Ha lett volna forgalmi vizsgája, tele lenne vele a fórum és minden egyéb trollplatform. Annyi megfigyelőegység volt aznap Szolnokon, hogy nincs olyan szög, amiből ne lett volna rögzítve az V. Bukás.
Az, hogy beírt ide egy nevesincs troll egy olyan infót, amit ő maga sem tudott semmivel alátamasztani, én fenntartásokkal kezelem.
Én sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ezt a nyomorékot még autóba sem engedték ülni, mert olyan másnapos/aznapos volt.
Kizártnak tartom, hogy ő aznap autóba ült.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Itt egy világoskék írta, hogy barátnőjével látták a kocsiban.
Én nem akarom feltételezni senkiről, hogy hazudik, de igazából ennyi bizonyíték van egyelőre a vizsgáról.
Ezek jutottak eszembe, amik olyanok hogy ő azt gondolhatná “ennyi belefér”
Valójában pedig majdnem nekiment valaminek és az oktatónak kellett elrántania a kormányt, illetve satufék.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ezek valóban esélyesek, mivel emlegette utána a vizsgáztatók szakértelmét, amivel nem akar vitatkozni, azonban ezek egyáltalán nem nevezhetők speciális eseteknek, szerintem a többség ezek egyikével bukja a vizsgát.
Igazából tényleg ez a vonal az, amit meg lehetne nyomni.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Azért sok az. Illetve jön a nyár, ha 40 fokban fogja tolni a sörike+(keserke)+rivó kombót az nagyon jót fog tenni neki.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ha úgy is levelezel velük, megpróbálnád elektronikusan kikérni tölük az utolso sikertelen vizsga indoklását? Jó lenne újfent kiröhögni a balfasz pedofilt, akinek sosem lesz jogositványa :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az orvosi titoktartás rájuk nem vonatkozik?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
"Kikerülés" napersze. Elindulás, megállás hahó!
Lajoska
Endre egy pedofil!
Sodi, te vagy az? Csak mert erről az e-mail címről visszapattannak a levelek. Az ottani belügyminisztérium honlapján a [email protected] e-mail címet adják meg, ahol be lehet jelenteni a segélycsalásokat, oda át is megy a levél.
Félre akarod vezetni a trollokat, Trottel? Amikor jól tudod, hogy a pimaszkodásért megrovás jár?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen

Rendben van, na. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egyrészt de. Másrészt nyilván pont arra van idejük, hogy a csövesek ellátásáról tájékoztassanak random betelefonálókat.
Az a baj, hogy nagyon gyorsan regenerálódik. A legutóbbi bukása miatt alig volt elszomorodva.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Szerintem annyira összecsaptak már a hullámok a feje felett minden oldalról, hogy a jogsi téma már meg sem hatja.
A bundeskriminalamt.at/en/602/ linken nem talalhato fraud@ mailcim. :)
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Köszönjük, elég lesz.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jobb klikk --> Kép megnyitása új lapon --> A megnyílt oldal nagyítása
Én így szoktam. Ezt beprogramozni szerintem nem lenne annyira/annyiszor hasznos hogy megérje Zulunak.
Telefonon, ha nincs korlátozva a böngészői nagyítás, akkor rá lehet zoomolni minőségromlás nélkül.
(Brave, chrome, safari)
Megy majd páv-ra, de először a lifedanger bosst kell lenyomnia
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Kb. úgy mint a piton. Gyakorlatilag még megvan, de a funkcióját már nem képes ellátni.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)

Pedig nem is olyan rég még olyan nagy volt az összhang és a boldogság. :)
Szerintem most earpodsért fog menni.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Van elso genes AirPods Prom, elegge tragya mikrofonja van az arahoz kepest. :D
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Van egyáltalán olyan AirPods 100K alatt, aminek viszonylag jó a hangzása és a mikrofona?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerintem kurvara nincs. :D
Eddig ami bluetoothos fulessel/fejhallgatoval talalkoztam, mindegyiknek a mikrofon volt a gyengepontja (Skullcandy Hesh 3, Apple AirPods Pro 1st Gen, ismeros AirPods Gen 1 v. Gen 2).
Még aznap nyakig fog úszni a sörben, azt a pár órát meg egy szarabb mikrofonnal is kibírja a homokos :D
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Minek az neki? Az ilyen ember alatti állatok előkapják a jbl-t bárhol, aztán baszatják berivózva a cigánytechnót.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nèmetről-Angol nyelvre fordítottam ezèrt volt tèves a mail cím. Bocs...
A helyes --
Őszinte leszek, én is benne vagyok az Apple ecosystemben (laptop, tablet) de a 30 ezres Samsung Buds FE agybadugos fülesemnek jobb a hangzása, mint az AirPods 3-nak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ne adjál tippet, mert fórumról fognak pénzkereseti lehetőséget nézni
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Endrének egyben lett volna sikere és az az ASMR videók. De azt meg elsodikázta.
Létezik, hogy az eredeti német helyett angolra fordítva olvastad az oldalt? És az e-mail címet is lefordította, így lett a "[email protected]" -ból "social performance [email protected]" (a google translate így fordítja) és innen másoltad ki a "[email protected]" címet?
Ennyi erővel ki is hűlhetett egy padon berivózva és/vagy bepiálva. Nem az első alkoholista lenne, aki így végzi.
Még egy dolog, amit a legelső mozdulattal leejthet a Flixbus padlójára, hogy aztán fókaüvöltések közepette keresse.
Nyeeem nyeem nyemtaláloooom.
Ki az az Endre bácsi?
Hogy kitaláltam! Kérjük figyeljünk az ilyenekre! Ha írtál volna a címre, máris rájöttél volna, hogy hibás.
A tér-idö görbülete is troll.
Most is jön, csak tartozásban.
Ha nyityva jennye akkoj benty tyundikájnyék!
Faszom
Galaxy Buds2 Prora nekem sok panaszom nincs, de ANC nelkul nem szol olyan telten. Mikrofonra is csak akkor panaszkodnak, ha a hajam/sal/kapucni kicsit hozzaer es piszkalgatja.
Annyi hogy agybadugos, azt nem mindenki szereti.
100%, hogy 75%ban 50%.
Lyeszopjak ingyen is, de legalább tye itty vagy!
Faszom
Tetyou ha tudnák olvazsni most nagyon mérgezs lennég
A kurva anyját kellett volna felújítani mikor az apja alá feküdj.
Punszisza a lekjopp!
Esetleg még az lehet, hogy a tranyóval dumált egész éjszaka meg délelőtt, ő fogta fel a loopokat az AMS-ről, biztosítási csalásról meg ki tudja még miről.
Ha nem ez, akkor fixen történt valami, ami miatt nem tud hírt adni magáról. Teljesen kizárhatjuk, hogy kibírta a csövezős éjszakát, aztán pedig az egész délelőttöt loopolás nélkül.
Te hülye, az a lájkok száma.
Na csó az egy csipsz
De tényleg, amikor van 919 követője, és te berakod hogy van több mint 1000, ilyenkor mi van a fejben?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mondjuk az aki megbízást ad, azok után, hogy Kozma odamegy “felmérni” az valahol meg is érdemli.
“Jajj de szimpatikus 3 fogú úriember, olyan megbízhatónak néz ki a szétvert fejével, nagyon közvetlen egyből teyzóúnak hívott” :)
Ennél már csak az a jobb, amikor a gyagyás csatornáján kérdezik egy solo posztjában, ahol csak a vekni található, hogy mi töjtyénty mejszii?
Nem log ki az atlagos epitoipari dolgozok kozul.
jól áll a szemüveg
kissendrevagyok
Hol vannak a régi szép idők amikor 800 eurós tabletek voltak.
Punszisza a lekjopp!
AMS miatt is ment, de arról nem beszél, ott akart trükközni a látleletel. És tegnap este is azt mondta hogy 2 ügyet intéz. Vajon mértnem beszél az AMS-röl?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
VAKMELEG fillérezések egy kis hetyetye. Ma se lettél szebb amúgy Endre...
Látszik, hogy a szolgáltató nem olvas pédiát, mert akkor lenne az 500 körül is
Fiókot csak az Apple tud megoldani vagy Endre a tranyó jelszavával, szolgáltató nem.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 15, 2024 10:02:35
x45)
A bukásról mondott specifikus hiba amivel ő nem ért egyet, a következőkre tippelek:
- Nem állt meg a gyalogosnak mert ő úgy gondolta még nincs elég közel a gyalogos a zebrához
-Stop táblánál nem teljesen állóra fékezte a gépjárművet
-Sávváltáskor későn vagy rosszul indexelt
-Átment olyan lámpán ami éppen váltott és már fékezni kellet volna
-Zarovonalon csak egy kicsit ment át
-Lefulladt valami manőver közben
-Túl közel került ki egy biciklist
-Nem tartott követési távolságot
-Túl erősen fékezett, veszélyeztetve a mögötte menőt
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- Nem állt meg a gyalogosnak mert ő úgy gondolta még nincs elég közel a gyalogos a zebrához
KicsiNéző
(
x13)
Mar 15, 2024 10:03:01
x13)
Köszönjük szépen a nyugodt estét végre Endre, anélkül, hogy a szánalmas, undorító életeteket kellett volna nézi.
Remélem minden troll kialudta magát kényelmesen, hiszen újra nehéz időszakok jönnek.
Én mosolyogva feküdtem el arra gondolva, hogy Endre épp a kurva hidegben villamosozik egész hajnalban, mert már egy hostelre sincs pénz :)
Remélem minden troll kialudta magát kényelmesen, hiszen újra nehéz időszakok jönnek.
Én mosolyogva feküdtem el arra gondolva, hogy Endre épp a kurva hidegben villamosozik egész hajnalban, mert már egy hostelre sincs pénz :)
(+)
Mar 15, 2024 10:04:38
Közben tájèkozodtam a Bundeskriminalamt.at által.
Hát Endre nem mondom...
Ha az infok-jelentèsek beèrnek rólad akár anonim,nagyon nagy szarban vagy ès leszel!
Hát Endre nem mondom...
Ha az infok-jelentèsek beèrnek rólad akár anonim,nagyon nagy szarban vagy ès leszel!
Mar 15, 2024 10:04:38
CafkaMarci
(
x6)
Mar 15, 2024 10:11:54
x6)
A bukásról mondott specifikus hiba amivel ő nem ért egyet, a következőkre tippelek:
Ha lett volna forgalmi vizsgája, tele lenne vele a fórum és minden egyéb trollplatform. Annyi megfigyelőegység volt aznap Szolnokon, hogy nincs olyan szög, amiből ne lett volna rögzítve az V. Bukás.
Az, hogy beírt ide egy nevesincs troll egy olyan infót, amit ő maga sem tudott semmivel alátamasztani, én fenntartásokkal kezelem.
Én sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ezt a nyomorékot még autóba sem engedték ülni, mert olyan másnapos/aznapos volt.
Kizártnak tartom, hogy ő aznap autóba ült.
(+)
Mar 15, 2024 10:15:17
Egy nagyon jó bejelentő rendszert /oldalt találtam/ ahol kèszsèggel várják az akár anonim bejelentèseket is pl jólèti csalásról.
Justin.gv.at
Utána olvastam pár dolognak ès rettentően szigorúan veszik az ilyen ügyeket.
A rendszer terhelt,nagyon sok a bejelentés de idővel az asztalukra kerül az aminek az az asztalukra kell,hogy kerüljön.
Kaffka is állitotta több videóban,hogy Kiss Endre Farkas egy csaló, segély csaló.
Justin.gv.at
Utána olvastam pár dolognak ès rettentően szigorúan veszik az ilyen ügyeket.
A rendszer terhelt,nagyon sok a bejelentés de idővel az asztalukra kerül az aminek az az asztalukra kell,hogy kerüljön.
Kaffka is állitotta több videóban,hogy Kiss Endre Farkas egy csaló, segély csaló.
Mar 15, 2024 10:15:17
MegintKezded
(
x6)
Mar 15, 2024 10:20:59
x6)
Szerintem azt vitatja a fikás a forgalmi vizsgával kapcsolatban, hogy az bukásnak számít e ha megsem jelent mert olyan részeg volt. Ennyi, túl sem kell gondolni.
Na bumm.
Pitonverő
(
x2)
Mar 15, 2024 10:23:05
x2)
Remélhetőleg ezt lehozzák majd, mert nagyon erős anyag:
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
KicsiNéző
(
x13)
Mar 15, 2024 10:23:30
x13)
Szerintem azt vitatja a fikás a forgalmi vizsgával kapcsolatban, hogy az bukásnak számít e ha megsem jelent mert olyan részeg volt. Ennyi, túl sem kell gondolni.
Itt egy világoskék írta, hogy barátnőjével látták a kocsiban.
Én nem akarom feltételezni senkiről, hogy hazudik, de igazából ennyi bizonyíték van egyelőre a vizsgáról.
Eazy
(
x11)
Mar 15, 2024 10:25:44
x11)
Sziasztok!
Ezt a labancföld & kokárda dolgot nagyon szeretném tisztára mosni, és kérlek engedjetek meg egy gondolatmenetet..
Én is évek óta Ausztriában élek, és néha megfordul a fejemben, hogy hazaárulást követek el a puszta létemmel, méghozzá Magyar állampolgárként, de!
Rajtam azért van kokárda, mert hiányzik a hazám, és ezen a napon tisztelgek a Nemzetünk Nagyjai, és a SAJÁT, régi életem előtt, mert nem felejthetem el, hogy melyik irányba kell hálásnak lennem, mi, -és ki az aki kinevelt engem, vagy csak szimplán életet adott nekem.
Én tényleg büszke vagyok arra, hogy egy olyan választékos, végtelen terjedelmű nyelvet beszélek, amiből nincs túl sok a világon, és mélységesen megbotránkoztat, hogy ennek akár egy minimális szála is a gyagyáshoz köthető, mert itt is megmutatkozik (az őt ötvöző gyűlöletben) hogy ő csak lehúzza azt a réteget, aki(k) nem patkánykodni, élősködni, és csak elvárni akarnak egy másik rendszertől, hanem újrakezdés céljából lettek úgymond a részesei, és szívük mélyén nagyon szeretik azt a három szint, ami pumpálja a vénájukba a vért, miközben ezzel párhuzamosan ez a fasszopó véglény meg 8-10 posztot oszt meg egy pedofil társáról.
Bennem mindig hagy egy vészfék nyomot, ez a mondat, de most bátran kimondom, hogy a jó édes kurva anyádat Kiss Endre Farkas, pedofil.
Mert ezt is kurva jól elintézted a rivótól rothadó, gyárilag ronda pofáddal.
Ezt a labancföld & kokárda dolgot nagyon szeretném tisztára mosni, és kérlek engedjetek meg egy gondolatmenetet..
Én is évek óta Ausztriában élek, és néha megfordul a fejemben, hogy hazaárulást követek el a puszta létemmel, méghozzá Magyar állampolgárként, de!
Rajtam azért van kokárda, mert hiányzik a hazám, és ezen a napon tisztelgek a Nemzetünk Nagyjai, és a SAJÁT, régi életem előtt, mert nem felejthetem el, hogy melyik irányba kell hálásnak lennem, mi, -és ki az aki kinevelt engem, vagy csak szimplán életet adott nekem.
Én tényleg büszke vagyok arra, hogy egy olyan választékos, végtelen terjedelmű nyelvet beszélek, amiből nincs túl sok a világon, és mélységesen megbotránkoztat, hogy ennek akár egy minimális szála is a gyagyáshoz köthető, mert itt is megmutatkozik (az őt ötvöző gyűlöletben) hogy ő csak lehúzza azt a réteget, aki(k) nem patkánykodni, élősködni, és csak elvárni akarnak egy másik rendszertől, hanem újrakezdés céljából lettek úgymond a részesei, és szívük mélyén nagyon szeretik azt a három szint, ami pumpálja a vénájukba a vért, miközben ezzel párhuzamosan ez a fasszopó véglény meg 8-10 posztot oszt meg egy pedofil társáról.
Bennem mindig hagy egy vészfék nyomot, ez a mondat, de most bátran kimondom, hogy a jó édes kurva anyádat Kiss Endre Farkas, pedofil.
Mert ezt is kurva jól elintézted a rivótól rothadó, gyárilag ronda pofáddal.
(+)
Korábbi esettanulmány a Bundesministerim Inneres oldaláról.
Hamis lakóhely.
Az Ausztriában szociális ellátásban részesülőknek jelenteniük kell a külföldi utazásaikat a kifizető hatóságoknál. Mivel a visszaélések újra és újra előfordulnak, a SOLBE munkacsoport tagjai kiemelt ellenőrzéseket végeznek a határ menti területeken. Amikor egy 58 éves cseh férfit ellenőriztek, amikor belépett Ausztriába, a hatóságok megalapították, hogy 2016 óta eleje óta munkanélküli segélyben és sürgősségi segélyben részesül, de külföldi tartózkodása t nem figyelmezteti az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnak (AMS). . Nem osztotta meg utazásait, és úgy tett, mintha élete központja Ausztriában lenne. A férfi állítólag 2015/2016 óta Csehországba költözött, de azért maradt bejelentve Ausztriában, hogy sürgősségi segítséget kaphasson. A 2016-tól 2021 november veg tartó időszakban az AMS mintegy 51 300 euro kártya szenvedett.
Hamis lakóhely.
Az Ausztriában szociális ellátásban részesülőknek jelenteniük kell a külföldi utazásaikat a kifizető hatóságoknál. Mivel a visszaélések újra és újra előfordulnak, a SOLBE munkacsoport tagjai kiemelt ellenőrzéseket végeznek a határ menti területeken. Amikor egy 58 éves cseh férfit ellenőriztek, amikor belépett Ausztriába, a hatóságok megalapították, hogy 2016 óta eleje óta munkanélküli segélyben és sürgősségi segélyben részesül, de külföldi tartózkodása t nem figyelmezteti az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnak (AMS). . Nem osztotta meg utazásait, és úgy tett, mintha élete központja Ausztriában lenne. A férfi állítólag 2015/2016 óta Csehországba költözött, de azért maradt bejelentve Ausztriában, hogy sürgősségi segítséget kaphasson. A 2016-tól 2021 november veg tartó időszakban az AMS mintegy 51 300 euro kártya szenvedett.
(+)
Mar 15, 2024 10:33:25
Bundesministerim Inneres
Kapcsolatba lépni.
A társadalombiztosítási csalás gyanúját rendőr lehetkapitányságon be jelenteni. Elérhetőség és Szövetségi Bűnügyi Rendőrségnél: social performance
[email protected].
/Gyorsabb az ügyintèzès ezen a vonalon/ a vizsgálat időszakára befagyasszák a gyanúsított számláját is.
Kapcsolatba lépni.
A társadalombiztosítási csalás gyanúját rendőr lehetkapitányságon be jelenteni. Elérhetőség és Szövetségi Bűnügyi Rendőrségnél: social performance
[email protected].
/Gyorsabb az ügyintèzès ezen a vonalon/ a vizsgálat időszakára befagyasszák a gyanúsított számláját is.
Mar 15, 2024 10:33:25
keserke
(
x4)
Mar 15, 2024 10:47:09
x4)
Valójában pedig majdnem nekiment valaminek és az oktatónak kellett elrántania a kormányt, illetve satufék.
Snake Plissken
Mar 15, 2024 10:51:09
Olvasom fentebb a jóslatot, hogy Tibornak max 5 éve van hátra? Remélem hamarabb eljő a vég tranyó. Csak így tovább Tranyó
Minden egy folyamat
Mar 15, 2024 10:51:09
nyakaskálvinista
Mar 15, 2024 10:52:04
Ezek valóban esélyesek, mivel emlegette utána a vizsgáztatók szakértelmét, amivel nem akar vitatkozni, azonban ezek egyáltalán nem nevezhetők speciális eseteknek, szerintem a többség ezek egyikével bukja a vizsgát.
Mar 15, 2024 10:52:04
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2024 10:56:02
x68)
A mentőktől nem lehet tájékoztatást kérni, hogy miért taxizták a pedofilt??
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
Mar 15, 2024 10:58:13
x24)
Igazából tényleg ez a vonal az, amit meg lehetne nyomni.
keserke
(
x4)
Mar 15, 2024 11:00:00
x4)
Olvasom fentebb a jóslatot, hogy Tibornak max 5 éve van hátra? Remélem hamarabb eljő a vég tranyó. Csak így tovább Tranyó
Azért sok az. Illetve jön a nyár, ha 40 fokban fogja tolni a sörike+(keserke)+rivó kombót az nagyon jót fog tenni neki.
MaxPayne
(
x24)
Mar 15, 2024 11:00:25
x24)
Endre, ez megint mi a faszom volt? Hogy lesz így jogsid?
Ha úgy is levelezel velük, megpróbálnád elektronikusan kikérni tölük az utolso sikertelen vizsga indoklását? Jó lenne újfent kiröhögni a balfasz pedofilt, akinek sosem lesz jogositványa :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 11:00:44
x13)
Lajos
Mar 15, 2024 11:01:28
"Kikerülés" napersze. Elindulás, megállás hahó!
Mar 15, 2024 11:01:28
buniBanki
(
x2)
Mar 15, 2024 11:01:49
x2)
Sziasztok!
...
Én is évek óta Ausztriában élek, és néha megfordul a fejemben, hogy hazaárulást követek el ...
egy nagy gondolkodó egyszer azt mondta, hogy aki több mint egy hónapot tölt külföldön, az hazaáruló ...
Én is évek óta Ausztriában élek, és néha megfordul a fejemben, hogy hazaárulást követek el ...
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2024 11:03:09
x29)
Csacsi öreg csöves Endre …
Ki állapította meg ugyan, hogy neked eltörte a tranyó az orrod?
Csak nem a “magasan képzett egészségügyi szakember” Dr. Kaffka Tibor? :)
Én videóból megmondtam volna neked, hogy nincs eltörve. Ha eltört volna 2 napig nyüszítesz, meg olyan mokkák vannak a szemed alatt mint anyádnak.
Meg ki törte volna el? Kaffkának előbb törik el a keze mint a te duda orrod pasztmek :)
Ez volt a mesterterv, hogy eltörték az orrod, te világi balfasz … amúgy mesélj milyen volt az első magányos csövezős éjszakád?
Ki állapította meg ugyan, hogy neked eltörte a tranyó az orrod?
Csak nem a “magasan képzett egészségügyi szakember” Dr. Kaffka Tibor? :)
Én videóból megmondtam volna neked, hogy nincs eltörve. Ha eltört volna 2 napig nyüszítesz, meg olyan mokkák vannak a szemed alatt mint anyádnak.
Meg ki törte volna el? Kaffkának előbb törik el a keze mint a te duda orrod pasztmek :)
Ez volt a mesterterv, hogy eltörték az orrod, te világi balfasz … amúgy mesélj milyen volt az első magányos csövezős éjszakád?
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 11:03:15
x11)
Bundesministerim Inneres
Kapcsolatba lépni.
[email protected].
Kapcsolatba lépni.
[email protected].
Sodi, te vagy az? Csak mert erről az e-mail címről visszapattannak a levelek. Az ottani belügyminisztérium honlapján a [email protected] e-mail címet adják meg, ahol be lehet jelenteni a segélycsalásokat, oda át is megy a levél.
Félre akarod vezetni a trollokat, Trottel? Amikor jól tudod, hogy a pimaszkodásért megrovás jár?
GypsyCrusader
Mar 15, 2024 11:03:29
Trollégák, az utóbbi napokat elnézve, szerintetek hány százalékon lehet az autipajzs töltöttsége?
Az ogre óta tanulmányozom napi szinten a gagyást, de ennyire még nem láttam leolvadva
Az ogre óta tanulmányozom napi szinten a gagyást, de ennyire még nem láttam leolvadva
Mar 15, 2024 11:03:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2024 11:03:37
x21)

Rendben van, na. :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 11:06:12
x13)
Endre csak egy krumplit kellett volna ragasztanod az orrodra és arra mondhattad volna, hogy eltörött, mert krumplira dagadt a töréstől… Ha nem jött volna be, akkor poénkodhatnak az orvosok a krumplis veknin.
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 11:06:13
x11)
Egyrészt de. Másrészt nyilván pont arra van idejük, hogy a csövesek ellátásáról tájékoztassanak random betelefonálókat.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Mar 15, 2024 11:06:44
x4)
Trollégák, az utóbbi napokat elnézve, szerintetek hány százalékon lehet az autipajzs töltöttsége?
Az a baj, hogy nagyon gyorsan regenerálódik. A legutóbbi bukása miatt alig volt elszomorodva.
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 11:10:58
x13)
Endrének van egy iPhoneja, amiben Kaffka Mercédesznek adja ki magát.
Sikerült már megoldani? Gondolom nem.
Sikerült már megoldani? Gondolom nem.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2024 11:12:47
x29)
Szerintem annyira összecsaptak már a hullámok a feje felett minden oldalról, hogy a jogsi téma már meg sem hatja.
(+)
Mar 15, 2024 11:13:19
Az eseteket ès az email elérhetőséget a bundeskriminalamt.at oldalon találtam.
Valamint a
bundeskriminalamt.at/en/602/
Valamint a
Mar 15, 2024 11:13:19
MaxPayne
(
x24)
Mar 15, 2024 11:14:42
x24)
Zulu!
Megoldható esetleg, hogy amennyiben egy kép kerül beillesztésre a kommentekhez, akkor egy egérkattintással, vagy dupla kattintással nagyitva jelenjen meg az adott kep?
Megoldható esetleg, hogy amennyiben egy kép kerül beillesztésre a kommentekhez, akkor egy egérkattintással, vagy dupla kattintással nagyitva jelenjen meg az adott kep?
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2024 11:16:03
x29)
Amúgy azért kellett magaddal cipelned Kaffkát Bécsbe az utóbbi alkalmakkor mert nem volt pénzed szállásra, ezért egy “szemtelenül egyszerű megoldással” vittél magaddal egy expert csövest, hogy guide-oljon éjszaka az utcán?
Simán kinézem belőled, hogy ez volt a terv :)
Simán kinézem belőled, hogy ez volt a terv :)
miklos_akos
(
x1)
Mar 15, 2024 11:17:09
x1)
Valamint a
Valamint a
Kakaspina
(
x24)
Mar 15, 2024 11:19:03
x24)
hetyetyetyetye
Köszönjük, elég lesz.
-
Mar 15, 2024 11:19:51
Zulu!
Jobb klikk --> Kép megnyitása új lapon --> A megnyílt oldal nagyítása
Én így szoktam. Ezt beprogramozni szerintem nem lenne annyira/annyiszor hasznos hogy megérje Zulunak.
Mar 15, 2024 11:19:51
-
Mar 15, 2024 11:20:41
Zulu!
Telefonon, ha nincs korlátozva a böngészői nagyítás, akkor rá lehet zoomolni minőségromlás nélkül.
(Brave, chrome, safari)
Mar 15, 2024 11:20:41
félig off
Mar 15, 2024 11:24:19
kommentkereső 503 error.
Mar 15, 2024 11:24:19
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 15, 2024 11:24:21
x8)
Meglett az iPhone 15 Pro Max, de elpattant a gyerek titánkeret.:) Endre! A karma ellened van.:)
Heki a traki
?
Mar 15, 2024 11:26:02
El tudom képzelni, hogy a gyagyás megint telefonért megy.
Mar 15, 2024 11:26:02
Lajos
Mar 15, 2024 11:28:04
Gyagya, pár hét még ez az évad, nyomd meg a végét! Lehetne valami cliffhanger is, nqgyon várom már a végén a "csattanót"!
Lajoska
Mar 15, 2024 11:28:04
Eazy
(
x11)
Mar 15, 2024 11:28:25
x11)
Megy majd páv-ra, de először a lifedanger bosst kell lenyomnia
Zsibuci
(
x5)
Mar 15, 2024 11:28:33
x5)
Kb. úgy mint a piton. Gyakorlatilag még megvan, de a funkcióját már nem képes ellátni.
Bagolyka
(
x7)
Mar 15, 2024 11:29:09
x7)

Pedig nem is olyan rég még olyan nagy volt az összhang és a boldogság. :)
Darth Tibor
(
x8)
Mar 15, 2024 11:29:48
x8)
El tudom képzelni, hogy a gyagyás megint telefonért megy.
miklos_akos
(
x1)
Mar 15, 2024 11:30:52
x1)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2024 11:32:14
x21)
Van egyáltalán olyan AirPods 100K alatt, aminek viszonylag jó a hangzása és a mikrofona?
miklos_akos
(
x1)
Mar 15, 2024 11:34:17
x1)
Eddig ami bluetoothos fulessel/fejhallgatoval talalkoztam, mindegyiknek a mikrofon volt a gyengepontja (Skullcandy Hesh 3, Apple AirPods Pro 1st Gen, ismeros AirPods Gen 1 v. Gen 2).
Zsibuci
(
x5)
Mar 15, 2024 11:34:48
x5)
Még aznap nyakig fog úszni a sörben, azt a pár órát meg egy szarabb mikrofonnal is kibírja a homokos :D
CafkaMarci
(
x6)
Mar 15, 2024 11:35:02
x6)
Minek az neki? Az ilyen ember alatti állatok előkapják a jbl-t bárhol, aztán baszatják berivózva a cigánytechnót.
(+)
Mar 15, 2024 11:35:28
A helyes --
Mar 15, 2024 11:35:28
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2024 11:35:39
x21)
Őszinte leszek, én is benne vagyok az Apple ecosystemben (laptop, tablet) de a 30 ezres Samsung Buds FE agybadugos fülesemnek jobb a hangzása, mint az AirPods 3-nak.
Eazy
(
x11)
Mar 15, 2024 11:35:55
x11)
Galla Miki
Mar 15, 2024 11:37:32
Endre még mindig keres pénzt, csak már nem talál!
Mar 15, 2024 11:37:32
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 11:39:11
x13)
Endrének egyben lett volna sikere és az az ASMR videók. De azt meg elsodikázta.
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 11:39:45
x11)
Valamint a
Valamint a
Létezik, hogy az eredeti német helyett angolra fordítva olvastad az oldalt? És az e-mail címet is lefordította, így lett a "[email protected]" -ból "social performance [email protected]" (a google translate így fordítja) és innen másoltad ki a "[email protected]" címet?
Csernus Imre
Mar 15, 2024 11:40:02
Jól látom, hogy hôsünk eldöntötte, hogy csövezni fog éjjel, de éjfél óta nem adott életjelet magáról?
Valami történt. Elveszett telefon, fogda, pszichiátria, de kifejezetten meglepne, ha minden rendben lenne nála, csak nem lett volna kedve üzengetnie nekünk.
Valami történt. Elveszett telefon, fogda, pszichiátria, de kifejezetten meglepne, ha minden rendben lenne nála, csak nem lett volna kedve üzengetnie nekünk.
Mar 15, 2024 11:40:02
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 11:41:57
x11)
Jól látom, hogy hôsünk eldöntötte, hogy csövezni fog éjjel, de éjfél óta nem adott életjelet magáról?
Ennyi erővel ki is hűlhetett egy padon berivózva és/vagy bepiálva. Nem az első alkoholista lenne, aki így végzi.
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 15, 2024 11:42:24
x12)
Még egy dolog, amit a legelső mozdulattal leejthet a Flixbus padlójára, hogy aztán fókaüvöltések közepette keresse.
Bagolyka
(
x7)
Mar 15, 2024 11:45:27
x7)
Ja lehetne nyomatnál még egy linzi évadot? :D
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 11:45:45
x11)
A helyes --
A helyes --
Hogy kitaláltam! Kérjük figyeljünk az ilyenekre! Ha írtál volna a címre, máris rájöttél volna, hogy hibás.
MaxPayne
(
x24)
Mar 15, 2024 11:45:46
x24)
A tér-idö görbülete is troll.
Sodronyka
(
x4)
Mar 15, 2024 11:50:08
x4)
Ugye ugye Gyagyás a régi szep idők amikor egy levelke írásával jött a 600k fütyi. Fisszasirod meg…
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
linziasztal01
(
x77)
Mar 15, 2024 11:50:23
x77)
Endre, tessék szépen nemzeti ünnepen megdögleni!
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 11:51:11
x13)
Ugye ugye Gyagyás a régi szep idők amikor egy levelke írásával jött a 600k fütyi. Fisszasirod meg…
Most is jön, csak tartozásban.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2024 11:51:26
x21)
Van egy diszkrét bája, hogy a korábban habzó szájjal hazaárulózó meg labancozó nemzet krónikása március 15-én Bécsben ténfereg.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Fullkamu
(
x2)
Mar 15, 2024 11:56:04
x2)
vagy bepatkanykodott egy szallasra vagy elvittek a rendorok. depi dezso es magany marton nem hagyta volna hogy ne fosson ki magabol egy tucat flokkot.
kramalon
(
x8)
Mar 15, 2024 11:58:15
x8)
Ha nyitva lenne az IKEA vennék egy ágyat és összeraknám.
Ha nyityva jennye akkoj benty tyundikájnyék!
lolnomaillolnopwreset
Mar 15, 2024 11:58:25
Galaxy Buds2 Prora nekem sok panaszom nincs, de ANC nelkul nem szol olyan telten. Mikrofonra is csak akkor panaszkodnak, ha a hajam/sal/kapucni kicsit hozzaer es piszkalgatja.
Annyi hogy agybadugos, azt nem mindenki szereti.
Mar 15, 2024 11:58:25
kramalon
(
x8)
Mar 15, 2024 12:00:45
x8)
Gyagyás, nagyszerű ötlet, hogy a hajad hagyod felfelé állni, így optikailag még hosszabbnak tűnik a vekni. Egy undorító, ragyás, penészes, szőrös, büdös vekni.
Bezzeg Berlin, Germanyi környékén, emlékszel, minden nap örvendeztél, milyen jó a nyugati kenyér, mert két hét után sem penészes.
Faszom
Bezzeg Berlin, Germanyi környékén, emlékszel, minden nap örvendeztél, milyen jó a nyugati kenyér, mert két hét után sem penészes.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2024 12:01:56
x21)
Bőrgyógyászhoz ment, mikben faty
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kramalon
(
x8)
Mar 15, 2024 12:02:01
x8)
Fog ő még sikátorban szopni sörért
Lyeszopjak ingyen is, de legalább tye itty vagy!
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 15, 2024 12:09:24
x45)
Egységek figyelem figyelem!
Kozma László Csaba (Vahur, kutyaugatás hallható) az épí-tech (muhahaha) cége után egy újabb mókás nevű gányoldával támad. Ez most a felújíta-lak
Érdekesség hogy az e-mail cím kissandreas, Endre csak nem te finansziroztad a cég indulását?

Kozma László Csaba (Vahur, kutyaugatás hallható) az épí-tech (muhahaha) cége után egy újabb mókás nevű gányoldával támad. Ez most a felújíta-lak
Érdekesség hogy az e-mail cím kissandreas, Endre csak nem te finansziroztad a cég indulását?

VAU VAU VAU
Mar 15, 2024 12:12:42
Tetyou ha tudnák olvazsni most nagyon mérgezs lennég
Mar 15, 2024 12:12:42
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 15, 2024 12:12:58
x17)
A kurva anyját kellett volna felújítani mikor az apja alá feküdj.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 15, 2024 12:15:10
x48)
jól látom, hogy tolvajtranyó csinált egy másik tiktok oldalt?
www.tiktok.com/@mercike_42
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@mercike_42
(+)
Mar 15, 2024 12:19:26
Endre több mint 1000 követőd van az új Tiktok oldaladon!
Indítsd vègre lájvot!
www.tiktok.com/@sodi.poww?_t=8khGWfKkodt&_r=1
Indítsd vègre lájvot!
www.tiktok.com/@sodi.poww?_t=8khGWfKkodt&_r=1
Mar 15, 2024 12:19:26
-
Mar 15, 2024 12:20:22
Esetleg még az lehet, hogy a tranyóval dumált egész éjszaka meg délelőtt, ő fogta fel a loopokat az AMS-ről, biztosítási csalásról meg ki tudja még miről.
Ha nem ez, akkor fixen történt valami, ami miatt nem tud hírt adni magáról. Teljesen kizárhatjuk, hogy kibírta a csövezős éjszakát, aztán pedig az egész délelőttöt loopolás nélkül.
Mar 15, 2024 12:20:22
-
Mar 15, 2024 12:21:55
Golda mamatol semmi info?
Mar 15, 2024 12:21:55
Dely Péter
Mar 15, 2024 12:22:38
Indítsd vègre lájvot!
tiktok.com/@sodi.poww?_t=8khGWfKkodt&_r=1
Indítsd vègre lájvot!
Mar 15, 2024 12:22:38
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 15, 2024 12:23:01
x45)
Indítsd vègre lájvot!
Indítsd vègre lájvot!
De tényleg, amikor van 919 követője, és te berakod hogy van több mint 1000, ilyenkor mi van a fejben?
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2024 12:23:10
x29)
Mondjuk az aki megbízást ad, azok után, hogy Kozma odamegy “felmérni” az valahol meg is érdemli.
“Jajj de szimpatikus 3 fogú úriember, olyan megbízhatónak néz ki a szétvert fejével, nagyon közvetlen egyből teyzóúnak hívott” :)
Nicknév kiadó
Mar 15, 2024 12:24:48
Tetyóúr
Mar 15, 2024 12:24:48
Bagolyka
(
x7)
Mar 15, 2024 12:25:01
x7)
Az eddigi egy legjobb vicc az Linz volt, de ezen a Tatabányai kalandon is egyhuzamban nevetek. XD
Eazy
(
x11)
x11)
Ennél már csak az a jobb, amikor a gyagyás csatornáján kérdezik egy solo posztjában, ahol csak a vekni található, hogy mi töjtyénty mejszii?
Endre priusza
(
x11)
Mar 15, 2024 12:27:19
x11)
Nem log ki az atlagos epitoipari dolgozok kozul.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 15, 2024 12:32:06
x23)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Mar 15, 2024 12:33:01
Azt mondja a geci, hogy amiért jött, azt elintézte. Nincs igazság.
Mar 15, 2024 12:33:01
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 15, 2024 12:33:20
x5)
Lassan lezárul egy hangszálacska :D
Kiss Farkas Farkas
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 15, 2024 12:34:05
x48)
Flokk. Vett egy új telefont, hogy használni tudja a sim kártyát. :)
gofile.io/d/EzWIsN
gofile.io/d/EzWIsN
jól áll a szemüveg
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 15, 2024 12:34:20
x45)
Újabb kütyüzés, de már csak 30 eurós "butatelefon" és 10 eurós sim adapterre telik.
Egyébként a mentő óta a sárga pulóver van rajta xd
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 15, 2024 12:35:05
x17)
Újabb kütyüzés, de már csak 30 eurós "butatelefon" és 10 eurós sim adapterre telik.
Hol vannak a régi szép idők amikor 800 eurós tabletek voltak.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 15, 2024 12:35:43
x23)
Azt mondja a geci, hogy amiért jött, azt elintézte. Nincs igazság.
AMS miatt is ment, de arról nem beszél, ott akart trükközni a látleletel. És tegnap este is azt mondta hogy 2 ügyet intéz. Vajon mértnem beszél az AMS-röl?
RECSKABUNKER
(
x3)
Mar 15, 2024 12:35:46
x3)
Flokk. Vett egy új telefont, hogy használni tudja a sim kártyát. :)
gofile.io/d/EzWIsN
gofile.io/d/EzWIsN
VAKMELEG fillérezések egy kis hetyetye. Ma se lettél szebb amúgy Endre...
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 15, 2024 12:36:01
x48)
150 eurót kérnek azért, hogy kiüssék tranyó fiókját az iphone-ból ? XDXDXD
kissendrevagyok
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 12:36:12
x13)
Endre, mekkora proli vagy, hogy nincs 150€-od hálózat függetlenítésre.
Eazy
(
x11)
Mar 15, 2024 12:36:55
x11)
Látszik, hogy a szolgáltató nem olvas pédiát, mert akkor lenne az 500 körül is
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 15, 2024 12:37:27
x13)
Fiókot csak az Apple tud megoldani vagy Endre a tranyó jelszavával, szolgáltató nem.
nyakaskálvinista
Mar 15, 2024 12:37:46
Tuti, hogy este csövezett, azért van így berekedve.
Mar 15, 2024 12:37:46
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Endreeeee! Balek gyagyás fhasz! Az hogy lehet hoagy neked ennek háromszoros-négyszerese levezetett óraszám ellenére sem lett jogsi? HE?
Az más.
Na segély csá!