PÁVon van logikai teszt is, nem?
Mert azon is elhasal.
Annyira megneznek tole egy Mensa tesztet!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mennyit kellene visszaolvasni, hogy megtaláld ugyanezt a kérdést?
hint, nem több, mint egy oldal
a PÁV egy komplex képességfelmérés. Van fizikai és pszichológiai része is. Ha az egyiken átmegy, a másikon elhasal, ez 100%.
!NSZKSZ!
1. Uhh mennyire kell részletesen? Mindig is hajlamos volt cuccokra ráfüggni, az alkohollal konkrétan már középiskolás korában is durva kapcsolata volt. Mikor megismerkedett Tiborral, gondolom neki akart imponálni a maga retardált módján, hogy mindent elkezd nyalni, szívni, vedelni amit ő is. A rivó ebben is egy állomás így a vége fele. Tibi eszi, neki is kell.
2. A pitonsz az nem más mint a gyagyás pénisze ami a nevét onnan kapta, hogy valóban igen terebélyes példány... volna, azonban akárcsak a gazdájának, az ő létezése is teljesen felesleges mivel tekintélyes mennyiségű ajzószer hatására is csak féligse tud felállni. Ennek több oka is van, a legnyilvánvalóbb az, hogy Fifi rettenetes egészségi állapotban van, és súlyosan alkoholista. Meg amúgy buzi is. A faptop az egy lerúgott notebook, aki már nagyon várja a megváltó halált, nevét ha jól tudom onnan kapta, hogy elsődleges funkciója: a gyagyás fertelmességekre verte a félkemény faszát előtte. A fehér négyzetes incidens az egyik legfontosabb snecológiai mérföldkő, a baromállat lebuktatta magát, hogy családi szaunákban készült, gyerekeket ábrázoló képekre nyáladzik. Jobban ezt most nem akarom kifejteni, mert vannak faszpinás kérdések is, és már lassan öklendezek :D
3. Rémlik valami, még fiatal korából amikor egy idős házaspárhoz járt fel, ismeretlen célból (vagy ők hozzá, már konkrétan nem tudom), de arról sok konkrétumot nem tudunk, úgyhogy kénytelen vagyok azt válaszolni, hogy a Tibibe sikerült néhányszor belegyömöszölni a lankadt pitont. Ez meg nem igazán számít, úgyhogy Fifike szűz.
4. A gyagyás feltünőségi viszketegségben szenved, hajlamos mindent elkövetni hogy rá figyeljenek, különösen ha épp van egy konkrét személy akire rá akar tapadni, vagy éppen lájfdéndzsör van és hetyetyézni akar. Ha van imádatának (Andi, Tibi) vagy épp utálatának (Bárki) konkrét tárgya akkor ez még jobban fokozódik, rendszerint indít párhuzamos lájfszokat az alannyal, amit a kutya se néz.
5. Kaffka Tibor közlegény. A gumicsöcs természetesen az orvosi műremek implantátumok a mellkasa környékén. Havas 2007-ben interjúvolta meg Tibort a TV2 valami trash műsorában aminek nem emlékszem a nevére. Tibi azon nyekergett, hogy a TB nem fizeti a fasztalanítását, Havas meg hergelte az érvényes jogszabályokkal meg az igazsággal. Ezt véletlen már 2007ben is láttam eredetileg, be is égett :D
+1: Judga és Tibi a hentesmunka környékén már együtt éltek, a "műtét" után tágítani kellett a faszpinát, amihez a varangy vette meg a cuccokat és segített is neki. Amikor nem fertelmeskedtek a gennyedző lukkal akkor ordítoztak, ittak, verték egymást. Utóbbi egyszer annyira szépen sikerült hogy Tibi egy laptoptöltővel úgy találta fejbe kúrni jutkát, hogy fogyatékos lett.
+2: Golda az sodi hód kurva anyja, sajnos az nem ugrik be honnan van a név. A Rocskai klán, avagy a Pénzmentő Kft tulajdonosai, egy híres időszak alatt befogadták a gyagyást az irodába az asztal alá lakni. A Rocskai matriarcha Vera néni Golda barátnője volt, végső stádiumú rákosként is igyekezett a lökött faszfejt életképessé tenni sikertelenül. A Rocskai apu és a gyerekek fehéren izzó vak gyűlöletet éreznek sodi iránt, mivel a 20 kilósra fogyott vera nénivel cipeltette a csomagjait a vonathoz amikor indult a barom szerencsét próbálni nyugatra, és elképzelhetetlen, geci szagú disznóólat hagyott maga mögött az irodában.
Huhh, na ennyi hirtelen. Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Lehugyoztak help!
Ez főleg személyesen tapasztalható. Két éve láttam utoljára, akkor is egy nyomorék retard volt, de tegnap már észrevehető volt, hogy éles határ húzódik közte és a külvilág között. A klasszikus maga alá szaró, 20 éve csövező, magában dünnyögő-ordibáló félholtak szintjére verte magát gyorstalpalón. A hangulatingadozásai, a gesztusai, a tekintete, a mozgása teljesen eltérnek egy emberétől. Ő már egy szűk dobozban létezik és veri a falakat. Szerintem hamarosan el fogja érni a beszámíthatatlanság határát, de profi segítséget nyilván nem fog kapni, szóval primőr szenvedés lesz az a kevés maradék élete.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
+2: Golda az sodi hód kurva anyja, sajnos az nem ugrik be honnan van a név. A Rocskai klán, avagy a Pénzmentő Kft tulajdonosai, egy híres időszak alatt befogadták a gyagyást az irodába az asztal alá lakni. A Rocskai matriarcha Vera néni Golda barátnője volt, végső stádiumú rákosként is igyekezett a lökött faszfejt életképessé tenni sikertelenül. A Rocskai apu és a gyerekek fehéren izzó vak gyűlöletet éreznek sodi iránt, mivel a 20 kilósra fogyott vera nénivel cipeltette a csomagjait a vonathoz amikor indult a barom szerencsét próbálni nyugatra, és elképzelhetetlen, geci szagú disznóólat hagyott maga mögött az irodában.
Zsidók vagytok.
Azért (forum)zsidóként illik ismerni Golda Meir nevét.
Nem hiszem el, légyszi ne csak write-only módban legyetek már.
Miután az egész autót kifizette már 2x, szerintem bármit hazavihet belőle
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sosem volt aktuálisabb ez a kérdés :DDD
tegnbapi?
az egész multhetet végig itta..még ha ma nem is ivott a reggeli sörike után, akkor is nem másnapos hanem máshetes
Hitelke kell még.
Kaffka őrmester arra jött rá, ha a közléskényszeres vekni lajvozni akar, akkor vele kell lennie, viszont ha vele van akkor mindent fizet :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
1 órán keresztül konzisztensen hibátlanul vezetni?
Lehetetlen neki
:D Nem tudok már mit írni.
A Mario Kartban gyakorolta eleget. Vagy nem?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Három kommentel fölötted írja a helyszíni moszad különítmény egyik tagja az info infot...
Hát a tegnapi állapotokat látva Endre nem feltétlenül.
Minden zebránál egy troll láb készül a fikás elé lépni.
Szerintem ezek a nickek 1 emberhez tartoznak. Ok, hogy mindenki sodi, de ennyi hülye egy időben történő iderajzása mégiscsak fura.
Minden O és K
Na taka van, kisfiú, asodi megérdemli a kényelmet, amit én tudok nyújtani.
Röhögnöm kell! Egy milliomos szenyor felhőéneknek a legjobb jár, nem egy ilyen lefingott csehszlovák szhar! Kedves Gazdám, a sikeres vizsga után azonnal irány a Tesla szalon, már nagyon várlak! Ha már itt vagy, vegyél egyet Márknak is! Nagyon szeretlek, puszi, puszi!
A Közlekedési felügyelet környékén lehetnek, onnan indulnak a vizsgák: Szolnok, Indóház u. 8
Hafré trolléga nem tűnt hülyének a tegnapi felkérdezés alapján.
A hülyéken picsogni meg úgyanúgy csak feleslegesen növeli a kommentszámot.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Manuál.
Nem mindegy min bukik el?
De, mindenki tudja, hogy nem automatát.
Köszi, 35 perc és ott vagyok aztán körbe nézek.
Te valamit nagyon félreértettél. Én a 3 hsz-enként merre van endi meg lehet már tudni nick-ekre gondolok.
Minden O és K
Most komolyan ilyet kérdezel? Fejből kéne tudnod a toyota rendszámát is.
Amolyan trashcsoportos rajzás.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Olyat amivel minden retardált átmegy.
35 perc? Addigra már a Gyagyás az állomáson a második tyopronit fogja szlopálni :)
Nem értettem félre, csak feljebb is ment már megjegyzés, amilyenre te reagáltál egy ugyanolyan hozzászólásra.
Nem ikaz, mert a harmadikat, kulfa anyát, neked is mek anyámnat is.
Jah, ha egyáltalán megjelent :D
Ha nem jelent meg az sem baj.
A bukása bármilyen formája érdekel.
Ha nem jelenik meg az bukásnak számít, vagy akkor mehet megint 5.-nek PÁV nélkül?
És?
Minden O és K
Úgy tudom, hogy valamiféle akadályoztatási igazolás nélkül az is bukásnak számít.
Nyem tutok telepoltalni :(
Szerző:
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 13, 2024 12:30:44
Válasz
(8)
x45)
Válasz
(8)
Egy megoldás van, Kaffka Tibor rivózza be a vizsgabiztost!
Gunnar
(
x2)
Mar 13, 2024 12:31:47
x2)
Az a király, hogy már későbbre se tudja halasztani a fikás a vizsgát, mert akkor lehet új útvonalakat bemagolni :D
Endi, most vagy soha!
blabla
Endi, most vagy soha!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 13, 2024 12:32:18
x37)
Láttam már törpét vezetni, deréktól lefelé lebénult embert, enyhe Down-kórost, vakot, félkarút, féllábút. De olyat még nem, aki annyira alkalmatlan lenne, mint Endre.
újpesti troll
Mar 13, 2024 12:32:24
Ha nagy a baj Endi akkor kezd el kortyolni a vizet és gondolj arra hogy sörike, az megnyugtat!
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Mar 13, 2024 12:32:24
MaxPayne
(
x24)
Mar 13, 2024 12:32:25
x24)
Ha ma átmegy, az csak annak köszönhető, hogy a Bittner pénz roncsaiból kemény százezreket adott az oktatónak és a vizsgabiztosnak kenőpénzként. Ja igen, a PÁV előtti utolsó vizsga automatikusan két vizsgabiztosos, legalább is pár éve még így volt, szóval akkor ez nehezített pálya.
Ha eljut a PÁV-ig, akkor soha nem lesz jogosítványa. Minden retard átmegy a PÁV-on, akinek a retardációja nem befolyásolja a vezetési képességeit. Endréé nem ilyen. Neki kőkemény problémái vannak a szem-kéz koordinációval, a reflexekkel, mindennel. A PÁV pont ennek a kiszűrésére való, és ki is fogják szűrni. Endre nem egy simán csak izgulós tanuló, aki elbassza a vizsgát, de alapvetően KÉPES a vezetésre, ha megszokja. Endre szó szerint full fogyatékos, akinél szóba sem kéne hogy kerüljön, hogy autóba ül.
Ha eljut a PÁV-ig, akkor soha nem lesz jogosítványa. Minden retard átmegy a PÁV-on, akinek a retardációja nem befolyásolja a vezetési képességeit. Endréé nem ilyen. Neki kőkemény problémái vannak a szem-kéz koordinációval, a reflexekkel, mindennel. A PÁV pont ennek a kiszűrésére való, és ki is fogják szűrni. Endre nem egy simán csak izgulós tanuló, aki elbassza a vizsgát, de alapvetően KÉPES a vezetésre, ha megszokja. Endre szó szerint full fogyatékos, akinél szóba sem kéne hogy kerüljön, hogy autóba ül.
Mert azon is elhasal.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 13, 2024 12:32:37
x2)
KicsiNéző
(
x13)
Mar 13, 2024 12:33:03
x13)
Tudni valamit?megjelent gyagyás a vizsgán?jelen van valami felderitő trollegység?
Mennyit kellene visszaolvasni, hogy megtaláld ugyanezt a kérdést?
hint, nem több, mint egy oldal
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 13, 2024 12:33:19
x37)
Mert azon is elhasal.
Mert azon is elhasal.
a PÁV egy komplex képességfelmérés. Van fizikai és pszichológiai része is. Ha az egyiken átmegy, a másikon elhasal, ez 100%.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 13, 2024 12:33:58
x23)
Gyagyás, kaptál már üzenetet, hogy segélycsá van, miután nem jelentél meg ott tegnap? Ha esetleg arra gondolsz, hogy nem mész vizsgázni, miután te magad leakelted tegnap a vizsga időpontot és ezért inkább elmész Bécsbe segélyt intézni, akkor ne lepődj meg ha ott is vár egy kis meglepi majd. Miután azt is elpofáztad, hogy mit tervezel, hogy ne vonják meg a segélyt.
Tudod mi lenne ezek után a helyes lépés? Ha elmennétek Púpszászra a hapsi kurváddal és kifosztanátok a tegnap nyugdíjat kapott Goldát. Na induljatok meg retardáltak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tudod mi lenne ezek után a helyes lépés? Ha elmennétek Púpszászra a hapsi kurváddal és kifosztanátok a tegnap nyugdíjat kapott Goldát. Na induljatok meg retardáltak.
linzicsibe
(
x2)
Mar 13, 2024 12:40:41
x2)
Recskás, én kívánom hogy sikerüljön a mai forgalmi vizsga!
Közben ezt énekelgetem, htáha bevonzom neked a shikert! www.youtube.com/watch?v=bGaAgP3eRQM
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Közben ezt énekelgetem, htáha bevonzom neked a shikert! www.youtube.com/watch?v=bGaAgP3eRQM
Bagolyka
(
x7)
Mar 13, 2024 12:41:45
x7)
!NSZKSZ!
Pisás Farmer
Mar 13, 2024 12:43:33
Kedves Trollégák, és isteni dicsfényben tündöklö Tanszék!
Itt az ideje, hogy én is hozzátegyek egy javaslathalmazt a frissen érkező gólyáinknak, hogy emeljük a vizsgakérdések színvonalát, amikor majd eljön a kollokviumok és zárthelyi dolgozatok ideje, tesztelni tudjuk, ki mennyire jól felkészült snecológus. Nézemsze!
1, Ismertesse Fifi rivós kutyává váló folyamatát részletesen!
2, Mit jelent a pitonsz, hogyan lett félhalott? Etimológiai magyarázattal, külön kitérővel a Faptopra és a berlini monológokra, és a fehér négyzetes képekre.
3, Ki volt PedoSodi egyetlen szexuális kapcsolata? Miért tartja Fikást mindenki aggszűznek?
4, Mit jelent a Figyelemkurvulás?
5, Mi Mercédesz igazi neve? Mi a gumicsöcs? Hol és mikor volt a Havas-interjú, kik voltak a szereplők, miről ment az ajvék?
+1, a kegyelemkettesért: Ismertesse Tibcédesz nővé válásának folyamatát, különös tekintettel Lyudgára, és a laptoptöltőre
+2: Kicsoda Golda mama, honnan származik az ő neve? Ki kicsoda a Rocskai- klánban, miért hívják budai úrifiúnak Recskást?
Próbáltam kútfőből kihozni a lehető legfingatósabb kérdéseket, dehát a jövő generációját tanítjuk, műveljük, tudom hogy teher alatt nő a pálma.
Az más.
Itt az ideje, hogy én is hozzátegyek egy javaslathalmazt a frissen érkező gólyáinknak, hogy emeljük a vizsgakérdések színvonalát, amikor majd eljön a kollokviumok és zárthelyi dolgozatok ideje, tesztelni tudjuk, ki mennyire jól felkészült snecológus. Nézemsze!
1, Ismertesse Fifi rivós kutyává váló folyamatát részletesen!
2, Mit jelent a pitonsz, hogyan lett félhalott? Etimológiai magyarázattal, külön kitérővel a Faptopra és a berlini monológokra, és a fehér négyzetes képekre.
3, Ki volt PedoSodi egyetlen szexuális kapcsolata? Miért tartja Fikást mindenki aggszűznek?
4, Mit jelent a Figyelemkurvulás?
5, Mi Mercédesz igazi neve? Mi a gumicsöcs? Hol és mikor volt a Havas-interjú, kik voltak a szereplők, miről ment az ajvék?
+1, a kegyelemkettesért: Ismertesse Tibcédesz nővé válásának folyamatát, különös tekintettel Lyudgára, és a laptoptöltőre
+2: Kicsoda Golda mama, honnan származik az ő neve? Ki kicsoda a Rocskai- klánban, miért hívják budai úrifiúnak Recskást?
Próbáltam kútfőből kihozni a lehető legfingatósabb kérdéseket, dehát a jövő generációját tanítjuk, műveljük, tudom hogy teher alatt nő a pálma.
Az más.
1. Uhh mennyire kell részletesen? Mindig is hajlamos volt cuccokra ráfüggni, az alkohollal konkrétan már középiskolás korában is durva kapcsolata volt. Mikor megismerkedett Tiborral, gondolom neki akart imponálni a maga retardált módján, hogy mindent elkezd nyalni, szívni, vedelni amit ő is. A rivó ebben is egy állomás így a vége fele. Tibi eszi, neki is kell.
2. A pitonsz az nem más mint a gyagyás pénisze ami a nevét onnan kapta, hogy valóban igen terebélyes példány... volna, azonban akárcsak a gazdájának, az ő létezése is teljesen felesleges mivel tekintélyes mennyiségű ajzószer hatására is csak féligse tud felállni. Ennek több oka is van, a legnyilvánvalóbb az, hogy Fifi rettenetes egészségi állapotban van, és súlyosan alkoholista. Meg amúgy buzi is. A faptop az egy lerúgott notebook, aki már nagyon várja a megváltó halált, nevét ha jól tudom onnan kapta, hogy elsődleges funkciója: a gyagyás fertelmességekre verte a félkemény faszát előtte. A fehér négyzetes incidens az egyik legfontosabb snecológiai mérföldkő, a baromállat lebuktatta magát, hogy családi szaunákban készült, gyerekeket ábrázoló képekre nyáladzik. Jobban ezt most nem akarom kifejteni, mert vannak faszpinás kérdések is, és már lassan öklendezek :D
3. Rémlik valami, még fiatal korából amikor egy idős házaspárhoz járt fel, ismeretlen célból (vagy ők hozzá, már konkrétan nem tudom), de arról sok konkrétumot nem tudunk, úgyhogy kénytelen vagyok azt válaszolni, hogy a Tibibe sikerült néhányszor belegyömöszölni a lankadt pitont. Ez meg nem igazán számít, úgyhogy Fifike szűz.
4. A gyagyás feltünőségi viszketegségben szenved, hajlamos mindent elkövetni hogy rá figyeljenek, különösen ha épp van egy konkrét személy akire rá akar tapadni, vagy éppen lájfdéndzsör van és hetyetyézni akar. Ha van imádatának (Andi, Tibi) vagy épp utálatának (Bárki) konkrét tárgya akkor ez még jobban fokozódik, rendszerint indít párhuzamos lájfszokat az alannyal, amit a kutya se néz.
5. Kaffka Tibor közlegény. A gumicsöcs természetesen az orvosi műremek implantátumok a mellkasa környékén. Havas 2007-ben interjúvolta meg Tibort a TV2 valami trash műsorában aminek nem emlékszem a nevére. Tibi azon nyekergett, hogy a TB nem fizeti a fasztalanítását, Havas meg hergelte az érvényes jogszabályokkal meg az igazsággal. Ezt véletlen már 2007ben is láttam eredetileg, be is égett :D
+1: Judga és Tibi a hentesmunka környékén már együtt éltek, a "műtét" után tágítani kellett a faszpinát, amihez a varangy vette meg a cuccokat és segített is neki. Amikor nem fertelmeskedtek a gennyedző lukkal akkor ordítoztak, ittak, verték egymást. Utóbbi egyszer annyira szépen sikerült hogy Tibi egy laptoptöltővel úgy találta fejbe kúrni jutkát, hogy fogyatékos lett.
Zsidók vagytok.
Mar 13, 2024 12:43:33
Hafré
(
x9)
Mar 13, 2024 12:43:35
x9)
Moszad ügynökök aktivak szolnokon?
lépek ki mert hülyék vagytok
Kuplungtárcsa
Mar 13, 2024 12:44:52
Én ezt nem bírom. Léptem.
Mar 13, 2024 12:44:52
max5enutálnak
(
x47)
Mar 13, 2024 12:44:59
x47)
Endre szó szerint full fogyatékos
Ez főleg személyesen tapasztalható. Két éve láttam utoljára, akkor is egy nyomorék retard volt, de tegnap már észrevehető volt, hogy éles határ húzódik közte és a külvilág között. A klasszikus maga alá szaró, 20 éve csövező, magában dünnyögő-ordibáló félholtak szintjére verte magát gyorstalpalón. A hangulatingadozásai, a gesztusai, a tekintete, a mozgása teljesen eltérnek egy emberétől. Ő már egy szűk dobozban létezik és veri a falakat. Szerintem hamarosan el fogja érni a beszámíthatatlanság határát, de profi segítséget nyilván nem fog kapni, szóval primőr szenvedés lesz az a kevés maradék élete.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 13, 2024 12:45:30
x3)
Bukott Gyagyás vagyok már rég,
Megiszok még egy keserkét,
A työrike már nem elég.
Tranyó hozzál rivót még,
Anyám a hibás, mindenért.
Megiszok még egy keserkét,
A työrike már nem elég.
Tranyó hozzál rivót még,
Anyám a hibás, mindenért.
símanó
(
x3)
Mar 13, 2024 12:48:15
x3)
Endre, rájöttem mi lehet az az apró, de súlyos hiba, amiért valahogy sorozatban nem akarnak sikerülni a vizsgáid: nem a HugoBoss gémer bokatokni van rajtad, amivel a pedálkamerás flokkokban is megcsillogtattad a kivételes vezetői képességeidet!
40_éves_junior
(
x6)
Mar 13, 2024 12:48:20
x6)
Zsidók vagytok.
Azért (forum)zsidóként illik ismerni Golda Meir nevét.
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 13, 2024 12:49:35
x13)
Endre, miután megbuktál kérd el a kormányt.
Jó lesz otthon Mario Kartozni…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
linziasztal01
(
x78)
Mar 13, 2024 12:50:00
x78)
Endre, ne feledd, túl kell óvatoskodni MINDENT!
Az elindulást követő fékpróbából (satufék) kell legalább kettő hirtelen egymás után.
Az elindulást követő fékpróbából (satufék) kell legalább kettő hirtelen egymás után.
símanó
(
x3)
Mar 13, 2024 12:50:55
x3)
Na, még tíz perc Endre. Két Rivó, négy Fiakra, egy korty Tyoproni, aztán csapjunk bele!
KicsiNéző
(
x13)
Mar 13, 2024 12:52:09
x13)
Moszad ügynökök aktivak szolnokon?
Nem hiszem el, légyszi ne csak write-only módban legyetek már.
újpesti troll
Mar 13, 2024 12:53:23
Jól esne most egy jéghideg sör, ugye csacsi bolond Endi? :)
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Mar 13, 2024 12:53:23
norics15
Mar 13, 2024 12:54:11
Tippek vajon elkezdheti endi a vizsgát?
Mar 13, 2024 12:54:11
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 13, 2024 12:55:17
x45)
Endre, miután megbuktál kérd el a kormányt.
Miután az egész autót kifizette már 2x, szerintem bármit hazavihet belőle
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 13, 2024 12:55:19
x3)
Szerintem már az esélytelen, hogy a tegnapi tivornya után a gyagyás képes volt időben felkelni, kivakarni magát a mocsokból és elindulni Szolnokra, de ha mégis, a vasútról nem jut el a vizsgahelyig.
kissendrefarkas életét irigyellem
hegesztőnő
(
x3)
Mar 13, 2024 12:55:29
x3)
endre! T-5 perc... tudunk indulni?
Fullkamu
(
x2)
Mar 13, 2024 12:55:57
x2)
ezt a tegnapi utazgatast erti valaki? szoval lementek pupszaszra, onnan szolnokra, onnan orak mulva megint pupszaszra akartak valamiert, aztan tulmentek es leszallitottak oket. utana megint valahogy pupszaszra keveredtek, onnan meg reggel vissza szolnokra vizsga? nagy trukkmester vagy endre!
linziasztal01
(
x78)
Mar 13, 2024 12:56:07
x78)
endre! T-5 perc... tudunk indulni?
Sosem volt aktuálisabb ez a kérdés :DDD
hegesztőnő
(
x3)
Mar 13, 2024 12:56:27
x3)
Szerintem már az esélytelen, hogy a tegnapi tivornya után a gyagyás képes volt időben felkelni, kivakarni magát a mocsokból és elindulni Szolnokra, de ha mégis, a vasútról nem jut el a vizsgahelyig.
tegnbapi?
az egész multhetet végig itta..még ha ma nem is ivott a reggeli sörike után, akkor is nem másnapos hanem máshetes
dopeman
Mar 13, 2024 12:56:36
szerintem sikerülni fog! az asszonnyal is kibékült, van pro max is mi kell még?
Au is ogg hagyozz. A térdem szar
Mar 13, 2024 12:56:36
-
Mar 13, 2024 12:57:21
szerintem sikerülni fog! az asszonnyal is kibékült, van pro max is mi kell még?
Hitelke kell még.
Mar 13, 2024 12:57:21
hegesztőnő
(
x3)
Mar 13, 2024 12:57:25
x3)
endre! a vizsgabiztos úrral kirendelt ellenőr látta a dűnét?
Kuplung
Mar 13, 2024 12:57:29
*füstöl*
Mar 13, 2024 12:57:29
Tanuló Toyota
Mar 13, 2024 12:57:36
Kibaszott büdös vagyok belül.
Mar 13, 2024 12:57:36
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 13, 2024 12:57:39
x23)
Lol. Nézem az éjszakai gyagyás live-ot. Hát én azt hittem, hogy valaki bement live-ba hozzá és úgy lövete le a live-ot, de nem.
8 percnél kap ajándékot és örül neki. 9 percnél rákezd a netflixes rookie loopra tibinek. 9:35 tibi bemutatja telefonról a sexvideós képet. 10:20 újabb ajándék. 10:45 Tiktok lelövi a live-ot és 1 hetes bannal jutalmazza a gyagyást. Szép volt Tibi! :)
8 percnél kap ajándékot és örül neki. 9 percnél rákezd a netflixes rookie loopra tibinek. 9:35 tibi bemutatja telefonról a sexvideós képet. 10:20 újabb ajándék. 10:45 Tiktok lelövi a live-ot és 1 hetes bannal jutalmazza a gyagyást. Szép volt Tibi! :)
vizsgabiztos
Mar 13, 2024 12:58:42
Fifike, a Dűne 2-t nem várta ennyi ember, mint az 5. bukásodat!
Mar 13, 2024 12:58:42
Endre priusza
(
x11)
Mar 13, 2024 12:58:59
x11)
Na, Endre, hol tart a vizsga? Engednek egyáltalán kocsiba ülni, vagy már az előtt elhajtottak a bús picsába?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 13, 2024 12:59:28
x1)
Vajon mennyi magyarországon a rekord tanulóóra száma?
-
Mar 13, 2024 13:00:02
Elkezdődött.
Mar 13, 2024 13:00:02
Faszaság van
(
x2)
Mar 13, 2024 13:00:14
x2)
Ne temessétek még a gyagyást, simán előfordulhat, hogy ma nehezen is, de átymety!
RECSKABUNKER
(
x3)
Mar 13, 2024 13:00:22
x3)
Endre, autót körbejártad?
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 13, 2024 13:00:24
x45)
Lol. Nézem az éjszakai gyagyás live-ot. Hát én azt hittem, hogy valaki bement live-ba hozzá és úgy lövete le a live-ot, de nem.
Kaffka őrmester arra jött rá, ha a közléskényszeres vekni lajvozni akar, akkor vele kell lennie, viszont ha vele van akkor mindent fizet :)
anyádtyúkja
Mar 13, 2024 13:00:55
Van valaki a helyszínen?
Mar 13, 2024 13:00:55
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 13, 2024 13:01:13
x1)
Ne temessétek még a gyagyást, simán előfordulhat, hogy ma nehezen is, de átymety!
Lehetetlen neki
sörtötbontok
(
x8)
Mar 13, 2024 13:01:16
x8)
Az első, helyszíni fotót feltöltő zsidó vendégem a legkomolyabb alsópolcos työrikére.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 13, 2024 13:01:37
x13)
Van valaki a helyszínen?
Baromarc
(
x1)
Mar 13, 2024 13:01:40
x1)
Szerintem elég idő telt el. Örülhetünk?
Váltógomb
Mar 13, 2024 13:01:46
Ne fogdosson a büdös kezével!
Mar 13, 2024 13:01:46
Faszaság van
(
x2)
Mar 13, 2024 13:02:14
x2)
Lehetetlen neki
Lehetetlen neki
A Mario Kartban gyakorolta eleget. Vagy nem?
40_éves_junior
(
x6)
Mar 13, 2024 13:02:17
x6)
Van valaki a helyszínen?
Három kommentel fölötted írja a helyszíni moszad különítmény egyik tagja az info infot...
sörtötbontok
(
x8)
Mar 13, 2024 13:02:20
x8)
Van valaki a helyszínen?
Hát a tegnapi állapotokat látva Endre nem feltétlenül.
-
Mar 13, 2024 13:03:00
Van valaki a helyszínen?
Minden zebránál egy troll láb készül a fikás elé lépni.
Mar 13, 2024 13:03:00
prodax
Mar 13, 2024 13:03:03
Lehet már majdnem megvan az a jogsi.
ProdaX
Mar 13, 2024 13:03:03
gobesug
(
x30)
Mar 13, 2024 13:03:20
x30)
" A bukott férfi hajlong, és megindul a körúton. Nem sok értelme van annak, hogy megindult, mert ugyan hova menjen?"
-Karithy Frigyes
-Karithy Frigyes
dopeman
Mar 13, 2024 13:03:32
ha sikerül endi, akkor eladnád a vármegyebérleteket jutányos áron?
Au is ogg hagyozz. A térdem szar
Mar 13, 2024 13:03:32
sörtötbontok
(
x8)
Mar 13, 2024 13:03:49
x8)
Mar 13, 2024 13:03:49
Lehet már majdnem megvan az a jogsi.
Majdnem tökéletes vizsgáért majdnem jogsi jár Endrének. Mar 13, 2024 13:03:49
Fullkamu
(
x2)
Mar 13, 2024 13:03:57
x2)
mi a rekord eddi? 15 perc?
Opel Astra G
Mar 13, 2024 13:05:10
Én várok rád, új gazdám.
Mar 13, 2024 13:05:10
molos troll
(
x2)
Mar 13, 2024 13:05:44
x2)
Most még valószínűleg csak pakolja szét a kocsiban az üres sörösdobozokat, töltőkábeleket, ahogy keres valami papírt a tatyóban
Bubuka
(
x13)
Mar 13, 2024 13:05:49
x13)
Megy már a pityergés? Mondd meg a vizsgabiztosnak, hogy az a büdös vén kurva anyád tehet mindenről. Pedig még a bartnőd is elkísért a vizsgára *rámutatsz a hajléktalan szörnyetegre
Fékbetét
Mar 13, 2024 13:05:53
Áu, elég ám 4x is féktesztet csinálni te gyökér
Mar 13, 2024 13:05:53
Eazy
(
x11)
Mar 13, 2024 13:06:53
x11)
Napok óta nem tudok eleget aludni a két csöves miatt (amivel szerintem nem vagyok egyedül) mert olyan műsort csinálnak, hogy tényleg képtelenség kipihenni a termékül szolgáló röhögést (is).
Így hát intéztem a melóhelyre egy relaxációs széket, ami komolyabb chillelésekre is alkalmas.
Nagyon szívesen megmutatnám, de a Sodipédiát is mutattam már a főnökömnek aki elég jót szórakozott rajta, így nem lepődnék meg, ha egyikőtök pont ő volna..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Így hát intéztem a melóhelyre egy relaxációs széket, ami komolyabb chillelésekre is alkalmas.
Nagyon szívesen megmutatnám, de a Sodipédiát is mutattam már a főnökömnek aki elég jót szórakozott rajta, így nem lepődnék meg, ha egyikőtök pont ő volna..
-
Mar 13, 2024 13:06:59
Nem egyértelmű, hogy 12-re vagy 13-ra kellett mennie. Lehet 12 a helyes dátum és a 13-at már reflexből vágta rá mentve a helyzetet, hogy az előbb véletlen elmondta a delet.
Mar 13, 2024 13:06:59
sodicedeszbubugolda
Mar 13, 2024 13:07:54
Tudni lehet púp lokációját? Pupszasz es Szolnok utvonalon megyek autoval, aztan dokumentalnam egy keppel a szenvedesuket.
Mar 13, 2024 13:07:54
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 13, 2024 13:08:25
x3)
Szerintem ezek a nickek 1 emberhez tartoznak. Ok, hogy mindenki sodi, de ennyi hülye egy időben történő iderajzása mégiscsak fura.
Szuperbé
Mar 13, 2024 13:08:48
Én várok rád, új gazdám.
Mar 13, 2024 13:08:48
linziasztal01
(
x78)
Mar 13, 2024 13:11:01
x78)
Megkaptad már a látleletet a képességeidről, balek?!:)
Tesla
Mar 13, 2024 13:11:13
Röhögnöm kell! Egy milliomos szenyor felhőéneknek a legjobb jár, nem egy ilyen lefingott csehszlovák szhar! Kedves Gazdám, a sikeres vizsga után azonnal irány a Tesla szalon, már nagyon várlak! Ha már itt vagy, vegyél egyet Márknak is! Nagyon szeretlek, puszi, puszi!
Mar 13, 2024 13:11:13
merre
Mar 13, 2024 13:11:14
Tudni lehet púp lokációját? Pupszasz es Szolnok utvonalon megyek autoval, aztan dokumentalnam egy keppel a szenvedesuket.
A Közlekedési felügyelet környékén lehetnek, onnan indulnak a vizsgák: Szolnok, Indóház u. 8
Mar 13, 2024 13:11:14
démondémon
(
x2)
Mar 13, 2024 13:11:26
x2)
Fizsgabisztos
Mar 13, 2024 13:12:12
Endre, a púpja nyomja a térdeim!
Mar 13, 2024 13:12:12
CaffkaMörszi
Mar 13, 2024 13:12:16
Nem tudja valaki véletlen hogy Gyagyás manuált vezet vagy automatát?
Kártyen oder Cash
Mar 13, 2024 13:12:16
nyakaskálvinista
Mar 13, 2024 13:12:43
Manuál.
Mar 13, 2024 13:12:43
linziasztal01
(
x78)
Mar 13, 2024 13:12:48
x78)
Nem mindegy min bukik el?
démondémon
(
x2)
Mar 13, 2024 13:12:52
x2)
De, mindenki tudja, hogy nem automatát.
sodicedeszbubugolda
Mar 13, 2024 13:13:24
Mar 13, 2024 13:13:24
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 13, 2024 13:13:36
x3)
Te valamit nagyon félreértettél. Én a 3 hsz-enként merre van endi meg lehet már tudni nick-ekre gondolok.
-
Mar 13, 2024 13:13:42
Most komolyan ilyet kérdezel? Fejből kéne tudnod a toyota rendszámát is.
Mar 13, 2024 13:13:42
Tyrion
Mar 13, 2024 13:14:17
Viktorsz mondta be a fórum linkjét a Keletiben a gyagyás felkérdezése után. Volt ott kb. 3000 néző, azok egy része jelent itt meg.Amolyan trashcsoportos rajzás.
Mar 13, 2024 13:14:17
molos troll
(
x2)
Mar 13, 2024 13:14:43
x2)
Olyat amivel minden retardált átmegy.
Baxi
(
x2)
Mar 13, 2024 13:14:50
x2)
A végeredmény garantált. Már azelőtt megbukott, hogy magához térjen. Nem lesznek itt csodák. A mai lealjasodás is garantált. Kérdés, hogy az autipajzs is lefullad teljesen, vagy sikerül generálni valami faszságot.
D_Dezső
(
x29)
Mar 13, 2024 13:15:27
x29)
35 perc? Addigra már a Gyagyás az állomáson a második tyopronit fogja szlopálni :)
démondémon
(
x2)
Mar 13, 2024 13:15:46
x2)
Nem értettem félre, csak feljebb is ment már megjegyzés, amilyenre te reagáltál egy ugyanolyan hozzászólásra.
-
Mar 13, 2024 13:15:55
Info info
Asodi meghekkelte a vizsgát. Elfért egy anyahajó is. Piszony.
Asodi meghekkelte a vizsgát. Elfért egy anyahajó is. Piszony.
Mar 13, 2024 13:15:55
Szotyika
Mar 13, 2024 13:16:24
Nem ikaz, mert a harmadikat, kulfa anyát, neked is mek anyámnat is.
Mar 13, 2024 13:16:24
démondémon
(
x2)
Mar 13, 2024 13:16:29
x2)
Tyrion
Mar 13, 2024 13:17:11
Mar 13, 2024 13:17:11
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 13, 2024 13:17:55
x45)
Ha nem jelenik meg az bukásnak számít, vagy akkor mehet megint 5.-nek PÁV nélkül?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Mar 13, 2024 13:18:11
x3)
És?
EasybankosPedo
(
x23)
x23)
Korábbi információk alapján a délelötti vizsgák mindig óra 30 indultak. 4. bukás is igy ért véget már 8 óra elött. Kérdés, hogy délután mi a helyzet vajon?
Ha abból indulunk ki hogy a vizsgabiztosok 8 órába dolgoznak akkor 7:30 és 12:30 közt az 5 óra, majd 0.5 óra ebédszünet és délután 13-16 óra között megy a maradék 3 óra nekik talán.
Ha abból indulunk ki hogy a vizsgabiztosok 8 órába dolgoznak akkor 7:30 és 12:30 közt az 5 óra, majd 0.5 óra ebédszünet és délután 13-16 óra között megy a maradék 3 óra nekik talán.
Tyrion
Mar 13, 2024 13:19:01
Úgy tudom, hogy valamiféle akadályoztatási igazolás nélkül az is bukásnak számít.
Mar 13, 2024 13:19:01
sodicedeszbubugolda
Mar 13, 2024 13:19:31
Nyem tutok telepoltalni :(
Mar 13, 2024 13:19:31
linziasztal01
(
x78)
Mar 13, 2024 13:20:08
x78)
Már lőnék fel a magányos nyomorpornót, mi, te féreg?!:)
Ja, hogy álmaid pasija lelövette a TikTiket. Az más.
Ja, hogy álmaid pasija lelövette a TikTiket. Az más.
Fullkamu
(
x2)
Mar 13, 2024 13:20:38
x2)
johet a ravatal flokk, gyagyas!
Zebrán átkelő gyalogos
Mar 13, 2024 13:21:08
*csatt*
Mar 13, 2024 13:21:08
Faszaság van
(
x2)
Mar 13, 2024 13:21:23
x2)
Az is lehet, h reggelre kijózanodott! És soha többet nem ír ide!
banshee
(
x24)
Mar 13, 2024 13:21:45
x24)
Meg leteszi a shörtöt.
Kakaspina
(
x24)
Mar 13, 2024 13:22:00
x24)
Meg a fasza is felállt.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Snake Plissken
Mar 13, 2024 13:22:04
Üdvözlet a fórumosoknak
Fél éve vagyok Sodipedia követő és 2 hónapja fórummegfigyelő.
Csak ezt szerettem volna beilleszteni, hogy a rádióban is üzentek a gyagyásnak.
youtube.com/clip/UgkxYh_Iw8rfqq9aksTIQ2uaNZ8ej0Xqcc7g?si=7Py-11dMSb1GgqRz
Remélem shikeresen megbuksz Sodesz
Minden egy folyamat
Fél éve vagyok Sodipedia követő és 2 hónapja fórummegfigyelő.
Csak ezt szerettem volna beilleszteni, hogy a rádióban is üzentek a gyagyásnak.
youtube.com/clip/UgkxYh_Iw8rfqq9aksTIQ2uaNZ8ej0Xqcc7g?si=7Py-11dMSb1GgqRz
Remélem shikeresen megbuksz Sodesz
Mar 13, 2024 13:22:04
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™