Van video errol. Amikor a tranyo ellopott tole 250 euro-t akkor is a kommenthaveroknak kellett figyelmeztetniuk. Ekkor endre leult a gep ele es 1 ora alatt feltoltotte az auti pajzsot, hogy az nem lopas hanem "most akkor ott van naluk ennyi KP."
Ebben eddig lehetett eljutni.
Így van! Ha felengedi a púpost most nincs ez a "kisebb" intermezzó.
Hol a 100 embered te csöves buzikurva? Viktornak ezért faszulnia kell!
Ebbe az a vicces, hogy nem a tibinek, hanem a gyagyásnak van 100 embere. Most is milyen szépen összerakjuk a gyagyásnak, hogy mi hogyan történt.
Küld a 100 emberedet szarszagú Tibi!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szisza utánfutó manó
Punszisza a lekjopp!
Azert jo, hogy visszajottel, Viktorsz! Osszeszedted magad kicsit a trauma utan? Hidd el, jobban jartal igy!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Már kiraktam azt a vidit ahol Tolvajtranyó zsebrevágja a telefont de azóta már kint van Trashcityn is.
gofile.io/d/5VpRrW
trashcity.net/video/9041/kaffka-%C3%A9rkez%C3%A9se-telefon-zsebre-rak%C3%A1s-pipa
kissendrevagyok
Ne, ezt ne.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ezen a szinten mar nincsenek logikus gondolatai. Pia meg rivo van, szerintem a napokat sem tartja mar szamon. Csak amikor elfogy a sor, vesz meg.
Barmilyen icipici szellemi munkat igenylo feladat mar angyalszarny kategoria.
Igen, ezt láttam is, és NSZKSZ, viszont nekem este nem ment a Viktorsz féle live, de a tranyomirrorosban tibi szintén élőben nyomta a megérkezését. és ott, mivel közelebb volt az ő telója, talán érthetőbbek a hangok is. Pusztán erre gondoltam :D
SGH
Tranyó mindent el tud tüntetni, csak az ádámcsutkáját nem.
KURVArangy
Maradjunk emberek a nehéz időkben!! :D
(Nagyon nevetek)
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Bonyolult okokból nem.Csak hogy egy klasszikus idézzek
Punszisza a lekjopp!
Kar, hogy vegig vette az egeszet es tisztan latszik, hogy hozza se ert a csovesekhez.
Májas remélem ezért is megteszi a szükséges jogi lépéseket.
Juhhú a kétórás!
Megyk, kitakarítom a lakást, mostmár van háttérzaj!
Hála!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
22:52-nél szobafestő név szerinti emlegetése, kis bánó reményében...tibi sokkba lesz ez..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Lattak hogy korabban volt vele ugyem (vonatos) es csak az az egy valaha rendorsegi ugyem... Szemben veluk, de a nyomozo nem volt kepben, mondtam neki a sodika.org-t, hogy a korabbi dolgairol fel is ment ra elso kerdese az volt ki ez a jutka aki fogadta a fooldalon? Mondom a kaffks elozo elettarsa... De kb. Ahogy adagoltam az egeszet hogy kik ezek es mi tortent, a pedofil resze stb. Velem ott ugyebar a tibi ellen hallgattak inkabb, az esemenyek meg eszkalalodtsk hogy sodi is garazdalkodott kozbe csak ott a mannasok voltak a sertettek, szoval nem igazan kerult jegyzokonyvbe csak a lenyeg baromsagok, hogy ramutottek, garazdasag stb.
Nyomozo a kihallgatas kozbe a kozepen tudta meg tolem hogy merci az valojaba tibi! :D
Tudom itt mindenki azt varja hogy sodi szivjon, de ebben az ugyben eddig lehetett eljutni, tibi szivhat nagyobbat, sodi max. ha azert bilincseltek meg, mert rendorre tamadt, de ahogy tudom a mannasokra tamadt ra azert kapott bilincset es mentek visszamenni a bolt kamera felveteleit
Tudom-tudom mindenki allo phasszal azt varna hogy a sodit lecsukjak, de ha a vonatos esetnel nem tudtam a vallomast ilyen iranyokba terelni, hogy miert pedofil, stb. Akkor szinten most ez nem az az eset lesz. Egyertelmu, en se igy terveztem az estet csak mondom megnezem ezt az allatot... Cserebe hajnali 3kor szabadultam (mondjuk megerte)
Meg lattam irja valaki miert feltem a sodi / tibitol... Nem felelem vegig rohogtem, hanem pont a vonatos esetbol tanulva nem vagyok hulye hogy tettlegessegig menjek, szimplan dokumentalom es igy jo, mert akkor engem is elovettek volna, igy meg nekik lesz lett csak garazdasag
Túl gyors voltam ez lemaradt:
"OBSERVE CHRISTORY. DON'T MAKE CHRISTORY" Szerintem ez is egy jó végkimenetel. Nem a történet vége, de egy megálló a faszerdőben.
Ezaz!!. NSZKSZ! :D :D
SGH
Kepbe sincs de ugy ragalmaz, csak a szokasos es ja milyen kar hogy vegig van video erkezes-tavozasomrol, hogy hozza se nyultam... Egyszer az sngol konyve, egyszer a dezodors, egyszer a mobilja hogy megvan-e es talan egyszer arrebb rugom a kavatjait hogy szedje mar ossze mert oten szoltak mar ra.
En se igy terveztem a lajv elejen el is mondtam hogy tavoli megfigyelo modba akartam lenni, csak ahogy ramtamadt eszkalalodtak az esemenyek es ugy voltam ha mar 3x probal megtamadni lehet vamzerkodni, de ha en bekesen allok valakihez minden ellenere, akkor majd persze hagyom hogy megusson ramtamadjon (egyertelmuen nem volt felelmetes tamadas, nem volt lett serules... Igen latlelet) de en is ha szivelyesen elbeszelgetunk es nem tamadassal indit mas kimentele lett volna a napnak. Mindenbozonnyal az ajfon is meglenne, szoval osszessegeben legjobban sult el! :D
Akkor ez bizony nagy nyilvánosság előtt való rágalmazás.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Köztéri alkohol fogyasztás, csoportos garázdaság szerintem még mehet mellé nyugodtan.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ú!
Ebből a szemszögből (tranyó lájv) most látom először az eseményeket.
Tényleg sokkal durvább a gyagyás állapota, mint képzeltem.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Hát most ehhez ugyan mi köze van a KAVnak? Inkább a rendőrségnek menjen a felvétel, amin Tibi elrakja a mobilokat, amik eltűnnek.
rendőrségre szerintem már többen küldték, menjen csak a vizsgaközpontnak is.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Felesleges uszitas, ennel tobb kene barmihez. Ezt mindenki tudja
Az alkohol meg minden hat ott mondtam a rendornek hogy kozteruelten nem kene alkoholt fogyaszatnia meg szondaztassak meg vagy valami... De mannasnakn se okozott nagy serulest gondolom. Max. A sok kicsi ugy osszeadodik es igy faszulasok, szokasos kis penzbirsagok, stb.
Bar 3csapas torveny nincs meg ha valakit ugyanolyan ugyben harmadjara is...
És akkor majd nem mehet vizsgázni, mert közterületen bebaszott és széthagyta a dolgait? Ennek tényleg semmi köze a jogosítványhoz.
Az alkohol meg minden hat ott mondtam a rendornek hogy kozteruelten nem kene alkoholt fogyaszatnia meg szondaztassak meg vagy valami...
le se szarják, itt Ausztriában is állandóan az utcán meg parkokban piált, holott itt is tilos. de ugye élni és élni hagyni elven nem basztatják az embert. csak sajnos már annyira ez a szitu, hogy ez extrém végletet is leszarják.
Na bumm.
Nyugi, ő sem tudja hol van.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
A hölgyet/hölgyeket kitüntetném! De remélem elmentek kivizsgáltatni magukat a penészkobold megérintése után.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ez is mehet a CD-re. Valamennyire látszik rajta, hogy előzmény nélkül elkezdi Tibi ütlegelni Viktorszt.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Szabálysértés tovább folytatása is játszik. Rászól a rendőr hogy ne igyon, erre rávágja hogy de iszom.
Most is bubukával volt, szejintem esz éjthető!
heló
Kis helyesbites.
Tipikus magyar "igazság" szolgáltatás. Mikor, fél 9kor történt az eset? És bazdmeg 6 órán át nyomozgattak? Te jó ég, nekem nem lett volna türelmem az is biztos. Respect
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A tízszeresét is ha kell!
Punszisza a lekjopp!
Tutira hazudik, nagyon jól tudja ez a féreg hogy sokkal többet kap érte az arabtól a gsm boltban !
KURVArangy
Itt most nem csak lájkjel-küldözgetés van. Tranyó is megmondta hogy nincs más akinek luppoljon. Meg a legegyértelműbb jel:fórumra se írogat mostanában a korcs. Tuti megy messengeren a szeretlek puszi-puszi hintáztatás a háttérben.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miután az utolsót is kiszipojozta belőle a féreg így már nem kell se szeretlek se puszipuszi
Punszisza a lekjopp!
Ez teljesen elitta az agyát. Tibivel elrakatja a telefonokat, rá fél órára meg a szemetet rugdalja az utcán, mondván ellopták a telefonjait?
Nem nézem ki belőle de lehetőség az is hogy mégis kötött lopásra biztosítást és így tervezi a sziszát iPhone-hoz juttatni. Mondjuk IMEI (nem az, a másik) alapján simán tiltják. Mindegy, Andi.
A Legszebb az, hogy a gyagyás hivta oda, hogy segítsen neki mert lemerült a telefon. Az ostoba Tibi meg ugrott neki, ahelyett, hogy bubuzi faszán rodázot volna egész éjjel. :)
Full készen ilyeneken nem jár az agya nyugodj meg:)
Punszisza a lekjopp!
Ez a pontos. Viktorsz és a tranyó lájvjából össze lehet vágni, megszakítás nélkül az eseménysort. A tranyó elteszi, kétszer elismeri, hogy nála van minden telefon, majd a rendőrök meg is érkeznek és onnan egyenesen megy be a tranyó a kóterba, zsebében a telefonokkal, amit a jegyzőkönyv is megerősít.
Mivel felvétel van mindenről, akár ez volt a terv, akár nem, Tibi most nagy értékű lopásért és vagy kifosztásért kell, hogy megkezdje a kétértelmű, amire még rájön az összes többi szar, a börtönben meg majd csak agyonverődik valahogy, ő már onnan nem jön ki élve.
Szerző:
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:12:27
Válasz
(7)
x47)
Válasz
(7)
Megvan! Bubuka a hibás!
noikabatgomb
(
x10)
Mar 07, 2024 12:12:43
x10)
Ez hótziher. Egyébként Endiről azt is eltudom képzelni, hogy ha meg is bizonyosodna róla, hogy a komlói törpe meglopta, átbaszta és a pofájába hazudott 100x egymás után még akkor is megbocsátana neki, amekkora balek.
Van video errol. Amikor a tranyo ellopott tole 250 euro-t akkor is a kommenthaveroknak kellett figyelmeztetniuk. Ekkor endre leult a gep ele es 1 ora alatt feltoltotte az auti pajzsot, hogy az nem lopas hanem "most akkor ott van naluk ennyi KP."
Gyors Cigány
Mar 07, 2024 12:13:24
Megvan! Bubuka a hibás!
Így van! Ha felengedi a púpost most nincs ez a "kisebb" intermezzó.
Mar 07, 2024 12:13:24
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 12:14:49
x17)
Add el a házinyomorporeszt.Pár hónap törlesztő kijön belőle.Csak egy tipp
Punszisza a lekjopp!
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 07, 2024 12:15:17
x48)
Itt tagadja le Tolvajtranyó, hogy bármit is tudna a telefonról illetve győzködte a gyagyást, hogy úgy se tud semmit se csinálni a telefonnal, mert külföldi IP címe van. Gyagyás mondja is, hogy megvan a telefon doboza azon pedig rajta vannak a telefon adatai ami alapján könnyen be tudják mérni illetve távolról zárolni. Nyilván Tibinek az az érdeke, hogy a lopott telefon később még használható legyen.
gofile.io/d/obMrRB
kissendrevagyok
gofile.io/d/obMrRB
KeserkeVagySörike
Mar 07, 2024 12:15:48
A tegnapi történések margójára írta egyik pre-snecologus ismerősöm:

"again mine the access."

Mar 07, 2024 12:15:48
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 12:15:57
x11)
Tibcedesz kinevelte az uj Judkat. Kirabolja, megalazza, kineveti, elveri, de neha ad neki egy kis drogot, igy az szalad utana, mint valami pincsikutya.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 07, 2024 12:16:33
x23)
Hol a 100 embered te csöves buzikurva? Viktornak ezért faszulnia kell!
Ebbe az a vicces, hogy nem a tibinek, hanem a gyagyásnak van 100 embere. Most is milyen szépen összerakjuk a gyagyásnak, hogy mi hogyan történt.
Küld a 100 emberedet szarszagú Tibi!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 12:16:35
x17)
Tibcedesz kinevelte az uj Judkat. Kirabolja, megalazza, kineveti, elveri, de neha ad neki egy kis drogot, igy az szalad utana, mint valami pincsikutya.
Szisza utánfutó manó
Viktorsz
Mar 07, 2024 12:16:44
Joreggelt vagymi
Az esemenyekhez, mivel a tanuvallomas felvetelkor visszaneztek a lajvom, igy pontosan megtudom mondani, hogy 20:30 - 21:30 kozott voltam ott
Engem utana megkertek menjek a rendorsegre tanuvallomast tenni, igy nekem ott volt az utam
Az elso jomadarat tibit kb. Ejfel korul hoztak be, azaz a 21:30 es ejfel kozotti idoszakban intezkedtek ellenuk (igen en akkor mar tobb mint 2oraja vartam a rendorsegen tanuvallomast tenni), ra kb. felorara hoztak be a pupost bilincsben, aztan mivel oket hallgattak ki en hatrebb sorolodtam (ahogy a tovabbi tanuk - manna abc-s eladok), igy kijottem levegozni - kozbe jott troll egyseg erdeklodni mi a helyzet es nagy totalba lattuk ahogy bilincsben viszik el a rendorok sodit a mentoautohoz kinn a rendorseg elott
Ezzel csak azt akartam mondani en lajvba amit ott voltam mindem latszodott megerkezes - tabozas ahogy a rendor megkert menjek tanuvallomast tenni (a ket utcaval arrebb levo epuletbe)
Parhuzamosan ugyebar en is olvastam itt az esemenyeket hogy mik tortennek a mannanal, mert kozbe a tibit elhoztak onnan es sodi egyedul maradt... Ekkor balhezhatott a mannaban es hivtak ki ra ujra harmadjara a rendoroket - meg amik itt lathatoak maganyos felvetelek meg a bilincseles elott, de a tibivel valo szetvalasztas utan (akkor meg csak a tibi volt a garazda, kesobb meg sodi is megtamadta a mannas csajokat, ezert ot is elovettek, sot ot lathatoan jobban, hisz vegig bilincsben volt)
Nekem meg vissza kell mennem a rendorsegre leadni a lajvot bizonyitekkent (mivel ott nem tudtuk letolteni helyben, mobilom lemerult, stb.) 2024-ben CD/DVDre kiírva, vicc! Namindegy Andi! :D
Az esemenyekhez, mivel a tanuvallomas felvetelkor visszaneztek a lajvom, igy pontosan megtudom mondani, hogy 20:30 - 21:30 kozott voltam ott
Engem utana megkertek menjek a rendorsegre tanuvallomast tenni, igy nekem ott volt az utam
Az elso jomadarat tibit kb. Ejfel korul hoztak be, azaz a 21:30 es ejfel kozotti idoszakban intezkedtek ellenuk (igen en akkor mar tobb mint 2oraja vartam a rendorsegen tanuvallomast tenni), ra kb. felorara hoztak be a pupost bilincsben, aztan mivel oket hallgattak ki en hatrebb sorolodtam (ahogy a tovabbi tanuk - manna abc-s eladok), igy kijottem levegozni - kozbe jott troll egyseg erdeklodni mi a helyzet es nagy totalba lattuk ahogy bilincsben viszik el a rendorok sodit a mentoautohoz kinn a rendorseg elott
Ezzel csak azt akartam mondani en lajvba amit ott voltam mindem latszodott megerkezes - tabozas ahogy a rendor megkert menjek tanuvallomast tenni (a ket utcaval arrebb levo epuletbe)
Parhuzamosan ugyebar en is olvastam itt az esemenyeket hogy mik tortennek a mannanal, mert kozbe a tibit elhoztak onnan es sodi egyedul maradt... Ekkor balhezhatott a mannaban es hivtak ki ra ujra harmadjara a rendoroket - meg amik itt lathatoak maganyos felvetelek meg a bilincseles elott, de a tibivel valo szetvalasztas utan (akkor meg csak a tibi volt a garazda, kesobb meg sodi is megtamadta a mannas csajokat, ezert ot is elovettek, sot ot lathatoan jobban, hisz vegig bilincsben volt)
Nekem meg vissza kell mennem a rendorsegre leadni a lajvot bizonyitekkent (mivel ott nem tudtuk letolteni helyben, mobilom lemerult, stb.) 2024-ben CD/DVDre kiírva, vicc! Namindegy Andi! :D
Mar 07, 2024 12:16:44
Somi grillhús
Mar 07, 2024 12:17:24
Valahol nincs fenn esetleg a tegnap esti megérkezős Tibi lájv? mert mintha úgy emlékeznék, abban hallatszik ( meg tán látszik is ) ahogy megérkezéskor gyagya utasítására mindent elpakol, 3 teló, papírok, stb.....de nem bizisten.
SGH
Mar 07, 2024 12:17:24
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 12:18:34
x17)
Várható egy komolyabb faszultatás? Nszksz
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 12:19:12
x11)
Joreggelt vagymi
Azert jo, hogy visszajottel, Viktorsz! Osszeszedted magad kicsit a trauma utan? Hidd el, jobban jartal igy!
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 07, 2024 12:20:06
x48)
Valahol nincs fenn esetleg a tegnap esti megérkezős Tibi lájv? mert mintha úgy emlékeznék, abban hallatszik ( meg tán látszik is ) ahogy megérkezéskor gyagya utasítására mindent elpakol, 3 teló, papírok, stb.....de nem bizisten.
Már kiraktam azt a vidit ahol Tolvajtranyó zsebrevágja a telefont de azóta már kint van Trashcityn is.
gofile.io/d/5VpRrW
trashcity.net/video/9041/kaffka-%C3%A9rkez%C3%A9se-telefon-zsebre-rak%C3%A1s-pipa
Tourist
Mar 07, 2024 12:20:49
Azért annak is van valami bája egyébként, ha egy primitív, szarszagú hajléktalan győz meg egy szenyor felhőéneket arról, hogy a telefonnak "osztrák ip címe van" és ezért úgysem tudják lenyomozni.
Mar 07, 2024 12:20:49
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:22:46
x47)
Ne, ezt ne.
nemet mondtak
(
x4)
Mar 07, 2024 12:22:58
x4)
Mennyire ismerik bent a féreg viselt dolgait? Tudtál némi jellemrajzot adni nekik, kivel van dolguk, vagy nem volt szükség rá?
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 12:23:21
x11)
Azért annak is van valami bája egyébként, ha egy primitív, szarszagú hajléktalan győz meg egy szenyor felhőéneket arról, hogy a telefonnak "osztrák ip címe van" és ezért úgysem tudják lenyomozni.
Ezen a szinten mar nincsenek logikus gondolatai. Pia meg rivo van, szerintem a napokat sem tartja mar szamon. Csak amikor elfogy a sor, vesz meg.
Barmilyen icipici szellemi munkat igenylo feladat mar angyalszarny kategoria.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 07, 2024 12:24:32
x48)
ha Tibit megpisiltették tuti beszopta, mert Bubukánál mindig szokott drogozni. Ő szokta megcsinálni Bubuka adagját is aki, mint tudjuk ki is feküdt tőle.
kissendrevagyok
Somi grillhús
Mar 07, 2024 12:24:52
gofile.io/d/5VpRrW
gofile.io/d/5VpRrW
Igen, ezt láttam is, és NSZKSZ, viszont nekem este nem ment a Viktorsz féle live, de a tranyomirrorosban tibi szintén élőben nyomta a megérkezését. és ott, mivel közelebb volt az ő telója, talán érthetőbbek a hangok is. Pusztán erre gondoltam :D
Mar 07, 2024 12:24:52
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 07, 2024 12:25:08
x45)
Legyszi írd ra a DVDre (pr) azt is amikor Tibi leteszi az iPhonet, meg amikor a kezében látszik, külön rövid videóként.
Puszi pá, bármikor szívesen látjuk a krónikád
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Puszi pá, bármikor szívesen látjuk a krónikád
Rumci
(
x2)
Mar 07, 2024 12:26:38
x2)
Tibike fiam üsd fel az élőt, hagy lássuk a különbséget!!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
mikedp
(
x9)
Mar 07, 2024 12:26:41
x9)
A komlói Houdini:))
Volt nincs.Tádám.
Volt nincs.Tádám.
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 12:28:41
x11)
Mercike, vedd ra Bubukat, hogy engedje fol magahoz Endit, amig elul az ugy, nehogy boribe kelljen menned! Aztan katalincaval meg zserbocaval alapithattok is egy kommunat.
Rumci
(
x2)
Mar 07, 2024 12:29:00
x2)
Maradjunk emberek a nehéz időkben!! :D
(Nagyon nevetek)
danieldobai
Mar 07, 2024 12:29:23
De kurva jól öregedett ez a 10 nap
Mar 07, 2024 12:29:23
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 07, 2024 12:29:31
x3)
Viktorsz, a tranyó súlyos testi sértéssel vádol téged és azzal, hogy te szórtad szét Endre cuccait. Kb. 47. perctől:
Az utcén támadott rátok? És meg is vert titeket?
ok.ru/video/6649279416988
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 07, 2024 12:29:34
x45)
Nincs itt az a tiktok troll aki Sodi live részleteket tolt fel és milliós nézettség van a klippeken.
Vagy ha valakinek van erre egy fiokja és 5 perce:
Össze kene vágni annyit ahogy Tibor elteszi a telefont és ahogy utána bevallja hogy eladja.
Ha viralba kerül estére, 400-500 ezer néző simán lehet, és a tranyo most sunnyogni akar ez hatalmas ütés lenne
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Vagy ha valakinek van erre egy fiokja és 5 perce:
Össze kene vágni annyit ahogy Tibor elteszi a telefont és ahogy utána bevallja hogy eladja.
Ha viralba kerül estére, 400-500 ezer néző simán lehet, és a tranyo most sunnyogni akar ez hatalmas ütés lenne
.
Mar 07, 2024 12:29:47
Viktorsz a váróból nincs videó? Bevitel, fókahangok stb?!
Mar 07, 2024 12:29:47
Bagolyka
(
x7)
Mar 07, 2024 12:30:01
x7)
Fúúú! Kecire köszi mindenkinek akik ilyen gyorsan a segítségemre siettek:

Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 12:30:09
x17)
Bonyolult okokból nem.Csak hogy egy klasszikus idézzek
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 12:30:55
x17)
Újabb ügy.Remek.
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Mar 07, 2024 12:30:58
x11)
Viktorsz, a tranyó súlyos testi sértéssel vádol téged és azzal, hogy te szórtad szét Endre cuccait. Kb. 47. perctől:
Kar, hogy vegig vette az egeszet es tisztan latszik, hogy hozza se ert a csovesekhez.
Hafré
(
x9)
Mar 07, 2024 12:32:10
x9)
Gyagyás kéne már egy tisztázós live. A forgalmi vizsgán megint majdnem tökéletesen szerepeltél? Tabu kérdések száma változott? Tibivel együttvagytok még?
lépek ki mert hülyék vagytok
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 07, 2024 12:32:12
x2)
Májas remélem ezért is megteszi a szükséges jogi lépéseket.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 07, 2024 12:33:17
x39)
Juhhú a kétórás!
Megyk, kitakarítom a lakást, mostmár van háttérzaj!
Hála!
Kakaspina
(
x24)
Mar 07, 2024 12:33:38
x24)
Viktor, van egy usb-s dvd íróm és néhány üres lemezem. Ez a minimum a jó cél érdekében.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Klohek
(
x12)
Mar 07, 2024 12:33:50
x12)
22:52-nél szobafestő név szerinti emlegetése, kis bánó reményében...tibi sokkba lesz ez..
lavor
Mar 07, 2024 12:34:15
Nincs itt semmi összeomlás, ez csak a shaját megoldás. Sodi könyörgött Tibinek, hogy menjen vissza, alkossanak együtt.
Ígért neki korábban egy iphone-t is, mindkettő megtörtént alkotás (utcában) ugrott tibi zsebébe az iphone.
Régóta utánozza mániákusan a cicát, ideje volt már egy csövezés közben telefon elhagyásnak is.
Érdekes, hogy pénztárca, hitelkártyák mind megvannak, a két régi teló is, egész véletlenül csak a tibire bízott iphone hiányzik. Pont az amiről tudta, hogy zsír új, nagy értéket képvisel, hamar el lehet durrantani.
Ígért neki korábban egy iphone-t is, mindkettő megtörtént alkotás (utcában) ugrott tibi zsebébe az iphone.
Régóta utánozza mániákusan a cicát, ideje volt már egy csövezés közben telefon elhagyásnak is.
Érdekes, hogy pénztárca, hitelkártyák mind megvannak, a két régi teló is, egész véletlenül csak a tibire bízott iphone hiányzik. Pont az amiről tudta, hogy zsír új, nagy értéket képvisel, hamar el lehet durrantani.
Mar 07, 2024 12:34:15
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 07, 2024 12:34:20
x3)
Viktor, a dvd-t egy iso fileként felbaszhatnád valahova, vagy árulhatod a motorháztetőről is, szerintem páran vennének belőle egy-egy példányt!
kissendrefarkas életét irigyellem
Viktorsz
Mar 07, 2024 12:34:35
Mennyire ismerik bent a féreg viselt dolgait? Tudtál némi jellemrajzot adni nekik, kivel van dolguk, vagy nem volt szükség rá?
Lattak hogy korabban volt vele ugyem (vonatos) es csak az az egy valaha rendorsegi ugyem... Szemben veluk, de a nyomozo nem volt kepben, mondtam neki a sodika.org-t, hogy a korabbi dolgairol fel is ment ra elso kerdese az volt ki ez a jutka aki fogadta a fooldalon? Mondom a kaffks elozo elettarsa... De kb. Ahogy adagoltam az egeszet hogy kik ezek es mi tortent, a pedofil resze stb. Velem ott ugyebar a tibi ellen hallgattak inkabb, az esemenyek meg eszkalalodtsk hogy sodi is garazdalkodott kozbe csak ott a mannasok voltak a sertettek, szoval nem igazan kerult jegyzokonyvbe csak a lenyeg baromsagok, hogy ramutottek, garazdasag stb.
Nyomozo a kihallgatas kozbe a kozepen tudta meg tolem hogy merci az valojaba tibi! :D
Tudom itt mindenki azt varja hogy sodi szivjon, de ebben az ugyben eddig lehetett eljutni, tibi szivhat nagyobbat, sodi max. ha azert bilincseltek meg, mert rendorre tamadt, de ahogy tudom a mannasokra tamadt ra azert kapott bilincset es mentek visszamenni a bolt kamera felveteleit
Tudom-tudom mindenki allo phasszal azt varna hogy a sodit lecsukjak, de ha a vonatos esetnel nem tudtam a vallomast ilyen iranyokba terelni, hogy miert pedofil, stb. Akkor szinten most ez nem az az eset lesz. Egyertelmu, en se igy terveztem az estet csak mondom megnezem ezt az allatot... Cserebe hajnali 3kor szabadultam (mondjuk megerte)
Meg lattam irja valaki miert feltem a sodi / tibitol... Nem felelem vegig rohogtem, hanem pont a vonatos esetbol tanulva nem vagyok hulye hogy tettlegessegig menjek, szimplan dokumentalom es igy jo, mert akkor engem is elovettek volna, igy meg nekik lesz lett csak garazdasag
Mar 07, 2024 12:34:35
danieldobai
Mar 07, 2024 12:35:07
De kurva jól öregedett ez a 10 nap
Túl gyors voltam ez lemaradt:
Mar 07, 2024 12:35:07
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 07, 2024 12:39:27
x23)
Tibi live mikor megérkezik a gyagyáshoz.
gofile.io/d/LXwtDA
5:10 után ér oda, majd 7:21-töl.
Gyagyás : 3 telefon. Ez a 3 legyen nálad. Minden más le van szarva. 3 telefon legyen nálad.
gofile.io/d/LXwtDA
Gyagyás : 3 telefon. Ez a 3 legyen nálad. Minden más le van szarva. 3 telefon legyen nálad.
Tourist
Mar 07, 2024 12:39:48
"OBSERVE CHRISTORY. DON'T MAKE CHRISTORY" Szerintem ez is egy jó végkimenetel. Nem a történet vége, de egy megálló a faszerdőben.
Mar 07, 2024 12:39:48
Somi grillhús
Mar 07, 2024 12:41:00
gofile.io/d/LXwtDA
gofile.io/d/LXwtDA
Ezaz!!. NSZKSZ! :D :D
Mar 07, 2024 12:41:00
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:41:16
x47)
Viktorsz, te most félreértesz valamit. Itt szerintem senki nem gondolja, hogy a garázdaság miatt pedofília gyanújával kezdenek el nyomozni. A garázdaság és könnyű testi bőségesen elég. Hát boltos nőt ütött és erről van felvétel a boltban, nem kell ennél több. Egyelőre.
Viktorsz
Mar 07, 2024 12:43:39
Kepbe sincs de ugy ragalmaz, csak a szokasos es ja milyen kar hogy vegig van video erkezes-tavozasomrol, hogy hozza se nyultam... Egyszer az sngol konyve, egyszer a dezodors, egyszer a mobilja hogy megvan-e es talan egyszer arrebb rugom a kavatjait hogy szedje mar ossze mert oten szoltak mar ra.
En se igy terveztem a lajv elejen el is mondtam hogy tavoli megfigyelo modba akartam lenni, csak ahogy ramtamadt eszkalalodtak az esemenyek es ugy voltam ha mar 3x probal megtamadni lehet vamzerkodni, de ha en bekesen allok valakihez minden ellenere, akkor majd persze hagyom hogy megusson ramtamadjon (egyertelmuen nem volt felelmetes tamadas, nem volt lett serules... Igen latlelet) de en is ha szivelyesen elbeszelgetunk es nem tamadassal indit mas kimentele lett volna a napnak. Mindenbozonnyal az ajfon is meglenne, szoval osszessegeben legjobban sult el! :D
Mar 07, 2024 12:43:39
gt
Mar 07, 2024 12:44:39
* ásít *
Mar 07, 2024 12:44:39
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 07, 2024 12:44:52
x3)
Kepbe sincs de ugy ragalmaz, csak a szokasos es ja milyen kar hogy vegig van video erkezes-tavozasomrol, hogy hozza se nyultam...
halászlé
(
x24)
Mar 07, 2024 12:45:20
x24)
aszongya a púp vigyázzál rám XXDD de egy rossz buzi vagy te púpom XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 07, 2024 12:46:00
x39)
Viktorsz, te most félreértesz valamit. Itt szerintem senki nem gondolja, hogy a garázdaság miatt pedofília gyanújával kezdenek el nyomozni. A garázdaság és könnyű testi bőségesen elég. Hát boltos nőt ütött és erről van felvétel a boltban, nem kell ennél több. Egyelőre.
Köztéri alkohol fogyasztás, csoportos garázdaság szerintem még mehet mellé nyugodtan.
Tyrion
Mar 07, 2024 12:46:25
gofile.io/d/LXwtDA
gofile.io/d/LXwtDA
Ú!
Ebből a szemszögből (tranyó lájv) most látom először az eseményeket.
Tényleg sokkal durvább a gyagyás állapota, mint képzeltem.
Mar 07, 2024 12:46:25
halászlé
(
x24)
Mar 07, 2024 12:48:38
x24)
szeretném megkérni a T. Levelező tagozatot, hogy releváns felvételeket juttassák el KAV-nak, illetve az oktatónak is (bár sztem azt nem érdekli). NSZKSZ!
Somi grillhús
Mar 07, 2024 12:48:50
Ezért pöccentem be, hogy basszus, ha jóm emlékszem a saját lájszában is benne van hogy rábízza, mégis ennyire pofátlanul a szemébe hazudik.
SGH
Mar 07, 2024 12:48:50
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:49:29
x47)
Videó van róla, ahogy a púpos pedofil személyesen adja át a 3 telefonját a levágott faszú Tibinek.
Rendőrségi jegyzőkönyv van arról, hogy a pedofil mindhárom telefonja a levágott faszú Tibinél van.
Levágott faszú Tibi: az iphone nincs meg, azt nem adta oda, nem tudom hol van.
Rendőrségi jegyzőkönyv van arról, hogy a pedofil mindhárom telefonja a levágott faszú Tibinél van.
Levágott faszú Tibi: az iphone nincs meg, azt nem adta oda, nem tudom hol van.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:50:32
x47)
szeretném megkérni a T. Levelező tagozatot, hogy releváns felvételeket juttassák el KAV-nak, illetve az oktatónak is (bár sztem azt nem érdekli). NSZKSZ!
Hát most ehhez ugyan mi köze van a KAVnak? Inkább a rendőrségnek menjen a felvétel, amin Tibi elrakja a mobilokat, amik eltűnnek.
linziasztal01
(
x78)
Mar 07, 2024 12:50:38
x78)
Így kell, ahogy a boltos kishölgy! Utcára lökni a kurva anyjába!
"Takarodj innen a gecibe."

Egyértelműen hallható és látható, hogy saját testi épségét féltette, amikor Endre be akart törni a boltba!

Egyértelműen hallható és látható, hogy saját testi épségét féltette, amikor Endre be akart törni a boltba!
AUTISM.EXE
Mar 07, 2024 12:50:54
Akik hibásak:
- Golda
- Trollok
- Trash csopisok
- Trash citysek
- Viktorsz
- Manna ABC dolgozói
- Rendőrök
- Mentősök
- Bubuka
- Tibi
Akik nem hibásak:
- Sodi
- Golda
- Trollok
- Trash csopisok
- Trash citysek
- Viktorsz
- Manna ABC dolgozói
- Rendőrök
- Mentősök
- Bubuka
- Tibi
Akik nem hibásak:
- Sodi
Mar 07, 2024 12:50:54
MegintKezded
(
x6)
Mar 07, 2024 12:51:05
x6)
Azért azt se felejtsük el, hogy:
1. a tranyóért és endréért is épp annyit kapsz, mint bármilyen normális emberért. sajnos.
2. ha már a tranyót elrakják kicsit, bizony az lenne a legnagyobb ütés az autipajzson, mert full egyedül marad. most is egyedül van persze, hiszen meglopja, leszarja, kihasználja. de havi 1x visszaír neki, ha épp kell valami.
Na bumm.
1. a tranyóért és endréért is épp annyit kapsz, mint bármilyen normális emberért. sajnos.
2. ha már a tranyót elrakják kicsit, bizony az lenne a legnagyobb ütés az autipajzson, mert full egyedül marad. most is egyedül van persze, hiszen meglopja, leszarja, kihasználja. de havi 1x visszaír neki, ha épp kell valami.
halászlé
(
x24)
Mar 07, 2024 12:51:17
x24)
Pisás Farmer
Mar 07, 2024 12:51:31
Elképesztő törtések 😀
Eddig nem hittem a karmában, de kihozol hitelre egy drága telefont hogy játszad vele a fejedet és kevesebb mint 12 óra alatt odavan... A többiről nem is szólva.
Amúgy a született pinás feleségemnek a mai napon meglett a jogsija másodjára. Debrecenben ráadásul ahol hírhedten gecik a biztosok meg az útvonalak is. Te hogy állsz fikás?
Lehugyoztak help!
Eddig nem hittem a karmában, de kihozol hitelre egy drága telefont hogy játszad vele a fejedet és kevesebb mint 12 óra alatt odavan... A többiről nem is szólva.
Amúgy a született pinás feleségemnek a mai napon meglett a jogsija másodjára. Debrecenben ráadásul ahol hírhedten gecik a biztosok meg az útvonalak is. Te hogy állsz fikás?
Mar 07, 2024 12:51:31
Viktorsz
Mar 07, 2024 12:51:34
Az alkohol meg minden hat ott mondtam a rendornek hogy kozteruelten nem kene alkoholt fogyaszatnia meg szondaztassak meg vagy valami... De mannasnakn se okozott nagy serulest gondolom. Max. A sok kicsi ugy osszeadodik es igy faszulasok, szokasos kis penzbirsagok, stb.
Mar 07, 2024 12:51:34
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 07, 2024 12:53:07
Én a tegnapi eseményeket full átaludtam.
Reggel 8 körül kezdtem olvasni, most értem a végére. Még szerencse, hogy szabadságon vagyok.
Köszönöm mindenkinek a dokumentálást, a levéltári összefoglalót, mindent. Viktornak különösen.
Az különösen nem lepett meg, hogy részeg garázdálkodásig jutott a Sodi. Egyre több ilyen ugye lesz, ahogy zuhan tovább. Az azonban egy szép és váratlan csavar a forgatókönyvíróktól, hogy Fórizst beírták szemtanúnak :). Remelem, tényleg tanúskodni a kell majd Endre ellen.
Reggel 8 körül kezdtem olvasni, most értem a végére. Még szerencse, hogy szabadságon vagyok.
Köszönöm mindenkinek a dokumentálást, a levéltári összefoglalót, mindent. Viktornak különösen.
Az különösen nem lepett meg, hogy részeg garázdálkodásig jutott a Sodi. Egyre több ilyen ugye lesz, ahogy zuhan tovább. Az azonban egy szép és váratlan csavar a forgatókönyvíróktól, hogy Fórizst beírták szemtanúnak :). Remelem, tényleg tanúskodni a kell majd Endre ellen.
Mar 07, 2024 12:53:07
Kakaspina
(
x24)
Mar 07, 2024 12:53:25
x24)
Hol van most a gyagyás? Egyszerűen annyi az info info hogy nem bírok rájönni.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 12:53:27
x47)
És akkor majd nem mehet vizsgázni, mert közterületen bebaszott és széthagyta a dolgait? Ennek tényleg semmi köze a jogosítványhoz.
.
Mar 07, 2024 12:53:31
A lájv lekapcsolása utáni rész megvan Viktor?
Mar 07, 2024 12:53:31
MegintKezded
(
x6)
Mar 07, 2024 12:53:49
x6)
Az alkohol meg minden hat ott mondtam a rendornek hogy kozteruelten nem kene alkoholt fogyaszatnia meg szondaztassak meg vagy valami...
le se szarják, itt Ausztriában is állandóan az utcán meg parkokban piált, holott itt is tilos. de ugye élni és élni hagyni elven nem basztatják az embert. csak sajnos már annyira ez a szitu, hogy ez extrém végletet is leszarják.
Gyors Cigány
Mar 07, 2024 12:53:57
Sok kis megosztott kellemetlenség jobban őrjíti a gyagyást mintha tegyük fel hűvösre vágnák. Most járkálhat plusz ügyekben intézkedni meg fizetheti a néhai ájfontot is :D több task kisebb agyi kapacitásra. Minden O és K
Mar 07, 2024 12:53:57
Tyrion
Mar 07, 2024 12:54:01
Hol van most a gyagyás? Egyszerűen annyi az info info hogy nem bírok rájönni.
Nyugi, ő sem tudja hol van.
Mar 07, 2024 12:54:01
Dörpepúp
(
x7)
Mar 07, 2024 12:54:21
x7)
Így kell, ahogy a boltos kishölgy! Utcára lökni a kurva anyjába!
A hölgyet/hölgyeket kitüntetném! De remélem elmentek kivizsgáltatni magukat a penészkobold megérintése után.
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 07, 2024 12:56:42
x3)
gofile.io/d/LXwtDA
gofile.io/d/LXwtDA
Ez is mehet a CD-re. Valamennyire látszik rajta, hogy előzmény nélkül elkezdi Tibi ütlegelni Viktorszt.
Bagolyka
(
x7)
Mar 07, 2024 12:56:56
x7)
Legalább a Dőrpe videók készülnek már?
-
Mar 07, 2024 12:57:43
"Ha mejszi velem sosem történik baja, mindig csak akkor ha mással van"
Hogy is van ez fikás?
Hogy is van ez fikás?
Mar 07, 2024 12:57:43
banshee
(
x24)
Mar 07, 2024 12:58:51
x24)
Szabálysértés tovább folytatása is játszik. Rászól a rendőr hogy ne igyon, erre rávágja hogy de iszom.
Klohek
(
x12)
Mar 07, 2024 12:58:58
x12)
endre, ismerd meg a markecolás fogalmát, mert tibi azt tette veled, te balfasz!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Rufus
(
x1)
Mar 07, 2024 12:59:13
x1)
"Ha mejszi velem sosem történik baja, mindig csak akkor ha mással van"
Hogy is van ez fikás?
Hogy is van ez fikás?
Most is bubukával volt, szejintem esz éjthető!
Shared Car
Mar 07, 2024 12:59:30
Akik hibásak:
- Golda
- Trollok
- Trash csopisok
- Trash citysek
- Viktorsz
- Manna ABC dolgozói
- Rendőrök
- Mentősök
- Bubuka
- Tibi
- Gayza
Akik nem hibásak:
- Sodi
- Golda
- Trollok
- Trash csopisok
- Trash citysek
- Viktorsz
- Manna ABC dolgozói
- Rendőrök
- Mentősök
- Bubuka
- Tibi
- Gayza
Akik nem hibásak:
- Sodi
Kis helyesbites.
Mar 07, 2024 12:59:30
trolléga
(
x30)
Mar 07, 2024 12:59:42
x30)
. Cserebe hajnali 3kor szabadultam (mondjuk megerte)
Tipikus magyar "igazság" szolgáltatás. Mikor, fél 9kor történt az eset? És bazdmeg 6 órán át nyomozgattak? Te jó ég, nekem nem lett volna türelmem az is biztos. Respect
linziasztal01
(
x78)
Mar 07, 2024 12:59:54
x78)
Vannak itt Gif-gyártó trollszok? :D
Abból lehetne egy felgyorsított verzió, ahol rázza és csapkodja az ajtót!
Abból lehetne egy felgyorsított verzió, ahol rázza és csapkodja az ajtót!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 13:00:20
x17)
Én már ennek is örülök ahogy alakult.A buzeránsnak fizetnie kell így is úgy is,a buzikurva felfüggőjéért imátkozom azért de ez abszolut a shiker napja.Mindig fülét farkát behúzza a csöves buzikurva,pont most akarta megmutatni hogy milyen szarból faragták..Nem sikerült.
Abszolúte Shiker napja.
Punszisza a lekjopp!
Abszolúte Shiker napja.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Mar 07, 2024 13:00:37
x2)
Vahúr megindult már? Benkére nem lehet számítani. Túl hideg van ahhoz, hogy kiüljön az erkélyre.
Puncicája van a cicának.
Sztrapacska
(
x6)
Mar 07, 2024 13:00:49
x6)
Endre,kojön a matek?
24x84=2016 eurócsi
400 forintos átlaggal mehet
(több lesz)
Ez akkor is több mint 800 ezer forint. Szívesen rááldoztad Tibire?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
24x84=2016 eurócsi
(több lesz)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 13:01:23
x17)
Endre,kojön a matek?
24x84=2016 eurócsi
(több lesz)
24x84=2016 eurócsi
(több lesz)
A tízszeresét is ha kell!
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 07, 2024 13:01:38
x23)
Tibi live 8:21-töl. Tibi megerősíti hogy elrakta a 3 telefont és a gyagyás tárcáját is. Majd megy sört vásárolni, mert ugye a gyagyást nem engedik be. Mikor kijön akkor is mondja hogy megvan a 3 telefon.
Ezután jöttek a rendörök majd vitték tibit el, a gyagyás ekkor még az utcán van és keresi a telefonokat (helyszíni troll videó) Majd mikor tibi szabadul akkor már csak 2 telefon van nála elmondása szerint.
Ezután jöttek a rendörök majd vitték tibit el, a gyagyás ekkor még az utcán van és keresi a telefonokat (helyszíni troll videó) Majd mikor tibi szabadul akkor már csak 2 telefon van nála elmondása szerint.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 07, 2024 13:03:19
x48)
NA BEJ!
Itt van Tolvajtranyó beismerő vallomása, hogy 10 ezer forintért elpasszolta az iPhonet mielőtt indította volna az élőt.
gofile.io/d/7tSRkJ
kissendrevagyok
Itt van Tolvajtranyó beismerő vallomása, hogy 10 ezer forintért elpasszolta az iPhonet mielőtt indította volna az élőt.
gofile.io/d/7tSRkJ
mikedp
(
x9)
Mar 07, 2024 13:03:54
x9)
Tranyó, ugye milyen jó hogy van a fórum ? Ellenkező esetben simán letagadnád hogy te loptad el. Kihajtott neked is a faszerdő,itt volt az ideje!
KURVArangy
sörtötbontok
(
x8)
Mar 07, 2024 13:04:23
x8)
mikedp
(
x9)
Mar 07, 2024 13:05:22
x9)
NA BEJ!
gofile.io/d/7tSRkJ
gofile.io/d/7tSRkJ
Tutira hazudik, nagyon jól tudja ez a féreg hogy sokkal többet kap érte az arabtól a gsm boltban !
trolléga
(
x30)
Mar 07, 2024 13:05:26
x30)
Itt most nem csak lájkjel-küldözgetés van. Tranyó is megmondta hogy nincs más akinek luppoljon. Meg a legegyértelműbb jel:fórumra se írogat mostanában a korcs. Tuti megy messengeren a szeretlek puszi-puszi hintáztatás a háttérben.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Mar 07, 2024 13:06:53
x2)
Zsír új Iphone-t eladott 10 ezer forcsiért. Nagyon penge a srác.
Puncicája van a cicának.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 13:07:27
x17)
Miután az utolsót is kiszipojozta belőle a féreg így már nem kell se szeretlek se puszipuszi
-
Mar 07, 2024 13:07:53
youtu.be/OpAmX-CN5oI?si=ouqSSxnTBY7IAHtw
És kajak, 9:25-től akar betörni a nyomorék, istenem, mint abban a mémben, ahol a majom rázza a ketrecet.
Polipcsápok nem fájnak, pedofil? "Nagyot" odacsaptál!
És kajak, 9:25-től akar betörni a nyomorék, istenem, mint abban a mémben, ahol a majom rázza a ketrecet.
Polipcsápok nem fájnak, pedofil? "Nagyot" odacsaptál!
Mar 07, 2024 13:07:53
trolléga
(
x30)
Mar 07, 2024 13:08:23
x30)
Tibi live 8:21-töl. Tibi megerősíti hogy elrakta a 3 telefont és a gyagyás tárcáját is. Majd megy sört vásárolni, mert ugye a gyagyást nem engedik be. Mikor kijön akkor is mondja hogy megvan a 3 telefon.
Ez teljesen elitta az agyát. Tibivel elrakatja a telefonokat, rá fél órára meg a szemetet rugdalja az utcán, mondván ellopták a telefonjait?
Nem nézem ki belőle de lehetőség az is hogy mégis kötött lopásra biztosítást és így tervezi a sziszát iPhone-hoz juttatni. Mondjuk IMEI (nem az, a másik) alapján simán tiltják. Mindegy, Andi.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 07, 2024 13:09:07
x23)
Tranyó, ugye milyen jó hogy van a fórum ? Ellenkező esetben simán letagadnád hogy te loptad el. Kihajtott neked is a faszerdő,itt volt az ideje!
A Legszebb az, hogy a gyagyás hivta oda, hogy segítsen neki mert lemerült a telefon. Az ostoba Tibi meg ugrott neki, ahelyett, hogy bubuzi faszán rodázot volna egész éjjel. :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 07, 2024 13:12:56
x17)
Full készen ilyeneken nem jár az agya nyugodj meg:)
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 13:13:02
x47)
Ez a pontos. Viktorsz és a tranyó lájvjából össze lehet vágni, megszakítás nélkül az eseménysort. A tranyó elteszi, kétszer elismeri, hogy nála van minden telefon, majd a rendőrök meg is érkeznek és onnan egyenesen megy be a tranyó a kóterba, zsebében a telefonokkal, amit a jegyzőkönyv is megerősít.
-
Mar 07, 2024 13:13:04
Mivel felvétel van mindenről, akár ez volt a terv, akár nem, Tibi most nagy értékű lopásért és vagy kifosztásért kell, hogy megkezdje a kétértelmű, amire még rájön az összes többi szar, a börtönben meg majd csak agyonverődik valahogy, ő már onnan nem jön ki élve.
Mar 07, 2024 13:13:04
max5enutálnak
(
x47)
Mar 07, 2024 13:14:16
x47)
Imádom, hogy a tranyó szolgáltatta a videós bizonyítékot maga ellen. Egy troll sem lehetett volna precízebb nála :D
sörtötbontok
(
x8)
Mar 07, 2024 13:14:56
x8)
Endre a focista sodi asodi.
Golda
Mar 07, 2024 13:16:21
Hozd vissza a gyerek telefonját te üszkös picsájú kurva!
Mar 07, 2024 13:16:21
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™