Szerző:
Intézkedő Rendőr
Feb 08, 2013 10:36:24
Válasz
(6)
*alig várja a hetyetyézést a rabomobilban*
Feb 08, 2013 10:36:24
sodika
Feb 08, 2013 10:49:23
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Egyébként egyáltalán nem érted, mi lesz a gond 14-én</div>
Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D
Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D
Feb 08, 2013 10:49:23
-
Feb 08, 2013 10:54:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">Béla</div>Egyébként egyáltalán nem érted, mi lesz a gond 14-én</div>Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D</div>
te naci fasz! barminemu kar okozasa csak a torveny megszegesevel tortenhet! ne okoskodj te keci!
<div class="author">Béla</div>Egyébként egyáltalán nem érted, mi lesz a gond 14-én</div>Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D</div>
te naci fasz! barminemu kar okozasa csak a torveny megszegesevel tortenhet! ne okoskodj te keci!
Feb 08, 2013 10:54:44
-
Feb 08, 2013 10:55:55
ha "veletlenul" kiderul, hogy egy ujsagiroi igazolvany, hamis, akkor mi tortenik?:-))
Feb 08, 2013 10:55:55
sodika
Feb 08, 2013 10:56:58
<div class="quote"><div class="author">-</div>barminemu kar okozasa csak a torveny megszegesevel tortenhet!</div>
Nem. Például ha bejelentett félpályás útlezárás miatt keletkezik valakinek több milliós kára, nem kérhet kártérítést senkitől, mert ahhoz kevés a kár, ugyanis törvénysértés is kellene hozzá, az pedig egy bejelentett tüntetés esetén hiányzik.
Nem. Például ha bejelentett félpályás útlezárás miatt keletkezik valakinek több milliós kára, nem kérhet kártérítést senkitől, mert ahhoz kevés a kár, ugyanis törvénysértés is kellene hozzá, az pedig egy bejelentett tüntetés esetén hiányzik.
Feb 08, 2013 10:56:58
sodika
Feb 08, 2013 10:57:36
<div class="quote"><div class="author">-</div>ha "veletlenul" kiderul, hogy egy ujsagiroi igazolvany, hamis, akkor mi tortenik?:-))</div>
Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D
Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D
Feb 08, 2013 10:57:36
sodika
Feb 08, 2013 10:57:47
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 10:57:47
-
Feb 08, 2013 11:00:30
<div class="author">-</div>ha "veletlenul" kiderul, hogy egy ujsagiroi igazolvany, hamis, akkor mi tortenik?:-))</div>Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D</div>
nem azt kerdeztem, ki adta, hanem ha valaki mondjuk 13-an bejelenti, hogy xy vagyok es elloptak az ujsgiroi igazolvanyomat. zx-re gyanakszom, hogy hasznalja:-)
<div class="author">-</div>ha "veletlenul" kiderul, hogy egy ujsagiroi igazolvany, hamis, akkor mi tortenik?:-))</div>Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D</div>
nem azt kerdeztem, ki adta, hanem ha valaki mondjuk 13-an bejelenti, hogy xy vagyok es elloptak az ujsgiroi igazolvanyomat. zx-re gyanakszom, hogy hasznalja:-)
Feb 08, 2013 11:00:30
-
Feb 08, 2013 11:01:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló, csá.</div>
ne hazudj keci, te soha nem melozol!
ne hazudj keci, te soha nem melozol!
Feb 08, 2013 11:01:07
snecigeci
Feb 08, 2013 11:25:59
Válaszolj púpos, Jövő héten veszed meg az új mobilsticket?
Feb 08, 2013 11:25:59
tigris
Feb 08, 2013 11:31:21
de ez tényleg úgy megy szerinted, hogy lezárjátok két kocsival az astoriát, és ez lesz a nagy blokd? és nem megy oda senki üvöltve, hogy akurva anyádba takarodj innen te csöves ? és aztán béla nem tolja fel saját kézzel a szarját a járdára?
én megígérem neked, hogy ha a baromságotok miatt egy perccel is kevesebb időt tölthetek a fiammal, meg leszel keresve. és a tetves béla haverod is. aztán majd pisloghattok
én megígérem neked, hogy ha a baromságotok miatt egy perccel is kevesebb időt tölthetek a fiammal, meg leszel keresve. és a tetves béla haverod is. aztán majd pisloghattok
Feb 08, 2013 11:31:21
snecigeci
Feb 08, 2013 11:33:13
"A Nyílt tér-be:
A cikk, amihez hozzá szeretnék szólni a Quake 3 Aréna teszt. Gáspár ott hangsúlyozta, hogy a 3D-hang igencsak kiábrándító a játékban. Mivel az írásából arra következtetek, hogy kizárólag szimpla sztereóban volt alkalma játszani, oszintén csak sajnálni tudom ot. Véget ért a PC-s játékok történelmében egy sötét korszak, amikoris a 3D-s gamék többsége kizárólag glide-támogatással volt hajlandó elindulni kiszorítva mindenkit a hardveresen támogatott effektek élvezetének örömébol, akinek a kártyája nem pont 3Dfx chip-pel dolgozott. Most ehelyett az EAX vs. A3D kérdés szít új vitákat. Én a körém helyezett 4 hangfallal, és az oket vezérlo Diamond MX300-asommal tökéletesen be tudom mérni a Q3A-ban, hogy milyen veszély melyik irányból fenyeget. A magasság és mélység érzékelésében tényleg vannak bizonyos hiányosságok, azonban már ez is sokkal több mint "néhány környezeti effekt". Én személy szerint egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig az összes a bolti proggiba beépített pályát, és kiábrándulva vettem észre, hogy néhány olyan izgalmas pályaelem, és effekt bizony kimaradt, amit már az elozetes verziókban is megcsodálhattunk. Hiányoltam az annak idején a neten terjengo illegális tesztverzióban megcsodálható forgó tükröt, hisz az egyetlen (álló) tükörrel az egyjátékos rész kezdo pályájának legelején talákozhatunk csak. Továbbá azt sem értem, hogy a térkapuk képét miért kellett el-tejbegrízesíteni, hiszen a tesztverziókban se volt lassú a megjelenítésük, és akkor legalább távolról szemlélve is át lehetett látni rajtuk. Értékelést nem szeretnék fuzni a játékhoz, hisz mindezek ellenére tökéletesen egyetértek a 91%-os itélettel.
By SODI
(Figyelitek?! Pont 1500 betü!)"
A cikk, amihez hozzá szeretnék szólni a Quake 3 Aréna teszt. Gáspár ott hangsúlyozta, hogy a 3D-hang igencsak kiábrándító a játékban. Mivel az írásából arra következtetek, hogy kizárólag szimpla sztereóban volt alkalma játszani, oszintén csak sajnálni tudom ot. Véget ért a PC-s játékok történelmében egy sötét korszak, amikoris a 3D-s gamék többsége kizárólag glide-támogatással volt hajlandó elindulni kiszorítva mindenkit a hardveresen támogatott effektek élvezetének örömébol, akinek a kártyája nem pont 3Dfx chip-pel dolgozott. Most ehelyett az EAX vs. A3D kérdés szít új vitákat. Én a körém helyezett 4 hangfallal, és az oket vezérlo Diamond MX300-asommal tökéletesen be tudom mérni a Q3A-ban, hogy milyen veszély melyik irányból fenyeget. A magasság és mélység érzékelésében tényleg vannak bizonyos hiányosságok, azonban már ez is sokkal több mint "néhány környezeti effekt". Én személy szerint egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig az összes a bolti proggiba beépített pályát, és kiábrándulva vettem észre, hogy néhány olyan izgalmas pályaelem, és effekt bizony kimaradt, amit már az elozetes verziókban is megcsodálhattunk. Hiányoltam az annak idején a neten terjengo illegális tesztverzióban megcsodálható forgó tükröt, hisz az egyetlen (álló) tükörrel az egyjátékos rész kezdo pályájának legelején talákozhatunk csak. Továbbá azt sem értem, hogy a térkapuk képét miért kellett el-tejbegrízesíteni, hiszen a tesztverziókban se volt lassú a megjelenítésük, és akkor legalább távolról szemlélve is át lehetett látni rajtuk. Értékelést nem szeretnék fuzni a játékhoz, hisz mindezek ellenére tökéletesen egyetértek a 91%-os itélettel.
By SODI
(Figyelitek?! Pont 1500 betü!)"
Feb 08, 2013 11:33:13
sodika
Feb 08, 2013 11:33:47
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>de ez tényleg úgy megy szerinted, hogy lezárjátok két kocsival az astoriát, és ez lesz a nagy blokd?</div>
Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D
Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D
Feb 08, 2013 11:33:47
tigris
Feb 08, 2013 11:35:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>de ez tényleg úgy megy szerinted, hogy lezárjátok két kocsival az astoriát, és ez lesz a nagy blokd?</div>
Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D</div>
az egésznek nem lesz túl sok értelme, de én ezért vegyek ki egy szabadnapot? vagy ezért fogok később hazaérni? ugye ezt most nem mondod komolyan?
Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D</div>
az egésznek nem lesz túl sok értelme, de én ezért vegyek ki egy szabadnapot? vagy ezért fogok később hazaérni? ugye ezt most nem mondod komolyan?
Feb 08, 2013 11:35:48
snecigeci
Feb 08, 2013 11:36:43
Megmondom mi lesz, 4-5 megtermett magyar legény felemeli a papírautótokat, és ha szerencsétek van, akkor nem fejjel lefelé teszik le az út szélén.
Feb 08, 2013 11:36:43
-
Feb 08, 2013 11:38:37
<div class="author">tigris</div>de ez tényleg úgy megy szerinted, hogy lezárjátok két kocsival az astoriát, és ez lesz a nagy blokd?</div>Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D</div>
csa melo volt, takarodj a kurva anyadba keci.
<div class="author">tigris</div>de ez tényleg úgy megy szerinted, hogy lezárjátok két kocsival az astoriát, és ez lesz a nagy blokd?</div>Fasz tudja. Szerintem keresztbe áll majd valaki, lesz egy kis veszekedés, és az egésznek nem lesz túl sok értelme, de fasza YouTube videó készül belőle. :D</div>
csa melo volt, takarodj a kurva anyadba keci.
Feb 08, 2013 11:38:37
tigris
Feb 08, 2013 11:39:38
február 14:
12:55 perc
balogh béla: tisztelt egybegyűltek (3 ember) most hogy a fasiszta kormány le akarja bulldózerezni a házam zsidóó nyomásra , ellen kell állnunk, kezdődjön a blokád!
belül az autójába, ami nem indul el. affene, dörmögi, gyertek segítstek betoljuk az út közepére ! üvölt.
sodi: tyaj béja, nekem fáj a hátyam, én sajtyós vatyok
bb: gyere már te , GYERE MÁÁÁÁÁÁÁR!
s: nyemtyugyok béja, hajrá, nyemtyugyok, fáj a hátyam
odamegy a rendőr és rájukszól, hogy ezt hagyják abba. béla megszégyenülten elkullog. az idióta krónikás pedig vigyorogva elbújik egy sarok mögé és onnan üvölti, hogy ÁVÓ ÁVÓ. közben az úttesten felejtett laptopját ellopják.
vége
12:55 perc
balogh béla: tisztelt egybegyűltek (3 ember) most hogy a fasiszta kormány le akarja bulldózerezni a házam zsidóó nyomásra , ellen kell állnunk, kezdődjön a blokád!
belül az autójába, ami nem indul el. affene, dörmögi, gyertek segítstek betoljuk az út közepére ! üvölt.
sodi: tyaj béja, nekem fáj a hátyam, én sajtyós vatyok
bb: gyere már te , GYERE MÁÁÁÁÁÁÁR!
s: nyemtyugyok béja, hajrá, nyemtyugyok, fáj a hátyam
odamegy a rendőr és rájukszól, hogy ezt hagyják abba. béla megszégyenülten elkullog. az idióta krónikás pedig vigyorogva elbújik egy sarok mögé és onnan üvölti, hogy ÁVÓ ÁVÓ. közben az úttesten felejtett laptopját ellopják.
vége
Feb 08, 2013 11:39:38
sodika
Feb 08, 2013 11:47:19
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>az egésznek nem lesz túl sok értelme</div>
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
Ennyi erővel semminek sincs értelme.
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
Ennyi erővel semminek sincs értelme.
Feb 08, 2013 11:47:19
snecigeci
Feb 08, 2013 11:48:17
sneci, te is betiltanád a bankokat? tanultál közgázt, igaz?
Feb 08, 2013 11:48:17
sodika
Feb 08, 2013 11:51:19
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>sneci, te is betiltanád a bankokat?</div>
Nem, semmit sem kell betiltani.
Mindent ÚJRASZABÁLYOZNI kell, ahogy Tatár Józsi mondja.
Na meló, csá.
Ui.: Idétlen számlálót tessék levenni. Nem vicces.
Nem, semmit sem kell betiltani.
Mindent ÚJRASZABÁLYOZNI kell, ahogy Tatár Józsi mondja.
Na meló, csá.
Ui.: Idétlen számlálót tessék levenni. Nem vicces.
Feb 08, 2013 11:51:19
snecigeci
Feb 08, 2013 11:53:25
Upvote, aki szerint vicces a számláló.
Feb 08, 2013 11:53:25
snecigeci
Feb 08, 2013 11:54:27
Sneci, januárban szabadságon voltál, vagy miért nem volt egy melócsá sem? xD
Feb 08, 2013 11:54:27
Kémlégy
Feb 08, 2013 11:55:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>ha "veletlenul" kiderul, hogy egy ujsagiroi igazolvany, hamis, akkor mi tortenik?:-))</div>
Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D</div>
Milyen médiaterméke, te idióta? :D
15 év alatt semmit nem bírt kiadni az a fasz :D
Hol az újság, púp? Lesz újság?
Nem hamis. Hermán adta, akinek bejegyzett médiaterméke van. :D</div>
Milyen médiaterméke, te idióta? :D
15 év alatt semmit nem bírt kiadni az a fasz :D
Hol az újság, púp? Lesz újság?
Feb 08, 2013 11:55:14
snecigeci
Feb 08, 2013 11:57:38
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>15 év alatt semmit nem bírt kiadni az a fasz :D
Hol az újság, púp? Lesz újság?</div>
Már készül az első szám, sneci gyűjti az anyagot. Jövő héten jelenik meg. Ütős lesz, mint a minda féle filmsorozat..
Hol az újság, púp? Lesz újság?</div>
Már készül az első szám, sneci gyűjti az anyagot. Jövő héten jelenik meg. Ütős lesz, mint a minda féle filmsorozat..
Feb 08, 2013 11:57:38
tigris
Feb 08, 2013 12:00:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az egésznek nem lesz túl sok értelme</div>
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
Ennyi erővel semminek sincs értelme.</div>
e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot? minek a jelképe? a buta béla jelképe vagy mi?
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot? minek a jelképe? a buta béla jelképe vagy mi?
Feb 08, 2013 12:00:40
tigris
Feb 08, 2013 12:01:40
az kurvajó, hogy a hazafiak nem tudnak reggel felkelni, ezért délután lesz a jelképszerű blokád, de azt elvárják, hogy a rendes, adózó, munkába járó állampolgárok vegyenek ki egy nap szabadságot (mellesleg, ha lenne közöttetek egyetlen ember is, aki rendesen dolgozik, akkor tudnátok hogy ilyen nincs....)
Feb 08, 2013 12:01:40
sodika
Feb 08, 2013 12:02:05
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot?</div>
IGEN. Ha nincs jelkép, nincs változás.
Minden egy szikrával kezdődik.
Ezért marha, aki tábortűzre vár.
Ezért marha, aki tábortűzre vár.
Feb 08, 2013 12:02:05
sodika
Feb 08, 2013 12:03:08
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mellesleg, ha lenne közöttetek egyetlen ember is, aki rendesen dolgozik, akkor tudnátok hogy ilyen nincs</div>
Időben kell közölni a főnökkel, persze.
Nem előző este.
Időben kell közölni a főnökkel, persze.
Nem előző este.
Feb 08, 2013 12:03:08
snecigeci
Feb 08, 2013 12:03:13
Én nem akarok változást. Szerintem te se akarj, segélyes.
Feb 08, 2013 12:03:13
Haim
Feb 08, 2013 12:06:08
Ha elromlik, elszállítják. Nem lesz olcsó :-)
Feb 08, 2013 12:06:08
tigris
Feb 08, 2013 12:06:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot?</div>
Ezért marha, aki tábortűzre vár.</div>
de én nem akarok változást! nem akarok alapjövedelmet, nem akkarom, hogy egy buta paraszt mindenféle engedélyek nélkül építsen házat oda ahova kedve tartja, és azt se akarom, hogy a sok fasz tudatlan birka bedőlt lakáshitele miatt én szopjak. nekem szükségem van a bankok hiteleire, viszont telibeszarom, hogy a sok lusta naplopó kókler hol fagy meg télen. felőlem fel is fordulhattok a kurva anyátokba kollektíve.
és ezzel a normális rendes dolgozó emberek többsége is így van. akiknek már tele van a faszuk azzal, hogy a hozzád hasonló ingyenélő paraziták az ő vérüket szívják. ELÉG VOLT! TÉNYLEG EGY JEL LESZ EZ A BLOKÁD, AMIKOR BELEVERIK A FEJETEKET A FÖLDBE, AMIKOR ÖSSZESZART NADRÁGBAN, ÜGYEFOGYOTTAN ÁLLDOGÁLTOK MOST BÉLA KOCSIJÁNAK RONCSA MELLETT TI IS LÁTNI FOGJÁTOK, HOGY ELJÖTT A VÁLTOZÁS IDEJE.
Ezért marha, aki tábortűzre vár.</div>
de én nem akarok változást! nem akarok alapjövedelmet, nem akkarom, hogy egy buta paraszt mindenféle engedélyek nélkül építsen házat oda ahova kedve tartja, és azt se akarom, hogy a sok fasz tudatlan birka bedőlt lakáshitele miatt én szopjak. nekem szükségem van a bankok hiteleire, viszont telibeszarom, hogy a sok lusta naplopó kókler hol fagy meg télen. felőlem fel is fordulhattok a kurva anyátokba kollektíve.
és ezzel a normális rendes dolgozó emberek többsége is így van. akiknek már tele van a faszuk azzal, hogy a hozzád hasonló ingyenélő paraziták az ő vérüket szívják. ELÉG VOLT! TÉNYLEG EGY JEL LESZ EZ A BLOKÁD, AMIKOR BELEVERIK A FEJETEKET A FÖLDBE, AMIKOR ÖSSZESZART NADRÁGBAN, ÜGYEFOGYOTTAN ÁLLDOGÁLTOK MOST BÉLA KOCSIJÁNAK RONCSA MELLETT TI IS LÁTNI FOGJÁTOK, HOGY ELJÖTT A VÁLTOZÁS IDEJE.
Feb 08, 2013 12:06:32
Haim
Feb 08, 2013 12:06:59
Feb 08, 2013 12:06:59
tigris
Feb 08, 2013 12:07:54
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
Ha elromlik, elszállítják. Nem lesz olcsó :-)</div>
A betört üveget is kicserélteti a béla? azt tudtad, hogy a kiszúrt kereken nem gyorsul oylan jól a verda?
Ha elromlik, elszállítják. Nem lesz olcsó :-)</div>
A betört üveget is kicserélteti a béla? azt tudtad, hogy a kiszúrt kereken nem gyorsul oylan jól a verda?
Feb 08, 2013 12:07:54
Haim
Feb 08, 2013 12:08:13
<div class="author">tigris</div>mellesleg, ha lenne közöttetek egyetlen ember is, aki rendesen dolgozik, akkor tudnátok hogy ilyen nincs</div>Időben kell közölni a főnökkel, persze.Nem előző este.</div>
Nem tudjuk közölni a főnök úrral, mert éppen siel.
<div class="author">tigris</div>mellesleg, ha lenne közöttetek egyetlen ember is, aki rendesen dolgozik, akkor tudnátok hogy ilyen nincs</div>Időben kell közölni a főnökkel, persze.Nem előző este.</div>
Nem tudjuk közölni a főnök úrral, mert éppen siel.
Feb 08, 2013 12:08:13
tigris
Feb 08, 2013 12:09:14
szerintem endre, ha valaki odamegy hozzád 14-én és belever a fejedbe egy nagyot, miközben azt üvölti, hogy "PEDOFIL KUKIDOKI" akkor ne háborogj majd, mert ez csak a mediterrán indulatosság jele. jobb ha az ember szenvedélyes, mint ha érzelmek nélkül él
Feb 08, 2013 12:09:14
Haim
Feb 08, 2013 12:10:28
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote">
<div class="author">Haim</div>
<div class="quote">
<div class="author">sodika</div>
<div class="quote">
<div class="author">Béla</div>Egyébként egyáltalán nem érted, mi lesz a gond 14-én</div>Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D</div>Ha elromlik, elszállítják. Nem lesz olcsó :-)</div>A betört üveget is kicserélteti a béla? azt tudtad, hogy a kiszúrt kereken nem gyorsul oylan jól a verda?</div>
Elszállíttatják a zsaruk, aztán simán feljelentik valamiért, mire észhez tér már vagy 60 ezret kell kipengetnie.Az autót meg csak akkor lehet elvinni a telepről, ha fizetsz.
<div class="quote">
<div class="quote">
<div class="author">Béla</div>Egyébként egyáltalán nem érted, mi lesz a gond 14-én</div>Mert nel is lehet semmi gond. A cél a gazdasági károkozás, de törvényes eszközökkel. Ha konvoj autói esetleg elromlanak, én szomorú leszek, és kimegyek a járdára. :D</div>Ha elromlik, elszállítják. Nem lesz olcsó :-)</div>A betört üveget is kicserélteti a béla? azt tudtad, hogy a kiszúrt kereken nem gyorsul oylan jól a verda?</div>
Elszállíttatják a zsaruk, aztán simán feljelentik valamiért, mire észhez tér már vagy 60 ezret kell kipengetnie.Az autót meg csak akkor lehet elvinni a telepről, ha fizetsz.
Feb 08, 2013 12:10:28
tigris
Feb 08, 2013 12:13:35
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote">
<div class="quote">
<div class="quote">
Elszállíttatják a zsaruk, aztán simán feljelentik valamiért, mire észhez tér már vagy 60 ezret kell kipengetnie.Az autót meg csak akkor lehet elvinni a telepről, ha fizetsz.</div>
ÁVÓ ÁVÓ :DDDD
<div class="quote">
<div class="quote">
Elszállíttatják a zsaruk, aztán simán feljelentik valamiért, mire észhez tér már vagy 60 ezret kell kipengetnie.Az autót meg csak akkor lehet elvinni a telepről, ha fizetsz.</div>
ÁVÓ ÁVÓ :DDDD
Feb 08, 2013 12:13:35
Csak egy olvasó
Feb 08, 2013 12:14:29
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az egésznek nem lesz túl sok értelme</div>
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot? minek a jelképe? a buta béla jelképe vagy mi?</div>
A (fehér)cigány büszkeség jelképe.
JELKÉP, BAZMEG, JELKÉP!
e jelkép miatt vegyek ki szabadnapot? minek a jelképe? a buta béla jelképe vagy mi?</div>
A (fehér)cigány büszkeség jelképe.
Feb 08, 2013 12:14:29
Haim
Feb 08, 2013 12:19:03
Apropó,nem ezen a rendezvényen akart a papúcsos molotovozni meg savval öntögetni rendőröket?
Feb 08, 2013 12:19:03
Mem diplómás Tról
Feb 08, 2013 12:20:10
A zsiddó recskáss megít Hítlerrt éltetti. Sódi Hittler tégedd vít vólna legyel órszágba dólgózni!!!
Feb 08, 2013 12:20:10
sodika
Feb 08, 2013 12:20:13
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>de én nem akarok változást!</div>
A csótány is jól érzi magát ott, ami mindenki másnak káros. Nincs ezzel semmi gond, nem hibáztatlak.
A csótány is jól érzi magát ott, ami mindenki másnak káros. Nincs ezzel semmi gond, nem hibáztatlak.
Feb 08, 2013 12:20:13
Kémlégy
Feb 08, 2013 12:22:03
Púp, ha a forradalom hevében kigyullad Bécigány autója, ugye elmagyarázod majd neki, hogy ne legyen materialista szar, a forradalmaknak járulékos veszteségei is vannak?
Feb 08, 2013 12:22:03
Kémlégy
Feb 08, 2013 12:23:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>de én nem akarok változást!</div>
A csótány is jól érzi magát ott, ami mindenki másnak káros. Nincs ezzel semmi gond, nem hibáztatlak.</div>
Ittál, gyagyás?
A csótány is jól érzi magát ott, ami mindenki másnak káros. Nincs ezzel semmi gond, nem hibáztatlak.</div>
Ittál, gyagyás?
Feb 08, 2013 12:23:13
szeszesember
Feb 08, 2013 12:23:36
Púp, hol a hárc? Leszhárc?
Feb 08, 2013 12:23:36
sodika
Feb 08, 2013 12:23:53
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>ha a forradalom hevében kigyullad Bécigány autója</div>
2006 óta tudom, hogy egy autó sokkal nehezebben gyullad ki, mint azt az ember gondolná. :D
2006 óta tudom, hogy egy autó sokkal nehezebben gyullad ki, mint azt az ember gondolná. :D
Feb 08, 2013 12:23:53
sodika
Feb 08, 2013 12:24:54
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>Ittál, gyagyás?</div>
Az állathasonlatokhoz nem kell inni.
Kóka is józanul mocsári békázta a gyógyszerészeket. :D
Az állathasonlatokhoz nem kell inni.
Kóka is józanul mocsári békázta a gyógyszerészeket. :D
Feb 08, 2013 12:24:54
Haim
Feb 08, 2013 12:27:30
<div class="author">Kémlégy</div>ha a forradalom hevében kigyullad Bécigány autója</div>2006 óta tudom, hogy egy autó sokkal nehezebben gyullad ki, mint azt az ember gondolná. :D</div>
Mert ti balfaszok voltatok.
<div class="author">Kémlégy</div>ha a forradalom hevében kigyullad Bécigány autója</div>2006 óta tudom, hogy egy autó sokkal nehezebben gyullad ki, mint azt az ember gondolná. :D</div>
Mert ti balfaszok voltatok.
Feb 08, 2013 12:27:30
-
Feb 08, 2013 12:29:26
sodi en fogadnek veled, hogy a tuntetesetekkor, teljesen veletlen pofan leszel baszva , raadasul a yard is bevisz. felteszek erre 10.000 huf-ot, ha nem igy lenne en fizetek neked 20.000 huf-ot. all a fogadas?
Feb 08, 2013 12:29:26
Mem diplómás Tról
Feb 08, 2013 12:30:05
Sódi te memzetti szócijalísta vaggy? Őkk mem engeddik ám a nyílvánós pítónrágattásst meg a múnkaiddőbe történnő narúttót. Metél vólna Ósvicba dólgózni.
Feb 08, 2013 12:30:05
sodika
Feb 08, 2013 12:32:33
Engem pont azért nem szoktak bevinni, mert nem adok rá esélyt, hogy egy rendőr azon kapjon, hogy nem teljesítem a külön nekem címzett felszólítását. Mindig azonnal teljesítem, erre az egyre kínosan ügyelek. Nem engedem, hogy rám tudják húzni az engedetlenséget. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 12:32:33
-
Feb 08, 2013 12:32:55
na keci, deal? 10 rongyot meg kell erjen neked??
Feb 08, 2013 12:32:55
-
Feb 08, 2013 12:34:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Engem pont azért nem szoktak bevinni, mert nem adok rá esélyt, hogy egy rendőr azon kapjon, hogy nem teljesítem a külön nekem címzett felszólítását. Mindig azonnal teljesítem, erre az egyre kínosan ügyelek. Nem engedem, hogy rám tudják húzni az engedetlenséget. :)Na meló, csá.</div>
a pofanvagast elangolnaztad persze:-)) de ha ilyen biztos vagy, hogy nem visznek be, egy veletlen verekedes miatt, fogadj! ja bocs nincs csak 15 forintod, ezt nem kalkulaltam.
a pofanvagast elangolnaztad persze:-)) de ha ilyen biztos vagy, hogy nem visznek be, egy veletlen verekedes miatt, fogadj! ja bocs nincs csak 15 forintod, ezt nem kalkulaltam.
Feb 08, 2013 12:34:17
rendőr
Feb 08, 2013 12:34:55
* nem fog külön rászólni egy recskagnómra, csak megfogja, és viszi *
Feb 08, 2013 12:34:55
Mem diplómás Tról
Feb 08, 2013 12:35:10
Sőtt mégg rósza szín háróm szőgett ís kaptáll vólna Árón mijatt. Szettey let vólna a barakbann az alvvó társadd ősze búlyhatál vólna velle. Lya aszt mem szerettedd akór lehetet vólna Szettey-Sódi maszty party.
Feb 08, 2013 12:35:10
sodika
Feb 08, 2013 12:37:23
<div class="quote"><div class="author">-</div>nem visznek be, egy veletlen verekedes miatt</div>
Verekedés jó, mert látványos a videón. :D
Verekedés jó, mert látványos a videón. :D
Feb 08, 2013 12:37:23
sodika
Feb 08, 2013 12:37:49
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 12:37:49
Rejsz felügyelő
Feb 08, 2013 12:38:52
Na meló, csá
Feb 08, 2013 12:38:52
-
Feb 08, 2013 12:39:20
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 12:39:20
tigris
Feb 08, 2013 12:40:03
msot akkor én lennék a csótány, a dolgozó, tanult, családos ember? engem csotányoz a tolvaj, adósságban fürdő, munkanélküli, bukott pedofil? tényleg szükség van a változásra!
Feb 08, 2013 12:40:03
Rejsz felügyelő
Feb 08, 2013 12:40:58
Zseniális a számláló, főleg hogy a trollokét nem számolja bele :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 12:40:58
Rejsz felügyelő
Feb 08, 2013 12:44:43
<div class="quote"><div class="author">Sodika</div>Ó, helló! Ez itt egy tetyhnikai próba!
Na meló, csá.</div>
Azért át lehet verni :)
Na meló, csá.</div>
Azért át lehet verni :)
Feb 08, 2013 12:44:43
Haim
Feb 08, 2013 12:45:18
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>Zseniális a számláló, főleg hogy a trollokét nem számolja bele :)Na meló, csá.</div>
Sodi fóruma, mégis mire számítottál?Vérprofi programozó!
Sodi fóruma, mégis mire számítottál?Vérprofi programozó!
Feb 08, 2013 12:45:18
tigris
Feb 08, 2013 12:47:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Takács Rózsa 540 euróval szállt be az egyébként kiváló Emgoldex MLM rendszerbe, azonban a szponzora ellen már a rendőrség is nyomoz, amiért a jelek szerint nem járt el teljesen tisztességesen. Szerda este beszélgettem erről az áldozattal.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=67yKDw5-XAA" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=67yKDw5-XAA</a></div>
:DDDDDDDD
kurvára meg vagyok lepve :DDD
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=67yKDw5-XAA" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=67yKDw5-XAA</a></div>
kurvára meg vagyok lepve :DDD
Feb 08, 2013 12:47:59
tigris
Feb 08, 2013 12:51:08
kezdhettek kalapozni kódis!
" A helyszíni bírság 5 000 forinttól 50 000 forintig terjedhet, ha azonban eljárásra kerül a sor, elérheti a 150 000 forintot is. A szabálysértési bírság megfizetése mellett a gépjármű tulajdonosának számolnia kell az elszállítási költségek megfizetésével is, amely a fővárosban jelenleg 20 000 forint alkalmanként"
" A helyszíni bírság 5 000 forinttól 50 000 forintig terjedhet, ha azonban eljárásra kerül a sor, elérheti a 150 000 forintot is. A szabálysértési bírság megfizetése mellett a gépjármű tulajdonosának számolnia kell az elszállítási költségek megfizetésével is, amely a fővárosban jelenleg 20 000 forint alkalmanként"
Feb 08, 2013 12:51:08
snecigeci
Feb 08, 2013 12:52:50
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>Azért át lehet verni :)</div>
Régen sodi nem volt regisztrálva, ezért ha ezt átállítom, akkor a régi melócsák elvesznek a számlálóból.
Amúgy neked még jövök egy regisztrációval, mindjárt megcsinálom.
Régen sodi nem volt regisztrálva, ezért ha ezt átállítom, akkor a régi melócsák elvesznek a számlálóból.
Amúgy neked még jövök egy regisztrációval, mindjárt megcsinálom.
Feb 08, 2013 12:52:50
-
Feb 08, 2013 12:54:31
sodi a kurva anyadnak rakd a szemeteidet!!! megint kaptal roszatol valamit enni es kameraztad? lakokocsiban lakik, jol latom?:-)
Feb 08, 2013 12:54:31
Haim
Feb 08, 2013 12:55:18
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>kezdhettek kalapozni kódis!" A helyszíni bírság 5 000 forinttól 50 000 forintig terjedhet, ha azonban eljárásra kerül a sor, elérheti a 150 000 forintot is. A szabálysértési bírság megfizetése mellett a gépjármű tulajdonosának számolnia kell az elszállítási költségek megfizetésével is, amely a fővárosban jelenleg 20 000 forint alkalmanként"</div>
Remélem a készenlétisek is töltik már a nagy paprikasprays palackokat. Szeretném látni,ahogy bélát telibeküldik,aztán meg ott harákol, hörög és ávózik, miközben a lopóautó éppen a kocsiját viszi.
Remélem a készenlétisek is töltik már a nagy paprikasprays palackokat. Szeretném látni,ahogy bélát telibeküldik,aztán meg ott harákol, hörög és ávózik, miközben a lopóautó éppen a kocsiját viszi.
Feb 08, 2013 12:55:18
Haim
Feb 08, 2013 12:56:14
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>kezdhettek kalapozni kódis!" A helyszíni bírság 5 000 forinttól 50 000 forintig terjedhet, ha azonban eljárásra kerül a sor, elérheti a 150 000 forintot is. A szabálysértési bírság megfizetése mellett a gépjármű tulajdonosának számolnia kell az elszállítási költségek megfizetésével is, amely a fővárosban jelenleg 20 000 forint alkalmanként"</div>
Ez tényleg nem lesz olcsó.
Ez tényleg nem lesz olcsó.
Feb 08, 2013 12:56:14
Személy szerint
Feb 08, 2013 12:58:56
Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:47:15</i>) Válasz vote up vote down (0)
:)És ugyan mi alapján?
Sajtós vagyok.
Mindenhol ott vagyok, de semmiben se veszek részt, viszont minden - <b>személy szerint</b> nekem címzett - rendőrségi felszólításnak eleget teszek.
Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:51:41</i>) Válasz vote up vote down (0)
Elég nehezen tudok elképzelni olyan jogértelmezést, hogy egy olyan ember aktív részese tud lenni egy autós blokádnak, akinek évek óta nincs autója, és a <b>személy szerint</b> neki címzett rendőrségi felszólítást egész életében soha, egyetlen alkalommal sem tagadta meg. :D
Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>10:08:16</i>) Válasz vote up vote down (0)
Arra pedig már 2002 óta nagyon figyelek, hogy <b>személy szerint</b> hozzám címzett rendőrségi felszólításnak mindig pontosan és azonnal eleget tegyek. Ez alól soha nem volt egyetlen kivétel sem.
Szerző: snecigeci
"A Nyílt tér-be:
...Én <b>személy szerint</b> egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig...
By SODI
Szerző: <b>masztipartis SoDI</b>
Nekem <b>személy szerint</b> már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
:)És ugyan mi alapján?
Sajtós vagyok.
Mindenhol ott vagyok, de semmiben se veszek részt, viszont minden - <b>személy szerint</b> nekem címzett - rendőrségi felszólításnak eleget teszek.
Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:51:41</i>) Válasz vote up vote down (0)
Elég nehezen tudok elképzelni olyan jogértelmezést, hogy egy olyan ember aktív részese tud lenni egy autós blokádnak, akinek évek óta nincs autója, és a <b>személy szerint</b> neki címzett rendőrségi felszólítást egész életében soha, egyetlen alkalommal sem tagadta meg. :D
Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>10:08:16</i>) Válasz vote up vote down (0)
Arra pedig már 2002 óta nagyon figyelek, hogy <b>személy szerint</b> hozzám címzett rendőrségi felszólításnak mindig pontosan és azonnal eleget tegyek. Ez alól soha nem volt egyetlen kivétel sem.
Szerző: snecigeci
"A Nyílt tér-be:
...Én <b>személy szerint</b> egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig...
By SODI
Szerző: <b>masztipartis SoDI</b>
Nekem <b>személy szerint</b> már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Feb 08, 2013 12:58:56
Csak egy olvasó
Feb 08, 2013 13:01:44
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Takács Rózsa 540 euróval szállt be az egyébként kiváló Emgoldex MLM rendszerbe, azonban a szponzora ellen már a rendőrség is nyomoz, amiért a jelek szerint nem járt el teljesen tisztességesen. Szerda este beszélgettem erről az áldozattal.
kurvára meg vagyok lepve :DDD</div>
Ti is baromira irigylitek sneci ismerőseinek ilyen MLM-es kalandjait, mint én? Szerencsére a nyemzety kjónikása mindig ott van, ahol <s>ételt adnak neki ingyen</s> kamerázni kell ezeket az érdekes dolgokat!
* paródiarovat
kurvára meg vagyok lepve :DDD</div>
Ti is baromira irigylitek sneci ismerőseinek ilyen MLM-es kalandjait, mint én? Szerencsére a nyemzety kjónikása mindig ott van, ahol <s>ételt adnak neki ingyen</s> kamerázni kell ezeket az érdekes dolgokat!
* paródiarovat
Feb 08, 2013 13:01:44
sodika
Feb 08, 2013 13:02:51
<div class="quote"><div class="author">-</div>lakokocsiban lakik, jol latom?:-)</div>
Annál azért egy fokkal jobb helyen, de a főbérlője őt is megpróbálja kirakni, most lesz a tárgyalás. (Annyi esze Rózsának is volt, hogy rendőrökkel zavartassa el a tulajt, amikor másfél hónapja önhatalmúlag ment oda zavarogni.) Majd lehet, hogy összehozom Rózsát a Törpapával, ő ki tudja okosítani arról, miként obstruálható egy ilyen eljárás. :D
Annál azért egy fokkal jobb helyen, de a főbérlője őt is megpróbálja kirakni, most lesz a tárgyalás. (Annyi esze Rózsának is volt, hogy rendőrökkel zavartassa el a tulajt, amikor másfél hónapja önhatalmúlag ment oda zavarogni.) Majd lehet, hogy összehozom Rózsát a Törpapával, ő ki tudja okosítani arról, miként obstruálható egy ilyen eljárás. :D
Feb 08, 2013 13:02:51
Mem diplómás Tról
Feb 08, 2013 13:03:38
Le leblezem Sóditt hógy zsiddó! Ít eggy zsiddóazónósító kézi kőnyv eből ídézekk:
<a href="http://www.spirts.atw.hu/Hogyan_ismerjunk_fel_es_azonositsunk_egy_zsidot_1-2.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.spirts.atw.hu/Hogyan_ismerjunk_fel_es_azonositsunk_egy_zsidot_1-2.pdf</a>
"Sok zsidó arca nagyon hosszú, keskeny, és gyakran a homlok szokatlanul magas."
"A legtöbb zsidó elég "furcsán" néz ki, vagyis aránytalan valamilyen módon."
"Sokuk hajlamos kitátani a száját és hüllőmódra mutogatni a nyelvét, még beszéd közben is."
Sódináll: <a href="http://forum.sodika.org/uploads/3fd8299040b6a72dcb73c61525a9f79d.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/uploads/3fd8299040b6a72dcb73c61525a9f79d.jpg</a>
"A zsidó szemnek több fajtája létezik: a gyíkszerű ázsiai szemek, a dülledt szemek, az álmos és néha dülledő szemek, valamint a szomorú szemek."
Sódijé a szómórú zsiddó szemm.
"A zsidó bőrszín gyakran halvány, sokuknak sápadt, hullaszerű megjelenése van."
"A zsidó gyerekek gyakran sárgásak, törékenyek és beteges kinézetűek."
Hónann enyi hasólóságg Sódi? Csak mem eggy memzett veszejttő libberálís zsiddó vaggy?
<a href="http://www.spirts.atw.hu/Hogyan_ismerjunk_fel_es_azonositsunk_egy_zsidot_1-2.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.spirts.atw.hu/Hogyan_ismerjunk_fel_es_azonositsunk_egy_zsidot_1-2.pdf</a>
"Sok zsidó arca nagyon hosszú, keskeny, és gyakran a homlok szokatlanul magas."
"A legtöbb zsidó elég "furcsán" néz ki, vagyis aránytalan valamilyen módon."
"Sokuk hajlamos kitátani a száját és hüllőmódra mutogatni a nyelvét, még beszéd közben is."
Sódináll: <a href="http://forum.sodika.org/uploads/3fd8299040b6a72dcb73c61525a9f79d.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/uploads/3fd8299040b6a72dcb73c61525a9f79d.jpg</a>
"A zsidó szemnek több fajtája létezik: a gyíkszerű ázsiai szemek, a dülledt szemek, az álmos és néha dülledő szemek, valamint a szomorú szemek."
Sódijé a szómórú zsiddó szemm.
"A zsidó bőrszín gyakran halvány, sokuknak sápadt, hullaszerű megjelenése van."
"A zsidó gyerekek gyakran sárgásak, törékenyek és beteges kinézetűek."
Hónann enyi hasólóságg Sódi? Csak mem eggy memzett veszejttő libberálís zsiddó vaggy?
Feb 08, 2013 13:03:38
tigris
Feb 08, 2013 13:03:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>lakokocsiban lakik, jol latom?:-)</div>
Annál azért egy fokkal jobb helyen, de a főbérlője őt is megpróbálja kirakni, most lesz a tárgyalás. (Annyi esze Rózsának is volt, hogy rendőrökkel zavartassa el a tulajt, amikor másfél hónapja önhatalmúlag ment oda zavarogni.) Majd lehet, hogy összehozom Rózsát a Törpapával, ő ki tudja okosítani arról, miként obstruálható egy ilyen eljárás. :D</div>
az a szemét tulaj kérte a lakbért?
Annál azért egy fokkal jobb helyen, de a főbérlője őt is megpróbálja kirakni, most lesz a tárgyalás. (Annyi esze Rózsának is volt, hogy rendőrökkel zavartassa el a tulajt, amikor másfél hónapja önhatalmúlag ment oda zavarogni.) Majd lehet, hogy összehozom Rózsát a Törpapával, ő ki tudja okosítani arról, miként obstruálható egy ilyen eljárás. :D</div>
az a szemét tulaj kérte a lakbért?
Feb 08, 2013 13:03:53
-
Feb 08, 2013 13:06:41
<div class="quote"><div class="author">Személy szerint</div>Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:47:15</i>) Válasz vote up vote down (0):)És ugyan mi alapján?Sajtós vagyok.Mindenhol ott vagyok, de semmiben se veszek részt, viszont minden - <b>személy szerint</b> nekem címzett - rendőrségi felszólításnak eleget teszek.Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:51:41</i>) Válasz vote up vote down (0)Elég nehezen tudok elképzelni olyan jogértelmezést, hogy egy olyan ember aktív részese tud lenni egy autós blokádnak, akinek évek óta nincs autója, és a <b>személy szerint</b> neki címzett rendőrségi felszólítást egész életében soha, egyetlen alkalommal sem tagadta meg. :DSzerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>10:08:16</i>) Válasz vote up vote down (0)Arra pedig már 2002 óta nagyon figyelek, hogy <b>személy szerint</b> hozzám címzett rendőrségi felszólításnak mindig pontosan és azonnal eleget tegyek. Ez alól soha nem volt egyetlen kivétel sem.Szerző: snecigeci "A Nyílt tér-be:...Én <b>személy szerint</b> egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig... By SODISzerző: <b>masztipartis SoDI</b>Nekem <b>személy szerint</b> már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...</div>
bingo
bingo
Feb 08, 2013 13:06:41
sodika
Feb 08, 2013 13:06:42
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>
Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.
Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.
Feb 08, 2013 13:06:42
sodika
Feb 08, 2013 13:06:54
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 13:06:54
-
Feb 08, 2013 13:07:02
<div class="author">tigris</div>az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.</div>Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.
<div class="author">tigris</div>az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.</div>Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.
Feb 08, 2013 13:07:02
Kóser Szalonna
Feb 08, 2013 13:08:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló, csá.</div>
Eddig 5-nél tartasz ma, szép teljesítmény, ratyizsidó.
Eddig 5-nél tartasz ma, szép teljesítmény, ratyizsidó.
Feb 08, 2013 13:08:22
-
Feb 08, 2013 13:09:00
szemetek ezek a tulajok, mindenfele retardtol kepesek kerni a berbeadott ingatlan beret. rohadjanak meg az ilyenek, ezek nem hazaffyak.
Feb 08, 2013 13:09:00
tigris
Feb 08, 2013 13:09:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>
Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.</div>
kérte a pénzét mi ? a mocsadék! nem értette meg, hogy a rószának most be kell szállnia a nagy MLM bizniszbe? micsoda egy szemét! még jó hogy az illegális lakásfoglaló roosza ott maradhatott.
Ja, hogy konkrétan mit kifogásolt a tulaj, olyan részletekbe nem mentünk bele.</div>
kérte a pénzét mi ? a mocsadék! nem értette meg, hogy a rószának most be kell szállnia a nagy MLM bizniszbe? micsoda egy szemét! még jó hogy az illegális lakásfoglaló roosza ott maradhatott.
Feb 08, 2013 13:09:58
Rejsz felügyelő
Feb 08, 2013 13:10:14
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Személy szerint</div>Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:47:15</i>) Válasz vote up vote down (0):)És ugyan mi alapján?Sajtós vagyok.Mindenhol ott vagyok, de semmiben se veszek részt, viszont minden - <b>személy szerint</b> nekem címzett - rendőrségi felszólításnak eleget teszek.Szerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>09:51:41</i>) Válasz vote up vote down (0)Elég nehezen tudok elképzelni olyan jogértelmezést, hogy egy olyan ember aktív részese tud lenni egy autós blokádnak, akinek évek óta nincs autója, és a <b>személy szerint</b> neki címzett rendőrségi felszólítást egész életében soha, egyetlen alkalommal sem tagadta meg. :DSzerző: sodika (Feb 08, 2013 <i>10:08:16</i>) Válasz vote up vote down (0)Arra pedig már 2002 óta nagyon figyelek, hogy <b>személy szerint</b> hozzám címzett rendőrségi felszólításnak mindig pontosan és azonnal eleget tegyek. Ez alól soha nem volt egyetlen kivétel sem.Szerző: snecigeci "A Nyílt tér-be:...Én <b>személy szerint</b> egészen más miatt csalódtam a programban. Szívemben mély izgalommal lövöldöztem végig... By SODISzerző: <b>masztipartis SoDI</b>Nekem <b>személy szerint</b> már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...</div>
bingo</div>
A múltkor Antiangeltől is találtam egy indexfórum-hszt ami így kezdődik, el is viccelődtem vele csak túl sűrű volt aznap a kontent és elsiklottatok felette :)
bingo</div>
A múltkor Antiangeltől is találtam egy indexfórum-hszt ami így kezdődik, el is viccelődtem vele csak túl sűrű volt aznap a kontent és elsiklottatok felette :)
Feb 08, 2013 13:10:14
-
Feb 08, 2013 13:10:29
sodi, egyet megigerhetek, bar egyutterzek minden hajlektalannal, aki onhibajan kivul kerult az utcara, de ha teged meglatlak csovezni, igerem ott azonnal beledrugok es le is hugyozlak.
Feb 08, 2013 13:10:29
Brian
Feb 08, 2013 13:12:04
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>lakokocsiban lakik, jol latom?:-)</div>
az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>
a keci , biztos zsido
az a szemét tulaj kérte a lakbért?</div>
a keci , biztos zsido
Feb 08, 2013 13:12:04
grafikus007
Feb 08, 2013 13:12:33
szerintem Bécigányék a blokáddal a Jobbiknak akarnak pár százalékot szerezni. Ha meglátják az emberek, hogy egy cigány (Bécigány) és egy zsidó (sodi) elállja az utat és akadályozzák a magyarok békés hazatérését, akkor a Jobbik népszerűsége biztos növekszik pár százalékkal
Feb 08, 2013 13:12:33
tigris
Feb 08, 2013 13:12:34
remélem a rósza is ott lesz a blokádnál, odamegyek hozzá és felkérdezem, hogy hogy is van ez az illegális lakásfoglalás
Feb 08, 2013 13:12:34
sodika
Feb 08, 2013 13:14:52
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem értette meg, hogy a rószának most be kell szállnia a nagy MLM bizniszbe?</div>
A tulaj nagyon jól fog járni, amikor Rózsa a FREN rendszerben (Future Real Estate Network) végre pozícióba kerül. Váratlanul ott is akadt egy apró fennakadás, és ez konfliktust hozott Rózsa életébe (például kénytelen volt rendőrt hívni az erőszakos, zárfeszegető tulajra) de hát ilyen az üzlet.
A tulaj nagyon jól fog járni, amikor Rózsa a FREN rendszerben (Future Real Estate Network) végre pozícióba kerül. Váratlanul ott is akadt egy apró fennakadás, és ez konfliktust hozott Rózsa életébe (például kénytelen volt rendőrt hívni az erőszakos, zárfeszegető tulajra) de hát ilyen az üzlet.
Feb 08, 2013 13:14:52
sodika
Feb 08, 2013 13:15:31
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 13:15:31
Rejsz felügyelő
Feb 08, 2013 13:15:53
Ehun van ni az ominózus komment:
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>Jobboldali Becsület válasz | megnéz | könyvjelző 2003.08.02 18:41:36 © (710)
Hello mindenkinek.
<b>Személy szerint</b><s>már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra</s> megdöbbenéssel állok az előtt, hogy valami csökkent értelmű medvebocs a polgári-kör-hu szerkesztőségében képes volt komolyan venni az általam készített videót. Azt hiszem, mostantól minden téfám mellé háznyi öles betükkel ki fogom írni:
EZ CSAK EGY PARÓDIA!
EZ AZT JELENTI, HOGY NEM KOMOLY!
CSAK EGY VICC! EGY POÉN! HUMOR!
ÉRTED?!
Már csak a gyengébb felfogású látogatók részére is.
Ezzel kapcsolatban már el is küldtem nekik egy nyilatkozatot:
T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnék tisztázni. Önök egy viccnek szánt weblapom kapcsán tették közzé az alábbi cikket:
<a href="http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079" rel="nofollow" target="_blank">http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079</a>
Egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy akad akár egyetlen olyan ember is az országban, akinek nem egyértelmű a rövid rajzfilm erősen ironikus jellege, így feleslegesnek tartottam jelezni a lapon, hogy mindez csupán a nemrégiben megalakult meleg polgári kör elleni tiltakozás egyéni eszköze. Nem számoltam azzal, hogy egy olyan országban élünk, ahol még a mobil tarifacsomag-gép feltalálóját bemutató tévé-reklámban is szükséges kiírni, hogy "ez csak egy megrendezett jelenet", mert különben rengeteg ember jelenik meg a társaságnál hasonló agyament szerkezetekkel. Mindezt kizárólag azért, mert jóhiszeműen - főleg a jobboldalról - eleve feltételeztem annyi tiszta gondolkodást, hogy az animációmat senki se veszi komolyan.
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az weblapon lévő film elején elhangzott mondatok szinte szóról szóra a magukat Színes Magyarország Polgári körnek nevező provokátorok nyilatkozatából származnak. Éppen ezért helyeztem el az oldal reklámját azokon a fórumokon, ahol róluk volt szó. A "fasizmus a tolerancia nélküli állapot szinonimája" szlogen pedig a liberális alapú "politikai korrektség" kifigurázása akart lenni. Úgy gondoltam, hogy ez a mondat annyira groteszk, és annyira szélsőségbe hajló, hogy minden szemlélő számára világosan látszik, hogy csupán az SZDSZ-közeli retorika görbe tükre. Nem feltételeztem, hogy az Interneten, ahol naponta több tucat hasonló, a politikai élet egy-egy mozzanatát ironikusan bemutató alkotás lát napvilágot; bármilyen botrány alakulhat ki emiatt.
Nemzeti érzelmű, és elkötelezetten jobboldali emberként szeretnék ezúton is bocsánatot kérni azoktól, akiknek az érzéseit esetleg megbántottam volna, azonban nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a rövid videómmal csupán egy mentális betegségre épülő polgári kör gondolatának a képtelenségét szerettem volna szándékosan túlzó eszközökkel demonstrálni.
Üdvözlettel:
Kiss Endre
HAJRA MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
<a href="http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=31550851&t=9097411" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=31550851&t=9097411</a></div>
<div class="quote"><div class="author">Rejsz felügyelő</div>Jobboldali Becsület válasz | megnéz | könyvjelző 2003.08.02 18:41:36 © (710)
Hello mindenkinek.
<b>Személy szerint</b><s>már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra</s> megdöbbenéssel állok az előtt, hogy valami csökkent értelmű medvebocs a polgári-kör-hu szerkesztőségében képes volt komolyan venni az általam készített videót. Azt hiszem, mostantól minden téfám mellé háznyi öles betükkel ki fogom írni:
EZ CSAK EGY PARÓDIA!
EZ AZT JELENTI, HOGY NEM KOMOLY!
CSAK EGY VICC! EGY POÉN! HUMOR!
ÉRTED?!
Már csak a gyengébb felfogású látogatók részére is.
Ezzel kapcsolatban már el is küldtem nekik egy nyilatkozatot:
T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnék tisztázni. Önök egy viccnek szánt weblapom kapcsán tették közzé az alábbi cikket:
<a href="http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079" rel="nofollow" target="_blank">http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079</a>
Egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy akad akár egyetlen olyan ember is az országban, akinek nem egyértelmű a rövid rajzfilm erősen ironikus jellege, így feleslegesnek tartottam jelezni a lapon, hogy mindez csupán a nemrégiben megalakult meleg polgári kör elleni tiltakozás egyéni eszköze. Nem számoltam azzal, hogy egy olyan országban élünk, ahol még a mobil tarifacsomag-gép feltalálóját bemutató tévé-reklámban is szükséges kiírni, hogy "ez csak egy megrendezett jelenet", mert különben rengeteg ember jelenik meg a társaságnál hasonló agyament szerkezetekkel. Mindezt kizárólag azért, mert jóhiszeműen - főleg a jobboldalról - eleve feltételeztem annyi tiszta gondolkodást, hogy az animációmat senki se veszi komolyan.
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az weblapon lévő film elején elhangzott mondatok szinte szóról szóra a magukat Színes Magyarország Polgári körnek nevező provokátorok nyilatkozatából származnak. Éppen ezért helyeztem el az oldal reklámját azokon a fórumokon, ahol róluk volt szó. A "fasizmus a tolerancia nélküli állapot szinonimája" szlogen pedig a liberális alapú "politikai korrektség" kifigurázása akart lenni. Úgy gondoltam, hogy ez a mondat annyira groteszk, és annyira szélsőségbe hajló, hogy minden szemlélő számára világosan látszik, hogy csupán az SZDSZ-közeli retorika görbe tükre. Nem feltételeztem, hogy az Interneten, ahol naponta több tucat hasonló, a politikai élet egy-egy mozzanatát ironikusan bemutató alkotás lát napvilágot; bármilyen botrány alakulhat ki emiatt.
Nemzeti érzelmű, és elkötelezetten jobboldali emberként szeretnék ezúton is bocsánatot kérni azoktól, akiknek az érzéseit esetleg megbántottam volna, azonban nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a rövid videómmal csupán egy mentális betegségre épülő polgári kör gondolatának a képtelenségét szerettem volna szándékosan túlzó eszközökkel demonstrálni.
Üdvözlettel:
Kiss Endre
HAJRA MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
<a href="http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=31550851&t=9097411" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=31550851&t=9097411</a></div>
Feb 08, 2013 13:15:53
-
Feb 08, 2013 13:18:39
a forgatokonyv a kovetkezo lesz:
- a rendorok megkerdezik, hogy ki a tuntetes szervezoje
- ki az aki a kocsikat oda allittatta
- becigany horogve vallalja, hogy o
- felreviszik adategyeztetesre, kozben a 3 db (HAROM) auto tulajdonosaval kozlik, vagy azonnal felreallnak, vagy jon a lopos auto
- ezek beszarnak es elallnak az utbol
- sodi ul az egyik kocsiban es kiabalja: kujva avo kujva avo, de senki nem hallja
- a " tuntetesnek" vege
- illetve nincs vege, mert lokdosodes kezdodik es egy kef nevu kocsog sirva rohan az egyik rendorhoz, hogy megvertyek,megvertyek
- a rendorok megkerdezik, hogy ki a tuntetes szervezoje
- ki az aki a kocsikat oda allittatta
- becigany horogve vallalja, hogy o
- felreviszik adategyeztetesre, kozben a 3 db (HAROM) auto tulajdonosaval kozlik, vagy azonnal felreallnak, vagy jon a lopos auto
- ezek beszarnak es elallnak az utbol
- sodi ul az egyik kocsiban es kiabalja: kujva avo kujva avo, de senki nem hallja
- a " tuntetesnek" vege
- illetve nincs vege, mert lokdosodes kezdodik es egy kef nevu kocsog sirva rohan az egyik rendorhoz, hogy megvertyek,megvertyek
Feb 08, 2013 13:18:39
seymour schwartz
Feb 08, 2013 13:19:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem értette meg, hogy a rószának most be kell szállnia a nagy MLM bizniszbe?</div>
A tulaj nagyon jól fog járni, amikor Rózsa a FREN rendszerben (Future Real Estate Network) végre pozícióba kerül. Váratlanul ott is akadt egy apró fennakadás, és ez konfliktust hozott Rózsa életébe (például kénytelen volt rendőrt hívni az erőszakos, zárfeszegető tulajra) de hát ilyen az üzlet.</div>
Ez a FREN ez megint egy faszerdő?
A tulaj nagyon jól fog járni, amikor Rózsa a FREN rendszerben (Future Real Estate Network) végre pozícióba kerül. Váratlanul ott is akadt egy apró fennakadás, és ez konfliktust hozott Rózsa életébe (például kénytelen volt rendőrt hívni az erőszakos, zárfeszegető tulajra) de hát ilyen az üzlet.</div>
Ez a FREN ez megint egy faszerdő?
Feb 08, 2013 13:19:14
tigris
Feb 08, 2013 13:19:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem értette meg, hogy a rószának most be kell szállnia a nagy MLM bizniszbe?</div>
dehát miért érne el pozíciót ??? ez egy piarmisjáték te hülye, amiben megint lehúzták a félhülye vén kurvát. igaza van a tulajnak, joga van a saját lakásához. nevetséges, hogy egy ilyen ingyenélő lakásfoglaló szikkadt kurva szórakozik egy becsületes magyar emberrel. hát mégis mi a kurva anyátokat képzeltek magatokról?
dehát miért érne el pozíciót ??? ez egy piarmisjáték te hülye, amiben megint lehúzták a félhülye vén kurvát. igaza van a tulajnak, joga van a saját lakásához. nevetséges, hogy egy ilyen ingyenélő lakásfoglaló szikkadt kurva szórakozik egy becsületes magyar emberrel. hát mégis mi a kurva anyátokat képzeltek magatokról?
Feb 08, 2013 13:19:43
sodika
Feb 08, 2013 13:21:58
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 13:21:58
grafikus007
Feb 08, 2013 13:22:09
sodi, ha minden héten csináltátok egy ilyen blokádot, egyik héten mszps, másik héten fideszes zászlót lengetve közben, akkor 2014-ben a jobbik biztosan 2/3-al győz
Feb 08, 2013 13:22:09
seymour schwartz
Feb 08, 2013 13:24:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erről a FREN-ről egy hete írt az Index is.
A libsi zsidók lefikázták, de attól még lehet jó.
<a href="http://index.hu/gazdasag/2013/01/31/hitelcsapda/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/gazdasag/2013/01/31/hitelcsapda/</a></div>
Igen Zsodrák, minden, amit a libcsi zsidók fikáznak, az csak jó lehet, szóval szállj be be lehetőleg minél több ilyen MLM-es szarba, hadd húzzanak le még jobban, mert még nincs elég adósságod!
<a href="http://index.hu/gazdasag/2013/01/31/hitelcsapda/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/gazdasag/2013/01/31/hitelcsapda/</a></div>
Igen Zsodrák, minden, amit a libcsi zsidók fikáznak, az csak jó lehet, szóval szállj be be lehetőleg minél több ilyen MLM-es szarba, hadd húzzanak le még jobban, mert még nincs elég adósságod!
Feb 08, 2013 13:24:45
Brian
Feb 08, 2013 13:25:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erről a FREN-ről egy hete írt az Index is.
orarol-orara meg tudsz lepni azzal, hogy mennyire foldbuta vagy.
orarol-orara meg tudsz lepni azzal, hogy mennyire foldbuta vagy.
Feb 08, 2013 13:25:50
tigris
Feb 08, 2013 13:26:53
hát nem lefikázták te buta állat! ez egy piramisjáték, egy kis csalással megfűszerezve. szerinted normális ember hogy hiheti azt, hogy palotába fog költözni húsz forintból??? olyan buták vagytok, hogy az nem igaz, ostoba idióták, megérdemeltek mindent, aztán állhattok megint ostoba fejjel nézve, ahogy megint átbasztak titeket. mi meg röhögünk.
hát nem lefikázták te buta állat! ez egy piramisjáték, egy kis csalással megfűszerezve. szerinted normális ember hogy hiheti azt, hogy palotába fog költözni húsz forintból??? olyan buták vagytok, hogy az nem igaz, ostoba idióták, megérdemeltek mindent, aztán állhattok megint ostoba fejjel nézve, ahogy megint átbasztak titeket. mi meg röhögünk.
Feb 08, 2013 13:26:53
Csendes többség
Feb 08, 2013 13:27:55
éljen a félmillió félév közgáz, sok hatása volt rád, ha egy piramisjátéknak is bedőlsz.
éljen a félmillió félév közgáz, sok hatása volt rád, ha egy piramisjátéknak is bedőlsz.
Feb 08, 2013 13:27:55
Csendes többség
Feb 08, 2013 13:28:57
és honnan tudod, hogy ezt a piramisjátékot nem a libsi zsidók csinálják, hogy kifosszák a magyar embereket?
és honnan tudod, hogy ezt a piramisjátékot nem a libsi zsidók csinálják, hogy kifosszák a magyar embereket?
Feb 08, 2013 13:28:57
broni
Feb 08, 2013 13:31:10
végre eljött az én időm, nemsokára kitőr a román-magyar háború a székely zászló miatt,, és a román győzelem után én leszek a román statáriális bíróság vezetője a magyar uralom alól felszabadított területeken, egész a tiszáig!!!
Feb 08, 2013 13:31:10
sodika
Feb 08, 2013 13:31:41
<div class="quote"><div class="author">Csendes többség</div>éljen a félmillió félév közgáz, sok hatása volt rád, ha egy piramisjátéknak is bedőlsz.</div>
Nem, én egyelőre még nem látom teljesen a rendszer logikáját. :)
Na meló, csá.
Nem, én egyelőre még nem látom teljesen a rendszer logikáját. :)
Na meló, csá.
Feb 08, 2013 13:31:41
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™