« 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 »
1749002 komment.

Szerző: Zulu Apr 22, 2013 23:49:07
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Sodse volt közöm a bombagáyrhoz. Soha. Ezért is bosszant a dolog. Mert mondja azt a kedves fenylegeőtző, hpogy a Kubatov viddó miatt van, mert akkort vállalom. De a bombagyár??? Emiatt rönkretenni egy embert amihez nincs is köze???? Ez kibaszottul igazsétalkan.</div>

Te meg ne legyel mar puhapocs. Mit tud veled csinalni? Szerinted, ha a fidesznek lennel utjaban (es itt nem egy tulbuzgo fidelitas-os aktivistarol beszelek), akkor egy ilyen forumon fenyegetnenek?

Addig fogja csinalni, amig latja, hogy remego terdekkel, konnyes szemmel varod a sarokban, hogy vegre beken hagyjon. Legyel ferfi bazmeg, es szarjal bele, hogy ki es mivel baszogat, mert sokat nem tud artani neked.
Apr 22, 2013 23:49:07

Szerző: jiddise máme Apr 22, 2013 23:49:33
Válasz
(9)
Bezzeg amikor korrigálni asuzerettem volna akoor meg árulú lettem. Ha van sapka... ha nincs. Igazságtalan geci azszar az élet ebben a balkáni putri fos magyaroirszáég nevű szarkupacban.</div>

Mucuska, kijafaszt érdekel. hogy te két évvel később a gépeden kotorászva mit találsz? Akkor kellett volna közzétenni, nem két évvel az események után. És ki nem szarja le, hogy te megbántad, hogy a fidez kétharmados győzelméhez hozzájárultál? Egyéni szoc. probléma. Edd meg szépen, amit főztél.
Apr 22, 2013 23:49:33

Szerző: Gery Greyhound Apr 22, 2013 23:49:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Hallod, zsery, ez egy fideszes haverod. Ne itt keresd, itt ilyen fenyegetozos trollok nincsenek. Eleg durva a sztori amugy, remelem mar megbantad, hogy ezeknek a fergeknek dolgoztal... Mi a faszt kepzelnek magukrol, de tenyleg. A bombagyar ugyben csak mi szivatunk, artany miatt. Szerintem arrol a haverjaid nem is tudnak, de legalabbis leszarjak. Kemeny bazdmeg, hogy a szulinapodon fenyeget meg. Igy szavazz a fideszre... Bar mondjuk ha en lettem volna a helyedben, tuti nem sajat neven teszem fel a kubatovos videot.
Es iannak igaza van, nyomasd ezt a videot, es szerintem tedd melle ezt a FB levelet is. Sot, szerintem siman tehetsz feljelentest is. Nem igazan viragnyelven irta a csavo.</div>

Mire megyek egy noname FB troll nickkel :(

Gondoltam ár amikor hívott a álmánolga az ATV-be interjúra hogy robbantom a dolgot... De fostam, ez van. Egy gyáva nyúl vagyok, aki sose kereset a belhét, és az mégis megtaláélt. Naivan hittem az őszinteségben lés az igazségban, következetesen ezért harcoltam Fidewz eklőtt és után is... Hát rábasztam, ez van.
Apr 22, 2013 23:49:54

Szerző: ian Apr 22, 2013 23:50:30
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Sodse volt közöm a bombagáyrhoz. Soha. Ezért is bosszant a dolog. Mert mondja azt a kedves fenylegeőtző, hpogy a Kubatov viddó miatt van, mert akkort vállalom. De a bombagyár??? Emiatt rönkretenni egy embert amihez nincs is köze???? Ez kibaszottul igazsétalkan.</div>

Te meg ne legyel mar puhapocs. Mit tud veled csinalni? Szerinted, ha a fidesznek lennel utjaban (es itt nem egy tulbuzgo fidelitas-os aktivistarol beszelek), akkor egy ilyen forumon fenyegetnenek?

Addig fogja csinalni, amig latja, hogy remego terdekkel, konnyes szemmel varod a sarokban, hogy vegre beken hagyjon. Legyel ferfi bazmeg, es szarjal bele, hogy ki es mivel baszogat, mert sokat nem tud artani neked.</div>

Legyél férfi és harcol Orbán Viktor ellen! Ez az egyetlen esélyed.
Apr 22, 2013 23:50:30

Szerző: Gery Greyhound Apr 22, 2013 23:51:37
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>gery téged még nem tett tönkre senki. te viszont tevékeny részt vállaltál abban, hogy a fidesz hatalomra került és sok embert tönkretett.</div>

Bezzeg amikor korrigálni asuzerettem volna akoor meg árulú lettem. Ha van sapka... ha nincs. Igazságtalan geci azszar az élet ebben a balkáni putri fos magyaroirszáég nevű szarkupacban.</div>
Hahó! Mit korrigalni? Eloszor Gyurcsanyt ekezed, utana kiszivarogtatsz a munkaadodrol egy kibaszott kenyes videot? Errol nem Magyarorszag tehet, hanem TE! Ezt elbasztad, ennyi. Megis mi a faszt gondoltal, de tenyleg? Hogy majd meguszod egy ejnyebejnyevel? Ezek politikusok, bazz! Sajnos a szemukben arulo leszel mindig is, es igazabol megertem oket, bar ruhellem oket, mint a szart.</div>

Rosszul látod.

Gyurcáy aljas hazug geci volt, ekéztem.
Kubatov aljas hazug geci volt, ekéztem.

Itt egy valaki következetes, és az Gery Greyhound.
Apr 22, 2013 23:51:37

Szerző: Trollopata Apr 22, 2013 23:52:18
Válasz
(4)
Rabasztal, ez van. De szerintem ne idegeskedj. Most erted, inkabb egy veres valamikor, mint az alkohol meg a gyogyszerek meg a stressz.
Es nem igaz, hogy nem kerested a balhet...
- Tomket
- Mi eveink
- Kubatov
szoval balhes voltal te, csak azt hitted, hogy szurke eminenciaskent majd leszarnak. Csak aztan kiboritottad a bilit. Tenyleg, mi a faszt gondoltal?
Apr 22, 2013 23:52:18

Szerző: jiddise máme Apr 22, 2013 23:52:23
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> Naivan hittem az őszinteségben lés az igazségban, következetesen ezért harcoltam Fidewz eklőtt és után is... Hát rábasztam, ez van.</div>

Meg kell a szüvnek hasadni.
Apr 22, 2013 23:52:23

Szerző: szpítsopp Apr 22, 2013 23:52:41
Válasz
(18)
tegnap még azt mondtam volna, kérd a Koppány csoport segítségét, de hát ugye ez már nem opció...
Apr 22, 2013 23:52:41

Szerző: ian Apr 22, 2013 23:52:53
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Hallod, zsery, ez egy fideszes haverod. Ne itt keresd, itt ilyen fenyegetozos trollok nincsenek. Eleg durva a sztori amugy, remelem mar megbantad, hogy ezeknek a fergeknek dolgoztal... Mi a faszt kepzelnek magukrol, de tenyleg. A bombagyar ugyben csak mi szivatunk, artany miatt. Szerintem arrol a haverjaid nem is tudnak, de legalabbis leszarjak. Kemeny bazdmeg, hogy a szulinapodon fenyeget meg. Igy szavazz a fideszre... Bar mondjuk ha en lettem volna a helyedben, tuti nem sajat neven teszem fel a kubatovos videot.
Es iannak igaza van, nyomasd ezt a videot, es szerintem tedd melle ezt a FB levelet is. Sot, szerintem siman tehetsz feljelentest is. Nem igazan viragnyelven irta a csavo.</div>

Gondoltam ár amikor hívott a álmánolga az ATV-be interjúra hogy robbantom a dolgot... De fostam, ez van. Egy gyáva nyúl vagyok, aki sose kereset a belhét, és az mégis megtaláélt. Naivan hittem az őszinteségben lés az igazségban, következetesen ezért harcoltam Fidewz eklőtt és után is... Hát rábasztam, ez van.</div>

itt az ideje felvenni velük a kapcsolatot.
elmondani, megtöröd a hallgatást, mert megfenyegettek. ne aggódj az atv harapni fog rá. Fight back!

amint kiállsz a nyilvánosság elé nem mernek bántani. mert az már vérciki lenne.
Apr 22, 2013 23:52:53

Szerző: Titán Apr 22, 2013 23:53:39
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Szerinted, ha a fidesznek lennel utjaban (es itt nem egy tulbuzgo fidelitas-os aktivistarol beszelek), akkor egy ilyen forumon fenyegetnenek?</div>

Ha valaki akkol én elmondhatom magamhól, hogy üldöz a hatalom méghozzá nem más, mint személyesen az a féveg Pintéh Sándoh.

DE ÉN NEM FÉLEK!
ÚSZTATOD TE A KUHVA ANYÁD OHBÁN VIKTOL!

(Ő a hungália plezidente, hogy Bhazíliában is éhtsék!)
Apr 22, 2013 23:53:39

Szerző: Trollopata Apr 22, 2013 23:54:07
Válasz
(14)

Rosszul látod.

Gyurcáy aljas hazug geci volt, ekéztem.

Itt egy valaki következetes, és az Gery Greyhound.</div>
Ez mar sneci-i magassagokba ivelo gondolatmenet.
A lofaszt, kisfiam! A mi eveink egy demagog szar volt! A nagy fideszes mellenyed miatt csinaltad!
A kubatovos cuccot meg ahogy meglatod, hogy csalnak, akkor hagyod ott egybol. Kovetkezetes, a faszt! Egy megalkuvo kis gane vagy, aki inkabb hetyetyezik kubatovnak egy kis borsofozelekert!
Apr 22, 2013 23:54:07

Szerző: Lázár Apr 22, 2013 23:54:17
Válasz
(1)
Robbantanod kellett volna.

Ilyen ügyekben fel kell kötni a tökét az embernek és elmenni a falig.

Bár sosem voltam még ilyen helyzetben és biztos én is fosnék, de megtettem volna.

Most viszont már ne foss. Ahogy telik az idő egyre kevesebb az esélye hogy megvalósul amivel fenyegettek.

Szépen el leszel felejtve és kész.
Apr 22, 2013 23:54:17

Szerző: ian Apr 22, 2013 23:54:24
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> Naivan hittem az őszinteségben lés az igazségban, következetesen ezért harcoltam Fidewz eklőtt és után is... Hát rábasztam, ez van.</div>

Meg kell a szüvnek hasadni.</div>

basszus most esett le, hogy ki vagy. :)
Apr 22, 2013 23:54:24

Szerző: jiddise máme Apr 22, 2013 23:54:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Gyurcáy aljas hazug geci volt, ekéztem.
Itt egy valaki következetes, és az Gery Greyhound.</div>

Jaja, azzal az aprócska különbséggel, hogy fletót akkor melegiben ekézted, kubatovot meg két éves spéttel, amikor már qrvára nem érdekelt senkit, és olyan nagyoit nem szólt, mert nélküled is lehetett tudni.
Nem kell ez az önmosdatás, enyhén szólva is visszataszító.
Apr 22, 2013 23:54:47

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 22, 2013 23:54:58
Válasz
(2)
Különben most tényleg a legrosszabb taktikád követed, mert ha valaki tényleg ki akar csinálni, akkor adtál neki egy nagy löketet.
Apr 22, 2013 23:54:58

Szerző: Gyurcsány Ferenc Apr 22, 2013 23:56:16
Válasz
(12)
Kedves Gergely, én megbocsátok Önnek.
Csatlakozzon hozzánk, és vállvetve fogjuk legyőzni Orbán Viktort!
Apr 22, 2013 23:56:16

Szerző: Gery Greyhound Apr 22, 2013 23:56:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Mucuska, kijafaszt érdekel. hogy te két évvel később a gépeden kotorászva mit találsz? Akkor kellett volna közzétenni, nem két évvel az események után.</div>

Igazad van. De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre másrészt meg utólag könnyá okosnek lenni. Így mai fejjel én is ott és akkor robbantom a dolgot és megye ka blahára csövezni. De ma sjanos 20134 van nem 2010 és nem tuodm méár visszacsinálni. Ebből kell gazdálkodnom ami most van.
Apr 22, 2013 23:56:23

Szerző: Trollopata Apr 22, 2013 23:56:23
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben most tényleg a legrosszabb taktikád követed, mert ha valaki tényleg ki akar csinálni, akkor adtál neki egy nagy löketet.</div>
Ha kubatov is olvassa a forumot, akkor szerintem sneci lesz a kovetkezo mediaugyi miniszter :DD
Apr 22, 2013 23:56:23

Szerző: ian Apr 22, 2013 23:56:44
Válasz
(2)
amúgy gery nem akarlak stresszelni, de ha tényleg egy fideszes írt, akkor benne vagy nagyon a bögyükben és nem felejtenek.

az egyetlen esélyed, ha kiállsz a nyilvánosság elé.

csak a nyilvánosság ereje képes megvédeni. itt az ideje meggyónnod a bűneidet. legalább akkora energiát kell fektetned ebbe, mint egykor fidesz hűbéruraid kiszolgálásába.

most már látod kiket szolgáltál?
Apr 22, 2013 23:56:44

Szerző: Gery Greyhound Apr 22, 2013 23:57:14
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben most tényleg a legrosszabb taktikád követed, mert ha valaki tényleg ki akar csinálni, akkor adtál neki egy nagy löketet.</div>

Feltéve hogy olvas sodifórumot. Ha nem egy itteni trollról van szó akkor csak nem. Ha meg egy itteni troll máűve a dolog akkor az a troll kapja be.
Apr 22, 2013 23:57:14

Szerző: jiddise máme Apr 22, 2013 23:57:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>basszus most esett le, hogy ki vagy. :)</div>

Ilyen sokáig tartott?
Apr 22, 2013 23:57:18

Szerző: Lázár Apr 22, 2013 23:57:47
Válasz
(0)
Az is jó ha nem csinálsz semmit és az is ha bemész az ATV-be és elmondod.

Akármit csinálsz az jó lesz csak egy dolgot ne csinálj: ne rettegj, ne igyál és ne szedjél gyógyszert mert ezzel magadat teszed tönkre.
Apr 22, 2013 23:57:47

Szerző: ian Apr 22, 2013 23:57:49
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Gyurcsány Ferenc</div>Kedves Gergely, én megbocsátok Önnek.
Csatlakozzon hozzánk, és vállvetve fogjuk legyőzni Orbán Viktort!</div>

:DDDDDD
Apr 22, 2013 23:57:49

Szerző: Kubatov Gábor Apr 22, 2013 23:57:53
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Ha kubatov is olvassa a forumot, akkor szerintem sneci lesz a kovetkezo mediaugyi miniszter :DD</div>

Olvasom, de Endréről szó sem lehet.
Apr 22, 2013 23:57:53

Szerző: Gery Greyhound Apr 22, 2013 23:58:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>amúgy gery nem akarlak stresszelni, de ha tényleg egy fideszes írt, akkor benne vagy nagyon a bögyükben és nem felejtenek.

csak a nyilvánosság ereje képes megvédeni. itt az ideje meggyónnod a bűneidet. legalább akkora energiát kell fektetned ebbe, mint egykor fidesz hűbéruraid kiszolgálásába.

most már látod kiket szolgáltál?</div>

Régóta látom. És megbántam. Csak azért nem gyóntam meg mert elítélem a vallást, ami az én szememben a középkori megfelelője a mostani helyzetnek. És a középkor nem jüó.
Apr 22, 2013 23:58:09

Szerző: Trollopata Apr 22, 2013 23:58:33
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Mucuska, kijafaszt érdekel. hogy te két évvel később a gépeden kotorászva mit találsz? Akkor kellett volna közzétenni, nem két évvel az események után.</div>

Igazad van. De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre másrészt meg utólag könnyá okosnek lenni. Így mai fejjel én is ott és akkor robbantom a dolgot és megye ka blahára csövezni. De ma sjanos 20134 van nem 2010 és nem tuodm méár visszacsinálni. Ebből kell gazdálkodnom ami most van.</div>
Menjel mar... Hany eves vagy? 34? 35? 3 eve meg gyerek voltal? Vagy csak egy sodi-fele nethuszar, akit a propaganda megvezet? Mi eveink? LOL. Es amugy meg tenyleg csinald meg a mi eveink 2-t es gerillataktikaval szopasd a fideszt a valasztasi kampany kellos kozepen. csak van meg a gepeden valami, amit fel tudsz hasznalni... legyel ferfi, bazdmeg!
Apr 22, 2013 23:58:33

Szerző: jiddise máme Apr 22, 2013 23:59:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre </div>

Hagyd már ezt az önmosdatást, ha neked annyira kibaszottul fejlett igazságérzeted volt, mint állítottad már 2-3 éve, akkor bizony azon melegiben fel kellett volna hogy tűnjön, hogy mit művelnek Kubatovék. Engem nem hatsz meg, de azért nyomasd csak az apológiát, szórakoztató.
Apr 22, 2013 23:59:54

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:00:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>amúgy gery nem akarlak stresszelni, de ha tényleg egy fideszes írt, akkor benne vagy nagyon a bögyükben és nem felejtenek.

most már látod kiket szolgáltál?</div>

Régóta látom. És megbántam. Csak azért nem gyóntam meg mert elítélem a vallást, ami az én szememben a középkori megfelelője a mostani helyzetnek. És a középkor nem jüó.</div>

fogyaték ne istennek gyónd meg hanem az embereknek. őket segítettél becsapni. ideje végre férfiként viselkedned.

állj ki nyilvánosság elé vmelyik csatornán.
Apr 23, 2013 00:00:29

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:01:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">ian </div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Hallod, zsery, ez egy fideszes haverod. Ne itt keresd, itt ilyen fenyegetozos trollok nincsenek. Eleg durva a sztori amugy, remelem mar megbantad, hogy ezeknek a fergeknek dolgoztal... Mi a faszt kepzelnek magukrol, de tenyleg. A bombagyar ugyben csak mi szivatunk, artany miatt. Szerintem arrol a haverjaid nem is tudnak, de legalabbis leszarjak. Kemeny bazdmeg, hogy a szulinapodon fenyeget meg. Igy szavazz a fideszre... Bar mondjuk ha en lettem volna a helyedben, tuti nem sajat neven teszem fel a kubatovos videot.

Gondoltam ár amikor hívott a álmánolga az ATV-be interjúra hogy robbantom a dolgot... De fostam, ez van. Egy gyáva nyúl vagyok, aki sose kereset a belhét, és az mégis megtaláélt. Naivan hittem az őszinteségben lés az igazségban, következetesen ezért harcoltam Fidewz eklőtt és után is... Hát rábasztam, ez van.</div>

itt az ideje felvenni velük a kapcsolatot.
elmondani, megtöröd a hallgatást, mert megfenyegettek. ne aggódj az atv harapni fog rá. Fight back!

amint kiállsz a nyilvánosság elé nem mernek bántani. mert az már vérciki lenne.</div>

Ez a terv. De ahhoz meg kell csinálnom az elszámolást. És az kurva nagy meló. Tudom, sodikázom egy éve, utálom is magam és teszek a kurva körülmények ellen amik ezt okozzák, de vannak körülmények amikkel nem tudok mit keudemi. Például hogy egyesek tomket bélával azonosítanak akivel soha semmi közös projektem nem volt egy közterületen tartott rendezvényen való videó rögzítését leszámítva.
Apr 23, 2013 00:01:10

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:01:56
Válasz
(2)
Gerykém, Gyurcsány a fasorban nem volt geciség terén a tetves fideszedhez képest. Jól emlékszem mennyire unorító voltál 2006 ban.
Most szopsz és így van ez jól.
Apr 23, 2013 00:01:56

Szerző: Pinky Pinkhound Apr 23, 2013 00:01:56
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben most tényleg a legrosszabb taktikád követed, mert ha valaki tényleg ki akar csinálni, akkor adtál neki egy nagy löketet.</div>

Feltéve hogy olvas sodifórumot. Ha nem egy itteni trollról van szó akkor csak nem. Ha meg egy itteni troll máűve a dolog akkor az a troll kapja be.</div>
Gery, bár kurvára röhögök rajtad, és megérdemled az egészet, mert egy ganédomb vagy, a kedvedért rövidre zárom ezt a vonalat. Nem én voltam a FB-n fenyegetőző, de tényleg. Viszont a Kubatovos haverjaid, ha kitapossák a beledet, szóljál majd snecinek, hogy vegye fel kamerára. Vagy kérj a gazdatestedtől te is egy napszemcsi-kamerát. Végre lenne egy videód, aminek van igazságtartalma is :))
Apr 23, 2013 00:01:56

Szerző: Callahan Apr 23, 2013 00:02:23
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Menjel mar... Hany eves vagy? 34? 35? 3 eve meg gyerek voltal?</div>

Sneci is úgy védekezett az egy-két éves faszverős videóknál, hogy "akkor még egyetemista volt", "fiatalság, bolondság".
Apr 23, 2013 00:02:23

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:03:11
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> de vannak körülmények amikkel nem tudok mit keudemi. Például hogy egyesek tomket bélával azonosítanak akivel soha semmi közös projektem nem volt egy közterületen tartott rendezvényen való videó rögzítését leszámítva.</div>

Valamint évekig nyaltad a seggét a retardgyáron. Ne nézz már hülyének bennünket.
Apr 23, 2013 00:03:11

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:03:24
Válasz
(1)
Gery: én a helyedben nem halogatnám sokáig.
Apr 23, 2013 00:03:24

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:04:22
Válasz
(0)
Gery, ne mosdasd mar a szerecsent. Inkabb csinalj egy utos fidesz-ekezos contentet, ezzel a FB kommenttel siman bekerulsz az ATV-be, ahol kiontheted a szivedet.
Teged nem vezetett meg senki, te onszantadbol csaholtal ezeknek az orszagrablo kutyaknak. Szerinted ha kepesek voltak a kubatov-fele cuccot megcsinalni, akkor majd veled kesztyus kezzel bannak? Ennyire naiv nem lehetsz, baszki!
Apr 23, 2013 00:04:22

Szerző: Ószövetségi Düh Apr 23, 2013 00:04:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Mucuska, kijafaszt érdekel. hogy te két évvel később a gépeden kotorászva mit találsz? Akkor kellett volna közzétenni, nem két évvel az események után.</div>

Igazad van. De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre másrészt meg utólag könnyá okosnek lenni. Így mai fejjel én is ott és akkor robbantom a dolgot és megye ka blahára csövezni. De ma sjanos 20134 van nem 2010 és nem tuodm méár visszacsinálni. Ebből kell gazdálkodnom ami most van.</div>
Menjel mar... Hany eves vagy? 34? 35? 3 eve meg gyerek voltal? Vagy csak egy sodi-fele nethuszar, akit a propaganda megvezet? Mi eveink? LOL. Es amugy meg tenyleg csinald meg a mi eveink 2-t es gerillataktikaval szopasd a fideszt a valasztasi kampany kellos kozepen. csak van meg a gepeden valami, amit fel tudsz hasznalni... legyel ferfi, bazdmeg!</div>

Tényleg Geri, szedd már össze magad.
Apr 23, 2013 00:04:39

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:04:51
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre </div>

Hagyd már ezt az önmosdatást, ha neked annyira kibaszottul fejlett igazságérzeted volt, mint állítottad már 2-3 éve, akkor bizony azon melegiben fel kellett volna hogy tűnjön, hogy mit művelnek Kubatovék. Engem nem hatsz meg, de azért nyomasd csak az apológiát, szórakoztató.</div>

2-3 éve semmi ilyesmit nem állítottam. Akkor még jól megéltem a KIM-es disznóólban való dagonyázásból. Nem borsófőzelék és tömbjegy, hanem 261 nettó + cafeteria (BKV bérlet és kajautalvány) és ezt borítottam az igazságérzetem által vezérelve 2011 novemberében.

Azóta majd' 17 hónap telt el, ami azt jelenti hogy 17x280=négymillió-hétszázhatvanezer forintomba került ez a kis mutatvány. Vajon hány ember van ma Magyarországon, akinek ennyi pénze van őszintének lenni?
Apr 23, 2013 00:04:51

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 23, 2013 00:05:38
Válasz
(1)
Gery tényleg nyalta Sherlock Porks seggét a Bombagyáron? Erre már nem is emlékeztem.
Apr 23, 2013 00:05:38

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:05:57
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> de vannak körülmények amikkel nem tudok mit keudemi. Például hogy egyesek tomket bélával azonosítanak akivel soha semmi közös projektem nem volt egy közterületen tartott rendezvényen való videó rögzítését leszámítva.</div>

Valamint évekig nyaltad a seggét a retardgyáron. Ne nézz már hülyének bennünket.</div>

Sosem nyaltam a seggét. Egyetértettem vele 1-2 dologban, de ilyeneket Gyurcsány politikájában is találni. Ez még nem jelenti azt, hogy szeretem.
Apr 23, 2013 00:05:57

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:06:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Gery tényleg nyalta Sherlock Porks seggét a Bombagyáron? Erre már nem is emlékeztem.</div>

Nyugi, én sem :)
Apr 23, 2013 00:06:10

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:07:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre </div>

Hagyd már ezt az önmosdatást, ha neked annyira kibaszottul fejlett igazságérzeted volt, mint állítottad már 2-3 éve, akkor bizony azon melegiben fel kellett volna hogy tűnjön, hogy mit művelnek Kubatovék. Engem nem hatsz meg, de azért nyomasd csak az apológiát, szórakoztató.</div>

2-3 éve semmi ilyesmit nem állítottam. Akkor még jól megéltem a KIM-es disznóólban való dagonyázásból. Nem borsófőzelék és tömbjegy, hanem 261 nettó + cafeteria (BKV bérlet és kajautalvány) és ezt borítottam az igazságérzetem által vezérelve 2011 novemberében.

Azóta majd' 17 hónap telt el, ami azt jelenti hogy 17x280=négymillió-hétszázhatvanezer forintomba került ez a kis mutatvány. Vajon hány ember van ma Magyarországon, akinek ennyi pénze van őszintének lenni?</div>
Na tenyleg guruljal mar le a dombrol...
Ennyi erovel a maffianak is ashattal volna hullakat az erdoben, az is biztos jol fizet.
Okadnom kell toled, bazdmeg, hogy a penzt hozod fel.
EZEKNEK a penzet?!?!? Mi a fasz van veled???
Apr 23, 2013 00:07:11

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 23, 2013 00:07:16
Válasz
(14)
Na ne kezdj már el te is alternatív költséget számolni. Az olyan nagyon sodis.
Apr 23, 2013 00:07:16

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:08:11
Válasz
(6)
Legyél kemény Tomanovics! Felhívjak neked valakit az ATV-nél? Gondolj bele, Olgánál nyomsz egy durva bûnbánós coming outot, vasárnap meg csápolsz egyet a szektában. Téged már csak Német Péter menthet meg. Ikszdé.
Apr 23, 2013 00:08:11

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:08:38
Válasz
(4)
Nem borsófőzelék és tömbjegy, hanem BKV bérlet és kajautalvány
xDDDDDDDDDDDD
Apr 23, 2013 00:08:38

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:09:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Gery, ne mosdasd mar a szerecsent. Inkabb csinalj egy utos fidesz-ekezos contentet, ezzel a FB kommenttel siman bekerulsz az ATV-be, ahol kiontheted a szivedet.
Teged nem vezetett meg senki, te onszantadbol csaholtal ezeknek az orszagrablo kutyaknak. Szerinted ha kepesek voltak a kubatov-fele cuccot megcsinalni, akkor majd veled kesztyus kezzel bannak? Ennyire naiv nem lehetsz, baszki!</div>

Igazad van.

Igazából már bánom is, hogy elmondtam.

Ahogy a kubatov videót is bánom. Annak is csak egy epizódnak kellett volna lennie az elszámolásban, egynek a sok egyéb disznóság mellett.

Csak az a baj, hogy szürke egérként ma muszáj melóznom, hogy tudjam csinálni az elszámot, de ha meg sokat melózok, nem marad rá energia. Mennyivel könnyebb volt ez is a miéveink idején :)
Apr 23, 2013 00:09:39

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:09:47
Válasz
(1)
Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

Árulásod zsoldja pedig egy közepes meló lett.

Majd lelkiismeretednek engedve elárultad a Vezénylő Tábornokot is. A baj az, hogy ezt viszont elbalfaszkodtad. A fideszben már rühellnek és valószínűleg nem is felejtik el neked.

Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.

Szóval szeretnélek a következő hetekben az ATV-n látni.
Apr 23, 2013 00:09:47

Szerző: The Thinker Apr 23, 2013 00:10:24
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div> De egyrészt akkor még nem nőttem fel erre a szintre </div>

Azóta majd' 17 hónap telt el, ami azt jelenti hogy 17x280=négymillió-hétszázhatvanezer forintomba került ez a kis mutatvány. Vajon hány ember van ma Magyarországon, akinek ennyi pénze van őszintének lenni?</div>

Hát ez pont olyan mint Sodrák szövegelése az alternatív jövedelemről.:)</div>
Apr 23, 2013 00:10:24

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:10:28
Válasz
(0)
amugy meg videos melo vagy prgramozas vagy mittomen mihez ertesz sztem jobban fizet, mint a Kubatov...
Most meg 17 honapja a faszodat vakarod, vagy mi?
Vagy felsz utcara menni? Dolgozz otthonrol, snecinek is az jott be. Raadasul 17 honapod volt a Sajat Megoldasra, amit gondolom csinalsz is, nem ugy mint a recskagnom. Kapard mar ossze magad!
Apr 23, 2013 00:10:28

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:10:32
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tanár úr</div>Legyél kemény Tomanovics! Felhívjak neked valakit az ATV-nél? Gondolj bele, Olgánál nyomsz egy durva bûnbánós coming outot, vasárnap meg csápolsz egyet a szektában. Téged már csak Német Péter menthet meg. Ikszdé.</div>

Megvan az egyenesbeszédhez a kontakt, de azért köszi :)
Apr 23, 2013 00:10:32

Szerző: The Thinker Apr 23, 2013 00:11:03
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Tanár úr</div>Legyél kemény Tomanovics! Felhívjak neked valakit az ATV-nél? Gondolj bele, Olgánál nyomsz egy durva bûnbánós coming outot, vasárnap meg csápolsz egyet a szektában. Téged már csak Német Péter menthet meg. Ikszdé.</div>

Nem Sándor?
Apr 23, 2013 00:11:03

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:11:10
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>de vannak körülmények amikkel nem tudok mit keudemi. Például hogy egyesek tomket bélával azonosítanak akivel soha semmi közös projektem nem volt egy közterületen tartott rendezvényen való videó rögzítését leszámítva.</div>Valamint évekig nyaltad a seggét a retardgyáron. Ne nézz már hülyének bennünket.</div>Sosem nyaltam a seggét. Egyetértettem vele 1-2 dologban, de ilyeneket Gyurcsány politikájában is találni. Ez még nem jelenti azt, hogy szeretem.</div>

Most is gyurcsányozol, látod. Felesleges, ettöl nem leszel szimpatikusabb. A helyedben nyïlvánosan bocsánatot kérnék töle.
Apr 23, 2013 00:11:10

Szerző: Ószövetségi Düh Apr 23, 2013 00:11:11
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>EZEKNEK a penzet?!?!?</div>

...ami ugye valójában az adófizetők pénze.
Apr 23, 2013 00:11:11

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:11:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>2-3 éve semmi ilyesmit nem állítottam. Akkor még jól megéltem a KIM-es disznóólban való dagonyázásból. Nem borsófőzelék és tömbjegy, hanem 261 nettó + cafeteria (BKV bérlet és kajautalvány) és ezt borítottam az igazságérzetem által vezérelve 2011 novemberében.</div>

Ja, hogy az igazságérzeted 261 nettóért meg az éves BKV bérletért 2 évig csendben szendergett. Télleg meg kell a szüvnek hasadni.
Szerintem kérj egy időpontot Kubatovtól és neki add elő ezeket a sirámokat, hátha meghatja. Ha meg nem, akkor meg úgy jártál.
Apr 23, 2013 00:11:43

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:11:45
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>amugy meg videos melo vagy prgramozas vagy mittomen mihez ertesz sztem jobban fizet, mint a Kubatov...
Most meg 17 honapja a faszodat vakarod, vagy mi?
Vagy felsz utcara menni? Dolgozz otthonrol, snecinek is az jott be. Raadasul 17 honapod volt a Sajat Megoldasra, amit gondolom csinalsz is, nem ugy mint a recskagnom. Kapard mar ossze magad!</div>

A saját megoldás köszöni szépen, jól működik, pont ez a bajom, hogy kevés energia marad mellette szabadon.
Apr 23, 2013 00:11:45

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:12:18
Válasz
(2)
Ez legyen a küldetésed. Szolgáld végre egyszer abban a rühes életedben a hazádat!

Tedd jóvá mindazt a sok rosszat, amit tettél!

Itt az ideje a gerilla kampánynak a kormány ellen.
Apr 23, 2013 00:12:18

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:12:18
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">The Thinker</div><div class="quote"><div class="author">Tanár úr</div>Legyél kemény Tomanovics! Felhívjak neked valakit az ATV-nél? Gondolj bele, Olgánál nyomsz egy durva bûnbánós coming outot, vasárnap meg csápolsz egyet a szektában. Téged már csak Német Péter menthet meg. Ikszdé.</div>Nem Sándor?</div>

Ja de. A HIT gyülis pápa.
Apr 23, 2013 00:12:18

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:12:21
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

Majd lelkiismeretednek engedve elárultad a Vezénylő Tábornokot is. A baj az, hogy ezt viszont elbalfaszkodtad. A fideszben már rühellnek és valószínűleg nem is felejtik el neked.

Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.

Szóval szeretnélek a következő hetekben az ATV-n látni.</div>
amugy sztem igazad van. a legjobban a nyilvanossag elott tudja bebiztositani, hogy ezek a gecik ne vagjak ki a majat.
Apr 23, 2013 00:12:21

Szerző: Ószövetségi Düh Apr 23, 2013 00:12:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Mennyivel könnyebb volt ez is a miéveink idején :)</div>

Látod Geri, rosszabbul élsz, mint 4 éve :D
Apr 23, 2013 00:12:43

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:13:18
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

Jövő héten? :) Az más.

Viccet félretéve: tényleg keményen dolgozom rajta, ahogy csak lehetőségem engedi. Megígérem, hogy ti lesztek az elsők, akik premier előtt láthatják.
Apr 23, 2013 00:13:18

Szerző: Brian Apr 23, 2013 00:13:41
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Gery tényleg nyalta Sherlock Porks seggét a Bombagyáron? Erre már nem is emlékeztem.</div>
itt a fórumon is, azért is lett elkergetve a picsába. a bevallott buzi hajlamait meg a a buzipornóra való faszverését sem emlegette soha senki, ha a kutya feje nem a malac seggéből lógott ki. csakis az Sherlock Porksszopás miatt lett számkivetett pária.
Apr 23, 2013 00:13:41

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:14:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Gery, ne mosdasd mar a szerecsent. Inkabb csinalj egy utos fidesz-ekezos contentet, ezzel a FB kommenttel siman bekerulsz az ATV-be, ahol kiontheted a szivedet.Teged nem vezetett meg senki, te onszantadbol csaholtal ezeknek az orszagrablo kutyaknak. Szerinted ha kepesek voltak a kubatov-fele cuccot megcsinalni, akkor majd veled kesztyus kezzel bannak? Ennyire naiv nem lehetsz, baszki!</div>Igazad van.Igazából már bánom is, hogy elmondtam.Ahogy a kubatov videót is bánom. Annak is csak egy epizódnak kellett volna lennie az elszámolásban, egynek a sok egyéb disznóság mellett.Csak az a baj, hogy szürke egérként ma muszáj melóznom, hogy tudjam csinálni az elszámot, de ha meg sokat melózok, nem marad rá energia. Mennyivel könnyebb volt ez is a miéveink idején :)</div>

Volt idöd gusztustalankodni.
Apr 23, 2013 00:14:27

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:14:42
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

Viccet félretéve: tényleg keményen dolgozom rajta, ahogy csak lehetőségem engedi. Megígérem, hogy ti lesztek az elsők, akik premier előtt láthatják.</div>

örülök. de annak is örülnék ha abban a kibaszott egyens beszédben is láthatnálak, hogy kitálalsz a fenyegetésről.
Apr 23, 2013 00:14:42

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:15:26
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Na ne kezdj már el te is alternatív költséget számolni. Az olyan nagyon sodis.</div>

Nem alternatív az, aminek a bankszámlámon való léte vagy nemléte csakis egyéni döntésemen múlott. Lehet hogy részeg vagyok de nem részeg.
Apr 23, 2013 00:15:26

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:15:46
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Na ne kezdj már el te is alternatív költséget számolni. Az olyan nagyon sodis.</div>

Nem alternatív az, aminek a bankszámlámon való léte vagy nemléte csakis egyéni döntésemen múlott. Lehet hogy részeg vagyok de nem részeg.</div>

*részeg de nem hülye :)
Apr 23, 2013 00:15:46

Szerző: The Thinker Apr 23, 2013 00:15:58
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

Viccet félretéve: tényleg keményen dolgozom rajta, ahogy csak lehetőségem engedi. Megígérem, hogy ti lesztek az elsők, akik premier előtt láthatják.</div>

Ha kiábrándulnak az emberek a Fideszből és következő választáskor A Jobbik nyer, örökre üldözni foglak.
Apr 23, 2013 00:15:58

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:16:38
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Azóta majd' 17 hónap telt el, ami azt jelenti hogy 17x280=négymillió-hétszázhatvanezer forintomba került ez a kis mutatvány. Vajon hány ember van ma Magyarországon, akinek ennyi pénze van őszintének lenni?</div>

Lolbazdmeg, már te is az alternatív költségekkel jössz?
Elárulok neked valamit, csak ma, csak neked. Én 93-ban álltam fel egy 180 ezres fizetéses állásból, a próbaidő letelte előtt, aminek letelte után ráadásul emelték volna a fizut, mert qrvára nem bírtam egy-két kollegát és úgy voltam vele, hogy nem tudnak nekem annyit fizetni, hogy naponta stresszeljem magam két fasz miatt. Nem volt benne semmi politika, köze nem volt egyetlen párthoz sem, ráadásuyl magát a munkát szerettem is csinálni, de a légkört nem bírtam. Szal nem te vagy az egyetlen, aki jöhetne az alternatív költségekkel, úgyhogy ezzel sem hatsz meg.
Apr 23, 2013 00:16:38

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:17:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">ian </div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery kurvára nem sajnálunk. Elárultad a hazádat és kijátszottad a fidesznek.

örülök. de annak is örülnék ha abban a kibaszott egyens beszédben is láthatnálak, hogy kitálalsz a fenyegetésről.</div>

Ne aggódj, nem fogom szó nélkül hagyni.

Amúgy elég sokan tudnak a dologról, tehát ha előbb lesz bajom mint hogy az elszámolás kész legyen, akkor ígyis-úgyis téma lesz az ATV-n, úgyhogy megnyugodhatsz, vagy így vagy úgy borulni fog a bili :)
Apr 23, 2013 00:17:23

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:18:20
Válasz
(11)
Szerintem most kezdj el dörgölözni a TEMPO párthoz.
Apr 23, 2013 00:18:20

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:19:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Amúgy elég sokan tudnak a dologról</div>

* mármint úgy értve, hogy újságírók több oldalról és hasonlók. Január 16-tól pár hetet eltöltöttem azzal, hogy életbiztosítást kössek :)
Apr 23, 2013 00:19:02

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:19:49
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tanár úr</div>Szerintem most kezdj el dörgölözni a TEMPO párthoz.</div>

Előbb nyalom ki a szexnagyit még akkor is ha nem optimális a dőlésszög. :)
Apr 23, 2013 00:19:49

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:20:01
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.</div>

Baromság. Szerintem valaki szórakozott vele, amúgy meg alapvetően leszarják. A kubatovos videó nem szólt annyira nagyot, amennyire Gery szerint szólt. Ráadásul egy kis nulla, akin igazából nem is érdemes bosszút állni, mert nem oszt és nem szoroz.
Apr 23, 2013 00:20:01

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:20:37
Válasz
(1)
Gery: elmondom neked, hogy hiába tudnak róla sokan a haveri körödben mindenki kussolni fog, ha neked valami bajod lesz.

elmondtam már akkor leszel védve ha a nyilvánosság elé állsz, plusz az elszámoltató videokat is elkészíted.
Apr 23, 2013 00:20:37

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 23, 2013 00:21:24
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Na ne kezdj már el te is alternatív költséget számolni. Az olyan nagyon sodis.</div>

Nem alternatív az, aminek a bankszámlámon való léte vagy nemléte csakis egyéni döntésemen múlott. Lehet hogy részeg vagyok de nem részeg.</div>
De, ez pont klasszikus értelemben vett alternatív költség.

Nem fiktív, mint Sodi esetében, aki akkor és 0-18 ezer forintot keresne, ha ki se mozdulna az irodából, de attól még ugyanaz a gondolatmenet.
Apr 23, 2013 00:21:24

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:21:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Azóta majd' 17 hónap telt el, ami azt jelenti hogy 17x280=négymillió-hétszázhatvanezer forintomba került ez a kis mutatvány. Vajon hány ember van ma Magyarországon, akinek ennyi pénze van őszintének lenni?</div>

Lolbazdmeg, már te is az alternatív költségekkel jössz?
Elárulok neked valamit, csak ma, csak neked. Én 93-ban álltam fel egy 180 ezres fizetéses állásból, a próbaidő letelte előtt, aminek letelte után ráadásul emelték volna a fizut, mert qrvára nem bírtam egy-két kollegát és úgy voltam vele, hogy nem tudnak nekem annyit fizetni, hogy naponta stresszeljem magam két fasz miatt. Nem volt benne semmi politika, köze nem volt egyetlen párthoz sem, ráadásuyl magát a munkát szerettem is csinálni, de a légkört nem bírtam. Szal nem te vagy az egyetlen, aki jöhetne az alternatív költségekkel, úgyhogy ezzel sem hatsz meg.</div>

Néha én is mondhatok baromságokat pláne atomrészegen :) Erről bezséltem, így a tizedik sör után viselhető a dolog, és véágre gépelni is tudok hellyel-közzel. Amúgy respect, több ilyen emberre lenne szükség akik nem hagyják magukat megalázni szaros párszázezerért (nem hogy borsófőzelékért)
Apr 23, 2013 00:21:33

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:22:19
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Gery, te csökkent értelmű idióta vagy, rátámadsz a koppányokra, mert megfenyegetett egy fideszkutya? hogy itt ezeknél a befolyásos seggfejeknél keress asylumot? Én felajánlom neked, hogy még holnap a proletárokkal gyomron ütjük a Schmitt Pált, az illegális kommunista mozgalom megvéd bármitől, ha lemondasz szolgalelkü burzsoá szervilis tévelyégesidről</div>
hol a 15.000 forint, BUNOZO???
Apr 23, 2013 00:22:19

Szerző: ian Apr 23, 2013 00:22:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.</div>

Baromság. Szerintem valaki szórakozott vele, amúgy meg alapvetően leszarják. A kubatovos videó nem szólt annyira nagyot, amennyire Gery szerint szólt. Ráadásul egy kis nulla, akin igazából nem is érdemes bosszút állni, mert nem oszt és nem szoroz.</div>

egyáltalán nem szólt nagyot mert gery elszart. viszont kubatov ellen nyomozás zajlik, ami kurvára nem jó a fidesznek, hiába nem lesz érdemi eredménye. és ezért mind geryt vádolják.
Apr 23, 2013 00:22:48

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:23:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Amúgy elég sokan tudnak a dologról</div>

* mármint úgy értve, hogy újságírók több oldalról és hasonlók. Január 16-tól pár hetet eltöltöttem azzal, hogy életbiztosítást kössek :)</div>

Kamugép vagy, az imént még tönkre volt téve az életed, most meg az életbiztosításodról vetítesz. Azon sem csodálkoznék ha magad írtad volna a fenyegetést.
Apr 23, 2013 00:23:05

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:23:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Na ne kezdj már el te is alternatív költséget számolni. Az olyan nagyon sodis.</div>

De, ez pont klasszikus értelemben vett alternatív költség.

Nem fiktív, mint Sodi esetében, aki akkor és 0-18 ezer forintot keresne, ha ki se mozdulna az irodából, de attól még ugyanaz a gondolatmenet.</div>

Nem teljesen.

Sodinak sokat kéne pörögnie azért a 18K forintért, és el kellene adnia a lelkét hetente. Nekem meg ténylegesen megvolt, és otthagytam, mert én nem adom el a lelkem :)
Apr 23, 2013 00:23:09

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:23:19
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>Gery: elmondom neked, hogy hiába tudnak róla sokan a haveri körödben mindenki kussolni fog, ha neked valami bajod lesz.

elmondtam már akkor leszel védve ha a nyilvánosság elé állsz, plusz az elszámoltató videokat is elkészíted.</div>
+1, raadasul az elszamoltato videok kvazi vezeklesnek is felfoghatoak.
Apr 23, 2013 00:23:19

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 23, 2013 00:23:31
Válasz
(2)
Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?
Apr 23, 2013 00:23:31

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:24:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tanár úr</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Amúgy elég sokan tudnak a dologról</div>

* mármint úgy értve, hogy újságírók több oldalról és hasonlók. Január 16-tól pár hetet eltöltöttem azzal, hogy életbiztosítást kössek :)</div>

Kamugép vagy, az imént még tönkre volt téve az életed, most meg az életbiztosításodról vetítesz. Azon sem csodálkoznék ha magad írtad volna a fenyegetést.</div>

Tönkre lesz az téve holnap is, nyugi, ne aggódj, így volt ez az elmúlt 97 napban is, de az ötödik sör után mindig kezd enyhüléni a dolog :)
Apr 23, 2013 00:24:33

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:25:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?</div>

Mert mér' ne. Ha már meg kell halnom előtte éldegéljek picit, legalább van annyi előnyöm hogy nem kell aggódnom a májam miatt :)
Apr 23, 2013 00:25:22

Szerző: Ószövetségi Düh Apr 23, 2013 00:25:40
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Gery, te csökkent értelmű idióta vagy, rátámadsz a koppányokra, mert megfenyegetett egy fideszkutya? hogy itt ezeknél a befolyásos seggfejeknél keress asylumot? Én felajánlom neked, hogy még holnap a proletárokkal gyomron ütjük a Schmitt Pált, az illegális kommunista mozgalom megvéd bármitől, ha lemondasz szolgalelkü burzsoá szervilis tévelyégesidről</div>

A 15 rugós rendbírságtól is megvéd a proletárdiktatúra, amiért a parkba szartál?
Apr 23, 2013 00:25:40

Szerző: Gyurcsány Ferenc Apr 23, 2013 00:26:16
Válasz
(2)
Kedves Gergely két hétig a védelmem alá veszem, addig mutasson fel valamit. Többet sajnos nem tehetek.
Apr 23, 2013 00:26:16

Szerző: Gery Greyhound Apr 23, 2013 00:26:29
Válasz
(0)
Na de most már tényleg alvás, reggel 7-kor indulás munkába, Hahó! Az más. Na meló, csá.
Apr 23, 2013 00:26:29

Szerző: szpítsopp Apr 23, 2013 00:27:10
Válasz
(6)

attól megvéd majd, hogy te legyél az első ember akit bokorbaszarás miatt csuknak le? :D
Apr 23, 2013 00:27:10

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:27:18
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">ian </div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.</div>

Baromság. Szerintem valaki szórakozott vele, amúgy meg alapvetően leszarják. A kubatovos videó nem szólt annyira nagyot, amennyire Gery szerint szólt. Ráadásul egy kis nulla, akin igazából nem is érdemes bosszút állni, mert nem oszt és nem szoroz.</div>

egyáltalán nem szólt nagyot mert gery elszart. viszont kubatov ellen nyomozás zajlik, ami kurvára nem jó a fidesznek, hiába nem lesz érdemi eredménye. és ezért mind geryt vádolják.</div>
itt a gond az, hogy ezek a geciladak akarmi is van, kepesek bosszut allni. mert ilyenek. ezert nem dolgoztam volna nekik mar az elso pillanatban sem, meg akkor sem, ha verfideszes vagyok.
van egy haverom, akinek egy haverja a fasszopo Cuslag-ugybe keveredett bele, ugy, hogy nem is tudott rola. Es rahuztak a vizes lepedot, gond nelkul. pedig ott is csak az elso es masodrendu vadlottak voltak a ludasak. De ezek leultettek mindenkit, meg vagyonelkobzas meg kutyafasza. mert ilyenek. patkanyok
Apr 23, 2013 00:27:18

Szerző: Reichstag Apr 23, 2013 00:27:19
Válasz
(0)
*faszomba, már megint egy piromán*
Apr 23, 2013 00:27:19

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Apr 23, 2013 00:27:21
Válasz
(7)
Vazze, ha mindezt itt most komolyan mondod, akkor sürgősen menj el pszichológushoz.

Ne lágy olyan hülye, mint Endre. Ha őt tinédzser korában elkezdik kezelni a problémáival, akkor ma a társadalom félig-meddig sikeres és elismert tagja lehetne, és nem egy mindenki által lenézett recskagnóm.
Apr 23, 2013 00:27:21

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:27:28
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Amúgy respect, több ilyen emberre lenne szükség akik nem hagyják magukat megalázni szaros párszázezerért (nem hogy borsófőzelékért)</div>

Lófaxokat respect, nem voltam én cseppet sem megalázva, sőt még kértek is hogy maradjak, de megmondtam, hogy miért nem. Mondom, semmi politika vagy pártizé nem volt a dolgoban, nem jutalom volt valami pártmelóért, ill. más ekézéséért - egy hirdetésre jelentkeztem, felvettek, aztán a próbaidő letelte előtt felálltam.
Apr 23, 2013 00:27:28

Szerző: szpítsopp Apr 23, 2013 00:28:19
Válasz
(10)
tajgi, van itt egy fontos tudományos kérdés: kis vagy nagydolog volt, ami miatt ülni fogsz?
Apr 23, 2013 00:28:19

Szerző: broni-generátor Apr 23, 2013 00:28:38
Válasz
(16)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?</div>
a kérdés az hogy miért nem vesz be mellé gyógyszert
Apr 23, 2013 00:28:38

Szerző: The Thinker Apr 23, 2013 00:28:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?</div>

Mert mér' ne. Ha már meg kell halnom előtte éldegéljek picit, legalább van annyi előnyöm hogy nem kell aggódnom a májam miatt :)</div>

Te mekkora fogyaték vagy már?
Menj el egy pszihomókushoz, írass fel nyugtatót! Pár szem xanax megoldja majd a gondjaidat. Egy hónap aztán le is jöhetsz róla és elmúlik az agymenésed.
Apr 23, 2013 00:28:43

Szerző: jiddise máme Apr 23, 2013 00:29:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">ian </div>viszont kubatov ellen nyomozás zajlik, ami kurvára nem jó a fidesznek, hiába nem lesz érdemi eredménye. és ezért mind geryt vádolják.</div>

Azt nem tudtam, hogy Kubatov ellen nyomoznak, csak azt ne mondd, hogy a Gery videója miatt.
Apr 23, 2013 00:29:39

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:29:44
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni-generátor</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?</div>
a kérdés az hogy miért nem vesz be mellé gyógyszert</div>
iksz deee, felrohogtem nagyon
broni-generator ahahahahhaah
Apr 23, 2013 00:29:44

Szerző: Kémlegyek Apr 23, 2013 00:30:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">The Thinker</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Mi a fasznak iszol 10 sört otthon egyedül? Te is felcsaptál alkoholistának?</div>

Mert mér' ne. Ha már meg kell halnom előtte éldegéljek picit, legalább van annyi előnyöm hogy nem kell aggódnom a májam miatt :)</div>

Te mekkora fogyaték vagy már?
Menj el egy pszihomókushoz, írass fel nyugtatót! Pár szem xanax megoldja majd a gondjaidat. Egy hónap aztán le is jöhetsz róla és elmúlik az agymenésed.</div>

* nem tágítanak *
Apr 23, 2013 00:30:09

Szerző: Trollopata Apr 23, 2013 00:30:31
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Vazze, ha mindezt itt most komolyan mondod, akkor sürgősen menj el pszichológushoz.

Ne lágy olyan hülye, mint Endre. Ha őt tinédzser korában elkezdik kezelni a problémáival, akkor ma a társadalom félig-meddig sikeres és elismert tagja lehetne, és nem egy mindenki által lenézett recskagnóm.</div>
Azert ne gyogyitsd meg, hadd evickeljen a faszerdoben. Szerintem megerdemli, hogy mardossa a lelkiismeret.
Apr 23, 2013 00:30:31

Szerző: The Thinker Apr 23, 2013 00:32:00
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">ian </div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">ian </div>Ha nem állsz ki a nyilvánosság elé, akkor semmi nem gátolja meg Kubát és az embereit abban, hogy bosszút álljanak rajtad.</div>

egyáltalán nem szólt nagyot mert gery elszart. viszont kubatov ellen nyomozás zajlik, ami kurvára nem jó a fidesznek, hiába nem lesz érdemi eredménye. és ezért mind geryt vádolják.</div>
itt a gond az, hogy ezek a geciladak akarmi is van, kepesek bosszut allni. mert ilyenek. ezert nem dolgoztam volna nekik mar az elso pillanatban sem, meg akkor sem, ha verfideszes vagyok.
van egy haverom, akinek egy haverja a fasszopo Cuslag-ugybe keveredett bele, ugy, hogy nem is tudott rola. Es rahuztak a vizes lepedot, gond nelkul. pedig ott is csak az elso es masodrendu vadlottak voltak a ludasak. De ezek leultettek mindenkit, meg vagyonelkobzas meg kutyafasza. mert ilyenek. patkanyok</div>

Az elsőrendű Zuschlag János láthatóan meglepődött a bejelentésen, de azt, hogy a korábbi 8 év hat hónapos büntetését 6 évre mérsékelte az ítélőtábla, már rezzenéstelen arccal fogadta. Az első fokon kiszabott összesen 33 év 8 hónap börtönbüntetést 18 év 8 hónapra mérsékelte az ítélőtábla, amelyből hárman felfüggesztett büntetést kaptak. Látványosan akkor könnyebbültek meg Zuschlag Jánosék, amikor az elnöklőbíró közölte, hogy nem kobozzák el vagyonukat sem.
Apr 23, 2013 00:32:00

Szerző: rekettyés Apr 23, 2013 00:32:18
Válasz
(7)
* Rolandot látja közeledni *
Apr 23, 2013 00:32:18

Szerző: Tanár úr Apr 23, 2013 00:32:24
Válasz
(2)
Hogy örül a púpos, hogy végre nem róla beszélünk.
Apr 23, 2013 00:32:24
« 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 »
1749002 komment.

105 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™