Szerző:
találós kérdés
Feb 11, 2013 21:18:17
Válasz
(2)
Sodika tudod miért foglak Felesnek hívni?
Feb 11, 2013 21:18:17
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 21:18:24
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre csupa kisegítő szakra járt. Levelezős Bsc? Az én koromban az ilyet nem is hívhatták egyetemi képzésnek.
És akkor még jogász képzésről álmodozott. Beszarás.</div>
Jogon az első félévben kihullott volna. Amikor a kezébe vette volna a római jog könyvet, sírva rohant volna a campus wcjébe recskázni, és halál idegesen hívta volna utána anyját, hogy írassa be valami nyíregyházi tanárképzőbe.</div>
Szerintem fel se tudta volna emelni a Római Jog jegyzetet a fájós hátával.
Meg azt is nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán felvették volna, különösen az ÁJK-ra. Ha matekból kell felvételezni, akkor talán nem olyan nagy hátrány a diszlexia. Ha magyarból, akkor igen.
Jogon az első félévben kihullott volna. Amikor a kezébe vette volna a római jog könyvet, sírva rohant volna a campus wcjébe recskázni, és halál idegesen hívta volna utána anyját, hogy írassa be valami nyíregyházi tanárképzőbe.</div>
Szerintem fel se tudta volna emelni a Római Jog jegyzetet a fájós hátával.
Meg azt is nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán felvették volna, különösen az ÁJK-ra. Ha matekból kell felvételezni, akkor talán nem olyan nagy hátrány a diszlexia. Ha magyarból, akkor igen.
Feb 11, 2013 21:18:24
Brian
Feb 11, 2013 21:19:16
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>ez a nev nelkul atkozodo valaki ez sodi valami rokona, aki fel, hogy lebukik? valassz mar magadnak egy nevet, teso.</div>
Én tudom, ki ő. Sodi másik énje, Kiss Endre Farkas.
Csak így képes elviselni a másik énjét, hogy rendszeresen hergeli, egyébként halálba recskázná sodi a közös gazdatestet.</div>
ja, molnaref is valami ilyesmit mondott, marpedig o zseni
Én tudom, ki ő. Sodi másik énje, Kiss Endre Farkas.
Csak így képes elviselni a másik énjét, hogy rendszeresen hergeli, egyébként halálba recskázná sodi a közös gazdatestet.</div>
ja, molnaref is valami ilyesmit mondott, marpedig o zseni
Feb 11, 2013 21:19:16
segítség
Feb 11, 2013 21:21:51
a) mert félig zsidó félig pedig buzi vagy
b) mert felesleges vagy
c) mert félszakot végeztél az Eltén
d) mert a feleselésed miatt Fórizs belefogja nyomni az arcodat a gecidbe
e) mert intelligenciád és fizikai állóképességet egy átlagos ember szintjének felét se éri el
Melyik a helyes válasz?
b) mert felesleges vagy
e) mert intelligenciád és fizikai állóképességet egy átlagos ember szintjének felét se éri el
Melyik a helyes válasz?
Feb 11, 2013 21:21:51
találós kérdés
Feb 11, 2013 21:22:34
<div class="quote"><div class="author">segítség</div>a) mert félig zsidó félig pedig buzi vagy
b) mert felesleges vagy
Melyik a helyes válasz?</div>
Miért vagy feles?
b) mert felesleges vagy
Melyik a helyes válasz?</div>
Miért vagy feles?
Feb 11, 2013 21:22:34
sodika
Feb 11, 2013 21:23:42
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azon kívül, hogy az érvénytelen sajtóigazolványodat be fogják vonni.</div>
És mégis hogyan lehetnek képesek bevonni olyasvalamit, amelyet bármelyik bejegyzett médiavállalkozás szabadon állíthat ki kötött forma nélkül bárkinek? :)
És mégis hogyan lehetnek képesek bevonni olyasvalamit, amelyet bármelyik bejegyzett médiavállalkozás szabadon állíthat ki kötött forma nélkül bárkinek? :)
Feb 11, 2013 21:23:42
a pátyi ratyi
Feb 11, 2013 21:23:56
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre csupa kisegítő szakra járt. Levelezős Bsc? Az én koromban az ilyet nem is hívhatták egyetemi képzésnek.
azt rohadtul megnézném, ahogy sneci római jogból hetyetyézik Hamzánál vagy Földinél, ezért akár fizetnék is, akkora oltást kapna, amihez képest az itteniek kismiskák. de persze őt ismerve nem jutott volna túl a beugrón.
azt rohadtul megnézném, ahogy sneci római jogból hetyetyézik Hamzánál vagy Földinél, ezért akár fizetnék is, akkora oltást kapna, amihez képest az itteniek kismiskák. de persze őt ismerve nem jutott volna túl a beugrón.
Feb 11, 2013 21:23:56
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:24:06
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló, csá.</div>
haragszol, mert lelepleztem, hogy csak FÉL szakod volt az eltén? most már a trollok is tudják, hogy a matekot az első év végén leadtad.
:DDDDD
vége az arcoskodásnak, öcsi.</div>
szerintem nem stimmelnek az infóid, valami bizonyítékod van esetleg? egyrészt azért mondom ezt, mert emlékszem, hogy 2008-ban még aktívnak mutatta a matekot sodinál az ETR. másrészt ezért:
<a href="http://soditanul.freeblog.hu/archives/2008/09/17/Megint_uj_orarend/" rel="nofollow" target="_blank">http://soditanul.freeblog.hu/archives/2008/09/17/Megint_uj_orarend/</a>
ebben az a szép, hogy sodika állítása szerint ha jól emlékszem 2003-ban ment végülis etyetemre, az órarendben pedig első féléves algebra és analízis tárgyak szerepelnek. <b>A bibi az, hogy ez a kilencedik féléve volt hunchbacknek.</b> A linkeltet követő posztban meg látszik, hogy milyen szintű 'matek' zh-t kellett írnia kilencedik félévben (rofl középiskolai matekfakt kb), amire kurva büszke volt hogy hétből öt feladatot meg is tudott csinálni.
azt mondanom sem kell, hogy a szigorlatokhoz kb 4-6 félévnyi algebra/analízis kell. hogy is volt a mese, púp, hogy olyan faszán teljesítetted az első féléves tárgyakat?
haragszol, mert lelepleztem, hogy csak FÉL szakod volt az eltén? most már a trollok is tudják, hogy a matekot az első év végén leadtad.
szerintem nem stimmelnek az infóid, valami bizonyítékod van esetleg? egyrészt azért mondom ezt, mert emlékszem, hogy 2008-ban még aktívnak mutatta a matekot sodinál az ETR. másrészt ezért:
<a href="http://soditanul.freeblog.hu/archives/2008/09/17/Megint_uj_orarend/" rel="nofollow" target="_blank">http://soditanul.freeblog.hu/archives/2008/09/17/Megint_uj_orarend/</a>
ebben az a szép, hogy sodika állítása szerint ha jól emlékszem 2003-ban ment végülis etyetemre, az órarendben pedig első féléves algebra és analízis tárgyak szerepelnek. <b>A bibi az, hogy ez a kilencedik féléve volt hunchbacknek.</b> A linkeltet követő posztban meg látszik, hogy milyen szintű 'matek' zh-t kellett írnia kilencedik félévben (rofl középiskolai matekfakt kb), amire kurva büszke volt hogy hétből öt feladatot meg is tudott csinálni.
azt mondanom sem kell, hogy a szigorlatokhoz kb 4-6 félévnyi algebra/analízis kell. hogy is volt a mese, púp, hogy olyan faszán teljesítetted az első féléves tárgyakat?
Feb 11, 2013 21:24:06
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:25:19
ne járassuk már le a tudományt mindenféle alaptalan információkkal és névtelen gyalázkodással Hahó!
a tanszék hírnevén nem eshet csorba.
a tanszék hírnevén nem eshet csorba.
Feb 11, 2013 21:25:19
informátor
Feb 11, 2013 21:25:48
@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.
de leadta a matek szakot ez 100%
de leadta a matek szakot ez 100%
Feb 11, 2013 21:25:48
sodika
Feb 11, 2013 21:26:46
Egyrészt ez nem első féléves analízis volt, hanem a Bsc-s analízis, ami teljesen más tematika szerint ment, mint az osztatlan egyetemi változat, ergo sajnos nem volt neki megfeleltethető, hiába végeztem el korábban.
Másrészt az algebra I. a korábbi algebra és számelmélet 2-nek felelt meg.
Másrészt az algebra I. a korábbi algebra és számelmélet 2-nek felelt meg.
Feb 11, 2013 21:26:46
Béla
Feb 11, 2013 21:27:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azon kívül, hogy az érvénytelen sajtóigazolványodat be fogják vonni.</div>
És mégis hogyan lehetnek képesek bevonni olyasvalamit, amelyet bármelyik bejegyzett médiavállalkozás szabadon állíthat ki kötött forma nélkül bárkinek? :)</div>
Mert aggódó állampolgári bejelentést kaptak arról, hogy egy több folyó büntetőügyben is érintett vádlott egy fiktív médiatermék sajtóigazolványa mögé bújva fogja megkísérelni elkerülni az előállítást, és az elszállítást. Emellett több bizonyítékot is kaptak arra nézve, hogy te aktívan részt fogsz venni a tüntetésen, nem mint sajtós, hanem mint tüntető.
És mégis hogyan lehetnek képesek bevonni olyasvalamit, amelyet bármelyik bejegyzett médiavállalkozás szabadon állíthat ki kötött forma nélkül bárkinek? :)</div>
Mert aggódó állampolgári bejelentést kaptak arról, hogy egy több folyó büntetőügyben is érintett vádlott egy fiktív médiatermék sajtóigazolványa mögé bújva fogja megkísérelni elkerülni az előállítást, és az elszállítást. Emellett több bizonyítékot is kaptak arra nézve, hogy te aktívan részt fogsz venni a tüntetésen, nem mint sajtós, hanem mint tüntető.
Feb 11, 2013 21:27:24
IzomTibor
Feb 11, 2013 21:27:45
Egy klasszikus kerdes: Miert hazudsz zsido?
Feb 11, 2013 21:27:45
informátor
Feb 11, 2013 21:28:30
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>ne járassuk már le a tudományt mindenféle alaptalan információkkal és névtelen gyalázkodással Hahó!
a tanszék hírnevén nem eshet csorba.</div>
elképzelhető hogy 4 félévig köszködött az algebra és analízis tárgyakkal,
számolj csak 2003-ban ment egyetemre, 2006ban jött a BSC, sodika pedig 2007-8ben csinálta meg a Bsc-s algebra 1-et.
mit csinált addig? és hogy csinálta volna meg az erre épülő tárgyakat?
számolj csak 2003-ban ment egyetemre, 2006ban jött a BSC, sodika pedig 2007-8ben csinálta meg a Bsc-s algebra 1-et.
mit csinált addig? és hogy csinálta volna meg az erre épülő tárgyakat?
Feb 11, 2013 21:28:30
grafikus007
Feb 11, 2013 21:29:06
most akkor lesz útlezárás csütörtökön vagy nem? Múlt héten még annak örültél, hogy mennyi ember nem fog hazaérni a munkában Bécigányéktól
Feb 11, 2013 21:29:06
informátor
Feb 11, 2013 21:30:11
+ miért kell vkinek 3ad évesen elsőéves BSC-s tárgyakat csinálni?
ne dőljetek be, a BSc-s algebra 1 is első éves tárgy.
ne dőljetek be, a BSc-s algebra 1 is első éves tárgy.
Feb 11, 2013 21:30:11
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:30:44
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.
de leadta a matek szakot ez 100%</div>
ha tuti biztos, akkor tuti biztos van bizonyítékod is. nos?
biztos, hogy 2008 előtt nem adta le, az meg már ötödév. ha nem hiszel nekem, itt a <b>matek</b> ZH:
<a href="http://soditanul.freeblog.hu/files/analizis/zh1/analizis_zh0.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://soditanul.freeblog.hu/files/analizis/zh1/analizis_zh0.jpg</a>
csekkeld a dátumot.
biztos, hogy 2008 előtt nem adta le, az meg már ötödév. ha nem hiszel nekem, itt a <b>matek</b> ZH:
<a href="http://soditanul.freeblog.hu/files/analizis/zh1/analizis_zh0.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://soditanul.freeblog.hu/files/analizis/zh1/analizis_zh0.jpg</a>
csekkeld a dátumot.
Feb 11, 2013 21:30:44
IzomTibor
Feb 11, 2013 21:30:49
Snecit fogjak fekvorendornek hasznalni Haho!!
Feb 11, 2013 21:30:49
informátor
Feb 11, 2013 21:32:16
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.
csekkeld a dátumot.</div>
igazság szerint leszarom hányadik évben adta le. olvass vissza.
igazság szerint leszarom hányadik évben adta le. olvass vissza.
Feb 11, 2013 21:32:16
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:33:30
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>ne járassuk már le a tudományt mindenféle alaptalan információkkal és névtelen gyalázkodással Hahó!
mit csinált addig? és hogy csinálta volna meg az erre épülő tárgyakat?</div>
sehogy és semmit. ő panaszkodott hogy az előfeltételek miatt semmit sem tud felvenni. egyszerűen nem nagyon csinált matekos tárgyakat, info-ból meg felvette a könnyebbeket, és evickélt a szarban, amíg végleg el nem nyelte.
mit csinált addig? és hogy csinálta volna meg az erre épülő tárgyakat?</div>
sehogy és semmit. ő panaszkodott hogy az előfeltételek miatt semmit sem tud felvenni. egyszerűen nem nagyon csinált matekos tárgyakat, info-ból meg felvette a könnyebbeket, és evickélt a szarban, amíg végleg el nem nyelte.
Feb 11, 2013 21:33:30
informátor
Feb 11, 2013 21:33:45
@spittshop: semmit sem számít, hogy ötöd év, mert nem tudta teljesíteni 5 év alatt az elsőéves tárgyat. majd bsc-s tárgyként sikerült abszolválnia. ezután pedig leadta a szakot.
Feb 11, 2013 21:33:45
informátor
Feb 11, 2013 21:35:17
@szittshop: mit gondolsz miért nem cáfolt még meg?
pedig azt várom, hogy sodika is megcáfoljon. majd akkor esetleg lesz bizonyíték.
Sodika leadtad a matekszakot vagy sem?
pedig azt várom, hogy sodika is megcáfoljon. majd akkor esetleg lesz bizonyíték.
Sodika leadtad a matekszakot vagy sem?
Feb 11, 2013 21:35:17
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:36:32
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.
igazság szerint leszarom hányadik évben adta le. olvass vissza.</div>
mit olvassak vissza te kamugép? :D
ezeket:
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>haragszol, mert lelepleztem, hogy csak FÉL szakod volt az eltén? most már a trollok is tudják, hogy <b>a matekot az első év végén leadtad.</b>
<div class="quote"><div class="author">informátor</div> <b>@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.</b>
</div>
kiemelések tőlem. egyik sem felel meg a valóságnak.
igazság szerint leszarom hányadik évben adta le. olvass vissza.</div>
mit olvassak vissza te kamugép? :D
ezeket:
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>haragszol, mert lelepleztem, hogy csak FÉL szakod volt az eltén? most már a trollok is tudják, hogy <b>a matekot az első év végén leadtad.</b>
<div class="quote"><div class="author">informátor</div> <b>@: az infó tuti biztos, az évfolyam nem. lehet, hogy 2,5 évesen adta le.</b>
</div>
kiemelések tőlem. egyik sem felel meg a valóságnak.
Feb 11, 2013 21:36:32
Béla
Feb 11, 2013 21:37:43
Gyerünk sneci, tudjuk, hogy itt lapítasz, bújj elő az ágyneműtartóból, és írd csak le, hogy azért adtad le a matekszakot, mert nem voltál képes első éves alaptárgyat teljesíteni éveken át!
Feb 11, 2013 21:37:43
informátor
Feb 11, 2013 21:38:04
felőlem hatod vagy heted évesen is leadhatta. nem érdekel ez a része. a lényeg, hogy leadta a matek szakot, mert belátta, hogy képtelen lesz befejezni.
Sodika válaszolj! leadtad vagy sem?
Sodika válaszolj! leadtad vagy sem?
Feb 11, 2013 21:38:04
Andy Dufresne
Feb 11, 2013 21:40:34
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>felőlem hatod vagy heted évesen is leadhatta. nem érdekel ez a része. a lényeg, hogy leadta a matek szakot, mert belátta, hogy képtelen lesz befejezni.
Sodika válaszolj! leadtad vagy sem?</div>
Es ha leadta? Nem oszt nem szoroz.
Es ha leadta? Nem oszt nem szoroz.
Feb 11, 2013 21:40:34
informátor
Feb 11, 2013 21:41:44
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>felőlem hatod vagy heted évesen is leadhatta. nem érdekel ez a része. a lényeg, hogy leadta a matek szakot, mert belátta, hogy képtelen lesz befejezni.
Es ha leadta? Nem oszt nem szoroz.</div>
valóban nem. nem is hoztam volna szóba, ha nem kezd el arcoskodni a 79 %-kal, meg a nehézségekkel (válság, stb)
egy fél szakot kellett volna befejeznie.
Es ha leadta? Nem oszt nem szoroz.</div>
valóban nem. nem is hoztam volna szóba, ha nem kezd el arcoskodni a 79 %-kal, meg a nehézségekkel (válság, stb)
egy fél szakot kellett volna befejeznie.
Feb 11, 2013 21:41:44
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:42:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyrészt ez nem első féléves analízis volt, hanem a Bsc-s analízis, ami teljesen más tematika szerint ment, mint az osztatlan egyetemi változat, ergo sajnos nem volt neki megfeleltethető, hiába végeztem el korábban.
Másrészt az algebra I. a korábbi algebra és számelmélet 2-nek felelt meg.</div>
srry sodi, ismét veled foglalkozok. kivételesen nem hazudsz. viszont: az algebra és számelmélet 2 második féléves tárgy. mi a faszt keresett az órarendedben kilencedik félévben?
másrészt, így, hogy algebra 1 helyett számelméletet kell csinálni, már nem köti a régi algebra 1 az új algebra 1-et. tehát fel tudtad venni úgy is, hogy nem csináltad meg az algebra 1-et.
ha gondolod, válaszolj az algebrás kérdésre, amit pár napja feltettem, egy csapásra eloszlat minden gyanút, és elfogadom, hogy kilencedik félévre (LOL) meglett az algebra 1-ed.
Másrészt az algebra I. a korábbi algebra és számelmélet 2-nek felelt meg.</div>
srry sodi, ismét veled foglalkozok. kivételesen nem hazudsz. viszont: az algebra és számelmélet 2 második féléves tárgy. mi a faszt keresett az órarendedben kilencedik félévben?
másrészt, így, hogy algebra 1 helyett számelméletet kell csinálni, már nem köti a régi algebra 1 az új algebra 1-et. tehát fel tudtad venni úgy is, hogy nem csináltad meg az algebra 1-et.
ha gondolod, válaszolj az algebrás kérdésre, amit pár napja feltettem, egy csapásra eloszlat minden gyanút, és elfogadom, hogy kilencedik félévre (LOL) meglett az algebra 1-ed.
Feb 11, 2013 21:42:12
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:43:42
<a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf</a>
<a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattanhelyett09.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattanhelyett09.pdf</a>
sodi, itt a régi analízis 1-nek az új analízis 1 tárgy felel meg. a régi analízis 1 első féléves tárgy. mit keresett az órarendedben a kilencedik félévben? :DDD
<a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattanhelyett09.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattanhelyett09.pdf</a>
sodi, itt a régi analízis 1-nek az új analízis 1 tárgy felel meg. a régi analízis 1 első féléves tárgy. mit keresett az órarendedben a kilencedik félévben? :DDD
Feb 11, 2013 21:43:42
sodika
Feb 11, 2013 21:48:05
Az algebra és számelmélet 1-et is teljesítettem már évekkel korábban, hiába próbálod az ellenkezőjét sugalmazni.
Másrészt a soditanul blogon nem analízis 1-ről írok, hanem analízisről. Ez a különbözeti analízis volt. Azt pedig csak korábban sikeresen letett analízis vizsgák után volt értelme felvenni, erre találták ki.
Másrészt a soditanul blogon nem analízis 1-ről írok, hanem analízisről. Ez a különbözeti analízis volt. Azt pedig csak korábban sikeresen letett analízis vizsgák után volt értelme felvenni, erre találták ki.
Feb 11, 2013 21:48:05
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:48:31
ráadásul az a ZH <b>alapszintű</b> analízis volt, kilencedik félévben, ROFL. hogy volt pofád azt hazudni a bíróságon hogy el fogod végezni ezt a szakot?
(az alapszintű óra arra van matek szakon, hogy felzárkoztassa azokat, akik valahogy bekerültek tanári matek szakra -a kevés jelentkező miatt igen alacsony volt a ponthatár-, és gyakorlatilag egy matek tagozatos gimnáziumban komolyabbak a követelmények. az első év után már nincsen nagyon alapszint tanári szakon sem)
(az alapszintű óra arra van matek szakon, hogy felzárkoztassa azokat, akik valahogy bekerültek tanári matek szakra -a kevés jelentkező miatt igen alacsony volt a ponthatár-, és gyakorlatilag egy matek tagozatos gimnáziumban komolyabbak a követelmények. az első év után már nincsen nagyon alapszint tanári szakon sem)
Feb 11, 2013 21:48:31
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 21:49:17
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf</a>
sodi, itt a régi analízis 1-nek az új analízis 1 tárgy felel meg. a régi analízis 1 első féléves tárgy. mit keresett az órarendedben a kilencedik félévben? :DDD</div>
Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?
sodi, itt a régi analízis 1-nek az új analízis 1 tárgy felel meg. a régi analízis 1 első féléves tárgy. mit keresett az órarendedben a kilencedik félévben? :DDD</div>
Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?
Feb 11, 2013 21:49:17
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:51:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az algebra és számelmélet 1-et is teljesítettem már évekkel korábban, hiába próbálod az ellenkezőjét sugalmazni.
Másrészt a soditanul blogon nem analízis 1-ről írok, hanem analízisről. Ez a különbözeti analízis volt. Azt pedig csak korábban sikeresen letett analízis vizsgák után volt értelme felvenni, erre találták ki.</div>
algebra-téma: én nem sugallok semmit, azt írom, hogy lehetséges, hogy tudtál a váltás miatt algebra 2-re menni úgy is, hogy nem csináltad meg az 1-et. az is lehetséges, hogy megcsináltad az 1-et. nagyon könnyen pontot tehetsz a kérdés végére: beidézzem megint a múlt heti feladatom? ha elvégezted, tizenöt perc alatt megoldod.
analízis: hazudsz. itt a zh:
itt az ekvivalenciatáblázat:
és itt a féléves terv régi képzésre:
<a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf</a>
ezekből világosan kiderül, hogy első éves alapszintű analízis tárgyat csináltál kilencedik félévben.
Másrészt a soditanul blogon nem analízis 1-ről írok, hanem analízisről. Ez a különbözeti analízis volt. Azt pedig csak korábban sikeresen letett analízis vizsgák után volt értelme felvenni, erre találták ki.</div>
algebra-téma: én nem sugallok semmit, azt írom, hogy lehetséges, hogy tudtál a váltás miatt algebra 2-re menni úgy is, hogy nem csináltad meg az 1-et. az is lehetséges, hogy megcsináltad az 1-et. nagyon könnyen pontot tehetsz a kérdés végére: beidézzem megint a múlt heti feladatom? ha elvégezted, tizenöt perc alatt megoldod.
analízis: hazudsz. itt a zh:
itt az ekvivalenciatáblázat:
és itt a féléves terv régi képzésre:
ezekből világosan kiderül, hogy első éves alapszintű analízis tárgyat csináltál kilencedik félévben.
Feb 11, 2013 21:51:34
sodika
Feb 11, 2013 21:52:43
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?</div>
Nem.
Az alapszint és a középszint pedig tök ugyanazt a vizsgakövetelményt jelentette, csak a középszint kicsit gyakorlósabb volt, a törzsanyaghoz nem kapcsolódó, érdekesebb feladatokkal tarkítva az órák menetét (lényegében értelmetlenül).
Nem.
Az alapszint és a középszint pedig tök ugyanazt a vizsgakövetelményt jelentette, csak a középszint kicsit gyakorlósabb volt, a törzsanyaghoz nem kapcsolódó, érdekesebb feladatokkal tarkítva az órák menetét (lényegében értelmetlenül).
Feb 11, 2013 21:52:43
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:53:25
illetve nem hazudsz, itt is lehetséges, hogy letetted az 1-et, és ez a különbözeti analízis volt. akárcsak az ellenkezője. kérsz analízises feladatot? :D
Feb 11, 2013 21:53:25
informátor
Feb 11, 2013 21:53:26
@spittshop: te sodika vagy álnévén? vagy miért adsz neki egy gumicsontot, amin rágódhat? miért adsz neki lehetőséget, h kitérjena válasz elől?
Sodika leadtad a matek szakodat vagy sem?
Sodika leadtad a matek szakodat vagy sem?
Feb 11, 2013 21:53:26
sodika
Feb 11, 2013 21:53:59
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>ezekből világosan kiderül, hogy első éves alapszintű analízis tárgyat csináltál kilencedik félévben.</div>
Különbözetit a sikeresen teljesített analízis 1 után.
Különbözetit a sikeresen teljesített analízis 1 után.
Feb 11, 2013 21:53:59
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:54:11
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><a href="http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf" rel="nofollow" target="_blank">http://www.cs.elte.hu/programs/mattan/tanter05.pdf</a>
Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?</div>
nem, ez eltés, nézd meg a zh-t.
Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?</div>
nem, ez eltés, nézd meg a zh-t.
Feb 11, 2013 21:54:11
sodika
Feb 11, 2013 21:54:41
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>itt is lehetséges, hogy letetted az 1-et, és ez a különbözeti analízis volt</div>
Nem "lehetséges". Konkrétan az volt.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Feb 11, 2013 21:54:41
informátor
Feb 11, 2013 21:55:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>itt is lehetséges, hogy letetted az 1-et, és ez a különbözeti analízis volt</div>
Na meló, csá.</div>
leadtad vagy sem?
Na meló, csá.</div>
leadtad vagy sem?
Feb 11, 2013 21:55:16
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:55:40
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>@spittshop: te sodika vagy álnévén? vagy miért adsz neki egy gumicsontot, amin rágódhat? miért adsz neki lehetőséget, h kitérjena válasz elől?
Sodika leadtad a matek szakodat vagy sem?</div>
nem tudom, te ki a faszom vagy, de gyanítom ugyanaz a balfasz, aki eddig név nélkül anyázott.
igen, sodika vagyok álnéven, mind a 6k ponttal, belülről rombolom a rendszert már egy éve. itt mindenki sodika különben is, molnárfasz megmondta Hahó!
nem tudom, te ki a faszom vagy, de gyanítom ugyanaz a balfasz, aki eddig név nélkül anyázott.
igen, sodika vagyok álnéven, mind a 6k ponttal, belülről rombolom a rendszert már egy éve. itt mindenki sodika különben is, molnárfasz megmondta Hahó!
Feb 11, 2013 21:55:40
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:56:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>itt is lehetséges, hogy letetted az 1-et, és ez a különbözeti analízis volt</div>
Na meló, csá.</div>
bizonyíték? vagy jöhet a feladat? :D
Na meló, csá.</div>
bizonyíték? vagy jöhet a feladat? :D
Feb 11, 2013 21:56:06
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:56:40
legalább kijött még egy melócsá pont sodika, ez shiker :)
Feb 11, 2013 21:56:40
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 21:57:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>ezekből világosan kiderül, hogy első éves alapszintű analízis tárgyat csináltál kilencedik félévben.</div>
Különbözetit a sikeresen teljesített analízis 1 után.</div>
De minek kellett különbözetit csinalnod MasztiSrác?
Különbözetit a sikeresen teljesített analízis 1 után.</div>
De minek kellett különbözetit csinalnod MasztiSrác?
Feb 11, 2013 21:57:34
informátor
Feb 11, 2013 21:58:24
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>@spittshop: te sodika vagy álnévén? vagy miért adsz neki egy gumicsontot, amin rágódhat? miért adsz neki lehetőséget, h kitérjena válasz elől?
igen, sodika vagyok álnéven, mind a 6k ponttal, belülről rombolom a rendszert már egy éve. itt mindenki sodika különben is, molnárfasz megmondta Hahó!</div>
általában nem szokások a kollégákat kiröhögni, de te ritka szánalmas vagy. Grat a 6k pontodhoz.
Na meló, csá.
Sodika veled még beszélek, most kaptál egy gumicsontot, amivel megkerülhetted a kérdést. De még beszélünk Feles.
igen, sodika vagyok álnéven, mind a 6k ponttal, belülről rombolom a rendszert már egy éve. itt mindenki sodika különben is, molnárfasz megmondta Hahó!</div>
általában nem szokások a kollégákat kiröhögni, de te ritka szánalmas vagy. Grat a 6k pontodhoz.
Na meló, csá.
Sodika veled még beszélek, most kaptál egy gumicsontot, amivel megkerülhetted a kérdést. De még beszélünk Feles.
Feb 11, 2013 21:58:24
szpítsopp
Feb 11, 2013 21:58:28
de tgyük fel, hogy igazat mondasz, sodika. jól értem, arra vagy büszke, hogy kilenc félév után megvolt az első féléves tárgyadik, és már a másodikat csináltad? :D
ez olyan, mint amikor büszkélkedsz a 60k szuperbruttóddal.
ez olyan, mint amikor büszkélkedsz a 60k szuperbruttóddal.
Feb 11, 2013 21:58:28
szpítsopp
Feb 11, 2013 22:00:20
tanulj meg magyarul írni, beda.
ha te kolléga leszel itthagyom a tanszéket. össze-vissza kamuzol és neked áll feljebb, ki is csinálja ezt? :)
igen, pontosan az, akinek engem te hiszel.
ha te kolléga leszel itthagyom a tanszéket. össze-vissza kamuzol és neked áll feljebb, ki is csinálja ezt? :)
igen, pontosan az, akinek engem te hiszel.
Feb 11, 2013 22:00:20
sodika
Feb 11, 2013 22:00:43
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
De minek kellett különbözetit csinalnod MasztiSrác?</div>
Hogyhogy minek? Mert bejött a Bsc, oszt én még osztatlan egyetemire iratkoztam, és arra jártam. Természetesen.
Na meló, csá.
De minek kellett különbözetit csinalnod MasztiSrác?</div>
Hogyhogy minek? Mert bejött a Bsc, oszt én még osztatlan egyetemire iratkoztam, és arra jártam. Természetesen.
Na meló, csá.
Feb 11, 2013 22:00:43
Félszakos Félnótás
Feb 11, 2013 22:02:13
Hol bújkálsz, púpos? Mi van a matekszakoddal?
Feb 11, 2013 22:02:13
szpítsopp
Feb 11, 2013 22:03:11
mellesleg tényleg leadhatta, de legkorábban 2009-ben. de szerintem nem adta le, mert 2009-tól passzívnak jelezte az etr (ezt már akkor is megírtam). akkor kezdődött az, hogy elkezdte halasztani minndkét szakot az eltén, amíg a maximális számú halasztás után ki nem baszták 2010-2011 környékén. nem oszt, nem szoroz.
Feb 11, 2013 22:03:11
IzomTibor
Feb 11, 2013 22:03:47
Jol van jol te erettsegizett proli, mennyi a ledolgozott egyenleged?
Feb 11, 2013 22:03:47
jiddise máme
Feb 11, 2013 22:06:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>21% teljesített 5 év alatt, 79% nem.</div>
És te most arra vagy büszke, hogy a 79% lúzersereghez tartozol, te retardált náciköcsög?
És te most arra vagy büszke, hogy a 79% lúzersereghez tartozol, te retardált náciköcsög?
Feb 11, 2013 22:06:10
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 22:16:01
Aki nálunk nem végzett 5 év alatt, az gyakran azért halasztott, mert külföldön volt ösztöndíjjal.
Te hol jártál Endre?
Te hol jártál Endre?
Feb 11, 2013 22:16:01
Géntolvaj református
Feb 11, 2013 22:23:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Aki nálunk nem végzett 5 év alatt, az gyakran azért halasztott, mert külföldön volt ösztöndíjjal.
Te hol jártál Endre?</div>
Rendszeresen kirándult a Faszerdőben.
Te hol jártál Endre?</div>
Rendszeresen kirándult a Faszerdőben.
Feb 11, 2013 22:23:49
Andy Dufresne
Feb 11, 2013 22:28:00
Mi ez a hárcz itt?
Feb 11, 2013 22:28:00
szpítsopp
Feb 11, 2013 22:31:37
nincs itt hárcz, csak ha sodika egyszer talál valamit, amit a trollok hazudtak róla, utána örök életére ezzel fog jönni ('ugyanazt csináljátok, mint ekkor meg ekkor, és ekkor meg ekkor hazudtatok').
ezt kerüljük el, ilyen nagyon egyszerű ez.
ezt kerüljük el, ilyen nagyon egyszerű ez.
Feb 11, 2013 22:31:37
Andy Dufresne
Feb 11, 2013 22:34:23
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>nincs itt hárcz, csak ha sodika egyszer talál valamit, amit a trollok hazudtak róla, utána örök életére ezzel fog jönni ('ugyanazt csináljátok, mint ekkor meg ekkor, és ekkor meg ekkor hazudtatok').
ezt kerüljük el, ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Mondjuk, ha tenyleg van bizonyitek informator igazan betehetne.
ezt kerüljük el, ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Mondjuk, ha tenyleg van bizonyitek informator igazan betehetne.
Feb 11, 2013 22:34:23
Latinovits
Feb 11, 2013 22:38:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem azt magyarázza Recskaboy, hogy ez Corvinusos analízis, nem ELTE-s analízis?</div>
Nem.
</div>
na, akkor most már elismered, hogy téged illet ez a név? :)
Nem.
</div>
na, akkor most már elismered, hogy téged illet ez a név? :)
Feb 11, 2013 22:38:41
Brian
Feb 11, 2013 22:47:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma friss anyag híján ismét a vinyóm eddig még feldolgozatlan részéből töltöttem fel videót. Tatár Józseffel még nyáron beszélgettem az akkor frissen megnyert strasbourgi peréről. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w</a></div>
ki a faszt erdekel? mi van azzal a sztorival, mikor forizs beleverte a kepedet a nemi valadekodba?
ki a faszt erdekel? mi van azzal a sztorival, mikor forizs beleverte a kepedet a nemi valadekodba?
Feb 11, 2013 22:47:57
szpítsopp
Feb 11, 2013 22:48:54
ez volt a 'meló'? :DDD
Feb 11, 2013 22:48:54
informátor
Feb 11, 2013 22:51:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma friss anyag híján ismét a vinyóm eddig még feldolgozatlan részéből töltöttem fel videót. Tatár Józseffel még nyáron beszélgettem az akkor frissen megnyert strasbourgi peréről. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w</a></div>
sodika válaszolj egyenesen. leadtad a matekszakot vagy sem? meg volt még a matek szak amikor befejezted az egyetemet vagy sem.
sodika válaszolj egyenesen. leadtad a matekszakot vagy sem? meg volt még a matek szak amikor befejezted az egyetemet vagy sem.
Feb 11, 2013 22:51:05
autistabűnözés
Feb 11, 2013 22:51:45
endre, mikor flódnis aláz téged faszbukon a faszveréses videódat említve, miért nem hozod fel, hogy ő meg a házipornóját küldözgette az exe új nőinek? ezzel bekussoltathatnád egy időre, nem kéne blogpostot meg ilyen faszságot írni, te félszakos félkegyelmű.
endre, mikor flódnis aláz téged faszbukon a faszveréses videódat említve, miért nem hozod fel, hogy ő meg a házipornóját küldözgette az exe új nőinek? ezzel bekussoltathatnád egy időre, nem kéne blogpostot meg ilyen faszságot írni, te félszakos félkegyelmű.
Feb 11, 2013 22:51:45
Hitvány Patkány
Feb 11, 2013 22:55:02
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma friss anyag híján ismét a vinyóm eddig még feldolgozatlan részéből töltöttem fel videót. Tatár Józseffel még nyáron beszélgettem az akkor frissen megnyert strasbourgi peréről. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=qrMorkTiT4w</a></div>
sodika válaszolj egyenesen. leadtad a matekszakot vagy sem? meg volt még a matek szak amikor befejezted az egyetemet vagy sem.</div>
Már válaszolt korábban. Pont abban a félévben akarta leadni a matekszakot, amikor "nem bukott ki" az egyetemről.
sodika válaszolj egyenesen. leadtad a matekszakot vagy sem? meg volt még a matek szak amikor befejezted az egyetemet vagy sem.</div>
Már válaszolt korábban. Pont abban a félévben akarta leadni a matekszakot, amikor "nem bukott ki" az egyetemről.
Feb 11, 2013 22:55:02
tigris
Feb 11, 2013 23:02:46
kit akarsz te lövetni endre? a tüntetőket?
Feb 11, 2013 23:02:46
sodika
Feb 11, 2013 23:19:30
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>kit akarsz te lövetni endre? a tüntetőket?</div>
Olvasd el, mit írtam alatta.
<i>A lövetés meg nyilván annak a szinonimája, hogy nem szabad hagyni a külföldről vezérelt szabadkőműves mesterkedést burjánzani, hanem jogszabályi keretek között maradva, de a lehető leghatározottabban fel kell számolni. Elvileg pont az ilyen külföldi felforgatások megelőzésére tartjuk a titkosszolgálatokat. Hol a picsába vannak, hogy helyettük is az újságíróknak kell dolgozniuk?</i>
<i>A lövetés meg nyilván annak a szinonimája, hogy nem szabad hagyni a külföldről vezérelt szabadkőműves mesterkedést burjánzani, hanem jogszabályi keretek között maradva, de a lehető leghatározottabban fel kell számolni. Elvileg pont az ilyen külföldi felforgatások megelőzésére tartjuk a titkosszolgálatokat. Hol a picsába vannak, hogy helyettük is az újságíróknak kell dolgozniuk?</i>
Feb 11, 2013 23:19:30
tigris
Feb 11, 2013 23:24:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>kit akarsz te lövetni endre? a tüntetőket?</div>
<i>A lövetés meg nyilván annak a szinonimája, hogy nem szabad hagyni a külföldről vezérelt szabadkőműves mesterkedést burjánzani, hanem jogszabályi keretek között maradva, de a lehető leghatározottabban fel kell számolni. Elvileg pont az ilyen külföldi felforgatások megelőzésére tartjuk a titkosszolgálatokat. Hol a picsába vannak, hogy helyettük is az újságíróknak kell dolgozniuk?</i></div>
a lövetésnek a magyar nyelvben 56 és 2006 után van egy igen rossz mellékíze, ha a tüntetésekről van szó. te mint egy utolsó sztálinista-kádárista ivadék, és megrögzött kommmunista , biztos erektálsz arra, ha magyar állampolgárokat lőnek, de én, és szerintem minden normális ember azt gondolja, hogy aki "lövetne" az ELLENSÉG
<i>A lövetés meg nyilván annak a szinonimája, hogy nem szabad hagyni a külföldről vezérelt szabadkőműves mesterkedést burjánzani, hanem jogszabályi keretek között maradva, de a lehető leghatározottabban fel kell számolni. Elvileg pont az ilyen külföldi felforgatások megelőzésére tartjuk a titkosszolgálatokat. Hol a picsába vannak, hogy helyettük is az újságíróknak kell dolgozniuk?</i></div>
a lövetésnek a magyar nyelvben 56 és 2006 után van egy igen rossz mellékíze, ha a tüntetésekről van szó. te mint egy utolsó sztálinista-kádárista ivadék, és megrögzött kommmunista , biztos erektálsz arra, ha magyar állampolgárokat lőnek, de én, és szerintem minden normális ember azt gondolja, hogy aki "lövetne" az ELLENSÉG
Feb 11, 2013 23:24:29
tigris
Feb 11, 2013 23:25:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>kit akarsz te lövetni endre? a tüntetőket?</div>
milyen újságíró dolgozik?
milyen szabadkőművesről beszélsz te? azt tudod, hogy orbánék is soros ösztöndíjat kaptak? akkor most ők is szabadkőműves zsidó hazaárulók?
milyen újságíró dolgozik?
milyen szabadkőművesről beszélsz te? azt tudod, hogy orbánék is soros ösztöndíjat kaptak? akkor most ők is szabadkőműves zsidó hazaárulók?
Feb 11, 2013 23:25:46
tigris
Feb 11, 2013 23:27:00
a lényeg, hogy te "lövetnéd a tüntetőket". jelentem, feljegyeztük.
Feb 11, 2013 23:27:00
IzomTibor
Feb 11, 2013 23:28:35
Te max blogger vagy sneci de az is eleg hitvany fajta. Ujsagiro lolbazmeg.
Feb 11, 2013 23:28:35
Félszakos Félnótás
Feb 11, 2013 23:35:15
Szóval lövetnél, gnóm?
Ezek után szerinted számíthatsz kegyelemre?
Szóval lövetnél, gnóm?
Ezek után szerinted számíthatsz kegyelemre?
Feb 11, 2013 23:35:15
sodika
Feb 11, 2013 23:36:37
<div class="quote"><div class="author">Félszakos Félnótás</div>
Szóval lövetnél?</div>
Funkcionális analfabétákkal nem tárgyalok.
Szóval lövetnél?</div>
Funkcionális analfabétákkal nem tárgyalok.
Feb 11, 2013 23:36:37
IzomTibor
Feb 11, 2013 23:37:55
Mennyi penz van a zsebedben pupos?
Feb 11, 2013 23:37:55
Félszakos Félnótás
Feb 11, 2013 23:39:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Félszakos Félnótás</div>
Szóval lövetnél?</div>
Funkcionális analfabétákkal nem tárgyalok.</div>
A kérdésre válaszolj, angolna.
Szóval lövetnél?</div>
A kérdésre válaszolj, angolna.
Feb 11, 2013 23:39:26
Félszakos Félnótás
Feb 11, 2013 23:44:54
Mi a kurva anyádért nem tudsz egy eldöntendő kérdésre egyenes választ adni?
Lövetnél vagy nem?
Leadtad a matekszakot vagy nem?
Lövetnél vagy nem?
Leadtad a matekszakot vagy nem?
Feb 11, 2013 23:44:54
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 23:45:49
<div class="quote"><div class="author">Félszakos Félnótás</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Félszakos Félnótás</div>
Szóval lövetnél?</div>
A kérdésre válaszolj, angolna.</div>
A február 14-i blokád résztvevőire akar lövetni.
Szóval lövetnél?</div>
A kérdésre válaszolj, angolna.</div>
A február 14-i blokád résztvevőire akar lövetni.
Feb 11, 2013 23:45:49
tigris
Feb 11, 2013 23:47:04
lövetnél bazmeg, oda volt írva. Magyarországon a "tüntetésen lövetésnek" nincs másodlagos jelentése. magyarázd meg wittner máriának, hogy "funkcionális analfabéta", te féreg!
Feb 11, 2013 23:47:04
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2013 23:49:15
Le akarod lövetni Bélát? Így akarod átvenni a Koppány Csoport vezetését?
Vagy Fórizs és Rósza béreltek fel, hogy eltedd Bélát láb alól?
Vagy Fórizs és Rósza béreltek fel, hogy eltedd Bélát láb alól?
Feb 11, 2013 23:49:15
Szemkilövető Bata
Feb 11, 2013 23:52:19
* büszke sarjára *
Feb 11, 2013 23:52:19
Molnár F. Árpád
Feb 12, 2013 00:40:09
Sodi toată lumea de aici! TOT FORUMUL ideea PYSCHO unui nebun!
Feb 12, 2013 00:40:09
Szemkilövető Bata
Feb 12, 2013 00:47:30
Lövess közéjük kisunokám, ahogy tanítottam!
Feb 12, 2013 00:47:30
Hitvány Patkány
Feb 12, 2013 00:51:23
Ma este várható valami a faladon, nyilvános faszkiverő?
Feb 12, 2013 00:51:23
Kádár János
Feb 12, 2013 00:52:12
<div class="quote"><div class="author">Szemkilövető Bata</div>Lövess közéjük kisunokám, ahogy tanítottam!</div>
Pofád lapos. A mirelitpizza legyen mirelitpizza elvtársak!
Pofád lapos. A mirelitpizza legyen mirelitpizza elvtársak!
Feb 12, 2013 00:52:12
Géntolvaj református
Feb 12, 2013 00:52:38
Sodi azért gyűlöli ennyire a fiatalokat, mert irigyli őket. Ő már egy 31 éves vén szar, aki 45-nek néz ki, és ha észrevesz egy 18 éves fiatalt, eszébe jut, hogy ő ezt az időszakát a négy fal között töltötte, és szó szerint elrecskázta élete legszebb éveit. Ezek az évek örökre elszálltak, ezt sosem fogja tudni visszacsinálni. Itt áll egy ráncos, őszülő, kopaszodó, megkeseredett öregemberként, akit a fiatalok csak kiröhögnek, és csak a 60 és a halál közötti szexnagyik és szexpapik részéről kap valami minimális érdeklődést. Ezért kívánja a diákok halálát. Mert fiatalok és boldogok.
Feb 12, 2013 00:52:38
jiddise máme
Feb 12, 2013 00:56:28
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> Mert fiatalok és boldogok.</div>
Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.
Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.
Feb 12, 2013 00:56:28
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 12, 2013 00:57:18
Sodiban nagyon erősen dolgozik a "dögöljön meg a szomszéd tehene" elgondolás.
És mivel mára a lehető legmélyebb nyomorba küzdötte le magát, ezért mindenkit lenéz és mindenkit utál. (Lásd: aki Magyarországon nem nyomorog, az mind tisztességtelen csaló)
És mivel mára a lehető legmélyebb nyomorba küzdötte le magát, ezért mindenkit lenéz és mindenkit utál. (Lásd: aki Magyarországon nem nyomorog, az mind tisztességtelen csaló)
Feb 12, 2013 00:57:18
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 12, 2013 00:59:05
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> Mert fiatalok és boldogok.</div>
Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.</div>
Majd választhat az utca meg a hajléktalanszálló között.
Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.
Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.</div>
Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.
Feb 12, 2013 00:59:05
Szemkilövető Bata
Feb 12, 2013 00:59:41
<div class="quote"><div class="author">Kádár János</div><div class="quote"><div class="author">Szemkilövető Bata</div>Lövess közéjük kisunokám, ahogy tanítottam!</div>
Pofád lapos. A mirelitpizza legyen mirelitpizza elvtársak!</div>
Janikám, nem a girosztál kicsi, csak a pofád nagy!
Janikám, nem a girosztál kicsi, csak a pofád nagy!
Feb 12, 2013 00:59:41
Kádár János
Feb 12, 2013 01:01:31
<div class="quote"><div class="author">Szemkilövető Bata</div><div class="quote"><div class="author">Kádár János</div><div class="quote"><div class="author">Szemkilövető Bata</div>Lövess közéjük kisunokám, ahogy tanítottam!</div>
Janikám, nem a girosztál kicsi, csak a pofád nagy!</div>
ez a gyuri szövege, te titó láncos kutyája! nincs váalsaág!!!
Janikám, nem a girosztál kicsi, csak a pofád nagy!</div>
ez a gyuri szövege, te titó láncos kutyája! nincs váalsaág!!!
Feb 12, 2013 01:01:31
Ószövetségi Düh
Feb 12, 2013 01:01:46
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> Mert fiatalok és boldogok.</div>
Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.</div>
Hogy sneci 6 évet kibírjon az utcán, az science fiction.
Két hetet nem adok neki.
Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.</div>
Két hetet nem adok neki.
Feb 12, 2013 01:01:46
Trollok
Feb 12, 2013 01:32:41
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> Mert fiatalok és boldogok.</div>
Két hetet nem adok neki.</div>
* nem sajnálnák a benzint a létrás ducatoba *
* nem sajnálnák a benzint a létrás ducatoba *
Feb 12, 2013 01:32:41
tigris
Feb 12, 2013 01:50:13
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div> Mert fiatalok és boldogok.</div>
én két napot nem adnék neki. ha kikerül az utcára, kalap-kabát. el fog menni az apjához, és feléli a nyugdíját.
én két napot nem adnék neki. ha kikerül az utcára, kalap-kabát. el fog menni az apjához, és feléli a nyugdíját.
Feb 12, 2013 01:50:13
Hitvány Patkány
Feb 12, 2013 01:53:59
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Mert fiatalok és boldogok.</div>Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.</div>Majd választhat az utca meg a hajléktalanszálló között.Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.</div>Hogy sneci 6 évet kibírjon az utcán, az science fiction.Két hetet nem adok neki.</div>
Ez tényleg valami egészen elképesztő. Az sajnos gyakori, hogy valakinek büdös a munka, de hogy inkább megy az utcára mint hogy elmenjen dolgozni, az páratlan. Én korábban nem is hittem, hogy ez lehetséges.
Ez tényleg valami egészen elképesztő. Az sajnos gyakori, hogy valakinek büdös a munka, de hogy inkább megy az utcára mint hogy elmenjen dolgozni, az páratlan. Én korábban nem is hittem, hogy ez lehetséges.
Feb 12, 2013 01:53:59
Hitvány Patkány
Feb 12, 2013 02:01:35
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Mert fiatalok és boldogok.</div>Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.</div>Majd választhat az utca meg a hajléktalanszálló között.Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.</div>Hogy sneci 6 évet kibírjon az utcán, az science fiction.Két hetet nem adok neki.</div>én két napot nem adnék neki. ha kikerül az utcára, kalap-kabát. el fog menni az apjához, és feléli a nyugdíját.</div>
Az kizárt. Akkor ugyanis nem tudna összejárni a pesti lumpenekkel. Mivel Füzitőn és Szomódon mindenki megveti, az apját meg leszarja, ráköszöntene a jól megérdemelt magány, viszont azt nem tudná elviselni. Azért lóg elmebetegekkel, mert nem meri tovább rombolni a már amúgy is szerény szociális hálóját.
Az kizárt. Akkor ugyanis nem tudna összejárni a pesti lumpenekkel. Mivel Füzitőn és Szomódon mindenki megveti, az apját meg leszarja, ráköszöntene a jól megérdemelt magány, viszont azt nem tudná elviselni. Azért lóg elmebetegekkel, mert nem meri tovább rombolni a már amúgy is szerény szociális hálóját.
Feb 12, 2013 02:01:35
Bárkimáscsakőnem
Feb 12, 2013 06:58:33
Sherlock Porksszagú felhőt, hoz felém a szél,
felforr a vérem, felrugnám, szétverném.
"Megnyílt a Pólóparadicsom a Teréz krt 36. szám alatt!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Webshop: poloparadicsom-shop.hu"
Webshop: poloparadicsom-shop.hu"
Feb 12, 2013 06:58:33
Brian
Feb 12, 2013 07:14:16
Tolvajkéregetők Ja, hát ez ilyen magyar szokás, hogy ha már gyanakszunk, akkor az bizonyíték is mindenre. És ha a vádlott nem ismeri el, akkor nemcsak lop, hanem hazudik is. Sok sötét tahó...
ja, szegeny malacot mindig meggyanusitjak, de ha o gyanusit meg masokat lopassal meg orgazdasaggal, az mas. meg szerencse, hogy egy darabig nem johet elo az olbol, es gyanithato, hogy kap egy meg komfortosabb szobat, ellatassal meg szobatarsakkal. eleg sokan dolgoznak mar rajta:)))
ja, szegeny malacot mindig meggyanusitjak, de ha o gyanusit meg masokat lopassal meg orgazdasaggal, az mas. meg szerencse, hogy egy darabig nem johet elo az olbol, es gyanithato, hogy kap egy meg komfortosabb szobat, ellatassal meg szobatarsakkal. eleg sokan dolgoznak mar rajta:)))
Feb 12, 2013 07:14:16
iThroll
Feb 12, 2013 07:15:53
mi van púp?
lövetnéd az egyetemistákat, mert ők el tudják végezni az etyetyemet, te meg nem?
ez van. vannak tehetséges emberek és vagy te, masztisrác :)
ilyen nagyon egyszerű ez
lövetnéd az egyetemistákat, mert ők el tudják végezni az etyetyemet, te meg nem?
ez van. vannak tehetséges emberek és vagy te, masztisrác :)
ilyen nagyon egyszerű ez
Feb 12, 2013 07:15:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 12, 2013 08:51:07
<div class="quote"><div class="author">Bárkimáscsakőnem</div>Sherlock Porksszagú felhőt, hoz felém a szél,
Webshop: poloparadicsom-shop.hu"</div>
Biztos, hogy ez Sherlock Porks biznisze? Sehol egy náci póló.
Webshop: poloparadicsom-shop.hu"</div>
Biztos, hogy ez Sherlock Porks biznisze? Sehol egy náci póló.
Feb 12, 2013 08:51:07
szpítsopp
Feb 12, 2013 08:53:18
jól álcázza magát, ha ő az, sehol a 90-es évekre jellemző fekete-sárga 'dizájn', és a pólót is megtanulta helyesen írni.
Feb 12, 2013 08:53:18
Ószövetségi Düh
Feb 12, 2013 09:16:14
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Mert fiatalok és boldogok.</div>Valamint előttük az élet. A recskagnóm előtt milyen perspektíva van? Semmileyn.</div>Majd választhat az utca meg a hajléktalanszálló között.Ha a 2020-as forradalomkor életben van még, akkor a több csövessel együtt majd deportálják valami táborba a Hortobágyra, ahol megdolgozhat a kajájáért.</div>Hogy sneci 6 évet kibírjon az utcán, az science fiction.Két hetet nem adok neki.</div>
Ez tényleg valami egészen elképesztő. Az sajnos gyakori, hogy valakinek büdös a munka, de hogy inkább megy az utcára mint hogy elmenjen dolgozni, az páratlan. Én korábban nem is hittem, hogy ez lehetséges.</div>
A legtöbb ember már akkor elhúzna dolgozni, ha nem lenne mit ennie vagy egy kanapén csövezne. A recskás egy hardcore idióta, nem enged az elvből, hogy ő nem dolgozik. Kíváncsi vagyok, hogy a recskaállomás tragikus halála esetén hajlandó volna-e felemelni a seggét, és megkeresni egy új gép árát.
Ez tényleg valami egészen elképesztő. Az sajnos gyakori, hogy valakinek büdös a munka, de hogy inkább megy az utcára mint hogy elmenjen dolgozni, az páratlan. Én korábban nem is hittem, hogy ez lehetséges.</div>
A legtöbb ember már akkor elhúzna dolgozni, ha nem lenne mit ennie vagy egy kanapén csövezne. A recskás egy hardcore idióta, nem enged az elvből, hogy ő nem dolgozik. Kíváncsi vagyok, hogy a recskaállomás tragikus halála esetén hajlandó volna-e felemelni a seggét, és megkeresni egy új gép árát.
Feb 12, 2013 09:16:14
Bárkimáscsakőnem
Feb 12, 2013 10:06:00
Napsugaras pucérka. xD
<a href="http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Erika15+36205042091&id=12485" rel="nofollow" target="_blank">http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Erika15+36205042091&id=12485</a>
<a href="http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Erika15+36205042091&id=12485" rel="nofollow" target="_blank">http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&member=Erika15+36205042091&id=12485</a>
Feb 12, 2013 10:06:00
95 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™