Lassuk be, ha most feladja, akkor csak egy balek, aki elszort masfelmilliot. De ha befektet meg egy kisebb osszeget, es vegulis jogositvanyt szerez, akkor az egesz megerte. Bolond lenne abbahagyni most mar, amikor karnyujtasnyira all a sikertol.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Apró, ámbár súlyos hiba lenne most feladni!
Régen ilyet PS-al csináltak a trollok. Most már elég a printscreen is.
Endre! A hivatásos sofőr trollokat leszámítva jó eséllyel elég kevés fórum havernak van sikeres PÁV-ja. Te is mondtad, hogy forgalmi vizsgán minden retardált átmegy, de az , hogy PÁV-on is alkalmasnak minősítsenek valakit, az már más szint, a buta trollok csak B jogosítványt tudtak szerezni, de te már a jogosítvány B pro max kapujában állsz, nehogy feladd!
Endre egy pedofil!
hahó skoda superb-t akart a fikás meg teslát mint a tüvári janinak van
Gecis hányós lavór
Ezek már később jöttek. Először x6 volt a cél.
Lassuk be, ez a ketto osdzefugg. Valami tiszantuli faluban jo allapotu csaladi hazat vehetett volna abbol a penzbol, amit eltibizett eddig.
Szerintem a drága pénzen vett spanyol nyelvtankönyvet valahol részegen elhagyhatta vagy a macskaólban sörrel leönthette
Gecis hányós lavór
Hát igen de egy BALEK.
A szisza villanyszerelő, ő megoldotta volna a dolgokat ingyen. Fasza tiktik és onlyfans stúdió lehetett volna.
És lehetett volna sörösdoboz és ondófolt labirintus mint turista látványosság jah és mellette swinger club
Gecis hányós lavór
Pár hét múlva, totál lelakva pedig Karakk twitch-ólja
őket majd csak a halál fogja szétválasztani. igaz szerelem, meg ilyenek...
Mindenkit szét ütök a gecibe ! Főleg téged endi.
Jövő héten
múlthéten pont voltam templomban, gyónni húsvét előtt meg ilyenek, és eszembe jutott most, hogy vajon endi mikor volt utóljára templomban. vagy hogy tudna-e egyáltalán viselkedni egy mise alatt. ott visszahangozna igazán ha ciccenne a sörike!
egyszer volt kb életében, amikor fórizs beráncigálta valahova, és nem tűnt fel neki, hogy evangélikus templomban van nem katolikusban.
ilyen a mi nagy keresztény endrénk.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Van neki osszesen talan tizenhat foga, abbol ehy sem nagyorlo es a maradek fele is mozog mar. Valamilyen megoldast ki kellett talalnia, hogy ehessen.
Reméljük a következő étkezési szokása már a gyomorszonda kapcsán kell, hogy kialakuljon.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Egyebkent lehet, hogy a sorszlopalas is annak a mellektermeke, hogy szilard taplalekot mar nem bir megragni.
Első körben az is elég lenne, ha nem csámcsogás közbe pofázna a telefonjába. A megoldás meg az lenne, ha valaki egy jókora haleffel szétvágná a beleit.
Igyunk egy sörtöt, he
Tessék emlékezni, ahogy Berlinben és Linzben minden mondat közben innia kellet úgy fulladt.
Most pár napja közölte, hogy a nachost sem bírta megenni, és hogy reflux róbert is gyakori vendég.
Kiss Endre Farkas nyelőcsöve, gyomorszája és a teljes emésztése halott, azért is kell már a napi 15 sör, hogy valamiből legyen "kalória" ha már nem eszik.
Endre, te mindent jól csináltál.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-fűtés / tűzifa
-víz
-villany
-internet
-helyi adók
-állandó, valós lakcím a brumiknak
Ennyire ne nézzük hülyének, tudatos tyaktyikai csövezés zajlik. A nagy áttörés előtt vissza kell nyesni a kiadásokat, amíg talpraáll.
Tiktokon 200.000+ néző:
vm.tiktok.com/ZGePXkjdn/
Ezt élőben nézte minden eminens snecológus :D
Kiss Farkas Farkas
Egeszseges, sportos fiatalember, na! Egy fel zacsko chipset tud mar csak elporlasztani egy ulto helyeben, ezen kivul marad a sorike.
Te Endre, nem jutott meg eszedbe, hogy sokkal egeszsegesebb lenne, ha kokteloznal? Egy paradicsomle, bele egy kis vodka, maris valami emberi taplalekot is beviszel es pialsz is. Vagy egy "Dirty banana" koktel, tejszinnel, rummal, kavelikorrel es egy turmixolt banannal? Esetleg valami kremlikor? Vagy egy "White Russian"? Abban legalabb tejszin is van a tutu mellett. Vagy veszel egy gyumolcsjoghurtot, beledobsz egy adag rumot, maris fogyaszthatova valtoztattad. Endre, baszod, a szellem embere ra kell hogy jojjon, hogyan ihat valtozatosan es egeszsegesen egyszerre!
Szerintem senki nem jött még ki úgy a moziból hogy megmaradt volna neki a nachos :D remélem csípősen kérte mellé
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem lesz éhes a hasa egy idő után?
Kiss Farkas Farkas
Majd az a kis hasnyálmirigycsá megteszi a hatását és nem lesz éhes.
Abból meg kell innia vagy 50 litert, hogy bebasszon
🕎Endigame🕎
Egy rokonom igy halt bele a majcsaba. Az utolso negy evben csak sort ivott. Szurrealis volt, hogy elmentunk meglatogatni, leultunk megebedelni, mindenki tolta a kajat, o meg csak ult az ures tanyerja folott es sort ivott. Endre is itt tart gyakorlatilag, biztosra veszem, hogy egyaltalan nem ehes mar.
De hát a sör az folyékony kenyér
Gecis hányós lavór
Lehet, de en latni akarom a lajvot, ahol levagja az ujjait a turmixgeppel, ahogy koktelt akar maganak kesziteni, hogy meghosszabbitsa a nyomorult, celtalan eletet.
Szerintem belebassza pohárba a dolgokat, kiönti mint a sörikét és otthagyja a földön
Gecis hányós lavór
Meg eltet a remeny, hogy csinal egy uj gombas halas lajvot. De kajat mar biztos nem foz, lehet koktelokkal meg megprobalkozik.
Volt már Tranyó ellopott telefonja.
Volt már fikás ellopott telefonja.
Mostmár lehetne trilógia zárónak Janko Janko ellopott telefonja.
Abból legalább nem visszaadás és feljelentés lenne, hanem 10 tesóval való megagyabugyálás és telefonvisszavétel
Minden egy folyamat
Az a baj bármennyire is epekedünk ilyen műsorra, tiktokon foschná neki de nincs pénze csak arra hogy ha tibi csetting egyet akkor odamenjen a lábához és a combjához dörzsölheti a halott pitonszt
Gecis hányós lavór
Csoro Sodi a Sodi, bizony!
igen azzal védekezett a tibor hogy csak elől van foga azért csámcsog. mintha csukott szájjal nem lehetne elől rágni.
Vagy Linzben vagy Bécsben, amikor ott voltatok a sziszával kettesben, romantikusan és egész éjjel mehetett a fajtalankodás? Mondhatnám, hogy a linzi lakás volt a komfortfokozatod csúcsa, de tudom, hogy ez téged annyira nem érdekel, te az utcán is elalszol amíg van faszpina. Most viszont már az sincs, és ha csóró maradsz, akkor nem is lesz.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi

"Szoftvejfejjesztyő fagyok"

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jó vicc Miki de olyan már nem lesz..:)
Punszisza a lekjopp!
azért ezt a szóösszetélt is csak sodi fonatkozásában lehet látni
Lenin út nincsen? :c
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De, csak az egyirányú, mert előre a Lenini úton!
Vöröshadsereg út esetleg?
A tranyó legalábbisan egészen biztosan kap +10 movement speedet ha bárki megemlíti őt valamilyen munka kontextusában, így egy Munkás útra biztos be nem tenné a lábát.
Fikásról nem is beszélve.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Lenin atomjégtörő áll rendelkezésre
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
nszksz
ugy kivertem a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megtanulni? 20 éve csinálja hibátlanul!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nem baj
Punszisza a lekjopp!
Akkor szokott ez lenni ha a sztárpár együtt van.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Szerintem Tibi valahol éppen Pesten rivózik, Gyagya meg a macskaólban nézi a sorozatait meg próbál napközben "ügyeket intézni" és kitalálni, hogy hogy lesz. Pénze viszont nem lesz több, szóval egyre valószínűbb, hogy Tibiben eddig lehetett eljutni.
Pont erre gyanakszom én is. Sziszakergetés van, lehet esik neki egy-két rivó is.
Ha Bécsben lennének, menne a lájv, hogy a korcs mutogassa, hogy nem jár tilosban, Berlinre pedig már nincs pénze Csekonics bárónak.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyagyás tényleg bemegy-e a hajléktalanszállóra. Abban biztos vagyok, hogy a helyet megpályázza majd, de annak ugye kb. 4 hét az elbírálása, addig átmeneti szállókon kellene csöveznie, ha tényleg Bécsben próbálna maradni addig.
Azt tippelem, hogy be sem teszi majd a lábát. Nem fogja tudni elfogadni, hogy azzal nem csak hazudná, hanem tényleg csövessé válna.
Endre, ne hallgass rá, jó lesz az!
SoDi: "Na, én azért nem vagyok náci, mert nincsen bizonyítékod arra, hogy én bárhol azt írtam volna, hogy hurrá, táborokban a helyük a kilincsorrúaknak. A Merci pedig nő, mert.. Várj, láttad a Nemek Forradalmát? Elmondom akkor röviden.."
Csöves: RAAAAAAAAUSSSSSSSSS!!!!!!!!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 12:48:02
x11)
Amúgy ez.
Értelmes emberek vagyunk, mi le tudjuk vonni a következtetéseket.
Endre, a PÁV után biztosan sikerülni fog valamelyik forgalmi vizsgád, én sem adnám fel a helyedben. A trollok csak a maradék sikerélményedtől akarnak megfosztani. Hiszen azért a PÁV-on átmenni is nagy dolog, na. Utána meg nem kell fosnod attól, hogy megint küldenének PÁV vizsgálatra.
Értelmes emberek vagyunk, mi le tudjuk vonni a következtetéseket.
Endre, a PÁV után biztosan sikerülni fog valamelyik forgalmi vizsgád, én sem adnám fel a helyedben. A trollok csak a maradék sikerélményedtől akarnak megfosztani. Hiszen azért a PÁV-on átmenni is nagy dolog, na. Utána meg nem kell fosnod attól, hogy megint küldenének PÁV vizsgálatra.
Lassuk be, ha most feladja, akkor csak egy balek, aki elszort masfelmilliot. De ha befektet meg egy kisebb osszeget, es vegulis jogositvanyt szerez, akkor az egesz megerte. Bolond lenne abbahagyni most mar, amikor karnyujtasnyira all a sikertol.
símanó
(
x3)
Mar 19, 2024 12:54:35
x3)
Bolond lenne abbahagyni most mar, amikor karnyujtasnyira all a sikertol.
Apró, ámbár súlyos hiba lenne most feladni!
rezsidémon
(
x8)
Mar 19, 2024 12:57:06
x8)
Remélem a zsaruk minimum megvetően néztek rád, hogy önkényesen csökkentetted a nyomravezetői díjat 50 ezerről 15 ezerre :)
A teljes összeg járt volna hiszen NYOMRAVEZETETT, függetlenül attól hogy meglett-e a teló avagy nem.
Ahogy a gonosz bűnözőkre milliókat tapsolsz el, de anyádnak egy fillért nem adnál ha megtehetnéd, pedig őnélküle már az elején az utca lenne az otthonod ;)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A teljes összeg járt volna hiszen NYOMRAVEZETETT, függetlenül attól hogy meglett-e a teló avagy nem.
Ahogy a gonosz bűnözőkre milliókat tapsolsz el, de anyádnak egy fillért nem adnál ha megtehetnéd, pedig őnélküle már az elején az utca lenne az otthonod ;)
banshee
(
x24)
Mar 19, 2024 12:57:49
x24)
Endre, ki fogja ellátni így az újszászi toronyőri szolgálatot, ha te Bécsbe költözöl?
Régen ilyet PS-al csináltak a trollok. Most már elég a printscreen is.
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2024 13:03:54
x5)
Amíg STNÍI van, fontosnak tartom közölni az újakkal hogy:
TAJGI TÖBBSZÖR LETT NŐVÉ TÉVE AZ IMEIBEN SITTES SANYI ÁLTAL, MINT MIA KHALIFA TELJES KARRIERJE ALATT
Kiss Farkas Farkas
TAJGI TÖBBSZÖR LETT NŐVÉ TÉVE AZ IMEIBEN SITTES SANYI ÁLTAL, MINT MIA KHALIFA TELJES KARRIERJE ALATT
trolléga
(
x30)
Mar 19, 2024 13:24:34
x30)
Tényleg endre, anno a nyomozó pácsik is meg a nőveréses szociális munkás is megmondta hogy az lenne a legjobb ha eltakarodnál az internetről. A trollok a kezdetektől ezt sulykolják. Erre te mit csinálsz? A magáncsőd közepén 700 ezres telefont veszel. Na ezért tartasz ott ahol.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
buniBanki
(
x2)
Mar 19, 2024 13:25:03
x2)
...Hiszen azért a PÁV-on átmenni is nagy dolog, na. ....
Endre! A hivatásos sofőr trollokat leszámítva jó eséllyel elég kevés fórum havernak van sikeres PÁV-ja. Te is mondtad, hogy forgalmi vizsgán minden retardált átmegy, de az , hogy PÁV-on is alkalmasnak minősítsenek valakit, az már más szint, a buta trollok csak B jogosítványt tudtak szerezni, de te már a jogosítvány B pro max kapujában állsz, nehogy feladd!
-
Mar 19, 2024 13:31:34
Fikás akkor március 1-től dolgozol ahogy tervezted? Hamarosan kapod az első fizetést?
Mar 19, 2024 13:31:34
Gémeskútországbeli infos
Mar 19, 2024 13:37:27
Gyagyás tegnap gondoltam egyet és kihoztam KP-ra egy vadonat új 15pro-t mert megtehetem. Nem keresek annyit mint egy osztrák/német informatikus akár programozó akár felhőének. De még mindig jobban élek pályakezdőként mint te "senior pjogjamozóként". Elég megalázó lehet számodra, hogy egy junior trollod gond nélkül vesz egy vadi új 15 prot és se hitele, se alkesz férfi csövese nincs. Cserében van defél a feje fölött, plasztik kártya ami elsőre meglett illetve rendelkezik saját gépjárművel

Mar 19, 2024 13:37:27
-
Mar 19, 2024 13:38:25
Fikás minden olyan csodálatosan összejött neked amit 12-15 éve terveztél, és amire már akkor nagy volt az arcod!
Lássuk csak:
- cégbirodalom aka shaját megoldás ami okádja nekef a pénzt
- medencés iroda
- bmw x6
- családalapítás
Hogy tudtál ilyen hatalmas shikereket elérni? Erről kéne egy flokk most.
Lássuk csak:
- medencés iroda
- bmw x6
- családalapítás
Mar 19, 2024 13:38:25
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 13:40:20
x3)
Fikás minden olyan csodálatosan összejött neked amit 12-15 éve terveztél, és amire már akkor nagy volt az arcod!
Lássuk csak:
- medencés iroda
- bmw x6
- családalapítás
Lássuk csak:
- medencés iroda
- bmw x6
- családalapítás
-
Mar 19, 2024 13:42:12
Ezek már később jöttek. Először x6 volt a cél.
Mar 19, 2024 13:42:12
trolléga
(
x30)
Mar 19, 2024 13:42:32
x30)
Endre használd a sodi flokkja tutorialt német álláskereséshez, MasniCV-hez! Foshná!
Gayza utalt már? Vagy a jótanácsokkal törleszt (pl várj egy hetet miután ellopta a telefonod aztán fenyegesd meg a cejejmedet feljelentéssel)
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Gayza utalt már? Vagy a jótanácsokkal törleszt (pl várj egy hetet miután ellopta a telefonod aztán fenyegesd meg a cejejmedet feljelentéssel)
-
Mar 19, 2024 13:44:42
Indítsd a spanyolozós lájvot endre! Látni akarjuk hogy haladsz ezzel a nyelvvel. Lehet hogy a német és az angol kudarca után ez menni fog neked.
Mar 19, 2024 13:44:42
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 13:46:09
x11)
és se hitele, se alkesz férfi csövese nincs
Lassuk be, ez a ketto osdzefugg. Valami tiszantuli faluban jo allapotu csaladi hazat vehetett volna abbol a penzbol, amit eltibizett eddig.
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 13:46:16
x3)
Indítsd a spanyolozós lájvot endre! Látni akarjuk hogy haladsz ezzel a nyelvvel. Lehet hogy a német és az angol kudarca után ez menni fog neked.
Szerintem a drága pénzen vett spanyol nyelvtankönyvet valahol részegen elhagyhatta vagy a macskaólban sörrel leönthette
keserke
(
x4)
Mar 19, 2024 13:51:32
x4)
Szerintem Snecitől lassan már csak olyan bejelentkezéseket fogunk látni, mint anno egy másik Tisza mellett élő retardtól, amint a vadonban bolyong.
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 13:56:39
x11)
Csak szolok, Endre: Pupszaszon a ket ajfon arabol, meg a Bittner-penzbol sajat hazat vehettel volna. ingatlan.com/34054205
Ott te laknal a nagyhazban es barmikor bekoltozhetne a Sziszad!
-
Mar 19, 2024 14:00:23
Márkot meghívhatnád egy 50 ezres halra, átbeszélhetnétek, hogy mikor folyósítod neki a kölcsön maradékát, amivel még tartozol neki.
Mar 19, 2024 14:00:23
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 19, 2024 14:31:40
x5)
Csak szolok, Endre: Pupszaszon a ket ajfon arabol, meg a Bittner-penzbol sajat hazat vehettel volna. ingatlan.com/34054205
Hát igen de egy BALEK.
A szisza villanyszerelő, ő megoldotta volna a dolgokat ingyen. Fasza tiktik és onlyfans stúdió lehetett volna.
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 14:40:28
x3)
Hát igen de egy BALEK.
És lehetett volna sörösdoboz és ondófolt labirintus mint turista látványosság jah és mellette swinger club
símanó
(
x3)
Mar 19, 2024 14:43:43
x3)
Fasza tiktik és onlyfans stúdió lehetett volna.
Pár hét múlva, totál lelakva pedig Karakk twitch-ólja
sörtötbontok
(
x8)
Mar 19, 2024 14:46:25
x8)
Endre, végleg lezárult egy buziszerelem vagy látsz még esélyt visszaszivárogni a Tibor kloákájának közelébe?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 19, 2024 14:49:35
x3)
Endre, végleg lezárult egy buziszerelem vagy látsz még esélyt visszaszivárogni a Tibor kloákájának közelébe?
őket majd csak a halál fogja szétválasztani. igaz szerelem, meg ilyenek...
TOLVAJTRANYÓ
Mar 19, 2024 14:56:28
És hogy menjek oda , mikor ennek a gyagyásnak jogosítványa sincs ? Így nem tud az állomásra jönni értem , nem fogok annyit gyalogolni !!! Uri szisza a szisza. Ott te laknal a nagyhazban es barmikor bekoltozhetne a Sziszad!
Mar 19, 2024 14:56:28
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 15:02:53
x3)
Gyagyás mikor lesz páv vizsga?
Gecis hányós lavór
Tyodika
Mar 19, 2024 15:15:20
Gyagyás mikor lesz páv vizsga?
Jövő héten
Mar 19, 2024 15:15:20
SyntaxError
(
x24)
Mar 19, 2024 15:21:58
x24)
Endre, arra gondoltál már, hogy ha anyád beszélt volna Gayzával, akkor ez mind nem történik meg és még mindig Linzben, millió fütyis pjogjamozóként fütyizhetnél?
Amúgy persze, minden a te hibád! Minden!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Amúgy persze, minden a te hibád! Minden!
banshee
(
x24)
Mar 19, 2024 15:45:59
x24)
Jajj Endre, keresztény fiatalként nem tudtál ellenállni a buzidémonnak...
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 15:55:14
x44)
Golda indíts egy laza betelefonálós, villázóst
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 19, 2024 16:03:02
x3)
Jajj Endre, keresztény fiatalként nem tudtál ellenállni a buzidémonnak...
múlthéten pont voltam templomban, gyónni húsvét előtt meg ilyenek, és eszembe jutott most, hogy vajon endi mikor volt utóljára templomban. vagy hogy tudna-e egyáltalán viselkedni egy mise alatt. ott visszahangozna igazán ha ciccenne a sörike!
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2024 16:04:54
x5)
A kibaszott korcs undormány, semmihez nem fogható dolgai közül ez a nyammogás közbe morgás valami új. Eddig is elmondhatatlanul undorító módon csámcsogta a dönert, meg volt is hasonló, de úgy látom ez szokás lett, hogy amikor az orbitrágókkal próbálja mócsingolni a chipset, közbe morog össze-vissza. Baszottul undorító, ilyet még másnál nem tapasztaltam.
Igyunk egy sörtöt, he
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 19, 2024 16:06:41
x3)
endi mikor volt utóljára templomban
egyszer volt kb életében, amikor fórizs beráncigálta valahova, és nem tűnt fel neki, hogy evangélikus templomban van nem katolikusban.
ilyen a mi nagy keresztény endrénk.
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:13:14
x11)
A kibaszott korcs undormány, semmihez nem fogható dolgai közül ez a nyammogás közbe morgás valami új. Eddig is elmondhatatlanul undorító módon csámcsogta a dönert, meg volt is hasonló, de úgy látom ez szokás lett, hogy amikor az orbitrágókkal próbálja mócsingolni a chipset, közbe morog össze-vissza. Baszottul undorító, ilyet még másnál nem tapasztaltam.
Van neki osszesen talan tizenhat foga, abbol ehy sem nagyorlo es a maradek fele is mozog mar. Valamilyen megoldast ki kellett talalnia, hogy ehessen.
Kakaspina
(
x24)
Mar 19, 2024 16:15:42
x24)
Reméljük a következő étkezési szokása már a gyomorszonda kapcsán kell, hogy kialakuljon.
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:21:23
x11)
Egyebkent lehet, hogy a sorszlopalas is annak a mellektermeke, hogy szilard taplalekot mar nem bir megragni.
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2024 16:22:27
x5)
Első körben az is elég lenne, ha nem csámcsogás közbe pofázna a telefonjába. A megoldás meg az lenne, ha valaki egy jókora haleffel szétvágná a beleit.
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 16:24:11
x44)
Tessék emlékezni, ahogy Berlinben és Linzben minden mondat közben innia kellet úgy fulladt.
Most pár napja közölte, hogy a nachost sem bírta megenni, és hogy reflux róbert is gyakori vendég.
Kiss Endre Farkas nyelőcsöve, gyomorszája és a teljes emésztése halott, azért is kell már a napi 15 sör, hogy valamiből legyen "kalória" ha már nem eszik.
molos troll
(
x2)
Mar 19, 2024 16:27:00
x2)
Csak szolok, Endre: Pupszaszon a ket ajfon arabol, meg a Bittner-penzbol sajat hazat vehettel volna.
-fűtés / tűzifa
-víz
-villany
-internet
-helyi adók
-állandó, valós lakcím a brumiknak
Ennyire ne nézzük hülyének, tudatos tyaktyikai csövezés zajlik. A nagy áttörés előtt vissza kell nyesni a kiadásokat, amíg talpraáll.
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 16:27:01
x44)
Ha valaki hülyére akarja magát röhögni, éppen lajv közben sikerült egy olyat produkálni, hogy már ivás közben is fulladt.
Tiktokon 200.000+ néző:
vm.tiktok.com/ZGePXkjdn/
Tiktokon 200.000+ néző:
vm.tiktok.com/ZGePXkjdn/
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2024 16:29:09
x5)
Tiktokon 200.000+ néző:
vm.tiktok.com/ZGePXkjdn/
Ezt élőben nézte minden eminens snecológus :D
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 16:31:32
x44)
Ezen felül a tanszék birtokába került egy olyan felvétel, ahol Kaffka Tibor, még az abortusza előtt, terhesen látható

Ásó27
(
x68)
Mar 19, 2024 16:33:33
x68)
Le kell vonni a tanulságot Endre: többet nem szabad kaját venni. Ne egyél!
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:34:02
x11)
Egeszseges, sportos fiatalember, na! Egy fel zacsko chipset tud mar csak elporlasztani egy ulto helyeben, ezen kivul marad a sorike.
Te Endre, nem jutott meg eszedbe, hogy sokkal egeszsegesebb lenne, ha kokteloznal? Egy paradicsomle, bele egy kis vodka, maris valami emberi taplalekot is beviszel es pialsz is. Vagy egy "Dirty banana" koktel, tejszinnel, rummal, kavelikorrel es egy turmixolt banannal? Esetleg valami kremlikor? Vagy egy "White Russian"? Abban legalabb tejszin is van a tutu mellett. Vagy veszel egy gyumolcsjoghurtot, beledobsz egy adag rumot, maris fogyaszthatova valtoztattad. Endre, baszod, a szellem embere ra kell hogy jojjon, hogyan ihat valtozatosan es egeszsegesen egyszerre!
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 19, 2024 16:34:16
x13)
Szerintem senki nem jött még ki úgy a moziból hogy megmaradt volna neki a nachos :D remélem csípősen kérte mellé
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2024 16:34:20
x5)
Le kell vonni a tanulságot Endre: többet nem szabad kaját venni. Ne egyél!
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2024 16:37:08
x77)
Penzmento
(
x6)
Mar 19, 2024 16:37:46
x6)
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:38:04
x11)
Egy rokonom igy halt bele a majcsaba. Az utolso negy evben csak sort ivott. Szurrealis volt, hogy elmentunk meglatogatni, leultunk megebedelni, mindenki tolta a kajat, o meg csak ult az ures tanyerja folott es sort ivott. Endre is itt tart gyakorlatilag, biztosra veszem, hogy egyaltalan nem ehes mar.
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 16:38:57
x3)
De hát a sör az folyékony kenyér
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:39:21
x11)
Lehet, de en latni akarom a lajvot, ahol levagja az ujjait a turmixgeppel, ahogy koktelt akar maganak kesziteni, hogy meghosszabbitsa a nyomorult, celtalan eletet.
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 16:40:27
x3)
Szerintem belebassza pohárba a dolgokat, kiönti mint a sörikét és otthagyja a földön
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:42:57
x11)
Meg eltet a remeny, hogy csinal egy uj gombas halas lajvot. De kajat mar biztos nem foz, lehet koktelokkal meg megprobalkozik.
Snake Plissken
Mar 19, 2024 16:44:50
Nem tudom láttátok e trollégák, de a Gyagyás a youtube csatornáján 3 videót nyilvánossá tett a Janko Janko-s üggyel kapcsolatban:
youtube.com/watch?v=h-MZazeifx8
youtube.com/watch?v=SszQTOICohE
youtube.com/watch?v=BwP8buB7lwk
youtube.com/watch?v=h-MZazeifx8
youtube.com/watch?v=SszQTOICohE
youtube.com/watch?v=BwP8buB7lwk
Volt már Tranyó ellopott telefonja.
Volt már fikás ellopott telefonja.
Mostmár lehetne trilógia zárónak Janko Janko ellopott telefonja.
Abból legalább nem visszaadás és feljelentés lenne, hanem 10 tesóval való megagyabugyálás és telefonvisszavétel
Mar 19, 2024 16:44:50
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 16:45:00
x3)
Az a baj bármennyire is epekedünk ilyen műsorra, tiktokon foschná neki de nincs pénze csak arra hogy ha tibi csetting egyet akkor odamenjen a lábához és a combjához dörzsölheti a halott pitonszt
Endre priusza
(
x11)
Mar 19, 2024 16:47:20
x11)
Csoro Sodi a Sodi, bizony!
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 16:50:43
x3)
Amit Szandika vetetett vele piát azt sem tudta meginni a kákabelű
Gecis hányós lavór
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 19, 2024 16:51:59
x3)
a csámcsogva evéssel a világból ki lehetne keregetni — általában vagy átugrom a videókat vagy némítom is a lájvszot, amíg eszik, mert vallatni lehetne azokkal a hangokkal, amit kiad magából.
lehet, hogy csak beképzelem már, de tranyónak volt (és még mindig) szokása, hogy zabálás közben magyaráz meg nyammog — endre meg szépen eltanulta, mint a legrosszabb szögből lájvszozást.
lehet, hogy csak beképzelem már, de tranyónak volt (és még mindig) szokása, hogy zabálás közben magyaráz meg nyammog — endre meg szépen eltanulta, mint a legrosszabb szögből lájvszozást.
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 19, 2024 16:56:01
x5)
a csámcsogva evéssel a világból ki lehetne keregetni — általában vagy átugrom a videókat vagy némítom is a lájvszot, amíg eszik, mert vallatni lehetne azokkal a hangokkal, amit kiad magából.
igen azzal védekezett a tibor hogy csak elől van foga azért csámcsog. mintha csukott szájjal nem lehetne elől rágni.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 19, 2024 16:59:27
x13)
Képzeld Endre, ma nulláról megcsináltam egy teljes epicet, amiben több olyan story is van, amiken te hónapokat eltudsz szenvedni.
Ilyenek miatt a cégem szívesen fizet ki annyi pénzt havonta, amikről te már álmodni se mersz :)
Sok szerencsét a munkakereséshez!
Ilyenek miatt a cégem szívesen fizet ki annyi pénzt havonta, amikről te már álmodni se mersz :)
Sok szerencsét a munkakereséshez!
Newton-Leibniz
(
x1)
Mar 19, 2024 17:12:01
x1)
Endre emlékszel még amikor Bejlinben toltad a baby sharkot?
Azok voltak a jó idők nem?
keserke
(
x4)
Mar 19, 2024 17:15:24
x4)
Endre emlékszel még amikor Bejlinben toltad a baby sharkot?
Vagy Linzben vagy Bécsben, amikor ott voltatok a sziszával kettesben, romantikusan és egész éjjel mehetett a fajtalankodás? Mondhatnám, hogy a linzi lakás volt a komfortfokozatod csúcsa, de tudom, hogy ez téged annyira nem érdekel, te az utcán is elalszol amíg van faszpina. Most viszont már az sincs, és ha csóró maradsz, akkor nem is lesz.
tyodika
Mar 19, 2024 17:17:09

"Szoftvejfejjesztyő fagyok"
Mar 19, 2024 17:17:09
mikedp
(
x9)
Mar 19, 2024 17:35:18
x9)
Púp csak nem Gayza apádnak loopolsz ? mikor ilyen szinten lapulsz mint tranyószar a fűben , akkor aktív loop pajtid van.
KURVArangy
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 19, 2024 17:38:47
x21)

Galla Miklós
Mar 19, 2024 17:42:31
A nap amikor az osztrák hajléktalan programozó kiveri az a Rejsz Tag?
Mar 19, 2024 17:42:31
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 19, 2024 17:49:08
x17)
A nap amikor az osztrák hajléktalan programozó kiveri az a Rejsz Tag?
Jó vicc Miki de olyan már nem lesz..:)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Mar 19, 2024 18:00:57
x3)
(...) hajléktalan programozó (...)
azért ezt a szóösszetélt is csak sodi fonatkozásában lehet látni
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 18:08:34
x44)
A nem létező jogsi, és a 2 iPhone + az azokhoz köthető költségek árán:

Balek

Balek
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 19, 2024 18:09:41
x21)
A nem létező jogsi, és a 2 iPhone + az azokhoz köthető költségek árán:
Balek
Balek
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2024 18:10:28
x77)
tiszafaszom
Mar 19, 2024 18:10:56
Vöröshadsereg út esetleg?
Mar 19, 2024 18:10:56
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 19, 2024 18:11:51
x21)
A tranyó legalábbisan egészen biztosan kap +10 movement speedet ha bárki megemlíti őt valamilyen munka kontextusában, így egy Munkás útra biztos be nem tenné a lábát.
Fikásról nem is beszélve.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 19, 2024 18:13:38
x7)
Sneci egy anatómiai csoda.
Csak nők tudnak kényelmesen oldalt ülni, ahogy sneci ült amikor tibit várta. A hájsejtek női hormonokat termelnek ha az ember nem mozog, talán a sör is ezt serkenti, ezért a csípője szétnyílt mint a nőknek és ultra X-lábú lett. A transzok megirigyelnék az eredményét. Tibi sem tudna így ülni.
Majd ha a börtönben így leül, felkérik majd a női szerepre. Tetszeni fog neki, hiszen tibi is úgy hódította meg, hogy a seggében turkált.

|__o__|
Csak nők tudnak kényelmesen oldalt ülni, ahogy sneci ült amikor tibit várta. A hájsejtek női hormonokat termelnek ha az ember nem mozog, talán a sör is ezt serkenti, ezért a csípője szétnyílt mint a nőknek és ultra X-lábú lett. A transzok megirigyelnék az eredményét. Tibi sem tudna így ülni.
Majd ha a börtönben így leül, felkérik majd a női szerepre. Tetszeni fog neki, hiszen tibi is úgy hódította meg, hogy a seggében turkált.

A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 18:13:51
x44)
Lenin atomjégtörő áll rendelkezésre
bronipótló szolg.
Mar 19, 2024 18:17:02
Sneci egy anatómiai csoda.
nszksz
ugy kivertem a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 19, 2024 18:17:02
A helyzet megoldása
(
x44)
Mar 19, 2024 18:19:14
x44)
Az újszászi állomás wcjében létesítsenek egy önkormányzati gloryholet, ahol Kiss Endre Farkas megtanulhat szopni!
Zsibuci
(
x5)
Mar 19, 2024 18:19:49
x5)
Az újszászi állomás wcjében létesítsenek egy önkormányzati gloryholet, ahol Kiss Endre Farkas megtanulhat szopni!
Megtanulni? 20 éve csinálja hibátlanul!
Bagolyka
(
x7)
Mar 19, 2024 18:20:17
x7)
Az igaz, magának Bándy Katának közvetlenül már nem tudtál ártani, de itt maradt szeretteinek gyászoló szíveibe csak belenyomtál egy kést.
halászlé
(
x24)
Mar 19, 2024 18:22:05
x24)
ehh, emlékeztek, nem is olyan rég milyen tervek voltak? lomantikus hétvége a sziszával pálizsban; meg a legkomolyabb bejelentkezések nyújorkból XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
koszos
(
x11)
Mar 19, 2024 18:25:56
x11)
Mar 19, 2024 18:25:56
ehh, emlékeztek, nem is olyan rég milyen tervek voltak? lomantikus hétvége a sziszával pálizsban; meg a legkomolyabb bejelentkezések nyújorkból XXDD
viszont az "egyutt oregedes" az mondhatjuk,hogy osszejott,hisz mindket PALI(herelt tibor,impotens fadaszpika) inkabb nez ki 50-55nek mind amennyi idosek valojaban. Mar 19, 2024 18:25:56
nabejj
(
x3)
Mar 19, 2024 18:27:50
x3)
Ha már van űrhajós diéta, akkor a sodiéta lehetne a shaját megoldásod:
-napi 20 sör, mellé szükség szerint savlekötő
-ha fél óránál tovább kell józannak lenni, akkor redbull és kávé
-ha gyorsan kell tölteni, akkor ketyerű / opcionálisan rivó
-ha szilárd étel hiányában beindulna a fosás, akkor kapros pizza vagy sarki dőner
-férfiaknak, illetve levágott faszúaknak tibigél, nőknek opcionális
-fáradtság esetén fekete tányérról sütőpor
-állóképesség növelésére 4-5 fiakra javasolt (erekció nem áll rendelkezésre)
-amennyiben a diéta tesztoszeron*pr* kitörést vált ki, haloperidol ampulla alkalmazása javasolt
Leépülés garantált, ezt képekkel is alátudod támasztani:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
-napi 20 sör, mellé szükség szerint savlekötő
-ha fél óránál tovább kell józannak lenni, akkor redbull és kávé
-ha gyorsan kell tölteni, akkor ketyerű / opcionálisan rivó
-ha szilárd étel hiányában beindulna a fosás, akkor kapros pizza vagy sarki dőner
-férfiaknak, illetve levágott faszúaknak tibigél, nőknek opcionális
-fáradtság esetén fekete tányérról sütőpor
-állóképesség növelésére 4-5 fiakra javasolt (erekció nem áll rendelkezésre)
-amennyiben a diéta tesztoszeron*pr* kitörést vált ki, haloperidol ampulla alkalmazása javasolt
Leépülés garantált, ezt képekkel is alátudod támasztani:))
démondémon
(
x2)
Mar 19, 2024 18:41:33
x2)
Szinte erzem, ahogy tisztul az internet tudeje, amikor a fikagep es tibi nem okadjak tele shitcontenttel.
Csodalatos ez a nyugalom.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Csodalatos ez a nyugalom.
RecskaoduPupja
Mar 19, 2024 18:41:47
Nagy a csend...
Mar 19, 2024 18:41:47
Pitonsz Professzor
(
x17)
Mar 19, 2024 18:45:18
x17)
Nagy a csend...
Nem baj
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 19, 2024 18:48:15
x5)
pokolra fogsz jutni Endre. 12 éves lányok az ördögök de centinként 10 evet öregednek ha közelitessz hozzájuk. közelről undorító ráncosak és öreg szaguk van
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 19, 2024 18:48:46
x6)
Nagy a csend...
keserke
(
x4)
Mar 19, 2024 18:51:12
x4)
Szerintem Tibi valahol éppen Pesten rivózik, Gyagya meg a macskaólban nézi a sorozatait meg próbál napközben "ügyeket intézni" és kitalálni, hogy hogy lesz. Pénze viszont nem lesz több, szóval egyre valószínűbb, hogy Tibiben eddig lehetett eljutni.
RecskaoduPupja
Mar 19, 2024 18:51:35
Pont erre gyanakszom én is. Sziszakergetés van, lehet esik neki egy-két rivó is.
Mar 19, 2024 18:51:35
Sörike
(
x3)
Mar 19, 2024 18:52:17
x3)
Nem lehet hogy ezek kimenekültek bécsbe vagy pejlinpe?
Gecis hányós lavór
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2024 18:52:37
x77)
Endre, indítsd a tarháló csíkos lájvot:
"Deportálásomra" címmel.
Olyan 3-4 hét alatt összejön egy flixbuszra való Tibi követőitől.
"Deportálásomra" címmel.
Olyan 3-4 hét alatt összejön egy flixbuszra való Tibi követőitől.
keserke
(
x4)
Mar 19, 2024 18:54:44
x4)
SZVSZ Gyagya most a macskaólban van, éppen az autipajzsot tölti/illesztgeti össze. Jövő héten talán lesz Tibizés meg menekülés is, viszont nem igazán tett neki jót, hogy nem tudott eljutni Bejlinybe meg melócsá sincs.
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2024 18:55:49
x77)
AMS: Most Magyarországon vagy?
Endre: Nem vagyok itt.
Endre: Nem vagyok itt.
ascites
(
x57)
Mar 19, 2024 18:57:34
x57)
Nem lehet hogy ezek kimenekültek bécsbe vagy pejlinpe?
Ha Bécsben lennének, menne a lájv, hogy a korcs mutogassa, hogy nem jár tilosban, Berlinre pedig már nincs pénze Csekonics bárónak.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyagyás tényleg bemegy-e a hajléktalanszállóra. Abban biztos vagyok, hogy a helyet megpályázza majd, de annak ugye kb. 4 hét az elbírálása, addig átmeneti szállókon kellene csöveznie, ha tényleg Bécsben próbálna maradni addig.
Azt tippelem, hogy be sem teszi majd a lábát. Nem fogja tudni elfogadni, hogy azzal nem csak hazudná, hanem tényleg csövessé válna.
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 19, 2024 19:01:18
x5)
nem fog bemenni hajléktalan szallora. nem húzna ki fél napot sem nincs szobatárs aki ezt a loopolást elviselné. nagyon megvernék
-
Mar 19, 2024 19:02:11
nem fog bemenni hajléktalan szallora. nem húzna ki fél napot sem nincs szobatárs aki ezt a loopolást elviselné. nagyon megvernék
Endre, ne hallgass rá, jó lesz az!
Mar 19, 2024 19:02:11
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 19, 2024 19:03:18
x21)
SoDi: "Na, én azért nem vagyok náci, mert nincsen bizonyítékod arra, hogy én bárhol azt írtam volna, hogy hurrá, táborokban a helyük a kilincsorrúaknak. A Merci pedig nő, mert.. Várj, láttad a Nemek Forradalmát? Elmondom akkor röviden.."
Csöves: RAAAAAAAAUSSSSSSSSS!!!!!!!!
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 19, 2024 19:06:40
x3)
Nincs itt semmi a háttérben, egyszerűen azért nincs live, mert megvan a tiktokozó gép. Jól tudjuk, hogy minden csak addig izgatja amíg meg nem veszi, utána leszarja.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Galla Miki
Mar 19, 2024 19:09:46
-Miért ŕúgták ki a hajléktalan programozót?
-Sok volt a bug.
-Sok volt a bug.
Mar 19, 2024 19:09:46
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mint a fütyim.
Na, szociálisnéninek sírás, csá.