Der Standardhoz simán lehetne fordulni, rájuk hivatkozni, elvileg dolgoznak náluk magyar újságírók is. Megfelelő Google kereséssel megtalálhatók. Neveket azért nem írok be, hogy az elmebeteg segélycsaló gnóm geci ne tudja őket zaklatni, vagy előre menekülni. A többiek meg fogják találni a kontaktot hozzájuk :)
Most azonnal utalnám az egy heti työrikeadag árát ha élőben rántja ki a két első kapafogát. De úgyis nemet mondana, mint a bankok.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Azt én akarom megszerezni, az lenne a fő trófeám ha én szedném ki :)
Mekfaty fokorvos tjoll!
Gecis hányós lavór
Mekfagy Mazdás tjoll! Mész az excelbe.
Azt én a broninak ajánlanám fel valami 33. fokozatú jávorszarvas fitymarend mellé fülbevalónak.
Inkább a terhesség alatt elszívott cigikre és beszlopált piákra tippelnék.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Azé’ aki előbb szedi ki :)
Pláne, ha koedukált és nő is van a szobában, biztos nem megy el fürdeni. :)
3 "nagy" sör meg egy kicsi estére? Lesz itt még bárpultnál aprós szütyő kiborítva.
Még szerencse, hogy Magyarországon munkanap lesz.
Igaz, a tiktiken kevés a munkahelyről élőlájvoló honfitárs...
hogy is volt az a szabályzat? alkoholt nem lehet felvinni?
Gecis hányós lavór
igen, bassza meg aki két forcsit is küld a pedofilnak.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Egy forintot nem küldtem neki, és soha nem is fogok, de számomra felfoghatatlan miért az a tanszéki álláspont, hogy jobb ha szeptemberig kap havonta 2000 euró segélyt, mintha most kap 3-4 nap alatt max 80-100 eurót, és attól annyira elhiszi, hogy szarik az egészre, és bedobja a bécsi életet, a hitelekkel és a segéllyel együtt.
De mivel úgy látszik kisebbségben van a véleményem, hát legyen.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Úhh bazd, ez telitalálat. Kirázott a hideg is!
Nem nyert,de az orszég stimmel:-D
Keciii... Ez a Tyodika eltitkolt ikertestvére.
Sodi tuti a HDMI kábeleivel kötözné meg Goldát.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Nyolcvanvalahányban született ez a buzi.
Egy próbát megér.
Tudjuk, hoty Jappán. Szűkül a kör. Mekleszel.
Szerintem már most szarik az egészre, többször említette, hogy már csak a "lelkiismerete" miatt csinálja amit csinál, faptopot sem hozott, mert azt hitte nem lesz rá szüksége. Na, pontosan ennyire "látja át" a helyzetét és hogy mit is kellene intéznie.
A 2000 eurós szeptemberi álmodozás alapvetően Endre fejében létezik csak, több, a területen járatosabb trollsz leírta (csak vélhetően elsikkadt), hogy nem olyan egyszerű az, ahogy Endre gondolja.
Ma pl nagy sóhajtások voltak, amikor a chaten megjelenő "nem fogod szeptemberig húzni" kommentet olvasta.
Egy dátum után az AMS átkapcsol "kötekedőbe" és a minimális segély feltételei megszigorodnak:
Folyamatos, dokumentált és a hivatal részére leadott álláskeresés, ha hívják fel kell vennie, aktív kapcsolat az AMS-es tartótiszttel, nincs bebaszva megjelenés, más munkaterületek elvállalását is keményebben pedzegetik, mint korábban.
Ahogy mostanában "intézi" az ügyeit, sok reményt nem fűznék a huzamosabb bécsi évadhoz.
Természetesen no offense, nem feltételeztem, hogy anyagilag vagy bárhogyan támogatnád a korcsot.
Tisztában vagyok vele.
Igy mától ágynemű tartóba költöztem, Csá!
Nyomon vagyok. Csá.
Na, Goldageci, pont ezt írtam tegnap, nem igaz? Ha jót akarsz lecseréled a zárat és távolságtartást kérsz a rendőrbácsiktól, vagy te is a macskaólban fogsz a kábelek és a kisasztal alatt megdögleni! Én szóltam! ASODI a túlélés érdekében a morál előtt bármilyen NPC-n átgázol, rajtad is, vén lámpakapcsolgató!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Csak előtte ne felejts el hajat mosni, te kutyabaszó geci!
Írtam azóta leveleket az AMS-nek, 600 eurót kaptam levelenként, éppen a Ritz-Carlton elnöki lakosztályában fütyizem, és várom a Tyityát.
Ez baszdmeg majdnem 1:1 a Gyagyás
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Német szakfordító vizsgája is volt a fickónak. Fifinek ez soha nem lesz.
Bár nem feltétlenül nem lenne rossz ötlet belekezdeni egy ilyen tanfolyamba. Csak hogy kamatozzon a sok év német nyelvterületen eltöltött idő :)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
látod gyagyás, még egy kutyának is megy a vezetés!
Lassan a pedofil is olyan elmebeteg zaklató lesz, mint az a nő a soriban.
Nem fair összehasonlítás. Egy kutya tagadhatatlan előnyben van fifihez képest. Egyfelől Négy lábuk van, hahó! Fifinek csak kettő - mégha néha négykézláb mászik is.
Másfelől egy kutya okosabb is, mint fifi. Láttál már 30 milliós adósságot maga előtt görgető kutyát? Vagy alkoholista kutyát? Naugye!
Úgyhogy természetes, hogy könnyebben megtanulnak vezetni is mint a púpos.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Napi 20 euróból nem jön ki, úgyhogy tippelhetsz egyet.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Félreteszi rá a napi limitet. :D:D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ejnészést -höhö-, de 47 nap az 1128 óra. Asodi még csak 120 óra illetve ezen felül 5 vizsgaóránál tart. Na tiktik karrier, csá!
A gyagyás soha nem fog lemondani a segélyről, amíg adják neki. Mióta be kell járnia, nem jön ki a matek, ezt ő is tudja, de csinálja, mert ingyen pénz és imád csalni.
Most sóvárgott a pia után és megcsillant a remény előtte, hogy azonnal vehet egyet az adományokból, de ha normálisan hidratált, ő is tudja, hogy ez nem lesz soha karrier, max. sörre fog összekoldulni, ami már sokkal több, mint a semmi, de a telefonszámlák nem jönnek ki belőle. Tudja, hogy kurva lusta, ergo nem fog tudni lájvolni minden nap, és pláne nem akkor, amikor sikere van, mert utálja kiszolgálni az emberek igényét. Ha megnézitek, az igazi shikeres témáit soha nem ismétele meg, a főzősre is mennyit kellett várni, pedig az anyagos is rágta a fülét névvel, hanggal.
Ráérünk a koldulós lájvokra, max. 1 hónap és ott leszünk.
Szerelős lájvokból se lett sok. Sokszor akkor lőtte le amikor organikusan elért 7-800 nézőt
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Na jó ezt ne ne ne. Ezt nem olvasom el, foglald kérlek össze, majd megnézem. Jövő heten. Na szobatársak elgázosítása, csá!
Amilyen gnóm a gyagyás, most is csak fizetne érte, aki a brutális testi fogyatékosságokra izgul.
De azért csapja le a lábát a villamos, megérdemelné azok után, ahogy röhörészett Dzsabbán.
Szép találat, zsidó!
Tajgetosz Impotosz pókujjai mindenképpen komplex vizsgálatokat igényelnek.
Kiss Endre Farkas, és Kaffka Tibor Marcédesz éppen az olcsó szállásra igyekeztek vissza, mikor Endre, véletlenül kilocsolt 3 liter étolajat a 4-6 villamos elé.
- Endiiiii, mi a faszt képzelsz, mit pazarolsz, faszoooom, ebben akartam megsütni neked a csirkecombot a rizsikéhez?! - üvöltötte az ocsmány hímnő, miközben igyekezte felnyalni az étolajat a sínekről. Közben jött a villamos, ami kíméletlen lefejejze őt.
- De de de de hoty hoty hoty?! Mejszi, élsz még? Vagy most már ráverhetem a combodra? Megtarthatom azért az iphone-odat, meg a tiktok fiókodat a követőiddel?
Ekkor váratlanul megjelentWoland macskája. Bagolyka.
- Vonuljunk vissza egyelőre a macskaólba, te Pedofil genyó! A többi macska között kiválóan elvegyülhetünk. Recskázás közben majd kitanítalak olcsó kártyatrükkökre is.
Én ilyenkor inni szoktam egy sört.
Simán benne van, ez a retard full a korcs. Még a Pécset is Bécsnek hallottam először.
A gyagyás már megmutatta a jutkás lájvokban, hogy ha nem tart a visszavágástól, bármilyen erőszakra képes. Egy ilyen hátulról leüti és összeszúrkálja simán megtörténhet, és amilyen béna, Golda nem halna meg egyhamar. Csak a korcs a nekrofiliát sem hegyná ki, attól félek.
Már beazonosítottuk Tajgival, hogy a kínai elnök egy troll, nagy valószínűséggel Hahó apja. Holnap meg fogtok dögleni mind.
jöjjön el a petőházai kis presszóba, útközben bármikor leszállhat trolokat vadászni. van zenegép is. megunjuk, bebasszuk a cukorgyári aprítóba. de előtte fizeti itt a köröket ez a pápaszemes dadogós geci.
nem kúrtak seggbe az ókorban!!
tajgit hagyjuk az a hamvas bélától egyszer olvasott valamit azóta értelmiséginek képzeli magát, legolcsóbb focis mezekben járkál, és bármelyik építkezésen dolgozó cigány segédmunkást szabadkőművesnek néz az élősködő mamahoteles seggbekúrt geci
A profilképed buktatott le, kedves kötőjel. Hahaha.
Endre majd segít beírni a troll excelbe, csak egyelőre még tanulja Ahmedékkel.
Jaj Endre, milyen kedves trolljaid vannak, még kicenzúráznak..
De én nem foglak.

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
It vágy te bűtös síto Szódáj! Bé ne tedd a bűtös lábod hólnáp a tánfólyámhra!
Köcsögök a köcsögön
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Valószínűleg akkor, amikor megszületett a SoDI karakter. És mivel már az internetes létezésének nulladik pontjaként így ismertük meg, valószínűleg már egészen gyerekkorban, vagy korai tizenéves korban jött létre SoDI. De ascites lehet hogy percre pontosan megmondja, ha gyagyás valaha a 42 éve folyamán bármikor egy fél tized másodpercre megemlítette, mikor nevezte el magát SoDI-nak :)
Ekkor jött létre SoDI, a tehetséges űrdiplomata, az értelmiségi, nagy dolgokra hivatott fiatalember, akinek egyszerűen JÁR a shiker, az elismerés. SoDI nem Kiss Endre Farkas volt, akit gyűlöltek a szülei, látni se bírták, lepasszolták a nagymamához, akivel mocskos játékokat játszottak az apja csövesei, aki mindig is a fura srác volt az isiben, akit minden gyerek 2 méterről elkerült, akit még a táborban is elzavartak, hogy inkább ne üljön oda. SoDI egy szuperhetero keresztény vadászbika volt, nem egy öngyűlölő homokos, mint Kiss Endre Farkas.
Nem csoda, hogy világ életében mindig SoDI akart lenni, így szerette ha nevezi minden ismerőse. Meg is mondta, hogy Endrének csak a rosszakarói szokták nevezni.
Ilyen előzményekkel lehetett volna sikeres fekete mágus is. Gyagyás, megvan az új irány.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A gyagyástól talán nem lesz túlságosan önbizalomhiányos, és újra tyodinak érezheti magát!
"Egész életében csak evett, ivott és aludt." Ez a fiteó egy olyan szintű párhuzasmos valóságot tár fel, hogy valami félelmetes. "Nagyzás, túlzott önértékelés, önző kapcsolatok."
"Életét maga által provokált konfliktusok kísérik. Folyton sikerekről fantáziált, de magánélete és szakmai karrierje is egy merő kudarc volt mindig is." Több felsőoktatási intézményt elkezdett, de mindenhonnan kibukott. Csalás, hamisítás, korai trauma, gyógyszerfüggőség, még az apja halála is stimmel, "rendőrsértegető" és "közokiratmahisító" volt, mondta ki a bíróság. Végeláthatatlan perek vélt vagy valós sérelmei miatt. Eladta az ingatlant, az árát pedig felélte. Mindenért az anyját okolta, miután pedig megölte, az áldozatról következetesen sértettként nyilatkozott. Minden részlet stimmel, ez már-már Kaf(f)kai egyezőség!
Javaslom a fiteót a tanszéki szemléltető anyagok közé felvenni.
Viccen kívűl igaz ez.
Egregore Elemér is egyetért velem.
Úton vagyok.
Tolvaj Tranyo Tibi alias 3T
Golda mindenképpen veszélybe kerül, ha bedől a kártyenvár. Az elvonástól szűkölő Endre ott fog óbégatni, hogy adja neki a nyugdíját piára, de nyilván a vénasszony ha akarna se tudna neki napi húsz sörikét fizetni. Egy reménysugár maradt neki, hogy a Sodi annyira szarból van, hogy még Golda is leveri egy sodrófával.
-
May 08, 2024 19:43:41
Felkéne hívni vagy írni egy Caritasos közép vagy felső vezetőnek, hogy xy vagyok, xy újságtól aki egy cikken dolgozik a korcsról, majd felvázolni neki többek közt azt is amit írtál plusz ugye a 2000 eurós segély meg többi ide passzoló dolog. Majd megkérdezni, hogy mért is segítik ezek után és nyilatkozna e ezekről. Esetleg pár napot lehet hagyni nekik a válaszra azzal a kitétellel, hogy a cikk enélkül is megjelenik max akkor azt kell beleírni sajnálatunkra, hogy a caritas elzárkózott a válasz adás elöl. Ezzel talán ellehet érni, hogy vizsgálódni kezdjenek és hogy talán megszabaduljanak tőle.
Der Standardhoz simán lehetne fordulni, rájuk hivatkozni, elvileg dolgoznak náluk magyar újságírók is. Megfelelő Google kereséssel megtalálhatók. Neveket azért nem írok be, hogy az elmebeteg segélycsaló gnóm geci ne tudja őket zaklatni, vagy előre menekülni. A többiek meg fogják találni a kontaktot hozzájuk :)
May 08, 2024 19:43:41
linziasztal01
(
x77)
May 08, 2024 19:44:03
x77)
Endre az a fajta balfasz, aki a földszinten esik el a lépcsőn :)
Dörpepúp
(
x7)
May 08, 2024 19:45:18
x7)
Fog a Gyagyás még tictac fogat is húzni 15 k-ért ;)
Most azonnal utalnám az egy heti työrikeadag árát ha élőben rántja ki a két első kapafogát. De úgyis nemet mondana, mint a bankok.
-
May 08, 2024 19:49:30
endre is génmódosított hogy úgy néz ki mint egy torzszülött?
May 08, 2024 19:49:30
D_Dezső
(
x29)
May 08, 2024 19:49:32
x29)
faszombele
May 08, 2024 19:50:02
Azért nem sül meg a Trutyinak a krumpli mert Bájdenék felvásárolták az összes háborús GMO földet
XD
XD
May 08, 2024 19:50:02
Sörike
(
x3)
May 08, 2024 19:50:10
x3)
Mekfaty fokorvos tjoll!
Tyodika
May 08, 2024 19:53:03
Gagyàsbuzi,kviz jàték,hàny sört van a képen?
Majd ha pupszàsz felé jàrok ,behajitok egy marékkal a kertbe,ok?
Balfasz.
Majd ha pupszàsz felé jàrok ,behajitok egy marékkal a kertbe,ok?
Balfasz.
May 08, 2024 19:53:03
-
May 08, 2024 19:53:31
Azt én a broninak ajánlanám fel valami 33. fokozatú jávorszarvas fitymarend mellé fülbevalónak.
May 08, 2024 19:53:31
mondomkusskuss
(
x21)
May 08, 2024 19:54:54
x21)
Tibinek nevezte a tranyót. Csőbuzi vagy pedofil!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 08, 2024 19:55:03
x11)
Nem tudom, de Tiktikes karriernek ez még olvasva is karcsú.
Vén hülye, ha/és amennyiben 10 perces élőlájvokat csinálsz, mint a buzikurvád, szart sem fogsz keresni.
Vén hülye, ha/és amennyiben 10 perces élőlájvokat csinálsz, mint a buzikurvád, szart sem fogsz keresni.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 08, 2024 19:55:10
x39)
"Krímbe tök simán elmennék"
Trutymó: " akkó mé nem mész? "
Jogos kérdés a szájbaszaró művésznek szegezve.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Trutymó: " akkó mé nem mész? "
Jogos kérdés a szájbaszaró művésznek szegezve.
D_Dezső
(
x29)
May 08, 2024 19:55:28
x29)
Múltkor Pozsonyban óbégatva hosztériázott, hogy “haazaaa akajok mennyiii”
Most meg már háborús területekre utazni “tök simán). :)
Nyomorult hülye
Most meg már háborús területekre utazni “tök simán). :)
Nyomorult hülye
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 19:56:15
x11)
endre is génmódosított hogy úgy néz ki mint egy torzszülött?
Inkább a terhesség alatt elszívott cigikre és beszlopált piákra tippelnék.
D_Dezső
(
x29)
May 08, 2024 19:57:10
x29)
Azé’ aki előbb szedi ki :)
Balogh
(
x1)
May 08, 2024 19:57:41
x1)
Ez elköszönés volt? A nagy tiktekes. ehhez is nyomorék vagy
mondomkusskuss
(
x21)
May 08, 2024 19:57:45
x21)
Vége a pedofil livenak.
Holnapra egész napos liveot tervez, piton képekre fel trollégák!
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 19:58:24
x11)
Endre, jó az irány! Te is tudod, hogy az ilyen művészlelkeknek, mint te sokkal jobban fekszik a főállású tiktok karrier, mint az irodában szürkeegérkedés!
D_Dezső
(
x29)
May 08, 2024 19:59:31
x29)
Szerintem 10 perc múlva újra live lesz. Ha van bent valaki a szobában akkor úgy is lejön mert képtelen emberekkel kommunikálni.
linziasztal01
(
x77)
May 08, 2024 20:01:12
x77)
Szerintem 10 perc múlva újra live lesz. Ha van bent valaki a szobában akkor úgy is lejön mert képtelen emberekkel kommunikálni.
3 "nagy" sör meg egy kicsi estére? Lesz itt még bárpultnál aprós szütyő kiborítva.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 08, 2024 20:01:30
x11)
Vége a pedofil livenak.
Még szerencse, hogy Magyarországon munkanap lesz.
Igaz, a tiktiken kevés a munkahelyről élőlájvoló honfitárs...
Sörike
(
x3)
May 08, 2024 20:01:59
x3)
hogy is volt az a szabályzat? alkoholt nem lehet felvinni?
EasybankosPedo
(
x23)
x23)
Ne akarjatok már tiktok karriert a korcsnak ezen a ponton még. Maradjon csak szépen a gyűlölt Bécsbe, a gyűlölt migráns idomítóba a napi 20 eurójával.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kriptozsidó
(
x6)
May 08, 2024 20:06:50
x6)
Ne akarjatok már tiktok karriert a korcsnak ezen a ponton még. Maradjon csak szépen a gyűlölt Bécsbe, a gyűlölt migráns idomítóba a napi 20 eurójával.
igen, bassza meg aki két forcsit is küld a pedofilnak.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 08, 2024 20:15:19
x45)
Egy forintot nem küldtem neki, és soha nem is fogok, de számomra felfoghatatlan miért az a tanszéki álláspont, hogy jobb ha szeptemberig kap havonta 2000 euró segélyt, mintha most kap 3-4 nap alatt max 80-100 eurót, és attól annyira elhiszi, hogy szarik az egészre, és bedobja a bécsi életet, a hitelekkel és a segéllyel együtt.
Poloska
May 08, 2024 20:16:26
Pedofilsimogató csöves hostelnek is mehet a faszerdő, telefont fel sem veszik. Sokadszor próbálkozásra sem.
Ilyen hulladék helyre ne foglaljon senki se szállást, mehetnek az értékelések Google, Tripadvisor, stb.

Ilyen hulladék helyre ne foglaljon senki se szállást, mehetnek az értékelések Google, Tripadvisor, stb.

May 08, 2024 20:16:26
Hafré
(
x9)
May 08, 2024 20:19:45
x9)
A konyv egyik vege: youtu.be/DKZElpQk7ns?si=1BBgNscPIE5ugYNt
lépek ki mert hülyék vagytok
-
May 08, 2024 20:21:36
Úhh bazd, ez telitalálat. Kirázott a hideg is!
May 08, 2024 20:21:36
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 08, 2024 20:26:03
x8)
Solaris Trollino
(
x1)
May 08, 2024 20:26:06
x1)
Keciii... Ez a Tyodika eltitkolt ikertestvére.
Depressziocska
May 08, 2024 20:27:22
Sodi tuti a HDMI kábeleivel kötözné meg Goldát.
May 08, 2024 20:27:22
-
May 08, 2024 20:28:00
Na Endre, segíteni akarok neked. Revolut jelszavad dupláját elutalom ADOMÁNYKÉNT, nem kell adózni utána. Mennyi az pontosan?
Nyolcvanvalahányban született ez a buzi.
Egy próbát megér.
May 08, 2024 20:28:00
Tyodika
May 08, 2024 20:28:42
May 08, 2024 20:28:42
linziasztal01
(
x77)
May 08, 2024 20:31:19
x77)
Szerintem már most szarik az egészre, többször említette, hogy már csak a "lelkiismerete" miatt csinálja amit csinál, faptopot sem hozott, mert azt hitte nem lesz rá szüksége. Na, pontosan ennyire "látja át" a helyzetét és hogy mit is kellene intéznie.
A 2000 eurós szeptemberi álmodozás alapvetően Endre fejében létezik csak, több, a területen járatosabb trollsz leírta (csak vélhetően elsikkadt), hogy nem olyan egyszerű az, ahogy Endre gondolja.
Ma pl nagy sóhajtások voltak, amikor a chaten megjelenő "nem fogod szeptemberig húzni" kommentet olvasta.
Egy dátum után az AMS átkapcsol "kötekedőbe" és a minimális segély feltételei megszigorodnak:
Folyamatos, dokumentált és a hivatal részére leadott álláskeresés, ha hívják fel kell vennie, aktív kapcsolat az AMS-es tartótiszttel, nincs bebaszva megjelenés, más munkaterületek elvállalását is keményebben pedzegetik, mint korábban.
Ahogy mostanában "intézi" az ügyeit, sok reményt nem fűznék a huzamosabb bécsi évadhoz.
Természetesen no offense, nem feltételeztem, hogy anyagilag vagy bárhogyan támogatnád a korcsot.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 08, 2024 20:36:24
x8)
Tisztában vagyok vele.
retek autihotel
May 08, 2024 20:38:06
Ugyanolyan valóságtagadók ezek is, mint a Fikás:

Máshová kell ezek szerint fordulni.

May 08, 2024 20:38:06
Tiszafaszomi kémkakas
May 08, 2024 20:40:08
Tisztában vagyok vele.
Nyomon vagyok. Csá.
May 08, 2024 20:40:08
linziasztal01
(
x77)
May 08, 2024 20:40:40
x77)
Endre, neked meg csak annyit, mielőtt még nagyon a földhöz csapkodnád a szétujjazott segged örömödben, hogy nem olyan biztos az a Revolutocska.
Vélhetően elolvastad a szerződés feltételeit és kiemelten figyeltél arra a részre a mélyen ülő malacszemeiddel, hogy amennyiben bank/hatóság/bíróság érdeklődik a revolut számla iránt, nekik kötelességük automatikusan "red flaget" rábaszni, ezt követően megvárni a vizsgálódás végét. Tart ameddig tart, történelmileg így fog alakulni.
Szerintem érdemes lenne átolvasnod megint és nem a buzisorozatodat nézni netflixen.
Még mázli, hogy annyira szupertitkos ez a számlád, hogy senki nem tud róla, igaz?
Szerezz egy kalapot és azzal koldulj, más lehetőséged hamarosan nem lesz.
Vélhetően elolvastad a szerződés feltételeit és kiemelten figyeltél arra a részre a mélyen ülő malacszemeiddel, hogy amennyiben bank/hatóság/bíróság érdeklődik a revolut számla iránt, nekik kötelességük automatikusan "red flaget" rábaszni, ezt követően megvárni a vizsgálódás végét. Tart ameddig tart, történelmileg így fog alakulni.
Szerintem érdemes lenne átolvasnod megint és nem a buzisorozatodat nézni netflixen.
Még mázli, hogy annyira szupertitkos ez a számlád, hogy senki nem tud róla, igaz?
Szerezz egy kalapot és azzal koldulj, más lehetőséged hamarosan nem lesz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 08, 2024 20:45:19
x38)
Na, Goldageci, pont ezt írtam tegnap, nem igaz? Ha jót akarsz lecseréled a zárat és távolságtartást kérsz a rendőrbácsiktól, vagy te is a macskaólban fogsz a kábelek és a kisasztal alatt megdögleni! Én szóltam! ASODI a túlélés érdekében a morál előtt bármilyen NPC-n átgázol, rajtad is, vén lámpakapcsolgató!
Head and Shoulders
May 08, 2024 20:46:46
Nyomon vagyok. Csá.
Csak előtte ne felejts el hajat mosni, te kutyabaszó geci!
May 08, 2024 20:46:46
Tyodika
May 08, 2024 20:50:31
Ugyanolyan valóságtagadók ezek is, mint a Fikás:
Írtam azóta leveleket az AMS-nek, 600 eurót kaptam levelenként, éppen a Ritz-Carlton elnöki lakosztályában fütyizem, és várom a Tyityát.
May 08, 2024 20:50:31
Fullkamu
(
x2)
May 08, 2024 20:55:42
x2)
en amugy adnam ezt a pakisztani kameraba sirva konyorgos meg sipolos vonalat endre! ra kell menno foallasban!
elfeldett sörösüveg
May 08, 2024 21:06:57
Somi Balázs: Endre idén is jöttök grillezni? Húst ne hozzatok tavalyról maradt.
110 ezres számlához nincs közöm!! Ebbe ne is rángas bele!!
+50 FT
110 ezres számlához nincs közöm!! Ebbe ne is rángas bele!!
May 08, 2024 21:06:57
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 08, 2024 21:21:12
x21)
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 21:26:07
x30)
Endim pörög a Netflix? Nézzük épp kis feleségemmel a baby reindeert, második résztől van benne egy tranyó. Érdekes mód egész nőiesen néz ki, ha nem lenne baltaarca meg nem mondanám hogy faszos. És fun fact: nem szarik, hugyozik maga alá az utcán. Ez hogy lehet? Nyeméjtem
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2024 21:29:19
x24)
Német szakfordító vizsgája is volt a fickónak. Fifinek ez soha nem lesz.
Bár nem feltétlenül nem lenne rossz ötlet belekezdeni egy ilyen tanfolyamba. Csak hogy kamatozzon a sok év német nyelvterületen eltöltött idő :)
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 21:30:07
x24)
Elnezest, de ezt muszaj megosztanom.
Nagyon nevetek, es higgyetek nekem, ti is fogtok!
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
faszombele
May 08, 2024 21:32:46
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
látod gyagyás, még egy kutyának is megy a vezetés!
May 08, 2024 21:32:46
mondomkusskuss
(
x21)
May 08, 2024 21:33:36
x21)
Endim pörög a Netflix? Nézzük épp kis feleségemmel a baby reindeert, második résztől van benne egy tranyó. Érdekes mód egész nőiesen néz ki, ha nem lenne baltaarca meg nem mondanám hogy faszos. És fun fact: nem szarik, hugyozik maga alá az utcán. Ez hogy lehet? Nyeméjtem
Lassan a pedofil is olyan elmebeteg zaklató lesz, mint az a nő a soriban.
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2024 21:33:53
x24)
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
vm.tiktok.com/ZGeQCpWex/
Nem fair összehasonlítás. Egy kutya tagadhatatlan előnyben van fifihez képest. Egyfelől Négy lábuk van, hahó! Fifinek csak kettő - mégha néha négykézláb mászik is.
Másfelől egy kutya okosabb is, mint fifi. Láttál már 30 milliós adósságot maga előtt görgető kutyát? Vagy alkoholista kutyát? Naugye!
Úgyhogy természetes, hogy könnyebben megtanulnak vezetni is mint a púpos.
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 21:39:53
x24)
47 nap alatt tanult meg vezetni a kutya. 47 nap :DDD
Te mikor is kezdted, te kepessegek nelkuli gyoker? :DDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kripli figyelő
(
x12)
May 08, 2024 21:42:26
x12)
Páv még mindig nem lett befizetve?
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 21:46:58
x30)
Páv még mindig nem lett befizetve?
Eazy
(
x11)
May 08, 2024 21:51:09
x11)
Félreteszi rá a napi limitet. :D:D
Tyodika
May 08, 2024 21:53:39
47 nap alatt tanult meg vezetni a kutya. 47 nap :DDD
Ejnészést -höhö-, de 47 nap az 1128 óra. Asodi még csak 120 óra illetve ezen felül 5 vizsgaóránál tart. Na tiktik karrier, csá!
May 08, 2024 21:53:39
veszettai
(
x1)
May 08, 2024 21:55:05
x1)
Fú baszki ez a nyomorék balfasz elcsöppent 2k-ért és közben rajzottak a mini retardok... Ha más nem kaptunk egy mikro tükröt arról hogy egyeseknek erkölcsileg elfajzottak.
nem tudom
-
May 08, 2024 21:57:42
christi himmelfahrt sodi te meg dögölj meg, tex is meg mondta hogy büdös vagy, te fura buzi a kurva anyád!!!!!!!!
eu választáson kire szavazol?
eu választáson kire szavazol?
May 08, 2024 21:57:42
ascites
(
x57)
May 08, 2024 21:58:31
x57)
A gyagyás soha nem fog lemondani a segélyről, amíg adják neki. Mióta be kell járnia, nem jön ki a matek, ezt ő is tudja, de csinálja, mert ingyen pénz és imád csalni.
Most sóvárgott a pia után és megcsillant a remény előtte, hogy azonnal vehet egyet az adományokból, de ha normálisan hidratált, ő is tudja, hogy ez nem lesz soha karrier, max. sörre fog összekoldulni, ami már sokkal több, mint a semmi, de a telefonszámlák nem jönnek ki belőle. Tudja, hogy kurva lusta, ergo nem fog tudni lájvolni minden nap, és pláne nem akkor, amikor sikere van, mert utálja kiszolgálni az emberek igényét. Ha megnézitek, az igazi shikeres témáit soha nem ismétele meg, a főzősre is mennyit kellett várni, pedig az anyagos is rágta a fülét névvel, hanggal.
-
May 08, 2024 22:00:50
kirakod a keresztet holnap a blogodra sodi vagy már ahhoz is elfelejtetted a jelszót az évek során? ennyire vagy hiteles és keresztény látod, feledékeny alkoholista vagy ,, gyengül az energiád lassan mandy rokkant geci is leköröz aki remélem már megdöglött mert halálra baszta valami perverz török segégmunkás kebabozás közben
May 08, 2024 22:00:50
Púpszászi napelem
(
x13)
May 08, 2024 22:04:58
x13)
Szerelős lájvokból se lett sok. Sokszor akkor lőtte le amikor organikusan elért 7-800 nézőt
EasybankosPedo
(
x23)
May 08, 2024 22:07:48
x23)
Feltankoltál sörrel holnapra gyagyás? Vagy majd holnap négyszeresen áron a bárból, ahonnan tegnap este is? 20 euroból menyi jön majd ki igy?
-
May 08, 2024 22:09:08
sodi vallatása
www.youtube.com/watch?v=RzQxiop0KK4
[La Reymie:]
Jeanne D'basson, You stand accused before the burning court for practising witchcraft. Do you confess? We have ways to make you talk. How do you plead?
[Jeanne:]
I never did any harm to anyone. I don't believe this
Lead the witch to the dungeon for the test...
Bring out the glowing pins. Do it now
This is rotten to the core
Jeanne is naked on the floor
In the dungeon, they want more
Oh Jeanne, you feel so good
La Reymie is touching her body
Wringled fingers all over her
So this is how You make with the devil
We're gonna get You, witchy woman
We will never believe in You
So you better repent Your sins now
Sticking need'es into her skin yeah
In the dungeon blood is everywhere
Clowing need'es, need'es and pins yeah
She's getting weaker, no more pain to feel
We are the servants of GOD, we believe in the devil
And we've found his mark on You, confess witch
Thoushalt not suffer a witch to live
Who soever lieth with a beast shall surely be put the death
Never did I lie with any beast of thine
Dogs or cats or goats, now leave My soul alone
He that sacrificeth unto any god save the lord only
He shall be utterly destroyed
'Now I hear, deceiving, lying tongues
Never have I done no harm to anyone
But they dis not turn her loose
Horns and tails and cloven hoof
Can You tell Me where's the proof
www.youtube.com/watch?v=RzQxiop0KK4
Jeanne D'basson, You stand accused before the burning court for practising witchcraft. Do you confess? We have ways to make you talk. How do you plead?
I never did any harm to anyone. I don't believe this
Lead the witch to the dungeon for the test...
Bring out the glowing pins. Do it now
This is rotten to the core
Jeanne is naked on the floor
In the dungeon, they want more
Oh Jeanne, you feel so good
La Reymie is touching her body
Wringled fingers all over her
So this is how You make with the devil
We're gonna get You, witchy woman
Sticking need'es into her skin yeah
In the dungeon blood is everywhere
Clowing need'es, need'es and pins yeah
She's getting weaker, no more pain to feel
We are the servants of GOD, we believe in the devil
And we've found his mark on You, confess witch
Thoushalt not suffer a witch to live
Who soever lieth with a beast shall surely be put the death
Never did I lie with any beast of thine
Dogs or cats or goats, now leave My soul alone
He that sacrificeth unto any god save the lord only
He shall be utterly destroyed
'Now I hear, deceiving, lying tongues
Never have I done no harm to anyone
But they dis not turn her loose
Horns and tails and cloven hoof
Can You tell Me where's the proof
May 08, 2024 22:09:08
-
May 08, 2024 22:13:02
sodi basszon el a villamos levágja a lábadat, akkor is ilyen finomkodo buzi maradsz de rendesen szopni soha nem fogsz tudni és nem fizet érted senki
May 08, 2024 22:13:02
Tyodika
May 08, 2024 22:14:43
Na jó ezt ne ne ne. Ezt nem olvasom el, foglald kérlek össze, majd megnézem. Jövő heten. Na szobatársak elgázosítása, csá!
May 08, 2024 22:14:43
ascites
(
x57)
May 08, 2024 22:26:54
x57)
sodi basszon el a villamos levágja a lábadat, akkor is ilyen finomkodo buzi maradsz de rendesen szopni soha nem fogsz tudni és nem fizet érted senki
Amilyen gnóm a gyagyás, most is csak fizetne érte, aki a brutális testi fogyatékosságokra izgul.
De azért csapja le a lábát a villamos, megérdemelné azok után, ahogy röhörészett Dzsabbán.
Viktroll
May 08, 2024 22:35:37
Sodi szivesen csak 2000 ftomba kerult vonatjegy lekuldeni mergat jenessel kurni
May 08, 2024 22:35:37
Klohek
(
x12)
May 08, 2024 22:53:52
x12)
Tajgi, holnap minden álcázó képességedre szükséged lesz!. Ablakodból nézheted a kínai elnököt, miközben a kerületi iskolát látogatja. Még parkolni sem lehet előtted, akkora a készültség.. Csak ez a szemét kiss úr, nehogy bejelentést tegyen, hogy készülsz valamire... De az is lehet, hogy kiss úr a felbujtó aki napok óta mészárlással fenyegetőzik..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Zsibuci
(
x5)
May 08, 2024 23:00:55
x5)
Áttörés az ókori retardológiában!
Az ELTE Snecológia Tanszék régészei egy meg nem nevezett görög egyetemmel együttműködve részt vettek egy ókori hellén börtön feltárásán.
Az ásatáson egy rendkívül jó állapotban lévő amforát találtak (kép a cikk végen), mely az időszámításunk előtti retardok életébe enged mélyebb betekintést.
A fekete alakos vázán egy, a börtönben kialakult cellatársi szerelem története van ábrázolva.
A kép jobb oldalán álló, pofont adni készülő alak feltételezett neve Alexandrosz Farbatosz, mig a bal oldali, segítségért kiáltó alakot Tajgetosz Impotosz néven azonosították a szakemberek.
A példátlan leletet továbbították az ELTE Snecológia Tanszékre, ahol további vizsgálatokat végeznek rajta.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Az ELTE Snecológia Tanszék régészei egy meg nem nevezett görög egyetemmel együttműködve részt vettek egy ókori hellén börtön feltárásán.
Az ásatáson egy rendkívül jó állapotban lévő amforát találtak (kép a cikk végen), mely az időszámításunk előtti retardok életébe enged mélyebb betekintést.
A fekete alakos vázán egy, a börtönben kialakult cellatársi szerelem története van ábrázolva.
A kép jobb oldalán álló, pofont adni készülő alak feltételezett neve Alexandrosz Farbatosz, mig a bal oldali, segítségért kiáltó alakot Tajgetosz Impotosz néven azonosították a szakemberek.
A példátlan leletet továbbították az ELTE Snecológia Tanszékre, ahol további vizsgálatokat végeznek rajta.
Tanszéki Szertáros
May 08, 2024 23:04:58
Az ásatáson egy rendkívül jó állapotban lévő amforát találtak
Szép találat, zsidó!
May 08, 2024 23:04:58
ascites
(
x57)
May 08, 2024 23:10:16
x57)
Tajgetosz Impotosz pókujjai mindenképpen komplex vizsgálatokat igényelnek.
S-Budget Bulgakov
May 08, 2024 23:10:41
Kiss Endre Farkas, és Kaffka Tibor Marcédesz éppen az olcsó szállásra igyekeztek vissza, mikor Endre, véletlenül kilocsolt 3 liter étolajat a 4-6 villamos elé.
- Endiiiii, mi a faszt képzelsz, mit pazarolsz, faszoooom, ebben akartam megsütni neked a csirkecombot a rizsikéhez?! - üvöltötte az ocsmány hímnő, miközben igyekezte felnyalni az étolajat a sínekről. Közben jött a villamos, ami kíméletlen lefejejze őt.
- De de de de hoty hoty hoty?! Mejszi, élsz még? Vagy most már ráverhetem a combodra? Megtarthatom azért az iphone-odat, meg a tiktok fiókodat a követőiddel?
Ekkor váratlanul megjelent
- Vonuljunk vissza egyelőre a macskaólba, te Pedofil genyó! A többi macska között kiválóan elvegyülhetünk. Recskázás közben majd kitanítalak olcsó kártyatrükkökre is.
May 08, 2024 23:10:41
EasybankosPedo
(
x23)
May 08, 2024 23:20:59
x23)
Gyagyás, talán 2 napja mondtad, hogy nem bánod, hogy az ősemberrel van a tibi, mert az fedelet tud biztositani neki, amivel te úgyse tudsz most versenyezni, nem tudod hova vinni, ezért nyugodtan őrizze meg neked.
Nos gyagyás mi lesz akkor mikor nem lesz melócsá, se segély, de még tiktok pénz se, mert ugye tudod, hogy azt is elintézzük idövel, hogy az se legyen majd. És max csak egy Bécsi hajlesz szálót tudsz neki felajánlani, amiból ö úgyse kér majd. Akkor mit fogsz majd csinálni te balek?
Nos gyagyás mi lesz akkor mikor nem lesz melócsá, se segély, de még tiktok pénz se, mert ugye tudod, hogy azt is elintézzük idövel, hogy az se legyen majd. És max csak egy Bécsi hajlesz szálót tudsz neki felajánlani, amiból ö úgyse kér majd. Akkor mit fogsz majd csinálni te balek?
Trottel
May 08, 2024 23:22:27
Akkor mit fogsz majd csinálni te balek?
Én ilyenkor inni szoktam egy sört.
May 08, 2024 23:22:27
Magyar Péter
May 08, 2024 23:24:52
A kínai elnök fél napja blokkolja a Sodikereső pont infót, "503 Service Unavailable, No server is available to handle this request" jelenik meg, de mi nem félünk! A napnál is világosabb, hogy reszketnek odafent! Már járnak a repülőgépeink motorjai.
A TISZA aSodi eltakarításával kezdi, ami olyan lavinát indít majd, hogy a retardok hullani fognak, mint a dominók. Kiss Endre Farkas! A lopott telefonodon talált felvételeim fogják beindítani az atombombát.
Hangosan mondom, hogy mindenki hallja: nem hátrálunk!
A TISZA aSodi eltakarításával kezdi, ami olyan lavinát indít majd, hogy a retardok hullani fognak, mint a dominók. Kiss Endre Farkas! A lopott telefonodon talált felvételeim fogják beindítani az atombombát.
Hangosan mondom, hogy mindenki hallja: nem hátrálunk!
May 08, 2024 23:24:52
ascites
(
x57)
May 08, 2024 23:33:37
x57)
Simán benne van, ez a retard full a korcs. Még a Pécset is Bécsnek hallottam először.
A gyagyás már megmutatta a jutkás lájvokban, hogy ha nem tart a visszavágástól, bármilyen erőszakra képes. Egy ilyen hátulról leüti és összeszúrkálja simán megtörténhet, és amilyen béna, Golda nem halna meg egyhamar. Csak a korcs a nekrofiliát sem hegyná ki, attól félek.
Tiszafaszomi kémkakas
May 08, 2024 23:33:58
Tajgi, holnap minden álcázó képességedre szükséged lesz!. Ablakodból nézheted a kínai elnököt, miközben a kerületi iskolát látogatja.
Már beazonosítottuk Tajgival, hogy a kínai elnök egy troll, nagy valószínűséggel Hahó apja. Holnap meg fogtok dögleni mind.
May 08, 2024 23:33:58
-
May 08, 2024 23:37:05
jöjjön el a petőházai kis presszóba, útközben bármikor leszállhat trolokat vadászni. van zenegép is. megunjuk, bebasszuk a cukorgyári aprítóba. de előtte fizeti itt a köröket ez a pápaszemes dadogós geci.
May 08, 2024 23:37:05
Rolinda
May 08, 2024 23:38:35
nem kúrtak seggbe az ókorban!!
May 08, 2024 23:38:35
-
May 08, 2024 23:40:02
tajgit hagyjuk az a hamvas bélától egyszer olvasott valamit azóta értelmiséginek képzeli magát, legolcsóbb focis mezekben járkál, és bármelyik építkezésen dolgozó cigány segédmunkást szabadkőművesnek néz az élősködő mamahoteles seggbekúrt geci
May 08, 2024 23:40:02
Tiszafaszomi kémkakas
May 08, 2024 23:41:53
May 08, 2024 23:41:53
-
May 08, 2024 23:43:14
May 08, 2024 23:43:14
Eazy
(
x11)
May 08, 2024 23:49:11
x11)
De én nem foglak.

Ahmed
May 08, 2024 23:50:51
It vágy te bűtös síto Szódáj! Bé ne tedd a bűtös lábod hólnáp a tánfólyámhra!
May 08, 2024 23:50:51
Janus Pannonius
May 08, 2024 23:53:23
Hol nőt játszik a párosban, hol férfit (ilyenkor
persze a hátsóját dugja becére) Leó.
Hívhatnám hát Caenisnek vagy Tiresiásnak,
ám, ha "hiénának" hívom, a leghelyesebb.
persze a hátsóját dugja becére) Leó.
Hívhatnám hát Caenisnek vagy Tiresiásnak,
ám, ha "hiénának" hívom, a leghelyesebb.
May 08, 2024 23:53:23
-
May 08, 2024 23:54:55
sodi!!! basszon meg a kurva isten!!!!
May 08, 2024 23:54:55
Zsibuci
(
x5)
May 08, 2024 23:55:32
x5)
De én nem foglak.
De én nem foglak.
Köcsögök a köcsögön
Autismus Maximus
(
x16)
May 09, 2024 00:00:48
x16)
Azért Endre????
Szerinted mennyire gáz, hogy 40x évesen egy hostelben csövezel sokadmagaddal egy szobában???
Mondhatnám, hogy ez olyan lehet neked mint az osztálykirándulásokon a bulis éjszakák, de hát ott is a számkivetettek sorát erősítetted.
Endre? Azért kiváncsi lennék, hogy mikor siklott ki az életed. Már gyerekkorodba? Vagy mikor apád csövesei ujjazták a seggedet? Mikor menekültél egy általad épített világba, ahonnan azóta se találsz ki?
Szerinted mennyire gáz, hogy 40x évesen egy hostelben csövezel sokadmagaddal egy szobában???
Mondhatnám, hogy ez olyan lehet neked mint az osztálykirándulásokon a bulis éjszakák, de hát ott is a számkivetettek sorát erősítetted.
Endre? Azért kiváncsi lennék, hogy mikor siklott ki az életed. Már gyerekkorodba? Vagy mikor apád csövesei ujjazták a seggedet? Mikor menekültél egy általad épített világba, ahonnan azóta se találsz ki?
Valószínűleg akkor, amikor megszületett a SoDI karakter. És mivel már az internetes létezésének nulladik pontjaként így ismertük meg, valószínűleg már egészen gyerekkorban, vagy korai tizenéves korban jött létre SoDI. De ascites lehet hogy percre pontosan megmondja, ha gyagyás valaha a 42 éve folyamán bármikor egy fél tized másodpercre megemlítette, mikor nevezte el magát SoDI-nak :)
Ekkor jött létre SoDI, a tehetséges űrdiplomata, az értelmiségi, nagy dolgokra hivatott fiatalember, akinek egyszerűen JÁR a shiker, az elismerés. SoDI nem Kiss Endre Farkas volt, akit gyűlöltek a szülei, látni se bírták, lepasszolták a nagymamához, akivel mocskos játékokat játszottak az apja csövesei, aki mindig is a fura srác volt az isiben, akit minden gyerek 2 méterről elkerült, akit még a táborban is elzavartak, hogy inkább ne üljön oda. SoDI egy szuperhetero keresztény vadászbika volt, nem egy öngyűlölő homokos, mint Kiss Endre Farkas.
Nem csoda, hogy világ életében mindig SoDI akart lenni, így szerette ha nevezi minden ismerőse. Meg is mondta, hogy Endrének csak a rosszakarói szokták nevezni.
-
May 09, 2024 00:05:42
Ilyen előzményekkel lehetett volna sikeres fekete mágus is. Gyagyás, megvan az új irány.
May 09, 2024 00:05:42
balek
(
x10)
May 09, 2024 00:06:23
x10)
May 09, 2024 00:06:23
Az adóbevallástól mindenhova azt kérik!:D
Levelező Sodi jelentette már saját magát és a tiktok/youtube bevételeit az osztrák hatóságnak? Talán öt végig nem évül el. May 09, 2024 00:06:23
May 09, 2024 00:10:35
Meg is mondta, hogy Endrének csak a rosszakarói szokták nevezni.
A gyagyástól talán nem lesz túlságosan önbizalomhiányos, és újra tyodinak érezheti magát!
May 09, 2024 00:10:35
Solaris Trollino
(
x1)
May 09, 2024 00:10:51
x1)
"Egész életében csak evett, ivott és aludt." Ez a fiteó egy olyan szintű párhuzasmos valóságot tár fel, hogy valami félelmetes. "Nagyzás, túlzott önértékelés, önző kapcsolatok."
"Életét maga által provokált konfliktusok kísérik. Folyton sikerekről fantáziált, de magánélete és szakmai karrierje is egy merő kudarc volt mindig is." Több felsőoktatási intézményt elkezdett, de mindenhonnan kibukott. Csalás, hamisítás, korai trauma, gyógyszerfüggőség, még az apja halála is stimmel, "rendőrsértegető" és "közokiratmahisító" volt, mondta ki a bíróság. Végeláthatatlan perek vélt vagy valós sérelmei miatt. Eladta az ingatlant, az árát pedig felélte. Mindenért az anyját okolta, miután pedig megölte, az áldozatról következetesen sértettként nyilatkozott. Minden részlet stimmel, ez már-már Kaf(f)kai egyezőség!
Sörike
(
x3)
May 09, 2024 00:12:45
x3)
Ha elegen megnézzük a videót akkor bevonzzuk az univerzumot endinek
Gecis hányós lavór
Tulpa Tomi
May 09, 2024 00:16:15
Viccen kívűl igaz ez.
Egregore Elemér is egyetért velem.
May 09, 2024 00:16:15
Univerzum
May 09, 2024 00:19:29
Úton vagyok.
May 09, 2024 00:19:29
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 09, 2024 00:48:07
x21)
47 perce holnap van, hol van az EGÉSZ NAPOS ÉLŐ LÁJV?
Hazug geci Sodi, hazug geci Sodi, hazug geci Sodi.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Hazug geci Sodi, hazug geci Sodi, hazug geci Sodi.
Fullkamu
(
x2)
May 09, 2024 01:20:57
x2)
Tibinek nevezte a tranyót. Csőbuzi vagy pedofil!
Tolvaj Tranyo Tibi alias 3T
Kakaspina
(
x24)
May 09, 2024 01:32:05
x24)
Egy hajléktalan buzi vagy endre
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Angol Troll
(
x2)
May 09, 2024 04:21:56
x2)
Sikeres tiktok sztar gyerunk, lassuk azt a csoda musort amit mara igertel.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Endre priusza
(
x11)
May 09, 2024 06:16:33
x11)
Golda mindenképpen veszélybe kerül, ha bedől a kártyenvár. Az elvonástól szűkölő Endre ott fog óbégatni, hogy adja neki a nyugdíját piára, de nyilván a vénasszony ha akarna se tudna neki napi húsz sörikét fizetni. Egy reménysugár maradt neki, hogy a Sodi annyira szarból van, hogy még Golda is leveri egy sodrófával.
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

-Nem biztos
...az nem létezik, hogy a työtyike rossz hatással van rád