <b>Ezért is tartozott a lehető legszélesebb nyilvánosságra az, hogy leírtam: ez a viselkedés mennyire káros, és mennyire elfogadhatatlan.</b>
Nem a saját, személyes érzékenységem miatt, hanem a nemzeti radikalizmus, a magyarság, a haza, a nemzet, az igazság érdekében tartozott ez a nyilvánosságra, az ártó tendenciák legyőzését elősegítendő.</div>
mondom, nem ismered a barátság szó tartalmát, te érzelmi fogyatékos.
egyébként miért támadtál pál marcira, egy nemzeti radikális keresztény hazafira, amikor zarándokútjára készült?
Nem a saját, személyes érzékenységem miatt, hanem a nemzeti radikalizmus, a magyarság, a haza, a nemzet, az igazság érdekében tartozott ez a nyilvánosságra, az ártó tendenciák legyőzését elősegítendő.</div>
mondom, nem ismered a barátság szó tartalmát, te érzelmi fogyatékos.
egyébként miért támadtál pál marcira, egy nemzeti radikális keresztény hazafira, amikor zarándokútjára készült?
tigris
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div>biszexuális nők nézegetése</div>
Én sose voltam álszent.</div>
szerinted a buzivideokat nézi minden ivarérett férfi? na most már elég volt ebből a leszbikus propagandából.
hol van a bibliában szó a buzikról te "keresztény"?
szerinted a buzivideokat nézi minden ivarérett férfi? na most már elég volt ebből a leszbikus propagandából.
hol van a bibliában szó a buzikról te "keresztény"?
sodika
Jan 26, 2013 00:57:15
Na jó, most találtam egy olyan szupernagyi epizódot, amit annak idején gyerekként nem láttam, úgyhogy megyek nézni. Csá.
Jan 26, 2013 00:57:15
tigris
Jan 26, 2013 00:57:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>homoszexualistást propagáló keresztényellenes videókat</div>
A feministákat pedig a hátsó kertben kell elásni, mert azok meg nem széplányok. :D</div>
elásni egy nőt??? te milyen keresztény vagy?
ez nem széplányyos videó volt, HANEM BUZIPROPAGANDA!
A feministákat pedig a hátsó kertben kell elásni, mert azok meg nem széplányok. :D</div>
elásni egy nőt??? te milyen keresztény vagy?
ez nem széplányyos videó volt, HANEM BUZIPROPAGANDA!
Jan 26, 2013 00:57:19
broni
Jan 26, 2013 00:57:32
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Béla már elmondta. Úgy gondolta, hogy most jól pofán önti, csak aztán részeg volt, és nagyon szerencsétlenül sikerült a mozdulat. Ennyi.</div>
kamu. ilyet nem lehet véletlenül csinálni. a részeg béla szájbabaszta a nőt.</div>
az az igazi, rendesen szájbabaszni a picsáz, had jöjjön vissza az ebéd!!))))öklendezéél, ribanc, élvezed, mi,
kamu. ilyet nem lehet véletlenül csinálni. a részeg béla szájbabaszta a nőt.</div>
az az igazi, rendesen szájbabaszni a picsáz, had jöjjön vissza az ebéd!!))))öklendezéél, ribanc, élvezed, mi,
Jan 26, 2013 00:57:32
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 00:57:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div>biszexuális nők nézegetése</div>
Te eggy líberálís Kúkí Dókí vaggy, akí áll szettezi az erkőlcsős radíkálísókatt.
Te eggy líberálís Kúkí Dókí vaggy, akí áll szettezi az erkőlcsős radíkálísókatt.
Jan 26, 2013 00:57:43
broni
Jan 26, 2013 00:58:03
csak extra lóvét kell fizetni érte...
Jan 26, 2013 00:58:03
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 00:58:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, most találtam egy olyan szupernagyi epizódot, amit annak idején gyerekként nem láttam, úgyhogy megyek nézni. Csá.</div>
Ara fógsz reccskázní????
Ara fógsz reccskázní????
Jan 26, 2013 00:58:12
sodika
Jan 26, 2013 00:58:22
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
egyébként miért támadtál pál marcira, egy nemzeti radikális keresztény hazafira, amikor zarándokútjára készült?</div>
Azért, mert Eszter elrángatott Kinkunhalasra, és így emiatt nem volt időm megcsinálni azt, amit Marcinak ígértem.
egyébként miért támadtál pál marcira, egy nemzeti radikális keresztény hazafira, amikor zarándokútjára készült?</div>
Azért, mert Eszter elrángatott Kinkunhalasra, és így emiatt nem volt időm megcsinálni azt, amit Marcinak ígértem.
Jan 26, 2013 00:58:22
sodika
Jan 26, 2013 00:58:32
na csá
Jan 26, 2013 00:58:32
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 00:58:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>homoszexualistást propagáló keresztényellenes videókat</div>
az egy női buziságot propagáló videó. bármit is állítasz (hazudsz) erről.
te a buziságot propagáltad nagy nyilvánosság előtt.
az egy női buziságot propagáló videó. bármit is állítasz (hazudsz) erről.
te a buziságot propagáltad nagy nyilvánosság előtt.
Jan 26, 2013 00:58:37
tigris
Jan 26, 2013 00:58:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, most találtam egy olyan szupernagyi epizódot, amit annak idején gyerekként nem láttam, úgyhogy megyek nézni. Csá.</div>
ez a te szinted. bár gyanítom, hogy rábukkantál valami újabb buzipornóra.
ez a te szinted. bár gyanítom, hogy rábukkantál valami újabb buzipornóra.
Jan 26, 2013 00:58:58
tigris
Jan 26, 2013 00:59:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Azért, mert Eszter elrángatott Kinkunhalasra, és így emiatt nem volt időm megcsinálni azt, amit Marcinak ígértem.</div>
??? azért loptad meg marcit, mert fórizs elrángatott? ez új :DD
Azért, mert Eszter elrángatott Kinkunhalasra, és így emiatt nem volt időm megcsinálni azt, amit Marcinak ígértem.</div>
??? azért loptad meg marcit, mert fórizs elrángatott? ez új :DD
Jan 26, 2013 00:59:55
székelyek
Jan 26, 2013 01:00:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért álltam volna ki egy nemzeti radikális hazafival szemben? Olyat, hogy valaki álljon ki egy nemzeti radikális hazafival szemben, rendes nemzeti radikális hazafi sosem kérne, mert ez a nemzeti radikalizmus szándékos rombolásának, és az ellenség tudatos erősítésének minősül. <b>Ezért is tartozott a lehető legszélesebb nyilvánosságra az, hogy leírtam: ez a viselkedés mennyire káros, és mennyire elfogadhatatlan.</b>
Mit tennél, ha egy nemzeti ratyikálisról kiderülne, hogy pedofil pl.? Nem támadod, mert "nem lehet kiállni egy radikális hazafival szemben"? Köpnöm kell, ha a te "erkölcsiségedre" gondolok faszverő buzi.
Mit tennél, ha egy nemzeti ratyikálisról kiderülne, hogy pedofil pl.? Nem támadod, mert "nem lehet kiállni egy radikális hazafival szemben"? Köpnöm kell, ha a te "erkölcsiségedre" gondolok faszverő buzi.
Jan 26, 2013 01:00:46
tigris
Jan 26, 2013 01:00:48
adja meg valaki eszer címét légyszíves, én ezt nem bírom tovább, megírom neki, hogy sodi azt állítja, hogy ő szabotálta marci útját!
Jan 26, 2013 01:00:48
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 01:00:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
vagyis cigányok ügyében mentél kamerázni, szemben egy hazafi ügyének támogatásával?
és a 200 ezres kár amit marcinak okoztál azért, hogy megakadályozd a zarándokútját?
vagyis cigányok ügyében mentél kamerázni, szemben egy hazafi ügyének támogatásával?
és a 200 ezres kár amit marcinak okoztál azért, hogy megakadályozd a zarándokútját?
Jan 26, 2013 01:00:51
tigris
Jan 26, 2013 01:01:47
a kajszaorrú béla mért lenne nemzeti radikális? ha jól tudom magyar nőket foszt meg az ingatlanjuktól.
Jan 26, 2013 01:01:47
tigris
Jan 26, 2013 01:02:31
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
és a 200 ezres kár amit marcinak okoztál azért, hogy megakadályozd a zarándokútját?</div>
fél évvel ezelőtt még a trollokat hibáztatta azért, mert nem készült el a megígért honlap... érdekes.
és a 200 ezres kár amit marcinak okoztál azért, hogy megakadályozd a zarándokútját?</div>
fél évvel ezelőtt még a trollokat hibáztatta azért, mert nem készült el a megígért honlap... érdekes.
Jan 26, 2013 01:02:31
sodika
Jan 26, 2013 01:02:57
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
és a 200 ezres kár amit marcinak okoztál</div>
Erről majd írok. Nekem indulás előtt 50 ezret mondott, hogy annyi plusz költsége keletkezett (főként a megvásárolandó számítógéppel és fényképezővel), így azt, amit hetekkel később mondott, már nem tartom relevánsnak.
Erről majd írok. Nekem indulás előtt 50 ezret mondott, hogy annyi plusz költsége keletkezett (főként a megvásárolandó számítógéppel és fényképezővel), így azt, amit hetekkel később mondott, már nem tartom relevánsnak.
Jan 26, 2013 01:02:57
tigris
Jan 26, 2013 01:03:07
szerintem nincs ember rajtad kívül 14 éves kor felett, aki szupernagyit nézne...
Jan 26, 2013 01:03:07
sodika
Jan 26, 2013 01:03:14
na csá
Jan 26, 2013 01:03:14
tigris
Jan 26, 2013 01:03:46
Erről majd írok. Nekem indulás előtt 50 ezret mondott, hogy annyi plusz költsége keletkezett (főként a megvásárolandó számítógéppel és fényképezővel), így azt, amit hetekkel később mondott, már nem tartom relevánsnak.</div>
miértz hazudsz állandóan? még te is elismerted itt a 200 000 forintot! és az írást augusztus óta ígérgeted. annyit ér a szavad mint egy darab szar.
Erről majd írok. Nekem indulás előtt 50 ezret mondott, hogy annyi plusz költsége keletkezett (főként a megvásárolandó számítógéppel és fényképezővel), így azt, amit hetekkel később mondott, már nem tartom relevánsnak.</div>
miértz hazudsz állandóan? még te is elismerted itt a 200 000 forintot! és az írást augusztus óta ígérgeted. annyit ér a szavad mint egy darab szar.
Jan 26, 2013 01:03:46
sodika
Jan 26, 2013 01:04:21
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha jól tudom magyar nőket foszt meg az ingatlanjuktól.</div>
Ha az a magyar nő egy olyan spekuláns, aki magyar családokat akar utcára dobni, akkor nagyon helyesen teszi, mert az ilyen kurva száradjon be, de lakáshoz soha nem jusson.
ennyi
csá
Ha az a magyar nő egy olyan spekuláns, aki magyar családokat akar utcára dobni, akkor nagyon helyesen teszi, mert az ilyen kurva száradjon be, de lakáshoz soha nem jusson.
ennyi
csá
Jan 26, 2013 01:04:21
tigris
Jan 26, 2013 01:04:28
ne menj sehova ólszagú! miért akartad megakadályozni marci zarándokútját? az a bajod vele, hogy magyar és keresztény?
Jan 26, 2013 01:04:28
jiddise máme
Jan 26, 2013 01:04:51
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound (Anyád Pin</div>Semmi kivetnivaló nem lenne abban, hogy a farkad vered. Minden 14 év feletti hímnemű csinálja (igen, ezek a trollok is, még ha nem is vallják be) mert teljesen természetes dolog. Senki nem törődne vele, ha nem tagadnád ilyen görcsösen a nyilvánvalót.</div>
Van egy aprócska különbség, a troolok nem készítenek erről videót és nem rakják ki párkereső oldalakra, de ami még fontosabb, hogy nem tetszelegnek holmi keresztény-konzervatív szerepben és nem ájtatoskodnak.
Van egy aprócska különbség, a troolok nem készítenek erről videót és nem rakják ki párkereső oldalakra, de ami még fontosabb, hogy nem tetszelegnek holmi keresztény-konzervatív szerepben és nem ájtatoskodnak.
Jan 26, 2013 01:04:51
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 01:05:16
- eszter, most nem tudok menni cigányokat kamerázni, mert egy keresztény hazafi zarándokútját kell támogatnom.
- kussolsz, te nyilváns faszkiverő. a cigányok ügye előrébb való.
- rendben, igazad van.
így zajlott a párbeszéd, sneci?
- rendben, igazad van.
így zajlott a párbeszéd, sneci?
Jan 26, 2013 01:05:16
tigris
Jan 26, 2013 01:06:10
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>- eszter, most nem tudok menni cigányokat kamerázni, mert egy keresztény hazafi zarándokútját kell támogatnom.
- rendben, igazad van.
így zajlott a párbeszéd, sneci?</div>
de itt hol jön a képbe a 200 000 forint?
- rendben, igazad van.
így zajlott a párbeszéd, sneci?</div>
de itt hol jön a képbe a 200 000 forint?
Jan 26, 2013 01:06:10
tigris
Jan 26, 2013 01:07:14
jaj ez kurvanagy, sodi lehazugozta marcit! milyen hetekkel később te hazug görény? az indulás utáni második nap a nagykanizsai helyi lapnak nyilatkozta a 200 000-t. szorul a hurok ugye tolvaj?
jaj ez kurvanagy, sodi lehazugozta marcit! milyen hetekkel később te hazug görény? az indulás utáni második nap a nagykanizsai helyi lapnak nyilatkozta a 200 000-t. szorul a hurok ugye tolvaj?
Jan 26, 2013 01:07:14
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 01:07:38
1. nem írsz róla.
2. 200 ezres a kár amit okoztál, marci megírta
3. a te hazugságaid irrelevánsak, mindenki marci szavát fogadja el hitelesnek.
erről úgy nagyjából marhára ennyit.
1. nem írsz róla.
2. 200 ezres a kár amit okoztál, marci megírta
3. a te hazugságaid irrelevánsak, mindenki marci szavát fogadja el hitelesnek.
erről úgy nagyjából marhára ennyit.
Jan 26, 2013 01:07:38
Mem diplómás Tról
Jan 26, 2013 01:08:38
Eszt ólvazsd Sódi:
<a href="http://hu.wikipedia.org/wiki/Szupernagyi" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.wikipedia.org/wiki/Szupernagyi</a>
A Szupernagyi (Super Gran) című film a 80-as évek egyik kiemelkedő <u><b>gyerekfilm</b></u> alkotása, mely egy nagymamáról szól, aki szuper erővel, és hatáskörrel rendelkezik.
31 évess gyernött.
<a href="http://hu.wikipedia.org/wiki/Szupernagyi" rel="nofollow" target="_blank">http://hu.wikipedia.org/wiki/Szupernagyi</a>
A Szupernagyi (Super Gran) című film a 80-as évek egyik kiemelkedő <u><b>gyerekfilm</b></u> alkotása, mely egy nagymamáról szól, aki szuper erővel, és hatáskörrel rendelkezik.
31 évess gyernött.
Jan 26, 2013 01:08:38
jiddise máme
Jan 26, 2013 01:10:37
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>hol van a bibliában szó a buzikról te "keresztény"?</div>
Én ugyan zsidó vagyok, de emlékeim az utálatosságok felsorolása között rüluk is esik szó. :)
<i>És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.</i>
3Móz 20:13
Én ugyan zsidó vagyok, de emlékeim az utálatosságok felsorolása között rüluk is esik szó. :)
<i>És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.</i>
3Móz 20:13
Jan 26, 2013 01:10:37
broni
Jan 26, 2013 01:18:29
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>hol van a bibliában szó a buzikról te "keresztény"?</div>
3Móz 20:13</div>
most komolyan:kibaszott jo a biblia!!én végigolvastam az ószövetséget, persze károli fordítás az igazi, az újnál az apostolok elég uncsi...csak ugy lehet harcolni a förtelem ellen, ha megismered!!!
3Móz 20:13</div>
most komolyan:kibaszott jo a biblia!!én végigolvastam az ószövetséget, persze károli fordítás az igazi, az újnál az apostolok elég uncsi...csak ugy lehet harcolni a förtelem ellen, ha megismered!!!
Jan 26, 2013 01:18:29
jiddise máme
Jan 26, 2013 01:21:33
<div class="quote"><div class="author">broni </div>most komolyan:kibaszott jo a biblia!!én végigolvastam az ószövetséget, persze károli fordítás az igazi, az újnál az apostolok elég uncsi...csak ugy lehet harcolni a förtelem ellen, ha megismered!!!</div>
Pedig az apostolok is írnak róluk:
<i>Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők</i>
1Kor 6:9
Sodika egy ön- és férfiszeplősítő, aki soha nem jut be a mennyek országába!
Pedig az apostolok is írnak róluk:
<i>Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők</i>
1Kor 6:9
Sodika egy ön- és férfiszeplősítő, aki soha nem jut be a mennyek országába!
Jan 26, 2013 01:21:33
broni
Jan 26, 2013 01:29:26
istentelen szodomiták
Jan 26, 2013 01:29:26
broni
Jan 26, 2013 01:31:47
én tavaly végignyalattam a szőrös testem egy kurvával, lábujszopás egyenként, persze seggnyali alap, de ezek a buzik.....
Jan 26, 2013 01:31:47
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 01:33:24
titán húga:
<a href="http://www.facebook.com/andrea.soos.16" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/andrea.soos.16</a>
titán öccse:
<a href="http://www.facebook.com/daniel.soos.77" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/daniel.soos.77</a>
<a href="http://www.facebook.com/andrea.soos.16" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/andrea.soos.16</a>
titán öccse:
<a href="http://www.facebook.com/daniel.soos.77" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/daniel.soos.77</a>
Jan 26, 2013 01:33:24
broni
Jan 26, 2013 01:39:54
a huga egész jó csaj, ha az enyém lenne,he-he, vérferti lehet bejátszana)))))
Jan 26, 2013 01:39:54
gennyes féregzsidó
Jan 26, 2013 01:44:01
<div class="quote"><div class="author">broni </div>a huga egész jó csaj, ha az enyém lenne,he-he, vérferti lehet bejátszana)))))</div>
ha kotonnal baszod meg a húgodat, elkerülöd a vérfertőzést, Hahó!
ha kotonnal baszod meg a húgodat, elkerülöd a vérfertőzést, Hahó!
Jan 26, 2013 01:44:01
broni
Jan 26, 2013 01:47:19
koton az aidseseknek való, én fel nem huzzom a faszomra!!!
Jan 26, 2013 01:47:19
Gery Greyhound
Jan 26, 2013 01:58:06
Eszter Fórizs via Bianca Horvath
Grofó - Szeretem a testvéreket....wmv
youtube.com
Like · · Share · 3 minutes ago ·
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rborFZf0TFc#!" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rborFZf0TFc#!</a>
Hát ezekután ennek a fórizsnak nem sok erkölcsi alapja van mások zenei-videós ízlését kritizálni...
Grofó - Szeretem a testvéreket....wmv
youtube.com
Like · · Share · 3 minutes ago ·
<a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rborFZf0TFc#!" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rborFZf0TFc#!</a>
Hát ezekután ennek a fórizsnak nem sok erkölcsi alapja van mások zenei-videós ízlését kritizálni...
Jan 26, 2013 01:58:06
broni
Jan 26, 2013 01:59:12
<a href="http://youtu.be/33Zzilrdx5k" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/33Zzilrdx5k</a>
a kurva anyját megint bebasztam, hejj dany dargaryen, free magda marinko
a kurva anyját megint bebasztam, hejj dany dargaryen, free magda marinko
Jan 26, 2013 01:59:12
broni
Jan 26, 2013 02:00:08
targaryen...
Jan 26, 2013 02:00:08
Szélkakas
Jan 26, 2013 02:08:10
Broni mutasd meg ezeknek a ványadt kutyáknak milyen zenét hallgat egy ex-légiós Arkan tigrise!!!5
Jan 26, 2013 02:08:10
broni
Jan 26, 2013 02:11:50
<div class="quote"><div class="author">Szélkakas</div>Broni mutasd meg ezeknek a ványadt kutyáknak milyen zenét hallgat egy ex-légiós Arkan tigrise!!!5</div>
<a href="http://youtu.be/W63fOyYGfME" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/W63fOyYGfME</a>
<a href="http://youtu.be/W63fOyYGfME" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/W63fOyYGfME</a>
Jan 26, 2013 02:11:50
broni
Jan 26, 2013 02:15:29
azért jobban élvezném az ágyamban, mint a faterját
ikszdé.....))
ikszdé.....))
Jan 26, 2013 02:15:29
sodika
Jan 26, 2013 02:15:47
Egyébként most jövök csak rá, hogy ti éppen egymás ellen próbáltok még jobban hangolni minket.
<b>Hát lófaszt ugrok én be ennek!</b>
<b>Hát lófaszt ugrok én be ennek!</b>
Jan 26, 2013 02:15:47
Kóser Szalonna
Jan 26, 2013 02:16:13
Mulassunk bronikám!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=U-EQJA8Ahac" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=U-EQJA8Ahac</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=U-EQJA8Ahac" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=U-EQJA8Ahac</a>
Jan 26, 2013 02:16:13
45 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem lesz ennek jó vége. nagyon nem.</div>
Tudtommal nem ígértem én semmit, de ha kell, hát legyen :) Mi legyen?
<b>
Halljátok cigányok, valahogy ma oly jó kedvem van.
Nótámat játszátok, mert abban a szívem, lelkem van.
Öröm vagy bánat ér, ide jön az ember mindíg hozzátok.
Cigányok, barátok, de csuda jó kedvet csináltok.
Öröm vagy bánat ér, ide jön az ember mindíg hozzátok.
Cigányok, barátok, de csuda jó kedvet csináltok.
</b>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=T28D7oWsgBE" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T28D7oWsgBE</a>