Elméletileg Púpszászon van.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ezt a tranyó mondta, vagy honnan lehet tudni?
Kicsit sajnalom, hogy nem elvezhettuk eloben amikor elcsuklo hangon ismetelgeti, hogy aber aber aber mikozben az altala kinyomtatott 241 oldalnyi papirt morzsolgatja.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A liveban arról loopolt, hogy nem mondja meg, hol van a gyagyás, én nem hallottam (bár mivel dolgoztam, pár pillanatra meg kellett szakítanom ennek a remek műsornak a követését).
a kurva anyádat, Endre
Ahhoz először meg kell küzdeni a zárkamenő címért

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

GTA easter egg
Álmodjatok Rémeket!
Akkor ha ezzel az összeomlássam megvolnánk,szeretném látni, hogy a herélt parazitát valaki végre "élőlájvban" csomagolja össze az utcán és miután felnyomott egy tyopronit a faszpinájába, bebassza a trafót egy szemetes konkténerbe.
Ha ennyire gáz a szitu de MÁR elérhető a telefonján ekkora kihagyás után, akkor 90% púpszáz, de ezt csak local trollszok / ál-Szandika tudja megerősíteni.
blabla
Túl fogja élni Sodit. Tibor közlegény egy túlélő, Sodi nem. Ilyen natyon eccerű ez.
Dehogy éli túl. Nincs már Tibornak sok hátra, és ezt ő maga is pontosan tudja.
Azt esetleg megírod hány órakor sikerült "beszélni" vele és melyik sámán, német vagy magyar szám volt?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Én ebben nem lennék olyan biztos. Már évek óta "rákos", "rossz a térde", "daganata van", stb.... Sodi meg lehet, hogy szervezetileg "egészségesebb", de olyan adminisztrációs terhe van, hogy az előbb-utóbb átüti az autipjazsot és Golda nem fogja sokáig tűrni. Szoros a verseny, de én Tibort hoznám ki befutóként.
Endre esetében a legnagyobb kockázat, hogy részegen nem tudja befogni a pofáját és olyanokkal emberkedik, akikkel pont nem kene. Simán benne van, hogy első este megbicskázzák.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ha meg is igényelte, megkapta? Végtelen halasztás nincs, esetleg néhány hónap, amíg a paciens "egyenesbe jön".
Bár hitelkártyánál ilyen sem lehetséges, tehát még mindig tudja a pénzt körbe járatni valahogy, hogy éljenek a német kártyenek is.
Törvényszerű volt, hogy bekövetkezik, nem is kérdés, hogy ma jött el a napja. Igazából az a csoda, hogy eddig húzta. Minden hónapban csak nőtt az adóssága, amióta csak hitelképes, egyszerűen túl hülye ahhoz, hogy felfogja mi az a hitel. Az utolsó évben Púpszászon bújkált, nulla kiadása mellé kapta a kétezer eurónyi segélyt és így sem sikerült neki nem hogy egyenesbe jönni, vagy csökkenteni az adósságait, de még az újabb hitelek felvételét megakadályozni se. Az utóbbi évben tisztán kapott 24k eurót segély/fizetés alakjában, meg 6-7k eurót a Bittner-pénzből. A hitelei felét ki is nullázhatta volna, ha csak befogja a pofáját, eszi az anyja fél ebédjét és recskázik a macskaólban. Ehhez képest az előfizetéseit sem tudta lemondani, nem hogy a sörikebevitelt vagy a tranyózást csökkenteni. Egész életében folyamatosan a csőd felé robogott, soha életében egyetlen hónapja sem volt, amikor kevesebbet költött volna, mint amennyit keresett.
Tibcédesz emlegette, nyilván azt sem hiszem el neki, amit kérdez. Valószínűleg egyébként neked lesz igazad, egyszerűen beérett a segélycsalás, ami után már pontosan tudjuk, hogy a rendőrség is nyomozott hónapok óta. De mivel a snecológia alapaxiómája, hogy a valóság mindig durvább, igazán szép lezárása lenne ennek a karriernek, ha kiderülne, hogy nem csak az ismert segélycsalást követte el, de a nevére került még a cigánykaraván összes zűrös cége is. Főleg, hogy ezt egyszer már eljátszották a bolonddal, a Bidpower Kft, vagy micsoda volt, amit ugyanígy a nevére vett még legénykorában egy hasonló simlis ismerős javaslatára. A Sodi egyszerűen semmiből sem tanul. Én még Gésát sem hagynám ki a képletből, ugye az észkombájn Sodi maga mondta, hogy nem is emlékszik a Mazda megvásárlására, olyan részeg volt. Csodálkoznék, ha Gésa nem használta volna ki ezt a nagyszerű lehetőséget és nem tett volna a nevére két tucat kocsit. Esetleg ingatalanokat. Lehet kezességet vállalt Gésa hiteleire, vagy valami céget pakolt rá. Majd úgyis kiderül idővel!
Ha nem lenne papíros elmebeteg, rég bedöntötte volna a hiteleit, lassan már kifele mászna a csődeljárásból. De hát ugye nem véletlen a Sodi a Sodi, őneki el kellettt húznia a végtelenségig, hogy annál nagyobb összeget keresseenek rajta a bankok.
Az autilogika furcsán működik. A segélycsalás, munkaadók átbaszása, magyarok lejáratása a világban, alkoholizmus, őrjöngés, bolti lopás, okirathamisítás, drogozás, nőverés, pedofília, minden fasza, maga meséli el büszkén, hogy ezeket elkövette. De azt szégyenkezve sem hajlandó bevallani, hogy olyan munkát végez, amit még fölér ésszel, így tényleges hasznot termel a társadalomnak?
A német szám volt (az egyik német szám? Nekem csak az az egy van meg)
Nem sokkal éjfél után vette fel. Az elmúlt napokban többször is próbáltam vele beszélni, ez a második alkalom volt, hogy sikerült. Már amennyire ez sikernek nevezhető.
Ahogy az integrációs kurzus a beilleszkedési-és alkalmazkodási zavarral.
Még előtte megyek PÁV-ra.
Többször írva volt itt az elmúlt hetekbe hogy bizonyítékok nélkül semit se jelentsük sehova. Az meg föleg hiba lenne, hogy mi mondjuk meg mit csináljanak vele, hogyan kezeljék végső esetbe.
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy 4 hónap alatt nem lett jelezve, akár bizonyítékokkal is az AMS felé, hogy mi folyik itt? Ennek ellenére az AMS annyit nem csinál hogy a lakcimét ellenőrizze, hogy tényleg ott lakik e, vagy mikor látták ott utoljára, hanem helyette inkább elküldi egy migráns kurzusra. Teszi ezt azért mert Februárba leállt a melókeresésel és egy kérdésre azt mondta, hogy azért hagyta ott a felvételit mert nem tud angolul. Szóval a migráns kurzust is magának intézte el.
Csak mondom Újszász-Bécs 4.5 óra utazás. Ha ma délután kap egy értesítőt, hogy holnap reggel és nem 2-3 nap mulva várják, akkor is simán kimegy este, éjjel, és megjelenik reggel 8-kor ha kell. Ilyennel nem tudják megfogni jó esetbe.
Erről van szó, te hombárfejű csatornapatkány? Bármennyi haladekot is kaptál, az órát most bizony megállította az AMS, így a nyomorult koldus segélyedért a migri tanfolyamot MINDENKÉPPEN végig kell csinálnod, amire persze mindannyian tudjuk,hogy képtelen vagy, és ezt minden egyes púpszászi sunnyogós nap után egyre jobban látod. Ez a kókadt 23-as csapdája.
Márkcica fogsorát is megcsináltatta, mondjuk annak a csaja kunyerálhatta, hogy ne kelljen a rohadó száját szagolni. De akkor még szerették a bankok asodit és mindegy volt, hogy mire, csak adhasson, vásárolhassa a társaságot.
A Suzuki az az enyém.
Az nekem jár. Nekem a becsületemet (is) basztad szét.
Nem feltétlenül nem veszik jegyzőkönyvbe, hogy az ideggyenge migri képtelen napi kétszer másfél órán át egy szobában ülni hisztériázás nélkül. Ez biztosan segíteni fogja az elhelyezkedését!
Ki nem szarja le?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Nekem is ez a tippem, hogy olyan magas pénzbüntit kapott, hogy már mindennek vége és hazajött zülleni. Szandika szexuális kényszerítése után is instant hazamenekült, mikor kikérdezték, mert összefosta magát, hogy nemi erőszakkal fogják gyanúsítani és komolyabb baja lehet.
Még biztos nem élesedett a pénzbünti, de az ösztöne viszi.
Sajnos túl szép hogy igaz legyen
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Mondjuk hihető lenne, hogy balhét csinált a bíróságon, mire a bíró bezsuppoltatta kicsit józanodni.
Mindenki falaz neki, hazudozik érte, ne itt a végjáték alatt kezdjünk már naivak lenni.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Lehet terelés, de gondoltam megosztom a történteket.
Nagyon vicces lesz, amikor minden pedosimogató untermensch elnyeri majd méltó büntetését.
Ha mindenki falaz neki, akkor az nem végjáték. Angyi, mindegy...
Jenes földszinti albérlete szimpatikus.
Pont azért raktam be a minap, hogy mit tudunk a korcs rendőrségi és peres ügyeiről, hogy látszódjon, hogy nem igazán jön ki időben az AMS-es dolog.
Január elején a határőr, és később a rángóarcú nyomozó (aki az életviteli központról érdeklődött szinte biztosan az AMS bejelentésére) már mondta neki, hogy keresteti az ügyészség, márpedig ez azt jelenti, hogy egy korábbi dologgal volt kapcsolatos az ügy. Januárban még csak bejelentette az igényét a segélyre, nem folyósítottak semmit.
Ráadásául míg a rángóarcús AMS-es cuccról beszámolt, addig erről az ügyről mindenfélét hazudott (pl. hogy csak a ki nem postázgató erkölcsi bizonyítvány miatt keresi az ügyészség) és agyon hallgatta. Ha nem szólják el az előtte lévő napon berivózva, most sem tudnánk, hogy történt egyáltalán valami. Az ilyeneket Kovács ’Voldemort’ Márkcica miatt szokta csinálni.
Emellett február közepén a gyagyás maga hozta fel csak úgy, hogy Márk az ígérte, hogy fizet neki, ha megcsinál valami illegális dolgot.
Nem, nem, az AMS-es dolog bizony még hátra van. Az is folyamatban van, mert a nyomozónak az ügyészség küldte át a troll levelet, szóval meg fogják mérni majd egy szép napon, de biztos vagyok benne, hogy most nem az küldte padlóra.
Megtudod kérdezni, hogy mi minden volt púpszászon? :D
Hátha kiderül egy két mulatságos dolog itt a rádiócsend közepén. :)
Péntek éjszaka kellemetlen lehet, ha nincs Szolnokon éjszakai üveges..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Vagy csak hétfőn reggel került be és legkésőbb kedden ki is engedték.
Tibi azt mondta hétfőn, hogy a korcs metrózással töltötte az éjszakát, aztán kedd délutánig ő sem tudta elérni. Jó, jó, hazudik, de szerintem tényleg aggódott egy kicsit a pénztárca miatt, azért mondta, hogy nem találja. Mostanában már azt mondja, hogy nem mondja meg, hogy hol van.
Mikori ez a beszélgetés, azt megkérdezhetem?
Szívesen, úgyis kezd már unalmas lenni a konzerv vér. Ma este vagy holnap írok neki, addig várom a ti kérdés ötleteiteket is, milyen jellegű sztorik érdekelnék a tanszéket.
Ha ez igaz(nem benned kételkedem trolléga), akkor újfent igazolódott a snecológia egyik főtétele: "A valóság mindig durvább".
Tegnap este, fél kilenc környéke.
Zseni vagy, Lillával levelező troll! Nagyon nevettem a beszélgetésen, akármennyi is igaz belőle.
Viszont ha úgy vesszük, ez visszaigazolja az újszászi tényfeltárásokat, QR kódos papírokat és hasonlókat, van ezeknek gyakorlati haszna. Egész Ujszászon megvetett pária már a férfibaszó pedofil szar és a csaló kommunista zsidó Golda, utóbbi is bőven megérdemelte, ez is nagy öröm.
Ha igaz az üzenetváltás, jó lenne közel tartani a helyi ügynököt, aki be tud számolni a fórumnak olyan eseményekről, amiknek a híre amúgy nem jutna ide. Folytasd csak a munkát, hátha Lilla elmond még idővel pár hasznos/vicces dolgot.
Nem tudom milyen jellegű a felépített kapcsolatotok, de ha olyan, akkor lehetsz részvétteljes Nász bácsi halála miatt, az oltári nagy veszteség lehet most Goldának. Beúsztathatod a dolgot úgy, hogy vajon Endre támogatja-e az anyját ezekben a nehéz időkben a jelenlétével (vagy a távolmaradásával).
Engem érdekelne, hogy a szásziak vajon inkább kettyósnak tartják-e vagy veszélyesnek? Hogy látják a Goldával való viszonyát? Golda nem gondolkodik-e azon, hogy megszakítsa a kapcsolatot vele?
Érdekesek lehetnek a korcs vásárlási szokásai: mikor szokott beugrani? Mindig ugyanakkor megy vagy hol ekkor, hol akkor (ezzel lehetne tervezni a helyszíni koboldszpottot)?
Az infószerzésre is remek lenne ez a Lilla, de ha tényleg a boltban dolgozik, szuper pletykaterjesztő is lehet. Például elmesélni, hogy a hímnője megrontotta a 16 éves Norbit, akinek az anyja és a nővére is a Hetényi kórházban dolgozik Szolnokon. Abból lenne sutyorgás a faluban.
Bedrogozták? Az Endre az olyan, le kell kötözni és injekcióban beadni neki a kábítószert, mert magától csak kamillateát iszik és antihisztamint szippant az orrába a szénanáthájára.
-
Apr 25, 2024 09:58:36
Endre, a nézők már NAGYON küldenék neked a korgikat, az univerzumokat, de így, hogy nem lájvozol, nem tudnak donételni.
Apr 25, 2024 09:58:36
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 10:03:17
x24)
Amugy most melyik orszagban csatornapatkanykodik?
Maradt Becsben? Pupszaszra menekult?
Berlinben koldul az ogreval?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Apr 25, 2024 10:04:07
x13)
Valami azt súgja, hogy a valósághajlítás nem nagyon shikerült a hétfői tárgyalás alatt :D

Az utolsó akarat hajlító nick kiadó.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg

keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 10:05:09
x4)
Amugy most melyik orszagban csatornapatkanykodik?
Judas
Apr 25, 2024 10:11:14
Apr 25, 2024 10:11:14
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2024 10:18:16
x10)
Valami azt súgja, hogy a valósághajlítás nem nagyon shikerült a hétfői tárgyalás alatt :D
Kicsit sajnalom, hogy nem elvezhettuk eloben amikor elcsuklo hangon ismetelgeti, hogy aber aber aber mikozben az altala kinyomtatott 241 oldalnyi papirt morzsolgatja.
Apmz
(
x1)
Apr 25, 2024 10:18:30
x1)
A liveban arról loopolt, hogy nem mondja meg, hol van a gyagyás, én nem hallottam (bár mivel dolgoztam, pár pillanatra meg kellett szakítanom ennek a remek műsornak a követését).
Eazy
(
x11)
Apr 25, 2024 10:19:51
x11)
Majd Dörpe a fehér mosogatóból fogja endrét a tiktokra streamelni, aki a fekete mosogatóban küzd a napi sör adagjáért.
Ahhoz először meg kell küzdeni a zárkamenő címért

PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 25, 2024 10:22:24
x10)

GTA easter egg
max5enutálnak
(
x47)
Apr 25, 2024 10:23:24
x47)
Írogatnak neked a fekák az integrációs intézetből, hogy merre vagy? Hiányzik a padtársad? Mehetne egy integrációs live, valahonnan a nyomor mélyéről!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Klohek
(
x12)
Apr 25, 2024 10:26:22
x12)
endre, mutasd a papírokat amiket kaptál, akkor talán még tudunk segíteni..
AMS megdicsért?
Apr 25, 2024 10:41:12
Endre, gyere mesélj nekünk hogyhogy otthon baszod a rezet?
Sikeresen elvégezted a gyorsított integrációt, vagy kibasztak mint macskát szarni?
Bejelentetted ugye, hogy nem vagy ausztriában?
Látod a trollok megmondták már, hogy te leszel csatornapatkány a végén nem Andi.
Mindegy.
Sikeresen elvégezted a gyorsított integrációt, vagy kibasztak mint macskát szarni?
Bejelentetted ugye, hogy nem vagy ausztriában?
Látod a trollok megmondták már, hogy te leszel csatornapatkány a végén nem Andi.
Mindegy.
Apr 25, 2024 10:41:12
rezsidémon
(
x8)
Apr 25, 2024 10:49:07
x8)
Most akkor nem arattál diadalt a labancok felett, segélycsaló?
Szerintem az volt a baj hogy nem Czenki mamát kérted fel jogi képviselőnek :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Szerintem az volt a baj hogy nem Czenki mamát kérted fel jogi képviselőnek :D
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2024 10:56:35
x78)
Legalább több időd maradt válogatni az állások között, az is valami!
C64korszak
(
x2)
Apr 25, 2024 10:58:44
x2)
Nem ártana megtudni, a gyagya hol is van, hol tartózkodik most fizikailag, abból kiderülne milyen természetű baj lehet.
Én a teljes pénzügyi öszeomlásra tippelek, hónapok óta nem értjük, hogyan képes fizetni a hiteleit a töredék segélyből ÉS felalá urizálni, plusz a herélt csövesét és tömni pénzzel, kártyent juttattni neki, stb.
Amit az AMS-troll felsorolt, hogy rendelkezésreállás meg heti X jelentkezésről dokumentációk, és egyéb szekatúra, kizárt, hogy rendesen csinálta volna, voltak komplett hetek amikor nem egy önéletrajzot beadni nem tudott volna, hanem kb beszélni, járni alig tudott.
Aki régi troll, az tudja, de rengeteg ilyen korszak volt már, amikor a trollok a teljes összeomlást várták (pl recskairoda számüzetés) és azt találgatták él-e még a gyagya, majd egyszercsak felbukkant újra.
Megfigyelhető, hogy amikor összedőlnek az addigi légvárai, akkor eltűnik egy időre, mikor hazamelekült bécsből, akkor is hosszabban rádiócsendet tudott tartani, csak később bukkant fel a jogsi mániával púpszászon.
Maga az alapszituáció, milliós fizetésre van szüksége, különben dőlnek a német hitelek, önmaga is több éve(!) teljes csőddel fenyeget.
Emellé jön az AMS, amit egy csomó ideig jogosulatlanul vett fel, csak az, hogy vissza kellene fizetnie, már azt jelenti, az osztrák kártyenek, számlák, hitelek is összedőlnek, és szerintem ott már nem tud elsétálni, hogy mondjuk nyit egy másik banknál egy másik számlát, oda kéri a segélyt, és él tovább mint macri hevesen.
Márpedig az AMS nem fog egy kualalumpuri számlára segélyt utalni.
Jó snecológiai gondolatkísérlet, hogy egyesek hirtelen elővették a márkos ügyet, sőt már letöltendő börtönt képzelnek, (a valóság mindig gázabb mint...:)), de én úgy gondolom az alapszituáció, a segély jogosulatlan felvétele, az AMS feljelentés, a rengeteg hitel, önmaga elég lehet, hogy összedőljön minden..
Rohadt régen várjuk ezt, ép ésszel, ha nincsen mindenféle ismeretlen tényező, bittner pénz, és kitudja mik, akkor már meg kellett volna történnie, legalább részben, legalább a német hitelekkel.
Btw simán lehet, hogy kicsit elvetjük a súlykot, és a kobold egyszerűen kiscsomag postás, sepregető, szarpucoló, csikkszedő, vagy valami hasonló, nagyon megalázó munkakörben KÉNYTELEN dolgozni, mert ha nem, akkor már ennyi jövedelem sincs.
A gyagyás agya furcsán működik, mint egy 3 éves gyereknek, ha csak majd, egyszer, kell börtönbe menni, az nem törné ennyire össze, sőt egyáltlaán semennyire.
Mert majd biztos nem, ezt kb 3mp alatt hárítja az autipajzs ami szerint ő sztárjogász és jogi dialokat arat.
Ha viszont olyasmit kell csinálni, ami miatt mindeki kiröhögné, harsányan, de hogy azt titkolja, nem tudja a közléskényszerét kiélni, tuti hogy mély letargiába üldözi, ilyenkor szokott a "most nem létezek" szöveg jönni.
Ismerjük azt, ha adatrögzítőnek kell lenni, akkor "inkább nyissuk ki a gázt", ehhez viszont mindig is gyáva volt, hiszen full-full nárcisztikus, legfeljebb fenyegetőzik az öngyilkossággal, pl hogy goldát rávegye erre vagy arra.
Ezt viszont tényleg kisgyerek kora óta alkalmazza, ld megyek akkor a sinekhez játszani.
Én a teljes pénzügyi öszeomlásra tippelek, hónapok óta nem értjük, hogyan képes fizetni a hiteleit a töredék segélyből ÉS felalá urizálni, plusz a herélt csövesét és tömni pénzzel, kártyent juttattni neki, stb.
Amit az AMS-troll felsorolt, hogy rendelkezésreállás meg heti X jelentkezésről dokumentációk, és egyéb szekatúra, kizárt, hogy rendesen csinálta volna, voltak komplett hetek amikor nem egy önéletrajzot beadni nem tudott volna, hanem kb beszélni, járni alig tudott.
Aki régi troll, az tudja, de rengeteg ilyen korszak volt már, amikor a trollok a teljes összeomlást várták (pl recskairoda számüzetés) és azt találgatták él-e még a gyagya, majd egyszercsak felbukkant újra.
Megfigyelhető, hogy amikor összedőlnek az addigi légvárai, akkor eltűnik egy időre, mikor hazamelekült bécsből, akkor is hosszabban rádiócsendet tudott tartani, csak később bukkant fel a jogsi mániával púpszászon.
Maga az alapszituáció, milliós fizetésre van szüksége, különben dőlnek a német hitelek, önmaga is több éve(!) teljes csőddel fenyeget.
Emellé jön az AMS, amit egy csomó ideig jogosulatlanul vett fel, csak az, hogy vissza kellene fizetnie, már azt jelenti, az osztrák kártyenek, számlák, hitelek is összedőlnek, és szerintem ott már nem tud elsétálni, hogy mondjuk nyit egy másik banknál egy másik számlát, oda kéri a segélyt, és él tovább mint macri hevesen.
Márpedig az AMS nem fog egy kualalumpuri számlára segélyt utalni.
Jó snecológiai gondolatkísérlet, hogy egyesek hirtelen elővették a márkos ügyet, sőt már letöltendő börtönt képzelnek, (a valóság mindig gázabb mint...:)), de én úgy gondolom az alapszituáció, a segély jogosulatlan felvétele, az AMS feljelentés, a rengeteg hitel, önmaga elég lehet, hogy összedőljön minden..
Rohadt régen várjuk ezt, ép ésszel, ha nincsen mindenféle ismeretlen tényező, bittner pénz, és kitudja mik, akkor már meg kellett volna történnie, legalább részben, legalább a német hitelekkel.
Btw simán lehet, hogy kicsit elvetjük a súlykot, és a kobold egyszerűen kiscsomag postás, sepregető, szarpucoló, csikkszedő, vagy valami hasonló, nagyon megalázó munkakörben KÉNYTELEN dolgozni, mert ha nem, akkor már ennyi jövedelem sincs.
A gyagyás agya furcsán működik, mint egy 3 éves gyereknek, ha csak majd, egyszer, kell börtönbe menni, az nem törné ennyire össze, sőt egyáltlaán semennyire.
Mert majd biztos nem, ezt kb 3mp alatt hárítja az autipajzs ami szerint ő sztárjogász és jogi dialokat arat.
Ha viszont olyasmit kell csinálni, ami miatt mindeki kiröhögné, harsányan, de hogy azt titkolja, nem tudja a közléskényszerét kiélni, tuti hogy mély letargiába üldözi, ilyenkor szokott a "most nem létezek" szöveg jönni.
Ismerjük azt, ha adatrögzítőnek kell lenni, akkor "inkább nyissuk ki a gázt", ehhez viszont mindig is gyáva volt, hiszen full-full nárcisztikus, legfeljebb fenyegetőzik az öngyilkossággal, pl hogy goldát rávegye erre vagy arra.
Ezt viszont tényleg kisgyerek kora óta alkalmazza, ld megyek akkor a sinekhez játszani.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 25, 2024 11:02:12
x2)
Lehet hülyeség amire gondolok, de az nem lehet, hogy magas pénzbüntit kapott, amit ugye nem tud kifizetni, ezért átváltozik letöltendőre. Fifi meg fosik a böritől, így Púpszászon bujkál a Polizei elöl.
Fifi, ugye tudod, hogy sz Interpolra felkerülsz ha ez a szitu?!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2024 11:06:24
x37)
Szerintem a német hiteleket már elengedte hónapok óta. Csak így jön ki a matek, hogy hogy nem halt még éhen. De minimum a halasztást megigényelte.
Gunnar
(
x2)
Apr 25, 2024 11:10:31
x2)
Nem ártana megtudni, a gyagya hol is van, hol tartózkodik most fizikailag, abból kiderülne milyen természetű baj lehet. Én a teljes pénzügyi öszeomlásra tippelek, hónapok óta nem értjük, hogyan képes fizetni a hiteleit a töredék segélyből ÉS felalá urizálni, plusz a herélt csövesét és tömni pénzzel, kártyent juttattni neki, stb.
Akkor ha ezzel az összeomlássam megvolnánk,szeretném látni, hogy a herélt parazitát valaki végre "élőlájvban" csomagolja össze az utcán és miután felnyomott egy tyopronit a faszpinájába, bebassza a trafót egy szemetes konkténerbe.
Ha ennyire gáz a szitu de MÁR elérhető a telefonján ekkora kihagyás után, akkor 90% púpszáz, de ezt csak local trollszok / ál-Szandika tudja megerősíteni.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 11:13:00
x4)
Akkor ha ezzel az összeomlássam megvolnánk,szeretném látni, hogy a herélt parazitát valaki végre "élőlájvban" csomagolja össze az utcán
Túl fogja élni Sodit. Tibor közlegény egy túlélő, Sodi nem. Ilyen natyon eccerű ez.
mondomkusskuss
(
x21)
Apr 25, 2024 11:14:58
x21)
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 25, 2024 11:16:36
x23)
vocaroo.com/1ltU4l72xjQy
A krumplimmal vettem fel miközben bányásztam. Szóval a minőség nem a legjobb. De az a minimális kommunikáció ami elhangzik, az nekem azt sugallja h nagy a baj.
A krumplimmal vettem fel miközben bányásztam. Szóval a minőség nem a legjobb. De az a minimális kommunikáció ami elhangzik, az nekem azt sugallja h nagy a baj.
Azt esetleg megírod hány órakor sikerült "beszélni" vele és melyik sámán, német vagy magyar szám volt?
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 11:17:33
x4)
Én ebben nem lennék olyan biztos. Már évek óta "rákos", "rossz a térde", "daganata van", stb.... Sodi meg lehet, hogy szervezetileg "egészségesebb", de olyan adminisztrációs terhe van, hogy az előbb-utóbb átüti az autipjazsot és Golda nem fogja sokáig tűrni. Szoros a verseny, de én Tibort hoznám ki befutóként.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 11:19:47
x4)
Illetve Tibor hány telet élt túl az utcán? És Sodi?
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 11:20:53
x7)
Szerintem butaság volt megverni Lyudkát aztán meg felmondani a Solarysnál. De te tudod recsi.
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 11:22:08
x11)
Endre esetében a legnagyobb kockázat, hogy részegen nem tudja befogni a pofáját és olyanokkal emberkedik, akikkel pont nem kene. Simán benne van, hogy első este megbicskázzák.
C64korszak
(
x2)
Apr 25, 2024 11:23:00
x2)
Szerintem a német hiteleket már elengedte hónapok óta. Csak így jön ki a matek, hogy hogy nem halt még éhen. De minimum a halasztást megigényelte.
Ha meg is igényelte, megkapta? Végtelen halasztás nincs, esetleg néhány hónap, amíg a paciens "egyenesbe jön".
Bár hitelkártyánál ilyen sem lehetséges, tehát még mindig tudja a pénzt körbe járatni valahogy, hogy éljenek a német kártyenek is.
Judas
Apr 25, 2024 11:24:47
A tranyónak ma húzzák a maradék fogát?
Apr 25, 2024 11:24:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 25, 2024 11:26:24
x38)
SoDI, azért te jól vagy? Sörhöz odaférsz? Anyád mit mondott, meddig vagy kitiltva a nagy házból? Nem beszél veled, ugye? Ahelyett, hogy segítene a kisfiának. Mindenről anyád tehet, ugye? :(
DÖGÖLJ MEG!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
DÖGÖLJ MEG!
-
Apr 25, 2024 11:27:40
Endre, te most tényleg púpszászon héderelsz ahogy pletykálják? Annak ellenére, hogy ams és nyomozás?
Bátor vagy!
Bátor vagy!
Apr 25, 2024 11:27:40
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 11:41:53
x4)
Illetve nézzük pénzügyi szempontból a dolgokat: a tranyónak van egy rakat felszopója, egy működő tiktok csatornája, egy Lyudkája meg néhány százezres iPhone adóssága forintban, amit két szopással rendezni tud. Ha Sodi nincs, akkor a csatija talán még nőni is fog. Ellenben Sodinak van egy állandóan növekvő hatalmas adóssága euróban és 0 jövedelme. Ebben piszony eddig lehetett eljutni.
A shiker titka
Apr 25, 2024 11:51:24
- költöztess magadhoz hajléktalanokat
- az egyiket amelyik a legbolondabb, alkoholista egy büdös vas nélkül válaszd ki, tartsd magad mellett, hogy megtanítson spórolni
- szeress bele annak ellenére hogy egy átoperált buzi
- basszátok el közösen az összes pénzedet minden fillérig
- annak ellenére is fizess a hajléktalan elmebeteg szerelmednek mindent hogy már neked semmid nincs, és hónapról hónapra vagy megaláz vagy megver vagy átbasz
- költöztesd be a buzit anyádhoz
- nullázd le magad
SHIKER!! 🤩🤩🤩
- az egyiket amelyik a legbolondabb, alkoholista egy büdös vas nélkül válaszd ki, tartsd magad mellett, hogy megtanítson spórolni
- szeress bele annak ellenére hogy egy átoperált buzi
- basszátok el közösen az összes pénzedet minden fillérig
- annak ellenére is fizess a hajléktalan elmebeteg szerelmednek mindent hogy már neked semmid nincs, és hónapról hónapra vagy megaláz vagy megver vagy átbasz
- költöztesd be a buzit anyádhoz
- nullázd le magad
SHIKER!! 🤩🤩🤩
Apr 25, 2024 11:51:24
Púpu Endi
Apr 25, 2024 11:54:30
Ez tényleg halott xdxddxdxd
Nem púpúteve, hanem púpu Endre!
Apr 25, 2024 11:54:30
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 11:55:07
x11)
Törvényszerű volt, hogy bekövetkezik, nem is kérdés, hogy ma jött el a napja. Igazából az a csoda, hogy eddig húzta. Minden hónapban csak nőtt az adóssága, amióta csak hitelképes, egyszerűen túl hülye ahhoz, hogy felfogja mi az a hitel. Az utolsó évben Púpszászon bújkált, nulla kiadása mellé kapta a kétezer eurónyi segélyt és így sem sikerült neki nem hogy egyenesbe jönni, vagy csökkenteni az adósságait, de még az újabb hitelek felvételét megakadályozni se. Az utóbbi évben tisztán kapott 24k eurót segély/fizetés alakjában, meg 6-7k eurót a Bittner-pénzből. A hitelei felét ki is nullázhatta volna, ha csak befogja a pofáját, eszi az anyja fél ebédjét és recskázik a macskaólban. Ehhez képest az előfizetéseit sem tudta lemondani, nem hogy a sörikebevitelt vagy a tranyózást csökkenteni. Egész életében folyamatosan a csőd felé robogott, soha életében egyetlen hónapja sem volt, amikor kevesebbet költött volna, mint amennyit keresett.
Tibcédesz emlegette, nyilván azt sem hiszem el neki, amit kérdez. Valószínűleg egyébként neked lesz igazad, egyszerűen beérett a segélycsalás, ami után már pontosan tudjuk, hogy a rendőrség is nyomozott hónapok óta. De mivel a snecológia alapaxiómája, hogy a valóság mindig durvább, igazán szép lezárása lenne ennek a karriernek, ha kiderülne, hogy nem csak az ismert segélycsalást követte el, de a nevére került még a cigánykaraván összes zűrös cége is. Főleg, hogy ezt egyszer már eljátszották a bolonddal, a Bidpower Kft, vagy micsoda volt, amit ugyanígy a nevére vett még legénykorában egy hasonló simlis ismerős javaslatára. A Sodi egyszerűen semmiből sem tanul. Én még Gésát sem hagynám ki a képletből, ugye az észkombájn Sodi maga mondta, hogy nem is emlékszik a Mazda megvásárlására, olyan részeg volt. Csodálkoznék, ha Gésa nem használta volna ki ezt a nagyszerű lehetőséget és nem tett volna a nevére két tucat kocsit. Esetleg ingatalanokat. Lehet kezességet vállalt Gésa hiteleire, vagy valami céget pakolt rá. Majd úgyis kiderül idővel!
Ha nem lenne papíros elmebeteg, rég bedöntötte volna a hiteleit, lassan már kifele mászna a csődeljárásból. De hát ugye nem véletlen a Sodi a Sodi, őneki el kellettt húznia a végtelenségig, hogy annál nagyobb összeget keresseenek rajta a bankok.
Az autilogika furcsán működik. A segélycsalás, munkaadók átbaszása, magyarok lejáratása a világban, alkoholizmus, őrjöngés, bolti lopás, okirathamisítás, drogozás, nőverés, pedofília, minden fasza, maga meséli el büszkén, hogy ezeket elkövette. De azt szégyenkezve sem hajlandó bevallani, hogy olyan munkát végez, amit még fölér ésszel, így tényleges hasznot termel a társadalomnak?
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 11:55:43
x13)
Hétvégén arról loopolt, hogy szerdán-csütörtökön tudna elszakadni és menni Berlinbe a Jenessel meg a Mergával, tehát addig meg kell húznia magát.
Mivel nem mutatkozik és elég biztos infók érkeztek arról, hogy hazatakarodott már a hét elején (kedden már biztosan) ezért a következő opciókat érdemes átgondolni:
- A papúcsos sírós könyörgést bevette az integrációs oktató és felmentette bizonyos ideig / permanensen a jelenlét alól a korcsot, esetleg Home Office-ból bejelentkezést engedtek meg neki. Persze eközben azt hazudja, hogy ő a bécsi lakhelyéről jelentkezik be, nem pedig egy másik országból.
Ezért talán mostantól érdemes lenne elkezdeni a feltárást az integrációs tanfolyam felé, hogy micsoda egy sarlatánnal van dolguk.
Nyilván gyártaná bécsből a bejelentkezéseket ezerrel, hogy elhiggyék neki, hogy valóban ott tartózkodik de úgytűnik elengedte ezt. Amíg bizonyítania kellett addig serényen liveozgatott a parkból papucsban. A másik opció pedig a teljes összeomlás, az AMS tényleg jól megbaszta a picsaszáját és már tényleg szarik mindenre, hazament dögleni a maradék bittner pénzen és várja amíg fogatlanná csonkítják a szőrös kőművesét és a maradék pénzt elbasszák 2 hét alatt valahol.
Emlékezzünk vissza, pár évvel ezelőtt is hónapokig csalta a segélyt újszászról mikor az Atosnál vagy valamelyik másik cégnél elment a naty ütyfél. Egy kurva billentyűt nem mert leütni egészen addig, amíg meg nem kapta az újabb lehetőséget a következő átbaszott cégnél.
Mivel nem mutatkozik és elég biztos infók érkeztek arról, hogy hazatakarodott már a hét elején (kedden már biztosan) ezért a következő opciókat érdemes átgondolni:
- A papúcsos sírós könyörgést bevette az integrációs oktató és felmentette bizonyos ideig / permanensen a jelenlét alól a korcsot, esetleg Home Office-ból bejelentkezést engedtek meg neki. Persze eközben azt hazudja, hogy ő a bécsi lakhelyéről jelentkezik be, nem pedig egy másik országból.
Ezért talán mostantól érdemes lenne elkezdeni a feltárást az integrációs tanfolyam felé, hogy micsoda egy sarlatánnal van dolguk.
Nyilván gyártaná bécsből a bejelentkezéseket ezerrel, hogy elhiggyék neki, hogy valóban ott tartózkodik de úgytűnik elengedte ezt. Amíg bizonyítania kellett addig serényen liveozgatott a parkból papucsban. A másik opció pedig a teljes összeomlás, az AMS tényleg jól megbaszta a picsaszáját és már tényleg szarik mindenre, hazament dögleni a maradék bittner pénzen és várja amíg fogatlanná csonkítják a szőrös kőművesét és a maradék pénzt elbasszák 2 hét alatt valahol.
Emlékezzünk vissza, pár évvel ezelőtt is hónapokig csalta a segélyt újszászról mikor az Atosnál vagy valamelyik másik cégnél elment a naty ütyfél. Egy kurva billentyűt nem mert leütni egészen addig, amíg meg nem kapta az újabb lehetőséget a következő átbaszott cégnél.
mikedp
(
x9)
Apr 25, 2024 12:01:55
x9)
Mivel a szarszagú trafó kurvára kussol , biztos vagyok benne hogy tart a korcs lehúzkodása minimális összegekkel ( sörre, ketyerkére , cigire )
Azt nem gondolnám , hogy tibi ettől többet látna benne. Nem lesz itt már együtt csövezés vagy Bejliny. Tranyó a világ legundorítóbb életformája , most még felcsipegeti a maradék 30 forintosokat, aztán végleg lezárul egy faszpina.
KURVArangy
Azt nem gondolnám , hogy tibi ettől többet látna benne. Nem lesz itt már együtt csövezés vagy Bejliny. Tranyó a világ legundorítóbb életformája , most még felcsipegeti a maradék 30 forintosokat, aztán végleg lezárul egy faszpina.
Ténfép
(
x5)
Apr 25, 2024 12:04:13
x5)
Itt még nem láttam a hírt. Elsőre úgy gondolnám, túl nagy hatása nincs Trottel dicstelen életére, aztán ki tudja... Golda megörökölte a Suzukit.
Igyunk egy sörtöt, he
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 12:07:14
x13)
Vajon volt az öreg horgásznak családja, vagy sikerült-e Goldának kisemmiznie ezt a vén kommunistát is?
Transpotter
Apr 25, 2024 12:10:15
A német szám volt (az egyik német szám? Nekem csak az az egy van meg)
Nem sokkal éjfél után vette fel. Az elmúlt napokban többször is próbáltam vele beszélni, ez a második alkalom volt, hogy sikerült. Már amennyire ez sikernek nevezhető.
Apr 25, 2024 12:10:15
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 12:11:35
x13)
Jó, megnyugodtam. Volt a Horgásznak valamiféle családja, bár a vén kurva ki tudja mit írathatott alá vele a végén:

Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 25, 2024 12:24:20
x17)
Csodás napra ébredtünk megint.Csicsergő madarak a fán,bimbózó szerelme,bűntető ügyek,bíróságok,bukott vizsgák,és nyomor:)
Punszisza a lekjopp!
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 25, 2024 12:26:30
x8)
Annyi lehet, hogy kisírta, hogy az idegei miatt nem tud járni a tanfolyamra vagy mire. Kapott mondjuk egy hét pihenő időt. Azt mondja, hogy otthon fekszik bécsben. Erre itt van púpszászon. Kimozdulni nem mer, nehogy lebukjon, s feljelentse valaki. Tibor biztos kijár púpszászra egy kis sörike pénzért. Ezért sincs live, mert lebuktatná a pénztárcát. Viszont érdemes lenne jelenteni az AMS-nek, hogy szúrópróba szerűen hívják be a pedofilt.
Heki a traki
MaxPayne
(
x24)
Apr 25, 2024 12:32:54
x24)
A csatornapatkanykodas hogyan egyeztetheto ossze az erdekervenyesito kepesseggel?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 12:34:24
x4)
Púpszász lehet most már a legvalószínűbb tartózkodási hely. Persze az lenne a legjobb, ha valahol Bécsben héderezne továbbra is, mert akkor tovább fogyna a nem létező pénze, szóval Púpszász a legvalószínűbb.
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2024 12:35:17
x78)
A csatornapatkanykodas hogyan egyeztetheto ossze az erdekervenyesito kepesseggel?
Ahogy az integrációs kurzus a beilleszkedési-és alkalmazkodási zavarral.
símanó
(
x3)
Apr 25, 2024 12:42:00
x3)
Akkor lesz ma Mario lájv?
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 12:46:44
x13)
Itt lehet részvétet nyilvánítani egy-két horogra akadt snecivel, esetleg Endre írj be alá, hogy a fennmaradt családját ki fogod írtani, hogy legyen végre elfütyizhető millió újra!
www.facebook.com/SzabadsagHorgaszEgyesulet
www.facebook.com/SzabadsagHorgaszEgyesulet
Totyika
Apr 25, 2024 12:47:23
Akkor lesz ma Mario lájv?
Még előtte megyek PÁV-ra.
Apr 25, 2024 12:47:23
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 25, 2024 12:52:06
x23)
Annyi lehet, hogy kisírta, hogy az idegei miatt nem tud járni a tanfolyamra vagy mire. Kapott mondjuk egy hét pihenő időt. Azt mondja, hogy otthon fekszik bécsben. Erre itt van púpszászon. Kimozdulni nem mer, nehogy lebukjon, s feljelentse valaki. Tibor biztos kijár púpszászra egy kis sörike pénzért. Ezért sincs live, mert lebuktatná a pénztárcát. Viszont érdemes lenne jelenteni az AMS-nek, hogy szúrópróba szerűen hívják be a pedofilt.
Többször írva volt itt az elmúlt hetekbe hogy bizonyítékok nélkül semit se jelentsük sehova. Az meg föleg hiba lenne, hogy mi mondjuk meg mit csináljanak vele, hogyan kezeljék végső esetbe.
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy 4 hónap alatt nem lett jelezve, akár bizonyítékokkal is az AMS felé, hogy mi folyik itt? Ennek ellenére az AMS annyit nem csinál hogy a lakcimét ellenőrizze, hogy tényleg ott lakik e, vagy mikor látták ott utoljára, hanem helyette inkább elküldi egy migráns kurzusra. Teszi ezt azért mert Februárba leállt a melókeresésel és egy kérdésre azt mondta, hogy azért hagyta ott a felvételit mert nem tud angolul. Szóval a migráns kurzust is magának intézte el.
Csak mondom Újszász-Bécs 4.5 óra utazás. Ha ma délután kap egy értesítőt, hogy holnap reggel és nem 2-3 nap mulva várják, akkor is simán kimegy este, éjjel, és megjelenik reggel 8-kor ha kell. Ilyennel nem tudják megfogni jó esetbe.
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 12:53:50
x7)
Kurva nagy baj lehet ha ennyi ideig nem volt semmi sajtótájékoztató.
-
Apr 25, 2024 12:54:06
Erről van szó, te hombárfejű csatornapatkány? Bármennyi haladekot is kaptál, az órát most bizony megállította az AMS, így a nyomorult koldus segélyedért a migri tanfolyamot MINDENKÉPPEN végig kell csinálnod, amire persze mindannyian tudjuk,hogy képtelen vagy, és ezt minden egyes púpszászi sunnyogós nap után egyre jobban látod. Ez a kókadt 23-as csapdája.
Apr 25, 2024 12:54:06
Klohek
(
x12)
Apr 25, 2024 12:57:32
x12)
endre, most már nyugodtabban fogsz tudni rivóra inni, már a horgász sem kopogtatja a macskaól falát az ággyal..
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 13:06:51
x57)
A saját fogcsonkjait se csináltatta meg, majd pont a cejejméét igen?
Márkcica fogsorát is megcsináltatta, mondjuk annak a csaja kunyerálhatta, hogy ne kelljen a rohadó száját szagolni. De akkor még szerették a bankok asodit és mindegy volt, hogy mire, csak adhasson, vásárolhassa a társaságot.
Golda
Apr 25, 2024 13:08:07
endre, most már nyugodtabban fogsz tudni rivóra inni, már a horgász sem kopogtatja a macskaól falát az ággyal..
A Suzuki az az enyém.
Az nekem jár. Nekem a becsületemet (is) basztad szét.
Apr 25, 2024 13:08:07
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 13:08:37
x11)
Annyi lehet, hogy kisírta, hogy az idegei miatt nem tud járni a tanfolyamra vagy mire. Kapott mondjuk egy hét pihenő időt. Azt mondja, hogy otthon fekszik bécsben.
Nem feltétlenül nem veszik jegyzőkönyvbe, hogy az ideggyenge migri képtelen napi kétszer másfél órán át egy szobában ülni hisztériázás nélkül. Ez biztosan segíteni fogja az elhelyezkedését!
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2024 13:12:32
x78)
Endre, hogy is volt a Manna előtt arcoskodva az úriemberrel?
"Ha a rendőrök elfogadták, fogadd el te is!"
Kicsit aktualizálva:
Ha az bíróság elfogadta, fogadd el te is. :D
"Ha a rendőrök elfogadták, fogadd el te is!"
Kicsit aktualizálva:
Ha az bíróság elfogadta, fogadd el te is. :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 25, 2024 13:16:42
x37)
Ideje lenne indítani egy tisztázóst, Endre.
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 13:19:27
x4)
Ebből "Stníimssemmsmkt" lesz, azaz "Soha többet nem írok ide meg sehova sem, a macskaólból sem megyek ki többet".
trolléga
(
x30)
Apr 25, 2024 13:19:29
x30)
Off off
Kamionos Vendel megint egy tranyóval élő lájfszol 😂😂 én ezt már nem hiszem el
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kakaspina
(
x24)
Apr 25, 2024 13:28:23
x24)
Off off
Ki nem szarja le?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 25, 2024 13:33:07
x23)
A Korcs múlt héten azt mondta, hogy Hétfőn derül ki menyire van értelme Ausztriával tervezni. Ezt valószínűleg a bíróság miatt mondta. Majd utána mondta mikor tibi és az ősember Jenes arról beszélt, hogy ők indulnak Berlinbe, hogy ö max kedd este tud elkéretözni és Szerda Csütörtök tudd utánuk menni ha úgy alakul. Ezek után Hétfön délután és Kedd délelöt teljesen felszivodot, messengeren és telefonon se volt elérhetö. Ez alapján simán rácsok mögé rakhatták a Hétfői tárgyalás után a talán Keddi ítélethirdetésig, ami nagyon nem jó jel neki. Ezután Kedden délután mikkor elengedték még simán jelezhete a iskola vagy az AMS felé, hogy akkor neki ennyi volt, többet nem megy képzésre vagy szünetet kér majd hazamenekült Púpszászra talán. Ezt azért is tehete hogy igy az Áprilisba 22-23 napra járó segélyt biztos megkapja és most azt várja. Azt ugyanis nem igen tudná megcsinálni hogy nem szól és púpszászon bujkál miközben bekell járnia a migráns kurzusra, amivel lehet azt a 22-23 napi segélyt kockáztatná. Szóval szerintem valamit biztos jelzet az iskla, AMS felé. Hogy akkor mért bujkál? Talán mert az autipajzs nagyon súlyos találatot kapott a bíróságon. Lásd talán rácsok mögé is rakták. Az is benne van a pakliba hogy kapott egy büntetést de az ügyészség azonnal jelezte hogy akkor viszik tovább másodfokra az ügyet, ami teljesen megropantotta a gyagyást. Persze lehet hogy súlyos büntetést kapott, de az még nem feltétlenül indokolná a megroppanást nála, mivel ö is mehetne másodfokra. Ha viszont az ügyész viszi tovább mert kevesli a büntetést, akkor más a helyzet. És akkor nem is a korcs irányit például úgy, hogy elhúzza a fellebbezést az utolsó napokig, hogy minél később legyen a másodfokú tárgyalás.
Ténfép
(
x5)
Apr 25, 2024 13:34:03
x5)
Azon a tetű kínai szaron 10-ből 9 vagy cigány, vagy tranyó kurva, vagy leginkább mindkettő, szóval van esély rá, de szerintem nem újdonság ez... OFF panaszkodás vége
Igyunk egy sörtöt, he
púpostulok
(
x2)
Apr 25, 2024 13:39:15
x2)
Tegnap az ősember liveban volt egy Lilla nevű user aki azt állította, hogy púpszászi lakos és szinte minden nap találkozik Gyöngyi nénivel. Az egyik usernek privátban azt írta, hogy a korcs bécsben kórházba került, mert be volt drogozva és jelenleg is ott tartózkodik.
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 13:39:17
x57)
Lehet hülyeség amire gondolok, de az nem lehet, hogy magas pénzbüntit kapott, amit ugye nem tud kifizetni, ezért átváltozik letöltendőre. Fifi meg fosik a böritől, így Púpszászon bujkál a Polizei elöl.
Nekem is ez a tippem, hogy olyan magas pénzbüntit kapott, hogy már mindennek vége és hazajött zülleni. Szandika szexuális kényszerítése után is instant hazamenekült, mikor kikérdezték, mert összefosta magát, hogy nemi erőszakkal fogják gyanúsítani és komolyabb baja lehet.
Még biztos nem élesedett a pénzbünti, de az ösztöne viszi.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 25, 2024 13:40:05
x13)
Tegnap az ősember liveban volt egy Lilla nevű user aki azt állította, hogy púpszászi lakos és szinte minden nap találkozik Gyöngyi nénivel. Az egyik usernek privátban azt írta, hogy a korcs bécsben kórházba került, mert be volt drogozva és jelenleg is ott tartózkodik.
Sajnos túl szép hogy igaz legyen
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 13:44:55
x4)
Jenes is azt mondta, hogy kórházban van, nem?
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 13:45:15
x11)
Mondjuk hihető lenne, hogy balhét csinált a bíróságon, mire a bíró bezsuppoltatta kicsit józanodni.
linziasztal01
(
x78)
Apr 25, 2024 13:48:06
x78)
Nekem ez a kórház dolog túl koordinált hazugságnak tűnik.
Kakaspina
(
x24)
Apr 25, 2024 13:48:51
x24)
Jenes is azt mondta, hogy kórházban van, nem?
Mindenki falaz neki, hazudozik érte, ne itt a végjáték alatt kezdjünk már naivak lenni.
púpostulok
(
x2)
Apr 25, 2024 13:49:00
x2)
Nekem ez a kórház dolog túl koordinált hazugságnak tűnik.
Lehet terelés, de gondoltam megosztom a történteket.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 25, 2024 13:49:53
x7)
A jó hír az, hogy hétfőn kerülhetett kórházba, ezért a második tárgyalás még hátra van.
Csak azt sajnálom, hogy nem az Orbán egészségügy vendégszeretetét élvezi.
|__o__|
Csak azt sajnálom, hogy nem az Orbán egészségügy vendégszeretetét élvezi.
Konzervatív Honpolgár
Apr 25, 2024 13:50:14
Nagyon vicces lesz, amikor minden pedosimogató untermensch elnyeri majd méltó büntetését.
Apr 25, 2024 13:50:14
keserke
(
x4)
Apr 25, 2024 13:51:27
x4)
Ha mindenki falaz neki, akkor az nem végjáték. Angyi, mindegy...
Ablaktörő kalapács
Apr 25, 2024 13:52:19
Apr 25, 2024 13:52:19
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 13:56:56
x13)
Nem fogja előadni a bíróságon, hogy mocsok részeg, abból rendbírságot szabnának ki rá. Sokat nem érne vele :D
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 13:58:22
x7)
A hangok beszélnek már hozzád is?
Lillával levelező
Apr 25, 2024 13:58:39
Nekem irt a Lilla, vagyis először én neki. Elvileg ujszaszi lakos. Nem tudom, mennyire valid infók. Remélem, nem terelés, és hasznos a tanszék számára

Apr 25, 2024 13:58:39
balek
(
x10)
Apr 25, 2024 13:59:18
x10)
Pedofil Endi, hogy halad az osztrák AMS jogászok megreggelizése?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 13:59:28
x57)
Pont azért raktam be a minap, hogy mit tudunk a korcs rendőrségi és peres ügyeiről, hogy látszódjon, hogy nem igazán jön ki időben az AMS-es dolog.
Január elején a határőr, és később a rángóarcú nyomozó (aki az életviteli központról érdeklődött szinte biztosan az AMS bejelentésére) már mondta neki, hogy keresteti az ügyészség, márpedig ez azt jelenti, hogy egy korábbi dologgal volt kapcsolatos az ügy. Januárban még csak bejelentette az igényét a segélyre, nem folyósítottak semmit.
Ráadásául míg a rángóarcús AMS-es cuccról beszámolt, addig erről az ügyről mindenfélét hazudott (pl. hogy csak a ki nem postázgató erkölcsi bizonyítvány miatt keresi az ügyészség) és agyon hallgatta. Ha nem szólják el az előtte lévő napon berivózva, most sem tudnánk, hogy történt egyáltalán valami. Az ilyeneket Kovács ’Voldemort’ Márkcica miatt szokta csinálni.
Emellett február közepén a gyagyás maga hozta fel csak úgy, hogy Márk az ígérte, hogy fizet neki, ha megcsinál valami illegális dolgot.
Nem, nem, az AMS-es dolog bizony még hátra van. Az is folyamatban van, mert a nyomozónak az ügyészség küldte át a troll levelet, szóval meg fogják mérni majd egy szép napon, de biztos vagyok benne, hogy most nem az küldte padlóra.
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 14:03:14
x7)
HANGOK
Apr 25, 2024 14:03:54
TE VAGY A HIBÁS ENDRE! TE TEHETSZ MINDENRŐL!
Apr 25, 2024 14:03:54
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 25, 2024 14:07:08
x23)
Jenes te ősember, ha olvasod ezt, akkor mit akarsz te a gyagyástól? 23 centis döglött pitonszt akarsz szopkodni vagy mit? Jól meggondoltad te, hogy mit csinálsz és kikkel akarsz szembe szállni egy pedofil szörny miatt? Nézd meg mi lett tibivel? 2.5-3 éve még a Trash királynője volt, több ezer nézővel, követővel akik simán eltartották öt és a Judkát. Majd jött a gyagyás és nézd meg hol tart ma, van pár szász nézője akik már közel se tartják olyan jól el mint korábban. Lásd már a telefonszámlájára is a gyagyástól lopja a pénzt és már nem tud mit kitalálni hogy a lakhatását megoldja csak annyit hogy diliházba viteti be magát. Az egészségi állapotáról ne is beszéljünk. Például annyira le van gyengülve, hogy egy rendes vekni dagasztásra se képes már. Na ezt kapta a gyagyástól és a trolljaitól kevesebb mint 3 év alatt. Te is erre vágysz?
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 14:08:42
x13)
Ha Endre kórházban van:
- Miért nem mutogatja magát áldozati pózba vágva?
- Fel van mentve minden alól jelenleg és van Bécsi ellátása, tudná archiválni az AMS-nek is.
- Esetleg valami miatt titkolnia kell a drogozgatásait?
- Fel van mentve minden alól jelenleg és van Bécsi ellátása, tudná archiválni az AMS-nek is.
Klohek
(
x12)
Apr 25, 2024 14:11:01
x12)
Péntek éjszaka kellemetlen lehet, ha nincs Szolnokon éjszakai üveges..
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 25, 2024 14:12:49
x10)
Endi! Max 5-en utálnak púpszá... Ja várjál csak! Mindenki utál ott iS!
Álmodjatok Rémeket!
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2024 14:14:40
x13)
Érvek ellenérvek.
Csak találgatok, de az eddigi infómorzsák arra utalnak, hogy volt egy kihallgatás hétfőn, kedden reggel meg egy tárgyalás.
Hétfőn szinte biztosan berúgva,rivósan jelent meg a yardon.Ott ezt nem kultiválják,ezért jöhetett egy kis kényszerintézkedés.
Gondolom a kollégáknak megvan,hogy ezt mekkora hisztiroham autista fókaüvöltés kísérte.
Vitték is a pszichiátriára, ahol valóban jól leszedálták.
Ez magyarázná az első napos rádiócsendet.
Csak találgatok, de az eddigi infómorzsák arra utalnak, hogy volt egy kihallgatás hétfőn, kedden reggel meg egy tárgyalás.
Hétfőn szinte biztosan berúgva,rivósan jelent meg a yardon.Ott ezt nem kultiválják,ezért jöhetett egy kis kényszerintézkedés.
Gondolom a kollégáknak megvan,hogy ezt mekkora hisztiroham autista fókaüvöltés kísérte.
Vitték is a pszichiátriára, ahol valóban jól leszedálták.
Ez magyarázná az első napos rádiócsendet.
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 14:15:26
x57)
Ha Endre kórházban van:
Tibi azt mondta hétfőn, hogy a korcs metrózással töltötte az éjszakát, aztán kedd délutánig ő sem tudta elérni. Jó, jó, hazudik, de szerintem tényleg aggódott egy kicsit a pénztárca miatt, azért mondta, hogy nem találja. Mostanában már azt mondja, hogy nem mondja meg, hogy hol van.
Lillával levelező
Apr 25, 2024 14:15:42
Szívesen, úgyis kezd már unalmas lenni a konzerv vér. Ma este vagy holnap írok neki, addig várom a ti kérdés ötleteiteket is, milyen jellegű sztorik érdekelnék a tanszéket.
Apr 25, 2024 14:15:42
40_éves_junior
(
x6)
Apr 25, 2024 14:16:53
x6)
Nekem irt a Lilla, vagyis először én neki. Elvileg ujszaszi lakos. Nem tudom, mennyire valid infók. Remélem, nem terelés, és hasznos a tanszék számára
Ha ez igaz(nem benned kételkedem trolléga), akkor újfent igazolódott a snecológia egyik főtétele: "A valóság mindig durvább".
Bagolyka
(
x7)
Apr 25, 2024 14:17:01
x7)
A recskás megnézte a Három test problémát, mi meg az Egy balek problémát nézzük egy ideje.
Lillával levelező
Apr 25, 2024 14:17:32
Tegnap este, fél kilenc környéke.
Apr 25, 2024 14:17:32
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 25, 2024 14:21:00
x16)
Zseni vagy, Lillával levelező troll! Nagyon nevettem a beszélgetésen, akármennyi is igaz belőle.
Viszont ha úgy vesszük, ez visszaigazolja az újszászi tényfeltárásokat, QR kódos papírokat és hasonlókat, van ezeknek gyakorlati haszna. Egész Ujszászon megvetett pária már a férfibaszó pedofil szar és a csaló kommunista zsidó Golda, utóbbi is bőven megérdemelte, ez is nagy öröm.
Ha igaz az üzenetváltás, jó lenne közel tartani a helyi ügynököt, aki be tud számolni a fórumnak olyan eseményekről, amiknek a híre amúgy nem jutna ide. Folytasd csak a munkát, hátha Lilla elmond még idővel pár hasznos/vicces dolgot.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2024 14:21:22
x13)
A tárgyalásra valószínűleg bevitték.
Bár ha nagyon fos halmazállapotú volt, akkor nélküle is lezavarták.Papírost kapott róla.
Sokáig viszont nem tartják bent.
Már kedden kibaszhatták, és irány haza.Púpszász az kizárásos alapon lehet,mert a pénz már múlt héten elfogyott.
Bár ha nagyon fos halmazállapotú volt, akkor nélküle is lezavarták.Papírost kapott róla.
Sokáig viszont nem tartják bent.
Már kedden kibaszhatták, és irány haza.Púpszász az kizárásos alapon lehet,mert a pénz már múlt héten elfogyott.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Apr 25, 2024 14:22:31
x2)
Hát én beszarok! Adófizető polgárként nekem várólista kell mindenhova, a tranyó meg az én adómból heverészik a mosolygóban, teljes ellátással.
Fifi meg az osztrák adófizetők pénzén teszi ugyanezt.
Röhej!
Fifi meg az osztrák adófizetők pénzén teszi ugyanezt.
Röhej!
ascites
(
x57)
Apr 25, 2024 14:24:22
x57)
Nem tudom milyen jellegű a felépített kapcsolatotok, de ha olyan, akkor lehetsz részvétteljes Nász bácsi halála miatt, az oltári nagy veszteség lehet most Goldának. Beúsztathatod a dolgot úgy, hogy vajon Endre támogatja-e az anyját ezekben a nehéz időkben a jelenlétével (vagy a távolmaradásával).
Engem érdekelne, hogy a szásziak vajon inkább kettyósnak tartják-e vagy veszélyesnek? Hogy látják a Goldával való viszonyát? Golda nem gondolkodik-e azon, hogy megszakítsa a kapcsolatot vele?
Érdekesek lehetnek a korcs vásárlási szokásai: mikor szokott beugrani? Mindig ugyanakkor megy vagy hol ekkor, hol akkor (ezzel lehetne tervezni a helyszíni koboldszpottot)?
Az infószerzésre is remek lenne ez a Lilla, de ha tényleg a boltban dolgozik, szuper pletykaterjesztő is lehet. Például elmesélni, hogy a hímnője megrontotta a 16 éves Norbit, akinek az anyja és a nővére is a Hetényi kórházban dolgozik Szolnokon. Abból lenne sutyorgás a faluban.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2024 14:24:25
x13)
Magyar tb-je nincs a fifkónak.Kórházban csak akkor tartják 2 napon túl, ha műtétje volt, vagy éberkómában van kb.
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 14:25:02
x11)
Bedrogozták? Az Endre az olyan, le kell kötözni és injekcióban beadni neki a kábítószert, mert magától csak kamillateát iszik és antihisztamint szippant az orrába a szénanáthájára.
-
Apr 25, 2024 14:26:51
A tegnap leakelt hangfelvételen a "milyen üszpék?" után van egy hang, azt nem tudom behatárolni. Szerintem az a kulcs. Ha sörösdoboz csapódás a többi lomon, akkor egyértelműbb.
Apr 25, 2024 14:26:51
Endre priusza
(
x11)
Apr 25, 2024 14:28:19
x11)
Endre! a Szisza is lájvolt a pszichiátriáról! Ha neki szabad, akkor neked is! Rómában, mint a rómaiak! Lőj fel egy nyomorflokkot a kórházból!
Bubuka
(
x13)
Apr 25, 2024 14:28:27
x13)
K. Endre (W. Klug) érkezése a Josefstadt-i bíróságra:

118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy csak egyszeruen elfogyott a penz es a sorike. Endre okosan mindig akkor sporol amikor nincs es akkor kolt amikor van, mint a prolik