Nagyon remélem, hogy az Audira gondoltál a háttérben. :))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Csak Gayza megy beszedni a hónap végén esedékes bánót.
Erről jut eszember hogy amikor az apja meghalt, hogy nem lett a hagyatéki eljárásba bevonva Endre? Tudtommal ilyenkor felkeresik a rokonokat.
Az elején is jeleztem, hogy nincs leellenőrizve a forrás hitelessége. Nem úgy tálaltam, hogy info info, vagy atombomba.
Ha valaki ilyesmit a figyelmeztetés ellenére is tényként kezel, és közöl tovább, az kapásból bukta a krediteket.
Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy valid-e. Szerintem időnként hasznos ilyen apróságokat is begyűjteni. Ki tudja, lehet, hogy később jelentősége lesz az ilyen információmorzsáknak is a nagy kirakósban, írom ezt úgy, hogy nekem is inkább kételyeim vannak. Szerintem a tanszéki levéltáros van annyira zseniális, és rutinos, hogy tudja hatékonyan szelektálni a napi krónikába a dolgokat. Soha nem volt célom félrevezetni a tanszéket.
És szerintem a büdösgóc miatt megérte, akkor is, ha személyesen a Krokkó tanár úr járatja velem a bolondját Lilla álnéven, mert én még mindig ezen a szón röhögök ordítva.
Továbbra is kapcsolatban akarok maradni ezzel a Lillával, minél többet ír, annál több dolgot árul el akaratlanul is önmagáról, szóval még egyszerűbb lesz elhelyezni őt a mátrixban, hogy felszopó, egyéb retard, vagy tényleg csak egy naiv, vidéki boltos kiscsaj. Nem fogok minden apróságot kirakni a jövőben, csak ami érdekesebb lehet a tanszék számára.
A Neusachsen Zeitungot meg kezeljük egyelőre Újszászi Tabloidként.
Továbbra is kapcsolatban akarok maradni ezzel a Lillával....
Kérj csöcsös képet, háttérben az UFOval!
O és K együtt OK és minden OK!!
Oda gyakran jár a Gyagyás, ehhez a Lillához viszont nem, vagy csak alig, csak a Golda a törzsvendég, aki állítólag napi 10-15 ezreket hagy ott nem kommersz dolgokra. Kíváncsi lennék, mik lehetnek ezek a nem kommersz dolgok. Napi 10-15 ezer forintot költeni azért erős. Nem tudom elképzelni, főleg úgy, hogy egyébként kifőzdés moslékot eszik. Tehát főzni nem nagyon főz.
Van több bolt is Újszászon.
Simán lehet az is, hogy Golda és a retard fia megegyeztek egymással, hogy a Gyagyás jár a közeli, túlárazott, cserébe sokáig nyitvatartó UFO-ba, Golda meg inkább egy távolabbi helyre jár bevásárolni, mert valamennyire ég szerintem a pofája a hülye fia miatt. Távolság nem lenne gond, mert ott a Horgász lepukkadt Suzukija, benzinpénz meg megy mondjuk a Bittner-borítékból.
Egy falusi coop-ban (ugye az van púpszászon is) nem nehéz 10-15k forcsit otthagyni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
A jó öreg szexhajó! :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Bebaszna, ha Golda örökölne egy házat, amiből ki tudná tisztázni a fia adósságait.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Eddig is elbasztak minden fillért, ami a kezükbe került. Miért ne tennék ezt most is.
Teljesen mindegy mennyit örököl(nek). Szarrá fog válni a kezeik között.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Úgy, hogy főznie sem kell elvileg? Mert azt valahol megértem, hogy hetente párszor beugrik tejfölért, tejért, kávéért. Engem tényleg érdekelne, mik lehetnek azok a nem kommersz cuccok, amikre naponta ennyit kiad, úgy, hogy elvileg van kajája.
Nem s-budget vodka és vadászlikőr hanem finlandia, absolut és jagermeister. Vesz magának egy 0,5 vodkát meg a hülye fiának egy jagert és már 10 ezer.
Írta Lilla aki Józsi, hogy lusta Golda is, meg hát elég szép vágósúlyban van ahhoz képest, hogy egy fél adag menza kaját eszik szóval biztos lemegy egy zacskó mirelit sonkás sajtos pulyka, vagy bélszínroló.
Napi szinten biztos nem ver el 10-15ezret, inkább két naponta megjelenik és megveszi mindig ugyan azt, egy idő után összefolynak már az ilyenek, hogy tegnap volt vagy tegnap előtt.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Égjen az pénz, Endre baszod!
Amikor először nem marad sörre sem. Ott fog vonyítani a tiktiken, hogy küldjön már valaki tíz rózsát, már csak annyi hiányzik egy doboz tyopronihoz.
Most jenes a tranyo pótló
Álmodjatok Rémeket!
Kicsit átértelmezve:
- " Jajj, de büdös újautó szaga van ennek a Szupejb-nek" - gondolta a Púpos pedofil.
- "Aaahhhhhhgggggjjjjkkkk.... hrrrrr.... aahhhggggkkkk" - kapkodott levegőért a tüdőcske rák.
Az a baj a forummal, hogy a manak el mint a gyagyas es nem ertekeli a multat. Minden egy folyamat. Had idezzem ide a forum legerosebb tagjat, Golda mamat
" A gyereknek nincs betegsegtudata".
Nem erti senki, hogy Golda mennyire tisztaban van azzal, hogy hol tartunk. O erti, hogy mi tortenik a fiaval. A forumon kivul. Teljesen felesleges ot "felvilagositani". Pont az a lenyeg, hogy o azt lassa ami a valosagban tortenik.
Ebben eddig lehetett eljutni.
a meki wc-ben ingyen wifi-rol. ja bocsanat, ahhoz meg kene egy mukodo okostelefon is.
De három volt neki! Azok hova lettek? Nehogy már mindegyiket elhagyta!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
en egy szep hosszu, szenvedos vegjatekot szeretnek latni. endrenek meg futja sorre, es van fedel a feje felett. tul nagy luxus ez neki.
van amelyiket csak osszetorte.

Työbb miljós fiszetéssel jendejkesző pjogjamoszó fatyok.
Samsung Sfaszomtudja Ultra -összetörve a fiókban
P30 pro- hehe
Samsung A seria -kijelző rommá törve
Motorola -szerintem még nagyjából használható
Nokia- elvileg ép
Iphone 15 pro max- elvileg repedt kijelző
Elpocc 2 pró- kérdéses megvan e még
Kersz cukrot a kavedba?
Az ánusza pont olyan, mint Mercikémé, úgyhogy nő kell, hogy legyen.
Ugyan már... Tibor vagy Endre után egy telefonnak olyan fertőtlenítésen kell át esnie hogy értéktelenné válik.
Néha nem az a lényeg, hogy hosszú legyen (höhö) mert azt túl lehet hetyetyézni.
Itt mindent megtalálsz, amit keresel:
archive.org/details/sodivlogjacsatornaosszesvideoja
Vagy ha még mélyebbre (höhö) kívánsz menni:
archive.org/details/66masodperccsatornaosszesvideoja
Kellemes időtöltést kívánok :)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A vlogos videók megtalálhatók Tematikus Endre Sodi VODja csatornán is.
Itt még van rengeteg jó videó és lájv:
www.youtube.com/@YoutubeTrashHU/videos
Neki csak szimplán nincs agya
kikmakukk!?
nem hosszú, de alapmű
www.youtube.com/watch?v=HMKDPCjFghs
A sörtöt sosem fogja elengedni. Az utolsó dobozt a patológián fogja szikével kivágni – a kerítéses heg mellett – a boncmester.
Valami van…

Lassan, de biztosan töltődöm!
Jutka lakasat is kijatszottak a segge alol. Szerinted a Geza nem adja el a jenes lakasat mar holnap?
Egy gombás halra meghívhatsz
en ma delutan mikor ott ult a padon a korcs attol feltem, hogy megjelenik a jenes es tinimod nekiallnak smarolni a munkanelkuli buzik.

Endi, még azóta is ott ül, a galambszaros padon...
Álmodjatok Rémeket!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ez a kapucni olyan vicces rajta ezzel a lábtartással társítva.
A Süsüből eltévedt munkanélküli sárkányfűárus.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."

Latod Endre, az elet olyan mint egy doboz bonbon. Csak te a sajnos a szarosvodorbe markoltal bele :)
Na tejhabosítás, csá.
Strategiai nyugalomba helyezzuk magunkat es szep turelmesen kivarjuk a veget. Ami kesik nem mulik. Kozel a bukas.
Na tejhabosítás, csá.
Maga az ember egy vicc. Mint egy rossz köcsög úgy ül (bár az is) meg ez ahogy fel van öltözve az igénytelenség ne továbbja csak szennyezi a környezetet meg az emberiséget.
De mi a helyzet te recskás jól látom, hogy a Soproni ott csücsül melletted? A favellába még találtál aprót vagy kéregettél te nyomorult? Nagyon nevetek a szenvedéseden meg a sikertelen bujkálásodon.

Brand gyanús. Mint az Air Jordan mozdulat.
a legfontosabb lemaradt. mivel melocsá ezért péncsapcsá, rgo kártyencsá is van, és így tibicsá is lesz... az lesz a legnagyobb ütés endrének

Nekem se könnyű

Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kikmakukk!?
Az a bizonyos faszerdő... Ugye Endre?
nem tudom
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó a legjobb csemetéket szerezte be az új erdőhöz.
Azok a sok tavaszi esőtől meg gyorsan szárba szökkentek.
Endre meg kirándulhat egy jót.
Minden tisztelet de neki ezekhez már semmi köze.
Szerző:
-
Apr 25, 2024 17:42:31
Válasz
(14)
Indulunk eléd Endre

Apr 25, 2024 17:42:31
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 17:48:51
x11)
Indulunk eléd Endre
--
Apr 25, 2024 17:50:22
Csak Gayza megy beszedni a hónap végén esedékes bánót.
Apr 25, 2024 17:50:22
-
Apr 25, 2024 17:55:54
Ne csesztessétek már. Tök mindegy, mennyire igaz vagy sem, ez itt mindig is egy szórakoztató fórum volt, ahol az a lényeg, hogy röhöghessünk. Már a büdösgóc miatt megérte az egész :D
Tanszék is és nem rossz ha van hitelessége is az infóknak.Ha nincs odaírva hogy paródiarovat akkor csak nettó trollokkal trollkodás és nem vagyunk egymás kis endre farkasa.Két oldallal odébb már tényként lesz közölve.Ha pusztán csak szhórakozni akarunk arra ott van rengeteg más lehetőség. Apr 25, 2024 17:55:54
Trollok harca
(
x5)
Apr 25, 2024 18:10:10
x5)
elhunyt az egyetlen ember, akit Golda szeretett.
Miskolci alvósejt
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 25, 2024 18:18:06
x5)
"viszont a valid mellet szol hogy például a bittner pénzre ugy hivatkozik hogy az a korcs öröksége amit a golda költ. "
Erről jut eszember hogy amikor az apja meghalt, hogy nem lett a hagyatéki eljárásba bevonva Endre? Tudtommal ilyenkor felkeresik a rokonokat.
OmlosHal
(
x1)
Apr 25, 2024 18:19:34
x1)
Nincs hitelkepénz, nincs bittner pénz, nincs ams pénz. Gyagya, akkor ez most lájfdéndzsör vagy stresszmentes nyugi?
Neusachsen Zeitung
Apr 25, 2024 18:20:43
Tanszék is és nem rossz ha van hitelessége is az infóknak.Ha nincs odaírva hogy paródiarovat akkor csak nettó trollokkal trollkodás és nem vagyunk egymás kis endre farkasa.Két oldallal odébb már tényként lesz közölve.Ha pusztán csak szhórakozni akarunk arra ott van rengeteg más lehetőség.
Az elején is jeleztem, hogy nincs leellenőrizve a forrás hitelessége. Nem úgy tálaltam, hogy info info, vagy atombomba.
Ha valaki ilyesmit a figyelmeztetés ellenére is tényként kezel, és közöl tovább, az kapásból bukta a krediteket.
Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy valid-e. Szerintem időnként hasznos ilyen apróságokat is begyűjteni. Ki tudja, lehet, hogy később jelentősége lesz az ilyen információmorzsáknak is a nagy kirakósban, írom ezt úgy, hogy nekem is inkább kételyeim vannak. Szerintem a tanszéki levéltáros van annyira zseniális, és rutinos, hogy tudja hatékonyan szelektálni a napi krónikába a dolgokat. Soha nem volt célom félrevezetni a tanszéket.
És szerintem a büdösgóc miatt megérte, akkor is, ha személyesen a Krokkó tanár úr járatja velem a bolondját Lilla álnéven, mert én még mindig ezen a szón röhögök ordítva.
Továbbra is kapcsolatban akarok maradni ezzel a Lillával, minél többet ír, annál több dolgot árul el akaratlanul is önmagáról, szóval még egyszerűbb lesz elhelyezni őt a mátrixban, hogy felszopó, egyéb retard, vagy tényleg csak egy naiv, vidéki boltos kiscsaj. Nem fogok minden apróságot kirakni a jövőben, csak ami érdekesebb lehet a tanszék számára.
A Neusachsen Zeitungot meg kezeljük egyelőre Újszászi Tabloidként.
Apr 25, 2024 18:20:43
Golda csiklója
(
x8)
Apr 25, 2024 18:25:11
x8)
Továbbra is kapcsolatban akarok maradni ezzel a Lillával....
Laci
Apr 25, 2024 18:28:52
Az sem baj ha fasza van.Csajom majd értékeli. Apr 25, 2024 18:28:52
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2024 18:28:57
x24)
A legszebb kimenetel amúgy éppen egy ilyen bírásleülős börtöntörténet lenne. Addig sem tudna - így sem tud - törlesztőket fizetni. Azaz a tovább omlana a hitelkártyenvár, plusz onnantól tuti nem kapna sem újabb hiteleket, sem melócsát priuszosként.
Ha mindez még egy kiutasítással is együtt járna, és az egészet gémeskútban kellene leülnie, csak hab lenne a tortán.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha mindez még egy kiutasítással is együtt járna, és az egészet gémeskútban kellene leülnie, csak hab lenne a tortán.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2024 18:29:09
x13)
Nász báttya elhunyt.
Isten nyugosztalja
Deee..hol van az a szép suzuki svittt8csak falusiasan)
Rokonyok kérdezik.
Isten nyugosztalja
Deee..hol van az a szép suzuki svittt8csak falusiasan)
Rokonyok kérdezik.
OmlosHal
(
x1)
Apr 25, 2024 18:29:28
x1)
Gyere fikás nosztalgiázzunk együtt!
www.youtube.com/watch?v=dJFViI6r8ms
Nézd, milyen jó volt amikor a héthúszpééé volt a legnagyobb problémád!

HÖÁÁÁÁÁÁÁÁ
www.youtube.com/watch?v=dJFViI6r8ms
Nézd, milyen jó volt amikor a héthúszpééé volt a legnagyobb problémád!

HÖÁÁÁÁÁÁÁÁ
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2024 18:31:57
x12)
Nagyon remélem az elhunytnak van végrendelete és örökösei mert ebből a dögkeselyű bata családból kinézem hogy rárepülnek az örökségre végrendelet hamisítás árán is.
Neusachsen Zeitung
Apr 25, 2024 18:32:20
Oda gyakran jár a Gyagyás, ehhez a Lillához viszont nem, vagy csak alig, csak a Golda a törzsvendég, aki állítólag napi 10-15 ezreket hagy ott nem kommersz dolgokra. Kíváncsi lennék, mik lehetnek ezek a nem kommersz dolgok. Napi 10-15 ezer forintot költeni azért erős. Nem tudom elképzelni, főleg úgy, hogy egyébként kifőzdés moslékot eszik. Tehát főzni nem nagyon főz.
Van több bolt is Újszászon.
Simán lehet az is, hogy Golda és a retard fia megegyeztek egymással, hogy a Gyagyás jár a közeli, túlárazott, cserébe sokáig nyitvatartó UFO-ba, Golda meg inkább egy távolabbi helyre jár bevásárolni, mert valamennyire ég szerintem a pofája a hülye fia miatt. Távolság nem lenne gond, mert ott a Horgász lepukkadt Suzukija, benzinpénz meg megy mondjuk a Bittner-borítékból.
Apr 25, 2024 18:32:20
linziasztal01
(
x77)
Apr 25, 2024 18:33:02
x77)
Endre, azon a fránya TikTik-en csak találsz már egy kórházas green screent, nem?
Szerintem az hiteles lenne egy sajtóközlemény megjelentetésére, hahó!
Szerintem az hiteles lenne egy sajtóközlemény megjelentetésére, hahó!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 25, 2024 18:34:13
x2)
[quote=-]
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 25, 2024 18:35:51
x2)
*sorry, elkurtam valamit az előbb.
No, csak annyit, hogy nem vagyunk egymás farkasa, viszont lehet nem mind valid infó, amit lillás troll hozott, de felhasználható még a Tanszéki munkában.
No, csak annyit, hogy nem vagyunk egymás farkasa, viszont lehet nem mind valid infó, amit lillás troll hozott, de felhasználható még a Tanszéki munkában.
Dörpepúp
(
x7)
Apr 25, 2024 18:37:29
x7)
Napi 10-15 ezer forintot költeni azért erős.
Egy falusi coop-ban (ugye az van púpszászon is) nem nehéz 10-15k forcsit otthagyni.
egynadrág
(
x2)
Apr 25, 2024 18:37:50
x2)
Indulunk eléd Endre
A jó öreg szexhajó! :)
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 18:38:51
x11)
Nagyon remélem az elhunytnak van végrendelete és örökösei mert ebből a dögkeselyű bata családból kinézem hogy rárepülnek az örökségre végrendelet hamisítás árán is.
Bebaszna, ha Golda örökölne egy házat, amiből ki tudná tisztázni a fia adósságait.
Életképtelen elkövető
Apr 25, 2024 18:39:29
Hát Endre látod ez lett belőled. Egy nincstelen utolsó csöves munkanélküli buzi senki. Ezt tette veled a kappan hangú herélt homokos Tibor. Se pénz, se munka, se segély, se lakhatás... És még az is kiderült, hogy tagadhatatlanul buzi vagy. Sajnálom.
Életképtelen elkövető
Apr 25, 2024 18:39:29
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2024 18:39:55
x24)
Eddig is elbasztak minden fillért, ami a kezükbe került. Miért ne tennék ezt most is.
Teljesen mindegy mennyit örököl(nek). Szarrá fog válni a kezeik között.
linziasztal01
(
x77)
Apr 25, 2024 18:41:23
x77)
Egyébként meg a Bittner-pénz jogilag a kurva anyádé, Endre, gondoltam szólok. :)
Neusachsen Zeitung
Apr 25, 2024 18:47:23
Úgy, hogy főznie sem kell elvileg? Mert azt valahol megértem, hogy hetente párszor beugrik tejfölért, tejért, kávéért. Engem tényleg érdekelne, mik lehetnek azok a nem kommersz cuccok, amikre naponta ennyit kiad, úgy, hogy elvileg van kajája.
Apr 25, 2024 18:47:23
-
Apr 25, 2024 18:53:01
Külön érdekelne, hogy a tanfolyamon mit adhatott be Integráló Irénnek mi miatt kell elhagynia Bécset?
Esetleg kérdezzük meg mi, elmebajos? Mit hazudtál már megint, hogy két hét alatt harmadszorra halt meg az anyád, és hetente újra kell temetni vagy mi?
Nem lesz ez így jó, fikás, nagyon nem.
Esetleg kérdezzük meg mi, elmebajos? Mit hazudtál már megint, hogy két hét alatt harmadszorra halt meg az anyád, és hetente újra kell temetni vagy mi?
Nem lesz ez így jó, fikás, nagyon nem.
Apr 25, 2024 18:53:01
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 25, 2024 18:54:30
x23)
Gyagyás, PÁV jelentkezés megtörtént ma Szolnokon?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
fütyizel
Apr 25, 2024 19:16:28
Nem s-budget vodka és vadászlikőr hanem finlandia, absolut és jagermeister. Vesz magának egy 0,5 vodkát meg a hülye fiának egy jagert és már 10 ezer.
Írta Lilla aki Józsi, hogy lusta Golda is, meg hát elég szép vágósúlyban van ahhoz képest, hogy egy fél adag menza kaját eszik szóval biztos lemegy egy zacskó mirelit sonkás sajtos pulyka, vagy bélszínroló.
Napi szinten biztos nem ver el 10-15ezret, inkább két naponta megjelenik és megveszi mindig ugyan azt, egy idő után összefolynak már az ilyenek, hogy tegnap volt vagy tegnap előtt.
Apr 25, 2024 19:16:28
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 19:20:07
x4)
Namivan gyagya, bekushadtunk? Minden elszállt? Depi Dezső az egyetlen barátod? Azt ne mondd, hogy még neted sincs! Küldj füstjeleket, ha nincs neted! Nehogy már a záróévadról lemaradjanak a kommenthaverok!
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 19:24:55
x11)
Gyagyás, PÁV jelentkezés megtörtént ma Szolnokon?
Égjen az pénz, Endre baszod!
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 19:25:55
x24)
Mi most a terv pedofil? Megint spottoltak, sehol sem vagy biztonsagban, tranyo is le fog szarni, ahogy egy vasad sem marad, pupszaszon is utal mindenki, mindenki tudja hogy fertelemesen budos vagy es egy ocsmany, torz buzi vagy, mi lesz most? Egy öngyi live foshna!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Fullkamu
(
x2)
Apr 25, 2024 19:32:58
x2)
es a piat meg el sem engedte, lesznek itt meg finomsagok.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 25, 2024 19:39:08
x8)
Tibor már ujjazza a segged??? Ezért nagy a kuss mála is, mert minden nap ott hédereltek szolnokon.
Heki a traki
hxytk
Apr 25, 2024 19:40:07
Ki tudja,lehet / sőt/ Jenest Várta a "cucc" miatt a Fikás.
Nagy spanok lettek a Jenes védi ezerrel :).
Ahogy a padon ül vagy áll a megállóban,jól látható a nagymértékü rettenetes szorongás.
Nagy spanok lettek a Jenes védi ezerrel :).
Ahogy a padon ül vagy áll a megállóban,jól látható a nagymértékü rettenetes szorongás.
Apr 25, 2024 19:40:07
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 19:40:49
x11)
Amikor először nem marad sörre sem. Ott fog vonyítani a tiktiken, hogy küldjön már valaki tíz rózsát, már csak annyi hiányzik egy doboz tyopronihoz.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 25, 2024 19:41:29
x10)
Tibor már ujjazza a segged??? Ezért nagy a kuss mála is, mert minden nap ott hédereltek szolnokon.
Most jenes a tranyo pótló
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 25, 2024 19:42:57
x16)
A jó kis Stierlitz-vicceket megidézve:
- " Jajj, de büdös ez a Szupejb" - gondolta a Púpos pedofil.
- "Jajj, de büdös ez a Púpos pedofil" - gondolta a Superb.
- " Jajj, de büdös ez a Szupejb" - gondolta a Púpos pedofil.
- "Jajj, de büdös ez a Púpos pedofil" - gondolta a Superb.
Kicsit átértelmezve:
- " Jajj, de büdös újautó szaga van ennek a Szupejb-nek" - gondolta a Púpos pedofil.
- "Aaahhhhhhgggggjjjjkkkk.... hrrrrr.... aahhhggggkkkk" - kapkodott levegőért a tüdőcske rák.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2024 19:43:16
x10)
Az a baj a forummal, hogy a manak el mint a gyagyas es nem ertekeli a multat. Minden egy folyamat. Had idezzem ide a forum legerosebb tagjat, Golda mamat
Nem erti senki, hogy Golda mennyire tisztaban van azzal, hogy hol tartunk. O erti, hogy mi tortenik a fiaval. A forumon kivul. Teljesen felesleges ot "felvilagositani". Pont az a lenyeg, hogy o azt lassa ami a valosagban tortenik.
Fullkamu
(
x2)
Apr 25, 2024 19:48:26
x2)
a meki wc-ben ingyen wifi-rol. ja bocsanat, ahhoz meg kene egy mukodo okostelefon is.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 19:49:27
x4)
Fullkamu
(
x2)
Apr 25, 2024 19:50:26
x2)
en egy szep hosszu, szenvedos vegjatekot szeretnek latni. endrenek meg futja sorre, es van fedel a feje felett. tul nagy luxus ez neki.
Sztrapacska
(
x6)
x6)
Kiderült már,hogy mit keresett Szolnokon Endre, ahol véletlenül az a buzi is lakik, akivel utoljára bejelentkezett?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Fullkamu
(
x2)
Apr 25, 2024 19:51:03
x2)
Golda csiklója
(
x8)
Apr 25, 2024 19:55:23
x8)
Töltsek a kártyádra, hogy tudj flokkolni te csóró büdösgóc?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 25, 2024 19:56:03
x5)

sodichan
Apr 25, 2024 19:56:05
Elnézést az offért, de valaki tudna ajánlani olyan tibi előtti hosszabb gyagyás videót ami vagy fontos mérföldkő a snecológiában vagy csak nagyon szórakoztató? Nszksz
Apr 25, 2024 19:56:05
Totyika
Apr 25, 2024 19:56:25
Töltsek a kártyádra, hogy tudj flokkolni te csóró büdösgóc?
Työbb miljós fiszetéssel jendejkesző pjogjamoszó fatyok.
Apr 25, 2024 19:56:25
linziasztal01
(
x77)
Apr 25, 2024 19:56:28
x77)
Samsung Sfaszomtudja Ultra -összetörve a fiókban
P30 pro- hehe
Samsung A seria -kijelző rommá törve
Motorola -szerintem még nagyjából használható
Nokia- elvileg ép
Iphone 15 pro max- elvileg repedt kijelző
Elpocc 2 pró- kérdéses megvan e még
szörnyeteg
(
x3)
Apr 25, 2024 19:57:58
x3)
Endre, jenesnek női agya van?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Fullkamu
(
x2)
Apr 25, 2024 19:58:43
x2)
ideje lenne venni egy uj telefont endre!
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2024 19:59:40
x10)
Kersz cukrot a kavedba?
Bejlin
(
x8)
Apr 25, 2024 20:01:19
x8)
Endre! A csöves hapsikurvád ma is új telefon után sóvárgott. Kell neki egy 5. is. Hát milyen vagy te hogy nem támogatod a sziszádat? A 110 ezres törlesztőt is hogy megoldotta a te pénzedből, nem hogy megköszönnéd neki hogy most legalább nem vert meg hálája jeléül.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 20:03:37
x4)
Érdemes lenne ráállni ezekre a barmokra, hát sorozatban hagyják el az értékesebbnél értékesebb mobiltelefonjaikat, egyet csak összeszed az ember.
Sodi valósága
Apr 25, 2024 20:03:53
Az ánusza pont olyan, mint Mercikémé, úgyhogy nő kell, hogy legyen.
Apr 25, 2024 20:03:53
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 25, 2024 20:05:20
x5)
Érdemes lenne ráállni ezekre a barmokra, hát sorozatban hagyják el az értékesebbnél értékesebb mobiltelefonjaikat, egyet csak összeszed az ember.
Ugyan már... Tibor vagy Endre után egy telefonnak olyan fertőtlenítésen kell át esnie hogy értéktelenné válik.
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 20:07:27
x11)
Elnézést az offért, de valaki tudna ajánlani olyan tibi előtti hosszabb gyagyás videót ami vagy fontos mérföldkő a snecológiában vagy csak nagyon szórakoztató? Nszksz
KicsiNéző
(
x13)
Apr 25, 2024 20:12:13
x13)
A vlogos videók megtalálhatók Tematikus Endre Sodi VODja csatornán is.
Itt még van rengeteg jó videó és lájv:
www.youtube.com/@YoutubeTrashHU/videos
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Apr 25, 2024 20:12:24
x2)
Neki csak szimplán nincs agya
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 20:13:40
x4)
Jenes, vigyázz, mert ha Sodit ujjazod, akkor szaros lesz a kezed!
hegesztőnő
(
x3)
Apr 25, 2024 20:14:08
x3)
nem hosszú, de alapmű
www.youtube.com/watch?v=HMKDPCjFghs
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 25, 2024 20:20:05
x2)
Recskás buzi!
Azt mantrázod mindig, hogy a Tranyó arca milyen nőies és még véletlenül sem férfias. El kell hogy keserítselek, mert a 70 éves anyámnak példaként megmutattam a "szerelmed" és elsőre ő is azt mondta szó szerint, hogy "ez a pasi rémesen néz ki" és meglepődött, amikor dióhéjban elmondtam neki, hogy kicsoda is Tibcédesz valójában. Szóval Recskás, még számodra vadidegen emberek is első látásra megmondják, hogy a szerelmed tárgya bizony egy csonkolt és befordított faszú eunuch buzeráns, aki bizony férfinak született.
Amúgy mostanság is követelőzöl a Tranyóval, hogy neked egy nő kell és nem egy csöves kőműves férfi és azonnal menjen el a műkörmöshöz meg fodrászhoz? :D Ezen a videódon azóta is szakadok a röhögéstől, amikor csak eszembe jut. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Azt mantrázod mindig, hogy a Tranyó arca milyen nőies és még véletlenül sem férfias. El kell hogy keserítselek, mert a 70 éves anyámnak példaként megmutattam a "szerelmed" és elsőre ő is azt mondta szó szerint, hogy "ez a pasi rémesen néz ki" és meglepődött, amikor dióhéjban elmondtam neki, hogy kicsoda is Tibcédesz valójában. Szóval Recskás, még számodra vadidegen emberek is első látásra megmondják, hogy a szerelmed tárgya bizony egy csonkolt és befordított faszú eunuch buzeráns, aki bizony férfinak született.
Amúgy mostanság is követelőzöl a Tranyóval, hogy neked egy nő kell és nem egy csöves kőműves férfi és azonnal menjen el a műkörmöshöz meg fodrászhoz? :D Ezen a videódon azóta is szakadok a röhögéstől, amikor csak eszembe jut. :D
sörtötbontok
(
x8)
Apr 25, 2024 20:23:11
x8)
A sörtöt sosem fogja elengedni. Az utolsó dobozt a patológián fogja szikével kivágni – a kerítéses heg mellett – a boncmester.
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 25, 2024 20:26:28
x2)
Amennyi pénzt már elbaszott a Recskás erre a kőműves alkesz koravén kőhülye buzeránsra, annyiból már simán kiutazhatott volna Thaiföldre és ide tudott volna hozni egy 1000szer nőiesebb ladyboy-t, ha már egyszer ilyen elbaszott az ízlése. Igazi vesztes alkat vagy Recskás, mert még anyagilag is rosszul jössz ki az aberrációid megélése közben.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2024 20:28:56
x47)
Mi retkes kurva anyádért nem jelentkeztél még PÁV-ra, te alkoholista, retardált, mozgássérült pingvin? Munkanélküli vagy, nincsenek barátaid, ismerőseid, családod, elfogalaltságod. Semmi dolgod egész nap, csak ülsz egy baszott padon bebaszva, mint egy hajléktalan. Már annyira sem tudod összekaparni magad, hogy egy űrlapot kitölts. Te már csak várod a halált, de az sem fog magától eljönni.
Rumci
(
x2)
Apr 25, 2024 20:33:04
x2)
Fikás követés helyett, inkább egy ravatal flokkot dobjál fel! asodi ennyire nyugalomban vagy? :)))
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2024 20:33:55
x37)
Szerintem azért ült a padon, mert a halszemű, teveszájú zsidó kurva anyja is úgy bassza ki nap közbenre, mint anno az Ogre.
linziasztal01
(
x77)
Apr 25, 2024 20:39:33
x77)
Naplemente után mehetsz csak haza, Endre, vagy mi a szabály?
Szombaton is ki kell mozdulni? Az tilos ám, hahó!
Szombaton is ki kell mozdulni? Az tilos ám, hahó!
-
Apr 25, 2024 20:41:21
Fikás követés helyett, inkább egy ravatal flokkot dobjál fel! asodi ennyire nyugalomban vagy? :)))
Valami van…

Apr 25, 2024 20:41:21
Autipajzs
Apr 25, 2024 20:43:29
Valami van…
Lassan, de biztosan töltődöm!
Apr 25, 2024 20:43:29
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2024 20:44:02
x47)
Mész geci, világot látni! Itt egy pad - ott egy pad. Közben meg remegve-dadogva szlopálod a sört, meg dünnyögsz magadban. Bár amilyen elbaszott öngyilkosjelölt ábrázatod volt, már magadnak sem loopolsz, mert unod. Nagy szerencse, hogy még ahhoz is balfasz vagy, hogy kinyírd magad, mert így még szenvedni fogsz a kórházas évadig.
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 20:48:24
x30)
flokk lesz ebből 12h-n belul
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 20:49:41
x30)
nicsak a bűvös szám a lore-ban

jórészt érdemtelen, de azért kösz zsidók.

kocajogász
Apr 25, 2024 20:50:08
Jenes te ősember, ha olvasod ezt, akkor mit akarsz te a gyagyástól? 23 centis döglött pitonszt akarsz szopkodni vagy mit? Jól meggondoltad te, hogy mit csinálsz és kikkel akarsz szembe szállni egy pedofil szörny miatt? Nézd meg mi lett tibivel? 2.5-3 éve még a Trash királynője volt, több ezer nézővel, követővel akik simán eltartották öt és a Judkát. Majd jött a gyagyás és nézd meg hol tart ma, van pár szász nézője akik már közel se tartják olyan jól el mint korábban. Lásd már a telefonszámlájára is a gyagyástól lopja a pénzt és már nem tud mit kitalálni hogy a lakhatását megoldja csak annyit hogy diliházba viteti be magát. Az egészségi állapotáról ne is beszéljünk. Például annyira le van gyengülve, hogy egy rendes vekni dagasztásra se képes már. Na ezt kapta a gyagyástól és a trolljaitól kevesebb mint 3 év alatt. Te is erre vágysz?
https://trashcity.net/video/9991/jenipatrik2000-sodis-kalandr%C3%B3l-besz%C3%A1mol%C3%B3s-turb%C3%B3-tit%C3%A1nnal-besz%C3%A9lget%C5%91s-tiktok-live-2024-04-25 Itt a 6. perctől mesél a goldás krumplifej dagasztásról. A szobafestő tanszéket kérdezem, ebből nem lehetne nekik bírósági ügyet intézni a vén zsidó szipirtyóval? Apr 25, 2024 20:50:08
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2024 20:50:19
x10)
Jenes, vigyázz, mert ha Sodit ujjazod, akkor szaros lesz a kezed!
Jutka lakasat is kijatszottak a segge alol. Szerinted a Geza nem adja el a jenes lakasat mar holnap?
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 20:52:12
x11)
nicsak a bűvös szám a lore-ban
Egy gombás halra meghívhatsz
gobesug
(
x30)
Apr 25, 2024 20:52:24
x30)
en ma delutan mikor ott ult a padon a korcs attol feltem, hogy megjelenik a jenes es tinimod nekiallnak smarolni a munkanelkuli buzik.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 25, 2024 20:55:52
x10)

Holland Zsidóbank
Apr 25, 2024 20:55:57
Ha Engem Próbàlok hivni kenyérre kell.
Púp nem veszem fel
Púp nem veszem fel
Apr 25, 2024 20:55:57
balek
(
x10)
Apr 25, 2024 20:57:59
x10)
Apr 25, 2024 20:57:59
ilyet senki nem ír hogy fajtalankodott, csak ha sodifórumos
Két beépült moszados ügynök próbálja a helyieket a pedofil sodi ellen hergelni. De senki sem tudja a másikról, hogy ő is ügynök. Apr 25, 2024 20:57:59
RECSKABUNKER
(
x3)
Apr 25, 2024 20:58:04
x3)
Tyrion
Apr 25, 2024 21:01:45
A Süsüből eltévedt munkanélküli sárkányfűárus.
Apr 25, 2024 21:01:45
Tranyókorszak
Apr 25, 2024 21:08:53

Apr 25, 2024 21:08:53
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 21:09:40
x4)
Egyébként most mi lesz? Mi maradt még púpinak? Ausztria csá, meló csá, segély csá, jogsi csá, lassan pénz is csá, mobiltelefonok csá, internet csá, sörike még van, már ameddig. Ha púpinak nincs internete, akkor show sem lesz. A Blahára meg azért még várni kell. Hogyan tovább?
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 25, 2024 21:10:02
x5)
Latod Endre, az elet olyan mint egy doboz bonbon. Csak te a sajnos a szarosvodorbe markoltal bele :)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 25, 2024 21:12:31
x5)
Egyébként most mi lesz? Mi maradt még púpinak? Ausztria csá, meló csá, segély csá, jogsi csá, lassan pénz is csá, mobiltelefonok csá, internet csá, sörike még van, már ameddig. Ha púpinak nincs internete, akkor show sem lesz. A Blahára meg azért még várni kell. Hogyan tovább?
Strategiai nyugalomba helyezzuk magunkat es szep turelmesen kivarjuk a veget. Ami kesik nem mulik. Kozel a bukas.
EndreMunkáltatója
Apr 25, 2024 21:13:45
Maga az ember egy vicc. Mint egy rossz köcsög úgy ül (bár az is) meg ez ahogy fel van öltözve az igénytelenség ne továbbja csak szennyezi a környezetet meg az emberiséget.
De mi a helyzet te recskás jól látom, hogy a Soproni ott csücsül melletted? A favellába még találtál aprót vagy kéregettél te nyomorult? Nagyon nevetek a szenvedéseden meg a sikertelen bujkálásodon.
Apr 25, 2024 21:13:45
for meme
Apr 25, 2024 21:14:55

Apr 25, 2024 21:14:55
-
Apr 25, 2024 21:19:43
Brand gyanús. Mint az Air Jordan mozdulat.
Apr 25, 2024 21:19:43
Baxi
(
x2)
Apr 25, 2024 21:21:23
x2)
Endre, kibasztak az integrációs tanfolyamról is akkor? Közölte az AMS, hogy ne erőltesd ezt a munka dolgot ugye?
Golda csiklója
(
x8)
Apr 25, 2024 21:24:07
x8)
Amúgy ez a fekete bőszárú nadrág Goldáé. Sajnos nem találom a fotót, de télen volt valami szabadtéri falu rendezvény, ahol ebben volt. Meg is osztottam a képet.
hegesztőnő
(
x3)
Apr 25, 2024 21:24:18
x3)
a legfontosabb lemaradt. mivel melocsá ezért péncsapcsá, rgo kártyencsá is van, és így tibicsá is lesz... az lesz a legnagyobb ütés endrének
Skynetsodi
(
x2)
Apr 25, 2024 21:25:37
x2)

MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 21:27:22
x24)

Csendesmegfigyelő
(
x6)
Apr 25, 2024 21:27:29
x6)
Üdv újra

Hetyetye ne ezt ne.

Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Apr 25, 2024 21:32:19
x2)
veszettai
(
x1)
Apr 25, 2024 21:34:00
x1)
Fikás
Apr 25, 2024 21:35:18
Höhö, én máj a Titanicon is ott vójtam:

Apr 25, 2024 21:35:18
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2024 21:38:57
x47)
-
Apr 25, 2024 21:39:23
Apr 25, 2024 21:39:23
-
Apr 25, 2024 21:42:02
Minden tisztelet de neki ezekhez már semmi köze.
Apr 25, 2024 21:42:02
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™