baszod az IQOS mellett most is ezt fogom látni
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Jó volt a mai tűntetés. A végén gyűjtés indult egy jobb sorsra érdemes hajléktalan fiatalember számára. 25 millió a cél, hogy önálló élete lehessen.
Tranyó milyen pipa lehet, hogy nem neki utalják 😂
kissendrevagyok
Nem érnek rá. Az egyik az orrát túrja a másik meg ugrott!
Maga matematikus, vagy ezt hogy számolta ki ? by lölö
KURVArangy
A csótány az atomcsapást is, höhö
Endre, legyetek bátorak Tibivel és ne csatornapatkánykodj.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
egy olyan tipik talpon álló kocsmát képzelj el, tömény olcsó sör és cigi szaggal; a legelhanyagoltabb, összeszart mosdók átütő vizeletszagával vegyítve. meg persze hetek/hónapok óta ugyan az a ruha, szóval az izzadságszag is játszik.
legalábbis szerintem.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Csak azután lesz jogsi, miután Merci a férjem lett.
Ennyi.
Na esküvőszervezés, csá.
Ezt láttuk is a remek ukrán háborús podcastjukban! 2 éjsötét alkoholista amikor okoskodni próbál 30 percig, utána vedelnek és óbégatnak tovább!
Endre ebben az ügyben sem csinál mást, csak megosztja mások gondolatát, így olyan érzése lehet, mintha neki is lenne véleménye!
Hogy élvezi már a kis buzeráns pedofil, hogy végre valamibe bele tud pofázni.
Miközben egy COD kampány feladja nekik a leckét…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Akkor pesten van a patkány a bagollyal.
KURVArangy
Az ukrán háborús helyzet két Fő elemzője:
Balról;
Zavarodottan hullámzó picsaszáj Endre, -és a komlói fehér cigány vámpír-admirális férje, vagyis Tibor.
(A mostanában 15 éves képekkel pasizós Jutka lemaradt a képről)

Ez is egy jó történet amúgy:
Nincs azzal semmi gond, hogyha egymás véleményét osszuk meg, mert így ki tud alakulni egy jó eszmecsere is, amire tovább lehet építkezni.
Mindezt emberek, egymás között, ugye.
No, de mi van akkor, ha ezt egy elmebeteg, pedofil púpszörny teszi..a hímkurvájával..!?
Ez volt az a bizonyos: "gyeje Mejszi ajkossunk eggyütty elképzelés, gyagyám??
Hogy Sodorják ki a hullámok azokat az egyenetlen orbitrágókat a szádból, te gané. :))
A podcast önmagában nem egy rossz kezdeményezés, de ha ők csinálják, akkor ugyanolyan presszó cringe, mint a mostani púpfalon megosztott bejegyzések.
Se eleje, se vége...
Állandóan végigfut a hideg a hátamon amikor a háborús okfejtéseikre gondolok.
Ezeket ismerni, valahol tényleg nagyon nagy szégyenérzetet kelt.. :Dd
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
takarodj vissza nyitogatni a cicáknak az ajtót, fikás! ennyire vagy már jó csak.
Az a baj hogy kormányzati szinten nem lesz valódi reform, csak megint ránk fogják húzni az egész balhét, hogy a mocskos buzik miatt van pedofília, lásd hogyan tálalta a kormányzati média a tüntetést: LMBTQ-naggyűlés, Pride, stb.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Dehát ez így is van, lásd Eddre!
Belem kifordul a gondolattól, szóval valahol hibádzik az elméleted.
Mondjuk azt tényleg nehéz visszakövetni, hogy éppen melyik K.Endrénél mi volt a sorrend: előbb volt buzi, aztán lett pedofil, vagy fordítva
Ezt még talán ők, maguk sem tudják pontosan..
Max 50.000-en utálnak
De már mióta házasok, nem?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Dehogynem

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Majd műsoroznak teljesen emberi időben, mondjuk szerda éjjel háromtól.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
15-20 milla? Ráadásul ahogy telik az idő egyre rosszabb állapotban lesz, mert Golda sem tud mindent megcsinálni a ház körül, Sodit meg felejtsük el. Vajon ezen a nyáron meddig fog érni a gaz?
Kiköptem a délutáni kv-mat. :D
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Maximum 10. Teljesen lelakott putri. De ha valaki nagyon unatkozik feldobhatja pár helyre 2-3 millióért, Golda ne unatkozzon hétvégén
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Őszintén, hiányzik? Bevételük nincs belőle, gyagyás hitelpénze meg ég a napi 20 ezres hostelben. Én már csak egy kávét kérek.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Púpp a púp hátán
Nezik orban evertekelojet *pr
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
TAOT!
Az milyen már, hogy több hónapig nem sikerül, majd egy random picsogást követő napon viszont egyből!? :))
A tőr ereje kísért végig, éreztem!!
NSZKSZ!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
ötven eszejh! Pont mint a hitelem! Egy euro - egy troll!
Ez teljesen igaz, a csövesnek nincs másik backupja. De olyan jó forgatni a kést a pedofilban, amikor épp le van pattintva és eszét veszti a szeparációs szorongástól. :D
Errol mindig az a komment jut az eszembe, hogy endre kozli - " lehet menni a bubukahoz de az otezer egy estere ".
Mindenki mas kepes volt a tibit a helyen kezelni mint lehuzos kocsogot, csak az endre baszott el milliokat ra.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Óhello, üdv újra itt. Ahogy a dolgok állnak, esélyes, hogy az utolsó évadhoz csatlakoztál.
Ha kész vagy elmerülni az emberalatti lét fertőjében, ha a flanelpáncélod olyan erős, hogy nem hatol át rajta a fekália, vizelet, tajtékzó szájhab és egyéb megnevezhetetlen testváladékok, akkor pillants bele a földi pokol hiteles krónikáiba (első lépésként elég a képeket átfutni):
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2021
- sodipedia.sodika.org/wiki/A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2024
Nem fogsz csalódni.
laza 9000 euróval tartozik azóta is a púposnak 😅
kissendrevagyok
Plusz kamatok - amit a balfasz soha nem számol.
Én óvatos optimista vagyok, és azt gondolom, hogy nem csak a tüntetés, hanem a Fidesz által megrendelt közvéleménykutatások is azt mutatják majd, hogy a pedofília az egy kurva nagy stoptábla mindenkinél, pártállástól függetlenül. Endre aberrált fajtája nem maradhat rejtve. Ki kell füstölni az összes pedofil gecit, és kényszermunkatáborokba kell őket küldeni, az általuk megtermelt bevételt pedig az árvaházaknak és szociális intézményeknek kell adni. A jobbos sajtó buzizását kezeljük most úgy, hogy más fogást egyszerűen nem tudnak azon találni, hogy civilek összegyűltek, és beleverték a kormány orrát abba, hogy kurvára nem csinál semmit, hiába hangoztatja, hogy gyermekbarát ország, stb.
Orero... jépa... jetyek... motyojó...
Hát persze, hogy van. *ásít
Hallgasd csak vissza a legutóbbi liveot ahol szidalmazza a párbaj társát, hogy hát te nem dolgozol? Miért nem dolgoztok? Ingyenélők fatytok, stb...
De K. Endre pedofil létére ugyanúgy szidja a K.Endre pedofilt a púpfalon Hahó!
megint itt lajkfarmolsz butters?
Nem akarsz végleg eltakarodni innen? Elégetted a hitelességed, pedig egy trollforumon nem kell belőle olyan bántóan sok.
Mondjuk a Recskagnomon kivul mindenki tudja, hogy soha egy vasat sem lat mar ebbol a "tartozasbol".
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Piton is dead, baby, piton is dead.
Teljesen mindegy, a retard az retard.
Düffedt fasz
Nem, oda nem mentem be, csak elhajtottam előtte. Coopba beugrottam ásványvízért, meg a macskaól környékét a vasútállomással bezárólag végignéztem.
Csak túrázni mentünk, útba esett, gondoltam egy próbát megér.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Bele ae írta Korcs atombombáját: buzigéza megbaszta a hímnőst
Visszavonultak hahó!
maximum a dögkútba vonuljanak vissza, ahonnan előmásztak
Remélem minimum 40k HUF egy sziszával eltöltött nap költsége.
Az csak a cigi és a työrike
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
80k korul ha bulika van. A hallkan elpottyoges a kB 40 korul. Szisza sokat eszik.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem a húsvét szigetekre, anglia mellé??
Még mindig képtelen vagyok értelmezni mire költhetnek ennyit, még a hitelpénzt elmulatni is képtelenek, Hol van a tengerpart, kurvák, kokain, jacuzzi, minőségi italok, ötvenezres hal a szájba? Még a putris cigányok is megadják a dajdajozásnak a módját, nem látszik ki a sátortetős kunyhó a trombitaréztől, kisgrófóra táncol még a sánta ló is, patakokban locsolják szét a csivaszregált és az utolsó pulya is beherbálozva őrjöng. Nekik ebből az egészből csak a herbál meg az őrjöngés maradt meg.
Autilooprecorder
Feb 16, 2024 21:39:35
Tranyó! Eddig hogy előadtad azt, hogy Endi így meg úgy nem érdekel , hagyjunk vele.. közben kamuztál mint szokásaid szerint. Pedosimogatásért faszulni fogsz!
Feb 16, 2024 21:39:35
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 16, 2024 21:44:41
x6)
endre te meg fogod élni az 50-et?
nem
nem
baszod az IQOS mellett most is ezt fogom látni
SyntaxError
(
x24)
Feb 16, 2024 21:55:11
x24)
Jó volt a mai tűntetés. A végén gyűjtés indult egy jobb sorsra érdemes hajléktalan fiatalember számára. 25 millió a cél, hogy önálló élete lehessen.
Egyből rád gondoltam, Endre, hogy te ennyit basztál el a semmire. Ennyiből most valaki új életet kezdhet.
Te mész a Blahára, egy hajléktalan fiatal pedig remélhetőleg beköltözik egy lakásba.
Helyreáll az univerzum rendje.
Egyből rád gondoltam, Endre, hogy te ennyit basztál el a semmire. Ennyiből most valaki új életet kezdhet.
Te mész a Blahára, egy hajléktalan fiatal pedig remélhetőleg beköltözik egy lakásba.
Helyreáll az univerzum rendje.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 16, 2024 22:00:14
x48)
Tranyó milyen pipa lehet, hogy nem neki utalják 😂
elfeldett sörösüveg
Feb 16, 2024 22:01:18
Tibi állapotárol egy kisgondolatsor.
Szétverte a fejét Basztamás, vámpír Ágit ikertesója a bizonyos tranyó túszejtés éjszakáján. Másnap fejfájásra hivatkozott, rosszúl létre. Sanszos agyrázkódás jelek. Gondolom ekkor már csak beesett egy kórházba, ahol a papírjai melleti kikéres ( leakarja magát százalékoltatni)[százalékolás ismert ez a célja] elküldték ismét pszihiátriára. Ahol a ( videókat ismerve) levágtág az üldözéses skizofréniát. Lehet másnap ezért is volt belassulva. Xanax faszom gyógyszerek. Mivel kell neki a papír + elvonó. Ezért hát teljesen dobta mindenét. Hiszen meg figyelik. Sodika jól jön, hogy anyagilag kihuzza, bár... a nem ált fel a szamárfasz és megölök minden férfit. Lehet nem azt kapta amire számított.
+50 FT
Szétverte a fejét Basztamás, vámpír Ágit ikertesója a bizonyos tranyó túszejtés éjszakáján. Másnap fejfájásra hivatkozott, rosszúl létre. Sanszos agyrázkódás jelek. Gondolom ekkor már csak beesett egy kórházba, ahol a papírjai melleti kikéres ( leakarja magát százalékoltatni)[százalékolás ismert ez a célja] elküldték ismét pszihiátriára. Ahol a ( videókat ismerve) levágtág az üldözéses skizofréniát. Lehet másnap ezért is volt belassulva. Xanax faszom gyógyszerek. Mivel kell neki a papír + elvonó. Ezért hát teljesen dobta mindenét. Hiszen meg figyelik. Sodika jól jön, hogy anyagilag kihuzza, bár... a nem ált fel a szamárfasz és megölök minden férfit. Lehet nem azt kapta amire számított.
Feb 16, 2024 22:01:18
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 16, 2024 22:05:35
x45)
A HEKKtől várnánk azért egy tisztázós ellenközleményt
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
linziasztal01
(
x78)
Feb 16, 2024 22:13:44
x78)
A HEKKtől várnánk azért egy tisztázós ellenközleményt
Nem érnek rá. Az egyik az orrát túrja a másik meg ugrott!
mikedp
(
x9)
Feb 16, 2024 23:29:08
x9)
Ezt hogy éjtyed? Matyajászd mek!
Összesen?
Összesen?
Maga matematikus, vagy ezt hogy számolta ki ? by lölö
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2024 00:23:10
x24)
Politológiai alaptétel, hogy jobboldali politikusok erkölcsi ügyekbe buknak bele, baloldaliak pedig korrupciós botrányokba.
Endre, te ebben a koordináta rendszerben is összehoztad a nemzeti minimumot. Nincs olyan oldal, amelyik elviselne.
Nem lesz ennek jó vége, more.
Endre, te ebben a koordináta rendszerben is összehoztad a nemzeti minimumot. Nincs olyan oldal, amelyik elviselne.
Nem lesz ennek jó vége, more.
punk
Feb 17, 2024 01:15:52
Hallod Gyagyas,
Szerinted ha a Haho meg az Orebro egyszerre visszater az jot jelent a zsido mitologiaban?
Meg egy Broni jelenes es neked kalap kabat!
Szerinted ha a Haho meg az Orebro egyszerre visszater az jot jelent a zsido mitologiaban?
Meg egy Broni jelenes es neked kalap kabat!
Feb 17, 2024 01:15:52
A Zendre
Feb 17, 2024 01:25:49
endre te meg fogod élni az 50-et?
nem
nem
Feb 17, 2024 01:25:49
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2024 01:52:44
x24)
Endre, legyetek bátorak Tibivel és ne csatornapatkánykodj.
mikedp
(
x9)
Feb 17, 2024 08:10:15
x9)
Azon gondolkodom hogy a tranyo és a púp együtt mennyire büdös lehet . Igénytelen állatok .
KURVArangy
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 17, 2024 08:20:27
x3)
Azon gondolkodom hogy a tranyo és a púp együtt mennyire büdös lehet . Igénytelen állatok .
egy olyan tipik talpon álló kocsmát képzelj el, tömény olcsó sör és cigi szaggal; a legelhanyagoltabb, összeszart mosdók átütő vizeletszagával vegyítve. meg persze hetek/hónapok óta ugyan az a ruha, szóval az izzadságszag is játszik.
legalábbis szerintem.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 17, 2024 08:43:12
x8)
trolléga
(
x30)
Feb 17, 2024 08:54:27
x30)
Na a balfasz megszakértette.
Egy a lényeg Endre: a trollok döntöttek. Te NEM vagy ártatlan.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egy a lényeg Endre: a trollok döntöttek. Te NEM vagy ártatlan.
GOLDA Macskaólkezelő Zrt
Feb 17, 2024 09:04:47
Durván becsülve, vajon mennyit érhet legfeljebb a púpszászi putri?
Nem lenne-e jó ötlet, egy életjáradéki szerződéssel megkörnyékezni Goldát, ha már az életképtelen fiacskája nem hajlandó róla gondoskodni?
Hogy az egyetlen valamire való örökségéből is kitúrjuk a pedofilt, majd Snecológiai emlékmúzeummá alakítani, mint a kocsordi atombunkert.
Nem lenne-e jó ötlet, egy életjáradéki szerződéssel megkörnyékezni Goldát, ha már az életképtelen fiacskája nem hajlandó róla gondoskodni?
Hogy az egyetlen valamire való örökségéből is kitúrjuk a pedofilt, majd Snecológiai emlékmúzeummá alakítani, mint a kocsordi atombunkert.
Feb 17, 2024 09:04:47
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 17, 2024 09:04:56
x8)
Érdekes lehet mikor a két proli a politikai helyzetről loopol egymásnak. Mind kettőnek fogalma sincs a világról. Viszont mind a kettő zseniálisnak hiszi magát. A valóság persze az, hogy két segghülye retardáld kocsmapolitikai beszélgetést folytat, üvöltözések közepedte.
Heki a traki
sörtötbontok
(
x8)
Feb 17, 2024 09:10:24
x8)
Endre, már csak 9 munkanap van a hónapból.
Melyiken szerzed meg a jogosítványt, mikor gratulálhatunk?
Totyika
Feb 17, 2024 09:14:05
Endre, már csak 9 munkanap van a hónapból.
Ennyi.
Na esküvőszervezés, csá.
Feb 17, 2024 09:14:05
Darth Tibor
(
x8)
Feb 17, 2024 09:25:03
x8)
Érdekes lehet mikor a két proli a politikai helyzetről loopol egymásnak. Mind kettőnek fogalma sincs a világról. Viszont mind a kettő zseniálisnak hiszi magát. A valóság persze az, hogy két segghülye retardáld kocsmapolitikai beszélgetést folytat, üvöltözések közepedte.
Ezt láttuk is a remek ukrán háborús podcastjukban! 2 éjsötét alkoholista amikor okoskodni próbál 30 percig, utána vedelnek és óbégatnak tovább!
Endre ebben az ügyben sem csinál mást, csak megosztja mások gondolatát, így olyan érzése lehet, mintha neki is lenne véleménye!
-
Feb 17, 2024 09:31:27
Hogy élvezi már a kis buzeráns pedofil, hogy végre valamibe bele tud pofázni.
Feb 17, 2024 09:31:27
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 17, 2024 09:31:45
x13)
Miközben egy COD kampány feladja nekik a leckét…
Dörpepúp
(
x7)
Feb 17, 2024 10:09:30
x7)
Jelentem a tanszéknek púpszászon mentem egy kört, gyagyást nem láttam, se vasúton se a coopban. Macskaól környéke is púpmentes.
Na kirándulás, csá!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Na kirándulás, csá!
mikedp
(
x9)
Feb 17, 2024 10:23:41
x9)
Jelentem a tanszéknek púpszászon mentem egy kört, gyagyást nem láttam, se vasúton se a coopban. Macskaól környéke is púpmentes.
Na kirándulás, csá!
Na kirándulás, csá!
Akkor pesten van a patkány a bagollyal.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 17, 2024 10:35:15
x8)
Endre!
Tegyél ki valamit a tegnapi tüntetésről is a púpfalra!
Tegyél ki valamit a tegnapi tüntetésről is a púpfalra!
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2024 10:46:30
x11)
Az ukrán háborús helyzet két Fő elemzője:
Balról;
Zavarodottan hullámzó picsaszáj Endre, -és a komlói fehér cigány vámpír-admirális férje, vagyis Tibor.
(A mostanában 15 éves képekkel pasizós Jutka lemaradt a képről)

Ez is egy jó történet amúgy:
Nincs azzal semmi gond, hogyha egymás véleményét osszuk meg, mert így ki tud alakulni egy jó eszmecsere is, amire tovább lehet építkezni.
Mindezt emberek, egymás között, ugye.
No, de mi van akkor, ha ezt egy elmebeteg, pedofil púpszörny teszi..a hímkurvájával..!?
Ez volt az a bizonyos: "gyeje Mejszi ajkossunk eggyütty elképzelés, gyagyám??
Hogy Sodorják ki a hullámok azokat az egyenetlen orbitrágókat a szádból, te gané. :))
A podcast önmagában nem egy rossz kezdeményezés, de ha ők csinálják, akkor ugyanolyan presszó cringe, mint a mostani púpfalon megosztott bejegyzések.
Se eleje, se vége...
Állandóan végigfut a hideg a hátamon amikor a háborús okfejtéseikre gondolok.
Ezeket ismerni, valahol tényleg nagyon nagy szégyenérzetet kelt.. :Dd
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2024 10:50:12
x37)
Endre, a mostani hergeléseid annyira ernyedtek, mint a faszod. Már azt a képességedet is elvesztetted, hogy másokat felbasszál, gratulálok.
Bagolyka
(
x7)
Feb 17, 2024 10:56:42
x7)
Én csak ezért ugrottam be:
a kurva anyádat recskás!
Köszönöm a figyelmet.
a kurva anyádat recskás!
Köszönöm a figyelmet.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 17, 2024 11:12:35
x3)
takarodj vissza nyitogatni a cicáknak az ajtót, fikás! ennyire vagy már jó csak.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2024 11:47:47
x37)
Tegnap 50.000 torokból hangzott egyként a kiáltás, hogy le a pedofilokkal. Hallod, Endre? 50.000 ember fejezte ki a véleményét jól hallhatóan rólad és Korokkógeciről többek között. Ebben az országban nem lesz maradása többé a gyermekbántalmazó, gyermekfilmező, gyerekeket kukkoló, faszát lolipornóra verő véglényeknek. Hergelhetsz te akárhogy, de előbb faszra, aztán lámpavasra leszel húzva, és ezzel most már Orbán Viktor is egyetért. Az alkotmányba is bele lesz írva, hogy a pedofil gecik a börtönben rohadnak meg, hallod?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 17, 2024 12:54:38
x21)
Az a baj hogy kormányzati szinten nem lesz valódi reform, csak megint ránk fogják húzni az egész balhét, hogy a mocskos buzik miatt van pedofília, lásd hogyan tálalta a kormányzati média a tüntetést: LMBTQ-naggyűlés, Pride, stb.
símanó
(
x3)
Feb 17, 2024 13:02:48
x3)
megint ránk fogják húzni az egész balhét, hogy a mocskos buzik miatt van pedofília
Batman
Feb 17, 2024 13:04:40
Egy újszászi pedofil, népfelkelést provokál maga ellen.
Feb 17, 2024 13:04:40
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 17, 2024 13:06:00
x21)
símanó
(
x3)
Feb 17, 2024 13:10:15
x3)
Mondjuk azt tényleg nehéz visszakövetni, hogy éppen melyik K.Endrénél mi volt a sorrend: előbb volt buzi, aztán lett pedofil, vagy fordítva
Arthur Dent
(
x1)
Feb 17, 2024 13:14:14
x1)
Ezt még talán ők, maguk sem tudják pontosan..
Tyodika
Feb 17, 2024 13:30:30
Tegnap 50.000 torokból hangzott egyként a kiáltás, hogy le a pedofilokkal. Hallod, Endre? 50.000 ember fejezte ki a véleményét jól hallhatóan rólad és Korokkógeciről többek között. Ebben az országban nem lesz maradása többé a gyermekbántalmazó, gyermekfilmező, gyerekeket kukkoló, faszát lolipornóra verő véglényeknek. Hergelhetsz te akárhogy, de előbb faszra, aztán lámpavasra leszel húzva, és ezzel most már Orbán Viktor is egyetért. Az alkotmányba is bele lesz írva, hogy a pedofil gecik a börtönben rohadnak meg, hallod?
Max 50.000-en utálnak
Feb 17, 2024 13:30:30
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 17, 2024 13:32:49
x48)
Ez melyik volt ? 😂😂
kissendrevagyok
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 17, 2024 13:33:44
x4)
Annyira átlátszó mindig amikor patkánykodás van mindkét fél részéről... Együtt vannak a buzik, de a világért se csinálnak hétvégén műsort.
A hangulat jóindulatú és tréfás
keserke
(
x4)
Feb 17, 2024 13:34:31
x4)
Kakaspina
(
x24)
Feb 17, 2024 13:42:39
x24)
Dehogynem

CafkaMarci
(
x6)
Feb 17, 2024 13:42:43
x6)
Együtt vannak a buzik, de a világért se csinálnak hétvégén műsort.
Majd műsoroznak teljesen emberi időben, mondjuk szerda éjjel háromtól.
keserke
(
x4)
Feb 17, 2024 13:53:54
x4)
Durván becsülve, vajon mennyit érhet legfeljebb a púpszászi putri?
15-20 milla? Ráadásul ahogy telik az idő egyre rosszabb állapotban lesz, mert Golda sem tud mindent megcsinálni a ház körül, Sodit meg felejtsük el. Vajon ezen a nyáron meddig fog érni a gaz?
-
Feb 17, 2024 13:56:49
Az avataromból kiindulva,mégis miért gondoljátok hogy itt magyar belpolitikára viszket bárkinek is.Hejj Netanjáhú
Feb 17, 2024 13:56:49
Depressziocska
Feb 17, 2024 13:58:10
Dehogynem
Kiköptem a délutáni kv-mat. :D
Feb 17, 2024 13:58:10
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 17, 2024 14:04:47
x13)
Maximum 10. Teljesen lelakott putri. De ha valaki nagyon unatkozik feldobhatja pár helyre 2-3 millióért, Golda ne unatkozzon hétvégén
trolléga
(
x30)
Feb 17, 2024 14:12:53
x30)
Annyira átlátszó mindig amikor patkánykodás van mindkét fél részéről... Együtt vannak a buzik, de a világért se csinálnak hétvégén műsort.
Őszintén, hiányzik? Bevételük nincs belőle, gyagyás hitelpénze meg ég a napi 20 ezres hostelben. Én már csak egy kávét kérek.
40_éves_junior
(
x6)
Feb 17, 2024 14:25:03
x6)
Amúgy is, shabbat van, ilyenkor még a sztrímer sem dolgozik.
Púpp
(
x1)
Feb 17, 2024 14:29:20
x1)
Jelentem a tanszéknek púpszászon mentem egy kört, gyagyást nem láttam, se vasúton se a coopban. Macskaól környéke is
púpmentes.
Fecskèt nèzted?
Na kirándulás, csá!
púpmentes.
Fecskèt nèzted?
Na kirándulás, csá!
cucksodi
(
x3)
Feb 17, 2024 14:48:04
x3)
Még mindig tart a buzulás? Csendbe vannak a rosszratyik
puskapoj
MaxPayne
(
x24)
Feb 17, 2024 14:49:26
x24)
Még mindig tart a buzulás? Csendbe vannak a rosszratyik
Nezik orban evertekelojet *pr
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2024 14:54:51
x11)
Ne mondjátok már, hogy annyira lehetetlen! Tessék, hirtelenjében speedrun Nightmare mód... :)
TAOT!
Az milyen már, hogy több hónapig nem sikerül, majd egy random picsogást követő napon viszont egyből!? :))
A tőr ereje kísért végig, éreztem!!
NSZKSZ!
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 17, 2024 14:59:06
x6)
Lájvozzatok be nyugodtan Fikás, úgyis tudjuk hogy együtt vagytok a kappannal.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Koba
Feb 17, 2024 15:09:23
Akik átlátnak a két undorító lényen (Fikás és Tibi) azok már leszűrték hogy a Tranyó csak ideig-óráig "haragszik" az urára. Amint elfogy minden, és kiutàlja mindenki szalad a döglött pitonszt leápolni. Szoval Tibike legközelebbi "én màr soha többet nemfoglalkozom Sodival!" mondatait ne nyeljétek be.
Egyébként Jucit jobb erről tàjékoztatni. Mert Tibinek mellesleg az is basztatja legalàbb a csőrét hogy Juci tud mindenről aztán őt idegesìti. Nekunk csak jo ha Tibor idegösszeomlást kap.xD
Egyébként Jucit jobb erről tàjékoztatni. Mert Tibinek mellesleg az is basztatja legalàbb a csőrét hogy Juci tud mindenről aztán őt idegesìti. Nekunk csak jo ha Tibor idegösszeomlást kap.xD
Feb 17, 2024 15:09:23
Tyodika
Feb 17, 2024 15:10:12
ötven eszejh! Pont mint a hitelem! Egy euro - egy troll!
Feb 17, 2024 15:10:12
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2024 15:19:46
x24)
Mit szólsz Endre, már 60 milliónál tart a tegnapi tüntetés után az Utcáról Lakásba Egyesület gyűjtése.
Neked a bankok indítottak gyűjtést, de ennek a neve:
Lakásból Utcára projekt.
És mi tagadás, te ezt tényleg komolyan vetted. Sőt, ez az egyetlen dolog, amit láthatóan nem sodikázol el.
Izzanak hát azok a hitelkártyák, égjenek az Eurócsák!
Ez shiker!
Neked a bankok indítottak gyűjtést, de ennek a neve:
Lakásból Utcára projekt.
És mi tagadás, te ezt tényleg komolyan vetted. Sőt, ez az egyetlen dolog, amit láthatóan nem sodikázol el.
Izzanak hát azok a hitelkártyák, égjenek az Eurócsák!
Ez shiker!
ascites
(
x57)
Feb 17, 2024 15:22:10
x57)
Akik átlátnak a két undorító lényen (Fikás és Tibi) azok már leszűrték hogy a Tranyó csak ideig-óráig "haragszik" az urára.
Ez teljesen igaz, a csövesnek nincs másik backupja. De olyan jó forgatni a kést a pedofilban, amikor épp le van pattintva és eszét veszti a szeparációs szorongástól. :D
CafkaMarci
(
x6)
Feb 17, 2024 15:27:10
x6)
Fikás, most hallgatom vissza a férjed február 2-i lájvját, és tudod, hogy min fortyog az öreg tranyó?
Azon, hogy Bubuka tízezer forinttal lóg neki, és nem akarja megadni a kölcsönt. Azt is mondja, hogy csak olyankor hívja az oxigénhiányos csődör, amikor kölcsön akar kérni tőle. Bubuka a tranyódtól.
Ha jól tudom, Schalk Matyi is lóg pénzzel tiborsznak.
Ugye ha te kérsz tőle pénzt, neked is ad kölcsön? Ugye téged nem szokott pénzzel lehúzni?
Ugye nem?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Azon, hogy Bubuka tízezer forinttal lóg neki, és nem akarja megadni a kölcsönt. Azt is mondja, hogy csak olyankor hívja az oxigénhiányos csődör, amikor kölcsön akar kérni tőle. Bubuka a tranyódtól.
Ugye ha te kérsz tőle pénzt, neked is ad kölcsön? Ugye téged nem szokott pénzzel lehúzni?
Ugye nem?
again mine the refund
(
x6)
Feb 17, 2024 15:32:08
x6)
Te jó ég mekkorát zuhant ez az állat, kihagytam vagy három évadot. Akkoriban a lehúzós márk volt még vele.
Gondoltam benézek hogy azóta mi történhetett.
Hol van már Linz meg Berlin te kretén? :) Amint elkerültél a berlini fizetett gyámodtól aki adott neked pár pofont ha nem viselkedtél, azonnal elkezdtél mélyrepülni.
Hol van már Linz meg Berlin te kretén? :) Amint elkerültél a berlini fizetett gyámodtól aki adott neked pár pofont ha nem viselkedtél, azonnal elkezdtél mélyrepülni.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 17, 2024 15:34:09
x10)
Fikás, most hallgatom vissza a férjed február 2-i lájvját, és tudod, hogy min fortyog az öreg tranyó?
Ugye nem?
Ugye nem?
Errol mindig az a komment jut az eszembe, hogy endre kozli - " lehet menni a bubukahoz de az otezer egy estere ".
Mindenki mas kepes volt a tibit a helyen kezelni mint lehuzos kocsogot, csak az endre baszott el milliokat ra.
ascites
(
x57)
Feb 17, 2024 15:53:17
x57)
Te jó ég mekkorát zuhant ez az állat, kihagytam vagy három évadot. Akkoriban a lehúzós márk volt még vele.
Óhello, üdv újra itt. Ahogy a dolgok állnak, esélyes, hogy az utolsó évadhoz csatlakoztál.
Ha kész vagy elmerülni az emberalatti lét fertőjében, ha a flanelpáncélod olyan erős, hogy nem hatol át rajta a fekália, vizelet, tajtékzó szájhab és egyéb megnevezhetetlen testváladékok, akkor pillants bele a földi pokol hiteles krónikáiba (első lépésként elég a képeket átfutni):
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2021
- sodipedia.sodika.org/wiki/A_linzi_%C3%A1gyi_polosk%C3%A1k
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
- sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2024
Nem fogsz csalódni.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 17, 2024 16:10:35
x48)
SyntaxError
(
x24)
Feb 17, 2024 16:11:39
x24)
Plusz kamatok - amit a balfasz soha nem számol.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 17, 2024 16:15:41
x21)
Fikás, mikor mész hergelni a kizárólag trollok által látogatott Púpfalon a doktorminiszterelnök évértékelőjével?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2024 16:21:50
x37)
Én óvatos optimista vagyok, és azt gondolom, hogy nem csak a tüntetés, hanem a Fidesz által megrendelt közvéleménykutatások is azt mutatják majd, hogy a pedofília az egy kurva nagy stoptábla mindenkinél, pártállástól függetlenül. Endre aberrált fajtája nem maradhat rejtve. Ki kell füstölni az összes pedofil gecit, és kényszermunkatáborokba kell őket küldeni, az általuk megtermelt bevételt pedig az árvaházaknak és szociális intézményeknek kell adni. A jobbos sajtó buzizását kezeljük most úgy, hogy más fogást egyszerűen nem tudnak azon találni, hogy civilek összegyűltek, és beleverték a kormány orrát abba, hogy kurvára nem csinál semmit, hiába hangoztatja, hogy gyermekbarát ország, stb.
cucksodi
(
x3)
Feb 17, 2024 16:36:22
x3)
Gyere endre mesélj, hogy ment a beszélgetés a nagyfönivel? Épp eleget ittál, hogy ne izgulj? Csipegettél az ebédböl? Trollokról meséltél elöre, hogy bevédd magad?
puskapoj
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 17, 2024 16:44:12
x45)
Endre te balek xd
Tényleg igaz hogy egyszer amikor terep gyakorlatozásra adtál parancsnot Kiss Rolandnak azt mondtad örebro helyett hogy oreobro? Xdddd
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tényleg igaz hogy egyszer amikor terep gyakorlatozásra adtál parancsnot Kiss Rolandnak azt mondtad örebro helyett hogy oreobro? Xdddd
Csicsó_VOD
(
x4)
Feb 17, 2024 16:49:01
x4)
Gyagyás geci!
A hód kurva anyád adagolja még intravénásan a Bittner pénzt, vagy még csalod a segélyt?
Hiába párologtok el, mint kósza fing a szélben, mert úgyis ki lesztek lőve a faszba, ahogyan mindig..
Hínárhaj is annyira szét van menve, hogy alig tud elmakogni két mondatot..
Lehet a cigány ogre jó munkát végzett a hülye fejével. :D:D
A saját szarotokban fogtok elpusztulni.
Névtelenül, szeretet nélkül, pont ahogyan megérdemlitek ti szolga lelkű, véglény szarok.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
A hód kurva anyád adagolja még intravénásan a Bittner pénzt, vagy még csalod a segélyt?
Hiába párologtok el, mint kósza fing a szélben, mert úgyis ki lesztek lőve a faszba, ahogyan mindig..
Hínárhaj is annyira szét van menve, hogy alig tud elmakogni két mondatot..
Lehet a cigány ogre jó munkát végzett a hülye fejével. :D:D
A saját szarotokban fogtok elpusztulni.
Névtelenül, szeretet nélkül, pont ahogyan megérdemlitek ti szolga lelkű, véglény szarok.
-
Feb 17, 2024 16:57:28
Endre te balek xd
Orero... jépa... jetyek... motyojó...
Feb 17, 2024 16:57:28
keserke
(
x4)
Feb 17, 2024 17:13:41
x4)
Van melód, gyagya?
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 17, 2024 17:39:16
x21)
Van melód, gyagya?
Hallgasd csak vissza a legutóbbi liveot ahol szidalmazza a párbaj társát, hogy hát te nem dolgozol? Miért nem dolgoztok? Ingyenélők fatytok, stb...
sírógörcs
(
x4)
Feb 17, 2024 17:45:35
x4)
De K. Endre pedofil létére ugyanúgy szidja a K.Endre pedofilt a púpfalon Hahó!
+
Feb 17, 2024 17:53:24
hetyetye
megint itt lajkfarmolsz butters?
Feb 17, 2024 17:53:24
40_éves_junior
(
x6)
Feb 17, 2024 17:59:26
x6)
Nem akarsz végleg eltakarodni innen? Elégetted a hitelességed, pedig egy trollforumon nem kell belőle olyan bántóan sok.
Endre priusza
(
x11)
Feb 17, 2024 18:10:25
x11)
Mondjuk a Recskagnomon kivul mindenki tudja, hogy soha egy vasat sem lat mar ebbol a "tartozasbol".
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2024 18:13:05
x37)
Készül a fincsi krém, Endre! Ha még 1-2 hónapig tematizálni tudjuk a közbeszédet a pedofilok ellen, akkor sokkal nagyobbat fog ütni a következő púpszászi plakátolós akció. A végén pár bepipázott helyi erő meg fogja dolgozni a macskaólat, feszítővassal, hegesztőpisztollyal.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 17, 2024 18:14:51
x37)
Nemcigány Márk már törlesztette a 9000 Eurót akkor, amikor többször bő nyállal leszopta a púpos korcs faszát. Gondoljátok, hogy véletlenül kellett mindig taccskészre herbáloznia magát, mikor együtt voltak? Nem, szegény csak így bírta ki azokat a dolgokat, amiket a gnóm a pénzéért cserébe kért. Abszolút Nem Cigány Márk egy áldozat.
-
Feb 17, 2024 18:25:42
A végén pár bepipázott helyi erő meg fogja dolgozni a macskaólat, feszítővassal, hegesztőpisztollyal.
Piton is dead, baby, piton is dead.
Feb 17, 2024 18:25:42
Bagolyka
(
x7)
Feb 17, 2024 18:29:46
x7)
Feb 17, 2024 18:29:46
Csicsoó_VOD nem pekkujjunki sodi? Feb 17, 2024 18:29:46
-
Feb 17, 2024 18:31:15
Csicsoó_VOD nem pekkujjunki sodi?
Feb 17, 2024 18:31:15
-
Feb 17, 2024 18:46:39
Düffedt fasz
Feb 17, 2024 18:46:39
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Feb 17, 2024 18:50:40
x2)
Merre patkánykodsz a zsebköcsöggel?
Puncicája van a cicának.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 17, 2024 19:12:03
x48)
Megtaláltam dörpét 😂
www.tiktok.com/@andrikamini
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@andrikamini
Kakaspina
(
x24)
Feb 17, 2024 19:18:34
x24)
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Endi Vajna
(
x11)
Feb 17, 2024 19:30:37
x11)
Dörpepúp
(
x7)
Feb 17, 2024 19:31:45
x7)
Fecskét nézted?
Nem, oda nem mentem be, csak elhajtottam előtte. Coopba beugrottam ásványvízért, meg a macskaól környékét a vasútállomással bezárólag végignéztem.
Csak túrázni mentünk, útba esett, gondoltam egy próbát megér.
Értetlen
(
x1)
Feb 17, 2024 19:34:39
x1)
Ez melyik volt ? 😂😂
Bele ae írta Korcs atombombáját: buzigéza megbaszta a hímnőst
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 17, 2024 20:04:14
x3)
korcs, a párduchibrided agyonvert már? remélem, igen. vagy faszért nincs élőlájvsz? nem ez lenne az első eset, hogy mindketten hazudoztok; tudjuk, hogy együtt vagytok.
mondomkusskuss
(
x21)
Feb 17, 2024 20:10:33
x21)
korcs, a párduchibrided agyonvert már? remélem, igen. vagy faszért nincs élőlájvsz? nem ez lenne az első eset, hogy mindketten hazudoztok; tudjuk, hogy együtt vagytok.
Visszavonultak hahó!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 17, 2024 20:12:22
x3)
Visszavonultak hahó!
maximum a dögkútba vonuljanak vissza, ahonnan előmásztak
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 17, 2024 20:19:56
x3)
Lehet, hogy szökésben vannak Tenerifére.
Minden O és K
keserke
(
x4)
Feb 17, 2024 20:21:18
x4)
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 17, 2024 20:21:44
x13)
Az csak a cigi és a työrike
noikabatgomb
(
x10)
Feb 17, 2024 20:31:51
x10)
80k korul ha bulika van. A hallkan elpottyoges a kB 40 korul. Szisza sokat eszik.
Szögedisanyi
Feb 17, 2024 20:38:46
Lehet, hogy szökésben vannak Tenerifére.
Nem a húsvét szigetekre, anglia mellé??
Feb 17, 2024 20:38:46
.
Feb 17, 2024 20:38:56
Feltètelezès
Korcs szerzödèst kapott Bècsben.
Berlini buzifürcsi.
Bècsi albikeresès a maradèk Bittner pènzböl.
/Az sem kizàrt,hogy a korcs felvette a volt arab föbèrlövel/hogy segitsen neki albi kèrdèsben.
Az viszont nem kèrdès ès bizonyitott,hogy a Tranyo nem zàrt le semmit a korccsal,söt hülyère akart venni mindenkit.
Hàt tranyó ràcsesztèl,nem hiàba vagy paranoiàs mert valóban bajban vagy amit a korcsod okozott neked többnyire.
Idö kèrdèse ès vèged!
Jaaa, ès kivel orditottàl teloban a napokban,hogy tèged megakarnak ölni mert elveszett valami drog pènz???
Minden sok minden megvan Tranyóka!
Kèszülj!
Endre te pedig ...
Korcs szerzödèst kapott Bècsben.
Berlini buzifürcsi.
Bècsi albikeresès a maradèk Bittner pènzböl.
/Az sem kizàrt,hogy a korcs felvette a volt arab föbèrlövel/hogy segitsen neki albi kèrdèsben.
Az viszont nem kèrdès ès bizonyitott,hogy a Tranyo nem zàrt le semmit a korccsal,söt hülyère akart venni mindenkit.
Hàt tranyó ràcsesztèl,nem hiàba vagy paranoiàs mert valóban bajban vagy amit a korcsod okozott neked többnyire.
Idö kèrdèse ès vèged!
Jaaa, ès kivel orditottàl teloban a napokban,hogy tèged megakarnak ölni mert elveszett valami drog pènz???
Minden sok minden megvan Tranyóka!
Kèszülj!
Endre te pedig ...
Feb 17, 2024 20:38:56
Vaják
(
x6)
Feb 17, 2024 21:00:10
x6)
Múltkor találtam egy régi streamben egy gondolatmenetet Gyagyástól, amit pár éve emlegetett.
A gondolat lényege hogy 40 éves korban érjük el életünk legszebb eredményét.
Na most Fikás? Ez a legnagyobb elért eredményed hogy a jó kurva anyád macskaóljában dideregve vágyódsz a faszpinás tranyó csövesed után, viagrától vörösödő fejjel?
Mi ez ha nem shiker?
(A részlet alább tekinthető meg:)
www.bitchute.com/video/so84hrVTDmGC/
A gondolat lényege hogy 40 éves korban érjük el életünk legszebb eredményét.
Na most Fikás? Ez a legnagyobb elért eredményed hogy a jó kurva anyád macskaóljában dideregve vágyódsz a faszpinás tranyó csövesed után, viagrától vörösödő fejjel?
Mi ez ha nem shiker?
(A részlet alább tekinthető meg:)
www.bitchute.com/video/so84hrVTDmGC/
Negermann
Feb 17, 2024 21:01:17
Még mindig képtelen vagyok értelmezni mire költhetnek ennyit, még a hitelpénzt elmulatni is képtelenek, Hol van a tengerpart, kurvák, kokain, jacuzzi, minőségi italok, ötvenezres hal a szájba? Még a putris cigányok is megadják a dajdajozásnak a módját, nem látszik ki a sátortetős kunyhó a trombitaréztől, kisgrófóra táncol még a sánta ló is, patakokban locsolják szét a csivaszregált és az utolsó pulya is beherbálozva őrjöng. Nekik ebből az egészből csak a herbál meg az őrjöngés maradt meg.
Feb 17, 2024 21:01:17
164 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem