(Szeretlek Merga)
O és K együtt OK és minden OK!!
Ennek a képnek szaga van. Ránézek és hánynom kell. Mik azok a foltok a nyugati felhőének ruházatán? Púp, neked a tetemedet földkörüli pályára kellene fellőni, hogy a többi szeméttel együtt lebegjen az idők végezetéig a világűrben. Ide látom, hogy még mindig ugyanabban a kék nadrágban vagy, amelyben összeomlottál a Manna abc előtt és fetrengtél a földre borított sörödben, opcionálisan a saját vizeletedben is és amelyben hetekkel később volt bőr a pofádon megjelenni MP tüntetésén is és amiben a plázában csoszogtál föl-alá, mint valami hülyegyerek. Tudod kik néznek így ki? Akiknek az egyetlen kapocs a valóság és az elborult elméjük között egy visszafordított faszú, rákos buzikurvával egyenértékű, múlandó semmi. Valami, ami hol van, hol nincs, de leginkább nincs.
Csak nosztalgiázik a Sodi, visszatért az egynadrág korszakba, amikor még sikeres pjogjamozó volt.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A vasorrú bába, de barmelyik gonosz disney boszorkany, vilagszepenek tunik a pedofil mellett.
Egeszen hihetetlen.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Csak egy elfelejtett emlék
Punszisza a lekjopp!
Ez piszony nagyon durván előre haladott akromegália.
A vén zsidó kurva anyád miért nem küldött kivizsgálásra amíg még lett volna értelme te púpos geci? "nyekem ninty fiszikai tünyetem" vagy mit hetyetyéztél pár nappal ezelőtt. Te egészséges fatászpika
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Bàrcsak…
Amiben az a vicces, hogy nincs vége, ez csak nagyobb lesz. :)
A Wikipediás illusztráció normálisabban néz ki mint a pedofil recskarém...
Endre egy pedofil!
Kidőlésig loopol a szerencsétlen, hasonló elmeroggyantaknak, befosik, aztán reggelig horkol.
Pedig hogy álmodozott,hogy a buzikurvával 70 évig boldogan él:)
Punszisza a lekjopp!
Én is ezen elmélkedtem, hogy ha a tolvajt ma teszik utcára, s nem hétfőn, a Fikás is tuti jön haza (fasz tudja minek), akkor biztosan összeállnak a csillagok hétvégére.
Tranyó biztos balhézni fog valamit, egyrészt kurva morcos lehet a feljelentés miatt, másrészt pedig vissza kell jutnia a SOTE wellnessbe, bármilyen áron is.
Ki az az Endre bácsi?
(Szeretlek Merga)
Tyépek a kezejim.
Heki a traki
Üdvözlendö hir. Làtod púpos 22800-at nem ér a tranyó havonta.
Korcsbuzi cigànyrambó
attól még sajnos az éves (ingyen)tb keretet kimaxolja 2 hét alatt
a közelgő kemorol nem is beszélve
le vagy tiltva, kurva anyád
Én már unok bármit is visszakeresni, úgysem lesz semminek semmi foganatja, ez a szutyok mindent kihetyetyéz. De 2021 december 10 és 2022 május 4-én jött elő ez a téma. vlog.sodikereso.info - n nem tudom vannak-e ilyen dátummal flokkok. Sok sikert!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez akkor volt amikor bedobtam ide egy screenshotot amin egy olyan kommentje volt hogy ellopta Tibi okmányait és befotózta arra az esetre hogy lelépnének tőle linzből. Természetesen csak egy átírt HTML volt, de a tranyó bekajálta és hatalmas örjöngős lájvokat toltak aznap este. Majd itt loopolt 2 napig ezen :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
azért van rajta állandóan, mert nem bírja lehámozni a debil fejéről
Na jó van menj a faszomba púpos, ez egy az egyben te vagy :D
Az akromegália egy olyan hormonális rendellenesség, amelyben az agyalapi mirigy túl sok növekedési hormont termel a testnövekedés lezárulása után. E túlzott termelést leggyakrabban az agyalapi mirigy jóindulatú daganata okozza. A daganat növekedésének jellemző, még nem látható jelei többek között a fejfájás, látászavar, illetve látótérkiesés. Azonban a növekedési hormon túltermelése a csontok és a porcok növekedéséhez vezet, fokozatos fizikai változásokat okozva a testben. Az egyik legjellemzőbb jel a megnövekedett cipő- és gyűrűméret, amelyet a láb és a kéz megnagyobbodása okoz. Idővel az arcberendezés is megváltozik: jellemző lehet az ajkak megvastagodása, a kiemelkedő homlok, a fogak eltávolodása egymástól, valamint a fej mérete is megnövekedhet. A rendellenesség általában 40-45 éves korban jelentkezik.
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Sàrkànyfüàrus jelmez
Tökéletesen jellemzi a korcs pedofil mentális állapotát, hogy az öt szivböl gyülölöket tömörítö fórumon kezd el követelözni. Eszem-faszom megáll. Be kell a seggnek szarnia.
Egyik kedvenc jelenetem volt Judka leleplezése Linzben, amikor már nagyon után az elmebeteg Endrét, Varangyos addig ordított Tiborral amíg az elhatározta, hogy elhagyják a recskafészket a Mazdával.
Endre a vérző agysejtével kitalálta, hogyan akadályozza ezt meg:
Eldugja a slusszkulcsot. Első alkalommal a szokásosnál is nagyobb rendetlenséget csinált, mondván, abban tuti nem találják meg. Amíg "dolgozni" volt Judka rendet rakott és meglett a kulcs, már tűkön ülve várta az indulást Tiborral. Endre akkor azt vette be, hogy eldugja a slusszkulcsot egy biztos helyre és leitatja a szokásosnál is jobban a két csövest...
Azt eszelte ki, hogy a mosógép alá dugja el, ott tuti nem fogják megtalálni. Egy pillanatra Tibi is eltűnt (valahol fetrengett részegen), mivel Judka halálosan féltette Endrétől Tibort így sunyin követte Endrét a fürdőbe, ahol az ajtó nyílásánál látta a mosógép előtt térdelve pucsító korcsot, majd totál bevodkázva elmesélte lájvban, hogyan bukott le a nyomorék.
:D
Az egész nap ivó, fehér cigó
Inkább csak dögöljön végre meg, azzal nem károsítja az adófizetőket annyira.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Azért gyagya is nem kicsit mázlista. Más éppen azon lenne minden erejével, hogy a két őrült hajlesztől megszabaduljon, nem, gyagyának az a legfőbb prioritása, hogy minél közelebb legyen hozzájuk. Ez megy már évek óta és még mindig életben van, még mindig "egészséges" és komolyabb, maradandó baja sem lett.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nekem már nem sokáig fütyül a rigó.
Ha csak a hitelkártya tartozásait nézed az is éppen elég nagy szívás és hosszútávú probléma lesz az életében. Még ha meg is tud tőle szabadulni akkor is sok-sok évig fog szívni miatta ha bedönti azért, ha ki akarja fizetni akkor azért évekig fog szívni miatta. És ő annyi kockázatot vállal az élet összes területén olyan barom módon hogy abból ritkán szoktak jól kijönni...
Közben szokhatja a rácsokat is
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Téged még nem keresett a rendőrsèg, hogy a gyagyás téged sejt az ellopott 110k ügyében? Vagy Várőr elvtárs már szart ér?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez a torz fej a legbelterjesebb Habsburgot is felülmúlja, minél több szögből látom, annál rosszabb.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre

Heki a traki
Tranyótól tudjuk , hogy attól mindig megnyugszik.
KURVArangy
Rákos Inverzfaszú Politoxikomán
Reménytelenül Impotens Piton
Radaralatti Integrált Pénztelen
Sajnos nem :(
Ejje kifételesen fálaszolok: ejMátét jelentettem fej az ijjegájis bankkártya használat miatt. Na papucsban csoszogás, csá!
Élőlájvozik? Mert a mirror nem mutat semmit.
Sajnos igen...
Kicsit bővebben? Munkaidőben nem mindenki tud okádék live.ot nézni
Majdnem ugyanezt a szöveget nyomta, amikor lenyúlta Púpos ájfón 15 pro max-át.
Ne törődj vele, nem lehet megtalálni másik országban, nem foglalkoznak vele, hetyetye...
Az szép, hogy a hajléktalanszállót otthonak tekinti a herélt zsebköcsög...
Szóval a Kolosyra megint szemetelni? Nehogy meló után arra járjak szájba rugdosni
Amennyiben van valami esemény, kérlek tudósíts, elvégre péntek van, akármi is lehet.
A vén hülye buzinak is eltelt a szorgos munkahét, szerintem jön haza csimpánzszájú Tranyó Tibit stalkolni.
Viszem a mosoporral felutott kristalyt mejszim
Nem volt shiker az elvonó? :O
Pedig szemét tjojjok szoktatták rá, meg a 2 hetes elvonó képzést is elvégezte, ergo Endre szerint tiszta a szisza. Nyeméjtyem
Ő inkább rávonón volt.
Álmodjatok Rémeket!
ez jó lesz. már most vállalhatatlan állapotban van.
Az ilyen nem elvonó, hanem "pihende", én már hétfőn kirúgtam volna a picsába.
Ez tényleg a kettedik világháború óta fenntartott rendszer, hogy szegény drogosokat, szegény alkoholpistákat, szegény öngyilkos jelölteket meg kell menteni.
Minek?
Magam is beleértve.
Ameddig ÉN nem döntöttem el, hogy nem iszom többé, addig rehabilizálhattak, pont leszartam.
Kurvára remélem, hogy jutni fog a púposnak is, komoly műsorra számíthatunk remélhetőleg :D
blabla
Miután bekristályozott, akkor kerüljön elő a 110 ezer forintos kérdés, kb biztosan egymásnak mennek akkor.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Akarod mondani, a gyagyás fizetett egy szobát a Blahánál...
Ugye?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Honnét az info?
A gyagyás érkezése mikorra várható?
öt nap múltán számítsatok rá pirkadatkor kelet felől
Ariel.. Bella..
Mi ez a Disneytrash??
No nem baj, egy G. Tamás rebootot én is adnék, és mivel hétvége van, remélhetőleg a hajléktalan programozó is megjelenik, majd nyom egy flokkot a mentőautóból a lötyögő orbitrágókkal, hogy ez is a trollok hibája. :-D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szerző:
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 03:15:44
Válasz
(24)
x44)
Válasz
(24)
Kérem, a tanszéki génkutató egység fejezze be a munkáját, annak további értelme, nincs!

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Golda csiklója
(
x8)
Apr 19, 2024 04:12:58
x8)

(Szeretlek Merga)
Tourist
Apr 19, 2024 04:33:56
Kérem, a tanszéki génkutató egység fejezze be a munkáját, annak további értelme, nincs!
Ennek a képnek szaga van. Ránézek és hánynom kell. Mik azok a foltok a nyugati felhőének ruházatán? Púp, neked a tetemedet földkörüli pályára kellene fellőni, hogy a többi szeméttel együtt lebegjen az idők végezetéig a világűrben. Ide látom, hogy még mindig ugyanabban a kék nadrágban vagy, amelyben összeomlottál a Manna abc előtt és fetrengtél a földre borított sörödben, opcionálisan a saját vizeletedben is és amelyben hetekkel később volt bőr a pofádon megjelenni MP tüntetésén is és amiben a plázában csoszogtál föl-alá, mint valami hülyegyerek. Tudod kik néznek így ki? Akiknek az egyetlen kapocs a valóság és az elborult elméjük között egy visszafordított faszú, rákos buzikurvával egyenértékű, múlandó semmi. Valami, ami hol van, hol nincs, de leginkább nincs.
Apr 19, 2024 04:33:56
Endre priusza
(
x11)
Apr 19, 2024 05:12:22
x11)
Csak nosztalgiázik a Sodi, visszatért az egynadrág korszakba, amikor még sikeres pjogjamozó volt.
Fullkamu
(
x2)
Apr 19, 2024 05:55:26
x2)
a halalos kitero filmekben lattam utoljara ilyen fejszerkezetet
MaxPayne
(
x24)
Apr 19, 2024 05:57:27
x24)
A vasorrú bába, de barmelyik gonosz disney boszorkany, vilagszepenek tunik a pedofil mellett.
Egeszen hihetetlen.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 19, 2024 06:53:58
x17)
A nap kérdése hogy a második melocsát is elutasítják a buzikurvádnak korcs?
Punszisza a lekjopp!
Optimo Principi
Apr 19, 2024 06:58:41
Most volt idôm visszanézni a tegnapi liveot. Ha még egyszer meg kell hallgatnom hogy süt a nap de esik az esô akkor inkább felkötöm magam. 2 perces videóban 15 mp infó és 1:45 perc idôjárás jelentés...
Apr 19, 2024 06:58:41
Bagolyka
(
x7)
Apr 19, 2024 07:02:29
x7)
Ááá, gyagyás vagy! A Tibi toltál megbízható, nincs vele semmi baj. Az meg, hogy a hangok mint lúpolnak a fejedbe az meg a te hibád. Tessék inni rendesen és a hangok is csendesebbek vagy legalább is megértőbbek lesznek.
-
Apr 19, 2024 07:07:49
Csak azt nem értem miért nem csinàl egy flokkot arról,hogy mi van a 110ezres telekommal.
*pr
*pr
Apr 19, 2024 07:07:49
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 19, 2024 07:32:25
x17)
Csak azt nem értem miért nem csinàl egy flokkot arról,hogy mi van a 110ezres telekommal.
*pr
*pr
Csak egy elfelejtett emlék
keserke
(
x4)
Apr 19, 2024 07:33:58
x4)
Tranyó öngyi lett már?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
trolléga
(
x30)
Apr 19, 2024 07:37:07
x30)
i.ibb.co/WGXNXcK/D2-E0-DC1-A-2-CC2-43-C2-A9-E5-D43561790493.jpg">
i.ibb.co/WGXNXcK/D2-E0-DC1-A-2-CC2-43-C2-A9-E5-D43561790493.jpg">
A vén zsidó kurva anyád miért nem küldött kivizsgálásra amíg még lett volna értelme te púpos geci? "nyekem ninty fiszikai tünyetem" vagy mit hetyetyéztél pár nappal ezelőtt. Te egészséges fatászpika
-
Apr 19, 2024 07:44:59
Tranyó öngyi lett már?
Bàrcsak…
Apr 19, 2024 07:44:59
linziasztal01
(
x77)
Apr 19, 2024 07:55:34
x77)
Ez piszony nagyon durván előre haladott akromegália
Amiben az a vicces, hogy nincs vége, ez csak nagyobb lesz. :)
buniBanki
(
x2)
Apr 19, 2024 08:08:29
x2)
A Wikipediás illusztráció normálisabban néz ki mint a pedofil recskarém...
símanó
(
x3)
Apr 19, 2024 08:18:37
x3)
Tibinek ilyenkor vajon hogy telik az este?
Kidőlésig loopol a szerencsétlen, hasonló elmeroggyantaknak, befosik, aztán reggelig horkol.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 19, 2024 08:27:53
x17)
Pedig hogy álmodozott,hogy a buzikurvával 70 évig boldogan él:)
hxytk
Apr 19, 2024 08:31:19
Akkor is ilyen hirtelen csend szokott lenni,amikor eljön a hêtvêge ês Tiborral talàlkozik.
Most is tuti ez lesz.
"Meg kell beszêlni szemêlyesen a dolgokat"
Tranyo a làjvjàban elmondta,hogy Endre hêtvêgente "haza" jàr.
Remêljül lesz hêtvêgi veknidagasztàs.
Most is tuti ez lesz.
"Meg kell beszêlni szemêlyesen a dolgokat"
Tranyo a làjvjàban elmondta,hogy Endre hêtvêgente "haza" jàr.
Apr 19, 2024 08:31:19
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 19, 2024 08:42:45
x12)
Én is ezen elmélkedtem, hogy ha a tolvajt ma teszik utcára, s nem hétfőn, a Fikás is tuti jön haza (fasz tudja minek), akkor biztosan összeállnak a csillagok hétvégére.
Tranyó biztos balhézni fog valamit, egyrészt kurva morcos lehet a feljelentés miatt, másrészt pedig vissza kell jutnia a SOTE wellnessbe, bármilyen áron is.
Adathalász Ádám
Apr 19, 2024 09:00:30
Kedves Tanszék!
A segítségeteket kérném abban az ügyben, hátha tudjátok melyik videóban ismeri el Endre azt, hogy a narancssárga nickes kommentek valóban tőle származnak, mindenki más pedig proxy mögé bújik.
Nagyon szépen köszönöm szépen!
A segítségeteket kérném abban az ügyben, hátha tudjátok melyik videóban ismeri el Endre azt, hogy a narancssárga nickes kommentek valóban tőle származnak, mindenki más pedig proxy mögé bújik.
Apr 19, 2024 09:00:30
hxytk
Apr 19, 2024 09:01:15
Tranyonak elutasitittàk az Aktiv koruak ellàtàsa segêlyt is tegnap.-hangzik el a mostani làjvjàban-
Endre kêszitsd a 30 forintosokat!!!
Apr 19, 2024 09:01:15
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 19, 2024 09:03:13
x8)
(Szeretlek Merga)
Tyépek a kezejim.
sörtötbontok
(
x8)
Apr 19, 2024 09:04:08
x8)
TikTok-retard kérdezi Tibit:
– Te hölgy vagy, ugye?
– Most már igen. Most már.
Endre, megnyugodhatsz, most már nem prosztataváladékot lefetyelsz, te vén buzeráns.
– Te hölgy vagy, ugye?
– Most már igen. Most már.
Endre, megnyugodhatsz, most már nem prosztataváladékot lefetyelsz, te vén buzeráns.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 19, 2024 09:04:22
x8)
Tibi azért jó, hogy kiengednek, mert így tudod az ügyeket intézni.:)
Heki a traki
-
Apr 19, 2024 09:07:27
Tranyonak elutasitittàk az Aktiv koruak ellàtàsa segêlyt is tegnap.-hangzik el a mostani làjvjàban-
Korcsbuzi cigànyrambó
Apr 19, 2024 09:07:27
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 19, 2024 09:15:04
x7)
Korcsbuzi cigànyrambó
Korcsbuzi cigànyrambó
attól még sajnos az éves (ingyen)tb keretet kimaxolja 2 hét alatt
a közelgő kemorol nem is beszélve
Gut. Besser. Gösser.
Apr 19, 2024 09:22:33
Rivó. Kemó. Tibó.
Apr 19, 2024 09:22:33
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 19, 2024 09:35:20
x7)
Kinőtte a Márkkal vett sárga felsőjét. De nem csak hasra, hanem veknire is. (Lásd fenti két flokkos kép)
|__o__|
trolléga
(
x30)
Apr 19, 2024 09:36:38
x30)
Kedves Tanszék!
Én már unok bármit is visszakeresni, úgysem lesz semminek semmi foganatja, ez a szutyok mindent kihetyetyéz. De 2021 december 10 és 2022 május 4-én jött elő ez a téma. vlog.sodikereso.info - n nem tudom vannak-e ilyen dátummal flokkok. Sok sikert!
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 19, 2024 09:55:59
x13)
Ez akkor volt amikor bedobtam ide egy screenshotot amin egy olyan kommentje volt hogy ellopta Tibi okmányait és befotózta arra az esetre hogy lelépnének tőle linzből. Természetesen csak egy átírt HTML volt, de a tranyó bekajálta és hatalmas örjöngős lájvokat toltak aznap este. Majd itt loopolt 2 napig ezen :D
evidencia
Apr 19, 2024 09:58:29
Kinőtte a Márkkal vett sárga felsőjét. De nem csak hasra, hanem veknire is. (Lásd fenti két flokkos kép)
Apr 19, 2024 09:58:29
dilomalo
(
x1)
Apr 19, 2024 10:06:51
x1)
Na jó van menj a faszomba púpos, ez egy az egyben te vagy :D
Az akromegália egy olyan hormonális rendellenesség, amelyben az agyalapi mirigy túl sok növekedési hormont termel a testnövekedés lezárulása után. E túlzott termelést leggyakrabban az agyalapi mirigy jóindulatú daganata okozza. A daganat növekedésének jellemző, még nem látható jelei többek között a fejfájás, látászavar, illetve látótérkiesés. Azonban a növekedési hormon túltermelése a csontok és a porcok növekedéséhez vezet, fokozatos fizikai változásokat okozva a testben. Az egyik legjellemzőbb jel a megnövekedett cipő- és gyűrűméret, amelyet a láb és a kéz megnagyobbodása okoz. Idővel az arcberendezés is megváltozik: jellemző lehet az ajkak megvastagodása, a kiemelkedő homlok, a fogak eltávolodása egymástól, valamint a fej mérete is megnövekedhet. A rendellenesség általában 40-45 éves korban jelentkezik.
HELLOMOTO
Apr 19, 2024 10:07:10
Sàrkànyfüàrus jelmez
Apr 19, 2024 10:07:10
mikedp
(
x9)
Apr 19, 2024 10:24:40
x9)
Olvad a számban a rivó, alig vagyok 40 kiló. Nem vagyok utcai hero , a nevem ennyi csak: Tibo.
KURVArangy
MaxPayne
(
x24)
Apr 19, 2024 10:26:39
x24)
Tökéletesen jellemzi a korcs pedofil mentális állapotát, hogy az öt szivböl gyülölöket tömörítö fórumon kezd el követelözni. Eszem-faszom megáll. Be kell a seggnek szarnia.
linziasztal01
(
x77)
Apr 19, 2024 10:26:57
x77)
Ez akkor volt amikor bedobtam ide egy screenshotot amin egy olyan kommentje volt hogy ellopta Tibi okmányait és befotózta arra az esetre hogy lelépnének tőle linzből.
Egyik kedvenc jelenetem volt Judka leleplezése Linzben, amikor már nagyon után az elmebeteg Endrét, Varangyos addig ordított Tiborral amíg az elhatározta, hogy elhagyják a recskafészket a Mazdával.
Eldugja a slusszkulcsot. Első alkalommal a szokásosnál is nagyobb rendetlenséget csinált, mondván, abban tuti nem találják meg. Amíg "dolgozni" volt Judka rendet rakott és meglett a kulcs, már tűkön ülve várta az indulást Tiborral. Endre akkor azt vette be, hogy eldugja a slusszkulcsot egy biztos helyre és leitatja a szokásosnál is jobban a két csövest...
Azt eszelte ki, hogy a mosógép alá dugja el, ott tuti nem fogják megtalálni. Egy pillanatra Tibi is eltűnt (valahol fetrengett részegen), mivel Judka halálosan féltette Endrétől Tibort így sunyin követte Endrét a fürdőbe, ahol az ajtó nyílásánál látta a mosógép előtt térdelve pucsító korcsot, majd totál bevodkázva elmesélte lájvban, hogyan bukott le a nyomorék.
:D
Folytatás
Apr 19, 2024 10:27:25
Olvad a számban a rivó, alig vagyok 40 kiló. Nem vagyok utcai hero , a nevem ennyi csak: Tibo.
Apr 19, 2024 10:27:25
JohnCramer
(
x1)
Apr 19, 2024 11:24:36
x1)
Nézem én is a lehetőségeket, és gondolkodom azon, mi történne akkor, ha bezárnák a Gnómot a vigyorgóba 1 évre. Pro és kontra.
Kontra: A hitelkártyenvár tuti bedurranna, de ez ígyis- úgyis csont nélkül megtörténne. Mindent nekünk trollszoknak kéne feltalálnunk magunknak, csak konzervvért tudnánk addig is inni amíg ott rohad. Bekerülni is alig tudna a kis politoxikomániájával, az inkább csak a nyíltra jogosítaná fel belépésügyileg: olyanok közé, akik relatív úgymond még normálak, és jogosultak is lennének az ellátásra (depressziósok, szorongók, pánikbetegek).
Az viszont igenis mellette szól, hogy szerintem ténylegesen skizofrén, Tiborral együtt erősen szuicid- mazochista, borzalmasan agresszív, következésképpen erőszakos. A szubintenzív osztály megint nem volna jó, mert ott azok vannak csak, akik katatón állapotban vannak. Magyarán azt se tudják, hol vannak. Ez nála nem játszik azért. Elfekvőbe se lehetne baszni, mert azért még nem egy holt ember.
Vitethetné be egy pszichiáter is- ha bizonyítást nyerne, hogy ön és közveszélyes (pipálva). Ezt még alátámaszthatná esetleg a Délis- Mannás (jog)eset is, kényszergyógykezelés formájában, viszont ahhoz kalapácsos ítélet kéne, bírói.
A legnagyobbat viszont az csapná az autipajzson, ha Labanciában történne meg vele ez a zártosztályosdi, fix kettesre veszem, hogy nem fizet maga után kint biztosítást. Akkor viszont akár 150000 eurót is ráterheltnének az adókártyájára, na az lenne a szép :)
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Kontra: A hitelkártyenvár tuti bedurranna, de ez ígyis- úgyis csont nélkül megtörténne. Mindent nekünk trollszoknak kéne feltalálnunk magunknak, csak konzervvért tudnánk addig is inni amíg ott rohad. Bekerülni is alig tudna a kis politoxikomániájával, az inkább csak a nyíltra jogosítaná fel belépésügyileg: olyanok közé, akik relatív úgymond még normálak, és jogosultak is lennének az ellátásra (depressziósok, szorongók, pánikbetegek).
Az viszont igenis mellette szól, hogy szerintem ténylegesen skizofrén, Tiborral együtt erősen szuicid- mazochista, borzalmasan agresszív, következésképpen erőszakos. A szubintenzív osztály megint nem volna jó, mert ott azok vannak csak, akik katatón állapotban vannak. Magyarán azt se tudják, hol vannak. Ez nála nem játszik azért. Elfekvőbe se lehetne baszni, mert azért még nem egy holt ember.
Vitethetné be egy pszichiáter is- ha bizonyítást nyerne, hogy ön és közveszélyes (pipálva). Ezt még alátámaszthatná esetleg a Délis- Mannás (jog)eset is, kényszergyógykezelés formájában, viszont ahhoz kalapácsos ítélet kéne, bírói.
A legnagyobbat viszont az csapná az autipajzson, ha Labanciában történne meg vele ez a zártosztályosdi, fix kettesre veszem, hogy nem fizet maga után kint biztosítást. Akkor viszont akár 150000 eurót is ráterheltnének az adókártyájára, na az lenne a szép :)
Zsibuci
(
x5)
Apr 19, 2024 11:28:21
x5)
Nézem én is a lehetőségeket, és gondolkodom azon, mi történne akkor, ha bezárnák a Gnómot a vigyorgóba 1 évre. Pro és kontra.
....
....
Inkább csak dögöljön végre meg, azzal nem károsítja az adófizetőket annyira.
keserke
(
x4)
Apr 19, 2024 11:32:24
x4)
Azért gyagya is nem kicsit mázlista. Más éppen azon lenne minden erejével, hogy a két őrült hajlesztől megszabaduljon, nem, gyagyának az a legfőbb prioritása, hogy minél közelebb legyen hozzájuk. Ez megy már évek óta és még mindig életben van, még mindig "egészséges" és komolyabb, maradandó baja sem lett.
Befejezés
Apr 19, 2024 11:47:26
Nekem már nem sokáig fütyül a rigó.
Apr 19, 2024 11:47:26
gobesug
(
x30)
Apr 19, 2024 11:56:19
x30)
endre nézd, a márkanév is stimmel, az ár is 110k, én a helyedben lecsapnék rá. befekszel egyik szintre, a másikon meg lehet a sörike meg a cuccokat tárolni.
170 centi hosszú, minden tekintetben rád szabták a "Bécs" típusú ólat!
Arthur Dent
(
x1)
Apr 19, 2024 11:56:49
x1)
Ha csak a hitelkártya tartozásait nézed az is éppen elég nagy szívás és hosszútávú probléma lesz az életében. Még ha meg is tud tőle szabadulni akkor is sok-sok évig fog szívni miatta ha bedönti azért, ha ki akarja fizetni akkor azért évekig fog szívni miatta. És ő annyi kockázatot vállal az élet összes területén olyan barom módon hogy abból ritkán szoktak jól kijönni...
Zsibuci
(
x5)
Apr 19, 2024 12:06:09
x5)
endre nézd, a márkanév is stimmel, az ár is 110k, én a helyedben lecsapnék rá. befekszel egyik szintre, a másikon meg lehet a sörike meg a cuccokat tárolni.
Közben szokhatja a rácsokat is
-
Apr 19, 2024 12:19:08
Egyébként ha a komlói maugli elment volna pejlinybe nem is kellett volna koldulnia se.
Elég lett volna ha összeszedi a dobozokat pet palackokat és visszavàltja.
De lusta mindkettö mint a fôld terhe
Elég lett volna ha összeszedi a dobozokat pet palackokat és visszavàltja.
De lusta mindkettö mint a fôld terhe
Apr 19, 2024 12:19:08
Darth Tibor
(
x7)
Apr 19, 2024 12:21:02
x7)
Téged még nem keresett a rendőrsèg, hogy a gyagyás téged sejt az ellopott 110k ügyében? Vagy Várőr elvtárs már szart ér?
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 19, 2024 12:24:25
x8)
Endre??? Ha azon az estén történ anális ujjazás a valagadba akkor jobb ha tudod hogy az 110.000 ft volt.
Heki a traki
Apmz
(
x1)
Apr 19, 2024 12:38:04
x1)
Ez a torz fej a legbelterjesebb Habsburgot is felülmúlja, minél több szögből látom, annál rosszabb.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 19, 2024 12:43:31
x8)

RIP
Apr 19, 2024 12:48:40
Rivotrilos Ittas Pöcsvesztett
Apr 19, 2024 12:48:40
mikedp
(
x9)
Apr 19, 2024 12:51:33
x9)
Endre??? Ha azon az estén történ anális ujjazás a valagadba akkor jobb ha tudod hogy az 110.000 ft volt.
Tranyótól tudjuk , hogy attól mindig megnyugszik.
Zsibuci
(
x5)
Apr 19, 2024 12:52:28
x5)
Rivotrilos Ittas Pöcsvesztett
Endrének is
Apr 19, 2024 13:08:00
Reménytelenül Impotens Piton
Radaralatti Integrált Pénztelen
Apr 19, 2024 13:08:00
Kakaspina
(
x24)
Apr 19, 2024 13:09:04
x24)
Off: a komment kereső nekem napok óta 503-at dob.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ténfép
(
x5)
Apr 19, 2024 13:11:54
x5)
Melyik kő alatt bujkálsz féreg Endruska? Ma nem lesz a vicces színű osztálytársaidnak "mit fütyiztem és okádtam ki részegen a héten" mesemondás?
Igyunk egy sörtöt, he
gobesug
(
x30)
Apr 19, 2024 13:13:27
x30)
Sajnos nem :(
Tyodika
Apr 19, 2024 13:18:40
Ejje kifételesen fálaszolok: ejMátét jelentettem fej az ijjegájis bankkártya használat miatt. Na papucsban csoszogás, csá!
Apr 19, 2024 13:18:40
-
Apr 19, 2024 13:19:38
Most nézem tibinek az angol is megy nem csak a német.
Sirok baszki
Sirok baszki
Apr 19, 2024 13:19:38
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 19, 2024 13:22:15
x12)
Tranyót kiengedték.
Ki az az Endre bácsi?
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 19, 2024 13:25:00
x21)
Na már vedeli a sört a féreg.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 19, 2024 13:31:06
x11)
Na már vedeli a sört a féreg.
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 19, 2024 13:32:02
x21)
Sajnos igen...
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 13:32:13
x44)
Tranyó: "A magyar telekom nem fog foglalkozni ilyen lófasszal, amit endi mond"
Endre, így beszél aki ártatlan?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 19, 2024 13:33:19
x10)
Telekom - Endi 1-0
Álmodjatok Rémeket!
Kontextus?
Apr 19, 2024 13:33:59
Telekom - Endi 1-0
Kicsit bővebben? Munkaidőben nem mindenki tud okádék live.ot nézni
Apr 19, 2024 13:33:59
noikabatgomb
(
x10)
Apr 19, 2024 13:34:15
x10)
Azt mondja a tibi, hogy balek vagy, endre. Ez felhaborito.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 19, 2024 13:34:54
x11)
Tranyó: "A magyar telekom nem fog foglalkozni ilyen lófasszal, amit endi mond"
Majdnem ugyanezt a szöveget nyomta, amikor lenyúlta Púpos ájfón 15 pro max-át.
Ne törődj vele, nem lehet megtalálni másik országban, nem foglalkoznak vele, hetyetye...
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 13:35:23
x44)
Kaffka Ezredes: "Nem megyek szállóba, megyek haza"
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 19, 2024 13:36:03
x21)
Az szép, hogy a hajléktalanszállót otthonak tekinti a herélt zsebköcsög...
OmlosHal
(
x1)
Apr 19, 2024 13:36:10
x1)
Szóval a Kolosyra megint szemetelni? Nehogy meló után arra járjak szájba rugdosni
Ajjajj SoDI!
Apr 19, 2024 13:36:29
Endre, amikor otthon megnézi az eheti borítékokat:
Apr 19, 2024 13:36:29
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 19, 2024 13:38:21
x11)
Sajnos igen...
Amennyiben van valami esemény, kérlek tudósíts, elvégre péntek van, akármi is lehet.
A vén hülye buzinak is eltelt a szorgos munkahét, szerintem jön haza csimpánzszájú Tranyó Tibit stalkolni.
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 13:41:11
x44)
Tranyó: "Igen, voltam katona"
Feléledt Kaffka baka
Feléledt Kaffka baka
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 13:43:35
x44)
Cigány csaj a liveban: Találkozunk az Örsön mercim?
Tibor: "Nem, max a blahán"
Blaha a bázis :D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 19, 2024 13:44:55
x17)
A buzikurvának él a 70 es száma ami a 11ben volt..
Punszisza a lekjopp!
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 19, 2024 13:45:08
x5)
legkomolyabb drogozás kezdődik
Dealercsaj
Apr 19, 2024 13:45:53
Cigány csaj a liveban: Találkozunk az Örsön mercim?
Viszem a mosoporral felutott kristalyt mejszim
Apr 19, 2024 13:45:53
Bagolyka
(
x7)
Apr 19, 2024 13:45:56
x7)
trolléga
(
x30)
Apr 19, 2024 13:48:10
x30)
Pedig szemét tjojjok szoktatták rá, meg a 2 hetes elvonó képzést is elvégezte, ergo Endre szerint tiszta a szisza. Nyeméjtyem
kxytop
Apr 19, 2024 13:49:15
A csaj aki találkozni akar Tiborral egy feltöltött ajkú full drogos csaj- Bella a neve.
Kristalyozik kemènyen--ismerem
Jó hètvège lesz :-)
"Még akarlak hívni valamire" -mondta Bella Tibornak majd hozzátette,hogy azt most nem ecseteli,hogy mire..
"Még akarlak hívni valamire" -mondta Bella Tibornak majd hozzátette,hogy azt most nem ecseteli,hogy mire..
Apr 19, 2024 13:49:15
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 19, 2024 13:49:48
x10)
Ő inkább rávonón volt.
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 19, 2024 13:51:55
x5)
A csaj aki találkozni akar Tiborral egy feltöltött ajkú full drogos csaj- Bella a neve.
ez jó lesz. már most vállalhatatlan állapotban van.
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 13:53:00
x44)
vége a férfi lájvnak
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 19, 2024 13:53:18
x11)
Az ilyen nem elvonó, hanem "pihende", én már hétfőn kirúgtam volna a picsába.
Ez tényleg a kettedik világháború óta fenntartott rendszer, hogy szegény drogosokat, szegény alkoholpistákat, szegény öngyilkos jelölteket meg kell menteni.
Minek?
Magam is beleértve.
Ameddig ÉN nem döntöttem el, hogy nem iszom többé, addig rehabilizálhattak, pont leszartam.
MaxPayne
(
x24)
Apr 19, 2024 13:57:28
x24)
Endre!
Csatorna patkánykodsz már Budapest felé?
Szerinted ma hányan fogják spottolni a púpodat?
Mivel tudod, hogy ma este a hapsikurvád a Blahán lesz, odemész lejatszani a "mit keresel itt, ne engem vegyél" újabb epizódját?
Csatorna patkánykodsz már Budapest felé?
Szerinted ma hányan fogják spottolni a púpodat?
Mivel tudod, hogy ma este a hapsikurvád a Blahán lesz, odemész lejatszani a "mit keresel itt, ne engem vegyél" újabb epizódját?
AMS
Apr 19, 2024 14:22:37
Her kiss jelentse le a mai fél napot is
Apr 19, 2024 14:22:37
linziasztal01
(
x77)
Apr 19, 2024 14:31:23
x77)
Remélem ma is délutánra tették a migrimegőrzőt!
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 14:39:06
x44)
Endre, a tanszék benevezi neked a halott, csoffadt lasszó/szamárfaszt a versenyre!

Gunnar
(
x2)
Apr 19, 2024 14:46:38
x2)
Kurvára remélem, hogy jutni fog a púposnak is, komoly műsorra számíthatunk remélhetőleg :D
Apmz
(
x1)
Apr 19, 2024 14:50:47
x1)
Miután bekristályozott, akkor kerüljön elő a 110 ezer forintos kérdés, kb biztosan egymásnak mennek akkor.
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 19, 2024 14:51:25
x5)
info info kaffka tibor férfi kivett egy szobát a blahán onnan fog majd bejelentkezni ahogy erősödik a jókedve
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 19, 2024 14:59:49
x39)
info info kaffka tibor férfi kivett egy szobát a blahán onnan fog majd bejelentkezni ahogy erősödik a jókedve
Ugye?
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 14:59:50
x44)
Csak nem az a szállás, ahol a múltkor is voltak a veknivel?
Aminek a Rákóczi út keleti fele irányán van a bejárata?
Aminek a Rákóczi út keleti fele irányán van a bejárata?
A helyzet megoldása
(
x44)
Apr 19, 2024 15:00:42
x44)
Ahol ugye a híres pornófilm forgott Február 27-28? Ha igen ott már megvan a szállás :D
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 19, 2024 15:01:28
x5)
hát én azon se lepődnék meg ha magának fizette volna az iphone11 árából mert a sodmány még nincs képben csak a lányok drogoznak
-
Apr 19, 2024 15:02:35
hát én azon se lepődnék meg ha magának fizette volna az iphone11 árából mert a sodmány még nincs képben csak a lányok drogoznak
Honnét az info?
Apr 19, 2024 15:02:35
Judas
Apr 19, 2024 15:02:52
Ugye?
Ugye?
Apr 19, 2024 15:02:52
-
Apr 19, 2024 15:08:56
öt nap múltán számítsatok rá pirkadatkor kelet felől
Apr 19, 2024 15:08:56
Eazy
(
x11)
Apr 19, 2024 15:10:51
x11)
Ariel.. Bella..
Mi ez a Disneytrash??
No nem baj, egy G. Tamás rebootot én is adnék, és mivel hétvége van, remélhetőleg a hajléktalan programozó is megjelenik, majd nyom egy flokkot a mentőautóból a lötyögő orbitrágókkal, hogy ez is a trollok hibája. :-D
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™