A cionisták fel fogják áldozni a szőrnélküli vörös üszőt a napfogyatkozás teljességekor, hogy az antikrisztust átsegítsék a világba.
De hát már megszületett az Antikrisztus, doktornő. Kiss Endre Farkasnak hívják.
Save Our Souls. Na húgymeghajtású végtelen energia erőmű építés, csá!
Nem (csak) RÁKOS A TIBI, hanem AIDS-es (is). Ne ferdítsél Gyagyás és ne téveszd meg a hogyvolt kollegát. Menjetek el a buziddal kivizsgálásra és bizonyítsd az ellenkezőjét.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Nagyon nevetek, a valóság mindig durvább.... Azért nem is értettem mikor mondta hogy beteg a tanárnő akkor egész nap hol volt? Üzleti angol tanfolyam meg a kurva anyád!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
MÉR HÉTHÚSZPÉ?! MÉR HÉTHÚSZPÉ?! Mér héthúszpé?! Mi a kurva anyádért héthúszpé te fos?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Ne légy ilyen lehangoló. Addig amíg él (pár hónapig) sok-sok MEGÖLLEK-MEGÖLLEK loop-pal örvendeztetheti meg a nézőit. Kicsit vidámabban trolléga.
Hidd le, hogy szép lesz a szenvedést is nézni. Ahogy egyedül végzi be az életét. Az, hogy a nyaki nyirokcsomó ilyen mértékben megnagyobbodott az áttét jele is lehet. Jó lesz a műsor, de sajnos gyorsan vége lesz. Erre nem kellett volna iPhone 15-t szerezni.
Heki a traki
Mindenkit szét ütök a gecibe ! Főleg téged endi.
Én már szart sem érek?
Biztosan nem fogja meglátogatni, ott már nem lesz semmi érdeke (fajtalankodás), loopolni meg telefonon is lehet, nem? De. :)
reméljük a legjobbakat, hisz hétfő is van! :D
sodileak
Tibi meg nem vette eszre, de mar most o a Vera neni. A halaltusaja kozben endre csak kihasznalja es hitegeti. Ha le akar lepni akkor meg egyszeruen rauszitja a rendoroket.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nocsak, nocsak, a korcs Tibije Sodipapa Tibije sorsára jut?
Fú, de pipa a leszart buzi :D
Mi van Fifi, Tibi nem válaszol, csak Jeses seggében cuppog? Termékeny lesz ez a hét is Bécsben, ugye?
Tibi a beszaros fiu prosti?
Endre ezzel kitette az arcedulat a tibi uszkos picsajara - 0!
Egy fillert nem er.
Odakozmált alaposan ez a Vekni.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Endi, mi az ott a jobb szemed alatt? Csak nem egy mokesz? :))
broni ♥
Azt nem a tüdejére szedi?
Melyik kolbász? Igen!
Honnan tudtad ? :D:D:D
kissendrevagyok
Szerintem innen kár kirúgatni, csak olcsóbbat fog találni. 45 eur/éj pont neki való vacok.
Endre baj van? A trolloknak megint igaza van?
Tranyó Tibi addig hintáztat, húzza - halassza a Pejlinyt hogy feléled az összes nem létező tartalékodat is?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem kirugatni kell. Eleg ha tudjuk hol van es meg tudjuk adni a hatosagnak, hogy hol kell ellenorizni, hogy hol volt.
Hát de tetyóúr, ezt a címet nem ő tervezi magától megadni, miután bejelentkezett?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Te hiszel a mesekben?
Az nem lakcimnek szamit hanem atmeneti tartozkodasnak mert nem turistakent van ott.
Idióta faty, levezetem:
Ott lakok? Igen
Ez a szálloda címe? Igen
Tehát akkor ez egy lakcím. Na työrike, csá!
Hahó kiesett a szerepből, Tibi és Gyagyás szerelmi kapcsolatára való tekintettel így kellett volna válaszolni:
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Vigyorog meg fellengzősködik, de ezt amit írsz pisztosra veheti a buzi fikás. Tibi ezt még sokszorosan meg fogja bosszulni. Vagy pénzben vagy veréssel.
Most mi a helyzet, segélycsaló?
Ha nem vennél fel AMS segélyt, akkor most jobban állnál?
Nagy büntetés az neked hogy úgy kell táncolnod ahogy labanciában, gémeskútországban és a németeknél fütyülnek, mert ha nem így teszel, rosszabbul jársz mint ahogy azt gondolnád. Ennél még a halál is jobb opció, nem igaz?
Nincs szinte egy nyugodt pillanatod sem, tibor egyáltalán nem tisztel téged, ott kavar akivel akar, cserébe te senkivel sem tudsz mert egy alkoholista debil vagy.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
csak a kimenő hívásokat tiltják le, Hahó!
Az csüdvözlendő hír lenne!
Mennyi lehet most ebből a vagyonkából? Milyen büszkén mondja ezt is. 43 éves nyugati pikk data szájentisztként így is kell, legyen büszke az ember arra, amit elért!
Endre! Folyik még a genny a füledből?
Lassan kezdi megközelíteni az erre pazarolt idő egy vadászpilóta kiképzését. Nem az alapot, azt már meghaladtuk.
Én ezt nem hiszem el.
Tisztelt Pádre troll!
Ha újra liveozna a pedofil és van idöd, eröd ehhez az istentelen kotonszökevényhez, felkérdezhetnéd erröl a korcsot.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Egy biztos, nyugdijmegtakaritasokkal mar nem kell foglalkoznia a Recskasnak. Szepen kiporog egy-ket ev alatt.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Teljesen rendben van. Snecike többet is kifizetett már a tranyóra, oszt mégsem lett belőle semmi, a tranyó meg állandóan azt állítja, hogy nem kurva.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tényleg amúgy Endre mi a terv a tartalomra a nagy tartalomgyártáshoz? Vagy mostmár örökre egy szarszagú komlói herélt csöves paliról fogsz loopolni? Az kevés lesz more, abból nem lesz MC Isti-féle utaztatás
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 08, 2024 19:53:59
x5)
nézem itt a teljes napfogyatkozásról a Nasa live-ját (/watch?v=J5j95RUSLd8), és az jut eszembe... hogy totál mint egy sodi stream
a lencse koszos,
a kamera remeg,
össze vissza váltogatnak a kamerák között,
jah és 720p
#50euro + kamatok
a lencse koszos,
a kamera remeg,
jah és 720p
Fórizs
Apr 08, 2024 19:56:03
nézem itt a teljes napfogyatkozásról a Nasa live-ját (/watch?v=J5j95RUSLd8), és az jut eszembe... hogy totál mint egy sodi stream
a lencse koszos,
a kamera remeg,
jah és 720p
a lencse koszos,
a kamera remeg,
jah és 720p
A cionisták fel fogják áldozni a szőrnélküli vörös üszőt a napfogyatkozás teljességekor, hogy az antikrisztust átsegítsék a világba.
Apr 08, 2024 19:56:03
Oktató Balázs
Apr 08, 2024 19:57:30
Mikor jössz már?
A gyereknek kellene pár új cucc, és ebben a hónapban még nem voltunk nyaralni!
A gyereknek kellene pár új cucc, és ebben a hónapban még nem voltunk nyaralni!
Apr 08, 2024 19:57:30
RGL Isten Embere
Apr 08, 2024 19:59:22
De hát már megszületett az Antikrisztus, doktornő. Kiss Endre Farkasnak hívják.
Save Our Souls. Na húgymeghajtású végtelen energia erőmű építés, csá!
Apr 08, 2024 19:59:22
Depressziocska
Apr 08, 2024 20:09:49
A ma 13:15-kor kezdődő 1. korcslive hogyvoltja:
...
- elpletykálja, hogy Tibi befosott, mert a fórumon azzal paráztatják, hogy rákos
...
féke
...
- elpletykálja, hogy Tibi befosott, mert a fórumon azzal paráztatják, hogy rákos
...
féke
Nem (csak) RÁKOS A TIBI, hanem AIDS-es (is). Ne ferdítsél Gyagyás és ne téveszd meg a hogyvolt kollegát. Menjetek el a buziddal kivizsgálásra és bizonyítsd az ellenkezőjét.
Apr 08, 2024 20:09:49
trolléga
(
x30)
Apr 08, 2024 20:43:29
x30)
- most már beindult rendesen a tanfolyam, fél órás szünetek vannak a 9:00-13:00-ig tartó programban. Minden héten más téma van, a jövő héten üzleti angol lesz, ezen a héten CV és motivációs levélírást tanul egy személyes coach-tól (is). A troll mondja, hogy integrációs kurzus lesz ez, mire a korcs csak kínban vigyorog
Nagyon nevetek, a valóság mindig durvább.... Azért nem is értettem mikor mondta hogy beteg a tanárnő akkor egész nap hol volt? Üzleti angol tanfolyam meg a kurva anyád!
EgyetemistaSrác
(
x1)
Apr 08, 2024 20:50:19
x1)
a lencse koszos,
a kamera remeg,
jah és 720p
a lencse koszos,
a kamera remeg,
jah és 720p
MÉR HÉTHÚSZPÉ?! MÉR HÉTHÚSZPÉ?! Mér héthúszpé?! Mi a kurva anyádért héthúszpé te fos?
Ahmed
Apr 08, 2024 20:50:47
Én mondani fel gyorsabban Alphabet, mint herr trottel!
Apr 08, 2024 20:50:47
Hassan al-Habibi
Apr 08, 2024 20:57:29
Jár a csoportunkba egy furcsa autista kelet-európai migráns. Szerintem zsidó. Senki sem akar mellé ülni, mert nagyon furcsa, ráadásul olyan szaga van, mint egy több hete döglött kecskének, meg alkoholnak. Elmondása szerint szoftverfejlesztő, programozó, de amikor számítógépes alapismeretek óra volt, nem tudta megnyitni a Wordöt sem, és furcsa, selypegő hangokat adott ki magából. Én, és a többi Bruder nem értjük, miért beszél ilyen rosszul németül. Rosszabbul beszél, mint mi, pedig mi csak múlt hónapban érkeztünk. Próbáltunk vele angolul is kommunikálni, de az még rosszabbul ment neki. Egyébként szünetekben folyamatosan arról beszél, hogy régen milyen jó állásai voltak, aber Trollen, trollen, meg hogy a szerelme egy nő, aki régen férfi volt. Egy csúnya lényt mutogat nekünk a telefonján állandóan, hogy szebb, mint az osztrák nők. Mégegyszer előveszi az iPhone-ját, elvesszük tőle a tetyókkal suli után.
Haram haram haram.
Haram haram haram.
Apr 08, 2024 20:57:29
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2024 21:00:07
x8)
TIBOR!!!!!
Én ellenben veled, az egészségügyben dolgozom. S azon is belűl az onkológia területén. Elmondom neked, hogy van miért aggódnod. Nagyon nagy esélye van annak, hogy daganatos betegséged (RÁKOD) van. Szembetűnő a fogyásod, amely nagyo. gyorsan végbement, s elnézve folyamatosan fogysz is. Illetve az ultrahangos vizsgálatod és egyébb vizsgálataid azt mutatják, hogy a nyaki nyirokcsomóid megvannak nagyobbodva, s nem is kis mértékben. Ezeket nevezik sentinel nyirokcsomóknak, amelyek a daganatos betegség esetén megnagyobbodnak, s funkciójukat veszítve nem képesek ellátni védő funkciójukat. De ha ez nem is lenne elég, akkor ott van a véres széklet és a hasmenés. A vér a székletben nem jó jel (soha), gyulladásra, vagy gyomor illetve bél vérzésre utal. Elküldtek illetve javasolták a fül orr gégészeti vizsgálatot. Ennek az oka az lehet, hogy a kezelőorvosod a megnagyobbodott nyirokcsomók miatt fej-nyak daganatra gyanakodik. (a fej nyak a daganat elhelyezkedésének a helyére utal). Ha a fogászati vizsgálatot is ő javasolta akkor szájüregi daganat is játszhat. Sajnos azt kell mondanom neked, hogy most úgy festesz, mint aki szupportív kezelésre szorul. Azaz csak meghosszabbítani lehet az életét, de gyógyítani nem. (a fogyás napról napra jól látható). Szerintem itt már nem lesz 2025-ös szülinap.
Heki a traki
Én ellenben veled, az egészségügyben dolgozom. S azon is belűl az onkológia területén. Elmondom neked, hogy van miért aggódnod. Nagyon nagy esélye van annak, hogy daganatos betegséged (RÁKOD) van. Szembetűnő a fogyásod, amely nagyo. gyorsan végbement, s elnézve folyamatosan fogysz is. Illetve az ultrahangos vizsgálatod és egyébb vizsgálataid azt mutatják, hogy a nyaki nyirokcsomóid megvannak nagyobbodva, s nem is kis mértékben. Ezeket nevezik sentinel nyirokcsomóknak, amelyek a daganatos betegség esetén megnagyobbodnak, s funkciójukat veszítve nem képesek ellátni védő funkciójukat. De ha ez nem is lenne elég, akkor ott van a véres széklet és a hasmenés. A vér a székletben nem jó jel (soha), gyulladásra, vagy gyomor illetve bél vérzésre utal. Elküldtek illetve javasolták a fül orr gégészeti vizsgálatot. Ennek az oka az lehet, hogy a kezelőorvosod a megnagyobbodott nyirokcsomók miatt fej-nyak daganatra gyanakodik. (a fej nyak a daganat elhelyezkedésének a helyére utal). Ha a fogászati vizsgálatot is ő javasolta akkor szájüregi daganat is játszhat. Sajnos azt kell mondanom neked, hogy most úgy festesz, mint aki szupportív kezelésre szorul. Azaz csak meghosszabbítani lehet az életét, de gyógyítani nem. (a fogyás napról napra jól látható). Szerintem itt már nem lesz 2025-ös szülinap.
AMS Coach
Apr 08, 2024 21:03:22
Nagyon szerettem a munkámat, aztán találkoztam ezzel az Endre nevezetű elmebeteggel. Nem értem, miért kell vele egyáltalán foglalkozni. Tanácsadó vagyok, nem pszichiáter. Szerintem még a héten felmondok, és elmegyek inkább egy építkezésre sittet lapátolni.
Apr 08, 2024 21:03:22
Depressziocska
Apr 08, 2024 21:04:32
TIBOR!!!!!
Ne légy ilyen lehangoló. Addig amíg él (pár hónapig) sok-sok MEGÖLLEK-MEGÖLLEK loop-pal örvendeztetheti meg a nézőit. Kicsit vidámabban trolléga.
Apr 08, 2024 21:04:32
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2024 21:08:30
x8)
Hidd le, hogy szép lesz a szenvedést is nézni. Ahogy egyedül végzi be az életét. Az, hogy a nyaki nyirokcsomó ilyen mértékben megnagyobbodott az áttét jele is lehet. Jó lesz a műsor, de sajnos gyorsan vége lesz. Erre nem kellett volna iPhone 15-t szerezni.
Troll Teknős
Apr 08, 2024 21:09:16
Addig megpróbálom még nagy nehezen életben tartani a dögkútba való rossz ratyeet, amíg minden egyes eurocentet le nem húz a Trottelről, és a Blahára nem kerül. Aztán két legyet egy csapásra.
Apr 08, 2024 21:09:16
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2024 21:10:00
x8)
TIBI!!!!
Lesz majd Hospice házas live is???
Heki a traki
Lesz majd Hospice házas live is???
TOLVAJTRANYÓ
Apr 08, 2024 21:10:41
TIBOR!!!!!
Hm, és akkor mivan te troll geci? Teljesen megérdemlem , hogy rákos legyek . Problem? Én ellenben veled, az egészségügyben dolgozom. S azon is belűl az onkológia területén. Elmondom neked, hogy van miért aggódnod. Nagyon nagy esélye van annak, hogy daganatos betegséged (RÁKOD) van. Szembetűnő a fogyásod, amely nagyo. gyorsan végbement, s elnézve folyamatosan fogysz is. Illetve az ultrahangos vizsgálatod és egyébb vizsgálataid azt mutatják, hogy a nyaki nyirokcsomóid megvannak nagyobbodva, s nem is kis mértékben. Ezeket nevezik sentinel nyirokcsomóknak, amelyek a daganatos betegség esetén megnagyobbodnak, s funkciójukat veszítve nem képesek ellátni védő funkciójukat. De ha ez nem is lenne elég, akkor ott van a véres széklet és a hasmenés. A vér a székletben nem jó jel (soha), gyulladásra, vagy gyomor illetve bél vérzésre utal. Elküldtek illetve javasolták a fül orr gégészeti vizsgálatot. Ennek az oka az lehet, hogy a kezelőorvosod a megnagyobbodott nyirokcsomók miatt fej-nyak daganatra gyanakodik. (a fej nyak a daganat elhelyezkedésének a helyére utal). Ha a fogászati vizsgálatot is ő javasolta akkor szájüregi daganat is játszhat. Sajnos azt kell mondanom neked, hogy most úgy festesz, mint aki szupportív kezelésre szorul. Azaz csak meghosszabbítani lehet az életét, de gyógyítani nem. (a fogyás napról napra jól látható). Szerintem itt már nem lesz 2025-ös szülinap.
Apr 08, 2024 21:10:41
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2024 21:12:40
x8)
Arra leszek kiváncsi, hogy Endre meglátogatja e majd a hospicban a Tibit. Vagy úgy jár mint Vera.
Heki a traki
AIDS
Apr 08, 2024 21:12:53
Hm, és akkor mivan te troll geci? Teljesen megérdemlem , hogy rákos legyek . Problem?
Én már szart sem érek?
Apr 08, 2024 21:12:53
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:13:47
x77)
Arra leszek kiváncsi, hogy Endre meglátogatja e majd a hospicban a Tibit. Vagy úgy jár mint Vera.
Biztosan nem fogja meglátogatni, ott már nem lesz semmi érdeke (fajtalankodás), loopolni meg telefonon is lehet, nem? De. :)
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 08, 2024 21:16:28
x44)
Tajgi nőnek öltözve csábít el román kamionosokat az M0-n!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
sodileak
(
x1)
Apr 08, 2024 21:17:08
x1)
TIBOR!!!!!
reméljük a legjobbakat, hisz hétfő is van! :D
Penzmento
(
x6)
Apr 08, 2024 21:18:27
x6)
Ásó, dobjál már egy fél levéllel a nyugtatódból, ha van.
NSZKSZ
🕎Endigame🕎
NSZKSZ
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Apr 08, 2024 21:19:16
x4)
Féltékeny buzi flokk a TikTokszon :)
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:21:17
x77)
Atom részeg :D
Szerintem nem sikerült a portán kinyomtatott lapokat megcímezve feladni. :DDD
Szerintem nem sikerült a portán kinyomtatott lapokat megcímezve feladni. :DDD
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:21:34
x10)
Tibi meg nem vette eszre, de mar most o a Vera neni. A halaltusaja kozben endre csak kihasznalja es hitegeti. Ha le akar lepni akkor meg egyszeruen rauszitja a rendoroket.
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 08, 2024 21:22:43
x44)
Ravatalon a vekni:

SzarszagúFadászpika
(
x4)
Apr 08, 2024 21:22:54
x4)
Endrú lődd fel a lájvot és úgy fenyegesd a csövesedet mert a szar 2 perceseidet nem nézi!
ascites
(
x57)
Apr 08, 2024 21:23:54
x57)
Nocsak, nocsak, a korcs Tibije Sodipapa Tibije sorsára jut?
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:24:12
x77)
Tibike, hogy a cigány kurva anyádba' 110 ezres a Telekom számlád? :D
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 08, 2024 21:24:22
x48)
Jenes és Trutyi közben Endre forgalmi vizsgáiról társalognak és röhögnek, hogy milyen balfasz 😂🤣
kissendrevagyok
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:26:23
x10)
Endre megvette a pornot fele aron. Csak a hotel meg a pia volt a koltseg.
ascites
(
x57)
Apr 08, 2024 21:26:30
x57)
Féltékeny buzi flokk a TikTokszon :)
Mi van Fifi, Tibi nem válaszol, csak Jeses seggében cuppog? Termékeny lesz ez a hét is Bécsben, ugye?
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:27:26
x77)
Azért ilyen piros, mert zokogott és bömbölt, vagy a piacon vett kamagrát teszteli a vérnyomás fonatkozásában?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:27:53
x10)
Tibi a beszaros fiu prosti?
Endre ezzel kitette az arcedulat a tibi uszkos picsajara - 0!
Egy fillert nem er.
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:29:17
x77)
Lehet, hogy Tibi a maradék idejét inkább egy lakástulajdonos, hitel-és adósságmentes buzival, Jenessel töltené?
Nem lepne meg. :)
Nem lepne meg. :)
Pékmester
Apr 08, 2024 21:29:42
Ravatalon a vekni:
Odakozmált alaposan ez a Vekni.
Apr 08, 2024 21:29:42
Depressziocska
Apr 08, 2024 21:29:52
Gagyás flokk szerint Endi ingyen beleélvezett Tibi faszpinájába, pedig Tibi telefonszámla kifizetésként egy beleélvezést a faszpinába akart bevezeti, de nem jött össze.
Tibi Tibi, legközelebb előre kérd a lóvét.
Apr 08, 2024 21:29:52
cucksodi
(
x3)
Apr 08, 2024 21:30:42
x3)
Teljesen elment az esze a vén buzinak:D
puskapoj
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Apr 08, 2024 21:31:51
x4)
Gagyás flokk szerint Endi ingyen beleélvezett Tibi faszpinájába, pedig Tibi telefonszámla kifizetésként egy beleélvezést a faszpinába akart bevezeti, de nem jött össze.
Méghogy nem jött össze :D Ezután a pimaszkodás után még bánópénzt is kell fizetni nem csak a számlát ha akarsz még az életben fajtalankodni korcs. A becsületét basztad szét! Tibi Tibi, legközelebb előre kérd a lóvét.
SyntaxError
(
x24)
Apr 08, 2024 21:32:07
x24)
Fifi, Bohár Dániel - Ríporter szerelmet vallott Hahónak! Ilyen egy elegáns comingout! Most kell féltékennyé tenni a sziszát! Írj Daninak, most!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 08, 2024 21:33:29
x48)
Telekom hintáztatós flokk:
gofile.io/d/RjESrI
kissendrevagyok
gofile.io/d/RjESrI
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:33:37
x77)
Endre, ma már ne igyál többet, holnap integrációs susu van, majd hajnali 3-tól vedelsz!
JuDKa
(
x1)
Apr 08, 2024 21:33:52
x1)
Ravatalon a vekni:
Endi, mi az ott a jobb szemed alatt? Csak nem egy mokesz? :))
Mini Molnár Megafón
Apr 08, 2024 21:34:20
Bohár Dániel a Dőrpétől tanúlta a hejes írás szabájait.
Apr 08, 2024 21:34:20
ascites
(
x57)
Apr 08, 2024 21:34:42
x57)
Fifi azzal büszkélkedik, hogy a döglött pitonnal megtöcskölt egy skizofréngyanús rákos hímkurvát és nem fizetett érte. Ezt tényleg el kellett mondania, hogy ne legyen balek.
Martin Looper King
Apr 08, 2024 21:35:09
Azért ilyen piros, mert zokogott és bömbölt, vagy a piacon vett kamagrát teszteli a vérnyomás fonatkozásában?
Azt nem a tüdejére szedi?
Apr 08, 2024 21:35:09
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 21:36:28
x77)
Eközben kissendrevagyok:
Hmm, elég egyedi párnahuzat....
kissendrevagyok
(
x48)
Apr 08, 2024 21:37:21
x48)
Eközben kissendrevagyok:
Honnan tudtad ? :D:D:D
ascites
(
x57)
Apr 08, 2024 21:37:51
x57)
Eközben kissendrevagyok:
Szerintem innen kár kirúgatni, csak olcsóbbat fog találni. 45 eur/éj pont neki való vacok.
trolléga
(
x30)
Apr 08, 2024 21:39:13
x30)
Endre baj van? A trolloknak megint igaza van?
Tranyó Tibi addig hintáztat, húzza - halassza a Pejlinyt hogy feléled az összes nem létező tartalékodat is?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:39:54
x10)
Nem kirugatni kell. Eleg ha tudjuk hol van es meg tudjuk adni a hatosagnak, hogy hol kell ellenorizni, hogy hol volt.
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 08, 2024 21:40:55
x44)
Hát de tetyóúr, ezt a címet nem ő tervezi magától megadni, miután bejelentkezett?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:42:35
x10)
Te hiszel a mesekben?
Az nem lakcimnek szamit hanem atmeneti tartozkodasnak mert nem turistakent van ott.
Tyodika
Apr 08, 2024 21:45:25
Te hiszel a mesekben?
Idióta faty, levezetem:
Ott lakok? Igen
Ez a szálloda címe? Igen
Tehát akkor ez egy lakcím. Na työrike, csá!
Apr 08, 2024 21:45:25
JuDKa
(
x1)
Apr 08, 2024 21:45:28
x1)
Endre, személy szerint nagyon örülök annak, hogy segélyen él a egykor milliófütyis szenyor felhőének programozó! :)))
Mondjuk nem tudom, van e rosszabb hely ahová az osztrák adófizetők pénze mehetne, mint egy nagypofájú alkoholista pedofil buzihoz!
broni ♥
Mondjuk nem tudom, van e rosszabb hely ahová az osztrák adófizetők pénze mehetne, mint egy nagypofájú alkoholista pedofil buzihoz!
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 08, 2024 21:45:37
x13)
Fifi, Bohár Dániel - Ríporter szerelmet vallott Hahónak! Ilyen egy elegáns comingout! Most kell féltékennyé tenni a sziszát! Írj Daninak, most!
Hahó kiesett a szerepből, Tibi és Gyagyás szerelmi kapcsolatára való tekintettel így kellett volna válaszolni:
Sztrapacska
(
x6)
Apr 08, 2024 21:45:44
x6)
És egyszercsak boncolás közben megszólal a delikvens:
Nya akkor, amityor megéjkezett a többcázezer fojintos segélyem...
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Nya akkor, amityor megéjkezett a többcázezer fojintos segélyem...
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2024 21:46:09
x10)
Mi lett gyagya? A ferfi szerelmed nem veszi fel a telefont aminek nem fizetted a szamlait?
Pedig te megmondtad, hogy mik a szabalyok.
Te most akkor egy leszart roka endre vagy, endre?
Egy maganyos balek?
Pedig te megmondtad, hogy mik a szabalyok.
Te most akkor egy leszart roka endre vagy, endre?
Egy maganyos balek?
Sztrapacska
(
x6)
Apr 08, 2024 21:49:06
x6)
Endre, miről szól ez a flokk?
Miért is nem fizetted ki anyád telefonszámláját végül?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Miért is nem fizetted ki anyád telefonszámláját végül?
trolléga
(
x30)
Apr 08, 2024 22:01:18
x30)
Nehogy shunka Géza a párodnak, aTibinek is baráti tanácsokat adjon mint férfi a férfinak...
Idióta volt a tranyógeci mikor zaci helyett számodra őrizgette a pro maxot. Szerintem a második telefonnal már ügyesebb lesz. Nincs veszteni valója, hahó! Hát itt írják!
Idióta volt a tranyógeci mikor zaci helyett számodra őrizgette a pro maxot. Szerintem a második telefonnal már ügyesebb lesz. Nincs veszteni valója, hahó! Hát itt írják!
-
Apr 08, 2024 22:02:23
A faszért csinál Géza szàztízezres számlát, ha aztán nem tudja kifizetni.
Apr 08, 2024 22:02:23
Recskamotel
Apr 08, 2024 22:07:43
A mi hivatalos aláírásunk és pecsétünk nélkül nem fog tudni bejelentkezni, sem Hauptwohnsitzre, sem pedig Nebenwohnsitzre.
Meg hát idejár a recepcióra kuncsorogni, nyomtatni vállalhatatlan állapotban. A szobát pár nap alatt lelakta, a takarító személyzet megtagadta már a munkát a bűzlő koboldfészekben.
Egyébként:
"Binnen drei Tagen nach Bezug der Unterkunft in Österreich muss die Anmeldung des Wohnsitzes erfolgen. Wer die gesetzliche Meldepflicht nicht erfüllt, begeht eine Verwaltungsübertretung, die mit einer Geldstrafe bis zu 726 Euro (im Wiederholungsfall bis zu 2.180 Euro) geahndet wird."
Plusz az az általános gyakorlat hotelek esetében, hogy ha nagyon muszáj, akkor Nebenwohnsitzre jelentenek be, amivel ugrik az AMS kapásból.
www.wien.gv.at/verwaltung/ma62/ahs-info/informationenmeldeservice.html#mittelpunkt
Amúgy azt meg mondani is felesleges, hogy egy kamu lakcím adó, és egyéb ügyek miatt is problémás.
Ügyészséggel suttogó troll - wir drücken dir die Daumen!
Meg hát idejár a recepcióra kuncsorogni, nyomtatni vállalhatatlan állapotban. A szobát pár nap alatt lelakta, a takarító személyzet megtagadta már a munkát a bűzlő koboldfészekben.
Egyébként:
"Binnen drei Tagen nach Bezug der Unterkunft in Österreich muss die Anmeldung des Wohnsitzes erfolgen. Wer die gesetzliche Meldepflicht nicht erfüllt, begeht eine Verwaltungsübertretung, die mit einer Geldstrafe bis zu 726 Euro (im Wiederholungsfall bis zu 2.180 Euro) geahndet wird."
Plusz az az általános gyakorlat hotelek esetében, hogy ha nagyon muszáj, akkor Nebenwohnsitzre jelentenek be, amivel ugrik az AMS kapásból.
www.wien.gv.at/verwaltung/ma62/ahs-info/informationenmeldeservice.html#mittelpunkt
Amúgy azt meg mondani is felesleges, hogy egy kamu lakcím adó, és egyéb ügyek miatt is problémás.
Ügyészséggel suttogó troll - wir drücken dir die Daumen!
Apr 08, 2024 22:07:43
Bejlin
(
x8)
Apr 08, 2024 22:16:28
x8)
Endre! Abba belegondoltál már hogy a Tibi szinte már mindent elvett tőled? Még a fórumodat is ha azt nézzük. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
koszos
(
x11)
Apr 08, 2024 22:17:44
x11)
110 ezer forintert beleelveztel egy herelt csoves paliba,nincs evvel semmi gond,csak igy tovabb.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 22:17:56
x77)
Minden yo.
koszos
(
x11)
Apr 08, 2024 22:20:58
x11)
Apr 08, 2024 22:20:58
110 ezer forintert beleelveztel egy herelt csoves paliba,nincs evvel semmi gond,csak igy tovabb.
ahh felreertettem,De... elobb utobb ludas tibi a 3xosat fogja behuzni,ez tuti :) Apr 08, 2024 22:20:58
linziasztal01
(
x77)
Apr 08, 2024 22:24:17
x77)
Azt egyébként "bírom" (sokkal jobban röhögök) ebben a csaló, primitív kis buziban, hogy még az összeomlás előszobájában is "hergel" a "töppszászeszres" segéllyel... :)
Annyira balek vagy, Endre, hogy hihetetlen...
Annyira balek vagy, Endre, hogy hihetetlen...
-
Apr 08, 2024 22:41:12
fikás, szokás szerint hazudsz, mert oké, hogy a 110 ezret nem tudta rólad lehúzni a tibor, de ennyit biztosan fizettél:
10 ezer wu-n "gyógyszerre" (addigra már más pénzéből kifizette)
szálloda 50 %-a
sör 50 %-a
kaja 50 %-a
ez összesen kb. 30 ezer fütyi
tehát legalább 30 ezerbe került neked egy rusnya herélt férfi megbaszása.
10 ezer wu-n "gyógyszerre" (addigra már más pénzéből kifizette)
szálloda 50 %-a
sör 50 %-a
kaja 50 %-a
ez összesen kb. 30 ezer fütyi
tehát legalább 30 ezerbe került neked egy rusnya herélt férfi megbaszása.
Apr 08, 2024 22:41:12
trolléga
(
x30)
Apr 08, 2024 22:41:42
x30)
ahh felreertettem,De... elobb utobb ludas tibi a 3xosat fogja behuzni,ez tuti :)
Vigyorog meg fellengzősködik, de ezt amit írsz pisztosra veheti a buzi fikás. Tibi ezt még sokszorosan meg fogja bosszulni. Vagy pénzben vagy veréssel.
rezsidémon
(
x8)
Apr 08, 2024 22:44:10
x8)
Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni.
Igen.
Ez tényszerűen így van.
2023. Február 9-én írtad a fenti kommentet.Igen.
Ez tényszerűen így van.
Most mi a helyzet, segélycsaló?
Ha nem vennél fel AMS segélyt, akkor most jobban állnál?
Nagy büntetés az neked hogy úgy kell táncolnod ahogy labanciában, gémeskútországban és a németeknél fütyülnek, mert ha nem így teszel, rosszabbul jársz mint ahogy azt gondolnád. Ennél még a halál is jobb opció, nem igaz?
Nincs szinte egy nyugodt pillanatod sem, tibor egyáltalán nem tisztel téged, ott kavar akivel akar, cserébe te senkivel sem tudsz mert egy alkoholista debil vagy.
Nemfatyokbalek
Apr 08, 2024 22:45:29
Több millió forint és egy autó kifizetése után, nem vagyok hajlandó a telefonszámláját kifizetni, mert nem vagyok balek!
Hogy hogyan érem el, ha miattam letiltják majd, azt nem tudom!
Apr 08, 2024 22:45:29
-
Apr 08, 2024 22:46:25
Több millió forint és egy autó kifizetése után, nem vagyok hajlandó a telefonszámláját kifizetni, mert nem vagyok balek!
csak a kimenő hívásokat tiltják le, Hahó!
Apr 08, 2024 22:46:25
Pupápépé
Apr 08, 2024 22:51:14
TIBOR!!!!!
Én ellenben veled, az egészségügyben dolgozom. ... Szerintem itt már nem lesz 2025-ös szülinap.
Én ellenben veled, az egészségügyben dolgozom. ... Szerintem itt már nem lesz 2025-ös szülinap.
Az csüdvözlendő hír lenne!
Apr 08, 2024 22:51:14
-
Apr 08, 2024 22:53:12
megkaptad az egyháztól is, hogy nem vagy keresztény, fikás:
"A Vatikán megismételte a genderelmélet elutasítását, vagyis azt az elképzelést, hogy az ember neme megváltoztatható. Azt írják, Isten a férfit és a nőt biológiailag különböző, különálló lényeknek teremtette, és az embereknek nem szabad belepiszkálniuk ebbe a tervbe, vagy megpróbálni „Istenné tenni magukat”."
"A Vatikán megismételte a genderelmélet elutasítását, vagyis azt az elképzelést, hogy az ember neme megváltoztatható. Azt írják, Isten a férfit és a nőt biológiailag különböző, különálló lényeknek teremtette, és az embereknek nem szabad belepiszkálniuk ebbe a tervbe, vagy megpróbálni „Istenné tenni magukat”."
Apr 08, 2024 22:53:12
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 08, 2024 23:06:13
x21)
Szociopata mondja a szociopatára, hogy szociopatáskodik..
:D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:D
-
Apr 08, 2024 23:06:24
micsoda szerelem ez! az egyik megkísérli 110 ezerre lehúzni a másikat egy baszásért, a másik meg videóban dicsekszik mindenkinek, hogy nem shikerült a lehúzás, és ingyen baszta meg a herélt férfit, de közben nem számolja, mert idióta, hogy más úton mégis csak le lett húzva.
a trollok meg csak nevetnek ezen az egészen. rend van, na.
a trollok meg csak nevetnek ezen az egészen. rend van, na.
Apr 08, 2024 23:06:24
Fullkamu
(
x2)
Apr 08, 2024 23:13:17
x2)
csak a vonatjegyet, a szallodai szobat meg a kajat-piat fizette a sodi hogy bebuvolje a lankadt pitonszt egy csoves ferfi seggebe. nem balek sodi a sodi.
Pitonverő
(
x2)
Apr 08, 2024 23:31:50
x2)
"Ferenc pápa elítélte és az emberi méltóság elleni bűntettnek nevezte az abortuszt, a béranyaságot, a nemváltást és a genderelméletet a Vatikán által hétfőn közzétett nyilatkozattételben – írta az MTI. Az öt éve készülő, Végtelen méltóság (Infinite dignity) című húszoldalas nyilatkozattétel az elmúlt hónapokban jelentős változtatásokon esett át. A dokumentumot Ferenc pápa március 25-én hagyta jóvá és rendelte el nyilvánosságra hozatalát."
telex.hu/kulfold/2024/04/08/ferenc-papa-vatikan-infinite-dignity-nyilatkozattetel-abortusz-beranyasag-nemvaltas
Ratyító, még mindig nagy kereszténynek vallod magad? Vajon mit gondol a pápa az olyanokról, akik egy "nemváltó", azaz kiherélt férfit túrnak seggbe?
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
telex.hu/kulfold/2024/04/08/ferenc-papa-vatikan-infinite-dignity-nyilatkozattetel-abortusz-beranyasag-nemvaltas
Ratyító, még mindig nagy kereszténynek vallod magad? Vajon mit gondol a pápa az olyanokról, akik egy "nemváltó", azaz kiherélt férfit túrnak seggbe?
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 08, 2024 23:33:18
x44)
Endre, mivel a joghoz hülye vagy, és esélyed sincs hogy valaha jogász legyél, segítek összefoglalni a Gézával kapcsolatos jogi helyzetet latinul:
Sunka summárum: nem fizet
Sunka summárum: nem fizet
Pitonverő
(
x2)
Apr 08, 2024 23:34:37
x2)
Ferenc pápa: Sodika egy rhossz rhatyeee!!!
"A doktrína leszögezi, hogy a Vatikán elutasítja a genderelméletet vagy azt az elképzelést, hogy egy ember neme megváltoztatható. A dokumentum szerint Isten a férfit és a nőt biológiailag különböző, különálló lényeknek teremtette meg, és ezzel a tervvel az emberek nem szállhatnak szembe. Az is szerepel benne, hogy az emberi élet – ideértve a magzatot is – szent és sérthetetlen, a terhesség megszüntetése pedig éppen a „legvédtelenebbeket” fosztja meg emberi méltóságuktól."
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
"A doktrína leszögezi, hogy a Vatikán elutasítja a genderelméletet vagy azt az elképzelést, hogy egy ember neme megváltoztatható. A dokumentum szerint Isten a férfit és a nőt biológiailag különböző, különálló lényeknek teremtette meg, és ezzel a tervvel az emberek nem szállhatnak szembe. Az is szerepel benne, hogy az emberi élet – ideértve a magzatot is – szent és sérthetetlen, a terhesség megszüntetése pedig éppen a „legvédtelenebbeket” fosztja meg emberi méltóságuktól."
-
Apr 08, 2024 23:43:25
Endre büszke magára,mert az őszinte, szerelmen alapuló párkapcsolatban ravaszul ingyen élvezett el egy piacos kamagra segítségével. Ha tippelnem kellene, akkor az árus bácsira gondolt közben.
Tibinek pedig a Telekom csekk helyett seggálló vastagfalú óvszert küld a befizetésekhez.
Endre, szerintem próbáld meg te is ugyanezt a német ájfonokkal, törlesztőre ugysincs pénzed a sokszázezres segélyből.
Büszke arra, hogy potyán jutott férfisegghez, és videót is gyárt belőle. Holnap féljózanon törlöd, de már megvan az utókornak. Hihetetlen pancser buzi.
Tibinek pedig a Telekom csekk helyett seggálló vastagfalú óvszert küld a befizetésekhez.
Endre, szerintem próbáld meg te is ugyanezt a német ájfonokkal, törlesztőre ugysincs pénzed a sokszázezres segélyből.
Büszke arra, hogy potyán jutott férfisegghez, és videót is gyárt belőle. Holnap féljózanon törlöd, de már megvan az utókornak. Hihetetlen pancser buzi.
Apr 08, 2024 23:43:25
-
Apr 08, 2024 23:50:55
Endre, ha megvalósulna a kétkeresős háztartás, csak a kettőtök tekefonszámlája egy komplett nagyar minimálbért tenne ki. Úgy,hogy egy filléretek nincs, és dologtalan, élősködő elmebeteg alkoholista drogos hajléktalan csövesek vagytok.
Apr 08, 2024 23:50:55
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 08, 2024 23:54:57
x11)
Endre, videózd inkább a kacsacsákat.
Ilyen szánalmas véglényt, mint te vagy... :O
Flokkban ország-világ elé tárod, hogy a szociopata, hajléktalan buzikurvádnak nem fizettél semmit a hétvégi fajtalankodásét!?
Aggódunk Tibiért, és irigyek vagyunk! *pr*
Ilyen szánalmas véglényt, mint te vagy... :O
Flokkban ország-világ elé tárod, hogy a szociopata, hajléktalan buzikurvádnak nem fizettél semmit a hétvégi fajtalankodásét!?
Aggódunk Tibiért, és irigyek vagyunk! *pr*
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 09, 2024 00:02:52
x44)
Kérem a húgyszag megszüntetését!
-
Apr 09, 2024 00:10:18
Egy férfiseggbe élvező srác telefonszámlákat provokál maga ellen.
Apr 09, 2024 00:10:18
CafkaMarci
(
x6)
Apr 09, 2024 00:10:50
x6)
"Amikor miután megérkezett a többszázezer forintos segélyem, volt egy nagyon klasszikus tankönyv szerinti pszichopata és szociopata hintáztatás, hogy jaj jöjjek, és ez az egész arra ment ki, hogy én a 110 ezer forintos telekom számláját fizessem már ki, cserébe beleélvezhetek."
Az vesse az első követ a két szerelmes buzira, akinek nem ilyen tankönyv szerinti a szerelmen alapuló párkapcsolata.
Az autista körmondatot meg hagyjuk is a faszba.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Az vesse az első követ a két szerelmes buzira, akinek nem ilyen tankönyv szerinti a szerelmen alapuló párkapcsolata.
Az autista körmondatot meg hagyjuk is a faszba.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2024 00:19:19
x11)
"Amikor miután megérkezett a többszázezer forintos segélyem"
Mennyi lehet most ebből a vagyonkából? Milyen büszkén mondja ezt is. 43 éves nyugati pikk data szájentisztként így is kell, legyen büszke az ember arra, amit elért!
Endre! Folyik még a genny a füledből?
Autimatek
Apr 09, 2024 00:22:03
Sőt,most igazából 110.000 Ft-al többem van. Kiverem naponta háromszor és milliomos leszek.
Apr 09, 2024 00:22:03
again mine the refund
(
x6)
Apr 09, 2024 00:26:20
x6)
150 vezetési óránál járunk XDDDDD
Lassan kezdi megközelíteni az erre pazarolt idő egy vadászpilóta kiképzését. Nem az alapot, azt már meghaladtuk.
Én ezt nem hiszem el.
Feketeöves Parazita
Apr 09, 2024 00:29:00
Többszázezer forintos segély. Erre veri magát az élősködő csaló féreg.
Endre, tudod, mindenki, még a normálisan emberek is magányosan halnak meg, de te ezen felül úgy fogsz megdögleni, hogy az asztalra még egy jogosítványt sem tudtál lerakni, és idegen nyelveket is olyan A2/B1 szinten beszélsz. Soha, semmit nem értél el saját magadtól, mindig másokon élősködtél. Mások kutyája voltál, vagy, és leszel. De annyi eszed sincs, hogy felismerd, hogy folyton mások jóindulatára vagy utalva. A Horgász már elfekvőn, anyád is benne van a korban, ezen kívül az internetes lábnyomod is brutális, de ezt is csak magadnak köszönheted. Tudom, hogy még mindig vágysz azokra a dolgokra, amikre a beteljesületlen budai dandy korszakodban vágytál: irányítás, megbecsülés, jó pozíció, gondtalan élet. Nos, neked már egy átlagos közmunkás élete is angyalszárny. Még kapod a segélyt, ideig-óráig, míg rá nem jönnek a hatóságok a turpisságokra. Egyébként már tudják, csak még nem értesítettek. A segélyed napi szintre van meghatározva. Mennyi pénzt kapsz egy napra leosztva, mi áll a papírodon? 54 Euro per nap? Már ez sem fedezi a hitelcsapdát, amit magadnak állítottál, már nincs menekvés, mert belenavigáltad magadat a faszerdőbe. Idővel ez a pénz is csökkenni fog. Drasztikusan. Aztán majd közlik veled, hogy nem vagy többé közvetíthető a munkaerőpiacon. Még elfogadhatod a Mindestsicherungot. Nem tart már sokáig, hogy 1000 euró körül legyen a segélyed. Régóta vagy már munkanélküli, nem véd már az a szabály sem, hogy csak olyan munkakörbe rakhatnak, ahol korábban is voltál. Eljön lassan a konyhai mosogatós korszak. Ha a hiteleidet kifizeted, lakhatásra már nem jut. Ezen már az adóstanácsadás sem segít, mert látni fogják az előzményeidet, hogy korábban mennyit kerestél, hogyan navigáltad magad olyan helyzetbe, amiben most vagy. Protokollból még jófejek, de ők is tudják, hogy reménytelen szociopata elmebeteg vagy. Újabb hitelkiváltó hitel már angyalszárny. Ügyek is vannak ellened. Normális lakcímed meg nincs, Ki fognak toloncolni a gecibe. Pakold össze a II.-s világháborús molyrágta bőröndödet és indulj meg Púpszászra. Jóból.
Endre, tudod, mindenki, még a normálisan emberek is magányosan halnak meg, de te ezen felül úgy fogsz megdögleni, hogy az asztalra még egy jogosítványt sem tudtál lerakni, és idegen nyelveket is olyan A2/B1 szinten beszélsz. Soha, semmit nem értél el saját magadtól, mindig másokon élősködtél. Mások kutyája voltál, vagy, és leszel. De annyi eszed sincs, hogy felismerd, hogy folyton mások jóindulatára vagy utalva. A Horgász már elfekvőn, anyád is benne van a korban, ezen kívül az internetes lábnyomod is brutális, de ezt is csak magadnak köszönheted. Tudom, hogy még mindig vágysz azokra a dolgokra, amikre a beteljesületlen budai dandy korszakodban vágytál: irányítás, megbecsülés, jó pozíció, gondtalan élet. Nos, neked már egy átlagos közmunkás élete is angyalszárny. Még kapod a segélyt, ideig-óráig, míg rá nem jönnek a hatóságok a turpisságokra. Egyébként már tudják, csak még nem értesítettek. A segélyed napi szintre van meghatározva. Mennyi pénzt kapsz egy napra leosztva, mi áll a papírodon? 54 Euro per nap? Már ez sem fedezi a hitelcsapdát, amit magadnak állítottál, már nincs menekvés, mert belenavigáltad magadat a faszerdőbe. Idővel ez a pénz is csökkenni fog. Drasztikusan. Aztán majd közlik veled, hogy nem vagy többé közvetíthető a munkaerőpiacon. Még elfogadhatod a Mindestsicherungot. Nem tart már sokáig, hogy 1000 euró körül legyen a segélyed. Régóta vagy már munkanélküli, nem véd már az a szabály sem, hogy csak olyan munkakörbe rakhatnak, ahol korábban is voltál. Eljön lassan a konyhai mosogatós korszak. Ha a hiteleidet kifizeted, lakhatásra már nem jut. Ezen már az adóstanácsadás sem segít, mert látni fogják az előzményeidet, hogy korábban mennyit kerestél, hogyan navigáltad magad olyan helyzetbe, amiben most vagy. Protokollból még jófejek, de ők is tudják, hogy reménytelen szociopata elmebeteg vagy. Újabb hitelkiváltó hitel már angyalszárny. Ügyek is vannak ellened. Normális lakcímed meg nincs, Ki fognak toloncolni a gecibe. Pakold össze a II.-s világháborús molyrágta bőröndödet és indulj meg Púpszászra. Jóból.
Apr 09, 2024 00:29:00
CafkaMarci
(
x6)
Apr 09, 2024 01:07:38
x6)
Ez a tranyó egyébként tényleg egy kiváló pénzügyi tanácsadó. 110.000 ft-os telefonszámlája van úgy, hogy 10/20 gigás tarifacsomagokkal szarakodik, ennyiből még csak egy korlátlan netet tartalmazó előfizetést sem tud felmutatni.
Recskaboy, én a helyedben továbbra is megfogadnám a szisza összes további jószándékú tanácsát, hiszen a holdról is látszik, hogy mennyire ért a pénzhez is. Okos szisza a szisza.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Recskaboy, én a helyedben továbbra is megfogadnám a szisza összes további jószándékú tanácsát, hiszen a holdról is látszik, hogy mennyire ért a pénzhez is. Okos szisza a szisza.
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2024 05:48:13
x24)
Ha vótmá, akkor sorry.
Endre! Te alkereszteny, pedofil kocsog!
Erre mi a hetyetye, te büdös eretnek?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2024 06:34:53
x24)
Ha vótmá, akkor sorry.
Tisztelt Pádre troll!
Ha újra liveozna a pedofil és van idöd, eröd ehhez az istentelen kotonszökevényhez, felkérdezhetnéd erröl a korcsot.
kxytop
Apr 09, 2024 06:57:56
Tranyo liveba ma reggel-Tranyo mondta:
Púpos reggelente akkorákat fosik,hogy recseg ropog minden .
Egyre rondább a hasa, fel van püffedve a feje..
Apr 09, 2024 06:57:56
Endre priusza
(
x11)
Apr 09, 2024 07:09:34
x11)
Tranyo liveba ma reggel-Tranyo mondta:
Egy biztos, nyugdijmegtakaritasokkal mar nem kell foglalkoznia a Recskasnak. Szepen kiporog egy-ket ev alatt.
Rumci
(
x2)
Apr 09, 2024 07:12:51
x2)
Fikás már gyomrcsá is van?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
-
Apr 09, 2024 07:23:27
Buzika hangon érdeklődik a tranyó, valami lényegtelen dologról.
Apr 09, 2024 07:23:27
keserke
(
x4)
Apr 09, 2024 07:32:17
x4)
hogy én a 110 ezer forintos telekom számláját fizessem már ki, cserébe beleélvezhetek."
Teljesen rendben van. Snecike többet is kifizetett már a tranyóra, oszt mégsem lett belőle semmi, a tranyó meg állandóan azt állítja, hogy nem kurva.
trolléga
(
x30)
Apr 09, 2024 07:41:54
x30)
Endre, videózd inkább a kacsacsákat.
Tényleg amúgy Endre mi a terv a tartalomra a nagy tartalomgyártáshoz? Vagy mostmár örökre egy szarszagú komlói herélt csöves paliról fogsz loopolni? Az kevés lesz more, abból nem lesz MC Isti-féle utaztatás
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

- a trollok azonosították a Classic hotelt tibi lájvjából, de a hely egy kalap szar volt, mert 1. a tranyó letépte a csapot a hotelban, és hiába kérték a recepción, hogy javítsák meg estére, nem történt semmi, 2. a zuhanyzóban nem ment le a víz, hanem elúsztatta az egész fürdőt – nem mennek oda többet
- nem bírná a hajléktalanszállót, de neki kell egy hely, ahol leülhet a gépe elé intézni az ügyeit. Igaz, hogy az AMS oktatóközpontjában is vannak gépek, ahol csinálhatná, de „lehet, hogy az lesz a döntés, hogy marad ez a… hogy szarom le a lakáskeresést és hotelezgetek végig. Reggel megreggelizek, ez egy jó minőségű hotel.”
- ma nem volt kedve borotválkozni
- a korcs kivett 20 eurót a TikTokból és örvendezik, hogy minden nap, még vasárnap is azonnali utalással megérkezik a számlájára az összeg. kunyerál, hogy adjanak neki a nézők tenerifei útra
- bejön egy fiatal (szerintem max. 14-15 éves) cigány csaj az adásba, a korcs nevetgél, hogy a csaj „nem a dán lány, hanem született”. A kommentelők írják a lánynak, hogy a korcs pedofil, a gyagyás meg hergel, hogy megérdemelné, hogy kikapjon, ha gyerekekre vadászna, illetve hogy a fehér négyzetek „egy oktatóvideó részei voltak”. A kiscsaj leteremti, megmondja neki, hogy rá csak ne vadásszon, erre a pedofil nevetgél, hogy „ez fordított pszichológia és most felajánlkozol nekem?”. A kiscsaj mondja neki, hogy duguljon el, a korcs ragyogó veknivel gúnyolódik a lány beszédhibáján. A csaj felajánlja, hogy az apja leveri szívesen, erre a korcs be akarja hívni a papát a lájvba, de nem sikerül. A csaj mondja neki: „hát látszik az arcodon, hogy buzi vagy. Nem szégyelled magad? Neked pasid van, nem nőd.” A púpos nyafog a párbaj alatt: „nehogy már EZ legyőzzön engem, he!”. A korcs szerint most (tiktokozás közben) éppen a szórakoztatóiparban dolgozik.
- „vannak pénzügyileg jó és rossz hírek”, de most azért van kisimulva, mert rájött, hogy a tiktokos pénzt bármikor a számlájára tudja küldeni
- a gyagyás megpróbálja letagadni, hogy pénteken már Budapesten volt
- jelentkezni akar ma PÁV-ra
- lehet, hogy felmondták az egyik kártyenét, mert azt mondta, hogy: „született egy döntés, hogy ő bizonyos dolgoknál… ez még nem az insolvence, azt próbálom elkerülni, de … ahhoz az kell, hogy” 3 hónapig ne kelljen fizetnie. A kurzuson lévő „lukasórájában” (nem volt a tanárnő betegség miatt) a Chat GPT-vel megírta a levelet a bankjainak, hogy adjanak fizetési haladékot, mert ha nem, akkor magáncsődbe fog menni, ami nem jó a banknak sem, mert el fogja engedni a fizetést és 3 éven belül elévülteti a tartozásának nagy részét. El akarta hurcolni a raktárból a nyomtatóját a szállodába, hogy kinyomtathassa és holnap feladhassa a leveleket „kivétel nélkül az összes banknak” és talán e-mailben is elküldi őket ma este
- trolltelefonáló a lájvban
- most már beindult rendesen a tanfolyam, fél órás szünetek vannak a 9:00-13:00-ig tartó programban. Minden héten más téma van, a jövő héten üzleti angol lesz, ezen a héten CV és motivációs levélírást tanul egy személyes coach-tól (is). A troll mondja, hogy integrációs kurzus lesz ez, mire a korcs csak kínban vigyorog és sejpegi, hogy „nyeem, tyémák vannyak” és B1-es némettudás az alapkövetelmény
- a korcs nevetgél, hogy cigány volt az előző betelefonáló.
- mutatja a szemüvegét, meg van javítva. Tegnap csak neki kinyitott a púpszászi optika
- panaszkodik, hogy a tranyó úgy be volt készülve szombaton, hogy sem bírt járni, de mehetnékje volt és ezért ugrott a tüntetés lehetőségére
- kérdésre elárulja, hogy egyetlen kamagrája maradt, azzal „megphaszta” Tibit, másnap, szombaton pedig együtt mentek a józsefvárosi piacra utánpótlásért (korábban azt állította, hogy pénteken nem volt Budapesten, szóval hamar lebukott). Ott egy öreg faszitól vásárolta meg a tablettákat, de az valami szart adott 12 ezer forintért. Végül a totál bekészülten üvöltöző tranyó visszaszerezte a pénzt és kaptak „normális” szert máshol
- ezután sápogott, hogy nem tud piacos cigányokkal bánni, de kibukott belőle, hogy azért nem tudja megszerezni a normális Viagrát, mert a háziorvosa még mindig linzi, ráadásul az ottani praxisban is ki kell fognia a „jó” dokit, aki szó nélkül kiírja neki a szert, mert a másik orvos mindenféle urológiai vizsgálathoz kötötte a recept felírását
- a troll megkérdi, hogy miért nem a szállodában nyomtat, minek cipeli át a nyomtatót a hotelbe, a korcs ráharap, hogy jó ötlet. Hálából elmeséli a trollnak, hogy azért bukott meg az 5. forgalmi vizsgán, mert egy zebra nélküli gyalogátkelőnél megrémített 2 lányt, akik az elsőbbségük ellenére nem mertek lelépni az útra, mert megijedtek a kanyarodó rémtől.
- rinyál, hogy ma még PÁV-ra is akar jelentkezni és leveleznie is kell, szóval hosszú lesz a nap
- be akar jelentkezni a hotelba (hogy legyen címe), nem akar tovább lakást keresni
- a favella előtt parkoló Suzukira azt mondja, hogy Golda szolnoki kórházban fekvő pasijáé és az öreglány arra használja, hogy minden nap meglátogassa az öreget
- amikor szombaton mentek Tibivel az utcán, állandóan elszórta a sörikéket, míg egy járókelő megszánta és adott neki egy szatyrot a „fiatalember” szót is használva a korcsra
- szív és érrendszeri kivizsgálásra ő is elmenne, „ha nyerne a lottón”
- elszólja, hogy az alapszöveg van meg egyelőre a bankoknak, de a bankok neveit és az azonosítószámokat még össze kell vadásznia a véglegesítéshez
- a bankokra tolja a kártyenvár bedöntésének felelősségét „ha nem kapok haladékot, magáncsődbe megyek”
- lebegtetni kezd egy brosúrát, amit az AMS tanfolyamon kapott, és ami egy eladósodottaknak szóló tanácsadást reklámoz. Először be akar menni, hiszen csak 2 óra múlva zárnak, de aztán rájön, hogy időpontot kell kérni.
- a rángóarcú rendőrnek bevallotta, hogy szállodában lakik, amire az azt javasolta, hogy jelentkezzen be a szállodába, oda is be lehet és kell is (szerinte 3 nap után)
- amikor bement a Caritashoz, hogy megtudja, hogyan juthat hajléktalan TB-hez, azt hazudta, hogy egy haverjánál lakik Bécsben, de oda nem jelentkezhet be, a szocmunkás azonban felvilágosította, hogy akkor is be tud jelentkezni (sőt be is kell), ha ugyan a haverja nem a lakástulajdonos, de jogszerűen tartózkodik a lakásban, mert emiatt van joga beengedni a lakásba. A korcs sápog, hogy mindenhol tök szabályosan bejelenthette volna Tibit.
- Tibiről kezd panaszkodni: nem biztos benne, hogy sikerült a rehabos leszoktatás, de 2 hét múlva a kontrollon tuti sikerülni fog.
- A gyagyás szerint Tibi kap antipszichotikumot, amiből neki is akart adni, de a púpos nem merte bevenni
- a korcs nem hiszi, hogy Tibi skizofrén lenne. Elmeséli, hogy mikor Tibi találkozott Szandival, végig azon rinyált, hogy Szandi mondta neki, hogy hangokat hall, ezért azonnal koptassák le, de most a tranyó azt állítja, hogy „a saját gondolatati külső, fizikai hangként érzékeli”. Trottel azért is szkeptikus, mert ezt soha nem tapasztalata, amikor együtt voltak
- Tibit egyszer elhajtották a 8 általánosos bizonyítványa nélkül a postától (ahol melózni akart), amit a suli állítólag csak az eredeti nevére állított ki újra, és 10 ezerért írták volna át a nevét Mercédeszre, így nem tudott kezdeni. Aztán ment a rehabra, a szabadulás után pedig megint ment, hogy dolgozna. Erre a „Swiss akármi”, ami egy magáncég, hozzáfért az egészségügyi adataihoz és arra hivatkozva, hogy „rivó meg mentő” ideiglenesen alkalmatlannak nyilvánították. A tranyó most azt intézi, hogy ezt visszavonják
- hirtelen kitalálja, hogy mennie kell, 14:13-kor féke