Ez tenyleg igy volt? :D
Endre! Mi ez a sokadik coming-out?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Pontosabban Bata nagypapa, mert ő származik egy neves prűgyi zsidó nemzettségből, őt nem vették fel a MÁV-hoz "református vallása miatt" és neki volt lakása a Király utcában.
igen! nszksz a helyesbítést.
de az a lényeg, hogy a fikás végre elismerte, hogy zsidó származású.
én még mindig a blahán való döglődésre szavazok, ha lehet válogatni
Pontos lokáció?
Épp arra járok..
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Bata nagypapa és Schwarz nagyi ugyanaz az ág, nem? A "zsidóság" anyai ágon öröklődik tudtommal, szóval Golda mindenképp telivér zsidó (ami nem is csoda, ilyen ábrázattal a komplett Mossad előre szalutál neki), szóval mivel az anyja zsidó, Endre is egyértelműen az. Persze ez eddig is a napnál világosabb volt.
Nekem egy vallásos zsidó ember akinél rákérdeztem az öröklődésre azt mondta, hogy úgy Jahve igazából a nagymama a lényeg nem pedig az anya.
Minden O és K
Az adná.
19:15-kor indul egy közvetlen Flixbusz Berlinbe, ami reggel 7:40-re érkezik. Az igénytelen fikás így megspórolhat egy éjszakai szállást és loopolhat előtte kicsit a tranyónak is.
Budapest, Váci út 1-3, 1062
Köszönöm, azt tudom, westenden belül
NSZKSZ
Bata nagypapa felesége volt Schwarz nagyi, akiről a fikás azt hazudta, hogy nem tudja micsoda, de biztos nem az.
"Anyai nagyapám
Mezőgazdasági múltú családból származik, Prügy községből. Felekezeti hovatartozása szempontjából református. A legnagyobb szívfájdalma fiatal korában az volt, hogy reformátusként a Horthy korszakban esélye sem volt vasúti alkalmazottnak lenni, mert akkoriban ez a lehetőség (nyugdíjas állás lévén) csak római katolikus vallásúak számára volt nyitva. Ez a korlátozás később megváltozott.
Végzettsége szerint gépészmérnök (BME) volt. Külön érdekesség mérhetetlen elkötelezettsége, mellyel 45 éves (!) fejjel ült be nappali tagozatra (!) a 20 éves gyerekek közé, és így 50 éves korában szerezte meg a diplomát. Nyugdíjba MÁV középvezetőként ment.
Anyai nagyanyám
Közgazdász diplomával a zsebében hosszú ideig ő volt az APEH jogelődjénél a személyzeti vezető (ma HR-es részlegvezetőnek neveznénk). Az egészen pontos családi hátterének még nem néztem utána, azonban itt indifferens is, elvégre zsidó származását már csak azért is elvethetjük, mert arról hallanom kellett volna. Másrészt pedig ebből kifolyóan bármiféle izraelita felekezeti hovatartozás szintén garantáltan, százszázalékos bizonyossággal kizárható nála."
freeblog.sodika.org/archives/2008/07/28/SoDI_szarmazasa/default.htm
Tetőkert, mozi, kajálda, telefontöltő helyek és mosdók környéke tiszta, szóval leírhatnád pontosan merre lurkol NSZKSZ
Engedd el, nem kell az ilyen kötőjeles jógyerekeskedéseket mindig komolyan venni.
Minden O és K
Végzettsége szerint gépészmérnök (BME) volt. Külön érdekesség mérhetetlen elkötelezettsége, mellyel 45 éves (!) fejjel ült be nappali tagozatra (!) a 20 éves gyerekek közé, és így 50 éves korában szerezte meg a diplomát. Nyugdíjba MÁV középvezetőként ment.
Endre, itt basztad el! Diplomara kellett volna gyurni, nem jogsira!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Legalább a kis séta alatt elkészült a Simon's+om, zabálás csá
Endre te meg dögölj meg
Ráér még neki is 45 éves koráig várni, nem?
A nyugati pályaudvarnál a westend bejáratához közel van egy kávéautomata, ott szokott még nyüzsögni.
kissendrevagyok
84 ?
szerintem osszeteheted a ket hezed ha az 55 evet megeled(remeljuk nem),a tibi pedig az 50et sem fogja.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
16:15 indult egy vonat Szolnokról, aminek 17:34-re kell beérnie a Nyugatiba.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
- Gondolom a párjával tervez, akiről azt gondolja pénzes
- Nulla forintból élni
Nem céltudatos, de azért:
Jutka - Sodi
1:0
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
18:00-kor adják a moziban az "Érdekvédelmi terület" című holokausztos filmet. Lehet arra akarnak beülni?
kissendrevagyok
Lesz viszont helyette egy ledurrant csovese aki havi 50rugobol meg a tiktokon osszekoldult fillerekbol ucsorog egy toloszekben a macskaol elott.
Persze csak addig, amig a helyi jegyzo ra nem jon, hogy a goldat betettek egy hordoba es felveszik a nyugdijjat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Most így előttem a szitu ahogy a púpszörny tolja a rozsdás kerekű tolókocsit amit a horgász bizniszelt a púpszászi kofáktól, benne a nyugállományozott, komlói erdőket megjárt faipari, szintén torz honvéddel. :))
Na akkor aztán nem tud elmenekülni a féktelen loopolás elől!!
Mindezt aprópénzért tiktik élőben.
Jaj de jó lesz ha így lesz. :D:D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Amikor a minosegi elolajvba behallatszik a "gyere ma' endi! Megint osszaszartam magam!"

Endre ketesitek a Bècsi albit vagy majd a Berlini làtogatàs utàn?
:-)
Ráadásul 5 év alatt. Nem vagyok büszke rá, de én a 4 éves képzést 7 év alatt végeztem el mondjuk a végén kb 2 tárgyat tolva, melócsá mellett lett diplomám. Mindegy, Andi.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akárhogyis. Diploma rendelkezésre áll.
U WIN !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem az szamit, hanem hogy a vegere elsajatitottad a szukseges ismereteket.
Kurva anyád.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ezért nem bassza amúgy meg a Micimackó platformja? Igazán kinn maradhatna ez a retard is egy 3. világbéli országban. Donések meg nyelvismeret nélkül.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak Sodi minuszol. És itt mindenki Sodi.
Azaz, nem feltétlenül nem saját magát minuszolja le mindenki.
Vagy hogy a gyengeelméjűek is értsék: annak fonatkozásában, hogy minuszolnak, csak annyi a biztos, hogy lényegében, tisztán nyelvtanilag, aki nem minuszol, az nem ír ide, azaz aki ír, az csak olyan lehet aki egyben minuszol is. És miután csak Sodi ír, így csak Sodi minuszolja önmagát.
Azt hiszem ez érthető.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Követlek!
Panasszal a [email protected] email címen élhetsz.
(Nem) Köszönjük, hogy benéztél!
Na csá!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Mire gyüjtöd a plusszokat?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Újabb bizonyíték, hogy ide csak Sodi ír. Ő is Sodi egyik érzékenyebb énje volt.
Ha elmúlik ennek a személyiségének az STNÍI időszaka, majd visszajön.
Teslára.
Hitelkeretre
Be akarja cserélni pre-IPO Sodifórum részvényekre.
Azt hittem hdmi kábelre.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Lebuktal e-Toro troll!
A Redditre akartam utalni.
Ha ez igaz, és nem csak Lyudga agyszüleménye, én nagyon szurkolok nekik.
Akkor lesz kétkeresős háztartása a púposnak, ha a jól fizető felhőének karrierje mellett elmegy másodállásba, mondjuk éjszakánként vagont rakodni. Vagy kidobóembernek...
Inkább arra, mint a tranyó számlájára
Ahhh, azt nem oldja meg az AI...
Hetyetye
még több mint másfél órát kell várnod.
ennél már csak az felháborítóbb, amikor artikulálatlanul üvölti, hogy “nekem ez megjár.”
ugyan olyan isten-komplexusa van, mint korcsnak — de szép is a szerelem: a mentális bajaik is összeillenek.
Ez itt a sodifórum, nem pedig a BKV fórum. Javaslom fordulj a munkáltatóhoz (minket nem érdekel, ne oszd meg a választ). NSZKSZ
Átlagos loopolós, bebaszós csövezés.
Konstans állapot 42 éve.
Jah, most látom, te amásikra gondolsz. A sofőrre.
Anutám nem engedte hogy letegyem 18 évesen, azóta pedig egy vaksi alkoholista kézremegős pácsi lett belőlem. Ebben eddig lehetett eljutni.
vótmá. kalapács, mindegy.
Abban egyetértünk, hogy asodi mehet szemetet szedni, vagy a blahára tarhálni, de ez a poszt csupán egy spekuláció. :D
"Ez nem jelenti sem azt, hogy meglátásai feltétlenül helytelenek, sem azt, hogy jóslata nem megalapozott"
Tehát ez nem több egy Nvidia fater Nostredamuskodásnál, és egy tyodi fórum clickbaitnél, sorry.
Asodi fölött többször is elszállt a világ.
Először bio-kameraállvány volt, de a kamerás mobilok megjelenése óta az utolsó kappányretardnak is van kamerája, a fikás minimális haszna is az enyészeté lett. Aztán programozónak hazudta magát, de azt meg bedönti az AI.
Heterónak hazudta magát a kis incel, de a buzidéon megviccelte keményen!
Hát valaki itt 19:15-ös indulást írt fentebb, szóval adná.
19:15 előtt volt posztcunami, azóta csend van
irodalmi szófordulatokkal beszél
még ehhez se, mert nem áll fel neki XD de, amúgy igen, "a lyuk az lyuk" elven még csinálhatna karriert
Vagy megint kirúgták... Jah várj!
Elment a natyfejfatász.
Hát azért hetyetye, azt hogy mit meg hogyan dönt be az AI, szerintem hagyjuk meg a történészeknek 50 év múlvára. Az viszont tény hogy endrének ebben eddig lehetett eljutni.
Vagy törölték mind a 3 Iphone rendelését, vagy mindet ki kell fizetni.
Prosztata cunaminak olvastam.
Csak nem a púp?
Max az , mert tibi ismerősei nem szoktak fürdeni.
KURVArangy
Hol megy a lájv?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
www.tiktok.com/@j.tety
www.tiktok.com/@j.merci6
www.tiktok.com/@j.merci.2
www.youtube.com/@Lezarultegykorszak2
Tedd el konyvjelzobe vagy nezegesd a trash csoportot.
MaxPayne
(
x24)
Feb 27, 2024 15:03:24
x24)
ennél nagyobb beismerés is történt, amikor a múltkor a tiktokcigány rákérdezett az etnikumra, a fikás úgy fejezte ki magát, hogy 3/4-részben biztos nem zsidó.
ezzel kvázi elismerte, hogy schwartz nagymama piszony zsidó volt.
Ez tenyleg igy volt? :D
Endre! Mi ez a sokadik coming-out?
ascites
(
x57)
Feb 27, 2024 15:04:56
x57)
ennél nagyobb beismerés is történt, amikor a múltkor a tiktokcigány rákérdezett az etnikumra, a fikás úgy fejezte ki magát, hogy 3/4-részben biztos nem zsidó.
Pontosabban Bata nagypapa, mert ő származik egy neves prűgyi zsidó nemzettségből, őt nem vették fel a MÁV-hoz "református vallása miatt" és neki volt lakása a Király utcában.
-
Feb 27, 2024 15:08:52
igen! nszksz a helyesbítést.
de az a lényeg, hogy a fikás végre elismerte, hogy zsidó származású.
Feb 27, 2024 15:08:52
-
Feb 27, 2024 15:13:05
indítsd a zsidó származást beismerős lájvot, zsidó!
Feb 27, 2024 15:13:05
Dohány utca
Feb 27, 2024 15:20:17
-Szia, asodi, nem tudod véletlenül merre van a zsinagóga?
-Véletlenyül...
-Véletlenyül...
Feb 27, 2024 15:20:17
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 27, 2024 15:21:57
x3)
Vegulis a Blaha helyett kvazi nyugdijba mennek egy videki tudogondozoba, ahol elvegetalhatnak, arra a maradek par honapra.
én még mindig a blahán való döglődésre szavazok, ha lehet válogatni
-
Feb 27, 2024 15:32:42
Tibi a westendbe, lehet titkos tali a fikással
Feb 27, 2024 15:32:42
újpesti troll
Feb 27, 2024 15:39:05
Pontos lokáció?
Épp arra járok..
Feb 27, 2024 15:39:05
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 27, 2024 15:40:33
x16)
Bata nagypapa és Schwarz nagyi ugyanaz az ág, nem? A "zsidóság" anyai ágon öröklődik tudtommal, szóval Golda mindenképp telivér zsidó (ami nem is csoda, ilyen ábrázattal a komplett Mossad előre szalutál neki), szóval mivel az anyja zsidó, Endre is egyértelműen az. Persze ez eddig is a napnál világosabb volt.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 27, 2024 15:41:58
x3)
Nekem egy vallásos zsidó ember akinél rákérdeztem az öröklődésre azt mondta, hogy úgy Jahve igazából a nagymama a lényeg nem pedig az anya.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2024 15:43:44
x21)
Flódnis, Titán meg a Molnár F. pedig a beépitett zsidó Endrével próbálta leleplezni a háttérhatalmat.
Regős Judit tényszerűsödött vagyonkezelő megmondta, hogy az Endre féle zsidókat már tenyésztik, és ők nem is echte zsidók, csak magukat zsidónak tartó hottentották, akiket a zsidók felhasználnak.
Majdnem megúsztad, Te kis karvaj zsidó
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Regős Judit tényszerűsödött vagyonkezelő megmondta, hogy az Endre féle zsidókat már tenyésztik, és ők nem is echte zsidók, csak magukat zsidónak tartó hottentották, akiket a zsidók felhasználnak.
Majdnem megúsztad, Te kis karvaj zsidó
ascites
(
x57)
Feb 27, 2024 15:43:52
x57)
Az adná.
19:15-kor indul egy közvetlen Flixbusz Berlinbe, ami reggel 7:40-re érkezik. Az igénytelen fikás így megspórolhat egy éjszakai szállást és loopolhat előtte kicsit a tranyónak is.
-
Feb 27, 2024 15:43:55
Pontos lokáció?
Épp arra járok..
Épp arra járok..
Feb 27, 2024 15:43:55
újpesti troll
Feb 27, 2024 15:45:30
Köszönöm, azt tudom, westenden belül
NSZKSZ
Feb 27, 2024 15:45:30
mikedp
(
x9)
Feb 27, 2024 15:46:32
x9)
Baszki ma volt dolgom Pesten , néztem hátha látom valamelyik retardot a blahán, meg a keletinél de nem volt rajzás.
Mikor felszálltam a vonatra, már lőtte is fel tibike az élő lájfszot.
KURVArangy
Mikor felszálltam a vonatra, már lőtte is fel tibike az élő lájfszot.
ascites
(
x57)
Feb 27, 2024 15:49:27
x57)
Bata nagypapa és Schwarz nagyi ugyanaz az ág, nem?
Bata nagypapa felesége volt Schwarz nagyi, akiről a fikás azt hazudta, hogy nem tudja micsoda, de biztos nem az.
"Anyai nagyapám
Mezőgazdasági múltú családból származik, Prügy községből. Felekezeti hovatartozása szempontjából református. A legnagyobb szívfájdalma fiatal korában az volt, hogy reformátusként a Horthy korszakban esélye sem volt vasúti alkalmazottnak lenni, mert akkoriban ez a lehetőség (nyugdíjas állás lévén) csak római katolikus vallásúak számára volt nyitva. Ez a korlátozás később megváltozott.
Anyai nagyanyám
Közgazdász diplomával a zsebében hosszú ideig ő volt az APEH jogelődjénél a személyzeti vezető (ma HR-es részlegvezetőnek neveznénk). Az egészen pontos családi hátterének még nem néztem utána, azonban itt indifferens is, elvégre zsidó származását már csak azért is elvethetjük, mert arról hallanom kellett volna. Másrészt pedig ebből kifolyóan bármiféle izraelita felekezeti hovatartozás szintén garantáltan, százszázalékos bizonyossággal kizárható nála."
freeblog.sodika.org/archives/2008/07/28/SoDI_szarmazasa/default.htm
újpesti troll
Feb 27, 2024 15:57:05
Tetőkert, mozi, kajálda, telefontöltő helyek és mosdók környéke tiszta, szóval leírhatnád pontosan merre lurkol NSZKSZ
Feb 27, 2024 15:57:05
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 27, 2024 15:58:39
x3)
Engedd el, nem kell az ilyen kötőjeles jógyerekeskedéseket mindig komolyan venni.
Endre priusza
(
x11)
Feb 27, 2024 16:00:07
x11)
újpesti troll
Feb 27, 2024 16:03:12
Legalább a kis séta alatt elkészült a Simon's+om, zabálás csá
Endre te meg dögölj meg
Feb 27, 2024 16:03:12
GRoby
Feb 27, 2024 16:03:54
Ráér még neki is 45 éves koráig várni, nem?
Feb 27, 2024 16:03:54
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 27, 2024 16:07:49
x48)
A nyugati pályaudvarnál a westend bejáratához közel van egy kávéautomata, ott szokott még nyüzsögni.
.
Feb 27, 2024 16:16:07
Tuti külföldön terveznek,tranyo nagyon terel bàrmi amit mond az mindennek az ellenkezöje.
Furcsa mód emlitette,iratott ki elèg gyógyszert ès stb.
Valamint,hogy "eltünik külföldre is...
Meg persze furcsa mod Endre is nagyon elemèben van ès nem csak az Iphone miatt..
Meg persze furcsa mod Endre is nagyon elemèben van ès nem csak az Iphone miatt..
Feb 27, 2024 16:16:07
Sodronyka
(
x4)
Feb 27, 2024 16:17:24
x4)
Nézd Gyagyás . Pistike 2 fiokrol saját magával párbajozik és tiktok nyelven füstöl a lajf. Neked mikor lesz ilyen senior felhoenek youtuber sodi?

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

koszos
(
x11)
Feb 27, 2024 16:17:41
x11)
Lehet.
Mindenesetre nem tudom, mi lesz itt 84 évesen, amikor kétszer ilyen erősek leszünk már.
Mindenesetre nem tudom, mi lesz itt 84 évesen, amikor kétszer ilyen erősek leszünk már.
84 ?
szerintem osszeteheted a ket hezed ha az 55 evet megeled(remeljuk nem),a tibi pedig az 50et sem fogja.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 27, 2024 16:20:51
x23)
Eazy
(
x11)
Feb 27, 2024 16:38:34
x11)
Tuti külföldön terveznek,tranyo nagyon terel bàrmi amit mond az mindennek az ellenkezöje.
- Gondolom a párjával tervez, akiről azt gondolja pénzes
- Nulla forintból élni
Nem céltudatos, de azért:
Jutka - Sodi
1:0
Eazy
(
x11)
Feb 27, 2024 16:41:14
x11)
De amúgy ez kurva vicces, hogy a gyagyás mire visszakapja a tranyót, már egy euró forcsija se marad :DDDD
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 27, 2024 16:43:28
x48)
18:00-kor adják a moziban az "Érdekvédelmi terület" című holokausztos filmet. Lehet arra akarnak beülni?
noikabatgomb
(
x10)
Feb 27, 2024 16:48:00
x10)
De amúgy ez kurva vicces, hogy a gyagyás mire visszakapja a tranyót, már egy euró forcsija se marad :DDDD
Lesz viszont helyette egy ledurrant csovese aki havi 50rugobol meg a tiktokon osszekoldult fillerekbol ucsorog egy toloszekben a macskaol elott.
Persze csak addig, amig a helyi jegyzo ra nem jon, hogy a goldat betettek egy hordoba es felveszik a nyugdijjat.
Eazy
(
x11)
Feb 27, 2024 16:58:34
x11)
Most így előttem a szitu ahogy a púpszörny tolja a rozsdás kerekű tolókocsit amit a horgász bizniszelt a púpszászi kofáktól, benne a nyugállományozott, komlói erdőket megjárt faipari, szintén torz honvéddel. :))
noikabatgomb
(
x10)
Feb 27, 2024 17:03:46
x10)
Amikor a minosegi elolajvba behallatszik a "gyere ma' endi! Megint osszaszartam magam!"
.
Feb 27, 2024 17:06:47

Feb 27, 2024 17:06:47
-
Feb 27, 2024 17:09:52
judgát rá kéne venned, hogy lájvozzon a tiktokon. van neki csatornája, ha tibi nem hazudott.
Feb 27, 2024 17:09:52
Popóboy
Feb 27, 2024 17:13:34
Nézd Gyagyás . Pistike 2 fiokrol saját magával párbajozik és tiktok nyelven füstöl a lajf. Neked mikor lesz ilyen senior felhoenek youtuber sodi?
Ez most rendesen felbaszott. Feb 27, 2024 17:13:34
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2024 17:19:48
x30)
Ráadásul 5 év alatt. Nem vagyok büszke rá, de én a 4 éves képzést 7 év alatt végeztem el mondjuk a végén kb 2 tárgyat tolva, melócsá mellett lett diplomám. Mindegy, Andi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2024 17:23:26
x39)
Akárhogyis. Diploma rendelkezésre áll.
U WIN !
Endre priusza
(
x11)
Feb 27, 2024 17:24:44
x11)
Nem az szamit, hanem hogy a vegere elsajatitottad a szukseges ismereteket.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 27, 2024 17:26:06
x48)
nem pont kedden akciós a mozijegy ? 😅
kissendrevagyok
Kakaspina
(
x24)
Feb 27, 2024 17:35:49
x24)
A minuszoloknak üzenem, hogy ti is olyan agyhalottak vagytok, mint azok, akiket követtek.
Kurva anyád.
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2024 17:37:19
x30)
files.catbox.moe/cqdcsg.jpeg">
files.catbox.moe/cqdcsg.jpeg">
Ezért nem bassza amúgy meg a Micimackó platformja? Igazán kinn maradhatna ez a retard is egy 3. világbéli országban. Donések meg nyelvismeret nélkül.
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2024 17:40:22
x24)
A minuszoloknak üzenem, hogy ti is olyan agyhalottak vagytok, mint azok, akiket követtek.
Csak Sodi minuszol. És itt mindenki Sodi.
Azaz, nem feltétlenül nem saját magát minuszolja le mindenki.
Vagy hogy a gyengeelméjűek is értsék: annak fonatkozásában, hogy minuszolnak, csak annyi a biztos, hogy lényegében, tisztán nyelvtanilag, aki nem minuszol, az nem ír ide, azaz aki ír, az csak olyan lehet aki egyben minuszol is. És miután csak Sodi ír, így csak Sodi minuszolja önmagát.
Azt hiszem ez érthető.
-
Feb 27, 2024 17:44:08
Követlek!
Feb 27, 2024 17:44:08
Zsibuci
(
x5)
Feb 27, 2024 17:44:43
x5)
Panasszal a [email protected] email címen élhetsz.
(Nem) Köszönjük, hogy benéztél!
Na csá!
Jutka műbarack
(
x5)
Feb 27, 2024 17:48:46
x5)
Minuszolnak egy anonim troll fórumon nyeeee😭😭
Kiss Farkas Farkas
szörnyeteg
(
x3)
Feb 27, 2024 17:50:04
x3)
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2024 17:50:19
x24)
Minuszolnak egy anonim troll fórumon nyeeee😭😭
Újabb bizonyíték, hogy ide csak Sodi ír. Ő is Sodi egyik érzékenyebb énje volt.
Ha elmúlik ennek a személyiségének az STNÍI időszaka, majd visszajön.
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2024 17:50:28
x24)
Teslára.
Eazy
(
x11)
Feb 27, 2024 17:50:39
x11)
Hitelkeretre
Endre priusza
(
x11)
Feb 27, 2024 17:52:14
x11)
szörnyeteg
(
x3)
Feb 27, 2024 17:52:15
x3)
Teslára.
Azt hittem hdmi kábelre.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 27, 2024 17:53:41
x10)
Lebuktal e-Toro troll!
Endre priusza
(
x11)
Feb 27, 2024 17:54:48
x11)
Lebuktal e-Toro troll!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 27, 2024 17:55:16
x11)
Akkor lesz kétkeresős háztartása a púposnak, ha a jól fizető felhőének karrierje mellett elmegy másodállásba, mondjuk éjszakánként vagont rakodni. Vagy kidobóembernek...
Eazy
(
x11)
Feb 27, 2024 17:56:06
x11)
Inkább arra, mint a tranyó számlájára
Troll3gin4
Feb 27, 2024 17:59:53
Ahhh, azt nem oldja meg az AI...
Feb 27, 2024 17:59:53
end of the programming
Feb 27, 2024 18:09:37
Ajajj Sodi...
Már az Nvidia elnöke szerint se nagyon tervezz ChatGPT alibizásra.
prog.hu/hirek/6636/programozas-mesterseges-intelligencia-kodolas-nvidia-jensen-huang-munka-allas
Kérdés: Miből fog bevételt generálni aSodi?
Hitelkártyen élősködés már kilőve Hahóó!
Már az Nvidia elnöke szerint se nagyon tervezz ChatGPT alibizásra.
prog.hu/hirek/6636/programozas-mesterseges-intelligencia-kodolas-nvidia-jensen-huang-munka-allas
Kérdés: Miből fog bevételt generálni aSodi?
Hitelkártyen élősködés már kilőve Hahóó!
Feb 27, 2024 18:09:37
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2024 18:12:59
x17)
Mi lesz buzeráns? Most versenyeztek a buzikurváddal melyik éli túl a másikat?? Nagyon nevetek:D
Punszisza a lekjopp!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Feb 27, 2024 18:14:15
x11)
Endi, próbáltam visszanézni a menyecskéd aktuális betegségeiről az élő lájvokat, de feladtam.
Én még most is azt mondom, a lófaszt van neki komoly baja, rájátszik minden szarra, holott a mértéktelen tudatmódosítóktól (alkohol, cigánykristály, gyógyszer) néz ki úgy, mint egy bagolyorrú, csimpánzszájú, csirkenyakú, sikolyfejű kísértet.
Úgy basznám ki az egészségügyi ellátórendszerből, hogy a lába nem érné a földet!
Ilyenkor sajnálom, hogy magyar állampolgár, amiről valamelyik nap le akart mondani.
Nem akartam a csöves tranyóval foglalkozni, de úgy fel tudja baszni az agyam!
Ilyen mocskos, büdös, negyvenévesen az alkoholtól maga alá szaró semmirekellők miatt kell sok embernek heteket, hónapokat várni egy vizsgálatra.
Állítom, hogy az alkoholizmustól fosik sugárban, ennél sem volt olyan, hogy egy napig ne igyon, legfeljebb nem közvetítte!
Én még most is azt mondom, a lófaszt van neki komoly baja, rájátszik minden szarra, holott a mértéktelen tudatmódosítóktól (alkohol, cigánykristály, gyógyszer) néz ki úgy, mint egy bagolyorrú, csimpánzszájú, csirkenyakú, sikolyfejű kísértet.
Úgy basznám ki az egészségügyi ellátórendszerből, hogy a lába nem érné a földet!
Ilyenkor sajnálom, hogy magyar állampolgár, amiről valamelyik nap le akart mondani.
Ilyen mocskos, büdös, negyvenévesen az alkoholtól maga alá szaró semmirekellők miatt kell sok embernek heteket, hónapokat várni egy vizsgálatra.
Állítom, hogy az alkoholizmustól fosik sugárban, ennél sem volt olyan, hogy egy napig ne igyon, legfeljebb nem közvetítte!
sörtötbontok
(
x8)
Feb 27, 2024 18:14:55
x8)
Endre, te vén buzeráns, ráfütyiznél a Tibor foltos tüdejére, mi?
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 27, 2024 18:15:41
x45)
Követelem, hogy Kiss Endre Farkas kockázza ki Tibor röntgenképét és akkor nincs is rajta semmi!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Feb 27, 2024 18:16:05
Tajgi hopp, betonon kopp
Feb 27, 2024 18:16:05
-
Feb 27, 2024 18:17:08
Tajgi hopp, betonon kopp
még több mint másfél órát kell várnod.
Feb 27, 2024 18:17:08
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 27, 2024 18:26:54
x3)
várom a “nem beteg a cica, ez krónikus ÁLLAPOT” 2.0 flokkokat
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 27, 2024 18:30:39
x3)
Endi, próbáltam visszanézni a menyecskéd aktuális betegségeiről az élő lájvokat, de feladtam.
ennél már csak az felháborítóbb, amikor artikulálatlanul üvölti, hogy “nekem ez megjár.”
ugyan olyan isten-komplexusa van, mint korcsnak — de szép is a szerelem: a mentális bajaik is összeillenek.
Életképtelen elkövető
Feb 27, 2024 18:31:13
Üdvözletem, nem tudtam végig maradni a hétvégi prezentáción. Érdeklődnék, mi lett a buszos éjszakai legény sorsa?
Életképtelen elkövető
Feb 27, 2024 18:31:13
-
Feb 27, 2024 18:32:56
Üdvözletem, nem tudtam végig maradni a hétvégi prezentáción. Érdeklődnék, mi lett a buszos éjszakai legény sorsa?
Ez itt a sodifórum, nem pedig a BKV fórum. Javaslom fordulj a munkáltatóhoz (minket nem érdekel, ne oszd meg a választ). NSZKSZ
Feb 27, 2024 18:32:56
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2024 18:33:57
x39)
Átlagos loopolós, bebaszós csövezés.
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 27, 2024 18:36:05
x4)
endre, az értelmi fogyatékosságod betegség vagy állapot?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
linziasztal01
(
x77)
Feb 27, 2024 18:37:32
x77)
endre, az értelmi fogyatékosságod betegség vagy állapot?
Konstans állapot 42 éve.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2024 18:47:44
x39)
Jah, most látom, te amásikra gondolsz. A sofőrre.
Hol a jogsi sodi?
Feb 27, 2024 18:57:50
Feb 27, 2024 18:57:50
Tyodika
Feb 27, 2024 18:59:44
www.instagram.com/reel/C3s9v2Ur57p/?igsh=ejQ0eGV5enQ4encz
Anutám nem engedte hogy letegyem 18 évesen, azóta pedig egy vaksi alkoholista kézremegős pácsi lett belőlem. Ebben eddig lehetett eljutni.
Feb 27, 2024 18:59:44
Felhoenek
Feb 27, 2024 19:02:03
Uj ganyolast kell keresned
Feb 27, 2024 19:02:03
-
Feb 27, 2024 19:07:08
Feb 27, 2024 19:07:08
Your argument is invalid
Feb 27, 2024 19:17:04
Abban egyetértünk, hogy asodi mehet szemetet szedni, vagy a blahára tarhálni, de ez a poszt csupán egy spekuláció. :D
"Ez nem jelenti sem azt, hogy meglátásai feltétlenül helytelenek, sem azt, hogy jóslata nem megalapozott"
Tehát ez nem több egy Nvidia fater Nostredamuskodásnál, és egy tyodi fórum clickbaitnél, sorry.
Feb 27, 2024 19:17:04
ascites
(
x57)
Feb 27, 2024 19:23:12
x57)
Először bio-kameraállvány volt, de a kamerás mobilok megjelenése óta az utolsó kappányretardnak is van kamerája, a fikás minimális haszna is az enyészeté lett. Aztán programozónak hazudta magát, de azt meg bedönti az AI.
koszos
(
x11)
Feb 27, 2024 19:26:46
x11)
ha mas nem marad fikas mehetsz a rosszlanyokra.vannak ott is hozzad hasonlo buzeransok,szal meg talalnad ott a helyed. az osszes haverod leszopatott es lehuzott penzzel,ott viszont penzt kereshetnel avval,hogy taknyosra szopatnak.
tibivel egyutt tolhatnatok az ipart,o mar a csoviszallon is hirdette anno a ferfi segget,szal siman be tudna tanitani.
semmihez sem ertesz,viszont az osi mestersegre meg egy ilyen nyomoronc is kepes,mint te.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
tibivel egyutt tolhatnatok az ipart,o mar a csoviszallon is hirdette anno a ferfi segget,szal siman be tudna tanitani.
semmihez sem ertesz,viszont az osi mestersegre meg egy ilyen nyomoronc is kepes,mint te.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2024 19:26:53
x39)
Heterónak hazudta magát a kis incel, de a buzidéon megviccelte keményen!
nabejj
(
x3)
Feb 27, 2024 19:37:51
x3)
Pörög a púpfal. Utazhat a korcs?
-
Feb 27, 2024 19:39:53
Feb 27, 2024 19:39:53
nabejj
(
x3)
Feb 27, 2024 19:45:42
x3)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Feb 27, 2024 20:01:35
x3)
még ehhez se, mert nem áll fel neki XD de, amúgy igen, "a lyuk az lyuk" elven még csinálhatna karriert
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2024 20:28:13
x39)
linziasztal01
(
x77)
Feb 27, 2024 20:41:20
x77)
Elment a natyfejfatász.
40_éves_junior
(
x6)
Feb 27, 2024 20:45:34
x6)
Aztán programozónak hazudta magát, de azt meg bedönti az AI.
Hát azért hetyetye, azt hogy mit meg hogyan dönt be az AI, szerintem hagyjuk meg a történészeknek 50 év múlvára. Az viszont tény hogy endrének ebben eddig lehetett eljutni.
-
Feb 27, 2024 20:48:58
Elment a natyfejfatász.
Vagy törölték mind a 3 Iphone rendelését, vagy mindet ki kell fizetni.
Feb 27, 2024 20:48:58
Bubuka
(
x13)
Feb 27, 2024 21:05:02
x13)
Endre, nagyon el vagy tűnve. Holnap próbanap? Izgulsz? Ájfón lesz? Már ott ülsz a buszon, mi? Rohadék!
nabejj
(
x3)
Feb 27, 2024 21:08:40
x3)
Nem lesz itt Tibornak iphone, csak örül az öreg pedofil, hogy hitegetheti a csövest.
Amikor a pislogós szhar samsungot vette, akkor is csak örült, hogy vagánykodhat vele a hajléktalan alkesznek, amúgy szart az egészre, 480p-ben streamelt vele ugyan úgy.
Örül ha egy ájfón 15 prora futja a kártyenből.
Igaz te demens, vén bácsi?
Amikor a pislogós szhar samsungot vette, akkor is csak örült, hogy vagánykodhat vele a hajléktalan alkesznek, amúgy szart az egészre, 480p-ben streamelt vele ugyan úgy.
Örül ha egy ájfón 15 prora futja a kártyenből.
Igaz te demens, vén bácsi?
-
Feb 27, 2024 21:16:03
Prosztata cunaminak olvastam.
Feb 27, 2024 21:16:03
Troll3gin4
Feb 27, 2024 21:17:39
Megy a Merci live, "titok, hogy hol vagyok, valakinél vagyok" :D
Hetyetye
Feb 27, 2024 21:17:39
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 27, 2024 21:20:08
x48)
Valaki fürdik a háttérben
kissendrevagyok
ascites
(
x57)
Feb 27, 2024 21:21:25
x57)
Valaki fürdik a háttérben
Csak nem a púp?
mikedp
(
x9)
Feb 27, 2024 21:31:26
x9)
Csak nem a púp?
Max az , mert tibi ismerősei nem szoktak fürdeni.
CafkaMarci
(
x6)
Feb 27, 2024 21:34:22
x6)
Megy a Merci live, "titok, hogy hol vagyok, valakinél vagyok" :D
Hol megy a lájv?
Troll3gin4
Feb 27, 2024 21:52:21
TikTokon ment, végül elég rövid volt
Hetyetye
Feb 27, 2024 21:52:21
noikabatgomb
(
x10)
Feb 27, 2024 21:53:36
x10)
Haromszor arult el teged a tibi, gyagyas.
Szerinted kiknek szolt a rovid bejelentkezes?
Szerinted kiknek szolt a rovid bejelentkezes?
tranyo bukkmark
Feb 27, 2024 21:54:55
Hol megy a lájv?
www.tiktok.com/@j.tety
www.tiktok.com/@j.merci6
www.tiktok.com/@j.merci.2
www.youtube.com/@Lezarultegykorszak2
Tedd el konyvjelzobe vagy nezegesd a trash csoportot.
Feb 27, 2024 21:54:55
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az üdvözlégyet nem tudta felmondani mikor Padre gyóntatta